JAG BEHÖVER KONTORSUTRUSTNING SOM HJÄLPER MIG PÅ VÄGEN

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "JAG BEHÖVER KONTORSUTRUSTNING SOM HJÄLPER MIG PÅ VÄGEN"

Transkript

1 JAG BEHÖVER KONTORSUTRUSTNING SOM HJÄLPER MIG PÅ VÄGEN INTELLIGENTA KONTORSLÖSNINGAR

2 Kontorslösningar 2 ARBETSMILJÖER I FAS MED DAGENS SAMHÄLLE Det moderna arbetslivet innebär en ständig flod av data och information. Att inte vara flexibel, mobil och uppkopplad innebär bara nackdelar. Med Konica Minolta har du alltid tillgång till informationen du behöver när du vill, oavsett var du befinner dig. Våra lösningar förbättrar och effektiviserar dina affärsprocesser i stället för att hämma dem. Det är den enda metoden som garanterar att du kan ligga steget före konkurrenterna och samtidigt få nöjda kunder. Och med detta i åtanke kan du se fram emot en trevlig och produktiv arbetsdag!

3 Kontorslösningar 3 DINA ANSTÄLLDAS POTENTIAL: VI HJÄLPER DIG ATT UTVECKLA DEN MAXIMALT! Med kontorslösningar från Konica Minolta arbetar både du och dina anställda effektivare. Det beror på att våra lösningar är anpassade till dina behov och inte tvärt om. Vår målsättning är att skapa en perfekt symbios mellan digitala och pappersbaserade dokumentflöden. Det är ju trots all dokumentlivscykeln i sin helhet som är viktig. Den kompletta dokumentlivscykeln Utskrift är bara en liten del av dokumentlivscykeln. Det handlar om så mycket mer (framställning, arkivering, hämtning). Information är en värdefull resurs men den går bara att utnyttja optimalt om man tar hänsyn till hela dokumentlivscykeln. Intelligent dokumentframställning Skanna pappersdokument, utför teckenigenkänning och generera blanketter och streckkoder dessa funktioner är en perfekt grund för automatisk vidarebefordring, redigering och arkivering. Redigera pappersdokument i Word och Excel För att kunna redigera pappersdokument digitalt skannar du helt enkelt dokumenten. Enklare kan det knappast bli! Tidsödande transkribering tillhör numera det förflutna. Ökad mobil effektivitet: utskrift från smartphones och surfplattor Nu kan du skriva ut direkt från mobila enheter och utnyttja fördelarna med ditt mobila arbetssätt tack vare Wi-Fi, e-post och AirPrint. Smidiga arkiveringslösningar Lättanvända och effektiva arkiveringslösningar som bygger på sökbara PDF-dokument gör det möjligt att hitta arkiverade dokument. Bra att veta! Rent statistiskt tillbringar varje anställd i snitt 7,4 timmar per vecka på att söka efter information. Så ska det inte behöva vara! (IDC 2010) Effektiv dokumenthantering Vi erbjuder två alternativ: 1) Lösningar för skanning av dokument direkt till ditt befintliga dokumenthanteringssystem eller 2) ett helt nytt dokumenthanteringssystem som vi utvecklar och implementerar åt dig. Vi sätter dina behov först. Follow-Me -utskrifter Vill du kunna göra en utskrift som du senare kan skriva ut på valfri skrivare i nätverket? Med Follow-Me -utskrifter är det möjligt. Det är bara ett exempel på hur vi underlättar mobilt arbete.

4 Kontorslösningar 4 DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR: digitala och pappersbaserade Konica Minoltas multifunktionsmaskiner och programlösningar sammanför den digitala och pappersbaserade dokumentvärlden. Tack vare detta är de anpassade till moderna arbetsmetoder och erbjuder optimerade arbetsflöden som sparar tid och pengar. Skriv ut och kopiera enklare än någonsin Inte nog med att våra multifunktionssystem möjliggör smidig utskrift och kopiering de har även oslagbar pappershantering: format från A6 till SRA3, pappersvikter från 52 till 300 g/m 2, plus användardefinierade format och upp till 1,2 meter långa banderoller. Högeffektiv skanning och faxning Snabb och smidig skanning har blivit ett oumbärligt hjälpmedel i vardagen. När dokumenten har digitaliserats kan de överföras till en elektronisk brevlåda, ett arkiv, ett USB-minne eller en FTP-server. Fax kan även skickas och tas emot direkt via en PC. Upptäck perfekt utskriftskvalitet Njut av högklassiga utskrifter tack vare vår högupplösta polymeriserade toner (Simitri HD). Samtidigt minskar din elräkning avsevärt tack vare lägre fixeringstemperatur och energiförbrukning. Allting blir bättre med en professionell finish Vi erbjuder en mängd olika professionella efterbehandlingslösningar som du troligtvis inte hittar hos andra tillverkare: allt från häftning och sadelvikning till distributionsklara broschyrer. En praktisk lösning för presentationsmaterial, broschyrer och direktutskick. Enkel och verksamhetsanpassad hantering Konica Minolta blir historiskt Stor färgpekskärm Fungerar som en smartphone Fullständig webbläsarfunktionalitet Skräddarsydd design: använd företagets grafiska profil och anpassa menyerna till verksamhetens behov Belönas med utmärkelsen A3 MFP Line of the Year Award för fjärde året i följd. Våra multifunktionella bizhub-maskiner belönades med utmärkelsen Product Line of the Year år 2011, 2012, 2013 och 2014.

5 Kontorslösningar 5 LÖSNINGAR SOM IT-AVDELNINGEN KOMMER ATT UPPSKATTA Utskrifts- och dokumentlösningarna från Konica Minolta är inte bara enkla att implementera när de väl finns på plats kräver de väldigt lite underhåll. Om du så önskar kan du låta oss sköta både underhåll och support. Det frigör resurser inom IT-avdelningen och gynnar hela företaget. Begreppen avbrott och driftstopp tillhör numera det förflutna Konica Minoltas system är mycket robusta och konstruerade för i princip oavbruten drift. Om problem mot förmodan skulle uppstå finns hjälp att få via interaktiva guider direkt på skrivarens display, via fjärrdiagnostik eller jourtekniker. IT-supportärenden 20 % Smidig automatisering: beställning av toner och service Går det inte att skriva ut eftersom ingen har beställt toner eller underhållsservice? Slipp sådana problem med Konica Minoltas automatiserade tjänster! Snabb överblick över statistik och utskriftskostnader Översiktsfunktionen ger dig en snabb överblick över all information från aktuell driftinformation eller tonernivåer till exakta utskriftskostnader och felmeddelanden med ett enkelt knapptryck. Universalskrivardrivrutin En för alla: universalskrivardrivrutinen fungerar med de flesta Konica Minolta-enheter och gör det enklare för användare att hantera olika skrivarmodeller. Låt oss sköta din skrivarinfrastruktur Konica Minolta har utvecklat en professionell metod för att ta fram och implementera optimala utskriftslösningar för företag. Vi kallar detta OPS (Optimized Print Services) som även omfattar en långsiktig serviceplan. Du kan ägna dig åt kärnverksamheten och samtidigt spara tid och pengar. Slösa ingen tid på skrivarsupport 20 % av alla supportärenden är skrivarrelaterade. Med Konica Minolta kan du slippa detta. Smart enhetshantering (Quocirca 2010) Praktiskt! Du behöver inte längre tilldela användarrättigheter eller uppdatera firmware separat på varje skrivare. Konica Minolta gör det möjligt att sköta allting med ett centraliserat verktyg. Komplett integrering Oavsett om du har en Windows-, Linux eller Mac-miljö är bizhub-systemen och programlösningarna lätta att integrera och ansluta till bland annat SAP och SharePoint.

6 Kontorslösningar 6 MINSKA DOKUMENTKOSTNADERNA OCH ÖKA EFFEKTIVITETEN Har du full överblick över dina utskriftskostnader? Är du medveten om att inköp av utrustning och toner bara utgör en bråkdel av totalkostnaden? Med rätt samarbetspartner kan du inte bara beräkna totalkostnaderna med hög precision (inklusive administration, finansiering, logistik, osv.) utan även göra stora besparingar. Inom detta område har Konica Minolta mycket att erbjuda: Steg ett: kostnadstransparens Registrera inte bara utskriftskostnaderna i största allmänhet, utan knyt dem till användare, avdelningar och projekt. Detta är en förutsättning för detaljerade kostnadsanalyser och gör dina anställda mer kostnadsmedvetna. Kostnadsbesparingar: optimera maskinparken Din maskinpark kan lätt bli ett ekonomiskt svart hål. Att inte utnyttja maskinparkens fulla kapacitet är lika dyrbart som en hög haverifrekvens. Med våra effektiva övervakningsverktyg får du kontroll över din maskinpark och upptäcker besparingsmöjligheter omedelbart. Digitalisering sparar tid och pengar Är du medveten om dina kostnader? Av erfarenhet vet vi att endast 1 av 10 företag har en god överblick över sina utskriftskostnader. I genomsnitt spenderas omkring 6 % av företagsintäkterna på dokumenthantering (InfoTrends 2010) 40 % av alla utskrifter slängs inom 24 timmar. (Newsweek 2009) För varje krona som spenderas på utskrift tillkommer relaterade kringkostnader på ytterligare nio kronor. (ALL Associates Group 2012) -30 % Utskriftskostnader (Hårdvara, toner, underhåll, papper, osv.) Kringkostnader (IT-support, administration, inköp & materiallager, dokumentrelaterade processer, osv.) De goda nyheterna: Du kan minska dessa kostnader med upp till 30 %. (IDC 2009, Gartner 2013) Digitaliserad information är lättåtkomlig, ökar produktiviteten och minskar i regel mängden information som måste skrivas ut. Och ett elektroniskt arkiv frigör dessutom dyrbar kontorsyta. Resultatet: du sparar tid och pengar. Kontrollera enkelt utskriftskostnaderna Det går att få kontroll över utskriftskostnaderna genom att t.ex. definiera vilka användare som får göra färgutskrifter. Du kan även definiera villkor som gör att stora utskriftsjobb styrs om till den mest kostnadseffektiva skrivaren. Eller göra dubbelsidig utskrift till standardinställning på alla skrivare. Det är du som bestämmer! Förhindra onödiga utskrifter Det kanske låter otroligt, men: var nionde utskrift hämtas aldrig från skrivaren. Så ska det inte behöva vara! Med follow-me-utskrifter måste utskriften startas fysiskt från skrivarens kontrollpanel. Ännu effektivare: optimala dokumentflöden Med Optimized Print Services (OPS) från Konica Minolta analyseras alla dina verksamhetsrelaterade dokumentprocesser noggrant för att kunna skapa och implementera förbättrade dokumentflöden. Du sparar tid och pengar och säkerställer att den dagliga affärsverksamheten bedrivs på effektivast möjliga sätt.

7 Kontorslösningar 7 ÖKAD TRYGGHET: SÄKERHET I FÖRSTA HAND I en värld där tillgången till information blir allt viktigare har datasäkerheten också blivit viktigare och detta gäller både digital och pappersbaserad information. Konica Minolta är branschledande inom säkerhetsstandarder för dokumentsäkerhet. Säker integrering i ditt befintliga nätverk Skrivarna i ditt nätverk måste även uppfylla alla nödvändiga säkerhetskrav. Våra verifieringssystem bygger på IEEE 802.1X SSL- och IPsec-protokollen och möjliggör smidig integrering i säkra nätverk plus säker nätverkskommunikation. Praktiskt taget alla bizhub-system uppfyller ISO EAL3-standarden, vilket motsvarar de strängaste internationella säkerhetsnormerna. Skydda konfidentiella dokument När det gäller att skydda konfidentiella dokument finns inget utrymme för kompromisser vare sig dokumenten är lagrade på skrivarens hårddisk eller ligger utskrivna i utmatningsfacket. Med Konica Minolta säkerställs skyddet på flera sätt, bland annat genom datakryptering, säker radering, kopieringsskydd (vattenstämpel) och PDFsignaturer. Åtkomstkontroll och användarrättigheter Användarverifiering är en grundläggande förutsättning för dokumentsäkerhet. Våra lösningar använder antingen magnetkort, PIN-kod eller biometrisk fingeravläsning. Individuella åtkomsträttigheter kan definieras för varje användare. Skydda känsliga data Skyddar utskrift av konfidentiella data (t.ex. lönebesked, FoU-kostnader) och privata dokument Hög datasäkerhet krävs även när anställda slutar och vid nyanställning. Samtidigt blir bättre skydd mot industrispionage allt viktigare Elektroniska arkiv kan skyddas mot fysisk stöld och brand En välmående miljö Konica Minolta sätter miljö och hållbarhet högst på dagordningen. Detta förklarar varför våra lösningar och produkter har belönats med så många utmärkelser. För säkerhets skull: säkra utskrifter Säkra utskrifter startar först när användaren står vid skrivaren och verifierar sin identitet vilket förhindrar att känslig information hamnar i fel händer. Denna funktion är idealisk för t.ex. personalavdelningar som hanterar känslig information. 1. Skicka utskriften. 2. Mata in koden på valfri skrivare. 3. Starta utskriften

8 VÅRA LÖSNINGAR TALAR FÖR SIG SJÄLVA VÅRA KUNDER TALAR OM OSS! Rationaliseringen och uppgraderingen av vår maskinpark har inneburit stora kostnadsbesparingar. Nu har vi tillgång till moderna maskiner, nätverksanslutna lösningar och tjänster som bidrar till säker och avbrottsfri drift av hela skrivarinfrastrukturen. Tack vare Konica Minoltas support slipper IT-avdelningen ägna så mycket tid åt underhåll av kontorsutrustning och våra medarbetare som använder de nya maskinerna kan dra nytta av de nya funktionerna som underlättar det vardagliga arbetet. Peter Toth, IT-chef på ORFK DA GEI Samarbetet med Konica Minolta har fungerat utmärkt. Konica Minolta ordnade en väldigt smidig övergång från den gamla maskinparken till den nya med skrivarutrustning från Konica Minolta. Önskad effektivitet och tillförlitlighet uppnåddes till hundra procent. Konica Minolta har blivit en tillförlitlig samarbetspartner inte bara för skrivarsystem, utan även som leverantör av högkvalitativa och effektiva programlösningar såsom PageScope Enterprise Suite. Hr. Vojta från AHOLD Czech Republic, a.s. Konica Minolta Business Solutions Sweden AB Box Solna Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH Europaallee Langenhagen Tyskland 01/2015

JAG BEHÖVER EFFEKTIVA ARBETSFLÖDEN, ÖKAD PRODUKTIVITET OCH LÄGRE KOSTNADER

JAG BEHÖVER EFFEKTIVA ARBETSFLÖDEN, ÖKAD PRODUKTIVITET OCH LÄGRE KOSTNADER JAG BEHÖVER EFFEKTIVA ARBETSFLÖDEN, ÖKAD PRODUKTIVITET OCH LÄGRE KOSTNADER OPTIMIZED PRINT SERVICES HUR SKAPAR MAN DE BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGARNA FÖR DET MODERNA KONTORET? GENOM ATT SAMARBETA! I det moderna

Läs mer

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Sharp Optimised Services kontroll l effektivitet I produktivitet Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Möjligheterna med Managed Print Services Fakta: upp till 5 % av ett företags avkastning

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

KONICA MINOLTA MOBILA UTSKRIFTS- LÖSNINGAR

KONICA MINOLTA MOBILA UTSKRIFTS- LÖSNINGAR JOHN ARBETA DOE ENKELT INC. HAR OCH ETT FLEXIBELT BRA MED FÖRHÅLLANDE MOBILA UTSKRIFTER TILL KONICA MINOLTA Världsledande teknikföretag tjänar på säker dokumenthantering, lägre kostnader, miljövänliga

Läs mer

SÄKERHET. Konica Minoltas branschledande säkerhetsstandarder SÄKERHET

SÄKERHET. Konica Minoltas branschledande säkerhetsstandarder SÄKERHET Konica Minoltas branschledande säkerhetsstandarder I den digitala eran har den globala kommunikationen utvecklats lavinartat och säkerhetsriskerna har ökat proportionerligt. I företagsmiljöer är vardaglig

Läs mer

SIMPLIFYSCAN. För intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. För intelligent scanning SIMPLIFYSCAN För intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: FÖR INTELLIGENT SCANNING Med SimplifyScan kan användarna enkelt scanna in och och distribuera dokument vart som helst i nätverket, direkt från ett Sharp

Läs mer

JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA

JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA ACCESSIBILITY PACK ACCESSIBILITY PACK JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA DESIGN FÖR ALLA DESIGN FÖR ALLA 2 DESIGN FÖR ALLA: För att våra produkter ska vara lättanvända för alla För oss på Konica

Läs mer

JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR

JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR 2 TILLGODOSER BEHOVEN I ARBETSLIVET Oavsett behov och önskemål är de allmänna kraven

Läs mer

Lexmark Applikationer

Lexmark Applikationer Lexmark Applikationer Hjälp dina kunder få ut mesta möjliga av deras lösningskompatibla Lexmark-skrivare med en eller flera funktioner Lexmarks program har utformats för att hjälpa företag att spara tid

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar För ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionsenheter HANTERA ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA DINA

Läs mer

FIND THE DEVICE THAT S RIGHT FOR YOUR BUSINESS:

FIND THE DEVICE THAT S RIGHT FOR YOUR BUSINESS: FIND THE DEVICE THAT S RIGHT FOR YOUR BUSINESS: SPECIFIKATIONER: DCP-J4120DW MFC-J4620DW MFC-J5320DW MFC-J5620DW MFC-J5720DW Funktioner Kopiator Kopiator/Fax Kopiator/Fax Kopiator/Fax Kopiator/Fax Färgskrivare

Läs mer

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt FunktionsIT FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt Vad är FunktionsIT? FunktionsIT är vårt koncept för att paketera IT som tjänst. Det ger dig som kund en centraliserad och automatiserad hantering av

Läs mer

UTÖKAD bizhubfunktionalitet

UTÖKAD bizhubfunktionalitet UTÖKAD bizhubfunktionalitet Avancerade funktioner med i-option Smidig maskinhantering och effektivisering av arbetsflöden är grundläggande krav i moderna kontor. Och Konica Minoltas i-option-funktionalitet

Läs mer

Inga papper i släptåg med ecopy det digitala arbetsflödet. ecopy SHARESCAN / DESKTOP

Inga papper i släptåg med ecopy det digitala arbetsflödet. ecopy SHARESCAN / DESKTOP Inga papper i släptåg med ecopy det digitala arbetsflödet ecopy SHARESCAN / DESKTOP Tack vare ecopy använder alla anställda på Van Laere den multifunktionella skrivaren som en användarvänlig nätverksscanner.

Läs mer

Utökad bizhubfunktionalitet

Utökad bizhubfunktionalitet Utökad bizhubfunktionalitet Avancerade funktioner med i-option Smidig maskinhantering och effektivisering av arbetsflöden är grundläggande krav i moderna kontor. Och Konica Minoltas i-option-funktionalitet

Läs mer

YSoft SafeQ Suite. Kategorier. Moduler

YSoft SafeQ Suite. Kategorier. Moduler YSoft SafeQ Suite Kategorier Moduler Utskriftshantering Användar- och kostnadshantering Säkerhet YSoft SafeQ verifiering YSoft SafeQ utskriftsroaming YSoft SafeQ rapportering YSoft SafeQ debitering YSoft

Läs mer

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Lösningar för övervakning och underhåll kontroll l produktivitet I styrning Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Det enkla sättet att hantera arbetsflöden Fakta: Att skrivare

Läs mer

Atea Sverige AB. Svenska landslaget i it-infrastruktur Johan Edeheim

Atea Sverige AB. Svenska landslaget i it-infrastruktur Johan Edeheim Atea Sverige AB Svenska landslaget i it-infrastruktur Johan Edeheim Atea Omsätter 5 miljarder SEK i Sverige och 17 miljarder SEK i Norden och Baltikum Finns i 8 länder i Norden och Baltikum Börsnoterade

Läs mer

SÄKERHET UTAN KOMPROMISSER

SÄKERHET UTAN KOMPROMISSER SÄKERHET UTAN KOMPROMISSER Konica Minoltas säkerhetsstandarder INFORMATIONS- SÄKERHET BRANSCHLEDANDE STANDARDSÄKERHET I den digitala eran har den globala kommunikationen utvecklats lavinartat och säkerhetsriskerna

Läs mer

Colour Manager. Broschyr. Högsta datasäkerhet tack vare Toshibas nya innovativa Secure Hard Disk Drive

Colour Manager. Broschyr. Högsta datasäkerhet tack vare Toshibas nya innovativa Secure Hard Disk Drive Broschyr Colour Manager Högsta datasäkerhet tack vare Toshibas nya innovativa Secure Hard Disk Drive Snabb, kraftfull lösning med enastående utskriftskvalitet Senaste tekniken ger stora produktivitetsvinster

Läs mer

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager u n i F L O W uniflow Output Manager Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager Ta kontroll över dina kopior och utskrifter och öka effektiviteten Med uniflow Output Manager får

Läs mer

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER ANVÄNDArvänlig ENKLARE ÄN EN KOPIERINGSMASKIN MODULUPPBYGGD ANPASSAS enkelt EFTER DIN VERKSAMHET HÖG PRODUKTIVITET OCH EFFEKTIVITET LÅG LJUDNIVÅ PASSAR ALLA MILJÖER kräver INGA FÖRKUNSKAPER OMR-LÄSNING

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

DIGITAL DOKUMENTDISTRIBUTION EFFEKTIVA LÖSNINGAR FÖR ETT OPTIMALT DOKUMENTFLÖDE SHARP DOCUMENT SOLUTIONS

DIGITAL DOKUMENTDISTRIBUTION EFFEKTIVA LÖSNINGAR FÖR ETT OPTIMALT DOKUMENTFLÖDE SHARP DOCUMENT SOLUTIONS DIGITAL DOKUMENTDISTRIBUTION EFFEKTIVA LÖSNINGAR FÖR ETT OPTIMALT DOKUMENTFLÖDE SHARP DOCUMENT SOLUTIONS KONSTEN ATT SKAPA SÄKRARE OCH På Sharp är vi medvetna om behovet av mer effektiva kommunikationsmetoder

Läs mer

PageScope Enterprise Suite. Centraliserad hantering av utskriftsenheter. Programvara, PageScope Enterprise Suite

PageScope Enterprise Suite. Centraliserad hantering av utskriftsenheter. Programvara, PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Centraliserad hantering av utskriftsenheter Programvara, PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Smidig administration, absolut effektivitet Effektivitet handlar

Läs mer

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG www.brother.se BROTHERS NYA SERIE KOMPAKTA MONOLASER KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG Brother vet hur viktig informationen är på ditt företag. Den nya monolaserserien

Läs mer

kontinuerligt arbetsflöde

kontinuerligt arbetsflöde Konstruerad för kontinuerligt arbetsflöde Dokumentskanning för företag PDS-5000, PDS-6000 Snabb, exakt och tillförlitlig digital konvertering för skanning av dokumentbuntar och arkivering PDS-5000 PDS-6000

Läs mer

Genom att optimera skrivarparken kan du minska dina kostnader /This is Why du behöver SafeQ för att upptäcka hur.

Genom att optimera skrivarparken kan du minska dina kostnader /This is Why du behöver SafeQ för att upptäcka hur. SafeQ Output Management Software MAXIMERA POTENTIALEN FÖR HELA SKRIVARMILJÖN Genom att optimera skrivarparken kan du minska dina kostnader /This is Why du behöver SafeQ för att upptäcka hur. Optimerade

Läs mer

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig.

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Kärcher Fleet Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Ökat perspektiv för större framgång. Från den globala marknadsledaren inom rengöringsteknik kommer Kärcher Fleet - det innovativa

Läs mer

Konica Minolta Unity Document Suite. Kraftfull dokumentbearbetning. Dokumentdigitalisering och distribution Unity Document Suite

Konica Minolta Unity Document Suite. Kraftfull dokumentbearbetning. Dokumentdigitalisering och distribution Unity Document Suite Konica Minolta Unity Document Suite Kraftfull dokumentbearbetning Dokumentdigitalisering och distribution Unity Document Suite Unity Document Suite, dokumentdigitalisering och distribution Effektiva dokumentflöden

Läs mer

LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP

LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP ALLA APPLIKATIONER. ALLA MILJ Den snabba utvecklingen av datatekniken innebär

Läs mer

Atea Sverige AB. Svenska landslaget i it-infrastruktur

Atea Sverige AB. Svenska landslaget i it-infrastruktur Atea Sverige AB Svenska landslaget i it-infrastruktur Atea Omsätter 5 miljarder SEK i Sverige och 17 miljarder SEK i Norden och Baltikum Finns i 8 länder i Norden och Baltikum Börsnoterade i Oslo 1 400

Läs mer

www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust

www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust bizhub PRO 920, produktionssystem Snabb dokumentproduktion när den är som bäst Detta förträffliga produktionssystem

Läs mer

Levererar snabb, professionell och tillförlitlig prestanda till små företag och arbetsgrupper.

Levererar snabb, professionell och tillförlitlig prestanda till små företag och arbetsgrupper. Levererar snabb, professionell och tillförlitlig prestanda till små företag och arbetsgrupper. www.brother.se INTRODUKTION ROBUST OCH HÅLLBAR. Företag behöver en enhet som de kan lita på. Det är därför

Läs mer

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra kunder med hjälp av innovativa lösningar Vi tror på ett Partnerskap

Läs mer

Hitta rätt bland alla lösningar för mobila utskrifter

Hitta rätt bland alla lösningar för mobila utskrifter Faktablad Micro Focus iprint Hitta rätt bland alla lösningar för mobila utskrifter I dag måste en fungerande utskriftslösning omfatta mobil utskrift. I det här bladet kan du läsa om hur du hittar fram

Läs mer

JAG VILL FÅ UTBILDNING TILLSAMMANS MED TEKNISKA LÖSNINGAR SOM GÖR ALLTING ENKELT

JAG VILL FÅ UTBILDNING TILLSAMMANS MED TEKNISKA LÖSNINGAR SOM GÖR ALLTING ENKELT JAG VILL FÅ UTBILDNING TILLSAMMANS MED TEKNISKA LÖSNINGAR SOM GÖR ALLTING ENKELT FÖRBÄTTRAD UTBILDNING MED TEKNISKA TJÄNSTER DEN ENKLA VÄGEN TILL UTBILDNING MED TEKNISKA TJÄNSTER Utbildning är en av grunstenarna

Läs mer

FYRA ENKLA SÄTT ATT LÅTA PERSONALEN ARBETA MER FLEXIBELT

FYRA ENKLA SÄTT ATT LÅTA PERSONALEN ARBETA MER FLEXIBELT FYRA ENKLA SÄTT ATT LÅTA PERSONALEN ARBETA MER FLEXIBELT Vidareutveckla ditt företag Oavsett hur du betygsätter ditt företags nuvarande prestanda kan nästan alla företag bli mer produktiva frågan är med

Läs mer

Pressmeddelande 2007-08-20

Pressmeddelande 2007-08-20 Pressmeddelande 2007-08-20 Tel: 08-744 85 00 www.canon.se Canon lanserar två kraftfulla nya faxmodeller Canon lanserar i dag två nya fristående laserfaxmodeller kraftfulla FAX-L3000IP och systermodellen

Läs mer

Juridik. Professional Dictation Systems. Juridik

Juridik. Professional Dictation Systems. Juridik Juridik Professional Dictation Systems Juridik 2 3 Den traditionella dikteringen måste utvecklas så att juridiskt yrkesverks amma kan arbeta snabbare och mer effektivt. Olympus förstår. Olympus har hjälpt

Läs mer

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering.

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. intelliplan intelliplan Intelliplan Om företaget Vi hjälper kunder att hitta gömda guldgruvor. 2 Intelliplan

Läs mer

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering 1 (5) Office 365 Du har tillgång till Office överallt Oavsett om du arbetar på ditt kontor eller är ute på uppdrag, har du tillgång till en uppsättning välbekanta, professionella produktivitetsverktyg.

Läs mer

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt...

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt... Produktblad för NAV i molnet Innehåll Vad är molnet?... 2 Vad är NAV i molnet?... 3 Vem passar NAV i molnet för?... 4 Fördelar med NAV i molnet... 5 Kom igång snabbt... 5 Bli kostnadseffektiv... 5 Enkelt

Läs mer

Gränslös kommunikation

Gränslös kommunikation Ericsson enterprise multimedia server Gränslös kommunikation Den nya generationen multimedielösningar för företagskommunikation Kunnig personal och högeffektiva arbetssätt är viktiga faktorer om ett företag

Läs mer

Förvänta dig mer. Tyst, snabb och pålitlig - Exeptionella monolaserutskrifter. WIRELESS

Förvänta dig mer. Tyst, snabb och pålitlig - Exeptionella monolaserutskrifter.   WIRELESS Förvänta dig mer Tyst, snabb och pålitlig - Exeptionella monolaserutskrifter WIRELESS www.brother.se Brother förstår att varje minut räknas, hemma och på arbetsplatsen. Att kunna lita på skrivaren är lika

Läs mer

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services Förändrar ditt företag Canon Business Services När konsumenternas beteenden ändras påverkar det hur företagen drivs och fungerar hur organisationer bygger och säljer sina produkter

Läs mer

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office.

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office. IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST Vi vågar säga att en fungerande IT-drift är nyckeln till en fungerande verksamhet, och det

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC är den mobila arbetsplatsen en Windowsbaserad terminal för alla typer av registreringar via dator eller surfplatta, både på företaget och för dem på språng. Imponerande kraftfull off-line funktionalitet.

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal är en enkel, webbaserad ingång till ProMark både när det gäller att registrera sin egen tid, sina uppgifter, sin information och att utföra specifika arbetsuppgifter. körs i en webbläsare och kan även

Läs mer

40% 50% 75% Exklusivt julerbjudande. Utnyttja potentialen hos alla anställda. Förbättra lönsamheten i osäkra tider! Kampanj på extra användarlicens

40% 50% 75% Exklusivt julerbjudande. Utnyttja potentialen hos alla anställda. Förbättra lönsamheten i osäkra tider! Kampanj på extra användarlicens Exklusivt julerbjudande Förbättra lönsamheten i osäkra tider! Kunskap en säker investering över 50% Köp kurs och spara över 50%. Gå kurserna i 2009. Läs mer sida 4 Utnyttja ny funktionalitet 75 % genom

Läs mer

En plattform för hantering av utskrift, kopiering och scanning. you can

En plattform för hantering av utskrift, kopiering och scanning. you can En plattform för hantering av utskrift, kopiering och scanning you can Få en mer styrd och effektiv scannings- och utskriftsmiljö Vad är uniflow? uniflow är en programvaruplattform som har konstruerats

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

Ökad kontroll, högre effektivitet och bättre transparens. Leverantörsreskontra

Ökad kontroll, högre effektivitet och bättre transparens. Leverantörsreskontra Ökad kontroll, högre effektivitet och bättre transparens Leverantörsreskontra Utforma leverantörsreskontran på det sätt som passar just dig Enklare lösningar Här kommer lösningen till ett enklare och smartare

Läs mer

TA STEGET TILL MOLNET. imagerunner ADVANCE Third Generation 2 nd Edition-serien av multifunktionsenheter för färg och svartvitt på kontoret.

TA STEGET TILL MOLNET. imagerunner ADVANCE Third Generation 2 nd Edition-serien av multifunktionsenheter för färg och svartvitt på kontoret. TA STEGET TILL MOLNET imagerunner ADVANCE Third Generation 2 nd Edition-serien av multifunktionsenheter för färg och svartvitt på kontoret Canon 2018 Copier MFP Line of the Year imagerunner ADVANCE THIRD

Läs mer

Hydraulik. När du behöver superkrafter

Hydraulik. När du behöver superkrafter Hydraulik När du behöver superkrafter En stor stark familj Vårt breda program för högtryckshydraulik förser dig snabbt och enkelt med enorma krafter, genialiskt förpackade i utrymmessnåla och lätthanterade

Läs mer

För smartare belysning

För smartare belysning För smartare belysning CityTouch LightPoint Lighting Asset Management. CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Välkommen till framtidens smarta belysning Professionell hantering av offentlig belysning

Läs mer

Drivve Image för effektiv scanning- och dokumentkontroll. Kraftfulla verktyg för en högre produktivitetsnivå

Drivve Image för effektiv scanning- och dokumentkontroll. Kraftfulla verktyg för en högre produktivitetsnivå Drivve Image för effektiv scanning- och dokumentkontroll Kraftfulla verktyg för en högre produktivitetsnivå Effektivisera arbetsflödet Drivve Image: Ett smartare sätt att arbeta Drivve Image är en serie

Läs mer

PRINT MANAGEMENT. Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete

PRINT MANAGEMENT. Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete PRINT MANAGEMENT Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete 1 2 STRÅLFORS RELEASE THE POWER OF COMMUNICATION 3 Total kontroll över din tryckta kommunikation Vill du fokusera på din kärnverk

Läs mer

SafeQ ENTERPRISE & PRINTMANAGEMENT SUITE

SafeQ ENTERPRISE & PRINTMANAGEMENT SUITE SafeQ ENTERPRISE & PRINTMANAGEMENT SUITE Kategorier Funktioner Produktionshantering Utskriftshantering Användar- och kostnadshantering Säkerhet Verifiering Utskriftsroaming Rapportering Regelbaserad utskrift

Läs mer

MarkVision skrivarhanteringsprogram

MarkVision skrivarhanteringsprogram Skrivarprogramvara och hjälpprogram 1 MarkVision skrivarhanteringsprogram MarkVision för Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 och Macintosh levereras med skrivaren på CD-skivan Drivrutiner, MarkVision och

Läs mer

TOYOTA I_SITE Mer än fleet management

TOYOTA I_SITE Mer än fleet management EMPOWERING YOUR BUSINESS TOYOTA I_SITE Mer än fleet management www.toyota-forklifts.se TOYOTA I_SITE Mer än fleet management Toyota I_Site är ett kontinuerligt partnerskap för effektiv materialhantering.

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG Ett snabbare sätt att producera dokument i färg och svartvitt I affärsvärlden har snabbhet en avgörande betydelse. Tid är pengar och pressen

Läs mer

Vi hjälper transportföretag att jobba smartare

Vi hjälper transportföretag att jobba smartare Vi hjälper transportföretag att jobba smartare I den här foldern kan du läsa hur transpa AB 0524 48 00 10 marknad@transpa.se www.transpa.se Med transpa får du bättre koll samtidigt som du jobbar mindre

Läs mer

KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT

KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT December 2012 PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM INTRODUKTION 2 DEN NYA GENERATIONEN KONTORSMASKINER Gör kontoret effektivare Konica Minolta har

Läs mer

seminarier& våren 2008 utbildningar

seminarier& våren 2008 utbildningar seminarier& våren 2008 utbildningar Zitac Consulting Zitac Consulting är ett teknikintensivt IT-företag som erbjuder produkter och tjänster inom huvudsakligen tre kompetensområden: teknik, webb samt grafisk

Läs mer

PJ-600 Mobila skrivare. www.brother.se

PJ-600 Mobila skrivare. www.brother.se PJ-600 Mobila skrivare Dessa kompakta mobila skrivare erbjuder en hållbar mobil utskriftslösning. Denna lösning kan användas ute på fältet av alla som arbetar med försäljning, service, logistik samt säkerhets-

Läs mer

Riktlinjer för utskrift

Riktlinjer för utskrift Dokumenttyp Riktlinjer Giltighetstid fr. o. m. t. o. m. 2018-05-30- Gäller tills vidare Gäller för målgruppen Alla verksamheter i Orust kommun Antagen av Antagande dnr, beslutsparagraf (första beslutsdatum)

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

Gör företag mer effektiva

Gör företag mer effektiva Gör företag mer effektiva Upplev de nya färglasermaskinerna Teknik som får din verksamhet att blomstra Vi på Brother vill vara en äkta teknikpartner för ditt företag. Och vi vet att det inte räcker med

Läs mer

UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL

UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL 2013-08-22 Pressmeddelande UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL 06 Canon lanserar tre fotoskrivare med allt-i-ett och omfattande utskriftstjänster via molnet. PIXMA MG5550 PIXMA MG6450 PIXMA MG7150 Canon,

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning Med bemanningsplaneringen i kan man fördela företagets personalresurser i förhållande till verksamhetens produktions-, jobb- och aktivitetsbehov. IDENTIFIERING AV ARBETSUPPGIFTER SOM SKA UTFÖRAS OCH NÄR

Läs mer

Enkel. Kraftfull. Enastående.

Enkel. Kraftfull. Enastående. Enkel. Kraftfull. Enastående. Windows Vista Home Basic Ett säkrare och enklare Windows operativsystem för dina grundläggande behov på din hemdator. Från att titta på foton till att skriva e-post och surfa

Läs mer

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone microsoft.com/sv-se/mobile/business/lumia-for-business/lumia/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_swe.indd 1 26.11.2014 10.34 Office 365 i telefonen Ge dina anställda tillgång

Läs mer

EXFLOW NAV BROSCHYR VÄLJ LÖNSAMHET ISTÄLLET FÖR ADMINISTRATION HANTERA DINA LEVERANTÖRSFAKTUROR DIREKT I MICROSOFT DYNAMICS NAV

EXFLOW NAV BROSCHYR VÄLJ LÖNSAMHET ISTÄLLET FÖR ADMINISTRATION HANTERA DINA LEVERANTÖRSFAKTUROR DIREKT I MICROSOFT DYNAMICS NAV EXFLOW NAV BROSCHYR VÄLJ LÖNSAMHET ISTÄLLET FÖR ADMINISTRATION HANTERA DINA LEVERANTÖRSFAKTUROR DIREKT I MICROSOFT DYNAMICS NAV Vad är ExFlow NAV? För vem? ExFlow NAV är en tilläggsmodul i Microsoft Dynamics

Läs mer

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite. En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård.

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite. En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård. Time Care Hälso- och sjukvårds Suite Time Care Hälso- och sjukvårds Suite En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård. Time Care Hälso- och sjukvårds Suite erbjuder långsiktiga

Läs mer

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer.

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Snabbare. Säkrare. Billigare. Varför har inget tänkt på det här tidigare? Lösningen är så enkel och så smidig att man undrar. Så här ligger det till. En del

Läs mer

TOSHIBA EASYGUARD I PRAKTIKEN: VILKEN BÄRBAR DATOR PASSAR BÄST FÖR DIG?

TOSHIBA EASYGUARD I PRAKTIKEN: VILKEN BÄRBAR DATOR PASSAR BÄST FÖR DIG? TOSHIBA EASYGUARD I PRAKTIKEN: VILKEN BÄRBAR DATOR PASSAR BÄST FÖR DIG? Toshiba EasyGuard är en av de bästa metoderna för ökad datasäkerhet, avancerat systemskydd och enkel anslutning. Mobila användare

Läs mer

Mobiltjänster. Vi kan smartphones. den nya mobiltelefonin. www.dustin.se. Telefon: 08-553 44 000 E-mail: info@dustin.se

Mobiltjänster. Vi kan smartphones. den nya mobiltelefonin. www.dustin.se. Telefon: 08-553 44 000 E-mail: info@dustin.se Mobiltjänster Vi kan smartphones Skaffa kontroll över den nya mobiltelefonin UTMANINGARNA Smartphone-revolutionen skapar nya utmaningar för IT-avdelningen De traditionella mobiltelefonerna är snart ett

Läs mer

Enkel webbtjänst ger bättre ledningskoll

Enkel webbtjänst ger bättre ledningskoll Enkel webbtjänst ger bättre ledningskoll Enklare, snabbare, säkrare Att gräva av en ledning är ofta både kostsamt och tidskrävande. Men det finns ett bra sätt att undvika skador och onödigt arbete. Ledningskollen.se

Läs mer

Xerox WorkCentre 3655 Flerfunktionsskrivare Kontrollpanel

Xerox WorkCentre 3655 Flerfunktionsskrivare Kontrollpanel Kontrollpanel De tillgängliga tjänsterna kan variera beroende på skrivarinstallationen. Mer information om tjänster och inställningar finns i Användarhandbok. 3 4 5 Pekskärm Menyer 6 6 Alfanumerisk knappsats

Läs mer

Ett steg längre inom Print och IT

Ett steg längre inom Print och IT Ett steg längre inom Print och IT TDO som IT-partner. Alla företag är i behov av IT-kompetens, men det är inte alla företag som kan eller vill anställa en IT-specialist. Låt oss berätta hur vi kan ta över

Läs mer

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Fungerande affärsinformation Hantera arbetsflödet Att hämta, organisera och dela affärsinformation Sharpdesk är ett av branschens mest populära dokumenthanteringssystem.

Läs mer

EFFEKTIVA LÖSNINGAR SOM ÖKAR MÖJLIGHETERNA MED DINA NÄTVERKSSKRIVARE DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP

EFFEKTIVA LÖSNINGAR SOM ÖKAR MÖJLIGHETERNA MED DINA NÄTVERKSSKRIVARE DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP UTSKRIFTSHANTERING EFFEKTIVA LÖSNINGAR SOM ÖKAR MÖJLIGHETERNA MED DINA NÄTVERKSSKRIVARE DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP MINSKA KOSTNADERNA OCH ÖK De flesta företag behöver använda förtryckta brevpapper och

Läs mer

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX WEB Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 En tryggare arbetsplats för alla En person som känner sig trygg på sin arbetsplats

Läs mer

GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG. Always with you

GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG. Always with you GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG Always with you 2 Getinge Online ARBETA SMARTARE OCH FÅ ÖKAD DRIFTTID Traditionellt görs en manuell översyn av statusen på steril- och

Läs mer

VI ÄR WMD - THE WORKFLOW COMPANY Nordens ledande workflow specialister inom SAP Helt enkelt!

VI ÄR WMD - THE WORKFLOW COMPANY Nordens ledande workflow specialister inom SAP Helt enkelt! VI ÄR WMD - THE WORKFLOW COMPANY Nordens ledande workflow specialister inom SAP Helt enkelt! Det handlar om att spara tid, få överblick, förenkla arbetsprocesser, utnyttja resurser och i slutändan handlar

Läs mer

VI SERVAR MÄNNISKOR OCH DERAS MASKINER

VI SERVAR MÄNNISKOR OCH DERAS MASKINER VI SERVAR MÄNNISKOR OCH DERAS MASKINER MED SERVICEAVTAL HAR DU ALLTID DESSA FÖRMÅNER: RABATT PÅ TIMDEBITERINGEN VID FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL RABATT PÅ RESERVDELAR SOM FÖRBRUKAS VID FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL

Läs mer

DocuColor 240/250. skrivare/kopiator. Kraftfulla prestanda. Professionell färg.

DocuColor 240/250. skrivare/kopiator. Kraftfulla prestanda. Professionell färg. skrivare/kopiator Kraftfulla prestanda. Professionell färg. Prestanda när de är som bäst Anpassningsbart användargränssnitt! Stor och lättanvänd färgpekskärm som är enkel att använda och anpassa. Anpassa

Läs mer

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office.

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office. IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST Vi vågar säga att en fungerande IT-drift är nyckeln till en fungerande verksamhet, och det

Läs mer

Epsons möteslösningar SAMMANFÖR MÄNNISKOR, PLATSER OCH INFORMATION

Epsons möteslösningar SAMMANFÖR MÄNNISKOR, PLATSER OCH INFORMATION Epsons möteslösningar SAMMANFÖR MÄNNISKOR, PLATSER OCH INFORMATION FÖRVANDLA PRESENTATIONER TILL SAMTAL, IDÉER TILL SKAPELSER OCH EFFEKTIVITET TILL PRODUKTIVITET SKAPA, SAMARBETA OCH DELA Folk minns mindre

Läs mer

STYRKAN I ENKELHETEN. Business Suite

STYRKAN I ENKELHETEN. Business Suite STYRKAN I ENKELHETEN Business Suite HOTET ÄR VERKLIGT Onlinehot mot ditt företag är verkliga, oavsett vad du gör. Om du har data eller pengar är du ett mål. Säkerhetstillbuden ökar drastiskt varje dag

Läs mer

SÄKRA UPP OCH ADMINISTRERA DINA MOBILA ENHETER Freedome for Business

SÄKRA UPP OCH ADMINISTRERA DINA MOBILA ENHETER Freedome for Business SÄKRA UPP OCH ADMINISTRERA DINA MOBILA ENHETER Freedome for Business TA KONTROLL ÖVER DIN MOBILA SÄKERHET I en tid då vi arbetar allt mer mobilt, är det inte lätt att skydda nätverket. Dåligt skyddade

Läs mer

Pumpstyrning typ ABS PC 242 Övervakning och styrning av pumpar och pumpstationer

Pumpstyrning typ ABS PC 242 Övervakning och styrning av pumpar och pumpstationer Pumpstyrning typ ABS PC 242 Övervakning och styrning av pumpar och pumpstationer En enkel enhet för övervakning och styrning Det finns många sätt att göra avloppsnät effektivare och mer tillförlitliga

Läs mer

Rundfals, sicksack, enkel, dubbel parallell, ingen vikning

Rundfals, sicksack, enkel, dubbel parallell, ingen vikning HÖG PRODUKTIVITET - SÄKERSTÄLLER brevens KVALITET OCH INTEGRITET FULL FLEXIBILITET - SKAPAR AFFÄRSMÖJLIGHETER FÖR ALLA MILJÖER - ALLA ANVÄNDARE KOMMER ATT ÄLSKA DEN LÄTTANVÄND - SPARA VÄRDEFULL TID PRODUKTIVITET

Läs mer

Epsons konferenslösningar SNABBGUIDE FÖR INTERAKTIVA PROJEKTORER

Epsons konferenslösningar SNABBGUIDE FÖR INTERAKTIVA PROJEKTORER Epsons konferenslösningar SNABBGUIDE FÖR INTERAKTIVA PROJEKTORER KOMMA IGÅNG Sida 9 Möten behöver inte längre vara begränsade till ett enda rum. Denna snabbguide vägleder dig genom de viktigaste funktionerna

Läs mer

PocketJet 600 Mobila skrivare. www.brother.se

PocketJet 600 Mobila skrivare. www.brother.se PocketJet 600 Mobila skrivare Dessa kompakta mobila skrivare erbjuder en hållbar mobil utskriftslösning. Denna lösning kan användas ute på fältet av alla som arbetar med försäljning, service, logistik

Läs mer

Xerox 4110. Översikt. Mot. nya höjder. med maximal. prestanda

Xerox 4110. Översikt. Mot. nya höjder. med maximal. prestanda Översikt Mot nya höjder med maximal prestanda Hjälper dig på vägen mot nya mål varje dag En lösning många fördelar Ägna mindre tid åt att vänta vid kopiatorn och mer tid åt att få saker och ting gjorda.

Läs mer

DSm622/627/632. TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 ENKLA, SÄKRA NÄTVERKSSKRIVARE - MED MULTIFUNKTIONALITET. Part of the NRG group

DSm622/627/632. TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 ENKLA, SÄKRA NÄTVERKSSKRIVARE - MED MULTIFUNKTIONALITET. Part of the NRG group TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 Kopieringsprocess Avläsning med dubbla laserstrålar, elektrofotografisk utskrift Gränssnitt Dubbelriktad höghastighetsport (enligt IEEE 1284) Ethernet 10 base-t/100

Läs mer

Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut

Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut Komplett ekonomisystem med säljstöd och webbutik Testvinnende økonomisystem Allt i en lösning Mest för pengarna Enkelt att använda Tillgänglig support

Läs mer