Varmt välkommen till Bergh & Co Advokatbyrå.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Varmt välkommen till Bergh & Co Advokatbyrå."

Transkript

1 WE ARE SPECIALIZED AND STAND OUT IN WHAT WE DO Varmt välkommen till Bergh & Co Advokatbyrå. Ingen kan vara specialist på allt, vi har valt att fokusera på det vi kan bäst - M&A (företag, fastigheter, finansiering), tvister samt löpande affärsjuridisk support. Välkommen att kontakta oss!

2 We exist to support our customers business Vi vill vara ett hem för era juridiska frågor och ärenden. En plats där ni alltid får trygghet och den bästa hanteringen av era frågor. En plats där ni möter människor som anstränger sig för att förstå er situation och er affärsverksamhet. Människor som sätter ert bästa i främsta rummet och som vill göra allt för att ert ärende ska behandlas så bra som det någonsin går. Vi tror på värdeskapande över allting annat. Våra kunder är livsnerven i vårt företag och skälet till att vi finns till som organisation. Värde ger vi genom effektiva projekt inom M&A och fastighetstransaktioner samt genom att ge löpande service och verktyg till kunderna för deras innovativa företagskultur avseende juridik. Vi ser det som att all vår rådgivning och allt vårt agerande ska öka våra kunders konkurrenskraft, tillväxt och lönsamhet och att det är skälet till att vi finns som organisation.

3 Om oss Expertis Arbetssätt Sower Medarbetare Välkommen! M&A Fastighetsrätt Finansiering Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet av företagsöverlåtelser och andra transaktioner på nationell och internationell nivå. Vi ser det som vår uppgift att bidra till att hitta de bästa kommersiella lösningarna i varje enskild transaktion. Vi har en bred och gedigen erfarenhet av fastighetsfrågor och vi har flera fastighetsbolag och byggbolag som klienter. Vi arbetar med både små och stora uppdrag, från hyresfrågor till överlåtelser av fastighetsbolag & fastigheter. Vi erbjuder våra kunder spetskompetens inom alla finansieringsfrågor. Vi arbetar bland annat med följande områden: förvärvsfinansiering, finansiella tillståndsfrågor, bilaterala och syndikerade lån, fastighetsfinansiering, projektfinansiering.

4 Tvister Meningsskiljaktigheter i affärslivet är ibland oundvikliga och måste hanteras. Ofta är det möjligt att lösa meningsskiljaktigheterna genom samtal eller förhandlingar, men ibland trappas tvisteläget upp och frågan måste lösas i domstol eller genom skiljeförfarande. Arbetsrätt Vi hanterar alla typer av arbetsrättsliga frågor. Ofta upprättar vi anställningsavtal för VD och andra högre tjänstemän. Vanliga ärenden är också att vi biträder vid avsked eller uppsägning till följd av personal neddragningar eller på grund av personliga skäl. IT & Teknologi Bergh & Co är husjurist åt flera företag som säljer IT lösningar och teknologi av olika slag, exempelvis systemlösningar, programvaror, medicinsk teknologi, belysningsteknologi och teknologi inom kraftförsörjning.

5 Om oss Expertis Arbetssätt Sower Medarbetare Välkommen! Compliance Offentlig Upphandling Konkurrensrätt Vi har ofta anlitats av styrelser för att utreda om anställda brutit mot interna eller lagstadgade regler. Det har rört såväl interna policies som lagstadgade regler om bokföring, förbud mutor m.m. Vi samarbetar då även med revisorer och straffrättslig expertis. Bergh & Co anlitas ofta som rådgivare av såväl svenska som utländska anbudsgivare och beställare när det gäller offentlig upphandling. Vi biträder våra klienter från upphandlingens inledande fas till en eventuell tvist. Vi har en djup kunskap och erfarenhet av konkurrensrätt inom EU och i Sverige, t.ex. rådgivning kring och i handläggning av anmälningsärenden i samband med fusioner och förvärv. Konkurrensrätt är ett område som är ett utflöde av EU-rätten.

6 Vårt arbete baseras på följande grundpelare: Skapa värde Vårt främsta mål är alltid att skapa värde för kunden. Vi ska bidra till att kunden får en ökad lönsamhet och minskade risker. Skapa trygghet Att kunden känner sig trygg samt att vi har kontroll över alla relevanta risker är lika viktigt för oss som att skapa värde. Om vi inte kan eliminera riskerna, diskuterar vi med kunden och ger förslag på hur kunden på bästa sätt kan hantera riskerna. Lyssna & förstå Vi börjar med att lyssna. Tillsammans med kunden arbetar vi för att förstå kundens verksamhet, företagskultur, medarbetarna samt de utmaning som kunden står inför. Vi strävar efter att skapa oss en förståelse för kundens viktigaste behov och de viktigaste förutsättningarna för kundens verksamhet. Endast genom att göra det, kan vi maximera det värde vi ger. Ge mer än råd För oss är råd något mer än att bara förse kunden med juridiska dokument. För oss är rådgivning att använda vår långa erfarenhet av transaktioner, styrelsearbete och företagsstöd för att ge kunden vår uppfattning om vad som är det bästa sättet att agera i olika juridiska situationer. Kostnad Vi debiterar normalt per timme. Men vi kan också erbjuda kunden ett fast pris för t.ex. specificerade frågor, delar av projekt eller daglig support. Vi fakturerar månadsvis och ger även kunden en specifikation efter önskemål. Sower den gemensamma portalen mellan oss och kunden, är dessutom helt kostnadsfri för alla våra kunder i en standardversion. Förenkla Affärsklimatet förändras numera hastigt genom den digitala revolutionen och en internationaliserad värld. Vi erbjuder därför våra kunder tillgång till Sower en egen juridisk portal. Här kan kunderna logga in från vilken dator eller mobil enhet som helst. På portalen sparar vi alla kundens mallar, avtal och de råd som vi gett. Portalen blir alltså kundens egen knowledge management för juridik.

7 Köper ni samma juridiska dokument och råd om och om igen? Som man sår får man skörda Många företag köper idag lösningen på samma juridiska fråga flera gånger. Anställda som frågade om en juridisk lösning eller som tog fram ett avtal för en affär kanske har bytt avdelning, är borta av någon anledning eller har slutat. Eller också vet helt enkelt inte Person X på den ena avdelningen, vilka råd eller mallar som Person Y på en annan avdelning har köpt. Sower - trygg, professionell och pedagogisk juridik för dig och ditt företag Med hjälp av Sower, er egna juridiska portal, slipper ni köpa samma juridiska avtal, råd och mallar om och om igen. Ni slipper även ansvara för att strukturera och hålla koll på er juridik själva. Som en outsourcad bolagsjurist ansvarar juristerna på Sower för att förvalta och strukturera er juridik. Ni kan även lägga in egna avtal på Sower. Alla era juridiska avtal, råd och mallar lagras därmed på ett och samma ställe, nämligen på portalen. Där ligger de strukturerade, sökbara och kan delas internt inom företaget. Portaltjänsten Sower utvecklades med ledordet som man sår får man skörda då vi tror att om man sår ordning och reda samt professionella dokument och råd, får företaget skörda vinster i form av både högre effektivitet och minskade kostnader. Sower är ett responsive system som är tillgängligt från vilken surfplatta som helst dator, Ipad eller mobil. För mer info besök Sower öppnar upp för er egen knowledge management för juridik där alla avtal, mallar och råd är professionellt kontrollerade, uppdaterade och lättåtkomliga för era anställda. Med hjälp av Sower ger Bergh & Co er trygghet att era anställda ständigt har tillgång till professionell juridik och support support.

8 Jonas Bergh Styrelseordförande & Partner Jonas Bergh har lång erfarenhet av svenska och internationella transaktioner och tvister. Jonas Bergh är också ansvarig för många företags vardagsjuridik som deras fasta husjurist. Jonas har under många år arbetat i olika styrelser. Catherine Innergård Biträdande jurist Catherine Innergård arbetar med transaktioner, tvister och allmän affärsjuridik. Efter tingstjänstgöring började hon 2012 vid Bergh & Co. Christina Malm VD & Partner Christina Malm har omfattande erfarenhet av transaktioner, tvister och vardagsjuridik. I december 2009 grundade hon Bergh & Co tillsammans med Jonas Bergh. Christina är styrelseordförande i Stockholmsavdelningen av Sveriges Advokatsamfund. Simon Markström Biträdande jurist Simon Markström arbetar med transaktioner, fastigheter och allmän affärsjuridik. Han har både en juristexamen och en ekonomiexamen. Thomas Lakhall Advokat & Partner Thomas Lakhall har lång erfarenhet av svenska och internationella transaktioner. Thomas specialistkompetens ligger inom finansiering. Bland klienter återfinns banker, finansiella institutioner, industriföretag, fastighetsbolag och riskkapitalbolag. Eva Marie Marcus Juristassistent Eva Marie Marcus är ansvarig för handarkivet och intranätet samt biträder i ärenden. Hon studerar juristprogrammet vid Universitet i Uppsala och har sedan tidigare en kandidatexamen i statsvetenskap.

9 Extern samarbetspartner : Martin Husberg Juristassistent Martin Husberg studerar juristprogrammet vid Lunds Universitet. Han är ansvarig för handarkivet och intranätet samt biträder i ärenden. Martin har erfarenhet från civil försäkringsrätt. Jan Henrik Ahrnell Arienti Consulting Vi samarbetar och delar kontor med Jan Henrik Ahrnell som driver konsultbolaget Arienti Consulting. Jan Henrik var tidigare chefsjurist på Telia Sonera i 13 år. För mer info besök Isabelle Waldenström Juristassistent Isabelle Waldenström studerar juristprogrammet vid Uppsala Universitet. Hon är ansvarig för handarkivet och intranätet samt biträder i ärenden. Emelie Färdigs Kontorschef Emelie Färdigs är vår kontorschef och har ansvar för ekonomi, interna datasystem och vår marknadskommunikation.

10 Om oss Expertis Arbetssätt Sower Medarbetare Välkommen! Välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion! Hitta till oss Kontakta oss Följ oss Bergh & Co Advokatbyrå AB Följ Bergh & Co Advokatbyrå Jungfrugatan 6 på Facebook och LinkedIn Stockholm Tel +46 (0) Fax +46 (0) Besök även gärna vår hemsida för att contact@berghco.se läsa mer om oss:

Den kompletta affärsjuridiska byrån i Dalarna

Den kompletta affärsjuridiska byrån i Dalarna Den kompletta affärsjuridiska byrån i Dalarna PÅ ADVOKATFIRMAN GLIMSTEDT SER VI HELHETEN I AFFÄRSJURIDIKEN OCH KAN ERBJUDA ALL JURIDISK HJÄLP UNDER SAMMA TAK. DET GÖR OSS UNIKA I DALARNA. 1937 1997 18

Läs mer

Affärsjuridik enligt Lindahl

Affärsjuridik enligt Lindahl Affärsjuridik enligt Lindahl Ett affärsråd ska vara glasklart. Inte gömmas i en hög av papper. Ett rakare arbetssätt Du vill ha raka svar och tydliga råd. Vårt mål är att alltid leverera relevant rådgivning

Läs mer

affärsfokus & personligt engagemang

affärsfokus & personligt engagemang affärsfokus & personligt engagemang välkommen till maminza Maminza är en juristbyrå med kontor i Linköping och Nyköping. Vi har ett arbetsfält där vi stöttar våra klienter såväl nationellt som internationellt.

Läs mer

H A M M A R S K I Ö L D & CO 1

H A M M A R S K I Ö L D & CO 1 HAMMARSKIÖLD & CO 1 Välkommen till Hammarskiöld & Co! Hammarskiöld & Co är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik. I den här broschyren kan du läsa om vår inriktning, hur vi arbetar och

Läs mer

Din karriär är lika viktig för oss som den är för dig.

Din karriär är lika viktig för oss som den är för dig. Hammarskiöld & Co Hammarskiöld & Co är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Det innebär att vi frekvent anlitas av stora företag och myndigheter och att våra jurister arbetar med de mest

Läs mer

All rådgivning på ett ställe. Vi gör det lättare att vara företagare. Skogsägare

All rådgivning på ett ställe. Vi gör det lättare att vara företagare. Skogsägare All rådgivning på ett ställe Vi gör det lättare att vara företagare Skogsägare Vi hjälper dig att tjäna pengar på din skog Det som också skiljer oss från många andra rådgivare är att vi finns där din

Läs mer

välkommen till Hammarskiöld & Co

välkommen till Hammarskiöld & Co välkommen till Hammarskiöld & Co Hammarskiöld & Co är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Det innebär att vi frekvent anlitas av stora företag och myndigheter och att våra jurister arbetar

Läs mer

Vänd blad och läs mer om mervärde, erfarenheter och vikten av samarbete.

Vänd blad och läs mer om mervärde, erfarenheter och vikten av samarbete. AFFÄRSJURIDIK Ramberg advokater ARBETAR MED affärsjuridik. Vi är en partner med fokus på nytta och mervärde. Vi fångar upp våra klienters utmaningar och levererar legal spetskompetens och rådgivning.

Läs mer

Roschier i korthet. Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa

Roschier i korthet. Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa Roschier Press kit Roschier i korthet 2 (5) En av Nordens ledande advokatbyråer Rankas som en av de främsta byråerna i Norden av internationella rankingpublikationer Medverkar regelbundet i de mest betydande

Läs mer

Där du kan välja vad och var. www.glimstedt.se www.facebook.com/advokatfirmanglimstedt

Där du kan välja vad och var. www.glimstedt.se www.facebook.com/advokatfirmanglimstedt Där du kan välja vad och var. www.glimstedt.se www.facebook.com/advokatfirmanglimstedt Var vill du jobba? Vi har 14 kontor i Sverige, tre i Baltikum och ett i Vitryssland. Vi är en av Sveriges största

Läs mer

Our Job Is To Keep You

Our Job Is To Keep You Our Job Is To Keep You Magnus Brorsson Advokatfirman Brorsson är en affärsjuridisk advokatbyrå. Vi sysslar med att hjälpa våra kunder att navigera i den juridiska verkligheten så att deras affärer blir

Läs mer

Helhetslösning vid Ägarförändring

Helhetslösning vid Ägarförändring Helhetslösning vid Ägarförändring Ägarskiftesgruppen Är det dags att planera inför en framtida generationsväxling? Vi är med dig under hela ägarskiftesprocessen! Några av Sveriges ledande aktörer inom

Läs mer

Roschier i korthet. Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa

Roschier i korthet. Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa Roschier Press kit Roschier i korthet 2 (5) En av Nordens ledande advokatbyråer Rankas som en av de främsta byråerna i Norden av internationella rankingpublikationer Medverkar regelbundet i de mest betydande

Läs mer

DWÜ & ZIF. Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions. English - Deutsch - Svenska

DWÜ & ZIF. Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions. English - Deutsch - Svenska Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions English - Deutsch - Svenska Innehåll 1 Om DWÜ & ZIF Läs mer vilka vi är, våra värderingar och kultur, och hur vi arbetar. 2 Våra Tjänster 3 Transaktioner

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION. Att tillföra ett mervärde

FÖRETAGSPRESENTATION. Att tillföra ett mervärde FÖRETAGSPRESENTATION Att tillföra ett mervärde Vi erbjuder juridiska tjänster inom merparten av de affärsjuridiska kompetensområdena. Våra klientrelationer bygger på långsiktighet och våra klienter är

Läs mer

Välkommen till Hammarskiöld & Co

Välkommen till Hammarskiöld & Co Välkommen till Hammarskiöld & Co På 1700-talet låg näringslivets centrum inte på Stureplan utan i Gamla Stan. Till stor del ligger det fortfarande här, närmare bestämt hos Hammarskiöld & Co på Skeppsbron

Läs mer

Mer om programmet: Vi presenterar medverkande personer & Värdet för dig och ditt företag! Den 4 december drar vi igång!

Mer om programmet: Vi presenterar medverkande personer & Värdet för dig och ditt företag! Den 4 december drar vi igång! Mer om programmet: Vi presenterar medverkande personer & Värdet för dig och ditt företag! Den 4 december drar vi igång! Nu startar vi Region Skånes fjärde affärsutvecklingsprogram för vård- och omsorgsföretag!

Läs mer

Mer om programmet: Vi presenterar medverkande personer & Värdet för dig och ditt företag! Den 6 november drar vi igång!

Mer om programmet: Vi presenterar medverkande personer & Värdet för dig och ditt företag! Den 6 november drar vi igång! Mer om programmet: Vi presenterar medverkande personer & Värdet för dig och ditt företag! Den 6 november drar vi igång! Nu startar vi Region Skånes fjärde affärsutvecklingsprogram för vård- och omsorgsföretag!

Läs mer

Roschier i korthet. Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa

Roschier i korthet. Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa Roschier Press kit Roschier i korthet 2 (6) En av Nordens ledande advokatbyråer Rankas som en av de främsta byråerna i Norden av internationella rankingpublikationer Medverkar regelbundet i de mest betydande

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL. Juridisk hjälp och rådgivning Vår webbportal Kreditupplysningar Inkassohantering Digital avtalssignering JURIDIK KREDITUPPLYSNINGAR

ANVÄNDARMANUAL. Juridisk hjälp och rådgivning Vår webbportal Kreditupplysningar Inkassohantering Digital avtalssignering JURIDIK KREDITUPPLYSNINGAR Jag gick till Freja Partner för att få schysst juridisk hjälp. Men att även kunna genomföra kreditupplysningar och sköta inkasso i deras webbportal utan extra kostnad gav verkligen mervärde! ANVÄNDARMANUAL

Läs mer

Roschier i korthet. Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa

Roschier i korthet. Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa Roschier Press kit Roschier i korthet 2 (5) En av Nordens ledande advokatbyråer Rankas som en av de främsta byråerna i Norden av internationella rankingpublikationer Medverkar regelbundet i de mest betydande

Läs mer

msa_brochure_(s).qxd Sidan 2 2 & 3

msa_brochure_(s).qxd Sidan 2 2 & 3 2 & 3 En tongivande advokatbyrå MANNHEIMER SWARTLING ÄR SEDAN LÄNGE EN tongivande ADVOKATBYRÅ INOM SVENSK AFFÄRSJURIDIK. VI TROR ATT DETTA BEROR PÅ vår strävan ATT I EN AFFÄRSMILJÖ SOM KÄNNETECKNAS AV

Läs mer

A t t b e r e d a v ä g e n

A t t b e r e d a v ä g e n A t t b e r e d a v ä g e n med hjälp av Människorna i företaget Att utveckla affärer framgångsrikt med hjälp av människor. Varför är vissa företag trots utmärkta affärsidéer och likartade marknadsvillkor

Läs mer

BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT

BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT INTRANÄT BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT TEAMENGINE INTRANÄT JOBBA ÄNNU BÄTTRE TILLSAMMANS I ett företag vill man kunna fokusera på själva arbetet och uppnå stödjer och underlättar den interna kommunikationen

Läs mer

FÖLJESLAGARE OCH RÅDGIVARE

FÖLJESLAGARE OCH RÅDGIVARE FÖLJESLAGARE OCH RÅDGIVARE Fylgia är namnet på den nordiska mytologins ständigt närvarande personliga skyddsande. Någon som alltid står vid din sida. Det är också så vi ser på oss själva, som en juridisk

Läs mer

Råd för ett friare liv. Kapitalrådgivning

Råd för ett friare liv. Kapitalrådgivning Råd för ett friare liv Kapitalrådgivning När jag för första gången fick min egen kapitalrådgivare, Victor, blev mitt liv mycket enklare. Jag är inte så intresserad själv och vill därför ha råd om mina

Läs mer

Anskaffningsbeslut avseende upphandling av juristtjänster

Anskaffningsbeslut avseende upphandling av juristtjänster 1 (5) Datum 2011-03-21 Identitet SL-2011-01602 TN 1103-079 Trafiknämnden Anskaffningsbeslut avseende upphandling av juristtjänster Bakgrund Inom AB Storstockholms Lokaltrafik ( SL ) handläggs löpande juridiska

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB -

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB - FÖRETAGSPRESENTATION 2015 www.gyllix.com Gyllix Fönsterputs AB - 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING SID 3 OM OSS SID 4 REFERENSER SID 5 MILJÖ- OCH KVALITETSPOLICY SID 6 SÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ SID 7 KONTAKTUPPGIFTER

Läs mer

Start your journey now.

Start your journey now. Start your journey now. OM KILPATRICK TOWNSEND Kilpatrick Townsend är en amerikansk affärsjuridisk advokatbyrå med internationell verksamhet. Vi har totalt 21 kontor varav 17 i USA och övriga i Beijing,

Läs mer

Så skapar du en framgångsrik ägarförändring i tuffare tider. Inbjudan till seminarium med. business matchmaking. En aktivitet inom Deloitte Access

Så skapar du en framgångsrik ägarförändring i tuffare tider. Inbjudan till seminarium med. business matchmaking. En aktivitet inom Deloitte Access Så skapar du en framgångsrik ägarförändring i tuffare tider En aktivitet inom Deloitte Access Inbjudan till seminarium med business matchmaking Ägarförändring är en komplicerad process i vanliga fall och

Läs mer

Arbeta för en bättre värd

Arbeta för en bättre värd Arbeta för en bättre värd Långsiktig lönsamhet och tillväxt skapas genom nöjda kunder och engagerade medarbetare. Som arbetsgivare ska Vasakronan erbjuda branschens bästa utvecklingsmöjligheter och arbetsmiljö.

Läs mer

Nya planer för gården?

Nya planer för gården? Nya planer för gården? Tio steg för att lyckas med ett generationsskifte För ett rikare liv på landet Gör en smidig växling till nästa generation Att genomgå en generationsväxling innebär mycket att tänka

Läs mer

Du är värd en högst personlig affär

Du är värd en högst personlig affär PRIVATE BANKING I HANDELSBANKEN Du är värd en högst personlig affär Marknadsföringsmaterial Har du en större förmögenhet att förvalta eller ska du sälja ditt livsverk? Var befinner du dig i livet, hur

Läs mer

Ett steg längre inom Print och IT

Ett steg längre inom Print och IT Ett steg längre inom Print och IT TDO som IT-partner. Alla företag är i behov av IT-kompetens, men det är inte alla företag som kan eller vill anställa en IT-specialist. Låt oss berätta hur vi kan ta över

Läs mer

Vi genomför företagsöverlåtelser. på global räckvidd, industriell förståelse och värdeskapande analys.

Vi genomför företagsöverlåtelser. på global räckvidd, industriell förståelse och värdeskapande analys. Vi genomför företagsöverlåtelser baserat på global räckvidd, industriell förståelse och värdeskapande analys. Förmågan att träffa rätt För oss på Avantus är det viktigt med personlig rådgivning, kom binerat

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL KILPATRICK TOWNSEND

VÄLKOMMEN TILL KILPATRICK TOWNSEND VÄLKOMMEN TILL KILPATRICK TOWNSEND OM KILPATRICK TOWNSEND Kilpatrick Townsend är en amerikansk affärsjuridisk advokatbyrå med internationell verksamhet. Byrån har totalt 19 kontor, varav 16 i USA och övriga

Läs mer

Välkommen till Private Banking

Välkommen till Private Banking Välkommen till Private Banking Peter Andersson och Magnus Andersson Private Bankingrådgivare Välkommen till Falkenbergs Sparbank och Private Banking I drygt 150 år har vi haft förmånen att arbeta med privatpersoner,

Läs mer

Hela gänget på vårt senaste IM-projekt!

Hela gänget på vårt senaste IM-projekt! Hela gänget på vårt senaste IM-projekt! En trött ekonomichef som har alldeles för mycket att göra. Känner du igen dig? Fortsätt bläddra för att se hur vi hjälpt andra i samma situation. OBS! Det här är

Läs mer

Gäller från 1 januari 2015 ALLMÄNNA VILLKOR. 1. Team och tjänster. 2. Arvoden och kostnader 1(6)

Gäller från 1 januari 2015 ALLMÄNNA VILLKOR. 1. Team och tjänster. 2. Arvoden och kostnader 1(6) Gäller från 1 januari 2015 ALLMÄNNA VILLKOR Dessa villkor gäller för alla tjänster som Bergh & Co Advokatbyrå AB ( Advokatbyrån eller vi ) tillhandahåller till sina klienter. Sveriges Advokatsamfunds vägledande

Läs mer

HR & Kommunikationschef

HR & Kommunikationschef Befattningsbeskrivning: HR & Kommunikationschef April 2018 Setterwalls Advokatbyrå Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt

Läs mer

Volymuppgifter i ramavtalsupphandling

Volymuppgifter i ramavtalsupphandling Volymuppgifter i ramavtalsupphandling - Lämpligt, möjligt eller till och med nödvändigt? Sveriges Offentliga Inköpares årskonferens 2019 5 april 2019 Maria Lidbom och Alexander Rappe Frågeställningar Kan

Läs mer

Välkommen till I N T E R.

Välkommen till I N T E R. Välkommen till I N T E R. Juridikens kärna är att lösa tvister mellan parter, att vägleda mellan rätt och fel, mellan svart och vitt. Vi tog därför namnet INTER från den latinska prepositionen som betyder

Läs mer

Skaffa dig ett övertag som entreprenör

Skaffa dig ett övertag som entreprenör Skaffa dig ett övertag som entreprenör För 80 kr* i månaden per anställd får ditt företag: Fri rådgivning i arbetsgivarfrågor Stöd i arbetsmiljöfrågor Kostnadseffektiva pensions- och försäkringslösningar

Läs mer

Nya lagregler. Två frukostseminarier för dig som arbetar med HR-frågor

Nya lagregler. Två frukostseminarier för dig som arbetar med HR-frågor Partners In Law 26 april 2017 30 maj 2017 Nya lagregler 26 APRIL 2017 Känner du till de nya reglerna i diskrimineringslagen om arbetet med aktiva åtgärder och lönekartläggning? INBJUDAN Två frukostseminarier

Läs mer

Vad vi gör. Basa är ett konsultföretag som arbetar med IT-frågor, främst inom byggbranschen. Vi har lång erfarenhet av kunder av mycket varierande storlek. Detta gäller hela vägen från den lilla enmansföretagaren

Läs mer

Närmare relation. Bättre prestation.

Närmare relation. Bättre prestation. Närmare relation. Bättre prestation. Jurist & Inkasso är specialister inom inkasso, juridik, fakturering och finansiering. Våra kunder är företagare med fordringar mot andra företag samt fastighetsägare,

Läs mer

Alltid uppdaterad inom Arbetsrätt och Arbetsmiljö. HR Kommun

Alltid uppdaterad inom Arbetsrätt och Arbetsmiljö. HR Kommun Alltid uppdaterad inom Arbetsrätt och Arbetsmiljö HR Kommun Så förenklar vi din HR-vardag Omvärlden för en HR-avdelning förändras i rask takt. Ny lagstiftning och händelser i samhället har en stark inverkan

Läs mer

Alltid uppdaterad inom Arbetsrätt och Arbetsmiljö

Alltid uppdaterad inom Arbetsrätt och Arbetsmiljö Alltid uppdaterad inom Arbetsrätt och Arbetsmiljö Så förenklar vi din HR-vardag Omvärlden för en HR-avdelning förändras i rask takt. Ny lagstiftning och händelser i samhället har en stark inverkan på ditt

Läs mer

BOLAGSJURISTFORUM 2014

BOLAGSJURISTFORUM 2014 inbjudan till konferens i Stockholm den 25-26 november 2014 VÅRA TALARE Konkurrensverket Per Karlsson TeliaSonera Michaela Ahlberg Chief Ethics and Compliance Officer Setterwalls Agnes Andersson Hammarstrand

Läs mer

EduAdmin. Du blir lönsammare med. EduAdmin. www.eduadmin.se. - Allt en utbildare behöver! Upptäck friheten med EduAdmin

EduAdmin. Du blir lönsammare med. EduAdmin. www.eduadmin.se. - Allt en utbildare behöver! Upptäck friheten med EduAdmin - Allt en utbildare behöver! Du blir lönsammare med EduAdmin Tänk om du alltid hade full koll på dina kurstillfällen, deltagare, bokningar från hemsidan och samtidigt kunde se vilken inkomst bokningarna

Läs mer

Föregångare inom IT- och verksamhetsutveckling

Föregångare inom IT- och verksamhetsutveckling [ Föregångare inom IT- och verksamhetsutveckling [ Ansvarsfull utveckling Frontwalker 2012 Regeringsgatan 26 111 53 Stockholm 08-790 36 00 info@frontwalker.se www.frontwalker.se Här finns vi: Stockholm

Läs mer

Varför ARBETA som sekreterare hos oss? Därför att en bra advokatbyrå blir ännu bättre med duktiga sekreterare

Varför ARBETA som sekreterare hos oss? Därför att en bra advokatbyrå blir ännu bättre med duktiga sekreterare Varför ARBETA som sekreterare hos oss? Därför att en bra advokatbyrå blir ännu bättre med duktiga sekreterare Väx i rollen 2 & 3 EN ADVOKATBYRÅ är mer än bara advokater MANNHEIMER SWARTLING är en av Sveriges

Läs mer

Du är expert på att driva ditt företag, för allt annat finns BDO

Du är expert på att driva ditt företag, för allt annat finns BDO Rådgivning Revision Skatt Företagsservice Du är expert på att driva ditt företag, för allt annat finns BDO www.bdo.se 2018 FÖR SJÄTTE ÅRET I RAD TACKAR VI VÅRA 700 MEDARBETARE LITE EXTRA. BRANSCHENS NÖJDASTE

Läs mer

Hej arbetsgivare! Som medlem i KFO har du professionella rådgivare vid din sida i med- och motvind.

Hej arbetsgivare! Som medlem i KFO har du professionella rådgivare vid din sida i med- och motvind. Hej arbetsgivare! Som medlem i KFO har du professionella rådgivare vid din sida i med- och motvind. Ett medlemskap Välkommen till Arbetsgivarföreningen KFO Sveriges största fristående arbetsgivarorganisation.

Läs mer

Trygghet och ett hållbart arbetsliv

Trygghet och ett hållbart arbetsliv Trygghet och ett hållbart arbetsliv Tre skäl att välja Bliwa bliwa är specialist på gruppförsäkring Bliwa är ett av få svenska försäkringsbolag som specialiserat sig på försäkring för grupper av individer.

Läs mer

TRYGGT & ENKELT. Unik service för företag. bostaddirekt.com

TRYGGT & ENKELT. Unik service för företag. bostaddirekt.com P TRYGGT & ENKELT STÖRST PÅ ANDRAHANDSBOENDE SEDA D N 1994 Unik service för företag Total bostadsservice Bostadsförmedling Personlig hyresmäklare Kontraktservice Rådgivning Trygg och säker hyresperiod

Läs mer

Ett helt nytt affärsutvecklingsprogram för företag som: Vill utveckla Ledning och Styrning Vill sticka ut på marknaden Vågar Vilja Växa

Ett helt nytt affärsutvecklingsprogram för företag som: Vill utveckla Ledning och Styrning Vill sticka ut på marknaden Vågar Vilja Växa Ett helt nytt affärsutvecklingsprogram för företag som: Vill utveckla Ledning och Styrning Vill sticka ut på marknaden Vågar Vilja Växa Anmälan t o m 31 oktober 2013 - är uppföljaren till det mycket uppskattade

Läs mer

GODKÄNNANDE AV BASKRAV FÖR BEFINTLIGA LEVERANTÖRER TILL LKAB.

GODKÄNNANDE AV BASKRAV FÖR BEFINTLIGA LEVERANTÖRER TILL LKAB. GODKÄNNANDE AV BASKRAV FÖR BEFINTLIGA LEVERANTÖRER TILL LKAB. Info till leverantörer VI ÄR REDAN LEVERANTÖR TILL LKAB, MEN VI HAR INGET KONTO PÅ LKAB:S LEVERANTÖRSPORTAL. HUR GODKÄNNER VI BASKRAVEN? 2

Läs mer

Vänta inte på nästa innovation. Stå för den!

Vänta inte på nästa innovation. Stå för den! Vänta inte på nästa innovation. Stå för den! Vi ger er råd att utveckla er framtid I en globaliserad och ständigt uppkopplad värld är konkurrensen knivskarp, överallt och hela tiden. En ny idé, en trend

Läs mer

Digital kommunikation Vallagruppen

Digital kommunikation Vallagruppen Digital kommunikation Vallagruppen Vi sätter kursen för framtiden Vallagruppen är er proffsleverantör när det kommer till webbutveckling av hemsidor, e-handelssystem, lösningar för Sociala medier, drift

Läs mer

Visitas Etiska regler

Visitas Etiska regler Visitas Etiska regler En växande och dynamisk besöksnäring kräver en god affärsmiljö VISITAS ETISKA REGLER speglar medlemsföretagens gemensamma värderingar. Grunden för våra medlemmars verksamheter ligger

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL VINGE Den här broschyren är skriven för dig som vill veta mer om hur det är att arbeta på Vinge. Du är kanske redan fast besluten om vad du vill arbeta med som jurist, kanske tvekar du

Läs mer

Lyckas med outsourcing av lön och HR Whitepaper

Lyckas med outsourcing av lön och HR Whitepaper bluegarden.se Lyckas med outsourcing av lön och HR Whitepaper Kan din verksamhet tjäna på att outsourca hela eller delar av löne- och HRadministrationen? Detta whitepaper ger dig underlag att fatta korrekta

Läs mer

Specialist på bostadsrätt

Specialist på bostadsrätt Specialist på bostadsrätt Vi anser oss vara specialister Specialister på att underlätta ditt arbete. Tack vare vår nästan 100-åriga erfarenhet av att arbeta med bostadsrätter så vet vi hur betydelsefullt

Läs mer

Utbildningssystem för jurister i EU Slovenien

Utbildningssystem för jurister i EU Slovenien Utbildningssystem för jurister i EU Slovenien Informationen har lämnats av Sloveniens advokatsamfund (Odvetniška zbornica Slovenije) April 2014 BESKRIVNING AV DET NATIONELLA JURISTUTBILDNINGSSYSTEMET i

Läs mer

info@avtalsbevakning.se 08-500 052 20

info@avtalsbevakning.se 08-500 052 20 08-500 052 20 Avtalsbevakning, / / 1 Vad är Avtalsbevakning? Full avtalskontroll till låg kostnad Avtalsbevakning är ett webbaserat affärssystem för elektronisk hantering av ett företags alla avtal. När

Läs mer

Nya upplagor 2013! BÖCKER VINTER/VÅR 2013. Aktuella böcker inom redovisning, revision, skatt, juridik och finans

Nya upplagor 2013! BÖCKER VINTER/VÅR 2013. Aktuella böcker inom redovisning, revision, skatt, juridik och finans Nya upplagor 2013! BÖCKER VINTER/VÅR 2013 Aktuella böcker inom redovisning, revision, skatt, juridik och finans Redovisning, Revision, Bolagsstyrning redovisning FARs Samlingsvolym redovisning 2013 Standardverket

Läs mer

Läs mer på www.frejs.se

Läs mer på www.frejs.se Om oss Frejs är en byrå med ca 50 anställda och tre kontor. Vi har kompetensen och kapaciteten att vara revisorer och rådgivare åt kunder i alla storlekar. Vi är stora nog att kunna erbjuda erfarenhet

Läs mer

Formulera din affärsidé så att den är enkel att förstå! Ta hjälp av vår mall för affärsplan som beskriver vad, hur och varför du ska starta företag.

Formulera din affärsidé så att den är enkel att förstå! Ta hjälp av vår mall för affärsplan som beskriver vad, hur och varför du ska starta företag. Affärsplan Formulera din affärsidé så att den är enkel att förstå! Ta hjälp av vår mall för affärsplan som beskriver vad, hur och varför du ska starta företag. Tidpunkt Ha koll på hur förutsättningarna

Läs mer

Experter på försäljning av nybyggda bostäder

Experter på försäljning av nybyggda bostäder Experter på försäljning av nybyggda bostäder Svensk Nyproduktion En separat del av Svenska Mäklarhuset VD Lars Björkstrand Välkommen till din externa säljorganisation Låt oss börja med det viktigaste:

Läs mer

RÅD & TIPS VID UPPSÄGNINGAR. För dig som är anställd vid advokatbyrå

RÅD & TIPS VID UPPSÄGNINGAR. För dig som är anställd vid advokatbyrå RÅD & TIPS VID UPPSÄGNINGAR För dig som är anställd vid advokatbyrå Inledning Advokatbyråer drabbas ibland liksom andra företag av vikande lönsamhet. Därmed kan behov att minska antalet anställda jurister

Läs mer

ENGAGEMANG KUNNANDE SERVICE ANDERS PETTERSSON VD INTERCUT SVERIGE AB A ANDERS Det är med oerhörd stolthet och glädje jag ser att Intercut de senaste åren, tillsammans med vårt systerföretag Areg, har

Läs mer

Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet.

Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet. Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet. Stadshuset Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta oss. Företag Alphabet Fleet Services Adress Vetenskapsvägen 10, Sollentuna Internet

Läs mer

sveriges bästa arbetsplats

sveriges bästa arbetsplats sveriges bästa arbetsplats Aktiebolaget Systemstöd Sverige Vi är en ledande leverantör av affärskritiska system lösningar inom definierade branscher i Sverige. Vår affärsidé är att tillsammans med våra

Läs mer

För Soliditets högprioriterade kunder. Det här kan vi erbjuda er

För Soliditets högprioriterade kunder. Det här kan vi erbjuda er För Soliditets högprioriterade kunder Det här kan vi erbjuda er 2 Du är högprioriterad och får därför högre service Att ditt företag valt Soliditet betyder mycket för oss, och det vill vi gärna visa. Du

Läs mer

Rätt temperatur inomhus. Skapa det perfekta arbetsklimatet

Rätt temperatur inomhus. Skapa det perfekta arbetsklimatet Rätt temperatur inomhus Skapa det perfekta arbetsklimatet Maximera arbetsklimatet Minimera energikostnaden Öka komforten Maximera arbetsklimatet Öka komforten Minimera energikostnaden 21 Just 21 grader

Läs mer

All rådgivning på ett ställe. Vi gör det lättare att vara företagare. Lantbrukare

All rådgivning på ett ställe. Vi gör det lättare att vara företagare. Lantbrukare All rådgivning på ett ställe Vi gör det lättare att vara företagare Lantbrukare Vi hjälper dig att tjäna pengar på ditt lantbruk I snart 100 år har vi på LRF Konsult hjälpt lantbruksföretagare i hela

Läs mer

LAWLINEBAROMETERN 2015

LAWLINEBAROMETERN 2015 LAWLINEBAROMETERN 2015 Företagares användning av juridiska tjänster Lawline AB har bland användarna av juridikportalen lawline.se genomfört en undersökning riktad mot företag. Syftet är att kartlägga vilka

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

Välkommen till. Private Banking

Välkommen till. Private Banking Välkommen till Private Banking Vi är en Sparbank Vad är skillnaden mellan en sparbank och en affärsbank? De flesta banker har aktieägare som vill ha utdelning när det går bra för banken. Vi som Sparbank

Läs mer

Allt samlat på ett och samma ställe En användarmanual för vår affärsplattform MyBusiness

Allt samlat på ett och samma ställe En användarmanual för vår affärsplattform MyBusiness www.pwc.se/mybusiness Allt samlat på ett och samma ställe En användarmanual för vår affärsplattform MyBusiness MyBusiness version: 2.5 2014-12-22 Förenkla din arbetsdag med MyBusiness Tillgängligt från

Läs mer

Branschorganisationen För Företag som arbetar med tak och tätskikt Starka argument för medlemskap

Branschorganisationen För Företag som arbetar med tak och tätskikt Starka argument för medlemskap Branschorganisationen För Företag som arbetar med tak och tätskikt Starka argument för medlemskap TM Branschorganisationen för företag som arbetar med tak och tätskikt Vårt arbete går ut på att stödja

Läs mer

TÄNK OM DET FINNS EN BANK SOM TÄNKER ANNORLUNDA

TÄNK OM DET FINNS EN BANK SOM TÄNKER ANNORLUNDA TÄNK OM DET FINNS EN BANK SOM TÄNKER ANNORLUNDA Vi står alltid på din sida På Sparbanken Öresund tänker vi annorlunda. Vi sätter alltid dig och regionen där du lever och verkar i fokus. Våra rådgivare

Läs mer

Här har du världens möjligheter. Studentinformation

Här har du världens möjligheter. Studentinformation Här har du världens möjligheter Studentinformation Grant Thornton är det ledande revisionsoch konsultföretaget med fokus på dynamiska entreprenörsföretag. Våra medarbetare beskriver att vår företagskultur

Läs mer

Lastbilsuthyrning. Städ- och hemservice. www.service-poolen.se. 040-631 11 23 info@service-poolen.se

Lastbilsuthyrning. Städ- och hemservice. www.service-poolen.se. 040-631 11 23 info@service-poolen.se Städ- och hemservice Lastbilsuthyrning Behöver du en lastbil för flytten? Eller har du behov av fraktutrymme för längre eller kortare perioder? Hos oss kan du hyra lastbilar för små och stora behov, B

Läs mer

VISITAS ETISKA REGLER

VISITAS ETISKA REGLER VISITAS ETISKA REGLER 2 EN VÄXANDE OCH DYNAMISK BESÖKSNÄRING KRÄVER EN GOD AFFÄRSMILJÖ Visitas etiska regler speglar medlemsföretagens gemensamma värderingar. Grunden för våra medlemmars verksamheter ligger

Läs mer

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering.

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. intelliplan intelliplan Intelliplan Om företaget Vi hjälper kunder att hitta gömda guldgruvor. 2 Intelliplan

Läs mer

Checklista för idrottens arbetsgivare. - små till medelstora föreningar med upp till fem anställda där styrelsen är ideellt engagerad

Checklista för idrottens arbetsgivare. - små till medelstora föreningar med upp till fem anställda där styrelsen är ideellt engagerad Checklista för idrottens arbetsgivare - små till medelstora föreningar med upp till fem anställda där styrelsen är ideellt engagerad Innehåll Arbetsgivaransvar Medlemskap i arbetsgivarorganisation Kollektivavtal

Läs mer

Verkställande direktör

Verkställande direktör Verkställande direktör Roll Ansvar - Skyldigheter April 2016 We exist to support our customers business Innehåll Introduktion... 3 Verkställande direktörens roll i aktiebolag... 3 Ansvar och skyldigheter...

Läs mer

Stöd i expertis för dina behov. Välkommen till Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation

Stöd i expertis för dina behov. Välkommen till Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation Stöd i vardagen, expertis för dina behov Välkommen till Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation 2 Fastigo Fastigo 3 Välkommen till en arbetsgivarorganisation byggd för dina behov. Det var en sådan

Läs mer

Bygg- och fastighetsrapporten. En konjunkturindikator för bygg- och fastighetsbranschen, november 2015

Bygg- och fastighetsrapporten. En konjunkturindikator för bygg- och fastighetsbranschen, november 2015 Bygg- och fastighetsrapporten En konjunkturindikator för bygg- och fastighetsbranschen, november 2015 Bygg- och fastighetsrapporten Förord För nionde året i rad publicerar Grant Thornton Bygg- och fastighetsrapporten

Läs mer

Ta steget till eget. Vi hjälper dig att förverkliga din dröm!

Ta steget till eget. Vi hjälper dig att förverkliga din dröm! Ta steget till eget. Vi hjälper dig att förverkliga din dröm! Kan din idé bli till ett företag? Hos NyföretagarCentrum i Carlshamn får du kostnadsfri, konfidentiell och personlig rådgivning när du vill

Läs mer

NORDENS STÖRSTA STUDENTDRIVNA MANAGEMENTKONSULTBOLAG

NORDENS STÖRSTA STUDENTDRIVNA MANAGEMENTKONSULTBOLAG NORDENS STÖRSTA STUDENTDRIVNA MANAGEMENTKONSULTBOLAG VI ÄR HANDELSCONSULTING HHGS HANDELSCONSULTING AB är Nordens största studentdrivna managementkonsultbolag som erbjuder näringslivet kvalificerade konsulttjänster

Läs mer

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt FunktionsIT FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt Vad är FunktionsIT? FunktionsIT är vårt koncept för att paketera IT som tjänst. Det ger dig som kund en centraliserad och automatiserad hantering av

Läs mer

Koll på kapitalet? Nu räknar dom stålar igen!

Koll på kapitalet? Nu räknar dom stålar igen! Koll på kapitalet? Nu räknar dom stålar igen! Mätsystem för ökad lönsamhet En god lönsamhet är ett självklart mål för varje framgångsrik affärsverksamhet. Att nöjda kunder, motiverade medarbetare och starka

Läs mer

Hur kan TeliaSonera kommunikationsoperatör öka lönsamheten i stadsnätet

Hur kan TeliaSonera kommunikationsoperatör öka lönsamheten i stadsnätet Hur kan TeliaSonera kommunikationsoperatör öka lönsamheten i stadsnätet Ante Baric Försäljningsdirektör Tobias Blom Key Account Manager Stadsnät TeliaSonera Operator Next 1 Innehåll Svensk fibermarknad

Läs mer

Hej! Kul att du vill starta företag! Vännäs kommun erbjuder råd och hjälp som hjälper dig på traven. Här finns en enkel checklista som du kan följa.

Hej! Kul att du vill starta företag! Vännäs kommun erbjuder råd och hjälp som hjälper dig på traven. Här finns en enkel checklista som du kan följa. Hej! Kul att du vill starta företag! Vännäs kommun erbjuder råd och hjälp som hjälper dig på traven. Här finns en enkel checklista som du kan följa. Affärsplan Formulera din affärsidé så att den är enkel

Läs mer

vårt erbjudande till stiftelser & organisationer

vårt erbjudande till stiftelser & organisationer vårt erbjudande till stiftelser & organisationer Vårt mål är att uppnå era mål Er rådgivare arbetar med hela er verksamhet som utgångspunkt. De lösningar vi kommer att presentera för er ska harmoniera

Läs mer

Aditro Our focus benefits yours Aditros egen resa genom pensionsdjungeln

Aditro Our focus benefits yours Aditros egen resa genom pensionsdjungeln Aditro Our focus benefits yours Aditros egen resa genom pensionsdjungeln Vem betalar? Pensionspolicy Upphandling Vems ansvar? 1 Agenda Och vilka är Sofi och Elisabeth? Ansvar för pensionerna - trender,

Läs mer

NätVerkstan Bli medlem i NätVerkstan och du får tillgång till värdefull expertkunskap och ett nätverk av samlade erfarenheter.

NätVerkstan Bli medlem i NätVerkstan och du får tillgång till värdefull expertkunskap och ett nätverk av samlade erfarenheter. NätVerkstan Bli medlem i NätVerkstan och du får tillgång till värdefull expertkunskap och ett nätverk av samlade erfarenheter. Som medlem i IUC Sjuhärads NätVerkstan ingår ditt företag i ett nätverk där

Läs mer