UPPSALA LUTHAGEN. ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "UPPSALA LUTHAGEN. ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter"

Transkript

1 UPPSALA LUTHAGEN ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter

2 ANEMONEN I kanten mot Stabby ängar bygger nu JM ett sista Luthagen-kvarter i två etapper. Våra moderna flerbostadshus knyter an till områdets hustradition och rymmer 106 välplanerade lägenheter. Här kan du njuta av folklivet från ditt väl tilltagna uterum och ta en cykeltur till såväl gröna oaser som till rese centrum och city. EN FÄRGSTARK FLIRT MED TRADITIONERNA Du som efterfrågar annat än vitt i nyproduktioner kommer att tycka om Anemonens putsade fasader. Här tar vi upp toner och färgskalor från närområdet i form av både guldockra och milda gröna nyanser. Färgvalet tillsammans med klassisk fönstersättning och arkitektur skapar en traditionell atmosfär. För det moderna och bekväma står exempelvis hiss, par kering i garage under huset, de flexibla planlösning arna och fibertjänst för TV, bredband och telefoni. I Anemonen finns lägenheter för alla från den lilla, smarta ettan till den rymliga sexan för dig som behö ver mer utrymme. Oavsett vilken du väljer, får du en öppen bostad med bra förvaring i skjutdörrsgarde rober och extra stora fönster i de sociala delarna. Gott om gröna rum I stort sett alla bostäder på markplan får en egen uteplats med trädäck, staket och grind mot den grönskande inner gården. Även du som bor på våningarna högre upp kommer snabbt ut till gården tack vare genom gående trapphus och genomgångar i huskroppen, kallade portiker. Hela kvarteret är också planerat för genom sikt och enkel tillgång till en härlig uteplats i form av den kvadratmeter stora Gjuteriparken. Bor du i någon av lägenheterna mot Blandar gatan har du daglig utsikt mot parkens grönska och alla grillande, lekande och promenerande människor.

3 OMRÅDET NJUTARLÄGE VID ÄNGSKANTEN N Det är vardagarna som avgör hur vi trivs med livet. I Anemonen finns alla möjligheter till smidiga morgonrutiner och kvällar fulla av upptäckarlust, tack vare bra kommunikationer och närhet till det mesta. Nelins Livsmedelsbutik Fyrishov Du har två kilometer av fina gång- och cykelvägar in till centrum, stadsbussar med god turtäthet avgår vid kvarteret och det planeras en för skola i grannkvarteret. På tio minuter cyklar du till SJs resecentrum eller Uppsala centrum och passerar på vägen gott om byggnader av klass som universitetsbyggnaderna, domkyrkan och saluhallen. Även närservice finns det gott om. Bland annat i form av mataffären Nelins och kvarterstorget Mimmi Ekholms plats. Torget är ett nytt stadsdelscentrum på bekvämt gångavstånd från Anemonen. Här finns ICAbutik, restauranger, ett kombinerat bageri/café, apotek, frisör, träningsanläggning och vårdcentral. Med naturen som granne Anemonen ligger i kanten mot Stabbys gröna ängar och alldeles vid Stabbyskogen som är en av Uppsalas oaser, med grillplatser, fårhage, fornlämningar och ett 1,9 kilometer långt, upplyst motionsspår. I skogsbrynet ligger en charmig prästgård, omgiven av en stor gräsmatta och hundraåriga lindar. Skogen är också en värdefull lek- och undervisningsmiljö för barnen i Luthagens skolor. Observatoriet Enköpingsvägen ANE- MONEN Stabbyskogen Stabby prästgård Hällbygatan RICKOMBERGA Eriksskolan Mimmi Ekholns plats Börjegatan Tiundaskolan LUTHAGEN Sverkerskolan Luthagsesplanaden Uppsala Universitet Biotopia Uppsala saluhall Domkyrkan CENTRUM Resecentrum Fyrishov Fyrishov är ett av Sveriges största besöksmål. Varje år genomförs cirka 300 event av olika slag. Här finns äventyrsbad och simhall med babysim, massor av idrottshallar i två plan, bowling, gym och mycket mer. Stabbyskogen Upptäck en av Uppsalas gröna oaser, med grillplatser och upplyst motionsslinga. Här kan du också ta en fika i charmiga Stabby Prästgård. Skolor och förskolor Det planeras en förskola i grannkvarteret och ytterligare tio förskolor finns inom en radie av någon kilometer. Luthagens skolor består bland annat av Eriksskolan, Tiundaskolan och Sverkerskolan. Skolorna ligger nära varandra mitt i naturen och mitt i kulturen. För de något äldre finns Uppsala universitet, där Ekonomikum ligger allra närmast. Mimmi Ekholms plats Nytt stadsdelscentrum med ICA-butik, vårdcentral, restaurang och annan närservice. Biotopia Här kan stora och små upptäcka Upplands djur och natur via utställningar, experiment i labbet eller genom att surfa till sig fördjupad kunskap. Uppsala saluhall I Uppsalas arkitektritade saluhall säljs kryddor, ostar, fisk, skaldjur och charkuterier. Här kan du också äta och fika gott. Kommunikationer Stadsbussarna trafikerar området med god turtäthet och busshållplatser finns både på Hällbygatan och Börjegatan. Fina cykelvägar tar dig i alla riktningar.

4 ARKITEKTUR RUM FÖR ALLA BÅDE INNE OCH UTE På samma sätt som den blommande anemonen kommer med ett löfte om ljusa och härliga tider har våra flerfamiljshus stora balkonger, ljusa bostäder och gröna omgivningar som låter dig njuta av tillvaron. Med flexibla planlösningar och gott om förvaring finns här plats för allt och alla. Flirten med det äldre lägenhetsbeståndet i Luthagen visar sig bland annat i klassisk fönstersättning, balkonger mot gatan, arbetade portiker och entrémotiv med tegel och franskt fönster. Men även i den dominerande fasadfärgen, som är en sober grågrön nyans. Samtliga större lägenheter i Anemonen är genomgående och har härligt breda och höga fönster i vardagsrummet. De flesta har också en extra wc/dusch och separat sovrumsavdelning, vilket är bra både för sovande barn och andra som vill ha lugn och ro emellanåt. Även de mindre lägenheterna har generösa fönster i de sociala utrymmena och här finns en hel del hörnlägenheter med fönster i flera väderstreck. Det gör att vi törs lova dig en ljus bostad. Flexibilitet som ledord I alla bostäder finns det gott om förvaring och du har stor valfri het i planlösningarna. Vissa lägenheter kan få pardörrar mellan vardagsrum och sovrum som tillval, på så sätt passar sovrummet även som bibliotek, matrum eller hemmakontor. Smart studio eller luftig radhuskänsla För dig som söker riktigt smarta kvadrat finns här flera små studio lägenheter med sovalkov som enkelt kan skärmas av. I Anemonen har även de minsta lägenheterna gott om förvaring i skjutdörrs garderober. Vill du i stället ha en större bostad med känsla av egen täppa, kan du få en lägenhet i markplan med riktigt stor uteplats mot gården och ett anslutande extra förråd för grillen och trehjulingen.

5 JM ORIGINAL Välplanerad lägenhet med balkong i väster. DM G Badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. BH 0,7 KÖK TT K/F K/F HMU TM BAD Genomarbetad grundinredning. Vardagsrum som utgör lägenhetens hjärta. BALKONG 8 m 2 BH 0,55 SOVRUM 2 10 m 2 VARDAGSRUM 25 m 2 SOVRUM 3 16 m 2 Möjlighet till pardörrar med rum i fil. SOVRUM 1 13 m 2 WC/D HALL L ST G ELC DM KÖK G Exempel på planlösning 4 rok / 99 kvm Stort föräldrasovrum med skjutdörrsgarderob. BH 0,7 H HMU K/F Helkaklade badrum. VÄLKOMMEN IN TILL HÅLLBAR JM ORIGINALINREDNING m skala 1:100 Jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in sjunger Veronica Maggio som själv N är uppvuxen i Luthagen. Även här kan du med stolthet bjuda in dina vänner. Vi erbjuder en sober och stilren plats där du både kan umgås och hämta inspiration. Våning 4 Våning 3 Våning 2 Våning 1, entrévåning Källarvåning BRF ANEMONEN 1 LGH NR: 21101, 21201, I Anemonen har citylivets snabba tempo och energi fått influera inredningen. Som bas ligger en mattlackad ekparkett, ett ljust kök och vitmålade väggar. Mot denna strama fond får kontrastfärger, strukturer och metalliska ytor en perfekt arena för att skapa stämningsfulla effekter. Kvaliteten, designen och tidlösheten i material och uttryck är viktig för oss då vi är måna om att du ska trivas länge i ditt nya hem. Här får du bland annat helkaklade badrum, fönsterbänkar i natursten och gott om förvaring. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att du ska må bra och för att dina rum ska hålla stilen. Moderna kök behagliga badrum I ditt nya, ljusa kök finns alla förutsättningar för att lyckas med matlagningen, oavsett om du lagar från färdig matkasse eller på fri hand. Du kan glädja dig åt ett rejält kök med diskbänk, energisnåla vitvaror, generösa arbetsytor och gott om smarta lösningar i form av fullutdragslådor, dämpade luckor och källsorteringskärl. I badrummet får du vardagslyx med vackert kakel och energisnål tvättmaskin och torktumlare. Även här har du gott om förvaring i kommod och väggskåp. Extra stora fönster.

6 JM ORIGINAL Skåpluckor med dämpning. Rostfria vitvaror med bra energiklass. Triple Play i flera rum. Klädkammare med flexibel inredning. DETTA FÅR DU ALLTID MED JM ORIGINAL Naturligt vacker och tålig ekparkett. EN NÄRMARE TITT PÅ DETALJERNA Från hiss till hall När du stiger in i din lägenhet möts du av en välkomnande entréhall där en mattlackad ekparkett leder vidare in i lägen heten. I hallen hittar du också klädförvaring oftast i skjutdörrsgarderob. Ljusa vardagsrum Tack vare extra stora fönster kan du njuta av både ljusinsläpp och utsikt. Ett halvöppet samband mot köket bidrar också till känslan av ljus och rymd. Här, som i de andra rummen, ger fönsterbänkar i natursten det där lilla extra. Två väggar är förstärkta för vägghängd TV. Moderna kök Vi har valt ett stilrent kök från Marbodal med vita, släta luckor och rostfria handtag, en underlimmad diskbänk och en antracitgrå laminatbänkskiva med goda arbetsytor. Mellan bänkskiva och väggskåp sitter stående blankvita kakelplattor från M2. Till din hjälp i köket har du induktionshäll, integrerad diskmaskin, kyl och frys, varmluftsugn och mikro i inbyggnadsmodell från Siemens. Badrum och tvättstuga i ett I badrummet står grå klinkerplattor som kontrast till väggarnas vita, blanka kakel. Du får även en tvättmaskin och torktumlare (kombitvättmaskin i lägenheter på 55 kvadratmeter och mindre) från Siemens samt praktisk vit arbetsbänk, väggskåp och kommod. En smart, vägghängd torkställning ger dig hela tio löpmeter att torka kläder eller handdukar på. Extra rymd och luft skapas tack vare en duschvägg i glas och spegel med frostad sidobelysning. Liksom bostadens övriga rum är badrummet tillgänglighetsanpassat. Välplanerade sovrum Vi planerar dina sovrum med stor omsorg. Antingen genom att vända dem mot kvarterets tysta gårdssida, eller genom att skapa en tydlig privat del av lägenheten där sovrummen samlas. Du har alltid gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober från Elfa och i många fall även klädkammare. En vägg i huvudsovrummet är förstärkt för vägghängd TV. En egen uteplats Du får alltid en egen balkong eller, om du väljer att bo på markplan, uteplats. Alla balkonger är möblerbara och har klassiska fronter i grön eller grafitgrå perforerad plåt en smart konstruktion som släpper igenom ljuset men som samtidigt ger insynsskydd. De privata, uteplatserna har ett skönt trädäck och ramas in med trästaket mot innergården. Snålspolande blandare i krom. UTANFÖR DIN BOSTAD Förråd Cykel-/ barnvagnsförråd Välplanerad gård Bra belysning för trygghet och säkerhet Energisnåla fönster Hiss Parkeringsplatser HALL Klädförvaring i anslutning till entrén Säkerhetsdörr med både säkerhetslås och titthål Rymliga ytor som uppfyller tillgänglighetskrav KÖK Genomarbetad, utvald grundinredning Heltäckande ergonomisk arbetsbänk med yta i laminat Snålspolande blandare i krom Dämpade och väldesignade fullutdragslådor Modern och energisnål induktionshäll Skåpluckor med dämpning Lättstädade ytor Integrerad diskmaskin Rostfria vitvaror med bra energiklass Kakel som stänkskydd Slimmad utdragbar fläktkåpa med god belysning Källsorteringslådor under diskhon BAD Fräscha, helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv God förvaring i kommod och väggskåp Dubbla eluttag med säker placering Energiklassad tvättmaskin och torktumlare Praktisk arbetsbänk över tvättutrustning Snålspolande toalett Flexibel torkställning med 10 meters torklängd Neutral duschvägg i klarglas eller badkar Snålspolande blandare i krom WC / DUSCH Fräscha, helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv Snålspolande toalett Duschdraperistång Snålspolande blandare i krom ÖVRIGT Stilsäker och genomgående inredning Flera eluttag i varje rum Triple Play i hall, kök, sov- och vardagsrum Naturligt vacker och tålig ekparkett Enhetligt målade väggar i hela bostaden Fönsterbänkar i natursten Klädkammare med flexibel inredning för maximal förvaring Energiklassad tvättmaskin och torktumlare.

7 HÅLLBARHET HEMLIGHETERNA BAKOM VÅRA HÅLLBARA LÅGENERGIHUS En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. Därför energiklassar vi alla våra nya bostäder. Hållbarhetstänket genomsyrar våra bostäder från påbörjad ritning till genomförd inflytt. JM bygger bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav. Faktum är att vår energistandard är 25 procent lägre än Boverkets normkrav. Att vi energiklassar alla våra nya bostäder gör det dessutom lättare för dig, som funderar på att bo i ett av våra hus, att jämföra alternativen sinsemellan. Bo energisnålt Våra lågenergihus har välisolerade och täta väggar, tak och golv, energieffektiva fönster och genomtänkta installationslösningar. Bland annat sker alltid återvinning av värmen i frånluften och individuell mätning av varmvattnet. I de flesta av husen har vi dessutom en väderprognosstyrning som reglerar värmen med hjälp av data från detaljerade, lokala väderprognoser. Hänsyn tas till såväl temperatur, fukt och vind på ett sätt som gör att systemet kan arbeta jämnare och bespara inköpt energi. Prisbelönad miljöstandard Alla dessa åtgärder innebär sammantaget kapade uppvärmningskostnader och minskade koldioxidutsläpp. Bostaden är dessutom byggd för att underlätta en grönare vardag med bland annat energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer, sunda och beprövade byggmaterial samt utrymmen för källsortering vann vi pris för vårt hållbarhetsarbete och vår höga miljöstandard. Induktionshäll i kök. Energisnål kyl, frys och tvättmaskin. Individuell varmvattenmätning. Resurseffektiv belysning i kök och ovanför spegel i badrum. Sunda material. Tjockare isolering i väggar och yttertak. Välisolerade fönster.

8 VIP-KUNDER FÅR FÖRTUR Våra VIP-kunder får veta var och hur vi ska bygga före alla andra, och, viktigast av allt; förtur till alla JMs och Borätts bostäder. Läs mer och registrera dig som VIP-kund på jm.se SÅ ENKELT KÖPER DU EN BOSTAD AV JM 1. Visning På jm.se och i tidningsannonser får du information om när vi visar våra nya bostäder. På våra visningar kan du se modeller, ritningar och illustrationer som beskriver hur bostäderna kommer att se ut när de är klara. 2. Bokning När du har hittat den lägenhet du vill ha kan du skriva ett bokningsavtal. Avtalet innebär att en specifik lägenhet blir bokad för din räkning. 3. Kontraktskrivning När vi på JM fått in tillräckligt med bokningar för att starta produktionen av huset är det dags att skriva kontrakt, ett så kallat upplåtelseavtal alternativt ett förhandsavtal. 4. Informationsmöten Under tiden du väntar på att din nya bostad ska färdig ställas håller vi ett antal olika informationsmöten. På våra möten får du tillfälle att ställa frågor och du får dessutom möjlighet att lära känna dina nya grannar. Vi berättar också kontinuerligt via e-post och brev om hur arbetet med de nya bostäderna fortskrider. 5. Inredningsval Under den här processen får du träffa våra erfarna inredare som hjälper dig med valet av inredning i din bostad. De kan ge dig professionella råd om färgsättning, materialval och andra inredningsdetaljer. Som stöd får du katalogen Inredningsval som beskriver vilka olika val av inredning du har möjlighet att göra. 6. Kontroll och besiktning När det närmar sig tillträde av den nya bostaden är det dags för inredningsvisning och besiktning. Till inredningsvisningen har din inredningsansvarige säkerställt att dina inredningsval stämmer. Vid besiktningen kontrollerar en utomstående besiktningsman att arbetet är fackmannamässigt utfört. 7. Slutbetalning Innan du tillträder lägenheten är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen, den s. k. slutlikviden. Vid den här tidpunkten ska du också betala slutfakturan på de eventuella inredningsval du beställt. 8. Tillträde Senast tre månader före tillträdet får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. På tillträdesdagen bekräftar du att slutbetalningen är gjord. Vi träffas och du får nycklarna till din nya bostad.

9 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 12 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Mid Cap. Design & produktion: NollNio Visualiseringsbilder: Carbonwhite Foto: Richard Hammarskiöld, Gustav Kaiser, Peder Sundström Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2015 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Box 1334, Uppsala I Besöksadress Sylveniusgatan 2, Uppsala I Telefon I Internet jm.se

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö UPPSALA NORRA LUTHAGEN SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö SMEDJEBACKEN EN LEKFULL HYLLNING TILL ARVET Nu drar vi igång den femte etappen på resan från slumrande hantverkarkvarter till ett av

Läs mer

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala Tornet Kapellgärdet En skön oas i Uppsala City Kapellgärdet Uppsala Stadspuls runt hörnet Vi bygger vidare i den norra delen av Uppsala City, passa på att förvärva ett populärt boende i ett mycket uppskattat

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö SKOGSKANTEN TREDJE ETAPPEN AV VALFRIHET OCH NÄRHET Nu bygger vi den sista etappen i populära Tyresö Skogsstad. Våra 76 bostäder

Läs mer

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer STOCKHOLM SILVERDAL PORTEN Där livet växer Silverdal har förvandlats till en urban stadsdel med en egen själ, som jag personligen är mycket stolt över att ha fått vara med om att utveckla. Fredrik Larsson,

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND. SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter

JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND. SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter SMEDJAN INDUSTRI- ROMANTIK I MÄLARENS NÄRHET Smedjan omfattar 71 moderna och välplanerade bostäder i storlekar från ett till fem rum och

Läs mer

JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park

JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park ÖREBRO VÄSTER PARK JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park JASMINEN SKÖN BOENDEMILJÖ ÅRET OM Örebros populära bostadsområde kring Väster Park, med byggnader från Svea Trängkårs regemente i vacker

Läs mer

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund LUND SOCKERBRUKET SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund Med Sockertorget 2 fullbordas kvarteret vid Kung Oskars väg. Mot den framtida esplanaden visar det upp en urbant kaxig fasad. Inred

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

MALMÖ LIMHAMNSKAJEN. GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn

MALMÖ LIMHAMNSKAJEN. GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn MALMÖ LIMHAMNSKAJEN GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn Öppet och ljust med modernt kök från Marbodal. Du får tillgång till gästlägenhet för långväga besökare. Kajhäng. JM reserverar sig för eventuella

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD. KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad

LOMMA STRANDSTAD. KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad LOMMA STRANDSTAD KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad NYA BOSTÄDER VID HAVET Tänk att bo vid ett torg i en pittoresk fiskehamn och vakna till båtarnas stadiga dunkande när de kommer in med nattens

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land I Humlelunden bygger JM nya villor med plats för både lek och odling. Naturligtvis ingår en färdig trädgård. JM reserverar sig för eventuella

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

STOCKHOLM HÄGERSTEN. GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder

STOCKHOLM HÄGERSTEN. GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder STOCKHOLM HÄGERSTEN GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder SMÅSTADSCHARMIG HEMVIST PÅ HÖJDEN Nybyggda lägenheter på charmiga Hägerstensåsen hör inte till vanligheterna. Därför är vi mycket stolta

Läs mer

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen Trasthagen Sunnersta Attraktiva radhus nära Mälaren Uppsala Sunnersta Trasthagen Husen har målade träfasader som smälter in i den vackra omgivningen. Många aktiviteter runt hörnet Utöver lugnet erbjuder

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land Tid för familjemys. Du bor nära fältens skönhet. På uteplatsen finns plats för odling och vila. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN

GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN MALMÖ LIMHAMNSKAJEN GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN Havsnära läge på Limhamn GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN SISTA ETAPPEN PÅ LIMHAMNSKAJEN Tänk att få vakna nära havet, känna havsdoften och höra bruset från vågorna.

Läs mer

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum STOCKHOLM EKERÖ EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum EKBACKEN MODERNT MED KVARTERSKÄNSLA Borätts nya område Ekbacken blir ett välkommet tillskott av moderna bostäder mitt i den vackra kulturbygden

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen STOCKHOLM KVARNHOLMEN SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen Spisbrödsfabrikens gård blir en plats för både avkoppling och aktivitet. Under nästan 100 år försedde KF hela Sveriges skaff erier

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN. ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden

STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN. ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden ENTRÉKVARTERET ENTRÉKVARTERET SÄTTER ÄLVSJÖSTADEN PÅ KARTAN Med Entrékvarteret tar JM de första målmedvetna stegen i den nya stadsdelen Älvsjöstaden.

Läs mer

KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö

KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö SEXTIOTVÅ NYBYGGDA HUS MED PARKEN INPÅ KNUTEN Efter det populära radhuskvarteret Bärnstenshusen följer vi på JM upp med nya småhus

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum STOCKHOLM EKERÖ EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum EKBACKEN Borätt reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

uppsala luthagen Ängsliljan Hem ljusa hem

uppsala luthagen Ängsliljan Hem ljusa hem uppsala luthagen Ängsliljan Hem ljusa hem JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Frihet och ljus ger karaktär

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan UPPSALA SKÖLSTA ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan ÄPPELBYN Äppelbyns tre hustyper lånar många inslag från den klassiska svenska trästugan. 32 VILLOR I BLOMSTRANDE LÄGE Femton minuter nordost

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls MÖLNDAL KVARNBYVALLEN ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls Vi har arbetat med både trä och tegel samt en variation av jordnära färger på fasader, entréer och fönsterkarmar för att skapa ett

Läs mer

STOCKHOLM SÖDERDALEN. VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen

STOCKHOLM SÖDERDALEN. VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen STOCKHOLM SÖDERDALEN VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen VINDMÖLLAN NYBYGGDA HEM I BLOMSTRANDE STADSDEL De fl esta bostäder i Vindmöllan förses med egen balkong eller uteplats. Nästa kvarter

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

NATURNÄRA HEM I UPPSKATTAT GRANNSKAP

NATURNÄRA HEM I UPPSKATTAT GRANNSKAP NOCKEBYLUNDEN I en väletablerad stadsdel präglad av villabebyggelse, Mälarens närhet och Judarskogens naturreservat, bygger vi 117 bostäder. Nockebylunden är vårt senaste tillskott i en av Stockholms mest

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

INREDNINGSBESKRIVNING

INREDNINGSBESKRIVNING INREDNINGSBESKRIVNING Larroy Original I alla våra hus ingår Larroy Original - en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. På bilderna ser du exempel på några av de inredningsdetaljer

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

SITUATIONSPLAN ETAPP 1

SITUATIONSPLAN ETAPP 1 PLALÖSIAR SITUATIOSPLA ETAPP ETAPP ETAPP ETAPP FALKEBERSATA MÖLDALSVÄE VÅI: rum & kök RUM & KÖK, kvm,,,, R:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 kvm Våning:,,,, Lgh nr:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 TS BAD B=, H= BH=00

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant SÖDERNÄRA KVARTER VID BERGET På en av Stockholms mest eftertraktade adresser bygger vi fortsättningen på ett av JMs mest populära

Läs mer

UPPSALA, LUTHAGEN KAPRIFOLEN. Vackra bostäder med klassisk känsla

UPPSALA, LUTHAGEN KAPRIFOLEN. Vackra bostäder med klassisk känsla UPPSALA, LUTHAGEN KAPRIFOLEN Vackra bostäder med klassisk känsla Skönt boende som rymmer livet I Kaprifolen i anrika Luthagen erbjuder vi vackra och funktionella bostäder för dig över 55 år. Arkitektritade

Läs mer

MALMÖ HYLLIE. HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge

MALMÖ HYLLIE. HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge MALMÖ HYLLIE HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge Ett stenkast till Hyllie station. Odlingsvänliga balkonger och uteplatser. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar rok Monoliten rum & kök, 6 m² rum & kök, 6 kvm rum kök, 6 m² Yteffektiv YTEFFEKTIV UTEPATS Uteplats YTEFFEKTIV i väster I VÄER enomgående EOMÅEDE UTEPATS I lägenhet

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

Terrassvillan. 7 rok, kvm

Terrassvillan. 7 rok, kvm Terrassvillan 7 rok, 8 kvm 9 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 9 5 6 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 8 7 N N 8 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är

Läs mer

STOCKHOLM GUSTAVSBERG. PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort

STOCKHOLM GUSTAVSBERG. PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort STOCKHOLM GUSTAVSBERG PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort STADSMÄSSIGT KVARTER MED SKÄRGÅRDSLYXIGT LÄGE Strax utanför Stockholms innerstad växer ett nytt Gustavsberg fram. Till denna ambitiösa

Läs mer

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET c VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET VI ERBJUDER DIG RUM FÖR FRAMTID TOPPMODERNA LÄGENHETER I CITY-LÄGE Skaffa dig ett unikt läge mitt i centrala Östersund, i en fastighet som värnar om människors

Läs mer

ÖSTERÅKER KANALSTADEN. GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal

ÖSTERÅKER KANALSTADEN. GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal ÖSTERÅKER KANALSTADEN GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal På den södervända gården ställer vi odlingslådor. Galeasens stora takterrass är som gjord för sena sommarkvällar. JM reserverar sig

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. Bellevueplan

GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. Bellevueplan GÖTEBORG KVIBERGSADE BOADSFAKTA Bellevueplan Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 6 rum & kök... sid. 7 rum & kök...sid. Våningsplan...sid. Fasader... sid. 6 JM

Läs mer

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen 66 nya hyresrätter Syster Estrid Nära till naturen Syster Estrid Nära till naturen I uldheden på Dr Sven Johanssons backe, erbjuder vi 66 nyproducerade lägenheter fördelade på tre lamellhus på åtta våningar.

Läs mer

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden LINKÖPING ÖVRE VASASTADEN SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden SVEAHOV ALLT ÄR NÄRA I LINKÖPINGS NYA STADSDEL Stadsdelen Vasastaden började byggas redan kring sekelskiftet och i dag är de

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia UPPSALA NORRA LUTHAGEN TEGELBACKEN Bli del av en ny historia Rustikt hantverk i modern tappning Då du flyttar till Norra Luthagen kommer du till en industrihistorisk adress som en gång rymde brädgårdar,

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city VÄSTERÅS ÖSTERMALM ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

besqab.se/tegner Brf tegnér - luthagen uppsala nya lägenheter med centralt läge

besqab.se/tegner Brf tegnér - luthagen uppsala nya lägenheter med centralt läge Brf tegnér - luthagen uppsala Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. nya lägenheter med centralt läge besqab.se/tegner täby Kemistvägen 17 Box 1328 183

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress STOCKHOLM KVARNHOLMEN STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress PANORAMAVY FRÅN KLASSISKT KUSTLÄGE Till Kvarnholmens utsökta kustläge duger inget mindre än utmärkt arkitektur. Därför reser

Läs mer

BRF TEGNÉR LUTHAGEN UPPSALA

BRF TEGNÉR LUTHAGEN UPPSALA BRF TEGNÉR LUTHAGEN UPPSALA NYA LÄGENHETER MED CENTRALT LÄGE VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. besqab.se/tegner TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Tuve Centrum. Nära till naturen!

Tuve Centrum. Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! På Nolehultsvägen, strax norr om Tuve Torg, erbjuder vi 113 nyproducerade lägenheter i tre punkthus. Lägenheterna är från ett till tre rum

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen Brf Hertigen Förstklassig pärla i historiska Vasastan Örebro Hertigen Modern klassiker i anrik stadsmiljö Nu bygger M ett vackert femvåningshus i sekelskiftesstil strax intill Svartån i centrala Örebro.

Läs mer

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Stilfull samvaro, trapphus B2 , Stilfull samvaro, trapphus B2 matur badrum Rostfri diskho Kromad köksblandare Släta dörrar Rostfri fläktkåpa vid

Läs mer

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Tradition i ständig utveckling. sedan början av seklet, det förra, har vår verksamhet byggt på samma värderingar och kärnvärden. Det har tvingat oss att

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. BLÅBÄRSSKOGEN Citynära småstadsidyll

SOLNA JÄRVASTADEN. BLÅBÄRSSKOGEN Citynära småstadsidyll SOLNA JÄRVASTADEN BLÅBÄRSSKOGEN Citynära småstadsidyll Blåbärsskogen inreder vi med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. Dessutom satsar vi på kloka förvaringslösningar. Varje

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BROHUSET Ett glasklart läge vid vattnet

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BROHUSET Ett glasklart läge vid vattnet STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BROHUSET Ett glasklart läge vid vattnet BROHUSET 159 GLASKLÄDDA HEM PÅ LILJEHOLMENS KAJPLATS Fina cykelvägar och pendeltåg över Årstabroarna. På ett av Liljeholmskajens bästa

Läs mer

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept STJÄRNKIKAREN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn

Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn Presentation Fint och smakfullt renoverad trerumslägenhet med stilfull inredning på våning III Scheffersgränd

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Klassisk komposition, trapphus B4 , Klassisk komposition, trapphus B4 matur badrum Rostfri diskho Handtag knopp Kromad köksblandare Profilerad

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten 111 nya hyresrätter Askimsviken Med havet runt knuten Askimsviken Med havet runt knuten På Hult Åsens Väg i Askimsviken, erbjuder vi 111 nyproducerade lägenheter fördelade på fem sjuvåningshus. Lägenheterna

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Stor inbjudande balkong (uteplats lgh B1101) och god kontakt mellan inne och ute. B1401 6 5. 2 rum & kök - 55,0 m

Stor inbjudande balkong (uteplats lgh B1101) och god kontakt mellan inne och ute. B1401 6 5. 2 rum & kök - 55,0 m HUS B: rum & kök 55 m Plan Hus Plan dens Ljus söder/öster-lägenhet Sannegården med öppen samvarodel, fönster i hörn ger goda kontakter, fina Residens B1101 Sannegården B B1601 B1601 7 7 utblickar och vackert

Läs mer

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen STOCKHOLM, SEGELTORP GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen Utgångspunkten är att husen samspelar med stadsdelen. MARIANNE OCKLIND, ARKITEKT Takvåningarna i Gulsparven har underbara terrassbalkonger

Läs mer