Experter på försäljning av nybyggda bostäder

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Experter på försäljning av nybyggda bostäder"

Transkript

1 Experter på försäljning av nybyggda bostäder

2 Svensk Nyproduktion En separat del av Svenska Mäklarhuset

3 VD Lars Björkstrand Välkommen till din externa säljorganisation Låt oss börja med det viktigaste: att sälja nyproducerade bostäder är inte alls samma sak som att sälja begagnade. Skillnaderna är så stora att Svenska Mäklarhuset numera har en helt egen verksamhet, specialiserad på just nya bostäder. Namnet är Svensk Nyproduktion. Enkelt uttryckt kan man säga att vi fungerar som extern försäljningsorganisation för byggherrar. Våra medarbetare är handplockade. Det är nödvändigt eftersom försäljningsprocessen skiljer sig så mycket åt mellan nyproducerade och begagnade bostäder. Därför har våra medarbetare ett förflutet i byggbolag eller har under lång tid sålt nyproduktion. Samtidigt har vi ett nära samarbete med Svenska Mäklarhuset, där över hundra mäklare fungerar som våra lokala känselspröt på sina marknader. Försäljning är kärnan hos Svensk Nyproduktion och vi erbjuder all trygghet som en mäklartjänst enligt lag ska ge både säljare och köpare men vi har också flera specialiserade konsulttjänster att erbjuda. Från marknadsanalys, produktanpassning och felsökning av trög försäljning, till värdehöjande saker som platsidentitet och kundvård. Som uppdragsgivare väljer du själv hur mycket av vår kompetens du vill utnyttja. Oavsett omfattning är vårt mål alltid att leverera på en nivå som bara en specialist på nyproduktion klarar. På följande sidor kan du läsa mer om hur det går till.

4 Att sälja nyproducerade bostäder är något helt annat Vi jobbar enbart med nyproducerade bostäder Därför behövs helt andra mäklare Det speciella med Svensk Nyproduktion är att vi enbart säljer nyproducerade bostäder. Den marknaden ser på flera viktiga sätt helt annorlunda ut än marknaden för begagnade bostäder. Därför ska byggbolag ställa helt andra krav på sin mäklarpartner än privatkunder gör. Våra mäklare är vana att arbeta långsiktigt. De är helt koncentrerade på sin roll som representanter för er. Om någon av era köpare vill sälja sin befintliga bostad sköts det inte av Svensk Nyproduktion. Istället hjälper vi dem direkt vidare till något av Svenska Mäklarhusets lokala kontor som är specialister på andrahandsmaknaden och fortsätter sedan med fullt fokus på att sälja åt er. Förutom nyproduktionsmäklare har vi flera andra specialister. Precis som mäklarna jobbar de enbart med businessto-business-uppdrag och är utvalda just för att de har den kompetensen. Rätt utnyttjade kan vi hjälpa er att maximera värdet på er produkt, stärka ert varumärke och samtidigt se till att era köpare blir ovanligt nöjda och lojala. Något som självklart ska synas i NKI!

5 Vi representerar representerar ert varumärke Därför är ert varumärke viktigare än vårt eget Svensk Nyproduktion fungerar som extern försäljningsorganisation. En del i vår konsultroll är alltså att fungera som representanter för ert varumärke. Vi vill därför understryka drastiskt men sant att ert varumärke är betydligt viktigare än vårt eget. Vid uppdrag över en viss storlek tillsätter vi en varumärkesansvarig. Det innebär att ni har en person som lär känna er utan och innan, som kan era processer och vet hur ni vill förvalta era kunder och ert varumärke. På så sätt får du som uppdragsgivare både en unik kvalitetssäkring och avsevärda tidsbesparingar. En annan stor fördel med egen varumärkesansvarig är att vi tar ett övergripande ansvar för era projekt, oavsett var de finns. Om en köpare är intresserad av en bostad men inte hittar exakt vad han eller hon söker i det första projektet, kan vi snabbt se om något annat av era projekt skulle passa bättre.

6 Vi har egna kontor och lokala samarbeten Vi finns där du behöver oss Som uppdragsgivare ska du ha samma tillgång till våra tjänster, var i landet du än behöver oss. Andra mäklare som åtar sig nyproduktionsuppdrag har oftast en franchisemodell som innebär att ni blir hänvisade till lokala franchisetagare. Med den modellen går det inte att garantera kontinuitet och kvalitetsnivå för kunder som bygger över hela landet. Svensk Nyproduktion har istället en organisation på nationell nivå. Som kund hos oss kan ni alltså få samma kontaktpersoner och samma specialistkompetens oavsett var i landet era projekt ligger. Vi har idag egna kontor i Stockholm och Uppsala. Dessutom växer vi nu snabbt över landet. På sikt är vi etablerade i alla de större städerna, från norr till söder. Om vi inte redan finns på plats har vi en modell för att snabbt kunna lösa det.

7 Bra kundvård kräver gott om tid och fullt fokus det har vi Vi bygger era relationer Kundvård blir allt viktigare. Nöjda kunder skapar en lojalitet för varumärket och fungerar i förlängningen som ovärderliga ambassadörer för ert företag. Därför arbetar vi systematiskt med dialog och information, som är avgörande för kundupplevelsen. Vi kan sköta alla typer av kundkommunikation, som veckobrev, årstidsrelaterade hälsningar, telefonkontakter, kundevent med mera. Tänk dig själv: all kommunikation ni skulle vilja göra, men inte hinner med. Vi jobbar också med starkt fokus på pre-sale, det vill säga att etablera kontakt med så många presumtiva köpare som möjligt innan säljstart. Dessutom arbetar vi med moment som till exempel tillval, garagefördelning och nyckelutlämning. En annan viktig del vi arbetar aktivt med är kvalitetsuppföljning via enkäter och personliga intervjuer. Efterbearbetning av redan bearbetade kundkontakter har visat sig mycket effektivt.

8 Vi har egna experter och egen databas Marknadsinsikter och analys förberedelser som lönar sig Som experter på nyproduktion vet vi hur viktigt det är att se helheten, inte bara det underskrivna köpekontraktet. Därför har vi en avdelning som är specialiserad på analys. Deras uppgift är att försöka fånga det som inte syns i någon statistik. Varför går till exempel gränsen emellan ett attraktivt och ett mindre attraktivt område just där den går, och varför är ett område mer populärt än ett annat? Vad vill egentligen kunderna ha, och hur stämmer det med vad ni planerar att producera? Våra analytiker kommer inte att leverera omfattande, breda och svårgenomträngliga dokument, utan tar fram insikter som på ett tydligt och handgripligt sätt hjälper till att vässa produkten och optimera affären. Eller med andra ord: analysarbetet är en dialog, där vi tillsammans med er försöker komma fram till slutsatser som bidrar till att det byggs bostäder som människor både vill bo i och har råd med. Ibland används våra analyser också som en second opinion mot befintligt material.

9 Platsidentitet ett sätt att göra produkten mer värd Vi gör nytta i tidigt skede Som du säkert redan vet är platsidentitet ett uppmärksammat begrepp inom marknadsföring av allt från bostäder till turistorter. Som mäklare ser vi stora möjligheter i det. Hela poängen är att era produkter bostäderna blir mer attraktiva och mer värda om platsen upplevs tydlig för kunderna och att de känner en längtan efter att bo och vara på just denna plats. Därför samarbetar vi med designoch varumärkesbyrån BVD, som är experter på bland annat platsidentitet. Det finns många skäl att koppla in Svensk Nyproduktion och analys så tidigt som möjligt, gärna innan markanvisningarna är säkrade. Vi kan biträda er med en rad olika analyser. Exempelvis inom områden som prisbildning, kundpreferenser, flyttmönster, efterfrågestruktur och platsidentitet.

10 Vi vet vikten av NKI Efteråt får ni dra nytta av våra lärdomar När ett uppdrag är genomfört är vi lika intresserade som ni av att se hur väl vi har lyckats, svart på vitt. Därför dokumenterar vi varje försäljning och konsultuppdrag. Vi sammanställer fakta och avslutar med kunskapsåterföring, där ni som uppdragsgivare får veta exempelvis: Vad har kunderna tyckt? Går det att se något i produkten som skulle ha kunnat göras annorlunda? Går det att se något i försäljningsprocessen som kan göras ännu bättre? Allt för att ni ska kunna stämma av mot viktiga nyckeltal, inte minst Nöjd Kund Index (NKI). För oss är det här en självklar del av uppdraget. För vem vill anlita en extern försäljningsorganisation, om man inte får tillgång till all den omfattade kunskap som byggs upp i försäljningen av ett projekt?

11 Så här ser vår process ut Som kund hos Svensk Nyproduktion kan du välja hur du vill använda vår kompetens. Du kan dra nytta av vårt helhetserbjudande, vilket vi förstås själva tycker ger allra bäst utväxling. Det är också fullt möjligt att bryta ut vissa delar av processen, och bara köpa exempelvis analys eller försäljning. FÖRSÄLJNING & PROJEKTLEDNING PLATSIDENTITET & INFÖRSÄLJNING MARKNADSINSIKTER & ANALYS KUNDVÅRD UTVÄRDERING MARKKÖP TILLVAL PROJEKTERING TILLTRÄDE SÄLJSTART PRODUKTIONSBESLUT

12 Våra uppdragsgivare Flera av Sverige största byggbolag har valt att samarbeta med Svensk Nyproduktion. BoKlok BTH C4 Hus Frentab JM Myresjöhus NCC Peab Välkommen att kontakta oss Riksbyggen Skanska Småa Veidekke Lars Björkstrand VD Jonas Bolin Etableringschef Växel: svensknyproduktion.se Våra samarbetspartners Nyproduktion är ett komplext område, där det finns en mängd möjligheter att påverka slutresultatet. Därför har Svensk Nyproduktion samarbeten med flera olika experter. Några av dessa är: BVD Varumärkesarbete och platsidentitet Cross Advokater Diakrit Visualiseringar Koncept Stockholm Arkitekter Newsec Uthyrning av kommersiella lokaler Plus Bolån Finansiering SOS Barnbyar Söderberg & Partners Försäkring

13

Praktikantprogram 2010

Praktikantprogram 2010 Praktikantprogram 2010 Inledning Svensk Fastighetsförmedling i sydvästra Skåne skapar nu en ny möjlighet för en utvald skara mäklarstudenter. Det är inte en traditionell mäklarpraktik där du går bredvid

Läs mer

TIPS FÖR ATT ÖKA 3DIN FÖRSÄLJNING

TIPS FÖR ATT ÖKA 3DIN FÖRSÄLJNING TIPS FÖR ATT ÖKA 3DIN FÖRSÄLJNING Alla kontakter bidrar till nya affärer Genom ett förändrat tankesätt kring försäljning, och genom att värdera sina kontakter som potentiella kunder över en längre tidshorisont,

Läs mer

Låt kunderna göra jobbet!

Låt kunderna göra jobbet! Låt kunderna göra jobbet! Innehållsförteckning Inledning...4 Vad är referensprogrammet?...6 250 gånger 250-regeln...8 ABC-listan...10 Ha mig i åtanke...12 Bevara kontakten!...14 - Årsplan för utskick...16

Läs mer

Koll på kapitalet? Nu räknar dom stålar igen!

Koll på kapitalet? Nu räknar dom stålar igen! Koll på kapitalet? Nu räknar dom stålar igen! Mätsystem för ökad lönsamhet En god lönsamhet är ett självklart mål för varje framgångsrik affärsverksamhet. Att nöjda kunder, motiverade medarbetare och starka

Läs mer

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering.

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. intelliplan intelliplan Intelliplan Om företaget Vi hjälper kunder att hitta gömda guldgruvor. 2 Intelliplan

Läs mer

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B Detta whitepaper hjälper dig att identifiera vilka faktorer som påverkar kundlojalitet och hur du kan stärka lojaliteten

Läs mer

Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar

Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar Fördelar för er som företagskunder Vi försäkrar allt från mindre verksamheter till större industrier. Med hög service, kvalitet

Läs mer

Vi vet vilka som byggt, bygger och planerar att bygga

Vi vet vilka som byggt, bygger och planerar att bygga Vi vet vilka som byggt, bygger och planerar att bygga Projektbevakning = ökad försäljning & nya kunder Bevakning av byggprojekt, upphandlingar och företag kopplade till projekten Som kund hos Byggfakta

Läs mer

Se till att de kan förmedla en doldafelförsäkring vilket vi rekommenderar att du tar. Bestäm dej i förväg för det lägsta pris du skall sälja för.

Se till att de kan förmedla en doldafelförsäkring vilket vi rekommenderar att du tar. Bestäm dej i förväg för det lägsta pris du skall sälja för. Köpehandlingar, hyreshandlingar och dokument att ladda ner för villa, bostadsrätt, hyresrätt och fritidshus www.documentonline.se... Säljguide När du bestämt dej för att sälja finns det många saker att

Läs mer

Det går bra nu! Här är vi idag! Så här var det...

Det går bra nu! Här är vi idag! Så här var det... Det går bra nu! Här är vi idag! Så här var det... En bild av Stockholms bostadsmarknad 2015 Det går bra nu! a J ust nu är läget på bostadsmarknaden betydligt mer intensivt än normalt. Siffror som Svensk

Läs mer

White Paper. Kundlojalitet och Net Promoter Index 2008-05-30

White Paper. Kundlojalitet och Net Promoter Index 2008-05-30 White Paper Kundlojalitet och Net Promoter Index 2008-05-30 White paper: Kundlojalitet och Net Promoter Index Detta White Paper är en sammanfattning av MarketDirections Nyhetsdialog om kundlojalitet från

Läs mer

FREETRAILER FÅR AFFÄRERNA ATT RULLA

FREETRAILER FÅR AFFÄRERNA ATT RULLA En av våra servicebilar FREETRAILER FÅR AFFÄRERNA ATT RULLA HISTORIA Freetrailer grundades i Danmark 2003 och kom till Sverige 2008. Bakom den rullande succén står ett par danska herrar med grundtanken

Läs mer

½ Årsrapporten. Allt om Stockholms läns nyproduktionsmarknad exklusivt för Almedalens deltagare

½ Årsrapporten. Allt om Stockholms läns nyproduktionsmarknad exklusivt för Almedalens deltagare ½ Årsrapporten 2019 Allt om Stockholms läns nyproduktionsmarknad exklusivt för Almedalens deltagare Rapport från Svensk Nyproduktion Rapport från Svensk Nyproduktion All statistik i denna rapport baseras

Läs mer

KUNDANALYS. Koncept 2. Varför byter man leverantör? Inget intresse från leverantören

KUNDANALYS. Koncept 2. Varför byter man leverantör? Inget intresse från leverantören KUNDANALYS Koncept 2 Varför byter man leverantör? 68% 14% 4% 5% 9% Inget intresse från leverantören Fick inte vad vi önskade Bättre pris/service hos annan leverantör Personlig bekant Leverantören upphörde

Läs mer

KUNDGENERATOR. Därför kundgenerator! Du får feedback från dina kunder. www.kundgenerator.se - ett webbaserat program som ingår i MultiNet Office

KUNDGENERATOR. Därför kundgenerator! Du får feedback från dina kunder. www.kundgenerator.se - ett webbaserat program som ingår i MultiNet Office - Gör kundrekryteringen åt dig! Därför kundgenerator! Kundgenertor gör ditt företag lönsammare genom att maximera utbytet av er website. Kundgenerator är en tjänst med vilken du ser vilka företag som besöker

Läs mer

2004 Mäklarsamfundets rekommendation om prissättning för att motverka lockpriser.

2004 Mäklarsamfundets rekommendation om prissättning för att motverka lockpriser. ett år senare! 2004 Mäklarsamfundets rekommendation om prissättning för att motverka lockpriser. 2011 "Av säljaren accepterat pris - en frivillig överenskommelse mellan fastighetsmäklarna i Stockholms

Läs mer

www.vindsvaningar.com Norr Mälarstrand 64 112 35 Stockholm 08-650 00 40 info@bltprojektering.se

www.vindsvaningar.com Norr Mälarstrand 64 112 35 Stockholm 08-650 00 40 info@bltprojektering.se www.vindsvaningar.com Norr Mälarstrand 64 112 35 Stockholm 08-650 00 40 info@bltprojektering.se VÄLKOMMEN UPP! BLT Projektering siktar högt genom att skapa kvalitativa och stillfulla drömlägenheter av

Läs mer

UTBILDNINGSKATALOG. För utveckling av besöksnäringen ALUN

UTBILDNINGSKATALOG. För utveckling av besöksnäringen ALUN UTBILDNINGSKATALOG F Ö R E L Ä S N I N G W O R K S H O P A F F Ä R S U T V E C K L I N G För utveckling av besöksnäringen ALUN VIKTEN AV ATT UTVECKLAS! I framtiden gäller det inte bara att ha rätt kunskaper

Läs mer

EPOSTSERVICE. Därför är EpostService så effektiv! www.epostservice.se. - Ger dig nya kunder. Ett enda utskick räcker! En bild säger mer än 1000 ord.

EPOSTSERVICE. Därför är EpostService så effektiv! www.epostservice.se. - Ger dig nya kunder. Ett enda utskick räcker! En bild säger mer än 1000 ord. - Ger dig nya kunder Därför är EpostService så effektiv! EpostService gör dina kunder lönsammare genom att du håller dem informerad om vad ditt företag erbjuder. Detta gör du via nyhetsbrev och enkäter

Läs mer

STEP BY STEP TO YOUR NEXT OFFICE

STEP BY STEP TO YOUR NEXT OFFICE STEP BY STEP TO YOUR NEXT OFFICE THE PERFECT WAY TO YOUR NEXT OFFICE STEG 1 - STEG 2 - ANALYS 1 STEG 3 - SKAPA VISION STEG 4 - INREDNINGSLÖSNING STEG 5 - & UPPFÖLJNING ANALYS FÖR ATT: Få en optimal planlösning.

Läs mer

Försäljning av konsulttjänster till offentlig sektor

Försäljning av konsulttjänster till offentlig sektor Försäljning av konsulttjänster till offentlig sektor Upphandling 24, onsdag 7 november 2012 www.magnusjosephson.se 1 Magnus Josephson Sammanhang för alla konsulttjänster gäller att Majoriteten av kunder

Läs mer

ENGAGEMANG KUNNANDE SERVICE ANDERS PETTERSSON VD INTERCUT SVERIGE AB A ANDERS Det är med oerhörd stolthet och glädje jag ser att Intercut de senaste åren, tillsammans med vårt systerföretag Areg, har

Läs mer

Medarbetarundersökning HR-KOMPASSEN

Medarbetarundersökning HR-KOMPASSEN Medarbetarundersökning HR-KOMPASSEN Vill ni veta vad era medarbetare verkligen tycker? Medarbetarundersökningen HR-KOMPASSEN ger bland annat svar på vad era medarbetare tycker om sin arbetssituation, om

Läs mer

Vi är industrimännen som blivit företagsmäklare för att vi kan hjälpa dig att få ett bättre utgångsläge vid

Vi är industrimännen som blivit företagsmäklare för att vi kan hjälpa dig att få ett bättre utgångsläge vid Vi är inte som andra företagsmäklare. Vi är företagsmäklarna som lever i tillverkningsindustrin. Det ger dig avgörande fördelar. Vi är industrimännen som blivit företagsmäklare för att vi kan hjälpa dig

Läs mer

Ökad medlemsnytta. PLUS webshop MEDLEMSNYTTA FÖR ORGANISATIONER

Ökad medlemsnytta. PLUS webshop MEDLEMSNYTTA FÖR ORGANISATIONER = fler medlemmar Vill ni öka nyttan med att vara medlem i er organisation? MEDLEMSFÖRMÅNER ÄR VIKTIGA. PLUS är ett koncept för att hjälpa intressestyrda organisationer att öka upplevd medlemsnytta inom

Läs mer

A Good Connection. Connect IT Connect Office Connect Finans

A Good Connection. Connect IT Connect Office Connect Finans A Good Connection Connect IT Connect Office Connect Finans Det bästa av tre världar Connect är den enda samarbetspartnern ni behöver inom IT, kontorsmaskiner och finansiering. Genom oss har ni tillgång

Läs mer

Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar

Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar Vi finns här för dig, förmedlare! Fördelar för dig som förmedlare Att skapa trygghet och värde är kärnan i allt vi gör. Det kräver

Läs mer

First AID360 Partner. Som first AID360 partner kommer ert företag att ha. en framskjuten position genom hela projektet och få

First AID360 Partner. Som first AID360 partner kommer ert företag att ha. en framskjuten position genom hela projektet och få First AID360 Partner Som first AID360 partner kommer ert företag att ha en framskjuten position genom hela projektet och få tillgång till värdefulla mediautrymmen tillsammans med AID360. 2010 Arrangör

Läs mer

Hållbara och trygga lösningar. För miljön, våra kunder och framtida generationer

Hållbara och trygga lösningar. För miljön, våra kunder och framtida generationer Hållbara och trygga lösningar. För miljön, våra kunder och framtida generationer Vi siktar högt. Men arbetar jordnära. Sandström erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom Mark & Miljö, Bygg & Anläggning

Läs mer

Dina kunders brevvanor 2013. En rapport till företagaren som vill veta hur deras kunder vill kommunicera.

Dina kunders brevvanor 2013. En rapport till företagaren som vill veta hur deras kunder vill kommunicera. Dina kunders brevvanor 13 En rapport till företagaren som vill veta hur deras kunder vill kommunicera. Om rapporten Brevvanerapporten som Posten genomför årligen ger en bra bild av privatpersoners attityder

Läs mer

Undersökningar Telefonintervjuer Datainsamling Rapportering Kundundersökningar Service Kundanalys Metodkonsultation Reklammätningar Webbpanel

Undersökningar Telefonintervjuer Datainsamling Rapportering Kundundersökningar Service Kundanalys Metodkonsultation Reklammätningar Webbpanel Undersökningar Telefonintervjuer Datainsamling Rapportering Kundundersökningar Service Kundanalys Metodkonsultation Reklammätningar Webbpanel Kvalitet Varumärkesmätningar Marknadsundersökningar B2B Tracking

Läs mer

Att arbeta strategiskt med platsens varumärke. Nicholas Hörlin

Att arbeta strategiskt med platsens varumärke. Nicholas Hörlin Att arbeta strategiskt med platsens varumärke Nicholas Hörlin Hur kan man skapa lägesfaktorer som kommun och som byggherre? Om Property People Property People är placemanagementkonsulter Platsutvecklingsarbete

Läs mer

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Med en social HotSpot från Idékonsulten får ni möjligheten att bygga en egen unik marknadsföringskanal till personer

Läs mer

Kopparåsen. Götaland Kommun Göteborg Storlek 0 m2 Område Billdal Tillträde tidigast. enligt överenskommelse 21B

Kopparåsen. Götaland Kommun Göteborg Storlek 0 m2 Område Billdal Tillträde tidigast. enligt överenskommelse 21B Kopparåsen 21B Län Västra Götaland Typ Tomt Kommun Göteborg Storlek 0 m2 Område Billdal Tillträde tidigast Gatuadress Kopparåsen 21B enligt överenskommelse Unikt tillfälle att förvärva en tomt i attraktiva

Läs mer

TRYGGT & ENKELT. Unik service för företag. bostaddirekt.com

TRYGGT & ENKELT. Unik service för företag. bostaddirekt.com P TRYGGT & ENKELT STÖRST PÅ ANDRAHANDSBOENDE SEDA D N 1994 Unik service för företag Total bostadsservice Bostadsförmedling Personlig hyresmäklare Kontraktservice Rådgivning Trygg och säker hyresperiod

Läs mer

Ett steg längre inom Print och IT

Ett steg längre inom Print och IT Ett steg längre inom Print och IT TDO som IT-partner. Alla företag är i behov av IT-kompetens, men det är inte alla företag som kan eller vill anställa en IT-specialist. Låt oss berätta hur vi kan ta över

Läs mer

Resultat brukarundersökning LSS boende

Resultat brukarundersökning LSS boende Brukarundersökning LSS boende () 22--9 Verksamhetsavdelningen Resultat brukarundersökning LSS boende Antal enkäter som lämnats ut var 2 st, antal svarande var 4 st vilket ger en svarsfrekvens på 6 % De

Läs mer

Kopparåsen 21B. Götaland Kommun Göteborg Storlek 0 m² Område Billdal Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse. Kopparåsen 21B

Kopparåsen 21B. Götaland Kommun Göteborg Storlek 0 m² Område Billdal Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse. Kopparåsen 21B Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 0 m² Område Billdal Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 5 Beskrivning Unikt tillfälle att förvärva en tomt i attraktiva

Läs mer

Goda råd till köpare av översättningar. från Sveriges Facköversättarförening SFÖ FACKÖVERSÄTTAR- ASSOCIATION OF PROFESSIONAL TRANSLATORS

Goda råd till köpare av översättningar. från Sveriges Facköversättarförening SFÖ FACKÖVERSÄTTAR- ASSOCIATION OF PROFESSIONAL TRANSLATORS Goda råd till köpare av översättningar från Sveriges Facköversättarförening SFÖ S V E R I G E S FACKÖVERSÄTTAR- F Ö R E N I N G S W E D I S H ASSOCIATION OF PROFESSIONAL TRANSLATORS När du vänder dig till

Läs mer

Skanskas bostadsrapport 2013

Skanskas bostadsrapport 2013 Skanskas bostadsrapport 2013 Förord Metodik Sammanfattning 3 4-5 6-9 Inställning till och prisutveckling för nya bostadsrätter: Stockholm Göteborg Malmö Om Skanska Nya Hem 10-13 14-17 18-21 22 Förord Det

Läs mer

Du har en tom tomt. Vi får köparen att betala för mer än så.

Du har en tom tomt. Vi får köparen att betala för mer än så. Du har en tom tomt. Vi får köparen att betala för mer än så. Vi fyller din tomt med värde Som säljare av en tomt har du förmodligen ett mål som är viktigare än alla andra: att få så mycket betalt som

Läs mer

Hela gänget på vårt senaste IM-projekt!

Hela gänget på vårt senaste IM-projekt! Hela gänget på vårt senaste IM-projekt! En trött ekonomichef som har alldeles för mycket att göra. Känner du igen dig? Fortsätt bläddra för att se hur vi hjälpt andra i samma situation. OBS! Det här är

Läs mer

Information. och erbjudanden från G Fjällskog AB. En del av G Fjällskog AB - 556541-5964 - 0708-491 777 - gunnarfjallskog@gmail.

Information. och erbjudanden från G Fjällskog AB. En del av G Fjällskog AB - 556541-5964 - 0708-491 777 - gunnarfjallskog@gmail. Information och erbjudanden från G Fjällskog AB Vi hjälper dig med en tydlig och alltid uppdaterad hemsida Vi designar. Vi skriver texter. Vi tar bilder. Vi uppdaterar. Konsultkompanjon - väck glöden i

Läs mer

Talent Management i konsultföretag - 8 framgångsfaktorer för ökad lönsamhet

Talent Management i konsultföretag - 8 framgångsfaktorer för ökad lönsamhet Talent Management i konsultföretag - 8 framgångsfaktorer för ökad lönsamhet White Paper Talent Management i konsultföretag - 8 framgångsfaktorer för ökad lönsamhet Mindre administration, effektivare försäljning

Läs mer

Guide. Starta eget företag

Guide. Starta eget företag Guide Starta eget företag Trygghetsrådet TRS Rehnsgatan 11, 7 trappor, 113 57 Stockholm Växel 08-442 97 40, trygghetsradet.trs@trs.se www.trs.se Trygghetsrådet TRS 2019 Starta eget första steget Den här

Läs mer

VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM SKA FLYTTA IN I HSB BRF BÖRJETULL

VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM SKA FLYTTA IN I HSB BRF BÖRJETULL Oktober 2017 VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM SKA FLYTTA IN I HSB BRF BÖRJETULL I det här dokumentet har vi samlat det mesta du behöver veta inför inflyttningen i brf Börjetull. Det innehåller dels en sammanfattning

Läs mer

TÄNK OM DET FINNS EN BANK SOM TÄNKER ANNORLUNDA

TÄNK OM DET FINNS EN BANK SOM TÄNKER ANNORLUNDA TÄNK OM DET FINNS EN BANK SOM TÄNKER ANNORLUNDA Vi står alltid på din sida På Sparbanken Öresund tänker vi annorlunda. Vi sätter alltid dig och regionen där du lever och verkar i fokus. Våra rådgivare

Läs mer

Stolta men inte nöjda

Stolta men inte nöjda stainless steel solutions Stolta men inte nöjda resultat av Damstahls kundundersökning KUNDUNDERSÖKNING 1 Fakta De 836 kunder som svarat på vår undersökning utgör 60 % av vår omsättning. 67 % av de som

Läs mer

DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR.

DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR. DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR. VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD Att delta på mässor är en investering, och som med alla investeringar ska den naturligtvis ge resultat. Vi på L-Konsult Exhibition är specialister

Läs mer

Medarbetarskap ger resultat. Omgivningens förväntningar

Medarbetarskap ger resultat. Omgivningens förväntningar LIFE@WORK Medarbetarskap ger resultat. Omgivningens förväntningar Ulla Lövholm 1.9. / 2.9.2010 Dagens program 12.30-15.30 Kundens och organisationens förväntningar Kundens behov och förväntningar Psykologiska

Läs mer

Lastbilsuthyrning. Städ- och hemservice. www.service-poolen.se. 040-631 11 23 info@service-poolen.se

Lastbilsuthyrning. Städ- och hemservice. www.service-poolen.se. 040-631 11 23 info@service-poolen.se Städ- och hemservice Lastbilsuthyrning Behöver du en lastbil för flytten? Eller har du behov av fraktutrymme för längre eller kortare perioder? Hos oss kan du hyra lastbilar för små och stora behov, B

Läs mer

Arbeta för en bättre värd

Arbeta för en bättre värd Arbeta för en bättre värd Långsiktig lönsamhet och tillväxt skapas genom nöjda kunder och engagerade medarbetare. Som arbetsgivare ska Vasakronan erbjuda branschens bästa utvecklingsmöjligheter och arbetsmiljö.

Läs mer

Syns ni på sökmotorerna?

Syns ni på sökmotorerna? Syns ni på sökmotorerna? Internet är en av de snabbast växande reklamkanalerna just nu och allt fler företag riktar nu en allt större del av sin marknadsföring mot detta medie. Detta innebär att konkurrensen

Läs mer

TL BYGG SÅ BYGGER VI STOLTHET TL BYGG - FÖRETAGET SOM BYGGER STOLTHET

TL BYGG SÅ BYGGER VI STOLTHET TL BYGG - FÖRETAGET SOM BYGGER STOLTHET TL BYGG SÅ BYGGER VI STOLTHET 2 HEJSAN! I denna lilla bok kan du läsa om oss på TL Bygg. Vilka vi är, vad vi gör och varför vi går upp varje morgon och gör det vi gör - och det alltid med ett stort engagemang.

Läs mer

ARBETSMATERIAL. Låt medlemmarna hjälpa dig och din förening att uppnå korpkvalitet! Korpens Nöjd MedlemSindex 1

ARBETSMATERIAL. Låt medlemmarna hjälpa dig och din förening att uppnå korpkvalitet! Korpens Nöjd MedlemSindex 1 ARBETSMATERIAL Korpens Nöjd MedlemSindex Låt medlemmarna hjälpa dig och din förening att uppnå korpkvalitet! Korpens Nöjd MedlemSindex 1 Korpens Nöjd Medlemsindex låt medlemmarna hjälpa dig och din förening

Läs mer

Beslutet/domen har vunnit laga kraft. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande

Beslutet/domen har vunnit laga kraft. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande Beslutet i webbversion 1 (7) Saken Tillsyn enligt fastighetsmäklarlagen (2011:666), fråga om rådgivnings- och upplysningsskyldighet. Prövning av om mäklaren har agerat i strid med god fastighetsmäklarsed

Läs mer

Fem steg för bästa utvecklingssamtalet

Fem steg för bästa utvecklingssamtalet Fem steg för bästa utvecklingssamtalet Hitta drivkraften, styrkan och nå målet! Gita Bolt 2013 Copyright: airyox AB Mångfaldigande av denna skrift, helt eller delvis, är enligt lagen om upphovsrättsskydd

Läs mer

Välkommen till Folksam Fastigheter.

Välkommen till Folksam Fastigheter. Välkommen till Folksam Fastigheter. Välkommen till oss! Vi på Folksam Fastigheter arbetar med att förvalta och utveckla fastigheter. Med en långsiktig horisont och stort hjärta strävar vi efter att ha

Läs mer

Det perfekta mötet med politiker och media finns det? 4 februari 2015

Det perfekta mötet med politiker och media finns det? 4 februari 2015 Det perfekta mötet med politiker och media finns det? 4 februari 2015 Före mötet Om jag hade 6 timmar på mig att fälla ett träd, skulle jag använda 4 av dem till att slipa yxan Vem vill ni träffa och varför?

Läs mer

och som innebär mervärden för kunderna i deras verksamhet eller boende, samt affärsmässigt tillgodogöra Rullande årsvärde, kurva 14,00 12,00 10,00

och som innebär mervärden för kunderna i deras verksamhet eller boende, samt affärsmässigt tillgodogöra Rullande årsvärde, kurva 14,00 12,00 10,00 Verksamhet Castellums affärsidé är att utveckla och förädla fastighetsbeståndet med inriktning på bästa möjliga resultat- och värdetillväxt genom att med lokal närvaro på utvalda marknader i Sverige erbjuda

Läs mer

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till Slå in koden Fråga på!

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till   Slå in koden Fråga på! Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till www.menti.com Slå in koden 33 67 83 Fråga på! FRANCHISTORGET www.menti.com Slå in koden 33 67 83 HUR ALLT BÖRJADE www.menti.com Slå in koden 33 67 83 RAMONA

Läs mer

Tillsammans bygger vi Svevia.

Tillsammans bygger vi Svevia. Tillsammans bygger vi Svevia. För dig som arbetar på uppdrag av oss på Svevia. Vart är vi på väg? 2 Resan har börjat. Den här trycksaken vänder sig till dig som arbetar tillsammans med oss på Svevia. Du

Läs mer

Naturskönt område med närhet till skola

Naturskönt område med närhet till skola think... S MÅ Llivskvalitet s m a r t a l ö s n i n g a r mycket hus för pengarna åtkomligt för många GilleSALEN Naturskönt område med närhet till skola Gillesalen friluftsliv inpå husknuten Att bo bra

Läs mer

Guide inför ett. storageprojekt. Viktiga överväganden inför lagringskonsolidering

Guide inför ett. storageprojekt. Viktiga överväganden inför lagringskonsolidering Guide inför ett storageprojekt Viktiga överväganden inför lagringskonsolidering av David Tapper Egloo System AB Grindstuvägen 48 167 33 Bromma 08-580 801 30 egloo.se GUIDE INFÖR ETT STORAGEPROJEKT INLEDNING

Läs mer

Varför delta på AIMday?

Varför delta på AIMday? Varför delta på AIMday? Ni bestämmer agendan genom att skicka in era frågeställningar och på AIMday diskuteras dessa frågor Möta forskare från akademin som är intresserade av ert företag och era frågeställningar

Läs mer

Nyproducerade bostäder. Schibsted Industry Report 2018/2019

Nyproducerade bostäder. Schibsted Industry Report 2018/2019 Nyproducerade bostäder Schibsted Industry Report 2018/2019 Bakgrund Antal respondenter Rikstäckande (total) 812 Storstadsregion 329 Storstockholm 250 Avgränsning Geografisk avgränsning: Boende på landsbygd

Läs mer

EFFEKTIV OCH ENKEL FÖRMEDLING AV NYPRODUKTION

EFFEKTIV OCH ENKEL FÖRMEDLING AV NYPRODUKTION EFFEKTIV OCH ENKEL FÖRMEDLING AV NYPRODUKTION PÅ EN SVÅR BOSTADSMARKNAD SKA DET VARA ENKELT ATT BÅDE HITTA OCH FÖRMEDLA BOSTÄDER Regionen växer så det knakar och invånarna blir bara fler och fler. Därför

Läs mer

Vad står ni/du för? Vilka värden finns i er/din verksamhet/utbud? Varför söker ni sponsorer/samarbetspartners?

Vad står ni/du för? Vilka värden finns i er/din verksamhet/utbud? Varför söker ni sponsorer/samarbetspartners? kulturstrategi 1 arbetsmaterial eget arbete för kulturaktörer Att samarbeta med näringslivet, vare sig man gör det som ensemble/grupp/organisation, eller som enskild konstnär, kräver förarbete. Detta förarbete

Läs mer

CRAMO FLYTTBARA SKOLLOKALER

CRAMO FLYTTBARA SKOLLOKALER CRAMO FLYTTBARA SKOLLOKALER SKA NI SKAFFA FLER BARN? Eller har ni kanske redan för många barn och alldeles för lite utrymme? Då har vi den perfekta lösningen. Med Cramos flyttbara lokaler får ni mer plats

Läs mer

Ulf Streiby. CRM konsult/affärsutveckla re Abalon AB

Ulf Streiby. CRM konsult/affärsutveckla re Abalon AB Ulf Streiby CRM konsult/affärsutveckla re Abalon AB Kundens hjärta förtjänar man! Vad händer med kundrelationen när mycket av kontakten och handeln blir digital Hur förtjänar man kundens hjärta och lojalitet

Läs mer

Att köpa ett nytt hem är en av de största investeringarna vi gör och kan ofta upplevas stressigt då det är många tuffa beslut som ska tas.

Att köpa ett nytt hem är en av de största investeringarna vi gör och kan ofta upplevas stressigt då det är många tuffa beslut som ska tas. Att köpa ett nytt hem är en av de största investeringarna vi gör och kan ofta upplevas stressigt då det är många tuffa beslut som ska tas. Detta har vi som bostadsutvecklare stor respekt för. Därför har

Läs mer

VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM FLYTTAR IN I HSB BRF 402 HAMNEN

VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM FLYTTAR IN I HSB BRF 402 HAMNEN April 2018 VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM FLYTTAR IN I HSB BRF 402 HAMNEN Det börjar närma sig inflyttning för trapphus 1 och efter sommaren även för trapphus 2 och 3! Det är mycket att tänka på när man ska

Läs mer

Checklista workshopledning best practice Mongara AB

Checklista workshopledning best practice Mongara AB Checklista workshopledning best practice Mongara AB Detta dokument ska ses som ett underlag för vilka frågeställningar vi jobbar med inom ramen för workshopledning. I dokumentet har vi valt att se processen

Läs mer

Arbetsbeskrivning ÖN.notebook. February 05, 2015

Arbetsbeskrivning ÖN.notebook. February 05, 2015 Arbetsbeskrivning ÖN.notebook February 05, 2015 ön 1 Brevet 1. Inledning 2. Innehåll 3. Avslut Arbetsgång: Diskutera i basgruppen vilka argument man kan lägga fram för att få mer pengar. Sätt dig och skriv

Läs mer

LÄGENHETSBESKRIVNING.

LÄGENHETSBESKRIVNING. LÄGENHETSBERIVNING. Brf Ejdern,, GOTLAND Fem steg till ditt drömboende 1Intresseanmälan och säljpremiär Om du du är är intresserad av av en en lägenhet lägenhet börjar börjar du med du med att göra att

Läs mer

Frågeformulär om nyetablerade förhållanden

Frågeformulär om nyetablerade förhållanden Inkom Migrationsverket Frågeformulär om nyetablerade förhållanden Din partner har sökt uppehålls- och arbetstillstånd i Sverige för att han eller hon vill bosätta sig tillsammans med dig i Sverige. Vi

Läs mer

Välkommen till din nya bostad!

Välkommen till din nya bostad! Välkommen till din nya bostad! KORT OM BOSTADSRÄTT Din bostadsrättsförening en ekonomisk förening Du och dina grannar bildar tillsammans en ekonomisk förening, er bostadsrättsförening. Varje medlem har

Läs mer

EN FÄRDGUIDE FÖR DESIGNKÖPAREN

EN FÄRDGUIDE FÖR DESIGNKÖPAREN 2 Förord Innehåll Ett av de främsta konkurrensmedlen för svenska företag i framtiden är utan tvekan möjlig heten att utveckla bättre och mer intressanta produkter än konkurrenterna. En viktig komponent

Läs mer

Kartlägg mångfalden. Att skapa en enkät

Kartlägg mångfalden. Att skapa en enkät Kartlägg mångfalden Vem är den typiske volontären hos er? Finns det en överrepresentation av personer i en viss ålder, utbildningsbakgrund eller sysselsättning? Varför tror ni att dessa personer har valt

Läs mer

Information inför den arbetsplatsförlagda praktiken veckorna 40-43

Information inför den arbetsplatsförlagda praktiken veckorna 40-43 Till våra handledare Information inför den arbetsplatsförlagda praktiken veckorna 40-43 Först vill jag rikta ett stort tack för att ni ställt upp och tagit emot våra elever. De elever som nu kommer ut

Läs mer

s. 1 BIL AGA 4 projektorganisation och referenser sveafastigheter BostAd

s. 1 BIL AGA 4 projektorganisation och referenser sveafastigheter BostAd s. 1 BILAGA 4 projektorganisation och referenser Sveafastigheter Bostad Bakgrund s. 2 Sveafastigheter är verksamma inom utveckling och förvaltning av bostads och handels fastigheter sedan 2003. I Sveafastigheter

Läs mer

KUNDANALYS. Koncept 1. Varför byter man leverantör? Inget intresse från leverantören

KUNDANALYS. Koncept 1. Varför byter man leverantör? Inget intresse från leverantören KUNDANALYS Koncept 1 Varför byter man leverantör? 68% 14% 4% 5% 9% Inget intresse från leverantören Fick inte vad vi önskade Bättre pris/service hos annan leverantör Personlig bekant Leverantören upphörde

Läs mer

Rapport: Organisationsutveckling för en starkare besöksnäring på Värmdö

Rapport: Organisationsutveckling för en starkare besöksnäring på Värmdö Rapport: Organisationsutveckling för en starkare besöksnäring på Värmdö Uppdrag Se över hur det lokala besöksnäringssamarbetet för Värmdö bör organiseras För att skapa lokalt engagemang och mervärde åt

Läs mer

Vi tror på ansvar. Med vänliga hälsningar, Per Johansson, VD Brinova

Vi tror på ansvar. Med vänliga hälsningar, Per Johansson, VD Brinova 1 Vi tror på ansvar Ansvar är ett centralt begrepp i Brinovas organisation. Det är en viktig del av vår affärsidé och det präglar de kärnvärden vi lever efter och de attityder vi arbetar för att säkerställa

Läs mer

Fotograf Emelie Fagerberg Prislista Bröllop 2013

Fotograf Emelie Fagerberg Prislista Bröllop 2013 Fotograf Emelie Fagerberg Prislista Bröllop 2013 Fotograf Emelie Fagerberg Född och uppvuxen på västkusten men med en längtan efter snö och vinter resulterade i en flytt till nordligare breddgrader. Med

Läs mer

KLASSENS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt.

KLASSENS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. KLASSENS BÄSTA AFFÄR Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. TJÄNA PENGAR TILL KLASSKASSAN, MED EGEN WEBBUTIK! SÄLJ POPULÄRA PRODUKTER PÅ ETT

Läs mer

Norra Vramsvägen 5. Norra Vramsvägen 5. www.hemverket.se - Sida 1 av 5

Norra Vramsvägen 5. Norra Vramsvägen 5. www.hemverket.se - Sida 1 av 5 Län Skåne Gatuadress Kommun Bjuv Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 151 m² Område Selleberga Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 5 Beskrivning I populära Bjuv finns nu möjlighet

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB -

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB - FÖRETAGSPRESENTATION 2015 www.gyllix.com Gyllix Fönsterputs AB - 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING SID 3 OM OSS SID 4 REFERENSER SID 5 MILJÖ- OCH KVALITETSPOLICY SID 6 SÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ SID 7 KONTAKTUPPGIFTER

Läs mer

Pension och försäkringar. För företagare och deras anställda.

Pension och försäkringar. För företagare och deras anställda. Pension och försäkringar. För företagare och deras anställda. Att driva företag innebär stor frihet men också mycket att tänka på. Du ansvarar inte bara för verksamheten, utan även för det ekonomiska skyddet

Läs mer

Välkommen till Palm & Partners. Vi förmedlar kompetens till er.

Välkommen till Palm & Partners. Vi förmedlar kompetens till er. Välkommen till Palm & Partners. Vi förmedlar kompetens till er. 2 Innehåll 3-4 Företaget 5-7 Rekrytering 8-10 Outplacement/Omställning 11-13 Bemanning 14 Ledarutveckling 15 Team- och organisationsutveckling

Läs mer

De fem vanligaste säljutmaningarna

De fem vanligaste säljutmaningarna De fem vanligaste säljutmaningarna 1 Säljutmaningar De fem vanligaste säljutmaningarna och Smärta, Power, Vision, Värde och Kontroll. När sättet att sälja är ur fas med kundernas sätt att köpa eller när

Läs mer

Inspirationsfasen. Fortsättning på nästa sida. Hållbar utveckling B, vårterminen 2013. Cemus/CSD Uppsala, Uppsala universitet & SLU

Inspirationsfasen. Fortsättning på nästa sida. Hållbar utveckling B, vårterminen 2013. Cemus/CSD Uppsala, Uppsala universitet & SLU Inspirationsfasen Förvänta er framgång! Fokusera på problemet, men leta efter möjligheter. Titta på världen, observera och låt dig inspireras. Utforska det som kittlar din nyfikenhet! Ha med så många olika

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT. Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift.

VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT. Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift. www.happygift.se VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift. Med enkelhet väljer du en eller flera presenter ur vår omfattande samling. Med

Läs mer

LAGETS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt.

LAGETS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. LAGETS BÄSTA AFFÄR Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. TJÄNA PENGAR TILL LAGKASSAN, MED EGEN WEBBUTIK! SÄLJ POPULÄRA PRODUKTER PÅ ETT NYTT OCH TRYGGT

Läs mer

Kursen består av fyra halvdagar/delkurser - Gästen i fokus, Säljande beteende, Praktisk träning i försäljning och Konsekvensekonomi.

Kursen består av fyra halvdagar/delkurser - Gästen i fokus, Säljande beteende, Praktisk träning i försäljning och Konsekvensekonomi. SÄLJ & SERVICE För frontpersonal inom besöksnäringen. Denna kurs är en komplett introduktionsutbildning i fyra delar. Du är ansiktet utåt och möter dagligen gästen. Din roll i mötet är av största vikt

Läs mer

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till Slå in koden Fråga på!

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till   Slå in koden Fråga på! Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till www.menti.com Slå in koden 33 67 83 Fråga på! FRANCHISTORGET www.menti.com Slå in koden 33 67 83 Anna Janveden Franchisekonsult RAMONA BYRÖ, VD OCH ÄGARE 2009

Läs mer

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Skylttextning Sälj mer med service! Praktisk butiksekonomi Skapa en egen hemsida Mera - sälj mer med service! Utveckla din befintliga hemsida Marknadsföring & marknadsplanering

Läs mer

Södra Järpetan. Län Värmland Typ Tomt Kommun Karlstad Storlek 0 m2. enligt överenskommelse. tidigast

Södra Järpetan. Län Värmland Typ Tomt Kommun Karlstad Storlek 0 m2. enligt överenskommelse. tidigast Södra Järpetan 118 Län Värmland Typ Tomt Kommun Karlstad Storlek 0 m2 Område Gatuadress Södra Järpetan 118 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Byggklara tomter på Järpetan! Här erbjuds 17 villatomter

Läs mer

INCOORDS RESULTATGARANTI. Incoords arbetsmodell INFUTURE ger dig säkerhet i tid, funktion och kostnad.

INCOORDS RESULTATGARANTI. Incoords arbetsmodell INFUTURE ger dig säkerhet i tid, funktion och kostnad. INCOORDS RESULTATGARANTI Incoords arbetsmodell INFUTURE ger dig säkerhet i tid, funktion och kostnad. INFUTURE: Projektorienterad och unik arbetsmodell som ger dig resultatgaranti. Det som gör arbetsmodellen

Läs mer

RETAIL/OFFICE/ RESIDENTIAL/ LOGISTICS&INDUSTRIAL

RETAIL/OFFICE/ RESIDENTIAL/ LOGISTICS&INDUSTRIAL RETAIL/OFFICE/ RESIDENTIAL/ LOGISTICS&INDUSTRIAL PROPERTY SALES/PROPERTY ACQUISITION/ASSET MANAGEMENT/ TENANT REPRESANTATION/ DEVELOPMENT&LEASING /VALUATION Rödjans väg 7 Nödinge Kontor/lager, Nol Rödjans

Läs mer