STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant"

Transkript

1 STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

2 SÖDERNÄRA KVARTER VID BERGET På en av Stockholms mest eftertraktade adresser bygger vi fortsättningen på ett av JMs mest populära kvarter. Välkommen till Berghus 4 på Liljeholmskajen. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 BERGHUS 4 Där Liljeholmskajen skjuter upp i gröna Sjövikshöjden fortsätter vi med våra efterfrågade Berghus. Bara några meter från den ståtliga bergväggen och ett ögonkast från kajpromenaden reser vi områdets senaste tillskott, Berghus 4. Här bor du kontrastrikt med bergsbranten på husets ena sida och en spirande stadsdel med ett enastående vattenläge på den andra. I denna nybyggnation förbereder vi 55 moderna lägenheter i varierande storlekar från ett till fem rum och kök samt balkong, terrass eller uteplats. Berghus 4 får en ljus kropp där olika volymer i varierande höjder klättrar på varandra för att skapa en omväxlande enhet med indragna våningar och utskjutande terrasser. På en av dessa utskjutande volymer gör vi plats för en 150 kvadratmeter stor takterrass som är tillgänglig för alla boende. Nybyggd hiss med direktaccess till Årstabron Lika lätt som elegant kombinerar Berghus 4 berg och vatten med ett växande stadsläge. Här intill byggs dessutom den nya allmänna hissen som kommer att leda upp till berget och ge dig omedelbar tillgång till såväl Sjövikshöjden som Årstabron. Med den nya hissen blir det ännu smidigare att promenera och cykla över Årstaviken och in till Södermalm.

4 LILJEHOLMSTORGET MARIEVIK LILJEHOLMSKAJEN ÅRSTADAL BERGHUS 4 SJÖVIKSHÖJDEN ÅRSTABERG TUNNELBANA TVÄRBANAN BUSS PENDELTÅG Hiss Med den nya bergshissen intill husknuten är du uppe på Årstaberget på nolltid. Därefter kan du ta dig vidare mot Södermalm över Årstabron eller till Årstaskogens gröna vidder. Kommunikationer Den nya bergshissen gör avståndet till Årstabergs pendeltågsstation och Tvärbanan ännu kortare. Nära ligger även Liljeholmens tunnelbana och fl era busslinjer. Mataff är Fem minuters promenad från Berghus 4 ligger Hemköp vid Sjövikstorget. I mataff ären som har öppet alla dagar mellan 8 22 fi nns även en servicebutik för bland annat postärenden. Idrott Bollsport eller marklyft? Boule eller basket? Liljeholmen rymmer många idrottshallar och gym och ännu fl er träningsformer. Du hittar säkert en som passar dig. Shopping På hemmaplan växer utbudet av butiker och service. Du har även nära till Liljeholmstorget Galleria med omkring 90 butiker, caféer och restauranger. Natur Utanför bergshissen breder Årstaskogen ut sig i all sin prakt. I detta grönområde fi nner du allt från koloniträdgårdar, båtklubb, joggingspår och utegym. Kajpromenaden Liljeholmskajens vackra kajpromenad sträcker sig från Årstabroarna till Liljeholmsbron. Utmed den fi nns rastplatser vid både soldäck och småbåtshamn. Restauranger Vedeldade napolitanska pizzor, indisk take-away eller salladsbuffé med utsikt. Liljeholmskajen kan i dag ståta med ett brett utbud av läckerheter från världens alla hörn. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 OMRÅDET STADSDELEN SOM SÄTTER KAJKANT PÅ TILLVARON Liljeholmskajen är det bländande resultatet av vacker arkitektur, goda kommunikationer och smart stadsplanering. Att det sedan ligger inbäddat mellan både berg och kaj är en extra bonus. Essingeleden STADSHAGEN KUNGSHOLMEN NORRMALM Inom loppet av några år har Liljeholmskajen förvandlats till en stadsadress. Att våra hus, med en iögonfallande arkitektur utmed kajkanten eller längs bergsbranten, är en bidragande orsak till denna förädling kan ingen undgå. I dag lockar Liljeholmskajen med en förlängning av staden samtidigt som naturen breder ut sig runt kvartersknuten. Soldäck och uteserveringar Det är inga svårigheter att trivas i ett område vars vackra kajpromenad med solbryggor sträcker sig från bro till bro. Många caféer och restauranger dukar fram sina uteserveringar när säsongen tillåter. Redan nu finns här ett varierat utbud av butiker, E4 E20 LILLA ESSINGEN Mälaren Essingeleden MARIEBERG REIMERS- HOLME LILJEHOLMEN LÅNGHOLMEN HORNSTULL BERGHUS 4 SÖDERMALM GAMLA STAN Söderledstunneln ÅRSTA E4 E20 VÄSTBERG A Årstalänken Södra Länken service och aktiviteter. Fortsätter du en bit väster om kajen ligger Liljeholmstorget med omkring 90 butiker. Här bor du avskilt och nära på samma gång tack vare goda kommunikationer och genomtänkt stadsplanering. Med den nya hissen som leder upp till Årstabron blir Liljeholmkajen en ännu mer självklar del av södra Stockholm. Och kommer väl till pass om du snabbt och enkelt vill ta dig till Årstaberg, Södermalm eller planlöst strosa i Årstaskogen. 75

6 Från smarta ettor till rymliga femmor har Berghus 4 boendealternativ som passar de fl esta. Oavsett vilken storlek som passar dig har du alltid rum för gäster med gemensam takterrass samt gemensamhetslokal med tillhörande övernattningsrum. Elin Blixt, projektledare, JM. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 ARKITEKTUR TEGEL OCH PUTS PÅ KLÄTTRANDE VOLYMER Berghus 4 får en utformning som lånar sitt uttryck från berget. Med både hiss och trappa uppför branten är det också en byggnad som ger dig smidigare tillgång till både berget och innerstaden. Ett modernt kvarter klätt i klassiska material, ungefär så beskriver projektledaren Elin Blixt det nya huset på Lilljeholmskajen. Berghus 4 får en klassisk sockelvåning i ett brungrått tegel och över det en putsfasad i olika grå nyanser. Det är bara en huskropp, men fältet av tegel som delar av putsen och de olika höjderna gör att man upplever den som två. Berghus 4 blir en uttrycksfull huskropp som består av flera sammanfogade volymer av varierande höjd och utformning. Med tydliga nivåskillnader som klättrar på varandra påminner huset nästan om berget det ligger intill. Där Liljeholmskajen möter Södermalm Från Berghus 4 tar du dig lätt upp på berget och vidare mot bron, pendeln eller Tvärbanan antingen via den efterlängtade bergshissen som hamnar på husets ena sida, eller trappan som vi bygger på den andra. Det här blir ett kvarter som ligger lite avskilt samtidigt som det är centralt med ett läge vid hissen upp på berget, säger Elin Blixt. Hissen blir ett markerande avslut på Sjöviksvägen. Den kommer att knyta samman Liljeholmskajen med Södermalm och Årstaberg genom att förkorta avståndet avsevärt.

8 HÅLLBAR STIL MED JM ORIGINALINREDNING Inredningen i Berghus 4 utgår från en modern formtradition med inslag av hållbara naturmaterial. Här får du en ljus och elegant grund med vita väggar och en mattlackad ekparkett som du lätt bygger vidare på. Vitmålade väggar Mattlackad, trestavig ekparkett För att du ska kunna bo i din JM-bostad länge sätter våra inredare samman ett JM Original med fokus på form, funktion och hållbarhet. Eftersom ditt hem ska hålla stilen länge inreder vi i största möjliga mån med naturmaterial. En mattlackad ekparkett som golv är stilfullt, samspelar fint med andra träslag och får en vacker patina med åren. Vitmålade väggar ger dig en ren fond och framhäver dina personliga inredningsdetaljer. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du handplocka dina detaljer ur vårt gedigna tillvalssortiment, om du bokar i ett tidigt skede. Kompletta kök och behagliga badrum Eftersom det moderna köket är lika mycket en social mötesplats som en praktisk matsal inreder vi det därefter. Smakfulla detaljer i form av en mörkgrå bänkskiva, ljusgrå kökssnickerier och tegelformade, vita kakelplattor möter moderna och rostfria vitvaror. I de helkaklade badrummen skapar vi utrymmen för avkoppling och effektivitet. Med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och torkställ löser du lätt dina tvättbestyr. Goda förvaringsutrymmen finns i kommod och väggskåp. Duschen skärmar vi av bakom en glasvägg. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

9 JM ORIGINAL I Berghus 4 vill vi att berget och exteriören ska kännas igen i inredningen. Av den anledningen har vi valt ett stiligt grått kök med influenser från industriromantiken, kakel i tegelsättning och rostfria vitvaror. Marie Ramse, inredningsansvarig, JM. Ljusgrå köksluckor och lådor Rostfria, energisnåla vitvaror Mörkgrå laminatskiva Kökskakel i tegelförband Marie Ramse, inredningsansvarig, JM.

10 DETTA FÅR DU MED JM ORIGINAL HALL Klädförvaring i anslutning till entrén Säkerhetsdörr med både säkerhetslås och titthål Rymliga ytor som uppfyller tillgänglighetskrav KÖK Genomarbetad, utvald grundinredning Ergonomisk arbetsbänk med yta i laminat Snålspolande blandare i krom Dämpade och väldesignade fullutdragslådor Modern och energisnål induktionshäll Lättstädade ytor Integrerad diskmaskin Rostfria vitvaror med bra energiklass Hel diskbänk Kakel som stänkskydd Smidig spiskåpa med god belysning Källsorteringslådor under diskhon Vita kakelplattor i tegelförband i köket. WC / DUSCH Vackra och lättskötta klinkergolv Snålspolande toalett Snålspolande blandare i krom BAD Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv God förvaring i kommod och väggskåp Eluttag med säker placering Energiklassad tvättmaskin och torktumlare Praktisk arbetsbänk över tvättutrustning Snålspolande toalett Flexibel torkställning med 10 meters torklängd Neutral duschvägg i klarglas Snålspolande blandare i krom UTANFÖR DIN BOSTAD Förråd Cykel-/ barnvagnsförråd Gemensam terrass Bra belysning för trygghet och säkerhet Energisnåla fönster Hiss Parkeringsmöjlighet i bergrumsgaraget Gemensamhetslokal Övernattningsrum Nylagd mattlackad ekparkett på golvet. ÖVRIGT Stilsäker och genomgående inredning Flera eluttag i varje rum Triple Play i hall, kök, sov- och vardagsrum Naturligt vacker och tålig ekparkett Enhetligt målade väggar i hela bostaden Fönsterbänkar i natursten Klädkammare har utbyggbar inredning

11 JM ORIGINAL EN NÄRMARE TITT PÅ DETALJERNA Från hiss till hall Kliv in i din nya bostad och möt en hall med en nylagd ekparkett. Väggarna är vitmålade och mittemot entrén finns förvaring som effektivt slukar allt från vinterjackor till svampplockarstövlar. Helkaklade badrum med tvätt I det helkaklade badrummet ligger ett mörkgrått klinker på golvet medan vita kakelplattor klättrar upp för väggarna. Här finns tvättmaskin och torktumlare från Siemens såväl som kommod och arbetsbänk. Duschen skärmar vi av med en vägg i klarglas. I de större lägenheterna finns även en extra WC. Gråa toner i köket I köket blir du välkomnad av en elegant gråskala. Här dukar vi upp en smakfull inredning 3 rum med luckor & och kök, bänkskåp 88 i ljusgrått, m2 en mörkare laminatskiva och vita kakelplattor i tegelförband. Självklart är köket också utrustat med moderna och rostfria vitvaror. Vardagsrummet blir hemmets nav Vardagsrummet ligger i öppet samband med köket, såvida du inte har valt att skilja dem åt med en tillvalsvägg. Öppna, välplanerade och lättmöblerade ytor är i fokus i rummet som blir hemmets sociala nav. God sömn i tysta sovrum I sovrummet ser vi till att du får gott om rum för dubbelsäng och nattduksbord samt gott om förvaringsutrymme i antingen garderob eller klädkammare. Friska uterum I Berghus 4 har de flesta lägenheterna antingen balkong, terrass eller egen uteplats där du kan njuta av såväl hemodlingar som umgänge. För ännu större sällskap har du kvarterets gemensamma terrass till förfogande. Välplanerade uterum BALKONG 6kvm VARDAGSRUM 22kvm Öppen eller stängd planlösning F STI G TM TT BAD/TVÄTT Rofyllda badrum med tvättfunktion K KÖK 17kvm ENTRÉ DM M/U HALL G L6 KPH God förvaring i antingen garderob eller klädkammare SOVRUM 2 15kvm SOVRUM 1 10kvm KLK 3kvm Exempel på planlösning 3 rok / 88 kvm

12 HEMLIGHETERNA BAKOM VÅRA HÅLLBARA LÅGENERGIHUS En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. Därför energiklassar vi alla våra nya bostäder. Hållbarhetstänket genomsyrar våra bostäder från påbörjad ritning till genomförd inflytt. JM bygger bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav. Faktum är att vår energistandard är 30 procent lägre än Boverkets normkrav. Att vi energiklassar alla våra nya bostäder gör det dessutom lättare för dig, som funderar på att bo i ett av våra hus, att jämföra alternativen sinsemellan. Bo energisnålt Våra lågenergihus har välisolerade och täta väggar, tak och golv, energieffektiva fönster och genomtänkta installationslösningar. Bland annat sker alltid återvinning av värmen i frånluften och individuell mätning av varmvattnet. I de flesta av husen har vi dessutom en väderprognosstyrning som reglerar värmen med hjälp av data från detaljerade, lokala väderprognoser. Hänsyn tas till temperatur, fukt och vind på ett sätt som gör att systemet kan arbeta jämnare och bespara inköpt energi. Prisbelönad miljöstandard Alla dessa åtgärder innebär sammantaget kapade uppvärmningskostnader och minskade koldioxidutsläpp. Bostaden är dessutom byggd för att underlätta en grönare vardag med bland annat energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer, sunda och beprövade byggmaterial samt utrymmen för källsortering vann vi pris för vårt hållbarhetsarbete och vår höga miljöstandard. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

13 HÅLLBARHET Stor gemensam takterrass. Induktionshäll i kök. Energisnål kyl, frys och tvättmaskin. Individuell varmvattenmätning. Resurseff ektiv belysning i kök och ovanför spegel i badrum. Välisolerade fönster. Sunda material. Tjockare isolering i väggar och yttertak. Observera att illustrationen ovan inte representerar detta projekt. Däremot innehåller alla JM bostäder nämnda hållbarhetsfunktioner.

14 SÅ ENKELT KÖPER DU EN BOSTAD AV JM 1. Visning På jm.se och i tidningsannonser får du information om när vi visar våra nya bostäder. På våra visningar kan du se modeller, ritningar och illustrationer som beskriver hur bostäderna kommer att se ut när de är klara. 2. Bokning När du har hittat den lägenhet du vill ha kan du skriva ett bokningsavtal. Avtalet innebär att en specifik lägenhet blir bokad för din räkning. 3. Kontraktskrivning När vi på JM fått in tillräckligt med bokningar för att starta produktionen av huset är det dags att skriva kontrakt, ett så kallat upplåtelseavtal alternativt ett förhandsavtal. 4. Informationsmöten Under tiden du väntar på att din nya bostad ska färdigställas håller vi ett antal olika informationsmöten. På våra möten får du tillfälle att ställa frågor och du får dessutom möjlighet att lära känna dina nya grannar. Vi berättar också kontinuerligt via e-post och brev om hur arbetet med de nya bostäderna fortskrider. 5. Inredningsval Under den här processen får du, som bokar i tidigt skede, träffa våra erfarna inredare som hjälper dig med valet av inredning i din bostad. De kan ge dig professionella råd om färgsättning, materialval och andra inredningsdetaljer. Som stöd får du katalogen Inredningsval som beskriver vilka olika val av inredning du har möjlighet att göra. 6. Kontroll och besiktning När det närmar sig tillträde av den nya bostaden är det dags för inredningsvisning och besiktning. Till inredningsvisningen har din inredningsansvarige säkerställt att dina inredningsval stämmer. Vid besiktningen kontrollerar en utomstående besiktningsman att arbetet är fackmannamässigt utfört. 7. Slutbetalning Innan du tillträder lägenheten är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen, den s. k. slutlikviden. Vid den här tidpunkten ska du också betala slutfakturan på de eventuella inredningsval du beställt. 8. Tillträde Senast tre månader före tillträdet får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. På tillträdesdagen bekräftar du att slutbetalningen är gjord. Vi träffas i din nya bostad för att vi ska kunna lämna över nycklarna och den nya bostaden till dig.

15 VIP-KUNDER FÅR FÖRTUR Våra VIP-kunder får veta var och hur vi ska bygga före alla andra, och, viktigast av allt: förtur till alla JMs och Borätts bostäder. I förmånerna ingår också VIP-magasinet entré som utkommer med 4 nr per år. Läs mer och registrera dig som VIP-kund på jm.se jm.se

16 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Large Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbild: Carbonwhite Foto: Johnér, Gustav Kaiser, Marie Ramse, Kristofer Johnsson, Shutterstock, Folio Produktionsår: 2014 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Internet jm.se

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. Berghus 4

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. Berghus 4 OCHOM IJEHOMSAJE BOADSATA Berghus Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar 1 rum & kök...sid. rum & kök...sid. 9 rum & kök...sid. rum & kök... sid. 5 rum & kök...sid. Våningsplan...sid. asadritningar...sid.

Läs mer

STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY. TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrande åläge

STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY. TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrande åläge STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrade åläge Strax itill Tegelbruket fl yter Väsbyå fram, katad av ett trevligt promeadstråk. Rofyllda och väldispoerade sovrum. JM reserverar

Läs mer

Stockholm långbro park. Grindstugorna

Stockholm långbro park. Grindstugorna Stockholm långbro park bostadsfakta rindstugorna Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 6 5 rum & kök...sid. Våningsplan... sid. Fasadritningar... sid. 8 JM Original...sid.

Läs mer

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter

Läs mer

HELSINGBORG NORR. BOSTADSFAKTA Böljan

HELSINGBORG NORR. BOSTADSFAKTA Böljan HESIBOR ORR BOADSATA Böljan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 1 rum & kök...sid. 4 rum & kök...sid. 6 3 rum & kök...sid. 10 4 rum & kök...sid. 18 5 rum & kök...sid. emensamhetslokal och verksamhetslokaler...sid.

Läs mer

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler,

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

BOSTADSFAKTA Fiskartorpet

BOSTADSFAKTA Fiskartorpet Stockholm ÖERA BOADSFATA Fiskartorpet Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. rum & kök...sid. 5 Våningsplan...sid. 6 Fasader...sid. J Original...sid. Rumsbeskrivning...sid.

Läs mer

STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress

STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress STOCKHOLM LIDINGÖ DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress Dalénum växer vidare På Lidingös soligaste läge bygger JM en ny stadsdel från grunden. Dalénum är den inspirerande boendemiljön som blandar nutidsarkitektur

Läs mer

stockholm gustavsberg BOSTADSFAKTA Porslinskvarteren 2

stockholm gustavsberg BOSTADSFAKTA Porslinskvarteren 2 stockholm gustavsberg BOADSFAKTA Porslinskvarteren Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar rum & kök...sid. 3 rum & kök... sid. rum & kök...sid. 3 5 rum & kök... sid. 36 Våningsplan...sid. Fasadritningar...

Läs mer

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder!

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder! Blecktornet Södermalm Vi ses hemma hos oss på Söder! På tiden det begav sig. Ett foto från 1939 visar Metargatan 15 och det bostadshus som då låg på samma fastighet där Abacus nu bygger Brf Blecktornet.

Läs mer

Drömmen om här och nu

Drömmen om här och nu BRF HOVÅS PARK Drömmen om här och nu STEG Oxsjön Havet, naturen och det bästa från staden Väg 158 Askimsbadet Säröbanan Fascinerande visioner är nu på väg att bli verklighet i Nya Hovås. Här växer en mysig

Läs mer

mer tid att leva och bo

mer tid att leva och bo Trollskogen Bromma En central bostad ger mer tid att leva och bo Trollskogen Järntorget bygger Brf Trollskogen med 105 stycken ljusa och vackra bostadsrätter fördelade på sex trapphus samt två lokaler.

Läs mer

BRF GREENROOF. Drömmen om ett cityhak med grönt tak

BRF GREENROOF. Drömmen om ett cityhak med grönt tak BRF GREENROOF Drömmen om ett cityhak med grönt tak Skönt och grönt mitt i stan Hisingsparken St Jörgen Park Golf 2,5 km E6 Brf Greenroof är vår tredje och sista etapp i populära Kvillebäcken i Göteborg.

Läs mer

STOCKHOLM, BROMMA BOSTADSFAKTA NOCKEBYLUNDEN 2

STOCKHOLM, BROMMA BOSTADSFAKTA NOCKEBYLUNDEN 2 OCHOM, BROMMA BOADSATA NOCEBYUNDEN INNEHÅ SITUATIONSPAN Situationsplan...sid. C:\Users\HannaM\Documents\Ceremonien_central_HannaM.rvt -- 6::9 Planlösningar & kök...sid. & kök...sid. 5 & kök... sid. 5 &

Läs mer

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Moderna drömhem mitt i Nyköping City Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Välkommen till Östra Villastaden ett smakfullt boende mitt i centrala Nyköping Vill du bo mitt i charmiga Nyköping? Då hälsar

Läs mer

trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område besqab.se/tradgardsstaden

trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område besqab.se/tradgardsstaden trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. besqab.se/tradgardsstaden mäklare Svensk Fastighetsförmedling,

Läs mer

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR DIN STÖRSTA AFFÄR SKA KITTLA UNDER FÖTTERNA. INTE I MAGEN. En kopp nybryggt kaffe och mjukt kittlande grässtrån under tårna. Drömmer inte du också om en sådan start

Läs mer

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö stockholm lidingö DALÉNUM Välkommen till en ny sida av Lidingö Innehåll Intervju med JMs VD...sid. 4 Visionen för Dalénum...sid. 6 Kommunikationer...sid. 8 Dina nya vyer...sid. 10 Det goda livet...sid.

Läs mer

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder SVEDALA Segestrand SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder Huset sträcker sig högt över landskapet. Tio våningar hemkänsla Nu bygger Seniorgården Segestrand som är ett 55+boende, tre minuters promenad

Läs mer

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden Tyresö tyresö STRANDTORG Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden N jut av design och kom fort på hemmaplan. Ett behagligt hem med vackra former Flytta till den väletablerade trädgårdsstaden i Tyresö Strand.

Läs mer

Storseglet. Henriksdalshamnen

Storseglet. Henriksdalshamnen Storseglet Henriksdalshamnen Områdesbeskrivning Hammarby Sjöstad är ett av Stockholms största stadsutvecklingsprojekt. Området är ett mycket lyckat exempel på modern stadsutveckling. Dess unika blandning

Läs mer

Gudö Park. Kedjehus i Haninge. Familjeidyll lite söder om söder

Gudö Park. Kedjehus i Haninge. Familjeidyll lite söder om söder Gudö Park Kedjehus i Haninge Familjeidyll lite söder om söder Hitta hem lite söder om Stockholm Nära till natur och badsjö. Och bara 20 minuter till stan! Lite söder om Söder i Haninge kommun, växer ett

Läs mer

Trygga framtiden. Brf Ljusglimten. Här bor du som är över 55 år i en öppen, ljus och hållbar miljö nära alla tänkbara bekvämligheter.

Trygga framtiden. Brf Ljusglimten. Här bor du som är över 55 år i en öppen, ljus och hållbar miljö nära alla tänkbara bekvämligheter. Trygga framtiden Brf Ljusglimten. Här bor du som är över 55 år i en öppen, ljus och hållbar miljö nära alla tänkbara bekvämligheter. Innehåll Nya Tuve Centrum 4 Trygga framtiden 6 Nära och bekvämt 8 Förändring

Läs mer

Bo i en lite grönare del av Uppsala.

Bo i en lite grönare del av Uppsala. Bo i en lite grönare del av Uppsala. Brf. Solgläntan, Gränby Backe. Välkommen till kvarterets tornhus med lummig takterrass och blomstrande innergård. En solig glänta med strålande framtidsutsikter. Soliga

Läs mer

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd Låt humöret blomma flytta till Lomma Härliga bad, långa strandpromenader och livfullt hamnliv är bara några anledningar till att Lommaborna

Läs mer

Brf Pilgrimsfalken Inspiration & Bofakta. Bo bra må bättre. Välkommen till Bonum i Uppsala

Brf Pilgrimsfalken Inspiration & Bofakta. Bo bra må bättre. Välkommen till Bonum i Uppsala Brf Pilgrimsfalken Inspiration & Bofakta Bo bra må bättre Välkommen till Bonum i Uppsala Brf Pilgrimsfalken ett seniorboende med många möjligheter i Kapellgärdsallén Äntligen! Nu bygger vi etapp 3 i Kapellgärdsallén,

Läs mer

Brf Stationsparken VÄXJÖ

Brf Stationsparken VÄXJÖ Brf Stationsparken VÄXJÖ tänk dig en morgonpromenad runt sjön en solig lördag. en snabb dusch hemma, sen lite shopping på stan och en kaffe på favoritkaféet. välkommen till brf stationsparken växjös charmigaste

Läs mer