STOCKHOLM ÅRSTASTRÅKET. MEJERIET Lite mer söder

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STOCKHOLM ÅRSTASTRÅKET. MEJERIET Lite mer söder"

Transkript

1 STOCKHOLM ÅRSTASTRÅKET MEJERIET Lite mer söder

2 Rofyllda sovrum med utsikt över skogspartiet vid gården. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 MEJERIET 76 NYBYGGDA LÄGENHETER I OMTYCKTA ÅRSTA Längs med Årstastråket, en kort cykeltur från Södermalm, byggs en mångsidig stadsdel med bostäder, kaféer och gröna parker. Här uppför vi på JM Mejeriet ett stiligt bostadshus med en alldeles egen personlighet. Johanneshovsvägen står under förvandling. Den del av gatan som många känner som Arlabacken, kommer snart att kantas av breda gång- och cykelbanor, trädplanteringar och en varierad skara av byggnader. En av dem blir Mejeriet, med plats för 76 bostäder om 1 5 rum och kök, ett par kommersiella lokaler varav ett kafé och en förskola i bottenplan. Mejeriets två sammanlänkade huskroppar växer upp strax intill platsen där Arlas mjölkcentral en gång låg. Vid gården ligger ett skogsparti som tillför en grön rumskänsla och skärmar av mot småhusbebyggelsen i Enskede gård. Här bor du nära naturen, i en stadsdel som seglat upp som en av Stockholms mest omtyckta. Komfort och karaktär I Årsta finns en kreativ anda som kommer till uttryck i ett sjudande utbud av lokala initiativ och verksamheter. Många nyinflyttade vittnar om ett välkomnande klimat, som gör att man snabbt känner sig hemma. Här kan du som hittar hem till Mejeriet njuta av nybyggd bekvämlighet. De rymliga entréerna och hissarna gör det lätt att komma in och ut med barnvagn och cykel. Alla lägenheter får minst en balkong eller uteplats. Genomtänkta kök med energisnåla vitvaror och stilrena badrum med tvättutrustning är standard i varje JM-hem.

4 UPPDATERAD RETROCHARM I VÄXANDE KVARTER Strax söder om Söder blandas skön grönska med gemytliga fik och vintagebutiker. Inte konstigt därmed, att så många av dem som fl yttar till Årsta snabbt blir lokal patrioter. Det var under 1900-talets första hälft som Årsta började anta den karaktär som fortfarande präglar området. Ljusa, funktionalistiska fl erfamiljshus kompletterades av ett modernt närcentrum som stod klart Idag är Årsta Torg inte bara ett välbevarat byggnadsminne det är en i högsta grad levande knutpunkt för samtidskultur med Folkets Hus, biograf och bibliotek. Hit går man för att ta ett yogapass, se en teaterföreställning eller kanske en barnmatiné. En söderort på frammarsch Till Årsta flyttar många som vill ha ett citynära boende med avslappnad atmosfär, och de som redan hittat hit stannar allra helst kvar. Längs det nya Årstastråket byggs moderna bostadshus med en trevlig blandning av lokaler mot gatan. Här bor du med det mesta inom promenad- eller cykelavstånd, och tre minuter från tvärbanan. I norr kantas Årsta av naturområdet Årstaviken, där man kan åka skridskor under kalla vintrar och ta vackra promenader året om. Strax söder om Årstastråket finns bland annat golfbana, ridhus och rackethall. Samtidigt har du Globenområdets köpcentrum och arenaunderhållning en kilometer bort. E4 Huvudsta Vasastaden E20 Alvik Norrmalm Östermalm Kungsholmen STOCKHOLM Djurgården Hägersten Årsta 75 Södermalm E4 E20 Enskede Årsta Torg är en levande mötesplats för både kultur och handel Älvsjö 229 Skogskyrkogården Snättringe 271 Sköndal JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 OMRÅDET Kommunikationer Bara ett par hundra meter från Mejeriet ligger tvärbanans hållplats Linde. Härifrån är det två stationer till Gullmarsplan eller tre stationer i andra riktningen till Årstaberg pendeltågstation. Natur Här ligger naturen nära. I Mejeriet bor du intill en mysig liten sagoskog. Vid Årstaviken finns både båtklubb och en nästan tre kilometer lång strandkant. Kaféer och restauranger I Årsta finns ett växande utbud av mysiga restauranger, bagerier och butiker. Missa till exempel inte kafé Årstafrun, eller restaurangen Två små svin vid Årsta Torg. Träning Lev aktivt i en stadsdel som satsar på cykelvägar och har mängder av löpspår i de omgivande naturområdena. Här har du även nära till gym, ridhus, rackethall och golfbana. Skolor och barnomsorg I Årsta finns flera förskolor, en fritidsgård och två grundskolor. I bottenplan på Mejeriet görs plats för en ny förskola med sex avdelningar. Därtill har stadsdelen flera gymnasieskolor med praktisk inriktning. Kultur Med Folkets Hus, biograf, bibliotek, teaterscen, utställningar och studiecirklar blir Årsta Torg som ett eget litet kulturcentrum. Till de större evenemangen på Globenområdets arenor promenerar du på en kvart. Skansbron Årstaviken Årstaskogen s- Valla torg ÅRSTA Folkets hus Årsta kyrka Årsta torg Årstafältet Bråvik svägen Hjälmarsvägen Långhalsvägen Borensvägen Årstavägen Sandfjärdsgatan Huddingevägen Årsta idrottsplats långsvägen Kolsnarsv Sköntorpsvägen Vättersvägen Södra Länken Älvkällevägen Möckelvägen Johanneshovsvägen MEJERIET Kålgårdsvägen Marviksv Medlems- Slätbaksvägen Linde Gullmarsplan Revisorsvägen Herrgårdsvägen Koloniområde Dianelund Skager svägen vägen 75 Bolmensvägen Gullmarsvägen Lindetorpsvägen Odelbergsvägen gatan Globen Slakthusplan Bolidenplan Lindeparken trappgatan Bägerstavägen Enskede gård Enskedeparken ENSKEDE GÅRD Tydingev Johanneshovsv Bolidenvägen Koloniområde Stugan Palmfeltsvägen Lindeparkens gymn.- särsk. Skjul vägen Gu Etsarvägen ll marsvägen Skulptörvägen Bildh u ggarv ä gen Konstgju t arvägen Lindevägen Simlångsv Värmdö gymnasium Enskedehallen Fållan Skanskvarnsskolan Grafikvägen Globen Kylhusg Hallvägen Boskapsvägen Globen Arenavägen Ericsson Globe Slakthusgatan Gullmarsplan Hovet Arenavägen Ek- Delägar- Damm- Livdjursg Gullmarsmotet Årstaskolan Hotelloch rest.- skola Charkmästarg Kylgatan ENSKEDEFÄLTET Byängsgränd Sockenvägen Bägersta Byväg Åbogatan Viborgska v Sockenvägen Finska gatan Revalsgatan Rügenvägen Öselv Planterarv Enskede Gårds gymnasium Björkväg Enskedevägen

6 FÖLJSAMMA FORMER I FIN HARMONI En tydlig arkitektonisk idé har resulterat i eleganta linjer, ljusa toner och vågade kontraster. Det är med en mild kaxighet som Mejeriet intar sin plats vid Årstastråket. I Mejeriet bygger vi bostäder av varierande storlek, i en etablerad stadsdel som bara blir mer och mer populär. De flesta lägenheter får dubbla balkonger, så att man kan ta både morgonkaffet och eftermiddagsfikat på en plats i solen. Rikard Boman, projektledare, JM JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 ARKITEKTUR En inspirerande historia När Jim Forsberg på Argo Arkitekter bekantade sig med området där Mejeriet nu byggs, fanns ett par saker som satte igång hans associationer. De gröna fälten invid den otuktade naturen. Den gamla mjölkcentralen som låg på granntomten. Namnet Arlabacken, som många Årstabor använder för denna del av Johanneshovs vägen. Strax hade en idé tagit form: Bilden av en fjällko med sin kalv, slumrandes vid en björkdunge, kom att bli en tydlig inspirationskälla för vår projektgrupp. Detta återspeglas såväl i husens linjer som i valet av material och färger, berättar han. Arkitektur i balans Ett behagligt lugn präglar Mejeriets arkitektur. Två huskroppar ansluter till varandra i en mjukt avfasad vinkel. Mot en bas av mjölk vit puts bryter grafiska fält i gråa nyanser. Balkongerna mot gatan får ljusgröna och dimvita glasfronter. Och alltsammans vilar tryggt på en sockel av matt, jordfärgat klinker. För oss har det handlat om att arbeta med både kontrastverkan och följsamhet. En balansgång som har gett Mejeriet ett skulpturalt och harmoniskt uttryck, säger Jim Forsberg. Lägenheterna blir ljusa med öppna och välplanerade ytor. Alla bostäder får uteplats eller balkong flera av dem i dubbel uppsättning. Uteplatserna blir väl tilltagna och placeras ovanpå taket till förskolan som huserar i bottenplan. Utöver den, gör vi plats för ett par kommersiella lokaler som ger liv och stadsmässighet åt kvarteret.

8 Inredningen i Mejeriet är medvetet utvald för att erbjuda ett trivsamt boende med hög standard. Den vita grundkulören gör det lätt att själv sätta en kreativ prägel på sitt hem med färger, textilier och personliga saker. Per Carlsson, inredningsansvarig, JM Vitmålade väggar framhäver dina inredningsdetaljer. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

9 USP JM ORIGINAL LGH NR: Balkonger i två väderstreck VTV L G SOVRUM 1 14kvm BALKONG 13kvm SOVRUM 2 8kvm G HALL ENTRÉ Helkaklat badrum med tvättutrustning K/F K/F H TT TM BAD/TVÄTT ST G ELC Rymliga skjutdörrsgarderober VTV DM KÖK 16kvm VARDAGSRUM 22kvm BALKONG 6kvm Exempel på planlösning 3 rok / 81 kvm Flexibel planlösning med tillvalsvägg HÅLLBAR STIL MED JM ORIGINALINREDNING GATA Inredningen i Mejeriet utgår från en modern formtradition med inslag av hållbara naturmaterial. Här får du en ljus och elegant grund med vita väggar och en mattlackad ekparkett som du lätt bygger N GÅRDvidare på. våning 7 våning 6 våning 5 våning 4 våning 3 våning 2 våning 1 GÅRD TR 5 TR 4 entrévåning TR 3 TR 2 En god grund för din personliga stil källarvåning GATA För att du ska kunna bo i din JM-bostad länge sätter våra inredare ihop ett JM Original med fokus på form, funktion och hållbarhet. Det långsiktiga tänkandet är också anledningen till att vi i största möjliga mån inreder med naturmaterial. En mattlackad ekparkett som golv är stilfullt, samspelar fint med andra träslag och får en vacker patina med åren. Vitmålade väggar ger dig en ren fond och framhäver dina personliga inredningsdetaljer och färgklickar. För att du ska kunna sätta en personlig prägel på din bostad kan du handplocka dina detaljer ur vårt gedigna tillvalssortiment, om du bokar i ett tidigt skede. TR Kompletta kök och behagliga badrum Eftersom det moderna köket är lika mycket en social mötesplats som en praktisk matsal inreder vi det därefter. Smakfulla detaljer så som formstarka handtag och stilrena kakelplattor möter moderna och energisnåla vitvaror, dämpade fullutdragslådor och lättskötta arbetsytor. I de helkaklade badrummen skapar vi gemensamma utrymmen för såväl avkoppling som effektivitet. Med tvättutrustning och torkställning löser du lätt dina tvättbestyr. Förvaringsutrymmen finns i kommod och väggskåp. 5

10 DETTA FÅR DU ALLTID MED JM ORIGINAL HALL Klädförvaring i anslutning till entrén Säkerhetsdörr med både säkerhetslås och titthål Rymliga ytor som uppfyller tillgänglighetskrav Snålspolande blandare. KÖK Genomarbetad, utvald grundinredning Ergonomisk arbetsbänk med yta i laminat Snålspolande blandare i krom Dämpade och väldesignade fullutdragslådor Modern och energisnål induktionshäll Skåpluckor med dämpning Lättstädade ytor Integrerad diskmaskin Rostfria vitvaror med bra energiklass Underlimmad diskho Kakel som stänkskydd Smidig spiskåpa med god belysning Källsorteringslådor under diskhon WC / DUSCH Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv Snålspolande toalett Snålspolande blandare i krom UTANFÖR DIN BOSTAD Förråd Cykel / barnvagnsförråd Välplanerad gård Bra belysning för trygghet och säkerhet Energisnåla fönster Hiss, vid fl er våningar än tre Genomgående mattlackad ekparkett. BAD Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv God förvaring i kommod och väggskåp Dubbla eluttag i kommod Energiklassad tvättmaskin och torktumlare Praktisk arbetsbänk över tvättutrustning Snålspolande toalett Flexibel torkställning med 10 meters torklängd Neutral duschvägg i klarglas Snålspolande blandare i krom ÖVRIGT Sammanhållen och stilsäker inredning Flera eluttag i varje rum Triple Play i kök, sov och vardagsrum Naturligt vacker och tålig ekparkett Enhetligt målade väggar i hela bostaden Fönsterbänkar i natursten Skjutdörrsgarderober med utbyggbar inredning alternativt garderober i högskåp, i omfattning enligt planritning Klädkammare med utbyggbar inredning i omfattning enligt planritning Induktionshäll spar både el och tid.

11 JM ORIGINAL Dämpade fullutdragslådor, integrerad diskmaskin och genomtänkta ytor gör matlagningen till ett nöje. EN NÄRMARE TITT PÅ DETALJERNA Från hiss till hall När du stiger in i din lägenhet i Mejeriet möts du av en välkomnande och yteffektiv entréhall, vars mattlackade ekparkett leder vidare in i lägenheten. Praktiska skjutdörrsgarderober gör det lätt att gömma undan både skor och ytterkläder. Välplanerade vardagsrum De öppna sambanden mellan kök och vardagsrum inbjuder till social samvaro och ger en känsla av rymd. Med en från- eller tillvalsvägg kan du förändra planlösningen efter dina egna behov. Moderna kök Till Mejeriet har vi valt ett stilrent kök från Vedum med vita släta luckor och rostfria handtag. Bänkskivan går i antracitgrått och står sig fi nt mot det vita kaklet. De energisnåla vitvarorna är rostfria och kommer från Siemens. Badrum och tvättstuga i ett Den formstarka känslan följer med in i badrummet där vitt väggkakel möter mörkgrått golvklinker. Med tvättutrustning från Siemens får ditt badrum samma funktionalitet som en egen tvättstuga. I kommod och väggskåp fi nns plats för såväl badhanddukar som tvättmedel. Rofyllda sovrum Sovrummen är planerade för att du ska få största möjliga nattro. Kombinationen av goda förvaringsutrymmen och smarta kvadrat gör att sovrummen får effektiva ytor. Friska uterum Alla Mejeriets lägenheter utrustas med minst en balkong eller uteplats. Uterummen planerar vi så att du kan inreda med utemöbler och ha plats för såväl vänner som odlingar.

12 HEMLIGHETERNA BAKOM VÅRA HÅLLBARA LÅGENERGIHUS En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. Därför energiklassar vi alla våra nya bostäder. Hållbarhetstänket genomsyrar våra bostäder från påbörjad ritning till genomförd inflytt. JM bygger bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav. Faktum är att vår energistandard är 30 procent lägre än Boverkets normkrav. Att vi energiklassar alla våra nya bostäder gör det dessutom lättare för dig, som funderar på att bo i ett av våra hus, att jämföra alternativen sinsemellan. Bo energisnålt Våra lågenergihus har välisolerade väggar, tak och golv, energieffektiva fönster och genomtänkta installationslösningar. Bland annat sker alltid återvinning av värmen i frånluften och individuell mätning av varmvattnet. I de flesta av husen har vi dessutom en väderprognosstyrning som reglerar värmen med hjälp av data från detaljerade, lokala väderprognoser. Hänsyn tas till temperatur, fukt och vind på ett sätt som gör att systemet kan arbeta jämnare och bespara inköpt energi. Lätt att göra rätt Alla dessa åtgärder innebär sammantaget kapade uppvärmningskostnader och minskade koldioxidutsläpp. Bostaden är dessutom byggd för att underlätta en grönare vardag med bland annat energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer, sunda och beprövade byggmaterial samt utrymmen för källsortering. Energisnål kyl, frys, diskmaskin och tvättutrustning Individuell varmvattenmätning Välisolerade fönster Resurseffektiva armaturer i kök och ovanför spegel i badrum Induktionshäll i kök Sunda material Tjockare isolering i väggar och yttertak Observera att illustrationen ovan inte representerar detta projekt. Däremot innehåller alla JM-bostäder nämnda hållbarhetsfunktioner. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

13 Moderna och energisnåla vitvaror för en grönare vardag. HÅLLBARHET

14 VIP-KUNDER FÅR FÖRTUR Våra VIP-kunder får veta var och hur vi ska bygga före alla andra, och, viktigast av allt: förtur till alla JMs och Borätts bostäder. Läs mer och registrera dig som VIP-kund på jm.se SÅ ENKELT KÖPER DU EN BOSTAD AV JM 1. Visning På jm.se och i tidningsannonser får du information om när vi visar våra nya bostäder. På våra visningar kan du se modeller, ritningar och illustrationer som beskriver hur bostäderna kommer att se ut när de är klara. 2. Bokning När du har hittat den lägenhet du vill ha kan du skriva ett bokningsavtal. Avtalet innebär att en specifik lägenhet blir bokad för din räkning. 3. Kontraktskrivning När vi på JM fått in tillräckligt med bokningar för att starta produktionen av huset är det dags att skriva kontrakt, ett så kallat upplåtelseavtal alternativt ett förhandsavtal. 4. Informationsmöten Under tiden du väntar på att din nya bostad ska färdigställas håller vi ett antal olika informationsmöten. På våra möten får du tillfälle att ställa frågor och du får dessutom möjlighet att lära känna dina nya grannar. Vi berättar också kontinuerligt via e-post och brev om hur arbetet med de nya bostäderna fortskrider. 5. Inredningsval Under den här processen får du, som bokar i tidigt skede, träffa våra erfarna inredare som hjälper dig med valet av inredning i din bostad. De kan ge dig professionella råd om färgsättning, materialval och andra inredningsdetaljer. Som stöd får du katalogen Inredningsval som beskriver vilka olika val av inredning du har möjlighet att göra. 6. Kontroll och besiktning När det närmar sig tillträde av den nya bostaden är det dags för inredningsvisning och besiktning. Till inredningsvisningen har din inredningsansvarige säkerställt att dina inredningsval stämmer. Vid besiktningen kontrollerar en utomstående besiktningsman att arbetet är fackmannamässigt utfört. 7. Slutbetalning Innan du tillträder lägenheten är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen, den s. k. slutlikviden. Vid den här tidpunkten ska du också betala slutfakturan på de eventuella inredningsval du beställt. 8. Tillträde Senast tre månader före tillträdet får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. På tillträdesdagen bekräftar du att slutbetalningen är gjord. Vi träffas i din nya bostad för att vi ska kunna lämna över nycklarna och den nya bostaden till dig. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

15 jm.se

16 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Large Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbild: Carbonwhite Foto: Folio, Shutterstock, GettyImages, Scandinav Bildbyrå, Pella Hedeby, Gustav Kaiser, Kristofer Johnsson, Richard Hammarskiöld Produktionsår: 2015 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Internet jm.se

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer STOCKHOLM SILVERDAL PORTEN Där livet växer Silverdal har förvandlats till en urban stadsdel med en egen själ, som jag personligen är mycket stolt över att ha fått vara med om att utveckla. Fredrik Larsson,

Läs mer

STOCKHOLM HÄGERSTEN. GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder

STOCKHOLM HÄGERSTEN. GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder STOCKHOLM HÄGERSTEN GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder SMÅSTADSCHARMIG HEMVIST PÅ HÖJDEN Nybyggda lägenheter på charmiga Hägerstensåsen hör inte till vanligheterna. Därför är vi mycket stolta

Läs mer

lindes backe Lite mer Söder

lindes backe Lite mer Söder Stockholm Årstastråket lindes backe Lite mer Söder JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar sig

Läs mer

STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN. ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden

STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN. ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden ENTRÉKVARTERET ENTRÉKVARTERET SÄTTER ÄLVSJÖSTADEN PÅ KARTAN Med Entrékvarteret tar JM de första målmedvetna stegen i den nya stadsdelen Älvsjöstaden.

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen STOCKHOLM KVARNHOLMEN SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen Spisbrödsfabrikens gård blir en plats för både avkoppling och aktivitet. Under nästan 100 år försedde KF hela Sveriges skaff erier

Läs mer

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund LUND SOCKERBRUKET SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund Med Sockertorget 2 fullbordas kvarteret vid Kung Oskars väg. Mot den framtida esplanaden visar det upp en urbant kaxig fasad. Inred

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö SKOGSKANTEN TREDJE ETAPPEN AV VALFRIHET OCH NÄRHET Nu bygger vi den sista etappen i populära Tyresö Skogsstad. Våra 76 bostäder

Läs mer

ÖSTERÅKER KANALSTADEN. GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal

ÖSTERÅKER KANALSTADEN. GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal ÖSTERÅKER KANALSTADEN GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal På den södervända gården ställer vi odlingslådor. Galeasens stora takterrass är som gjord för sena sommarkvällar. JM reserverar sig

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls MÖLNDAL KVARNBYVALLEN ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls Vi har arbetat med både trä och tegel samt en variation av jordnära färger på fasader, entréer och fönsterkarmar för att skapa ett

Läs mer

MALMÖ LIMHAMNSKAJEN. GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn

MALMÖ LIMHAMNSKAJEN. GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn MALMÖ LIMHAMNSKAJEN GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn Öppet och ljust med modernt kök från Marbodal. Du får tillgång till gästlägenhet för långväga besökare. Kajhäng. JM reserverar sig för eventuella

Läs mer

JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND. SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter

JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND. SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter SMEDJAN INDUSTRI- ROMANTIK I MÄLARENS NÄRHET Smedjan omfattar 71 moderna och välplanerade bostäder i storlekar från ett till fem rum och

Läs mer

KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö

KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö SEXTIOTVÅ NYBYGGDA HUS MED PARKEN INPÅ KNUTEN Efter det populära radhuskvarteret Bärnstenshusen följer vi på JM upp med nya småhus

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant SÖDERNÄRA KVARTER VID BERGET På en av Stockholms mest eftertraktade adresser bygger vi fortsättningen på ett av JMs mest populära

Läs mer

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan UPPSALA SKÖLSTA ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan ÄPPELBYN Äppelbyns tre hustyper lånar många inslag från den klassiska svenska trästugan. 32 VILLOR I BLOMSTRANDE LÄGE Femton minuter nordost

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD. KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad

LOMMA STRANDSTAD. KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad LOMMA STRANDSTAD KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad NYA BOSTÄDER VID HAVET Tänk att bo vid ett torg i en pittoresk fiskehamn och vakna till båtarnas stadiga dunkande när de kommer in med nattens

Läs mer

STOCKHOLM SÖDERDALEN. VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen

STOCKHOLM SÖDERDALEN. VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen STOCKHOLM SÖDERDALEN VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen VINDMÖLLAN NYBYGGDA HEM I BLOMSTRANDE STADSDEL De fl esta bostäder i Vindmöllan förses med egen balkong eller uteplats. Nästa kvarter

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. BLÅBÄRSSKOGEN Citynära småstadsidyll

SOLNA JÄRVASTADEN. BLÅBÄRSSKOGEN Citynära småstadsidyll SOLNA JÄRVASTADEN BLÅBÄRSSKOGEN Citynära småstadsidyll Blåbärsskogen inreder vi med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. Dessutom satsar vi på kloka förvaringslösningar. Varje

Läs mer

JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park

JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park ÖREBRO VÄSTER PARK JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park JASMINEN SKÖN BOENDEMILJÖ ÅRET OM Örebros populära bostadsområde kring Väster Park, med byggnader från Svea Trängkårs regemente i vacker

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum STOCKHOLM EKERÖ EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum EKBACKEN MODERNT MED KVARTERSKÄNSLA Borätts nya område Ekbacken blir ett välkommet tillskott av moderna bostäder mitt i den vackra kulturbygden

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN

GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN MALMÖ LIMHAMNSKAJEN GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN Havsnära läge på Limhamn GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN SISTA ETAPPEN PÅ LIMHAMNSKAJEN Tänk att få vakna nära havet, känna havsdoften och höra bruset från vågorna.

Läs mer

HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land I Humlelunden bygger JM nya villor med plats för både lek och odling. Naturligtvis ingår en färdig trädgård. JM reserverar sig för eventuella

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BROHUSET Ett glasklart läge vid vattnet

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BROHUSET Ett glasklart läge vid vattnet STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BROHUSET Ett glasklart läge vid vattnet BROHUSET 159 GLASKLÄDDA HEM PÅ LILJEHOLMENS KAJPLATS Fina cykelvägar och pendeltåg över Årstabroarna. På ett av Liljeholmskajens bästa

Läs mer

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum STOCKHOLM EKERÖ EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum EKBACKEN Borätt reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Läs mer

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land Tid för familjemys. Du bor nära fältens skönhet. På uteplatsen finns plats för odling och vila. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala Tornet Kapellgärdet En skön oas i Uppsala City Kapellgärdet Uppsala Stadspuls runt hörnet Vi bygger vidare i den norra delen av Uppsala City, passa på att förvärva ett populärt boende i ett mycket uppskattat

Läs mer

STOCKHOLM GUSTAVSBERG. PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort

STOCKHOLM GUSTAVSBERG. PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort STOCKHOLM GUSTAVSBERG PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort STADSMÄSSIGT KVARTER MED SKÄRGÅRDSLYXIGT LÄGE Strax utanför Stockholms innerstad växer ett nytt Gustavsberg fram. Till denna ambitiösa

Läs mer

UPPSALA LUTHAGEN. ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter

UPPSALA LUTHAGEN. ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter UPPSALA LUTHAGEN ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter ANEMONEN I kanten mot Stabby ängar bygger nu JM ett sista Luthagen-kvarter i två etapper. Våra moderna flerbostadshus knyter an till områdets

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö STOCKHOLM TÄBY CENTRUM POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö LEV LIVET LITE LÄTTARE Strax öster om Täby centrum uppför JM ett nytt bostadsområde i bästa tänkbara läge. Här har du service och kommunikationer

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress STOCKHOLM KVARNHOLMEN STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress PANORAMAVY FRÅN KLASSISKT KUSTLÄGE Till Kvarnholmens utsökta kustläge duger inget mindre än utmärkt arkitektur. Därför reser

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

NATURNÄRA HEM I UPPSKATTAT GRANNSKAP

NATURNÄRA HEM I UPPSKATTAT GRANNSKAP NOCKEBYLUNDEN I en väletablerad stadsdel präglad av villabebyggelse, Mälarens närhet och Judarskogens naturreservat, bygger vi 117 bostäder. Nockebylunden är vårt senaste tillskott i en av Stockholms mest

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

MALMÖ HYLLIE. HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge

MALMÖ HYLLIE. HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge MALMÖ HYLLIE HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge Ett stenkast till Hyllie station. Odlingsvänliga balkonger och uteplatser. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier

Läs mer

GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. BELLEVUEPLAN Kvarter med karaktär i hjärtat av Kvibergsstaden

GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN. BELLEVUEPLAN Kvarter med karaktär i hjärtat av Kvibergsstaden GÖTEBORG KVIBERGSSTADEN BELLEVUEPLAN Kvarter med karaktär i hjärtat av Kvibergsstaden LJUSA STADSHEM I MÖRKA TEGELKVARTER I den stadigt växande stadsdelen Kvibergsstaden fortsätter JM att bygga nytt. Det

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö UPPSALA NORRA LUTHAGEN SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö SMEDJEBACKEN EN LEKFULL HYLLNING TILL ARVET Nu drar vi igång den femte etappen på resan från slumrande hantverkarkvarter till ett av

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city VÄSTERÅS ÖSTERMALM ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar rok Monoliten rum & kök, 6 m² rum & kök, 6 kvm rum kök, 6 m² Yteffektiv YTEFFEKTIV UTEPATS Uteplats YTEFFEKTIV i väster I VÄER enomgående EOMÅEDE UTEPATS I lägenhet

Läs mer

INREDNINGSBESKRIVNING

INREDNINGSBESKRIVNING INREDNINGSBESKRIVNING Larroy Original I alla våra hus ingår Larroy Original - en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. På bilderna ser du exempel på några av de inredningsdetaljer

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

SITUATIONSPLAN ETAPP 1

SITUATIONSPLAN ETAPP 1 PLALÖSIAR SITUATIOSPLA ETAPP ETAPP ETAPP ETAPP FALKEBERSATA MÖLDALSVÄE VÅI: rum & kök RUM & KÖK, kvm,,,, R:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 kvm Våning:,,,, Lgh nr:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 TS BAD B=, H= BH=00

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

GÖTEBORG KUNGSLADUGÅRD. MAJSTÅNGEN Modernt och genuint i Kungsladugård

GÖTEBORG KUNGSLADUGÅRD. MAJSTÅNGEN Modernt och genuint i Kungsladugård GÖTEBORG KUNGSLADUGÅRD MAJSTÅNGEN Modernt och genuint i Kungsladugård 79 NYA HEM I HJÄRTAT AV KUNGSLADUGÅRD Nybyggda lägenheter mitt i Kungsladugård hör inte till vanligheterna. Det är på en efterlängtad

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. PODIUM Moderna hem på Mölndals höjder

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. PODIUM Moderna hem på Mölndals höjder MÖLNDAL KVARNBYVALLEN PODIUM Moderna hem på Mölndals höjder BO MED TOPPLÄGE PÅ KVARNBYVALLEN På Kvarnbyvallens gröna bergsrygg fortsätter JM att forma morgondagens Mölndal. Nu påbörjar vi arbetet med kvarterets

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen STOCKHOLM, SEGELTORP GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen Utgångspunkten är att husen samspelar med stadsdelen. MARIANNE OCKLIND, ARKITEKT Takvåningarna i Gulsparven har underbara terrassbalkonger

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden LINKÖPING ÖVRE VASASTADEN SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden SVEAHOV ALLT ÄR NÄRA I LINKÖPINGS NYA STADSDEL Stadsdelen Vasastaden började byggas redan kring sekelskiftet och i dag är de

Läs mer

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Tradition i ständig utveckling. sedan början av seklet, det förra, har vår verksamhet byggt på samma värderingar och kärnvärden. Det har tvingat oss att

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren STOCKHOLM ÖSTERÅKER LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren Byggnadsår: 05 Lediga lokaler: 5-95 m Tillträdesdatum: Hösten 06 Kontakter: JM AB, Fastighetsutveckling Maritha Högvik Uthyrare kommersiella

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Ett hus som sticker ut

Ett hus som sticker ut Ett hus som sticker ut Nils tar plats i korsningen där Hornsgatan möter upp med Drottninggatan. I de klassiska kvarteren runt Slussen fyller han ett tomrum och tar över rollen som grannskapets tuffaste

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

RUM & KÖK, 112 KVM

RUM & KÖK, 112 KVM PREMIUM Condor, Danderyd 31901 4 RUM & KÖK, 112 KVM DENNIS LINDGREN OCH PHILIP HETTINGER ARKITEKTURKOMPANIET RUM FÖR RUM I din nya premiumbostad får varje rum sitt eget unika uttryck. Alla detaljer och

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen 66 nya hyresrätter Syster Estrid Nära till naturen Syster Estrid Nära till naturen I uldheden på Dr Sven Johanssons backe, erbjuder vi 66 nyproducerade lägenheter fördelade på tre lamellhus på åtta våningar.

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 2-4 rok med sjöläge, balkong och uteplats! I Brf Marielundsviken

Läs mer

Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten.

Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten. LUMEN PENTHOUSES Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten. LUMEN SOLLENTUNA Välkommen till Lumens tre penthousevåningar, ett spektakulärt boende med stora

Läs mer

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 1 Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & 7 74 hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 2 Bo vid Tivoliparken I kvarteret där Finlands bryggeri huserade fram till 1963 reser sig nu husen på Finlandsgatan

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Tallboda Östra. Brf Kärntallen 3, Linköping

Tallboda Östra. Brf Kärntallen 3, Linköping Tallboda Östra Brf Kärntallen 3, Linköping Succén fortsätter på Tallboda Östra Bilden är hämtad från Kärntallen 1. Med Malmskogen som granne Tallboda Östra är en plats som tillhandahåller såväl naturens

Läs mer

Skala 1:100. Lägenhetens placering

Skala 1:100. Lägenhetens placering Skala 1:100 Lägenhetens placering V A R V E T T O W N H O U S E Varvet Townhouse C Varvet Townhouse består av två fristående mindre hus med fyra lägenheter vardera. Nedre plan har tre rum och kök med

Läs mer

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen Trasthagen Sunnersta Attraktiva radhus nära Mälaren Uppsala Sunnersta Trasthagen Husen har målade träfasader som smälter in i den vackra omgivningen. Många aktiviteter runt hörnet Utöver lugnet erbjuder

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn

Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn Presentation Fint och smakfullt renoverad trerumslägenhet med stilfull inredning på våning III Scheffersgränd

Läs mer

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen Brf Hertigen Förstklassig pärla i historiska Vasastan Örebro Hertigen Modern klassiker i anrik stadsmiljö Nu bygger M ett vackert femvåningshus i sekelskiftesstil strax intill Svartån i centrala Örebro.

Läs mer

ÖREBRO VASASTAN. BARONEN & GREVEN Furstliga favoriter knyter ihop kvarteret

ÖREBRO VASASTAN. BARONEN & GREVEN Furstliga favoriter knyter ihop kvarteret ÖREBRO VASASTAN BARONEN & GREVEN Furstliga favoriter knyter ihop kvarteret Ett exempel på hur modern arkitektur kan fånga upp karaktärsdrag hos bebyggelse på ett sätt som väcker intresse och samtidigt

Läs mer

Terrassvillan. 7 rok, kvm

Terrassvillan. 7 rok, kvm Terrassvillan 7 rok, 8 kvm 9 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 9 5 6 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 8 7 N N 8 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är

Läs mer