GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. BELLEVUEPLAN Kvarter med karaktär i hjärtat av Kvibergsstaden

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. BELLEVUEPLAN Kvarter med karaktär i hjärtat av Kvibergsstaden"

Transkript

1 GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN BELLEVUEPLAN Kvarter med karaktär i hjärtat av Kvibergsstaden

2 LJUSA STADSHEM I MÖRKA TEGELKVARTER I den stadigt växande stadsdelen Kvibergsstaden fortsätter JM att bygga nytt. Det senaste tillskottet heter Bellevueplan och erbjuder 65 moderna lägenheter för utpräglade stadsbor. För varje nytt JM-kvarter som vi bygger i Kvibergsstaden tar stadsdelen ett kliv närmare stadskärnan. Vårt nästa projekt i området, Bellevueplan, utmärker sig med originell arkitektur och Kvibergsstadens bästa kommunikationsläge. Ett svartbrunt tegel präglar fasaden i riktning mot gatan och gaveln mot den nyligen renoverade Bellevuerondellen får en rund form. Utmärkande för lägenheterna är stora och funktionella kök, generösa balkonger och smarta planlösningar som tar till vara på sina kvadratmetrar. Storlekarna varierar från yteffektiva ettor till familjeanpassade fyror, men vårt huvudsakliga fokus ligger på kvadratsmarta tvåor och välplanerade treor. Oavsett vilken lägenhet du hittar hem till är ytorna generösa. I alla tvåor får du plats med en dubbelsäng i sovrummet och i flera av de större lägenheterna får du bonusytor i form av klädkammare med fönster. Fördelarna med Bellevueplans nybyggda bostäder är många. Du slipper bud givningar och får ett hem som ingen tidigare har bott i, med oanvända vitvaror och nylagt parkettgolv. Harmoniskt utformad innergård På kvarterets gårdssida får Bellevueplan ett helt annat uttryck: från tufft och mörkt till trivsamt grönt. Här blir husfasaderna varmare med utstickande volymer och väggar klädda med stående träpaneler. Innergården utformar vi som en rofylld kontrast där vi blandar upp vegetationen med inslag av kryddodlingar, bärbuskar samt trädäck och sandlåda. Om du flyttar in till en lägenhet på markplan får du en egen uteplats med tillhörande trädgård. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 I Bellevueplans smarta kvadrat får du plats med mer. BELLEVUE PLAN

4 190 Kortedala E45 Bergsjön Backa E6 BELLEVUE- PLAN Hosp.- kyrkogården E45 Centrum Linnéstaden Örgryte Härlanda Göteborg E20 Öjersjö Partille Kvibergs kyrkogård Sankt Olofs kapell Kortedalavägen KVIBERG E6 Nylöse E20 kyrka GAMLESTADEN Heliga Korsets kapell Rege- Kviberg Måns Bryntes sonsg Arfvids.g Batteri- Gamlestadshallen Brandströmska skolan Nylöse Gamlestadsvallen Ambrosiusg Ryttaregatan Nylöseg Kaggsg Gamlestadsskolan Larsmässetorg Skarag Vaktg gatan Varnhemsgatan Lars Kaggsg. Fänriksgatan Fanjunkaregatan BELLEVUE- PLAN Bellevue Hinderbanan hemsv ments- vägen Soldat- KVIBERGS ÄNGAR KVIBERGS ÄNGAR Kvibergsvägen S:t Pedersg Gamlestadstorget Lars Banérsg Götaholmsg Gamlestadsvägen Holländareg Gamlestadstorget Holländ.- platsen Hornsgatan Sä veåns Strandg Braheg Treriksg Kullagerg Artillerigatan SKF NYA KULAN Rullagerg Ryttm.g Furirsg Generalsg Stallmästare- gatan Säveån Kvibergs Broväg BELLEVUE- PLAN von Utfallsgatan Kommunikationer Från närmsta hållplats tar det nio minuter att åka till centralstationen med antingen linje 11 eller 7. Tack vare de nya cykelvägarna är det en fröjd att cykla till centrum. Service I dag finns ett servicekluster i närområdet och ett Coop en knapp hållplats bort. Framöver tillkommer en ny mataffär och handelsträdgård i Kvibergs ängar och ett köpcenter i Nya Kulan. Marknader Med en adress mitt emellan Bellevue marknad och Kvibergs marknad är det både lätt och kul att loppisfynda. Restaurang Pröva persiskt på Sorento, testa turkiskt på Saray, grilla något gott på Backside Eat & Meet eller luta dig tillbaka i den strandinspirerade restaurangen Beach Cuisine. Träning I Kvibergsstaden hittar du garanterat alla sorters träning och idrottsaktiviteter du kan tänka dig. Bokstavligen. Från beachvolley, skatepark, klätterklubbar till gym och inom kort Nordens största multisportanläggning Göteborgs Nya Arena. Skolor Redan nu finns det ett flertal för- och grundskolor att välja mellan; från Waldorfpedagogik till fotbollsfokus. I takt med att Kvibergsstaden växer lär även utbudet av skolor att öka, däribland ett nytillkommet idrottsgymnasium i den nya multisportanläggningen. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 OMRÅDET RIKARE FRITID I KVIBERGSSTADEN Nio spårvagnsminuter från centralstationen ligger Kvibergsstaden. Ett område som omgärdas av gröna oaser, myllrande marknadsplatser och intressanta kulturupplevelser. Framöver väntas utökning med ett nytt köpcenter i Nya Kulan och Nordens största multisportanläggning. Blott tre hållplatser från centralstationen väntar Kvibergsstaden som förenar Bellevue och Kviberg med Gamlestaden. Det är ett område som ligger lika nära staden som historien och just nu står inför en spännande utveckling. Här fi nns högtfl ygande planer som innefattar moderna bostadskvarter och lokala storsatsningar som tar stadsdelen närmare staden utan att mista sin erkänt unika lokalfärg. Stora satsningar i närområdet Nyligen fi ck Bellevuerondellen ett rejält lyft med fl er grönytor, bättre cykelvägar och en tryggare utformning. Framöver kommer det gamla fabrikskvarteret Nya Kulan att husera ett stort köpcenter samtidigt som Gamlestaden tar ett jättekliv närmare citykärnan. Och i Kviberg byggs Nordens största multisportbyggnad, Göteborgs Nya Arena, vars imponerande kvadratmeter bland annat kommer att rymma en inomhusskidanläggning, en fullstor fotbolls plan, ett gym samt ett idrottsgymnasium. Arenan blir även en samlingspunkt för andra upplevelser med hotell, restaurang, bar och moderna konferenslokaler. Bland jazzhak och loppisfynd I Kvibergsstaden får du närheten till staden i en miljö som kännetecknas av sitt intima förhållande till både kulturen och idrotten. Bellevue Jazz är stans hetaste jazzhak, Kulturhus Kviberg delar byggnad med Kvibergs marknad och kaféet Stall 11 där du kan avnjuta kaffe med konst. I Kvibergs sekelskiftesvackra kasernbyggnad ligger både militär- och idrottsmuseum. Med både Bellevue marknad och Kvibergs marknad inom promenadavstånd är Kvibergsstaden ett guldläge för antikfyndare och vintagevurmare med öga för kap. Visionsbild på Göteborgs Nya Arena. En omtyckt vintagebutik i Gamlestaden.

6 ARKITEKTUR MODERN ARKITEKTUR MED MÖRKA FASADER I Bellevueplan låter vi de smakfulla detaljerna vara tongivande. Med sina svartbruna tegelfasader, indragna entréer och avrundade gavel blir det nybyggda kvarteret en omisskännligt personlig hemvist i Kvibergsstaden. Fasaden av mörkt tegel och bandtäckt plåt slår an till den industriella bebyggelsen i närområdet Gamlestaden. Interiören andas genomgående smarta kvadrat och får en riktigt stilren inredning. Henrik Sjölin, projektledare, JM. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 Bellevueplan blir ett kvarter som bidrar till sin omgivning genom att särskilja sig från den. Förvisso är det sant att de kraftfulla tegelfasaderna är en subtil flirt med SKF:s industriklassiska lokaler. Men eftersom Bellevueplans tegelstenar är mörka till tonen får de två lamellhusen ett förbehållslöst modernt uttryck. Andra framträdande drag i Bellevueplans personlighet är de indragna entréerna klädda i en guldtonad falsad plåt och det större husets gavel som rundas av mot gatan. Under sex års tid har vi arbetat i Kviberg med att skapa en helt ny stadsdel, Kvibergsstaden. Med Bellevueplan toppar vi området med ett genuint stadskvarter, säger projektledaren Henrik Sjölin. Bellevueplan blir också ett kvarter med två sidor: den strama men eleganta möter gatan medan den varma och lekfulla kikar fram på gården. På gårdssidan arbetar vi med fylliga träpaneler, variationsrika volymer och gör plats för rymliga balkonger med perforerade plåträcken eller pinnräcken. Den gröna gården blir en social knutpunkt med bland annat trädäck, sandlåda och kryddträdgård. Gården har fått den där extra omsorgen som skapar ett mervärde för den som flyttar in, säger Henrik Sjölin. Här märker du att det inte bara är ett par gångvägar med gräs emellan. Gården är stadsmässig och grön på samma gång. Med väl genomtänkta häckar, trädäck med sittplatser, trygg belysning, kryddodlingar och cykelparkering med skärmtak.

8 Rymlig bonusyta med fönster KLK SOVRUM 1 21kvm SOVRUM 2 9kvm LB BAD Helkaklat badrum i samband med sovrummen VF EL/IT SG TT TM ENTRÉ HALL VARDAGSRUM 24kvm ST K/F K/F KÖK DM Väl tilltagna sociala ytor Stor balkong i västerläge BALKONG 10kvm Exempel på planlösning 3 rok, 85 kvm HÅLLBAR STIL MED JM ORIGINALINREDNING PLAN 14 PLAN 13 PLAN 12 PLAN 11 PLAN 10 ENTRÉPLAN PLAN 09 KÄLLARPLAN TR1 N TR2 TR3 TR4 0 1 skala 1:100 BELLEVUE PLAN LGH NR: 31101, 31201, m Inredningen i Bellevueplan utgår från en modern formtradition med inslag av hållbara naturmaterial. Här får du en ljus och elegant grund med vita väggar och en mattlackad ekparkett som du lätt bygger vidare på. För att du ska kunna bo i din JM-bostad länge sätter våra inredare samman ett JM Original med fokus på form, funktion och hållbarhet. Eftersom ditt hem ska hålla stilen länge inreder vi i största möjliga mån med naturmaterial. En mattlackad ekparkett som golv är stilfullt, samspelar fint med andra träslag och får en vacker patina med åren. Vitmålade väggar ger dig en ren fond och framhäver dina personliga inredningsdetaljer. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du handplocka dina detaljer ur vårt gedigna tillvalssortiment, om du bokar i ett tidigt skede. Moderna kök och behagliga badrum Eftersom det moderna köket är lika mycket en social mötesplats som en praktisk matsal inreder vi det därefter. Smakfulla detaljer i form av bänkskivan, formstarka handtag och stilrena kakelplattor möter moderna och energisnåla vitvaror, dämpade fullutdragslådor och lättskötta arbetsytor. I de helkaklade badrummen skapar vi gemensamma utrymmen för avkoppling och effektivitet. Med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och torkställ löser du lätt dina tvättbestyr. Duschväggen är i klarglas och förvaringsutrymmen finns i kommod och väggskåp. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

9 JM ORIGINAL Hållbar inredningsbas med smakfulla naturmaterial. Helkaklade badrum med modern tvättutrustning.

10 Stora kök med rostfria vitvaror. EN NÄRMARE TITT PÅ DETALJERNA Välkomnande hall I Bellevueplan lägger vi särskild möda på att du ska känna dig välkommen hem när du stiger in i din hall. Här blir rymliga ytor och smarta förvaringsutrymmen viktiga inslag. Vitmålade väggar och en trestavig ekparkett sätter stilen som fortsätter vidare in i bostaden. Harmoniska badrum med tvätt Badrummen får en elegant stil med grå kakelplattor på golvet och vita kakelplattor i liggande sättning på väggen. I badrummet återfi nns även en tvättmaskin och torktumlare från Siemens, eller en praktisk kombimaskin. Tvättskåp och kommod erbjuder god förvaring och duschen skärmar vi av med en klar glasvägg. Moderna kök Som kontrast till husens mörka fasader bli köket glänsande vitt med kritvita snickerier från Marbodal och blankvitt kakel från Centro. Kökets rostfria vitvaror kommer från Siemens och innefattar bland annat en praktisk induktionshäll, en helintegrerad diskmaskin, kyl/frysar samt varmluftsugn och mikro. Öppna vardagsrum Vardagsrummen utformar vi för att på bästa sätt ta del av ljusinsläpp och fungera som en social yta. Bland kvarterets många treor fi nns det fl era olika planlösningar att välja mellan. Här fi nns alternativ för dig som vill ha ett öppet samband mellan kök och vardagsrum, och andra alternativ för dig som vill ha dem åtskilda. Rofyllda sovrum Även sovutrymmet ser annorlunda ut beroende på vilken bostad du hittar hem till, från behaglig alkov till rymlig sovkammare. Du får plats med dubbelsäng även i de mindre tvåorna. I sovrummen ser vi till att du får gott om förvaringsutrymmen i antingen praktiska skjutdörrsgarderober eller rymliga klädkammare med fönster. Klädkammaren kan även tjäna som ett extrarum, syhörna, minikontor, barnkammare eller vad som bäst passar dig. Friska uterum I Bellevueplan får varje lägenhet en uteplats eller balkong, varav de fl esta vetter mot den gemensamma gården. Alla lägenheter på markplan får en egen trädgård i anslutning till sin uteplats. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 JM ORIGINAL Eff ektiva ytor med god förvaring. DETTA FÅR DU ALLTID MED JM ORIGINAL HALL Klädförvaring i anslutning till entrén Säkerhetsdörr med både säkerhetslås och titthål Rymliga ytor som uppfyller tillgänglighetskrav Moderna kök från Marbodal. KÖK Genomarbetad, utvald grundinredning Ergonomisk arbetsbänk med yta i laminat Snålspolande blandare i krom Dämpade och väldesignade fullutdragslådor Modern och energisnål induktionshäll Skåpluckor med dämpning Lättstädade ytor Integrerad diskmaskin Rostfria vitvaror med bra energiklass Underlimmad diskho Kakel som stänkskydd Smidig spiskåpa med god belysning Källsorteringslådor under diskhon UTANFÖR DIN BOSTAD Förråd med möjlighet att hyra extra förrådsyta Cykel-/barnvagnsförråd Välplanerad gård Bra belysning för trygghet och säkerhet Energisnåla fönster Hiss Garage under huset Spolplats för cykel Styrelserum i källaren BAD Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv God förvaring i kommod och väggskåp Dubbla eluttag med säker placering Energiklassad tvättmaskin och torktumlare Praktisk arbetsbänk över tvättutrustning Snålspolande toalett Flexibel torkställning med 10 meters torklängd Neutral duschvägg i klarglas Snålspolande blandare i krom Tålig och naturligt vacker ekparkett. WC / DUSCH Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv Snålspolande toalett Duschdraperistång Snålspolande blandare i krom ÖVRIGT Sammanhållen och stilsäker inredning Flera eluttag i varje rum Triple Play i hall, kök, sov- och vardagsrum Naturligt vacker och tålig ekparkett Enhetligt målade väggar i hela bostaden Fönsterbänkar i natursten Skjutdörrsgarderober med utbyggbar inredning Klädkammare med utbyggbar inredning

12 Välisolerade fönster och väggar sparar mycket energi. Alla nya JM-bostäder energiklassas. Snålspolande kranar och blandare. Moderna vitvaror med låg energiförbrukning.

13 HÅLLBARHET HEMLIGHETERNA BAKOM VÅRA HÅLLBARA LÅGENERGIHUS En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. Därför energiklassar vi alla våra nya bostäder. Hållbarhetstänket genomsyrar våra bostäder från påbörjad ritning till genomförd inflytt. JM bygger bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav. Faktum är att vår energistandard är 30 procent lägre än Boverkets normkrav. Att vi energiklassar alla våra nya bostäder gör det dessutom lättare för dig, som funderar på att bo i ett av våra hus, att jämföra alternativen sinsemellan. Bo energisnålt Våra lågenergihus har välisolerade och täta väggar, tak och golv, energieffektiva fönster och genomtänkta installationslösningar. Bland annat sker alltid återvinning av värmen i frånluften och individuell mätning av varmvattnet. I de flesta av husen har vi dessutom en väderprognosstyrning som reglerar värmen med hjälp av data från detaljerade, lokala väderprognoser. Hänsyn tas till temperatur, fukt och vind på ett sätt som gör att systemet kan arbeta jämnare och spara energi. Lätt att göra rätt Alla dessa åtgärder innebär sammantaget kapade uppvärmningskostnader och minskade koldioxidutsläpp. Bostaden är dessutom byggd för att underlätta en grönare vardag med bland annat energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer, sunda och beprövade byggmaterial samt utrymmen för källsortering. Energisnål kyl, frys och tvättmaskin Individuell varmvattenmätning Välisolerade fönster Resurseffektiva armaturer i kök och ovanför spegel i badrum Induktionshäll i kök Sunda material Tjockare isolering i väggar och yttertak Observera att illustrationen ovan inte representerar detta projekt. Däremot innehåller alla JM-bostäder nämnda hållbarhetsfunktioner.

14 VIP-KUNDER FÅR FÖRTUR Våra VIP-kunder får veta var och hur vi ska bygga före alla andra, och, viktigast av allt: förtur till alla JMs och Borätts bostäder. Läs mer och registrera dig som VIP-kund på jm.se SÅ ENKELT KÖPER DU EN BOSTAD AV JM 1. Visning På jm.se får du information om när vi visar våra nya bostäder. På våra visningar kan du se modeller, ritningar och illustrationer som beskriver hur bostäderna kommer att se ut när de är klara. 2. Bokning När du har hittat den bostad du vill ha kan du skriva ett bokningsavtal. Avtalet innebär att en specifik bostad blir bokad för din räkning. 3. Kontraktskrivning När vi på JM fått in tillräckligt med bokningar för att starta produktionen av husen är det dags att skriva kontrakt. 4. Informationsmöten Under tiden du väntar på att din nya bostad ska färdigställas håller vi ett antal olika informationsmöten. På våra möten får du tillfälle att ställa frågor och du får dessutom möjlighet att lära känna dina nya grannar. Vi berättar också kontinuerligt via e-post och brev om hur arbetet med de nya bostäderna fortskrider. 5. Inredningsval Under den här processen får du träffa våra erfarna inredare som hjälper dig med valet av inredning i din bostad. De kan ge dig professionella råd om färgsättning, materialval och andra inredningsdetaljer. Som stöd får du katalogen Inredningsval som beskriver vilka olika val av inredning du har möjlighet att göra. 6. Kontroll och besiktning När det närmar sig tillträde av den nya bostaden är det dags för inredningsvisning och besiktning. Till inredningsvisningen har din inredningsansvarige säkerställt att dina inredningsval stämmer. Vid besiktningen kontrollerar en utomstående besiktningsman att arbetet är fackmannamässigt utfört. 7. Slutbetalning Innan du tillträder bostaden är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen, den s. k. slutlikviden. Vid den här tidpunkten ska du också betala slutfakturan på de eventuella inredningsval du beställt. 8. Tillträde Senast tre månader före tillträdet får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. På tillträdesdagen bekräftar du att slutbetalningen är gjord. Vi träffas i din nya bostad för att vi ska kunna lämna över nycklarna och den nya bostaden till dig.

15 jm.se

16 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 14 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbild: Carbonwhite Foto: Pella Hedeby, Jörgen Hinder, Scandinav Bildbyrå, Felix Sjöström, OkiDoki! Arkitekter AB, Shutterstock, Richard Hammarskiöld, Gustav Kaiser, Kaboompics.com Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2015 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Göteborg I Besöksadress Gårdatorget 2 I Telefon I Internet jm.se

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant SÖDERNÄRA KVARTER VID BERGET På en av Stockholms mest eftertraktade adresser bygger vi fortsättningen på ett av JMs mest populära

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö STOCKHOLM TÄBY CENTRUM POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö LEV LIVET LITE LÄTTARE Strax öster om Täby centrum uppför JM ett nytt bostadsområde i bästa tänkbara läge. Här har du service och kommunikationer

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress STOCKHOLM KVARNHOLMEN STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress PANORAMAVY FRÅN KLASSISKT KUSTLÄGE Till Kvarnholmens utsökta kustläge duger inget mindre än utmärkt arkitektur. Därför reser

Läs mer

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden LINKÖPING ÖVRE VASASTADEN SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden SVEAHOV ALLT ÄR NÄRA I LINKÖPINGS NYA STADSDEL Stadsdelen Vasastaden började byggas redan kring sekelskiftet och i dag är de

Läs mer

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen STOCKHOLM, SEGELTORP GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen Utgångspunkten är att husen samspelar med stadsdelen. MARIANNE OCKLIND, ARKITEKT Takvåningarna i Gulsparven har underbara terrassbalkonger

Läs mer

GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. Bellevue Park, etapp 2

GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. Bellevue Park, etapp 2 GÖTEBORG KVIBERGSADE BOADSFAKTA Bellevue Park, etapp Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 5 rum & kök...sid. 9 Våningsplan... sid. Fasadritningar... sid. 6 JM

Läs mer

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Baronessan

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Baronessan ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA Baronessan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 1 rum & kök...sid. 4 2 rum & kök...sid. 5 3 rum & kök... sid. 13 4 rum & kök...sid. 20 Våningsplan...sid. 23 Fasadritning...

Läs mer

LIMHAMN DRAGÖRKAJEN KAJHUSEN. Unikt boende på Limhamns bästa läge

LIMHAMN DRAGÖRKAJEN KAJHUSEN. Unikt boende på Limhamns bästa läge LIMHAMN DRAGÖRKAJEN KAJHUSEN Unikt boende på Limhamns bästa läge Kajhusen kommer att ligga på absolut bästa söderläge med utblick mot hamnen, båtarna och havet JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY. TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrande åläge

STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY. TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrande åläge STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrade åläge Strax itill Tegelbruket fl yter Väsbyå fram, katad av ett trevligt promeadstråk. Rofyllda och väldispoerade sovrum. JM reserverar

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia UPPSALA NORRA LUTHAGEN TEGELBACKEN Bli del av en ny historia Rustikt hantverk i modern tappning Då du flyttar till Norra Luthagen kommer du till en industrihistorisk adress som en gång rymde brädgårdar,

Läs mer

Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården

Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården Åkersberga Kanalstaden Briggen Här börjar skärgården 3d_bild: terrass Fika, presenter, delikatesser eller ett restaurang besök. Från Briggen har du gång avstånd till shopping och service i det nyrenoverade

Läs mer

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Flaggskeppet

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Flaggskeppet VÄRA ERIKSBER KAJE BOADSFAKTA Flaggskeppet Innehåll Situationsplan Situationsplan...sid. Flaggskeppet består av två hus på åtta respektive nio våningar, med totalt 7 lägenheter och ett trapphus i vardera

Läs mer

BOSTADSFAKTA Segestrand

BOSTADSFAKTA Segestrand SVEDALA Segestrand BOSTADSFAKTA Segestrand Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 1 rum & kök...sid. 0 Våningsplan...sid. Fasadritningar...sid. 5 JM Original...sid.

Läs mer

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Grevinnan

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Grevinnan ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA Grevinnan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 2 rum & kök...sid. 4 3 rum & kök...sid. 8 4 rum & kök... sid. 15 5 rum & kök... sid. 24 Våningsplan... sid. 26 JM Original...sid.

Läs mer

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM BOSTADSFAKTA. Österport 1

VÄSTERÅS ÖSTERMALM BOSTADSFAKTA. Österport 1 VÄSTERÅS ÖSTERMALM BOSTADSFAKTA Österport 1 Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 2 rum & kök...sid. 4 3 rum & kök...sid. 5 4 rum & kök... sid. 14 Våningsplan...sid. 22 Fasadritningar...sid. 25

Läs mer

Stockholm långbro park. Grindstugorna

Stockholm långbro park. Grindstugorna Stockholm långbro park bostadsfakta rindstugorna Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 6 5 rum & kök...sid. Våningsplan... sid. Fasadritningar... sid. 8 JM Original...sid.

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria

SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria SOLNA JÄRVASTADEN tallkronan Småskaligt mellan natur och galleria Nybyggt kvarter på bördig mark I barnvänliga Järvastaden, alldeles intill Igelbäckens naturreservat och nära till Stockholms city, kikar

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. Smedjebacken 1

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. Smedjebacken 1 UPPSAA ORRA UTHAE BOADSFAKTA Smedjebacken Innehåll Situationsplan Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 5 rum & kök... sid. rum & kök... sid. 6 SM 5 rum & kök... sid. ED

Läs mer

stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett

stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. När

Läs mer

linköping garnisonen bostadsfakta Södra Ekkällan 3

linköping garnisonen bostadsfakta Södra Ekkällan 3 linköping garnisonen bostadsfakta Södra Ekkällan 3 Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 2 rum & kök...sid. 4 3 rum & kök...sid. 9 4 rum & kök...sid. 13 5 rum & kök...sid. 21 Våningsplan...sid.

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. Solvändan, etapp 2

SOLNA JÄRVASTADEN. Solvändan, etapp 2 SOA JÄRVAADE BOADSFAKTA Solvändan, etapp Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. rum & kök... sid. 5 rum & kök...sid. Våningsplan... sid. 6 Fasadritningar... sid.

Läs mer

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler,

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN. BOSTADSFAKTA Dragörkajen etapp 1

MALMÖ LIMHAMN. BOSTADSFAKTA Dragörkajen etapp 1 MAMÖ IMHAMN BOADSATA Dragörkajen etapp 1 Innehåll Situationsplan...sid. 3 Våningsplan...sid. 4 ägenhetsförteckning...sid. 7 Planlösningar 2 rum & kök...sid. 8. 3 rum & kök...sid. 9 4 rum & kök...sid. 20

Läs mer

HELSINGBORG NORR. BOSTADSFAKTA Böljan

HELSINGBORG NORR. BOSTADSFAKTA Böljan HESIBOR ORR BOADSATA Böljan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 1 rum & kök...sid. 4 rum & kök...sid. 6 3 rum & kök...sid. 10 4 rum & kök...sid. 18 5 rum & kök...sid. emensamhetslokal och verksamhetslokaler...sid.

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN. INREDNING Original och tillval i din nya bostad

LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN. INREDNING Original och tillval i din nya bostad LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN INREDNING Original och tillval i din nya bostad När vi bygger bostäder gör vi det med omsorg. Vi är noggranna med att ha samma genomtänkta detaljkänsla inifrån och ut. Alla

Läs mer

Sagobäcken. Bromma Annedal

Sagobäcken. Bromma Annedal Sagobäcken Bromma Annedal Välkommen hem I Sagobäcken möter du ett tidlöst boende med väl valda material. Tillsammans med den smakfulla designen får du ett boende där det är lätt att trivas. Annedal är

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer