VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET"

Transkript

1 c VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET VI ERBJUDER DIG RUM FÖR FRAMTID

2 TOPPMODERNA LÄGENHETER I CITY-LÄGE Skaffa dig ett unikt läge mitt i centrala Östersund, i en fastighet som värnar om människors hälsa och vår miljö. Fastigheten har en tidlös design med inspiration från den gamla byggnaden som stod på platsen. Vi har kombinerat den äldre atmosfären med toppmodern teknik. Nya Centralpalatset är en miljöcertifierad byggnad där energi, inneklimat och material har styrt arkitekturen och uppförandet. Fastighetens centrala läge - mitt på gågatan i Östersunds centrum - gör att du enkelt tar dig till andra delar av staden via buss, cykel och andra kommunikationer. Med några minuters promenad når du flygbussarna som sedan snabbt och smidigt tar dig till och från flygplatsen på Frösön. Ett perfekt boende för dig som uppskattar shopping, restauranger, nöjen och fina rekreationsområden precis runt hörnet. Välkommen till Östersunds mest centrala läge. MILJÖBYGGNAD - ETT KVITTO PÅ BRA MILJÖANSVAR Miljöbyggnad är ett svenskt system för att certifiera byggnader inom energi, inneklimat och material. Det är utvecklat för att värna om människors hälsa och vår miljö. Certifieringen utfärdas av Sweden Green Building Council

3 FAKTA OM LÄGENHETERNA VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET Nya Centralpalatset rymmer välplanerade och funktionella lägenheter med tidlös och stilren design. Här får du ett helt nytt, modernt och bekvämt hem med ett oslagbart läge mitt i city. Välj mellan en lugn oas med uteplats mot innergården, en charmig lägenhet med vindskänsla eller ett hem med vy mot gågatan för dig som vill känna stadens puls. LÄGENHETER MED UTSIKT OCH RYMD Alla lägenheter mot innergården har uteplats eller balkong med utsikt över Storsjön och Frösön. Lägenheterna mot Prästgatan och Biblioteksgatan på plan 4 har franska balkonger. Samtliga lägenheter har hög standard och enhetlig inredning med ljusa materialval. Genomgående mattlackad ekparkett, vitmålade väggar, klinker i hall och badrum och yteffektiva, lättmöblerade rum. Bostäderna är belägna på våningsplan 4-7 med entré från Prästgatan. Hiss finns. MODERN OCH ENERGIEFFEKTIV UTRUSTNING Samtliga lägenheter har moderna kök från Marbodal. Köken är utrustade med toppmoderna mikrovågsugn och diskmaskin. Helkaklade badrum med elektrisk golvvärme och handdukstork, grått klinkergolv Fastigheten är ljudisolerad med stegljudsisolering i hela fastigheten. FASTIGHET: Barberaren 7 INFLYTTNING: September 2015 HISS: Ja HYGIEN: Dusch med duschvägg DISKMASKIN: Ja GLASKERAMIKHÄLL: Ja INBYGGD UGN: Ja MIKROVÅGSUGN: Ja TVÄTTMASKIN: Ja TORKTUMLARE: Ja INNERGÅRD: Ja FÖRRÅD: Ja PARKERING: TV Grundutbud BREDBAND Stadsnätets fiber via eget abonnemang RÖKFRI FASTIGHET Nya Centralpalatset är en rökfri fastighet. Det innebär att rökförbud gäller såväl i bostaden som på balkonger, gårdar och andra gemensamma utrymmen. Vi har rökförbud i våra fastigheter eftersom detta stärker brandsäkerheten och underlättar för boende med alleriger. Vi är också övertygade om att detta ökar trivseln och tryggheten för alla i fastigheten. KRAV PÅ HEMFÖRSÄKRING En lägenhetsbrand eller vattenskada kan få stora konsekvenser. Även om ingen person kommer till skada kan värdet på dina tillhörigheter gå förlorat. Och skulle det vara någon eller något i ditt hushåll som orsakat tillbudet, kan du bli ekonomiskt ansvarig även för andras skador. Vi har därför krav att som hyresgäst hos oss måste du teckna en hemförsäkring. MER INFORMATION

4 79 KVM 2 RUM OCH LÄGENHET NR: 1201 VÅNINGSPLAN: 4 Ja, fransk Ja MÅNADSHYRA: kr Rymlig och ljus tvåa med attraktivt gavelläge, fransk balkong och uteplats. Ljus och luftig lägenhet med fönster åt två väderstreck. Vardagsrum och kök med öppen planlösning och fransk balkong mot gågatan. Från sovrummet har du utgång till uteplats mot den gemensamma innergården. Stor och inbjudande hall med goda avhängningsytor för kläder och skor, garderob samt ett separat förråd med goda förvaringsmöjligheter. mikrovågsugn och diskmaskin. Bra arbetsytor. Trevlig matplats för 4-5 personer med morgon- och förmiddagssol samt öppen planlösning till vardagsrummet. Luftigt och öppet vardagsrum med ljusinsläpp. Fransk balkong. Rymligt sovrum i nordvästläge. Här finns plats för dubbelsäng samt annan inredning. Goda förvaringsmöjligheter i garderober längs en hel vägg. Stora fönster ger ett skönt ljusinsläpp. Utgång till uteplats med fin utsikt över hustaken och Storsjön. Helkaklat badrum med elektrisk golvvärme och handdukstork, grått klinkergolv Lägenhetens förråd är belägen i lägenheten. I huset finns även cykelförråd. Hiss finns.

5 52 KVM 2 RUM OCH Härlig och välplanerad tvåa med stora fönster och fransk balkong i både vardagsrum och sovrum, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utsikt mot gågatan. LÄGENHET NR: 1202 VÅNINGSPLAN: 4 Ja, fransk MÅNADSHYRA: kr Liten välkomnade hall med plats för ytterplagg, skor och diverse förvaring. Garderob och städskåp. mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats för 4-5 personer med öppen planlösning till vardagsrummet. Luftigt och öppet vardagsrum med bra ljusinsläpp. Fransk balkong. Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg. Fönster och fransk balkong mot gågatan ger ett skönt ljusinsläpp.

6 63 KVM 2 RUM OCH Stor tvåa med attraktivt gavelläge och två franska balkonger. Vardagsrum och sovrum med utblick över gågatan och Stjärntorget. Hjärtat i lägenheten är det rymliga vardagsrummet med stora fönsterpartier i två olika väderstreck, vilket ger en luftig atmosfär. LÄGENHET NR: 1203 VÅNINGSPLAN: 4 Ja, fransk MÅNADSHYRA: kr Välkomnande och möblerbar hall med goda avhängningsytor för kläder och skor, städskåp och garderob. mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats för 4-5 personer. Fransk balkong. Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönster som ger ett underbart ljusinsläpp. Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg. Fönster och fransk balkong mot gågatan ger ett skönt ljusinsläpp.

7 86 KVM 3 RUM OCH Ljus och rymlig trea med två sovrum, kök och vardagsrum i fil. Samtliga rum har fönster och fransk balkong i ljust söderläge. LÄGENHET NR: 1204 VÅNINGSPLAN: 4 Ja, fransk MÅNADSHYRA: kr Liten välkomnade hall med plats för ytterplagg, skor och diverse förvaring. mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats för 4-5 personer. Fransk balkong. Generöst vardagsrum med gott om utrymme för både soffgrupp och matplats. Stort ljusinsläpp via väl tilltagna fönster som vetter mot Biblioteksgatan. Fransk balkong. 1 Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg. Fönster och fransk balkong ger ett skönt ljusinsläpp. 2 Mindre sovrum med plats för såväl enkelsäng som skrivbord eller liknade möblemang. Kan även lämpa sig som kontor. Ingång till förråd/klädkammare med förvaringsmöjligheter. Fransk balkong. Lägenhetens förråd är belägen i lägenheten. I huset finns även cykelförråd. Hiss finns.

8 79 KVM 3 RUM OCH LÄGENHET NR: 1205 VÅNINGSPLAN: 4 Ja, fransk MÅNADSHYRA: kr Ljus och välplanerad trea med attraktivt gavelläge med fin utsikt. Rummen ligger i fil med stora fönsterpartier i två väderstreck, vilket ger en luftig atmosfär. Vardagsrum och kök i vinkel med öppen planlösning och gott om ljusinsläpp. Kapprum med plats för ytterplagg, skor och diverse förvaring. mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats för 4-5 personer. Bra arbetsytor och öppen planlösning till vardagsrummet. Luftigt och öppet vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Fransk balkong. 1 Funktionellt och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt annan inredning. Stora fönster och fransk balkong ger ett skönt ljusinsläpp. Sovrummet har ingång till klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. 2 Mindre sovrum med plats för såväl enkelsäng som skrivbord eller liknande möblemang. Kan även lämpa sig som kontor. Fransk balkong.

9 57 KVM 2 RUM OCH LÄGENHET NR: 1206 VÅNINGSPLAN: 4 Ja MÅNADSHYRA: kr Öppen och väldisponerad hörnlägenhet med rymlig uteplats mot den gemensamma innergården. Vardagsrum och kök i vinkel med öppen planlösning. Liten välkomnade hall med plats för ytterplagg, skor och diverse förvaring. mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats för 4-5 personer. Bra arbetsytor och öppen planlösning till vardagsrummet. Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck och fin utsikt mot innergården. Utgång till uteplatsen. Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg.

10 52 KVM 2 RUM OCH Mysig tvåa med uteplats. Vardagsrum och kök i vinkel med öppen planlösning. Från vardagsrynnet har du utgång till uteplats mot innergården. LÄGENHET NR: 1207 VÅNINGSPLAN: 4 Ja MÅNADSHYRA: kr Liten välkomnade hall med goda avhängningsytor för kläder och skor, städskåp samt diverse förvaring. mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats för 4-5 personer. Bra arbetsytor och öppen planlösning till vardagsrummet. Trevligt, ljust vardagsrum med utgång till uteplats mot innergården Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg.

11 79 KVM 2 RUM OCH Rymlig och ljus lägenhet med högt läge och utsikt mot Storsjön och Frösön. Fönster åt två väderstreck gör att lägenheten känns ljus och luftig. Vardagsrum och kök i vinkel med öppen planlösning och vy mot gågatan. Från sovrummet har du utgång till balkong. LÄGENHET NR: 1301 VÅNINGSPLAN: 5 Ja MÅNADSHYRA: kr Stor, möblerbar hall med goda avhängningsytor för kläder och skor samt ett separat förråd med goda förvaringsmöjligheter. mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats för 4-5 personer. Bra arbetsytor och öppen planlösning till vardagsrummet. Ljust och luftigt vardagsrum med underbart ljusinsläpp. Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg. Fönster och utgång till balkong. Lägenhetens förråd är belägen i lägenheten. I huset finns även cykelförråd. Hiss finns.

12 52 KVM 2 RUM OCH Ljus och välplanerad lägenhet med högt läge med utsikt mot gågatan. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. LÄGENHET NR: 1302 VÅNINGSPLAN: 5 MÅNADSHYRA: kr Liten välkomnade hall med plats för ytterplagg, skor och diverse förvaring. mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats för 4-5 personer. Bra arbetsytor och öppen planlösning till vardagsrummet. Luftigt och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp. Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg.

13 63 KVM 2 RUM OCH Fin och ljus tvåa med ett högt läge på gaveln i korsningen Biblioteksgatan/Prästgatan. Vardagsrum och sovrum med utblick över gågatan och Stjärntorget. Hjärtat i lägenheten är det rymliga vardagsrummet med stora fönsterpartier i två olika väderstreck, vilket ger en luftig känsla. LÄGENHET NR: 1303 VÅNINGSPLAN: 5 MÅNADSHYRA: kr Välkomnande och möblerbar hall med goda avhängningsytor för kläder och skor, städskåp och garderob. mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats för 4-5 personer. Bra arbetsytor och öppen planlösning till vardagsrummet. Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönster som ger ett underbart ljusinsläpp. Rummet har gott om plats för både soffgrupp och annan inredning. Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg.

14 86 KVM 3 RUM OCH LÄGENHET NR: 1304 VÅNINGSPLAN: 5 MÅNADSHYRA: kr Ljus och rymlig lägenhet med högt läge och fin utsikt. De två sovrummen, kök och vardagsrum ligger i fil där samtliga rum har fönster i söderläge. Välkomnade hall med plats för ytterplagg, skor och diverse förvaring. mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats för 4-5 personer. Generöst vardagsrum med gott om utrymme för både soffgrupp och matplats. Stort ljusinsläpp via väl tilltagna fönster som vetter mot Biblioteksgatan. 1 Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg. 2 Mindre sovrum med plats för såväl enkelsäng som skrivbord eller liknade möblemang. Kan även lämpa sig som kontor. Ingång till förråd/klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

15 77 KVM 3 RUM OCH LÄGENHET NR: 1305 VÅNINGSPLAN: 5 MÅNADSHYRA: kr Lägenhet med charmiga snedtak, insynsskyddat läge och vacker utsikt över takåsarna, Storsjön och Frösön. Den öppna sällskapsytan i vardagsrummet med fönster åt två håll och ljusinsläpp från takkupor ger en mysig atmosfär. Goda förvaringsmöjligheter med garderober längs väggen i hall och klädkammare i anslutning till sovrummet. Kapprum med plats för ytterplagg, skor och diverse förvaring. mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats för 4-5 personer med utsikt mot Storsjön och Frösön. Luftigt och öppet vardagsrum med snedtak och takkupa som ger ett fint ljusinsläpp. 1 Funktionellt och rymligt sovrum med snedtak och plats för dubbelsäng samt annan inredning. Sovrummet har ingång till klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. 2 Mindre sovrum med snedtak och plats för såväl enkelsäng som skrivbord eller liknande möblemang. Kan även lämpa sig som kontor.

16 57 KVM 2 RUM OCH LÄGENHET NR: 1306 VÅNINGSPLAN: 5 Ja MÅNADSHYRA: kr Öppen och väldisponerad hörlägenhet med attraktivt gavelläge. Vardagsrum och kök med öppen planlösning och utgång till rymlig balkong i vinkel med fantastisk utsikt mot Storsjön och Frösön. Liten välkomnade hall med plats för ytterplagg, skor och diverse förvaring. mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats för 4-5 personer. Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck. Utgång till den rymliga balkongen med fantastisk utsikt mot Storjön och Frösön. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt annan inredning. Goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg.

17 52 KVM 2 RUM OCH Mysig tvåa mot innergård med kvällssol. Vardagsrum och kök i vinkel med öppen planlösning. Från vardagsrummet har du utgång till en balkong med utsikt över Storsjön. LÄGENHET NR: 1307 VÅNINGSPLAN: 5 Ja MÅNADSHYRA: kr Liten välkomnade hall med plats för ytterplagg, skor, städskåp och diverse förvaring. mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats för 4-5 personer. Trevligt, ljust vardagsrum med utgång till balkong med utsikt över Storsjön och Frösön. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt annan inredning. Goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg.

18 78 KVM 2 RUM OCH I den här ljusa, luftiga lägenheten bor du rymligt, bekvämt och högt upp med utblick över såväl gågatan som Storsjön. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Snedtak och fönsterkupa mot gågatan ger en härlig vindskänsla. LÄGENHET NR: 1401 VÅNINGSPLAN: 6 Ja MÅNADSHYRA: kr Stor, möblerbar hall med goda avhängningsytor för kläder och skor samt ett separat förråd med goda förvaringsmöjligheter. mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats för 4-5 personer. Bra arbetsytor och öppen planlösning till vardagsrummet. Ljust och luftigt vardagsrum med snedtak och en fönsterkupa med behagligt ljusinsläpp. Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg. Fönster och utgång till balkong mot innergården. Lägenhetens förråd är belägen i lägenheten. I huset finns även cykelförråd. Hiss finns.

19 51 KVM 2 RUM OCH Mysig lägenhet med högt läge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Snedtak och vackra fönsterkupor mot gågatan ger en charmig city-känsla. LÄGENHET NR: 1402 VÅNINGSPLAN: 6 MÅNADSHYRA: kr Liten välkomnade hall med plats för ytterplagg, skor och diverse förvaring. mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats för ca 4-5 personer med öppen planlösning till det ljusa vardagsrummet. Ljust och luftigt vardagsrum med snedtak och en fönsterkupa med behagligt ljusinsläpp. Sovrum med snedtak, plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg.

20 107 KVM 4 RUM OCH LÄGENHET NR: 1403 VÅNINGSPLAN: 6-7 MÅNADSHYRA: kr Läcker lägenhet i etage med vindsloft högst upp på gaveln. Trappa till övre plan och takfönster ger en mysfaktor utöver det vanliga. - NEDRE PLAN Såväl nedre som övre hall har goda avhängningsytor för kläder och skor samt diverse förvaring. /MATRUM - NEDRE PLAN Praktiskt arbetskök med bra arbetsytor och matrum med matplats för 6-8 personer. mikrovågsugn och diskmaskin. - NEDRE PLAN Trevligt, öppet vardagsrum med snedtak och behagligt ljusinsläpp. - NEDRE PLAN Mindre sovrum med snedtak och plats för såväl enkelsäng som skrivbord eller liknade möblemang. Kan även lämpa sig som kontor. - NEDRE PLAN - ÖVRE PLAN Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg. Snedtak och takfönster. ALLRUM - ÖVRE PLAN Tornrum med fyra takfönster, passar utmärkt som allrum. WC - ÖVRE PLAN Helkaklade väggar med grått klinkergolv och väggar klädda med ljust kakel. Vägghängd wc och tvättställ.

21 51 KVM 2 RUM OCH LÄGENHET NR: 1404 VÅNINGSPLAN: 6 MÅNADSHYRA: kr Högt uppe i huset ligger denna mysiga lägenhet med utsikt över staden. Vardagsrum och kök i vinkel med öppen planlösning och fint ljusinsläpp genom fönsterkupor. En lägenhet med mycket charm och karaktär. Liten välkomnade hall med plats för ytterplagg, skor och diverse förvaring. mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats för ca 4-5 personer med öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljust och öppet vardagsrum med snedtak och ett skönt ljusinsläpp. Sovrum med snedtak och plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg.

22 45 KVM 1 RUM OCH KOKVRÅ Kvadratsmart, charmig etta med ostört läge högt uppe i huset med utsikt över staden och takåsarna. Charmiga detaljer såsom snedtak och fönsterkupa ger bostaden en härlig vindskänsla. Lägenheten är ett riktigt guldkorn. Här har du det du behöver för ett bekvämt cityliv på liten yta. LÄGENHET NR: 1405 VÅNINGSPLAN: 6 MÅNADSHYRA: kr Liten välkomnade hall med plats för ytterplagg, skor och diverse förvaring. Mysigt arbetskök/kokvrå med snedtak och takfönster. Ljust och stilrent kök från Marbodal. Kokvrån är välutrustad med toppmoderna vitvaror från Bosch med energiklass A++. Glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Ljust och fint vardagsrum med snedtak och plats för matbord, soffgrupp och TV-möbel. Fönsterkupa med fint ljusinsläpp. SOVALKOV Rymlig sovalkov i delvis öppen planlösning till vardagsrummet. Plats för skrivbord och Goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg.

23 57 KVM 2 RUM OCH LÄGENHET NR: 1406 VÅNINGSPLAN: 6 Ja MÅNADSHYRA: kr Högt upp i huset mot innergården hittar du denna ljuvliga hörnlägenhet med stor balkong i vinkel och attraktivt gavelläge mot innergården. Vardagsrum och kök med öppen planlösning och läcker panoramavy över hustaken, Storsjön och Frösön. Liten välkomnade hall med plats för ytterplagg, skor och diverse förvaring. mikrovågsugn och diskmaskin. Bra arbetsytor och öppen planlösning till vardagsrummet. Trevlig matplats för ca 4-5 personer. VARDAGSUM Ljust och luftigt vardagsrum med fantastisk utsikt och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Utgång till den rymliga balkongen. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt annan inredning. Goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg.

24 52 KVM 2 RUM OCH LÄGENHET NR: 1407 Prästgatan 35 VÅNINGSPLAN: 6 Ja MÅNADSHYRA: kr Välplanerad tvåa med högt läge mot innergård med kvällssol. Vardagsrum och kök i vinkel med öppen planlösning. Balkong och fönster mot innergården med en härlig utsikt över Storsjön och Frösön. Liten välkomnade hall med goda avhängningsytor för kläder och skor, städskåp samt diverse förvaring. mikrovågsugn och diskmaskin. Bra arbetsytor och öppen planlösning till vardagsrummet. Trevlig matplats för ca 4-5 personer. VARDAGSUM Trevligt, ljust vardagsrum med öppen planlösning till köket och fin utsikt. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt annan inredning. Goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg.

25 66 KVM 2 RUM OCH Lägenhet med ett attraktivt gavelläge högst upp på vindsplanet med balkong och fantastisk vy över takåsarna, Storsjön och Frösön. Snedtak i kök och vardagsrum kombinerat med takfönster ger bostaden hög charmfaktor. LÄGENHET NR: 1501 Adress: Våningsplan: 7 Balkong: Ja MÅNADSHYRA: kr Stor och inbjudande hall med goda avhängningsytor för kläder och skor, garderob samt ett separat förråd med goda förvaringsmöjligheter. mikrovågsugn och diskmaskin. Bra arbetsytor och öppen planlösning till vardagsrummet. Matplats för 4-5 personer och öppen planlösning till vardagsrummet. Takfönster och snedtak. Ljust och öppet vardagsrum med snedtak och takfönster ger en härlig atmosfär och modern charm. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt annan inredning. Goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg. Stort fönster ger ett behagligt ljusinsläpp. Från sovrummet har du utgång till balkong mot innergården i nordväst. Här du kan njuta av kvällssol och underbar utsikt. Lägenhetens förråd är belägen i lägenheten. I huset finns även cykelförråd. Hiss finns.

26 66 KVM 2 RUM OCH LÄGENHET NR: 1502 VÅNINGSPLAN: 7 Ja MÅNADSHYRA: kr Lägenhet med högst upp i huset på gaveln med balkong mot innergården. Här kan du njuta av en fri vy över takåsar, Storsjön och Frösön. Rymligt vardagsrum med stora öppna sällskapsytor och härligt ljusinsläpp. Liten välkomnade hall med plats för ytterplagg, skor och diverse förvaring samt ett separat förråd med goda förvaringsmöjligheter. Rymligt arbetskök med bra arbetsytor i direkt anslutning till vardagsrummet. mikrovågsugn och diskmaskin. VARDAGSUM Vardagsrum med gott om plats för såväl middagsgäster som vänner. Här kan ni umgås och njuta av den härliga utsikten. Underbart ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Utgång till balkong. Trevligt, ljust sovrum med plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter med garderober längs en hel vägg. Lägenhetens förråd är belägen i lägenheten. I huset finns även cykelförråd. Hiss finns.

27 VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET DIÖS FASTIGHETER AB Box ÖSTERSUND BESÖKS RINGVÄGEN 4 TELEFON:

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR

2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR 2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR HÄLSOVÄGEN 5 2:A CENTRUM - NORR PRIS: 1 695 000 kr /eller högstbjudande Avgift: 2 761 kr/mån inkl värme, VA Boarea: 40 kvm Areakälla: föreningens information Våning: 2 av

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Välkommen till denna fräscha 2:a från 2013, bekvämt belägen i första våningen i det populära bostadsområdet Storgärdan, vid Gröna Udden i södra Mariehamn.

Läs mer

Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats

Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats Välkommen till denna moderna gavel-3:a med fantastiskt läge i naturskönt område. Smakfullt i fint skick med genomgående ekparkett och spotlightbelysning.

Läs mer

BARKARBY METROPOL HUS B. Bofakta

BARKARBY METROPOL HUS B. Bofakta BARKARBY METROPOL HUS B Bofakta Välkommen till Barkarby Metropol Situationsplanen visar husens läge i kvarteret. Hus A har 52 lägenheter och en kommersiell lokal belägen i norra delen av huset. Hus B inrymmer

Läs mer

BRF GREENROOF. Bofakta

BRF GREENROOF. Bofakta BRF GREENROOF Bofakta Välkommen till Brf Greenroof Att flytta till ett helt nybyggt hem är väldigt speciellt. Som på ett oskrivet blad sätter du din signatur på varje liten del av bostaden. Det är med

Läs mer

HILLS VILLASTAD SÖDERLÄGET. Bofakta

HILLS VILLASTAD SÖDERLÄGET. Bofakta HILLS VILLAAD SÖDERLÄET ofakta HUS 5 2 3 Välkommen till Söderläget Söderläget består av fem huskroppar med tolv lägenheter i varje hus. Parkering finns på gatan utanför och det finns lättillgängliga förråd

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn Stor aktielägenhet om 4 rum och kök i Mariehamns absoluta centrum. Lägenheten är totalrenoverad 2010 och har klassisk inredning med ekparkettgolv, vita

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Lägenhet A-1001. Brf Vasastaden, Linköping STORLEK: PLACERING: 1 ROK 34 m 2 ENTRÉPLAN, TRAPPHUS A

Lägenhet A-1001. Brf Vasastaden, Linköping STORLEK: PLACERING: 1 ROK 34 m 2 ENTRÉPLAN, TRAPPHUS A -01 rf Vasastaden, Linköping ORLE: PLERI: 1 RO 34 m 2 ETRÉPL, TRPPUS - Yteffektiv etta på entréplan - Tilltaget helkaklat badrum Smarta förvaringslösningar - Sovalkov EL 4 D/ TVÄ / 3 SOV 2 VRDSRU/ Ö ca

Läs mer

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering -0901 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och intilliggande park Stor uteplats på 23 kvm Öppet samband mellan kök och vardagsrum

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta etapp 2

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta etapp 2 KAHÄSPARKE Bofakta etapp 2 Välkommen till Kallhällsparken I bofaktabroschyren hittar du alla planritningar för lägenheterna i hus 2 och 3. Bofaktabladet visar lägenhetens storlek, placering i huset samt

Läs mer

SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6

SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6 SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6 HÄLLBRINKEN 6 Varje detalj i den här påkostade villan är noga genomtänkt. Det är en helt unik bostad med toppmoderna material val, smarta lösningar samt underbar utsikt över Baggensfjärden.

Läs mer

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje!

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen - Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen på Trandared är AB Bostäders senaste nyproduktion. Här bygger vi 42 lägenheter i ett helt nytt bostadsområde

Läs mer

1 rok 43,5 kvm KONTRAKTSHANDLING. SOVALKOV 10 m². VARDAGSRUM 13 m². KÖK 9,5 m² LGH: 3A-1003

1 rok 43,5 kvm KONTRAKTSHANDLING. SOVALKOV 10 m². VARDAGSRUM 13 m². KÖK 9,5 m² LGH: 3A-1003 rok 4,5 kvm OTRATSADI oterbara förtydligande och justeringar som skett sedan bofaktablad 06-04-06 : A-00 - /inklädnader redovisade - öksuppställning justerad - Yta vardagsrum ändrad, jmf ritning 6-04-6

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se

Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se Objektbeskrivning 2:a i centrala Alingsås Nolhagagatan 4c, Alingsås, Alingsås Boarea: 66 m 2 Avgift: 3 757 kr Pris: 1 210 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 100 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 100 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 100 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE 4:a - Full sundsutsikt i Lomma. Här bor du överst i en spatiös lägenhet om 132,5 m² på våning 6 av 7. Helt fri och enastående sundsutsikt

Läs mer

Uddeholmsgatan 32 C. Persborg

Uddeholmsgatan 32 C. Persborg Uddeholmsgatan 32 C Persborg Snygg och välhållen lägenhet på attraktivt läge, i närheten av city och kommunikationer! Helkaklat badrum, modernt och stilrent kök och bra planlösning med ljusinsläpp från

Läs mer

KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002

KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002 KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002 Beskrivning Lyxig compact living i hjärtat av Båstad med havsutsikt I modernt utförande mitt i händelsernas centrum, vid lugn bakgård, ligger denna fina våning i markplan som

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr

2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr 2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr Planlösning Hövdingevägen 11, 2tr MÄKLARENS UTLÅTANDE Trevlig och välplanerad med balkong i bästa sydvästläge. Fri utsikt och ogenerat läge på balkongen. Lägenheten är

Läs mer

Gröna Annas Gata 5. Län. Västra Gatuadress Gröna Annas Gata 5. Kommun Göteborg Storlek 4.0 rum / 98 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Gröna Annas Gata 5. Län. Västra Gatuadress Gröna Annas Gata 5. Kommun Göteborg Storlek 4.0 rum / 98 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4.0 rum / 98 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Modern bostad med magnifik utsikt. 2 balkonger,

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS i två plan med garage på Rävgränd 3, Solberget, Jomala

Modernt BOSTADSHUS i två plan med garage på Rävgränd 3, Solberget, Jomala www.lyyski.ax E-post: inger@lyyski.ax, maria@lyyski.ax Modernt BOSTADSHUS i två plan med garage på Rävgränd 3, Solberget, Jomala Presentation Modernt, stilrent bostadshus i betong från 2010 i Vesterkalmare

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY AMHULTS BY GÖTEBORG Gatuvy över området VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY Det första jag tänkte när jag såg denna sydvästsluttning var, - Vilket härligt område! Här skulle det vara underbart att bo! Här har man

Läs mer

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Fräsch lägenhet i andra våningen med högt till tak i ett bekvämt läge på Klinten. Utmärkt för dig som vill bo modernt och slippa ta bilen till jobbet

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 142 m² Område Lillåudden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Exklusivt boende på Lillåudden i centrala Västerås. Högt och fritt

Läs mer

KÖK med spis med induktionshäll, spisfläkt, kyl/frys, plats för mikrovågsugn, diskmaskin och arbetsbänk.

KÖK med spis med induktionshäll, spisfläkt, kyl/frys, plats för mikrovågsugn, diskmaskin och arbetsbänk. Lägenhetsbeskrivningar Brf Hansagården 2 rok med balkong 47,4 kvm (Typ A) HALL med ljust tapetserade väggar och parkettgolv. I hallen finns en hatthylla, garderober, städskåp och ett linneskåp. Från hallen

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

4:a, Bällsta strand, Ågatan 13, 6tr, Sundbyberg

4:a, Bällsta strand, Ågatan 13, 6tr, Sundbyberg 1 of 6 2009-03-05 07:11 4:a, Bällsta strand, Ågatan 13, 6tr, Sundbyberg Basfakta Pris: 2 650 000 kr eller högstbjudande Senaste bud: 2 735 000 kr Se budhistorik Avgift: 6 578 kr/mån. I månadsavgiften ingår

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

AGARDHSGATAN 72. Agardhsgatan 72, 269 33 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

AGARDHSGATAN 72. Agardhsgatan 72, 269 33 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. AGARDHSGATAN 72 Beskrivning Smakfullt gatuhus i toppskick med gästhus och privat södersida Längs anrika Agardhsgatan ligger denna fantastiska fastighet som omfattar såväl smakfullt gatuhus som utmärkt

Läs mer

Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Helsingborg Storlek 66 m2. tidigast

Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Helsingborg Storlek 66 m2. tidigast Norra Kyrkogatan 8 Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Helsingborg Storlek 66 m2 Område Gatuadress Norra Kyrkogatan 8 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Fantastiskt cityläge! På Helsingborgs mest centrala

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - SKÄRSÄTRA - ACCEPTPRIS: :-

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - SKÄRSÄTRA - ACCEPTPRIS: :- BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - SKÄRSÄTRA - ACCEPTPRIS: 2 375 000:- Beskrivning 2:a med härlig balkong utan insyn och utsikt mot grönskan. Välplanerad lägenhet med balkong i bästa solläge i sydväst. Välskött förening

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

Södercentrum 44.5 kvm 2 r o k. Mysig tvåa på lugnt & populärt läge.

Södercentrum 44.5 kvm 2 r o k. Mysig tvåa på lugnt & populärt läge. Södercentrum 44.5 kvm 2 r o k Mysig tvåa på lugnt & populärt läge. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tillfälle att förvärva en ljus trerummare på 104 kvm på fjärde våningen,

Läs mer

Bofakta ATMOSFÄREN 1

Bofakta ATMOSFÄREN 1 Bofakta ATOSFÄRE 1 Välkommen till Atmosfären I den här Bofaktabroschyren hittar du planritningar för alla lägenheter i Atmosfären. Varje Bofaktablad visar lägenhetens storlek, placering i huset samt hur

Läs mer

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten 111 nya hyresrätter Askimsviken Med havet runt knuten Askimsviken Med havet runt knuten På Hult Åsens Väg i Askimsviken, erbjuder vi 111 nyproducerade lägenheter fördelade på fem sjuvåningshus. Lägenheterna

Läs mer

Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn

Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn Kvadratsmart tvåa med balkong i centrala Mariehamn Välkomna till ett modernt boende i populärt kvarter! Lägenheten finns en halv trappa upp på Norragatan 20 B och är optimalt planerad med öppen planlösning

Läs mer

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Objektbeskrivning Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Stockholm, Kista Sorögatan 117 Boarea: 80 m 2 Avgift: Utgångspris: 4 100 kr 1 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr 639 -använd länken i

Läs mer

Gavellägenhet 2-3 R+K med inglasad balkong i BAB Briljanten i Mariehamn

Gavellägenhet 2-3 R+K med inglasad balkong i BAB Briljanten i Mariehamn Gavellägenhet 2-3 R+K med inglasad balkong i BAB Briljanten i Mariehamn Presentation I entréplan på nordvästra gaveln finns denna fräscha 2-3 rumslägenhet med inglasad och takbeklädd balkong i västerläge

Läs mer

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN Bofakta CETRAL PARK ETAPP 3 4 MI TILL TÅGATIOE MI TILL 1ADSPARKE 30 SEK TILL GYMMET Livsstilen är grön, läget guld SPARBAKE SKÅE AREA Central Park präglas av genomtänkt kvadratsmart arkitektur för en urban

Läs mer

Bondegatan 60, 4tr. Södermalm. Rum: 3 Boarea (BOA): 82 m 2. Pristyp: Pris

Bondegatan 60, 4tr. Södermalm. Rum: 3 Boarea (BOA): 82 m 2. Pristyp: Pris Bondegatan 60, 4tr Södermalm Rum: 3 Boarea (BOA): 82 m 2 Månadsavgift: 3 271 SEK Pris: 5 850 000 SEK Pristyp: Pris 1 GRUNDDATA Bostadstyp Bostadsrätt Typ av Bostadsrätt Lägenhet Område Södermalm Gatuadress

Läs mer

Nybyggd lägenhet med bekvämt läge i Västernäs

Nybyggd lägenhet med bekvämt läge i Västernäs Nybyggd lägenhet med bekvämt läge i Västernäs Ditt nya hem har generösa ljusinsläpp från alla väderstreck och gott om öppna ytor att umgås på. Lägenheten ligger i första våningsplanet i detta nyproducerade

Läs mer

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta hus 4 & 5

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta hus 4 & 5 KAHÄSPARKE Bofakta hus 4 & 5 Välkommen till Kallhällsparken HUS 2 I broschyren bofakta hittar du alla planritningar för lägenheterna i hus 4 och 5. Bofaktabladet visar lägenhetens storlek, placering i

Läs mer

Med sikte på ett bra boende

Med sikte på ett bra boende Vi erbjuder 7 byggklara tomter i Velanda, Trollhättans kommun. Med sikte på ett bra boende I Kvarteret Blacken i Velanda 8 kilometer från Trollhättan erbjuder vi nu 7 byggklara tomter. Tomtstorlekarna

Läs mer

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn I detta stiliga hus med anor från 1921, finns två lägenheter. Nu har du chansen att bli ägare till en av dessa om tre rum och kök, 91,1 m 2. Lägenheten

Läs mer

CENTRALT BOENDE I HYLLINGE

CENTRALT BOENDE I HYLLINGE CETRALT BOEDE I HYLLIGE uppför fem lägenheter i gamla skolan i Hyllinge. ÅGATA 27 HYLLIGE 5:109 OMBYGGAD AV SKOLA TILL LÄG ÅSTORPS KOMMU SKISS 2018-02-19 ligger mitt i byn. u har den vackra gamla tegelbygganden

Läs mer

Bekymmerslöst boende i lugnt område Gavelradhus Kista Adress: Århusgatan 6 Budstart: 2.995.000 kr. Byggår: 1980 Kontakt: 0720-02 35 33

Bekymmerslöst boende i lugnt område Gavelradhus Kista Adress: Århusgatan 6 Budstart: 2.995.000 kr. Byggår: 1980 Kontakt: 0720-02 35 33 notar bostad Bekymmerslöst boende i lugnt område Gavelradhus Kista Århusgatan 6 2.995.000 kr Rum: 5 + kök 142 kvm 1980 0720-02 35 33 Söndag 2/10 13.00-14.00 Måndag 3/10 18.30-19.15 3:a Vasastan Upplandsgatan

Läs mer

NYPRODUCERAD 2:A MED MAGNIFIK UTSIKT - SOLNA/JÄRVASTADEN

NYPRODUCERAD 2:A MED MAGNIFIK UTSIKT - SOLNA/JÄRVASTADEN 08 27 26 00 171 43 SOLNA WWW.SKANDIAMAKLARNA.SE PRIS: 1 750 000 KR SOM ACCEPTPRIS AVGIFT: 3 898 KR/MÅN RUM: 2 RUM, VARAV 1 SOVRUM BOAREA: 57 KVM VÅNING: 3 AV 4, HISS FINNS BYGGÅR: 2008 OBJ.TYP: ADRESS:

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11 Län Stockholm Gatuadress Kommun Täby Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Lövbrunna Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Funktionell och påkostad bostad i ett mycket trevligt område! För den

Läs mer

Exklusivt klipphus vid Havsvidden i Geta med vacker havsutsikt

Exklusivt klipphus vid Havsvidden i Geta med vacker havsutsikt Exklusivt klipphus vid Havsvidden i Geta med vacker havsutsikt Stilfullt klipphus uppfört i två våningsplan vid Havsvidden i Geta. Klipphuset omfattar kök, vardagsrum, sovrum, badrum och hall i nedre våningsplanet

Läs mer

Totalrenoverad trea med inglasad balkong i Västernäs

Totalrenoverad trea med inglasad balkong i Västernäs Totalrenoverad trea med inglasad balkong i Västernäs Perfekt planerad trea med balkong i ett mycket bra läge på Skrakvägen 1 i Västernäs. Lägenheten om 76,6 m 2 är ljus och trivsam med stor inglasad balkong

Läs mer

Västra Gatuadress Ljungs Berg 249 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 94.2 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Ljungs Berg 249 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 94.2 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Uddevalla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 94.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Hemtrevlig och välplanerad bostad med fin utsikt. Nära till härliga havsbad,

Läs mer

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm , Gåshaga Välplanerad och stilren villa om 232 kvm totalyta fördelat på två plan. Ljust och härligt vardagsrum med stora fönster som släpper in mycket ljus, vackra trägolv, braskamin på båda våningsplan

Läs mer

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska Bolaskogen Värnamo Gröndal Ett boende att älska Bolaskogen» Kvartersnära känsla på småländskt vis « Bo centrumnära på populära Gröndal På Salviavägen i Värnamo planerar vi för 16 moderna och välutrustade

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn

Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn Välkomna till denna ljusa och trivsamma tvårummare, i andra våningen på Knappelstensvägen 13. Lägenheten om 65 m2 har totalrenoverats 2009 och erbjuder ett bekvämt

Läs mer

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Län Västmanland Gatuadress Kommun Köping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Nyckelberget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus lägenhet i ett bra område i gamla delen av Köping. Trevlig

Läs mer

Tuve Centrum. Nära till naturen!

Tuve Centrum. Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! På Nolehultsvägen, strax norr om Tuve Torg, erbjuder vi 113 nyproducerade lägenheter i tre punkthus. Lägenheterna är från ett till tre rum

Läs mer

Anders Nilsson Ansvarig Fastighetsmäklare Tel: Mobil:

Anders Nilsson Ansvarig Fastighetsmäklare Tel: Mobil: Välkommen till köpmansgatan 26 Nio arkitektritade lägenheter i kulturprisad fastighet 2 till 4 rum om 59 kvm till 104 kvm 2 995 000 kr till 5 300 000 kr. Anders Nilsson Ansvarig Fastighetsmäklare Tel:

Läs mer

FORNMINNESVÄGENS TRYGGHETSBOENDE Kv. Vallentuna-Mörby 1:310, Fornminnesvägen 10 A-B BOFAKTA 2014-04-16 rev. 2014-07-03

FORNMINNESVÄGENS TRYGGHETSBOENDE Kv. Vallentuna-Mörby 1:310, Fornminnesvägen 10 A-B BOFAKTA 2014-04-16 rev. 2014-07-03 Fasad mot väster PLATSEN Fornminnesvägens trygghetsboende ligger i ett lugnt beläget bostadsområde i utkanten av Vallentuna centrum, med närhet till grönska, service och kommunikationer. HUSET OCH TOMTEN

Läs mer

Beckombergavägen 212 Bromma Beckomberga

Beckombergavägen 212 Bromma Beckomberga Beckombergavägen 212 Bromma Beckomberga VÄLKOMMEN HEM Välkommen till denna härligt ljusa och högt belägna 3:a med moderna materialval och ytskikt i populära Beckomberga. Här erbjuds två välplanerade sovrum,

Läs mer

BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:-

BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:- BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:- Bekvämt boende! Lägenhet med ljust och generöst vardagsrum med utgång till inglasad balkong med sjöglimt. Ljust kök med rejäl plats för matbord. Ett sovrum

Läs mer

adhuslägenhet vid Solbergsvägen 21 i Jomala

adhuslägenhet vid Solbergsvägen 21 i Jomala adhuslägenhet vid Solbergsvägen 21 i Jomala Modern radhuslägenhet med 3 rum & kök om ca 90 m² i två plan på Solberget. Uteplats i västerläge och balkong med sjöutsikt. I lägenheten finns bastu. Utgångspris:

Läs mer

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse En ljus och välplanerad

Läs mer

Etagelägenhet med fantastisk vy

Etagelägenhet med fantastisk vy Etagelägenhet med fantastisk vy En unik nyrenoverad etagelägenhet med härlig utsikt över Vasastadens takåsar. I en tidstypisk 1920-tals fastighet finner du denna fantastiska lägenhet med stora ljusa ytor,

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

2-3 ROK BALKONG & GÅRD FLATÅS PARK

2-3 ROK BALKONG & GÅRD FLATÅS PARK - RO & ÅRD ATÅS PAR rok 5,5 kvm : A-00, A-0 - önsterbröstning sovrum justerad - placerad ovan wc-stol, endast plan 0 En mycket väldisponerad bostad med stor balkong i perfekt västerläge. Rymligt kök i

Läs mer

TÖRNÄSET 2 MALUNG-SÄLENS KOMMUN. MARIKA DALMANS

TÖRNÄSET 2 MALUNG-SÄLENS KOMMUN. MARIKA DALMANS TÖRNÄSET 2 MALUNG-SÄLENS KOMMUN MARIKA DALMANS WWW.TORNASET.SE Marika.dalmans@live.se TÖRNÄSET Sjönära hus för den som älskar naturen. Här har du närhet till djur och natur året om då området erbjudet

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa är det centrala läget med tillgång till det mesta,

Läs mer

Det ska vara enkelt att bo i hus.

Det ska vara enkelt att bo i hus. Det ska vara enkelt att bo i hus. Ett liv i hus ska inte behöva vara ett val mellan stad och natur. Det är därför är beläget precis på gränsen mellan Älvsjöskogen och kommunikation till staden. För precis

Läs mer

Bäckbornas väg 11 Bromma Beckomberga - Söderberga

Bäckbornas väg 11 Bromma Beckomberga - Söderberga Bäckbornas väg 11 Bromma Beckomberga - Söderberga VÄLKOMMEN HEM Välkommen till denna ljusa 2:a högst upp i huset och med balkong ut mot gården. Här får du en rymlig och möblerbar hall med klinkers, ett

Läs mer

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Kungsbacka Storlek 92.6 m2 Område Innerstaden Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Vallgatan 12

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Kungsbacka Storlek 92.6 m2 Område Innerstaden Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Vallgatan 12 Vallgatan 12 Län Halland Typ Lägenhet Kommun Kungsbacka Storlek 92.6 m2 Område Innerstaden Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Vallgatan 12 Ljus och luftig hörnlägenhet! Hörnlägenhet i

Läs mer

TOP FLOOR FLATÅS PARK

TOP FLOOR FLATÅS PARK TOP OOR ATÅS PAR rok 5 kvm : C-40 oterbara förtydligande och justeringar som skett sedan bofaktablad 06-04-06 - Slagning toalettdörr ändrad - ått sovrum justerat - arderob sovrum större 600 A BAOSÄR Belägen

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID TIMMERMANSGRÄND 2 A Klinten, Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID TIMMERMANSGRÄND 2 A Klinten, Mariehamn AKTIELÄGENHET VID TIMMERMANSGRÄND 2 A Klinten, Mariehamn Tidigare bostadshus som renoverats och bildat två separata lägenheter på Klinten i Mariehamn. Lägenheten omfattar hela det nedre planet och inrymmer

Läs mer

ntracithus Arkitektur och design med attityd

ntracithus Arkitektur och design med attityd ntracithus Arkitektur och design med attityd Antracithus med tornet i fokus Alla Antracithus börjar med ett torn. Tornet förenar och karaktäriserar våra hus och skapar en fantastisk rymd och atmosfär.

Läs mer

Hannebergsgatan 28, 2tr

Hannebergsgatan 28, 2tr Län Stockholm Gatuadress Kommun Solna Storlek 2 rum (1 sovrum) / 44 m² Område Solna Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Toppfräsch och ljus 2:a med stor balkong, perfekt belägen intill

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område utan biltrafik. Nära till tågstation och centrum.

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan KRYDDHYLLAN nybyggnation 1,5-planshus på Kryddhyllan 2 KRYDDHYLLAN NYBYGGNATION Välkommen till Kryddhyllan 64 På lugn återvändsgata ligger detta nya och fräcka 1,5-planshus om ca 150 kvm med bl a påkostat

Läs mer

Välkommen till Falsterbovägen 91A

Välkommen till Falsterbovägen 91A Välkommen till Falsterbovägen 91A BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN SEASIDE Byggår: 2013 Boarea: ca 108 m² Antal rum: 3,5 varav 2 sovrum Våning 2 av 3 (hiss finns) Avgift: 5 601 kr Förråd ingår och p-plats finns.

Läs mer

Stor inbjudande balkong (uteplats lgh B1101) och god kontakt mellan inne och ute. B1401 6 5. 2 rum & kök - 55,0 m

Stor inbjudande balkong (uteplats lgh B1101) och god kontakt mellan inne och ute. B1401 6 5. 2 rum & kök - 55,0 m HUS B: rum & kök 55 m Plan Hus Plan dens Ljus söder/öster-lägenhet Sannegården med öppen samvarodel, fönster i hörn ger goda kontakter, fina Residens B1101 Sannegården B B1601 B1601 7 7 utblickar och vackert

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID LOTSGATAN 5 A Lotsberget, Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID LOTSGATAN 5 A Lotsberget, Mariehamn AKTIELÄGENHET VID LOTSGATAN 5 A Lotsberget, Mariehamn 3 rum & kök om ca 78 m 2 med takterrass i väster-/söderläge Modern och rymlig 3 rum och kök i andra våningen i nybyggt lägenhetshus som färdigställdes

Läs mer

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Hyr e före ller hyr tags läge ut nhet LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Sida 1 av 19 BESKRIVNING Klippuddsvägen, 357 kvm Exklusivt renoverad 60-talsvilla. Privat och insynsskyddad, sjötomt med segelbåtsdjup

Läs mer

rum & kök vid Södragatan 16 B 2 i Mariehamn

rum & kök vid Södragatan 16 B 2 i Mariehamn 2 rum & kök vid Södragatan 16 B 2 i Mariehamn Utgångspris: 159 000 (Skuldfritt pris) Central tvåa om 51 m 2, bekvämt belägen på markplan. Lägenheten är totalrenoverad under 2019 och har en bra planlösning

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

TOP FLOOR FLATÅS PARK

TOP FLOOR FLATÅS PARK TOP OOR TÅS PR rok 5 kvm : C-40 - Slagning toalettdörr ändrad - ått sovrum justerat - arderob sovrum större 600 BOSÄR Belägen högst upp i huset med extra högt i tak och en privat terrass är detta en tvårummare

Läs mer