HBK:S ÅRSREDOVISNING FÖR KALENDERÅRET 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HBK:S ÅRSREDOVISNING FÖR KALENDERÅRET 2015"

Transkript

1 1 (5) HBK:S ÅRSREDOVISNING FÖR KALENDERÅRET 2015 Styrelsen får härmed enligt stadgarna 6 mom.1 till årsmötet 2016 avge följande verksamhets- och förvaltningsberättelse. STYRELSENS SAMMANSÄTTNING Ordförande: P-A Söderdahl V. ordf: Vakant Kassör: Ing-Marie Nilsson V. kassör: Hans Holm Sekreterare: Marie Zachrisson V. sekr: Göran Olsson Klubbmästare: Vakant Miljöombud: Mikael Öhman Hamnfogdar: Tommy Andersson och Lars Hall Hamnförvaltare och Tillsyningsman H-hamnen: Ludvig Jacobsson Ungdoms kommitté: Vakant Styrelse suppleant: Fredrik Lindqvist Holmkommitten: Affe Lindroth, Madis Tampöld, Robert Arnald, Kenneth Högblom, Tommy Fahlen samt Ian Coard. Revisorer: Yvonne Frisell och Mikael Andersson. Rev.suppleant: Vakant SMBF: P-A Söderdahl Klubbmästare: Vakant Valberedning: Robert Arnald, Tommy Andersson och Michael Andersson Val från höstmötet 2015: Klubbmästare: Magdalen Hallberg 1 år Hamnfogde: Tommy Andersson omval 2 år; Hasse Holm omval 2 år. Holmkommitén: Robert Arnald omval 2 år, Madis Temöld omval 2 år. Ungdomsledare: Mötet väljer att hålla befattningen vakant. SMBF: P-A Söderdahl Tävlingsledare: : Mötet väljer att hålla befattningen vakant. Stugvärdar: Birgitta Ringborg och Annika Arnald fortsätter. Medlemsantal och hamnplatser. Medlemsantal 220 varav 28 är familjemedlemmar. 16 nya medlemmar välkomnades till klubben och 48 valde att avsluta sitt medlemskap. Upplagda båtar ca 20 i Sätra och ca 47 st på Skogsö. Båtklubbsförsäkring med tillägg för olycksfall, är tecknad i Sv.Sjö nr SBU Möten under verksamhetsåret: Tre medlemsmöten, årsmöte, vårmöte och höstmöte. 10 protokollförda styrelsemöten.

2 2 (5) VERKSAMHETSBERÄTTELSE FRÅN ORDFÖRANDEN OCH SMBF S REPRESENTANT ÅRET 2015 Som vanligt med styrelse möten och medlemsmöten, ibland glömmer jag klubban och då blir det polsk riksdag Det mesta har flutit på bra, det som har varit och är oroväckande är moms frågan som alla trodde vara löst men den diskuteras fortfarande. Planering med styrelsen av vad som ska prioriteras avseende arbetsplikterna på holmen. Planering och material inköp av betong och sittgrupper mm. med Tommy Andersson. Transporter av material och medlemmar till klubbholmen, hem fick de simma. En hel del arbete på klubbholmen utfördes, däckning och förstärkning av flytbryggor, diverse målningsarbeten mm. Förarbeten inför bastubygget där vi anlitade Leif österblom för stomresningen, det invändiga arbetet får vi ta ställning till om vi hinner med själva på arbetsdagarna eller om vi ska leja ut till riktiga hantverkare, (fått mail om att vi inte duger). Den 28/10 åkte jag ut till holmen och visade en snickare vad som skulle göras på holmen. Vi fick en offert och han gjorde en altan runt söderstugan. Det var han som tände belysningen på klubbholmen så det skulle se trevligt ut när vi rundade klubbholmen med Tranan. Den 28/12 åkte jag med ut och besiktade arbetet, tog lite kort och körde hem båten till Fisksätra för torrsättning den 29/12. Ser fram mot en varm och trevlig sommar med glada arbetsvilliga medlemmar. Det vore bra om vi skulle kunna lägga ut namn och telefon listor på hemsida så att ni kan samåka till holmen vid arbete, det blir lite billigare. Självklart ska uppgifterna vara lösenords skyddade. Ordförande P-A Söderdahl

3 Från Hamnförvaltare o tillsyningsman H-hamnen: Sommaren var kort.men den regnade inte bort Sida 3 (5) Härlig sommar utan några större incidenter i hamnen. Vi installerade vatten till de två pontonbryggorna och reparerade ett antal vattenläckor som hade uppstått. Efter att bojstenar hade draggat i hamnen kontrollerade dykare våra bojar och konstaterade att vi hade för få bojstenar. Detta kommer att åtgärdas till våren. Isen har nu lagt sig och hamnen är stängd. Ludvig Jakobsson Från Hamnfogdarna: Tommy och Lasse Under året hade det varit sedvanligt underhållsarbete i hamnen med reparation och utbyte av bommar. På våren var det sjösättning på Skogsö ca 47 båtar från HBK, och på Sätra sjösattes ca 20 båtar från HBK, samt hjälpte vi till att sjösätta övriga båtar. Som vanligt har arbetsgruppen som består av Hasse Holm, Tommy Andersson och Lasse Hall hjälpt till i Sätra vid sjösättning och upptagning. För er som ligger i Sätra så är Lasse Hall utsedd kontaktman. Kontakta Lasse vid upptagning/sjösättning i Sätra. Upptagningen skedde i år både på Skogsö och Sätra som vanligt, ca 47stycken på Skogsö, samt ca 20 i Sätra. Glöm inte att se till din båt under vintern också. Det blåser mycket på hösten/vintern samt i år så har det snöat rejält också. Stort tack till alla medlemmar för arbetspliktsinsatser Från Klubbmästare: Vakant Då vi ej hade någon klubbmästare i år, så fick vi medlemmar ordna aktiviteter tillsammans ute på Klubbholmen. Midsommar och kräftskiva genomfördes med bravur med hjälp av frivilliga insatser från medlemmar och gäster har vi pigg och glad klubbmästare!

4 HOLMKOMMITTÉNS RAPPORT 2015 Sida 4 (5) Klubbholmen öppnades direkt efter sjösättningen. Två arbetsplikter har utförts på holmen som leds av styrelsen den Maj. Andra arbetsplikten hade vi juni. Vedhuggarhelg hade vi den september och vedboden är full med ved igen. På kvällen träffades vi gemensamt, i storstugan, som är tradition när det är vedhuggarhelg. Midsommar och kräftskiva har genomförts med egna initiativ då vi inte har haft någon Festkommitté under 2015 Stängning och städning av holmen med eldning av det som samlats under sommaren utfördes av ett gäng medlemmar. Vi i Holmkommittén tackar alla som har jobbat på vår holme under sommaren och ser till att den är så fin. Vi ses till en ny fin säsong på vår holme Lilla Båtskobb. Holmkommittén: Robban. Madis. Affe. Tommy. Ian Miljöarbete Miljöstationen (containern) på Skogsö tömdes i höstas (innan upptagningen) på miljöavfall samt motorolja m.m. Totalt slamsögs ca 400 liter olja av Cija Tank som anlitades för uppdraget. Jag representerade HBK som deltagare på ett miljöseminarium den 11 november i Tekniska nämndhuset, angående båtbottentvättning och underhåll av fritidsbåtar från ett miljöperspektiv. Över hundra representanter från miljökontor, båtklubbar och båtorganisationer träffades denna kväll. (Ett tvärfunktionellt seminarium med Miljösamverkan Stockholm) Under mötet hölls även en presentation där Tom Bjenne som representant från Fisksätra Båtklubb tillsammans med undertecknad beskrev förutsättningarna och arbetet runt miljöarbetet dels vid hamnen i Fisksätra, samt uppe på Skogsö upptagningsområde. Se mer info om detta samt några bilder från seminariet återfinns här: I övrigt har det diskuterats och besvarats tämligen flitigt via e-post samt SMS huruvida vilka bottenfärger som är godkända (av Kemi-inspektionen), vilka bottenfärger som kan användas om man ligger på Skogsö, samt om vilka regelverk som gäller för båtbottentvätt på Skogsö m.m. Även en hel del förfrågningar kring slamsugningsstationen Septikon i Fisksätra hamnen hat förekommit under året.

5 5 (5) Klubbsamverkan Fisksätra Båtklubb Slamsugningsstationen i Fisksätra (Septikon) kommer troligen uppgraderas så den får en elektrisk pump istället för den manuella som tidigare har använts. M.v.h /Micke Från Ungdomsledaren: Platsen vakant Ekonomisk rapport: Ing-Marie, P-A Ekonomisk rapport angående resultat för år 2015 och budgetförslag för år Enligt bifogad rapport. Styrelsens förslag: Att driftresultatet överförs i ny räkning. Styrelsen tackar för förtroendet under det gångna verksamhetsåret.

Förslag till dagordning.

Förslag till dagordning. Torsdagen den 10 mars 2016 håller HBK årsmöte kl 19:00 i Åsö föreningsråds samlingslokaler Pumpan, i Sofia salen Färgargårdstorget 1. Buss 59 mot Norra Hammarbyhamnen stannar utanför på Malmgårdsvägen.

Läs mer

HBK:S ÅRSREDOVISNING FÖR KALENDERÅRET 2016

HBK:S ÅRSREDOVISNING FÖR KALENDERÅRET 2016 1 (5) HBK:S ÅRSREDOVISNING FÖR KALENDERÅRET 2016 Styrelsen får härmed enligt stadgarna 6 mom.1 till årsmötet 2017 avge följande verksamhets- och förvaltningsberättelse. STYRELSENS SAMMANSÄTTNING Ordförande:

Läs mer

Förslag till dagordning. HBK söker nu en Webbansvarig för utveckling och drift av framtidsanpassad sida.

Förslag till dagordning. HBK söker nu en Webbansvarig för utveckling och drift av framtidsanpassad sida. Tisdagen den 28 februari 2017 håller HBK årsmöte kl 19:30 i Åsö föreningsråds samlingslokaler Pumpan, Sofiasalen, Färgargårdstorget 1. Buss 59 mot Norra Hammarbyhamnen stannar utanför på Malmgårdsvägen.

Läs mer

6. Uppläsning och justering av förra årsmötets protokoll Protokollet från förra årsmötet den 10 mars 2016 läses upp av Fredrik Lindkvist.

6. Uppläsning och justering av förra årsmötets protokoll Protokollet från förra årsmötet den 10 mars 2016 läses upp av Fredrik Lindkvist. Sida 1 (4) Ärende ÅRSMÖTE Tidpunkt (datum och klockslag) 2017-02-28, kl. 19:30 20.40 Plats (lokal och adress) Föreningslokalen Pumpan, Färgargårdstorget 1 Kopia till Deltagare 39 medlemmar enligt närvarolista,

Läs mer

HBK:S ÅRSREDOVISNING FÖR KALENDERÅRET 2010

HBK:S ÅRSREDOVISNING FÖR KALENDERÅRET 2010 1 (7) HBK:S ÅRSREDOVISNING FÖR KALENDERÅRET 2010 Styrelsen får härmed enligt stadgarna 6 mom.1 till årsmötet 2011 avge Följande verksamhets och förvaltningsberättelse. STYRELSENS SAMMANSÄTTNING Ordförande

Läs mer

2. Godkännande av den föreslagna dagordningen Mötet beslutar att godkänna den föreslagna dagordningen.

2. Godkännande av den föreslagna dagordningen Mötet beslutar att godkänna den föreslagna dagordningen. Sida 1 (3) Ärende HÖSTMÖTE Tidpunkt (datum och klockslag) 2015-10-22, kl. 19.00 20.00 Plats (lokal och adress) Föreningslokalen Pumpan, Färgargårdstorget 1 Kopia till - Deltagare 19 medlemmar enligt närvarolista.

Läs mer

HBK:S ÅRSREDOVISNING FÖR KALENDERÅRET 2008

HBK:S ÅRSREDOVISNING FÖR KALENDERÅRET 2008 1 (6) HBK:S ÅRSREDOVISNING FÖR KALENDERÅRET 2008 Styrelsen får härmed enligt stadgarna 6 mom.1 till årsmötet 2009 avge Följande verksamhets och förvaltningsberättelse. STYRELSENS SAMMANSÄTTNING Ordförande

Läs mer

Protokoll fört vid Hovetorps båtklubbs årsmöte

Protokoll fört vid Hovetorps båtklubbs årsmöte Protokoll fört vid Hovetorps båtklubbs årsmöte Datum: 2019-03-27 Plats: Landeryds Golfklubb, Linköping Närvarande: 26 st medlemmar Bilaga 1) Närvarolista (endast i sekreterarpärmen, namn publiceras ej

Läs mer

Stegeborgs båtklubb. Verksamhetsberättelse. År 2018

Stegeborgs båtklubb. Verksamhetsberättelse. År 2018 Verksamhetsberättelse År 2018 Stegeborg i vinterskrud 1 Verksamhetsberättelse Styrelsen för avger här redovisning för verksamhetsåret 2018-01-01 2018-12-31. Allmänt har till ändamål enligt stadgar antagna

Läs mer

i Skärgårdsstads segelsällskap

i Skärgårdsstads segelsällskap 1 / 08 i Skärgårdsstads segelsällskap Datum: Lördag 16 mars 2008 Tid: ca 11.00 (hålls omedelbart efter hamnsamfällighetens årsmöte) Plats: Skärgårdsstadsskolan Dagordning Mötets öppnande Val av mötets

Läs mer

ÅRSMÖTE. 1. Mötets öppnande. 2. Fråga om mötet blivit behörigt utlyst. 3. Val av ordförande för mötet. 4. Val av två justeringsmän tillika rösträknare

ÅRSMÖTE. 1. Mötets öppnande. 2. Fråga om mötet blivit behörigt utlyst. 3. Val av ordförande för mötet. 4. Val av två justeringsmän tillika rösträknare ÅRSMÖTE MEDLEMMARNA I ÅRSTADALS BÅTKLUBB KALLAS HÄRMED TILL ÅRSMÖTE TISDAGEN DEN 23 FEBRUARI 2016 KL. 19.00. LOKAL: MÄLAREN, ÅRSTA FOLKETS HUS (BIOSALONGEN) 1. Mötets öppnande 2. Fråga om mötet blivit

Läs mer

Härmed kallas medlemmarna i Ekeby Sportfiskeklubb till Årsmöte den 11 Februari 2016 i klubbstugan Ekeby kl

Härmed kallas medlemmarna i Ekeby Sportfiskeklubb till Årsmöte den 11 Februari 2016 i klubbstugan Ekeby kl Härmed kallas medlemmarna i Ekeby Sportfiskeklubb till Årsmöte den 11 Februari 2016 i klubbstugan Ekeby kl 19.00. 1 Årsmötets öppning 2 Kallelsens godkännande 3 Dagordningens godkännande B Parentation

Läs mer

Hans Larsson och Bengt Johansson valdes till justeringsmän.

Hans Larsson och Bengt Johansson valdes till justeringsmän. Protokoll vid Lungviks Hamnförenings årsmöte Onsdagen den 11 mars 2015 Ungdomshemmet Örnsköldsvik 1. Mötets öppnande Ordförande Ulf Lindgren öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Kort information genomfördes

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016

Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016 Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016 Styrelsen för Båtsällskapet Karlslund får avge följande berättelse för verksamhetsåret 1 september 2015 till 31 augusti 2016. Vid årsmötet den

Läs mer

Årsmöte. Lördagen den 23 februari 2013 klockan I Sunna båtklubbs klubblokal.

Årsmöte. Lördagen den 23 februari 2013 klockan I Sunna båtklubbs klubblokal. Årsmöte Lördagen den 23 februari 2013 klockan 1400 I Sunna båtklubbs klubblokal. 1 Ordförande Bengt-Göran Koffed öppnade mötet och hälsade de närvarande välkomna. 2 Den föreslagna dagordningen godkändes

Läs mer

Verksamhetsberättelse Askersunds Ekonomiska Förening 2012

Verksamhetsberättelse Askersunds Ekonomiska Förening 2012 Verksamhetsberättelse Askersunds Ekonomiska Förening 2012 Vi fortsatte även 2012 att uppgradera och underhålla vår fina hamn MEDLEMSUPPGIFTER Antalet medlemmar under 2012 har varit 230 st Styrelsen har

Läs mer

Rangsta Båtklubb, RBK 2013 03 24 Sid 1 (5)

Rangsta Båtklubb, RBK 2013 03 24 Sid 1 (5) Rangsta Båtklubb, RBK 2013 03 24 Sid 1 (5) Verksamhetsberättelse för perioden 1/1 2012 31/12 2012 Innehåll: Styrelsens sammansättning Revisorer Valberedning Funktionärer Stöd åt Valberedningen Medlemmar

Läs mer

PROTOKOLL fört vid möte med styrelsen för Askrike Segelsällskap

PROTOKOLL fört vid möte med styrelsen för Askrike Segelsällskap Sid 1 (8) Närvarande: Frånvarande: Ulf Haraldsson, ordförande Janne Björck, sekreterare vid protokollet Fredrik Söderholm, varvschef Lars-Erik Thorell, klubbmästare Paul-Lando Matiesen, hamnkapten Björn

Läs mer

Närvarande: B Svensson, S-Å Wallin, R Claesson, I Larsson, P Samuelsson, T Olsson, T Johansson, L Gardell, A Gardell, K Svensson, A Neijbert

Närvarande: B Svensson, S-Å Wallin, R Claesson, I Larsson, P Samuelsson, T Olsson, T Johansson, L Gardell, A Gardell, K Svensson, A Neijbert Årsmöte i Saxemara båtklubb 2017 Datum: 2017-05-03 Tid: Kl. 18.00 Plats: Klubbstuga Närvarande: B Svensson, S-Å Wallin, R Claesson, I Larsson, P Samuelsson, T Olsson, T Johansson, L Gardell, A Gardell,

Läs mer

Protokoll fört vid Ekerö Båtklubbs årsmöte den 12 februari 2014 i TräSjö-gården, Ekerö, kl 18.30 ca 21.00 inkl kaffe.

Protokoll fört vid Ekerö Båtklubbs årsmöte den 12 februari 2014 i TräSjö-gården, Ekerö, kl 18.30 ca 21.00 inkl kaffe. EKERÖ BÅTKLUBB PROTOKOLL Protokoll fört vid Ekerö Båtklubbs årsmöte den 12 februari 2014 i TräSjö-gården, Ekerö, kl 18.30 ca 21.00 inkl kaffe. Närvarande: 21 medlemmar enligt separat deltagarlista /bilaga

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte Sida 1 av Ordförande Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

Protokoll från styrelsemöte Sida 1 av Ordförande Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Protokoll från styrelsemöte 2018-02-12 Sida 1 av 9 1. Ordförande Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2. Närvarande: Magnus Johansson, Sten Stabo, Lars Eklind, Per Nilsson, Andreas

Läs mer

1. Ordföranden Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

1. Ordföranden Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Beslutsprotokoll från styrelsemöte 2016-02-15 Sida 1 av 7 1. Ordföranden Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2. Närvarande: Magnus Johansson, Sten Stabo, Lars Eklind, Hans Selg, Jonas

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte Ordförande Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

Protokoll från styrelsemöte Ordförande Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Sida 1 av 9 1. Ordförande Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Närvarande: Magnus Johansson, Sten Stabo, Lars Eklind, Per Nilsson, Alexander Bergvall, Love Mangs, Johan Wilén. Johan

Läs mer

Årsmöte Årnäs Båtklubb Datum

Årsmöte Årnäs Båtklubb Datum Årsmöte Årnäs Båtklubb Datum 2011-04-03 Protokoll Plats Österängs Bygdegård Punkt 1 Årsmötet öppnades av ordf. Lars Jerkerot. 2 Den föreslagna dagordningen, som utdelats, antogs. 3 Frågan om årsmötets

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Föreningen Luddingsbo Västra Villaområde

Verksamhetsberättelse. Föreningen Luddingsbo Västra Villaområde Verksamhetsberättelse Föreningen Luddingsbo Västra Villaområde 2017 Ekonomisk redovisning Balans- och resultaträkning 2017 Revisionsberättelsen 2017 Förslag till budget 2018 Innehållsförteckning Inledning

Läs mer

Stegeborgs båtklubb. Verksamhetsberättelse. År 2017

Stegeborgs båtklubb. Verksamhetsberättelse. År 2017 Verksamhetsberättelse År 2017 Lindskär Kristi himmelsfärdshelgen 2017 1 Verksamhetsberättelse Styrelsen för avger här redovisning för verksamhetsåret 2017-01-01 2017-12-31. Allmänt har till ändamål enligt

Läs mer

Protokoll fört vid ordinarie årsmöte med Engewikens Båtförening EBF De 31 maj 2008 i Klövedals församlingshem.

Protokoll fört vid ordinarie årsmöte med Engewikens Båtförening EBF De 31 maj 2008 i Klövedals församlingshem. 1 Protokoll fört vid ordinarie årsmöte med Engewikens Båtförening EBF De 31 maj 2008 i Klövedals församlingshem. 1 Årsmötets öppnande. Årsmötet öppnades av föreningens ordförande Lars-Erik Walter som med

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte

Protokoll från styrelsemöte Sida 1 av 8 1. Vice ordförande Sten Stabo öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Meddelade att Magnus övertar ordförandeskapet för mötet när han anländer. Närvarande: Magnus Johansson (närvarar från

Läs mer

INFORMATIONSBREV NR N59 21,2 E17 50,5

INFORMATIONSBREV NR N59 21,2 E17 50,5 INFORMATIONSBREV NR 1-2019 N59 21,2 E17 50,5 SKEPP O`HOJ NU ÄR VI SNART IGÅNG IGEN MED BÅTAR I SJÖN, HÄRLIGA SOLNEDGÅNGAR, HÄRLIG DOFT AV TJÄRA, SKÖNA DOPP I MÄLAREN OCH I SALTSJÖN,TREVLIGA GRILLKVÄLLAR,

Läs mer

ÅRSMÖTE. Välkomna! Mellersta Knebildstorps Koloniförening kallar till ordinarie

ÅRSMÖTE. Välkomna! Mellersta Knebildstorps Koloniförening kallar till ordinarie Mellersta Knebildstorps Koloniförening kallar till ordinarie ÅRSMÖTE Tid: Lördagen den 26 maj 2018 kl. 10.00 Plats: Klubbstugan i Alfreds Park Årsmötesförhandlingar enligt föreningens stadgar. Motioner

Läs mer

Protokoll fört vid Östertälje Båtklubbs ordinarie årsmöte den 25 januari 2015 kl. 18.00 i Strand Hotell

Protokoll fört vid Östertälje Båtklubbs ordinarie årsmöte den 25 januari 2015 kl. 18.00 i Strand Hotell 1 Årsmötets öppnande. Ingvar Bingman öppnade årsmötet med att hälsa samtliga välkomna. 2 Mötets behöriga utlysande. Årsmötet var behörigen utlyst. 3 Fastställande av dagordningen. Dagordningen godkändes.

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte. I Piteå båtklubbs klubblokallokal 10 mars, ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE

Protokoll fört vid årsmöte. I Piteå båtklubbs klubblokallokal 10 mars, ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Protokoll fört vid årsmöte I Piteå båtklubbs klubblokallokal 10 mars, 2004 14 STYCKEN MEDLEMMAR VAR NÄRVARANDE 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Sten Olsson öppnade mötet genom att hälsa medlemmarna välkomna.

Läs mer

Beslutsprotokoll från styrelsemöte Sida 1 av Vice ordförande Sten Stabo öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

Beslutsprotokoll från styrelsemöte Sida 1 av Vice ordförande Sten Stabo öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Beslutsprotokoll från styrelsemöte 2018-08-20 Sida 1 av 7 1. Vice ordförande Sten Stabo öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Närvarande: Sten Stabo, Lars Eklind, Per Nilsson, Andreas Hugosson, Alexander

Läs mer

Fördelning av arbetsuppgifter 2013 (Fastställd på styrelsemöte 2013-03-13, reviderad 2013-05-21)

Fördelning av arbetsuppgifter 2013 (Fastställd på styrelsemöte 2013-03-13, reviderad 2013-05-21) Fördelning av arbetsuppgifter 2013 (Fastställd på styrelsemöte 2013-03-13, reviderad 2013-05-21) Styrelse leder klubbens verksamhet i enlighet med stadgarna och de beslut som fattas vid årsmöten utser

Läs mer

Ta lots för en kväll!! föredragsafton

Ta lots för en kväll!! föredragsafton Nr 158 3-2015 Ta lots för en kväll!! föredragsafton Kallelse till Höstmöte Torsdagen den 26 november 2015 klockan 19.00 Vi ses på Idrottens Hus, lokal Atlanta Karlsgatan 28-30, Örebro Dagordning 1. Mötets

Läs mer

Verksamhets- och förvaltningsberättelse. för. Margretelunds Båtsällskap. Räkenskapsåret

Verksamhets- och förvaltningsberättelse. för. Margretelunds Båtsällskap. Räkenskapsåret Verksamhets- och förvaltningsberättelse för Margretelunds Båtsällskap 802465-4025 Räkenskapsåret 2017 Margretelunds Båtsällskap 802465-4025 Sida 1 av 8 Styrelsen för Margretelunds Båtsällskap, med säte

Läs mer

Utveda Båtsällskap Vätö 2016 Verksamhetsberättelse

Utveda Båtsällskap Vätö 2016 Verksamhetsberättelse Utveda Båtsällskap Vätö 2016 Verksamhetsberättelse Dagordning vid båtsällskapets 37:e ÅRSMÖTE den 23 april 2017 1. Mötets öppnande. 2. Fråga om årsmötets stadgeenliga sammankallande. 3. Godkännande av

Läs mer

Protokoll fört vid Ekerö Båtklubbs årsmöte den 11 februari 2015 i TräSjö-gården, Ekerö, kl ca inkl kaffe.

Protokoll fört vid Ekerö Båtklubbs årsmöte den 11 februari 2015 i TräSjö-gården, Ekerö, kl ca inkl kaffe. EKERÖ BÅTKLUBB PROTOKOLL Protokoll fört vid Ekerö Båtklubbs årsmöte den 11 februari 2015 i TräSjö-gården, Ekerö, kl 18.30 ca 21.00 inkl kaffe. Närvarande: 33 medlemmar enligt separat deltagarlista bilaga

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte Sida 1 av Ordförande Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

Protokoll från styrelsemöte Sida 1 av Ordförande Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Protokoll från styrelsemöte 2017-12-04 Sida 1 av 9 1. Ordförande Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2. Närvarande: Magnus Johansson, Sten Stabo, Lars Eklind, Andreas Hugosson, Mikael

Läs mer

Protokoll från Bergsviks Vägsamfällighets Årsmöte , Kaserna Hembygdsgård, Munkedal, kl

Protokoll från Bergsviks Vägsamfällighets Årsmöte , Kaserna Hembygdsgård, Munkedal, kl Protokoll från Bergsviks Vägsamfällighets Årsmöte 2015-07-24, Kaserna Hembygdsgård, Munkedal, kl 18.00 20.00. Ordföranden Roger Fredriksson hälsade, på samfällighetens vägnar, nya medlemmar välkomna. 1

Läs mer

Styrelsen för Sveriges Ingenjörer distrikt Norrbotten, får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2010.

Styrelsen för Sveriges Ingenjörer distrikt Norrbotten, får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2010. VERKSAMHETSBERÄTTELSE DISTRIKT NORRBOTTENS Styrelsen för Sveriges Ingenjörer distrikt Norrbotten, får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret. Årets som gick 2 Distriktsverksamheten 3 Distriktstyrelsens

Läs mer

Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat.

Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat. Årsmöte Kils Slalomklubb Torsdagen den 22/9-2016 1. Mötet öppnas Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängd 19 medlemmar deltar på

Läs mer

Båtklubben Wega s Årsmöte 2014

Båtklubben Wega s Årsmöte 2014 Båtklubben Wega s Årsmöte 2014 Signalistgatan 6, Västerås Onsdagen den 19 februari kl. 18:30 Klubben bjuder på kaffe och fralla! OBS! Vi vill gärna ha din mail adress för att kunna skicka dig nyheter i

Läs mer

KALLELSE. till årsmöte för. Håtövikens Tomtägareförening. Orgnr

KALLELSE. till årsmöte för. Håtövikens Tomtägareförening. Orgnr KALLELSE till årsmöte för Håtövikens Tomtägareförening Orgnr 814400-3756 Medlemmar i Håtövikens Tomtägareförening kallas härmed till ordinarie stämma 2018. Tid: Söndagen den 3 juni 2018 kl 13.00 Direkt

Läs mer

Årsmötet beslutade att godkänna den ekonomiska redogörelsen och lägga denna till handlingarna.

Årsmötet beslutade att godkänna den ekonomiska redogörelsen och lägga denna till handlingarna. Årsmöte Lindesbergs Curlingklubb Tid och plats 2016.09.23 i klubblokalen Närvarande Sören Edelton, Kjell Guldbrand, Sören Eriksson, Lars-Uno Karlsson, Patrick wiiand, Patrik Klockare, Kenneth Carlsson,

Läs mer

Protokoll Visby Vespa Clubs årsmöte Visby

Protokoll Visby Vespa Clubs årsmöte Visby Närvarande medlemmar: Se bifogad röstlängd Plats: Bilhusets matsal Tidpunkt: Lördagen den 18 april, med start kl 11. 1. Mötets öppnande. a. Herr ordförande Roland öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

Läs mer

Protokoll Årsmöte för Karlskoga Segelsällskap

Protokoll Årsmöte för Karlskoga Segelsällskap Protokoll Årsmöte för Karlskoga Segelsällskap Plats: Karlskoga, Näset Datum: 25/11 2012 Närvarande: Tomislav Molnstrand, Markku Kivistö, Bengt-Åke Andersson, Michael Johansson, Göran Edlund, Per Nilsson,

Läs mer

Dagordning vid VMBK:s årsmöte

Dagordning vid VMBK:s årsmöte Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2016-11-22 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av dagordningen 3. Val av justeringsmän 4. Val av mötesordförande 5. Val av mötessekreterare 6. Genomgång av verksamhetsberättelse

Läs mer

STADGAR samt tillhörande ORDNINGSREGLER. för SAXEMARA BÅTKLUBB.

STADGAR samt tillhörande ORDNINGSREGLER. för SAXEMARA BÅTKLUBB. samt tillhörande ORDNINGSREGLER för SAXEMARA BÅTKLUBB. Innehåll: Stadgar 1 till 16 samt en bilaga med ordningsregler 1 till 16 Antagna vid Vårmöte år 2012 samt Årsmöte Datum: Vårmöte 2012-05-12 Årsmöte

Läs mer

Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2015-11-24

Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2015-11-24 Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2015-11-24 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av dagordningen 3. Val av justeringsmän 4. Val av mötesordförande 5. Val av mötessekreterare 6. Genomgång av verksamhetsberättelse

Läs mer

Kallelse till höstmöte. Torsdagen den 20 november Klockan Vi ses på Idrottens Hus, lokal Atlanta Karlsgatan 28-30, Örebro

Kallelse till höstmöte. Torsdagen den 20 november Klockan Vi ses på Idrottens Hus, lokal Atlanta Karlsgatan 28-30, Örebro Nr Nr 155 155 3-2014 Kallelse till höstmöte Torsdagen den 20 november Klockan 19.00 Vi ses på Idrottens Hus, lokal Atlanta Karlsgatan 28-30, Örebro Kappseglingsresultat Information om Grythem Avgifter

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte Ordförande Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

Protokoll från styrelsemöte Ordförande Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Sida 1 av 8 1. Ordförande Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Närvarande: Magnus Johansson, Sten Stabo, Lars Eklind, Per Nilsson, Andreas Hugosson, Alexander Bergvall, Mikael Svensson,

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE I FÖRENINGEN HUSARÖ LOTSMUSEUM LÖRDAGEN DEN 18 JUNI 2011, Kl I BYSTUGAN, HUSARÖ

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE I FÖRENINGEN HUSARÖ LOTSMUSEUM LÖRDAGEN DEN 18 JUNI 2011, Kl I BYSTUGAN, HUSARÖ PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE I FÖRENINGEN HUSARÖ LOTSMUSEUM LÖRDAGEN DEN 18 JUNI 2011, Kl. 15.00 I BYSTUGAN, HUSARÖ Närvarande: Birgitta Öhman, Lisa Rosen, Ragnar Nilsson, Monika Österman, Nilas Österman,

Läs mer

Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat.

Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat. Årsmöte Kils Slalomklubb Torsdagen den 30/9 2017 1. Mötet öppnas Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängd 15 medlemmar med rösträtt

Läs mer

Närvarande: 36 stycken medlemmar enligt separat deltagarlista bilaga 1.

Närvarande: 36 stycken medlemmar enligt separat deltagarlista bilaga 1. PROTOKOLL EKERÖ BÅTKLUBB Årsmöte den 24 februari 2016 i TräSjö-gården, Ekerö, Närvarande: 36 stycken medlemmar enligt separat deltagarlista bilaga 1. 1 Årsmötets öppnande Ordföranden Göran Thingvall hälsade

Läs mer

Tillfälliga medlemmar år 2014 som föreslås väljas in som ordinarie år 2015

Tillfälliga medlemmar år 2014 som föreslås väljas in som ordinarie år 2015 KALLELSE TILL ÅRSMÖTE Samtliga medlemmar i Grimsta Båtsällskap kallas härmed till årsmöte onsdagen den 28 januari kl. 19.00 i Hässelbygårdsskolan, Loviselundsvägen 10-16 Förslag till dagordning 1. Mötets

Läs mer

Protokoll Prästtomta fiskeklubbs årsmöte för 2007

Protokoll Prästtomta fiskeklubbs årsmöte för 2007 PFK Sida 1 (5) Protokoll Prästtomta fiskeklubbs årsmöte för 2007 Tid: 2008-02-26 klockan 18.30 19.15 Plats: Lektionssal 7 därefter Mässen Kvarn 1 Mötets öppnande Ordförande Lars-Örjan Hovbrandt hälsade

Läs mer

2 Upprop och fullmaktsgranskning. Fastställande av röstlängd

2 Upprop och fullmaktsgranskning. Fastställande av röstlängd Södra Motorcykelförbundet Protokoll fört vid Södra Motorcykelförbundets Årsmöte Lördagen den 24 februari 2018 Vrigstads Värdshus, Vrigstad 1 Årsmötets öppnande Ordförande Roger Karlsson hälsade alla delegater,

Läs mer

HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE

HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE ÅRSMÖTESHANDLINGAR FRÅN MÖTE 9 MARS 2015. INNEHÅLLER PROTOKOLL FRÅN ÅRSMÖTET SAMT KALLELSE, DAGORDNING, VERKSAMHETSBERÄTTELSE, EKONOMISK REDOVISNING. REVISIONSBERÄTTELSE SAMT

Läs mer

Protokoll fört vid Svindersviks båtklubbs årsmöte torsdag 27 november 2014

Protokoll fört vid Svindersviks båtklubbs årsmöte torsdag 27 november 2014 Protokoll fört vid Svindersviks båtklubbs årsmöte torsdag 27 november 2014 22 medlemmar och båtägare var närvarande. 1. Mötets öppnande Ordförande Olli Kärki hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet

Läs mer

Ljungskogens Strandbads Bouleförening till Prins Bertils åminnelse

Ljungskogens Strandbads Bouleförening till Prins Bertils åminnelse Ljungskogens Strandbads Bouleförening till Prins Bertils åminnelse Årsmöte nr 2, 2011-06-18 vid Boulebanan 1 Ordföranden Lars Danielsson hälsade de 15 närvarande medlemmarna välkomna till Bouleföreningens

Läs mer

M-båtsförbundets årsmöte 2010

M-båtsförbundets årsmöte 2010 1 (5) Protokoll 2010-11-28 M-båtsförbundets årsmöte 2010 1 Årsmötet öppnades Förbundets ordförande Kristina Lundevall hälsade närvarande medlemmar välkomna till mötet. Erik Persson anmäler frågan om mässan

Läs mer

Vi kommer också att besluta om en eventuell utbyggnad av klubbstugan och redovisa några byggalternativ. Se bifogad beskrivning och dagordning

Vi kommer också att besluta om en eventuell utbyggnad av klubbstugan och redovisa några byggalternativ. Se bifogad beskrivning och dagordning Till samtliga medlemmar i vår förening! KALLELSE till årsmöte i Motala Vätterfiskeklubb Du hälsas härmed välkommen till vårt årsmöte: Tid: onsdagen den 18 mars, klockan 19:00 Plats: Motala Södra Båtklubb

Läs mer

Stadgar för Föräldraföreningen vid Rudolf Steinerskolan i Göteborg

Stadgar för Föräldraföreningen vid Rudolf Steinerskolan i Göteborg Stadgar för Föräldraföreningen vid Rudolf Steinerskolan i Göteborg 1 Föreningens namn och säte Föreningens namn är Föräldraföreningen vid Rudolf Steinerskolan i Göteborg. Föreningen har sitt säte i Göteborg.

Läs mer

Kallelse till Föreningsstämma

Kallelse till Föreningsstämma Kallelse till Föreningsstämma Härmed kallas medlemmarna i Krokanens samfällighetsförening till Förenings stämma onsdagen den 19 mars klockan 19.00 hos familjen Örtenstrand, Kringelkroken 19. Med kallelsen

Läs mer

PROTOKOLL fört vid årsmöte med Sandvikens tomtägareförening söndagen den 5 juli 2015 på Sandvikens camping

PROTOKOLL fört vid årsmöte med Sandvikens tomtägareförening söndagen den 5 juli 2015 på Sandvikens camping PROTOKOLL fört vid årsmöte med Sandvikens tomtägareförening söndagen den 5 juli 2015 på Sandvikens camping Närvarande:14 personer enligt bifogad närvarolista. Mötets öppnande: Mötesordförande: Mötessekreterare:

Läs mer

Årsmöte Svedjeholmens IF

Årsmöte Svedjeholmens IF Årsmöte Svedjeholmens IF 2017-07-21 Närvarande: Ett 20-tal medlemmar 1. Mötets öppnanden: Patric öppnade årsmötet och hälsade alla välkomna. 2. Godkännande av dagordning: Dagordningen godkändes. 3. Årsmötets

Läs mer

Protokoll gällande årsmöte i Eslövs MotorCykelKlubb, EMCK, 19 oktober 2013. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

Protokoll gällande årsmöte i Eslövs MotorCykelKlubb, EMCK, 19 oktober 2013. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll gällande årsmöte i Eslövs MotorCykelKlubb, EMCK, 19 oktober 2013. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Till mötesordförande valdes Roland Nihlén. 3. Till mötessekreterare

Läs mer

Stålnäs Stugförening Verksamhetsberättelse 2011

Stålnäs Stugförening Verksamhetsberättelse 2011 Storstenen på Stålnäs, (fiskeläget) så finns en gubbe inristat. Den upptäcktes av Peter Norman från Riksantikvarieämbetet 1982, då han genomförde en fornminnesinventering i Söderhamns Skärgård. Mer om

Läs mer

LO-Facken i Kristianstads Socialdemokratiska Förening

LO-Facken i Kristianstads Socialdemokratiska Förening LO-Facken i Kristianstads Socialdemokratiska Förening Årsberättelse 2014 Dagordning 1. Mötet öppnas 2. Godkännande av dagordning 3. Val av 2 st justeringsmän tillika rösträknare 4. Val av ordförande till

Läs mer

Protokoll Medlemsmöte SSG

Protokoll Medlemsmöte SSG Protokoll Medlemsmöte 2 2016 SSG Projekt Dokumentet utgör protokoll för SSGs medlemsmöte Möte Medlemsmöte 2, 2016 Datum/Tid 2016-09-15 / kl. 19.00 Plats Deltagare Gul=Närvarande Klubbhuset Gäddviken Bo

Läs mer

Protokoll fört vid Östertälje Båtklubbs ordinarie årsmöte den 29 januari 2012 kl i Strand Hotell

Protokoll fört vid Östertälje Båtklubbs ordinarie årsmöte den 29 januari 2012 kl i Strand Hotell den 29 januari 2012 kl. 18.00 i Strand Hotell 1 Årsmötets öppnande. Ingvar Bingman öppnade årsmötet med att hälsa samtliga välkomna. 2 Mötets behöriga utlysande. Årsmötet var behörigen utlyst. 3 Fastställande

Läs mer

Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51

Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51 Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51 Välkomna till årsmötet som kommer att hållas i folkets hus den 23 februari 2014 kl. 17.00 Diskussioner

Läs mer

Protokoll årsmöte

Protokoll årsmöte Protokoll årsmöte 2018-03-21 Plats: Bygdegården Näske. 1. Mötets öppnandes Vice ordf Mats hälsade alla välkomna 2. Kallelse till årsmötet Mötet fastslog att kallelsen gjorts på rätt sätt och i enlighet

Läs mer

HKK-NYTT Januari 2011

HKK-NYTT Januari 2011 HKK-NYTT Januari 2011 Hej HKK:are! Förra året avslutades med en bra luciaträff med stort deltagande trots isläget. Seglarna har just haft pubkväll där planerna smidits och bedrifterna målats ut. Nu siktar

Läs mer

PROTOKOLL fört vid möte med styrelsen för Askrike Segelsällskap

PROTOKOLL fört vid möte med styrelsen för Askrike Segelsällskap Sid 1 (6) Närvarande: Frånvarande: Ulf Haraldsson, ordförande Ulf Kraepelien, kassör Björn Littorin, seglings- och ungdomsledare Tomas Grut, hamnkapten Jan Tottie, intendent Erik Frykfeldt, varvschef Lars-Erik

Läs mer

Utveda Båtsällskap Vätö 2017 Verksamhetsberättelse

Utveda Båtsällskap Vätö 2017 Verksamhetsberättelse Utveda Båtsällskap Vätö 2017 Verksamhetsberättelse Dagordning vid båtsällskapets 38:e ÅRSMÖTE den 22 april 2018 1. Mötets öppnande. 2. Fråga om årsmötets stadgeenliga sammankallande. 3. Godkännande av

Läs mer

Tyresö Dyviksudds Tomtägarförening Tyresö Dyviksudds Båtklubb. Årsmöte 2014

Tyresö Dyviksudds Tomtägarförening Tyresö Dyviksudds Båtklubb. Årsmöte 2014 Tyresö Dyviksudds Tomtägarförening Tyresö Dyviksudds Båtklubb Årsmöte 2014 Tyresö Dyviksudds Tomtägarförening Tyresö Dyviksudds Båtklubb Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013-2014 Styrelsens sammansättning

Läs mer

NÄSBYVIKENS BÅTSÄLLSKAP

NÄSBYVIKENS BÅTSÄLLSKAP Sida 1 (6) Protokoll 703 fört vid Årsmöte den 14 mars 2016 i NBS klubbhus. Innan mötet presenterade Roger Alm utfallet av medlemsenkäten samt talade om att länkarna till den kommer att skickas ut till

Läs mer

Välkommen till Oaxens Båtklubb! (utg 20120319)

Välkommen till Oaxens Båtklubb! (utg 20120319) Välkommen till Oaxens Båtklubb! (utg 20120319) Hej! Hjärtligt välkommen till OBK. Syftet med det här brevet är att ge dej som ny i klubben en snabb information om OBK, vad du behöver veta och vad klubben

Läs mer

Klubbnr: 1297 Årsmöte Plats: Idalagård Datum: Tid: 19.00

Klubbnr: 1297 Årsmöte Plats: Idalagård Datum: Tid: 19.00 1. Mötets öppnande. Lokalklubbsordförande Kerstin Ekholm hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat. Kerstin Ekholm redogjorde för nuläget gällande ny plan och stuga. Bygglov är klart,

Läs mer

Asociación Hispano-Nórdica de NERJA. Dokumentation inför Årsmötet i AHN Nerja 18 februari 2013, kl Kallelse med dagordning sida 1

Asociación Hispano-Nórdica de NERJA. Dokumentation inför Årsmötet i AHN Nerja 18 februari 2013, kl Kallelse med dagordning sida 1 Asociación Hispano-Nórdica de NERJA Dokumentation inför Årsmötet i AHN Nerja 18 februari 2013, kl 18.00 Innehållsförteckning Kallelse med dagordning sida 1 Föregående årsmötesprotokoll sida 2 3 Verksamhetsberättelse

Läs mer

WAXHOLMS BÅTKLUBB. Bildad Stadgar

WAXHOLMS BÅTKLUBB. Bildad Stadgar WAXHOLMS BÅTKLUBB Bildad 1927 Stadgar Waxholms båtklubbs stadgar fastställda mars 2007 1 Ändamål 1.1 Waxholms båtklubb bildad år 1927 och med hemort i Waxholms stad har till ändamål att som allmännyttig

Läs mer

1. Ordföranden Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

1. Ordföranden Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Beslutsprotokoll från styrelsemöte 2015-11-30 Sida 1 av 7 1. Ordföranden Magnus Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2. Närvarande: Magnus Johansson, Sten Stabo, Lars Eklind, Hans Selg, Jonas

Läs mer

Årsmöte - Söndag den 17 juni 2018

Årsmöte - Söndag den 17 juni 2018 2 Årsmöte - Söndag den 17 juni 2018 Förslag till dagordning 1. Björnnäs Vägsamfällighets årsmöte öppnas 2. Val av ordförande och sekreterare för mötet 3. Val av två justerare, tillika rösträknare 4. Upprop

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2011 EDESÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Org.nr. 716417-2160

ÅRSREDOVISNING 2011 EDESÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Org.nr. 716417-2160 Bilaga 1 sid 1 Edesö samfällighet ÅRSREDOVISNING 2011 EDESÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Org.nr. 716417-2160 FÖRVALTNING FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Styrelsen för sförening avger härmed förvaltningsberättelse för

Läs mer

STADGAR Antagna vid årsmöte den 31 mars 1969, inklusive antagna kompletteringar till och med den 30 mars 2011.

STADGAR Antagna vid årsmöte den 31 mars 1969, inklusive antagna kompletteringar till och med den 30 mars 2011. STADGAR Antagna vid årsmöte den 31 mars 1969, inklusive antagna kompletteringar till och med den 30 mars 2011. 1 Ändamål Stocksunds Båtklubb, som bildades den 17 november 1948, har till ändamål, att för

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 29 MARS 2008 I HUDIKSVALL

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 29 MARS 2008 I HUDIKSVALL PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 29 MARS 2008 I HUDIKSVALL 1 Årsmötets öppnande Ordförande Lars Billström hälsade medlemmarna välkomna och öppnade årsmötet. 2 Fastställande av röstlängd

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2013

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2013 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2013 STYRELSENS BERÄTTELSE Styrelsen för Västra Medelpads Brukshundklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för år 2013. Medlemsbladet Mitthunden har utkommit vid

Läs mer

Dagordning vid VMBK:s årsmöte

Dagordning vid VMBK:s årsmöte Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2018-11-22 1. Mötets öppnande 2. Mötets stadgeenliga utlysande 3. Godkännande av dagordningen 4. Val av justeringsmän 5. Val av mötesordförande 6. Val av mötessekreterare

Läs mer

Kamratföreningen F 21

Kamratföreningen F 21 Sida 1 Kamratföreningen F 21 Årsmöte den 3 april 2014 Kamratföreningen F 21 2014-04-03 Sida 2 FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1. Årsmötet öppnas. 2. Parentation. 3. Val av ordförande för mötet. 4. Val av sekreterare

Läs mer

Årsmöte protokoll nr 39

Årsmöte protokoll nr 39 Hans Svensson Sid 1 (6) Årsmöte protokoll nr 39 Tid: 2005-07-02 Plats: Tånga Hed, Vårgårda Närvarande: Ca:240 medlemmar 1. Årsmötets öppnande Mötet öppnades av Lasse Lähnn och deltagarna hälsades välkomna

Läs mer

STADGAR. Upsala Motorbåtsällskap

STADGAR. Upsala Motorbåtsällskap STADGAR För Upsala Motorbåtsällskap Stiftat år 1916 Antagna på ordinarie möten 20 november 2018 och 26 februari 2019 Rev 2019-02-26 Jan Lundeen INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. SÄLLSKAPETS ÄNDAMÅL 2. MEDLEMSKAP

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2013

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2013 Aspö Båtklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2013 Styrelsen för Aspö Båtklubb får härigenom avge följande berättelse för verksamhetsåret 2013. Styrelse Klubbstyrelsen har under verksamhetsåret utgjorts av Ordförande

Läs mer

Rangsta Båtklubb, RBK ver A Sid 1 (5)

Rangsta Båtklubb, RBK ver A Sid 1 (5) Rangsta Båtklubb, RBK 2019-02-20 ver A Sid 1 (5) Verksamhetsberättelse för perioden 1/1 31/12 2018 Innehåll: Styrelsens sammansättning Revisorer Valberedning Funktionärer Medlemmar Bryggbeläggning Ekonomi

Läs mer

STADGAR. Uppsala Motorbåtsällskap

STADGAR. Uppsala Motorbåtsällskap STADGAR För Uppsala Motorbåtsällskap Stiftat år 1916 Antagna på ordinarie möten 27 februari och 29 maj 2007 Rev 2011-03-09 Erhard Meissner INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. SÄLLSKAPETS ÄNDAMÅL 2. MEDLEMSKAP 3. MEDLEMS

Läs mer

Kallelse till årsstämma Styrelsen för Storön-Vänerns Samfällighetsförening kallar härmed medlemmarna till ordinarie årsstämma för år 2015.

Kallelse till årsstämma Styrelsen för Storön-Vänerns Samfällighetsförening kallar härmed medlemmarna till ordinarie årsstämma för år 2015. Kallelse till årsstämma Styrelsen för Storön-Vänerns Samfällighetsförening kallar härmed medlemmarna till ordinarie årsstämma för år 2015. Tid: Lördagen den 18 juli kl.15.00. Plats: Nämndehuset, Storön

Läs mer

Mötet förklarades stadgeenligt kallat genom meddelande på ESS hemsida den 15 april samt genom anslag i Hamnstugan den 15 april.

Mötet förklarades stadgeenligt kallat genom meddelande på ESS hemsida den 15 april samt genom anslag i Hamnstugan den 15 april. Sida 1 av 5 1. Mötet öppnas Vice ordföranden Sten Stabo öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2. Fråga om mötets stadgeenliga kallande Mötet förklarades stadgeenligt kallat genom meddelande på ESS hemsida

Läs mer

PROTOKOLL fört vid Gymnastikförbundet Stockholms 90:e årsmöte söndagen den 22 mars 2010

PROTOKOLL fört vid Gymnastikförbundet Stockholms 90:e årsmöte söndagen den 22 mars 2010 PROTOKOLL fört vid Gymnastikförbundet Stockholms 90:e årsmöte söndagen den 22 mars 2010 Närvarande: Ett 35-tal representanter från föreningar, styrelsen, kommittéer och kansli. Mötets öppnande Birgitta

Läs mer

Senast reviderad 2010-05-19

Senast reviderad 2010-05-19 STUDENTFIKET CAMPUS NORRKÖPING Studentfiket Campus Norrköping Senast reviderad 2010-05-19 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. ALLMÄNT... 4 1.1. SYFTE... 4 1.2. FIRMA... 4 1.3. SÄTESORT... 4 1.4. VERKSAMHETSÅR... 4

Läs mer