1 Mötet förklarades öppnat av föreningens ordförande och mötesdeltagarna hälsades välkomna.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "1 Mötet förklarades öppnat av föreningens ordförande och mötesdeltagarna hälsades välkomna."

Transkript

1 Protokoll från ordinarie årsmöte Mötet förklarades öppnat av föreningens ordförande och mötesdeltagarna hälsades välkomna. 2 Mikael Almvret väljs av mötet till mötets ordförande. 3 Ann Ruck väljs av mötet till mötets sekreterare. 4 Till justerare av mötesprotokollet väljs av mötet Tommy Kvist och Lars Ekström. 5 Årsmötet befanns vara behörigt utlyst. 6 Debiteringslängden justerades genom att listan på fastighetsägare skickades runt mötet på revision. Totalt var 40 fastighetsägare närvarande. 7 Verksamhetsberättelsen presenterades av ordföranden och godkändes av mötet. Verksamhetsberättelsen bifogas protokollet. 8 Budgetutfallet presenterades av kassören och ordförande. Föreningens elpris är för närvarande rörligt och styrelsen har gett materialförvaltaren i uppdrag att följa prisutvecklingen på elmarknaden för att binda till fast elavtal när priserna sjunker. E.ons (fd Graninge) förändrade rutiner för avläsningsperiod, har inneburit att kostnaden för 2005 blivit högre. Det var mötets mening att ge materialförvaltaren fortsatt uppdrag att se över elavtalet. Kassören gjorde mötet uppmärksamma på att föreningens marginaler är mycket små och inte täcker eventuella extra ordinära utgifter.

2 9-10 Revisorerna godkände räkenskaperna och förordade att styrelsen beviljades ansvarsfrihet för räkenskapsåret 2005, detta bifölls av mötet. Revisorerna påpekade att föreningens överskott är litet och riskerar att försvinna i och med kommande avgiftshöjningar från ComHem och stigande elpriser. Revisorernas berättelse bifogas protokollet. 11 Budget och samfällighetsavgift 2006 Ökade kostnader för kabel TV och el uppskattas till ca 10 %, pga. av nya avtal med högre pris. Styrelsen lämnar därför två förslag till medlemsavgifter: Förslag 1: Oförändrad avgift 2500 kronor per fastighet 250 kronor för utnyttjande av motorvärmare i garage Förslag 2: Höjd avgift till 2800 kronor per fastighet. Ökningen ger :- i buffert 250 kronor för utnyttjande av motorvärmare i garage. Mötet fastslog styrelsens förslag till budget 2006 och beslutade att medlemsavgiften skall vara oförändrad från föregående år enligt förslag 1.

3 För att få in alla årsavgifter i tid, föreslår styrelsen att en förseningsavgift på 50 kronor för påminnelse nr 1 och ytterligare 50 kronor för påminnelse nr 2 införs. Mötet biföll styrelsens förslag. I år införs ett nytt sätt att fakturera samfällighetsavgiften. Den tidigare modellen med förtryckta inbetalningskort är alltför tidskrävande och krånglig att hantera.. Istället kommer varje fastighetsägare att erhålla en faktura utan förtryckta uppgifter. Sista dag för inbetalning är den 31/3. Observera att kontant betalning inte accepteras. 12 Ersättning till styrelsemedlemmar, samt förtroendeuppdrag från styrelsen, beslutades förbli oförändrad, d v s 1000:- i rabatt. Helt avgiftsbefriade är ordförande, kassör och materialförvaltare. Ersättningen till aktiva revisorer beslutades att förbli oförändrad 400 kronor per år. 13 Val av styrelse: Till ordförande på 1 år valdes Mats Nordin (omval) Såningsv. 126 Till ledamot på 2 år valdes Ann Hallner (nyval) Såningsv. 68 Till ledamot på 2 år valdes Monika Larsson (nyval) Såningsv. 140 Till ledamot på 1 år valdes Lonard Lorentzen (nyval) Såningsv. 226 Till suppleant på 1 år valdes Håkan Holmberg (nyval) Såningsv. 118 Till suppleant på 1 år valdes Sussanne Lindborg (nyval) Såningsv Val av revisorer samt revisorsuppleanter: Till revisor på 1 år valdes Roland Nordqvist (nyval) Såningsv. 154 Till revisor på 1 år valdes Tommy Kvist (omval) Såningsv. 70 Till revisorsuppleant valdes Dan Norberg (nyval) Såningsv. 224 Till revisorsuppleant valdes Leif Hedin (nyval) Såningsv Val av valberedning

4 Till valberedningen Lasse Persson (omval) Såningsv. 144 på 1 år valdes: Marie Möllerfors (omval) Såningsv. 72 Mikael Almvret (nyval) Såningsv Nyttjande av el i garagen. Vid genomgång av elmätarna i garagen, noterades att en del hushåll använder motorvärmare trots att man inte betalat avgiften. Styrelsen föreslår en straffavgift på 250 kronor för obehörigt utnyttjande av el i garagen (utöver den ordinarie avgiften på 250 kronor). För att elsystemet i garagen inte ska överbelastas är det viktigt att alla respekterar att timer alltid måste användas vid användning av motorvärmare samt att maxtid för inkoppling är 2 timmar/dygn. 17 Spolning av avloppsrör i fastigheterna. Mötet inleddes med information angående spolning av avloppsrör. Styrelsen har via brev från kommunen uppmärksammats att Samfälligheten har ansvaret för de gemensamma avloppsrören inom Samfälligheten till kommunens avloppsrör. Kommunen rekommenderar spolning var 5:e år - vilket aldrig har gjorts i vårt område. Samfällighetsförening nr 1 har haft problem med rötter i ledningarna. Flera fastigheter i vår egen Samfällighet har drabbats av stopp i avloppet i köket, vilket i ett fall ledde till byte av golv i både kök och vardagsrum. Blir det stopp i en fastighet kan det bli stopp i hela längan, avloppsvattnet rinner inte ut, utan finns kvar i de gemensamma ledningarna under husen, så det är viktigt att alla fastigheter i varje länga spolar sina avloppsrör samtidigt. Någon provinspektion av avloppsrören har ej genomförts, men det är rimligt att anta att avloppsrören är i stort behov av spolning efter 34 år. Styrelsen föreslår att spolning genomförs med en kostnad av 845 kronor/fastighet inkl moms (i ndividuell fakturering) i enlighet med offert från RagnSells V-A Teknik. Dagvattenbrunnarna omfattas inte av denna spolning. Mötet beslutade att bordlägga styrelsens förslag, eftersom mötet endast kan besluta om åtgärd för spolning av samfällighetens gemensamma avloppsstruktur men inte för spolning till respektive fastighet. Årsmötet kan således endast ta beslut om att spola de gemensamma avloppsrören, men inte de enskilda delarna i respektive fastighet. Mötet ger styrelsen i uppdrag att återkomma med separata kostnader för spolning av samfällighetens gemensamma avlopp respektive vad som blir fastighetsägarens kostnad för att spola de privata rören. Rekommendationen är naturligtvis fortfarande att den enskilde fastighetsägaren, med leverantörens hjälp, utför spolning av de enskilda avloppsrören. Allt för att minimera risken för ett eventuellt stopp i ledningarna. Beslut i frågan tas vid ett extra årsmöte.

5 18 Övriga frågor Sophanteringen i Järfälla Kommunen har upphävt beslutet om att vara finansiellt behjälplig med utplaceringen av stora gemensamma sopbehållare. Den nuvarande lösningen med att placera sopkärlen vid garagen behålls tills varje enskild förening tar beslut om annan lösning. Mötet beslutade att avvakta kommunens initiativ. ComHem Nuvarande teknik för vår kabel TV är sedan 1988 då anläggningen installerades i Samfälligheten. Styrelsen väcker frågan om en översyn av avtalet med ComHem bör genomföras. Olika förslag på de tekniska möjligheter, t ex snabbare Internet-uppkoppling, digital-tv, lämpliga leverantörer som finns diskuterades. Marknaden är stor och det är mycket som är på gång och lämpligen bildar engagerade hushåll i en arbetsgrupp för genomgång av förutsättningar för vårt nuvarande kabel TV- system. Mötets mening var att bordlägga frågan tillsvidare. Protokoll som e-post För snabbare och enklare distribution går det nu att få protokoll, närpolisbrevet samt övrig information (t ex om sophämtning etc.) via - anmäl via vår hemsida Om du inte anmäler dig får du informationen i brevlådan i vanlig ordning. Information som lagras hos Samfälligheten är; förnamn, efternamn, adress och adress. 19 Mötet avslutas Ordförande tackade styrelsen, valberedning och de som bidragit med tid och kraft, för ett bra arbete under det gångna året. De avgående styrelsemedlemmarna avtackades med blommor. Ann Ruck Sekreterare Tommy Kvist Justeringsman Mikael Almvret Ordförande Lars Ekström Justeringsman

1 Mötet förklarades öppnat av föreningens ordförande och mötesdeltagarna hälsades välkomna.

1 Mötet förklarades öppnat av föreningens ordförande och mötesdeltagarna hälsades välkomna. Protokoll från ordinarie årsmöte 2005-02-17 1 Mötet förklarades öppnat av föreningens ordförande och mötesdeltagarna hälsades välkomna. 2 Mikael Almvret väljs till mötets ordförande. 3 Mats Nordin väljs

Läs mer

Hasselnötens Samfällighetsförening

Hasselnötens Samfällighetsförening Hasselnötens Samfällighetsförening Föreningsstämma 090505 Närvarande: Linda Nyström (94:56) Thomas Persson (94:73) Monica Lännbjer (94:48) Leif Tell (94:48) Håkan Persson (94:62) Margit Piotrowski (94:85)

Läs mer

HAMMARBY IF ORIENTERINGSFÖRENING

HAMMARBY IF ORIENTERINGSFÖRENING HAMMARBY IF ORIENTERINGSFÖRENING Dagordning för Hammarby IF Orienteringsförenings årsmöte för 2011 1. Hammarby IF Orienterings 89:e årsmöte öppnas. 2. Fastställande av röstlängd för mötet. 3. Val av ordförande

Läs mer

1 Årsstämmans öppnande Markus Andersson hälsade alla välkomna och Årsstämman öppnades.

1 Årsstämmans öppnande Markus Andersson hälsade alla välkomna och Årsstämman öppnades. Holma Östra Samfällighetsförening, Svedala 2013-02-12 Sida 1(3) Närvarande: 10 hushåll av 92 Styrelsenärvarande: Markus Andersson, Roger Hansson, Anna Käck, Jenny Nilsson, Ambjörn Persson. Frånvarande:

Läs mer

OUVERTYRENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

OUVERTYRENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING OUVERTYRENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING 1 (7) ) Stämmoprotokoll med bilaga 1 innehållande debiteringslängd och utgifts-och inkomststat fört vid Ouvertyrens samfällighetsförenings ordinarie stämma 2019. Tid:

Läs mer

Tygelsjö Norra Samfällighetsförening

Tygelsjö Norra Samfällighetsförening Tygelsjö Norra Samfällighetsförening Protokoll från ordinarie föreningsstämma 2009 Sammanträdesdatum: 090323 Plats: Tygelsjöskolans matsal Närvarande medlemmar: Vapenhusgatan: 1, 2, 4, 5, 6, 8, 9 Mittskeppsgatan:

Läs mer

Plats: Hyresgästföreningens lokal, Fredrikas Gård 1. 1 Mötets öppnande Sven Bjerèn öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

Plats: Hyresgästföreningens lokal, Fredrikas Gård 1. 1 Mötets öppnande Sven Bjerèn öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 1(9) Föreningsstämma Tid: 2015-03-24 Plats: Hyresgästföreningens lokal, Fredrikas Gård 1 Protokoll 1 Mötets öppnande Sven Bjerèn öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Ordförande Sven Bjerèn valdes

Läs mer

2011-06-15. 2. Val av ordförande för stämman Till ordförande för stämman valdes Anette Eliesersson.

2011-06-15. 2. Val av ordförande för stämman Till ordförande för stämman valdes Anette Eliesersson. Hulta Samfällighetsförening Protokoll för ordinarie föreningsstämma 2011-06-15 1. Mötets öppnande Ordföranden hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Dagordningen justerades med punkt 12a val av ordförande

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Slätmossen Västra Samfällighetsförening

Protokoll fört vid årsmöte för Slätmossen Västra Samfällighetsförening Årsmöte 2014-03-11 Stefan Lindvall 1 Protokoll fört vid årsmöte för Slätmossen Västra Samfällighetsförening 2014-03-11 1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Lindvall förklarade mötet öppnat. 2. Godkännande

Läs mer

Samfällighetsföreningen Blästad

Samfällighetsföreningen Blästad PROTOKOLL Årsstämma Fredag den 8 mars 2013 kl. 19.00 Blästadsskolans matsal 1. Öppnande Ordförande Per Palmquist hälsade välkommen samt förklarade stämman för öppnad. 2. Fastställande av röstlängd 35 hushåll

Läs mer

FJÄLLE S SAMFÄLLIGHETSFÖRE I G I JÄRFÄLLA

FJÄLLE S SAMFÄLLIGHETSFÖRE I G I JÄRFÄLLA FJÄLLE S SAMFÄLLIGHETSFÖRE I G I JÄRFÄLLA Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma den 23 mars 2010. 1 Mötets öppnande. Ordförande Magnus Bergsten hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2 Fråga om

Läs mer

PROTOKOLL. Århus samfällighetsförening Sida 1(6)

PROTOKOLL. Århus samfällighetsförening Sida 1(6) Århus samfällighetsförening Sida 1(6) Deltagare: Enligt rösträkning Kopiemottagare: HT 1,2, 3 och samtliga andelsägare Dagordning Sida 1. Stämman öppnas 2. Fastställande av dagordning 3. Fråga om stämman

Läs mer

Uthammar Udds Samfällighetsförening

Uthammar Udds Samfällighetsförening Uthammar Udds Samfällighetsförening Protokoll fört vid ordinarie årsstämma lördagen den 9 juli 2016 kl 10.00 i Smedjan Uthammar. Närvarande enligt deltagarlista (bilaga 1) 1 Ordförande Karl-Åge Skansberg

Läs mer

Samfällighetsföreningen Blästad

Samfällighetsföreningen Blästad PROTOKOLL Årsstämma Fredag den 9 mars 2018 kl. 19.00 Blästadsskolans matsal 1. Öppnande Ordförande Bo Einarsson hälsade välkommen samt förklarade stämman för öppnad. 2. Fastställande av röstlängd 43 hushåll

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 10 JULI 2009 I LUDVIKA

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 10 JULI 2009 I LUDVIKA 2009-08-03 PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 10 JULI 2009 I LUDVIKA 1 Årsmötets öppnande Ordförande Lars Billström hälsade medlemmarna välkomna och öppnade årsmötet. 2 Fastställande

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Traneberg-Sunnegata Ekonomisk förening.

Protokoll fört vid årsmöte med Traneberg-Sunnegata Ekonomisk förening. 1 Protokoll fört vid årsmöte med Traneberg-Sunnegata Ekonomisk förening. Plats: Tolsjö bygdegård Datum: 2012-05-16 Tid: 19,00 1. Ordföranden Thomas Pilhagen hälsade alla välkomna till föreningens första

Läs mer

Protokoll föreningsstämma den 17 mars 2011 Plats: Mathiasgården, Vallentuna

Protokoll föreningsstämma den 17 mars 2011 Plats: Mathiasgården, Vallentuna ÄPPELBLOMMANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Protokoll föreningsstämma den 17 mars 2011 Plats: Mathiasgården, Vallentuna Stämmans öppnande Peter Bergman öppnade stämman och hälsade alla medlemmar välkomna. 1. Val

Läs mer

PROTOKOLL fört vid årsmöte med Sandvikens tomtägareförening söndagen den 5 juli 2015 på Sandvikens camping

PROTOKOLL fört vid årsmöte med Sandvikens tomtägareförening söndagen den 5 juli 2015 på Sandvikens camping PROTOKOLL fört vid årsmöte med Sandvikens tomtägareförening söndagen den 5 juli 2015 på Sandvikens camping Närvarande:14 personer enligt bifogad närvarolista. Mötets öppnande: Mötesordförande: Mötessekreterare:

Läs mer

Protokoll fört vid Fårtickegångens Samfällighetsförenings Årsstämma torsdagen den 26 mars 2009 i Krusbodaskolans elevmatsal.

Protokoll fört vid Fårtickegångens Samfällighetsförenings Årsstämma torsdagen den 26 mars 2009 i Krusbodaskolans elevmatsal. Protokoll Årsstämma 2009 Protokoll fört vid Fårtickegångens Samfällighetsförenings Årsstämma torsdagen den 26 mars 2009 i Krusbodaskolans elevmatsal. 1. MÖTETS ÖPPNANDE Björn Ericsson öppnade stämman och

Läs mer

Anläggningssamiållighet

Anläggningssamiållighet Anläggningssamiållighet Grimsta B Protokoll från ordinarie stämma 2003 2004-02-16 kl. 18.30-21.00 i Breddenskolans matsal 1. Stämmans öppnande Ordförande Björn Hedlund hälsade samtliga välkomna och förklarade

Läs mer

Rosenlunds samfällighet - Protokoll årsstämma 2018

Rosenlunds samfällighet - Protokoll årsstämma 2018 Rosenlunds samfällighet - Protokoll årsstämma 2018 Tisdagen den 20 mars kl 19.00 i Fågelvik skolas matsal, Ingarö Dagordning 1. Val av ordförande, sekreterare och två justeringsmän för stämman 2. Styrelsens

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte i Vikens Kultur- och Byaförening Onsdagen den 5 mars 2014 på Vikens Hemgård

Protokoll fört vid årsmöte i Vikens Kultur- och Byaförening Onsdagen den 5 mars 2014 på Vikens Hemgård Protokoll fört vid årsmöte i Vikens Kultur- och Byaförening Onsdagen den 5 mars 2014 på Vikens Hemgård Kvällen inleddes med att Anders Rönndal från Öresundskraft och Ulf Liljefors från Höganäs Energi informerade

Läs mer

Samfällighetsföreningen Blästad

Samfällighetsföreningen Blästad PROTOKOLL Årsstämma Fredag den 7 mars 2014 kl. 19.00 Fredriksbergsskolans matsal 1. Öppnande Ordförande Karl Weyde hälsade välkommen samt förklarade stämman för öppnad. 2. Fastställande av röstlängd 43

Läs mer

Att bilda en förening

Att bilda en förening Att bilda en förening Här hittar du information om hur man startar en förening och om vilka uppgifter styrelsen och styrelsens ledamöter har. Förberedelser För att kunna bilda en förening måste det finnas

Läs mer

Protokoll ordinarie föreningsstämma 2013

Protokoll ordinarie föreningsstämma 2013 Protokoll ordinarie föreningsstämma 2013 Vallbovägens vägförening 2013-03-26 Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma 2013-03-26 på Flommens Golfklubb. Närvarande enligt bifogad närvarolista. Dagordning.

Läs mer

Protokoll fört vid Hovetorps båtklubbs årsmöte

Protokoll fört vid Hovetorps båtklubbs årsmöte Protokoll fört vid Hovetorps båtklubbs årsmöte Datum: 2019-03-27 Plats: Landeryds Golfklubb, Linköping Närvarande: 26 st medlemmar Bilaga 1) Närvarolista (endast i sekreterarpärmen, namn publiceras ej

Läs mer

Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013

Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013 Sida 1 av 6 Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013 1 Årsmötets öppnande. Klas Wetter hälsade alla 25 medlemmar välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 2 Godkännande

Läs mer

Ribbybergs Samfällighetsförening

Ribbybergs Samfällighetsförening Ribbybergs Samfällighetsförening Protokoll från Föreningsstämma 2016-03-10 Inklusive bilagor Bilaga 1. Förslag till dagordning Bilaga 2a & b. Röstlängd/närvarolista & fullmakter Bilaga 3. Verksamhetsberättelse

Läs mer

En information om hur det går till att bilda en förening.

En information om hur det går till att bilda en förening. Bilda förening En information om hur det går till att bilda en förening. Att bilda en förening I Sverige finns det ingen lag som kräver att ideella föreningar ska registreras eller godkännas. Det innebär

Läs mer

Protokoll. fört vid föreningsårsstämma med Lofsdalsspår Ekonomisk Förening

Protokoll. fört vid föreningsårsstämma med Lofsdalsspår Ekonomisk Förening Protokoll fört vid föreningsårsstämma med Lofsdalsspår Ekonomisk Förening Tid: 5 augusti 2018 kl 10.00 Plats: Fjällanläggningen, konferenslokalen i Lofsdalen Närvarande: Emil BackmanStyrelsen/Lofsdalsfjällens

Läs mer

Exempel på att bilda en förening

Exempel på att bilda en förening Exempel på att bilda en förening Information om hur man går till väga för att bilda en förening och information om vad styrelsen och styrelsens ledamöter har för uppgifter. 1. Att bilda en förening I Sverige

Läs mer

KÖLINGAREDS BYALAG Protokoll fört vid årsmöte 2015

KÖLINGAREDS BYALAG Protokoll fört vid årsmöte 2015 KÖLINGAREDS BYALAG Protokoll fört vid årsmöte 2015 Datum: 2015-02-23 Tid: 19.00 Plats: Församlingshemmet Närvarande: ca 30 medlemmar Bilaga 1: Revisionsberättelse för 2014 Bilaga 2: Verksamhetsplan för

Läs mer

Årsmöte för Geddebergsvägens samfälligheter verksamhetsåret 2014/2015

Årsmöte för Geddebergsvägens samfälligheter verksamhetsåret 2014/2015 Årsmöte för Geddebergsvägens samfälligheter verksamhetsåret 2014/2015 Dagordning Val av ordförande för stämman Val av sekreterare för stämman Val av två justeringsmän Fråga om kallelse till stämman utsänts

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte i Djurgårdsbrunnsvikens Motorbåtsklubb

Protokoll fört vid årsmöte i Djurgårdsbrunnsvikens Motorbåtsklubb Protokoll fört vid årsmöte i Djurgårdsbrunnsvikens Motorbåtsklubb Sidan 1 av 5 Onsdagen den 30 mars 2016 kl 1830. Plats museiisbrytaren S:t Erik, Djurgården. 1 mötets öppnande Vice ordförande Jan Nordvall

Läs mer

Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51

Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51 Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51 Välkomna till årsmötet som kommer att hållas i folkets hus den 23 februari 2014 kl. 17.00 Diskussioner

Läs mer

Asociacón Club Escandinavo Sur Årsmöte. Tid: Lördagen den 8 december 2012, kl. 11.15-12.30

Asociacón Club Escandinavo Sur Årsmöte. Tid: Lördagen den 8 december 2012, kl. 11.15-12.30 Asociacón Club Escandinavo Sur Årsmöte. Tid: Lördagen den 8 december 2012, kl. 11.15-12.30 1 Plats: Svenska kyrkan i Los Cristianos. Närvarande: 56 medlemmar, varav 4 med lämnade fullmakter, av 246 medlemmar.

Läs mer

Mötet ansågs utlyst enligt stadgarna. 3 Val av ordförande samt sekreterare för stämman

Mötet ansågs utlyst enligt stadgarna. 3 Val av ordförande samt sekreterare för stämman Fört vid Vintergäckens Samfällighetsförenings ordinarie föreningsstämma den 25/4-2006 i Porthälla gymnasiums hörsal. Närvarande fastighetsägare: 37 st (17%) Frånvarande fastighetsägare: 175 st (83%) Fullmakter

Läs mer

Norröra Samfällighetsförening

Norröra Samfällighetsförening Norröra Samfällighetsförening Årsstämman 2015-07-18 Bilagor: Närvarolista Ekonomisk redovisning GA 1-2 Ekonomisk redovisning GA 6 Verksamhetsberättelse Revisionsberättelse Budgetförslag GA 1-2 Budgetförslag

Läs mer

BJÄRE GOLFKLUBB ÅRSMÖTESPROTOKOLL 2013

BJÄRE GOLFKLUBB ÅRSMÖTESPROTOKOLL 2013 BJÄRE GOLFKLUBB ÅRSMÖTESPROTOKOLL 2013 Protokoll fört vid Bjäre Golfklubbs Årsmöte lördagen den 5 januari 2013 I Båstad Kommuns sessionssal Mötets öppnande Björn Johnsson inledde mötet med att hälsa alla

Läs mer

Närvarande: På årsstämman deltog 32 medlemmar från 27 fastigheter, se bilaga 2.

Närvarande: På årsstämman deltog 32 medlemmar från 27 fastigheter, se bilaga 2. JAKOBSDALS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Protokoll årsstämma Sida 1 (5) Protokoll från ordinarie årsstämma Tid: Söndagen den 22 mars 2015 kl 19.00 Plats: Hagbyskolans Matsal Närvarande: På årsstämman deltog 32

Läs mer

Rosenlunds samfällighet - Protokoll årsstämma 2019

Rosenlunds samfällighet - Protokoll årsstämma 2019 Rosenlunds samfällighet - Protokoll årsstämma 2019 Tisdagen den 26 mars kl 19.00 i Fågelvik skolas matsal, Ingarö Dagordning 1. Val av ordförande, sekreterare och två justeringsmän för stämman 2. Styrelsens

Läs mer

Protokoll fört vid årsstämma i Tallrisets Samfällighetsförening den 19 mars 2010

Protokoll fört vid årsstämma i Tallrisets Samfällighetsförening den 19 mars 2010 Protokoll fört vid årsstämma i Tallrisets Samfällighetsförening den 19 mars 2010 Närvarande 38 personer. 1. Årsstämman öppnas Årsstämman förklarades öppnad av ordföranden Tina Lindberg. 2. Prövning om

Läs mer

Ärende Ordinarie föreningsstämma 2010/2011 som hölls i Håbo kommunalhus

Ärende Ordinarie föreningsstämma 2010/2011 som hölls i Håbo kommunalhus PROTOKOLL 2010-09-02 1 (5) Klas Englund SS-PRT-2100-03 Ärende Ordinarie föreningsstämma 2010/2011 som hölls 2010-08-28 i Håbo kommunalhus Närvarande Olle Samson, Tea Boman, Klas Englund, Madelene Håll,

Läs mer

Protokoll fört vid. Persgärde Samfällighetsförening årsmöte 2013-03-24

Protokoll fört vid. Persgärde Samfällighetsförening årsmöte 2013-03-24 Protokoll fört vid Persgärde Samfällighetsförening årsmöte 2013-03-24 Anförande av ordförande Anförande av styrelseordförande Karl-Ivar Wennerholm Nyinflyttade Lotte Hansen och Torbjörn Gustavsson PG43

Läs mer

Protokoll gällande årsmöte i Eslövs MotorCykelKlubb, EMCK, 19 oktober 2013. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

Protokoll gällande årsmöte i Eslövs MotorCykelKlubb, EMCK, 19 oktober 2013. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll gällande årsmöte i Eslövs MotorCykelKlubb, EMCK, 19 oktober 2013. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Till mötesordförande valdes Roland Nihlén. 3. Till mötessekreterare

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2007-03-12 på Malmö Roddklubb

Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2007-03-12 på Malmö Roddklubb Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2007-03-12 på Malmö Roddklubb Närvarande: 14 medlemmar representerade Helsingborgs Roddklubb, Höganäs Roddförening, Landskrona Roddklubb, Malmö Roddklubb

Läs mer

Kallelse till Föreningsstämma

Kallelse till Föreningsstämma Kallelse till Föreningsstämma Hyllinge Nordöstra Samfällighetsförening Tid: 11:e mars 2015 kl. 19.00 Plats: Hyllinge Skola, matsalen, Hyllinge Bilagor Verksamhetsberättelse 2014 Årsredovisning 2014 Revisionsberättelse

Läs mer

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ordinarie årsstämma den 2010-09-23 Klockan 19:00 Plats: Stenhamraskolans matsal, Stenhamra 1. Val av ordförande för stämman. 2. Val av sekreterare för stämman.

Läs mer

Ribbybergs Samfällighetsförening

Ribbybergs Samfällighetsförening Ribbybergs Samfällighetsförening Protokoll från Föreningsstämma 2018-03-21 Inklusive bilagor Bilaga 1. Förslag till dagordning Bilaga 2. Röstlängd/närvarolista Bilaga 3. Verksamhetsberättelse 2017 Bilaga

Läs mer

4 Godkännande av röstlängd samt val av rösträknare

4 Godkännande av röstlängd samt val av rösträknare Skärsliparens samfällighetsförening Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma den 22 mars 2010 Tid: 19.00 Plats: Kvarterslokalen, Korgmakargatan 40 1 Stämmans öppnande Ordförande Jens Werkander hälsade

Läs mer

Tid: 1/10 kl 16:00 2015 Wilandersalen (M-huset) på Universitetssjukhuset Örebro

Tid: 1/10 kl 16:00 2015 Wilandersalen (M-huset) på Universitetssjukhuset Örebro Svensk Förening för Klinisk Fysiologi Protokoll vid ordinarie föreningsmöte(årsmöte) Tid: 1/10 kl 16:00 2015 Wilandersalen (M-huset) på Universitetssjukhuset Örebro Årsmötets dagordning: 1. Mötets öppnande.

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank.

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank. Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank. Ordförande Joakim Sjögren hälsade alla välkomna, tackade Falkenbergs Sparbank för att vi får nyttja

Läs mer

Samfälligheten Grimsta B

Samfälligheten Grimsta B Samfälligheten Grimsta B Protokoll från ordinarie stämma 2005 2006-02-21 kl.19:00-21:30 1. Stämmans öppnande Björn Hedlund hälsade samtliga välkomna och förklarade stämman öppnad. 2. Val av mötesfunktionärer

Läs mer

Trädgårdslundens Samfällighet

Trädgårdslundens Samfällighet Årsstämma 2017 Trädgårdslundens Samfällighet 2017-03-14 1 Årsstämma 2017 Varmt välkomna! 2 Dagordning 1 Mötets öppnande 2 Val av ordförande för stämman 3 Val av sekreterare för stämman 4 Val av två justeringsmän

Läs mer

1 Årsstämmans öppnande Markus Andersson hälsade alla välkomna och Årsstämman öppnades.

1 Årsstämmans öppnande Markus Andersson hälsade alla välkomna och Årsstämman öppnades. Holma Östra Samfällighetsförening, Svedala 2012-02-14 Sida 1(3) Protokoll Årsstämma 2011-3 ****************************************************************************** Närvarande: 11 hushåll av 92 Styrelsenärvarande:

Läs mer

Trädgårdslundens Samfällighet

Trädgårdslundens Samfällighet Årsstämma 2018 Trädgårdslundens Samfällighet 2018-03-14 1 Dagordning 1 Mötets öppnande 2 Val av ordförande för stämman 3 Val av sekreterare för stämman 4 Val av två justeringsmän 5 Godkännande av dagordning

Läs mer

ORDINARIE ÅRSMÖTE MED BRÄNNÖ VÄGFÖRENING 2015

ORDINARIE ÅRSMÖTE MED BRÄNNÖ VÄGFÖRENING 2015 BRÄNNÖ VÄGFÖRENING PROTOKOLL 430 85 Brännö 2015-03-14 Org.nr. 855100-0428 ORDINARIE ÅRSMÖTE MED BRÄNNÖ VÄGFÖRENING 2015 Tid: lördag den 14 mars 2014 kl. 12.00 Plats: Brännögården, Brännö Närvarande: 15

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 16 JULI 2010 I LUDVIKA

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 16 JULI 2010 I LUDVIKA 2010-07-28 PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 16 JULI 2010 I LUDVIKA Före årsmötesförhandlingarna hälsade vice ordföranden Britt-Marie Fröjdhammar medlemmar och gäster välkomna. Traditionsenligt

Läs mer

Sunds Samfällighetsförenings årsmötesprotokoll 2016

Sunds Samfällighetsförenings årsmötesprotokoll 2016 Sunds Samfällighetsförenings årsmötesprotokoll 2016 Ärende: Årsmöte i Sunds Samfällighetsförening 2016 Tid: Lördagen den 19 mars 2016 kl. 1000-1130 Plats: Närvarande: Finska föreningens lokal, Lånesta

Läs mer

Protokoll - Sydskanes Emse årsmöte 2012

Protokoll - Sydskanes Emse årsmöte 2012 Protokoll - Sydskanes Emse årsmöte 2012 Protokoll fört vid årsmöte för Sydskanes Emse på Ring Knutstorp den 27 oktober 2012. Ordföranden Thomas Christiansson hälsar samtliga mötesdeltagare välkomna till

Läs mer

fört vid Årsmöte i Stureby Villaägareförening upa, tissdagen den 23 april 2013, kl 19.00 Närvarande: 53 medlemmar inkl styrelsen 15 icke medlemmar

fört vid Årsmöte i Stureby Villaägareförening upa, tissdagen den 23 april 2013, kl 19.00 Närvarande: 53 medlemmar inkl styrelsen 15 icke medlemmar PROTOKOLL fört vid Årsmöte i Stureby Villaägareförening upa, tissdagen den 23 april 2013, kl 19.00 Plats: Sturebyskolans aula Närvarande: 53 medlemmar inkl styrelsen 15 icke medlemmar Föredragningslista

Läs mer

Protokoll Kungsbacka Trädgårdsvänners Årsmöte 3 mars 2019, Elof Lindälvs gymnasium kl 13.30

Protokoll Kungsbacka Trädgårdsvänners Årsmöte 3 mars 2019, Elof Lindälvs gymnasium kl 13.30 Protokoll Kungsbacka Trädgårdsvänners Årsmöte 3 mars 2019, Elof Lindälvs gymnasium kl 13.30 1. Mötets öppnande Lena Togander, föreningens ordförande, hälsade alla välkomna och förklarade därefter årsmötet

Läs mer

Protokoll årsmöte

Protokoll årsmöte Protokoll fört vid Ringamåla Fiber Ekonomisk Förenings årsmöte 2018-05-03. Plats: Bygdegården Högaböke Närvarande: ca 20 medlemmar. 0 Mötets öppnande Ordförande Jens Svensson hälsade alla välkomna och

Läs mer

Hans Larsson och Bengt Johansson valdes till justeringsmän.

Hans Larsson och Bengt Johansson valdes till justeringsmän. Protokoll vid Lungviks Hamnförenings årsmöte Onsdagen den 11 mars 2015 Ungdomshemmet Örnsköldsvik 1. Mötets öppnande Ordförande Ulf Lindgren öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Kort information genomfördes

Läs mer

1. Mötets öppnande Lokalklubbsordförande Ingrid Tapper hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Lokalklubbsordförande Ingrid Tapper hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat. 1. Mötets öppnande Lokalklubbsordförande Ingrid Tapper hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängden Efter genomfört upprop fastställde årsmötet röstlängden

Läs mer

FULLMÄKTIGE PROTOKOLL 1(5)

FULLMÄKTIGE PROTOKOLL 1(5) FULLMÄKTIGE PROTOKOLL 1(5) Årsmöte Datum: 24 februari 2015 Tid: 19.00 20.30 Plats: Brf Vårvindens festlokal, Vårvädersvägen 6 B Närvarande: 16 områden, 23 röstberättigade 1 Mötets öppnande Ordföranden

Läs mer

PROTOKOLL GESSIE VILLASTADS SAMFALLIGHETS FORENING ÅRSSTÄMMA

PROTOKOLL GESSIE VILLASTADS SAMFALLIGHETS FORENING ÅRSSTÄMMA PROTOKOLL GESSIE VILLASTADS SAMFALLIGHETS FORENING ÅRSSTÄMMA ONSDAGEN DEN 25 APRIL 2012 Protokoll vid Gessie Villastads Samfällighetsförenings årsstämma Org nr 717905-4346 Plats: Samfällighetsförenings

Läs mer

Protokoll från ordinarie årsmöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen

Protokoll från ordinarie årsmöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen e Sjöbrisens Protokoll från ordinarie årsmöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen Tid: Torsdag 9 mars 2017, kl 19:00-21:00 Plats: Kärrdalsskolans matsal 1. Stämmans öppnande Henry Eivarsson hälsade alla

Läs mer

Årsmöte måndag 27/ Scandic Bollnäs

Årsmöte måndag 27/ Scandic Bollnäs Årsmöte måndag 27/2 2017. Scandic Bollnäs I ordförandes och vice ordförandes frånvaro, öppnade ledamot Pontus Forsmark mötet och hälsade alla välkomna. 1. Fastställande av röstlängd för mötet. En närvarolista

Läs mer

Skoghalls Båtsällskap SBS

Skoghalls Båtsällskap SBS Sidan 1 av 6 Skoghalls Båtsällskap SBS 061122 Tid Närvarande Protokoll Årsmöte Onsdagen den 22 november 2006, kl.19:00 SBS Klubblokal, Sörvikshamnen, Skoghall Ca 65 medlemmar närvarade vid årsmötet. 1

Läs mer

Styrelsens E-postadress är styrelsen@figarosff.se Föreningens hemsida finns på http://figarosff.se

Styrelsens E-postadress är styrelsen@figarosff.se Föreningens hemsida finns på http://figarosff.se Sida 1 av 6 Närvarande: 28 st medlemmar enligt närvarolista 1 Mötets öppnande och val av ordförande och protokollförare Ove Sandberg valdes till ordförande och Anders Boman valdes till sekreterare. 2 Val

Läs mer

Välkomna allihopa! Lindhaga samfällighet

Välkomna allihopa! Lindhaga samfällighet Välkomna allihopa! Lindhaga samfällighet 1974-2016 3. VAL AV ORDFÖRANDE TILL ÅRSMÖTET! 4. VAL AV SEKRETERARE TILL MÖTET 5. VAL AV JUSTERARE TILLIKA RÖSTRÄKNARE 6. UPPROP OCH FASTSTÄLLANDE AV RÖSTLÄNGD

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 29 MARS 2008 I HUDIKSVALL

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 29 MARS 2008 I HUDIKSVALL PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 29 MARS 2008 I HUDIKSVALL 1 Årsmötets öppnande Ordförande Lars Billström hälsade medlemmarna välkomna och öppnade årsmötet. 2 Fastställande av röstlängd

Läs mer

Protokoll från Jönköpings läns Luftvårdsförbunds ordinarie årsmöte på Becker Acroma KB i Bellö den 28 april 2006

Protokoll från Jönköpings läns Luftvårdsförbunds ordinarie årsmöte på Becker Acroma KB i Bellö den 28 april 2006 Protokoll, sid 1 (5) Protokoll från Jönköpings läns Luftvårdsförbunds ordinarie årsmöte på Becker Acroma KB i Bellö den 28 april 2006 1. Sammanträdet öppnas Förbundets ordförande Erling Johansson hälsade

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID HEIMDAL-SKOGSBACKEN SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGS ÅRSMÖTE

PROTOKOLL FÖRT VID HEIMDAL-SKOGSBACKEN SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGS ÅRSMÖTE Tid: Onsdagen den 24 augusti 2010 kl. 19.00 Plats: Heimdal, Ekeby-Almby - Örebro Närvarande: Lars-Inge Carlsson, ordförare Jan Hörman Rolf Elsrud Pontus Norlin Lars Henriksson Karl-Gustaf Larsson Ulf Andersson

Läs mer

Stadgar för Uppsala Spelmanslag Organisationsnummer

Stadgar för Uppsala Spelmanslag Organisationsnummer Stadgar för Uppsala Spelmanslag Organisationsnummer 802513-5388 1 Föreningens syfte Uppsala Spelmanslag, som är en politiskt och religiöst obunden ideell förening och som har sitt verksamhetsområde i Uppsala

Läs mer

Skoghalls Båtsällskap SBS

Skoghalls Båtsällskap SBS Sidan 1 av 6 Skoghalls Båtsällskap SBS 051123 Tid Närvarande Protokoll Årsmöte Onsdagen den 23 november 2005, kl.19:00 SBS Klubblokal, Sörvikshamnen, Skoghall Ca 50 medlemmar närvarade vid årsmötet. 1

Läs mer

Kronobergs läns biodlareförbunds årsmöte. Söndagen den 8 februari 2015. Plats: Naturbruksgymnasiet, Ingelstad. Närvarande: 60 medlemmar

Kronobergs läns biodlareförbunds årsmöte. Söndagen den 8 februari 2015. Plats: Naturbruksgymnasiet, Ingelstad. Närvarande: 60 medlemmar Kronobergs läns biodlareförbunds årsmöte Söndagen den 8 februari 2015 Plats: Naturbruksgymnasiet, Ingelstad Närvarande: 60 medlemmar 1 Mötets öppnande och fastställande av dagordningen 2 Godkännande av

Läs mer

Trädgårdslundens Samfällighet

Trädgårdslundens Samfällighet Årsstämma 2016 Trädgårdslundens Samfällighet 2016-04-07 1 Dagordning 1 Mötets öppnande 2 Val av ordförande för stämman 3 Val av sekreterare för stämman 4 Val av två justeringsmän 5 Godkännande av dagordning

Läs mer

Protokoll fört vid ordinarie årsmöte i SPF Svartbäcken torsdagen den 12 februari 2015 på Träffpunkten 86:an Svartbäcksgatan 86, Uppsala.

Protokoll fört vid ordinarie årsmöte i SPF Svartbäcken torsdagen den 12 februari 2015 på Träffpunkten 86:an Svartbäcksgatan 86, Uppsala. Sida 1 av 5 SPF Seniorerna Svartbäcken Uppsala Protokoll fört vid ordinarie årsmöte i SPF Svartbäcken torsdagen den 12 februari 2015 på Träffpunkten 86:an Svartbäcksgatan 86, Uppsala. Närvarande 55 medlemmar.

Läs mer

Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb i Nya Infocenter den 18 februari 2010

Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb i Nya Infocenter den 18 februari 2010 Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb i Nya Infocenter den 18 februari 2010 Innan mötesförhandlingarna inleddes hölls en tyst minut för medlemmar som avlidit under år 2009. Närvarande: 56 medlemmar 1

Läs mer

Protokoll Årsstämma 2015-04-25 Folkets Hus i Gusum

Protokoll Årsstämma 2015-04-25 Folkets Hus i Gusum Sidan 1 av 5 Ekonomiska Föreningen S:t Anna Skärgård 725000-5308 Protokoll Årsstämma 2015-04-25 Folkets Hus i Gusum 1 Mötets öppnande Ekonomiska Föreningens ordförande, Bengt Imberg, hälsade alla deltagare

Läs mer

Nyköpings Segelsällskaps årsmöte

Nyköpings Segelsällskaps årsmöte Nyköpings Segelsällskaps årsmöte 2015-11-11 1 Mötets öppnande Ordföranden, Karl-Inge Forslund hälsade alla välkomna till det 126:e årsmötet och förklarade mötet öppnat. 2 Fastställande av röstlängd för

Läs mer

b) Val av sekreterare för stämman Stämman beslutade att: Välja Annika Lindqvist till sekreterare för stämman.

b) Val av sekreterare för stämman Stämman beslutade att: Välja Annika Lindqvist till sekreterare för stämman. Protokoll fört vid Rönnäs Samfällighetsförenings ordinarie stämma lördagen den 5 maj 2018 i Dämshults skola. 1. Stämmans öppnande. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet Föreningens ordförande

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med HjärtLungföreningen i Nässjö kl i Parkgårdens lokaler i Nässjö.

Protokoll fört vid årsmöte med HjärtLungföreningen i Nässjö kl i Parkgårdens lokaler i Nässjö. Organisationsnummer: 827000-8413 Protokoll fört vid årsmöte med HjärtLungföreningen i Nässjö 2019 02 13 kl 16.30 i Parkgårdens lokaler i Nässjö. Öppnande av mötet Ordförande Stig Hild hälsade ett 65-tal

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID MIDSOMMARGÅRDENS FOTOKLUBBS ÅRSMÖTE 2011-03-09

PROTOKOLL FÖRT VID MIDSOMMARGÅRDENS FOTOKLUBBS ÅRSMÖTE 2011-03-09 2011-03-16 1 (5) PROTOKOLL FÖRT VID MIDSOMMARGÅRDENS FOTOKLUBBS ÅRSMÖTE 2011-03-09 1 Årsmötets öppnande Klubbens ordförande hälsade deltagarna välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 2 Fråga om mötets

Läs mer

Protokoll fört vid Hällesåker IF årsmöte den 11 mars 2018

Protokoll fört vid Hällesåker IF årsmöte den 11 mars 2018 Protokoll fört vid Hällesåker IF årsmöte den 11 mars 2018 1 Mötets öppnande. Tf Ordförande Jesper Lönn hälsade alla närvarande hjärtligt välkomna. Till mötet kom 16 medlemmar, se bilaga 1. 2 Dagordning.

Läs mer

1 Mötets öppnande Ordförande Jerker Persson öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

1 Mötets öppnande Ordförande Jerker Persson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Svensk Internmedicinsk förenings 46:e årsmöte Onsdag 26 september 2012 Clarion Hotell Gillet, Uppsala Föredragningslista 1 Mötets öppnande Ordförande Jerker Persson öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. 1 Protokoll fört vid föreningsstämma med Hökerum Öndarps, 2017-09-30 Plats: Församlingshemmet Hökerum Närvarande: 37 medlemmar representerande 28 fastigheter 1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson

Läs mer

Stadgar. 1 Föreningens firma är: Firma Sundbyholms samfällighetsförening ( )

Stadgar. 1 Föreningens firma är: Firma Sundbyholms samfällighetsförening ( ) Stadgar för Sundbyholms samfällighetsförening (716424-4977) enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter (SFL). Lagens bestämmelser om förvaltningen ska gälla. Kommun: Eskilstuna Län: Södermanland

Läs mer

Protokoll fört vid Årsstämman för Kungsskogens Samfällighetsförening lördagen den 28:e maj 2011, klockan 16.00

Protokoll fört vid Årsstämman för Kungsskogens Samfällighetsförening lördagen den 28:e maj 2011, klockan 16.00 Protokoll fört vid Årsstämman för Kungsskogens Samfällighetsförening lördagen den 28:e maj 2011, klockan 16.00 Plats: Hembygdsgården, Krokek 1 STÄMMANS ÖPPNANDE, FASTSTÄLLANDE AV DAGORDNING Ordföranden

Läs mer

Protokoll fört vid Hällesåker IF årsmöte den 12 mars 2017

Protokoll fört vid Hällesåker IF årsmöte den 12 mars 2017 Protokoll fört vid Hällesåker IF årsmöte den 12 mars 2017 1 Mötets öppnande. Ordförande Jonna Svensson hälsade alla närvarande hjärtligt välkomna. Till mötet kom 10 medlemmar, se bilaga 1. 2 Dagordning.

Läs mer

Feministiskt initiativ Gävle ÅRSMÖTE 2016

Feministiskt initiativ Gävle ÅRSMÖTE 2016 Protokoll Årsmöte 2016-03-20 Feministiskt initiativ Gävle ÅRSMÖTE 2016 Plats och tid: Fängelsemuseet, Hamiltongatan 1, kl. 13:00-16:00 BILAGOR Dagordning (bilaga 1) Närvarolista och röstlängd (bilaga 2)

Läs mer

Överenskommelse om bildandet av Gullesbyns vägkassa

Överenskommelse om bildandet av Gullesbyns vägkassa Brunskog i april 2009. Gullesbyns Södra vägsamfällighetsförening Lillängens vägsamfällighetsförening Flytmossens vägsamfällighetsförening.......... Överenskommelse om bildandet av Gullesbyns vägkassa Överenskommelse

Läs mer

HARAKÄRRS SAMFÄLLIGHET

HARAKÄRRS SAMFÄLLIGHET HARAKÄRRS SAMFÄLLIGHET SAMFÄLLIGHETEN Protokoll fört vid Harakärrs Samfällighets årsstämma Datum: 28 april 2015 kl. 19.00 Plats: Lindhaga, Åkarp Närvarande vid stämman: Se bilaga 1 Lämnade fullmakter:

Läs mer

PROTOKOLL PROTOKOLL FÖR ÅRSMÖTE Sundsvalls Brukshundklubb

PROTOKOLL PROTOKOLL FÖR ÅRSMÖTE Sundsvalls Brukshundklubb PROTOKOLL 1 (5) Mötesdatum: Tid: 2017-02-11 16.00 Plats: Sundsvalls Brukshundklubb PROTOKOLL FÖR ÅRSMÖTE 1. Mötets öppnande Ordförande Lars Fahlberg hälsade alla närvarande varmt välkomna och förklarade

Läs mer

2. Godkännande av mötets utlysande Årsstämman godkände mötets utlysande som gjordes i tid enligt stadgarna.

2. Godkännande av mötets utlysande Årsstämman godkände mötets utlysande som gjordes i tid enligt stadgarna. Visingelunds Samfällighetsförening 1 (5) Årsstämma 2011 för Visingelunds Samfällighetsförening Tid: Torsdag 17 november, 2011, kl. 19.00-21.30 Plats: Kvartersgården, Innerspåret 10 Närvarande Från styrelsen:

Läs mer

HÖGANÄS BRUKSHUNDKLUBB ÅRSMÖTESPROTOKOLL

HÖGANÄS BRUKSHUNDKLUBB ÅRSMÖTESPROTOKOLL 1 HÖGANÄS BRUKSHUNDKLUBB ÅRSMÖTESPROTOKOLL 2015-02-11 Närvarande: ca 25 personer 1 Mötets öppnande Höganäs Brukshundklubbs ordförande Christer Ekendahl hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2 Fastställande

Läs mer

Mötet beslutade att röstlängden justeras om omröstning krävs.

Mötet beslutade att röstlängden justeras om omröstning krävs. Protokoll från ordinarie föreningsstämma i Varaslättens vatten och avlopp samfällighetsförening Tisdag 18juni 2013 kl 19.001 Skarstad bygdegård 1. Mötets öppnande Kenneth Blomstervall öppnade mötet 2.

Läs mer

STADGAR. Föreningens namn är Glommens Fiskeläges Vägförening org.nr Föreningen förvaltar Falkenberg Morups-Lyngen GA 6.

STADGAR. Föreningens namn är Glommens Fiskeläges Vägförening org.nr Föreningen förvaltar Falkenberg Morups-Lyngen GA 6. STADGAR Stadgar för i Falkenbergs kommun. Stadgar för samfällighetsförening, bildad enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter. Lagens bestämmelser om förvaltningen ska gälla i den mån inte

Läs mer