Barcelona Training Camp

Relevanta dokument
CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER Glädje - Gemenskap - Inspiration

Marbella Training Camp

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

Mike s Gym & Training Camp

Fitness Camp La Manga

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017

Mike s Gym & Obstacle Course

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN OKTOBER, 2016

Friskis & Svettis Eskilstuna

Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink

PT on the Run to Spain

Training Camp by PT Vladan Rethymnon, Kreta maj 2018

Friskis&Svettis Training Camp 5-12 nov La Manga Club, Spanien

Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Träningsresa till Teneriffa!

UNITED STRENGTH. Mike s Gym Marbella Training Camp 28 september 5 oktober BY JENNY ADOLFSSSON & ANGELICA BRAGE BOKA TIDIGT ERBJUDANDE

Nox Box Training Camp Tenerife Mars 2018

Ge dig själv nya utmaningar Träna i inspirerande miljö Svettas, skratta och väx som team Train hard, Play hard! Strength is a choice!

Trifit Triathlonläger 28 okt 4 nov La Manga Club, Spanien

Koppla bort från en stressig vardag Yoga i inspirerande och vacker miljö Njut av omgivningarna Skratta och trivs i solen!

Cykelresa med RHCK. Följ med oss till soliga Spanien! APRIL 2017

6-13 MAJ 2018 LA MANGA, SPANIEN Träningsresa. I samarbete med:

YOGA FUNKTIONELL TRÄNING LÖPNING MENTAL TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

EGG - Resor presenterar: oktober 2018

Sankt Jörgen Parks höstresa

Carl Brümmer. Starta upp säsongen 2016 med världsmästarna! OBS: Max 22 deltagare - boka din plats idag!

EGG - Resor presenterar: 7-14 oktober 2017

TRÄNING SOL INSPIRATION COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Yogaretreat. Brahmayoga YOGA MEDITATION SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

YOGA MEDITATION AVKOPPLING SOL & BAD KULTUR COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Oliva Nova Runners Camp 2017

ULTIMATE BIKE CAMP - GIRONA

West Coast Triathlon Camp

TI OW Red Sea Liveaboard Camp!

Fitnesscoachen. Träningsinspiration med. Oliva Nova, Spanien 25 maj - 1 juni 2017

Run Camp Premium Oskar Käck & Mustafa Mohamed

TRIATHLON CAMP I SPANIEN

TRIATHLON CAMP I SPANIEN

Träningsinspiration med She Gym

Träningsinspiration med She Gym

MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA maj, 2018

TRIATHLON CAMP PÅ CURACAO

Invictus Triathlon Camp

Träningsresa till ön Hvar i Kroatien 29 sep - 6 okt

Företag X Gruppresa - Paris Sept 2012 Offert

YOGA SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

SUP. STAND UP PADDEL TRÄNINGSRESA Plats: Estoril Portugal Datum: Torsdag 15 Maj - Måndag 19 Maj, 2014

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES OKTOBER 2016

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

TRÄNINGSRESA KORSIKA

Kroatien 2013 NPTK klubbresa april

Transkript:

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT BARCELONA - SPANIEN - 14-18 MAJ, 2016 Barcelona Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och mentalt. Svettiga woddar i en mycket bra Box Träna i en inspirerande miljö Kunniga coacher som får DIG att utvecklas Tid för shopping, strand och upplevelse

Styrka, sol och storstadspuls i staden som aldrig sover! Lockas du av storstadssemester i samband med stenhård träning, och dessutom gillar god mat och bra shopping? Jamen då är det till Barcelona du ska åka! Staden har allt och eftersom vi bor centralt med goda transportmöjligheter runt hörnet och har nära till Boxen, är det bara fantasin som sätter gränser för hur denna resa kommer att se ut. En dag på playan, turistmingel på Las Ramblas, en Barca-match på närbelägna Camp Nou, tapas nere i hamnen och en svettig löpning uppför Montjuic som avslutas med några längder i den olympiska poolen (känd från bl.a. Kylie Minouge-video och diverse bilreklamfilmer)? Du bestämmer! Som deltagare skall du tillsammans med nya och gamla vänner få uppleva massor av härlig träning under en rolig, intensiv och samtidigt avkopplande långhelg som kommer få dig känna dig stärkt både fysiskt och mentalt. Vi packar ner träningskläder och sedan hoppar vi på flyget ner till Barcelona för några dagar med kvalitetstid. Ska du med? Välkommen!

Reebok CrossFit LCS har precis öppnat på våren 2015 och är en filial till den första boxen som öppnades i Barcelona. Boxen har en träningsyta på 300 m2 och är mycket bra utrustad. Här leder coacherna dig igenom tuffa Woddar som verkligen kommer utmana dig. Långa chippers, intensiva Burners eller klassiska GIRLS. Du kommer få visa vad du går för och ha riktigt kul med dina gamla och nya boxkamrater. Perfekt gruppstorlek är 20 personer och det finns det gott om redskap till alla. I Barcelona bor vi i dubbelrum på Catalonia Rigoletto (som ligger nära Camp Nou och har goda förbindelser till t.ex gamla staden) och härifrån är det gångavstånd till Reebok CrossFit LCS. Hotellet har fritt WiFi, ett mindre fitness-rum och ett spa där du kan boka massage och olika behandlingar.

Om Crossfit Holistic Här är vår övertygelse: Vi är övertygade om att en god fysik och gemenskap med andra människor är förutsättningar för hög livskvalité. Kunskap och träning ska förmedlas med passion och glädje i en jämställd och prestigelös miljö. Det tror vi kommer att göra oss alla både starkare och gladare. Hos oss tränar vi med fria vikter, släggor, klätterrep, däck, kettlebells och en massa andra roliga träningsredskap som du sällan ser på vanliga gym. CrossFit kräver mindre avancerad utrustning men desto mer kompetens från tränarna. Vi tror på en stark gemenskap medlemmar emellan och mellan coacher och medlemmar. Det skapar grym energi och ett kunskapsutbyte som utvecklar och pushar dig oavsett om du är elit eller nybörjare. Invictus Travel Mer än bara en resebyrå! Vi har valt att samarbeta med partners som lever för att leverera bästa tänkbara förutsättningar för gästernas vistelse och träning. På så sätt kan du komma hem som dig själv, bara starkare You. Just stronger! Invictus Travel & Training AB är teknisk arrangör för resan.

OM RESAN Datum 14-18 maj, 2016 Resmål Barcelona, Spanien Event Barcelona Training Camp Inkluderat i priset Flyg Luleå - Barcelona t/r Grupptransfer mellan flygplatsen och hotellet t/r 4 nätter i del i dubbelrum på Catalonia Rigoletto Måltider per dag: frukost dagliga woddar (tre dagar) på CrossFit LCS Fritt wifi & lokala skatter Ej inkluderat i priset Övriga aktiviteter, utflykter, spa behandlingar Övriga måltider som inte specificeras ovan, snacks och drycker Dricks Pris per person från: 8 495 SEK (icke-medlemmar betalar 9 495 SEK) Tillval: enkelrumstillägg +1 700 SEK Min 10 och max 25 deltagare. Frågor om resan och bokning görs direkt med Invictus Travel på info@invictustravel.com. På vilka sätt kan jag betala min resa? Via bankgiro, kontoöverföring eller via onlinebetalning med VISA och Mastercard. Hur mycket skall jag betala och när? När du har bekräftat en bokning med Invictus Travel så kommer du att få en bokningsbekräftelse inom två arbetsdagar. För att kunna säkra din plats på resan så behöver du betala en deposition på 2 000 SEK inom 7 dagar från bokningsdatumet. Bokar du en resa med reguljärflyg måste även hela flygkostnaden betalas omgående för att Invictus Travel ska kunna boka ditt flyg, innan detta är gjort kan flygkostnad och tillgång förändras. Resterande slutbetalning skall betalas senast 14 dagar innan avresa.

OM RESAN Tillägg Avbeställningsskydd Avbeställningsskydd via ERV kan läggas till för 6 % av resans totala pris. Extra bagage På grund av de alltmer stränga restriktioner då det gäller bagagevikt på flygplan så måste varje väska godkännas av flygbolaget. Vi hjälper gärna till ifall ni behöver boka extra bagage. Avgifterna varierar mellan flygbolagen. Kontakta Invictus Travel i god tid inför avresa. Viktigt Alla pass måste vara giltiga minst 6 månader efter hemkomstdatum. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna vid valutaförändringar och vid förändringar på flygpriser. När du bokar accepterar du Invictus Travels resevillkor, läs igenom dessa här: http://invictustravel.se/min-resa/resevillkor Angivet innehåll i Invictus Travel s resor, såsom destinationer, leverantörer, träningsupplägg etc är satta utifrån givna kriterier och optimala förhållanden. Ansvarig gruppledare/coach/beställare har alltid rätt att ändra resans innehåll p.g.a. väder, politiskt beslut eller annan åtgärd som ligger utanför vår kontroll för att inte äventyra resenärernas säkerhet. Vid sådan ändring har resenären ingen rätt till kompensation eller återbetalning från Invictus Travel om inte sådan är överenskommen.