JAG BEHÖVER EFFEKTIVA ARBETSFLÖDEN, ÖKAD PRODUKTIVITET OCH LÄGRE KOSTNADER

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "JAG BEHÖVER EFFEKTIVA ARBETSFLÖDEN, ÖKAD PRODUKTIVITET OCH LÄGRE KOSTNADER"

Transkript

1 JAG BEHÖVER EFFEKTIVA ARBETSFLÖDEN, ÖKAD PRODUKTIVITET OCH LÄGRE KOSTNADER OPTIMIZED PRINT SERVICES

2 HUR SKAPAR MAN DE BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGARNA FÖR DET MODERNA KONTORET? GENOM ATT SAMARBETA! I det moderna arbetslivet blir vi överösta med data och information. För att kunna lyckas måste du vara flexibel, mobil och uppkopplad. Med Konica Minolta har du alltid tillgång till informationen du behöver när du vill, oavsett var du befinner dig. Det betyder att du alltid kan ligga steget före dina konkurrenter. Insikt i din affärsverksamhet En avgörande faktor är ett nära samarbete med dig. Vi måste förstå din affärsverksamhet för att kunna identifiera vad våra produkter och tjänster kan tillföra ditt företag. Därför undersöker ni noggrant din organisation, dina processer och rutiner, målsättningar och visioner tillsammans med dig. Under denna process fokuserar vi på hela dokumentlivscykeln. I det moderna kontoret existerar data och information i flera olika former inte enbart på papper. Skörda framgångar med OPS På Konica Minolta kallar vi det här nära samarbetet för OPS Optimized Print Services. OPS innebär att vi hjälper dig bli framgångsrik genom effektivare processer, maximal datasäkerhet, en optimerad maskinpark och ett system som är miljömässigt och ekonomiskt hållbart, och som dessutom är lätt att sköta och administrera. Läs vidare och ta reda på vad vi kan göra för din verksamhet och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål steg för steg. Din partner för framgång: Konica Minolta Inc. är ett globalt teknikföretag och en ledande tjänstleverantör inom IT- och dokumentprocesser såväl som digitala lösningar för produktionstryck. Genom dotterbolag i många olika länder kan vi leverera expertis och innovation på den internationella marknaden. Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH är ett helägt dotterbolag till Konica Minolta Inc. och representeras av dotterbolag och återförsäljare i över 70 länder i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). Som en ledande aktör på bland annat de europeiska marknaderna, har Konica Minolta uppnått utmärkt kundbelåtenhet och fortsatt tillväxt inom moderbolaget.

3 OPTIMERADE DOKUMENTFLÖDEN DIGITALA OCH PAPPERSBASERADE Med kontorslösningar från Konica Minolta arbetar både du och dina anställda effektivare. Det beror på att våra lösningar är anpassade till dina behov och inte tvärt om. Vår målsättning är att skapa en perfekt symbios mellan digitala och pappersbaserade dokumentflöden. Det är ju trots all dokumentlivscykeln i sin helhet som är viktig. Bra att veta! Rent statistiskt lägger varje anställd i snitt 7,4 timmar per vecka på att söka efter information. Så ska det inte behöva vara! (IDC 2010) Effektiv dokumenthantering Vi erbjuder två alternativ: 1) Lösningar för skanning av dokument direkt till ditt befintliga dokumenthanteringssystem eller 2) ett helt nytt dokumenthanteringssystem som vi utvecklar och implementerar åt dig. Vi sätter dina behov först. Prisbelönta multifunktionssystem Den kompletta dokumentlivscykeln Utskrift är bara en liten del av dokumentlivscykeln. Det handlar om så mycket mer (framställning, arkivering, hämtning). Information är en värdefull resurs men den går bara att utnyttja optimalt om man tar hänsyn till hela dokumentlivscykeln. Genom att leverera högkvalitativa utskrifter, kopior och skannade dokument fungerar Konica Minoltas multifunktionsmaskiner som ett gränssnitt mellan den digitala och pappersbaserade dokumentvärlden. Deras stora anpassningsbara pekskärmar gör dem lätta att använda. Intelligent dokumentframställning Skanna pappersdokument, utför teckenigenkänning och generera blanketter och streckkoder dessa funktioner är en perfekt grund för automatisk vidarebefordring, redigering och arkivering. Redigera pappersdokument i Word och Excel För att kunna redigera pappersdokument digitalt skannar du helt enkelt dokumenten. Enklare kan det knappast bli! Tidsödande transkribering tillhör numera det förflutna. Smidiga arkiveringslösningar Lättanvända och effektiva arkiveringslösningar som bygger på sökbara PDF-dokument gör det möjligt att hitta arkiverade dokument. Ökad mobil effektivitet: utskrift från smartphones och tablets Nu kan du skriva ut direkt från mobila enheter och utnyttja fördelarna med ditt mobila arbetssätt tack vare Wi-Fi, e-post och AirPrint.

4 LÖSNINGAR OCH TJÄNSTER SOM IT-AVDELNINGEN KOMMER ATT UPPSKATTA Utskrifts- och dokumentlösningarna från Konica Minolta är inte bara enkla att implementera när de väl finns på plats kräver de väldigt lite underhåll. Om du så önskar kan du låta oss sköta både underhåll och support. Det frigör resurser inom IT-avdelningen och gynnar hela företaget. 20% IT-supportärenden Begreppen avbrott och driftstopp tillhör numera det förflutna Konica Minoltas system är mycket robusta och konstruerade för i princip oavbruten drift. Om problem mot förmodan skulle uppstå finns hjälp att få via interaktiva guider direkt på skrivarens display, via fjärrdiagnostik eller jourtekniker. Smidig automatisering: beställning av toner och service Går det inte att skriva ut eftersom ingen har beställt toner eller underhållsservice? Slipp sådana problem med Konica Minoltas automatiserade tjänster! Slösa ingen tid på skrivarsupport 20 % av alla supportärenden är skrivarrelaterade. Med Konica Minolta kan du slippa detta. (Quocirca 2010) Snabb överblick över statistik och utskriftskostnader Översiktsfunktionen ger dig en snabb överblick över all information från aktuell driftinformation eller tonernivåer till exakta utskriftskostnader och felmeddelanden med ett enkelt knapptryck. Universalskrivardrivrutin En för alla: universalskrivardrivrutinen fungerar med de flesta Konica Minolta-enheter och gör det enklare för användare att hantera olika skrivarmodeller. Våra OPS-tjänster: Låt oss sköta din dokumentinfrastruktur Konica Minolta har utvecklat ett antal professionella tjänster som gör det lättare än någonsin att sköta dokumentinfrastrukturen med t.ex. maskinövervakning, applikationssupport och IMAC/D-tjänster. Du kan ägna dig åt kärnverksamheten och samtidigt spara tid och pengar. Smart enhetshantering Praktiskt! Du behöver inte längre tilldela användarrättigheter eller uppdatera firmware separat på varje skrivare. Konica Minolta gör det möjligt att sköta allting med ett centraliserat verktyg. Komplett integrering Oavsett om du har en Windows-, Linux eller Mac-miljö är bizhub-systemen och programlösningarna lätta att integrera och ansluta till SAP och SharePoint, osv.

5 MINSKA DOKUMENTKOSTNADERNA OCH ÖKA EFFEKTIVITETEN Har du full överblick över dina utskriftskostnader? Är du medveten om att inköp av utrustning och toner bara utgör en bråkdel av totalkostnaden? Med rätt samarbetspartner kan du inte bara beräkna totalkostnaderna med hög precision (inklusive administration, finansiering, logistik, osv.) utan även göra stora besparingar. Inom detta område har Konica Minolta mycket att erbjuda: Steg ett: kostnadstransparens Registrera inte bara utskriftskostnaderna i största allmänhet, utan knyt dem till användare, avdelningar och projekt. Detta är en förutsättning för detaljerade kostnadsanalyser och gör dina anställda mer kostnadsmedvetna. Är du medveten om dina kostnader? Av erfarenhet vet vi att endast 1 av 10 företag har en god överblick över sina utskriftskostnader. I genomsnitt spenderas omkring 6 % av företagsintäkterna på dokumenthantering (InfoTrends 2010) 40 % av alla utskrifter slängs inom 24 timmar. (Newsweek 2009) För varje krona som spenderas på utskrift tillkommer relaterade kringkostnader på ytterligare nio kronor. (ALL Associates Group 2012) Utskriftskostnader (Hårdvara, toner, underhåll, papper, osv.) Drifts- och kringkostnader (IT-support, administration, inköp & materiallager, dokumentrelaterade processer, osv.) De goda nyheterna Kostnadsbesparingar: optimera maskinparken Din maskinpark kan lätt bli ett ekonomiskt svart hål. Att inte utnyttja maskinparkens fulla kapacitet är lika dyrbart som en hög haverifrekvens. Med våra effektiva övervakningsverktyg får du kontroll över din maskinpark och upptäcker besparingsmöjligheter omedelbart. Digitalisering sparar tid och pengar Digitaliserad information är lättåtkomlig, ökar produktiviteten och minskar i regel mängden information som måste skrivas ut. Och ett elektroniskt arkiv frigör dessutom dyrbar kontorsyta. Resultatet: du sparar tid och pengar. Kontrollera enkelt utskriftskostnaderna Det går att få kontroll över utskriftskostnaderna genom att t.ex. definiera vilka användare som får göra färgutskrifter. Du kan även definiera villkor som gör att stora utskriftsjobb styrs om till den mest kostnadseffektiva skrivaren. Eller göra dubbelsidig utskrift till standardinställning på alla skrivare. Det är du som bestämmer! Förhindra onödiga utskrifter Det kanske låter otroligt, men en av nio utskrifter hämtas aldrig från skrivaren. Så ska det inte behöva vara! Med follow-me-utskrifter måste utskriften startas fysiskt från skrivarens kontrollpanel. -30% Ännu bättre nyheter: Du kan minska dessa kostnader med upp till 30 %. (IDC 2009, Gartner 2013) Effektivare arbetsflöden kan hjälpa dig att spara ännu mer! Ännu effektivare: optimala dokumentflöden Med Optimized Print Services (OPS) från Konica Minolta analyseras alla dina verksamhetsrelaterade dokumentprocesser noggrant för att kunna skapa och implementera förbättrade dokumentflöden. Du sparar tid och pengar och säkerställer att den dagliga affärsverksamheten bedrivs på effektivast möjliga sätt.

6 ÖKAD TRYGGHET: SÄKERHET I FÖRSTA HAND I en värld där tillgången till information blir allt viktigare har datasäkerheten också blivit viktigare och detta gäller både digital och pappersbaserad information. Konica Minolta är branschledande inom säkerhetsstandarder för dokumentsäkerhet. Säker integrering i ditt befintliga nätverk Skrivarna i ditt nätverk måste även uppfylla alla nödvändiga säkerhetskrav. Våra verifieringssystem bygger på IEEE 802.1X SSL- och IPsec-protokollen och möjliggör smidig integrering i säkra nätverk plus säker nätverkskommunikation. Praktiskt taget alla bizhub-system uppfyller ISO EAL3-standarden, vilket motsvarar de strängaste internationella säkerhetsnormerna. Skydda konfidentiella dokument När det gäller att skydda konfidentiella dokument finns inget utrymme för kompromisser vare sig dokumenten är lagrade på skrivarens hårddisk eller ligger utskrivna i utmatningsfacket. Med Konica Minolta säkerställs skyddet på flera sätt, bland annat genom datakryptering, säker radering, kopieringsskydd (vattenstämpel) och PDFsignaturer. Åtkomstkontroll och användarrättigheter Användarverifiering är en grundläggande förutsättning för dokumentsäkerhet. Våra lösningar använder antingen magnetkort, PIN-kod eller biometrisk fingeravläsning. Individuella åtkomsträttigheter kan definieras för varje användare. Skydda känsliga data Skyddar utskrift av konfidentiella data (t.ex. lönebesked, FoU-kostnader) och privata dokument Hög datasäkerhet krävs även när anställda slutar och vid nyanställning. Samtidigt blir bättre skydd mot industrispionage allt viktigare Elektroniska arkiv kan skyddas mot fysisk stöld och brand En välmående miljö Konica Minolta sätter miljö och hållbarhet högst på dagordningen. Detta förklarar varför våra lösningar och produkter har belönats med så många utmärkelser. För säkerhets skull: säkra utskrifter Säkra utskrifter startar först när användaren står vid skrivaren och verifierar sin identitet vilket förhindrar att känslig information hamnar i fel händer. Denna funktion är idealisk för t.ex. personalavdelningar som hanterar känslig information. 1. Skicka utskriften. 2. Mata in koden på valfri skrivare. 3. Starta utskriften

7 OPTIMIZED PRINT SERVICES TRE STEG TILL OPTIMERADE DOKUMENTFLÖDEN Med Optimized Print Services (OPS) får du en lösning som passar företagets specifika behov för effektivare arbetsflöden, ökad datasäkerhet och reducerade kostnader. Från grundläggande analys till implementering och verksamhetsanpassade tjänster. Steg 1: Rådgivning OPS börjar med en grundlig analys av dina nuvarande verksamhetsprocesser och behov. Först när vi har en klar bild av din affärsverksamhet ger vi förslag på hur du kan optimera dina processer. Vi tar även hänsyn till dina anställdas synpunkter och behov i analysen. De har i regel värdefulla synpunkter och insikt i dagliga arbetsrutiner. Steg 2: Implementering När vi i samråd med dig har definierat den bästa dokumentinfrastrukturen levererar vi inte bara lösningen. Vi gör i princip tvärt om. Vi förser dig med projektledningsstöd, tar fram implementeringsplaner och utbildar anställda i nya processer och rutiner. Det garanterar att de koncept och metoder som har tagits fram verkligen blir framgångsrika. Steg 3: Förvaltning Konica Minolta förser dig med skräddarsydda tjänster för förvaltning och administration av den nya dokumentinfrastrukturen. Du bestämmer vilka OPS-tjänster som ska användas från implementering av enklare IT-tjänster till övertagande av driftansvaret för hela din infrastruktur. Hur många OPS-lösningar finns det...? Vi vill stödja din affärsverksamhet på lång sikt. Men det är du som avgör hur pass intensivt du vill samarbeta med oss. Optimering av din maskinpark Övervakning och drift av maskinpark Optimering av alla dokumentrelaterade verksamhetsprocesser Komplett outsourcing av din dokumentinfrastruktur Optimering och drift av din IT-infrastruktur och programvara

8 VÅRA LÖSNINGAR TALAR FÖR SIG SJÄLVA VÅRA KUNDER TALAR OM OSS! Konica Minolta bevisade att de var rätt samarbets partner för oss. Under OPSprojektet sköttes övergången från den gamla skrivarparken till den nya väldigt smidigt. Effektivitet och tillförlitlighet är de begrepp som bäst beskriver samarbetet med Konica Minolta. Vi samarbetar gärna med Konica Minolta eftersom de inte bara sköter vår skrivarmiljö, utan även tillhandahåller programlösningar för ett effektivt digitaliseringsflöde. Hr. Fišer på České aerolinie, a.s., Tjeckien Vårt huvudmål var att hitta en affärspartner med kapaciteten att hjälpa oss med löpande optimering av dokumenthantering, kostnadskontroll och kostnadsreduceringar. Flemming Nielsen, digitaliseringschef på Aarhus kommun, Danmark Konica Minolta Business Solutions Sweden AB Box Solna Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH Europaallee Langenhagen Tyskland 12/2013

JAG BEHÖVER KONTORSUTRUSTNING SOM HJÄLPER MIG PÅ VÄGEN

JAG BEHÖVER KONTORSUTRUSTNING SOM HJÄLPER MIG PÅ VÄGEN JAG BEHÖVER KONTORSUTRUSTNING SOM HJÄLPER MIG PÅ VÄGEN INTELLIGENTA KONTORSLÖSNINGAR Kontorslösningar 2 ARBETSMILJÖER I FAS MED DAGENS SAMHÄLLE Det moderna arbetslivet innebär en ständig flod av data och

Läs mer

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Sharp Optimised Services kontroll l effektivitet I produktivitet Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Möjligheterna med Managed Print Services Fakta: upp till 5 % av ett företags avkastning

Läs mer

SÄKERHET. Konica Minoltas branschledande säkerhetsstandarder SÄKERHET

SÄKERHET. Konica Minoltas branschledande säkerhetsstandarder SÄKERHET Konica Minoltas branschledande säkerhetsstandarder I den digitala eran har den globala kommunikationen utvecklats lavinartat och säkerhetsriskerna har ökat proportionerligt. I företagsmiljöer är vardaglig

Läs mer

SIMPLIFYSCAN. För intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. För intelligent scanning SIMPLIFYSCAN För intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: FÖR INTELLIGENT SCANNING Med SimplifyScan kan användarna enkelt scanna in och och distribuera dokument vart som helst i nätverket, direkt från ett Sharp

Läs mer

JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR

JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR 2 TILLGODOSER BEHOVEN I ARBETSLIVET Oavsett behov och önskemål är de allmänna kraven

Läs mer

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services Förändrar ditt företag Canon Business Services När konsumenternas beteenden ändras påverkar det hur företagen drivs och fungerar hur organisationer bygger och säljer sina produkter

Läs mer

JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA

JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA ACCESSIBILITY PACK ACCESSIBILITY PACK JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA DESIGN FÖR ALLA DESIGN FÖR ALLA 2 DESIGN FÖR ALLA: För att våra produkter ska vara lättanvända för alla För oss på Konica

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Lösningar för övervakning och underhåll kontroll l produktivitet I styrning Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Det enkla sättet att hantera arbetsflöden Fakta: Att skrivare

Läs mer

Genom att optimera skrivarparken kan du minska dina kostnader /This is Why du behöver SafeQ för att upptäcka hur.

Genom att optimera skrivarparken kan du minska dina kostnader /This is Why du behöver SafeQ för att upptäcka hur. SafeQ Output Management Software MAXIMERA POTENTIALEN FÖR HELA SKRIVARMILJÖN Genom att optimera skrivarparken kan du minska dina kostnader /This is Why du behöver SafeQ för att upptäcka hur. Optimerade

Läs mer

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager u n i F L O W uniflow Output Manager Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager Ta kontroll över dina kopior och utskrifter och öka effektiviteten Med uniflow Output Manager får

Läs mer

Konica Minolta Unity Document Suite. Kraftfull dokumentbearbetning. Dokumentdigitalisering och distribution Unity Document Suite

Konica Minolta Unity Document Suite. Kraftfull dokumentbearbetning. Dokumentdigitalisering och distribution Unity Document Suite Konica Minolta Unity Document Suite Kraftfull dokumentbearbetning Dokumentdigitalisering och distribution Unity Document Suite Unity Document Suite, dokumentdigitalisering och distribution Effektiva dokumentflöden

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar För ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionsenheter HANTERA ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA DINA

Läs mer

UTÖKAD bizhubfunktionalitet

UTÖKAD bizhubfunktionalitet UTÖKAD bizhubfunktionalitet Avancerade funktioner med i-option Smidig maskinhantering och effektivisering av arbetsflöden är grundläggande krav i moderna kontor. Och Konica Minoltas i-option-funktionalitet

Läs mer

Cloud Portal Office MOLNBASERAD DOKUMENTHANTERING

Cloud Portal Office MOLNBASERAD DOKUMENTHANTERING Cloud Portal Office MOLNBASERAD DOKUMENTHANTERING Optimering av din dokumenthantering kan öka effektiviteten med upp till 30 % /This is Why småföretag använder Cloud Portal Office för att skapa en lönsam

Läs mer

kontinuerligt arbetsflöde

kontinuerligt arbetsflöde Konstruerad för kontinuerligt arbetsflöde Dokumentskanning för företag PDS-5000, PDS-6000 Snabb, exakt och tillförlitlig digital konvertering för skanning av dokumentbuntar och arkivering PDS-5000 PDS-6000

Läs mer

Juridik. Professional Dictation Systems. Juridik

Juridik. Professional Dictation Systems. Juridik Juridik Professional Dictation Systems Juridik 2 3 Den traditionella dikteringen måste utvecklas så att juridiskt yrkesverks amma kan arbeta snabbare och mer effektivt. Olympus förstår. Olympus har hjälpt

Läs mer

TOYOTA I_SITE Mer än fleet management

TOYOTA I_SITE Mer än fleet management EMPOWERING YOUR BUSINESS TOYOTA I_SITE Mer än fleet management www.toyota-forklifts.se TOYOTA I_SITE Mer än fleet management Toyota I_Site är ett kontinuerligt partnerskap för effektiv materialhantering.

Läs mer

KONICA MINOLTA MOBILA UTSKRIFTS- LÖSNINGAR

KONICA MINOLTA MOBILA UTSKRIFTS- LÖSNINGAR JOHN ARBETA DOE ENKELT INC. HAR OCH ETT FLEXIBELT BRA MED FÖRHÅLLANDE MOBILA UTSKRIFTER TILL KONICA MINOLTA Världsledande teknikföretag tjänar på säker dokumenthantering, lägre kostnader, miljövänliga

Läs mer

SafeQ ENTERPRISE & PRINTMANAGEMENT SUITE

SafeQ ENTERPRISE & PRINTMANAGEMENT SUITE SafeQ ENTERPRISE & PRINTMANAGEMENT SUITE Kategorier Funktioner Produktionshantering Utskriftshantering Användar- och kostnadshantering Säkerhet Verifiering Utskriftsroaming Rapportering Regelbaserad utskrift

Läs mer

PageScope Enterprise Suite. Centraliserad hantering av utskriftsenheter. Programvara, PageScope Enterprise Suite

PageScope Enterprise Suite. Centraliserad hantering av utskriftsenheter. Programvara, PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Centraliserad hantering av utskriftsenheter Programvara, PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Smidig administration, absolut effektivitet Effektivitet handlar

Läs mer

Faktablad om informationssäkerhet. Dokumentsäkerhet. Skydda affärsinformationen.

Faktablad om informationssäkerhet. Dokumentsäkerhet. Skydda affärsinformationen. Faktablad om informationssäkerhet Dokumentsäkerhet Skydda affärsinformationen www.sharp.se Innehåll Introduktion... 3 Bakgrund... 4 Problem... 5 Rekommendationer... 7 Slutsats... 10 Referenser... 11 2

Läs mer

Utökad bizhubfunktionalitet

Utökad bizhubfunktionalitet Utökad bizhubfunktionalitet Avancerade funktioner med i-option Smidig maskinhantering och effektivisering av arbetsflöden är grundläggande krav i moderna kontor. Och Konica Minoltas i-option-funktionalitet

Läs mer

YSoft SafeQ Suite. Kategorier. Moduler

YSoft SafeQ Suite. Kategorier. Moduler YSoft SafeQ Suite Kategorier Moduler Utskriftshantering Användar- och kostnadshantering Säkerhet YSoft SafeQ verifiering YSoft SafeQ utskriftsroaming YSoft SafeQ rapportering YSoft SafeQ debitering YSoft

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG Ett snabbare sätt att producera dokument i färg och svartvitt I affärsvärlden har snabbhet en avgörande betydelse. Tid är pengar och pressen

Läs mer

Utvärderingsrapport för upphandling Dokumenthantering 2012 skrivare, MFP, programvaror och tjänster

Utvärderingsrapport för upphandling Dokumenthantering 2012 skrivare, MFP, programvaror och tjänster Utvärderingsrapport för upphandling Dokumenthantering 2012 skrivare, MFP, programvaror och tjänster 1. Inledning Upphandling av ramavtal för Dokumenthantering 2012 skrivare, MFP, programvaror och tjänster

Läs mer

TA STEGET TILL MOLNET. imagerunner ADVANCE Third Generation 2 nd Edition-serien av multifunktionsenheter för färg och svartvitt på kontoret.

TA STEGET TILL MOLNET. imagerunner ADVANCE Third Generation 2 nd Edition-serien av multifunktionsenheter för färg och svartvitt på kontoret. TA STEGET TILL MOLNET imagerunner ADVANCE Third Generation 2 nd Edition-serien av multifunktionsenheter för färg och svartvitt på kontoret Canon 2018 Copier MFP Line of the Year imagerunner ADVANCE THIRD

Läs mer

Levererar snabb, professionell och tillförlitlig prestanda till små företag och arbetsgrupper.

Levererar snabb, professionell och tillförlitlig prestanda till små företag och arbetsgrupper. Levererar snabb, professionell och tillförlitlig prestanda till små företag och arbetsgrupper. www.brother.se INTRODUKTION ROBUST OCH HÅLLBAR. Företag behöver en enhet som de kan lita på. Det är därför

Läs mer

Digitala trender i mediabranschen NYA DIGITALA TEKNOLOGIER SÄTTER FART PÅ FÖRETAGEN I MEDIABRANSCHEN

Digitala trender i mediabranschen NYA DIGITALA TEKNOLOGIER SÄTTER FART PÅ FÖRETAGEN I MEDIABRANSCHEN Digitala trender i mediabranschen NYA DIGITALA TEKNOLOGIER SÄTTER FART PÅ FÖRETAGEN I MEDIABRANSCHEN Artificiell intelligens tar klivet in i mediavärlden Idag finns de sida vid sida. Traditionella TV-sändningar

Läs mer

Canon Essential Business Builder Program. Samlar allt du behöver för att lyckas med företaget

Canon Essential Business Builder Program. Samlar allt du behöver för att lyckas med företaget Canon Essential Business Builder Program Samlar allt du behöver för att lyckas med företaget Essential Business Builder Program Inledning Att driva en tryckeriverksamhet är en utmaning. Att få den att

Läs mer

Lexmark Applikationer

Lexmark Applikationer Lexmark Applikationer Hjälp dina kunder få ut mesta möjliga av deras lösningskompatibla Lexmark-skrivare med en eller flera funktioner Lexmarks program har utformats för att hjälpa företag att spara tid

Läs mer

Ett steg längre inom Print och IT

Ett steg längre inom Print och IT Ett steg längre inom Print och IT TDO som IT-partner. Alla företag är i behov av IT-kompetens, men det är inte alla företag som kan eller vill anställa en IT-specialist. Låt oss berätta hur vi kan ta över

Läs mer

DIGITAL DOKUMENTDISTRIBUTION EFFEKTIVA LÖSNINGAR FÖR ETT OPTIMALT DOKUMENTFLÖDE SHARP DOCUMENT SOLUTIONS

DIGITAL DOKUMENTDISTRIBUTION EFFEKTIVA LÖSNINGAR FÖR ETT OPTIMALT DOKUMENTFLÖDE SHARP DOCUMENT SOLUTIONS DIGITAL DOKUMENTDISTRIBUTION EFFEKTIVA LÖSNINGAR FÖR ETT OPTIMALT DOKUMENTFLÖDE SHARP DOCUMENT SOLUTIONS KONSTEN ATT SKAPA SÄKRARE OCH På Sharp är vi medvetna om behovet av mer effektiva kommunikationsmetoder

Läs mer

LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP

LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP ALLA APPLIKATIONER. ALLA MILJ Den snabba utvecklingen av datatekniken innebär

Läs mer

Riktlinjer för utskrift

Riktlinjer för utskrift Dokumenttyp Riktlinjer Giltighetstid fr. o. m. t. o. m. 2018-05-30- Gäller tills vidare Gäller för målgruppen Alla verksamheter i Orust kommun Antagen av Antagande dnr, beslutsparagraf (första beslutsdatum)

Läs mer

MarkVision skrivarhanteringsprogram

MarkVision skrivarhanteringsprogram Skrivarprogramvara och hjälpprogram 1 MarkVision skrivarhanteringsprogram MarkVision för Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 och Macintosh levereras med skrivaren på CD-skivan Drivrutiner, MarkVision och

Läs mer

Pcounter. kontrollerar dina kostnader. Pcounter programvara

Pcounter. kontrollerar dina kostnader. Pcounter programvara Pcounter kontrollerar dina kostnader Pcounter programvara Pcounter, introduktion Den centrala utskriftsstrategin Pcounter är en programvara för spårning och redovisning av utskrifter så att organisationer

Läs mer

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER ANVÄNDArvänlig ENKLARE ÄN EN KOPIERINGSMASKIN MODULUPPBYGGD ANPASSAS enkelt EFTER DIN VERKSAMHET HÖG PRODUKTIVITET OCH EFFEKTIVITET LÅG LJUDNIVÅ PASSAR ALLA MILJÖER kräver INGA FÖRKUNSKAPER OMR-LÄSNING

Läs mer

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv hantering av arbetsflöden. Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv hantering av arbetsflöden. Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Effektiv hantering av arbetsflöden Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Automatiserad effektivitet för tryckeriet Med programsviten

Läs mer

Colour Manager. Broschyr. Högsta datasäkerhet tack vare Toshibas nya innovativa Secure Hard Disk Drive

Colour Manager. Broschyr. Högsta datasäkerhet tack vare Toshibas nya innovativa Secure Hard Disk Drive Broschyr Colour Manager Högsta datasäkerhet tack vare Toshibas nya innovativa Secure Hard Disk Drive Snabb, kraftfull lösning med enastående utskriftskvalitet Senaste tekniken ger stora produktivitetsvinster

Läs mer

SÄKERHET UTAN KOMPROMISSER

SÄKERHET UTAN KOMPROMISSER SÄKERHET UTAN KOMPROMISSER Konica Minoltas säkerhetsstandarder INFORMATIONS- SÄKERHET BRANSCHLEDANDE STANDARDSÄKERHET I den digitala eran har den globala kommunikationen utvecklats lavinartat och säkerhetsriskerna

Läs mer

Komplett HR med extra allt.

Komplett HR med extra allt. Komplett HR med extra allt. När det kommer till HR handlar det inte längre om vad man ska göra utan hur. Och frågar du oss så tycker vi bara det finns ett sätt: det enklast möjliga. Med Aditro Helhetslösning

Läs mer

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt...

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt... Produktblad för NAV i molnet Innehåll Vad är molnet?... 2 Vad är NAV i molnet?... 3 Vem passar NAV i molnet för?... 4 Fördelar med NAV i molnet... 5 Kom igång snabbt... 5 Bli kostnadseffektiv... 5 Enkelt

Läs mer

BROSCHYR. Coromatic Operations Vi hanterar driften av era verksamhetskritiska anläggningar

BROSCHYR. Coromatic Operations Vi hanterar driften av era verksamhetskritiska anläggningar BROSCHYR Coromatic Operations Vi hanterar driften av era verksamhetskritiska anläggningar Sjukhus Huvudkontor Fullständig tillgänglighet och kompetens 24/7 Kundtjänst 24/7 med incidenthanteringsteam Lokal

Läs mer

HP Pull Print-lösningar

HP Pull Print-lösningar HP Pull Print-lösningar Vilken pull print-lösning är rätt för ditt företag? HP förstår att ditt företag är unikt. Detta är orsaken till att vi erbjuder flera lösningar för att använda pull printing. Besvara

Läs mer

Atea Sverige AB. Svenska landslaget i it-infrastruktur Johan Edeheim

Atea Sverige AB. Svenska landslaget i it-infrastruktur Johan Edeheim Atea Sverige AB Svenska landslaget i it-infrastruktur Johan Edeheim Atea Omsätter 5 miljarder SEK i Sverige och 17 miljarder SEK i Norden och Baltikum Finns i 8 länder i Norden och Baltikum Börsnoterade

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET

SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET Tjänstefiering av säkerhet är ett kostnadseffektivt alternativ med lägre risk för dig som strävar efter att din kärnverksamhet ska kunna bedrivas utan driftstörningar.

Läs mer

Du kan inte vara expert på allt /This is Why Sharp gör din vardag enklare med Managed Print Services.

Du kan inte vara expert på allt /This is Why Sharp gör din vardag enklare med Managed Print Services. Sharp Optimised Document UTSKRIFTSTJÄNSTER FÖR SMARTARE KOSTNADSSTYRNING OCH HÖGRE PRODUKTIVITET Du kan inte vara expert på allt /This is Why Sharp gör din vardag enklare med. Framgång i affärer har inga

Läs mer

PJ-600 Mobila skrivare. www.brother.se

PJ-600 Mobila skrivare. www.brother.se PJ-600 Mobila skrivare Dessa kompakta mobila skrivare erbjuder en hållbar mobil utskriftslösning. Denna lösning kan användas ute på fältet av alla som arbetar med försäljning, service, logistik samt säkerhets-

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning Med bemanningsplaneringen i kan man fördela företagets personalresurser i förhållande till verksamhetens produktions-, jobb- och aktivitetsbehov. IDENTIFIERING AV ARBETSUPPGIFTER SOM SKA UTFÖRAS OCH NÄR

Läs mer

UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL

UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL 2013-08-22 Pressmeddelande UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL 06 Canon lanserar tre fotoskrivare med allt-i-ett och omfattande utskriftstjänster via molnet. PIXMA MG5550 PIXMA MG6450 PIXMA MG7150 Canon,

Läs mer

Gränslös kommunikation

Gränslös kommunikation Ericsson enterprise multimedia server Gränslös kommunikation Den nya generationen multimedielösningar för företagskommunikation Kunnig personal och högeffektiva arbetssätt är viktiga faktorer om ett företag

Läs mer

TMP Consulting - tjänster för företag

TMP Consulting - tjänster för företag TMP Consulting - tjänster för företag Adress: http://tmpc.se Kontakta: info@tmpc.se TMP Consulting är ett bolag som utvecklar tekniska lösningar och arbetar med effektivisering och problemslösning i organisationer.

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

VI ÄR WMD - THE WORKFLOW COMPANY Nordens ledande workflow specialister inom SAP Helt enkelt!

VI ÄR WMD - THE WORKFLOW COMPANY Nordens ledande workflow specialister inom SAP Helt enkelt! VI ÄR WMD - THE WORKFLOW COMPANY Nordens ledande workflow specialister inom SAP Helt enkelt! Det handlar om att spara tid, få överblick, förenkla arbetsprocesser, utnyttja resurser och i slutändan handlar

Läs mer

Pressmeddelande 2007-08-20

Pressmeddelande 2007-08-20 Pressmeddelande 2007-08-20 Tel: 08-744 85 00 www.canon.se Canon lanserar två kraftfulla nya faxmodeller Canon lanserar i dag två nya fristående laserfaxmodeller kraftfulla FAX-L3000IP och systermodellen

Läs mer

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite. En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård.

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite. En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård. Time Care Hälso- och sjukvårds Suite Time Care Hälso- och sjukvårds Suite En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård. Time Care Hälso- och sjukvårds Suite erbjuder långsiktiga

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal är en enkel, webbaserad ingång till ProMark både när det gäller att registrera sin egen tid, sina uppgifter, sin information och att utföra specifika arbetsuppgifter. körs i en webbläsare och kan även

Läs mer

För smartare belysning

För smartare belysning För smartare belysning CityTouch LightPoint Lighting Asset Management. CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Välkommen till framtidens smarta belysning Professionell hantering av offentlig belysning

Läs mer

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig.

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Kärcher Fleet Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Ökat perspektiv för större framgång. Från den globala marknadsledaren inom rengöringsteknik kommer Kärcher Fleet - det innovativa

Läs mer

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office.

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office. IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST Vi vågar säga att en fungerande IT-drift är nyckeln till en fungerande verksamhet, och det

Läs mer

Produktivitet börjar med enkelhet /This is Why Sharp gör det enkelt att hantera våra multifunktionssystem.

Produktivitet börjar med enkelhet /This is Why Sharp gör det enkelt att hantera våra multifunktionssystem. Sharp Remote Device Manager SRDM ENKEL, CENTRALISERAD ÖVERVAKNING OCH HANTERING Produktivitet börjar med enkelhet /This is Why Sharp gör det enkelt att hantera våra multifunktionssystem. Optimera skrivarhanteringen

Läs mer

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering 1 (5) Office 365 Du har tillgång till Office överallt Oavsett om du arbetar på ditt kontor eller är ute på uppdrag, har du tillgång till en uppsättning välbekanta, professionella produktivitetsverktyg.

Läs mer

ProReport PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROREPORT BESLUT BASERADE PÅ FAKTA

ProReport PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROREPORT BESLUT BASERADE PÅ FAKTA PROREPORT BESLUT BASERADE PÅ FAKTA är ett rapporteringsverktyg för att dela information. Det ger dig möjlighet att presentera och distribuera data från ProMark i form av automatiserade rapporter och statistik,

Läs mer

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG www.brother.se BROTHERS NYA SERIE KOMPAKTA MONOLASER KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG Brother vet hur viktig informationen är på ditt företag. Den nya monolaserserien

Läs mer

STYRKAN I ENKELHETEN. Business Suite

STYRKAN I ENKELHETEN. Business Suite STYRKAN I ENKELHETEN Business Suite HOTET ÄR VERKLIGT Onlinehot mot ditt företag är verkliga, oavsett vad du gör. Om du har data eller pengar är du ett mål. Säkerhetstillbuden ökar drastiskt varje dag

Läs mer

Medvetet företagande i en digitaliserad tid

Medvetet företagande i en digitaliserad tid Medvetet företagande i en digitaliserad tid Förord Vi lever i en spännande och föränderlig tid där digitaliseringen ger oss möjligheter vi tidigare bara kunde drömma om. Modern teknik och smarta tjänster

Läs mer

JAG VILL FÅ UTBILDNING TILLSAMMANS MED TEKNISKA LÖSNINGAR SOM GÖR ALLTING ENKELT

JAG VILL FÅ UTBILDNING TILLSAMMANS MED TEKNISKA LÖSNINGAR SOM GÖR ALLTING ENKELT JAG VILL FÅ UTBILDNING TILLSAMMANS MED TEKNISKA LÖSNINGAR SOM GÖR ALLTING ENKELT FÖRBÄTTRAD UTBILDNING MED TEKNISKA TJÄNSTER DEN ENKLA VÄGEN TILL UTBILDNING MED TEKNISKA TJÄNSTER Utbildning är en av grunstenarna

Läs mer

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt FunktionsIT FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt Vad är FunktionsIT? FunktionsIT är vårt koncept för att paketera IT som tjänst. Det ger dig som kund en centraliserad och automatiserad hantering av

Läs mer

Leverans och installation

Leverans och installation Leverans och installation Övergripande beskrivning Partner54 erbjudande benämns PSS (Partner Service Solution). Med PSS kombinerar Partner54 tjänster, hårdvaru- och mjukvaruimplementering, arbetsflödes-hantering

Läs mer

SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG. Protection Service for Business

SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG. Protection Service for Business SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG Protection Service for Business DET ÄR EN MOBIL VÄRLD Wifi Fotgängare Idag använder vi fler enheter med fler anslutningar än någonsin tidigare. Att då kunna välja var

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC är den mobila arbetsplatsen en Windowsbaserad terminal för alla typer av registreringar via dator eller surfplatta, både på företaget och för dem på språng. Imponerande kraftfull off-line funktionalitet.

Läs mer

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Ledande inom färg, lack och verkstadsoptimering Nexa Autocolor är en av världens ledande färgleverantörer och finns i över 147 länder. Nexa Autocolor har

Läs mer

Drivve Image för effektiv scanning- och dokumentkontroll. Kraftfulla verktyg för en högre produktivitetsnivå

Drivve Image för effektiv scanning- och dokumentkontroll. Kraftfulla verktyg för en högre produktivitetsnivå Drivve Image för effektiv scanning- och dokumentkontroll Kraftfulla verktyg för en högre produktivitetsnivå Effektivisera arbetsflödet Drivve Image: Ett smartare sätt att arbeta Drivve Image är en serie

Läs mer

Ökad kontroll, högre effektivitet och bättre transparens. Leverantörsreskontra

Ökad kontroll, högre effektivitet och bättre transparens. Leverantörsreskontra Ökad kontroll, högre effektivitet och bättre transparens Leverantörsreskontra Utforma leverantörsreskontran på det sätt som passar just dig Enklare lösningar Här kommer lösningen till ett enklare och smartare

Läs mer

SuperanvändarService

SuperanvändarService LÅT OSS VARA DIN PROMARK-SUPERANVÄNDARE Med kan du tryggt överlåta funktionen som superanvändare i Pro- Mark till Mark Information. Vi ansvarar både för den löpande installationen och underhållet av grunddata,

Läs mer

IT-prognos: Hur ni säkrar mobilitet och produktivitet för er arbetsstyrka

IT-prognos: Hur ni säkrar mobilitet och produktivitet för er arbetsstyrka IT-prognos: Hur ni säkrar mobilitet och produktivitet för er arbetsstyrka 1 Hantera säkerheten på en föränderlig arbetsplats och möjliggör för era team att arbeta praktiskt taget när som helst, var som

Läs mer

Ändring av kommunstyrelsens respektive borgarrådsberedningens reglementen

Ändring av kommunstyrelsens respektive borgarrådsberedningens reglementen Utlåtande 2017:238 RI (Dnr 109-1555/2017) Övergång till digital hantering och digital distribution av sammanträdeshandlingar för kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och borgarrådsberedningen (edok) Ändring

Läs mer

Jungheinrich WMS. Lagerstyrningssystem (Warehouse Management System).

Jungheinrich WMS. Lagerstyrningssystem (Warehouse Management System). Jungheinrich WMS. Lagerstyrningssystem (Warehouse Management System). Att optimera materialflöden är komplext. Kostnadsoptimering, optimering av materialflöden, utökning av kapacitet, resursoptimering,

Läs mer

Märkesoberoende utskriftslösningar. För större flexibilitet, lägre kostnader och bättre kontroll.

Märkesoberoende utskriftslösningar. För större flexibilitet, lägre kostnader och bättre kontroll. Märkesoberoende utskriftslösningar För större flexibilitet, lägre kostnader och bättre kontroll. Att vi erbjuder alla märken på marknaden gör att vi till 100% kan utgå från kundens behov. Låt oss hjälpa

Läs mer

TOSHIBA EASYGUARD I PRAKTIKEN: VILKEN BÄRBAR DATOR PASSAR BÄST FÖR DIG?

TOSHIBA EASYGUARD I PRAKTIKEN: VILKEN BÄRBAR DATOR PASSAR BÄST FÖR DIG? TOSHIBA EASYGUARD I PRAKTIKEN: VILKEN BÄRBAR DATOR PASSAR BÄST FÖR DIG? Toshiba EasyGuard är en av de bästa metoderna för ökad datasäkerhet, avancerat systemskydd och enkel anslutning. Mobila användare

Läs mer

Gör företag mer effektiva

Gör företag mer effektiva Gör företag mer effektiva Upplev de nya färglasermaskinerna Teknik som får din verksamhet att blomstra Vi på Brother vill vara en äkta teknikpartner för ditt företag. Och vi vet att det inte räcker med

Läs mer

EXCELLUM. Adresserbart system för ljusstyrning och energibesparing DALI. Excellum Network

EXCELLUM. Adresserbart system för ljusstyrning och energibesparing DALI. Excellum Network Excellum Network DALI EXCELLUM Adresserbart system för ljusstyrning och energibesparing EXCELLUM KOMBINERAR BESPARINGAR OCH BELYSNINGSKOMFORT Excellum är ett unikt adresserbart styrsystem för belysning

Läs mer

Atea Sverige AB. Svenska landslaget i it-infrastruktur

Atea Sverige AB. Svenska landslaget i it-infrastruktur Atea Sverige AB Svenska landslaget i it-infrastruktur Atea Omsätter 5 miljarder SEK i Sverige och 17 miljarder SEK i Norden och Baltikum Finns i 8 länder i Norden och Baltikum Börsnoterade i Oslo 1 400

Läs mer

Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional.

Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional. Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional. 2 Effektivitet genom anpassning Idealiska lösningar för din framgång För att garantera omedelbart svar på hjälpanrop, snabb service och sammanhängande

Läs mer

Big Data och digitalisering hot eller möjlighet för kooperativ?

Big Data och digitalisering hot eller möjlighet för kooperativ? Big Data och digitalisering hot eller möjlighet för kooperativ? 8/16/17 NBC UTVIDGADE PRESIDIEMÖTE 2017 Rauno Hiltunen Executive Vice President, Valio AB 16.8.2017 Hotell Aulanko, Tavastehus, Finland 1

Läs mer

PROMOBILE APP FÖR EFFEKTIV REGISTRERING AV TID OCH FRÅNVARO

PROMOBILE APP FÖR EFFEKTIV REGISTRERING AV TID OCH FRÅNVARO PROMOBILE APP FÖR EFFEKTIV REGISTRERING AV TID OCH FRÅNVARO Med appen ProMobile kan medarbetarna registrera närvaro, frånvaro och tid på olika aktiviteter i sin mobiltelefon oavsett var de arbetar. De

Läs mer

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone microsoft.com/sv-se/mobile/business/lumia-for-business/lumia/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_swe.indd 1 26.11.2014 10.34 Office 365 i telefonen Ge dina anställda tillgång

Läs mer

Processinriktning i ISO 9001:2015

Processinriktning i ISO 9001:2015 Processinriktning i ISO 9001:2015 Syftet med detta dokument Syftet med detta dokument är att förklara processinriktning i ISO 9001:2015. Processinriktning kan tillämpas på alla organisationer och alla

Läs mer

Trender inom dokumenthantering.

Trender inom dokumenthantering. Dokumenthantering Lön & personal Patent Säkerhet Telefoni Trender inom dokumenthantering. Hinder mot effektiva och säkra dokumentflöden i svenska bolag I svenska bolag hanteras stora mänger information

Läs mer

Sist, men långt ifrån minst, den webbaserade fakturan gör stor skillnad för er viktigaste tillgång - kunden.

Sist, men långt ifrån minst, den webbaserade fakturan gör stor skillnad för er viktigaste tillgång - kunden. FÖR EKONOMI I denna guide kommer du få svar på hur er ekonomiavdelning med en webbaserad faktureringslösning markant kan minska churn, förbättra kassaflödet och samtidigt göra stora kost nads besparingar.

Läs mer

Snabba, kompakta, effektiva. CONSIS plockautomater.

Snabba, kompakta, effektiva. CONSIS plockautomater. Snabba, kompakta, effektiva. CONSIS plockautomater. Personal, läkemedel och lagerkapacitet är tre viktiga faktorer på apoteket. Så varför inte kombinera dessa resurser på bästa möjliga sätt. .B Effektivare

Läs mer

Baltzar Business Arena -The way from purchase to pay-

Baltzar Business Arena -The way from purchase to pay- Baltzar Business Arena -The way from purchase to pay- Varför systemlösning istället för manuell hantering Kostnadsbesparing i både tid och pengar Effektivare hantering Bättre rutiner Bättre kontroll Får

Läs mer

En guide till Sign On Blankettarkiv

En guide till Sign On Blankettarkiv En guide till Sign On Blankettarkiv www.signon.se/blankettarkiv Sign On Blankettarkiv Sign On Blankettarkiv förser dig med elektroniska blanketter via Internet. En tjänst som gör hela din administration

Läs mer

Inga papper i släptåg med ecopy det digitala arbetsflödet. ecopy SHARESCAN / DESKTOP

Inga papper i släptåg med ecopy det digitala arbetsflödet. ecopy SHARESCAN / DESKTOP Inga papper i släptåg med ecopy det digitala arbetsflödet ecopy SHARESCAN / DESKTOP Tack vare ecopy använder alla anställda på Van Laere den multifunktionella skrivaren som en användarvänlig nätverksscanner.

Läs mer

GUIDE VERKTYGSSÄKERHET LÅS DITT VERKTYG OM DET BLIR STULET KOM I GÅNG PÅ 5 MINUTER: LADDA NER APPEN GRATIS REGISTRERA FÄRDIG

GUIDE VERKTYGSSÄKERHET LÅS DITT VERKTYG OM DET BLIR STULET KOM I GÅNG PÅ 5 MINUTER: LADDA NER APPEN GRATIS REGISTRERA FÄRDIG GUIDE VERKTYGSSÄKERHET LÅS DITT VERKTYG OM DET BLIR STULET STEG 1 KOM I GÅNG PÅ 5 MINUTER: STEG 2 STEG 3 LADDA NER APPEN GRATIS MILWAUKEE ONE-KEY APP REGISTRERA DIN PROFIL SNABBT OCH LÄTT FÄRDIG DU ÄR

Läs mer

BIG PAD Rätta känslan som penna på papper

BIG PAD Rätta känslan som penna på papper BIG PAD Rätta känslan som penna på papper Med bättre samarbetsmöjligheter för medarbetarna lyfter din verksamhet /This is Why du behöver Sharps BIG PAD för större mötesupplevelser. Inledning Du vill göra

Läs mer

Smart Belysning. Hur vi påverkas och hur vi kan använda det

Smart Belysning. Hur vi påverkas och hur vi kan använda det Smart Belysning Hur vi påverkas och hur vi kan använda det Status i Moderna Byggnader Mindre än 50% 9.8k 70% 20-50% Av den uthyrda ytan används Medelkostnaden för varje skrivbord I Stockholm För 70% av

Läs mer

ProMobile PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROMOBILE EN NY APP FÖR SMARTTELEFONER

ProMobile PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROMOBILE EN NY APP FÖR SMARTTELEFONER PROMOBILE EN NY APP FÖR SMARTTELEFONER Med appen kan alla mobila och resande medarbetare registrera närvaro, frånvaro och tid på olika uppgifter i sin mobiltelefon när och var som helst. De kan också se

Läs mer