AKTIVITETSBESKRIVNINGAR

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "AKTIVITETSBESKRIVNINGAR"

Transkript

1 AKTIVITETSBESKRIVNINGAR AEROBICS Stegkombinationer med dansig känsla (F&S). AI CHI Kroppsövningar, andningsövningar och meditation i kombination. AQUAROBIC (aqua-aerobic/vattenaerobic) En skonsam och allsidig träning för dig som har eller har haft, rygg-, nack- eller ledbesvär. Träningsformen är även bra för dig som är överviktig eller tycker att vattnet är ett härligt träningsredskap. AFRIKANS DANS I dansformen finns allt från långsamma och graciösa, till snabba och explosiva rörelser. Tränar koordination, spänst och kondition (Medborgarskolan). AFROPOWERDANCE Afropowerdance är en dansstil som är inspirerad av olika afrikanska danser i rörelsemönstret. Fokus ligger på rörelseglädje, att släppa loss och ta ut rörelserna. Stora rörelser med låg tyngdpunkt ger bra träning av styrka, kondition och rörlighet. AIKIDO Aikido är en japansk kampkonst som betyder den harmoniska kraftens väg. Tekniken i aikidon baseras på cirkulära rörelser som delvis kommer från svärdkonst. Man strävar efter att aldrig möta kraft med kraft, utan att lägga sin kraft till den andres och därigenom uppnå harmoni. Storlek och fysisk styrka spelar därför ingen avgörande roll i aikido. BANGOLF/MINIGOLF En variant av golf som spelas med en putter på små banor. En bangolfrunda består normalt sett av 18 hål, men det förekommer även 12 hål. BARNVAGNSGYMPA PowerWalk med barnvagn. Stopp på vägen med gympa- och styrkeinslag. BASAL KROPPSKÄNNEDOM En arbetsform inom sjukgymnastiken som integrerar västerländsk rörelsetradition och biomedicinsk kunskap med den österländska rörelsetraditionen tai-chi och zenmeditation. Träningen syftar till ökat kroppsmedvetande, balanserad hållning, koordinerat rörelsemönster samt en naturlig integration mellan andning och rörelse. BOCCIA Är ett spel som liknar boule. Man spelar med sex röda bollar och sex blåa samt en vit målboll. Man kan spela individuellt eller i lag. Spelet går ut på att kasta sina bollar och få dem att hamna så nära den vita målbollen som möjligt.

2 BODY BALANCE En kombination av olika mind- och stretchbaserade träningsformer såsom yoga, pilates och tai-chi. Det som står i centrum för träningen är rörlighet, balans och styrka. BODY PUMP En gruppträningsform som är styrkeinriktad där fria vikter och stång används för träning till förkoreograferad musik. Deltagarna kan själva reglera vikterna och träningen fokuserar på de huvudsakliga muskelgrupperna. BODY RIVER YOGA En yogagren som är djupgående och kraftfull, men som utförs med lugn, medvetenhet och med fokus på närvaro (Ängelholms Yogacenter). BOSU Bosu är ett mångsidigt träningsredskap (boll) som möjliggör träning av styrka, stabilitet, koordination, kroppskontroll och hållning. BOULE Boule är ett spel och en sport, som spelas genom att kulor av stål kastas mot en liten träkula, kallad lille. Oftast spelar man på hårt grusunderlag. BOWLING En kägelsport där spelaren med hjälp av ett klot ska välta tio uppställda käglor, som är placerade I en triangle I slutet av en avlång bana. BRAVEDANCE Bravedance är utarbetad av osteopat Anna Hauggaard och handlar om kroppskännedom genom dansen. CAPOEIRA Afrobrasiliansk kulturtradition och kampkonst, med inslag av musik, sång, dans och filosofi. CIRKELTRÄNING/CIRKELGYM Cirkelträning finns som gruppträning på många ställen. Under passet tränar man uthållighet, styrka och kondition på gymmet. Tekniken är ganska enkel och passar därför många. CORE Träning för mage-, bål- och ryggstabilitet. Svårighetsgraden på träningen kan anpassas till individen med varierande övningar och utförande. CORE-BOLL Bålstabilitet, styrka och balans tränas med hjälp av pilatesboll. Genomgång av hela kroppen i ett lugnt tempo och med enkla övningar (Örkelljungahälsan). CXWORX Kort, effektivt pass, där fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen och musklerna som håller ihop över- och underkropp. Övningar sker till stor del med egen kroppsvikt, men även med gummiband

3 och viktplattor (Sportlife). EFIT Effektiv Funktionell Intensiv Träning. Korta och intensiva pass (max 15 min), uppbyggda av funktionella rörelseövningar som effektivt gör dig allsidigt vältränad (Idrottsbokhandeln). EL-HOCKEY Riktar sig främst till barn och ungdomar med muskelsjukdom eller grava cp-skador, men alla rörelsehindrade är välkomna. Ungefär samma regler som vanlig innebandy (FIFH). FELDENKRAIS Medvetenhet genom rörelse. Feldenkrais ökar medvetenheten i rörelsemönster, andning och hållning. Genom enkla rörelser lär sig hjärnan hur kroppen fungerar optimalt. FLOWIN En ny dimension av styrketräning med inslag av kondition, där man jobbar med sin egen kroppsvikt och friktionen mellan pads och plastmatta (Örkelljungahälsan). FRIDANS Samlingsbeteckning på dansstilar som under talet legat i fokus för den sceniska, konstnärliga dansens utveckling. Fri och mindre regelstyrd rörelsevokabulär. FUNKTIONELL TRÄNING Funktionell träning handlar om att stärka kroppen inifrån och ut, d v s att skapa en stabilitet och styrka runt ryggraden och den inre kärnan för att minska skaderisken runt dessa områden. Det handlar alltså huvudsakligen om att stärka musklerna som ligger djupare in i kroppen. Funktionell träning behöver inte handla om bara styrketräning. Det kan lika gärna handla om stretching. Träningen hjälper till att stärka upp kroppen för bättre hållning, vilket leder till minskad belastning på leder, ligament, muskulatur med mera. GRUPPTRÄNING Det finns många olika former av gruppträning, t ex yoga, pilates och body balance. En instruktör leder träningen som ofta sker till musik. GYMPA FOR FUN Komplett träningspass med kondition, styrka och rörlighet. Träning till peppande musik, där man använder kroppen som redskap (Örkelljunga GF). HATHAYOGA Den i Europa mest kända formen av yoga, där man föreställer sig att man kan skapa balans i kroppens energisystem för att uppnå fysisk och psykisk hälsa och utveckling. HEART YOGA Stärker rygg, axlar, nacke, sänker stressnivån och ökar den personliga medvetenheten (Yogiana).

4 MOTIONSGYMNASTIK En form av gymnastik som utförs som motionsidrott snarare än som en tävlingsgren. Motionsgymnastiken syftar till att träna styrka, uthållighet, rörlighet och koordination. INDOOR WALKING Träning i särskilda indoor walking maskiner, walkers. En konditionsträning med låg belastningsrisk där hela kroppen tränas. Olika träningsanläggningar ger möjlighet till indoor walking både individuellt (du tränar själv ute i gymmet) eller som ett gruppträningspass. INTERVALL FLEX Tufft kombipass för kondition, styrka och rörlighet (F&S). JUJUTSU En stridskonst som tillhör den japanska kampsportsfamiljen budo. Det handlar om konsten att besegra sin motståndare med så lite fysisk styrka som möjligt. KI-BALANS Är ett barfota, mjukträningspass. Med avspända rörelser tränas hela kroppen gällande balans, rörlighet, styrka och avspänning. Rörelserna har inspirerats av qi gong, yoga och pilates. Passen handlar om närvaro och medvetenhet om kropp och andning. KNATTEJYMPA Lekfull gympa för barn 4-6 år, utan vuxna (F&S). KORGBOLL Bollspel som är besläktat med basket. KUNDALINIYOGA Härstammar från Indien. Utöver de fysiska övningarna, jobbar man mycket med andning, visualisering, mantra och meditation. Övningar kan lättas upp för den som behöver ta det lugnt och göras tuffare för den som behöver det (Manfrinato Hälsocenter). MEDICINSK QIGONG En del av den traditionella kinesiska medicinen (TKM). Helhetstanke; kropp och själ är delar av en helhet i samverkan med varandra (Gröna Draken). MEDICINSK YOGA I den medicinska yogan tränar man främst på andetaget som man har med sig genom hela yogan. MINDFULNESS Mindfulness kan översättas till medveten närvaro och kommer ursprungligen från buddhismen. Från 1990-talet och framåt har mindfulness lyfts fram i västerländsk psykoterapi och stresshantering. Metoden används för att öka medvetenheten om det inre livet och vilka tankar som ligger till grund för att skapa en viss upplevelse i livet.

5 PILATES En träningsform som kombinerar styrketräning, stretch och yoga. Rörelserna utförs långsamt och mjukt. Vid varje övning tränas flera muskelgrupper samtidigt. POWER WALK En träningsform som syftar till att aktivera maximalt antal muskler när man promenerar. En fysisk aktivitet som leder till högre energiförbrukning än vid traditionell promenad men med mindre belastning av leder än vid löpning. Kan utföras från nybörjarnivå till avancerad nivå. QI GONG Är ett antal tekniker med kinesiskt ursprung för fysisk och mental träning. RULLATORPROMENAD En aktivitet för den som går med rullator. Istället för att promenera ensam, sker det här tillsammans med andra, i grupp och i ett fysiskt framkomligt område. RYGGYMPA En träningsform särskilt anpassad för den som behöver extra träning av rygg och nacke. Rörelserna är rygganpassade och bygger upp kondition, styrka, stabilitet och rörlighet. SITTGYMPA Är till för alla som av olika anledningar har svårt för att genomföra träning stående, t ex den med någon form av rörelsehinder. Sittgympan tränar rörlighet, balans och styrka. SPINNING Träning på cykel inomhus. Spinning ger möjligheten att träna riktigt tufft för den som vill eller lättsamt för den som vill det. Du bestämmer motståndet, belastningen själv. Spinning finns på flera nivåer, men gemensamt för de olika nivåerna är att man cyklar i grupp, till musik. STATION SENIOR Jympa för äldre med styrketräning i stationer (F&S). STAVGÅNG Träning utomhus med stavar. En skonsam träningsform där du tränar kondition, hållning och uthållighet. STEP Träning med olika stegkombinationer på bräda. STYRKETRÄNING En träningsform som handlar om att träna upp styrkan i huvudsakligen muskler, men även skelett, senor och ligament. SWISS BALL/PILATES BOLL Är en särskild övningsboll (35 till 85 cm i diameter) som ofta används inom sjukgymnastiken men även i olika aktivitetspass. Särskilt bra för att träna muskler och balans. TAI CHI En kombination av gymnastik, meditation och qi gong. Grundövningen i tai chi är den långsamma tai

6 chi-formen, som är en flytande och obruten serie av rörelser. Rörelserna utförs mjukt och långsamt, men ändå kraftfullt. TRX En form av styrketräning med redskap, där fokus ligger på att optimera rörelsemönster, mobilitet samt stabilitet. Ett lugnt träningspass som ger bättre kroppsuppfattning. Finns i olika intensitetsnivåer. VATTENGYMPA En motionsform som passar många. Vattnet ger ett tufft motstånd, men gör samtidigt rörelserna mjuka och skonsamma för kroppen. Det är lätt att träna utifrån sin egen takt och nivå i vattengympan. VATTENSPINNING Vattenspinning genomförs i bassäng, som är tillräckligt djup för att man inte ska slå i fötterna i botten. Med trampande cykelrörelser i vattnet, förflyttar man sig i cirkel och längder för att jobba upp pulsen till lämplig nivå. Som flytmedel används så kallade skumgummikorvar. VIBRATIONSTRÄNING En träningsform som utförs på en elektrisk vibrationsplatta. Syftet med träningen är att träna effektivare än vid traditionell statisk träning, genom att samtidigt stå på en vibrerande platta. De som förespråkar träningsformen, menar att metoden ger god effekt på muskeluppbyggnad, skelett och hormoner. YOGA Yoga betyder förening av kropp, sinne och själ och betecknar en samling andliga och kroppsliga tekniker. Det finns olika former av yoga. Några av de viktigaste grenarna är rajayoga, karmayoga, kundaliniyoga, jnanayoga, bhaktiyoga och hathayoga. Källa: Wikipedia samt idrottens egna beskrivningar.

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Degerfors

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Degerfors FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Degerfors 2014 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Bollaktiviteter... 4 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 6 Ridning... 6

Läs mer

FaR - fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hällefors

FaR - fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hällefors FaR - fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hällefors 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Styrketräning... 5 Utomhusaktiviteter...

Läs mer

... Ett gympapass med en kort konditionsdel som följs av en styrkedel där fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen.

... Ett gympapass med en kort konditionsdel som följs av en styrkedel där fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen. Friskvårdsutbud... Gympa Ryggympa Stretchgympa Vinyl Hela Core Cirkelträning Ett konditions- och styrkepass utan svåra stegkombinationer där fokus ligger på enkla men roliga rörelser. (Passet finns i olika

Läs mer

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig!

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Vi erbjuder över 70 gruppträningspass per vecka! Du får alltid vägledning av en instruktör så att du får ut så mycket som möjligt av

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Örebro kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Örebro kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Örebro kommun 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Budo... 4 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Styrketräning... 6 Utomhusaktiviteter...

Läs mer

Passbeskrivning. Jympa och annan gruppträning

Passbeskrivning. Jympa och annan gruppträning Passbeskrivning Jympa och annan gruppträning Jympa Soft Rörelsevalet är lätt att hänga på. Passet genomsyras av en hållningsbefrämjande medvetenhet som ger en säker och effektiv träning. Att bibehålla

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Kroppskännedom... 4 Styrketräning... 4 Vattenaktiviteter... 5 För pensionärer...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2019 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix hjart-lung.se/kalix Kalix Gymnastikklubb

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Örebro kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Örebro kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Örebro kommun 2014 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Budo... 4 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Styrketräning... 6 Utomhusaktiviteter...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Höstterminen 2012 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Malmbergets Fysioterapi Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Laponia Fysiocenter Järnvägsgatan 4 tel. 0970-233

Läs mer

Aktivitetskatalog LERUM 2009

Aktivitetskatalog LERUM 2009 Aktivitetskatalog LERUM 2009 Aktiviteter i Lerum I denna FaR -katalog finner Du några tips på aktiviteter Lerum erbjuder Dig som har fått ett FaR -recept. Aktiviteterna är uppdelade i tre olika delar/nivåer

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2017 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2013 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Malmbergets Fysioterapi Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Vårterminen 2013 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Styrketräning... 5 Mat, fysisk aktivitet och beteendeförändring

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Bollaktiviteter... 4 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Styrketräning...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2017 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSSCHEMA Kvarteret Kronoberg våren 2011 Gäller vecka 2-22. Med reservation för förändringar. Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag 08.00 YOGA 45 min * * * * 09.00 PILATES 55 min 10.00 PUMP 55

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Kroppskännedom... 4 Styrketräning... 5 Vattenaktiviteter... 5 För pensionärer...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Höstterminen 2012 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hallsbergs kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hallsbergs kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hallsbergs kommun 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Ridning... 5 Styrketräning...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Lindesberg - Storå

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Lindesberg - Storå FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Lindesberg - Storå 2014 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Bollaktiviteter... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 4 Styrketräning...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Höstterminen 2013 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Betty-Anne 3f. Storgatan 45 0730-80 63 22 Personlig

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Höstterminen 2013 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Malmbergets Fysioterapi Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Frövi

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Frövi FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Frövi 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 4 Styrketräning... 5 Vattenaktiviteter... 5 För dig som

Läs mer

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: -12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30- Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2015 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix www.flowkalix.se Kalix Gymnastikklubb Hästholmsv. 15 0923-67 00 76 952 95 Båtskärsnäs

Läs mer

ViPR finns i olika vikter från 4 kg och uppåt vilket skapar en mängd olika kombinationsmöjligheter för personer med olika nivåer och kondition.

ViPR finns i olika vikter från 4 kg och uppåt vilket skapar en mängd olika kombinationsmöjligheter för personer med olika nivåer och kondition. KLASSBESKRIVNINGAR GRIT SERIES: GRIT series är en förkorograferad HIT-klass (High Intensity Training) designat för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Bollaktiviteter... 4 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Styrketräning...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix

Läs mer

Kvissleby 29 oktober 2016

Kvissleby 29 oktober 2016 Träningskonvent 2016 Kvissleby 29 oktober 2016 Schema: Tid 08.00 Registrering 08.30 Gemensam uppvärmning, presentation av instruktörer B-hallen C-hallen 09.00 Feel the Flow Sofia Get fit Lena 10.00 Medelgympa

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Styrketräning... 4 Utomhusaktiviteter... 5 Aktiviteter på egen hand...

Läs mer

GRIT STRENGTH GRIT PLYO

GRIT STRENGTH GRIT PLYO GRIT STRENGTH LES MILLS GRIT series är designade för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna är 30 minuter långa och uppdelade i tre grenar med olika fokus.

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Höstterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Laponia Fysiocenter Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Höstterminen 2015 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www.actic.se EnerQi Arent Grapegatan 14 0980-26 90 00 www.enerqi.cc

Läs mer

Sommarschema öppna klasser from v 24, 2018.

Sommarschema öppna klasser from v 24, 2018. 20-06-14 Öppna klasser - Sans och Balans (/images/training/oppna_klasser.jpg) Läs om våra pass Vårt efterlängtade sommarschema börjar 11 juni, se nedan för en överblick. Kom när det passar dig - våra öppna

Läs mer

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag C POLAR CYKEL 45 Lena Li C RPM 30 Annica L

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag C POLAR CYKEL 45 Lena Li C RPM 30 Annica L 19.05 19.35 L* 18.55-19.25 C RPM 30 Lena 19.00-19.30 L 19.40-20.35 L N N 19.05-19.35 C POLAR CYKEL 30 Niklas 19.45-20.15 Y YOGA 30 Tove W Inga pass Dag före helgdag (Nationaldagen) 18.55-19.25 C RPM 30

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Höstterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi Majorsgatan 20 tel. 070-319 81 84 983 36 Malmberget happa78@hotmail.com Laponia

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2014 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Korpen Gällivare/Malmberget Järnvägsgatan

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi Majorsgatan 20 tel. 070-319 81 84 983 36 Malmberget happa78@hotmail.com Laponia Fysiocenter

Läs mer

Välkommen till oss! Aktivitetsprogram 14 JANUARI 24 MAJ 2013. Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg

Välkommen till oss! Aktivitetsprogram 14 JANUARI 24 MAJ 2013. Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg Östra Göteborg Bergsjön Ivelind Design Aktivitetsprogram 14 JANUARI 24 MAJ 2013 Kontakt Samordnare/Hälsoinformatör anna.laursdotter.garpvall@ostra.goteborg.se 031-365 44 70 Kortedala GÖTEBORG Hälsoinformatör

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedom... 5 Styrketräning... 5 Vattenaktiviteter... 5 För

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2018 DELTAGANDE AKTÖRER Laponia Fysiocenter Järnvägsgatan 4 tel. 0970-233 46 983 32 Malmberget www.laponiafyscenter.se Motionsgymnasterna

Läs mer

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 8 9 oktober Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 Livsglädje att leva livet hela livet Det finns så mycket att njuta av och bli glad av i livet,

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Vårterminen 2013 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www. Friskis & Svettis c/o Berit Karkiainen Hjalmar Lundbohmsvägen

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept. FaR

Fysisk aktivitet på Recept. FaR Fysisk aktivitet på Recept FaR Aktivitetskatalog för Hylte Kommun Höstterminen 2011 1 Hänvisningsnivåer i FaR-verksamhet Nivå 1 Recept till anpassade FaR-verksamheter med FaR-ledare Nivå 2 Recept till

Läs mer

7. Olika typer av fysisk aktivitet och träning

7. Olika typer av fysisk aktivitet och träning 7. Olika typer av fysisk aktivitet och träning Författare Monica Klungland Torstveit, 1:a amanuens, Dr scient, Norges idrottshögskola, sektionen för idrottsmedicin, Oslo Kari Bø, professor, fysioterapeut,

Läs mer

Välkommen till oss! Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg. Gamlestaden, Kviberg, Kortedala, Utby och Bergsjön

Välkommen till oss! Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg. Gamlestaden, Kviberg, Kortedala, Utby och Bergsjön Hälsoteket Östra Göteborg Bergsjön Ivelind Design Aktivitetsprogram 27 AUGUSTI 7 DECEMBER 2012 Kontakt Samordnare/Hälsoinformatör anna.laursdotter.garpvall@ostra.goteborg.se 031-365 44 70 Kortedala GÖTEBORG

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2019 DELTAGANDE AKTÖRER Laponia Fysiocenter Järnvägsgatan 4 tel. 0970-233 46 983 32 Malmberget www.laponiafyscenter.se Motionsgymnasterna

Läs mer

Eva Ekström Ergonom, sjukgymnast 0515-852 15. Malin Ljus Friskvårdskonsulent 0515-852 13

Eva Ekström Ergonom, sjukgymnast 0515-852 15. Malin Ljus Friskvårdskonsulent 0515-852 13 Den här foldern är till för dig som är anställd i Falköpings kommun. Vi vill ge dig inspiration till aktiv friskvård och bättre hälsa. Basprogrammen är helt kostnadsfria och vi hoppas att du ska hitta

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Kumla

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Kumla FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Kumla 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedom... 4 Styrketräning... 5 Utomhusaktiviteter... 5 Vattenaktiviteter...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Boden Hösttterminen 2012 Deltagande aktörer Bodens BK - SIM Prinsgatan 31B 0921-154 80 961 31 Boden www.bbksim.se Bodens Petanque Arcitique Boule Björkelundsvägen

Läs mer

Summer Camp 2012. Passbeskrivningar:

Summer Camp 2012. Passbeskrivningar: Summer Camp 2012 Afrodans (22): Passbeskrivningar: Följ med på en resa genom den afrikanska kontinenten! Skönt barfotapass med enkel koreografi & grundade rörelser till afrikanska rytmer. Mycket träning

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Vårterminen 2014 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Höstterminen 2015 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Hjärt och Lungsjukas Prästgårdsgatan 3 070-517

Läs mer

Aktivitetskatalog. Köping. OFA - Ordinerad Fysisk Aktivitet

Aktivitetskatalog. Köping. OFA - Ordinerad Fysisk Aktivitet Aktivitetskatalog Köping OFA - Ordinerad Fysisk Aktivitet Innehåll ORDINERAD FYSISK AKTIVITET 4 ATT TÄNKA PÅ 4 AKTIVITETER PÅ EGEN HAND 6 Promenad, stavgång, jogging 6 Cykling 6 Simning 7 Skridskoåkning

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2012 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se everybody Strandgatan 33 070-471 45 20 953 31

Läs mer

Gruppaktiviteter Huddinge Gym

Gruppaktiviteter Huddinge Gym Gruppaktiviteter Huddinge Gym Gruppaktivitetsschema... 2 Passförklaringar... 3 Kurser... 5 Japanskt Karate... 5 Zumba... 6 Magdans... Fel! Bokmärket är inte definierat. Yoga... 7 Pilates... 8 Kangoo Jumps...

Läs mer

Hälsoteket i Angered

Hälsoteket i Angered A K T I V I T E T S P R O G R A M VI N T E R Hälsoteket i Angered 27 Januari 28 Maj 204 VÅ R H Ö S T S O M M A R Vi som jobbar på Hälsoteket Drop-in hälsa och FaR (Fysisk aktivitet på recept) Emma Helena

Läs mer

ZHelhet. Program. entaio m. Motion Motivation Möten Mat

ZHelhet. Program. entaio m. Motion Motivation Möten Mat ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten Mat Program Turkiet / Side 8 oktober 2011 Vår idé om helhetstänk / Zentaio: ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten Mat Alla gör vi vår egen resa, ensam

Läs mer

TRÄNINGSDAGEN 24 NOVEMBER

TRÄNINGSDAGEN 24 NOVEMBER Välkommen till FRISKIS&SVETTIS FALKENBERG TRÄNINGSDAGEN 24 NOVEMBER Dans Fuego Spin 55 Yoga 2 Dand Afro Skivstång Junior ++ TRX Intro HIT Grundfys Bungy Pump Spin intertvall Spinning a lá 70-tal KETTLEBELLS

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Askersunds kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Askersunds kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Askersunds kommun 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 4 Styrketräning... 4 Vattenaktiviteter...

Läs mer

Inspirationsdag Gruppträning 2018

Inspirationsdag Gruppträning 2018 Inspirationsdag Gruppträning 2018 Östersund 1 september 2018 Tid Schema Info för dagen och presentation av instruktörer B-hall C-hall Vattengympa 9,00 Kom igång gympa Evalena Lindvall Pilates Sofia Sterner

Läs mer

SUPERJUMPPA-dagen i Brukshallen

SUPERJUMPPA-dagen i Brukshallen kl BH 3 BH 2 BH 1 Gym Mediateket utomhus 09.00-09.45 Morgongymnastik Kids Club 5-8 år Karajumppa Rehab Center Pilates 10.00-10.45 Method Fascia Rehab Center Kids Club 9-12 år Kampsport Seniorgym Foamrolling

Läs mer

Personlig tränare. Daniel Pineda The exercise is the test, the test is the exercise -Cheek

Personlig tränare. Daniel Pineda The exercise is the test, the test is the exercise -Cheek Personlig tränare Daniel Pineda The exercise is the test, the test is the exercise -Cheek Vad är träning? Träning är en målmedveten fysisk aktivitet som sker i kontinuitet. Den är planerad, strukturerad

Läs mer

Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013

Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013 Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013 Schema: Tider Hall 1 (stora salen PC) 2 (Lilla salen PC) 3 (Körfältskolan) 8.30-9.00 Inskrivning 9.00-9.30 Gemensam uppvärmning HALL 1 Kersti 9.40-10.30 1. Gymmix

Läs mer

PÅ MALLORCA OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: MAJ Micael Bindefeld Pr-guru och Mallorca fantast.

PÅ MALLORCA OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: MAJ Micael Bindefeld Pr-guru och Mallorca fantast. TRÄNINGSVECKA PÅ MALLORCA 19-26 MAJ 2018 Vi bor på Sunprime Waterfront Hotel, Playa de Palma, Mallorca. OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: Martina Bonnier Damernas Världs chefredaktör. Micael Bindefeld

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Vårterminen 2016 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www.actic.se EnerQi Arent Grapegatan 14 0980-26 90 00 www.enerqi.cc

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Vårterminen 2017 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www.actic.se EnerQi Arent Grapegatan 14 0980-26 90 00 www.enerqi.cc

Läs mer

Passbeskrivningar. NYHET MODUS Catrine, Stora hallen. NYHET DANS SOFT Anna & Helene, Lilla hallen. TEMA SPIN JOURNEY Karin, Spinninghallen

Passbeskrivningar. NYHET MODUS Catrine, Stora hallen. NYHET DANS SOFT Anna & Helene, Lilla hallen. TEMA SPIN JOURNEY Karin, Spinninghallen Passbeskrivningar 08.15 08.45 Incheckning, frukt 08.45 09.00 Välkommen! Samling i Stora hallen. 09.00 10.00 NYHET MODUS Catrine, Stora hallen Modus är träning som känns som träning. Övningarna är raka

Läs mer

En träningsform på väg tillbaka

En träningsform på väg tillbaka Spinning En träningsform på väg tillbaka När spinningen slog igenom för snart 20 år sedan blev konditionscykling i grupp snabbt det självklara valet för många träningsentusiaster. Och det är inte så svårt

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2013 DELTAGANDE AKTÖRER Diabetesföreningen Gungträskv. 6 0923-500 20 950 42 Morjärv www.diabetes.se Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix

Läs mer

Goda vanor fysisk aktivitet

Goda vanor fysisk aktivitet Goda vanor fysisk aktivitet Varför ska jag röra på mig? För att må bra. Kroppens organ samt muskler och skelett påverkas positivt. Jag får ett bättre skydd mot sjukdom och smitta. Jag orkar mer i vardagen.

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2008 DELTAGANDE AKTÖRER Korpen Järnvägsgatan 3 tel. 0970-22703 Gällivare/ Malmberget 983 32 Malmberget www.korpen.se/gallivare_malmberget

Läs mer

Nedan kan du läsa om träning under och efter din gravidiet, samt lite tips kring olika typer av träningsformer.

Nedan kan du läsa om träning under och efter din gravidiet, samt lite tips kring olika typer av träningsformer. Träning & graviditet All form av aktivitet under och efter din graviditet kommer att hjälpa dig att komma tillbaka till din tidigare form. Det viktigaste är att du hittar någon träningsform som du tycker

Läs mer

Kvissleby 29 oktober 2016

Kvissleby 29 oktober 2016 Träningskonvent 2016 Kvissleby 29 oktober 2016 Schema: Tid 08.00 Registrering 08.30 Gemensam uppvärmning, presentation av instruktörer 09.00 Parkour (1) Rudy Get fit Lena 10.00 Medelgympa Streetdance/pop

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Höstterminen 2017 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www.actic.se EnerQi Arent Grapegatan 14 0980-26 90 00 www.enerqi.cc

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Ljusnarsbergs kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Ljusnarsbergs kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Ljusnarsbergs kommun 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 4 Styrketräning... 4 Vattenaktiviteter...

Läs mer

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli)

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) 0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: 09:00-12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30-19:00 Slussen öppen: 05:00-23:00 Vecka

Läs mer

REHABKURSER. Välkomna till Active REHAB. Tel:031-919600. info@active-rehab.se

REHABKURSER. Välkomna till Active REHAB. Tel:031-919600. info@active-rehab.se REHABKURSER Välkomna till Active REHAB Tel:031-919600 Adress Göteborg: Järntorgsgatan 8 (Järnhälsans lokaler. Vån 3) Adress Landvetter: Milstensvägen 2 (Hälsans Hus lokaler) info@active-rehab.se Artrosskola

Läs mer

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: -12:00 Sön: 15:30- Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på

Läs mer

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019 Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den 11-18 maj 2019 LÖRDAG 11/5 14.30 Informationsmöte för de som ankommer på fm LOBBYN 15.30-16.00 Water aerobics - SATS POOLEN 15.30-16.00 Core - SATS

Läs mer

Jag en individuell idrottare. 1. Bra träning

Jag en individuell idrottare. 1. Bra träning 1. Bra träning Fundera och diskutera! Fundera en stund över nedanstående områden. Sätt ett kryss i den ruta som du tycker bäst passar in på din uppfattning om vad som är viktigast för din idrott. Jämför

Läs mer

Träning för kropp och själ

Träning för kropp och själ Yoga Träning för kropp och själ Under 2000-talet har yogan snabbt gått från att vara en livsstil för få, till att bli en träningsform för många. På Hagabadet har vi ett brett utbud av yogaklasser med stor

Läs mer

Aktivitetskatalog. Arboga. FaR - Fysisk aktivitet på recept

Aktivitetskatalog. Arboga. FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Arboga FaR - Fysisk aktivitet på recept Innehåll REKOMMENDATIONER OM FYSISK AKTIVITET FÖR VUXNA sid 2 DET ÄR INTE BARA DEN FYSISKA AKTIVITETEN SOM RÄKNAS sid 3 FYSISK AKTIVITET PÅ RECEPT

Läs mer

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli)

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) 0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: 09:00-12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30-19:00 Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS!

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2013 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se everybody Strandgatan 33 070-471 45 20 953 31

Läs mer

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december Stora salen Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Helg 7.00 7.00-7.45 Nyhet! 06.55 ETC Tabata 30 min ETC Stilla morgon (4 tillfällen) Cirkelfys 45 min Egen

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Luleå Vårterminen 2014 DELTAGANDE AKTÖRER Actic Pontusbadet,Bastugatan 6-8 0920-45 32 62 972 41 Luleå www.actic.se Avans SK Seletvägen 93 0920-26 02 04 975

Läs mer

Passet är framtaget av Lotta Rahm och granskat av sjukgymnast Roy Sandström.

Passet är framtaget av Lotta Rahm och granskat av sjukgymnast Roy Sandström. Gymmix Balansboll Att träna med en balansboll är roligt och utmanande. Bollen är ett instabilt underlag som gör att tankarna kan bara vara på ett ställe när du tränar, på bollen och den övningen du gör

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Boden Höstterminen 2015 Deltagande aktörer Bodens BK - SIM Prinsgatan 31B 0921-154 80 961 31 Boden www.bbksim.se Bodens Petanque Arcitique Boule Björkelundsvägen

Läs mer

Program den 29 april - 6 maj 2016 M- magasins träningsresa på Sunprime Waterfront!

Program den 29 april - 6 maj 2016 M- magasins träningsresa på Sunprime Waterfront! Program den 29 april - 6 maj 2016 M- magasins träningsresa på Sunprime Waterfront! FREDAG 29 april Hotellets ordinarie klasser som alla som landar på fredagen kan vara med på. M-magasins representanter

Läs mer

FaR-aktiviteter, Timrå

FaR-aktiviteter, Timrå FaR-aktiviteter, Timrå Ändringar i aktiviteterna meddelas till: Med reservation för ej uppdaterade uppg. Kursivt = Ej uppdaterade uppgifter Ingela Thorin tel: 060-594203, mobil: 070-109 03 36, e-post:

Läs mer

YOGA 3 MINUTER (Y3) # 1

YOGA 3 MINUTER (Y3) # 1 MEDICINSK YOGA MEDIYOGA YOGA 3 MINUTER (Y3) # 1 ETT CD-HÄFTE I SERIEN - VERKTYG FÖR SJÄLVLÄKNING - SAMMANSTÄLLT AV GÖRAN BOLL IMY - Institutet för Medicinsk Yoga Värtavägen 35 115 29 Stockholm Tel: 08

Läs mer

19627430.00 SWE/FIN A SWE DET ENKLA SÄTTET ATT KOMMA I FORM

19627430.00 SWE/FIN A SWE DET ENKLA SÄTTET ATT KOMMA I FORM 19627430.00 SWE/FIN A SWE DET ENKLA SÄTTET ATT KOMMA I FORM INNEHÅLL 1. Låt hjärtat styra din träning!... 3 2. Träna där det passar dig bäst... 4 3. Gränser för pulszon... 6 4. Det perfekta träningspasset...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Vårterminen 2018 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www.actic.se EnerQi Arent Grapegatan 14 0980-26 90 00 www.enerqi.cc

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Höstterminen 2016 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www.actic.se EnerQi Arent Grapegatan 14 0980-26 90 00 www.enerqi.cc

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Höstterminen 2013 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www.actic.se Friskis & Svettis c/o Berit Karkiainen Hjalmar

Läs mer