STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö"

Transkript

1 STOCKHOLM TÄBY CENTRUM POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö

2 LEV LIVET LITE LÄTTARE Strax öster om Täby centrum uppför JM ett nytt bostadsområde i bästa tänkbara läge. Här har du service och kommunikationer ett stenkast bort åt ena hållet, inbjudande natur åt andra och en skyddad parkmiljö direkt utanför dörren. Att läget är A och O för en friktionsfri vardag är knappast någon nyhet. Tid du slipper lägga på logistik och förflyttning kan istället ägnas åt familj, fritid och nöjen. Så med både tåget och shopping en kort promenad från hemmet är halva segern redan vunnen. Lägg sedan till grönområden, skolor och aktiviteter på lika lättillgängligt avstånd och du är hemma hemma i Polstjärnan. Oanad oas Polstjärnans 125 lägenheter utgör andra etappen av tre i ett bostadsområde som slutligen kommer att inrymma ca 330 välplanerade bostäder. Huset är sju våningar högt samt en terrassvåning. Fasaden närmast Roslagsbanan tjänstgör som bullerskyddande skärm. Tack vare det blir gårdsmiljön innan för både tyst och privat en skyddad grön oas att vila ut i efter dagens slut. För att tillvarata parkmiljön på bästa sätt vetter flertalet av Polstjärnans balkonger och uteplatser mot det lummiga gårdsrummet. Bekvämt och bilfritt När du flyttar till Polstjärnan parkerar du bilen enkelt och bekvämt i det stora garaget direkt under huset. Men bli inte förvånad om den blir ståendes där ett tag med det mesta inom cykel- eller promenadavstånd lär du inte behöva den lika ofta. Den bilfria boendemiljön blir en bonus även för barnen, som tryggt kan bota springet i benen direkt utanför dörren. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 POLSTJÄRNAN Med parken som bakgård är det lätt för hela familjen att trivas. En ljus och neutal bas skapar en vacker fond för dina personlia inredningsfavoriter.

4 POL STJÄRNAN Be rg n svä g e orp st g en svä lm ho Dju rs en äg ljev rrtä o N tralvägen Cen POLSTJÄRNAN Norr Kommunikationer Simhall Roslagsbanan stannar några raska steg från ditt nya hem och tar dig till Stockholm city på tjugo minuter. Flera busslinjer avgår också från terminalen vid Täby centrum. I Tibblebadet väljer du aktivitet efter dagsform simma, gymma, sola eller gå på spa. Eller varför välja? Med allt under samma tak hinner du allt du vill. Tibblevallen Skola och omsorg Med en rejäl sportarena för både fotboll, friidrott, boule och tennis på behändigt avstånd är det lätt att leva aktivt. Vill du istället vinter sporta under tak åker du skridskor i Tibblevallen ishall. I Täby centrums närhet finns ett stort antal förskolor samt Byängs skolan, Näsbydalskolan och Nytorps Friskola. Tibble gymnasium är en fristående skola med ett brett spektrum av gymnasieprogram. Shopping Vård Med ett av Sveriges största köpcentrum inom blickfång är det lätt att fylla både skafferi och garderob. Efter den pågående modern iseringen blir utbudet av service, shop ping och nöjen ännu större. Det är skönt att kunna promenera till en läkarmottagning den dag halsflussen ger sig till känna eller barnen ska vaccineras. I anslutning till Täby centrum hittar du Aleris Specialistvård med expertis inom fler områden. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 OMRÅDET NYTT OCH NÄRA Har du liksom många andra ibland önskat att dygnet hade den där extra timmen? Den som skulle få vardagspusslet att lättare falla på plats? Då kan Polstjärnan med sitt tidsbesparande läge mycket väl vara adressen för dig. Naturligtvis får inte dygnet fler timmar när du flyttar till Polstjärnan, men bli inte förvånad om det faktiskt känns så. För här utgör närhet ledstjärnan närhet till kommunikationer, service, skolor och aktiviteter men också till skratt och avkoppling. Kvarteret reser sig som ståndsmässig avdelare mellan tempot i Täby centrum och grönskan i dess omnejd. Smidigare kan det inte bli när nytta och nöje, familj och fritid ska samsas i ett och samma schema. Aktivitet för alla Det är inte alltid alla i familjen vill samma sak. Någon vill spela tennis, en annan fotboll och en tredje gå på gymmet. När viljorna är många är det bra att utbudet är stort. På andra sidan Stora Marknadsvägen hittar du bowlinghall, ishall, inomhusarena, fotbolloch friidrottsarena samt Tibblebadet med dess många attraktioner. Här finns alla förutsättningar att hålla hela familjen igång samtidigt. De dagar kultur lockar mer än motion erbjuder det nybyggda centrumtorget något för alla smaker bokstavligt såväl som bildligt. Uteserveringar, konstutställningar och evenemang gör detta till en levande mötesplats. Tid att trivas Förutom ett strategiskt läge erbjuder Polstjärnan också ett bekymmers fritt boende där allt är fungerande, nytt och fräscht. När du slipper stöna över ändlösa renoveringsprojekt räcker vardagen till mer än bara måsten. Din nyvunna tid kan du ägna åt det där lilla extra som gör tillvaron mer njutbar kanske en längre löprunda, en extra godnattsaga eller några minuter längre på huvudkudden om morgnarna. Att bo centrumnära, utan att för den skull hamna mitt i det, gör också livet med barn mycket enklare. Att barnen kan leka fritt direkt utanför dörren i skyddad, bilfri gårdsmiljö är skönt inte bara för dem utan lika mycket för föräldrarna. Även skogspartiet i anslutning till kvarteret bjuder på ovärderliga skatter för upptäcktslystna barnsben.

6 ARKITEKTUR SMÅSTADSKVARTER MED GRÖNSKAN I CENTRUM Rent arkitektoniskt utgör Polstjärnan mer än bara en byggnad det blir också en skiljevägg mellan tempo och tystnad, mellan offentlig och privat miljö. Här kan alla - vuxna såväl som barn - finna rum i grönskan. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 Exteriört kläds Polstjärnan i ljus fasad med gråa fält och inslag av ljusgrått tegel. Huset består av 7 våningar samt en indragen terrassvåning som möjliggör stora takterrasser i bostäderna högst upp. Den stora majoriteten av lägenheterna får balkong eller uteplats mot den fridfulla gården. Dessutom har många även en extra inglasad balkong i västerläge med kvällssol, på fasaden som vetter mot centrum. Formspråket blir rent och avskalat, i synnerhet på den ljusa gårdssidan där ett fåtal färginslag som fönstersnickerier och balkongskärmar bryter mot det vita. Men för projekteringsledaren Christian Larsson är det trots allt insidan som räknas. Polstjärnan får en fin blandning av lägenheter, från ettor till femmor. Vi har strävat efter yteffektiva lösningar där varenda kvadratmeter kommer till nytta. Grön gemenskap Ambitionerna för områdets gemensamma gård är lika höga som gröna. Tanken är att låta det böljande landskapet i parken åt öster få komma in mellan husen och övergå i den planterade bostadsgården. Bibbi Leine och Anneli Landin, landskapsarkitekter hos Landskapslaget, förklarar tankegångarna närmare: Gårdsmiljön kommer bestå av flera olika rum bildade av husen, och hållas samman av grönskan. Vi undviker räta linjer och platt mark och låter istället vägarna få böljande kanter och gräsytorna små kullar för en mer levande karaktär. Gårdsmiljöerna är skyddade från trafik och buller och öppnar istället upp sig mot söder; mot solen och landskapet. Gården kommer att vara rik på växtlighet med händelser som avlöser varandra i form av till exempel blomning eller höstfärger under året. Förutom gräsbeklädda ytor lämnas också plats för låga planteringar av marktäckande växter och olika sorters träd. Det kan också bli så att parken under en viss årstid koncentreras till en viss färg eller ett visst sinne, som exempelvis doft, förtydligar Bibbi. Runt om i parken kommer sittmöjligheter beredas för den som vill grilla eller bara ta med sig middagen ut. Lekplatser med gungor, sandlådor och lekskulpturer gör parken välkomnande även för barn. Vi tror också att barnen kommer uppskatta de böljande formerna och små kullarna, avslutar Bibbi. Med gårdsmiljön vill vi skapa en bra ram och inspiration för de boende att leva i och utveckla vidare. Bibbi Leine, landskapsarkitekt hos Landskapslaget

8 USP skärmvägg INGLASAD BALKONG skärmvägg Två balkonger varav en extra stor Bra med förvaring i skjutdörrsgarderober Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare bardisk alt. vägg ENTRÉ Extra WC med dusch Flexibel planlösning som möjliggör tre rok med stort vardagsrum i vinkel Exempel på planlösning 4 rok, 93 kvm HÅLLBAR STIL MED skala 1:100 JM ORIGINALINREDNING våning 7 våning 6 våning 5 LGH NR: våning 4 våning 3 våning 2 våning 1 entrévåning källarvåning Inredningen i Polstjärnan utgår från en modern formtradition med inslag av hållbara naturmaterial. Här får du en ljus och elegant grund med vita väggar och en mattlackad ekparkett som du lätt bygger vidare på. POLSTJÄRNAN 31103, 31203, 31303, 31403, 31503, m För att du ska kunna bo i din JM-bostad länge sätter våra inredare samman ett JM Original med fokus på form, funktion och hållbarhet. Eftersom ditt hem ska hålla stilen länge inreder vi i största möjliga mån med naturmaterial. En mattlackad ekparkett som golv är stilfullt, samspelar fint med andra träslag och får en vacker patina med åren. Vitmålade väggar ger dig en ren fond och framhäver dina personliga inredningsdetaljer. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du handplocka dina detaljer ur vårt gedigna tillvalssortiment, om du bokar i ett tidigt skede. Moderna kök och behagliga badrum Eftersom det moderna köket är lika mycket en social mötesplats som en praktisk matsal inreder vi det därefter. Smakfulla detaljer i form av bänkskiva, formstarka handtag och induktionshäll möter moderna och energisnåla vitvaror, dämpade fullutdragslådor och lättskötta arbetsytor. I de helkaklade badrummen skapar vi gemensamma utrymmen för avkoppling och effektivitet. Med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och torkställ löser du lätt dina tvättbestyr. Förvaringsutrymmen finns i kommod och väggskåp. Duschen skärmar vi av bakom en glasvägg. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

9 JM ORIGINAL Med JM Original som tidlös grund skapar du lätt ett personligt hem som håller stilen genom åren.

10 I Polstjärnan möts du av generösa sällskapsytor och stora ljusinsläpp. EN NÄRMARE TITT PÅ DETALJERNA Från hiss till hall När du stiger in i din nya bostad i Polstjärnan möts du av en välkomnande hall med vitmålade väggar och en nylagd, trestavig ekparkett. Genomtänkta förvaringslösningar gör det lätt att behålla ett luftigt intryck och stuva undan de skor och ytterkläder du inte vill ha framme. Badrum och tvättstuga i ett Ditt nya badrum får ett modernt och sobert uttryck med ett grått klinkergolv mot blanka, vita kakelplattor och en dusch som skärmas av med vägg i klargas. Förvaring finns i kommod och väggskåp, och tvättmaskin och torktumlare placerar vi under en praktisk bänkskiva. De minsta lägenheterna utrustas med kombimaskin. Snyggt och smart i köket Köket får en stilren bas med släta vita skåpsnickerier och rostfria vitvaror. Ovanför den grå bänkskivan sitter kontrasterande blankvita kakelplattor och smarta funktioner som fullutdragslådor och dämpade luckor förstärker den moderna känslan. De energisnåla maskinerna i form av induktionshäll, kyl och frys, helintegrerad diskmaskin samt varmluftsugn och mikro kommer från Siemens. Vardagsrum med variation I Polstjärnan blir vardagsrummen bostadens centrala punkt med stora sällskapsytor och rikliga ljusinsläpp. Beroende på vilket boendealternativ du föredrar finns både öppna och halvöppna planlösningar att välja mellan. Rofyllda sovrum Ett harmoniskt lugn vilar över sovrummen där de vitmålande väggarna och den mattlackade ekparketten utgör basen i interiören. Praktisk funktion i form av garderob eller klädkammare ryms också i ditt nya sovrum. En egen uteplats I Polstjärnan är uterummen många och väl tilltagna. Beroende på vilket våningsplan du hittar hem till möts du antingen av egen uteplats, balkong eller härlig takterrass. Flertalet lägenheter har dessutom dubbla balkonger, varav den ena är inglasad. På så vis kan du njuta av årstidernas växlingar långt efter det att sommarsolens strålar slutat värma. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 JM ORIGINAL DETTA FÅR DU ALLTID MED JM ORIGINAL HALL Klädförvaring i anslutning till entrén Rymliga ytor som uppfyller tillgänglighetskrav Smarta förvaringslösningar. KÖK Genomarbetad, utvald grundinredning Ergonomisk arbetsbänk med yta i laminat Snålspolande blandare i krom Dämpade och väldesignade fullutdragslådor Modern och energisnål induktionshäll Skåpluckor med dämpning Lättstädade ytor Integrerad diskmaskin Rostfria vitvaror med bra energiklass Underlimmad diskho Kakel som stänkskydd Smidig spiskåpa med god belysning Källsorteringslådor under diskhon Moderna, funktionella kök. UTANFÖR DIN BOSTAD Källarförråd Cykel-/ barnvagnsförråd Välplanerad gård Bra belysning för trygghet och säkerhet Energisnåla fönster Hiss Postboxar i entré Övernattningsrum Styrelserum Innergård BAD / TVÄTT Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv Snålspolande toalett Snålspolande blandare i krom Eluttag med säker placering Energiklassad tvättmaskin och torktumlare Praktisk arbetsbänk över tvättutrustning Flexibel torkställning med 10 meters torklängd Neutrala duschväggar i klarglas WC / DUSCH Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv God förvaring i kommod Dubbla eluttag med säker placering Snålspolande toalett Snålspolande blandare i krom Tålig och naturligt vacker ekparkett. ÖVRIGT Stilsäker och genomgående inredning Flera eluttag i varje rum Triple Play i hall, kök, sov- och vardagsrum Naturligt vacker och tålig ekparkett Enhetligt målade väggar i hela bostaden Fönsterbänkar i natursten Skjutdörrsgarderober enl. planritning med utbyggbar inredning Klädkammare enl. planritning med utbyggbar inredning

12 Välisolerade fönster. Energieffektiva maskiner.

13 HÅLLBARHET HEMLIGHETERNA BAKOM VÅRA HÅLLBARA LÅGENERGIHUS En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. Därför energiklassar vi alla våra nya bostäder. Hållbarhetstänket genomsyrar våra bostäder från påbörjad ritning till genomförd inflytt. JM bygger bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav. Faktum är att vår energistandard är 30 procent lägre än Boverkets normkrav. Att vi energiklassar alla våra nya bostäder gör det dessutom lättare för dig, som funderar på att bo i ett av våra hus, att jämföra alternativen sinsemellan. Bo energisnålt Våra lågenergihus har välisolerade och täta väggar, tak och golv, energieffektiva fönster och genomtänkta installationslösningar. Bland annat sker alltid återvinning av värmen i frånluften och individuell mätning av varmvattnet. I de flesta av husen har vi dessutom en väderprognosstyrning som reglerar värmen med hjälp av data från detaljerade, lokala väderprognoser. Hänsyn tas till temperatur, fukt och vind på ett sätt som gör att systemet kan arbeta jämnare och spara energi. Lätt att göra rätt Alla dessa åtgärder innebär sammantaget kapade uppvärmningskostnader och minskade koldioxidutsläpp. Bostaden är dessutom byggd för att underlätta en grönare vardag med bland annat energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer, sunda och beprövade byggmaterial samt utrymmen för källsortering. Energisnål kyl, frys och tvättmaskin Individuell varmvattenmätning Välisolerade fönster Resurseffektiva armaturer i kök och ovanför spegel i badrum Induktionshäll i kök Sunda material Tjockare isolering i väggar och yttertak Observera att illustrationen ovan inte representerar detta projekt. Däremot innehåller alla JM-bostäder nämnda hållbarhetsfunktioner.

14 VIP-KUNDER FÅR FÖRTUR Våra VIP-kunder får veta var och hur vi ska bygga före alla andra, och, viktigast av allt: förtur till alla JMs och Borätts bostäder. Läs mer och registrera dig som VIP-kund på jm.se SÅ ENKELT KÖPER DU EN BOSTAD AV JM 1. Visning På jm.se får du information om när vi visar våra nya bostäder. På våra visningar kan du se modeller, ritningar och illustrationer som beskriver hur bostäderna kommer att se ut när de är klara. 2. Bokning När du har hittat den bostad du vill ha kan du skriva ett bokningsavtal. Avtalet innebär att en specifik bostad blir bokad för din räkning. 3. Kontraktskrivning När vi på JM fått in tillräckligt med bokningar för att starta produktionen av husen är det dags att skriva kontrakt. 4. Informationsmöten Under tiden du väntar på att din nya bostad ska färdigställas håller vi ett antal olika informationsmöten. På våra möten får du tillfälle att ställa frågor och du får dessutom möjlighet att lära känna dina nya grannar. Vi berättar också kontinuerligt via e-post och brev om hur arbetet med de nya bostäderna fortskrider. 5. Inredningsval Under den här processen får du träffa våra erfarna inredare som hjälper dig med valet av inredning i din bostad. De kan ge dig professionella råd om färgsättning, materialval och andra inredningsdetaljer. Som stöd får du katalogen Inredningsval som beskriver vilka olika val av inredning du har möjlighet att göra. 6. Kontroll och besiktning När det närmar sig tillträde av den nya bostaden är det dags för inredningsvisning och besiktning. Till inredningsvisningen har din inredningsansvarige säkerställt att dina inredningsval stämmer. Vid besiktningen kontrollerar en utomstående besiktningsman att arbetet är fackmannamässigt utfört. 7. Slutbetalning Innan du tillträder bostaden är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen, den s. k. slutlikviden. Vid den här tidpunkten ska du också betala slutfakturan på de eventuella inredningsval du beställt. 8. Tillträde Senast tre månader före tillträdet får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. På tillträdesdagen bekräftar du att slutbetalningen är gjord. Vi träffas i din nya bostad för att vi ska kunna lämna över nycklarna och den nya bostaden till dig.

15 jm.se

16 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 14 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbild: Carbonwhite Foto: Scandinav bildbyrå, Shutterstock, Folio, Nyla Design, istock Photo, Richard Hammarskiöld Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2015 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Internet jm.se

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant SÖDERNÄRA KVARTER VID BERGET På en av Stockholms mest eftertraktade adresser bygger vi fortsättningen på ett av JMs mest populära

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress STOCKHOLM KVARNHOLMEN STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress PANORAMAVY FRÅN KLASSISKT KUSTLÄGE Till Kvarnholmens utsökta kustläge duger inget mindre än utmärkt arkitektur. Därför reser

Läs mer

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden LINKÖPING ÖVRE VASASTADEN SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden SVEAHOV ALLT ÄR NÄRA I LINKÖPINGS NYA STADSDEL Stadsdelen Vasastaden började byggas redan kring sekelskiftet och i dag är de

Läs mer

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter

Läs mer

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Baronessan

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Baronessan ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA Baronessan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 1 rum & kök...sid. 4 2 rum & kök...sid. 5 3 rum & kök... sid. 13 4 rum & kök...sid. 20 Våningsplan...sid. 23 Fasadritning...

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia UPPSALA NORRA LUTHAGEN TEGELBACKEN Bli del av en ny historia Rustikt hantverk i modern tappning Då du flyttar till Norra Luthagen kommer du till en industrihistorisk adress som en gång rymde brädgårdar,

Läs mer

BOSTADSFAKTA Segestrand

BOSTADSFAKTA Segestrand SVEDALA Segestrand BOSTADSFAKTA Segestrand Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 1 rum & kök...sid. 0 Våningsplan...sid. Fasadritningar...sid. 5 JM Original...sid.

Läs mer

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Flaggskeppet

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Flaggskeppet VÄRA ERIKSBER KAJE BOADSFAKTA Flaggskeppet Innehåll Situationsplan Situationsplan...sid. Flaggskeppet består av två hus på åtta respektive nio våningar, med totalt 7 lägenheter och ett trapphus i vardera

Läs mer

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Grevinnan

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Grevinnan ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA Grevinnan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 2 rum & kök...sid. 4 3 rum & kök...sid. 8 4 rum & kök... sid. 15 5 rum & kök... sid. 24 Våningsplan... sid. 26 JM Original...sid.

Läs mer

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler,

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria

SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria SOLNA JÄRVASTADEN tallkronan Småskaligt mellan natur och galleria Nybyggt kvarter på bördig mark I barnvänliga Järvastaden, alldeles intill Igelbäckens naturreservat och nära till Stockholms city, kikar

Läs mer

linköping garnisonen bostadsfakta Södra Ekkällan 3

linköping garnisonen bostadsfakta Södra Ekkällan 3 linköping garnisonen bostadsfakta Södra Ekkällan 3 Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 2 rum & kök...sid. 4 3 rum & kök...sid. 9 4 rum & kök...sid. 13 5 rum & kök...sid. 21 Våningsplan...sid.

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. Solvändan, etapp 2

SOLNA JÄRVASTADEN. Solvändan, etapp 2 SOA JÄRVAADE BOADSFAKTA Solvändan, etapp Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. rum & kök... sid. 5 rum & kök...sid. Våningsplan... sid. 6 Fasadritningar... sid.

Läs mer

Stockholm långbro park. Grindstugorna

Stockholm långbro park. Grindstugorna Stockholm långbro park bostadsfakta rindstugorna Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 6 5 rum & kök...sid. Våningsplan... sid. Fasadritningar... sid. 8 JM Original...sid.

Läs mer

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

HELSINGBORG NORR. BOSTADSFAKTA Böljan

HELSINGBORG NORR. BOSTADSFAKTA Böljan HESIBOR ORR BOADSATA Böljan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 1 rum & kök...sid. 4 rum & kök...sid. 6 3 rum & kök...sid. 10 4 rum & kök...sid. 18 5 rum & kök...sid. emensamhetslokal och verksamhetslokaler...sid.

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. Smedjebacken 1

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. Smedjebacken 1 UPPSAA ORRA UTHAE BOADSFAKTA Smedjebacken Innehåll Situationsplan Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 5 rum & kök... sid. rum & kök... sid. 6 SM 5 rum & kök... sid. ED

Läs mer

STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY. TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrande åläge

STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY. TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrande åläge STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrade åläge Strax itill Tegelbruket fl yter Väsbyå fram, katad av ett trevligt promeadstråk. Rofyllda och väldispoerade sovrum. JM reserverar

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. Berghus 4

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. Berghus 4 OCHOM IJEHOMSAJE BOADSATA Berghus Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar 1 rum & kök...sid. rum & kök...sid. 9 rum & kök...sid. rum & kök... sid. 5 rum & kök...sid. Våningsplan...sid. asadritningar...sid.

Läs mer

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder!

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder! Blecktornet Södermalm Vi ses hemma hos oss på Söder! På tiden det begav sig. Ett foto från 1939 visar Metargatan 15 och det bostadshus som då låg på samma fastighet där Abacus nu bygger Brf Blecktornet.

Läs mer

stockholm gustavsberg BOSTADSFAKTA Porslinskvarteren 2

stockholm gustavsberg BOSTADSFAKTA Porslinskvarteren 2 stockholm gustavsberg BOADSFAKTA Porslinskvarteren Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar rum & kök...sid. 3 rum & kök... sid. rum & kök...sid. 3 5 rum & kök... sid. 36 Våningsplan...sid. Fasadritningar...

Läs mer

STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress

STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress STOCKHOLM LIDINGÖ DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress Dalénum växer vidare På Lidingös soligaste läge bygger JM en ny stadsdel från grunden. Dalénum är den inspirerande boendemiljön som blandar nutidsarkitektur

Läs mer

BOSTADSFAKTA Fiskartorpet

BOSTADSFAKTA Fiskartorpet Stockholm ÖERA BOADSFATA Fiskartorpet Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. rum & kök...sid. 5 Våningsplan...sid. 6 Fasader...sid. J Original...sid. Rumsbeskrivning...sid.

Läs mer

trädgårdsstadsliv i Södra Hedvigslund kv Lobelian Älta Nacka

trädgårdsstadsliv i Södra Hedvigslund kv Lobelian Älta Nacka trädgårdsstadsliv i Södra Hedvigslund kv Lobelian Älta Nacka Blandad bebyggelse i Södra Hedvigslunds trädgårdsstad Ett bekvämt liv i trädgårdsstaden De första husen i Södra Hedvigslunds trädgårdsstad restes

Läs mer

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Moderna drömhem mitt i Nyköping City Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Välkommen till Östra Villastaden ett smakfullt boende mitt i centrala Nyköping Vill du bo mitt i charmiga Nyköping? Då hälsar

Läs mer

radhusidyll i Åkersberga Smedbyhöjden nära bad och golfbanor

radhusidyll i Åkersberga Smedbyhöjden nära bad och golfbanor radhusidyll i Åkersberga Smedbyhöjden nära bad och golfbanor villalivets kvalitéer med lägenhetsboendets bekvämlighet livskvalité i nybyggt hem På Smedby Skolväg, mitt i ett befintligt och uppvuxet villaområde

Läs mer

Drömmen om här och nu

Drömmen om här och nu BRF HOVÅS PARK Drömmen om här och nu STEG Oxsjön Havet, naturen och det bästa från staden Väg 158 Askimsbadet Säröbanan Fascinerande visioner är nu på väg att bli verklighet i Nya Hovås. Här växer en mysig

Läs mer

Wäckare äng. trädgårdsstad i naturskönt läge. par- & radhus Upplands Väsby

Wäckare äng. trädgårdsstad i naturskönt läge. par- & radhus Upplands Väsby Wäckare äng trädgårdsstad i naturskönt läge par- & radhus Upplands Väsby Wäckare Äng en modern trädgårdsstad på historisk mark arkitektur & landskap i symbios I populära Runby, vid Oxundavägens nordliga

Läs mer