SÖNDAG 15 MARS MÅNDAG 16 MARS. Vi förgyller vårt ordinarie schema mars! JYMPA FREAK OUT Stora salen 18-19

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SÖNDAG 15 MARS MÅNDAG 16 MARS. Vi förgyller vårt ordinarie schema 16-22 mars! JYMPA FREAK OUT Stora salen 18-19"

Transkript

1 SÖNDAG 15 MARS SKIVSTÅNG TEKNIK Lilla salen Terese & Anna R För att bli starkare när vi tränar Skivstång krävs rätt vikt men framför allt rätt teknik! Nu har du chansen att få hjälp i form av både muntliga instruktioner och fysisk guidning, allt för att hitta den för dig perfekta tekniken så att du blir starkare och samtidigt minimerar risken för skador. Passet vänder sig både till dig som är helt ny på Skivstång och till dig som är van Skivstångsmotionär. MÅNDAG 16 MARS YOGA SOFT Lilla salen Marie H En riktigt skön start på dagen och veckan; ett soft yoga-pass för dig som uppskattar mjuk träning för ökad kroppsmedvetenhet. Eller kanske vill prova yoga för första gången? JYMPA FREAK OUT Johan Roth, F&S Kungälv Kom och hitta rörelseglädjen tillsammans med sköna Johan Roth som blev vald till årets ledare I Johans värld flirtas det vilt med skön enerig i form av Aerobics, Dans och Jympa. 80-TALS-SPIN Spinsalen Monika DANCE ENERGY Viktoria & Josefin Visst var det lite bättre förr?! Spinna loss en timme och hitta energin i skön musik och i minnet av axelvaddar, pasteller och plastörhängen... MELLO-SPIN Spinsalen Känner du dig lite mello-dramatisk? Då ska du genast boka in dig på detta spinpass proppat med sköna takter, bryggor och tonartshöjningar! CROSS WORKSHOP Utomhus Joanna Vecka 14 drar våra sköna Crosspass igång igen. Har du inte vågat testa ännu - eller vill du ha en ordentlig genomgång för att få ännu mer ut av passen i år? Kom på Joannas workshop och få med dig allt från grunden! Ett danspass fyllt av energi! Här släpper vi loss med sköna moves samtidigt som vi tränar flåset ordentligt. Lämna alla hämningar hemma och kom och ös järnet på Kungsbackas största dansgolv! RUSH HOUR INDOOR WALKING IW-salen Ett lite annorlunda Indoor walkingpass med känslan av att varannan låt är en rusch och med lugna sekvenser. däremellan. Kom och utmana dig själv på Rush Hour!

2 TISDAG 17 MARS FRUKOSTMEDEL Stora salen FRUKOST Maggan CROSSFIT Micke Syd & Tommy Danielsson Maggan bjuder först på ett skönt uppiggande morgonpass och sedan på frukost! Dagens utmaning Crossfit i Stora salen! Micke Syd Andersson (Gyllene Tidertrummis och dedikerad crossfit-aktör) och Tommy Danielsson (bl a grundare och coach på Gjuteriet Crossfit Falkenberg) utlovar en tuff timme tillsammans. FRÅGA KOSTEXPERTEN Cafét Sara Bezaateour Sara arbetar till vardags som Miljö- och hälsoskyddsinspektör på kommunens Livsmedelsavdelning. Och denna eftermiddag och kväll hittar du henne i vårt café och kan ställa alla frågor du vill om kost, träning, tillskott och annat. Passa på! KULTUR-RUNNING; EN LÖPTUR MED KUNGSBACKA-GUIDE Utomhus Hilda Välkommen med på en längre löptur i lugnt tempo med värt att veta om vår stad! STREET JAZZ Mike Gamble Han är tillbaka! Mike Gamble. Välkänd dansare och gruppträningsinstruktör från Los Angeles, som medverkat i många musikvideos och musikaler och gjort koreografier till en mängd shower... och dessutom gästat oss vid flera tillfällen. Släpp loss och låt rytmen styra dig en timme! ONSDAG 18 MARS MELLO-SPIN SOFT Spinsalen Känner du dig lite mello-dramatisk? Då ska du genast boka in dig på detta spinpass proppat med sköna takter, bryggor och tonartshöjningar! Denna gång på soft-nivå men alls inte mesigt...! MEGA-TRX (pass 1) Stefan (m. hjälp av Christer C) Nu flyttar vi in TRX:en i Stora salen! Fler band, fler deltagare och mer svett utlovas. Och som alltid; funktionell träning med TRX-band och med din egen kroppsvikt som belastning. INDOOR WALKING INTERVALL KORTA IW-salen Christer J IW med extra utmaning! Korta intervaller betyder riktigt hög ansträngning i just korta perioder, med återhämtande avsnitt emellan. Ypperlig konditionsträning och dessutom riktigt kul!

3 MEGA-TRX (pass 2) Christer S (m. hjälp av Stefan) Som ovan. En gång till. Så att fler får testa. TORSDAG 19 MARS INDOOR WALKING SING-A-LONG IW-salen Sussie Nu räcker det inte med att höja pulsen genom att hålla takten och balansen på walkern det ska sjungas också! Ta i från tårna, i Sussies taktfulla kavalkad... QUIZ-SPIN Spinsalen Katarina Med film- & TV-tema i högtalarna får du en annorlunda utmaning: spinna i takt och lista ut varifrån musiken kommer. OCH fyll i din tips-kupong. Samtidigt... STAVGÅNG WORKSHOP Utomhus Anna-lena E Vecka 14 drar vår nya träningsform Stavgång igång. Vi vågar utlova frisk luft, skonsam träning och flås för den som vill. Förbered dig genom att testa tekniken tillsammans med Anna-lena! Stavar fixar vi! ALCASTAR DANSJYMPAPASS Ulrika,, Liv, Maggan, Helena S & Britta Gillar du Alcazar? DET GÖR VI OCKSÅ! Kom och få utlopp för all din längtan efter glitter och glam... cause we can always Blame it on the Disco! RUSH HOUR INDOOR WALKING IW-salen Ett lite annorlunda Indoor walkingpass med känslan av att varannan låt är en rusch och med lugna sekvenser däremellan. Kom och utmana dig själv på Rush Hour! FREDAG 20 MARS SPIN ROCK Spinsalen Katarina En timmes spinning till rock med såväl dubbelkaggar som långt hår och distade gitarrer. Hitta energin i varje basgång! DISCO-SPIN Spinsalen Monika LINEDANCE Vinga Rockers Mer glitter åt folket! Den perfekta uppladdningen inför helgen eller avslutet på veckan, för dig som gillar gamla och nya discodängor. Och spinning. Shuffle, rock, click fingers, step back, grapevine... Dags att testa Linedance?! En härlig dansform till countrytoner blandade med vals, funk och allt möjligt. Du behöver inte någon danspartner, bara ett par bekväma skor!

4 LÖRDAG 21 MARS MINDFULNESS YOGA Minsta salen 9-10 Leif Mindfulness yoga innehåller både fysiska yogaställningar, andningsövningar och meditation. Du utvecklar din styrka, smidighet och balans. Genom meditationen kan du utveckla din förmåga att koncentrera dig, observera dina tankar, känslor och kroppsförnimmelser. Träningsformen är tillgänglig för alla, du utgår från dig själv och utvecklas i din egen takt. MASKERAD-SAGO-HOPPIS&SKUTTIS Stora salen & Malin KETTLEBELL-JOGG Utomhus Helena, Gunnar & Max Kom till Hoppis& Skuttis klädd precis till det du själv vill vara, och jympa med oss i vår saga! En perfekt kombination av konditionsträning och den bålstyrkaträning som joggare (och alla andra!) så väl behöver. Vi ska inte springa med kettlebells... utan vi arbetar i två lag; ett kör kettlebells på vår terass medan det andra joggar och sedan växlar vi ett antal gånger. Kom och testa denna världspremiär! ACROBAT JUNIOR Stora salen Ett vanligt Juniorpass med ovanliga inslag! Kom och prova enkel akrobatik tillsammans där vi t ex bygger enkla torn och ställningar med varandra i olika stationer. MEGA-INDOOR WALKING 1:45 h IW-salen Christer J Gillar du Indoor walking? Bra! Ju mer desto bättre tänkte Christer och kör nu ett extralååångt pass på 1 h 45 minuter! Med bananpaus. Välkommen! MELLO-SPIN Spinsalen Känner du dig lite mello-dramatisk? Då ska du genast boka in dig på detta spinpass proppat med sköna takter, bryggor och tonartshöjningar! SPOGA; SPINNING&YOGA I SKÖN KOMBINATION Spinsalen & Minsta salen Thomas & Elisabeth Först ett skönt spinpass. Därefter avslappnande yoga. En unik och perfekt kombination för kropp och själ.

5 Vi förgyller vårt ordinarie schema mars! SÖNDAG 22 MARS SPIN FLOW 70 PULS Spinsalen Susanne Spinna på en skön nivå med behagligt flow i en dryg timme. Kombinera med pulsklocka för att nå och hålla rätt läge genom passet. TEKNIK-YOGA 2 Minsta salen Åsa Våga yoga och gör det så bra som bara du kan! Låt Åsa leda dig genom varje tekniskt steg i yoga 2. Vi tar oss tiden att verkligen hitta rätt, för att din framtida yoga ska kunna ge dig ännu mer. Som avslutning avsätter vi en stund för te och prat. SKIVSTÅNG TEKNIK Lilla salen Terese & Anna R För att bli starkare när vi tränar Skivstång krävs rätt vikt men framför allt rätt teknik! Nu har du chansen att få hjälp i form av både muntliga instruktioner och fysisk guidning, allt för att hitta den för dig perfekta tekniken så att du blir starkare och samtidigt minimerar risken för skador. Passet vänder sig både till dig som är helt ny på Skivstång och till dig som är van Skivstångsmotionär. RUSH HOUR INDOOR WALKING IW-salen Ett lite annorlunda Indoor walkingpass med känslan av att varannan låt är en rusch och med lugna sekvenser däremellan. Kom och utmana dig själv på Rush Hour! FÖRELÄSNING MINDFULNESS; TRÄNA HJÄRNAN DIN BÄSTA MUSKEL! Lilla salen Sophia Lyrmark-Ekman Sophia är F&S-ledaren som med egna erfarenheter insåg att minfulness var en metod för att må bättre; att skapa balans både i sig själv och i samarbetet med andra. Idag är hon utbildad instruktör vid Mindfulnesscenter och har egna företaget Väckarklockan. Kom och lyssna till vad mindfulness är egentligen. Hur du kan använda det i din vardag. Och hur du kan träna din viktigaste muskel, din hjärna, till att prestera det du vill åstadkomma. Sophia säger själv: Jag känner att jag lever mitt liv mer fullt ut idag och gör de val som jag själv mår bra av. Med min träning i Mindfulness så kan jag fokusera bättre och vara mer närvarande i mina möten.

Linköping. Ett nytt liv Träning som ger kraft och energi. En bra bas Jympan som passar alla

Linköping. Ett nytt liv Träning som ger kraft och energi. En bra bas Jympan som passar alla Linköping 127 PASS OCH 160 GYM- TIMMAR VARJE VECKA! foto: toomas piirimets Ett nytt liv Träning som ger kraft och energi Marie Malander har tränat sig till ett nytt liv. Det är inte bara träningen som

Läs mer

Norrköping. Jympa bas och HIT Ytterligheter i ett stort utbud. Årets ledare är vår Johan Roth tog hem förstapriset

Norrköping. Jympa bas och HIT Ytterligheter i ett stort utbud. Årets ledare är vår Johan Roth tog hem förstapriset www.friskissvettis.se/norrkoping Han tog hem VINSTEN Johan Roth Är Bäst i Sverige text & foto: katarina ekeström Årets ledare är vår Johan Roth tog hem förstapriset Men på jobbet är det tvärtom han som

Läs mer

Eskilstuna. Gymmet växer och blir Multihall. En nyhet som får dig att sväva. Indoor walking. Nya möjligheter

Eskilstuna. Gymmet växer och blir Multihall. En nyhet som får dig att sväva. Indoor walking. Nya möjligheter Välkommen till Sveaplan Träning på hög nivå! Att må bra och ha kul är det viktigaste Andreas Mallin, gyminstruktör Nya möjligheter Gymmet växer och blir Multihall Ett stort gym med moderna träningsmaskiner,

Läs mer

PROGRAM föreläsningar. Föreläsningar Novotel

PROGRAM föreläsningar. Föreläsningar Novotel Föreläsningar Novotel PROGRAM föreläsningar ALLT ÄR MÖJLIGT (1) Som åttaåring startade dansintresset som kom att göra Tobias Karlsson till världsartist med utsälda shower och enorma tittarsuccér världen

Läs mer

Haninge. ung spinning funktionell träning core & core/spinning. Friskispressen. Allträningskort. sänkt pris. nu 2900:- taktik och träning

Haninge. ung spinning funktionell träning core & core/spinning. Friskispressen. Allträningskort. sänkt pris. nu 2900:- taktik och träning Friskispressen Haninge missa inte! sänkt pris Allträningskort nu 2900:- foto: anna henriksson taktik och träning FOKUS PÅ ung spinning funktionell träning core & core/spinning Ordföranden har ordet GOTT

Läs mer

PULS SPINNING INDOORWALKING INDIVIDUELL GYMTRÄNING. Träningsguide. Ett fullspäckat schema. - en karta över all vår träning på mittuppslaget!

PULS SPINNING INDOORWALKING INDIVIDUELL GYMTRÄNING. Träningsguide. Ett fullspäckat schema. - en karta över all vår träning på mittuppslaget! Friskis&Svettis Ängelholm föreningen! Friskis&Svettis Ängelholm är en ideell idrottsförening med visionen att få människor att le när dom tänker på träning. FLER NYHETER Senior station CirkelFuncgym CirkelFuncgym

Läs mer

Västerås. Egna sidor. Pulsträning Träna med pulsband Få ut maximalt av din träning testa våra pulspass. SID2

Västerås. Egna sidor. Pulsträning Träna med pulsband Få ut maximalt av din träning testa våra pulspass. SID2 Västerås DU HAR VÄL KÖPT BILJETT TILL ÅRETS ROLIGASTE FEST? JUBILEUMSFESTEN LÖ 30 NOV KL 19-01 Egna sidor 2010-2013 Egna sidor Tack och hej då Vi provar andra vägar att nå ut till våra medlemmar. SID 4

Läs mer

Södertälje. F&S flyttar ut Ut i naturen & ut ur lokalerna. Utefys Utmanande och intensiv träning

Södertälje. F&S flyttar ut Ut i naturen & ut ur lokalerna. Utefys Utmanande och intensiv träning Södertälje utejympa & utefys måndagar & onsdagar kl. 18.00 hela sommaren, i mälarparken. Sid 2. F&S flyttar ut Ut i naturen & ut ur lokalerna Utejympan är här och samtidigt flyttar Friskis&Svettis Södertälje

Läs mer

Haninge. Nya, gamla och fräscha Kom igång Kom igen Upptakt 1 september. Friskispressen. nummer 4 2009

Haninge. Nya, gamla och fräscha Kom igång Kom igen Upptakt 1 september. Friskispressen. nummer 4 2009 nummer 4 2009 Friskispressen Haninge Lotta Dahlgren som leder höstens nyhet Spin/start foto: Peter Dahlgren Nya, gamla och fräscha Kom igång Kom igen Upptakt 1 september Ordföranden har ordet Nytt schema

Läs mer

Stockholm 5. Lust har ingen gräns

Stockholm 5. Lust har ingen gräns Styrka och smidighet syns inte alltid på utsidan. Men lusten att röra sig ger dig oanade krafter. Därför har vi olika träningsformer och olika nivåer så att du kan hitta något som passar just dig. Alltför

Läs mer

Örebro. Softa ofta. Är vikt viktigt? Experterna och folket svarar. En snäll träningsnyhet ÅRSMÖTE 20 MARS

Örebro. Softa ofta. Är vikt viktigt? Experterna och folket svarar. En snäll träningsnyhet ÅRSMÖTE 20 MARS Örebro ÅRSMÖTE 20 MARS GÖR DIN RÖST HÖRD Läs mer på sid 5 foto: Emma melkersson Softa ofta En snäll träningsnyhet gör entré Kanske är du ny, ovan eller äldre? Kanske tränar du tufft och vill varva med

Läs mer

Haninge 3-2014. TRÄNING Att träningen är rolig är det som håller träningslusten. längden.

Haninge 3-2014. TRÄNING Att träningen är rolig är det som håller träningslusten. längden. Haninge 3-2014 Möjligheter Att jobba ideellt ger bra meriter Här har Rebecka hittat träning som tar bort pluggstressen och dessutom uppdraget i receptionen som ger henne bra arbetsmeriter. SID 4 Ett festligt

Läs mer

Sollentuna. Spin puls Ny pulsbaserad spinning. Fråga Tiina Varför får man träningsvärk? 1:års

Sollentuna. Spin puls Ny pulsbaserad spinning. Fråga Tiina Varför får man träningsvärk? 1:års 5-12 1:års kalas! Friskis&Svettis har funnits i Stinsen i ett år. Var med och fira den 1 oktober. foto: Lea Hjalmarsson Spin puls Ny pulsbaserad spinning Håll koll på din spuls och spinningpasset blir

Läs mer

Tyresö. Inspiratören. pluggar till sjuksköterska. Se sidorna 3, 5 & 8.

Tyresö. Inspiratören. pluggar till sjuksköterska. Se sidorna 3, 5 & 8. Tyresö glöm inte att anmäla dig till friskisloppet Se sidorna 3, 5 & 8. Kämpen Jenny köar för att få en ny njure Jenny Stensson, 19 år, väntar på en njurtransplantation, pluggar till sjuksköterska, tränar

Läs mer

ALLA alla kan träna hos oss!

ALLA alla kan träna hos oss! Programblad PROGRAMBLAD formtoppen FORMTOPPEN VÅren VÅREN 2015 ÅRSKORT FRÅN 235:-/MÅN ÅrSKort från 235:-/mÅn CROSSFIT CroSSfIt NÄSET näset se sidan 6-7 50% större gym! se sidan 8 ALLA alla kan träna hos

Läs mer

JULYOGA BOOST Lördag 20 december kl 08:30-10:30 200:- Minimum 10. JULYOGA BOOST Måndag 22 december kl 18:30-20:30 200:- Minimum 10

JULYOGA BOOST Lördag 20 december kl 08:30-10:30 200:- Minimum 10. JULYOGA BOOST Måndag 22 december kl 18:30-20:30 200:- Minimum 10 NYA KURSER VÅREN 2015 Här är först några härliga yogaklasser där vi boostar oss tillsammans inför jul och ett nytt härligt & spännande år som väntar. Massor av härliga kurser väntar sedan 2015 läs nedan.

Läs mer

Eskilstuna. Flyttnytt. Ny snurr på spinningen. Ny lokal för

Eskilstuna. Flyttnytt. Ny snurr på spinningen. Ny lokal för Eskilstuna NYTT KONCEPT PÅ SPINNINGEN. MER FOKUS PÅ KÄNSLA. SIDAN 2 Ny snurr på spinningen Flyttnytt Ut med bas, medel och intensiv. In med Spin+tid, soft eller intervall. Nu släpps nya spinningkonceptet.

Läs mer

Stockholm 4. Träna fritt i Stockholms parker hela sommaren. Få tips och övningar till din sommarträning av Friskis&Svettis Personliga tränare.

Stockholm 4. Träna fritt i Stockholms parker hela sommaren. Få tips och övningar till din sommarträning av Friskis&Svettis Personliga tränare. Stockholm 4 2014 RULLA FRAM Inlines passar dig som vill träna din kondition och åkteknik på ett varierat och tryggt sätt med erfarna inlinesledare. Du får en skön träningsupplevelse utomhus och gemenskap

Läs mer

NYHET! BLI BÄTTRE! Terese Alvén FÖRELÄSNING MED. Kombinera din träning se sidan 6-7. Ungdomsspinning. Driver bloggen: Spark i baken se sidan 28

NYHET! BLI BÄTTRE! Terese Alvén FÖRELÄSNING MED. Kombinera din träning se sidan 6-7. Ungdomsspinning. Driver bloggen: Spark i baken se sidan 28 PROGRAMBLAD FORMTOPPEN HÖSTEN 2013 BLI BÄTTRE! Kombinera din träning se sidan 6-7 NYHET! Ungdomsspinning se sidan 10 FÖRELÄSNING MED Terese Alvén Driver bloggen: Spark i baken se sidan 28 INNEHÅLL SID

Läs mer

HJÄRTAT PÅ FORMTOPPEN

HJÄRTAT PÅ FORMTOPPEN Programblad formtoppen VÅREN 2014 HJÄRTAT PÅ FORMTOPPEN Varit kollegor längre än par se sidan 28 MER TRÄNINGSYTA PÅ FORMTOPPEN I HÖLLVIKEN se sidan 6-7 innehåll ny termin sid 2 Sid 3 Sid 4 Sid 5 Sid 6-7

Läs mer

Verksamhetsberättelse IF FRISKIS&SVETTIS VÄSTERÅS 2010

Verksamhetsberättelse IF FRISKIS&SVETTIS VÄSTERÅS 2010 Verksamhetsberättelse IF FRISKIS&SVETTIS VÄSTERÅS 2010 IF Friskis&Svettis Västerås 2010 1 IF Friskis&Svettis Västerås Verksamhetsberättelse 2010 INNEHÅLL Välkommen 3 Ordförande har ordet 4 Händelser under

Läs mer

RESURSNYTT MUSIK. Tema: Ett besök i replokalen

RESURSNYTT MUSIK. Tema: Ett besök i replokalen RESURSNYTT ser dina resurser #3 Tema: MUSIK Ett besök i replokalen Koncentration, glädje och prestigelöshet präglar stämningen när Piri Piri and the Dreamers repar tillsammans. LEDARE Musik på Resursteamet

Läs mer

träningsglädje verksamhetsberättelse miljö teknik svett spinning gruppträning gym hemsida medlemmar funktionärer personal styrelse

träningsglädje verksamhetsberättelse miljö teknik svett spinning gruppträning gym hemsida medlemmar funktionärer personal styrelse svett hemsida bokslut 2012 sociala medier verksamhetsberättelse miljö teknik träningsglädje medlemmar funktionärer personal styrelse spinning gym gruppträning Friskis&Svettis Göteborg Friskis&Svettis Göteborgs

Läs mer

På gymmet. finns något för alla sid 4. Friskispressen Örebro. Vårens schema Fullspäckat med träning! Älskar sitt uppdrag Madelene är yngst i styrelsen

På gymmet. finns något för alla sid 4. Friskispressen Örebro. Vårens schema Fullspäckat med träning! Älskar sitt uppdrag Madelene är yngst i styrelsen Friskispressen Örebro Älskar sitt uppdrag Madelene är yngst i styrelsen Vårens schema Fullspäckat med träning! Andreas och Martin testar F&S gym På gymmet finns något för alla sid 4 F&S Örebro har över

Läs mer

mf Hälsokonvent mf Hälsokonvent på Bosön 31/3-1/4 2012

mf Hälsokonvent mf Hälsokonvent på Bosön 31/3-1/4 2012 mf Hälsokonvent En helg full av inspirerande klasser och föreläsare med fokus på naturlig mat, naturlig träning, och en naturlig livsstil - Naturligt Vis! mf Hälsokonvent på Bosön 31/3-1/4 2012 PROGRAM

Läs mer

Dags för en förändring?

Dags för en förändring? Dags för en förändring? Dags för en skribent Karin Bengtsson foto www.matton.se Hans Runesson grafisk form Katarina Lundquist repro & tryck Löwex Trycksaker AB, Växjö upplaga 3 000 ex kontakt detgodalivet@ltkronoberg.se

Läs mer

Om ungdomars självkänsla. Ett inspirations- och arbetsmaterial till filmen.

Om ungdomars självkänsla. Ett inspirations- och arbetsmaterial till filmen. Om ungdomars självkänsla Ett inspirations- och arbetsmaterial till filmen. Inledning Om ungdomars självkänsla är en film om att vara ung i dag. Det är en kort film drygt tio minuter lång som berör stora

Läs mer

Hitta inspiration och styrkan att göra hållbara livsstilsförändringar när du återvänder hem till vardagen.

Hitta inspiration och styrkan att göra hållbara livsstilsförändringar när du återvänder hem till vardagen. Hälso- och Träningsweekend Sälens Högfjällshotell 19-20 sept Träning, rörelse och näringsriktig god mat, i vacker fjällmiljö. En helg för att öka din hälsa och ditt välbefinnande. Fyll på med ny kunskap

Läs mer

MARY KAY MARKNADSPLAN!

MARY KAY MARKNADSPLAN! MARY KAY MARKNADSPLAN! Hur vi tianar våra pengar: (hur vi jobbar) Klasser Facialsl makeup Kundvård /Mer-köp Ledarskap 0-2999kr exkl.moms. = 30% 3000-4999kr -/l- = 40% 5000-& tlppåt -/l- = 50% Klass snitt

Läs mer

Om att bli mer lik Gud och sig själv.

Om att bli mer lik Gud och sig själv. Om att bli mer lik Gud och sig själv. 2 Helgjuten Om att bli lik Gud och sig själv 3 Jonas Lundkvist equmenia 2012 Grafisk form & Illustration: Rebecca Miana Olsson Första utgåvan equmenia Box 14038, 167

Läs mer