Fitness Camp La Manga

Relevanta dokument
La Manga Training Camp

La Manga Training Camp

Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER Glädje - Gemenskap - Inspiration

Barcelona Training Camp

Friskis&Svettis Training Camp 5-12 nov La Manga Club, Spanien

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa

Friskis & Svettis Eskilstuna

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

Trifit Triathlonläger 28 okt 4 nov La Manga Club, Spanien

Carl Brümmer. Starta upp säsongen 2016 med världsmästarna! OBS: Max 22 deltagare - boka din plats idag!

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

6-13 MAJ 2018 LA MANGA, SPANIEN Träningsresa. I samarbete med:

PT on the Run to Spain

Marbella Training Camp

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Mike s Gym & Training Camp

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN OKTOBER, 2016

YOGA FUNKTIONELL TRÄNING LÖPNING MENTAL TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Cykelresa med RHCK. Följ med oss till soliga Spanien! APRIL 2017

Mike s Gym & Obstacle Course

Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019

Training Camp by PT Vladan Rethymnon, Kreta maj 2018

Sankt Jörgen Parks höstresa

Ge dig själv nya utmaningar Träna i inspirerande miljö Svettas, skratta och väx som team Train hard, Play hard! Strength is a choice!

Träningsresa till Teneriffa!

TRÄNING SOL INSPIRATION COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Nox Box Training Camp Tenerife Mars 2018

UNITED STRENGTH. Mike s Gym Marbella Training Camp 28 september 5 oktober BY JENNY ADOLFSSSON & ANGELICA BRAGE BOKA TIDIGT ERBJUDANDE

Yogaretreat. Brahmayoga YOGA MEDITATION SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Koppla bort från en stressig vardag Yoga i inspirerande och vacker miljö Njut av omgivningarna Skratta och trivs i solen!

Fitnesscoachen. Träningsinspiration med. Oliva Nova, Spanien 25 maj - 1 juni 2017

Oliva Nova Runners Camp 2017

EGG - Resor presenterar: oktober 2018

YOGA MEDITATION AVKOPPLING SOL & BAD KULTUR COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Träningsinspiration med She Gym

Träningsinspiration med She Gym

EGG - Resor presenterar: 7-14 oktober 2017

West Coast Triathlon Camp

TI OW Red Sea Liveaboard Camp!

TRIATHLON CAMP I SPANIEN

MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA maj, 2018

ULTIMATE BIKE CAMP - GIRONA

Invictus Triathlon Camp

TRIATHLON CAMP I SPANIEN

Run Camp Premium Oskar Käck & Mustafa Mohamed

YOGA SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

TRIATHLON CAMP PÅ CURACAO

TRÄNINGSRESA KORSIKA

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS

Kom i form med oss på Mallorca

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen!

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES OKTOBER 2016

SUP. STAND UP PADDEL TRÄNINGSRESA Plats: Estoril Portugal Datum: Torsdag 15 Maj - Måndag 19 Maj, 2014

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien april 2009,

Träningsresa till ön Hvar i Kroatien 29 sep - 6 okt

Följ med Active Vacation till Costa Navarino Golf och Träningsresa 2-9 maj Intresseanmälan!

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Företag X Gruppresa - Paris Sept 2012 Offert

Följa Giro d`italia 2016

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015

Transkript:

Fitness Camp La Manga GRUPPTRÄNING RELAX FÖRELÄSNINGAR GOD MAT SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och mentalt. Tid för spa och relax Gruppträning i vacker och inspirerande miljö Kunniga coacher som får DIG att utveckla Spännande föreläsningar Golf, tennis, fotboll, gym, spa och 25m bassäng

Följ med på en mäktig vecka som ger både fysisk och mental boost! Under en vecka i slutet av april har ni nu möjlighet att följa med oss på en träningsvecka i härliga La Manga i Spanien. Upplägget kommer att vara fokuserad till morgon-, förmiddagoch eftermiddagspass. Under den lediga tiden finns det möjligheter att till äventyr som vandring, cykelturer, shopping i fantastiska Cartagena, och mycket annat. Vi kommer bo på en av södra Spaniens största och finaste semesteranläggningar La Manga Club med boende i toppklass. Förutom vårt peppande träningsschema under veckan har du tillgång till hotellets fräscha fitnessavdelning med gym och spabehandlingar. Från hotellet tar det bara 20 minuter in till mysiga byar, för dig som vill utforska området på egen hand. I priset ingår frukost- och middagsbuffé på hotellet. Med oss på resan har vi bland annat instruktörerna Tanja Gonzalez och Amit Alam. Med dem kommer du få expert guidning inom bland annat dans, funktionell träning, uthållighetsträning och mycket mer. Exempelvis står Zumba, Street-dance och boxning, och Cirkelträning på schemat. Träningspassen passar alla - både dig som är nybörjare och för dig som vill ta din träning till nästa nivå. Du kommer att träffa massor av nya träningsvänner, så för dig som funderar på att resa ensam vill vi bara säga: gör det! Du kommer få en helt fantastisk vecka! Välkommen!

La Manga Club ligger i regionen Murcia, i sydöstra Spanien. Det unika läget mellan Medelhavet och landets största saltvattenlagun Mar Menor gör att resorten har en behaglig medeltemperatur året om. Omgivningarna erbjuder ett flertal vackra stränder, två naturparker, ett marint reservat och närhet till den antika staden Cartagena för den kultur- och historieintresserade. La Manga Club är den ultimata destinationen för träningsentusiaster med tillgång till 3 golfbanor, 28 tennisbanor, 8 FIFA standardiserade fotbollsplaner, ett stort gym och spa samt en 25m inomhuspool. Resorten har även tillgång till simning i öppet hav, cykelleder samt mängder av vandring- och löpstigar och leder i det enorma området. Biking La Manga är en fristående operatör som hyr ut cyklar och mountainbikes på resorten. Spa La Manga Club är skapat för maximal avslappning och återhämtning efter hårda träningspass. De erbjuder ett stort utbud av behandlingar och gör allt för att kunderna ska koppla bort stressen och bara njuta av stunden. Din träningsdröm förverkligad. Välkommen!

Vem är vi? Tanja Gonzalez - Zumba - Instruktör Tanja har varit Zumba instruktör sedan 2010 och har mer än femton års erfarenhet som dansinstruktör i både salsa och streetdance. Hon kommer från Chile i Sydamerika och det gör att hon har med sig dansen som ett naturligt kulturellt inslag. Utöver Salsadans och de sydamerikanska rytmerna har hon tidigare ägnat mycket tid åt att träna & tävla SM i Streetdance. Tanja säger själv Min starkaste sida som instruktör är att jag är väldigt engagerad och ger alltid 100 % på mina pass. Jag vill att deltagarna ska ha roligt på mitt pass och därför försöker jag alltid att anpassa mig efter gruppen och ta det därifrån. Träningsresan till La manga kommer att vara en otroligt rolig resa, där man kan absolut komma dit själv och träffa många nya vänner. Sola, bada och dansa - det kan inte bli bättre! Amit Alam - Boxning och funktionell cirkel Amit är 25 år och kommer från Stockholm där han idag jobbar både som gruppträningsinstruktör och fotbollsstränare. Hans träningsbakgrund består mestadels av fotboll samt kickboxning som han har utövat sedan barnsben och har under senare tid fokuserat sin träning på funktionell styrka och löpning. Passen som Amit håller har en jämn balans mellan styrke samt kondition som garanterar resultat i både teknik och fysik. Hans styrka är förmågan att pusha sina deltagare till absoluta max. Som person är han väldigt glad och rolig som alltid bjuder på sig själv under och utanför träningen. Han gillar att motivera andra till att bli bättre på alla sätt och ogillar svenskt oväder. Han har sedan länge drömt om att vara verksam på ett träningsläger och inspirera andra! Invictus Travel Mer än bara en resebyrå! Vi har valt att samarbeta med partners som lever för att leverera bästa tänkbara förutsättningar för gästernas vistelse och träning. På så sätt kan du komma hem som dig själv, bara starkare Invictus Travel & Training AB är teknisk arrangör för resan.

OM RESAN Datum 18-25 april, 2016 Resmål Murcia, Spanien Event Fitness Camp Spanien Inkluderat i priset Flyg Stockholm - Alicante t/r Grupptransfers Alicante flygplats - resorten t/r 7 nätter i del i dubbelrum på La Manga Club resort 2 måltider per dag: frukostbuffé & middagsbuffé med bordsvatten Gruppträning Fri tillgång till gym, 25m inomhus simbassäng och bastu Föreläsningar Fritt wifi & lokala skatter Kunniga och inspirerande coacher Ej inkluderat i priset Övriga aktiviteter, utflykter, spa behandlingar, utrustningshyra (t.ex. cykel) Övriga måltider som inte specificeras ovan, snacks och drycker Dricks Pris per person: 10 995 SEK Tillval: enkelrumstillägg +2 900 SEK På vilka sätt kan jag betala min resa? Via bankgiro, kontoöverföring eller via onlinebetalning med VISA och Mastercard. Hur mycket skall jag betala och när? När du har bekräftat en bokning med Invictus Travel så kommer du att få en bokningsbekräftelse inom två arbetsdagar. För att kunna säkra din plats på resan så behöver du betala en deposition på 2 000 SEK inom 7 dagar från bokningsdatumet. Bokar du en resa med reguljärflyg måste även hela flygkostnaden betalas omgående för att Invictus Travel ska kunna boka ditt flyg, innan detta är gjort kan flygkostnad och tillgång förändras. Resterande slutbetalning skall betalas senast 14 dagar innan avresa.

OM RESAN Tillägg Hyra av utrustning Cyklar och golfklubbor finns tillgängliga. Fråga oss om uppdaterad prislista. All utrustningshyra betalas på plats på resorten Avbeställningsskydd Avbeställningsskydd via ERV kan läggas till för 6 % av resans totala pris. Extra bagage På grund av de alltmer stränga restriktioner då det gäller bagagevikt på flygplan så måste varje väska godkännas av flygbolaget. Vi hjälper gärna till ifall ni behöver boka extra bagage. Avgifterna varierar mellan flygbolagen. Kontakta Invictus Travel i god tid inför avresa. Viktigt Alla pass måste vara giltiga minst 6 månader efter hemkomstdatum. Alla som cyklar måste ha en kopia på sitt pass med sig ut på cykelrundan. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna vid valutaförändringar och vid förändringar på flygpriser. När du bokar accepterar du Invictus Travels resevillkor, läs igenom dessa här: http://invictustravel.se/min-resa/resevillkor Angivet innehåll i Invictus Travel s resor, såsom destinationer, leverantörer, träningsupplägg etc är satta utifrån givna kriterier och optimala förhållanden. Ansvarig gruppledare/coach/beställare har alltid rätt att ändra resans innehåll p.g.a. väder, politiskt beslut eller annan åtgärd som ligger utanför vår kontroll för att inte äventyra resenärernas säkerhet. Vid sådan ändring har resenären ingen rätt till kompensation eller återbetalning från Invictus Travel om inte sådan är överenskommen.