Spring Mobil Växel. Produktbeskrivning

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Spring Mobil Växel. Produktbeskrivning"

Transkript

1 Spring Mobil Växel Produktbeskrivning

2 Innehåll Spring Mobil Växel...sid 3 Abonnemang...sid 4 Tilläggstjänster för abonnemang...sid 4 Mobilt Bredband...sid 6 Affärspaket...sid 7 Företagstjänster...sid 7 Tilläggstjänster för företag...sid 9 Support och stödtjänster... sid 11 Tele2 i världen...sid 12

3 Spring Mobil Växel sid 3 Spring Mobil Växel Vi hjälper er med den bästa lösningen för den kommunikation ni behöver. Med Spring Mobil Växel får ni en bra och effektiv telefonilösning som bygger helt på mobilitet. Genom ett långsiktigt helhetsåtagande levererar vi en flexibel och skalbar lösning. Vi tar hand om all teknik och för att underlätta ytterligare erbjuder vi också servicetjänster som administration, statistik, service och utbildning. Ni väljer vilka funktioner ni vill använda sedan tar vi hand om resten. Vi prioriterar stabilitet och trygghet vilket innebär att ni får tillgång till en rutinerad kundtjänst samt support och övervakning av telefonisystemet dygnet runt. Alla på företaget använder en enda telefon, mobiltelefonen. Det innebär att alla funktioner som telefonsvarare och telefonbok samlas i en och samma telefon. Ni får ett avtal, en faktura och en leverantör och därmed blir vardagen betydligt enklare. När ni tecknar produkter och tjänster hos oss ingår några komponenter som standard: Projektledare Vår projektledare och leveranskoordinator håller reda på er beställning och säkerställer att allt är på plats den dag ni ska gå i drift med er nya lösning. Utbildning via webben Alla era medarbetare får tillgång till en utbildning via webben som visar hur ni använder de olika funktionerna. Enkel och smidig administration Via Självbetjäningswebben som alltid ingår kan ni enkelt beställa nya tjänster och abonnemang samt följa upp era kostnader. Ni kan också skicka in frågor till kundtjänsten och följa statusen på ert ärende.

4 Spring Mobil Växel sid 4 Abonnemang Vi vet att alla använder sina mobiler på olika sätt. En del pratar mycket inom företaget, andra har många externa kontakter. Vissa pratar länge och vissa skickar många SMS. Därför erbjuder vi flera olika mobilabonnemang för företag. Med rätt abonnemang håller du nere kostnaderna för varje medarbetare och därmed för hela företaget. XS Small Medium Large XL SIP Rekordbilligt till alla, alltid. Ring utan minutavgift. Kontroll på kostnaden. Ring, SMS:a och MMS:a obegränsat. Surfa, ring, SMS:a och MMS:a obegränsat. Ring billigt i utlandet. Tilläggstjänster för abonnemang Mobilsurf Uppgradera surf- eller röstabonnemang med mobilsurf. Vi har flera olika surfpaket beroende på hur mycket och ofta ni surfar. Roamingpaket För dig som ofta besöker och jobbar i utlandet har vi den perfekta lösningen roamingpaket till ditt mobilabonnemang. Arbeta utan hinder oavsett var du befinner dig med sänkta priser för all kommunikation. Paket Öresund Danmark Europa EU, Norge, Island, Liechtenstein och Schweiz * Ostasien Kina, Japan, Sydkorea, Taiwan Nordamerika USA, Kanada Mellanöstern Afghanistan, Azerbajdzjan, Förenade Arabemiraten, Iran, Israel, Kuwait, Qatar. * Europa inkluderar Öresund.

5 Spring Mobil Växel sid 5 BlackBerry Enterprise Service För företag med egen mailserverinfrastruktur och med mycket höga krav på säkerhet och användarkontroll. Kräver installation av kundplacerad server, så kallad BlackBerry Enterprise Server. Ger även tillgång till interna system och intranät, samt oöverträffad så kallad device management. Extra data mobilsurf 5 GB Ger 5 GB extra data under resten av kalendermånaden. Vid månadsskiftet återgår datamängden till det som gäller och ingår för abonnemanget. Fakturagruppering När du har tjänsten Fakturagruppering kan du använda prefix 88 för att få valda samtal grupperade för sig på fakturan. Detta fungerar endast med svenska nummer och bara för talsamtal. Faxbrevlåda Med Faxbrevlåda har du möjlighet att ta emot och hämta fax var du än befinner dig. Fax som sänds till dig lagras i din Faxbrevlåda och du kan få dem utskrivna på vilken faxterminal som helst. Fax till e-post Har du Faxbrevlåda kan du kombinera den med Fax till e-post. Du får då alla inkommande fax direkt skickade till din e-postadress. Faxmeddelandet kommer då som en bifogad fil som du kan lagra var du vill. Röstmeddelande till e-post Kombinera din telefonsvarare med Röstmeddelanden till e-post för att få alla intalade meddelanden skickade till din e-postadress. Röstmeddelandet kommer då som en bifogad ljudfil som du kan lagra var du vill. SIP-anknytning En SIP-anknytning läggs som tilläggstjänst till ditt befintliga abonnemang som då läggs upp på motsvarande sätt som ett Tvillingkort. Det innebär att alla inkommande samtal till din ordinarie telefon även kopplas till din SIP-anknytning som du har på din PC. Om du är inloggad på datorn och samtidigt har din ordinarie telefon påslagen så ringer det i båda telefonerna samtidigt.

6 Spring Mobil Växel sid 6 Spärrtjänster Det finns ett antal spärrtjänster som kan aktiveras på abonnemanget för att anpassa det till den enskilde användarens behov och förutsättningar: Spärrtjänst Spärr för utlandssamtal Spärr för användning i utlandet Spärr för att ringa betalsamtal Spärr för användning av datatrafik i utlandet Spärr mot att skicka SMS Spärr mot att skicka och ta emot MMS Spärr mot att skicka Betal-SMS Beskrivning Innebär att det inte går att ringa samtal till utländska nummer. Innebär att telefonen inte fungerar i utlandet. Det går varken att ringa eller ta emot samtal, SMS, MMS eller använda data. Innebär att det inte går att ringa betalsamtal, exempelvis telefonnummer som börjar med Innebär att det inte går att skicka eller ta emot data i utlandet. Till exempel går det inte att surfa eller ta emot e-post. Innebär att det inte går att skicka SMS. Det går att ta emot SMS, till exempel från telefonsvararen. Innebär att det inte går att skicka eller ta emot MMS. Innebär att det inte går att skicka SMS som medför extra kostnad utöver ordinarie taxa för SMS. Till exempel vid köp av bussbiljett. Tvillingkort Med tilläggstjänsten Tvillingkort får du två SIM-kort till samma huvudabonnemang. Med ett extra SIM-kort till exempelvis mobilen eller surfplattan kan du arbeta mer effektivt och dessutom får du bara en räkning. Mobilt Bredband 3G-nätet som vi delar med Telia når 99,8 % av Sveriges befolkning. Olika företag har olika behov och därför erbjuder vi flera olika abonnemang, som alla är lika enkla att använda. Modemet är inte större än ett USB-minne. Sätt bara in det, kör den enkla installationen och ni är på nätet direkt. 4G är här! Vårt absolut snabbaste abonnemang, för dig med höga krav på uppkoppling! Med 4G kan du komma upp i hela 80 Mbit/s och du surfar obegränsat. Large Pro Med detta abonnemang surfar du och dina kollegor upp till 32 Mbit/s. Det passar er som jobbar mycket över nätet och vill ha ett abonnemang med högsta möjliga hastighet till ett fast pris. Överstiger datavolymen 20 GB begränsas hastigheten till 200 kbit/s. Medium Pro Medium Pro är perfekt för er som surfar dagligen i jobbet och vill ha kostnadskontroll. Ni surfar i hastigheter upp till 16 Mbit/s. Överstiger datavolymen 3 GB begränsas hastigheten till 200 kbit/s.

7 Spring Mobil Växel sid 7 Affärspaket För att förenkla för dig som företagare har vi skapat två olika affärspaket. Det är ett smart sätt att samla allt företaget behöver för sin kommunikation: mobiltelefoni, mobilt bredband och mobilsurf i ett och samma paket. Välj paket efter ditt företags kommunikationsbehov. Affärspaket Small För dig som vill kunna ha arbetet med dig, var som helst. Affärspaket Large För dig som vill kunna arbeta överallt utan att oroa dig för månadskostnaden. Företagstjänster Med en växellösning får ni alla fördelar med den moderna kommunikationen till ett förutbestämt pris. Vårt breda utbud gör det möjligt att erbjuda en tjänst som är både heltäckande och speciellt anpassad för er verksamhet. Växelfunktioner Bas Nu kan du snabbt komma igång med din företagsväxel. I grundavgiften för Växelfunktioner Bas ingår: Tre svarsgrupper och/eller ACD-grupper och tillhörande huvudnummer. En rutinerad kundservice, leveranskoordinator och webbutbildning. Konferenstjänsten Telemötet. Med telekonferensen Telemötet behöver ni inte längre resa. Ni ordnar enkelt en telefonkonferens oavsett tid på dygnet. Telemötet är öppet för alla oavsett vilken operatör deltagarna använder sig av. Teckna abonnemangstjänsten för de användare som ska knytas till växeln. I abonnemangstjänsten ingår: Fastnätsnummer och anknytningsnummer. Möjlighet att visa sitt fasta nummer vid utgående samtal. Talad hänvisning. Varje användare kan via ett flertal gränssnitt hänvisa sig för exempelvis vid möten, lunch eller semester. Den inringade får då en talad hänvisning som berättar när personen är tillgänglig igen. Telefonistplats Har ni många samtal in kan det vara bra med en dedikerad telefonist som tar emot och dirigerar samtal. Telefonistplatsen ger telefonisten via ett webbaserat gränssnitt möjligheter att ta emot och styra samtal via ett flertal köer, att söka på användare och skicka meddelanden via e-post eller SMS om personen inte kan ta ett samtal just då.

8 Spring Mobil Växel sid 8 Telefonisten kan också styra medlemmar i de olika svars- och ACD-grupperna, samt lägga återkommande schemalagda hänvisningar. Kalenderkoppling När ni kopplar ihop era kalendrar med hänvisningssystemet sköter bokningar i kalendern om aktivering av hänvisning. Röststyrning Små knappar på telefonen? Kommer du inte ihåg numret till dina kollegor? Med röststyrda tjänster kan du enkelt hantera samtal och hänvisningar genom att säga vad du vill göra. De två tjänster som ingår i paketet för Röststyrning är: Röststyrd hänvisning Röststyrd telefonist Har ni dessutom Kalenderkoppling får ni automatiskt möjlighet att ringa in till kalendern för att lägga bokningar/hänvisningar, eller för att få den uppläst i telefonen. Contact Center Har ni många samtal som kommer in till er kundtjänst eller servicetjänst? Kanske ringer kunder in för att boka tider eller göra beställningar? Med en Contact Center-lösning kan ni bygga upp och förbättra er service genom möjligheten att styra och hantera samtal på ett effektivt sätt. Contact Center-tjänsten är en molntjänst där användaren utnyttjar en dator och sin ordinarie telefon för att hantera samtal. Detta innebär att personen som svarar inte är knuten till en fast punkt utan kan arbeta geografiskt obundet. Om flera personer ska hantera samtal som antingen kommer in via ett nummer, via en meny där inringade väljer önskad funktion eller via flera olika nummer så säkerställer ni med tjänsten all funktionalitet bakom numren utan att göra avkall på flexibilitet, funktionalitet eller rörlighet. Tjänsten kräver ingen hårdvaruinstallation hos er, utan är en helt tjänstebaserad produkt som enkelt kan konfigureras efter nuvarande behov och vidareutvecklas efter hand som era behov förändras. Grundplattformen I grundplattformen ingår konfiguration av grundlösningen där man sätter köer, köprioritering, köbesked och avancerad samtalsdirigering. Fem köplatser ingår som delas ut på totala antalet köer. För att styra inkommande trafik kan man använda menyval (IVR) eller A-nummer, dvs beroende på varifrån samtalet kommer kan det styras till en specifik kö. Det är också möjligt att bestämma hur samtalen ska styras beroende på vilken tid på dygnet det kommer in. Statistik över inkommande samtal ger utökade möjligheter att över tid optimera lösningen och er service.

9 Spring Mobil Växel sid 9 Ni får också ärendehantering, möjlighet att spela ni så kallade lavinmeddelanden och ett grundläggande SLA. Tillval För att bygga plattformen så att den passar era behov finns ett antal olika byggstenar. Ni väljer hur många agenter som ska kunna arbeta i lösningen, och hur många utav dem som ska vara samtidiga användare. Varje aktiv agent levereras med ytterligare två köplatser förutom de fem som ingår i grundplatt formen. Det finns olika kommunikationsvägar att välja på förutom traditionella samtal. Ni kan välja att kommunicera med era kunder via chatt, SMS och e-post om så önskas. Det går också att spela in de samtal ni har. Utökad statistik I grundplattformen ingår grundläggande statistik för samtal, men önskar ni även statistik för övriga kommunikationssätt finns möjlighet att utöka så att ni kan ta ut statistik även på chatt, SMS och e-post. Tilläggstjänster för företag Extern telefonist Med tjänsten Extern telefonist kan vi delvis eller helt ta över ansvaret för era inkommande samtal 24 timmar om dygnet 365 dagar per år. Våra telefonister svarar med ert företagsnamn, kopplar samtalet vidare eller lämnar eventuell hänvisning. Självklart tar vi emot och skickar ett meddelande till rätt person. Frisamtal Med ett 020-nummer ger du dina kunder möjlighet att nå dig utan kostnad. Menyval (IVR) Med samtalsdirigering via menyval gör ni det enkelt för kunden att komma rätt direkt. Samtalen kan styras via igenkänning på det nummer som ringer in, så kallad A-nummerstyrning, eller så kan den inringade få ett välkomstmeddelande och sedan själv välja, till exempel tryck 1 för säljavdelningen, tryck 2 för supporten. När man kombinerar menyval med röststyrda tjänster kan den som ringer in också tala om vem som söks, så dirigerar den röststyrda tjänsten fram samtalet till rätt person. Multiföretagsstöd Det finns möjlighet att utöka er Telefonistplats så att telefonisten kan hantera ett flertal inkommande köer för att till exempel svara för olika företag. Nationellt nummer Ett 077-nummer innebär att du kan kommunicera ett enda nummer till hela Sverige, oavsett var i Sverige samtalen tas emot. Kostnaden för samtalen debiteras den som ringer upp.

10 Spring Mobil Växel sid 10 Nummerabonnemang Ett Nummerabonnemang har inget SIM-kort utan finns endast i våra system. Nummerabonnemanget kan användas för att direkt skicka vidare inkommande samtal till ett annat nummer för att inte gå miste om de samtalen, till exempel om en medarbetare har slutat. Det finns också ett nummerabonnemang, Nummerabonnemang Fax, som kan användas för att ta emot inkommande fax för vidare distribution en faxterminal som är ansluten till ett analogt abonnemang. Statistikmodul Låt inte era kunder vänta för länge i telefonköer, risken finns att de tröttnar och ringer en konkurrent istället. Statistikmodulen SpringAnalys ger er möjlighet att genom att analysera hur inkommande samtal hanteras optimera er bemanning. Svarsgrupp En Svarsgrupp används när ni vill att flera medarbetare ska svara på ett specifikt nummer, exempelvis en kundtjänst eller en supportgrupp. Nä det ringer på gruppens nummer ringer det samtidigt på de medarbetare som ingår i Svarsgruppen och är inloggade. En medlem av en Svarsgrupp bestämmer själv när denne ska vara aktiv i gruppen genom att logga in respektive logga ut via en talsvarstjänst. Det är möjligt att ha olika nivåer i Svarsgruppen. Om ingen svarar i den första nivån går samtalet vidare. I sista steget kan samtalet kopplas vidare till en tele fonsvarare eller till valfritt svarsställe. ACD-grupp En ACD-grupp används när ni vill att flera personer ska svara på ett specifikt nummer i prioritetsordning, exempelvis en kundtjänst eller en säljavdelning. Är det många som ringer, och alla medarbetare är upptagna, sätt samtalet i kö. Varje grupp kan bestå av en eller flera medarbetare. Varje medarbetare får en prioritetsnivå som styr ordningen på samtalen till gruppen. När det ringer till gruppen så kopplas samtalet alltid först till den som har högts prioritet och har varit ledig längst. Inkommande samtal som inte kan kopplas fram, till exempel för att alla medlemmar i gruppen är upptagna, sätts i kö. Den inringande får då höra ett välkomstmeddelande och toner eller musik. En medlem av en ACD-grupp bestämmer själv när denne ska vara aktiv i gruppen genom att logga in respektive logga ut via en talsvarstjänst.

11 Spring Mobil Växel sid 11 Tidsstyrning För att dirigera inkommande samtal till olika funktioner kan Tidsstyrning användas. Med Tidsstyrning har ni möjlighet sätta öppettider på till exempel huvudnumret även om ni inte har en telefonist med Telefonistplats. Nätförstärkning Om ni av någon anledning har behov av att förstärka det nationella nätet där ni befinner er, har Tele2 ett antal olika möjligheter att lösa detta. Ni kan till exempel få ett dedikerat nät (GSM-nät) som endast era anställda har möjlighet att använda. Kontakta er säljare för mer information. Support och stödtjänster Som kund hos oss har du tillgång till en rutinerad kundservice som alltid är redo att hjälpa dig. Du kan också känna dig trygg i förvissningen att vi har dygnet runt-övervakning av systemen. Vi tillhandahåller ett antal gränssnitt för att ni själva ska kunna hantera beställningar och lägga ärenden mot kundtjänst, utan att behöva ringa upp. Ni kan också övervaka de ärenden ni har lagt, via vår Självbetjäningswebb, som alla användare får tillgång till. I Självbetjäningswebben kan ni, förutom att beställa nya abonnemang och tjänster och lägga ärenden, titta på era fakturor och dra ut statistik på hur mycket ni har förbrukat, per faktura, period och användare. Varje enskild användare kan se sina kostnader och sin förbrukning, men det finns ytterligare nivåer för den som är telefoniansvarig eller ekonomiansvarig där man får behörighet att hantera hela företagets kostnader.

12 Spring Mobil Växel sid 12 Om ni önskar finns det möjlighet att beställa specialanpassad utbildning, eller att till exempel på er driftstartsdag har personal från oss på plats. Det kan vara lämpligt om det är många som inte har använt mobiltelefon förut, eller om tele fonisten önskar det. Tele2 i världen Tele2 är en av Europas ledande telekomoperatörer med 34,2 miljoner under i 11 länder. Vi strävar efter att alltid se till att såväl privatpersoner och företagskunder får det de behöver, till bästa pris. Detta mål är fundamentet i Tele2 och nyckeln till vår framgång. Helt enkelt: What you need. For less. Vi erbjuder produkter och tjänster inom fast och mobiltelefoni, datanätstjänster, bredband, kabel-tv och innehållstjänster. Tele2 grundades 1993 av Jan Stenbeck och våra aktier handlas på OMX Nordic Exchange sedan Under 2011 omsatte bolaget 40,8 miljarder kronor och presenterade ett rörelseresultat (EBITDA) på 10,9 miljarder kronor. SWEDEN Full product suite NORWAY Full product suite RUSSIA Mobile (Residential) ESTONIA Mobile, Fixed telephony LATVIA Mobile, Fixed telephony LITHUANIA Full product suite KAZAKHSTAN Mobile NETHERLANDS Full product suite CROATIA Mobile GERMANY Fixed broadband, Fixed telephony AUSTRIA Fixed broadband, Fixed telephony SP_042_01-01

Standardprislista Tele2 Business

Standardprislista Tele2 Business Standardprislista Tele2 Business Spring Mobil Växel Gäller från 20130708 Spring Mobil AB är ett eget bolag med org.nr. 55090238 som marknadsförs och säljs via Tele2 Sverige AB Innehåll Mobilabonnemang

Läs mer

En telefon. En lösning. Ett smartare sätt att arbeta. Telenor One

En telefon. En lösning. Ett smartare sätt att arbeta. Telenor One En telefon. En lösning. Ett smartare sätt att arbeta. Telenor One TA12027_Telenor One_utan_pris.indd 1 08-07-15 14.50.39 Jag kan aldrig tänka mig en traditionell växel igen. Fördelarna med att vara trådlös

Läs mer

Standardprislista Tele2 Business

Standardprislista Tele2 Business Standardprislista Tele2 Business Gäller fr o m 2013-12-04 Innehåll Mobila produkter 2 Tele2 Business abonnemang 2 Mobiltelefoniabonneamang 2 Affärspaket 2 Mobilt bredband 2 Tele2 Business tilläggstjänster

Läs mer

Telenor One alla växelfunktioner i mobilen.

Telenor One alla växelfunktioner i mobilen. Telenor One alla växelfunktioner i mobilen. Fullt ös, vettu! Telenor One. Låter medarbetarna vara där de gör mest nytta. 2 3 En mobil växel för ökad tillgänglighet och service. Vi lever i en allt mer mobil

Läs mer

Telia Jobbmobil Växel. Handbok

Telia Jobbmobil Växel. Handbok Telia Jobbmobil Växel Handbok Telia Jobbmobil Växel Handbok 2 Handbok Telia Jobbmobil Växel Revision D, 2011-02-01 Du hittar alltid senaste versionen av denna handbok på www.telia.se/mspa (Mina Sidor på

Läs mer

Tele2 Växel. mobil. Så här enkelt är det! Vill du också ha en lösning som passar ditt företag? Gå in på tele2.se/foretag eller ring 0200-23 23 23.

Tele2 Växel. mobil. Så här enkelt är det! Vill du också ha en lösning som passar ditt företag? Gå in på tele2.se/foretag eller ring 0200-23 23 23. Tele2 Växel Vill du också ha en lösning som passar ditt företag? Gå in på tele2.se/foretag eller ring 0200-23 23 23. mobil. Så här enkelt är det! XXXXXX Tele2 Växel Mobil: Allt i en app! Kom igång. Ladda

Läs mer

Prislista. för mobilabonnemang och förbetalt kort. Mobil telefoni. Så här får du veta mer

Prislista. för mobilabonnemang och förbetalt kort. Mobil telefoni. Så här får du veta mer LZTA 803 1015 2007-02 Mobil telefoni Prislista Så här får du veta mer För mer prisinformation gå in på www.telia.se eller ring kundtjänst, tel. 90 200 (privat) eller tel. 90 400 (företag) för mobilabonnemang

Läs mer

Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 23 april 2013 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia.

Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 23 april 2013 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia. 1/6 Telia Företagsavtal Abonnemangsprislista för Telia Jobbmobil Engångsavgift Vid nytecknande 10 Basic Plus Multi Rörlig Månadsavgift 1 med bindningstid 24 mån 0 /12 /18 mån 189 kr 2 219 kr 439 kr 2 489

Läs mer

Användarhandbok. Telia Jobbmobil Växel

Användarhandbok. Telia Jobbmobil Växel Användarhandbok Telia Jobbmobil Växel Användarhandbok. Telia Jobbmobil Växel Revision A, 2008-03-26 2008 TeliaSonera Sverige AB Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar i denna upplaga av

Läs mer

GRÄNSLÖS TELEFONI. Smarta lösningar för företag från Bahnhof

GRÄNSLÖS TELEFONI. Smarta lösningar för företag från Bahnhof GRÄNSLÖS TELEFONI Smarta lösningar för företag från Bahnhof GRÄNSLÖSA VÄXELSYSTEM Enkelt att använda, enkelt att växa med Grundväxel Vi erbjuder företag en telefonilösning från 2 upp till tusentals anknytningar.

Läs mer

GRÄNSLÖS TELEFONI. Smarta lösningar från Bahnhof

GRÄNSLÖS TELEFONI. Smarta lösningar från Bahnhof GRÄNSLÖS TELEFONI Smarta lösningar från Bahnhof GRÄNSLÖSA VÄXELSYSTEM Enkelt att använda, enkelt att växa med Grundväxel Vi erbjuder ert företag en telefonilösning från två upp till hundratals anknytningar.

Läs mer

Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 23 september 2011 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia.

Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 23 september 2011 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia. 1/6 Abonnemangsprislista för Engångsavgift Vid nytecknande 10 Abonnemang med inkluderad Jobbsurf 1 Mix Plus Max Rörlig Fast med bindningstid 24 mån 0/12/18 mån 119 kr 2 159 kr 509 kr 2 549 kr 579 kr 2

Läs mer

Spring Mobil Växel. Användarhandbok

Spring Mobil Växel. Användarhandbok Spring Mobil Växel Användarhandbok Spring Mobil Växel Välkommen till Tele2 och Spring Mobil Växel! Detta är en handbok för dig som använder Spring Mobil Växel. Med Spring Mobil Växel erbjuder vi Sveriges

Läs mer

3Växel Max. Kom igång guide.

3Växel Max. Kom igång guide. 3Växel Max. Kom igång guide. Innehåll. Så fungerar 3Växel Max...4 Kom igång...5 3Växel-programmet...6 Logga in...9 Hantera svarsgrupper...10 Koppla vidare samtal...12 Använda status (hänvisning)...13 Vidarekoppling

Läs mer

Prislista företagsabonnemang. Gäller från 16 juni 2010.

Prislista företagsabonnemang. Gäller från 16 juni 2010. 3Business Start 3Business Bas 3Business Plus Röstsamtal och videosamtal inom 3 är gratis Röstsamtal och videosamtal inom 3 gratis. Röstsamtal till fasta nätet är gratis. Månadsavgift utan mobil 49 kr/mån

Läs mer

connect Kommunikation i molnet... Intelecom Sweden AB Gustavslundsvägen 139, S-167 51 Bromma Tel: 08 4000 4000

connect Kommunikation i molnet... Intelecom Sweden AB Gustavslundsvägen 139, S-167 51 Bromma Tel: 08 4000 4000 connect Kommunikation i molnet... Intelecom Sweden AB Gustavslundsvägen 139, S-167 51 Bromma Tel: 08 4000 4000 connect Intelecom levererar avancerade, molnbaserade kontaktcenteroch växellösningar. Flexibla,

Läs mer

Prislista. för mobilabonnemang, förbetalt kort och Mobilt bredband. Mobilt. Så här får du veta mer

Prislista. för mobilabonnemang, förbetalt kort och Mobilt bredband. Mobilt. Så här får du veta mer LZTA 803 1015 2008-03 Mobilt Prislista Så här får du veta mer För mer prisinformation gå in på www.telia.se eller ring kundtjänst, tel. 90 200 (privat) eller tel. 90 400 (företag) för, förbetalt kort och

Läs mer

Telia Mobilanknytning Enkel. Handbok

Telia Mobilanknytning Enkel. Handbok Telia Mobilanknytning Enkel Handbok Välkommen Med Telia Mobilanknytning Enkel får du ett antal praktiska funktioner utöver vidarekoppling. Tack vare detta kan du ge bättre service och jobba effektivare.

Läs mer

Prislista företagsabonnemang. Gäller från 18 mars 2009.

Prislista företagsabonnemang. Gäller från 18 mars 2009. 3Business Start 3Business Bas 3Business Plus Röstsamtal och videosamtal inom 3 är gratis Röstsamtal och videosamtal inom 3 gratis. Röstsamtal till fasta nätet är gratis. Månadsavgift utan mobil 49 kr/mån

Läs mer

Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 12 augusti 2015 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia.se/utomlands.

Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 12 augusti 2015 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia.se/utomlands. Telia Företagsavtal Abonnemangsprislista för Telia Jobbmobil Jobbmobil Bas 200 kr 200 kr Månadspris 1 69 kr 429 kr 479 kr 529 kr 629 kr 729 kr Surf 2 5 kr/mb max 29 kr/dygn 3 1 GB 5 GB 20 GB 50 GB 100

Läs mer

Modern företagstelefoni Förenkla och förbättra er kommunikation

Modern företagstelefoni Förenkla och förbättra er kommunikation Modern företagstelefoni Förenkla och förbättra er kommunikation Kraven om ett mobilt arbetssätt, har satt en ny standard för vår kommunikation. icentrex har gett oss de verktyg våra medarbetare behöver

Läs mer

Nytt avtal för telefoni 1 oktober 2013

Nytt avtal för telefoni 1 oktober 2013 Nytt avtal för telefoni 1 oktober 2013 Nytt avtal för telefoni startar den 1 oktober 2013 Östersunds kommun har nu tecknat ett nytt avtal som gäller telefoni. Både fast och mobil telefoni kommer att påverkas

Läs mer

Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 29 april 2014 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia.se/utomlands.

Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 29 april 2014 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia.se/utomlands. Telia Företagsavtal Abonnemangsprislista för Telia Jobbmobil Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 29 april 2014 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia.se/utomlands Jobbmobil

Läs mer

Mobilt. Guide för Telia mobilabonnemang

Mobilt. Guide för Telia mobilabonnemang Mobilt Guide för Telia mobilabonnemang Välkommen till Telia Välkommen till Telia! Här berättar vi hur du sätter i gång ditt mobilabonnemang, vilka tjänster som ingår och hur du använder dem. Utöver de

Läs mer

MANUAL LYNC 365 TELEFONI

MANUAL LYNC 365 TELEFONI INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning... 1 Användarmanual Cellips gränssnitt... 2 1. Lync 365- telefonnummer... 2 1.1. Vidarekoppling... 2 1.2. Telefoniinställningar... 3 1.3. Röstbrevlåda... 3 1.4.

Läs mer

Bilaga C LRF Medlemmar Prislista

Bilaga C LRF Medlemmar Prislista sid 1 av 9 Bilaga C LRF Medlemmar Prislista LRF Samköp AB 556043-8771 Version: 3.06.0 Löpnr: 8126 LRF Medlemmar Prislista Företag som omfattas av nedan angivna priser Företagsnamn Orgnr Information LRF

Läs mer

Telia Jobbmobil Växel Förenklad administration. Handbok

Telia Jobbmobil Växel Förenklad administration. Handbok Telia Jobbmobil Växel Förenklad administration Handbok Telia Jobbmobil Växel Förenklad administration Handbok 2 Handbok Förenklad administration Telia Jobbmobil Växel Du hittar alltid senaste versionen

Läs mer

Prislista Bredbandsbolaget

Prislista Bredbandsbolaget Sida 1 av 6 Prislista Bredbandsbolaget gäller från 22 februari 2012 Sida 2 av 6 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 DSL- Bredband Bas... 3 DSL - Bredband Premium... 3 Riks ADSL... 3 Bredband

Läs mer

Riktlinjer och anvisningar

Riktlinjer och anvisningar 1(5) 2014-03-10 Referens Monika Larsson Mottagare Riktlinjer och anvisningar Samtalsflödet När du får ett samtal via kontaktcenter får du besked om att det kommer ett samtal och vilket ärende det gäller.

Läs mer

Bilaga C LRF Medlemmar Prislista

Bilaga C LRF Medlemmar Prislista sid 1 av 7 LRF Medlemmar Prislista omförhandlat avtal Bilaga C LRF Medlemmar Prislista LRF Samköp AB 556043-8771 Version: 3.06.0 Löpnr: 10151 Företag som omfattas av nedan angivna priser Företagsnamn Orgnr

Läs mer

TDC Mobil användarmanual

TDC Mobil användarmanual TDC Mobil användarmanual Sida 2 1. KOM IGÅNG MED TDC MOBIL... 3 OM DU FÅTT ETT NYTT MOBILNUMMER... 3 OM DU FLYTTAT DITT MOBILNUMMER TILL TDC... 3 FLYTTA TELEFONBOKEN MELLAN TELEFONER... 3 PIN- OCH PUK-KODER...

Läs mer

Standardprislista Tele2 Business

Standardprislista Tele2 Business Standardprislista Tele2 Business Gäller fr o m 2014-10-01 Innehåll Mobila produkter 2 Mobiltelefoniabonneamang 2 Affärspaket 2 Mobilt bredband 2 Tilläggstjänster 3 Mobilsurf 3 Mersurf 3 Roamingpaket 3

Läs mer

Användarmanual Phonera Växel med Office Control

Användarmanual Phonera Växel med Office Control Användarmanual Phonera Växel med Office Control 1 2 Phonera Växel med Office Control Välkommen som växelkund hos Phonera! I detta häfte har vi sammanställt information som hjälper dig att komma igång med

Läs mer

Manual T2MVMe 07-08-31 12.15 Sida 1

Manual T2MVMe 07-08-31 12.15 Sida 1 Manual T2MVMe 07-08-31 12.15 Sida 1 T2MVMe Tele2 Sverige AB, 691 79 KARLSKOGA Kundservice: Tel 0200-276 276, E-post: tele2foretagservice@tele2.se www.tele2.se Manual T2MVMe 07-08-31 12.15 Sida 3 Välkommen

Läs mer

I utlandet. Före resan

I utlandet. Före resan I utlandet I samband med en resa utomlands finns det flera saker som är viktiga att tänka på. För att kunna ringa och ta emot samtal med din mobil utomlands måste din svenska operatör ha ett avtal med

Läs mer

Manual Cellip 365 Mobil applikation... 2. Startsida... 2. Hänvisning... 12. Svarsgrupper... 4. Vidarekoppla pågående samtal... 7. Kontaktlista...

Manual Cellip 365 Mobil applikation... 2. Startsida... 2. Hänvisning... 12. Svarsgrupper... 4. Vidarekoppla pågående samtal... 7. Kontaktlista... INNEHÅLL Manual Cellip 365 Mobil applikation... 2 Startsida... 2 Hänvisning... 2 Svarsgrupper... 4 Vidarekoppla pågående samtal... 7 Kontaktlista... 9 Kollegor... 9 Favoriter... 10 Svarsgrupper... 11 Externa

Läs mer

Prislista företagsabonnemang. Gäller från 12 april 2013

Prislista företagsabonnemang. Gäller från 12 april 2013 3Abonnemang 3Business Start 6 3Business Plus 6 3Business XL 6 3Business Max 6 Månadsavgift 49 kr 99 kr 399 kr 529 kr Inkluderade röstminuter och startavgifter till alla nät samt videosamtal inom 3 3 -

Läs mer

TELIA FÖRETAGSAVTAL. 200 kr. 429 kr 479 kr 529 kr 629 kr 729 kr. 69 kr. 5 kr/mb 1 GB 5 GB 20 GB 50 GB 100 GB 5. 0,59 kr/min 8 0,59 kr/samtal

TELIA FÖRETAGSAVTAL. 200 kr. 429 kr 479 kr 529 kr 629 kr 729 kr. 69 kr. 5 kr/mb 1 GB 5 GB 20 GB 50 GB 100 GB 5. 0,59 kr/min 8 0,59 kr/samtal FÖRETAGSAVTAL Priserna Telia Jobbmobil 1/6 gäller exkl. moms inom Sverige fr.om 8 juni 2017 Surfa ring, sms:a och mms:a för samma pris inom EU/EES som i Sverige. 1 För övriga utlandspriser se telia.se/utomlands.

Läs mer

Telia Delad faktura. Handbok

Telia Delad faktura. Handbok Telia Delad faktura Handbok Telia Delad faktura Handbok 2 Handbok. Telia Delad faktura 2011 TeliaSonera Sverige AB TSP-3012_1-1108 Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar i denna upplaga

Läs mer

Telia SIP-anslutning Samtalsstyrning. Handbok. SIP-anslutning 2.0

Telia SIP-anslutning Samtalsstyrning. Handbok. SIP-anslutning 2.0 Telia SIP-anslutning Samtalsstyrning Handbok SIP-anslutning 2.0 Innehåll 1 Välkommen...4 1.1 Detta hittar du i handboken...4 1.2 Om du behöver hjälp...4 2 Fördelar med samtalsstyrning i Telia SIP-anslutning...5

Läs mer

Effektiv och smidig vårdkontakt

Effektiv och smidig vårdkontakt Effektiv och smidig vårdkontakt TAL TEXT VIDEO TAL TEXT VIDEO Digitaliseringen av vården är på framfart. Från och med 2016 erbjuder den moderna sjukvården valfrihet inte bara för vem du besöker, utan också

Läs mer

Prislista Telias avtal för mobila teletjänster för medlemmar i Plåtslageriernas och Mekaniska Verkstädernas Riksförbund (PLR/MVR)

Prislista Telias avtal för mobila teletjänster för medlemmar i Plåtslageriernas och Mekaniska Verkstädernas Riksförbund (PLR/MVR) Mobil telefoni Prislista Telias avtal för mobila teletjänster för medlemmar i Plåtslageriernas och Mekaniska Verkstädernas Detta avtal medger möjlighet till finansiering vid köp av ny mobiltelefon mot

Läs mer

Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 24 september 2012 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia.

Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 24 september 2012 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia. 1/6 Telia Företagsavtal Abonnemangsprislista för Engångsavgift Vid nytecknande 10 Basic Plus Max Rörlig 1 med bindningstid 24 mån 0 /12 /18 mån 189 kr 2 219 kr 439 kr 2 489 kr 579 kr 2 629 kr 69 kr 69

Läs mer

Phonera Växel. Framtidens växel redan idag SPECIFIKATION

Phonera Växel. Framtidens växel redan idag SPECIFIKATION Phonera Växel Framtidens växel redan idag SPECIFIKATION Med över 500 användbara funktioner är Phonera Växel en av de mest kompetenta och moderna virtuella växlarna på marknaden. Effektivare arbetssätt

Läs mer

Licencia NetEx. En telefonitjänst i molnet

Licencia NetEx. En telefonitjänst i molnet Licencia Netx n telefonitjänst i molnet Licencia Netx är en komplett virtuell telefonilösning som möter de krav som fast-, mobiloch IP-ansluten röstkommunikation ställer på en modern kommunikationsplattform.

Läs mer

Användarhandbok Trio hänvisningssystem

Användarhandbok Trio hänvisningssystem Användarhandbok Trio hänvisningssystem Uppdaterad 2012-09-11 Ansvar Växeln i Orsa kommun har en funktion för att hantera inkommande samtal och förmedla dessa på bästa sätt. Växelfunktionen kan också ta

Läs mer

Telenor One. För medelstora och stora företag. Gör företagets anställda mer tillgängliga till lägre kostnad

Telenor One. För medelstora och stora företag. Gör företagets anställda mer tillgängliga till lägre kostnad Telenor One För medelstora och stora företag Gör företagets anställda mer tillgängliga till lägre kostnad Funderar ni på att byta telefonilösning? Läs då vidare. Om inte, läs vidare och börja fundera.

Läs mer

Effektiv och smidig kommunikation

Effektiv och smidig kommunikation Effektiv och smidig kommunikation TAL TEXT VIDEO TAL TEXT VIDEO Ökad tillgänglighet, förbättrad kundservice och effek tivare försäljning. Med våra unika kommunikationslösningar är det möjligt. Vi har en

Läs mer

TELIA FÖRETAGSAVTAL. 200 kr. 429 kr 479 kr 529 kr 629 kr 729 kr. 69 kr. 5 kr/mb 1 GB 5 GB 20 GB 50 GB 100 GB. 0,59 kr/min 6 0,59 kr/samtal

TELIA FÖRETAGSAVTAL. 200 kr. 429 kr 479 kr 529 kr 629 kr 729 kr. 69 kr. 5 kr/mb 1 GB 5 GB 20 GB 50 GB 100 GB. 0,59 kr/min 6 0,59 kr/samtal FÖRETAGSAVTAL Telia Jobbmobil 1/6 Jobbmobil Bas Jobbmobil Multi Månadspris 1 69 kr 429 kr 479 kr 529 kr 629 kr 729 kr Surf 2 5 kr/mb max 29 kr/dygn 3 1 GB 5 GB 20 GB 50 GB 100 GB Hastighet 4 Telia Wifi

Läs mer

cellip ANVÄNDARMANUAL IP-, FAX- & MOBILABONNEMANG INNEHÅLLSFÖRTECKNING

cellip ANVÄNDARMANUAL IP-, FAX- & MOBILABONNEMANG INNEHÅLLSFÖRTECKNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning... 1 Användarmanual Cellips webbgränssnitt... 2 1. IP- abonnemang... 2 1.1 Vidarekopplingar... 2 1.1.1 Vidarekopplingsexempel... 4 1.2 Telefoniinställningar...

Läs mer

Prislista företagsabonnemang. Gäller från 22 mars 2011.

Prislista företagsabonnemang. Gäller från 22 mars 2011. 3Business Start 3Business Plus Röstsamtal och videosamtal inom 3 gratis. Röstsamtal till fasta nätet är gratis. Månadsavgift 49 kr/mån Månadsavgift 99 kr/mån Röst- och videosamtal Röst- och videosamtal

Läs mer

Prislista 3Kontant inom Sverige Gäller från 20 maj 2013 Värdebevis 3Kontant Fastpris 300 kr Användning inom Sverige

Prislista 3Kontant inom Sverige Gäller från 20 maj 2013 Värdebevis 3Kontant Fastpris 300 kr Användning inom Sverige 3Kontant Fastpris 300 kr Röstsamtal inom 3 0 kr/min 1 Röstsamtal till fasta nummer 0 kr/min 1 Röstsamtal till övriga nät och samtal till 3Svar 0 kr/min 1 Videosamtal inom 3 0 kr/min 1 Videosamtal till

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

Telia Touchpoint mobil växellösning. Handbok för adminwebben

Telia Touchpoint mobil växellösning. Handbok för adminwebben Telia Touchpoint mobil växellösning Handbok för adminwebben Telia Touchpoint Handbok för adminwebben 2 Innehåll 1. Inloggning i adminwebben 3 1.1 Om du har glömt ditt lösenord 4 2. Användare 4 3. Svarsgrupper

Läs mer

Vi samtalsoptimerar din telefoni

Vi samtalsoptimerar din telefoni Vi samtalsoptimerar din telefoni Kunder som får svar är glada kunder Tellit är en kommunikationslösning som gör dig tillgänglig på dina villkor, var du än befinner dig. Samtal till din verksamhet slussas

Läs mer

Kom igång. med Phonera Mobiltelefoni

Kom igång. med Phonera Mobiltelefoni Kom igång med Phonera Mobiltelefoni Välkommen som mobilkund hos Phonera! I detta häfte har vi sammanställt information som hjälper dig att komma igång och som ger dig svar på vanliga frågor om mobiltelefoni

Läs mer

Riktlinjer för telefoni

Riktlinjer för telefoni Innehåll rubrik Inledning 3 Växelfunktionen 3 Alla chefer 4 All personal 4 Personal med egen anknytning 4 Grupptelefon 4 Begränsning av räckvidd 5 Allmän handling 5 Nummerpresentation 5 Mobiltelefon 5

Läs mer

------------------------------------------------------------------------------ Kontakta oss för mer information och demonstration

------------------------------------------------------------------------------ Kontakta oss för mer information och demonstration Systembeskrivning Översikt ServIT CallCenter är en lättanvänd lösning för Call- och Contact Center, kundtjänst, supportavdelning, ordermottagning mm. Det hanterar inkommande kundkontakter via flera olika

Läs mer

TELENOR WIRELESS OFFICE. Med Mobil Anknytning

TELENOR WIRELESS OFFICE. Med Mobil Anknytning TELENOR WIRELESS OFFICE Med Mobil Anknytning Beskrivning Öppen 2 (24) DOKUMENTSTYRNING Revisionshistoria Revision Datum Beskrivning A 2004-05-06 Första revision B 2004-09-20 Tillägg och förtydligande av

Läs mer

Konsten att prata lågt.

Konsten att prata lågt. Konsten att prata lågt. Välkommen till oss på Glocalnet! Glocalnet har på kort tid växt upp till en av Sveriges största kompletta teleoperatörer. Att allt fler väljer oss är bästa beviset för att vår ambition

Läs mer

Anslut ett fibernät till ert område EKERÖ STADSNÄT

Anslut ett fibernät till ert område EKERÖ STADSNÄT Anslut ett fibernät till ert område 1 Fiber till ditt hushåll Nu har du möjligheten att ansluta dig till det senaste inom nöje och kommunikation. Genom en fiberanslutning via oss uppgraderar du ditt hem

Läs mer

Telefonipolicy. Innehållsförteckning

Telefonipolicy. Innehållsförteckning 2012-09-12 Reviderad: 2014-07-15 Telefonipolicy Innehållsförteckning 1 Syfte och omfattning... 2 2 Vägen in till AcadeMedia... 2 2.1 Publicerade telefonnummer... 2 2.2 Svarsservice... 2 3 Kommunikation

Läs mer

Instruktion för Kundunikt talsvarsbesked i Telia Jobbmobil Växel

Instruktion för Kundunikt talsvarsbesked i Telia Jobbmobil Växel 1 (6) Instruktion för Kundunikt talsvarsbesked i Innehållsförteckning Avsnitt Sida 1 Syfte med detta dokument 2 2 Hjälp 2 3 Inledning 2 3.1 Inspelningsansvarig vid nybeställning 2 3.2 Inspelningsansvarig

Läs mer

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång med appen och administrera växeln

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång med appen och administrera växeln Telia Touchpoint mobil växellösning Kom igång med appen och administrera växeln Så här använder du appen Telia Touchpoint Installera appen Börja med att öppna App Store eller Google Play och sök på Touchpoint.

Läs mer

Prislista 3Kontant inom Sverige

Prislista 3Kontant inom Sverige 3Kontant Vänner 100 kr 3Kontant Vänner 200 kr 3Kontant Vänner 300 kr Basprislista 6 Röstsamtal inom 3 0 kr/min 1 0 kr/min 2 0 kr/min 3 1,99 kr/min Röstsamtal till fasta nummer 0,69 kr/min 0kr/min 2 0 kr/min

Läs mer

: Ringa, ändra profil, vidarekoppla med Windows Phone

: Ringa, ändra profil, vidarekoppla med Windows Phone 2015.09.16 : Logga in på Home : Vidarekoppling av samtal, plocka samtal : Samtal väntar på Cisco SPA-telefoner : Växellägen, öppettider : Talsvar : Köer : Ljudhantering : Spela in röstsvar Övriga tjänster

Läs mer

Phonera Växel. Framtidens växel redan idag INTRODUKTION

Phonera Växel. Framtidens växel redan idag INTRODUKTION Phonera Växel Framtidens växel redan idag INTRODUKTION Phonera Växel - en komplett telefonilösning för alla former av företag, stora som små. Phonera Växel erbjuder alla tänkbara funktioner som krävs,

Läs mer

Användarmanual för. Phonera Mobil Växel. - För administratörer -

Användarmanual för. Phonera Mobil Växel. - För administratörer - Användarmanual för Phonera Mobil Växel - För administratörer - 1 Välkommen till Phonera Mobil Växel! Nedan följer en kort guide för hur ni kommer igång med er nya växel. Behöver du hjälp eller har frågor

Läs mer

Uno. Användarinstruktion. unotelefoni.se

Uno. Användarinstruktion. unotelefoni.se Uno. Användarinstruktion Uno. En överblick. 08-12010000 Samtal på svarsgrupp 08-120 100 03 Samtal direkt på anknytning 08-12010001 08-12010002 08-12010003 Hänvisning Röstbrevlåda Svarsgrupp fördelar samtal

Läs mer

Advoco NetPBX Advoco Mi

Advoco NetPBX Advoco Mi Advoco NetPBX Advoco Mi Advoco Mi är en mobilapplikation som, installerad på en mobiltelefon med Windows eller Androids mobiloperativsystem, gör att du kan hantera samtal i Advoco NetPBX företagsväxel

Läs mer

framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi

framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi Fritt stadsnät i Sedan 95:-/mån Vi bjuder också på anslutningsavgiften Runt år 1800 kom telegrafen, 50 år senare telefonen. Två apparater som gjorde det

Läs mer

Mobilt. Guide för Telia Mobil Full koll

Mobilt. Guide för Telia Mobil Full koll Mobilt Guide för Telia Mobil Full koll Välkommen till Telia Välkommen till Telia! Här berättar vi hur du sätter i gång ditt Telia Mobil Full koll abonnemang, hur det fungerar, hur du laddar det med extra

Läs mer

Telefonist i 3Växel webb.

Telefonist i 3Växel webb. Telefonist. När du ska arbeta som telefonist i 3Växel Webb rekommenderar vi att du använder någon av webbläsarna Chrome, Firefox eller Safari. För att kunna svara på samtal som kommer till växelnumret

Läs mer

Prislista 3Kontant inom Sverige

Prislista 3Kontant inom Sverige 3Kontant Vänner 100 kr 3Kontant Vänner 200 kr 3Kontant Vänner 300 kr Basprislista 6 Röstsamtal inom 3 0 kr/min 1 0 kr/min 2 0 kr/min 3 1,99 kr/min Röstsamtal till fasta nummer 0,69 kr/min 0kr/min 2 0 kr/min

Läs mer

Mobil Växel. Manual Tele2 Mobila Växeln.

Mobil Växel. Manual Tele2 Mobila Växeln. Mobil Växel Manual Tele2 Mobila Växeln. Välkommen till Tele2 Mobila Växeln. Mobila Växeln är en virtuell växel i din mobil. Ditt företag får alla smarta funktioner, vi tar hand om tekniken. Med Mobila

Läs mer

Prislista företagsabonnemang. Gäller från 18 juni 2012.

Prislista företagsabonnemang. Gäller från 18 juni 2012. 3Abonnemang 3Business Start 3Business Plus 3Business XL 3Business Max Månadsavgift 49 kr 99 kr 399 kr 529 kr Inkluderade röstminuter och startavgifter till alla nät samt videosamtal inom 3 4 - - 3000 min

Läs mer

Abonnemangets utformning

Abonnemangets utformning Abonnemangets utformning Fast telefoni Med vårt abonnemang kan ni fortsätta använda era vanliga telefoner hemma. Ni ansluter ert vanliga inkommande telefonjack i en dosa som omvandlar en digital signal

Läs mer

Prislista Röstabonnemang - Privat Gäller från 11 mars 2013

Prislista Röstabonnemang - Privat Gäller från 11 mars 2013 Prislista Röstabonnemang - Privat Gäller från 11 mars 2013 3Abonnemang 3Mini 3Pott 3Trygg Max 3Trygg Total 3Fastpris Sverige Månadsavgift 49,00 kr 69/149/199/299/399/499 kr 1 549 kr 649 kr 399 kr Inkluderade

Läs mer

Prislista Röstabonnemang - Privat Gäller från 20 maj 2013

Prislista Röstabonnemang - Privat Gäller från 20 maj 2013 Prislista Röstabonnemang - Privat Gäller från 20 maj 2013 3Abonnemang 3Mini 3Pott 3Trygg Max 3Trygg Total 3Fastpris Sverige Månadsavgift 49,00 kr 69/149/199/299/399/499 kr 1 549 kr 649 kr 399 kr Inkluderade

Läs mer

Telefonipriser på Umeå universitet från 2011-03-01

Telefonipriser på Umeå universitet från 2011-03-01 Telefonipriser på Umeå universitet från 2011-03-01 Innehållsförteckning 1 Bakgrund... 1 2 Fasta teletjänster... 1 3 Mobil Telefoni... 2 3.1 Mobil anknytning... 3 3.2 Mobila Tilläggstjänster... 5 3.3 Mobila

Läs mer

Manual. Tele2 Mobila Växeln. Mobil Växel

Manual. Tele2 Mobila Växeln. Mobil Växel Manual Tele2 Mobila Växeln Mobil Växel PC (stationär) IP Telefon Mobila Växeln Växlar Multimediaplatta/Ipad Brandvägg Basstation Router/switch ådlös överföring Lager Databas Välkommen till Tele2 Mobila

Läs mer

Svenska kyrkans gemensamma telefoniplattform Hans Eskemyr Mattias Lindberg MLHE30/45

Svenska kyrkans gemensamma telefoniplattform Hans Eskemyr Mattias Lindberg MLHE30/45 Svenska kyrkans gemensamma telefoniplattform Hans Eskemyr Mattias Lindberg MLHE30/45 Webbenkäten undersökningen sa 85% - egen telefonväxel 63% - över hälften mobiltelefon 96% - anser sig ha god kostnadskontroll

Läs mer

Mobilt. Guide för Telia Refill kontantkort

Mobilt. Guide för Telia Refill kontantkort Mobilt Guide för Telia Refill kontantkort Välkommen till Telia Välkommen till Telia! Här berättar vi hur du sätter i gång ditt Telia Refill kontantkort, hur du laddar det med samtalstid, vilka tjänster

Läs mer

Vi finns nära dig. Telia Connect 4.1 Installationshandbok för PC Uppkopplingsprogram för Telia Mobilt bredband

Vi finns nära dig. Telia Connect 4.1 Installationshandbok för PC Uppkopplingsprogram för Telia Mobilt bredband Vi finns nära dig TSPxxxx xxxx Telia Connect 4.1 Installationshandbok för PC Uppkopplingsprogram för Telia Mobilt bredband Personlig kundtjänst Privat: tel. 90 200 Företag: tel. 90 400 Öppet vardagar kl

Läs mer

Net at Once - Kommunikationsoperatör

Net at Once - Kommunikationsoperatör Net at Once - Kommunikationsoperatör Net at Once som kommunikationsoperatör med Öppen plattform och Öppen gruppanslutning innebär att de medlemmar i föreningen som vill välja fritt i ett öppet nät bland

Läs mer

Prislista företagsabonnemang. Gäller från 12 december 2011.

Prislista företagsabonnemang. Gäller från 12 december 2011. 3Abonnemang 3Business Start 3Business Plus 3Business Extra 3Business Max Månadsavgift 49 kr 99 kr 399 kr 529 kr Inkluderade röstminuter och startavgifter till alla nät samt videosamtal inom 3 4 - - 2000

Läs mer

Hemligheten bakom framgångsrika samarbeten

Hemligheten bakom framgångsrika samarbeten Hemligheten bakom framgångsrika samarbeten Skype For Business TDC Sverige En del av Tele2 1 Innehåll Att välja kommunikationsplattform 4 Skype for business som plattform 4 Användarupplevelsen kräver rätt

Läs mer

MVA Mobilt Växel Abonnemang

MVA Mobilt Växel Abonnemang 1 MVA Mobilt Växel Abonnemang Denna snabbguide beskriver hur man får tillgång MVA:s specifika funktioner i den fasta växeln. Titta i bruksanvisningen för din telefon för instruktioner för hur du hanterar

Läs mer

Mobila Anknytningar i Nortel CS1000. Lars-Ove Mellqvist Nortel användareförening Umeå 2009-05-26 --- 2009-05-27

Mobila Anknytningar i Nortel CS1000. Lars-Ove Mellqvist Nortel användareförening Umeå 2009-05-26 --- 2009-05-27 Mobila Anknytningar i Nortel CS1000 Lars-Ove Mellqvist Nortel användareförening Umeå 2009-05-26 --- 2009-05-27 Utveckling av företagstelefoni IP IP telefoni Stödsystem och applikationer Mobil telefoni

Läs mer

Företagsinställningar.

Företagsinställningar. Företagsinställningar. Markerar du Företagsinställningar under Växel Administratör visas ytterligare några inställningar som du kan göra i växeln. Generellt För att anpassa de allmänna företagsinställningarna

Läs mer

Telefonpolicy, Härjedalens kommun

Telefonpolicy, Härjedalens kommun FÖRFATTNINGSSAMLING BESLUT GÄLLER FR FLIK SID Klu 79 2008-04-23 23 1 Telefonpolicy, Härjedalens kommun Mål Härjedalens kommun skall ha bra service med hög tillgänglighet till kommunens förvaltningar. Målet

Läs mer

Solidus telefonisystem

Solidus telefonisystem Solidus telefonisystem Solidus är ett nytt telefonisystem för s supportorganisation. Det ersätter våra tidigare gruppnummer, eller slingor. Samtalen kommer in via din dator, men du svarar i din bordstelefon

Läs mer

Jämförelseguide och prissättning av 3FrontOffice.

Jämförelseguide och prissättning av 3FrontOffice. Jämförelseguide och prissättning av 3FrontOffice. En tjänst som förenklar för dig, men framförallt för dina kunder. I tider när man kan nå vem som helst, när som helst har kraven ökat på hur nåbar man

Läs mer

Svarsgrupper, 3Växel administratör.

Svarsgrupper, 3Växel administratör. Svarsgrupper. Markerar du Svarsgrupper under Växel Administratör visas de olika svarsgrupper som finns inom företaget. Du ser vilka telefonnummer som är kopplade till svarsgruppen, hur många medlemmar

Läs mer

Svarsgrupper, 3Växel administratör.

Svarsgrupper, 3Växel administratör. Svarsgrupper. Markerar du Svarsgrupper under Växel Administratör visas de olika svarsgrupper som finns inom företaget. Du ser vilka telefonnummer som är kopplade till svarsgruppen, hur många medlemmar

Läs mer

TOUCHPOINT MOBIL VÄXELLÖSNING

TOUCHPOINT MOBIL VÄXELLÖSNING TOUCHPOINT MOBIL VÄXELLÖSNING KOM IGÅNG MED APPEN OCH ADMINISTRERA VÄXELN Såhär använder du Telia Touchpoint som administratör. Installera appen I den här guiden går vi igenom hur du som administratör

Läs mer

Handbok Telefoni från Bredbandsbolaget

Handbok Telefoni från Bredbandsbolaget Handbok Telefoni från Bredbandsbolaget Innehåll Välkommen......................................................... 2 Vad finns i startförsändelsen?......................................... 2 När du vill

Läs mer

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång med smartphone-appen

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång med smartphone-appen Telia Touchpoint mobil växellösning Kom igång med smartphone-appen Så här använder du appen Telia Touchpoint Installera appen Börja med att öppna App Store eller Google Play och sök på Touchpoint. Välj

Läs mer

Fiber ger företaget nya möjligheter. Magnus Ekman Anders Wahlbom Thomas Berggren

Fiber ger företaget nya möjligheter. Magnus Ekman Anders Wahlbom Thomas Berggren Fiber ger företaget nya möjligheter Magnus Ekman Anders Wahlbom Thomas Berggren Regeringens målsättning:...år 2020 bör 90 procent av alla hushåll och företag ha tillgång till bredband om minst 100 Mbit/s.

Läs mer