Träningsinspiration med She Gym

Relevanta dokument
Träningsinspiration med She Gym

Sankt Jörgen Parks höstresa

Fitnesscoachen. Träningsinspiration med. Oliva Nova, Spanien 25 maj - 1 juni 2017

Oliva Nova Runners Camp 2017

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN OKTOBER, 2016

Yogaretreat. Brahmayoga YOGA MEDITATION SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

PT on the Run to Spain

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa

Friskis & Svettis Eskilstuna

YOGA FUNKTIONELL TRÄNING LÖPNING MENTAL TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

YOGA MEDITATION AVKOPPLING SOL & BAD KULTUR COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER Glädje - Gemenskap - Inspiration

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017

Cykelresa med RHCK. Följ med oss till soliga Spanien! APRIL 2017

Barcelona Training Camp

La Manga Training Camp

6-13 MAJ 2018 LA MANGA, SPANIEN Träningsresa. I samarbete med:

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

Fitness Camp La Manga

Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink

Mike s Gym & Training Camp

Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019

TRÄNING SOL INSPIRATION COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Training Camp by PT Vladan Rethymnon, Kreta maj 2018

Ge dig själv nya utmaningar Träna i inspirerande miljö Svettas, skratta och väx som team Train hard, Play hard! Strength is a choice!

Träningsresa till Teneriffa!

La Manga Training Camp

Koppla bort från en stressig vardag Yoga i inspirerande och vacker miljö Njut av omgivningarna Skratta och trivs i solen!

Nox Box Training Camp Tenerife Mars 2018

Friskis&Svettis Training Camp 5-12 nov La Manga Club, Spanien

Marbella Training Camp

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

Trifit Triathlonläger 28 okt 4 nov La Manga Club, Spanien

Mike s Gym & Obstacle Course

EGG - Resor presenterar: oktober 2018

EGG - Resor presenterar: 7-14 oktober 2017

Invictus Triathlon Camp

Carl Brümmer. Starta upp säsongen 2016 med världsmästarna! OBS: Max 22 deltagare - boka din plats idag!

YOGA SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Träningsresa till ön Hvar i Kroatien 29 sep - 6 okt

UNITED STRENGTH. Mike s Gym Marbella Training Camp 28 september 5 oktober BY JENNY ADOLFSSSON & ANGELICA BRAGE BOKA TIDIGT ERBJUDANDE

MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA maj, 2018

Invictus Fitness & Yoga Camp

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

TRIATHLON CAMP I SPANIEN

West Coast Triathlon Camp

Run Camp Premium Oskar Käck & Mustafa Mohamed

TRIATHLON CAMP I SPANIEN

YOGARESA TILL SARDINIEN

TI OW Red Sea Liveaboard Camp!

HÄLSO- OCH YOGARESA TILL KRETA 9-16 MAJ 2019 MED LISE BENBERG & MARIA HELANDER

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m)

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES OKTOBER 2016

välkommen till årets träningsupplevelse!

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen!

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015

Yogaresa till Turkiet

ULTIMATE BIKE CAMP - GIRONA

Hälsoresa med Maria & Anna - en resa full av energi, kraft & balans

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den april, 2015

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

TRIATHLON CAMP PÅ CURACAO

Kom i form med oss på Mallorca

TRÄNINGSRESA KORSIKA

Transkript:

Träningsinspiration med She Gym Oliva Nova, Spanien 9-16 oktober 2017 Vi arrangerar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Kom hem som dig själv, men starkare både fysiskt och mentalt! You - just stronger! Hitta nya träningsformer Träna på stranden i solen Inspirerande föreläsningar Träffa likasinnade, umgås och må bra!

Om resmålet Oliva Nova Beach & Golf Resort ligger på Costa de Valencia, 95 km norr om Alicante i sydöstra Spanien. Det unika läget mellan Medelhavet och de omgivande skyddande bergen gör att området har en behaglig medeltemperatur året om. Från resortens innergård med pool och härliga ytor för relax, mat och dryck har vi direktaccess till den fantastiska sandstranden som inbjuder till morgonyoga och joggingturer. Vi har tillgång till en egen lokal för gruppträning på resorten då vi inte förlägger träningspassen utomhus. Blir träningssuget ännu större kan du köra egna pass på något av gymen också! På hotellets bottenvåning ligger Oliva Novas spa och ett mindre gym. Här finns en stor härlig pool med jacuzzi och vattenfall, relaxrum, finsk bastu, turkiskt bad, fotbad och ett flertal härliga duschar. I resortens fond reser sig en majestätisk bergskedja som är en del av en nationalpark. Här kan trailrunners och mountainbikefantaster verkligen få sitt lystmäte. Erfarna guider tar er genom gamla järnvägstunnlar, över floder, ner i små byar i dalgångarna och visar lämningar efter tempelriddarnas tid i området. Citrus- och olivplantager finns i princip överallt. Under tidig vår blommar mandelträden i dalarna, en fantastisk upplevelse. Området är ett Mecka även för landsvägscyklister som kommer långväga ifrån för att vässa formen. Kan det bli så mycket bättre? Det tror inte vi! Häng på!

Träningen Oliva Novas PRO-gym används av flera professionella rugby- och fotbollslag som förlägger sina träningsläger här varje år. Utanför dörren finns en rigg och fyra gräsplaner som kan användas för träning och redskapen i gymet kan tas med ut. I gruppträningslokalen finns stepbrädor, bodypumputrustning, gummiband och yogamattor. Stranden är en naturlig plats för morgonjoggen eller yogan - det är närmast en magisk upplevelse att se solen gå upp ur havet. Omgivningarna bjuder på varierande natur - både platt mark och berg i fonden.

Aktiviteter Nationalparksområdet med både lågland och berg som omger Oliva Nova är otroligt vackert och ingen känner till det bättre än guiderna från Extrem Tracks. Mountainbiking, landsvägscykling eller löpning/vandring - vilken aktivitet du än väljer kommer du att bjudas på fantastiska naturupplevelser. Mountainbiking i bergen är en fantastisk upplevelse. Nivån på turerna kan anpassas efter deltagarna, då guiderna delar upp grupperna så att alla får ut mesta möjliga av turen. Trailrunning & Geocaching Krydda löpturen med geocaching och gör den till ett äventyr, eller varför inte en tävling? Rutterna kan göras mer eller mindre avancerade!

Boendet Oliva Nova ligger mellan bergen och havet, med den långa stranden som närmaste granne. Resorten har en prisbelönt 18-håls golfbana designad av Severiano Ballesteros och är även värd för flera stora internationella ridsportevenemang varje år. Rummen håller hög standard och stora delar av huvudbyggnaden renoveras under vintern 2016-2017. Maten på Oliva Nova är fantastisk. Det intygar de flesta av våra resenärer. Frukostbuffén är enorm. För lunch och middag räcker salladsbuffén räcker långt i sig, men den är bara början. Flera varmrätter och ett rikt utbud av färsk frukt och desserter vid varje måltid gör att ingen kommer att gå hungrig under veckan.

Träningsupplägg Dag 1 Morgon - Powerwalk i soluppgången och vi möter den första dagen på vår härliga semester. Förmiddag - TABATA-träning utomhus! Rolig intervallträning för alla nivåer. Eftermiddag - WOD "Workout of the day". Här jobbar vi tillsammans, ett tufft pass med blandat styrka och puls som levererar den där sköna energin när man är klar. Dag 2 Morgon - Powerwalk längs stranden, lugnt eller snabbt, det avgör du själv utifrån din dagsform. Förmiddag - 3D- funktionell träning. Ny träningsmetod som tillåter kroppen att jobba i alla vinklar. Styrka, rörlighet och flås. Eftermiddag - Skivstångsträning, inga förkunskaper krävs, bara ett gott humör! Föreläsning efter middagen: "Nycklar till framgångsrika resultat" Dag 3 Morgon: Vi startar vår dag med en härlig Powerwalk - du bestämmer som vanligt tempot själv. Förmiddag- Cirkelfys på stranden! Vi jobbar främst med kroppens eget motstånd och med några få redskap och skapar ett roligt pass med både styrka och kondition. Eftermiddag- Välkommen på aerobic! Rolig konditionsträning med koordination, flås och glädje! Föreläsning efter middagen: Kost (beskrivning kommer...) Dag 4 Tidig morgon - Powerwalk med överraskningar längs vägen för den som vill ha ut lite extra av promenaden! Morgon - Vattengympa för alla till ösig musik :-) Förmiddag - Löpning i fin natur! Teknik och bra tips för dig som vill fortsätta löpningen på hemmaplan. Eftermiddag - Rörlighetsträning i lugn miljö. Stretch och avslappning i spända muskler. Workshop efter middagen - Teknikgenomgång! Du får hjälp av oss instruktörer att hitta rätt hållning och teknik i din träning. Vi går igenom grundövningar som t.ex. knäböj, armhävning och planka. Dag 5 Tidig Morgon - Vi fortsätter det vinnande konceptet att starta dagen på bästa sätt genom en skön Powerwalk. Morgon - Vattengympa för alla till ösig musik :-) Förmiddag - Superkul supercirkel i gymmets miljö! Du för testa både maskiner och fria vikter. Eftermiddag - Dansa loss till medryckande musik och Zambasteg! Dag 6 Morgon - Vår sista träningsdag startar vi som vanligt genom att väcka kroppen med en skön promenad i den fina naturen. Förmiddag- Yoga Puls! Ett härligt flow för hela kroppen med en energiboost för både kropp och själ! Eftermiddag - WOD "Workout of the day" Här jobbar vi tillsammans, ett tufft pass med blandat styrka och puls som leverera den där sköna känslan efteråt. Med reservation för ändringar! Invictus Travel Mer än bara en resebyrå! Vi har valt att samarbeta med partners som lever för att leverera bästa tänkbara förutsättningar för gästernas vistelse och träning. På så sätt kan du komma hem som dig själv, bara starkare You. Just stronger! Invictus Travel & Training AB är teknisk arrangör för resan.

OM RESAN Datum 9-16 oktober 2017 Destination Oliva Nova, Spanien Event She Gym s resa 2017 Inkluderat i priset Flyg Köpenhamn - Alicante t/r (andra avreseorter mot tillägg) Transfer t/r flygplatsen - resorten 7 nätter i del i dubbelrum på Oliva Nova Beach & Golf Resort Helpension: Frukostbuffé, lunch samt middagsbuffé med bordsvatten Gruppträningspass och föreläsningar Fri tillgång till gym Fri entré till spa och relaxavdelning 1 gång under veckan Mineralvatten vid varje gruppträningspass Fritt wifi & lokala skatter Ej inkluderat i priset Måltider på flygresan Övriga aktiviteter, utflykter, måltider vid utflykter, spabehandlingar, utrustningshyra Övriga måltider som inte specificeras ovan, snacks och drycker Dricks Pris per person från: 13 595 SEK Tillval: enkelrumstillägg 1 900 SEK Bokning sker direkt till info@invictustravel.com Sista bokningsdag är 31 maj 2017. Ange She Gym som referens. På vilka sätt kan jag betala min resa? Via bankgiro, kontoöverföring eller via onlinebetalning med VISA och Mastercard. Hur mycket skall jag betala och när? När du har bekräftat en bokning med Invictus Travel så kommer du att få en bokningsbekräftelse inom två arbetsdagar. För att kunna säkra din plats på resan så behöver du betala en deposition på 2 000 SEK inom 7 dagar från bokningsdatum. Bokar du en resa med reguljärflyg måste även hela flygkostnaden betalas omgående för att Invictus Travel ska kunna boka ditt flyg, innan detta är gjort kan flygkostnad och tillgång förändras. Resterande slutbetalning skall betalas senast 14 dagar innan avresa.

OM RESAN Tillägg Hyra av utrustning Cykeluthyrning och hyra av tennisbanor/paddeltennisbanor görs på plats. Fråga oss om uppdaterad prislista. All utrustningshyra betalas på plats på resorten. Avbeställningsskydd Avbeställningsskydd via ERV kan läggas till för 6 % av resans totala pris. Extra bagage På grund av de alltmer stränga restriktionerna gällande bagagevikt på flygplan så måste varje väska godkännas av flygbolaget. Vi hjälper gärna till om ni behöver boka extra bagage. Avgifterna varierar mellan flygbolagen. Kontakta Invictus Travel i god tid inför avresan. Viktigt Alla pass måste vara giltiga minst 3 månader efter hemkomstdatum. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna vid valutaförändringar och vid förändringar på flygpriser. När du bokar accepterar du Invictus Travels resevillkor, läs igenom dessa här: http://invictustravel.se/min-resa/resevillkor Angivet innehåll i Invictus Travel s resor, såsom destinationer, leverantörer, träningsupplägg etc är satta utifrån givna kriterier och optimala förhållanden. Ansvarig gruppledare/coach/beställare har alltid rätt att ändra resans innehåll p.g.a. väder, politiskt beslut eller annan åtgärd som ligger utanför vår kontroll för att inte äventyra resenärernas säkerhet. Vid sådan ändring har resenären ingen rätt till kompensation eller återbetalning från Invictus Travel om inte sådan är överenskommen.