KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö"

Transkript

1 KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö

2 SEXTIOTVÅ NYBYGGDA HUS MED PARKEN INPÅ KNUTEN Efter det populära radhuskvarteret Bärnstenshusen följer vi på JM upp med nya småhus i Kungsbackas småstadsidyll. Diamanthusen blir en varierad skara av rad, kedje och friliggande hus med egna trädgårdar och gemensamma kvartersgårdar i en barnvänlig boendemiljö. Välplanerade och moderna kök. Damm med brygga i intilliggande Åparken. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 DIAMANTHUSEN I det nordvästra hörnet av den nyvuxna stadsdelen Kolla Parkstad bygger vi på JM vår tredje etapp. Diamanthusen blir 62 hus i fem olika utföranden. I dessa kvarter fi nner du gemytliga kedjehus, radhus i olika storlekar och friliggande villor. Flera av husen sluter sig dessutom runt gröna kvartersgårdar som ansluter till de privata trädgårdarna. Grönområdet pryder vi med sandlådor, kastanjträd och en asfaltsslinga för lekfulla lopp och trehjulingsturer. Varenda ett av Diamanthusen får en egen trädgård varav de fl esta mynnar ut mot innergården, men skiljs åt av häckar som drar en grön gräns mellan det privata rummet och det gemensamma. Alla trädgårdar får trädäck, förråd eller redskapsbod och planterade träd eller buskar. I husen som ligger utmed gården får du goda utsikter mot trädgården och kvartersgården. Ifrån vardagsrummet och uteplatsen har du god uppsikt över barnens lek. Avskilda trädgårdsrum Diamanthusen bygger vi i ett av Kolla Parkstads mer avskilda hörn, vilket betyder att du får ta del av det gröna och sköna likväl som den nybyggda stadsdelens vardagspraktiska kvaliteter. Småhuskvarteren hamnar bara ett par hundra meter från den nyrenoverade Kollaskolan och blir granne med den kommande förskolan med sin tillhörande park och lekplats. Vill du ta dig in till Kungsbacka centrum ligger det bara en kort promenad bort. Parkering fi nner du på tomten, i carport eller alldeles runt husknuten. I Diamanthusen fi nns både avskärmade och öppna köksrum.

4 59 HUS DIAMANTHUSEN Kun gsbackaån 3 HUS Obs! Kartan är endast en möjlig illustration av de olika kvarterens utformning. Kultur Det populära kulturhuset Fyren rymmer bibliotek, konsthall, konsertsal och kulturskola. Därtill bjuder Kungsbacka teater på lokala uppsättningar såväl som turnerande föreställningar. Kommunikationer Från Kolla Parkstad får du goda pendlingsmöjligheter. Kungsbackas pendeltågsstation ligger en kort bil -, busseller cykeltur bort. Vårdcentral På Granittorget i stadsdelens nordöstra hörn bygger Region Halland en ny vårdcentral, BVC och folktandvård. För och grundskola I området fi nns Kollaskolan för de lite större barnen såväl som fl era förskolor för de mindre. Lekplatser Kolla Parkstad är en stadsdel för de små lika mycket som för de stora. Därför byggs här lekparker tillgängliga för alla. Shopping Bara några minuter från Diamanthusen ligger Kungsmässan som i fjol vann titeln Sveriges trivsammaste köpcentrum. Ett annat närliggande shoppingcenter är det välbesökta Freeport. Badplatser 10 minuter bort ligger kustremsan och sandstränder som lockar med svalkande badäventyr. Marina Den båtintresserade hittar två småbåtshamnar längs med Kungsbackaån. Närmast är Kolla Båtvarv och vid åns utlopp fi nner du Jensen & Englunds Marina.

5 OMRÅDET STÖRSTA BOSTADSPROJEKTET I KUNGSBACKAS HISTORIA På frodig mark längs med Kungsbackaån fortsätter Kolla Parkstad att växa. Här blandas gröna parkytor med charmiga torgplatser och flerbostadshus med villaområden. Centrum och pendeltågsstation ligger inom promenadavstånd. Bredvid Kungsbackas centrum har den ambitiösa stadsdelen Kolla Parkstad redan tagit fart. Vad som för några år sedan var en äng har i dag vuxit till sig till en praktfull boendemiljö omgiven av variationsrik arkitektur, servicemöjligheter, parkgrönska och skolor. Det är en stadsdel som hamnar i skärningspunkten mellan småskalig stad och halländsk natur, knappt en kilometer från kustremsan. Att Kolla Parkstad är det största bostadsprojektet i Kungsbackas historia framgår inte bara i dess storlek utan också i dess ambitioner. I dag finns här bageri, för- och grundskola, idrottshall, apotek, vårdcentral och det mesta ett rikt vardagsliv kan tänkas behöva. En kort promenad från det egna kvarteret och du är framme vid Stortorget, Kungsbackas köpstråk, Kungsmässan och pendeltågsstationen. Idrottshall och föreningsliv Att underhålla en aktiv livsstil är inga konstigheter i en stadsdel som Kolla Parkstad. Den nybyggda idrottshallen kommer under dagtid att tjänstgöra som skolans gymnastiksal och på kvällstid kan du boka den för andra fritidsaktiviteter. På andra sidan Kungsbackaån blir Inlags idrottsområde ordentligt upprustat med både simhall och bollplaner. Dessutom erbjuder Kungsbacka ett stort utbud av sportklubbar och fritidsföreningar.

6 Diamanthusen blir 62 hus i fem olika utföranden, varav fl era av dem sluter sig runt en grönskande kvartersgård. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7

8 ARKITEKTUR Gårdshusen 117 kvm Parhusen 131 kvm Radhusen 138 kvm Kedjehusen 131 kvm Villan 122 kvm Åparkshusen 131 kvm

9 I Diamanthusen får man bästa tänkbara förutsättningar för familjelivet. Erik Lavehall, projektledare, JM. VARIATIONSRIKA SMÅHUS MED FAMILJEFOKUS Vår mångåriga erfarenhet av hus och samhällsbygge har lärt oss att olika familjer har olika behov. Och att variation förnöjer. Därför erbjuder vårt nya småhuskvarter fem olika hustyper i omväxlande utformningar och storlekar. Diamanthusen blir ett gemytligt kvarter bestående av fem olika hustyper som sluter sig runt två gemensamma grönytor. Utvändigt blir det en smakfull färgkombination av mörkgrått sadeltak och liggande träpanelsfasader i olika nyanser av falurött. Alla hus, radhus såväl som kedjehus och friliggande villor, får en egen trädgård med ett rymligt trädäck och ett utvändigt kallförråd. Med Diamanthusen vill vi skapa en småskalig kvartersmiljö med en idyllisk och familjär småhuskänsla och trivsamma, gemensamma grönytor, berättar Erik Lavehall som är projektledare för den nya småhusetappen i Kolla Parkstad. Barnvänliga grönytor Att Diamanthusen är en hemvist som sätter barnen i första rummet framgår inte minst i samspelet mellan trädgård och innergård. Husen ligger som en ram runt den inbjudande kvartersgården, vilket bidrar till den trygga atmosfär som genomsyrar hela kvarteret. En avgränsande häck skiljer din privata trädgård från det gemensamma gårdsrummet. Vi har arbetat omsorgsfullt med detaljerna för att det här ska bli en barnvänlig adress i ett av Kolla Parkstads bästa lägen, säger Erik Lavehall.

10 GÅRDSHUSEN 117 KVM FLEXIBELT OCH VÄLPLANERAT Diamanthusens radhus om 117 kvadratmeter får välplanerade ytor och en trädgård på både fram- och baksidan. På radhusets nedre plan finner du ett välrustat kök, ett rymligt badrum med tvättutrustning och ett ljust vardagsrum vars stora fönsterpartier vänder sig mot gården. På det övre planet finns tre sovrum, badrum och badkar, en klädkammare samt ett allrum som du kan göra om till ett sovrum. PARHUSEN 131 KVM GENERÖS WALK-IN-CLOSET Parhusen om 131 kvadratmeter använder sina kvadrat till att öppna upp sambandet mellan köket och vardagsrummet. På det nedre planet får du en egen tvättstuga separat från badrummet. Andra våningen får en mer privat karaktär med fyra sovrum, alternativt tre sovrum och ett allrum, en generös walk-in-closet och ett badrum med badkar. RADHUSEN 138 KVM ELEGANT BURSPRÅK Diamanthusens största radhus breder ut sig på en 138 kvadratmeter stor planlösning och får bland annat en särdeles stor matplats med ett vackert burspråk mot gatulivet. På våningen ovanför gör vi plats för tre stora sovrum, ett allrum, en rymlig walk-incloset och ett badrum med badkar. Liksom alla andra Diamanthus får du även här trädgård på fram- och baksida. På tomten mot gatan får du plats med bilen. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 KEDJEHUSEN 131 KVM PARKERA TORRT I CARPORT Kvarterets kedjehus får en luftig planlösning om 131 kvadratmeter med ett öppet samband mellan kök och vardagsrum. Alla kedjehus får ett eget tvättrum separat från badrummet. På våningen ovanför gör vi plats för tre stora sovrum, ett allrum, en rymlig walk-in-closet och ett badrum med badkar. Dessutom får du som hittar hem till ett av Diamant husens kedjehus plats med två bilar. En i carporten och en på tomten. VILLAN 122 KVM DUBBLA SOLDÄCK Diamanthusens friliggande villor har en planlösning om 122 kvadratmeter och en trädgård med två soldäck. Det ena i anslutning till köket, det andra når du via vardagsrummet. Villorna har även en extra groventré som går genom den rymliga tvättstugan. Smidigt när barnen vill in med sina leriga gummistövlar. ÅPARKSHUSEN 131 KVM AVSKILDA KEDJEHUS I Kolla Parkstads östligare delar, en bit bort från Diamanthusens småhuskluster, avskilt och granne med Åparken ligger tre av kvarterets kedjehus. Åparkshusen är 131 kvadratmeter stora kedjehus som får en tydligare stadskaraktär och parkeringsplats för upp till två bilar.

12 Stora fönsterpartier Dämpade köksluckor Fönsterbänkar i natursten Barnsäker induktionshäll HÅLLBAR INREDNING MED JM ORIGINAL Till Diamanthusens 62 småhus har våra inredare satt ihop ett JM Original som kombinerar hållbara naturmaterial med moderna funktioner. Med JM Original får ditt hem en smakfull grundinredning som du själv kan bygga vidare på. För att du ska kunna bo i din JM-bostad länge sätter våra inredare ihop ett JM Original med fokus på form, funktion och hållbarhet. Eftersom våra hem ska hålla stilen länge inreder vi i största möjliga mån med naturmaterial. En mattlackad ekparkett som golv är stilfullt, samspelar fi nt med andra träslag och får en vacker patina med åren. Vitmålade väggar ger dig en ren fond och framhäver dina personliga inredningsdetaljer och färgklickar. För att du ska kunna sätta en personlig prägel på din bostad och trädgård får du handplocka dina detaljer ur vårt gedigna tillvalssortiment. Moderna kök och behagliga badrum Eftersom det moderna köket är lika mycket en social mötesplats som en praktisk matsal inreder vi det därefter. Smakfulla detaljer i form av bänkskivan, formstarka handtag och stilrena kakelplattor möter moderna och energisnåla vitvaror, dämpade fullutdragslådor och lättskötta arbetsytor. I de helkaklade badrummen skapar vi gemensamma utrymmen för såväl avkoppling som effektivitet. Med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och torkställning löser du lätt dina tvättbestyr. Förvaringsutrymmen fi nns i kommod och väggskåp. Övervåningens badrum utrustar vi med ett rymligt badkar och på det nedre planets badrum får du en duschhörna med glasvägg.

13 JM ORIGINAL DETTA FÅR DU ALLTID MED JM ORIGINAL HALL Klädförvaring i anslutning till entrén Rymliga ytor som uppfyller tillgänglighetskrav Vitmålade väggar framhäver dina inredningsdetaljer. KÖK Genomarbetad, utvald grundinredning Ergonomisk arbetsbänk med yta i laminat Snålspolande blandare i krom Dämpade och väldesignade fullutdragslådor Modern och energisnål induktionshäll Skåpluckor med dämpning Lättstädade ytor Integrerad diskmaskin Rostfria vitvaror med bra energiklass Underlimmad diskho Kakel som stänkskydd Smidig spiskåpa med god belysning Källsorteringslådor under diskhon Stilrent kök med ljus laminatbänkskiva och vita luckor. BAD Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv Snålspolande toalett Snålspolande blandare i krom Rymligt badkar Eluttag med säker placering UTANFÖR DIN BOSTAD Förråd / redskapsbod Välplanerad gård Bra belysning för trygghet och säkerhet Uppställningsplats för cykel vid entré WC / DUSCH / TVÄTT Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv God förvaring i kommod och väggskåp Dubbla eluttag med säker placering Energiklassad tvättmaskin och torktumlare Praktisk arbetsbänk över tvättutrustning Snålspolande toalett Flexibel torkställning med 10 meters torklängd Neutrala duschväggar i klarglas Snålspolande blandare i krom ÖVRIGT Stilsäker och genomgående inredning Flera eluttag i varje rum Triple Play i hall, kök, sov och vardagsrum Naturligt vacker och tålig ekparkett Enhetligt målade väggar i hela bostaden Fönsterbänkar i natursten Skjutdörrsgarderober med utbyggbar inredning Klädkammare med utbyggbar inredning Tålig och naturligt vacker ekparkett.

14 Bildtext

15 HÅLLBARHET HEMLIGHETERNA BAKOM VÅRA HÅLLBARA LÅGENERGIHUS En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. Därför energiklassar vi alla våra nya bostäder. Hållbarhetstänket genomsyrar våra bostäder från påbörjad ritning till genomförd inflytt. JM bygger bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav. Faktum är att vår energistandard är 30 procent lägre än Boverkets normkrav. Att vi energiklassar alla våra nya bostäder gör det dessutom lättare för dig, som funderar på att bo i ett av våra hus, att jämföra alternativen sinsemellan. Bo energisnålt Våra lågenergihus har välisolerade och täta väggar, tak och golv, energieffektiva fönster och genomtänkta installationslösningar. Bland annat sker alltid återvinning av värmen i frånluften. Prisbelönad miljöstandard Alla dessa åtgärder innebär sammantaget kapade uppvärmningskostnader och minskade koldioxidutsläpp. Bostaden är dessutom byggd för att underlätta en grönare vardag med bland annat energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer, sunda och beprövade byggmaterial samt utrymmen för källsortering vann vi pris för vårt hållbarhetsarbete och vår höga miljöstandard. Induktionshäll i kök. Energisnål kyl, frys och tvättmaskin. Resurseffektiv belysning i kök och ovanför spegel i badrum. Sunda material. Tjockare isolering i väggar och yttertak. Välisolerade fönster. Observera att illustrationen ovan inte representerar detta projekt. Däremot innehåller alla JM-bostäder nämnda hållbarhetsfunktioner.

16 VIP-KUNDER FÅR FÖRTUR Våra VIP-kunder får veta var och hur vi ska bygga före alla andra, och, viktigast av allt; förtur till alla JMs och Borätts bostäder. I förmånerna ingår också VIP-magasinet entré som utkommer med 4 nr per år. Läs mer och registrera dig som VIP-kund på jm.se SÅ ENKELT KÖPER DU EN BOSTAD AV JM 1. Visning På jm.se och i tidningsannonser får du information om när vi visar våra nya bostäder. På våra visningar kan du se modeller, ritningar och illustrationer som beskriver hur bostäderna kommer att se ut när de är klara. 2. Bokning När du har hittat den bostad du vill ha kan du skriva ett bokningsavtal. Avtalet innebär att en specifik bostad blir bokad för din räkning. 3. Kontraktskrivning När vi på JM fått in tillräckligt med bokningar för att starta produktionen av husen är det dags att skriva kontrakt, ett så kallat köpekontrakt samt ett entreprenadkontrakt. 4. Informationsmöten Under tiden du väntar på att din nya bostad ska färdigställas håller vi ett antal olika informationsmöten. På våra möten får du tillfälle att ställa frågor och du får dessutom möjlighet att lära känna dina nya grannar. Vi berättar också kontinuerligt via e-post och brev om hur arbetet med de nya bostäderna fortskrider. 5. Inredningsval Under den här processen får du träffa en av våra erfarna inredare som hjälper dig med valet av inredning i din bostad. De kan ge dig professionella råd om färgsättning, materialval och andra inredningsdetaljer. Som stöd får du katalogen Inredningsval som beskriver vilka olika val av inredning du har möjlighet att göra. 6. Kontroll och besiktning När det närmar sig tillträde av den nya bostaden är det dags för inredningsvisning och besiktning. Till inredningsvisningen har din inredningsansvarige säkerställt att dina inredningsval stämmer. Vid besiktningen kontrollerar en utomstående besiktningsman att arbetet är fackmannamässigt utfört. 7. Slutbetalning Innan du tillträder bostaden är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen, den s. k. slutlikviden. Vid den här tidpunkten ska du också betala slutfakturan på de eventuella inredningsval du beställt. 8. Tillträde Senast tre månader före tillträdet får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. På tillträdesdagen bekräftar du att slutbetalningen är gjord. Vi träffas i din nya bostad för att vi ska kunna lämna över nycklarna och den nya bostaden till dig.

17 jm.se

18 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Large Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbild: Carbonwhite Foto: Richard Hammarskiöld, Shutterstock, Kristofer Johnsson, Jörgen Hinder, Scandinav Bildbyrå, Mattias Vogel Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2014 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Göteborg I Besöksadress Gårdatorget 2 I Telefon I Internet jm.se

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls MÖLNDAL KVARNBYVALLEN ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls Vi har arbetat med både trä och tegel samt en variation av jordnära färger på fasader, entréer och fönsterkarmar för att skapa ett

Läs mer

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer STOCKHOLM SILVERDAL PORTEN Där livet växer Silverdal har förvandlats till en urban stadsdel med en egen själ, som jag personligen är mycket stolt över att ha fått vara med om att utveckla. Fredrik Larsson,

Läs mer

HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land I Humlelunden bygger JM nya villor med plats för både lek och odling. Naturligtvis ingår en färdig trädgård. JM reserverar sig för eventuella

Läs mer

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan UPPSALA SKÖLSTA ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan ÄPPELBYN Äppelbyns tre hustyper lånar många inslag från den klassiska svenska trästugan. 32 VILLOR I BLOMSTRANDE LÄGE Femton minuter nordost

Läs mer

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land Tid för familjemys. Du bor nära fältens skönhet. På uteplatsen finns plats för odling och vila. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD. KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad

LOMMA STRANDSTAD. KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad LOMMA STRANDSTAD KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad NYA BOSTÄDER VID HAVET Tänk att bo vid ett torg i en pittoresk fiskehamn och vakna till båtarnas stadiga dunkande när de kommer in med nattens

Läs mer

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund LUND SOCKERBRUKET SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund Med Sockertorget 2 fullbordas kvarteret vid Kung Oskars väg. Mot den framtida esplanaden visar det upp en urbant kaxig fasad. Inred

Läs mer

STOCKHOLM HÄGERSTEN. GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder

STOCKHOLM HÄGERSTEN. GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder STOCKHOLM HÄGERSTEN GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder SMÅSTADSCHARMIG HEMVIST PÅ HÖJDEN Nybyggda lägenheter på charmiga Hägerstensåsen hör inte till vanligheterna. Därför är vi mycket stolta

Läs mer

MALMÖ LIMHAMNSKAJEN. GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn

MALMÖ LIMHAMNSKAJEN. GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn MALMÖ LIMHAMNSKAJEN GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn Öppet och ljust med modernt kök från Marbodal. Du får tillgång till gästlägenhet för långväga besökare. Kajhäng. JM reserverar sig för eventuella

Läs mer

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala Tornet Kapellgärdet En skön oas i Uppsala City Kapellgärdet Uppsala Stadspuls runt hörnet Vi bygger vidare i den norra delen av Uppsala City, passa på att förvärva ett populärt boende i ett mycket uppskattat

Läs mer

STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN. ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden

STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN. ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden ENTRÉKVARTERET ENTRÉKVARTERET SÄTTER ÄLVSJÖSTADEN PÅ KARTAN Med Entrékvarteret tar JM de första målmedvetna stegen i den nya stadsdelen Älvsjöstaden.

Läs mer

JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park

JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park ÖREBRO VÄSTER PARK JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park JASMINEN SKÖN BOENDEMILJÖ ÅRET OM Örebros populära bostadsområde kring Väster Park, med byggnader från Svea Trängkårs regemente i vacker

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö SKOGSKANTEN TREDJE ETAPPEN AV VALFRIHET OCH NÄRHET Nu bygger vi den sista etappen i populära Tyresö Skogsstad. Våra 76 bostäder

Läs mer

JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND. SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter

JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND. SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter SMEDJAN INDUSTRI- ROMANTIK I MÄLARENS NÄRHET Smedjan omfattar 71 moderna och välplanerade bostäder i storlekar från ett till fem rum och

Läs mer

GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN

GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN MALMÖ LIMHAMNSKAJEN GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN Havsnära läge på Limhamn GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN SISTA ETAPPEN PÅ LIMHAMNSKAJEN Tänk att få vakna nära havet, känna havsdoften och höra bruset från vågorna.

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant SÖDERNÄRA KVARTER VID BERGET På en av Stockholms mest eftertraktade adresser bygger vi fortsättningen på ett av JMs mest populära

Läs mer

STOCKHOLM SÖDERDALEN. VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen

STOCKHOLM SÖDERDALEN. VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen STOCKHOLM SÖDERDALEN VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen VINDMÖLLAN NYBYGGDA HEM I BLOMSTRANDE STADSDEL De fl esta bostäder i Vindmöllan förses med egen balkong eller uteplats. Nästa kvarter

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen STOCKHOLM KVARNHOLMEN SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen Spisbrödsfabrikens gård blir en plats för både avkoppling och aktivitet. Under nästan 100 år försedde KF hela Sveriges skaff erier

Läs mer

STOCKHOLM GUSTAVSBERG. PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort

STOCKHOLM GUSTAVSBERG. PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort STOCKHOLM GUSTAVSBERG PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort STADSMÄSSIGT KVARTER MED SKÄRGÅRDSLYXIGT LÄGE Strax utanför Stockholms innerstad växer ett nytt Gustavsberg fram. Till denna ambitiösa

Läs mer

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum STOCKHOLM EKERÖ EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum EKBACKEN Borätt reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Läs mer

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum STOCKHOLM EKERÖ EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum EKBACKEN MODERNT MED KVARTERSKÄNSLA Borätts nya område Ekbacken blir ett välkommet tillskott av moderna bostäder mitt i den vackra kulturbygden

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BROHUSET Ett glasklart läge vid vattnet

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BROHUSET Ett glasklart läge vid vattnet STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BROHUSET Ett glasklart läge vid vattnet BROHUSET 159 GLASKLÄDDA HEM PÅ LILJEHOLMENS KAJPLATS Fina cykelvägar och pendeltåg över Årstabroarna. På ett av Liljeholmskajens bästa

Läs mer

ÖSTERÅKER KANALSTADEN. GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal

ÖSTERÅKER KANALSTADEN. GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal ÖSTERÅKER KANALSTADEN GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal På den södervända gården ställer vi odlingslådor. Galeasens stora takterrass är som gjord för sena sommarkvällar. JM reserverar sig

Läs mer

ONYXEN Stadsnära hem med parken som bakgård

ONYXEN Stadsnära hem med parken som bakgård KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD ONYXEN Stadsnära hem med parken som bakgård 3D-BILD En kort cykeltur, eller frisk promenad, från Onyxen och Kolla Parkstad väntar Kungsbackas vackra kustremsa. 3D-BILD JM reserverar

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. BLÅBÄRSSKOGEN Citynära småstadsidyll

SOLNA JÄRVASTADEN. BLÅBÄRSSKOGEN Citynära småstadsidyll SOLNA JÄRVASTADEN BLÅBÄRSSKOGEN Citynära småstadsidyll Blåbärsskogen inreder vi med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. Dessutom satsar vi på kloka förvaringslösningar. Varje

Läs mer

Terrassvillan. 7 rok, kvm

Terrassvillan. 7 rok, kvm Terrassvillan 7 rok, 8 kvm 9 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 9 5 6 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 8 7 N N 8 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är

Läs mer

UPPSALA LUTHAGEN. ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter

UPPSALA LUTHAGEN. ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter UPPSALA LUTHAGEN ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter ANEMONEN I kanten mot Stabby ängar bygger nu JM ett sista Luthagen-kvarter i två etapper. Våra moderna flerbostadshus knyter an till områdets

Läs mer

MALMÖ HYLLIE. HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge

MALMÖ HYLLIE. HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge MALMÖ HYLLIE HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge Ett stenkast till Hyllie station. Odlingsvänliga balkonger och uteplatser. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier

Läs mer

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen Trasthagen Sunnersta Attraktiva radhus nära Mälaren Uppsala Sunnersta Trasthagen Husen har målade träfasader som smälter in i den vackra omgivningen. Många aktiviteter runt hörnet Utöver lugnet erbjuder

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö STOCKHOLM TÄBY CENTRUM POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö LEV LIVET LITE LÄTTARE Strax öster om Täby centrum uppför JM ett nytt bostadsområde i bästa tänkbara läge. Här har du service och kommunikationer

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress STOCKHOLM KVARNHOLMEN STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress PANORAMAVY FRÅN KLASSISKT KUSTLÄGE Till Kvarnholmens utsökta kustläge duger inget mindre än utmärkt arkitektur. Därför reser

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö UPPSALA NORRA LUTHAGEN SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö SMEDJEBACKEN EN LEKFULL HYLLNING TILL ARVET Nu drar vi igång den femte etappen på resan från slumrande hantverkarkvarter till ett av

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

SITUATIONSPLAN ETAPP 1

SITUATIONSPLAN ETAPP 1 PLALÖSIAR SITUATIOSPLA ETAPP ETAPP ETAPP ETAPP FALKEBERSATA MÖLDALSVÄE VÅI: rum & kök RUM & KÖK, kvm,,,, R:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 kvm Våning:,,,, Lgh nr:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 TS BAD B=, H= BH=00

Läs mer

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. PODIUM Moderna hem på Mölndals höjder

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. PODIUM Moderna hem på Mölndals höjder MÖLNDAL KVARNBYVALLEN PODIUM Moderna hem på Mölndals höjder BO MED TOPPLÄGE PÅ KVARNBYVALLEN På Kvarnbyvallens gröna bergsrygg fortsätter JM att forma morgondagens Mölndal. Nu påbörjar vi arbetet med kvarterets

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Ett hus som sticker ut

Ett hus som sticker ut Ett hus som sticker ut Nils tar plats i korsningen där Hornsgatan möter upp med Drottninggatan. I de klassiska kvarteren runt Slussen fyller han ett tomrum och tar över rollen som grannskapets tuffaste

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

INREDNINGSBESKRIVNING

INREDNINGSBESKRIVNING INREDNINGSBESKRIVNING Larroy Original I alla våra hus ingår Larroy Original - en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. På bilderna ser du exempel på några av de inredningsdetaljer

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. BELLEVUEPLAN Kvarter med karaktär i hjärtat av Kvibergsstaden

GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. BELLEVUEPLAN Kvarter med karaktär i hjärtat av Kvibergsstaden GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN BELLEVUEPLAN Kvarter med karaktär i hjärtat av Kvibergsstaden LJUSA STADSHEM I MÖRKA TEGELKVARTER I den stadigt växande stadsdelen Kvibergsstaden fortsätter JM att bygga nytt. Det

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

STOCKHOLM ÅRSTASTRÅKET. MEJERIET Lite mer söder

STOCKHOLM ÅRSTASTRÅKET. MEJERIET Lite mer söder STOCKHOLM ÅRSTASTRÅKET MEJERIET Lite mer söder Rofyllda sovrum med utsikt över skogspartiet vid gården. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är idébilder

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

NATURNÄRA HEM I UPPSKATTAT GRANNSKAP

NATURNÄRA HEM I UPPSKATTAT GRANNSKAP NOCKEBYLUNDEN I en väletablerad stadsdel präglad av villabebyggelse, Mälarens närhet och Judarskogens naturreservat, bygger vi 117 bostäder. Nockebylunden är vårt senaste tillskott i en av Stockholms mest

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen STOCKHOLM, SEGELTORP GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen Utgångspunkten är att husen samspelar med stadsdelen. MARIANNE OCKLIND, ARKITEKT Takvåningarna i Gulsparven har underbara terrassbalkonger

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN Vackra bostäder vid hav och hamn När du väljer ett boende på Limhamnskajen får du en bit av det goda livet. Här bor du furstligt på bästa kajplats i bostäder som vi kryddat

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta

Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta 1 2 Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta I barnvänliga Irsta Lista, mindre än 10 minuter från Västerås City, bygger vi ett nytt, modernt och välkomnande område. Vi har valt radhus och parhus

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

STOCKHOLM VALLENTUNA. BÄLLSTA PARK Smarta hem i harmoni med naturen

STOCKHOLM VALLENTUNA. BÄLLSTA PARK Smarta hem i harmoni med naturen STOCKHOLM VALLENTUNA BÄLLSTA PARK Smarta hem i harmoni med naturen JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden LINKÖPING ÖVRE VASASTADEN SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden SVEAHOV ALLT ÄR NÄRA I LINKÖPINGS NYA STADSDEL Stadsdelen Vasastaden började byggas redan kring sekelskiftet och i dag är de

Läs mer

Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn

Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn Presentation Nyrenoverad, ljus rymlig lägenhet i våning I, på Havsgatan 25 invid västra hamnen, en bostad för dig som värdesätter

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar rok Monoliten rum & kök, 6 m² rum & kök, 6 kvm rum kök, 6 m² Yteffektiv YTEFFEKTIV UTEPATS Uteplats YTEFFEKTIV i väster I VÄER enomgående EOMÅEDE UTEPATS I lägenhet

Läs mer

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund Stångby 26 energisnåla villor strax utanför Lund Vi har tänkt lite men även på extra på miljön din ekonomi Tänk dig att bo tryggt och bekvämt på landet och ändå ha stadens puls alldeles i närheten. Föreställ

Läs mer

NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY

NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY PRESENTATION Lyyskis Fastigheter kan i samarbete med Villes Byggservice AB erbjuda dig ett nytt boende i Godby centrum. Under våren 2014 uppförs ett parhus bestående

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

RUM & KÖK, 112 KVM

RUM & KÖK, 112 KVM PREMIUM Condor, Danderyd 31901 4 RUM & KÖK, 112 KVM DENNIS LINDGREN OCH PHILIP HETTINGER ARKITEKTURKOMPANIET RUM FÖR RUM I din nya premiumbostad får varje rum sitt eget unika uttryck. Alla detaljer och

Läs mer

Naturnära Helgevärma. Nytt boende i unik miljö. www.gbjbygg.se

Naturnära Helgevärma. Nytt boende i unik miljö. www.gbjbygg.se Naturnära Helgevärma Nytt boende i unik miljö www.gbjbygg.se Helgevärma, där staden möter landet I Helgevärma, utmed Mjölnarvägen, planerar vi för 16 nya bostadsrätter i 2 olika hus plus 4 kvarnradhus

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

HASSELBACKEN. etapp ii. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: SKÖVDE. Datum 2015-05-21

HASSELBACKEN. etapp ii. Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: SKÖVDE. Datum 2015-05-21 HASSELBACKEN etapp ii Län: VÄSTRA GÖTALAND Kommun: SKÖVDE Datum 2015-05-21 1 2 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY AMHULTS BY GÖTEBORG Gatuvy över området VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY Det första jag tänkte när jag såg denna sydvästsluttning var, - Vilket härligt område! Här skulle det vara underbart att bo! Här har man

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Objektbeskrivning Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Stockholm, Kista Sorögatan 117 Boarea: 80 m 2 Avgift: Utgångspris: 4 100 kr 1 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr 639 -använd länken i

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Det ska vara enkelt att bo i hus.

Det ska vara enkelt att bo i hus. Det ska vara enkelt att bo i hus. Ett liv i hus ska inte behöva vara ett val mellan stad och natur. Det är därför är beläget precis på gränsen mellan Älvsjöskogen och kommunikation till staden. För precis

Läs mer

Vackra radhus vid de södra ängarna

Vackra radhus vid de södra ängarna br f ängslyck an Vackra radhus vid de södra ängarna design helhet tr ygghet prisvär t örebro Hus att längta hem till Nu har du chansen att skaffa dig ett underbart boende i Örebros nya stadsdel Södra Lindhult

Läs mer

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m²

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Objektbeskrivning Välkommen Friliggande villa - Sörmarken Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Mäklare: Andreas Bergqvist Telefon: 033-10 77 99, Mobiltelefon: 0733-46 09 16 e-post: andreas.bergqvist@maklarhuset.se

Läs mer

GÖTEBORG KUNGSLADUGÅRD. MAJSTÅNGEN Modernt och genuint i Kungsladugård

GÖTEBORG KUNGSLADUGÅRD. MAJSTÅNGEN Modernt och genuint i Kungsladugård GÖTEBORG KUNGSLADUGÅRD MAJSTÅNGEN Modernt och genuint i Kungsladugård 79 NYA HEM I HJÄRTAT AV KUNGSLADUGÅRD Nybyggda lägenheter mitt i Kungsladugård hör inte till vanligheterna. Det är på en efterlängtad

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN - ETAPP

Läs mer

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska Bolaskogen Värnamo Gröndal Ett boende att älska Bolaskogen» Kvartersnära känsla på småländskt vis « Bo centrumnära på populära Gröndal På Salviavägen i Värnamo planerar vi för 16 moderna och välutrustade

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer