Vasatorps trädgård. Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vasatorps trädgård. Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP"

Transkript

1 Vasatorps trädgård Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP

2 Vasatorps träd det bästa av

3 gård ger dig två Världar Söker du det lugna boendet men vill behålla närheten till stadens puls, service och nöjen? Låt oss få hälsa dig välkommen till Vasatorps Trädgård! Det här lugna och behagliga området ligger i Helsingborg, en stad med kontinental känsla och prägel av närheten till Danmark. På en plats, som tidigare rymde en handelsträdgård med Nordens största rosenodling, planeras det nu för ett helt nytt bostadsområde. Här kommer morgondagens familjer att växa upp och trivas tillsammans i en trygg och ombonad miljö med skola, arbete och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Samarbetet mellan Wohnwerk och Götenehus i detta projekt ger dig ett unikt boende i modern kontinental stil på bästa läge. Det blir ett område med en spännande mix av vackra hustyper, som naturligt smälter in i den gröna karaktär denna nya stadsdel får. En pärla i sundets pärla skulle man kunna säga.

4 S B12 B RoK 126 m RoK 126 m 2 G FTX TM (TT) G FTX TM TT S G B 7,72 m² S G (S 11,7 m2) G G G DM G DM V 30,69 m² K 14,22 m² K K

5 området Vasatorps Trädgård ligger endast 3 km från centrum dit du enkelt kommer med stadsbuss. Centrala Helsingborg innehåller ett rik utbud av restauranger, shopping och nöjen. Närheten till Helsingör med Kronborgs slott i blickfånget är ständigt påtaglig. Är du golfintresserad finns Vasatorps golfbana endast ett längre stenkast från din nya bostad. Från Vasatorps Trädgård pendlar du både enkelt och snabbt med såväl tåg som bil till Landskrona, Lund, Eslöv, Malmö och stora delar av Danmark inklusive Köpenhamn. När det här nya, spännande området står klart kommer det att sjuda av liv och rörelse. Flerfamiljshus blandas med radhus och friliggande villor samtidigt som den vardagliga servicen finns nära till hands i form av skola, affärer, matställen och liknande. Gemensamt för hela området är ett grönt tänkande, som återspeglar sig i stora grönytor, gångstigar och cykelavstånd till många aktiviteter.

6 Här trivs man lika Vasatorps Trädgård är ett boende i en lugn och trygg miljö. Nu har du chansen att flytta till något av våra välplanerade hus i kvarteret Provinsrosen. Husen formas kring en levande gårdsmiljö där gemenskap och lek är en naturlig del av boendet. I Provinsrosen får dessutom varje hus en egen trädgård i soligt och varmt söder- och västerläge. Området är planerat för ett spännande möte mellan den privata mysiga boendemiljön och de stora gemensamma grönstråken i Vasatorps Trädgård. Vi lägger stor vikt vid utformningen av de gemensamma ytorna i kvarteret. Här bor man på de gåendes villkor. Bilens rörelse i kvarteret sker naturligt med låg hastighet. Den egna tomten är en avskild oas med plats för familj och vänner på uteplatsen. Utanför kvarteret finns de stora grönytorna som inbjuder till barnens spel och rörelser, eller den gemenskap som naturligt uppstår när människor möts. Husen har moderna vackra fasader av ljust tegel, puts och träpanel. Hus med modern tidlös utstrålning, med en inbyggd kvalité, för ett bestående värde. Mot gården klättrar rosor på spaljéer och kvarteret inramas av en vacker bokhäck. Till de flesta av husen finns möjlighet att välja till en balkong som ett extra mervärde i utemiljön. Husen värms med praktisk fjärrvärme. En enkel och miljövänlig värmekälla. Ventilation sker genom balanserat ventilationssystem (FTX) för bättre inomhusklimat. Med extra välisolerade ytterväggar ( mm isolering) och energisnåla aluminiumklädda träfönster får du en modern bostad med låg energikostnad. Vattenburen värme med golvvärme på entrévåningen och radiatorer på ovanvåningen ger en behaglig värme i hela huset. Husen är förberedda med fiberkabel för öppet stadsnät. Kvarterets gemensamma ytor färdigställs i sin helhet av oss. Du får glädjen att själv planera din trädgård med gräs eller blommande växter på ytor förberedda av oss. Vi bygger inte bara hus utan också en miljö som ger ett mervärde i boendet.

7 bra ute som inne

8 VälKomnande ytor so

9 m VacKer inramning

10 Husen

11 Wohnwerk har anlitat Karmebäck Arkitekter i Berlin för ritningarna till husen. Inspirationen kommer från städer som Amsterdam och Berlin, med inslag av funkis med en stilren och tidlös design. Hela Vasatorps Trädgårds intryck ska avspeglas i de nya husen och skapa en kontinental känsla. Kvarteret vi bygger kommer att bestå av radhus och parhus i två till tre plan på kvadratmeter. De hus som ligger närmast gatan får fasader i gult tegel och husen mot innergården har fasader i ljus puts med inslag av liggande träpanel. Invändigt håller husen mycket hög standard. Samtliga golv på bottenvåning har golvvärme, i alla våtutrymmen läggs klinkers på golven och i resten av huset ekparkett. Det finns dusch/ bad och toalett på båda plan och gott om förvaringsutrymmen. Planlösningen är noga genomtänkt och öppen med stora ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier. För bekvämlighetens skull är tomterna anpassade efter dagens krav på lättskötthet och enkelhet. De är dock tillräckligt stora för att man ska kunna njuta av härliga stunder med familj och vänner på sin uteplats! Det här är drömboendet för den moderna familjen.

12 Hus a1 a7 117 kvm, 120 kvm eller 124 kvm bostadsyta. Planlösningen visar hus A2-A3 120 kvm.finns även med spegelvänd planlösning. Här kommer du att uppleva välplanerade kvm och plats för den moderna familjen. Du möts direkt av den öppna planlösningen med matplats och ett modernt arbetskök. Från köket har du direktkontakt med vardagsrummet genom en öppen vägg med bardisk. Ett genomgående ljus och den generösa takhöjden på 2.50 m gör att boendet är ljust och tilltalande. På entréplan finns även en generös tvättstuga och en rymlig toalett med dusch. Förvaring finns praktiskt inbyggt under trappan till ovanvåningen. Observera! Ritningen är ej skalenlig.

13 På ovanvåningen kommer du till ett allrum för gemenskap och barnens lek. Här finns också tre ljusa sovrum och bra plats för kläder med klädkammare och garderober. Badrummet är helkaklat och välplanerat med plats för badkar och ett fönster för vädring. Varje hus har en skyddad entré med uteplats samt egen carport vid entrén. I trädgården som vänder sig åt söder och väster finns uteplats och ett förråd. Observera! Ritningen är ej skalenlig.

14 Hus b1 b kvm och 157 kvm. Detta är ett boende med många kvalitéer. Vill du få ett stort vardagsrum med härlig kontakt med trädgården eller uppleva direktkontakten mellan kökets matplats och vardagsrummet? Här finns båda möjligheterna. Utgångar till trädgårdens generösa uteplats både från kök och vardagsrum är också en stor tillgång. Den raka trappan i husets mitt är en vacker lösning som även ger möjlighet att gå runt i huset, älskat av alla barn. Genomgående ljus och den öppna trappan tillsammans med en rumshöjd på 2.50 meter gör detta till ett ljust och tilltalande boende. En öppning i väggen mellan kök och vardagsrum är en extra finess. Badrummet är rymligt och innehåller även tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Behöver du ett extra sovrum eller arbetsrum kan vardagsrummet delas med ett utmärkt resultat.

15 Variant med 3 plan och takterass Ovanvåningen innehåller tre sovrum, allrum med möjlighet till balkong och bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Badrummet är bra placerat i husets mitt och det generösa föräldrasovrummet är avskilt från barnens sovrum. Tomterna är vända i soligt västeroch söderläge och har plats för en stor uteplats och gräsmatta. Trädgårdsförråd ingår. Här finns även plats för ett eget växthus för dig med gröna fingrar. Ett av husen, hus B7, innehåller även en tredje våning, vilket ger hela 157 kvm bostadsyta. Detta hus har en större yta på andra våningen och ett härligt skyroom med takterass. Missa inte detta tillfälle. Observera! Ritningen är ej skalenlig.

16 personlighet

17 Valmöjligheter anpassade för dig När du köper ett hus från Wohnwerk vet du redan från början att standarden är hög, och det gäller för alla ytor i huset. Vi lägger ner stor omsorg vid detaljerna och vid val av material. Du kan själv påverka utformningen av ditt hus genom bland annat färgval. Du har också ett stort handplockat sortiment av inredningar, material och utrustningar av högsta kvalitet att välja bland. Det första dina fötter möter i hallen är klinkers eftersom det är praktiskt, tåligt och snyggt. Och du behöver inte vara rädd för att frysa om fötterna behaglig golvvärme är standard på hela bottenvåningen. Husets torra golvytor läggs med riktig ekparkett, detta tåliga och nordiska träslag blir bara vackrare med åren. Den höga standarden går igen även i köket. Här hittar du exempelvis glaskeramikhäll, inbyggnadsugn med varmluft och diskmaskin. Alla produkter kommer från välkända leverantörer såsom Electrolux, Vedum och Gustavsberg, allt med hög kvalitet och modern design, som motsvarar högt ställda krav på boende och komfort. Vill du öka bekvämligheten kan du välja till centraldammsugare. Till samtliga hus ingår bilplats. Vill du också trivas i ett nybyggt hus? Ring Götenehus , så berättar vi gärna mer och hjälper dig med dina val. Eller titta in på

18 VälKommen Hem

19

20 WOHNWERK fastighetsutveckling Wohnwerk utvecklar och förädlar fastigheter och områden som ska bebyggas. Individualitet, småskalighet, bra läge, nytänkande och lust är viktiga ledord för oss. Vi arbetar från idéstadiet tills hela projektet är slutfört. Vi projekterar främst villor och flerbostadshus, men arbetar även med varsamma renoveringar och ombyggnader av känsliga äldre fastigheter, antikvariska projekt och Q-märkta byggnader. Vi fokuserar framförallt på Skåne och är regionalt förankrade med huvudkontor i Helsingborg och kontor i Malmö. Wohnwerk har sprungit ur företaget Packwerk och vi har våra tidiga rötter i Berlin. Läs mer på Wohnwerk försöker hela tiden vara kreativa, nyskapande och problemlösare, men det vi är mest stolta över är att vi ser till att projekten verkligen blir av och slutförs helt och hållet. Hur Wohnwerk arbetar Vi söker kontinuerligt efter bra markområden och fastigheter där vi ser stor utvecklingspotential. Sedan tar vi tag i utvecklingen av dem. Vi undersöker förutsättningarna, definierar målgrupper och utformar riktlinjerna för projektet. Wohnwerks idéer För oss är det naturligt att våra hus ska vara arkitektoniskt spännande, värdebeständiga, hålla genomgående hög kvalitet och genomsyras av ett ekologiskt förhållningssätt. Dessutom lägger vi extra energi på tekniskt smarta lösningar, sunda material, lågenergilösningar och hållbart byggande. Så långt som det är möjligt försöker vi bygga våra hus och lägenheter med tilltalande egna trädgårdar även om läget är stadsnära. Vi vet hur otroligt viktigt det är att bygga rätt och se till att slutföra allt på rätt sätt. Götenehus är ett av Sveriges ledande, och äldsta, husföretag med mer än 75 års erfarenhet av att bygga bostäder på den svenska marknaden. Vi bygger arkitektritade bostäder, i hög kvalité av naturvänliga material med låga driftskostnader för ett bestående värde. Götenehus ingår i koncernen Forshem och arbetar med projektverksamhet där vi marknadsför och bygger småhus byggda i grupp, flerbostadshus och byggnader för omsorgsboende med äganderätt, bostadsrätt eller hyresrätt. Miljö och ekonomi Nu kommer allt hårdare regler för energianvändning i nybyggda hus och vi kan säkert räkna med ytterligare skärpningar i framtiden. Det är något vi på Götenehus tagit fasta på, eftersom miljön är en viktig faktor. Med en mängd kloka lösningar som till exempel extra välisolerade väggar, modernt uppvärmningssystem och energisnåla fönster, det tjänar både miljön och din ekonomi på. Samtidigt är våra hus noggrant anpassade efter vår moderna livsstil, där ljus och rymd är ett par av hemmets ledstjärnor. Sedan tidigare har vi ett nära samarbete med ett antal olika skickliga arkitekter och byggherrar. Beroende på projektets art väljer vi ut de mest lämpliga av dem till respektive projekt. Vi säljer och bygger också enskilda hus direkt till slutkund på totalentreprenad. Götenehus erbjuder trygghet, kvalitet flexibilitet och attraktiv design. För information och försäljning kontakta Valvet Observera! Bilder i broschyren är endast illustrationer, ej en kontraktshandling.

Vasatorps trädgård. Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP

Vasatorps trädgård. Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP Vasatorps trädgård Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP vasatorps trädgård ger dig det bästa av två världar Söker du det lugna boendet men vill behålla närheten till stadens puls, service

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund Stångby 26 energisnåla villor strax utanför Lund Vi har tänkt lite men även på extra på miljön din ekonomi Tänk dig att bo tryggt och bekvämt på landet och ändå ha stadens puls alldeles i närheten. Föreställ

Läs mer

ett enkelt köp! vasatorps trädgård Datum 2014-08-22

ett enkelt köp! vasatorps trädgård Datum 2014-08-22 ett enkelt köp! vasatorps trädgård Län: SKÅNE Kommun: HELSINGBORG Datum 2014-08-22 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

vasatorps trädgård etapp ii Län: SKåne Kommun: helsingborg Datum REV

vasatorps trädgård etapp ii Län: SKåne Kommun: helsingborg Datum REV vasatorps trädgård etapp ii Län: SKåne Kommun: helsingborg Datum 2016-01-19 REV. 2016-03-17 1 2 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma,

Läs mer

VASATORPS TRÄDGÅRD ETAPP II LÄN: SKÅNE KOMMUN: HELSINGBORG DATUM

VASATORPS TRÄDGÅRD ETAPP II LÄN: SKÅNE KOMMUN: HELSINGBORG DATUM VASATORPS TRÄDÅRD ETAPP II LÄN: SKÅNE KOMMUN: HELSINBOR DATUM 2016-01-19 1 2 VI BYER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar, fester,

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

ASKESLÄTT. 18 moderna och energisnåla villor. Inbyggd omtanke

ASKESLÄTT. 18 moderna och energisnåla villor. Inbyggd omtanke ASKESLÄTT 18 moderna och energisnåla villor Inbyggd omtanke Att bo och leva med kvalitet Platsen är Askeslätt vid Rådaåsens fot i kanten mellan stad och land. Götenehus uppför 18 hus med miljö- och energiriktiga

Läs mer

Nannagårdens idévillor. formgivna av dig och arkitekten

Nannagårdens idévillor. formgivna av dig och arkitekten Nannagårdens idévillor formgivna av dig och arkitekten Moderna villor med personlig utformning Glumslöv en av södra Sveriges vackraste platser Glumslöv är beläget mellan Helsingborg och Landskrona med

Läs mer

ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02

ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02 ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

ett enkelt val! flygfyren Rikstens friluftsstad Län: stockholm Datum 2013-09-20

ett enkelt val! flygfyren Rikstens friluftsstad Län: stockholm Datum 2013-09-20 ett enkelt val! flygfyren Rikstens friluftsstad Län: stockholm Kommun: BOTKYRKA Datum 2013-09-20 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma

Läs mer

Kvarteret Daggrosen. Moderna äganderätter i Vasatorp Trädgård

Kvarteret Daggrosen. Moderna äganderätter i Vasatorp Trädgård Kvarteret Daggrosen Moderna äganderätter i Vasatorp Trädgård Helsingborgs nyaste bostadsområde, nära både stad och natur I Vasatorp Trädgård bygger vi femton äganderätter som bildar Kvarteret Daggrosen.

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och kök är utrymmena

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Datum 2012-02-28

ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Datum 2012-02-28 ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Kommun: BOTKYRKA Datum 2012-02-28 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

ett enkelt köp! STADSRADHUS JÄRNBROTTSPARKEN

ett enkelt köp! STADSRADHUS JÄRNBROTTSPARKEN ett enkelt köp! STADSRADHUS JÄRNBROTTSPARKEN kommun: göteborg område: västra frölunda Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

ett enkelt köp! TRÄDGÅRDSSTADEN II Kommun: SKÖVDE Rev. 2013-03-07

ett enkelt köp! TRÄDGÅRDSSTADEN II Kommun: SKÖVDE Rev. 2013-03-07 ett enkelt köp! TRÄDGÅRDSSTADEN II Län: Västra Götaland Kommun: SKÖVDE Rev. 2013-03-07 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab Beddingestrand Ängssyrevägen 3 Ett arkitektritat stenhus från dast ab några minuter från stranden dast ab säljer ett unikt arkitektritat stenhus på bästa läge i Beddingestrand. Låt dig inspireras av tomtens

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

HASSELBACKEN. etapp ii. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: SKÖVDE. Datum 2015-05-21

HASSELBACKEN. etapp ii. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: SKÖVDE. Datum 2015-05-21 HASSELBACKEN etapp ii Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: SKÖVDE Datum 2015-05-21 1 2 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

KV Bataljonen. rikstens friluftstad. Län: Stockholm Kommun: Botkyrka. Datum 2015-06-15

KV Bataljonen. rikstens friluftstad. Län: Stockholm Kommun: Botkyrka. Datum 2015-06-15 KV Bataljonen rikstens friluftstad Län: Stockholm Kommun: Botkyrka Datum 2015-06-15 1 2 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Vackra radhus vid de södra ängarna

Vackra radhus vid de södra ängarna br f ängslyck an Vackra radhus vid de södra ängarna design helhet tr ygghet prisvär t örebro Hus att längta hem till Nu har du chansen att skaffa dig ett underbart boende i Örebros nya stadsdel Södra Lindhult

Läs mer

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m²

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Objektbeskrivning Välkommen Friliggande villa - Sörmarken Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Mäklare: Andreas Bergqvist Telefon: 033-10 77 99, Mobiltelefon: 0733-46 09 16 e-post: andreas.bergqvist@maklarhuset.se

Läs mer

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423 solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Kommun: stenungsund Datum 140423 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17

BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17 BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

Långetjärns höjd, Etapp 3. 21 villor i Mölnlycke med storslagen utsikt

Långetjärns höjd, Etapp 3. 21 villor i Mölnlycke med storslagen utsikt Långetjärns höjd, Etapp 3 21 villor i Mölnlycke med storslagen utsikt Långetjärns höjd naturnära med storslagen utsikt Med storslagen utsikt på Långetjärns höjd i Mölnlycke uppför vi totalt 43 fristående

Läs mer

rydebäck etapp II 6 radhus Län: skåne Kommun: helsingborg Datum 2015-05-18

rydebäck etapp II 6 radhus Län: skåne Kommun: helsingborg Datum 2015-05-18 rydebäck etapp II 6 radhus Län: skåne Kommun: helsingborg Datum 2015-05-18 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

TRÄDGÅRDSSTADEN SKÖVDE Götenehus bygger fjorton moderna radhusbostäder

TRÄDGÅRDSSTADEN SKÖVDE Götenehus bygger fjorton moderna radhusbostäder TRÄDGÅRDSSTADEN SKÖVDE Götenehus bygger fjorton moderna radhusbostäder Fjorton parhus med äganderätt SKÖVDE TRÄDGÅRDSSTAD Antal bostäder 14 Arkitekt Staffan Morudd Välkommen till Trädgårdsstaden i Skövde,

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Brf. Kärntallen 2 Tallboda Östra

Brf. Kärntallen 2 Tallboda Östra www.karnhem.se Brf. Kärntallen 2 Tallboda Östra 32 vackra bostadsrätter i modern stil Nära till Linköping centrum, 7 km Tallboda centrum, 2,5 km Skola 4-6, 2 km Förskola F-3, 1 km Cloetta Center, 6 km

Läs mer

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG BOSTADSRÄTTER MED 2 4 RUM OCH KÖK, 55,1 82,7 KVM INFLYTTNING SOMMAREN 2018 På GBJ Bygg har vi som mål att bygga lägenheter som står

Läs mer

Egen villa till priset av en hyresrätt

Egen villa till priset av en hyresrätt v ä x j ö h o v s b a c k e Egen villa till priset av en hyresrätt Skapar livsrum! Skapar livsrum! Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och är utrymmena väl utnyttjade. Alla rum hänger

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. 3 495 000 kr

HONUNGSVÄGEN. 3 495 000 kr HONUNGSVÄGEN 3 495 000 kr 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligt trevliga villor i två plan med generösa ytor och tilltalande planlösning. Genomgående hög

Läs mer

DANSK DESIGN BRF DANMARK

DANSK DESIGN BRF DANMARK DANSK DESIN BRF DANMARK NORDISKT LJUS Dansk design har rötter i modernismen, men med tydlig inspiration från landets storslagna, vindpinade kuster. Stilen är avskalad, rymlig och klassiskt ren. Kvalitet,

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

Tallboda Östra. Brf Kärntallen 3, Linköping

Tallboda Östra. Brf Kärntallen 3, Linköping Tallboda Östra Brf Kärntallen 3, Linköping Succén fortsätter på Tallboda Östra Bilden är hämtad från Kärntallen 1. Med Malmskogen som granne Tallboda Östra är en plats som tillhandahåller såväl naturens

Läs mer

Terrassvillan. 7 rok, kvm

Terrassvillan. 7 rok, kvm Terrassvillan 7 rok, 8 kvm 9 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 9 5 6 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 8 7 N N 8 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. Rymligt kedjehus!

HONUNGSVÄGEN. Rymligt kedjehus! HONUNGSVÄGEN Rymligt kedjehus! 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar detta synnerligt trevliga kedjehus i två plan med generösa ytor och tilltalande planlösning. Genomgående

Läs mer

Ett lite enklare sätt att hitta hem.

Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM- är en husserie framtagen för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite billigare. Det betyder inte att vi tummat på kvaliteten. Egnahem

Läs mer

glasberga sjöstad Etapp III Län: Stockholm Kommun: södertälje Datum 2015-08-18

glasberga sjöstad Etapp III Län: Stockholm Kommun: södertälje Datum 2015-08-18 glasberga sjöstad Etapp III Län: Stockholm Kommun: södertälje Datum 2015-08-18 1 2 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

ETT ENKELT KÖP! HENTORP LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: SKÖVDE. Datum 2014-09-30

ETT ENKELT KÖP! HENTORP LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: SKÖVDE. Datum 2014-09-30 ETT ENKELT KÖP! HENTORP LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: SKÖVDE Datum 2014-09-30 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

ntracithus Arkitektur och design med attityd

ntracithus Arkitektur och design med attityd ntracithus Arkitektur och design med attityd Antracithus med tornet i fokus Alla Antracithus börjar med ett torn. Tornet förenar och karaktäriserar våra hus och skapar en fantastisk rymd och atmosfär.

Läs mer

ETT ENKELT KÖP! PARHUS, KV RITAREN LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: VARA. Datum

ETT ENKELT KÖP! PARHUS, KV RITAREN LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: VARA. Datum ETT ENKELT KÖP! PARHUS, KV RITAREN LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: VARA Datum 2012-04-16 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda.

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. EGET HEM Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. Junior Living bygger smarta bostadsrätter med noga valt läge i Knivsta

Läs mer

Den nya trädgårdsstaden vid Hamre/Talltorp Lillhamra

Den nya trädgårdsstaden vid Hamre/Talltorp Lillhamra Lillhamra Arosekens område Den nya trädgårdsstaden vid Hamre/Talltorp Lillhamra I östra delen av Västerås, norr om Hamre och öster om villakvarteren på Talltorp, uppförs nu Västerås nya bostadsområde Lillhamra.

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

Lillhamra Kv. Vänskapen

Lillhamra Kv. Vänskapen Lillhamra Kv. Vänskapen Arosekens område Den nya trädgårdsstaden vid Hamre/Talltorp Lillhamra I östra delen av Västerås, norr om Hamre och öster om villakvarteren på Talltorp, uppförs nu Västerås nya bostadsområde

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 76 Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 76 Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett av de bästa lägena i föreningen med fri utsikt åt båda hållen och ingen

Läs mer

BRF ÅKARPS LYCKA 16 ATRIUMHUS LÄN: SKÅNE KOMMUN: BURLÖV DATUM 2015-02-19

BRF ÅKARPS LYCKA 16 ATRIUMHUS LÄN: SKÅNE KOMMUN: BURLÖV DATUM 2015-02-19 BRF ÅKARPS LYCKA 16 ATRIUMHUS LÄN: SKÅNE KOMMUN: BURLÖV DATUM 2015-02-19 1 2 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY AMHULTS BY GÖTEBORG Gatuvy över området VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY Det första jag tänkte när jag såg denna sydvästsluttning var, - Vilket härligt område! Här skulle det vara underbart att bo! Här har man

Läs mer

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 1 Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & 7 74 hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 2 Bo vid Tivoliparken I kvarteret där Finlands bryggeri huserade fram till 1963 reser sig nu husen på Finlandsgatan

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23510, 018-23507 Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Presentation Modernt, rejält och välbyggt bostadshus med

Läs mer

VON GEGERFELTS VÄG 11

VON GEGERFELTS VÄG 11 VON GEGERFELTS VÄG 11 Beskrivning Stilfullt, fräscht och modernt i centrala Torekov Välkommen till detta renoverade, fräscha och moderna boende i det mindre formatet. Lätt att öppna upp/stänga om du utnyttjar

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart läge med en utsikt man aldrig får nog av. Vill man ha närhet till vatten

Läs mer

Tallbacken Öjersjö - Partille

Tallbacken Öjersjö - Partille Tallbacken Öjersjö - Partille BOFAKTA Ett projekt ritat och genomfört av Studor projektutveckling & arkitektur Nu säljstartar vi Tallbacken I natursköna Hossaberget i Öjersjö ligger det nya villaområdet

Läs mer

HENTORP II. skövde. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: SKÖVDE. Datum

HENTORP II. skövde. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: SKÖVDE. Datum HENTORP II skövde Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: SKÖVDE Datum 2016-01-22 1 2 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar, fester,

Läs mer

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN Bofakta CETRAL PARK ETAPP 3 4 MI TILL TÅGATIOE MI TILL 1ADSPARKE 30 SEK TILL GYMMET Livsstilen är grön, läget guld SPARBAKE SKÅE AREA Central Park präglas av genomtänkt kvadratsmart arkitektur för en urban

Läs mer

ett enkelt val! Glasberga Etapp II Län: stockholm Kommun: SÖDERTÄLJE Datum 2014-02-28

ett enkelt val! Glasberga Etapp II Län: stockholm Kommun: SÖDERTÄLJE Datum 2014-02-28 ett enkelt val! Glasberga Etapp II Län: stockholm Kommun: SÖDERTÄLJE Datum 2014-02-28 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET c VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET VI ERBJUDER DIG RUM FÖR FRAMTID TOPPMODERNA LÄGENHETER I CITY-LÄGE Skaffa dig ett unikt läge mitt i centrala Östersund, i en fastighet som värnar om människors

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR

2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR 2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR HÄLSOVÄGEN 5 2:A CENTRUM - NORR PRIS: 1 695 000 kr /eller högstbjudande Avgift: 2 761 kr/mån inkl värme, VA Boarea: 40 kvm Areakälla: föreningens information Våning: 2 av

Läs mer

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Kastetvägen 9 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Nybyggd bostad med unik utsikt! Nyproduktion. Ett terrasshus med härliga uteplatser

Läs mer

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska Bolaskogen Värnamo Gröndal Ett boende att älska Bolaskogen» Kvartersnära känsla på småländskt vis « Bo centrumnära på populära Gröndal På Salviavägen i Värnamo planerar vi för 16 moderna och välutrustade

Läs mer

Hus för livskvalitet.

Hus för livskvalitet. Hus för livskvalitet. 2 Välkommen hem. Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar

Läs mer

~ för sunt boende ~ VÄXJÖ

~ för sunt boende ~ VÄXJÖ ~ för sunt boende ~ VÄXJÖ Biskopshagen Visionen med Biskopshagen är att skapa ett modernt bostadsområde med arkitektur som uttrycker nutida ideal. Biskopshagen skall byggas utifrån Trädgårdsstadens principer

Läs mer

Arkitektritade Skånelängor. minuter från Lunds centrum

Arkitektritade Skånelängor. minuter från Lunds centrum Arkitektritade Skånelängor minuter från Lunds centrum Lilla Bjällerup Lantlig idyll, minuter från Lund Tomterna ligger i en underbar lantlig bymiljö med utsikt över åkrarna. Här kombineras verkligen det

Läs mer

KAFFEKANNAN ASKESLÄTT. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: LIDKÖPING. Datum 2015-05-18

KAFFEKANNAN ASKESLÄTT. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: LIDKÖPING. Datum 2015-05-18 KAFFEKANNAN ASKESLÄTT Län: VÄSTRA ÖTALAND Kommun: LIDKÖPIN Datum 2015-05-18 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

Gamla Näsby. Kristianstad Elmetorpsvägen. Här bygger vi livskvalitet

Gamla Näsby. Kristianstad Elmetorpsvägen. Här bygger vi livskvalitet Kristianstad Elmetorpsvägen Här bygger vi livskvalitet Gamla Näsby Ett boende att älska Där staden möter landet i naturnära Gamla Näsby planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i två

Läs mer

KAFFEKANNAN ASKESLÄTT. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: LIDKÖPING. Datum 2015-01-28

KAFFEKANNAN ASKESLÄTT. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: LIDKÖPING. Datum 2015-01-28 KAFFEKANNAN ASKESLÄTT Län: VÄSTRA ÖTALAND Kommun: LIDKÖPIN Datum 2015-01-28 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. 3 695 000 kr

HONUNGSVÄGEN. 3 695 000 kr HONUNGSVÄGEN 3 695 000 kr 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligen trevliga och väldisponerade Atriumhus i barnvänligt område på Umedalen. Husen bjuder på

Läs mer

HENTORP II SKÖVDE LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: SKÖVDE DATUM

HENTORP II SKÖVDE LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: SKÖVDE DATUM HENTORP II SKÖVDE LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: SKÖVDE DATUM 2016-01-07 1 2 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar, fester,

Läs mer

Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Helsingborg Storlek 66 m2. tidigast

Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Helsingborg Storlek 66 m2. tidigast Norra Kyrkogatan 8 Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Helsingborg Storlek 66 m2 Område Gatuadress Norra Kyrkogatan 8 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Fantastiskt cityläge! På Helsingborgs mest centrala

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN Smarta bostäder ett stenkast från staden! Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN Allt

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL LJUSSTADEN

VÄLKOMMEN TILL LJUSSTADEN GUNGAN LJUSSTADEN VÄLKOMMEN TILL LJUSSTADEN Ljusstaden ligger på bekvämt cykelavstånd från Kalmar centrum just där kustlandskapet möter staden och där Kalmar visar upp en av sina vackraste sidor. I Ljusstaden

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa är det centrala läget med tillgång till det mesta,

Läs mer

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Välkommen till denna fräscha 2:a från 2013, bekvämt belägen i första våningen i det populära bostadsområdet Storgärdan, vid Gröna Udden i södra Mariehamn.

Läs mer

Valthornet ALMVÄGEN centrala markbostäder med stora härliga uteplatser i söder och sydöst.

Valthornet ALMVÄGEN centrala markbostäder med stora härliga uteplatser i söder och sydöst. Valthornet ALMVÄEN 22 48 14 centrala markbostäder med stora härliga uteplatser i söder och sydöst. I början av 1950-talet stod ABK:s första byggprojekt färdigt, kvarteret Valthornet. Fastighetslängan

Läs mer

Ängsvillan. 6 rok, kvm

Ängsvillan. 6 rok, kvm Ängsvillan rok, kvm 9 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 9 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen N N JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är idébilder som kan

Läs mer

BO GRANNE MED SKOG, ÄNG OCH SJÖ VÄXJÖ / VIKAHOLM / BRF LOFTHUSEN

BO GRANNE MED SKOG, ÄNG OCH SJÖ VÄXJÖ / VIKAHOLM / BRF LOFTHUSEN BO GRANNE MED SKOG, ÄNG OCH SJÖ VÄXJÖ / VIKAHOLM / BRF LOFTHUSEN 5 RUM OCH KÖK, 114 KVM INFLYTTNING ANDRA KVARTALET 2019 Ett grönt kvarter med moderna förtecken där den skyddade gården spelar en central

Läs mer

Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta

Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta 1 2 Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta I barnvänliga Irsta Lista, mindre än 10 minuter från Västerås City, bygger vi ett nytt, modernt och välkomnande område. Vi har valt radhus och parhus

Läs mer