STOCKHOLM VALLENTUNA. BÄLLSTA PARK Smarta hem i harmoni med naturen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STOCKHOLM VALLENTUNA. BÄLLSTA PARK Smarta hem i harmoni med naturen"

Transkript

1 STOCKHOLM VALLENTUNA BÄLLSTA PARK Smarta hem i harmoni med naturen

2 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 I Bällsta Park kan alla familjemedlemmar njuta av naturen. BO SMART VID SKOGSBRYNET I Bällsta Park bor du med skogen inpå husknuten. Här bygger vi på JM en villaidyll i ett riktigt svampplockarläge bredvid Bällstaberget och utrustar de trivsamma husen med toppmoderna bekvämligheter. På ett alldeles fantastiskt läge intill Bällstaberget tar det nya villa området Bällsta Park fart med 50 vackra villor. Här låter vi gatorna slingra sig fram och spinna ett vackert nät av friliggande hus, gräsklädda tomter och roliga lekplatser. Bällsta Park utgörs av villor i tre olika storlekar om 125, 140 och 156 kvadratmeter med varierade träfasader i antingen svart, vitt eller klassiskt falurött. Det nya villaområdet blir vackert inbäddat i praktfull skogsmark med goda förutsättningar för ett lika rofyllt som aktivt familjeliv. En annan fördel med våra villor är att allt är klart från start. Din trädgård är grön och din uppfart asfalterad redan innan du flyttar in. Dina energisnåla vitvaror är inkopplade, väggarna nymålade och den mattlackade ekparketten len och slät. Det enda du behöver tänka på är att bo in dig. Smartare än det genomsnittliga huset Bällsta Park är en adress för dig som vill bo smartare. Alla hus i området är nämligen begåvade med ett skalbart system för intelligenta hem. Med detta system kan du styra och övervaka flera funktioner i ditt hem direkt från din mobil och surfplatta oavsett vart du befinner dig eller ställa in dem i förväg. I grundutförandet ingår möjligheter att kontrollera utomhusbelysningen och bottenvåningens takbelysning samt ett smart brandlarm som tänder alla lampor på bottenvåningen automatiskt vid aktivering. Bland tillvalen finns intelligent övervakningskamera, rörelsesensor, belysning med dimmerfunktion och funktion alitet som gör det möjligt att styra separata enheter. Det senare kommer väl till pass när du på resande fot vill dubbelkolla att du stängde av strykjärnet, eller om du vill sätta på kaffebryggan när du är på väg hem.

4 ETT FRILUFTSLÄGE MED BRA KOMMUNIKATIONER Bällsta Park innebär goda nyheter för dig som vill bo i en villaidyll mitt i skogsgläntan utan att ge upp närheten till innerstaden. Här bygger vi smarta hem för dig som vill kombinera en naturlig bostadsadress med ett flitigt stadsliv. I Bällsta Park bor du bokstavligen talat granne med naturen. I flera fall låter vi hustomten mynna ut i det omgivande naturlandskapet. Med direkt anslutning till härlig skogsmark har du alltid nära till bärplock, en spontan utflykt i det gröna eller en långpromenad med hunden. Det nybyggda villaområdet hamnar inom smidigt pendlingsavstånd till centrala Stockholm. Oavsett om du tar bilen, direktbussen eller Roslagsbanan, kan du enkelt ta dig till och från både jobb och stadsaktiviteter. Knappt fem minuter bort med bil ligger Vallentuna centrum där du kan storhandla på någon av de välsorterade matbutikerna, sköta dina service ärenden och toppa med antingen caféfika eller gymträning. Ett aktivt uteliv I Vallentuna finns det ett rikt föreningsliv för fotbollssugna, orienteringshjältar, golfentusiaster och hästälskare i alla åldrar. I närområdet ligger även finfina motionsspår som vintertid blir lika fina skidspår. Om du tilltalas av hälsosamma utomhusaktiviteter så hittar du garanterat något som passar dig här. Föredrar du friska tag under tak finns det goda utsikter inom Vallentunas föreningsliv. För de minsta ser vi till att bygga två nya lekplatser i det egna kvarteret. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 268 VALLENTUNA CENTRUM VALLEN- TUNA IP 268 HÄST- KLUBB GOLF- KLUBB EKEBY BÄLLSTA VALLENTUNA E18 FRESTABY ORRA BOLLSTANÄS Vallentunasjön BÄLLSTA- 264 PARK ÄNGBY TÄBY KYRKBY TÄBY IP 265 GOLF- KLUBB 276 BOLLSTANÄS KARLSLUND GOLF- KLUBB Ullnasjön 265 LÖTTINGE- LUND E18 TÄLJÖ 264 GRIBBYLUND ARNINGE RYDBO NORRSÄTTRA VISINGE ENSTA 274 EDSBERG SKARPÄNG TIBBLE TÄBY CENTRUM TÄBY VIGGBYHOLM HÄGERNÄS 262 E18 Vallentuna centrum Fem minuters bilfärd bort ligger Vallentuna centrum med apotek, bank, vårdcentral, gym och över 50 butiker. Aktiviteter I Vallentuna finns det föreningar och klubbar för alla tänkbara intressen och aktiviteter. Båtar, böcker, skidor, fotboll, hästar, golf och mycket mer. Kommunikationer Nära till Roslagsbanan på Kragstalunds hållplats och bara några hundra meter från busshållplatsen på Svampskogsvägen. Naturen I Bällsta Park blir naturen en självklar del av boendemiljön. Här finns gott om plats och möjligheter för utflykter, äventyr och löprundor. Lekplatser I kvarteret gör vi plats för både lekplats och bollspel. De minsta får en lekplats med rutschkana, gungor och sandlåda. På kvarterets östra sida anlägger vi en bollplan med bollplank och basketkorg. För- och grundskola I Bällsta Park har barnen nära till för- och grundskola. Bällstabergsskolan ligger en kort promenad bort medan närmsta förskola ansluter direkt till kvarteret.

6 FORMSTARKT KVARTER MED HUS FÖR ALLA Bällsta Park blir en fridfull och barnvänlig hemvist där de stilrena trähusen får skogen runt knuten. Formen är klassiskt svensk med rötterna i den faluröda husbyggartraditionen. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 Bällsta Park blir en trygg familjeidyll i närkontakt med naturen. Jacob Melin, arkitekt, White Med ambitionen att skapa en trygg och harmonisk villaidyll bygger vi Bällsta Park på en naturlig adress. Det nya bostadsområdet ramas in av frodig skogsmark och får en småskalig kvarterskänsla. I Bällsta Park har vi eftersträvat enkelhet och tydlighet i arkitekturen, med inspiration från både modernt och äldre trähusbyggande, säger arkitekten Jacob Melin. Husen bygger vi i tre olika utformningar och färger för att skapa en varierad miljö. Tidlöst är ett ord som Jacob gärna återkommer till för att be skriva villorna. I Bällsta Park blir husen visuellt sammanhängande samtidigt som de olika storlekarna och färgvalen skapar en estetisk omväxling. Alla husen får dessutom en egen trädgård med uteplats på både fram- och baksida. På tomterna som vetter mot skogen låter vi den ansade trädgården växa in i den frodiga naturen. På insidan är det välplanerade planlösningar med goda förvaringsmöjligheter som gäller. Att det finns tre olika husstorlekar med skilda rumsplaneringar att välja mellan gör det lättare att hitta en lösning som passar livets många situationer och faser. Markplan får generösa ytor för samvaro med öppna samband mellan kök och vardagsrum. Sovrummen och husets mer privata utrymmen lämnar vi till övervåningen. Insidan är även ritad för att på bästa vis ta till vara på de naturliga ljusinsläppen och skogsgröna utsikterna. När du stiger in i hallen får du en tydlig sikt genom hela bostaden och ut mot trädgården på andra sidan.

8 Ljusa hem med modern känsla och stilsäker inredning. Tommy Eriksson, inredningsansvarig JM STILFULLA HEM MED GOTT OM RUM Ett hem från JM är ett hem som håller. Vi arbetar med slitstarka naturmaterial, har ett formspråk som står sig år efter år samt ett inredningskoncept som är genomtänkt från golv till tak. Till husen i Bällsta Park har vi tagit fram ett JM Original som är modernt och stadsinspirerat med en solid grund bestående av sunda naturmaterial. När du stiger in i ditt nya hus möts du av ett elegant svart hallklinker som bryter av mot den mattlackade ekparketten. För att din bostad ska få en sober inredningsgrund målar vi väggarna i vitt. Förutom tidlös inredning har vi satsat stort på kloka förvaringsmöjligheter. Beroende på vilket hus du hittar hem till finner du exemplariska förvaringsmöjligheter i antingen klädkammare, förråd under trappan eller en rymlig walk-in-closet. Ett gediget kök för dagligt bruk Köket är stilrent inrett och fyllt med alla de funktioner som du förväntar dig och ditt vardagsliv kräver. Skåpsluckorna och de stående kakelplattorna går i vitt och kommer från Marbodal respektive M2 och bryter av snyggt mot den grå bänk skivan. De energismarta vitvarorna går i rostfritt förutom den helintegrerade diskmaskinen som smakfullt smälter in bland kökssnickerierna. På knivlådan och sopskåpet monterar vi barnsäkra beslag. Avslappnat och helkaklat i badrummet I badrummet lägger vi ett svart klinkergolv som smakfull kont rast till de vita kakelplattorna på väggarna. Det vita emaljbadkaret kommer från Svedbergs och förses med en blandare med duschmunstycke. Dina hygienartiklar göms enkelt undan i kommoden. Som nyinflyttad i Bällsta Park kan du även glädjas åt att du får en egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Siemens och en väggfast torkställning med över tio meters torklängd. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

9

10 SÅ ENKELT KÖPER DU EN BOSTAD AV JM 1. Visning På jm.se får du information om när vi visar våra nya bostäder. På våra visningar kan du se modeller, ritningar och illustrationer som beskriver hur bostäderna kommer att se ut när de är klara. 2. Bokning När du har hittat det hus du vill ha kan du skriva ett bokningsavtal. Avtalet innebär att ett specifikt hus blir bokat för din räkning. 3. Kontraktskrivning När vi på JM fått in tillräckligt med bokningar för att starta produktionen av husen är det dags att skriva kontrakt. 4. Informationsmöten Under tiden du väntar på att din nya bostad ska färdigställas håller vi ett antal olika informationsmöten. På våra möten får du tillfälle att ställa frågor och du får dessutom möjlighet att lära känna dina nya grannar. Vi berättar också kontinuerligt via e-post och brev om hur arbetet med de nya bostäderna fortskrider. 5. Inredningsval Under den här processen får du träffa våra erfarna inredare som hjälper dig med valet av inredning i din bostad. De kan ge dig professionella råd om färgsättning, materialval och andra inredningsdetaljer. Som stöd får du katalogen Inredningsval som beskriver vilka olika val av inredning du har möjlighet att göra. 6. Kontroll och besiktning När det närmar sig tillträde av den nya bostaden är det dags för inredningsvisning och besiktning. Till inredningsvisningen har din inredningsansvarige säkerställt att dina inredningsval stämmer. Vid besiktningen kontrollerar en utomstående besiktningsman att arbetet är fackmannamässigt utfört. 7. Slutbetalning Innan du tillträder huset är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen, den s. k. slutlikviden. Vid den här tidpunkten ska du också betala slutfakturan på de eventuella inredningsval du beställt. 8. Tillträde Senast tre månader före tillträdet får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. På tillträdesdagen bekräftar du att slutbetalningen är gjord. Vi träffas i din nya bostad för att vi ska kunna lämna över nycklarna och den nya bostaden till dig. VIP-KUNDER FÅR FÖRTUR Som VIP-kund får du inte bara förhandsinformation om var och hur vi ska bygga du får också förtur till alla JMs och Borätts bostäder. Läs mer och registrera dig som VIP-kund på jm.se JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 jm.se

12 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Large Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbilder: Carbonwhite Foto: Gustav Kaiser, Scandinav Bildbyrå, Johnér, Johan Spinell Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2015 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan innehålla tillval eller på annat sätt avvika från verkligheten. JM AB Postadress Box 1334, Uppsala I Besöksadress Sylveniusgatan 2, Uppsala I Telefon I Internet jm.se

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan UPPSALA SKÖLSTA ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan ÄPPELBYN Äppelbyns tre hustyper lånar många inslag från den klassiska svenska trästugan. 32 VILLOR I BLOMSTRANDE LÄGE Femton minuter nordost

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

SITUATIONSPLAN ETAPP 1

SITUATIONSPLAN ETAPP 1 PLALÖSIAR SITUATIOSPLA ETAPP ETAPP ETAPP ETAPP FALKEBERSATA MÖLDALSVÄE VÅI: rum & kök RUM & KÖK, kvm,,,, R:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 kvm Våning:,,,, Lgh nr:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 TS BAD B=, H= BH=00

Läs mer

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala Tornet Kapellgärdet En skön oas i Uppsala City Kapellgärdet Uppsala Stadspuls runt hörnet Vi bygger vidare i den norra delen av Uppsala City, passa på att förvärva ett populärt boende i ett mycket uppskattat

Läs mer

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls MÖLNDAL KVARNBYVALLEN ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls Vi har arbetat med både trä och tegel samt en variation av jordnära färger på fasader, entréer och fönsterkarmar för att skapa ett

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö SKOGSKANTEN TREDJE ETAPPEN AV VALFRIHET OCH NÄRHET Nu bygger vi den sista etappen i populära Tyresö Skogsstad. Våra 76 bostäder

Läs mer

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen Trasthagen Sunnersta Attraktiva radhus nära Mälaren Uppsala Sunnersta Trasthagen Husen har målade träfasader som smälter in i den vackra omgivningen. Många aktiviteter runt hörnet Utöver lugnet erbjuder

Läs mer

MALMÖ LIMHAMNSKAJEN. GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn

MALMÖ LIMHAMNSKAJEN. GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn MALMÖ LIMHAMNSKAJEN GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn Öppet och ljust med modernt kök från Marbodal. Du får tillgång till gästlägenhet för långväga besökare. Kajhäng. JM reserverar sig för eventuella

Läs mer

STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN. ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden

STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN. ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden ENTRÉKVARTERET ENTRÉKVARTERET SÄTTER ÄLVSJÖSTADEN PÅ KARTAN Med Entrékvarteret tar JM de första målmedvetna stegen i den nya stadsdelen Älvsjöstaden.

Läs mer

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren STOCKHOLM ÖSTERÅKER LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren Byggnadsår: 05 Lediga lokaler: 5-95 m Tillträdesdatum: Hösten 06 Kontakter: JM AB, Fastighetsutveckling Maritha Högvik Uthyrare kommersiella

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar rok Monoliten rum & kök, 6 m² rum & kök, 6 kvm rum kök, 6 m² Yteffektiv YTEFFEKTIV UTEPATS Uteplats YTEFFEKTIV i väster I VÄER enomgående EOMÅEDE UTEPATS I lägenhet

Läs mer

KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö

KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö SEXTIOTVÅ NYBYGGDA HUS MED PARKEN INPÅ KNUTEN Efter det populära radhuskvarteret Bärnstenshusen följer vi på JM upp med nya småhus

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN

GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN MALMÖ LIMHAMNSKAJEN GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN Havsnära läge på Limhamn GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN SISTA ETAPPEN PÅ LIMHAMNSKAJEN Tänk att få vakna nära havet, känna havsdoften och höra bruset från vågorna.

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer STOCKHOLM SILVERDAL PORTEN Där livet växer Silverdal har förvandlats till en urban stadsdel med en egen själ, som jag personligen är mycket stolt över att ha fått vara med om att utveckla. Fredrik Larsson,

Läs mer

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. FREDSBORG Österåkers nya villastad

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. FREDSBORG Österåkers nya villastad STOCKHOLM ÖSTERÅKER FREDSBORG Österåkers nya villastad 158 VILLOR VID SKOGSBRYET I omtyckta Österåker, strax väster om Åkersberga och en halvtimme från centrala Stockholm, bygger vi en modern villaidyll

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN Vackra bostäder vid hav och hamn När du väljer ett boende på Limhamnskajen får du en bit av det goda livet. Här bor du furstligt på bästa kajplats i bostäder som vi kryddat

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen Brf Hertigen Förstklassig pärla i historiska Vasastan Örebro Hertigen Modern klassiker i anrik stadsmiljö Nu bygger M ett vackert femvåningshus i sekelskiftesstil strax intill Svartån i centrala Örebro.

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen Där natur möter nybyggt Först ut i det nya bostadsområdet Tyresö Skogsstad är punkthusen i Skogslunden. Här förenas den vilda, lummiga

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land I Humlelunden bygger JM nya villor med plats för både lek och odling. Naturligtvis ingår en färdig trädgård. JM reserverar sig för eventuella

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund LUND SOCKERBRUKET SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund Med Sockertorget 2 fullbordas kvarteret vid Kung Oskars väg. Mot den framtida esplanaden visar det upp en urbant kaxig fasad. Inred

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land Tid för familjemys. Du bor nära fältens skönhet. På uteplatsen finns plats för odling och vila. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

Kvadratsmart boende!

Kvadratsmart boende! Snart kan du bo här Ditt drömboende I det nyaste bostadsområdet i Mariehamn med närhet till allt du behöver dagligen och samtidigt med grönskande natur runt hörnet, får du det bästa av två världar Bostads

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK I Brunnby Park bor du behagligt och lugnt i natursköna omgivningar. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna

Läs mer

Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand

Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand 2015-09-01 Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand Välkommen till Häggvik Strand Nära till service och butiker Strax söder om den härliga sjön Norrviken i Sollentuna

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta VÄSTERÅS ÖSTERMALM Östermalm I Mälarstadens hjärta JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Av de uppskattningsvis

Läs mer

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen Ett genomgående tema för alla lägenheter är öppenheten mellan kök och vardagsrum. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier

Läs mer

B R F Ä n g s h u s e n

B R F Ä n g s h u s e n BRF Ängshusen en ny sorts ekoby På östra sidan av Tjörn, i Höviksnäs, växer det just nu fram en ekoby. Den kommer att bestå av ett femtiotal lägenheter, där de första bostäderna kommer vara klara för inflyttning

Läs mer

GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. Bellevueplan

GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. Bellevueplan GÖTEBORG KVIBERGSADE BOADSFAKTA Bellevueplan Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 6 rum & kök... sid. 7 rum & kök...sid. Våningsplan...sid. Fasader... sid. 6 JM

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Stockholm norra djurgårdsstaden laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Laduvikens centrala läge i Norra Djurgårdsstaden gör det möjligt att få ut det mesta av både stad och natur. Skönare hem på

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK. Här bor du i ett lugnt område nära naturen. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna gör det lätt

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD. KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad

LOMMA STRANDSTAD. KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad LOMMA STRANDSTAD KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad NYA BOSTÄDER VID HAVET Tänk att bo vid ett torg i en pittoresk fiskehamn och vakna till båtarnas stadiga dunkande när de kommer in med nattens

Läs mer

ERIKSBERG KVARNENOMRÅDET. KVARNLIDEN Bo nytt i spirande stadsläge

ERIKSBERG KVARNENOMRÅDET. KVARNLIDEN Bo nytt i spirande stadsläge ERIKSBERG KVARNENOMRÅDET KVARNLIDEN Bo nytt i spirande stadsläge NYBYGGDA HEM NÄRA STAD OCH ÄLV Som en förlängning av vårt populära bostadskvarter Kronhjulet bygger vi nu Kvarnliden. Det nya kvarteret

Läs mer

ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Datum 2012-02-28

ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Datum 2012-02-28 ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Kommun: BOTKYRKA Datum 2012-02-28 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

rum & kök vid Neptunigatan 49 i Mariehamn

rum & kök vid Neptunigatan 49 i Mariehamn rum & kök vid Neptunigatan 49 i Mariehamn Välplanerad och trivsam tvåa om ca 51 m 2 belägen på andra våningen på en lugn bakgata, med närhet till både Västra hamnen och centrum. Begärt pris: 145 000 (Skuldfritt

Läs mer

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter Varför välja? I Lunds Södra bor du på centralt läge nära nöjen och service samtidigt som du har Stadsparken som granne. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus. ett bättre läge

Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus. ett bättre läge Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus ett bättre läge Ett riktigt gott liv Tänk att kunna promenera till stranden och samtidigt andas skogsluft från den omkringliggande tallskogen. Att ha naturen nära,

Läs mer

JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND. SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter

JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND. SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter SMEDJAN INDUSTRI- ROMANTIK I MÄLARENS NÄRHET Smedjan omfattar 71 moderna och välplanerade bostäder i storlekar från ett till fem rum och

Läs mer

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan KRYDDHYLLAN nybyggnation 1,5-planshus på Kryddhyllan 2 KRYDDHYLLAN NYBYGGNATION Välkommen till Kryddhyllan 64 På lugn återvändsgata ligger detta nya och fräcka 1,5-planshus om ca 150 kvm med bl a påkostat

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 1 2 3 5 8 16 20 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 4 5 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten 5 rum & kök, m² UTHYRISDE MED PETRY OR UTHYRISDE Uthyrningsdel MED PETRY UTEPATS med peny OR UTEPATS TVÅ Stor uteplats TVÅ Två badrum 5 rum & kök, m²

Läs mer

STOCKHOLM HÄGERSTEN. GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder

STOCKHOLM HÄGERSTEN. GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder STOCKHOLM HÄGERSTEN GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder SMÅSTADSCHARMIG HEMVIST PÅ HÖJDEN Nybyggda lägenheter på charmiga Hägerstensåsen hör inte till vanligheterna. Därför är vi mycket stolta

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02

ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02 ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY

NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY PRESENTATION Lyyskis Fastigheter kan i samarbete med Villes Byggservice AB erbjuda dig ett nytt boende i Godby centrum. Under våren 2014 uppförs ett parhus bestående

Läs mer

STOCKHOLM GUSTAVSBERG. PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort

STOCKHOLM GUSTAVSBERG. PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort STOCKHOLM GUSTAVSBERG PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort STADSMÄSSIGT KVARTER MED SKÄRGÅRDSLYXIGT LÄGE Strax utanför Stockholms innerstad växer ett nytt Gustavsberg fram. Till denna ambitiösa

Läs mer

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping Design och priser grundutförande Brf Harvestads trädgårdar Linköping Rumsbeskrivning Brf Harvestads trädgårdar Linköping Bottenvåning Övervåning Entré Skjutpartier Ytterdörr Kök Skåp Sparksockel Stänkskydd

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY AMHULTS BY GÖTEBORG Gatuvy över området VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY Det första jag tänkte när jag såg denna sydvästsluttning var, - Vilket härligt område! Här skulle det vara underbart att bo! Här har man

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

Brf Skogsdungen. Bulltofta Friluftsstad, Malmö

Brf Skogsdungen. Bulltofta Friluftsstad, Malmö Brf Skogsdungen Bulltofta Friluftsstad, Malmö Välkommen till Brf Skogsdungen Här lever du med grönska, natur och storslagna vyer runt husknuten och har samtidigt ynka nio minuter till Malmös stadspuls.

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

16 danska stenhus i superflot dansk stil. Kv. Psalmen och Hymnen. Södra Råbylund, Lund

16 danska stenhus i superflot dansk stil. Kv. Psalmen och Hymnen. Södra Råbylund, Lund 16 danska stenhus i superflot dansk stil. Kv. Psalmen och Hymnen Södra Råbylund, Lund lby vä ge n Vä g Hymnen Guldåkersvägen Psalmen Psalmen Korsgången Råbylundsvägen Midrocs Råbyglädjen, 18 hus ndsv bylu

Läs mer

ÖSTERÅKER KANALSTADEN. GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal

ÖSTERÅKER KANALSTADEN. GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal ÖSTERÅKER KANALSTADEN GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal På den södervända gården ställer vi odlingslådor. Galeasens stora takterrass är som gjord för sena sommarkvällar. JM reserverar sig

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER BRF LINDHAGEN VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

ONYXEN Stadsnära hem med parken som bakgård

ONYXEN Stadsnära hem med parken som bakgård KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD ONYXEN Stadsnära hem med parken som bakgård 3D-BILD En kort cykeltur, eller frisk promenad, från Onyxen och Kolla Parkstad väntar Kungsbackas vackra kustremsa. 3D-BILD JM reserverar

Läs mer

besqab.se/tradgardshusen

besqab.se/tradgardshusen Brf trädgårdshusen, strandängarna Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. lägenheter med radhuskänsla besqab.se/tradgardshusen täby Kemistvägen 17 Box

Läs mer

göteborg kvibergsstaden bellevue park Där insidan får gott om plats

göteborg kvibergsstaden bellevue park Där insidan får gott om plats göteborg kvibergsstaden bellevue park Där insidan får gott om plats JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Läs mer

BRF BÄRKORGEN VÄSTRA BALINGSNÄS

BRF BÄRKORGEN VÄSTRA BALINGSNÄS BRF BÄRKORGEN VÄSTRA BALINGSNÄS VÄLKOMMEN TILL V. BALINGSNÄS Dalgångsslingan är ett helt nytt villakvarter i Västra Balingsnäs i Huddinge. Här är hemmen och tomterna planerade för att smälta in i omgivningarna

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Tegnérlunden, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 4 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN Smarta bostäder ett stenkast från staden! Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN Allt

Läs mer

JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park

JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park ÖREBRO VÄSTER PARK JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park JASMINEN SKÖN BOENDEMILJÖ ÅRET OM Örebros populära bostadsområde kring Väster Park, med byggnader från Svea Trängkårs regemente i vacker

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska Bolaskogen Värnamo Gröndal Ett boende att älska Bolaskogen» Kvartersnära känsla på småländskt vis « Bo centrumnära på populära Gröndal På Salviavägen i Värnamo planerar vi för 16 moderna och välutrustade

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

UPPSALA, LUTHAGEN KAPRIFOLEN. Vackra bostäder med klassisk känsla

UPPSALA, LUTHAGEN KAPRIFOLEN. Vackra bostäder med klassisk känsla UPPSALA, LUTHAGEN KAPRIFOLEN Vackra bostäder med klassisk känsla Skönt boende som rymmer livet I Kaprifolen i anrika Luthagen erbjuder vi vackra och funktionella bostäder för dig över 55 år. Arkitektritade

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service 1 Nya fräscha bostäder centralt i Karlskoga med trädgårdsmiljö! Etapp 1 Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker ÄLVSJÖ STADEN En stadsdel i förvandling 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker STADEN FLYTTAR TILL ÄLVSJÖ Med Öster om Älvsjövägen, söder om Solbergaskogen och strax nordväst om Älvsjö

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö STOCKHOLM TÄBY CENTRUM POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö LEV LIVET LITE LÄTTARE Strax öster om Täby centrum uppför JM ett nytt bostadsområde i bästa tänkbara läge. Här har du service och kommunikationer

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

Egen villa till priset av en hyresrätt

Egen villa till priset av en hyresrätt v ä x j ö h o v s b a c k e Egen villa till priset av en hyresrätt Skapar livsrum! Skapar livsrum! Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och är utrymmena väl utnyttjade. Alla rum hänger

Läs mer

Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten.

Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten. LUMEN PENTHOUSES Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten. LUMEN SOLLENTUNA Välkommen till Lumens tre penthousevåningar, ett spektakulärt boende med stora

Läs mer

SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON. Spelhagen

SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON. Spelhagen SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON Spelhagen Silon I expansiva Nyköping planerar Peab bostadsprojektet Västra Skeppbron. Ett högklassigt boende med omedelbar närhet till Nyköpings hamn och skärgård. I första etappen

Läs mer

inredning Brf vitklövern, AlSike

inredning Brf vitklövern, AlSike inredning Brf vitklövern, ALSIKE INnehåll Välkommen till Brf Vitklövern sid 3 Inredning: kök sid 4 Inredning: KÖK/ÖVRIGA YTOr sid 5 Inredning: BAd sid 6 Med reservation för eventuella produktändringar

Läs mer