HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land"

Transkript

1 HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land

2 I Humlelunden bygger JM nya villor med plats för både lek och odling. Naturligtvis ingår en färdig trädgård. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 HUMLELUNDEN HUMLELUNDEN EN BRA PLATS ATT VÄXA UPP I trivsamma Hjärup bygger vi Humlelunden med nya, familjevänliga villakvarter för dig som vill leva lugnt och naturnära men ändå ha nära tillgång till städernas service och nöjen. Bekvämt pendelavstånd, Pågatågsstation, bra skolor och barnomsorg, ny idrottsplats och en trygg uppväxtmiljö för barnen gör Hjärup till ett idealiskt boendeval för den växande familjen. Nu fortsätter vi bygga trivsamma villakvarter i Hjärup. I den första etappen av Humlelunden erbjuder vi 22 villor i tre olika storlekar och utföranden. Villa Salvia är ett gediget enplanshus med drag av skånelänga om 108 välplanerade kvadrat. Villa Timjan och Villa Lavendel är individualistiska tvåplanshus om 138 respektive 146 kvadratmeter med lättskötta fasader i tegel och trä. Vilket hus du än väljer så får du ett modernt, väldisponerat boende med plats att både växa och bli fler. Allt för en bekväm vardag inom räckhåll Hjärup ligger mitt i en storstadsregion, nära Malmö, Lund och Köpenhamn. Trots det är Hjärup ett stillsamt samhälle med utrymme för vardagsnjutning och livskvalitet. Här finns förutsättningarna för en trygg och stimulerande tillvaro, inte minst för barnen. I ett nybyggt område är det aldrig långt till kompisar och lek. Bra barnomsorg, flera skolor och många olika fritidsaktiviteter, tillsammans med ett växande utbud av service gör vardagen bekväm för både stora och små. Välplanerade bostäder med modernt energitänk När du väljer ett JM-hus i Humlelunden får du en välplanerad och flexibel bostad med kloka material som ger ett bekvämt och bekymmersfritt ägande i många år framöver. I köpet ingår anlagd trädgård med uteplats, entrégångar, häck och härlig gräsmatta. Alla våra hus är lågenergihus med bra isolerade väggar, tak och fönster som, tillsammans med uppvärmningssystem med värmeåtervinning, ger dig en energisnål bostad som är både billigare i drift och bättre för miljön. Husen är dessutom energiklassade vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan husen har. Ett nytt hus att trivas i helt enkelt. Familjevänliga villor. Med plats att växa.

4 OMRÅDET LUGN OCH RO MELLAN STAD OCH LAND Hjärup ligger på den skånska slätten mellan Malmö och Lund. Här bor du i en rofylld oas på lagom pendelavstånd till både Lund, Malmö, Helsingborg och Köpenhamn. Ett boende i Hjärup betyder att det alltid är nära hem till lugn och ro! Kommunikation Hjärup har både goda bussförbindelser och Pågatåg. Till Lund tar man sig med tåget på cirka tre minuter, till Malmö på tio och Köpenhamn på knappt en timme. I snitt åker cirka tusen personer Pågatåget till och från Hjärup varje dag. Vill du använda muskelkraft finns bra cykelvägar, både inom Hjärup och till Lund, Lomma, Staffanstorp och Malmö. Service I Hjärups centrum hittar du vårdcentral och bibliotek. Inne i Jakriborgsområdet på den västra sidan av järnvägen finns butiker och restauranger. I Lund finns den större stadens utbud, liksom på köpcentrat Nova och mot Malmö hittar du Burlöv center. Ska du shoppa i Malmö eller Köpenhamn tar du enkelt bil, buss eller tåg. Förskolor och skolor I och omkring Hjärup finns både kommunala och privata förskolor. Öppen förskola finns i Centrumgården dit föräldrar med barn kan söka sig för olika aktiviteter. Hjärups skola, mitt i byn, har ca 500 elever från förskola till åk 5. På Hjärupslundsskolan finns åk 6 9. En ny F 6 skola öppnas hösten 2016 i direkt anslutning till Humlelunden. I Lund och Malmö finns gymnasieskolor, universitet och högskola med ett stort utbud av utbildningar. Fritid och motion Granne med Humlelunden har nyligen en ny idrottsplats med både gräs- och konstgräsplaner byggts. Här tränar fotbollsklubben Uppåkra IF som lockar många barn och ungdomar. I Hjärup finns även Uppåkra Scoutkår samt Studio S som erbjuder både gym och gruppträning. Natur och grönområden Området runt Humlelunden präglas av natur och grönska. I väster gränsar etapp 1 till Mimers park, ett grönstråk i nordsydlig riktning med en större lekplats och vackra planteringar. På den stora gröningen i söder planeras Hjärups nya stadspark, tio hektar stor med planteringar, grönytor, dammar och lekplats. Norrut, på andra sidan Väståkravägen, breder åkrar och ängar ut sig. Lommas fina badstrand ligger lagom cykelnära. Foto: Karl-Johan Hjertström JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 JAKRIBORG VÄSTÅKRAVÄGEN TRÄDGÅRDS- LUNDEN LUND 2 HUMLELUNDEN HJÄRUPS PARK (planerad) LOMMA 3 G:A LUNDAVÄGEN LOMMAVÄGEN 1 MALMÖ 7 VILLA SALVIA 108 KVM VILLA TIMJAN 138 KVM VILLA LAVENDEL 146 KVM Järnvägsstation Pågatågsstationen ligger på bara några minuters cykelavstånd från Humlelunden. Bibliotek Biblioteket i Hjärup ligger i anslutning till Hjärupslundsskolan och är en viktig plats för möten, upplevelser och kunskap. Livsmedel Livsmedelsbutik finns i Jakriborg. Idrottsplats På den nya idrottsplatsens konstgräsplaner kan man spela fotboll året om. En ny sporthall är på gång i anslutning till den nya skolan. Skolor för alla Hjärups skola ligger mitt i byn och bedriver undervisning för årskurs F 5. Hjärupslundsskolan är en skola för årskurs 6 9 med fritidsgård och bibliotek. Förskolor I och omkring Hjärup finns flera förskolor, både kommunala och privata. Busshållplats Längs Gamla Lundavägen finns flera busshållplatser. Gym & Friskvård I Studio S lokaler finns gym, spinning och gruppträning samt café och en avdelning för skönhet och hälsa.

6 Grannkvarteren i Trädgårdslunden har redan blivit en grön oas. Villa Salvia, 108 kvm, 4 rok. Villa Timjan, 138 kvm, 6 rok. I Humlelunden har vi samlat på oss alla positiva erfarenheter från Trädgårdslunden och kommer att bygga vidare på de lummiga kvarteren, samtidigt som vi ger området en egen karaktär. De vackra tegelfasaderna med inslag av trä är grunden till ett tåligt hus som åldras med stil. I Humlelunden bor du granne med skola, dagis, idrottsplats och Hjärups nya park. Malmö och Lund ligger bara några minuter bort. Kort och gott, i Humlelunden får du tid över till dig själv och din familj. Lina Norman, Projektledare JM

7 ARKITEKTUR VACKRA VILLOR MED VARIATION Ett populärt boendeval Med sin finstämda arkitektur, sina småskaliga gator och sina grönskande trädgårdar har JMs trivsamma villakvarter i Trädgårdslunden blivit ett populärt boendevai. På bara några år har området förvandlats till en harmonisk trädgårdsstad där gatorna fylls av lekande barn och samspråkande grannar. I lättskötta villor, bakom lummiga häckar kan familjerna umgås och njuta av lugnet. Nu fortsätter vi med nya kvarter i samma anda. Nystart i Humlelunden Intill Trädgårdslunden planerar vi nu nya, familjevänliga villakvarter som vi kallar Humlelunden. Utformningen av Humlelunden utgår från samma ideal som Trädgårdslunden, med mycket grönska, variationsrik arkitektur och generösa tomter. De djupa tomterna ger möjlighet till soliga uteplatser under hela dagen och är en bra grund för att skapa lummiga, inbjudande kvarter. Det fina läget, intill Mimers park, betyder att de nybyggda kvarteren snabbt kommer att växa upp och bli en grön oas. Salvia, Timjan och Lavendel De tre hustyperna i den första etappen av Humlelunden erbjuder något för alla smaker och behov. Enplanshuset, Villa Salvia, har i sina 108 kvadratmeter plats för tre sovrum och en härlig sällskapsavdelning med vardagsrum, matplats och kök i ett enda stort rum med ryggåstak och öppet upp till nock. Villa Timjan är ett tvåplanshus om 138 kvadratmeter med en flexibel planlösning och möjlighet till hela fem sovrum. Villa Lavendel om 146 kvadratmeter bjuder på generösa umgängesytor med ett underbart vardagsrum i vinkel med stora fönster mot uteplats och trädgård. Villa Lavendel, 146 kvm, 5 rok. Gemensamt för de tre hustyperna är stilfulla, lättskötta tegelfasader och trädgårdar med stenlagda uteplatser, praktiska förråd och plats för två bilar. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

8 Inred personligt. Badkar är naturligtvis original. Vackra, sunda material.

9 JM ORIGINAL Avskilda sovrum Praktisk och bekväm tvättavdelning Bra förvaring i klädkammare Vacker ekparkett Modernt utrustat kök Ljust och öppet samband till kök Stenlagd uteplats HEM SOM HÅLLER MED JM ORIGINAL Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak. Vi vill att du ska trivas länge på din nya adress och att din nya bostad ska hålla stilen och åldras med värdighet. En mattlackad ekparkett som golv är stilfullt, samspelar fint med andra träslag och får en vacker patina med åren. Vitmålade väggar ger dig en ren fond och framhäver dina personliga inredningsdetaljer och färgklickar. En vacker tapet eller accentfärg på en väl utvald vägg kan sätta pricken över i:et. Moderna kök och behagliga badrum Det moderna köket är lika mycket en social mötesplats som en praktisk matsal, därför inreder vi det därefter. Smakfulla detaljer i form av bänkskiva, formstarka handtag och stilrena kakelplattor möter moderna och energisnåla vitvaror, dämpade fullutdragslådor och lättskötta arbetsytor. Praktiska golv för regniga dagar På golvet i entréhallen ligger ett klinker som står pall för stövelklädda barnafötter. Samma klinker återfinns i tvättavdelningen, som i Timjan och Lavendel också är groventré. Både praktiskt och bekvämt med tvättmaskin, torktumlare, vask och arbetsbänk. Hjälp med detaljerna För att sätta en personlig prägel på din bostad får du handplocka dina detaljer ur vårt gedigna tillvalssortiment. En inredningsansvarig från JM guidar dig genom hela processen och finns till förfogande för att ge hjälp och stöd vid dina val. I de helkaklade badrummen skapar vi utrymme för avkoppling och kroppsvård. Tappa upp ett härligt bad, eller ta en uppfriskande dusch. Valet är ditt. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

10 Ljusa, öppna vardagsrum med direkt utgång till trädgården. EN NÄRMARE TITT PÅ DETALJERNA Välkommen hem När du öppnar dörren till ditt nya hus möts du av en inbjudande entréhall med vackert och robust klinkergolv. Naturligtvis finns förvaring för både kappa och skor i anslutning till entrén. Längre in väntar en bostad med generösa ytor och naturligt ljusinsläpp från välisolerade fönster. Planlösningen är modern med öppet samband mellan kök och vardagsrum som ger rymd och underlättar umgänget med middagsgästerna. Moderna kök I Humlelunden har vi valt ett stilrent kök från Marbodal med vita släta luckor och handtag i rostfritt, infälld diskbänk med kromad blandare och en tålig grå laminatbänkskiva. Mellan bänkskiva och väggskåp sitter stora, vita kakelplattor. Till din hjälp i matlagningen får du induktionshäll, kyl och frys med rostfria fronter, helintegrerad diskmaskin samt varmluftsugn och mikrovågsugn i inbyggnadsmodell från Siemens. Du får också smarta lösningar i form av fullutdragslådor, dämpade luckor och källsorteringskärl. Både badrum och tvättstuga I badrummet sätter vi en harmonisk bas med naturstensinspirerade klinkerplattor på golvet som kontrast till väggarnas vita, matta kakel. Ett härligt badkar, en vit kommod och handfat med kromad blandare tillför elegans. Handdukstork med elvärme gör det njutbart även att stiga ur badet. Självklart bjuder huset också på en separat tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och praktisk arbetsbänk. Tysta sovrum Vare sig du väljer ett enplans- eller tvåplanshus ligger sovavdelningen väl avskilt från sällskapsavdelningen och låter dig sova gott i en lugn och tyst miljö, även om ditt sällskap har andra planer. Klädkammare, garderober eller garderobsvägg med skjutdörrar ser till att du får plats med hela klädkollektionen och mer därtill. Utbyggbara förvaringssystem hjälper dig att hålla ordning och reda. Egen plats ute Villorna i Humlelunden har en privat, skyddad trädgård med uteplatser i bästa läge för att njuta av solen hela dagen. När du flyttar in har vi lagt grunden till en inbjudande utemiljö. Vi har sått gräs och planterat häck, satt upp plank mot grannen och lagt sten på uteplatserna. Det är bara att luta dig tillbaka och koncentrera dig på allt lustfyllt istället som att planera din nya trädgård. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 JM ORIGINAL Anlagd trädgård. DETTA FÅR DU ALLTID MED JM ORIGINAL HALL Klädförvaring i anslutning till entrén Tåliga klinkergolv Rymliga ytor som uppfyller tillgänglighetskrav Kök i vitt. KÖK Genomarbetad, utvald grundinredning Ergonomisk arbetsbänk med yta i laminat Snålspolande blandare i krom Dämpade och väldesignade fullutdragslådor Modern och energisnål induktionshäll Skåpluckor med dämpning Lättstädade ytor Integrerad diskmaskin Rostfria vitvaror med bra energiklass Underlimmad diskho Kakel som stänkskydd Smidig spiskåpa med god belysning Källsorteringslådor under diskhon Praktisk tvättavdelning. WC / DUSCH Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv Snålspolande toalett Neutral duschvägg i klarglas Snålspolande blandare i krom UTANFÖR DIN BOSTAD Anlagd trädgård Förråd Stenlagda uteplatser och entrégångar Häck i tomtgräns Uppställningsplats för två bilar Välplanerade kvarter med trygga gator BAD Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv God förvaring i kommod och väggskåp Eluttag med säker placering Snålspolande toalett Neutral duschvägg i klarglas Snålspolande blandare i krom TVÄTT Lättskött klinkergolv Energiklassad tvättmaskin och torktumlare Praktisk arbetsbänk med rostfri vask och blandare Frånluftsvärmepump ÖVRIGT Sammanhållen och stilsäker inredning Flera eluttag i varje rum Triple Play i hall, kök, sov- och vardagsrum Naturligt vacker och tålig ekparkett Enhetligt målade väggar i hela bostaden Fönsterbänkar i natursten Skjutdörrsgarderober med utbyggbar inredning Klädkammare med utbyggbar inredning Förvaring i kommod.

12 HEMLIGHETERNA BAKOM VÅRA HÅLLBARA LÅGENERGIHUS En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. Därför energiklassar vi alla våra nya bostäder. Hållbarhetstänket genomsyrar våra bostäder från påbörjad ritning till genomförd inflytt. JM bygger bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav. Faktum är att vår energistandard är 30 procent lägre än Boverkets normkrav. Att vi energiklassar alla våra nya bostäder gör det dessutom lättare för dig, som funderar på att bo i ett av våra hus, att jämföra alternativen sinsemellan. Prisbelönad miljöstandard Alla dessa åtgärder innebär sammantaget kapade uppvärmningskostnader och minskade koldioxidutsläpp. Bostaden är dessutom byggd för att underlätta en grönare vardag med bland annat energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer, sunda och beprövade byggmaterial samt utrymmen för källsortering vann vi pris för vårt hållbarhetsarbete och vår höga miljöstandard. Bo energisnålt Våra lågenergihus har välisolerade och täta väggar, tak och golv, energieffektiva fönster och genomtänkta installationslösningar. Bland annat sker alltid återvinning av värmen i frånluften. Energisnål kyl, frys och tvättmaskin Välisolerade fönster Resurseffektiva armaturer i kök och ovanför spegel i badrum Induktionshäll i kök Sunda material Tjockare isolering i väggar och yttertak Observera att illustrationen ovan inte representerar detta projekt. Däremot innehåller alla JM-bostäder nämnda hållbarhetsfunktioner.

13 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. HÅLLBARHET

14 SÅ ENKELT KÖPER DU EN BOSTAD AV JM 1. Visning På jm.se och i tidningsannonser får du information om när vi visar våra nya bostäder. På våra visningar kan du se modeller, ritningar och illustrationer som beskriver hur bostäderna kommer att se ut när de är klara. 2. Bokning När du har hittat den bostad du vill ha kan du skriva ett bokningsavtal. Avtalet innebär att ett specifik hus blir bokad för din räkning. 3. Kontraktskrivning När vi på JM fått in tillräckligt med bokningar för att starta produktionen av huset är det dags att skriva kontrakt, ett så kallat upplåtelseavtal alternativt ett förhandsavtal. 4. Informationsmöten Under tiden du väntar på att din nya bostad ska färdigställas håller vi ett antal olika informationsmöten. På våra möten får du tillfälle att ställa frågor och du får dessutom möjlighet att lära känna dina nya grannar. Vi berättar också kontinuerligt via e-post och brev om hur arbetet med de nya bostäderna fortskrider. 5. Inredningsval Under den här processen får du träffa våra erfarna inredare som hjälper dig med valet av inredning i din bostad. De kan ge dig professionella råd om färgsättning, materialval och andra inredningsdetaljer. Som stöd får du katalogen Inredningsval som beskriver vilka olika val av inredning du har möjlighet att göra. 6. Kontroll och besiktning När det närmar sig tillträde av den nya bostaden är det dags för inredningsvisning och besiktning. Till inredningsvisningen har din inredningsansvarige säkerställt att dina inredningsval stämmer. Vid besiktningen kontrollerar en utomstående besiktningsman att arbetet är fackmannamässigt utfört. 7. Slutbetalning Innan du tillträder bostaden är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen, den s. k. slutlikviden. Vid den här tidpunkten ska du också betala slutfakturan på de eventuella inredningsval du beställt. 8. Tillträde Senast tre månader före tillträdet får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. På tillträdesdagen bekräftar du att slutbetalningen är gjord. Vi träffas i din nya bostad för att vi ska kunna lämna över nycklarna och den nya bostaden till dig. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

15 VIP-KUNDER FÅR FÖRTUR Våra VIP-kunder får veta var och hur vi ska bygga före alla andra. Och, viktigast av allt, förtur till alla JMs och Borätts bostäder. Läs mer och registrera dig som VIP-kund på jm.se

16 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap. Design & produktion: Ranelid reklambyrå Visualiseringsbilder: Carbonwhite Foto: JM AB arkiv Tryck: Ljungbergs tryckeri Produktionsår: 2015 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Box 327, Malmö I Besöksadress Jörgen Kocksgatan 9, Malmö I Telefon I Internet I

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land Tid för familjemys. Du bor nära fältens skönhet. På uteplatsen finns plats för odling och vila. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD. KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad

LOMMA STRANDSTAD. KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad LOMMA STRANDSTAD KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad NYA BOSTÄDER VID HAVET Tänk att bo vid ett torg i en pittoresk fiskehamn och vakna till båtarnas stadiga dunkande när de kommer in med nattens

Läs mer

HJÄRUP ETAPP 5. TRÄDGÅRDSLUNDEN Vackra villor på lugnt läge nära både Lund och Malmö

HJÄRUP ETAPP 5. TRÄDGÅRDSLUNDEN Vackra villor på lugnt läge nära både Lund och Malmö HJÄRUP ETAPP 5 TRÄDGÅRDSLUNDEN Vackra villor på lugnt läge nära både Lund och Malmö Trädgårdslunden erbjuder ett fantastiskt boende med bra barnomsorg och många olika fritidsaktiviteter. Hem till Trädgårdslunden

Läs mer

MALMÖ LIMHAMNSKAJEN. GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn

MALMÖ LIMHAMNSKAJEN. GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn MALMÖ LIMHAMNSKAJEN GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn Öppet och ljust med modernt kök från Marbodal. Du får tillgång till gästlägenhet för långväga besökare. Kajhäng. JM reserverar sig för eventuella

Läs mer

HJÄRUP TRÄDGÅRDSLUNDEN. Attraktiva villor med trädgård nära både Malmö och Lund

HJÄRUP TRÄDGÅRDSLUNDEN. Attraktiva villor med trädgård nära både Malmö och Lund HJÄRUP TRÄDGÅRDSLUNDEN Attraktiva villor med trädgård nära både Malmö och Lund 2 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från

Läs mer

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund LUND SOCKERBRUKET SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund Med Sockertorget 2 fullbordas kvarteret vid Kung Oskars väg. Mot den framtida esplanaden visar det upp en urbant kaxig fasad. Inred

Läs mer

GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN

GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN MALMÖ LIMHAMNSKAJEN GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN Havsnära läge på Limhamn GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN SISTA ETAPPEN PÅ LIMHAMNSKAJEN Tänk att få vakna nära havet, känna havsdoften och höra bruset från vågorna.

Läs mer

hjärup etapp 4 trädgårdslunden En rofylld oas mitt i en pulserande storstadsregion

hjärup etapp 4 trädgårdslunden En rofylld oas mitt i en pulserande storstadsregion hjärup etapp 4 trädgårdslunden En rofylld oas mitt i en pulserande storstadsregion Bo i populära Trädgårdslunden I Hjärup tar tiden det lite lugnare och låter både kropp och själ få vila. Här bygger JM

Läs mer

KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö

KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö SEXTIOTVÅ NYBYGGDA HUS MED PARKEN INPÅ KNUTEN Efter det populära radhuskvarteret Bärnstenshusen följer vi på JM upp med nya småhus

Läs mer

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala Tornet Kapellgärdet En skön oas i Uppsala City Kapellgärdet Uppsala Stadspuls runt hörnet Vi bygger vidare i den norra delen av Uppsala City, passa på att förvärva ett populärt boende i ett mycket uppskattat

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer STOCKHOLM SILVERDAL PORTEN Där livet växer Silverdal har förvandlats till en urban stadsdel med en egen själ, som jag personligen är mycket stolt över att ha fått vara med om att utveckla. Fredrik Larsson,

Läs mer

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan UPPSALA SKÖLSTA ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan ÄPPELBYN Äppelbyns tre hustyper lånar många inslag från den klassiska svenska trästugan. 32 VILLOR I BLOMSTRANDE LÄGE Femton minuter nordost

Läs mer

JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park

JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park ÖREBRO VÄSTER PARK JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park JASMINEN SKÖN BOENDEMILJÖ ÅRET OM Örebros populära bostadsområde kring Väster Park, med byggnader från Svea Trängkårs regemente i vacker

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö SKOGSKANTEN TREDJE ETAPPEN AV VALFRIHET OCH NÄRHET Nu bygger vi den sista etappen i populära Tyresö Skogsstad. Våra 76 bostäder

Läs mer

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls MÖLNDAL KVARNBYVALLEN ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls Vi har arbetat med både trä och tegel samt en variation av jordnära färger på fasader, entréer och fönsterkarmar för att skapa ett

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN. ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden

STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN. ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden ENTRÉKVARTERET ENTRÉKVARTERET SÄTTER ÄLVSJÖSTADEN PÅ KARTAN Med Entrékvarteret tar JM de första målmedvetna stegen i den nya stadsdelen Älvsjöstaden.

Läs mer

JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND. SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter

JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND. SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter SMEDJAN INDUSTRI- ROMANTIK I MÄLARENS NÄRHET Smedjan omfattar 71 moderna och välplanerade bostäder i storlekar från ett till fem rum och

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen STOCKHOLM KVARNHOLMEN SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen Spisbrödsfabrikens gård blir en plats för både avkoppling och aktivitet. Under nästan 100 år försedde KF hela Sveriges skaff erier

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

INREDNINGSBESKRIVNING

INREDNINGSBESKRIVNING INREDNINGSBESKRIVNING Larroy Original I alla våra hus ingår Larroy Original - en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. På bilderna ser du exempel på några av de inredningsdetaljer

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN Vackra bostäder vid hav och hamn När du väljer ett boende på Limhamnskajen får du en bit av det goda livet. Här bor du furstligt på bästa kajplats i bostäder som vi kryddat

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

STOCKHOLM HÄGERSTEN. GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder

STOCKHOLM HÄGERSTEN. GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder STOCKHOLM HÄGERSTEN GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder SMÅSTADSCHARMIG HEMVIST PÅ HÖJDEN Nybyggda lägenheter på charmiga Hägerstensåsen hör inte till vanligheterna. Därför är vi mycket stolta

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY AMHULTS BY GÖTEBORG Gatuvy över området VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY Det första jag tänkte när jag såg denna sydvästsluttning var, - Vilket härligt område! Här skulle det vara underbart att bo! Här har man

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

STOCKHOLM SÖDERDALEN. VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen

STOCKHOLM SÖDERDALEN. VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen STOCKHOLM SÖDERDALEN VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen VINDMÖLLAN NYBYGGDA HEM I BLOMSTRANDE STADSDEL De fl esta bostäder i Vindmöllan förses med egen balkong eller uteplats. Nästa kvarter

Läs mer

MALMÖ HYLLIE. HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge

MALMÖ HYLLIE. HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge MALMÖ HYLLIE HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge Ett stenkast till Hyllie station. Odlingsvänliga balkonger och uteplatser. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

UPPSALA LUTHAGEN. ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter

UPPSALA LUTHAGEN. ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter UPPSALA LUTHAGEN ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter ANEMONEN I kanten mot Stabby ängar bygger nu JM ett sista Luthagen-kvarter i två etapper. Våra moderna flerbostadshus knyter an till områdets

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn

Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn Presentation Fint och smakfullt renoverad trerumslägenhet med stilfull inredning på våning III Scheffersgränd

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum STOCKHOLM EKERÖ EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum EKBACKEN MODERNT MED KVARTERSKÄNSLA Borätts nya område Ekbacken blir ett välkommet tillskott av moderna bostäder mitt i den vackra kulturbygden

Läs mer

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen Trasthagen Sunnersta Attraktiva radhus nära Mälaren Uppsala Sunnersta Trasthagen Husen har målade träfasader som smälter in i den vackra omgivningen. Många aktiviteter runt hörnet Utöver lugnet erbjuder

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum STOCKHOLM EKERÖ EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum EKBACKEN Borätt reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Läs mer

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept STJÄRNKIKAREN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö UPPSALA NORRA LUTHAGEN SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö SMEDJEBACKEN EN LEKFULL HYLLNING TILL ARVET Nu drar vi igång den femte etappen på resan från slumrande hantverkarkvarter till ett av

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant SÖDERNÄRA KVARTER VID BERGET På en av Stockholms mest eftertraktade adresser bygger vi fortsättningen på ett av JMs mest populära

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

NATURNÄRA HEM I UPPSKATTAT GRANNSKAP

NATURNÄRA HEM I UPPSKATTAT GRANNSKAP NOCKEBYLUNDEN I en väletablerad stadsdel präglad av villabebyggelse, Mälarens närhet och Judarskogens naturreservat, bygger vi 117 bostäder. Nockebylunden är vårt senaste tillskott i en av Stockholms mest

Läs mer

Ett hus som sticker ut

Ett hus som sticker ut Ett hus som sticker ut Nils tar plats i korsningen där Hornsgatan möter upp med Drottninggatan. I de klassiska kvarteren runt Slussen fyller han ett tomrum och tar över rollen som grannskapets tuffaste

Läs mer

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN Brf HERRGÅRDEN, JÄRVASTADEN HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I ett av Järvastadens lugna och trivsamma villakvarter planerar vi att bygga Herrgården. Huset ligger högt beläget, omgivet

Läs mer

STOCKHOLM GUSTAVSBERG. PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort

STOCKHOLM GUSTAVSBERG. PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort STOCKHOLM GUSTAVSBERG PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort STADSMÄSSIGT KVARTER MED SKÄRGÅRDSLYXIGT LÄGE Strax utanför Stockholms innerstad växer ett nytt Gustavsberg fram. Till denna ambitiösa

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården

INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården Tillvalsbeställning Linda Hornberg Svenska hem i Bromma Tel 08-704 90 44 linda.hornberg@svh.se INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården TILLVAL Här har du möjlighet att köpa till produkter

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås 2 RoK Välkommen till ditt nya hem i Brf Lillhamra 2. I broschyren hittar du den inredningsstandard som ingår i din nya lägenhet och

Läs mer

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund Stångby 26 energisnåla villor strax utanför Lund Vi har tänkt lite men även på extra på miljön din ekonomi Tänk dig att bo tryggt och bekvämt på landet och ändå ha stadens puls alldeles i närheten. Föreställ

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS i två plan med garage på Rävgränd 3, Solberget, Jomala

Modernt BOSTADSHUS i två plan med garage på Rävgränd 3, Solberget, Jomala www.lyyski.ax E-post: inger@lyyski.ax, maria@lyyski.ax Modernt BOSTADSHUS i två plan med garage på Rävgränd 3, Solberget, Jomala Presentation Modernt, stilrent bostadshus i betong från 2010 i Vesterkalmare

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Smedstorp, Kumla

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Smedstorp, Kumla Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Smedstorp, Kumla INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört.

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar rok Monoliten rum & kök, 6 m² rum & kök, 6 kvm rum kök, 6 m² Yteffektiv YTEFFEKTIV UTEPATS Uteplats YTEFFEKTIV i väster I VÄER enomgående EOMÅEDE UTEPATS I lägenhet

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Stilfull samvaro, trapphus B2 , Stilfull samvaro, trapphus B2 matur badrum Rostfri diskho Kromad köksblandare Släta dörrar Rostfri fläktkåpa vid

Läs mer

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 2-4 rok med sjöläge, balkong och uteplats! I Brf Marielundsviken

Läs mer

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Backåkra Materialval Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Välkommen till Backåkra! Materialval i din lägenhet så går det till När du tecknar avtal för

Läs mer

ÖSTERÅKER KANALSTADEN. GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal

ÖSTERÅKER KANALSTADEN. GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal ÖSTERÅKER KANALSTADEN GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal På den södervända gården ställer vi odlingslådor. Galeasens stora takterrass är som gjord för sena sommarkvällar. JM reserverar sig

Läs mer

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Välkommen till denna fräscha 2:a från 2013, bekvämt belägen i första våningen i det populära bostadsområdet Storgärdan, vid Gröna Udden i södra Mariehamn.

Läs mer

Representativ GAVELLÄGENHET, 130 m 2, 5 R+K våning I på Torggatan 21

Representativ GAVELLÄGENHET, 130 m 2, 5 R+K våning I på Torggatan 21 Representativ GAVELLÄGENHET, 130 m 2, 5 R+K våning I på Torggatan 21 Presentation Representativ och rymlig bostadsvåning i centrum av Mariehamn. Gavellägenheten som ligger på våning I har två öppna spisar,

Läs mer

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER Brf ROTTNEROS, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I korsningen Värmlandsvägen/Rottnerosbacken i Farsta planerar vi att uppföra två hus med totalt

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

För ett bättre vardagsliv

För ett bättre vardagsliv Barkarbystaden För ett bättre vardagsliv Vi är inte som andra bostadsföretag. Vi tänker utanför väggarna, vi tänker om. Om oss Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där bygger,

Läs mer

Trivsamt BOSTADSHUS med nybyggd altan och fin trädgård i Prestgården, Lemland

Trivsamt BOSTADSHUS med nybyggd altan och fin trädgård i Prestgården, Lemland Trivsamt BOSTADSHUS med nybyggd altan och fin trädgård i Prestgården, Lemland Presentation Bostadshus i praktisk och trivsam stil och med tillhörande fin trädgård på Svedjevägen 6 i hjärtat av Lemland.

Läs mer

Med sikte på ett bra boende

Med sikte på ett bra boende Vi erbjuder 7 byggklara tomter i Velanda, Trollhättans kommun. Med sikte på ett bra boende I Kvarteret Blacken i Velanda 8 kilometer från Trollhättan erbjuder vi nu 7 byggklara tomter. Tomtstorlekarna

Läs mer

TÖRNÄSET 2 MALUNG-SÄLENS KOMMUN. MARIKA DALMANS

TÖRNÄSET 2 MALUNG-SÄLENS KOMMUN. MARIKA DALMANS TÖRNÄSET 2 MALUNG-SÄLENS KOMMUN MARIKA DALMANS WWW.TORNASET.SE Marika.dalmans@live.se TÖRNÄSET Sjönära hus för den som älskar naturen. Här har du närhet till djur och natur året om då området erbjudet

Läs mer

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Tegnérlunden, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 4 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

RUM & KÖK, 112 KVM

RUM & KÖK, 112 KVM PREMIUM Condor, Danderyd 31901 4 RUM & KÖK, 112 KVM DENNIS LINDGREN OCH PHILIP HETTINGER ARKITEKTURKOMPANIET RUM FÖR RUM I din nya premiumbostad får varje rum sitt eget unika uttryck. Alla detaljer och

Läs mer

Vackra radhus vid de södra ängarna

Vackra radhus vid de södra ängarna br f ängslyck an Vackra radhus vid de södra ängarna design helhet tr ygghet prisvär t örebro Hus att längta hem till Nu har du chansen att skaffa dig ett underbart boende i Örebros nya stadsdel Södra Lindhult

Läs mer