Spring Mobil Växel. Produktbeskrivning

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Spring Mobil Växel. Produktbeskrivning"

Transkript

1 Spring Mobil Växel Produktbeskrivning

2 Innehåll Spring Mobil Växel...sid 3 Abonnemang...sid 4 Tilläggstjänster för abonnemang...sid 4 Mobilt Bredband...sid 6 Affärspaket...sid 7 Företagstjänster...sid 7 Tilläggstjänster för företag...sid 9 Support och stödtjänster... sid 11 Tele2 i världen...sid 12

3 Spring Mobil Växel sid 3 Spring Mobil Växel Vi hjälper er med den bästa lösningen för den kommunikation ni behöver. Med Spring Mobil Växel får ni en bra och effektiv telefonilösning som bygger helt på mobilitet. Genom ett långsiktigt helhetsåtagande levererar vi en flexibel och skalbar lösning. Vi tar hand om all teknik och för att underlätta ytterligare erbjuder vi också servicetjänster som administration, statistik, service och utbildning. Ni väljer vilka funktioner ni vill använda sedan tar vi hand om resten. Vi prioriterar stabilitet och trygghet vilket innebär att ni får tillgång till en rutinerad kundtjänst samt support och övervakning av telefonisystemet dygnet runt. Alla på företaget använder en enda telefon, mobiltelefonen. Det innebär att alla funktioner som telefonsvarare och telefonbok samlas i en och samma telefon. Ni får ett avtal, en faktura och en leverantör och därmed blir vardagen betydligt enklare. När ni tecknar produkter och tjänster hos oss ingår några komponenter som standard: Projektledare Vår projektledare och leveranskoordinator håller reda på er beställning och säkerställer att allt är på plats den dag ni ska gå i drift med er nya lösning. Utbildning via webben Alla era medarbetare får tillgång till en utbildning via webben som visar hur ni använder de olika funktionerna. Enkel och smidig administration Via Självbetjäningswebben som alltid ingår kan ni enkelt beställa nya tjänster och abonnemang samt följa upp era kostnader. Ni kan också skicka in frågor till kundtjänsten och följa statusen på ert ärende.

4 Spring Mobil Växel sid 4 Abonnemang Vi vet att alla använder sina mobiler på olika sätt. En del pratar mycket inom företaget, andra har många externa kontakter. Vissa pratar länge och vissa skickar många SMS. Därför erbjuder vi flera olika mobilabonnemang för företag. Med rätt abonnemang håller du nere kostnaderna för varje medarbetare och därmed för hela företaget. XS Small Medium Large XL SIP Rekordbilligt till alla, alltid. Ring utan minutavgift. Kontroll på kostnaden. Ring, SMS:a och MMS:a obegränsat. Surfa, ring, SMS:a och MMS:a obegränsat. Ring billigt i utlandet. Tilläggstjänster för abonnemang Mobilsurf Uppgradera surf- eller röstabonnemang med mobilsurf. Vi har flera olika surfpaket beroende på hur mycket och ofta ni surfar. Roamingpaket För dig som ofta besöker och jobbar i utlandet har vi den perfekta lösningen roamingpaket till ditt mobilabonnemang. Arbeta utan hinder oavsett var du befinner dig med sänkta priser för all kommunikation. Paket Öresund Danmark Europa EU, Norge, Island, Liechtenstein och Schweiz * Ostasien Kina, Japan, Sydkorea, Taiwan Nordamerika USA, Kanada Mellanöstern Afghanistan, Azerbajdzjan, Förenade Arabemiraten, Iran, Israel, Kuwait, Qatar. * Europa inkluderar Öresund.

5 Spring Mobil Växel sid 5 BlackBerry Enterprise Service För företag med egen mailserverinfrastruktur och med mycket höga krav på säkerhet och användarkontroll. Kräver installation av kundplacerad server, så kallad BlackBerry Enterprise Server. Ger även tillgång till interna system och intranät, samt oöverträffad så kallad device management. Extra data mobilsurf 5 GB Ger 5 GB extra data under resten av kalendermånaden. Vid månadsskiftet återgår datamängden till det som gäller och ingår för abonnemanget. Fakturagruppering När du har tjänsten Fakturagruppering kan du använda prefix 88 för att få valda samtal grupperade för sig på fakturan. Detta fungerar endast med svenska nummer och bara för talsamtal. Faxbrevlåda Med Faxbrevlåda har du möjlighet att ta emot och hämta fax var du än befinner dig. Fax som sänds till dig lagras i din Faxbrevlåda och du kan få dem utskrivna på vilken faxterminal som helst. Fax till e-post Har du Faxbrevlåda kan du kombinera den med Fax till e-post. Du får då alla inkommande fax direkt skickade till din e-postadress. Faxmeddelandet kommer då som en bifogad fil som du kan lagra var du vill. Röstmeddelande till e-post Kombinera din telefonsvarare med Röstmeddelanden till e-post för att få alla intalade meddelanden skickade till din e-postadress. Röstmeddelandet kommer då som en bifogad ljudfil som du kan lagra var du vill. SIP-anknytning En SIP-anknytning läggs som tilläggstjänst till ditt befintliga abonnemang som då läggs upp på motsvarande sätt som ett Tvillingkort. Det innebär att alla inkommande samtal till din ordinarie telefon även kopplas till din SIP-anknytning som du har på din PC. Om du är inloggad på datorn och samtidigt har din ordinarie telefon påslagen så ringer det i båda telefonerna samtidigt.

6 Spring Mobil Växel sid 6 Spärrtjänster Det finns ett antal spärrtjänster som kan aktiveras på abonnemanget för att anpassa det till den enskilde användarens behov och förutsättningar: Spärrtjänst Spärr för utlandssamtal Spärr för användning i utlandet Spärr för att ringa betalsamtal Spärr för användning av datatrafik i utlandet Spärr mot att skicka SMS Spärr mot att skicka och ta emot MMS Spärr mot att skicka Betal-SMS Beskrivning Innebär att det inte går att ringa samtal till utländska nummer. Innebär att telefonen inte fungerar i utlandet. Det går varken att ringa eller ta emot samtal, SMS, MMS eller använda data. Innebär att det inte går att ringa betalsamtal, exempelvis telefonnummer som börjar med Innebär att det inte går att skicka eller ta emot data i utlandet. Till exempel går det inte att surfa eller ta emot e-post. Innebär att det inte går att skicka SMS. Det går att ta emot SMS, till exempel från telefonsvararen. Innebär att det inte går att skicka eller ta emot MMS. Innebär att det inte går att skicka SMS som medför extra kostnad utöver ordinarie taxa för SMS. Till exempel vid köp av bussbiljett. Tvillingkort Med tilläggstjänsten Tvillingkort får du två SIM-kort till samma huvudabonnemang. Med ett extra SIM-kort till exempelvis mobilen eller surfplattan kan du arbeta mer effektivt och dessutom får du bara en räkning. Mobilt Bredband 3G-nätet som vi delar med Telia når 99,8 % av Sveriges befolkning. Olika företag har olika behov och därför erbjuder vi flera olika abonnemang, som alla är lika enkla att använda. Modemet är inte större än ett USB-minne. Sätt bara in det, kör den enkla installationen och ni är på nätet direkt. 4G är här! Vårt absolut snabbaste abonnemang, för dig med höga krav på uppkoppling! Med 4G kan du komma upp i hela 80 Mbit/s och du surfar obegränsat. Large Pro Med detta abonnemang surfar du och dina kollegor upp till 32 Mbit/s. Det passar er som jobbar mycket över nätet och vill ha ett abonnemang med högsta möjliga hastighet till ett fast pris. Överstiger datavolymen 20 GB begränsas hastigheten till 200 kbit/s. Medium Pro Medium Pro är perfekt för er som surfar dagligen i jobbet och vill ha kostnadskontroll. Ni surfar i hastigheter upp till 16 Mbit/s. Överstiger datavolymen 3 GB begränsas hastigheten till 200 kbit/s.

7 Spring Mobil Växel sid 7 Affärspaket För att förenkla för dig som företagare har vi skapat två olika affärspaket. Det är ett smart sätt att samla allt företaget behöver för sin kommunikation: mobiltelefoni, mobilt bredband och mobilsurf i ett och samma paket. Välj paket efter ditt företags kommunikationsbehov. Affärspaket Small För dig som vill kunna ha arbetet med dig, var som helst. Affärspaket Large För dig som vill kunna arbeta överallt utan att oroa dig för månadskostnaden. Företagstjänster Med en växellösning får ni alla fördelar med den moderna kommunikationen till ett förutbestämt pris. Vårt breda utbud gör det möjligt att erbjuda en tjänst som är både heltäckande och speciellt anpassad för er verksamhet. Växelfunktioner Bas Nu kan du snabbt komma igång med din företagsväxel. I grundavgiften för Växelfunktioner Bas ingår: Tre svarsgrupper och/eller ACD-grupper och tillhörande huvudnummer. En rutinerad kundservice, leveranskoordinator och webbutbildning. Konferenstjänsten Telemötet. Med telekonferensen Telemötet behöver ni inte längre resa. Ni ordnar enkelt en telefonkonferens oavsett tid på dygnet. Telemötet är öppet för alla oavsett vilken operatör deltagarna använder sig av. Teckna abonnemangstjänsten för de användare som ska knytas till växeln. I abonnemangstjänsten ingår: Fastnätsnummer och anknytningsnummer. Möjlighet att visa sitt fasta nummer vid utgående samtal. Talad hänvisning. Varje användare kan via ett flertal gränssnitt hänvisa sig för exempelvis vid möten, lunch eller semester. Den inringade får då en talad hänvisning som berättar när personen är tillgänglig igen. Telefonistplats Har ni många samtal in kan det vara bra med en dedikerad telefonist som tar emot och dirigerar samtal. Telefonistplatsen ger telefonisten via ett webbaserat gränssnitt möjligheter att ta emot och styra samtal via ett flertal köer, att söka på användare och skicka meddelanden via e-post eller SMS om personen inte kan ta ett samtal just då.

8 Spring Mobil Växel sid 8 Telefonisten kan också styra medlemmar i de olika svars- och ACD-grupperna, samt lägga återkommande schemalagda hänvisningar. Kalenderkoppling När ni kopplar ihop era kalendrar med hänvisningssystemet sköter bokningar i kalendern om aktivering av hänvisning. Röststyrning Små knappar på telefonen? Kommer du inte ihåg numret till dina kollegor? Med röststyrda tjänster kan du enkelt hantera samtal och hänvisningar genom att säga vad du vill göra. De två tjänster som ingår i paketet för Röststyrning är: Röststyrd hänvisning Röststyrd telefonist Har ni dessutom Kalenderkoppling får ni automatiskt möjlighet att ringa in till kalendern för att lägga bokningar/hänvisningar, eller för att få den uppläst i telefonen. Contact Center Har ni många samtal som kommer in till er kundtjänst eller servicetjänst? Kanske ringer kunder in för att boka tider eller göra beställningar? Med en Contact Center-lösning kan ni bygga upp och förbättra er service genom möjligheten att styra och hantera samtal på ett effektivt sätt. Contact Center-tjänsten är en molntjänst där användaren utnyttjar en dator och sin ordinarie telefon för att hantera samtal. Detta innebär att personen som svarar inte är knuten till en fast punkt utan kan arbeta geografiskt obundet. Om flera personer ska hantera samtal som antingen kommer in via ett nummer, via en meny där inringade väljer önskad funktion eller via flera olika nummer så säkerställer ni med tjänsten all funktionalitet bakom numren utan att göra avkall på flexibilitet, funktionalitet eller rörlighet. Tjänsten kräver ingen hårdvaruinstallation hos er, utan är en helt tjänstebaserad produkt som enkelt kan konfigureras efter nuvarande behov och vidareutvecklas efter hand som era behov förändras. Grundplattformen I grundplattformen ingår konfiguration av grundlösningen där man sätter köer, köprioritering, köbesked och avancerad samtalsdirigering. Fem köplatser ingår som delas ut på totala antalet köer. För att styra inkommande trafik kan man använda menyval (IVR) eller A-nummer, dvs beroende på varifrån samtalet kommer kan det styras till en specifik kö. Det är också möjligt att bestämma hur samtalen ska styras beroende på vilken tid på dygnet det kommer in. Statistik över inkommande samtal ger utökade möjligheter att över tid optimera lösningen och er service.

9 Spring Mobil Växel sid 9 Ni får också ärendehantering, möjlighet att spela ni så kallade lavinmeddelanden och ett grundläggande SLA. Tillval För att bygga plattformen så att den passar era behov finns ett antal olika byggstenar. Ni väljer hur många agenter som ska kunna arbeta i lösningen, och hur många utav dem som ska vara samtidiga användare. Varje aktiv agent levereras med ytterligare två köplatser förutom de fem som ingår i grundplatt formen. Det finns olika kommunikationsvägar att välja på förutom traditionella samtal. Ni kan välja att kommunicera med era kunder via chatt, SMS och e-post om så önskas. Det går också att spela in de samtal ni har. Utökad statistik I grundplattformen ingår grundläggande statistik för samtal, men önskar ni även statistik för övriga kommunikationssätt finns möjlighet att utöka så att ni kan ta ut statistik även på chatt, SMS och e-post. Tilläggstjänster för företag Extern telefonist Med tjänsten Extern telefonist kan vi delvis eller helt ta över ansvaret för era inkommande samtal 24 timmar om dygnet 365 dagar per år. Våra telefonister svarar med ert företagsnamn, kopplar samtalet vidare eller lämnar eventuell hänvisning. Självklart tar vi emot och skickar ett meddelande till rätt person. Frisamtal Med ett 020-nummer ger du dina kunder möjlighet att nå dig utan kostnad. Menyval (IVR) Med samtalsdirigering via menyval gör ni det enkelt för kunden att komma rätt direkt. Samtalen kan styras via igenkänning på det nummer som ringer in, så kallad A-nummerstyrning, eller så kan den inringade få ett välkomstmeddelande och sedan själv välja, till exempel tryck 1 för säljavdelningen, tryck 2 för supporten. När man kombinerar menyval med röststyrda tjänster kan den som ringer in också tala om vem som söks, så dirigerar den röststyrda tjänsten fram samtalet till rätt person. Multiföretagsstöd Det finns möjlighet att utöka er Telefonistplats så att telefonisten kan hantera ett flertal inkommande köer för att till exempel svara för olika företag. Nationellt nummer Ett 077-nummer innebär att du kan kommunicera ett enda nummer till hela Sverige, oavsett var i Sverige samtalen tas emot. Kostnaden för samtalen debiteras den som ringer upp.

10 Spring Mobil Växel sid 10 Nummerabonnemang Ett Nummerabonnemang har inget SIM-kort utan finns endast i våra system. Nummerabonnemanget kan användas för att direkt skicka vidare inkommande samtal till ett annat nummer för att inte gå miste om de samtalen, till exempel om en medarbetare har slutat. Det finns också ett nummerabonnemang, Nummerabonnemang Fax, som kan användas för att ta emot inkommande fax för vidare distribution en faxterminal som är ansluten till ett analogt abonnemang. Statistikmodul Låt inte era kunder vänta för länge i telefonköer, risken finns att de tröttnar och ringer en konkurrent istället. Statistikmodulen SpringAnalys ger er möjlighet att genom att analysera hur inkommande samtal hanteras optimera er bemanning. Svarsgrupp En Svarsgrupp används när ni vill att flera medarbetare ska svara på ett specifikt nummer, exempelvis en kundtjänst eller en supportgrupp. Nä det ringer på gruppens nummer ringer det samtidigt på de medarbetare som ingår i Svarsgruppen och är inloggade. En medlem av en Svarsgrupp bestämmer själv när denne ska vara aktiv i gruppen genom att logga in respektive logga ut via en talsvarstjänst. Det är möjligt att ha olika nivåer i Svarsgruppen. Om ingen svarar i den första nivån går samtalet vidare. I sista steget kan samtalet kopplas vidare till en tele fonsvarare eller till valfritt svarsställe. ACD-grupp En ACD-grupp används när ni vill att flera personer ska svara på ett specifikt nummer i prioritetsordning, exempelvis en kundtjänst eller en säljavdelning. Är det många som ringer, och alla medarbetare är upptagna, sätt samtalet i kö. Varje grupp kan bestå av en eller flera medarbetare. Varje medarbetare får en prioritetsnivå som styr ordningen på samtalen till gruppen. När det ringer till gruppen så kopplas samtalet alltid först till den som har högts prioritet och har varit ledig längst. Inkommande samtal som inte kan kopplas fram, till exempel för att alla medlemmar i gruppen är upptagna, sätts i kö. Den inringande får då höra ett välkomstmeddelande och toner eller musik. En medlem av en ACD-grupp bestämmer själv när denne ska vara aktiv i gruppen genom att logga in respektive logga ut via en talsvarstjänst.

11 Spring Mobil Växel sid 11 Tidsstyrning För att dirigera inkommande samtal till olika funktioner kan Tidsstyrning användas. Med Tidsstyrning har ni möjlighet sätta öppettider på till exempel huvudnumret även om ni inte har en telefonist med Telefonistplats. Nätförstärkning Om ni av någon anledning har behov av att förstärka det nationella nätet där ni befinner er, har Tele2 ett antal olika möjligheter att lösa detta. Ni kan till exempel få ett dedikerat nät (GSM-nät) som endast era anställda har möjlighet att använda. Kontakta er säljare för mer information. Support och stödtjänster Som kund hos oss har du tillgång till en rutinerad kundservice som alltid är redo att hjälpa dig. Du kan också känna dig trygg i förvissningen att vi har dygnet runt-övervakning av systemen. Vi tillhandahåller ett antal gränssnitt för att ni själva ska kunna hantera beställningar och lägga ärenden mot kundtjänst, utan att behöva ringa upp. Ni kan också övervaka de ärenden ni har lagt, via vår Självbetjäningswebb, som alla användare får tillgång till. I Självbetjäningswebben kan ni, förutom att beställa nya abonnemang och tjänster och lägga ärenden, titta på era fakturor och dra ut statistik på hur mycket ni har förbrukat, per faktura, period och användare. Varje enskild användare kan se sina kostnader och sin förbrukning, men det finns ytterligare nivåer för den som är telefoniansvarig eller ekonomiansvarig där man får behörighet att hantera hela företagets kostnader.

12 Spring Mobil Växel sid 12 Om ni önskar finns det möjlighet att beställa specialanpassad utbildning, eller att till exempel på er driftstartsdag har personal från oss på plats. Det kan vara lämpligt om det är många som inte har använt mobiltelefon förut, eller om tele fonisten önskar det. Tele2 i världen Tele2 är en av Europas ledande telekomoperatörer med 34,2 miljoner under i 11 länder. Vi strävar efter att alltid se till att såväl privatpersoner och företagskunder får det de behöver, till bästa pris. Detta mål är fundamentet i Tele2 och nyckeln till vår framgång. Helt enkelt: What you need. For less. Vi erbjuder produkter och tjänster inom fast och mobiltelefoni, datanätstjänster, bredband, kabel-tv och innehållstjänster. Tele2 grundades 1993 av Jan Stenbeck och våra aktier handlas på OMX Nordic Exchange sedan Under 2011 omsatte bolaget 40,8 miljarder kronor och presenterade ett rörelseresultat (EBITDA) på 10,9 miljarder kronor. SWEDEN Full product suite NORWAY Full product suite RUSSIA Mobile (Residential) ESTONIA Mobile, Fixed telephony LATVIA Mobile, Fixed telephony LITHUANIA Full product suite KAZAKHSTAN Mobile NETHERLANDS Full product suite CROATIA Mobile GERMANY Fixed broadband, Fixed telephony AUSTRIA Fixed broadband, Fixed telephony SP_042_01-01

WX3 Telefonväxel Stora möjligheter, få begränsningar

WX3 Telefonväxel Stora möjligheter, få begränsningar MODERNA OCH EFFEKTIVA TELEFONILÖSNINGAR WX3 Telefonväxel Stora möjligheter, få begränsningar Q4-2013 Flexibel kommunikation med anpassningsbara funktioner efter både växelsystem, anknytningar och användare

Läs mer

Scanpix 5 RONDER FÖR FÖRETAG SOM VILL SPARA PENGAR.

Scanpix 5 RONDER FÖR FÖRETAG SOM VILL SPARA PENGAR. Scanpix 1 5 RONDER FÖR FÖRETAG SOM VILL SPARA PENGAR. 2 3 Scanpix TELE2 VS ONÖDIGT DYRT. VÄRLDENS ENKLASTE MATCH. Ja, det hela är faktiskt mycket enkelt. Tele2 erbjuder alla tjänster företag behöver för

Läs mer

Aastra Solidus ecare multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst

Aastra Solidus ecare multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst Aastra Solidus ecare multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst Multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst Aastra Solidus ecare I dagens hårda konkurrens är det oerhört viktigt

Läs mer

Prislista Bredbandsbolaget

Prislista Bredbandsbolaget Sida 1 av 6 Prislista Bredbandsbolaget gäller från 22 februari 2012 Sida 2 av 6 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 DSL- Bredband Bas... 3 DSL - Bredband Premium... 3 Riks ADSL... 3 Bredband

Läs mer

Icarus 2.6. Manual är utskriven 2003-08-27 22:44. Copyright Keylogic AB 2003.

Icarus 2.6. Manual är utskriven 2003-08-27 22:44. Copyright Keylogic AB 2003. Icarus 2.6 Manual är utskriven 2003-08-27 22:44 Copyright Keylogic AB 2003. 1 Innehållsförteckning 1 ALLMÄNT...3 1.1 ANVÄNDNINGSOMRÅDEN...3 1.2 SYSTEMKRAV...3 1.3 HUR FUNGERAR ICARUS...4 1.4 STÖD FINNS

Läs mer

Survey&Report Produktblad

Survey&Report Produktblad Survey&Report Produktblad Survey&Report är ett webbaserat och flerspråkigt program som gör det enkelt att skapa professionella enkäter för undersökningar och utvärderingar. Du väljer frågor, utformar en

Läs mer

Vinn en VW up på ditt medlemsnummer! Faktaruta på sidan 17

Vinn en VW up på ditt medlemsnummer! Faktaruta på sidan 17 MEDLEMSFÖRMÅNER Vinn en VW up på ditt medlemsnummer! Faktaruta på sidan 17 I 11 månader fr.om augusti 2012 lottas en vinst värd 5000:- ut varje månad. Månad 12 bilen ovan (juli 2013). Vinsterna är sponsrade

Läs mer

* 86% av svenskarna som är över 18 år använder Internet dagligen (2013) * 65% av Sveriges befolkning använder smartphones för att surfa (2013)

* 86% av svenskarna som är över 18 år använder Internet dagligen (2013) * 65% av Sveriges befolkning använder smartphones för att surfa (2013) 1 Några skäl till att du måste finnas och synas på Internet... * 86% av svenskarna som är över 18 år använder Internet dagligen (2013) * 65% av Sveriges befolkning använder smartphones för att surfa (2013)

Läs mer

utikssystem RM/säljstöd rderhanteri anagement

utikssystem RM/säljstöd rderhanteri anagement Integration koppla samman andra program med s ekonomiprogram utikssystem RM/säljstöd rderhanteri anagement -handel We Tillverkning Lager ekonomiprogram E-handel Butik Lösningar från Spcs integrationspartners

Läs mer

innovaphone PBX Version 10 höjdpunkter

innovaphone PBX Version 10 höjdpunkter PBX Version 10 höjdpunkter Svenska 2 En översikt över V.10 uppdateringen Version 10 (V10) uppdateringen kommer att ge ett brett utbud av Unified Communications-funktioner till. Den moderna UC klienten

Läs mer

Tips för att lyckas med e-handel

Tips för att lyckas med e-handel Tips för att lyckas med e-handel Innehållsförteckning 1. PRODUKTER 3 PRODUKTTEXTER 3 PRODUKTBILDER 3 PRISSÄTTNING 3 2. MARKNADSFÖRING 4 SEO (SÖKMOTOROPTIMERING) 4 GOOGLE ADWORDS 7 NYHETSBREV 7 SMS 8 BANNERANNONSERING

Läs mer

Skanör-Falsterbo: Frågor & Svar

Skanör-Falsterbo: Frågor & Svar Skanör-Falsterbo: Frågor & Svar Internet Vad kostar det? Se http://www.bredband2.com/skanor-falsterbo Vilken hastighet får jag via den nya anslutningen? 100Mbit/s i båda riktningarna dvs. både upp och

Läs mer

Uppdaterad 2013-12-10. Ansök om LOK-stöd med närvaroregistrering

Uppdaterad 2013-12-10. Ansök om LOK-stöd med närvaroregistrering Uppdaterad 2013-12-10 Ansök om LOK-stöd med närvaroregistrering Inledning... 4 Utbildning... 4 Specialidrottsförbundens och distriktens hemsidor... 4 Information... 4 Manualer... 4 Operativsystem och webbläsare...

Läs mer

Manual för Vision 80/20 Informera Version 2.3

Manual för Vision 80/20 Informera Version 2.3 Manual för Vision 80/20 Informera Version 2.3 2 Innehåll 1. Välkommen till Vision 80/20 Informera 6 2. Introduktion 7 2.1 Innan du börjar 8 2.2 Inloggning 8 Begär nytt lösenord 8 Sök utan att logga in

Läs mer

Webbkontoret alltid tillgång till företagets ekonomi

Webbkontoret alltid tillgång till företagets ekonomi Webbkontoret alltid tillgång till företagets ekonomi Ett smartare sätt att arbeta Illustration: Robert Hilmersson Nu gör vi livet ännu enklare för dig som är företagare! Webbkontoret, som nu fått ny funktionalitet,

Läs mer

Grattis! Du bor i Sveriges snabbaste lägenhet! Guide till bredband

Grattis! Du bor i Sveriges snabbaste lägenhet! Guide till bredband Grattis! Du bor i Sveriges snabbaste lägenhet! Guide till bredband Din bredbandsguide Du vet väl om att du har tillgång till supersnabbt fibernät i din lägenhet? Via det kan du få TV-upplevelser i världsklass,

Läs mer

KOM-IGÅNG MED ERT KONTO... 3 Kontrollpanelen... 4 E-post...4 Hemsida...4 Domännamn... 4 Checklista för att komma igång...4

KOM-IGÅNG MED ERT KONTO... 3 Kontrollpanelen... 4 E-post...4 Hemsida...4 Domännamn... 4 Checklista för att komma igång...4 1 Innehållsförteckning KOM-IGÅNG MED ERT KONTO... 3 Kontrollpanelen... 4 E-post...4 Hemsida...4 Domännamn... 4 Checklista för att komma igång...4 LOGGA IN... 5 1 Kontrollpanelen : Hur man loggar in...

Läs mer

MICS CRM. utan att krångla till det! CRM - Säljstödssystem AGILE IT SVERIGE AB

MICS CRM. utan att krångla till det! CRM - Säljstödssystem AGILE IT SVERIGE AB MICS CRM - Säljstödssystem CRM utan att krångla till det! Marknadens mest logiska system! Företags information Personer på företagen. Händelser, dokument och E-mail på dina företag. All information på

Läs mer

Vilken nytta kan vi ha av Rakel i vår kommun? Svar på frågor och påståenden om Rakel

Vilken nytta kan vi ha av Rakel i vår kommun? Svar på frågor och påståenden om Rakel Vilken nytta kan vi ha av Rakel i vår kommun? Svar på frågor och påståenden om Rakel Omslagsbilden: Örnsköldsvik är en av de kommuner som satsat på en bred anslutning till Rakel. Jonas Hägglund, brandingenjör

Läs mer

Landsbygden ska leva och utvecklas

Landsbygden ska leva och utvecklas Från första informationen till färdiginstallerad fiber. 1 - Stormöte Bynet informerar om FFH - Projekt på din lokala ort 2 - Projektgrupp En projektgrupp bildas av deltagarna på stormötet. Entrepenad grupp

Läs mer

REAL-Portal Öppet dygnet runt!

REAL-Portal Öppet dygnet runt! Spar tid med REAL Fastighetssystemets REAL-Portal Öppet dygnet runt! Med REAL-portalen kan medlemmar/hyresgäster och styrelse/ägare enkelt hämta och redigera infor- mation kring den egna bostadsrättsföreningen

Läs mer

Nokia C3 01 Användarhandbok

Nokia C3 01 Användarhandbok Nokia C3 01 Användarhandbok Utgåva 1.1 2 Innehåll Innehåll Säkerhet 5 Om den här användarhandboken 6 Komma i gång 6 Knappar och delar 6 Sätta i SIM-kort och batteri 7 Sätta i eller ta ur ett minneskort

Läs mer

Fiber för bredband! Tillsammans.

Fiber för bredband! Tillsammans. Fiber för bredband! Tillsammans. Att bo på landsbygden, ha nära till djur och natur, men ändå ha samma förutsättningar till kommunikation som de som bor på större orter. Det är livskvalitét. www.ornskoldsvik.se

Läs mer

Tidningen? Möt Peter. Bredband är en del av hans vardag. Sommartips! Stäng av strömmen men inte elmätaren och andra tips som sparar tid och pengar.

Tidningen? Möt Peter. Bredband är en del av hans vardag. Sommartips! Stäng av strömmen men inte elmätaren och andra tips som sparar tid och pengar. Kundtidning Nr 2 2006 Tidningen? Möt Peter. Bredband är en del av hans vardag. Läs mer på sidan 2 Sommartips! Stäng av strömmen men inte elmätaren och andra tips som sparar tid och pengar. Läs mer på sidan

Läs mer

ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS FÖR FÖRETAGARE HEMSIDA BREDBAND AFFÄRSSYSTEM TRÅDLÖST E-HANDEL SÄKERHET

ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS FÖR FÖRETAGARE HEMSIDA BREDBAND AFFÄRSSYSTEM TRÅDLÖST E-HANDEL SÄKERHET INTERNET NR 1 JANUARI 2003 FÖR FÖRETAGARE HEMSIDA BREDBAND AFFÄRSSYSTEM TRÅDLÖST E-HANDEL SÄKERHET Vitsen med Internet - Det finns olika mognadsstadier för hur ett företag använder Internet. Vi kan se

Läs mer

Wikinggruppen Föreningssystem 3.0

Wikinggruppen Föreningssystem 3.0 Wikinggruppen Föreningssystem 3.0 Färdig webbplats till din förening. Inget onödigt krångel. Slipp allt onödigt krångel. Med FSY får din förening en färdig webbplats med flera smarta funktioner och med

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är annons från Provisa Information AB ANNONS. Affärssystem

ANNONS Hela denna bilaga är annons från Provisa Information AB ANNONS. Affärssystem ANNONS Hela denna bilaga är annons från Provisa Information AB ANNONS Affärssystem KONSTEN ATT HITTA RÄTT SYSTEM För att få ut så mycket som möjligt av ett affärssystem bör du fråga dig varför du vill

Läs mer

Allt samlat på ett och samma ställe En användarmanual för vår affärsplattform MyBusiness

Allt samlat på ett och samma ställe En användarmanual för vår affärsplattform MyBusiness www.pwc.se/mybusiness Allt samlat på ett och samma ställe En användarmanual för vår affärsplattform MyBusiness MyBusiness version: 2.5 2014-12-22 Förenkla din arbetsdag med MyBusiness Tillgängligt från

Läs mer

Handboken får spridas fritt, i sin helhet, digitalt eller i tryckt format till alla användare av EPiServer CMS.

Handboken får spridas fritt, i sin helhet, digitalt eller i tryckt format till alla användare av EPiServer CMS. Copyright Denna handbok skyddas av upphovsrättslagen. Förändringar av innehåll eller delvis kopiering av innehåll får ej ske utan tillstånd från upphovsrättsinnehavaren. Handboken får spridas fritt, i

Läs mer

Årsredovisning 2012. Rustat för tillväxt. Genom att erbjuda vad du behöver till ett lägre pris.

Årsredovisning 2012. Rustat för tillväxt. Genom att erbjuda vad du behöver till ett lägre pris. Årsredovisning 2012 Rustat för tillväxt. Genom att erbjuda vad du behöver till ett lägre pris. 2012 i korthet Med 38 miljoner kunder i 11 länder är Tele2 en av Europas ledande telekomoperatörer. Vi erbjuder

Läs mer