KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö"

Transkript

1 KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö

2 SEXTIOTVÅ NYBYGGDA HUS MED PARKEN INPÅ KNUTEN Efter det populära radhuskvarteret Bärnstenshusen följer vi på JM upp med nya småhus i Kungsbackas småstadsidyll. Diamanthusen blir en varierad skara av rad, kedje och friliggande hus med egna trädgårdar och gemensamma kvartersgårdar i en barnvänlig boendemiljö. Välplanerade och moderna kök. Damm med brygga i intilliggande Åparken. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 DIAMANTHUSEN I det nordvästra hörnet av den nyvuxna stadsdelen Kolla Parkstad bygger vi på JM vår tredje etapp. Diamanthusen blir 62 hus i fem olika utföranden. I dessa kvarter fi nner du gemytliga kedjehus, radhus i olika storlekar och friliggande villor. Flera av husen sluter sig dessutom runt gröna kvartersgårdar som ansluter till de privata trädgårdarna. Grönområdet pryder vi med sandlådor, kastanjträd och en asfaltsslinga för lekfulla lopp och trehjulingsturer. Varenda ett av Diamanthusen får en egen trädgård varav de fl esta mynnar ut mot innergården, men skiljs åt av häckar som drar en grön gräns mellan det privata rummet och det gemensamma. Alla trädgårdar får trädäck, förråd eller redskapsbod och planterade träd eller buskar. I husen som ligger utmed gården får du goda utsikter mot trädgården och kvartersgården. Ifrån vardagsrummet och uteplatsen har du god uppsikt över barnens lek. Avskilda trädgårdsrum Diamanthusen bygger vi i ett av Kolla Parkstads mer avskilda hörn, vilket betyder att du får ta del av det gröna och sköna likväl som den nybyggda stadsdelens vardagspraktiska kvaliteter. Småhuskvarteren hamnar bara ett par hundra meter från den nyrenoverade Kollaskolan och blir granne med den kommande förskolan med sin tillhörande park och lekplats. Vill du ta dig in till Kungsbacka centrum ligger det bara en kort promenad bort. Parkering fi nner du på tomten, i carport eller alldeles runt husknuten. I Diamanthusen fi nns både avskärmade och öppna köksrum.

4 59 HUS DIAMANTHUSEN Kun gsbackaån 3 HUS Obs! Kartan är endast en möjlig illustration av de olika kvarterens utformning. Kultur Det populära kulturhuset Fyren rymmer bibliotek, konsthall, konsertsal och kulturskola. Därtill bjuder Kungsbacka teater på lokala uppsättningar såväl som turnerande föreställningar. Kommunikationer Från Kolla Parkstad får du goda pendlingsmöjligheter. Kungsbackas pendeltågsstation ligger en kort bil -, busseller cykeltur bort. Vårdcentral På Granittorget i stadsdelens nordöstra hörn bygger Region Halland en ny vårdcentral, BVC och folktandvård. För och grundskola I området fi nns Kollaskolan för de lite större barnen såväl som fl era förskolor för de mindre. Lekplatser Kolla Parkstad är en stadsdel för de små lika mycket som för de stora. Därför byggs här lekparker tillgängliga för alla. Shopping Bara några minuter från Diamanthusen ligger Kungsmässan som i fjol vann titeln Sveriges trivsammaste köpcentrum. Ett annat närliggande shoppingcenter är det välbesökta Freeport. Badplatser 10 minuter bort ligger kustremsan och sandstränder som lockar med svalkande badäventyr. Marina Den båtintresserade hittar två småbåtshamnar längs med Kungsbackaån. Närmast är Kolla Båtvarv och vid åns utlopp fi nner du Jensen & Englunds Marina.

5 OMRÅDET STÖRSTA BOSTADSPROJEKTET I KUNGSBACKAS HISTORIA På frodig mark längs med Kungsbackaån fortsätter Kolla Parkstad att växa. Här blandas gröna parkytor med charmiga torgplatser och flerbostadshus med villaområden. Centrum och pendeltågsstation ligger inom promenadavstånd. Bredvid Kungsbackas centrum har den ambitiösa stadsdelen Kolla Parkstad redan tagit fart. Vad som för några år sedan var en äng har i dag vuxit till sig till en praktfull boendemiljö omgiven av variationsrik arkitektur, servicemöjligheter, parkgrönska och skolor. Det är en stadsdel som hamnar i skärningspunkten mellan småskalig stad och halländsk natur, knappt en kilometer från kustremsan. Att Kolla Parkstad är det största bostadsprojektet i Kungsbackas historia framgår inte bara i dess storlek utan också i dess ambitioner. I dag finns här bageri, för- och grundskola, idrottshall, apotek, vårdcentral och det mesta ett rikt vardagsliv kan tänkas behöva. En kort promenad från det egna kvarteret och du är framme vid Stortorget, Kungsbackas köpstråk, Kungsmässan och pendeltågsstationen. Idrottshall och föreningsliv Att underhålla en aktiv livsstil är inga konstigheter i en stadsdel som Kolla Parkstad. Den nybyggda idrottshallen kommer under dagtid att tjänstgöra som skolans gymnastiksal och på kvällstid kan du boka den för andra fritidsaktiviteter. På andra sidan Kungsbackaån blir Inlags idrottsområde ordentligt upprustat med både simhall och bollplaner. Dessutom erbjuder Kungsbacka ett stort utbud av sportklubbar och fritidsföreningar.

6 Diamanthusen blir 62 hus i fem olika utföranden, varav fl era av dem sluter sig runt en grönskande kvartersgård. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7

8 ARKITEKTUR Gårdshusen 117 kvm Parhusen 131 kvm Radhusen 138 kvm Kedjehusen 131 kvm Villan 122 kvm Åparkshusen 131 kvm

9 I Diamanthusen får man bästa tänkbara förutsättningar för familjelivet. Erik Lavehall, projektledare, JM. VARIATIONSRIKA SMÅHUS MED FAMILJEFOKUS Vår mångåriga erfarenhet av hus och samhällsbygge har lärt oss att olika familjer har olika behov. Och att variation förnöjer. Därför erbjuder vårt nya småhuskvarter fem olika hustyper i omväxlande utformningar och storlekar. Diamanthusen blir ett gemytligt kvarter bestående av fem olika hustyper som sluter sig runt två gemensamma grönytor. Utvändigt blir det en smakfull färgkombination av mörkgrått sadeltak och liggande träpanelsfasader i olika nyanser av falurött. Alla hus, radhus såväl som kedjehus och friliggande villor, får en egen trädgård med ett rymligt trädäck och ett utvändigt kallförråd. Med Diamanthusen vill vi skapa en småskalig kvartersmiljö med en idyllisk och familjär småhuskänsla och trivsamma, gemensamma grönytor, berättar Erik Lavehall som är projektledare för den nya småhusetappen i Kolla Parkstad. Barnvänliga grönytor Att Diamanthusen är en hemvist som sätter barnen i första rummet framgår inte minst i samspelet mellan trädgård och innergård. Husen ligger som en ram runt den inbjudande kvartersgården, vilket bidrar till den trygga atmosfär som genomsyrar hela kvarteret. En avgränsande häck skiljer din privata trädgård från det gemensamma gårdsrummet. Vi har arbetat omsorgsfullt med detaljerna för att det här ska bli en barnvänlig adress i ett av Kolla Parkstads bästa lägen, säger Erik Lavehall.

10 GÅRDSHUSEN 117 KVM FLEXIBELT OCH VÄLPLANERAT Diamanthusens radhus om 117 kvadratmeter får välplanerade ytor och en trädgård på både fram- och baksidan. På radhusets nedre plan finner du ett välrustat kök, ett rymligt badrum med tvättutrustning och ett ljust vardagsrum vars stora fönsterpartier vänder sig mot gården. På det övre planet finns tre sovrum, badrum och badkar, en klädkammare samt ett allrum som du kan göra om till ett sovrum. PARHUSEN 131 KVM GENERÖS WALK-IN-CLOSET Parhusen om 131 kvadratmeter använder sina kvadrat till att öppna upp sambandet mellan köket och vardagsrummet. På det nedre planet får du en egen tvättstuga separat från badrummet. Andra våningen får en mer privat karaktär med fyra sovrum, alternativt tre sovrum och ett allrum, en generös walk-in-closet och ett badrum med badkar. RADHUSEN 138 KVM ELEGANT BURSPRÅK Diamanthusens största radhus breder ut sig på en 138 kvadratmeter stor planlösning och får bland annat en särdeles stor matplats med ett vackert burspråk mot gatulivet. På våningen ovanför gör vi plats för tre stora sovrum, ett allrum, en rymlig walk-incloset och ett badrum med badkar. Liksom alla andra Diamanthus får du även här trädgård på fram- och baksida. På tomten mot gatan får du plats med bilen. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 KEDJEHUSEN 131 KVM PARKERA TORRT I CARPORT Kvarterets kedjehus får en luftig planlösning om 131 kvadratmeter med ett öppet samband mellan kök och vardagsrum. Alla kedjehus får ett eget tvättrum separat från badrummet. På våningen ovanför gör vi plats för tre stora sovrum, ett allrum, en rymlig walk-in-closet och ett badrum med badkar. Dessutom får du som hittar hem till ett av Diamant husens kedjehus plats med två bilar. En i carporten och en på tomten. VILLAN 122 KVM DUBBLA SOLDÄCK Diamanthusens friliggande villor har en planlösning om 122 kvadratmeter och en trädgård med två soldäck. Det ena i anslutning till köket, det andra når du via vardagsrummet. Villorna har även en extra groventré som går genom den rymliga tvättstugan. Smidigt när barnen vill in med sina leriga gummistövlar. ÅPARKSHUSEN 131 KVM AVSKILDA KEDJEHUS I Kolla Parkstads östligare delar, en bit bort från Diamanthusens småhuskluster, avskilt och granne med Åparken ligger tre av kvarterets kedjehus. Åparkshusen är 131 kvadratmeter stora kedjehus som får en tydligare stadskaraktär och parkeringsplats för upp till två bilar.

12 Stora fönsterpartier Dämpade köksluckor Fönsterbänkar i natursten Barnsäker induktionshäll HÅLLBAR INREDNING MED JM ORIGINAL Till Diamanthusens 62 småhus har våra inredare satt ihop ett JM Original som kombinerar hållbara naturmaterial med moderna funktioner. Med JM Original får ditt hem en smakfull grundinredning som du själv kan bygga vidare på. För att du ska kunna bo i din JM-bostad länge sätter våra inredare ihop ett JM Original med fokus på form, funktion och hållbarhet. Eftersom våra hem ska hålla stilen länge inreder vi i största möjliga mån med naturmaterial. En mattlackad ekparkett som golv är stilfullt, samspelar fi nt med andra träslag och får en vacker patina med åren. Vitmålade väggar ger dig en ren fond och framhäver dina personliga inredningsdetaljer och färgklickar. För att du ska kunna sätta en personlig prägel på din bostad och trädgård får du handplocka dina detaljer ur vårt gedigna tillvalssortiment. Moderna kök och behagliga badrum Eftersom det moderna köket är lika mycket en social mötesplats som en praktisk matsal inreder vi det därefter. Smakfulla detaljer i form av bänkskivan, formstarka handtag och stilrena kakelplattor möter moderna och energisnåla vitvaror, dämpade fullutdragslådor och lättskötta arbetsytor. I de helkaklade badrummen skapar vi gemensamma utrymmen för såväl avkoppling som effektivitet. Med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och torkställning löser du lätt dina tvättbestyr. Förvaringsutrymmen fi nns i kommod och väggskåp. Övervåningens badrum utrustar vi med ett rymligt badkar och på det nedre planets badrum får du en duschhörna med glasvägg.

13 JM ORIGINAL DETTA FÅR DU ALLTID MED JM ORIGINAL HALL Klädförvaring i anslutning till entrén Rymliga ytor som uppfyller tillgänglighetskrav Vitmålade väggar framhäver dina inredningsdetaljer. KÖK Genomarbetad, utvald grundinredning Ergonomisk arbetsbänk med yta i laminat Snålspolande blandare i krom Dämpade och väldesignade fullutdragslådor Modern och energisnål induktionshäll Skåpluckor med dämpning Lättstädade ytor Integrerad diskmaskin Rostfria vitvaror med bra energiklass Underlimmad diskho Kakel som stänkskydd Smidig spiskåpa med god belysning Källsorteringslådor under diskhon Stilrent kök med ljus laminatbänkskiva och vita luckor. BAD Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv Snålspolande toalett Snålspolande blandare i krom Rymligt badkar Eluttag med säker placering UTANFÖR DIN BOSTAD Förråd / redskapsbod Välplanerad gård Bra belysning för trygghet och säkerhet Uppställningsplats för cykel vid entré WC / DUSCH / TVÄTT Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv God förvaring i kommod och väggskåp Dubbla eluttag med säker placering Energiklassad tvättmaskin och torktumlare Praktisk arbetsbänk över tvättutrustning Snålspolande toalett Flexibel torkställning med 10 meters torklängd Neutrala duschväggar i klarglas Snålspolande blandare i krom ÖVRIGT Stilsäker och genomgående inredning Flera eluttag i varje rum Triple Play i hall, kök, sov och vardagsrum Naturligt vacker och tålig ekparkett Enhetligt målade väggar i hela bostaden Fönsterbänkar i natursten Skjutdörrsgarderober med utbyggbar inredning Klädkammare med utbyggbar inredning Tålig och naturligt vacker ekparkett.

14 Bildtext

15 HÅLLBARHET HEMLIGHETERNA BAKOM VÅRA HÅLLBARA LÅGENERGIHUS En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. Därför energiklassar vi alla våra nya bostäder. Hållbarhetstänket genomsyrar våra bostäder från påbörjad ritning till genomförd inflytt. JM bygger bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav. Faktum är att vår energistandard är 30 procent lägre än Boverkets normkrav. Att vi energiklassar alla våra nya bostäder gör det dessutom lättare för dig, som funderar på att bo i ett av våra hus, att jämföra alternativen sinsemellan. Bo energisnålt Våra lågenergihus har välisolerade och täta väggar, tak och golv, energieffektiva fönster och genomtänkta installationslösningar. Bland annat sker alltid återvinning av värmen i frånluften. Prisbelönad miljöstandard Alla dessa åtgärder innebär sammantaget kapade uppvärmningskostnader och minskade koldioxidutsläpp. Bostaden är dessutom byggd för att underlätta en grönare vardag med bland annat energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer, sunda och beprövade byggmaterial samt utrymmen för källsortering vann vi pris för vårt hållbarhetsarbete och vår höga miljöstandard. Induktionshäll i kök. Energisnål kyl, frys och tvättmaskin. Resurseffektiv belysning i kök och ovanför spegel i badrum. Sunda material. Tjockare isolering i väggar och yttertak. Välisolerade fönster. Observera att illustrationen ovan inte representerar detta projekt. Däremot innehåller alla JM-bostäder nämnda hållbarhetsfunktioner.

16 VIP-KUNDER FÅR FÖRTUR Våra VIP-kunder får veta var och hur vi ska bygga före alla andra, och, viktigast av allt; förtur till alla JMs och Borätts bostäder. I förmånerna ingår också VIP-magasinet entré som utkommer med 4 nr per år. Läs mer och registrera dig som VIP-kund på jm.se SÅ ENKELT KÖPER DU EN BOSTAD AV JM 1. Visning På jm.se och i tidningsannonser får du information om när vi visar våra nya bostäder. På våra visningar kan du se modeller, ritningar och illustrationer som beskriver hur bostäderna kommer att se ut när de är klara. 2. Bokning När du har hittat den bostad du vill ha kan du skriva ett bokningsavtal. Avtalet innebär att en specifik bostad blir bokad för din räkning. 3. Kontraktskrivning När vi på JM fått in tillräckligt med bokningar för att starta produktionen av husen är det dags att skriva kontrakt, ett så kallat köpekontrakt samt ett entreprenadkontrakt. 4. Informationsmöten Under tiden du väntar på att din nya bostad ska färdigställas håller vi ett antal olika informationsmöten. På våra möten får du tillfälle att ställa frågor och du får dessutom möjlighet att lära känna dina nya grannar. Vi berättar också kontinuerligt via e-post och brev om hur arbetet med de nya bostäderna fortskrider. 5. Inredningsval Under den här processen får du träffa en av våra erfarna inredare som hjälper dig med valet av inredning i din bostad. De kan ge dig professionella råd om färgsättning, materialval och andra inredningsdetaljer. Som stöd får du katalogen Inredningsval som beskriver vilka olika val av inredning du har möjlighet att göra. 6. Kontroll och besiktning När det närmar sig tillträde av den nya bostaden är det dags för inredningsvisning och besiktning. Till inredningsvisningen har din inredningsansvarige säkerställt att dina inredningsval stämmer. Vid besiktningen kontrollerar en utomstående besiktningsman att arbetet är fackmannamässigt utfört. 7. Slutbetalning Innan du tillträder bostaden är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen, den s. k. slutlikviden. Vid den här tidpunkten ska du också betala slutfakturan på de eventuella inredningsval du beställt. 8. Tillträde Senast tre månader före tillträdet får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. På tillträdesdagen bekräftar du att slutbetalningen är gjord. Vi träffas i din nya bostad för att vi ska kunna lämna över nycklarna och den nya bostaden till dig.

17 jm.se

18 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Large Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbild: Carbonwhite Foto: Richard Hammarskiöld, Shutterstock, Kristofer Johnsson, Jörgen Hinder, Scandinav Bildbyrå, Mattias Vogel Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2014 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Göteborg I Besöksadress Gårdatorget 2 I Telefon I Internet jm.se

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer STOCKHOLM SILVERDAL PORTEN Där livet växer Silverdal har förvandlats till en urban stadsdel med en egen själ, som jag personligen är mycket stolt över att ha fått vara med om att utveckla. Fredrik Larsson,

Läs mer

HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land I Humlelunden bygger JM nya villor med plats för både lek och odling. Naturligtvis ingår en färdig trädgård. JM reserverar sig för eventuella

Läs mer

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land Tid för familjemys. Du bor nära fältens skönhet. På uteplatsen finns plats för odling och vila. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant SÖDERNÄRA KVARTER VID BERGET På en av Stockholms mest eftertraktade adresser bygger vi fortsättningen på ett av JMs mest populära

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. BLÅBÄRSSKOGEN Citynära småstadsidyll

SOLNA JÄRVASTADEN. BLÅBÄRSSKOGEN Citynära småstadsidyll SOLNA JÄRVASTADEN BLÅBÄRSSKOGEN Citynära småstadsidyll Blåbärsskogen inreder vi med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. Dessutom satsar vi på kloka förvaringslösningar. Varje

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD. KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad

LOMMA STRANDSTAD. KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad LOMMA STRANDSTAD KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad NYA BOSTÄDER VID HAVET Tänk att bo vid ett torg i en pittoresk fiskehamn och vakna till båtarnas stadiga dunkande när de kommer in med nattens

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BROHUSET Ett glasklart läge vid vattnet

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BROHUSET Ett glasklart läge vid vattnet STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BROHUSET Ett glasklart läge vid vattnet BROHUSET 159 GLASKLÄDDA HEM PÅ LILJEHOLMENS KAJPLATS Fina cykelvägar och pendeltåg över Årstabroarna. På ett av Liljeholmskajens bästa

Läs mer

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund LUND SOCKERBRUKET SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund Med Sockertorget 2 fullbordas kvarteret vid Kung Oskars väg. Mot den framtida esplanaden visar det upp en urbant kaxig fasad. Inred

Läs mer

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. PODIUM Moderna hem på Mölndals höjder

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. PODIUM Moderna hem på Mölndals höjder MÖLNDAL KVARNBYVALLEN PODIUM Moderna hem på Mölndals höjder BO MED TOPPLÄGE PÅ KVARNBYVALLEN På Kvarnbyvallens gröna bergsrygg fortsätter JM att forma morgondagens Mölndal. Nu påbörjar vi arbetet med kvarterets

Läs mer

GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. BELLEVUEPLAN Kvarter med karaktär i hjärtat av Kvibergsstaden

GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. BELLEVUEPLAN Kvarter med karaktär i hjärtat av Kvibergsstaden GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN BELLEVUEPLAN Kvarter med karaktär i hjärtat av Kvibergsstaden LJUSA STADSHEM I MÖRKA TEGELKVARTER I den stadigt växande stadsdelen Kvibergsstaden fortsätter JM att bygga nytt. Det

Läs mer

MALMÖ HYLLIE. HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge

MALMÖ HYLLIE. HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge MALMÖ HYLLIE HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge Ett stenkast till Hyllie station. Odlingsvänliga balkonger och uteplatser. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö UPPSALA NORRA LUTHAGEN SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö SMEDJEBACKEN EN LEKFULL HYLLNING TILL ARVET Nu drar vi igång den femte etappen på resan från slumrande hantverkarkvarter till ett av

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö STOCKHOLM TÄBY CENTRUM POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö LEV LIVET LITE LÄTTARE Strax öster om Täby centrum uppför JM ett nytt bostadsområde i bästa tänkbara läge. Här har du service och kommunikationer

Läs mer

JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park

JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park ÖREBRO VÄSTER PARK JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park JASMINEN SKÖN BOENDEMILJÖ ÅRET OM Örebros populära bostadsområde kring Väster Park, med byggnader från Svea Trängkårs regemente i vacker

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress STOCKHOLM KVARNHOLMEN STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress PANORAMAVY FRÅN KLASSISKT KUSTLÄGE Till Kvarnholmens utsökta kustläge duger inget mindre än utmärkt arkitektur. Därför reser

Läs mer

UPPSALA LUTHAGEN. ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter

UPPSALA LUTHAGEN. ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter UPPSALA LUTHAGEN ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter ANEMONEN I kanten mot Stabby ängar bygger nu JM ett sista Luthagen-kvarter i två etapper. Våra moderna flerbostadshus knyter an till områdets

Läs mer

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden LINKÖPING ÖVRE VASASTADEN SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden SVEAHOV ALLT ÄR NÄRA I LINKÖPINGS NYA STADSDEL Stadsdelen Vasastaden började byggas redan kring sekelskiftet och i dag är de

Läs mer

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum STOCKHOLM EKERÖ EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum EKBACKEN MODERNT MED KVARTERSKÄNSLA Borätts nya område Ekbacken blir ett välkommet tillskott av moderna bostäder mitt i den vackra kulturbygden

Läs mer

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum STOCKHOLM EKERÖ EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum EKBACKEN Borätt reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Läs mer

STOCKHOLM NORRTÄLJE. BADHUSET Boende med guldkant vid Norrtäljeån

STOCKHOLM NORRTÄLJE. BADHUSET Boende med guldkant vid Norrtäljeån STOCKHOLM NORRTÄLJE BADHUSET Boende med guldkant vid Norrtäljeån Badhusets lägenheter passar dig som inte vill göra avkall på varken bekvämlighet eller läge. Göran Eckerbom, projektledare, JM. Den välbevarade

Läs mer

STOCKHOLM BROMMA. NOCKEBY BACKE Mälarnära med kunglig inramning

STOCKHOLM BROMMA. NOCKEBY BACKE Mälarnära med kunglig inramning STOCKHOLM BROMMA NOCKEBY BACKE Mälarnära med kunglig inramning NOCKEBY BACKE Stadsnära med naturen runt hörnet I en väletablerad stadsdel präglad av villabebyggelse, Mälarens närhet och Judarskogens naturreservat,

Läs mer

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen STOCKHOLM, SEGELTORP GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen Utgångspunkten är att husen samspelar med stadsdelen. MARIANNE OCKLIND, ARKITEKT Takvåningarna i Gulsparven har underbara terrassbalkonger

Läs mer

STOCKHOLM VALLENTUNA. BÄLLSTA PARK Smarta hem i harmoni med naturen

STOCKHOLM VALLENTUNA. BÄLLSTA PARK Smarta hem i harmoni med naturen STOCKHOLM VALLENTUNA BÄLLSTA PARK Smarta hem i harmoni med naturen JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Läs mer

KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. Diamanthusen, Åparkshusen

KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. Diamanthusen, Åparkshusen KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD BOSTADSFAKTA Diamanthusen, Åparkshusen Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 5 rum & kök...sid. 4 Tomtritningar...sid. 6 Fasadritningar...sid. 9 JM Original... sid. 10

Läs mer

STOCKHOLM VALLENTUNA. Bällsta Park

STOCKHOLM VALLENTUNA. Bällsta Park STOCKHOLM VALLENTUNA BOSTADSFAKTA Bällsta Park Innehåll Situationsplan...sid. 4 Ängsvillan, 5 rum & kök...sid. 6 Planlösningar...sid. 8 Tomtritningar... sid. 12 Fasadritningar... sid. 18 Tillvalsplanritningar...sid.

Läs mer

LIMHAMN DRAGÖRKAJEN KAJHUSEN. Unikt boende på Limhamns bästa läge

LIMHAMN DRAGÖRKAJEN KAJHUSEN. Unikt boende på Limhamns bästa läge LIMHAMN DRAGÖRKAJEN KAJHUSEN Unikt boende på Limhamns bästa läge Kajhusen kommer att ligga på absolut bästa söderläge med utblick mot hamnen, båtarna och havet JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

Härliga hem i nyvuxen trädgårdsstad

Härliga hem i nyvuxen trädgårdsstad kungsbacka kolla parkstad bärnstenshusen Härliga hem i nyvuxen trädgårdsstad Kolla Parkstad är inte bara det största byggprojektet i Kungsbackas historia. Det är en vision. Här gjuter vi grunden för en

Läs mer

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

hjärup ETAPP 4 BOSTADSFAKTA Trädgårdslunden

hjärup ETAPP 4 BOSTADSFAKTA Trädgårdslunden hjärup etapp 4 bostadsfakta Trädgårdslunden Innehåll Situationsplan... sid. 3 Villa Humle 116 kvm... sid. 4 5. Villa Rosmarin 128 kvm... sid. 6 7 Villa Lavendel 146 kvm... sid. 8 9 Villa Salvia 160 kvm...

Läs mer