STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer"

Transkript

1 STOCKHOLM SILVERDAL PORTEN Där livet växer

2 Silverdal har förvandlats till en urban stadsdel med en egen själ, som jag personligen är mycket stolt över att ha fått vara med om att utveckla. Fredrik Larsson, projektledare JM NYBYGGDA HEM PÅ SPIRANDE ADRESS Sedan byggstarten i början av millenniet har stadsdelen Silverdal i Sollentuna bara vuxit i popularitet. Och det är lätt att förstå varför Silverdal är en perfekt plats att slå rot på. Vi på JM har byggt i området sedan år Nu kompletterar och färdigställer vi vår del av Silverdal. Porten blir det första av sammanlagt tre kvarter av flerbostadshus, och kommer att rymma 65 nya hem om 2 5 rum och kök. I den första etappen säljstartar vi 35 av dessa. Här bor du i ett stilfullt parkområde med orörd natur runt knuten. De korta avstånden till skolor, fritidsaktiviteter och service gör det lätt att lösa vardags pusslet. Och tack vare utmärkta kommunikationer till huvudstaden behö ver du inte göra avkall på några av dina intressen. Utrymmen för uteliv Oavsett vilken lägenhetstyp du faller för kan du räkna med JMs smarta planlösningar och hållbara inredning. Dessutom har samtliga lägenheter balkong eller uteplats flera av dem i dubbel uppsättning. På den upphöjda innergården gör vi plats för lek och sociala tillställningar. Under gården och bostäderna ger ett garage extra bekvämlighet till dig som har bil. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 PORTEN

4 OMRÅDET SILVERDALS- HALLEN SILVERDALS TORG PORTEN PORTEN Kommunikationer Från Silverdal till Stockholms innerstad är alla färdsätt möjliga och smidiga. Med bil nås E4:an på två minuter. Till Helenelunds pendeltågstation är det en kilometer. Tunnelbanan går till Kista, och bussen stannar 200 meter från Porten. Från Sollentunavägen går direktbussar till Sergels Torg. Och med cykelbana hela vägen trampar du dessutom in till storstaden på en halvtimme. Skolor och barnomsorg I Silverdal finns flera kommunala och fristående för- och grundskolor att välja bland, och i grannstadsdelen Tegelhagen ligger en förskola med natur- och utomhuspedagogik. Träning Att Sollentuna är en aktiv kommun märks på det rikliga utbudet av träningsanläggningar. Sollentunavallen, Silverdalshallen och tennisbanorna vid Edsviken är alla goda exempel. Vatten och grönska Från Porten har du bara några minuters promenad till Edsviken, som kantas av lummiga promenadstråk. I Silverdal finns anlagda parkområden, såväl som orörda skogspartier och gröna ängar. Service Vid Silverdals Torg finns närlivs, kafé och restauranger. Sollentuna Centrum, med 120 butiker inklusive en stor mataffär, ligger omkring tio minuter bort med buss eller bil. Fler alternativ för storshopping finns i Kista Galleria och Stinsen i Häggvik. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 VÄLKOMMEN TILL VALFRIHETEN I omtyckta Silverdal bor du med skolor, service, natur- och kulturupplevelser i din absoluta närhet. Samtidigt finns huvudstadens rikliga utbud på bekvämt avstånd. Trädgårdsstaden Silverdal ligger några snabba pendelminuter eller en halvtimmes cykeltur från centrala Stockholm. Hit har många redan hittat som uppskattar ett liv med många valmöjligheter och få tidstjuvar. Du som flyttar in i Porten blir granne med ett trivsamt parkområde utformat av en av Sveriges främsta landskapsarkitekter, Ulf Nordfjell. Du har också orörd, vacker natur inom kort promenadavstånd. Samtidigt finns här all närservice som behövs för en smidig vardag. Låt dina intressen blomma ut Med badhus, ridskolor, ishall och tennisbanor är Sollentuna en kommun som har mycket att erbjuda den som vill leva ett aktivt liv, året om. På vintern kan du åka skidor i Väsjöbacken och skridskor på Edsviken. Sommartid finns närmast oändliga möjligheter till friluftsaktiviteter. I Sollentuna kan både vuxna och barn ta del av ett gediget kultur utbud. Ett av många smultronställen är Edsvik, där du kan möta samtidskonsten i en anrik miljö, äta gott på Edsbacka Wärdshus och besöka Edsbergs slott, där konserter och teaterföreställningar avlöser varandra. I Silverdal får du tid att prioritera hela familjens intressen, samtidigt som du kan odla dina egna.

6 TEGEL OCH PUTS MÖTER SPIRANDE GRÖNSKA Kvarteret Porten består av en bågformad länga, som tillsammans med en kortare byggnad ramar in en trygg och grönskande gård. Husen rymmer fyra våningar och sex trapphus, och har ett utförande som följer trädgårdsstadens estetik. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 ARKITEKTUR Porten kommer trots sin relativa storlek att upplevas som ett småskaligt kvarter, tack vare de kulörmässigt uppdelade fasaderna, säger projektledare Fredrik Larsson. Husen får en sober bas av vit puts. Mot denna kontrasterar putsade ytor i två röda nyanser och inslag av tegel. Balkongerna som vetter mot gatan får fronter av dimmat glas, vilket tillsammans med de elegant stensatta entréerna förstärker det stadsmässiga uttrycket. Den ena byggnaden mjukas upp genom en indragen våning, där en träpanel möter ett bevuxet sedumtak. Vi har ritat Porten som en vidareutveckling av trädgårdsstaden Silverdal. Arkitekturen kommunicerar med de omgivande småhusen och naturmaterialen står sig fint gentemot parkmiljöerna intill, berättar Per Dahlin som är ansvarig arkitekt. En grön dimension Innanför de två huslängorna finns en avskild gård, med planteringar och platser som inbjuder till möten och lek. Tack vare en genomtänkt stenläggning får gården en tydlig rumskänsla och bottenvåningarnas uteplatser omgärdas av grönska. I Porten öppnas gränsen mellan ute och inne för de boende. Lägenheterna får en extra dimension eftersom de alla har uteplatser eller balkong. Många av dem kommer dessutom att kunna följa solen eftersom de får två balkonger eller uteplatser i var sitt väderstreck, säger Fredrik Larsson.

8 HÅLLBAR INREDNING MED JM ORIGINAL Inredningen i Porten utgår från en modern formtradition med inslag av hållbara naturmaterial. Här får du en ljus och elegant grund med vita väggar och en mattlackad ekparkett som du lätt bygger vidare på. För att du ska kunna bo i din JM-bostad länge sätter våra inredare ihop ett JM Original med fokus på form, funktion och hållbarhet. Det långsiktiga tänkandet är också anledningen till att vi i största möjliga mån inreder med naturmaterial. En mattlackad ekparkett som golv är stilfullt, samspelar fint med andra träslag och får en vacker patina med åren. Vitmålade väggar ger dig en ren fond och framhäver dina personliga inredningsdetaljer och färgklickar. För att du ska kunna sätta en personlig prägel på din bostad kan du handplocka dina detaljer ur vårt gedigna tillvalssortiment, om du bokar i ett tidigt skede. Kompletta kök och behagliga badrum Eftersom det moderna köket är lika mycket en social mötesplats som en praktisk matsal inreder vi det därefter. Smakfulla detaljer så som formstarka handtag och stilrena kakelplattor möter moderna och energisnåla vitvaror, dämpade fullutdragslådor och lättskötta arbetsytor. I de helkaklade badrummen skapar vi gemensamma utrymmen för såväl avkoppling som effektivitet. Med tvättutrustning och torkställning löser du lätt dina tvättbestyr. Förvaringsutrymmen finns i kommod och väggskåp. Duschen skärmar vi av bakom en glasvägg. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

9 JM ORIGINAL Inredningen präglas av en önskan att leva hållbart och därmed också av smakfulla val och tidlös kvalitet. Varje detalj är utvald med omsorg. Cristian Pettersson, inredningsansvarig JM

10 DETTA FÅR DU ALLTID MED JM ORIGINAL Kromad blandare. HALL Klädförvaring i anslutning till entrén Säkerhetsdörr med både säkerhetslås och titthål Rymliga ytor som uppfyller tillgänglighetskrav Integrerad diskmaskin. KÖK Genomarbetad, utvald grundinredning Ergonomisk arbetsbänk med yta i laminat Snålspolande blandare i krom Dämpade och väldesignade fullutdragslådor Modern och energisnål induktionshäll Skåpluckor med dämpning Lättstädade ytor Integrerad diskmaskin Rostfria vitvaror med bra energiklass Underlimmad diskho Kakel som stänkskydd Smidig spiskåpa med god belysning Källsorteringslådor under diskhon BAD Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv God förvaring i kommod och väggskåp Eluttag med säker placering Energiklassad tvättmaskin och torktumlare Praktisk arbetsbänk över tvättutrustning Snålspolande toalett Flexibel torkställning med 10 meters torklängd Neutral duschvägg i klarglas Snålspolande blandare i krom UTANFÖR DIN BOSTAD Förråd Cykel-/ barnvagnsförråd Välplanerad gård Bra belysning för trygghet och säkerhet Energisnåla fönster Hiss, vid fl er våningar än tre Mattlackad ekparkett. WC / DUSCH Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv Snålspolande toalett Snålspolande blandare i krom ÖVRIGT Stilsäker och genomgående inredning Flera eluttag i varje rum Triple Play i hall, kök, sov- och vardagsrum Naturligt vacker och tålig ekparkett Enhetligt målade väggar i hela bostaden Fönsterbänkar i natursten Skjutdörrsgarderober med utbyggbar inredning Klädkammare med utbyggbar inredning

11 JM ORIGINAL EN NÄRMARE TITT PÅ DETALJERNA Från hiss till hall När du stiger in i din lägenhet i Porten möts du av en välkomnande och yteffektiv entréhall, vars mattlackade ekparkett leder vidare in i lägenheten. Praktiska skjutdörrsgarderober gör det lätt att gömma undan både skor och ytterkläder. Öppna och flexibla vardagsrum De öppna sambanden mellan kök och vardagsrum inbjuder till social samvaro och ger en känsla av rymd. Det luftiga intrycket förstärks av att vardagsrummet angränsar till en balkong eller uteplats. Med en från- eller tillvalsvägg kan du förändra planlösningen efter dina egna behov. Moderna kök Till Porten 4 har rum vi valt ett & stilrent kök, kök 99 från m² Vedum med vita släta luckor och rostfria handtag. Bänkskivan går i antracitgrått och står USP sig fint mot det vita kaklet. De energisnåla vitvarorna är rostfria USP och kommer från Siemens. USP Badrum och tvättstuga i ett Ett behagligt lugn vilar över badrummet, tack vare ett vitt och blankt väggkakel som kontrasterar mot ett grått klinkergolv. Duschvägg i glas och kromade blandare och beslag tillför elegans. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens ger ditt badrum samma funktionalitet som en egen tvättstuga. I kommod och väggskåp får du plats med såväl badhanddukar som tvättmedel. Rofyllda sovrum Sovrummen är planerade för att du ska få största möjliga nattro. Med rymliga skjutdörrsgarderober eller en lyxig klädkammare får du gott om plats för dina kläder. En egen uteplats Alla Portens lägenheter utrustas med minst en rymlig balkong eller uteplats. Uterummen planerar vi så att du kan inreda med utemöbler och ha plats för såväl vänner som odlingar. Exempel på planlösning 4 rok, 99 kvm kvm Flexibel planlösning med från- och tillvalsväggar kvm kvm Öppet samband mellan kök och vardagsrum ENTRÉ Helkaklat badrum samt gäst-wc med dusch kvm kvm Dubbla balkonger i två väderstreck kvm m

12 HEMLIGHETERNA BAKOM VÅRA HÅLLBARA LÅGENERGIHUS En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. Därför energiklassar vi alla våra nya bostäder. Hållbarhetstänket genomsyrar våra bostäder från påbörjad ritning till genomförd inflytt. JM bygger bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav. Faktum är att vår energistandard är 30 procent lägre än Boverkets normkrav. Att vi energiklassar alla våra nya bostäder gör det dessutom lättare för dig, som funderar på att bo i ett av våra hus, att jämföra alternativen sinsemellan. Bo energisnålt Våra lågenergihus har välisolerade och täta väggar, tak och golv, energieffektiva fönster och genomtänkta installationslösningar. Bland annat sker alltid återvinning av värmen i frånluften och individuell mätning av varmvattnet. I de flesta av husen har vi dessutom en väderprognosstyrning som reglerar värmen med hjälp av data från detaljerade, lokala väderprognoser. Hänsyn tas till temperatur, fukt och vind på ett sätt som gör att systemet kan arbeta jämnare och spara energi. Lätt att göra rätt Alla dessa åtgärder innebär sammantaget kapade uppvärmningskostnader och minskade koldioxidutsläpp. Bostaden är dessutom byggd för att underlätta en grönare vardag med bland annat energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer, sunda och beprövade byggmaterial samt utrymmen för källsortering. Energisnål kyl, frys och tvättmaskin Individuell varmvattenmätning Välisolerade fönster Resurseffektiva armaturer i kök och ovanför spegel i badrum Induktionshäll i kök Sunda material Tjockare isolering i väggar och yttertak Observera att illustrationen ovan inte representerar detta projekt. Däremot innehåller alla JM-bostäder nämnda hållbarhetsfunktioner. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

13 I din JM-bostad är alla blandare, vitvaror och installationer gjorda för att hushålla med både dina och naturens resurser. HÅLLBARHET

14 VIP-KUNDER FÅR FÖRTUR Våra VIP-kunder får veta var och hur vi ska bygga före alla andra, och, viktigast av allt: förtur till alla JMs och Borätts bostäder. Läs mer och registrera dig som VIP-kund på jm.se SÅ ENKELT KÖPER DU EN BOSTAD AV JM 1. Visning På bl.a. jm.se och i tidningsannonser får du information om när vi visar våra nya bostäder. På våra visningar kan du se modeller, ritningar och illustrationer som beskriver hur bostäderna kommer att se ut när de är klara. 2. Bokning När du har hittat den lägenhet du vill ha kan du skriva ett bokningsavtal. Avtalet innebär att en specifik lägenhet blir bokad för din räkning. 3. Kontraktskrivning När vi på JM fått in tillräckligt med bokningar för att starta produktionen av huset är det dags att skriva kontrakt, ett så kallat upplåtelseavtal alternativt ett förhandsavtal. 4. Informationsmöten Under tiden du väntar på att din nya bostad ska färdigställas håller vi ett antal olika informationsmöten. På våra möten får du tillfälle att ställa frågor och du får dessutom möjlighet att lära känna dina nya grannar. Vi berättar också kontinuerligt via e-post och brev om hur arbetet med de nya bostäderna fortskrider. 5. Inredningsval Under den här processen får du, som bokar i tidigt skede, träffa våra erfarna inredare som hjälper dig med valet av inredning i din bostad. De kan ge dig professionella råd om färgsättning, materialval och andra inredningsdetaljer. Som stöd får du katalogen Inredningsval som beskriver vilka olika val av inredning du har möjlighet att göra. 6. Kontroll och besiktning När det närmar sig tillträde av den nya bostaden är det dags för inredningsvisning och besiktning. Till inredningsvisningen har din inredningsansvarige säkerställt att dina inredningsval stämmer. Vid besiktningen kontrollerar en utomstående besiktningsman att arbetet är fackmannamässigt utfört. 7. Slutbetalning Innan du tillträder lägenheten är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen, den s. k. slutlikviden. Vid den här tidpunkten ska du också betala slutfakturan på de eventuella inredningsval du beställt. 8. Tillträde Senast tre månader före tillträdet får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. På tillträdesdagen bekräftar du att slutbetalningen är gjord. Vi träffas i din nya bostad för att vi ska kunna lämna över nycklarna och den nya bostaden till dig.

15 jm.se

16 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 14 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbild: Carbonwhite Foto: Scandinav Bildbyrå, Jonatan Fernström, Gustav Kaiser, Richard Hammarskiöld Produktionsår: 2015 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Internet jm.se

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö STOCKHOLM TÄBY CENTRUM POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö LEV LIVET LITE LÄTTARE Strax öster om Täby centrum uppför JM ett nytt bostadsområde i bästa tänkbara läge. Här har du service och kommunikationer

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant SÖDERNÄRA KVARTER VID BERGET På en av Stockholms mest eftertraktade adresser bygger vi fortsättningen på ett av JMs mest populära

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress STOCKHOLM KVARNHOLMEN STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress PANORAMAVY FRÅN KLASSISKT KUSTLÄGE Till Kvarnholmens utsökta kustläge duger inget mindre än utmärkt arkitektur. Därför reser

Läs mer

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden LINKÖPING ÖVRE VASASTADEN SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden SVEAHOV ALLT ÄR NÄRA I LINKÖPINGS NYA STADSDEL Stadsdelen Vasastaden började byggas redan kring sekelskiftet och i dag är de

Läs mer

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen STOCKHOLM, SEGELTORP GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen Utgångspunkten är att husen samspelar med stadsdelen. MARIANNE OCKLIND, ARKITEKT Takvåningarna i Gulsparven har underbara terrassbalkonger

Läs mer

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett

stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. När

Läs mer

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Baronessan

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Baronessan ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA Baronessan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 1 rum & kök...sid. 4 2 rum & kök...sid. 5 3 rum & kök... sid. 13 4 rum & kök...sid. 20 Våningsplan...sid. 23 Fasadritning...

Läs mer

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Grevinnan

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Grevinnan ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA Grevinnan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 2 rum & kök...sid. 4 3 rum & kök...sid. 8 4 rum & kök... sid. 15 5 rum & kök... sid. 24 Våningsplan... sid. 26 JM Original...sid.

Läs mer

GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. Bellevue Park, etapp 2

GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. Bellevue Park, etapp 2 GÖTEBORG KVIBERGSADE BOADSFAKTA Bellevue Park, etapp Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 5 rum & kök...sid. 9 Våningsplan... sid. Fasadritningar... sid. 6 JM

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM BOSTADSFAKTA. Österport 1

VÄSTERÅS ÖSTERMALM BOSTADSFAKTA. Österport 1 VÄSTERÅS ÖSTERMALM BOSTADSFAKTA Österport 1 Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 2 rum & kök...sid. 4 3 rum & kök...sid. 5 4 rum & kök... sid. 14 Våningsplan...sid. 22 Fasadritningar...sid. 25

Läs mer

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Flaggskeppet

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Flaggskeppet VÄRA ERIKSBER KAJE BOADSFAKTA Flaggskeppet Innehåll Situationsplan Situationsplan...sid. Flaggskeppet består av två hus på åtta respektive nio våningar, med totalt 7 lägenheter och ett trapphus i vardera

Läs mer

BOSTADSFAKTA Segestrand

BOSTADSFAKTA Segestrand SVEDALA Segestrand BOSTADSFAKTA Segestrand Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 1 rum & kök...sid. 0 Våningsplan...sid. Fasadritningar...sid. 5 JM Original...sid.

Läs mer

STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY. TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrande åläge

STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY. TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrande åläge STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrade åläge Strax itill Tegelbruket fl yter Väsbyå fram, katad av ett trevligt promeadstråk. Rofyllda och väldispoerade sovrum. JM reserverar

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. Solvändan, etapp 2

SOLNA JÄRVASTADEN. Solvändan, etapp 2 SOA JÄRVAADE BOADSFAKTA Solvändan, etapp Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. rum & kök... sid. 5 rum & kök...sid. Våningsplan... sid. 6 Fasadritningar... sid.

Läs mer

linköping garnisonen bostadsfakta Södra Ekkällan 3

linköping garnisonen bostadsfakta Södra Ekkällan 3 linköping garnisonen bostadsfakta Södra Ekkällan 3 Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 2 rum & kök...sid. 4 3 rum & kök...sid. 9 4 rum & kök...sid. 13 5 rum & kök...sid. 21 Våningsplan...sid.

Läs mer

Stockholm långbro park. Grindstugorna

Stockholm långbro park. Grindstugorna Stockholm långbro park bostadsfakta rindstugorna Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 6 5 rum & kök...sid. Våningsplan... sid. Fasadritningar... sid. 8 JM Original...sid.

Läs mer

Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården

Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården Åkersberga Kanalstaden Briggen Här börjar skärgården 3d_bild: terrass Fika, presenter, delikatesser eller ett restaurang besök. Från Briggen har du gång avstånd till shopping och service i det nyrenoverade

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria

SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria SOLNA JÄRVASTADEN tallkronan Småskaligt mellan natur och galleria Nybyggt kvarter på bördig mark I barnvänliga Järvastaden, alldeles intill Igelbäckens naturreservat och nära till Stockholms city, kikar

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN. BOSTADSFAKTA Dragörkajen etapp 1

MALMÖ LIMHAMN. BOSTADSFAKTA Dragörkajen etapp 1 MAMÖ IMHAMN BOADSATA Dragörkajen etapp 1 Innehåll Situationsplan...sid. 3 Våningsplan...sid. 4 ägenhetsförteckning...sid. 7 Planlösningar 2 rum & kök...sid. 8. 3 rum & kök...sid. 9 4 rum & kök...sid. 20

Läs mer

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. Smedjebacken 1

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. Smedjebacken 1 UPPSAA ORRA UTHAE BOADSFAKTA Smedjebacken Innehåll Situationsplan Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 5 rum & kök... sid. rum & kök... sid. 6 SM 5 rum & kök... sid. ED

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia UPPSALA NORRA LUTHAGEN TEGELBACKEN Bli del av en ny historia Rustikt hantverk i modern tappning Då du flyttar till Norra Luthagen kommer du till en industrihistorisk adress som en gång rymde brädgårdar,

Läs mer

HELSINGBORG NORR. BOSTADSFAKTA Böljan

HELSINGBORG NORR. BOSTADSFAKTA Böljan HESIBOR ORR BOADSATA Böljan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 1 rum & kök...sid. 4 rum & kök...sid. 6 3 rum & kök...sid. 10 4 rum & kök...sid. 18 5 rum & kök...sid. emensamhetslokal och verksamhetslokaler...sid.

Läs mer

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler,

Läs mer

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. Berghus 4

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. Berghus 4 OCHOM IJEHOMSAJE BOADSATA Berghus Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar 1 rum & kök...sid. rum & kök...sid. 9 rum & kök...sid. rum & kök... sid. 5 rum & kök...sid. Våningsplan...sid. asadritningar...sid.

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN. INREDNING Original och tillval i din nya bostad

LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN. INREDNING Original och tillval i din nya bostad LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN INREDNING Original och tillval i din nya bostad När vi bygger bostäder gör vi det med omsorg. Vi är noggranna med att ha samma genomtänkta detaljkänsla inifrån och ut. Alla

Läs mer

stockholm gustavsberg BOSTADSFAKTA Porslinskvarteren 2

stockholm gustavsberg BOSTADSFAKTA Porslinskvarteren 2 stockholm gustavsberg BOADSFAKTA Porslinskvarteren Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar rum & kök...sid. 3 rum & kök... sid. rum & kök...sid. 3 5 rum & kök... sid. 36 Våningsplan...sid. Fasadritningar...

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer