JAG BEHÖVER KONTORSUTRUSTNING SOM HJÄLPER MIG PÅ VÄGEN

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "JAG BEHÖVER KONTORSUTRUSTNING SOM HJÄLPER MIG PÅ VÄGEN"

Transkript

1 JAG BEHÖVER KONTORSUTRUSTNING SOM HJÄLPER MIG PÅ VÄGEN INTELLIGENTA KONTORSLÖSNINGAR

2 Kontorslösningar 2 ARBETSMILJÖER I FAS MED DAGENS SAMHÄLLE Det moderna arbetslivet innebär en ständig flod av data och information. Att inte vara flexibel, mobil och uppkopplad innebär bara nackdelar. Med Konica Minolta har du alltid tillgång till informationen du behöver när du vill, oavsett var du befinner dig. Våra lösningar förbättrar och effektiviserar dina affärsprocesser i stället för att hämma dem. Det är den enda metoden som garanterar att du kan ligga steget före konkurrenterna och samtidigt få nöjda kunder. Och med detta i åtanke kan du se fram emot en trevlig och produktiv arbetsdag!

3 Kontorslösningar 3 DINA ANSTÄLLDAS POTENTIAL: VI HJÄLPER DIG ATT UTVECKLA DEN MAXIMALT! Med kontorslösningar från Konica Minolta arbetar både du och dina anställda effektivare. Det beror på att våra lösningar är anpassade till dina behov och inte tvärt om. Vår målsättning är att skapa en perfekt symbios mellan digitala och pappersbaserade dokumentflöden. Det är ju trots all dokumentlivscykeln i sin helhet som är viktig. Den kompletta dokumentlivscykeln Utskrift är bara en liten del av dokumentlivscykeln. Det handlar om så mycket mer (framställning, arkivering, hämtning). Information är en värdefull resurs men den går bara att utnyttja optimalt om man tar hänsyn till hela dokumentlivscykeln. Intelligent dokumentframställning Skanna pappersdokument, utför teckenigenkänning och generera blanketter och streckkoder dessa funktioner är en perfekt grund för automatisk vidarebefordring, redigering och arkivering. Redigera pappersdokument i Word och Excel För att kunna redigera pappersdokument digitalt skannar du helt enkelt dokumenten. Enklare kan det knappast bli! Tidsödande transkribering tillhör numera det förflutna. Ökad mobil effektivitet: utskrift från smartphones och surfplattor Nu kan du skriva ut direkt från mobila enheter och utnyttja fördelarna med ditt mobila arbetssätt tack vare Wi-Fi, e-post och AirPrint. Smidiga arkiveringslösningar Lättanvända och effektiva arkiveringslösningar som bygger på sökbara PDF-dokument gör det möjligt att hitta arkiverade dokument. Bra att veta! Rent statistiskt tillbringar varje anställd i snitt 7,4 timmar per vecka på att söka efter information. Så ska det inte behöva vara! (IDC 2010) Effektiv dokumenthantering Vi erbjuder två alternativ: 1) Lösningar för skanning av dokument direkt till ditt befintliga dokumenthanteringssystem eller 2) ett helt nytt dokumenthanteringssystem som vi utvecklar och implementerar åt dig. Vi sätter dina behov först. Follow-Me -utskrifter Vill du kunna göra en utskrift som du senare kan skriva ut på valfri skrivare i nätverket? Med Follow-Me -utskrifter är det möjligt. Det är bara ett exempel på hur vi underlättar mobilt arbete.

4 Kontorslösningar 4 DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR: digitala och pappersbaserade Konica Minoltas multifunktionsmaskiner och programlösningar sammanför den digitala och pappersbaserade dokumentvärlden. Tack vare detta är de anpassade till moderna arbetsmetoder och erbjuder optimerade arbetsflöden som sparar tid och pengar. Skriv ut och kopiera enklare än någonsin Inte nog med att våra multifunktionssystem möjliggör smidig utskrift och kopiering de har även oslagbar pappershantering: format från A6 till SRA3, pappersvikter från 52 till 300 g/m 2, plus användardefinierade format och upp till 1,2 meter långa banderoller. Högeffektiv skanning och faxning Snabb och smidig skanning har blivit ett oumbärligt hjälpmedel i vardagen. När dokumenten har digitaliserats kan de överföras till en elektronisk brevlåda, ett arkiv, ett USB-minne eller en FTP-server. Fax kan även skickas och tas emot direkt via en PC. Upptäck perfekt utskriftskvalitet Njut av högklassiga utskrifter tack vare vår högupplösta polymeriserade toner (Simitri HD). Samtidigt minskar din elräkning avsevärt tack vare lägre fixeringstemperatur och energiförbrukning. Allting blir bättre med en professionell finish Vi erbjuder en mängd olika professionella efterbehandlingslösningar som du troligtvis inte hittar hos andra tillverkare: allt från häftning och sadelvikning till distributionsklara broschyrer. En praktisk lösning för presentationsmaterial, broschyrer och direktutskick. Enkel och verksamhetsanpassad hantering Konica Minolta blir historiskt Stor färgpekskärm Fungerar som en smartphone Fullständig webbläsarfunktionalitet Skräddarsydd design: använd företagets grafiska profil och anpassa menyerna till verksamhetens behov Belönas med utmärkelsen A3 MFP Line of the Year Award för fjärde året i följd. Våra multifunktionella bizhub-maskiner belönades med utmärkelsen Product Line of the Year år 2011, 2012, 2013 och 2014.

5 Kontorslösningar 5 LÖSNINGAR SOM IT-AVDELNINGEN KOMMER ATT UPPSKATTA Utskrifts- och dokumentlösningarna från Konica Minolta är inte bara enkla att implementera när de väl finns på plats kräver de väldigt lite underhåll. Om du så önskar kan du låta oss sköta både underhåll och support. Det frigör resurser inom IT-avdelningen och gynnar hela företaget. Begreppen avbrott och driftstopp tillhör numera det förflutna Konica Minoltas system är mycket robusta och konstruerade för i princip oavbruten drift. Om problem mot förmodan skulle uppstå finns hjälp att få via interaktiva guider direkt på skrivarens display, via fjärrdiagnostik eller jourtekniker. IT-supportärenden 20 % Smidig automatisering: beställning av toner och service Går det inte att skriva ut eftersom ingen har beställt toner eller underhållsservice? Slipp sådana problem med Konica Minoltas automatiserade tjänster! Snabb överblick över statistik och utskriftskostnader Översiktsfunktionen ger dig en snabb överblick över all information från aktuell driftinformation eller tonernivåer till exakta utskriftskostnader och felmeddelanden med ett enkelt knapptryck. Universalskrivardrivrutin En för alla: universalskrivardrivrutinen fungerar med de flesta Konica Minolta-enheter och gör det enklare för användare att hantera olika skrivarmodeller. Låt oss sköta din skrivarinfrastruktur Konica Minolta har utvecklat en professionell metod för att ta fram och implementera optimala utskriftslösningar för företag. Vi kallar detta OPS (Optimized Print Services) som även omfattar en långsiktig serviceplan. Du kan ägna dig åt kärnverksamheten och samtidigt spara tid och pengar. Slösa ingen tid på skrivarsupport 20 % av alla supportärenden är skrivarrelaterade. Med Konica Minolta kan du slippa detta. Smart enhetshantering (Quocirca 2010) Praktiskt! Du behöver inte längre tilldela användarrättigheter eller uppdatera firmware separat på varje skrivare. Konica Minolta gör det möjligt att sköta allting med ett centraliserat verktyg. Komplett integrering Oavsett om du har en Windows-, Linux eller Mac-miljö är bizhub-systemen och programlösningarna lätta att integrera och ansluta till bland annat SAP och SharePoint.

6 Kontorslösningar 6 MINSKA DOKUMENTKOSTNADERNA OCH ÖKA EFFEKTIVITETEN Har du full överblick över dina utskriftskostnader? Är du medveten om att inköp av utrustning och toner bara utgör en bråkdel av totalkostnaden? Med rätt samarbetspartner kan du inte bara beräkna totalkostnaderna med hög precision (inklusive administration, finansiering, logistik, osv.) utan även göra stora besparingar. Inom detta område har Konica Minolta mycket att erbjuda: Steg ett: kostnadstransparens Registrera inte bara utskriftskostnaderna i största allmänhet, utan knyt dem till användare, avdelningar och projekt. Detta är en förutsättning för detaljerade kostnadsanalyser och gör dina anställda mer kostnadsmedvetna. Kostnadsbesparingar: optimera maskinparken Din maskinpark kan lätt bli ett ekonomiskt svart hål. Att inte utnyttja maskinparkens fulla kapacitet är lika dyrbart som en hög haverifrekvens. Med våra effektiva övervakningsverktyg får du kontroll över din maskinpark och upptäcker besparingsmöjligheter omedelbart. Digitalisering sparar tid och pengar Är du medveten om dina kostnader? Av erfarenhet vet vi att endast 1 av 10 företag har en god överblick över sina utskriftskostnader. I genomsnitt spenderas omkring 6 % av företagsintäkterna på dokumenthantering (InfoTrends 2010) 40 % av alla utskrifter slängs inom 24 timmar. (Newsweek 2009) För varje krona som spenderas på utskrift tillkommer relaterade kringkostnader på ytterligare nio kronor. (ALL Associates Group 2012) -30 % Utskriftskostnader (Hårdvara, toner, underhåll, papper, osv.) Kringkostnader (IT-support, administration, inköp & materiallager, dokumentrelaterade processer, osv.) De goda nyheterna: Du kan minska dessa kostnader med upp till 30 %. (IDC 2009, Gartner 2013) Digitaliserad information är lättåtkomlig, ökar produktiviteten och minskar i regel mängden information som måste skrivas ut. Och ett elektroniskt arkiv frigör dessutom dyrbar kontorsyta. Resultatet: du sparar tid och pengar. Kontrollera enkelt utskriftskostnaderna Det går att få kontroll över utskriftskostnaderna genom att t.ex. definiera vilka användare som får göra färgutskrifter. Du kan även definiera villkor som gör att stora utskriftsjobb styrs om till den mest kostnadseffektiva skrivaren. Eller göra dubbelsidig utskrift till standardinställning på alla skrivare. Det är du som bestämmer! Förhindra onödiga utskrifter Det kanske låter otroligt, men: var nionde utskrift hämtas aldrig från skrivaren. Så ska det inte behöva vara! Med follow-me-utskrifter måste utskriften startas fysiskt från skrivarens kontrollpanel. Ännu effektivare: optimala dokumentflöden Med Optimized Print Services (OPS) från Konica Minolta analyseras alla dina verksamhetsrelaterade dokumentprocesser noggrant för att kunna skapa och implementera förbättrade dokumentflöden. Du sparar tid och pengar och säkerställer att den dagliga affärsverksamheten bedrivs på effektivast möjliga sätt.

7 Kontorslösningar 7 ÖKAD TRYGGHET: SÄKERHET I FÖRSTA HAND I en värld där tillgången till information blir allt viktigare har datasäkerheten också blivit viktigare och detta gäller både digital och pappersbaserad information. Konica Minolta är branschledande inom säkerhetsstandarder för dokumentsäkerhet. Säker integrering i ditt befintliga nätverk Skrivarna i ditt nätverk måste även uppfylla alla nödvändiga säkerhetskrav. Våra verifieringssystem bygger på IEEE 802.1X SSL- och IPsec-protokollen och möjliggör smidig integrering i säkra nätverk plus säker nätverkskommunikation. Praktiskt taget alla bizhub-system uppfyller ISO EAL3-standarden, vilket motsvarar de strängaste internationella säkerhetsnormerna. Skydda konfidentiella dokument När det gäller att skydda konfidentiella dokument finns inget utrymme för kompromisser vare sig dokumenten är lagrade på skrivarens hårddisk eller ligger utskrivna i utmatningsfacket. Med Konica Minolta säkerställs skyddet på flera sätt, bland annat genom datakryptering, säker radering, kopieringsskydd (vattenstämpel) och PDFsignaturer. Åtkomstkontroll och användarrättigheter Användarverifiering är en grundläggande förutsättning för dokumentsäkerhet. Våra lösningar använder antingen magnetkort, PIN-kod eller biometrisk fingeravläsning. Individuella åtkomsträttigheter kan definieras för varje användare. Skydda känsliga data Skyddar utskrift av konfidentiella data (t.ex. lönebesked, FoU-kostnader) och privata dokument Hög datasäkerhet krävs även när anställda slutar och vid nyanställning. Samtidigt blir bättre skydd mot industrispionage allt viktigare Elektroniska arkiv kan skyddas mot fysisk stöld och brand En välmående miljö Konica Minolta sätter miljö och hållbarhet högst på dagordningen. Detta förklarar varför våra lösningar och produkter har belönats med så många utmärkelser. För säkerhets skull: säkra utskrifter Säkra utskrifter startar först när användaren står vid skrivaren och verifierar sin identitet vilket förhindrar att känslig information hamnar i fel händer. Denna funktion är idealisk för t.ex. personalavdelningar som hanterar känslig information. 1. Skicka utskriften. 2. Mata in koden på valfri skrivare. 3. Starta utskriften

8 VÅRA LÖSNINGAR TALAR FÖR SIG SJÄLVA VÅRA KUNDER TALAR OM OSS! Rationaliseringen och uppgraderingen av vår maskinpark har inneburit stora kostnadsbesparingar. Nu har vi tillgång till moderna maskiner, nätverksanslutna lösningar och tjänster som bidrar till säker och avbrottsfri drift av hela skrivarinfrastrukturen. Tack vare Konica Minoltas support slipper IT-avdelningen ägna så mycket tid åt underhåll av kontorsutrustning och våra medarbetare som använder de nya maskinerna kan dra nytta av de nya funktionerna som underlättar det vardagliga arbetet. Peter Toth, IT-chef på ORFK DA GEI Samarbetet med Konica Minolta har fungerat utmärkt. Konica Minolta ordnade en väldigt smidig övergång från den gamla maskinparken till den nya med skrivarutrustning från Konica Minolta. Önskad effektivitet och tillförlitlighet uppnåddes till hundra procent. Konica Minolta har blivit en tillförlitlig samarbetspartner inte bara för skrivarsystem, utan även som leverantör av högkvalitativa och effektiva programlösningar såsom PageScope Enterprise Suite. Hr. Vojta från AHOLD Czech Republic, a.s. Konica Minolta Business Solutions Sweden AB Box Solna Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH Europaallee Langenhagen Tyskland 01/2015

JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR

JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR 2 TILLGODOSER BEHOVEN I ARBETSLIVET Oavsett behov och önskemål är de allmänna kraven

Läs mer

JAG VILL FÅ UTBILDNING TILLSAMMANS MED TEKNISKA LÖSNINGAR SOM GÖR ALLTING ENKELT

JAG VILL FÅ UTBILDNING TILLSAMMANS MED TEKNISKA LÖSNINGAR SOM GÖR ALLTING ENKELT JAG VILL FÅ UTBILDNING TILLSAMMANS MED TEKNISKA LÖSNINGAR SOM GÖR ALLTING ENKELT FÖRBÄTTRAD UTBILDNING MED TEKNISKA TJÄNSTER DEN ENKLA VÄGEN TILL UTBILDNING MED TEKNISKA TJÄNSTER Utbildning är en av grunstenarna

Läs mer

IT Scanning Copy Print. Eliminera fakturapärmarna!

IT Scanning Copy Print. Eliminera fakturapärmarna! IT Scanning Copy Print Eliminera fakturapärmarna! 1 Hur vore det att halvera fakturabetalningarna? Vi menar då inte beloppen som sådana, men väl arbetet och kostnaden för själva hanteringen av leverantörsfakturorna.

Läs mer

DOKUMENT & UTSKRIFTER DOKUMENTHANTERING

DOKUMENT & UTSKRIFTER DOKUMENTHANTERING DOKUMENT & UTSKRIFTER DOKUMENTHANTERING - PRODUKTER - LÖSNINGAR - SERVICE - MILJÖ - PARTNERS DOKUMENTHANTERING EFFEKTIVISERING & LÖNSAMHET RING OSS! RING OFFICE NÄR DET GÄLLER DOKUMENTHANTERING En fungerande

Läs mer

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Multifunktionssystem Imponerande färgkvalitet till låg kostnad

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Multifunktionssystem Imponerande färgkvalitet till låg kostnad ColorQube 9301 / 9302 / 9303 A3 Färg Multifunktionssystem Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Multifunktionssystem Imponerande färgkvalitet till låg kostnad Minska kostnaderna, öka företagets synlighet.

Läs mer

Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion. Kontorssystem bizhub C35

Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion. Kontorssystem bizhub C35 bizhub C35 Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion Kontorssystem bizhub C35 Det perfekta komplementet för heltäckande kommunikation Konica Minoltas nya A4-färgmultifunktionsmaskin kombinerar

Läs mer

Trender inom dokumenthantering.

Trender inom dokumenthantering. Dokumenthantering Lön & personal Patent Säkerhet Telefoni Trender inom dokumenthantering. Hinder mot effektiva och säkra dokumentflöden i svenska bolag I svenska bolag hanteras stora mänger information

Läs mer

Öppet hus på Koneo i Gislaved torsdag 29 jan kl.10 00-17 00

Öppet hus på Koneo i Gislaved torsdag 29 jan kl.10 00-17 00 News! Nr 2 - januari 2009 Öppet hus på Koneo i Gislaved torsdag 29 jan kl.10 00-17 00 Vi erbjuder lösningar inom områdena IT, Telefoni, Dokumenthantering och Inredning och riktar oss till alla företag

Läs mer

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra kunder med hjälp av innovativa lösningar Vi tror på ett Partnerskap

Läs mer

KRAFTFULLA PRESTANDAFUNKTIONER I EN UNIK, UTRYMMESBESPARANDE DESIGN MX-C311/MX-C310. Digitalt A4 multifunktionssystem med fullfärgsfunktion

KRAFTFULLA PRESTANDAFUNKTIONER I EN UNIK, UTRYMMESBESPARANDE DESIGN MX-C311/MX-C310. Digitalt A4 multifunktionssystem med fullfärgsfunktion KRAFTFULLA PRESTANDAFUNKTIONER I EN UNIK, UTRYMMESBESPARANDE DESIGN / Digitalt A4 multifunktionssystem med fullfärgsfunktion 31 UTSKRIFTER/MIN I SVARTVITT & FÄRG STOR KONTROLLPANEL MED PEKSKÄRM I FÄRG

Läs mer

ECM som skapar arbetsglädje

ECM som skapar arbetsglädje ECM som skapar arbetsglädje www.exformatics.se Exformatics ECM: samlar information hämtar information strukturerar information delar information arkiverar information Det är viktigt med en kort implementering

Läs mer

Ett system som företaget förtjänar! Mamut Enterprise. Kompletta ekonomi- och informationssystem för företag med 1-50 anställda

Ett system som företaget förtjänar! Mamut Enterprise. Kompletta ekonomi- och informationssystem för företag med 1-50 anställda Ett system som företaget förtjänar! Mamut Enterprise Kompletta ekonomi- och informationssystem för företag med 1-50 anställda SIDAN 4-5 6-7 8-9 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19 INNEHÅLL, DEL 1 DEN BÄSTA LÖSNINGEN

Läs mer

4. Empiri. 4.1 Olle Burström, IBS. Empiri

4. Empiri. 4.1 Olle Burström, IBS. Empiri 4. I det här avsnittet kommer vi att återge den information som vi har samlat in. Vi har valt att presentera varje intervju för sig och indela dessa i sex olika avsnitt. Först presenterar vi företaget

Läs mer

Elektronisk fakturahantering Betala inte mer än du behöver

Elektronisk fakturahantering Betala inte mer än du behöver Elektronisk fakturahantering Betala inte mer än du behöver 1 Elektronisk fakturahantering något för mig? Alla vet att fakturahantering är affärskritisk den som inte har kontroll över sina betalningar kan

Läs mer

Drivna av en passion att utveckla våra kunder, har SuperOffice blivit en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar.

Drivna av en passion att utveckla våra kunder, har SuperOffice blivit en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar. Caesar CRM CRM på ditt sätt Drivna av en passion att utveckla våra kunder, har SuperOffice blivit en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar. Vill du öka er försäljning, kundlojalitet och lönsamhet?

Läs mer

Vad är NAVsmart?... 2. Hur är NAVsmart uppbyggt?... 3. Vilka typer av företag passar NAVsmart för?... 4. Ekonomistyrning... 5

Vad är NAVsmart?... 2. Hur är NAVsmart uppbyggt?... 3. Vilka typer av företag passar NAVsmart för?... 4. Ekonomistyrning... 5 Produktblad för NAVsmart Innehåll Vad är NAVsmart?... 2 Hur är NAVsmart uppbyggt?... 3 Vilka typer av företag passar NAVsmart för?... 4 Ekonomistyrning... 5 Tidrapportering och projekt... 6 Integration

Läs mer

ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN NEA I SAMARBETE MED NEWSFACTORY AB ANNONS

ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN NEA I SAMARBETE MED NEWSFACTORY AB ANNONS ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN NEA I SAMARBETE MED NEWSFACTORY AB ANNONS Distribueras i Dagens Industri 4 maj 2009 2 ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN NEA I SAMARBETE MED NEWSFACTORY

Läs mer

BLI EN DATABESKYDDARE!

BLI EN DATABESKYDDARE! 2011 Nummer 14 LÖSNINGAR FÖR FÖRETAGARE PÅ INSIDAN SÄKERHETSANGREPP Vi undersöker hur de uppstår och vem som ligger bakom DATASTÖLD Klarar ert företag att bli bestulet på affärskritiska data? SKYDDA FÖRETAGET

Läs mer

Vad är Dynamics NAV MyWay?... 3. Hur är Dynamics NAV MyWay uppbyggt?... 4. Vilka typer av företag passar Dynamics NAV MyWay för?... 5. Ekonomi...

Vad är Dynamics NAV MyWay?... 3. Hur är Dynamics NAV MyWay uppbyggt?... 4. Vilka typer av företag passar Dynamics NAV MyWay för?... 5. Ekonomi... Produktöversikt för Microsoft Dynamics NAV MyWay Innehåll Vad är Dynamics NAV MyWay?... 3 Hur är Dynamics NAV MyWay uppbyggt?... 4 Vilka typer av företag passar Dynamics NAV MyWay för?... 5 Ekonomi...

Läs mer

Säkerhet och virtuella skrivbordsmiljöer

Säkerhet och virtuella skrivbordsmiljöer WhitePaper Säkerhet och virtuella skrivbordsmiljöer Företag och organisationer arbetar mer mobilt och flexibelt än någonsin tidigare. Den högre förändringstakten ökar trycket på IT-avdelningen att snabbt

Läs mer

Kraven på affärssystem har förändrats. Rätt infört blir affärssystem en strategisk fördel. 5 steg till en lyckad upphandling av affärsssystem

Kraven på affärssystem har förändrats. Rätt infört blir affärssystem en strategisk fördel. 5 steg till en lyckad upphandling av affärsssystem ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN IDG CUSTOM PUBLISHING 1 rapport från Exido AFFÄRSSYSTEM SÅ MAXIMERAR DU AFFÄRSNYTTAN Affärssystem en strategisk fördel Kraven på affärssystem har förändrats.

Läs mer

Prodoc Världsledande produkter och lösningar för din informationshantering

Prodoc Världsledande produkter och lösningar för din informationshantering Prodoc Stockholm Prodoc Svenska KB Box 95 Bolmensvägen 43 121 22 Johanneshov Telefon: 08-602 06 00 Fax: 08-602 06 10 Prodoc 2014 Prodoc Göteborg Prodoc Göteborg AB Krokslätts Parkgata 4 431 68 Mölndal

Läs mer

Mitel Solidus ecare. Smart kommunikation för utmärkt kundservice. En helt integrerad, komplett lösning för företagskommunikation

Mitel Solidus ecare. Smart kommunikation för utmärkt kundservice. En helt integrerad, komplett lösning för företagskommunikation Mitel Solidus ecare Smart kommunikation för utmärkt kundservice En helt integrerad, komplett lösning för företagskommunikation De företag som lyckas bäst är de sombäst förstår och tillgodoser kundernasbehov.

Läs mer

Paul Fry. Februari 2013. Hej! GSK går över till elektronisk fakturering.

Paul Fry. Februari 2013. Hej! GSK går över till elektronisk fakturering. Februari 2013 Hej! GSK går över till elektronisk fakturering. Detta som en del av GSK:s löpande policy att kontinuerligt förbättra effektivitet och service (för såväl kunder som leverantörer). För att

Läs mer

Så minskar du kommunikationsstressen. arbetsplatsen. Guide till smidigare och effektivare informationsutbyte

Så minskar du kommunikationsstressen. arbetsplatsen. Guide till smidigare och effektivare informationsutbyte Så minskar du kommunikationsstressen på arbetsplatsen Guide till smidigare och effektivare informationsutbyte Idag förväntas vi vara tillgängliga via e-post och telefon under större delen av dygnet. Dessutom

Läs mer

utikssystem RM/säljstöd rderhanteri anagement

utikssystem RM/säljstöd rderhanteri anagement Integration koppla samman andra program med s ekonomiprogram utikssystem RM/säljstöd rderhanteri anagement -handel We Tillverkning Lager ekonomiprogram E-handel Butik Lösningar från Spcs integrationspartners

Läs mer

IT-DRIFT. PayEx säkrar betalningar med Basefarm. » Sid 4. halva kostnaden år 2020. affärsverksamhetens IT-stöd

IT-DRIFT. PayEx säkrar betalningar med Basefarm. » Sid 4. halva kostnaden år 2020. affärsverksamhetens IT-stöd IT-DRIFT affärsverksamhetens IT-stöd ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN IDG CREATIVE MEDIA ANNONS En klonad medarbetare i varje burk» sid 6 Expertpanelen» sid 11 Dubbla kapaciteten till halva

Läs mer

Aastra Solidus ecare multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst

Aastra Solidus ecare multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst Aastra Solidus ecare multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst Multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst Aastra Solidus ecare I dagens hårda konkurrens är det oerhört viktigt

Läs mer

Ny version! möjligheter. Viktigt! Installera idag! Nyheter i version 12 De viktigaste uppdateringarna i ditt Mamut-system.

Ny version! möjligheter. Viktigt! Installera idag! Nyheter i version 12 De viktigaste uppdateringarna i ditt Mamut-system. Ny version! Viktig uppdatering av Mamut Business Software INNEHÅLL: Nyheter i version 12 De viktigaste uppdateringarna i ditt Mamut-system. Ger dig nya möjligheter Sida 2-5 Mamut One Nästa generations

Läs mer

Affärssystem på ditt sätt. Vi kan och har erfarenhet av din bransch Vi förstår dina behov och gör det som är bäst för din affär

Affärssystem på ditt sätt. Vi kan och har erfarenhet av din bransch Vi förstår dina behov och gör det som är bäst för din affär Affärssystem på ditt sätt Vi kan och har erfarenhet av din bransch Vi förstår dina behov och gör det som är bäst för din affär SoftOne för detalj- och dagligvaruhandeln SoftOnes affärssystem är utvecklat

Läs mer