MÅNDAG 14 MARS TISDAG 15 MARS. Vi förgyller vårt ordinarie schema mars! JYMPA BAS 60-TAL Stora salen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MÅNDAG 14 MARS TISDAG 15 MARS. Vi förgyller vårt ordinarie schema mars! JYMPA BAS 60-TAL Stora salen"

Transkript

1 MÅNDAG 14 MARS JYMPA BAS 60-TAL Stora salen Britta Starta veckan med härlig jympa till välkända toner! Britta tar oss genom passet med van hand och känner vi henne rätt tar hon nog ton också! SPIN SOFT MUSIC VIDEO EDITION Spinsalen Vi spinnar oss igenom passet medan repektive låts musikvideo rullar på bioduken. Som MTV men med träningseffekt! INDOOR WALKING NORSKA INTERVALLER IW-salen Joanna Det sägs att det är norska intervaller som ligger bakom Marit Björgens framgångar i skidspåren. Oavsett om det är sant eller inte så har intervaller om 4 gånger 4 minuter med 4 minuters vila mellan varje intervall visat sig vara otroligt effektivt för ökad kondition. Under intervallerna ska pulsen ligga på minst 90 procent av max. Det gör passet till en träningsutmaning utöver det vanliga...! REPLAY Stora salen Helena, Katarina, Terese & Victoria Den välkända musiken från 70-, 80- och 90-talets jympapass möter 2016 års rörelseuttryck och träningskänsla. Och kanske en och annan nostalgirörelse... Originalmusik blandas med remixade låtar som får en andra chans i ett svettigt pass med partyfeeling. Replay är ett pass där vi hyllar klassiska kultlåtar. Träningen får du på köpet! TISDAG 15 MARS FRUKOSTMEDEL Stora salen FRUKOST Maggan Maggan bjuder först på ett skönt uppiggande morgonpass och sedan på en härlig frukost! Bästa starten på dagen! SNACKA MED KOSTRÅDGIVAREN Cafét Glenn Kjellgren Inspirerad av sin egen livsstilsförändring och lusten att hjälpa andra med samma sak utbildade sig Glenn till Kostrådgivare, och startade företaget Lykkas. Numera huserar han som hyresgäst på Kabelgatans andra våning. Och idag finns han till hands för frågor och tips i cafét. Passa på att ta ett snack! INDOOR WALKING KÄNN NOSTALGI IW-salen Lina Trampa, svettas och minns! Lina tar dig på en minnenas resa genom filmmusikens sköna värld... Visst blir du lite nostalgisk av tonerna från Flashdance, Pretty Woman och de andra?

2 ALCASTAR DANSJYMPAPASS Stora salen Ulrika,, Maggan, Helena S, Marie J, Sara & Britta Gillar du Alcazar? DET GÖR VI OCKSÅ! Kom och få utlopp för all din längtan efter glitter och glam... cause we can always Blame it on the Disco! INDOOR WALKING SCHLAGER IW-salen Joanna Känner du dig lite mellodramatisk? Ledsen att säsongen snart är över? Då ska du genast boka in dig på detta Indoor walking-pass proppat med sköna takter, bryggor och tonartshöjningar! TRX PROVA-PÅ Minsta salen Christer & Stefan TRX är funktionell träning med TRX-band och med din egen kroppsvikt som belastning. Den hä gången går vi igenom övningarna i lugnt tempo och alla ges möjlighet att prova sig fram. Kom och ge dig själv chansen att våga testa! INDOOR WALKING FLOW 85 IW-salen Lena Här bjuder vi på ett distanspass i IW-salen med extra flyt. Med hjälp av suggestiv musik jobbar du dig in i ett uthålligt flow. Upplev ett skönt svettigt konditionspass samtidigt som du får en härlig inre träningsupplevelse och extra långt är det dessutom! Föreläsning: IDROTTS- OCH MOTIONSSKADOR Minsta salen Leif Swärd & Johan Sandberg, Ortho Center IFK-kliniken Två verkliga experter kommer för att prata idrottsskador med just dig! Varför gör det ont, vad kan jag göra åt det och hur kan jag träna för att det inte ska förvärras eller återkomma? Leif Swärd är välkänd ortoped och ansvarig läkare för svenska fotbollslandslaget, med ett antal idrottföreningar och även engelska fotbollslandslaget på sin meritlista. Johan Sandberg är välrenommerad fysioterapeut som också han arbetat med bl a IFK Göteborg och svenska fotbollslandslaget. ONSDAG 16 MARS SENIOR ZUMBA Wilnur Rudberg Hör du till dem som inte riktigt vågat skaka loss bland alla ungdomarna på ett zumbapass tidigare? Nu kommer Wilnur med ett special-zumbapass för seniorer! Kom och starta dagen med dans och rörelseglädje i dess skönaste form! SPIN SOFT MUSIC VIDEO EDITION Spinsalen Vi spinnar oss igenom passet medan repektive låts musikvideo rullar på bioduken. Som MTV men med träningseffekt!

3 SMALL GROUP GYM LYFTARTEKNIK (Obs! 6 pers.) Gymmet Thorbjörn Ett tillfälle för dig som vill jobba igenom din lyftarteknik med skivstänger på gymmet! Vi kör igenom ett antal övningar på basnivå, som marklyft, benböj, bänkpress etc, i en liten samlad grupp. Passar både nybörjaren och dig som vill fila vidare lite extra på tekniken! TORSDAG 17 MARS MOTIONSDANS MED FIKA Stora salen Kungsbacka Dansklubb Kom och släpp loss i bugg och fox till skön musik! Vi inleder med lite instruktioner och sen dansar vi en timme. Och inte minst visa upp din biljett i cafét så bjuder vi på fika, före eller efter passet! HOPPIS&SKUTTIS FÖR VUXNA! Lilla salen De ser ju ut att ha så kul därinne men man kan ju inte gå dit utan barn... JO nu kan du det! kör ett störtskönt Hoppis&Skuttis-pass för alla oss som har rörelseglädjen intakt men kanske inte en unge att dra med oss. Kom och släpp loss! SNACKA MED KOSTRÅDGIVAREN Cafét Glenn Kjellgren Inspirerad av sin egen livsstilsförändring och lusten att hjälpa andra med samma sak utbildade sig Glenn till Kostrådgivare, och startade företaget Lykkas. Numera huserar han som hyresgäst på Kabelgatans andra våning. Och idag finns han till hands för frågor och tips i cafét. Passa på att ta ett snack! INDOOR WALKING SING-A-LONG IW-salen Sussie Nu räcker det inte med att höja pulsen genom att hålla takten och balansen på walkern det ska sjungas också! Ta i från tårna, i Sussies taktfulla kavalkad... EDM DANS Stora salen Viktoria W EDM Dans är ett svettigt danspass och en härlig träningsfest med musiktemat Electronic Dance Music. Och vad EDM är? Säg såhär, det går en musikalisk linje från Gloria Gaynor till Swedish House Mafia och Avicii...! Passet är en svettig, härlig och ösig dansfest; koreografiskt enkelt men fysiskt utmanande. Kom och ös loss tillsammans med Viktoria! OBS! Det utlovade danspasset med hemlig gäst kommer vid senare tillfälle!

4 Föreläsning: LÖPKRAFT EN UPPLEVELSE I ORD OCH TON Lilla salen Lena Brorsson Alminger & Magnus Rosén DU ÄR FÖDD TILL LÖPARE! En annorlunda föreställning i ord och ton. En löpare och en basist. En upplevelse som väcker sinnen. Om att träna bäst, inte mest. Om vikten av att springa långsamt. Om löpstilar och runner s high. Om glädje och smärta. Lena Brorsson Alminger är erfaren författare, talare och f d elitlöpare som arbetat i många år för Runner s World och Stockholm Marathon. Hennes ord går rakt in i hjärtan. Magnus Rosén, tidigare världsbasist i Hammerfall, är nu frimusiker och en ekvilibrist på basen. Tillsammans bjuder de på en alldeles speciell kväll! Kombi: CIRKELGYM/YOGA Cirkelgymmet + Minsta salen Tina & Anneli G Ett härligt kombipass som startar med mycket energi i Cirkelgymmet och avslutas med skön yoga! Beautiful Sunday med Daniel Boone. De låtar som låg längst på Tio i topp var Simon Says med 1910 Fruitgum Company och Sleepy Joe med Herman s Hermits. Längst på första plats låg Lookin out My Back Door med Creedence Clearwater Revival. Och mest populära artist med flest låtar på listan blev The Beatles med 35 st. Vilka av dessa dyker upp på detta sköna nostalgipass tro...?? BIOSPINNING spinsalen Cissi Cissi bjuder på ett pass där filmmusik är den röda tråden - självklart kombinerat med filmvisning. Och vi bjuder på popcorn! LÖRDAG 19 MARS MASKERAD-HOPPIS&SKUTTIS Kom till Hoppis& Skuttis klädd precis till det du själv vill vara, och jympa tillsammans med! Och SJÄLVKLART klär även hugade föräldrar ut sig till det de vill! FREDAG 18 MARS JYMPA SOFT TIO-I-TOPP Britta Tio i topp var Sveriges Radios första topplista för musik och sändes Den låt som fick flest poäng någonsin var KARATE KIDZ (6-9 år) Lilla salen Emma & Felix Är du sugen på att testa karate på riktigt men ändå mest för att det är så kul?! Emma och Felix från Kungsbacka Karateklubb visar och leker fram grunderna i karate. Klubben har Karate Kidz för de yngsta för att man

5 Vi förgyller vårt ordinarie schema mars! ska kunna få lära sig och träna karate på ett lekfullt sätt och att visa varandra respekt. Kom träningsklädd och barfota! på. Musikkänsla, variation och träningsglädje Spurt passar dig som gillar när det händer mycket under spinningpasset. ZUMBA KIDS (5-9 år) Stora salen INDOOR WALKING NORSKA INTERVALLER IW-salen Wilnur Rudberg Nu får alla härliga 5-9-åringar som älskar att dansa chansen! I vår kör vi en Zumba Kids-kurs och här får ni chansen att testa på det. Härlig zumba-dans anpassat för spralliga barn. Kan det bli bättre?! EDM DANS Stora salen My, F&S Göteborg EDM Dans är ett svettigt danspass och en härlig träningsfest med musiktemat Electronic Dance Music. Och vad EDM är? Säg såhär, det går en musikalisk linje från Gloria Gaynor till Swedish House Mafia och Avicii...! Passet är en svettig, härlig och ösig dansfest; koreografiskt enkelt men fysiskt utmanande. Dansa in lördagskvällen tillsammans med My! SÖNDAG 20 MARS SPIN SPURT 70 PULS Spinsalen Monika & Marie R Spurt är spinningpasset för oss som inte vill välja! Vi börjar med en distansdel och avslutar med intervaller. Lite extra länge för att få ut ännu mer av det bästa av två världar... och dessutom med pulsklocka Elisabet Det sägs att det är norska intervaller som ligger bakom Marit Björgens framgångar i skidspåren. Oavsett om det är sant eller inte så har intervaller om 4 gånger 4 minuter med 4 minuters vila mellan varje intervall visat sig vara otroligt effektivt för ökad kondition. Under intervallerna ska pulsen ligga på minst 90 procent av max. Det gör passet till en träningsutmaning utöver det vanliga...! SPIN: ROCK THE BIKE Spin-salen Katarina Allt blir lite bättre med trummor, bas och en eller annan ylande gitarr. Inte minst ett spinpass! Värm upp med lite headbang, hitta kraften i basgången och släpp lös drömmen om spandex och pudelhår... One two three four!!

MÅNDAG 14 MARS TISDAG 15 MARS. Vi förgyller vårt ordinarie schema 14-20 mars! JYMPA BAS 60-TAL Stora salen 8.45-9.45

MÅNDAG 14 MARS TISDAG 15 MARS. Vi förgyller vårt ordinarie schema 14-20 mars! JYMPA BAS 60-TAL Stora salen 8.45-9.45 MÅNDAG 14 MARS JYMPA BAS 60-TAL Stora salen 8.45-9.45 Britta Starta veckan med härlig jympa till välkända toner! Britta tar oss genom passet med van hand och känner vi henne rätt tar hon nog ton också!

Läs mer

SÖNDAG 15 MARS MÅNDAG 16 MARS. Vi förgyller vårt ordinarie schema 16-22 mars! JYMPA FREAK OUT Stora salen 18-19

SÖNDAG 15 MARS MÅNDAG 16 MARS. Vi förgyller vårt ordinarie schema 16-22 mars! JYMPA FREAK OUT Stora salen 18-19 SÖNDAG 15 MARS SKIVSTÅNG TEKNIK Lilla salen 16-17 Terese & Anna R För att bli starkare när vi tränar Skivstång krävs rätt vikt men framför allt rätt teknik! Nu har du chansen att få hjälp i form av både

Läs mer

Passbeskrivning. Jympa och annan gruppträning

Passbeskrivning. Jympa och annan gruppträning Passbeskrivning Jympa och annan gruppträning Jympa Soft Rörelsevalet är lätt att hänga på. Passet genomsyras av en hållningsbefrämjande medvetenhet som ger en säker och effektiv träning. Att bibehålla

Läs mer

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH TILLÄGG! YOGA 2

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH TILLÄGG! YOGA 2 LÖRDAG 15 MARS MEGAPASS - IW, SPIN OCH SKIVSTÅNG 11.30-13.30 flera salar Monica, Christer & Hans Efter gemensam uppvärmning delar vi upp oss i tre grupper som alternerar mellan ett skivstångspass, ett

Läs mer

Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30

Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30 Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30 Närvarande: Frånvarande: Styrelse: Övriga: Bengt Sjöstedt ordf Staffan Marmelin 22 Hussein Darwiche

Läs mer

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019 Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den 11-18 maj 2019 LÖRDAG 11/5 14.30 Informationsmöte för de som ankommer på fm LOBBYN 15.30-16.00 Water aerobics - SATS POOLEN 15.30-16.00 Core - SATS

Läs mer

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig!

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Vi erbjuder över 70 gruppträningspass per vecka! Du får alltid vägledning av en instruktör så att du får ut så mycket som möjligt av

Läs mer

TRÄNINGSKONVENT 19/10 FRISKIS&SVETTIS PASSBESKRIVNINGAR SAL 1. på Västra Hamngatan & Kungsgatan

TRÄNINGSKONVENT 19/10 FRISKIS&SVETTIS PASSBESKRIVNINGAR SAL 1. på Västra Hamngatan & Kungsgatan PASSBESKRIVNINGAR SAL 1 10.00 Core 3D Duo Core 3D duo är passet för dig som vill utmana din coreträning. Funktionella övningar där du jobbar i par gör detta pass till en rolig och annorlunda träningsupplevelse.

Läs mer

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH TILLÄGG!

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH TILLÄGG! MÅNDAG 20/3 Spin Var det bättre förr?? 12.00-13.00 Katarina S Vad händer om man gräver djupt i den gamla spinmusiken...? INFORMATION: Träningsresan 2017 13.00-17.00 Invictus Travel Information om vår Träningsresa

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

MÅNDAG 18 MARS. Vi förgyller vårt ordinarie schema 18-24 mars!

MÅNDAG 18 MARS. Vi förgyller vårt ordinarie schema 18-24 mars! MÅNDAG 18 MARS LUNCHYOGA 12-13 minsta salen Ge dig själv en skön timma som inledning på veckan! Passar bra såväl för den vane som för nybörjaren. INDOOR WALKING BEAUTY & THE BEAST ; Celine Dion vs Meatloaf

Läs mer

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid.

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid. PRAKTISK INFO Plats bokas i Tidsbokare på hemsidan Kösystem finns, avboka plats senast en timma innan klass vid förhinder. Kom i tid, om du ej meddelat att du är sen släpps din plats till ev. drop-in-elev

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2015 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix www.flowkalix.se Kalix Gymnastikklubb Hästholmsv. 15 0923-67 00 76 952 95 Båtskärsnäs

Läs mer

FRISKIS. Heta nyheter i sommar. Friskis&Svettis Båstad Ängelholm. Sommar 2015. Smarta Sommarkortet. Outdoor Fusion. Familjen Friskis.

FRISKIS. Heta nyheter i sommar. Friskis&Svettis Båstad Ängelholm. Sommar 2015. Smarta Sommarkortet. Outdoor Fusion. Familjen Friskis. Sommar 2015 FRISKIS Friskis&Svettis Båstad Ängelholm Smarta Sommarkortet Heta nyheter i sommar Outdoor Fusion Familjen Friskis Outdoor Kids Höstnyheter - smygtitt Öppna och läs mer! 8 Träna till fantastiskt

Läs mer

Sommar i Syrefabriken 24 juni 25 augusti Öppettider och pass nedan, aktuellt schema på friskissvettis.se/karlstad

Sommar i Syrefabriken 24 juni 25 augusti Öppettider och pass nedan, aktuellt schema på friskissvettis.se/karlstad Sommarschema 2013 Sommarkortet Ett allkort som gäller för perioden 27 maj 25 augusti. Kortet kostar 595 kr och kan köpas redan nu. Inga rabatter gäller på vårt Sommarkort, det är redan ett riktigt bra

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Vårterminen 2013 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

MÅNDAG 18 MARS. Vi förgyller vårt ordinarie schema 18-24 mars!

MÅNDAG 18 MARS. Vi förgyller vårt ordinarie schema 18-24 mars! MÅNDAG 18 MARS LUNCHYOGA 12-13 minsta salen Marie H (månd.) Ge dig själv en skön timma som inledning på veckan! Passar bra såväl för den vane som för nybörjaren. INDOOR WALKING BEAUTY & THE BEAST ; Celine

Läs mer

STAY INSPIRED! Välkommen till en heldag fylld med träning, inspiration, workshops!

STAY INSPIRED! Välkommen till en heldag fylld med träning, inspiration, workshops! ANMÄL DIG SENAST 3 APRIL! STAY INSPIRED! Välkommen till en heldag fylld med träning, inspiration, workshops! Lördag 8 april 09.00-15.30 KOSTNAD 199:- för medlemmar med aktivt kort 399:- för dig med endast

Läs mer

Passbeskrivningar. NYHET MODUS Catrine, Stora hallen. NYHET DANS SOFT Anna & Helene, Lilla hallen. TEMA SPIN JOURNEY Karin, Spinninghallen

Passbeskrivningar. NYHET MODUS Catrine, Stora hallen. NYHET DANS SOFT Anna & Helene, Lilla hallen. TEMA SPIN JOURNEY Karin, Spinninghallen Passbeskrivningar 08.15 08.45 Incheckning, frukt 08.45 09.00 Välkommen! Samling i Stora hallen. 09.00 10.00 NYHET MODUS Catrine, Stora hallen Modus är träning som känns som träning. Övningarna är raka

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSSCHEMA Kvarteret Kronoberg våren 2011 Gäller vecka 2-22. Med reservation för förändringar. Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag 08.00 YOGA 45 min * * * * 09.00 PILATES 55 min 10.00 PUMP 55

Läs mer

Friskisar! Tema: Fridrott FALKENBERGS

Friskisar! Tema: Fridrott FALKENBERGS FALKENBERGS Friskisar! FUNKTIONÄRSTRÄFF Tema: Fridrott VI VAR DÄR! Sparbanksdagen 2013 MISSA INTE DETTA Medlemsdag Team Sportia Friskis&Svettis är en idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Höstterminen 2013 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Betty-Anne 3f. Storgatan 45 0730-80 63 22 Personlig

Läs mer

Passbeskrivning HT 2016

Passbeskrivning HT 2016 Passbeskrivning HT 2016 Barntillåtna pass: Ordinarie pass, Jympa medel, som öronmärkts "Barntillåtet". Här är barn välkomna att träna i sällskap med vuxen. Notera: Barntillåtna pass är inte specifikt anpassade

Läs mer

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december Stora salen Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Helg 7.00 7.00-7.45 Nyhet! 06.55 ETC Tabata 30 min ETC Stilla morgon (4 tillfällen) Cirkelfys 45 min Egen

Läs mer

Välkommen på rekryteringsdag söndagen 22 maj kl 11.

Välkommen på rekryteringsdag söndagen 22 maj kl 11. 2016-04-08 Rekryteringsdag för alla som har lust Vi söker ledarämnen! Vill DU testa på hur det känns att leda/instruera? Nu har du en jättechans! Du lovar inget, bara kom och känn på det, träna med oss

Läs mer

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: -12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30- Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2019 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix hjart-lung.se/kalix Kalix Gymnastikklubb

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Höstterminen 2012 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

Borlänge. Träna tillsammans Gör en utflykt till Friskis med hela familjen SID 2. Limited edition pass på tillfälligt besök SID 4

Borlänge. Träna tillsammans Gör en utflykt till Friskis med hela familjen SID 2. Limited edition pass på tillfälligt besök SID 4 Borlänge 1 2016 nyhet: knatte morgonpigg? Utökade öppettider nu kan du träna från 06.30 alla vardagar. foto: tufve remon minna, 10 år, går på träningsskolan och brukar gå med mamma på spinning. Det är

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2013 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Malmbergets Fysioterapi Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Höstterminen 2012 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Malmbergets Fysioterapi Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

Sommar hos oss 27 juni - 14 augusti 2016!

Sommar hos oss 27 juni - 14 augusti 2016! Sommar hos oss 27 juni - 14 augusti 2016! Sommarerbjudande: 10 klasser t.o.m. 14 aug: 1 200kr Obegränsad träning i 30 dagar: 995kr Tack för att vi får utvecklas med dig! Flow - Passar alla Vår grundläggande

Läs mer

TRÄNINGSDAGEN 24 NOVEMBER

TRÄNINGSDAGEN 24 NOVEMBER Välkommen till FRISKIS&SVETTIS FALKENBERG TRÄNINGSDAGEN 24 NOVEMBER Dans Fuego Spin 55 Yoga 2 Dand Afro Skivstång Junior ++ TRX Intro HIT Grundfys Bungy Pump Spin intertvall Spinning a lá 70-tal KETTLEBELLS

Läs mer

JUL&NYÅR 17 DECEMBER - 6 JANUARI

JUL&NYÅR 17 DECEMBER - 6 JANUARI ASKIM 11.00-15.00 19.00 Puls/m 18.00 Station /station 18.30 Skiv/spin 18.00 Yoga 1 19.00 Skivstång 17.30 Intervall flex /dans 18.15 Puls/intervall 11.30 Cirkelgym 17.30 Cirkelgym 10.15 Senior /intervall

Läs mer

FRISKIS &SVETTIS NYHETER

FRISKIS &SVETTIS NYHETER FRIHET ATT TRÄNA! Nu öppnar vi upp våra tre anläggningar hela dygnet runt! Fr o m 11 januari finns all tid i världen till träning! Sidan 3. FRIHET ATT VÄLJA! Med vårt nya autogiro så bestämmer du själv

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Vårterminen 2013 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www. Friskis & Svettis c/o Berit Karkiainen Hjalmar Lundbohmsvägen

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Vårterminen 2014 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

VERKSAMHETS FRISKIS&SVETTIS ÖSTERSUND PLAN

VERKSAMHETS FRISKIS&SVETTIS ÖSTERSUND PLAN VERKSAMHETS FRISKIS&SVETTIS ÖSTERSUND PLAN 2017 Vi erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla Så lyder vår verksamhetsidé och när vi planerar för kommande år är utgångspunkten

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2017 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix

Läs mer

PRELIMINÄRT Schema HÖSTEN 2018 i Skene

PRELIMINÄRT Schema HÖSTEN 2018 i Skene PRELIMINÄRT Schema HÖSTEN 208 i Skene Dagar MÅN TIS ONS TOR Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Inspiratör Start.30 2.30 Yoga för personer med svår värk** v 37 6.45 8.5 8.30 20.00 Dynamisk Flow2* Fortsättning

Läs mer

Borlänge 4. Tolv motionärer och ledare delar med sig av sina favoriter. SID 2 5 Träna i sommar SID 6. På en strand med en bok.

Borlänge 4. Tolv motionärer och ledare delar med sig av sina favoriter. SID 2 5 Träna i sommar SID 6. På en strand med en bok. Borlänge 4 Alla barnens dag Boka redan nu in lördagen den 28 september. Då bjuder vi in alla barn på en heldag på Friskis&Svettis. Från 10.00 16.00 kommer det att erbjudas pass för barn i olika åldrar.

Läs mer

Tips för din fritid. För dig som har en funktionsnedsättning

Tips för din fritid. För dig som har en funktionsnedsättning Tips för din fritid För dig som har en funktionsnedsättning Hösten 2014 Äventyrsdag - Äventyrslopp Söndagen den 7 september kl. 11.00-15.30 En upplevelsedag för alla med en mängd olika aktiviteter. Kom

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix

Läs mer

Samma år fyllde föreningen 30 år - låt Träningsfesten börja! Let s party! Och festat har vi gjort hela året.

Samma år fyllde föreningen 30 år - låt Träningsfesten börja! Let s party! Och festat har vi gjort hela året. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 TRÄNINGSFESTEN HAR BÖRJAT 2015 - ett historiskt år för föreningen med start av anläggning nummer två nu i norra Täby i Täby kyrkby. Söndagen den 11 januari slog vi mycket stolta

Läs mer

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA Måndag 9/1 15.30 17.00 Bassängtid simma i din egen takt och väck kroppen efter flygresan 18.00 Rundvandring på anläggningen 18.20 Välkomstmöte Tisdag

Läs mer

JUL&NYÅR 17 DECEMBER - 6 JANUARI

JUL&NYÅR 17 DECEMBER - 6 JANUARI ASKIM 11.00-15.00 19.00 Puls/m 18.00 Station /station 18.30 Skiv/spin 18.00 Yoga 1 19.00 Skivstång 17.30 Intervall flex /dans 18.15 Puls/intervall 11.30 Cirkelgym 17.30 Cirkelgym 10.15 Senior /intervall

Läs mer

Dina ben kan rädda liv!

Dina ben kan rädda liv! 29:e mars 2014 Träningsmagasinet i Kungälv Dina ben kan rädda liv! Vad händer under dagen? Detta är ett event för alla! Vi öppnar därför upp klubben för alla och framförallt för barnen. Vi kommer att köra

Läs mer

Variationer i träningsutbudet

Variationer i träningsutbudet Variationer i träningsutbudet I Friskis&Svettis har vi ett gemensamt träningsutbud och som idag består av drygt 70 olika träningspass och arbetssätt. Inom detta utbud genomför vi ledar/instruktörsutbildningar

Läs mer

Hälsoveckan 2018 Idrott & förening

Hälsoveckan 2018 Idrott & förening Hälsoveckan 2018 29 januari - 4 februari 2018 Har du en granne, kollega eller kusin som behöver hjälp att ta steget mot ett mer hälsosamt liv? Under Hälsoveckan finns bland annat chans att testa olika

Läs mer

ZHelhet. Program. entaio m. Motion Motivation Möten Mat

ZHelhet. Program. entaio m. Motion Motivation Möten Mat ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten Mat Program Turkiet / Side 8 oktober 2011 Vår idé om helhetstänk / Zentaio: ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten Mat Alla gör vi vår egen resa, ensam

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2017 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63

Läs mer

TRÄNINGSKONVENTET 29/9 VH7

TRÄNINGSKONVENTET 29/9 VH7 PASSBESKRIVNINGAR SAL 1 10.00 Välkommen till Sjörövarjympa (för barn 2-6 år i sällskap med förälder) Möt våra sjörövare Hanna och Ulrika. Prick klockan 10.00 laddar vi kanonerna och sätter igång vårt sjöslag.

Läs mer

Friskis&Svettis Partille

Friskis&Svettis Partille Friskis&Svettis Partille Hösten 2014 Vi bygger större gym under hösten! www.partille.friskissvettis.se FRISKIS&SVETTIS PARTILLE Är en ideell allmännyttig förening Startade 1990 Har ca 125 ideella funktionärer

Läs mer

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag C POLAR CYKEL 45 Lena Li C RPM 30 Annica L

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag C POLAR CYKEL 45 Lena Li C RPM 30 Annica L 19.05 19.35 L* 18.55-19.25 C RPM 30 Lena 19.00-19.30 L 19.40-20.35 L N N 19.05-19.35 C POLAR CYKEL 30 Niklas 19.45-20.15 Y YOGA 30 Tove W Inga pass Dag före helgdag (Nationaldagen) 18.55-19.25 C RPM 30

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2018

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2018 VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV 19 25 februari 2018 FÖRENINGAR FÖRENINGAR MÅNDAG 19/2 BORDTENNIS TOMELILLA AIS Kom och prova på världens snabbaste bollsport, bordtennis. Tid: Kl. 13.00 15.00 Ålder: 6-15 år Övrigt:

Läs mer

Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013

Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013 Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013 Schema: Tider Hall 1 (stora salen PC) 2 (Lilla salen PC) 3 (Körfältskolan) 8.30-9.00 Inskrivning 9.00-9.30 Gemensam uppvärmning HALL 1 Kersti 9.40-10.30 1. Gymmix

Läs mer

Välkomna till oss på Corazon Dance

Välkomna till oss på Corazon Dance Välkomna till oss på Corazon Dance Nu planerar vi inför vårterminen på Corazon Dance och hälsar både gamla och nya elever välkomna till oss. Terminen startar under månadsskiftet januari februari 2014 och

Läs mer

Träffpunkten Kärrahus Brunnsboknuten Seniorhörnan i Tuve Säve träffpunkt

Träffpunkten Kärrahus Brunnsboknuten Seniorhörnan i Tuve Säve träffpunkt Norra Hisingen Sommarprogram 2016 TRÄFFPUNKTER FÖR SENIORER Träffpunkten Kärrahus Brunnsboknuten Seniorhörnan i Tuve Säve träffpunkt www.goteborg.se Välkommen till din träffpunkt i Norra Hisingen en mötesplats

Läs mer

The new kitt. En introduktion till nya utbildningsprogrammet

The new kitt. En introduktion till nya utbildningsprogrammet The new kitt En introduktion till nya utbildningsprogrammet Nytt i nya utbildningsprogrammet Målet med Friskis&Svettis utbildningsverksamhet har alltid varit att skapa förutsättningar för varje ledare

Läs mer

En träningsform på väg tillbaka

En träningsform på väg tillbaka Spinning En träningsform på väg tillbaka När spinningen slog igenom för snart 20 år sedan blev konditionscykling i grupp snabbt det självklara valet för många träningsentusiaster. Och det är inte så svårt

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ Tider SCHEMA GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 09:30-09:50 Inregistrering 09:50-10:00 Välkommen gemensam

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Vårterminen 2017 Vårterminen 2017 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se GK Nordstjärnan Mattila 82 0922-103

Läs mer

Spinning är min melodi!

Spinning är min melodi! Spinning är min melodi! Spinning är en skonsam träningsform som passar alla, nybörjare som van cyklist. Vi tränar alla efter vår egen förmåga. Kom och prova! Jag är en tokigt glad person som gillar att

Läs mer

GRIT STRENGTH GRIT PLYO

GRIT STRENGTH GRIT PLYO GRIT STRENGTH LES MILLS GRIT series är designade för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna är 30 minuter långa och uppdelade i tre grenar med olika fokus.

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Kroppskännedom... 4 Styrketräning... 5 Vattenaktiviteter... 5 För pensionärer...

Läs mer

SOMMARSCHEMA - GRUPPTRÄNING Friskishuset, Lund Vecka 23

SOMMARSCHEMA - GRUPPTRÄNING Friskishuset, Lund Vecka 23 Friskishuset, Lund Vecka 23 Måndag 2 juni 10.00 Cirkelgym senior Åsa S 11.30 Jympa bas Eva-Britt 16.30 Jympa medel Caroline J 17.00 IntervallFlex Jenny W 17.30 Cirkelgym Magdalena F 17.30 Jympa bas Annika

Läs mer

SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS. Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013!

SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS. Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013! SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013! Information Du som är Friskis&Svettis-funkis och vill gå på någon av inspirationsdagarna, anmäl dig till din förening

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Höstterminen 2015 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www.actic.se EnerQi Arent Grapegatan 14 0980-26 90 00 www.enerqi.cc

Läs mer

Dans fuego. Träningsupplevelse. Träningsupplägg. Aktuellt

Dans fuego. Träningsupplevelse. Träningsupplägg. Aktuellt Dans fuego Fuego betyder eld på spanska och det står för just det eldiga, hettan och passionen i dansuttrycket som genomsyrar denna variant av danspass. Dans fuego utgår från samma upplägg som Dans fusion,

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Laponia Fysiocenter Järnvägsgatan 4 tel. 0970-233

Läs mer

IF Friskis&Svettis Örnsköldsvik Medlemsundersökning 2014

IF Friskis&Svettis Örnsköldsvik Medlemsundersökning 2014 IF Friskis&Svettis Örnsköldsvik Medlemsundersökning 2014 I vår strävan att hela tiden förbättras och utvecklas, vill vi ta till oss våra medlemmars synpunkter och åsikter, de är viktiga för vår verksamhet.

Läs mer

Visby. alla barn. få vad de förtjänar. Forskning visar Rörelse som ung = aktiv äldre

Visby. alla barn. få vad de förtjänar. Forskning visar Rörelse som ung = aktiv äldre 5-13 Nu ska alla barn få vad de förtjänar Forskning visar Rörelse som ung = aktiv äldre Barn som rör sig mår bra, får bra betyg och är glada Koncentrationsförmågan ökar och kroppen blir stark Sid 2 alla

Läs mer

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli)

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) 0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: 09:00-12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30-19:00 Slussen öppen: 05:00-23:00 Vecka

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015 & Verksamhetsplan 2016

Verksamhetsberättelse 2015 & Verksamhetsplan 2016 Verksamhetsberättelse 2015 & Verksamhetsplan 2016 IF Friskis&Svettis i Kungsbacka Verksamhetsberättelse 2015 Friskis&Svettis Friskis&Svettis syn på träning Vår träning ska vara fri från krav Människor

Läs mer

Löpning distans. Aktuellt. Träningsupplevelse- profil, karaktär och målgrupp

Löpning distans. Aktuellt. Träningsupplevelse- profil, karaktär och målgrupp Löpning distans Löpning distans är träning utomhus där vi primärt tränar kondition och skapar förutsättningar för effektiv, utvecklande och rolig löpning. Inom Löpning distans strävar vi efter att hålla

Läs mer

Lärarrummet för lättläst lattlast.se/larare

Lärarrummet för lättläst lattlast.se/larare Anna på Brännö - funderingsfrågor, underlag för samtal Ämne: Svenska, SVA Årskurs: 7-9, Särvux, Gymnasiesär Lektionstyp: reflektion och diskussion, Lektionsåtgång: - Funderingsfrågor Frågorna kan användas

Läs mer

Inledning. Ta sedan hänsyn till hur länge musklerna behöver vila mellan passen för att sedan sy ihop ett program.

Inledning. Ta sedan hänsyn till hur länge musklerna behöver vila mellan passen för att sedan sy ihop ett program. Inledning Tack för att du väljer att läsa vår träningsbok! Vi på Relode strävar efter att ge dig maximalt stöd i din träning, så vi hoppas att du skall ha nytta av att läsa denna boken och ta med dig det

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2018 Vårterminen 2017 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se GK Nordstjärnan Mattila 82 0922-103

Läs mer

NORRTÄLJE Sommarschema 2019

NORRTÄLJE Sommarschema 2019 NORRTÄLJE Sommarschema 2019 GRUPPTRÄNING INNE 2/5-1/9 MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LÖRDAG SÖNDAG JUNI MAJ Norrtälje Gustav Adolfs väg 51 10.30 Jympa soft 07.00 Promenad 09.30 C-gym soft 17.30 Jympa

Läs mer

Friskis&Svettis träning i statistik hösten 2015

Friskis&Svettis träning i statistik hösten 2015 Friskis&Svettis träning i statistik hösten 2015 För åttonde året i rad har vi sammanställt statistik på träningsutbudet. Det handlar framför allt om frekvens, t ex hur många gånger per vecka ett pass förekommer.

Läs mer

Program Hösten. Fritid för Alla. Open Stage! Välkomna. för dig med funktionsnedsättning. OPEN STAGE arrangeras följande datum:

Program Hösten. Fritid för Alla. Open Stage! Välkomna. för dig med funktionsnedsättning. OPEN STAGE arrangeras följande datum: Open Stage! Kultur arrngerar en gång i månaden OPEN STAGE i Kulturhuset Fyren, Café Trubaduren. Alla är välkomna att framföra något från scenen i Café Trubaduren. Lika välkommen är man om man bara vill

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2018

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2018 VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV 19 25 februari 2018 FÖRENINGAR FÖRENINGAR MÅNDAG 19/2 BORDTENNIS TOMELILLA AIS Kom och prova på världens snabbaste bollsport, bordtennis. Kl. 13.00 15.00 Ålder: 6-15 år Övrigt:

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2017 Vårterminen 2017 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se GK Nordstjärnan Mattila 82 0922-103

Läs mer

Träningsplan. Tränare Hannes Assarsson den 22 oktober 2015

Träningsplan. Tränare Hannes Assarsson den 22 oktober 2015 Träningsplan hj Tränare Hannes Assarsson Hannes@skiruncoaching.se 072-305 02 48 den 22 oktober 2015 1. Definitioner och förkortningar Arbetsekonomi Funktionell tröskel Kostnaden i energi för att utföra

Läs mer

Träningsbelastningar kan också varieras på olika sätt. Det kan handla om:

Träningsbelastningar kan också varieras på olika sätt. Det kan handla om: TRÄNINGSLÄRA Glädjefaktorn I vårt moderna samhälle har vi byggt bort de flesta möjligheter till naturlig motion. Många gör sitt bästa för att slippa anstränga sig. Vissa är så ovana vid fysisk belastning

Läs mer

Hösten 2012. friskissvettis.se/lerum

Hösten 2012. friskissvettis.se/lerum Hösten 2012 Träningsguide friskissvettis.se/lerum Välkommen till Friskis&Svettis! Vi har lust. Har du? Välkommen till en höst fylld med träning som erbjuder 40 st gruppträningspass per vecka och flera

Läs mer

Kulturskolans. Inspirationsvecka

Kulturskolans. Inspirationsvecka Kulturskolans Inspirationsvecka 19-26 mars 2017 Söndag 19/3 Improvisation Kom och prova på improvisation med lärarkomp! Vi kommer att spela två välkända jazzstandards: Cantaloupe Island och Autumn Leaves.

Läs mer

välkommen till årets träningsupplevelse!

välkommen till årets träningsupplevelse! välkommen till årets träningsupplevelse! Välkommen till Playitas! Fuerteventura Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme! föredrag, spännande utmanande träningspass och

Läs mer

Våren 2018 Fritidsverksamhet LSS

Våren 2018 Fritidsverksamhet LSS Våren 2018 Fritidsverksamhet LSS ABF GÖR EN ANNAN VÄRLD MÖJLIG Äntligen är ABFs studieprogram för våren 2018 här! Programmet vänder sig i första hand till dig som är inom LSS. Ett av ABFs statliga uppdrag

Läs mer

Alla aktiviteter är kostnadsfria! se hela programmet på: - Kultur och Fritid -

Alla aktiviteter är kostnadsfria! se hela programmet på:   - Kultur och Fritid - Alla aktiviteter är kostnadsfria! se hela programmet på: www.skurup.se/lov - Kultur och Fritid - Måndag 29 oktober Övrigt: Inomhusskor. Aktiviteten pågår hela vecka 44. Välkommen att följa med till Ystad

Läs mer

FRISKIS&SVETTIS GÖTEBORG

FRISKIS&SVETTIS GÖTEBORG FRISKIS&SVETTIS GÖTEBORG Träning för ALLA finns i vårt DNA 41 106medlemmar ökning sedan 2015 + 3 097 antal träningsformer 40 antal gymbesök 733 003 1 240 000inpasseringar ökning sedan 2015 + 82 000 DITT

Läs mer

Oskars Svärds Vasaloppsguide

Oskars Svärds Vasaloppsguide Oskars Svärds Vasaloppsguide Vill du få ut mest möjligt av den tiden du lägger ner på träning? Här kommer tips, råd och förslag på träningsupplägg från en som vet mycket om längdskidor och Vasaloppet,

Läs mer

Träffpunkt Årsta. Månadsblad september En mötesplats för dig som är senior 65+

Träffpunkt Årsta. Månadsblad september En mötesplats för dig som är senior 65+ Månadsblad september 2019 Träffpunkt Årsta En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds.

Läs mer

Start V.34 Mötesplats Råby

Start V.34 Mötesplats Råby Augusti 2018 Mötesplats Råby Råby Centrum Västerås 021-398771 Start V.34 Mötesplats Råby Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen Camilla.cecilia.knutsen@vasteras.se Du hittar oss även under: Västerås

Läs mer

TRÄNINGS- UTVECKLINGEN INFÖR Ännu mer unik, ännu tydligare, ännu mer variation.

TRÄNINGS- UTVECKLINGEN INFÖR Ännu mer unik, ännu tydligare, ännu mer variation. TRÄNINGS- UTVECKLINGEN INFÖR Ännu mer unik, ännu tydligare, ännu mer variation. Vi gör vår träning ännu mer Friskis&Svettis-unik. Vi särskiljer träningsformerna och passen från varandra för att skapa

Läs mer

Sommarträning 2015 AIK Innebandy P01

Sommarträning 2015 AIK Innebandy P01 Sommarträning 2015 AIK Innebandy P01 Sommarträning väldigt viktigt Sommarträning är inget tvång men det är bra om du försöker träna under sommaren. Hinner och kan du köra 2-3 pass i veckan löpande under

Läs mer

FRISKVÅRDSHUSEN I HÖLLVIKEN/SKANÖR. Program sommaren 2011 13 juni - 21 augusti

FRISKVÅRDSHUSEN I HÖLLVIKEN/SKANÖR. Program sommaren 2011 13 juni - 21 augusti FRISKVÅRDSHUSEN I HÖLLVIKEN/SKANÖR Program sommaren 2011 13 juni - 21 augusti INNEHÅLL TRÄNA PÅ STRANDEN SID 2 SID 3 SID 4-5 SID 6 SID 7 SID 8 Innehåll Träna på stranden Sommarkort Midsommarschema Veckoschema

Läs mer

Spin distans. Aktuellt. Träningsupplevelsen

Spin distans. Aktuellt. Träningsupplevelsen Spin distans Konditionen kan tränas på en mängd olika sätt. Både vad gäller träningsmodeller och upplägg, inne och ute, utifrån sträckor och tid eller efter upplevelse och känsla, enskilt eller på gruppträningspass

Läs mer