DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR."

Transkript

1

2 DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR. VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD Att delta på mässor är en investering, och som med alla investeringar ska den naturligtvis ge resultat. Vi på L-Konsult Exhibition är specialister på att designa, producera och bygga montrar och utställningar som ger ett mervärde. Vi har över 25 års erfarenhet av att bygga mässmontrar och leverera mässmaterial, oavsett om ni skall ha en egen mässmonter eller arrangera en hel mässa. L-Konsult Exhibition designar, producerar och bygger mässmontrar åt uppdragsgivare runt hela världen. Vi erbjuder totallösningar i samband med mässor, utställningar och events. Vi tar hand om produktion av er mässmonter från A-Ö, från idéskiss till genomförande, eller utvalda delar. Med kontor och produktion i Malmö är vi ett av Sveriges mest kompletta monterföretag. Som medlem i Octanorm Service Partner International (OSPI) har vi samarbetspartners i över 55 länder. L-Konsult AB grundades I januari 2006 omorganiserades L-Konsult i fyra nya affärsområden/bolag för att ytterligare förbättra relationerna till våra kunder. L-Konsult Exhibition AB är ett av dessa bolag och vi jobbar främst vidare med L-Konsults kärnverksamhet, dvs design, produktion och byggnation av mässmontrar.

3 I VÅR EGEN VERKSTAD. PRODUKTION Vi tycker om att jobba prestigelöst. Lyhördhet och engagemang är viktigt för oss. Du berättar vad du vill uppnå och hur mycket du är beredd att satsa. Sedan sätter vi oss ner tillsammans och spånar idéer för att förverkliga dina önskemål. Så fort vi är överens om ramar och inriktning arbetar våra designers och projektledare fram ett förslag och offert. Nästa steg blir sedan att producera utställningen. Det jobbet görs av skickliga hantverkare i vår egen verkstad. Till sist ser vi till att allt blir monterat på plats. I rätt tid. Efter mässan hjälper vi naturligtvis till med nedmontering och för många av våra kunder lagrar vi montern för återanvändning inför framtida mässor och utställningar.

4 FULL KONTROLL PÅ SLUTRESULTATET. 3D DESIGN Vi på L-Konsult Exhibition (LKX) förstår vikten av vad ditt företags image representerar och hur viktiga dina investeringar är. Händer det att du inte blir helt nöjd med det slutliga utseendet på din monter, eller är du osäker på om du kommer få valuta för dina pengar från din befintliga leverantör? Oavsett om du har en alldeles nyritad pappersskiss, ett befintligt koncept som du vill uppdatera eller om du vill ge vår personal fria händer, har LKX erfarenheten, verktygen och inställningen som krävs för att skapa en detaljerad 3D skiss av en monter som får dina visioner och önskemål att gå i uppfyllelse. Vi vill att du ska känna dig säker och nöjd med din investering hos oss. Därför kan våra 3D skisser finjusteras av dig så att du får en realistisk och skalenlig översikt, innan du fattar beslut om genomförande. Vi lägger ner lika mycket entusiasm, passion och iver på varje monter oavsett om du anvisats en yta på sex eller sexhundra kvadratmeter!

5 DESIGN PRODUKTION OCH BYGGNATION. MONTERBYGGNATION Vi får ofta höra av våra kunder att: det här trodde vi inte var möjligt. Men med en väl genomtänkt idé och utformning blir din mässmonter en viktig, profilskapande och säljande del av din marknadsföring. Samtidigt blir den en mötesplats för nya affärer och nya kundkontakter. Att delta på en mässa är en investering, och som med alla investeringar ska den naturligtvis ge resultat. Vi på L-Konsult Exhibition är specialister på att designa, producera och bygga utställningar som ger ett mervärde. Men vi är också bra på att leverera med kvalitet, hålla tider och se till att priset i slutändandan blir det vi kommit överens om. Vår huvudsakliga syssla är att bygga montrar och vi har många års erfarenhet av att jobba med både små och stora projekt, oavsett om det är en mässmonter, ett event eller en mässa. Man kan bryta ner vår process i sju huvudsteg; BRIEF/GENOMGÅNG DESIGN PRODUKTION BYGGNATION (INKL. TRANSPORTER) DEMONTERING (INKL. TRANSPORTER) LAGRING UPPFÖLJNING

6 MILJÖ DESIGN LAGRING I SAMSPEL. LAGER & ÅTERANVÄNDNING Det är lätt att tro att specialdesignad montrar blir mycket dyrare än en enkel standardmonter. För många av våra kunder designar och producerar vi montrar och material som kan återanvändas. Ofta görs montrarna så att de kan återanvändas i flera olika monterstorlekar. Dels i sin helhet, mindre montrar eller utvalda moduler. Vi lagrar ert montermaterial mellan mässorna. Detta gör vi i våra egna lokaler. Inför kommande mässa anpassar vi er monter till aktuell monterstorlek genom att göra exakta 3D skisser. Montermaterialet tas sedan fram, rekonditioneras och anpassas inför mässan. Efter mässan tar vi tillbaka materialet, går igenom det, emballerar och lagrar det inför nästa projekt. Kostnadseffektivt och miljövänligt.

7 EVENTS KONGRESSER KONFERENSER SEMINARIER. EVENT PRODUKTION Förutom att designa och bygga mässmontrar är vi en ofta anlitad partner i samband med olika events och större möten. Det kan vara stora idrottsevenemang som Scandinavian Masters och Solheim Cup i golf. Eller Volvo Ocean Race med deltävlingar runt om i hela världen. När ostindiefararen Göteborg, idag ett av världens största fullriggade träskepp och en originalkopia från 1700-talet, gjorde sin premiärtur, bl a till Hongkong och Shanghai, var det vi som hade ansvaret för att bygga utställningen runt omkring, där olika svenska företag presenterade sig, och se till att den fick lika stor uppmärksamhet som själva det stora segeläventyret. Men vi ser också till att kongresser, konferenser och seminarier blir förverkligade på ett sätt som du som arrangör vill ha det. Sedan årsskiftet 2011/2012 har vi nöjet att knyta till oss en av eventbranschens kanske färgstarkast profil, som genom sitt förflutna som scenograf, har öga för att utnyttja rummets möjligheter med färg och form. Tillsammans har vi bl.a. designat, producerat och byggt för Microsoft på ett flertal stora events (TechDays) och mässor (Dustin Expo, IP Expo).

8 ETT STORT SORTIMENT HOS OSS. HYRA MÄSSMATERIAL OCH UTRUSTNING Är ni på jakt efter material till er mässa eller utställning har ni kommit rätt. Vet ni inte vad ni behöver i er mässmonter, eller hur den skall utformas, då kan vi hjälpa er. L-Konsult Exhibition erbjuder monter service/teknisk service i samband med olika mässor och events. Hos oss kan du hyra allt till din monter för att göra ditt mässdeltagande lyckat. Vi har ett stort sortiment av möbler och utrustning. Många kunder frågar oss ofta om vi kan leverera mässmaterial. I vår värld är allt som finns i en monter mässmaterial. Det kan vara mattan i montern, väggarna som utgör stommen, eller inredningen i ett förråd, en vitrin, möbler till baren eller stolar till konferensrummet.

9 VI HJÄLPER DIG ATT SYNAS. TEXT & BILD Vi kan hjälpa dig med framtagning av text och bild som gör att just din monter eller utställning syns och att du får fram dina budskap tydligt. Vi levererar allt inom text och bildproduktion; BANDEROLLER VOLYMBOKSTÄVER FOLIELOGOS OCH TEXTER SKYLTAR LJUSSKYLTAR FASADVEPOR PLEXISKYLTAR FÖNSTERDEKOR ROLL-UP POP-UP Har du inte original? Inga problem, vi kan hjälpa dig med originalproduktion. Från manus och ruffa skisser till färdig produkt.

10 MER ÄN BARA SNYGG MONTER. ÖVRIGA TJÄNSTER Att ställa ut på en mässa är mycket mer än att ha en snygg och bra monter. L-Konsult Exhibition erbjuder många kringtjänster såsom; Utbildning av monterpersonal hur agerar jag på mässan?, marknadsföring och kommunikation, översättningar, uppföljningsverktyg osv. Din mest kompletta leverantör...

11 NYCKELN TILL LYCKADE PROJEKT. VÅRT TEAM På LKX värdesätter vi våra anställda. Deras engagemang, kunnande och erfarenhet är vår starkaste tillgång och huvudorsaken till att vi är framgångsrika. Vi är övertygade om att nyckeln till lyckade projekt startar med ett team som vill leverera. Oavsett hur ambitiösa, sofistikerade eller innovativa era projekt är, kan LKX, tillsammans med vårt nätverk av leverantörer och samarbetspartners, hjälpa er att leverera ert budskap tydligt. VILL DU TA DEL AV VÅR VÄRLD? VÅRA KUNDER Vi har många års erfarenhet av att jobba med både små och stora projekt och vi har all den kunskap som behövs i huset för att dina mässmontrar ska stå ut i mängden. Vår hemmaarena är Sverige, men vi har också lång erfarenhet av att jobba internationellt. Där våra kunder behöver oss hjälper vi till och det oavsett om det är i Stockholm, Paris, Moskva eller i Shanghai. Därför är det kanske inte så konstigt att flera av Sveriges mest namnkunniga företag finns med på vår kundlista.

12

Vill du också synas bättre?

Vill du också synas bättre? Vill du också synas bättre? Det rör på sig... Det händer saker i blomsterbranschen. Den ökande konkurrensen från fler aktörer och ett starkare allmänt reklambrus har gjort det svårare att göra sig hörd.

Läs mer

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag www.kpmg.se Du vet bäst För oss på KPMG finns ingenting mer inspirerande än unga människor med spännande idéer. Vi vet hur det känns att vara där du är

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Stolta men inte nöjda

Stolta men inte nöjda stainless steel solutions Stolta men inte nöjda resultat av Damstahls kundundersökning KUNDUNDERSÖKNING 1 Fakta De 836 kunder som svarat på vår undersökning utgör 60 % av vår omsättning. 67 % av de som

Läs mer

ENGAGEMANG KUNNANDE SERVICE ANDERS PETTERSSON VD INTERCUT SVERIGE AB A ANDERS Det är med oerhörd stolthet och glädje jag ser att Intercut de senaste åren, tillsammans med vårt systerföretag Areg, har

Läs mer

Valfrihetssystem. Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg

Valfrihetssystem. Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg Valfrihetssystem Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg 1. Vad är valfrihetssystem Lag om valfrihetssystem (LOV) ger kommuner och landsting möjlighet att

Läs mer

ett modernt servicekoncept

ett modernt servicekoncept ett modernt servicekoncept Traditionell distributionshandel ett modernt servicekoncept I 40 år har AJ Produkter levererat inredning till kontor, skola, lager och industri. Konceptet har varit detsamma

Läs mer

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering.

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. intelliplan intelliplan Intelliplan Om företaget Vi hjälper kunder att hitta gömda guldgruvor. 2 Intelliplan

Läs mer

TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA

TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA www.businesssmart.se ViviAnn Labba och Business Smart 2009-2010 35tips till fler kunder består utav en samling artiklar kring kundvård skrivna av ViviAnn Labba

Läs mer

Rekryteringsmanual. - För dig som behöver rekryteringsråd. roi:recruit, 0770 110 177 info@roirecruit.se

Rekryteringsmanual. - För dig som behöver rekryteringsråd. roi:recruit, 0770 110 177 info@roirecruit.se Rekryteringsmanual - För dig som behöver rekryteringsråd Kontakt: E-post: Utgivare: roi:recruit, 0770 110 177 info@roirecruit.se roi:recruit Innehållsförteckning 1. SKAPA EN GENOMARBETAD KRAVPROFIL...

Läs mer

VÅR AMBITION VÅR ORGANISATION WWW.ACADEMICWORK.SE

VÅR AMBITION VÅR ORGANISATION WWW.ACADEMICWORK.SE Vi erbjuder personaluthyrning och rekrytering av Young Professionals - det är vår nisch och vårt expertområde. Vi hjälper företag att attrahera och rekrytera just denna målgrupp, som i dag blir mer och

Läs mer

Företagare ska leva precis som de lever hemma som privatpersoner. Hemma är inte allt nytt, utan man är rädd om det man har och försöker återvinna det

Företagare ska leva precis som de lever hemma som privatpersoner. Hemma är inte allt nytt, utan man är rädd om det man har och försöker återvinna det Företagare ska leva precis som de lever hemma som privatpersoner. Hemma är inte allt nytt, utan man är rädd om det man har och försöker återvinna det man kan. CARIN LINDAHL Projektkalkylen beräkna utgifter

Läs mer

Gör intryck! Professionella tekniska totallösningar

Gör intryck! Professionella tekniska totallösningar Gör intryck! Möte & Konferens Mässa & Utställning LED-skärmlösningar AV-installation Show & Evenemang Grafik & Animation Professionella tekniska totallösningar Använd hela paletten Vårt företag har vuxit

Läs mer

EXPORTKOMPETENS SKÅNE. Stärk konkurrenskraften och öka exporten

EXPORTKOMPETENS SKÅNE. Stärk konkurrenskraften och öka exporten EXPORTKOMPETENS SKÅNE Stärk konkurrenskraften och öka exporten Skånska företag borde kunna exportera betydligt mer. Det skulle vara bra för företagen, arbetsmarknaden och hela den skånska ekonomin. Detta

Läs mer

Kvadrat Management AB Way of Working

Kvadrat Management AB Way of Working Way of Working Organisationsnummer 556865-0302 KVADRAT MANAGEMENT WAY OF WORKING Står ditt företag inför ett förändringsarbete med långsiktiga konsekvenser för er verksamhet? Då kan vi erbjuda några av

Läs mer

Ledarskap och kommunikation med NLP

Ledarskap och kommunikation med NLP Ledarskap och kommunikation med NLP Lev, lär, träna och förändra utbildningen som ger dig helt nya perspektiv och resultat NLP Business Practitioner är utbildningen för dig som vill utvecklas som ledare

Läs mer

Karriärcoaching hos CoachHuset

Karriärcoaching hos CoachHuset Karriärcoaching hos CoachHuset En karriärcoach hjälper dig att bli tydlig med vem du är, vad du vill och vad du kan. Du blir handlingskraftig för att kunna uppnå dina visioner och mål. En erfaren karriärcoach

Läs mer

Marknadschefens checklista för INBOUND MARKETING INOM KOMPLEX FÖRSÄLJNING

Marknadschefens checklista för INBOUND MARKETING INOM KOMPLEX FÖRSÄLJNING Marknadschefens checklista för INBOUND MARKETING INOM KOMPLEX FÖRSÄLJNING Oliver Lopez har jobbat med försäljning i 15 år. Sedan ett par år driver han företaget Structsales där han hjälper sälj och marknadsorganisationer

Läs mer

Drift. Implema. Dygnet runt övervakning och drift av hela er SAP-miljö

Drift. Implema. Dygnet runt övervakning och drift av hela er SAP-miljö Drift Implema Dygnet runt övervakning och drift av hela er SAP-miljö Implemas driftsorganisation består av ett tiotal medarbetare som tillsammans delar ansvaret - dygnet runt - för första till tredje linjens

Läs mer

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida?

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vi går igenom allt du bör tänka på innan köp. Råd som du tjänar på längre fram. sförteckning et i denna bok ser du till höger. Vill du gå direkt till något

Läs mer

UTBILDNINGSKATALOG. För utveckling av besöksnäringen ALUN

UTBILDNINGSKATALOG. För utveckling av besöksnäringen ALUN UTBILDNINGSKATALOG F Ö R E L Ä S N I N G W O R K S H O P A F F Ä R S U T V E C K L I N G För utveckling av besöksnäringen ALUN VIKTEN AV ATT UTVECKLAS! I framtiden gäller det inte bara att ha rätt kunskaper

Läs mer

Egenskaper och företagande

Egenskaper och företagande 2. FÖRETAGAREN Introduktion Egenskaper och företagande 3 Synergi 3 Vad gör företaget? 5 Fördjupning Är du ett med din företagsidé? 8 Arbetsuppgifter 17 FÖRETAGAREN Introduktion Egenskaper och företagande

Läs mer

skyltfönster ÅGRENSHUSETS NYA digitala TUSEN EX VOLVOS NYA KUNDTIDNING ÖRNSKÖLDSVIKS SKÖNASTE KUNDTIDNING NUMMER 2 SOMMAREN 2014 ENSAM VÅRDNAD

skyltfönster ÅGRENSHUSETS NYA digitala TUSEN EX VOLVOS NYA KUNDTIDNING ÖRNSKÖLDSVIKS SKÖNASTE KUNDTIDNING NUMMER 2 SOMMAREN 2014 ENSAM VÅRDNAD ÖRNSKÖLDSVIKS SKÖNASTE KUNDTIDNING NUMMER 2 SOMMAREN 2014 ETT KUNDMAGASIN FRÅN ÅGRENSHUSET OCH LILLA GULA OM VÄRDET AV ATT SYNAS. HUR KREATIV KOMMUNIKATION KAN FÖRA FRAM DITT BUDSKAP. ÅGRENSHUSETS NYA

Läs mer

Private Banking Individuella lösningar för privatpersoner, företagare och stiftelser.

Private Banking Individuella lösningar för privatpersoner, företagare och stiftelser. Private Banking Individuella lösningar för privatpersoner, företagare och stiftelser. När du kliver över tröskeln till oss kan du vara säker på en enda sak. Att du inte vet exakt vad som väntar dig. Hos

Läs mer

GUIDE. easyfairs Inspirations- Statistiken visar att aktiva utställare får ca 250% fler leads. Maximera ditt mässdeltagande

GUIDE. easyfairs Inspirations- Statistiken visar att aktiva utställare får ca 250% fler leads. Maximera ditt mässdeltagande easyfairs Inspirations- GUIDE Maximera ditt mässdeltagande Statistiken visar att aktiva utställare får ca 250% fler leads Hitta mer inspiration på www.easyfairs.com/inspiration Vi kan mässor låt oss inspirera

Läs mer

Även bra butiksljus åldras.

Även bra butiksljus åldras. Även bra butiksljus åldras. Med rätt underhåll har du alltid ett säljande ljus! Med rätt underhåll har du alltid ett säljande butiksljus Bra butiksljus skapar intresse, lyfter fram produkterna på bästa

Läs mer

Det handlar om att ta fram och utveckla elevers inneboende nyfikenhet, initiativförmåga och självförtroende redan från tidiga åldrar.

Det handlar om att ta fram och utveckla elevers inneboende nyfikenhet, initiativförmåga och självförtroende redan från tidiga åldrar. Ung Företagsamhet Fyrbodal jobbar med att få fler företagsamma barn och ungdomar. I drygt 30 år har vi jobbat med UF-företag på gymnasienivå. Nu gör vi en nysatsning där elever och ni lärare på grundskolan

Läs mer

SÄTT SOM FÅR MODERNA KUNDER

SÄTT SOM FÅR MODERNA KUNDER Skriven av SCOTTDANIELS SÄTT SOM FÅR MODERNA KUNDER att välja ditt företag när de gör sin hemläxa på webben SAMMANFATTNING SCOTTDANIELS Varför vi publicerar den här informationen: Vi bedriver självklart

Läs mer

Idébok - för ett lyckat projekt

Idébok - för ett lyckat projekt Idébok - för ett lyckat projekt Förord Med Idéboken vill vi inspirera aktörer att ta steget och starta ett EU-projekt. Det finns alla möjligheter att testa nya idéer inom olika betydelsefulla områden och

Läs mer