Verksamhetsberättelse 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse 2014"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse 2014 Det här är Knutby Kulturförenings tionde verksamhetsberättelse. Vid årets slut hade föreningen 175 medlemmar Styrelsen har bestått av: Ordförande Kassör Sekreterare Övriga ledamöter Lena Forsman Bo Forssell Åsa Pousette Christoffer Berglund Margaretha Niska Erdenborg Maria Lundell Anita Winge Iréne Nygren Revisorer har varit Torsten Winge och Kerstin Andersson. Styrelsen har haft 7 protokollförda sammanträden under året. Verksamhet Föreningen har under året genomfört 37 aktiviteter Knutby slagverkare Är en öppen trumgrupp i KUF:s regi med varierande antal medlemmar som kommer och trummar när orken, lusten och tiden finns. Under 2014 har gruppen träffats 7 gånger. Den som vill prova på och vara med kan få låna trumma de första gångerna. Trumgruppen har deltagit i årets spelmansstämma. Stickkafé Stickkaféerna är öppna för alla som gillar att handarbeta. För den som vill lära sig eller utveckla sitt stickande så finns det alltid någon som kan lära ut. Under året har gruppen haft 13 träffar med cirka 8-16 deltagare Samarrangör: Studieförbundet Vuxenskolan JULGRANSPLUNDRING 12 januari Sönd 12/1 anordnade vi den återkommande julgransplundringen i Knutbygården för Sid 1(6)

2 KUF s räkning. Det kom fler barn och vuxna än förra året (cirka 65 barn och drygt 70 vuxna) och det tycker vi är jättekul! ÅRSMÖTE 8 februari Ett tjugotal personer bänkade sig för årsmöte. När styrelsen redogjorde för det gångna året kunde man rapportera 28 genomföra aktiviteter. Av dessa var nio träffar med stickkafeét. Avgående ordförande Erland Hedén och ledamöterna Carl-Erik Falkman, Fredrika von Sydow och Ann Schauman tackades för sina insatser för föreningen. MUSIKPUB 8 februari Efter årsmötet brakade en musikpub loss i Knutbygården för medlemmarna. För musiken stod bandet Kattestroferna från Uppsala som spelade många rockiga godingar som lockade till nostalgi och dans. Medlemmarna är alla lärare på Katedralskolan och började spela när de uppnått sina bästa år. KONSERT med LOUISA LYNE & DI YIDDISHE KAPLYE lör 8 mars Knutby bjöds på en fantastiskt konsert med musik på yiddish. Louise har tagit som sin livsuppgift att sprida musikkulturskatten som finns inom den yiddiska traditionen. Med en fantastisk utstrålning och en röst fylld av drama och passion fick vi höra folksånger och dess historia. Medarr: Svenska kyrkan i Knutby-Bladåker, Musik i Uppland FÖRFATTARCAFÉ 29 mars På årets hittills varmaste och soligaste dag bjöds ett dussintal åhörare på ett fantastiskt stycke kvinnohistoria. Beata Arnborg, som skrivit den första biografin över Kerstin Thorvall, berättade initierat och levande om Kerstin Thorvalls liv och konstnärskap KONSERT med SKÄRINGBY JAZZKAPELL 21 april På annandag påsk spelade Skäringby jazzkapell skön jazz på Knutbygårdens altan för ett 20-tal besökare. Irene Nygren, Thomas Brandt, Eric Lindh, och Pettan Jansson bjöd på varierande program i solskenet med fågelkvitter och vårbrukande traktorer i bakgrunden. Sid 2(6)

3 RESA TILL SOLKUSTENS SPINNERI 3 maj Vi reste till Solkustens spinneri, utanför Norrtälje, som varit igång i ca 2,5 år. Där bereddes egen ull och andras ull till garn, 1-, 2- och 3-trådigt garn. Vi fick se alla maskiner arbeta och hela processen från nyklippt ull till färdigt garn. BOKBYTARDAG 10 maj Vädrets makter var tyvärr inte med oss denna den 10 maj då årets första bokbytardag ägde rum. Skyarna var grå och regntunga och fällde även ur sig en del regn under dagen. Varken vi, som ansvarade för bokbytardagen, eller böckerna blev dock blöta eftersom vi - med ICA-handlarnas goda minne - hade förskansat oss under tak nära ICA-Knuten. Vädret till trots hade vi drygt 30 intresserade bokbytare under dagen. SPELMANSSTÄMMA 18 maj Först kom ett spelmanståg gående från Kyrkan där de haft spelmansgudstjänst och sedan drog allspelet igång lett av riksspelman Mats Andersson. Fri scen var det mellan de bokade uppträdandena och först upp var Knutbykören med en sång om sommaren. Sedan var det dags för UPPSÅT, nybildad grupp med fötterna i Knutby via Thomas Brandt och Norrtälje med Gustav på slagverk/trummor/gitarr och Martin på mandolin och fiol. Det blev ett riktigt svängigt uppträdande. Efter det äntrade Skäringby Överraskningsorkester tillsammans med Knutby slagverkare scenen och spelade några låtar ihop. Till slut kom SILVERBASORKESTERN upp på scen och gjorde ett stämningsfyllt, roligt uppträdande med många låtar från Uppland., Knutby-Faringe-Bladåkers hembygdsförbund, kulturkontoret Uppsala kommun SLÖJDA TRÄDGÅRDSKONST 29 maj Vi var fem personer som träffades och tog fram slöjdknivarna och började slöjda fåglar och annat roligt att ha i sin trädgård. När träet var lent och mjukt mot handen började vi måla våra skapelser och det var en alldeles förträffligt gemytlig stämning under arbetet. ÄTLIGA VILDA VÄXTER 31 augusti Vi var ett 10-tal förväntansfulla personer som samlades vid Vällnora för att lära oss lite om vad det finns för föda att hämta bland de vilda växterna i vår natur. Botaniker Alexandra Holmgren guidade oss under dagen och berättade engagerande om ett 20-tal olika örter och växter som med fördel kan användas i matlagning. SKÖRDEFEST 7 september Succe igen! Mycket folk kom, mer än 200 personer. Tur med vädret och många Sid 3(6)

4 försäljare. Utställning i mitten av Gammelgården med odlat under sommaren och i de två tävlingsklasserna vann Ellen pris för den största squashen och unge herr Berglund för den största pumpan. KUF firar 10-års jubileum och hade dagen till ära ordnat tårta. Vi fick höra på ett hett föredrag om chilli av Lena och Ulf Djärv-Eriksson som bor och odlar utanför Edsbro. Rätt vad det var dök skogs-mulle upp och gjorde rönnbärsband med barnen. Medarr Knutby-Faringe-Bladåkers hembygdsförbund Väg en KUL TUR 20 september Stick- och musikcafé pågick, Erikson och Falkmans spelade under dagen och Pia Gustavsson ställde ut akvareller som var tolkningar av Agneta Brandtberg Falkmans poesi. Ewa Lindh visade upp en fullmatad utställning som hon gjort om stickkaféets verksamhet. KUF genomförde även BOKBYTARDAG. Trots fukt, dis och dimma kom hugade bokläsare från att besöka bokbordet. Ungefär 55 personer bläddrade under dagen i böckerna och gick hem med en eller flera för dem olästa böcker. Medarr K.ALK, Funbo, Uppsala kulturnämd, bokbussen/uppsala stadsbibliotek och folkuniversitetet BOKBINDERI 18 oktober Två grupper, ungdom respektive vuxna fick prova på att binda häften åt sig själva. Mycket uppskattat evenemang. Ledde det hela gjorde Linda Gimle, bokbindare, Djura Bok&Pappersverkstad. JULMARKNAD 29 november Årets julmarknad blev lika välbesökt som åren innan. Alla bord blev snabbt uthyrda och det som såldes höll hög kvalité. Det blev julmusik med Mattias, Stefan och Kalle och sen var det fantastiskt gott julfika i serveringen. KALENDER 2015 För tredje året har KUF tagit fram en kalender illustrerad med bilder från trakten. I år har temat varit föreningslivet i Knutby. Medverkar i kalendern gör KUF, KIF, PRO, Knutby folkparken, Knutbykören samt hembygdsförbundet. Här kan man se aktiviteter från bygden i bild. Den färdiga kalendern såldes på julmarknaden och i ICA-knuten. Sid 4(6)

5 För dig som vill läsa mer om ovanstående program och titta på foton så hänvisar vi till hemsidan där du även kan se foton från genomförda program. Finansiering av verksamheten Under året har erhållits ett bidrag på :- kronor från Uppsala kommuns kulturnämnd. Övriga intäkter har bestått av medlemsavgifter, inträden, medarrangörsbidrag av Svenska kyrkan i Knutby-Bladåker och Studieförbundet Vuxenskolan, sponsring av ICA? samt försäljning av vår egen kalender. Föreningens ekonomi är stabil, se ekonomisk rapport. Marknadsföring Under våren producerades en folder med årets program och information om föreningen. Den delades ut via posten till alla hushåll i Knutby. Det var också ett sätt att uppmärksamma föreningen 10-årsjubileum. Föreningen har en informationstavla på gaveln till ICA-knuten (tack Kenneth och Tomas för er sponsring). Informationstavlan sköts gemensamt av styrelsen och aktiva medlemmar. KUFs webbplats har under året förtjänstfullt uppdaterats av Moa Forssell med text och bilder från styrelse och arbetsgrupper. Övrig marknadsföring görs beroende av evenemang och tidpunkt. Det kan vara information till P4 Uppland, TV 4 Uppland, ABC, dagstidningar m fl. Inför varje evenemang sätts affischer upp och ibland delas flygblad ut i brevlådorna. Slutord Vi kan blicka tillbaka på ett jubileumsår då föreningen kunnat erbjuda ett brett kulturutbud med flera nya inslag som Kul tur 282, som vi hoppas blir ett återkommande arrangemang, och bokbinderikurser. Vi är imponerade över alla medlemmar som med lust och engagemang deltagit i arbetsgrupper för att planera genomföra verksamheten. Medlemmarnas engagemang är föreningens motor och vi ser fram emot fler nya initiativ och aktiviteter Att samarbeta med andra är vår framgångsmodell. Det går att göra så mycket mer och bättre när det finns andra föreningar att samarbeta med. Vi vill därför tacka för ett gott samarbete under året med Uppsala Kulturnämnd, Musik i Uppland, Knutby-Faringe- Bladåkers hembygdsförbund, Svenska kyrkan och Studieförbundet Vuxenskolan. Sid 5(6)

6 _ Lena Forsman- ordf _ Iréne Nygren Anita Winge _ Christoffer Berglund Bo Forssell - kassör Margaretha Niska Erdenborg Maria Lundell Åsa Pousette Sid 6(6)

Det här är Knutby Kulturförenings tolfte verksamhetsberättelse. Vid årets slut hade föreningen

Det här är Knutby Kulturförenings tolfte verksamhetsberättelse. Vid årets slut hade föreningen Verksamhetsberättelse 2016 Det här är Knutby Kulturförenings tolfte verksamhetsberättelse. Vid årets slut hade föreningen 213 medlemmar. Styrelsen har bestått av: Ordförande Lena Forsman, Kassör Bo Forssell,

Läs mer

Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF)

Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF) Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF) Härmed kallas du i egenskap av medlem i KUF till ordinarie årsmöte i Knutbygården Lördagen den 26 januari 2013 kl 18:00. Sedvanligt årsmöte utlovas

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Knutby Kulturförening Verksamhetsberättelse 2015 Det här är Knutby Kulturförenings elfte verksamhetsberättelse. Vid årets slut hade föreningen 240 medlemmar. Styrelsen har bestått av: Ordförande Lena Forsman

Läs mer

Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF)

Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF) Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF) Härmed kallas du i egenskap av medlem i KUF till ordinarie årsmöte i Knutbygården Lördagen den 3 mars kl 18:00. Sedvanliga årsmötesförhandlingar utlovas

Läs mer

Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014

Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014 Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen under 2014: Ordförande: Alrik Nilsson Vice ordförande: Rolf Jakobsson Sekreterare: Kerstin Svensson Kassör: Gugge Björstad Ledamöter: Paul Olofsson,

Läs mer

Tjörns Fotoklubb. Verksamhetsberättelse för 2017

Tjörns Fotoklubb. Verksamhetsberättelse för 2017 Tjörns Fotoklubb Verksamhetsberättelse för 2017 Under året har vi haft 56 betalande medlemmar, styrelsen har haft 6 protokollförda sammanträden förutom årsmötet. Styrelsen har haft följande sammansättning

Läs mer

Ordföranden har ordet

Ordföranden har ordet Verksamhetsberättelse 2014 Ordföranden har ordet Under år 2014 anordnade Vaksala hembygdsförening flera aktiviteter för medlemmarna i föreningen. Jag vill tacka alla Er som deltagit i arrangemangen och

Läs mer

Protokoll nr 1/2014 Östervåla Hembygdsförenings Årsmöte söndagen den 16 mars 2014, kl 17.00 i Korskyrkan, Östervåla.

Protokoll nr 1/2014 Östervåla Hembygdsförenings Årsmöte söndagen den 16 mars 2014, kl 17.00 i Korskyrkan, Östervåla. Protokoll nr 1/2014 Östervåla Hembygdsförenings Årsmöte söndagen den 16 mars 2014, kl 17.00 i Korskyrkan, Östervåla. 1 Inledning och mötets öppnande. Ordförande Anette Jerresand förklarade årsmötet öppnat.

Läs mer

Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF)

Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF) Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF) Härmed kallas du i egenskap av medlem i KUF till ordinarie årsmöte i Knutbygården måndagen den 28 februari kl 19:00. Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar

Läs mer

Kransbindning lördagen 1 december. Skördefest september Mer info på sidan 2

Kransbindning lördagen 1 december. Skördefest september Mer info på sidan 2 2018:3 En saltstänkt hälsning från Föreningen Flatön www.flaton.se Kransbindning lördagen 1 december ellika.sandren@gmail.com anm. senast 26/11 Mer info på flaton.se Skördefest 29-30 september Mer info

Läs mer

ÅRSMÖTE DALARÖ KULTUR och FÖRENINGSCENTRUM

ÅRSMÖTE DALARÖ KULTUR och FÖRENINGSCENTRUM ÅRSMÖTE DALARÖ KULTUR och FÖRENINGSCENTRUM Protokoll fört vid årsmöte på Tullhuset 2016 04 06 1 Öppnande Mötet öppnades av ordförande Richard Nordgård som hälsar alla välkomna. 2 Fastställande av dagordning

Läs mer

Distriktsinfo nr 2/2008

Distriktsinfo nr 2/2008 Folkdansringen i Uppland Distriktsinfo nr 2/2008? I detta nummer: Sidan 2 Från årsmötet... Sidan 3 En påminnelse Upplandsschottisen Sidan 4 Ett stort grattis till.. Sidan 5 Mingelkväll forts.. Sidan 6-7

Läs mer

E-information 2015/1 2015-03-07. Hej!

E-information 2015/1 2015-03-07. Hej! 2015-03-07 E-information 2015/1 Hej! Vi närmar oss med stormsteg årets Tattoo som kommer att bli lite annorlunda. Det handlar mycket om att, trots ökade kostnader, få det att gå ihop så det gäller att

Läs mer

Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF)

Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF) Knutby Kulturförening Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF) Härmed kallas du i egenskap av medlem i KUF till ordinarie årsmöte i Knutbygården onsdagen den 7 februari kl 19:00. Förutom sevanliga

Läs mer

2003-2008. Det firar vi med den här tidningen som du nu håller i handen. Vi sammanfattar åren som gått och spanar mot framtiden...

2003-2008. Det firar vi med den här tidningen som du nu håller i handen. Vi sammanfattar åren som gått och spanar mot framtiden... 2003-2008 Knutby Kulturförening fyller 5 år! Det firar vi med den här tidningen som du nu håller i handen. Vi sammanfattar åren som gått och spanar mot framtiden... KUF-STYRELSE Iréne Nygren - ordförande.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Sida 1 (5) Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Åkers Hembygdsförenings styrelse lämnar för verksamhetsåret 2006 följande verksamhetsberättelse. Årsmötet genomfördes den 29 mars 2006

Läs mer

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015 Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Årsmöte torsdagen den 8 oktober 2014 i samband med dansen. Plats: Södermalmshemmet Dagordning:

Läs mer

Medlemsblad. Nr 2 Årg. 21 (2012) Bästa medlemmar!

Medlemsblad. Nr 2 Årg. 21 (2012) Bästa medlemmar! Medlemsblad Nr 2 Årg. 21 (2012) Bästa medlemmar! Till vår förenings 21:a årsmöte, den 12:e mars, hade 75 medlemmar infunnit sig. Efter årsmötesförhandlingarna höll vår inbjudne föreläsare, Gunnar Henningsson,

Läs mer

Årsmöte Trollhättesektionen 2015-01-30

Årsmöte Trollhättesektionen 2015-01-30 Årsmöte Trollhättesektionen 2015-01-30 DAGORDNING vid årsmötet fredagen den 30 januari 2015 1 Mötets öppnande 2 Fråga om mötets behöriga utlysande 3 Val av ordförande och sekreterare för mötet 4 Val av

Läs mer

Adventsoppa på Knoppegården.

Adventsoppa på Knoppegården. Adventsoppa på Knoppegården. God jul och gott nytt år önskar styrelsen till alla! Camilla Welin vann vuxen tipstävlingen och Jalmar littke vann ungdomstävlingen. Ett stort grattis till er båda. {besps}advent2013{/besps}

Läs mer

Nytt från Blekinge spelmansförbund

Nytt från Blekinge spelmansförbund Nytt från Blekinge spelmansförbund Juli 2015 Rapport från SSRs årsmöte Skånes spelmansförbund stod som värdar för årets årsmöte inom SSR. Mötet hölls på Sundsgården i Helsingborg. Det enda som var utöver

Läs mer

Styrelsens verksamhetsberättelse för 2012

Styrelsens verksamhetsberättelse för 2012 Styrelsens verksamhetsberättelse för 2012 Inledning Målsättningen enligt stadgarna för Rekekrokens Byaförening är att främja byn och dess invånare för en ökad trivsel och samhörighet. Vidare skall föreningen

Läs mer

Årsmöte Trollhättesektionen 2014-01-31

Årsmöte Trollhättesektionen 2014-01-31 Årsmöte Trollhättesektionen 2014-01-31 DAGORDNING vid årsmötet fredagen den 31 januari 2014 1 Mötets öppnande 2 Fråga om mötets behöriga utlysande 3 Val av ordförande och sekreterare för mötet 4 Val av

Läs mer

FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011.

FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011. Verksamhetsberättelse 2010 Idé och utvecklingsgruppen Karlholm Västland FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011. 1. Mötets öppnande. 2. Godkännande

Läs mer

Styrelsens verksamhetsberättelse för 2014

Styrelsens verksamhetsberättelse för 2014 Styrelsens verksamhetsberättelse för 2014 Inledning Målsättningen enligt stadgarna för Rekekrokens Byaförening är att främja byn och dess invånare för en ökad trivsel och samhörighet. Vidare skall föreningen

Läs mer

Årsmöteshandlingar. Hälla GK

Årsmöteshandlingar. Hälla GK Årsmöteshandlingar Hälla GK till årsmöte den 31 mars 2009 Innehåll Verksamhetsberättelse 2009 Händelser under året Årsredovisning med förvaltnings- och revisionsberättelse Verksamhetsplan 2010 Budgetförslag

Läs mer

Medlemsbrev våren 2017

Medlemsbrev våren 2017 Medlemsbrev våren 2017 Föreningen Backamo Vänner kallelse till årsmöte 29 april Alla är hjärtligt välkomna till årsmötet, ingen föranmälan. Årsmöte 29 april Vi samlas i matsalen, byggnad 40. Programmet

Läs mer

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Skara-Götene FUB Verksamhetsberättelse 2014 Sid 1 (5) Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Styrelsen för FUB, Föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning i Skara-Götene får härmed

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Scenkonst Kalmar Riksteaterförening

Verksamhetsberättelse för Scenkonst Kalmar Riksteaterförening 1(5) Verksamhetsberättelse för Scenkonst Kalmar Riksteaterförening verksamhetsåret 2014. Styrelsen för Scenkonst Kalmar lämnar härmed följande rapport för året 2014. 1 Styrelsens sammansättning: Ordinarie

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2009

Verksamhetsberättelse 2009 Verksamhetsberättelse 2009 Styrelsen för Musikens Hus Akademin får härmed avge följande verksamhetsberättelse för år 2009 1. Styrelse Styrelsen för Musikens Hus Akademin har för verksamhetsåret 2009 haft

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Rädda Barnens lokalförening

Verksamhetsberättelse för Rädda Barnens lokalförening Verksamhetsberättelse för Rädda Barnens lokalförening Styrelsen för lokalföreningen i Karlskoga-Degerfors får härmed avge följande rapport för verksamheten 2013. Styrelsen har under året bestått av Ordförande:

Läs mer

Näringsliv i Lanna-Bredaryd Sidan 1 av 7 828000-7660. Årsredovisning. för. Näringsliv i Lanna-Bredaryd 828000-7660. Räkenskapsåret 2012

Näringsliv i Lanna-Bredaryd Sidan 1 av 7 828000-7660. Årsredovisning. för. Näringsliv i Lanna-Bredaryd 828000-7660. Räkenskapsåret 2012 Näringsliv i Lanna-Bredaryd Sidan 1 av 7 Årsredovisning för Näringsliv i Lanna-Bredaryd Räkenskapsåret 2012 Näringsliv i Lanna-Bredaryd Sidan 2 av 7 Styrelsen för föreningen Näringsliv i Lanna-Bredaryd

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 MSVR Sida: 1 ( 7) Region Gotland 2015-02-10 Mellersta samverkansrådet Verksamhetsberättelse 2014 Förslag till verksamhetsberättelse att antas vid granskande möte 2015-02-11 1. Arbetsutskottets (AU) sammansättning

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2012.

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2012. Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2012. Styrelsen för Tovrida By byalag får härmed lämna följande redogörelse för verksamhetsåret 2012. Det femte verksamhetsåret för byalaget

Läs mer

Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF)

Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF) Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF) Härmed kallas du i egenskap av medlem i KUF till ordinarie årsmöte i Knutbygården onsdagen den 9 februari kl 18:30. Förutom sevanliga årsmötesförhandlingar

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte för Adelsö Hembygdslag torsdagen den 26 februari 2015 kl. 19.00 i Uppgården

Protokoll fört vid styrelsemöte för Adelsö Hembygdslag torsdagen den 26 februari 2015 kl. 19.00 i Uppgården Protokoll fört vid styrelsemöte för Adelsö Hembygdslag torsdagen den 26 februari 2015 kl. 19.00 i Uppgården Närvarande: Lars Skedinger, Stintan Qviberg, Mats Lundberg, Maya Bergqvist, Siri Lundmark 1.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE SEPTEMBER 2003 - DECEMBER 2004

VERKSAMHETSBERÄTTELSE SEPTEMBER 2003 - DECEMBER 2004 VERKSAMHETSBERÄTTELSE SEPTEMBER 2003 - DECEMBER 2004 Ovansjöbygden med Ömtbergen i bakgrunden. Kortet taget från Linna. Foto: Ove Johnsson VERKSAMHETEN UNDER PERIODEN Vi är glada att kunna presentera vår

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Västra Regionen 2011

Verksamhetsberättelse. Västra Regionen 2011 Verksamhetsberättelse Västra Regionen 2011 Västra Regionen omfattar Hallands län, Jönköpings kommun samt hela Västra Götaland utom Göteborg och Mölndal Verksamhetsberättelse för 2011 Styrelsen för Västra

Läs mer

Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF)

Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF) Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF) Härmed kallas du i egenskap av medlem i KUF till ordinarie årsmöte i Knutbygården onsdagen den 24 februari kl 19:00. Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE VERKSAMHETS- BERÄTTELSE www.slojdisormland.se org.nr: 819001-1083 - 1 - HEMSLÖJDSFÖRENINGEN SÖRMLANDS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Hemslöjdsföreningen Sörmland är en förening för dig som bor i Södermanlands

Läs mer

Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF)

Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF) Kallelse till årsmöte med Knutby Kulturförening (KUF) Härmed kallas du i egenskap av medlem i KUF till ordinarie årsmöte i Knutbygården torsdagen den 26 februari kl 19:00. Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar

Läs mer

Datum 2014-03-27. Föreningens ordförande, Carl-Åke Utterström, hälsade deltagarna varmt välkomna och öppnade mötet.

Datum 2014-03-27. Föreningens ordförande, Carl-Åke Utterström, hälsade deltagarna varmt välkomna och öppnade mötet. ÅRSMÖTESPROTOKOLL 1 (3) Datum 2014-03-27 Årsmöte mars 2014 Protokoll fört vid Villaägarföreningen Jakobsbergs 126:e årsmöte torsdagen den 27 mars 2014 kl. 18:30 på Pilbogården, Kristinagatan 14, Västerås.

Läs mer

Röda Korset 2014-02-13 Region Gotland Mellersta samverkansrådet. Ordförande Janne Nilsson 2014 Barn- o ungd. kretsen

Röda Korset 2014-02-13 Region Gotland Mellersta samverkansrådet. Ordförande Janne Nilsson 2014 Barn- o ungd. kretsen Sida: 1 ( 4) Röda Korset 2014-02-13 Region Gotland Mellersta samverkansrådet Verksamhetsberättelse 2013 1. Arbetsutskottets (AU) sammansättning Ordförande Janne Nilsson 2014 Barn- o ungd. kretsen Vice

Läs mer

VERKSAMHETEN 2012. Ordinarie ledamöter. Suppleanter. Fest- och stugkommittén. Fornminneskommittén. Revisorer. Revisorsuppleanter.

VERKSAMHETEN 2012. Ordinarie ledamöter. Suppleanter. Fest- och stugkommittén. Fornminneskommittén. Revisorer. Revisorsuppleanter. VERKSAMHETEN 2012 Styrelsen och kommittéerna har haft följande sammansättning: Ordförande Roger Axell Kassör Lennart Dannebro Vice ordförande Brita Belfrage Sekreterare Soija Holgersson Ordinarie ledamöter

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013

Verksamhetsberättelse 2013 Verksamhetsberättelse 2013 Norrköpings Balettförening Org.nr. 802469-5671 Verksamhetsåret 2013-01-01-2013-12-31 Styrelsen har bestått av Ordförande BAIBA PUMPURE STYRELSEN Kassör SOLVITA ISAHANOVA Sekreterare

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Abrahamsbergsskolans Föräldraförening

Verksamhetsberättelse för Abrahamsbergsskolans Föräldraförening Verksamhetsberättelse för Abrahamsbergsskolans Föräldraförening Verksamhetsåret 2013-11-27 -- 2014-09-23 Styrelsen lämnar följande redogörelse för året. Föreningens verksamhet Abrahamsbersskolans Föräldraförening,

Läs mer

Protokoll från. Årsmöte i Orkesta Hembygdsförening. 4 mars 2018 kl i Orkesta bygdegård

Protokoll från. Årsmöte i Orkesta Hembygdsförening. 4 mars 2018 kl i Orkesta bygdegård Protokoll från Årsmöte i Orkesta Hembygdsförening 4 mars 2018 kl. 18.00 i Orkesta bygdegård 1. Årsmötet öppnas. Mötet öppnades och ordförande Marie-Louise Jansson hälsade mötesdeltagarna välkomna till

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Personal Vi har under 2015 haft två anställda, Sofie Tidblom på 75% och Gabriella Torsander på 100%. Arkivet har under våren haft hjälp av två praktikanter från Arbetsförmedlingen som hjälpt till med att

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016

Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016 Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016 Styrelsen för Båtsällskapet Karlslund får avge följande berättelse för verksamhetsåret 1 september 2015 till 31 augusti 2016. Vid årsmötet den

Läs mer

KSSK har till ändamål att tillvarata medlemmarnas intressen och ge möjlighet till fortbildning.

KSSK har till ändamål att tillvarata medlemmarnas intressen och ge möjlighet till fortbildning. Stadgar för Föreningen Kyrkoskrivare i Svenska kyrkan Antagna av årsmöte 2011-05-19 och 2013-04-18 1 Ändamål KSSK har till ändamål att tillvarata medlemmarnas intressen och ge möjlighet till fortbildning.

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2010 Sommarfager Ovansjöbygd. Foto:Anders Önnberg Varför inte en sommarbild nu i vintertid? Tutstad möter Slättne. Vi ser nordligaste delen av Tutstad med Nästäppa, som möter sydligaste

Läs mer

Förhandlingsverksamheten

Förhandlingsverksamheten Förhandlingsverksamheten Avtalsförhandlingarna sköter Ledarna centralt. Det så kallade Ledaravtalet har fortfarande diskuterats och ifrågasatts om det fungerar som det var tänkt ute bland våra medlemmar.

Läs mer

David Örtqvist Magnus Thibblin. Emil Ekman

David Örtqvist Magnus Thibblin. Emil Ekman Verksamhetsberättelse 2017 och budget och verksamhetsplan för 2018 Verksamhetsåret 2017 Styrelsen Styrelsen bestod under året 2017 av: Ordförande Ordinarie ledamöter Suppleanter Andreas Davidsson Almstedt

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 Möten Styrelsen har haft nio styrelsemöten under verksamhetsåret. Dessutom anordnade ett medlemsmöte i Göteborg där medlemsavgiften bestämdes. Debattartiklar Vi har under året

Läs mer

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2011

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2011 2011 PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2011 Styrelsen har under året bestått av: Ordförande / studieorganisatör Vice ordförande / pressombud Kassör Sekreterare Styrelseledamot / medlemsvärvare

Läs mer

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2012

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2012 2012 PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen har under året bestått av: Ordförande / studieorganisatör Vice ordförande / pressombud Kassör Sekreterare Styrelseledamot / medlemsvärvare

Läs mer

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Styrelsen för Porsche Racing Club förelägger årsmötet följande förslag till verksamhetsplan för verksamhetsåret 2003. Tävlingar och andra aktiviteter Feb 26 Michelin

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011 för Rädda Barnens lokalförening i Karlskoga-Degerfors

Verksamhetsberättelse 2011 för Rädda Barnens lokalförening i Karlskoga-Degerfors 1 Verksamhetsberättelse 2011 för Rädda Barnens lokalförening i Karlskoga-Degerfors VÅR VERKSAMHET Barns rätt till skydd mot våld I förebyggande syfte samverkar vi med skolor och folkhälsoförvaltningen.

Läs mer

Årsmöte 2015. Lokalavdelningen Norrköping/Söderköping

Årsmöte 2015. Lokalavdelningen Norrköping/Söderköping Årsmöte 2015 Lokalavdelningen Norrköping/Söderköping DAGORDNING 1. Val av mötesordförande, sekreterare och justerare för mötet 2. Godkännande av kallelsen 3. Godkännande av dagordningen 4. Styrelsens kassa-

Läs mer

Verksamhetsberättelse för

Verksamhetsberättelse för Verksamhetsberättelse, förvaltningsberättelse, resultat- och balansräkning samt revisionsberättelse för verksamhetsåret 2013, Rädda Barnens lokalförening i Skellefteå Verksamhetsberättelse för Rädda Barnens

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2010 Dövas Förening i Kristianstad med omnejd Bildad den 12 mars 1950-1 - ÅRSBERÄTTELSE Styrelsen för Dövas Förening i Kristianstad med omnejd får härmed avgiva sin berättelse över

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2010

Verksamhetsberättelse för 2010 Verksamhetsberättelse för 2010 Helsingborg Verksamhetsberättelse för 2010 Styrelsen Ordförande Vice ordförande Kassör Ledamöter Dan Karlsson Ann-Christine Malmgren Tomas Nordström Lillebil Pettersson Åke

Läs mer

Kallelse till. Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00. Lekeberga Gård, Lekeberga

Kallelse till. Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00. Lekeberga Gård, Lekeberga Kallelse till i Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00 Plats: Lekeberga Gård, Lekeberga Klubben bjuder på kaffe, smörgåstårta och underhållning. (glöm inte ange om du är allergisk mot något livsmedel)

Läs mer

onsdag den 18 mars kl 18.00 i Korskyrkan

onsdag den 18 mars kl 18.00 i Korskyrkan onsdag den 18 mars kl 18.00 i Korskyrkan Ur programmet: Årsmötesförhandlingar Annika Rönnkvist, Kullens Handelsträdgård, berättar och visar bilder: Lotteri - vi tar tacksamt emot vinster till lotteriet.

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Föreningen Luddingsbo Västra Villaområde

Verksamhetsberättelse. Föreningen Luddingsbo Västra Villaområde Verksamhetsberättelse Föreningen Luddingsbo Västra Villaområde 2017 Ekonomisk redovisning Balans- och resultaträkning 2017 Revisionsberättelsen 2017 Förslag till budget 2018 Innehållsförteckning Inledning

Läs mer

Simon Viva. Kallelse till årsmöte 2012. Dagordning. Föreningen i Vivalla

Simon Viva. Kallelse till årsmöte 2012. Dagordning. Föreningen i Vivalla Föreningen i Vivalla Simon Viva Kallelse till årsmöte 2012 Vi kallar dig till föreningens årsmöte. Årsmöte ska hållas lördagen 24 mars kl. 11.00 på IUC Ideell Utvecklings Centrum på Storgatan 24. Dagordning

Läs mer

Höstsäsongen inleddes på numera sedvanligt sätt med en träff för funktionärer och respektive med enkel buffé och samvaro samt information om hösten.

Höstsäsongen inleddes på numera sedvanligt sätt med en träff för funktionärer och respektive med enkel buffé och samvaro samt information om hösten. 1 Täby Seniorbridge Verksamhetsberättelse för året 2013 Styrelsens redogörelse för året lämnas nedan. Styrelse, revisorer och valberedning. På årsmötet 11 mars 2013 omvaldes Ulla Eriksson som ordförande.

Läs mer

Väntjänsten i Ödeshög

Väntjänsten i Ödeshög 1 Väntjänsten i Ödeshög Verksamhetsberättelse för 2018 Medlemsantal Föreningen har under året haft 43 medlemmar. Styrelse Ordförande: Anita Sandberg Sekreterare:: Birgitta Blomqvist. Övriga styrelseledamöter:

Läs mer

Arådalsnytt. Medlemstidning för Arådalens Sportstugeförening. Nummer 39, juli 2011

Arådalsnytt. Medlemstidning för Arådalens Sportstugeförening. Nummer 39, juli 2011 Arådalsnytt Nummer 39, juli 2011 Medlemstidning för Arådalens Sportstugeförening Tidningen finns även på: www.aradalen.com Påsken 2011 måste gå till historien som en av de blötaste någonsin. Inte för att

Läs mer

Årsmötesprotokoll 24 maj 2015

Årsmötesprotokoll 24 maj 2015 Årsmötesprotokoll 24 maj 2015 Närvarande: Bilagor: Viktor Sjögren Sebastian Hellvin Johan Skarin Sofia Carlsson Gawain Nordlander Johan Lundbäck Josefin Hellvin Bilaga A, Verksamhetsberättelse Bilaga B,

Läs mer

PRO Husie. Verksamhetsberättelse för 2013. Inledning

PRO Husie. Verksamhetsberättelse för 2013. Inledning PRO Husie Verksamhetsberättelse för 2013 Inledning Föreningens huvuduppgift är att ta tillvara på medlemmarnas intressen och skapa gemenskap i föreningen. Detta ska ske genom att föreningen har ett omfattande

Läs mer

Verksamhetsplan Askerödgården

Verksamhetsplan Askerödgården 2015-07-05, Intagan - Hålleröd Verksamhetsplan Askerödgården Verksamhetsplan 2015-2017 Innehåll 1. Inledning 2. Ledning och samordning 3. Prioriterade åtgärdsområden 4. Prioriterade utvecklingsområden

Läs mer

Verksamhets- berättelse för

Verksamhets- berättelse för Verksamhets- berättelse för 2013 Verksamhetsberättelse för Celiakiföreningen i Kronobergs län 1 januari 31 december 2013. Medlemmar: Vid årets slut hade Celiakiföreningen i Kronobergs län medlemmar enligt

Läs mer

Protokoll fört vid möte för Föreningen Åh stiftsgårds vänner 2015-03-10

Protokoll fört vid möte för Föreningen Åh stiftsgårds vänner 2015-03-10 Tid: 2015-03- 10 kl 18.45-20.15 Plats: K2R, Kungsgatan 45, Göteborg 17-27 Närvarande: Linnea Wulfsberg, ordförande Maria Henoch, vice ordförande ordinarie Andreas Lindhé, ordinarie Emma Boije, ordinarie

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2010. Verksamhetsberättelse behandlad av årsmötet 2010-09-07

Verksamhetsberättelse 2010. Verksamhetsberättelse behandlad av årsmötet 2010-09-07 Verksamhetsberättelse 2010 Verksamhetsberättelse behandlad av årsmötet 2010-09-07 Innehåll Inledning Medlemmar Verksamhet Hemsidan Styrelsen Omslagsbild: Micke A serverar skumpa under klubbens 10-års jubileum.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015 för Rädda Barnens lokalförening i Trosa-Vagnhärad

Verksamhetsberättelse 2015 för Rädda Barnens lokalförening i Trosa-Vagnhärad Verksamhetsberättelse 2015 för Rädda Barnens lokalförening i Trosa-Vagnhärad LOKALFÖRENINGEN Geografiskt område Lokalföreningen omfattar Trosa och Gnesta kommuner. Styrelsens ledamöter Kerstin Arman, ordförande

Läs mer

Protokoll från KSSK:s, Kyrkoskrivare i Svenska kyrkan, årsmöte 2014.

Protokoll från KSSK:s, Kyrkoskrivare i Svenska kyrkan, årsmöte 2014. KYRKOSKRlVAlI6 I SVENSKA!\YRKAN Protokoll från KSSK:s, Kyrkoskrivare i Svenska kyrkan, årsmöte 2014. Tid: 16 maj 2014 kl. 13.00-14.00. Plats: Garnisonen, Stockholm. Närvarande: cirka 90 av föreningens

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014 för Rädda Barnens lokalförening i Trosa

Verksamhetsberättelse 2014 för Rädda Barnens lokalförening i Trosa Verksamhetsberättelse 2014 för Rädda Barnens lokalförening i Trosa LOKALFÖRENINGEN Geografiskt område Lokalföreningen omfattar Trosa och Gnesta kommuner. Styrelsens ledamöter Caroline Svensson, ordförande

Läs mer

Västlands Hembygdsförening

Västlands Hembygdsförening Västlands Hembygdsförening Verksamhetsberättelse 2013 Styrelsen 2013 Ordinarie ledamöter Carl-Bertil Wallin Ordförande Inger Lind Sekreterare Peter Mattsson Kassör Gunnel Eriksson Vice sekreterare Vice

Läs mer

1 Mötets öppnande Föreningens ordförande Lars Berglöf öppnade medlemsmötet med 23 medlemmar närvarande.

1 Mötets öppnande Föreningens ordförande Lars Berglöf öppnade medlemsmötet med 23 medlemmar närvarande. Protokoll fört vid årsmöte i Föreningen Vårda Knivsta torsdagen den 2 mars 2017 sal Kvallsta, kommunhuset, Knivsta 1 Mötets öppnande Föreningens ordförande Lars Berglöf öppnade medlemsmötet med 23 medlemmar

Läs mer

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson Protokoll fört vid årsmöte den 30 maj 2015 Koloniföreningen Solhällan. Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson 1 Mötets öppnande Styrelsens ordförande

Läs mer

Verksamhets- berättelse

Verksamhets- berättelse Verksamhets- berättelse 2014 Verksamhetsberättelse för Celiakiföreningen i Kronobergs län 1 januari 31 december 2014. Medlemmar: Vid årets slut hade Celiakiföreningen i Kronobergs län medlemmar enligt

Läs mer

Protokoll fört vid Ösmo Kyrkokörs Årsmöte 28 februari 2009 Sockenstugan, Ösmo

Protokoll fört vid Ösmo Kyrkokörs Årsmöte 28 februari 2009 Sockenstugan, Ösmo Protokoll fört vid Ösmo Kyrkokörs Årsmöte 28 februari 2009 Sockenstugan, Ösmo 1. Öppnande av mötet. Ordförande hälsar alla välkomna till årsmötet och förklarar mötet öppnat. 2. Kallelse till mötet. Årsmötet

Läs mer

Protokoll fört vid Ljustorps Hembygdsförenings Årsmöte den 16 mars 2014 kl. 18.00 i Ljustorps Hembygdsgård.

Protokoll fört vid Ljustorps Hembygdsförenings Årsmöte den 16 mars 2014 kl. 18.00 i Ljustorps Hembygdsgård. Protokoll fört vid Ljustorps Hembygdsförenings Årsmöte den 16 mars 2014 kl. 18.00 i Ljustorps Hembygdsgård. Mötesdeltagare: ca; 18 st. 1 Årsmötet öppnades. 2 Fastställdes att kallelsen till mötet gjorts

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Yrkesförbundet Sveriges Socialarbetare. verksamhetsåret 2006

Verksamhetsberättelse för Yrkesförbundet Sveriges Socialarbetare. verksamhetsåret 2006 Verksamhetsberättelse för Yrkesförbundet Sveriges Socialarbetare verksamhetsåret 2006 Styrelsen för YSS har under verksamhetsåret varit: fredag den 24 augusti 2007 Ordföranden fram till årsmötet i Skövde

Läs mer

1 Hembygdsföreningens ordförande Gunni Sjöö hälsade välkommen och förklarade årsmötet öppnat.

1 Hembygdsföreningens ordförande Gunni Sjöö hälsade välkommen och förklarade årsmötet öppnat. BREVENS BRUKS HEMBYGDSFÖRENING Protokoll fört vid Brevens bruks Hembygdsförenings årsmöte lördagen den 16 april kl 14,00 år 2016. Lokal: Hembygdsgården Närvarande: 34 medlemmar 1 Hembygdsföreningens ordförande

Läs mer

Program för Hemsjö hembygdsförenings. I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år.

Program för Hemsjö hembygdsförenings. I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år. Program för Hemsjö hembygdsförenings verksamhet 2019 I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år. Hembygdsgården Hea Cafékvällar - Vandringar - Valborgsmässofirande - Midsommarfirande - Grötfest

Läs mer

Neuroförbundet Västervik

Neuroförbundet Västervik Neuroförbundet Västervik org.nr. 833600 8175. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2 0 1 3 1. Styrelsen för Neuroförbundet Västervik får härmed överlämna Verksamhetsberättelsen för. 1 januari 31 december 2013 Inledning.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1/1-31/ SPF Seniorerna 485 Björken

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1/1-31/ SPF Seniorerna 485 Björken 1 485 Björken VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1/1-31/12 2017 SPF Seniorerna 485 Björken Organisationsnummer 817605-4891 2 Verksamhetsberättelse 2017 för SPF Seniorerna 485 Björken Medlemsantal enligt statistikrapport

Läs mer

ÅRSMÖTE DALARÖ KULTUR och FÖRENINGSCENTRUM

ÅRSMÖTE DALARÖ KULTUR och FÖRENINGSCENTRUM 1 ÅRSMÖTE DALARÖ KULTUR och FÖRENINGSCENTRUM Protokoll fört vid årsmöte på Tullhuset - 2014 04 08 1 Öppnande Mötet öppnas av ordförande Richard Nordgård som hälsar all välkomna.. 2 Fastställande av dagordning

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017 för PRO Älta Medlemsantalet var 203 personer den 31 dec 2017, varav 129 kvinnor och 74 män. Årsmötet hölls den 21 februari

Verksamhetsberättelse 2017 för PRO Älta Medlemsantalet var 203 personer den 31 dec 2017, varav 129 kvinnor och 74 män. Årsmötet hölls den 21 februari Verksamhetsberättelse 2017 för PRO Älta Medlemsantalet var 203 personer den 31 dec 2017, varav 129 kvinnor och 74 män. Årsmötet hölls den 21 februari i Älta Kulturknut. Styrelsemedlemmar efter årsmötet

Läs mer

Årsredovisning 2015 och Verksamhetsberättelse. för. Sveriges Vänföreningar för Konst och Kultur. Org.nr

Årsredovisning 2015 och Verksamhetsberättelse. för. Sveriges Vänföreningar för Konst och Kultur. Org.nr Årsredovisning 2015 och Verksamhetsberättelse för Sveriges Vänföreningar för Konst och Kultur Org.nr. 802408-6632 1 Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsåret 2015-01-01 2015-12-31 Sveriges Vänföreningar

Läs mer

SPF Seniorerna Norrmalm Stockholm

SPF Seniorerna Norrmalm Stockholm SPF Seniorerna Norrmalm Stockholm Årsmöteshandlingar 21 februari 2019 Innehållsförteckning sid Dagordning årsstämma 2019 2 Årsredovisning 2018 - Förvaltningsberättelse 3 - Resultat- och balansräkning 4

Läs mer

Sveriges Ingenjörer Distrikt Väst Verksamhetsberättelse 2014

Sveriges Ingenjörer Distrikt Väst Verksamhetsberättelse 2014 2015-01-25 Sidan 1 av 5 Sveriges Ingenjörer Distrikt Väst Verksamhetsberättelse 2014 Sammanfattning av verksamhetsåret Under året har vi genomfört ett antal evenemang och aktiviteter där vi mött cirka

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Domsjö S Förening

Verksamhetsberättelse. Domsjö S Förening Verksamhetsberättelse 2011 Domsjö S Förening Årsmötets dagordning 1. Mötets öppnande ordförande ger ordet till kvällens gäst Håkan Olsson. 2. Årsmötets utlysning. 3. In memorian/parentation 4. Fastställande

Läs mer

Söderhamns Kust & Skärgårdsförening

Söderhamns Kust & Skärgårdsförening Söderhamns Kust & Skärgårdsförening Årsberättelse för verksamhetsåret 2017 Årsmötet äger rum Onsdagen den 21 mars kl. 1900 i SMS-lokalen (Båtklubbens lokal) Sture Claesson visar skärgårdsbilder Kallelse

Läs mer

The Oak Leaf. Medlemsblad för. Löv nummer 5, december 2012

The Oak Leaf. Medlemsblad för. Löv nummer 5, december 2012 The Oak Leaf Medlemsblad för Löv nummer 5, december 2012 Vi startar terminen med att tillsammans ta farväl av julen eftersom vi aldrig kunde hälsa den välkommen! Alla våra dansare, medlemmar såväl som

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Scenkonst Kalmar Riksteaterförening verksamhetsåret 2011.

Verksamhetsberättelse för Scenkonst Kalmar Riksteaterförening verksamhetsåret 2011. Verksamhetsberättelse för Scenkonst Kalmar Riksteaterförening verksamhetsåret 2011. Styrelsen för Scenkonst Kalmar lämnar härmed följande rapport för året 2011. 1 Styrelsens sammansättning Ordinarie ledamöter:

Läs mer

4. Godkännande av dagordningen. Fyra punkter las till under Övriga frågor. Årsmötet godkände dagordningen.

4. Godkännande av dagordningen. Fyra punkter las till under Övriga frågor. Årsmötet godkände dagordningen. PROTOKOLL FRÅN ÅRSMÖTET I FÖRENINGEN KÄRRRINGEN Årsmöte 2013-01-29 Plats Närvarande Frånvarande Hotel Nordic Light Vasaplan 7, Stockholm 27 medlemmar enligt bifogad lista se bifogad lista 1. Årsmötets

Läs mer

Extra årsmötesprotokoll för Mölndals kammarkör (organisationsnummer 852000 6332)

Extra årsmötesprotokoll för Mölndals kammarkör (organisationsnummer 852000 6332) Extra årsmötesprotokoll för Mölndals kammarkör (organisationsnummer 852000 6332) Datum 2013 03 25 kl 18.00 19.00 (Aktuellt gällande stadgar från 2005 11 14) Plats Stensjökyrkan, Gunnebogatan 18, MÖLNDAL

Läs mer