TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN OKTOBER, 2016

Relevanta dokument
TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

PT on the Run to Spain

YOGA FUNKTIONELL TRÄNING LÖPNING MENTAL TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Yogaretreat. Brahmayoga YOGA MEDITATION SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER Glädje - Gemenskap - Inspiration

YOGA MEDITATION AVKOPPLING SOL & BAD KULTUR COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Sankt Jörgen Parks höstresa

Cykelresa med RHCK. Följ med oss till soliga Spanien! APRIL 2017

La Manga Training Camp

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017

Barcelona Training Camp

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa

Oliva Nova Runners Camp 2017

La Manga Training Camp

Fitnesscoachen. Träningsinspiration med. Oliva Nova, Spanien 25 maj - 1 juni 2017

TRÄNING SOL INSPIRATION COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Friskis & Svettis Eskilstuna

Träningsinspiration med She Gym

Träningsinspiration med She Gym

Mike s Gym & Training Camp

Fitness Camp La Manga

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

Marbella Training Camp

Mike s Gym & Obstacle Course

Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019

Ge dig själv nya utmaningar Träna i inspirerande miljö Svettas, skratta och väx som team Train hard, Play hard! Strength is a choice!

Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink

Nox Box Training Camp Tenerife Mars 2018

Träningsresa till Teneriffa!

6-13 MAJ 2018 LA MANGA, SPANIEN Träningsresa. I samarbete med:

Invictus Triathlon Camp

Training Camp by PT Vladan Rethymnon, Kreta maj 2018

Friskis&Svettis Training Camp 5-12 nov La Manga Club, Spanien

Koppla bort från en stressig vardag Yoga i inspirerande och vacker miljö Njut av omgivningarna Skratta och trivs i solen!

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

YOGA SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Trifit Triathlonläger 28 okt 4 nov La Manga Club, Spanien

EGG - Resor presenterar: oktober 2018

Carl Brümmer. Starta upp säsongen 2016 med världsmästarna! OBS: Max 22 deltagare - boka din plats idag!

EGG - Resor presenterar: 7-14 oktober 2017

UNITED STRENGTH. Mike s Gym Marbella Training Camp 28 september 5 oktober BY JENNY ADOLFSSSON & ANGELICA BRAGE BOKA TIDIGT ERBJUDANDE

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Invictus Fitness & Yoga Camp

Träningsresa till ön Hvar i Kroatien 29 sep - 6 okt

West Coast Triathlon Camp

ULTIMATE BIKE CAMP - GIRONA

TRIATHLON CAMP I SPANIEN

TI OW Red Sea Liveaboard Camp!

TRIATHLON CAMP I SPANIEN

MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA maj, 2018

Run Camp Premium Oskar Käck & Mustafa Mohamed

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS

TRIATHLON CAMP PÅ CURACAO

Kroatien 2013 NPTK klubbresa april

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m)

SUP. STAND UP PADDEL TRÄNINGSRESA Plats: Estoril Portugal Datum: Torsdag 15 Maj - Måndag 19 Maj, 2014

Tennisresa för vuxna - Kroatien hösten oktober Destination: Brac, Bol

Transkript:

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 13-20 OKTOBER, 2016 Training Camp Spanien Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och mentalt. Träna i vacker och inspirerande miljö Härlig utomhusbox Kunniga coacher som får DIG att utvecklas Golf, tennis, fotboll, gym Vackra stigar för fantastisk trailrunning MTB och landsvägscykling i toppklass! Tid för spa, relax och trevligt umgänge

Ladda batterierna med en resa som ger både fysisk och mental boost! Vi vill arrangera en inspirerande resa med både massor av träning och förutsättningar för sol och värme. Som resmål har vi valt Oliva Nova Beach & Golf Resort på Spaniens östkust - beläget bara några meter från den 6 kilometer långa sandstranden längs Costa de Valencia. Här finns fantastiska möjligheter för oss att bedriva träning samtidigt som vi bor bra och äter gott. Som deltagare skall du tillsammans med nya och gamla vänner få uppleva massor av härlig träning under en rolig och intensiv men samtidigt avkopplande vecka som kommer att stärka dig både fysiskt och mentalt. Vi kommer att ha tillgång till en fullt utrustad utomhusbox där vi kan bedriva härlig och intensiv träning tillsammans i solen. Sol, hav, spanska tapas och varma kvällar och bara riktigt skönt häng med dina träningsvänner - det är vad vi vill ge dig möjligheten att hänga med på! Vi packar ner träningskläder, solskyddsfaktor och badkläder och sedan hoppar vi på flyget ner till Alicante för en veckas kvalitetstid på Oliva Nova. Vi ger dig chansen att utveckla din träning och din teknik. Ska du med? Kort sagt - vi har laddat på rejält för att maximera din träningsvecka. Anmäl dig och se till att komma riktigt laddad du också. Välkommen!

Oliva Nova Beach & Golf Resort ligger på Costa de Valencia, 100 km norr om Alicante i sydöstra Spanien. Det unika läget mellan Medelhavet och de omgivande skyddande bergen gör att området har en behaglig medeltemperatur året om. Från resortens innergård med pool och härliga ytor för relax, mat och dryck har vi direktaccess till den fantastiska sandstranden som inbjuder till joggingturer. Vi har tillgång till en egen utomhus-box på resorten då vi förlägger träningspassen utomhus. Blir träningssuget ännu större kan du köra egna pass på något av gymmen också! Oliva Nova har dessutom en 18-hålsbana för golf ritad av Severiano Ballesteros, fyra fotbollsplaner, två tennisbanor och två paddeltennisbanor. I anslutning till fotbollsplanerna ligger Oliva Nova s Sports Centre med ett välutrustat gym. På hotellets bottenvåning ligger Oliva Novas spa och ett mindre gym. Här finns en stor härlig pool med jacuzzi och vattenfall, relaxrum, finsk bastu, turkiskt bad, fotbad och ett flertal duschar med olika tryck. Det finns också en separat damavdelning med bastu och duschar. I resortens fond reser sig en majestätisk bergskedja som är en del av en nationalpark. Här kan trailrunners och mountainbikefantaster verkligen få sitt lystmäte. Erfarna guider tar er genom gamla järnvägstunnlar, över floder, ner i små byar i dalgångarna och visar lämningar efter tempelriddarnas tid i området. Citrus- och olivplantager finns i princip överallt. Under tidig vår blommar mandelträden i dalarna, en fantastisk upplevelse. Området är ett Mecka även för landsvägscyklister som kommer långväga ifrån för att vässa formen. Vi bor bekvämt i hotellets rymliga dubbelrum med uteplats. Frukostbuffé, lunch (välj mellan vegetarisk/kött/fisk) och middagsbuffé ingår och serveras i samma byggnad. Alla ytor för träning ligger inom bekvämt gångavstånd. Kan det bli så mycket bättre? Det tror inte vi! Häng på!

Om oss CrossFit Kungsbacka är Kungsbackas bästa träningsanläggning. Vår 200 kvadratmeter stora anläggning är utrustad med en 7 meter lång Pullup/Squat rigg, 100-tals kg med vikter, tyngdlyftningsstänger, kettlebells och massor annan utrustning tillsammans med en yta för barnen. Vi erbjuder grupp och individuell träning inom CrossFit. CrossFit träningspass består av konstant varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet. Men vad betyder det? Det betyder att våra träningspass alltid är varierade (som det vardagliga livet), de består av helkroppsrörelser (som de du kan hitta i det vardagliga livet) och vi utför de här rörelserna under hög intensitet men alltid med korrekt teknik och form, säkerheten är A och O. Invictus Travel Mer än bara en resebyrå! Vi har valt att samarbeta med partners som lever för att leverera bästa tänkbara förutsättningar för gästernas vistelse och träning. På så sätt kan du komma hem som dig själv, bara starkare You. Just stronger! Invictus Travel & Training AB är teknisk arrangör för resan.

OM RESAN Datum 13-20 oktober 2016 Resmål Oliva, (Valencia), Spanien Event Training Camp Spanien Inkluderat i priset Flyg Göteborg - Alicante t/r Transfer t/r flygplatsen - resorten 7 nätter i del i dubbelrum på Oliva Nova Beach & Golf Resort (hotelldelen) Helpension: Frukostbuffé, lunch samt middagsbuffé Ledda pass i boxen, föreläsningar Fri tillgång till 2 olika gym Fri entré till spa och relaxavdelning 1 gång under veckan Mineralvatten vid varje träningspass En fri tvätt av träningskläder i servicecenter Fritt wifi & lokala skatter Ej inkluderat i priset Måltider på flygresan Övriga aktiviteter, utflykter, spabehandlingar, utrustningshyra (t.ex. cykel) Övriga måltider som inte specificeras ovan, snacks och drycker Dricks Pris per person från: 12 995 SEK Pris för barn 0-2 år i föräldrars säng: Endast flygskatter Pris för barn 3-11 år i extrasäng: 6495 SEK Tillval: enkelrumstillägg 1900 SEK Bokning sker direkt till info@invictustravel.com. Ange CF Kungsbacka som referens. På vilka sätt kan jag betala min resa? Via bankgiro, kontoöverföring eller via onlinebetalning med VISA och Mastercard. Hur mycket skall jag betala och när? När du har bekräftat en bokning med Invictus Travel så kommer du att få en bokningsbekräftelse inom två arbetsdagar. För att kunna säkra din plats på resan så behöver du betala en deposition på 2 000 SEK inom 7 dagar från bokningsdatum. Bokar du en resa med reguljärflyg måste även hela flygkostnaden betalas omgående för att Invictus Travel ska kunna boka ditt flyg, innan detta är gjort kan flygkostnad och tillgång förändras. Resterande slutbetalning skall betalas senast 14 dagar innan avresa.

OM RESAN Tillägg Hyra av utrustning Cykeluthyrning och hyra av tennisbanor/paddeltennisbanor görs på plats. Fråga oss om uppdaterad prislista. All utrustningshyra betalas på plats på resorten. Avbeställningsskydd Avbeställningsskydd via ERV kan läggas till för 6 % av resans totala pris. Extra bagage På grund av de alltmer stränga restriktionerna gällande bagagevikt på flygplan så måste varje väska godkännas av flygbolaget. Vi hjälper gärna till om ni behöver boka extra bagage. Avgifterna varierar mellan flygbolagen. Kontakta Invictus Travel i god tid inför avresan. Viktigt Alla pass måste vara giltiga minst 6 månader efter hemkomstdatum. Alla som cyklar måste ha en kopia på sitt pass med sig ut på cykelrundan. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna vid valutaförändringar och vid förändringar på flygpriser. När du bokar accepterar du Invictus Travels resevillkor, läs igenom dessa här: http://invictustravel.se/min-resa/resevillkor Angivet innehåll i Invictus Travel s resor, såsom destinationer, leverantörer, träningsupplägg etc är satta utifrån givna kriterier och optimala förhållanden. Ansvarig gruppledare/coach/beställare har alltid rätt att ändra resans innehåll p.g.a. väder, politiskt beslut eller annan åtgärd som ligger utanför vår kontroll för att inte äventyra resenärernas säkerhet. Vid sådan ändring har resenären ingen rätt till kompensation eller återbetalning från Invictus Travel om inte sådan är överenskommen.