Träningsresa till ön Hvar i Kroatien 29 sep - 6 okt

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Träningsresa till ön Hvar i Kroatien 29 sep - 6 okt"

Transkript

1 Träningsresa till ön Hvar i Kroatien 29 sep - 6 okt Vi arrangerar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Kom hem som dig själv, men starkare både fysiskt och mentalt! You - just stronger! Hitta nya träningsformer Träna vid vattnet i solen Inspirerande miljö Träffa likasinnade, umgås och må bra!

2 Om resmålet Ön Hvar i Dalmatien sydväst om Split har utsetts till en av världens tio vackraste öar. När du kommer hit förstår du varför. Det adriatiska havets turkosa vatten tar fullkomligt andan ur en. Har du tur kan du få se delfiner leka i vågorna. Dramatiska klippor avlöser små undanskymda vikar omgivna av grönska - och i en av dessa; Shrov Dolac, som är sista anhalten på den vindlande grusvägen, hittar du vårt unika resmål; Lost Villa. Om Hvar stad står för utelivet erbjuder Lost Villa något helt annat. Här råder lugnet och du kan helt fokusera på dig själv, din hälsa och din träning. Närmaste stad är Gdinj, som ligger 20 minuters bilresa från villan. Här finns en liten matbutik, ett postkontor och en kyrka. Vill man utforska mer av ön finns det möjligheter att hyra bil för att se sig omkring. En av dagarna kan ni göra en fantastisk utflykt till Hvar stad på sydvästra delen av ön. Här är det ett helt annat tempo fullt med turister, kulturella sevärdheter och butiker. Så - sammanfattat: Njut av fantastiska träningsmöjligheter, god mat, sol och värme och nya bekantskaper och kom hem med massor av ny träningsinspiration. Kan det bli så mycket bättre? Det tror inte vi! Häng på!

3 Träningen I anslutning till Lost Villa ligger det stora utomhusgymmet, hinderbanan och basketplanen. Den skyddade vackra viken bredvid villan erbjuder optimala förutsättningar för simträning i lugnt vatten. Här finns även den omtalade Killer Hill, som är en galet brant backe för intervallträning. En rigg med 3 chinsräcken, repklättring (3m) och romerska ringar finns här också - allt med en fantastisk utsikt över havet. Precis vid stranden finns dessutom en stor gräsmatta på ungefär 400 kvadratmeter som fungerar utmärkt för stora gruppträningspass.

4 Coacher på resan På resan kommer ni ledas av tre professionella och välutbildade coacher. Veckans alla pass kommer att hållas av Sara, Jenny och Louise. Alla tre brinner för träning och hälsa i olika former och jobbar dagligen med att instruera, motivera och coacha människor till en bättre hälsa och fysisk prestation. Med deras unika mix kan ni räkna med att alla får chans till ny inspiration och kunskap under veckans alla pass och föreläsningar. Nedan följer en kort presentation av dem var och en. Sara Brodén Sara är utbildad gruppträningsinstruktör och löpcoach. Hon är egenföretagare och arbetar även som fotograf när hon inte har träningskläderna på. Sara är en frisk fläkt som älskar att resa, testa nya utmaningar, och träna ute i naturen. Sara beskriver man kort och gott som en influenser med mängder av bollar och projekt i luften. Hon arbetar aktivt inom både Hälsoboosten, Vetenskapshälsan och Rootcamp. På Saras pass kan ni förvänta er fartfylld träning och många överraskningar och definitivt ett och annat trailpass i den Kroatiska naturen. Jenny Klockare Rossby Jenny är utomhusträningsfreak och coachar dig till hållbar löpteknik och fotstyrka. Hon driver utomhusträningskonceptet Rootcamp: funktionell träning i kombination med löpning utomhus med 100% träningsglädje. Jenny är utbildad löpcoach och gruppträningsinstruktör och har ett förflutet inom aerobics, afrodans, core och rörlighetsträning och har inspirerat människor till rörelse i över 13 år. Själv kombinerar hon helst funktionell styrka, rörlighetsträning med skön löpning. Tränar du med Jenny kommer hon coacha dig till att orka mycket mer än du tror, med massor av träningsglädje och sköna moves. Louise Andersson Louise är forskare (Medicine doktor, PhD), personlig tränare, föreläsare och kostrådgivare. Louise är en obotlig optimist och har ett tävlingssinne utöver det vanliga. I ryggen har hon en gedigen forskarbakgrund som hon på senare år även kompletterade med en utbildning till personlig tränare. Louise hänger gärna både i cross-fitboxen, på gymmet, i löpspåret och i yogasalen, för träna gör hon dagligen både på fritiden och i sitt egna företag. Louise driver företaget Vetenskapshälsan och Hälsoboosten där hon hjälpt flera hundratals människor till en hälsosammare livsstil. På Louise pass kan ni förvänta er tuff träning men även mycket teknikfokus med skivstång och fria vikter.

5 Schema (obs preliminärt) 06:00 Gymmet Gymmet Gymmet Gymmet Gymmet Gymmet 07:00 Resa Löpning Powerwalk Powerwalk Löpning Löpning Powerwalk Hemresa 07:30 08:00 Frukost Frukost Frukost Frukost Frukost Frukost Frukost 09:00 Utflykt till Hvar LOST VILLA CHALLENGE Tävling! 10:00 11:00 12:00 Lunch Lunch Lunch Lunch Lunch 13:00 Lunch 14:00 15:00 knäböj löpteknik marklyft Happy Feet Bänkpress 16: :00 Middag Middag Middag Middag Middag Middag Middag 19:00 Kvällsaktivitet Kvällsaktivitet Kvällsaktivitet/ Föreläsning Kvällsaktivitet Kvällsaktivitet/ Föreläsning Kvällsaktivitet/ Föreläsning Kvällsaktivitet 20:00 21:00 Veckans pass och aktiviteter Varje morgon startar vi med en uppfriskande morgonpromenad eller löprunda längs de Kroatiska klipporna och böljande havet. Lagom till vi kommer tillbaka så väntar ett skönt rörlighetspass och. Kombinera gärna bägge passen eller unna dig en skön sovmorgon om kroppen behöver extra vila. Efter vi vaknat till och kanske tagit dagens första dopp så väntar en god frukost. Varje lägenhet får kylen och skafferiet välfyllt för att på egen hand servera en mättande och bra frukost på uteplatsen eller balkongen. Kl väntar dagens första lite tuffare träningspass. Det blir olika fokus och passupplägg från dag till dag. Det blir en mix av styrka, och rörlighet. Vissa pass utförs med kroppsvikten och andra med vikter och skivstänger. t för dessa pass är att de ska vara både varierande, lagom utmanande för alla men framförallt väldigt roliga och inspirerande. Efter passet finns det lite tid för ett dopp i havet och vila innan vi äter en gemensam lunch. På plats finns våra egna kockar som lagar välsmakande mat som är komponerad av dietister. Vi vet av erfarenhet att man blir extra hungrig när man tränar och vistas utomhus hela dagen, därför kan ni förvänta er mycket mat så att ni kan fylla på med energi för eftermiddagens alla aktiviteter. Efter lunchen är det fri tid och ett perfekt tillfälle att bättra på brännan. Kl är det dags för workshop. Vi har varje dag ett nytt program och fokusområde. Ni kan förvänta er både ny kunskap och ett skönt träningspass. Efter workshopen strandbaren och det bjuds på allt från smoothies, snacks till proteinrika mellanmål. På den här resan är allt inkluderat, både dryck, mellis och mat. En halvtimme innan middagen har vi en gemensamt after training och mingel. Vi äter middag under bar himmel. För den som önskar finns det både öl, vin och andra alkoholfria drycker till maten. Efter middagen erbjuds det olika kvällsaktivitet eller föreläsningar inom området kost, träning, prestation och motivation. Utöver detta erbjuds det fri egen träning i det 200 kvadratmeter stora utomhusgymmet.

6 Boendet Boendet är förlagt till lägenheter som ligger i villans grannbyggnader. Vem vill inte stiga ur sängen och mötas av en vidunderlig havsutsikt? Frukosten är "gör-det-själv", så man får hela sitt kylskåp och skafferi fyllt med mat vid ankomst (och påfyllning under veckan), men man lagar frukosten själv. Varje dag serveras lunch och middag och dessutom är strandbaren öppen varje dag och behöver du lite extra påfyllning kan du få en proteindrink, färsk frukt och andra hälsosamma mellanmål här. Naturligtvis finns det gott om ytor för social samvaro också, självklart ska du förutom all härlig träning få känslan av att vara på semester också!

7 OM RESAN Datum: 29 sep-6 okt, 2018 Destination: Lost Villa, Kroatien Event: Träningsresa Inkluderat i priset Flyg Göteborg - Split t/r (andra avreseorter mot tillägg) Transfer t/r flygplatsen - Lost Villa på ön Hvar 7 nätter i del i dubbelrum i lägenhet på Lost Villa Helpension: Frukost (självhushåll), lunch samt middag med dryck: vatten, vin, öl, läsk Gruppträningspass med era egna coacher Fri tillgång till gym Dagsutflykt till Hvar stad inklusive transport och lunch på restaurang Fritt wifi & lokala skatter Ej inkluderat i priset Måltider på flygresan Övriga aktiviteter, utflykter, måltider vid utflykter, Övriga måltider som inte specificeras ovan, snacks och drycker Dricks Pris per person: SEK (Boka tidigt så får du 500 SEK rabatt! Gäller till den 10/2) Pris per person fram till den 10 februari: SEK Bokning sker direkt till Invictus Travel via e-post: info@invictustravel.com Sista bokningsdag är 31 mars, Ange Rootcamp som referens. Bokning kan i mån av plats ske även efter detta datum, men då reserverar vi oss för förhöjda flygpriser. På vilka sätt kan jag betala min resa? Via bankgiro, kontoöverföring eller via onlinebetalning med VISA och Mastercard. Hur mycket skall jag betala och när? När du har bekräftat en bokning med Invictus Travel får du en bokningsbekräftelse inom två arbetsdagar. För att kunna säkra din plats på resan behöver du betala en deposition på SEK inom 7 dagar från bokningsdatum. 60 dagar innan avresa ska 20% av resan vara betald och resterande slutbetalning skall vara Invictus Travel tillhanda senast 14 dagar innan avresa.

8 OM RESAN Tillägg Hyra av utrustning All ev. utrustningshyra betalas på plats på resorten. Avbeställningsskydd Avbeställningsförsäkring via ERV kan läggas till för 6 % av resans totala pris. OBS! Måste köpas i samband med bokning! Extra bagage På grund av de alltmer stränga restriktionerna gällande bagagevikt på flygplan så måste varje väska godkännas av flygbolaget. Vi hjälper gärna till om ni behöver boka extra bagage. Avgifterna varierar mellan flygbolagen. Kontakta Invictus Travel i god tid inför avresan. Viktigt Alla pass måste vara giltiga minst 3 månader efter hemkomstdatum. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna vid valutaförändringar och vid förändringar på flygpriser. När du bokar din resa accepterar du Invictus Travels resevillkor, läs igenom dessa här: Angivet innehåll i Invictus Travel s resor, såsom destinationer, leverantörer, träningsupplägg etc är satta utifrån givna kriterier och optimala förhållanden. Ansvarig gruppledare/coach/beställare har alltid rätt att ändra resans innehåll p.g.a. väder, politiskt beslut eller annan åtgärd som ligger utanför vår kontroll för att inte äventyra resenärernas säkerhet. Vid sådan ändring har resenären ingen rätt till kompensation eller återbetalning från Invictus Travel om inte sådan är överenskommen.

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa La Manga Club, Spanien 19-26 september 2017 Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till La Manga kommer du att återvända hem som

Läs mer

Friskis & Svettis Eskilstuna

Friskis & Svettis Eskilstuna Friskis & Svettis Eskilstuna Träningsresa 2018 La Manga Club, Spanien 6-13 Maj 2018 Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till La Manga kommer du att återvända hem som dig

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Barcelona Training Camp

Barcelona Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT BARCELONA - SPANIEN - 14-18 MAJ, 2016 Barcelona Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare

Läs mer

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017 SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och mentalt. You. Just stronger

Läs mer

Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019

Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019 Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019 foto: Y.Skoulas, www.visitgreece.gr Tillsammans med Invictus travel arrangerar vi nu en till träningsresa där träning, gemenskap och god mat står i

Läs mer

Mike s Gym & Training Camp

Mike s Gym & Training Camp HEALTH TRAINING TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 9-16 NOVEMBER, 2016 Mike s Gym & Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv

Läs mer

6-13 MAJ 2018 LA MANGA, SPANIEN Träningsresa. I samarbete med:

6-13 MAJ 2018 LA MANGA, SPANIEN Träningsresa. I samarbete med: 6-13 MAJ 2018 LA MANGA, SPANIEN Träningsresa I samarbete med: Vill du boka din resa! Ring 031 774 1300 eller maila info@invictustravel.com Resemålet La Manga Club ligger i Murcia-regionen i sydöstra Spanien.

Läs mer

Training Camp by PT Vladan Rethymnon, Kreta maj 2018

Training Camp by PT Vladan Rethymnon, Kreta maj 2018 Training Camp by PT Vladan Rethymnon, Kreta 12-19 maj 2018 foto: Y.Skoulas, www.visitgreece.gr På PT Vladans träningsresa utvecklas du på flera sätt. Efter resan till Kreta kommer du hem som dig själv

Läs mer

Träningsresa till Teneriffa!

Träningsresa till Teneriffa! Träningsresa till Teneriffa! På våra träningsresor utvecklas du på flera sätt. Efter resan till Teneriffa kommer du hem som dig själv - men i en starkare version, både fysiskt och mentalt. You - just stronger!

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 28 APRIL - 5 MAJ, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Nox Box Training Camp Tenerife Mars 2018

Nox Box Training Camp Tenerife Mars 2018 Nox Box Training Camp Tenerife 11-18 Mars 2018 På våra träningsresor utvecklas du på flera sätt. Efter resan till Teneriffa kommer du hem som dig själv - men i en starkare version, både fysiskt och mentalt.

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Koppla bort från en stressig vardag Yoga i inspirerande och vacker miljö Njut av omgivningarna Skratta och trivs i solen!

Koppla bort från en stressig vardag Yoga i inspirerande och vacker miljö Njut av omgivningarna Skratta och trivs i solen! 26 SEPTEMBER - 3 OKTOBER 2017 Vi skapar yogaresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan kommer du att återvända hem som dig själv, men i en ännu bättre version - både fysiskt och mentalt. You. Just

Läs mer

Ge dig själv nya utmaningar Träna i inspirerande miljö Svettas, skratta och väx som team Train hard, Play hard! Strength is a choice!

Ge dig själv nya utmaningar Träna i inspirerande miljö Svettas, skratta och väx som team Train hard, Play hard! Strength is a choice! ~ Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till T3 kommer du att återvända hem som dig själv, men i en ännu bättre version - både fysiskt och mentalt. You. Just stronger! Ge

Läs mer

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2017 Training Camp Spanien 14-21 MAJ 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem som dig

Läs mer

Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink

Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink La Manga Club, Murcia Spanien 15-22 oktober För att skapa energi i höstens mörka dagar och hålla träningslusten vid liv, bjuder vi nu in dig till en härlig gruppresa

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

Mike s Gym & Obstacle Course

Mike s Gym & Obstacle Course TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT MARBELLA SPANIEN - 12-19 OKTOBER 2016 Mike s Gym & Obstacle Course Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men

Läs mer

Sankt Jörgen Parks höstresa

Sankt Jörgen Parks höstresa Sankt Jörgen Parks höstresa Oliva Nova, Spanien 23-30 september 2017 Vi arrangerar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Kom hem som dig själv, men starkare både fysiskt och mentalt! You - just

Läs mer

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN OKTOBER, 2016

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN OKTOBER, 2016 TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 13-20 OKTOBER, 2016 Training Camp Spanien Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem som dig

Läs mer

EGG - Resor presenterar: oktober 2018

EGG - Resor presenterar: oktober 2018 EGG - Resor presenterar: Tenerife Training Camp 12-19 oktober 2018 EGG står för Energi, Glädje och Gemenskap och är den röda tråden i alla våra träningsresor. På våra resor är alla lika välkomna, oavsett

Läs mer

Fitness Camp La Manga

Fitness Camp La Manga Fitness Camp La Manga GRUPPTRÄNING RELAX FÖRELÄSNINGAR GOD MAT SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt

Läs mer

PT on the Run to Spain

PT on the Run to Spain TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 Training Camp Spanien 15-22 SEPTEMBER 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem

Läs mer

Cykelresa med RHCK. Följ med oss till soliga Spanien! APRIL 2017

Cykelresa med RHCK. Följ med oss till soliga Spanien! APRIL 2017 TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN Cykelresa med RHCK 18-25 APRIL 2017 Följ med oss till soliga Spanien! Jag upplevde mitt livs hittills bästa cykeltur här. Omgivningarna, vägkvaliteten

Läs mer

Friskis&Svettis Training Camp 5-12 nov La Manga Club, Spanien

Friskis&Svettis Training Camp 5-12 nov La Manga Club, Spanien Friskis&Svettis Training Camp 5-12 nov La Manga Club, Spanien För att skapa energi i mörka november och hålla träningslusten vid liv, bjuder vi nu in dig som är medlem i Friskis&Svettis Kalmar till en

Läs mer

Träningsinspiration med She Gym

Träningsinspiration med She Gym Träningsinspiration med She Gym Oliva Nova, Spanien 9-16 oktober 2017 Vi arrangerar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Kom hem som dig själv, men starkare både fysiskt och mentalt! You - just

Läs mer

Fitnesscoachen. Träningsinspiration med. Oliva Nova, Spanien 25 maj - 1 juni 2017

Fitnesscoachen. Träningsinspiration med. Oliva Nova, Spanien 25 maj - 1 juni 2017 Träningsinspiration med Fitnesscoachen Oliva Nova, Spanien 25 maj - 1 juni 2017 Vi arrangerar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Kom hem som dig själv, men starkare både fysiskt och mentalt!

Läs mer

UNITED STRENGTH. Mike s Gym Marbella Training Camp 28 september 5 oktober BY JENNY ADOLFSSSON & ANGELICA BRAGE BOKA TIDIGT ERBJUDANDE

UNITED STRENGTH. Mike s Gym Marbella Training Camp 28 september 5 oktober BY JENNY ADOLFSSSON & ANGELICA BRAGE BOKA TIDIGT ERBJUDANDE UNITED STRENGTH BY JENNY ADOLFSSSON & ANGELICA BRAGE BOKA TIDIGT ERBJUDANDE Boka senast 31 januari och få ett par tights värde 700 kr från Dcores höstkollektion 2016 Mike s Gym Marbella Training Camp 28

Läs mer

Oliva Nova Runners Camp 2017

Oliva Nova Runners Camp 2017 Team Fitnesscoachen Oliva Nova Runners Camp 2017 Vi arrangerar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Kom hem som dig själv, men starkare både fysiskt och mentalt! You - just stronger! Finslipa

Läs mer

YOGA FUNKTIONELL TRÄNING LÖPNING MENTAL TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016

YOGA FUNKTIONELL TRÄNING LÖPNING MENTAL TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 YOGA FUNKTIONELL TRÄNING LÖPNING MENTAL TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 Yoga & training camp 15-22 SEPTEMBER 2016 Yoga- och meditationspass Funktionell träning CrossNature Löpteknik

Läs mer

Träningsinspiration med She Gym

Träningsinspiration med She Gym Träningsinspiration med She Gym Oliva Nova, Spanien 19-26 maj, 2018 Vi arrangerar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Kom hem som dig själv, men starkare både fysiskt och mentalt! You - just

Läs mer

Trifit Triathlonläger 28 okt 4 nov La Manga Club, Spanien

Trifit Triathlonläger 28 okt 4 nov La Manga Club, Spanien Trifit Triathlonläger 28 okt 4 nov La Manga Club, Spanien Tävlingssäsongen är över, viloperioden är förbi. Det är dags nu. Nya mål, större drömmar. Dags att börja planera och fokusera igen. Du kanske sitter

Läs mer

EGG - Resor presenterar: 7-14 oktober 2017

EGG - Resor presenterar: 7-14 oktober 2017 EGG - Resor presenterar: Tenerife Training Camp 7-14 oktober 2017 EGG står för Energi, Glädje och Gemenskap och är den röda tråden i alla våra träningsresor. På våra resor är alla lika välkomna, oavsett

Läs mer

Yogaretreat. Brahmayoga YOGA MEDITATION SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Yogaretreat. Brahmayoga YOGA MEDITATION SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN YOGA MEDITATION SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2017 Yogaretreat 23-30 MAJ 2017 Yoga i vacker och inspirerande miljö 6 km sandstrand utanför hotellet Tid för spa, relax och trevligt umgänge

Läs mer

Carl Brümmer. Starta upp säsongen 2016 med världsmästarna! OBS: Max 22 deltagare - boka din plats idag!

Carl Brümmer. Starta upp säsongen 2016 med världsmästarna! OBS: Max 22 deltagare - boka din plats idag! Coacher: Clas Björling & Carl Brümmer Starta upp säsongen 2016 med världsmästarna! Fysisk och mental boost 5-12 November 2015 La Manga, SPANIEN Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt!

Läs mer

TRÄNING SOL INSPIRATION COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016

TRÄNING SOL INSPIRATION COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 TRÄNING SOL INSPIRATION COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 Träningsresa 13-20 OKTOBER 2016 Nytta & Nöje i samarbete med Fitnesscoachen och Invictus Travel En resa med målsättningen att du ska komma hem

Läs mer

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen!

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen! Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme FormaKroppen Träningsresa Följ med på en unik resa till Playitas Resort

Läs mer

YOGA MEDITATION AVKOPPLING SOL & BAD KULTUR COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

YOGA MEDITATION AVKOPPLING SOL & BAD KULTUR COSTA DE VALENCIA, SPANIEN YOGA MEDITATION AVKOPPLING SOL & BAD KULTUR COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 6-13 OKTOBER 2016 Yoga och meditation i underbar miljö Breathwalks på stranden Utflykter i omgivningarna Cykeltur i de omgivande

Läs mer

MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA maj, 2018

MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA maj, 2018 MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA 16 20 maj, 2018 En resa som vänder sig till dig som vill må bra från insidan och ut. En liten grupp på 14 deltagare reser tillsammans med Helena Hellström och Annette Gadd

Läs mer

West Coast Triathlon Camp

West Coast Triathlon Camp West Coast Triathlon Camp Tylösand 29-31 maj 2015 För 6:e året i följd! med Lars Rosencrantz & Carl Brümmer West Coast Triathlon Camp TRIATHLON CAMP Välkommen! Vi är väldigt glada över att kunna presentera

Läs mer

välkommen till årets träningsupplevelse!

välkommen till årets träningsupplevelse! välkommen till årets träningsupplevelse! Må bra tillsammans! Fuerteventura Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme! föredrag, spännande utmanande träningspass och aktiviteter

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com SEARCH2011 Träningsresa S.E.A.R.C.H. 2011 J.Malmqvist training specialists Panorama Hotel Kalamaki Kreta 14-21 oktober 2011 Klassiskt förstaklasshotell högt beläget på en udde utanför byn Kalamaki. Till

Läs mer

Skattehuset Mauritius 2015

Skattehuset Mauritius 2015 Skattehuset Mauritius 2015 Den välkända paradisön Mauritius breder vackert ut sina tropiska sandtränder i Indiska Oceanen. Vattnet är turkosfärgat och snorklingen är i världsklass. För den som stannar

Läs mer

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN MULTISPORTRESA 10 DAGAR Denna resa tar dig till hjärtat av Dalmatien som ska utforskas med kajak, mountainbike och vandring. Kajak är det perfekta färdmedlet för att

Läs mer

Run Camp Premium Oskar Käck & Mustafa Mohamed

Run Camp Premium Oskar Käck & Mustafa Mohamed 6-13 juni Mas Pelegri, Spanien Foto: Hasse Sjögren Foto: Hasse Sjögren Run Camp Premium Oskar Käck & Mustafa Mohamed Välkommen till ett riktigt vasst löparläger! Vi vill skapa träningsresor som utvecklar.

Läs mer

TRIATHLON CAMP I SPANIEN

TRIATHLON CAMP I SPANIEN TRIATHLON CAMP I SPANIEN 18 25 april med Calle & Christian TRIATHLON CAMP Välkommen! Vi är väldigt glada över att kunna presentera ett träningsläger för både kropp och själ för dig som vill nå längre.

Läs mer

TRIATHLON CAMP I SPANIEN

TRIATHLON CAMP I SPANIEN TRIATHLON CAMP I SPANIEN 9 16 maj med Carl Brümmer & Johan Hellström TRIATHLON CAMP Vi är väldigt glada över att kunna presentera ännu ett träningsläger för både kropp och själ för dig som vill nå längre.

Läs mer

Kom i form med oss på Mallorca

Kom i form med oss på Mallorca Kom i form med oss på Mallorca Pernilla Lisa Vicky Välkomna att åka med oss till denna underbara plats Can Martorell 11 18 oktober 2014 Här ger vi dig ett utbud av härlig träning för både kropp och själ.

Läs mer

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2014! Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj Med början hösten 2010 samt våren 2011-2013 arrangerade vi våra första 4 tennisresor till

Läs mer

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2013! Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Med början hösten 2010 samt våren 2011-2012 arrangerade vi våra första tennisresor till Kroatien.

Läs mer

Invictus Triathlon Camp

Invictus Triathlon Camp TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 20-27 OKTOBER 2016 Starta upp säsongen 2017 med världsmästarna Calle Brümmer och Clas Björling! Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig

Läs mer

HÄLSO- OCH YOGARESA TILL KRETA 9-16 MAJ 2019 MED LISE BENBERG & MARIA HELANDER

HÄLSO- OCH YOGARESA TILL KRETA 9-16 MAJ 2019 MED LISE BENBERG & MARIA HELANDER HÄLSO- OCH YOGARESA TILL KRETA 9-16 MAJ 2019 MED LISE BENBERG & MARIA HELANDER Tillsammans med Lise Benberg och Maria Helander åker du på en inspirerande hälso- och yogaresa där du får kraft att skapa

Läs mer

Monte Gordo, Portugal Våren 2017

Monte Gordo, Portugal Våren 2017 Monte Gordo, Portugal Våren 2017 Nordic Training Camp Ab Mats-Johan Hagman mats-johan@nordictrainingcamp.com / 050 543 1511 Joakim Träskelin joakim.traskelin@folkhalsan.fi / 050 585 0782 Website: nordictrainingcamp.com

Läs mer

TI OW Red Sea Liveaboard Camp!

TI OW Red Sea Liveaboard Camp! TI OW Red Sea Liveaboard Camp! 3-10 november, 2015 Invictus Travel & Simcoachen TI Open Water liveaboard camp Total Immersion goes deeper Vår ambition är att få människor att känna sig stärkta både fysiskt

Läs mer

TRIATHLON CAMP PÅ CURACAO

TRIATHLON CAMP PÅ CURACAO TRIATHLON CAMP PÅ CURACAO 14 24 november, 2015 Invictus Travel - Simcoachen - Löplabbet TRIATHLON CAMP VIP Välkommen till ett läger utöver det vanliga på många sätt! Här har vi laddat på ordentligt för

Läs mer

TRÄNINGSRESA KORSIKA

TRÄNINGSRESA KORSIKA TRÄNINGSRESA med fokus på FUNKTIONELL TRÄNING, YOGA & LÖPNING Vad är bättre än att göra det man tycker är roligt och samtidigt få njuta av lite sol, värme och ledighet. Vecka 41 (avresa 3/10) åker vi på

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

välkommen till årets träningsupplevelse!

välkommen till årets träningsupplevelse! välkommen till årets träningsupplevelse! Välkommen till Playitas! Fuerteventura Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme! föredrag, spännande utmanande träningspass och

Läs mer

SUP. STAND UP PADDEL TRÄNINGSRESA Plats: Estoril Portugal Datum: Torsdag 15 Maj - Måndag 19 Maj, 2014

SUP. STAND UP PADDEL TRÄNINGSRESA Plats: Estoril Portugal Datum: Torsdag 15 Maj - Måndag 19 Maj, 2014 The Ocean Walker är ett företag baserat i Stockholm, som brinner för Stand Up Paddling. Vi lanserar nu våran första Stand Up Paddel resa i maj 2014 till Estoril, Portugal. Våran resa är avsedd för alla

Läs mer

ULTIMATE BIKE CAMP - GIRONA

ULTIMATE BIKE CAMP - GIRONA ULTIMATE BIKE CAMP - GIRONA 4-11 oktober med Camilla Larsson ULTIMATE BIKE CAMP Välkommen till ett läger som bygger cyklister! Vi är väldigt glada över att kunna presentera ännu ett träningsläger som skall

Läs mer

Hälsoresa med Maria & Anna - en resa full av energi, kraft & balans

Hälsoresa med Maria & Anna - en resa full av energi, kraft & balans Hälsoresa med Maria & Anna - en resa full av energi, kraft & balans Kreta 11-18 maj Tillsammans med Anna Hallén och Maria Helander får du hjälp och inspiration att skapa balans i ditt liv, samla kraft

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m)

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m) Resa till Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa Flygtider Arlanda: Avresa med Qatar från Stockholm kl. 21.30. Flygtider Göteborg: Avresa med SAS kl. 18.50 och ankomst

Läs mer