eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö"

Transkript

1 eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

2 Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren med sina nio våningar höga byggnader att stå. Med robusta tegel fasader och inslag av träpartier blir det ett kvarter som minns sitt arv samtidigt som det blickar framåt. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 3D-bild: interiör Nybyggda hem vid hamnen Vid Göteborgs hamninlopp och alldeles intill Västra Eriksbergs stora solbryggor reser sig Skeppsbyggaren. Det blir två hus om nio våningar med tegelfasader som sätter en stark prägel på sin omgivning. 89 nybyggda lägenheter om 2 till 4 rum och kök bara ett stenkast från bockkranen. På markplan bygger vi stora uteplatser och mellan husen anlägger vi en grön innergård. Under husen bygger vi ett stort garage. Historiskt varvsområde Gemensamt för alla bostäder är de stora sällskapsytorna och de öppna planlösningarna där kök och vardagsrum flyter samman. Framför allt gör vi plats för moderna trerummare om kvadratmeter. Alla lägenheter får minst en ordentlig balkong eller en rejäl uteplats. Kvarteret Skeppsbyggaren blir pussel biten som fullbordar områdets förvandling från historiskt varvs område till nybyggd bostadsadress.

4 Kommunikationer Eriksbergs Köpcenter På Eriksbergs köpcenter kan du göra alla dina vardagliga inköp. Här finns butiker för mat, kläder, blommor och inredning samt även systembolag och apotek. Eriksberg utmärker sig med goda kommunikationer oavsett om du väljer bil, buss eller båt. Närmsta busshållplats trafikeras av flera linjer och med Älvsnabben tar du dig till city på en kvart. Vårdcentral Nära Skeppsbyggaren ligger Vårdcentralen Eriksberg som erbjuder vård för alla men har lagt ett extra fokus på kvinnors hälsa. För- och grundskola Hösten 2012 öppnades Taubeskolan vid Färjenäsparken. I denna för- och grundskola, upp till årskurs 6, finns det plats för omkring 350 elever. Färjenäsparken I denna högt belägna och historiskt viktiga park ligger en av Göteborgs största lekplatser. Här finns även flera idrottsplatser, däribland basketplan, fotbollsplan, skatepark och ett utomhusgym med motionsredskap. Träning Eriksbergshallen Intill Quality Hotell 11 ligger Eriksbergshallen som förr inrymde varvets mekaniska verkstad. Idag används lokalen till allt från mässor och utställningar till konserter. Oavsett om du föredrar att lyfta vikter eller träna spinning har Eriksberg ett gymutbud som passar dig. Endast ett par hus bort ligger Puls & Träning. I närheten hittar du även Friskis & Svettis och Sats. Befintlig eller påbörjad bostadsbebyggelse Backa E6 E45 Befintlig eller påbörjad företags- eller skolbebyggelse Kviberg Lundby Planerad bebyggelse E20 Härlanda Övrig befintlig bebyggelse Busslinjer a Göt Färjelinjer älv Centrum Liseberg Majorna Kajpromenad Högsbo Botaniska trädgården Örgryte E6 E20 Skepps byggaren JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 Alldeles intill kajen och granne med Skeppsbyggaren ligger Baka Stenugnsbageri. Här njuter du av ekologiska bakverk och när producerade delikatesser med ett rent miljösamvete. Ett nytt Eriksberg Göteborgs soliga hamnläge har under de senaste åren genomgått en stor förvandling. Vad som tidigare var industri- och varvskvarter är idag en attraktiv hamnstad med moderna bostadshus och kontorslokaler. Eriksberg är ett område som är djupt rotat i den Göteborgska varvsarbetarsjälen. Men framför allt är det ett område med en tydlig karaktär. Så mycket att det, trots att det ligger så nära Göteborgs centrum, nästan framstår som en egen stad. Alldeles intill vattnet, nära till kommunikationer och med panoramautsikt över hela staden har den gamla varvsmiljön blivit ett attraktivt bostadsområde. Här kantas hamnpromenaden av solbryggor, serveringar och utspridda småbutiker. Med sina många moderna kontorslokaler lockar området även flertalet företagare. Soliga uteserveringar I Eriksberg finns natur i form av berg, vatten och parker och ett flera kilometer långt promenadstråk utmed kajen. Under sommar tider blir hamnpromenadens många uteserveringar ett populärt tillhåll. På Norra Älvstranden finns även flera hållplatser från vilka du kan åka Älvsnabben över vattnet och in till staden inom loppet av några minuter.

6 Nynostalgisk varvsarkitektur Vid kajen och alldeles intill vattnet tar det nya kvarteret Skeppsbyggaren sats. Med sin raka arkitektur och genuina tegelfasader för de två flerbostads husen tankarna till områdets varvsepok. Den fina kontakten med vatten, salt och hav är goda kvaliteter. Vi vill lyfta fram känslan av tegel, tjära och varvsdoft, säger arkitekten Peter Sparrings som tillsammans med kollegan Eva Sparrings har ritat kvarteret. Med ett attraktivt läge på bästa kajplats i Eriksberg blir Skeppsbyggaren en ståtlig adress. Det nya hamnkvarteret omfattar två tegelhus om nio våningar som avslutas med varsin taklägenhet med tillhörande terrass. Övriga lägenheter får antingen en stor uteplats eller balkong med goda utsikter som tar vara på vattenläget. Vissa av lägenheterna får till och med dubbla balkonger. Det finns många mörka byggnader i området och för att ljusa upp den dova klangen har vi valt ett ljusare tegel till husen, förklarar Eva. Båda husen är klädda i rött tegel med inslag av träpartier. På markplan och i riktning mot kajen lämnas utrymme för lokaler som lämpar sig väl för restaurangverksamhet. Under kvarteret byggs ett garage som du snabbt kan ta dig till via hissen. I kvarterets mitt anläggs en upphöjd och avskild innergård. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 Husen får en fasad i ett rött schatterat tegel med träpartier i balkongrummen. Peter Sparrings, arkitekt på Norconsult

8 4 rum & kök, 98 m² Rymlig hörnlägenhet med öppenhet mellan kök och vardagsrum. Fönster i tre väderstreck samt balkong i sydväst. Ljus lägenhet med fönster i tre väderstreck Exempel på planlösning 4 rok, 98 kvm SOVRUM 1 SOVRUM 2 7 kvm 8 kvm SOVRUM 3 12 kvm HALL KLK WC/D Walk-in closet Extra WC / dusch VARDAGSRUM TT BAD/TVÄTT EL/IT Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum TM ST DM KÖK Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare BALKONG U/M Balkong i sydväst F K m skala 1:100 LGH NR: 3D-bild: interiör 3d_bild: 5 rok JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

9 Ljusa hamnlägenheter Som kontrast till Skeppsbyggarens tegelfasad blir interiören ljus och tidsenlig. Medan det yttre speglar Eriksbergs historia är insidan utrustad med dagens bekvämligheter. Skeppsbyggarens lägenheter får en modern och hållbar inredning som vilar på en grund av noggrant valda naturmaterial. Stramt och subtilt med fönsterbänkar i kalksten och en mattlackad ekparkett som bryter mot de vitmålade väggarna. I första hand ska bostäderna vara bekväma och funktionella, därför får lägenheterna goda förvaringsutrymmen med antingen klädkammare eller skjutdörrsgarderober. 3D-bild: interiör Välförsedda köksrum Kökets skåp och luckor som går i vitt, kommer från Myresjökök och har funktioner såsom fullutdragslådor och källsortering. Väggen mellan den ljusgrå laminatbänkskivan och väggskåpen klär vi med vita, stora och blanka kakelplattor. Vitvaror som kyl, frys, induktionshäll, varmluftsugn och microvågsugn kommer från Electrolux och går i rostfritt stål. Diskmaskinen är integrerad i köksinredningen. Badrum med tvättmaskin Badrummen blir helkaklade med svart klinker på golvet och vitt blankt kakel från Höganäs på väggarna. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk, en dusch som skärmas av med dubbla duschväggar i glas samt den flexibla torkställningen John med tio meters torklängd. Förvaringsmöjligheter finns i kommod och väggskåp.

10 Därför ska du välja JM Det tar tid att bygga förtroenden. Efter drygt 60 år vet vi att det krävs både kunskap, erfarenhet och engagemang. Och inte minst en dos lyhördhet. En konstant och nära dialog med våra kunder har bland annat resulterat i följande: Trivsel i kvadrat Vi bygger bara ljusa, luftiga och funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar och praktiska detaljer. Smarta kvadrat helt enkelt. För att inte säga fräscha kvadrat. Här har ju ingen annan bott! Allt är nybyggt och färdigt, så det är bara att flytta in och börja trivas. Om du vill får du dessutom vara med och påverka slutresultatet. Med tillval som vitvaror, skåpluckor, kakel och mycket mer, sätter du enkelt din egen prägel på ditt hem. Helhetstänk För oss är det viktigt att varenda detalj, liten som stor, i ditt nya hem är fulländad. Det är bara så man kan bygga en oslagbar helhet, med gott om plats för trivsel och bekvämlighet. Inne likväl som ute: vem vill inte ha en genomtänkt balkong eller uteplats. Det är här framtiden håller hus Vi sätter dessutom det personliga boendet i ett större sammanhang. Många kan bygga miljövänliga hus, men alla kan inte bygga samtliga sina hus miljövänliga. Det faktum att vi bara bygger lågenergihus, gynnar till exempel både ekonomin, klimatet och nästa generation. Men att ta ansvar för miljön är inte bara en klimat - fråga. För oss handlar det också om miljövänliga transporter, att undvika farliga kemikalier och att så mycket som möjligt av byggmaterialen går att återvinna, med mera. Vi tar kort sagt ansvar för hela byggprocessen, från förvärv till förvaltning. Och när vi utvecklar bostadsområden, så bygger vi samtidigt sam hällen, vilket ställer krav på ekologisk hållbarhet och socialt ansvar. Då är varje krona hemma Att köpa ett nytt hem är förmodligen den största affären man gör i sitt liv. Därför guidar vi dig hela vägen, från första visningen till första flyttkartongen. Med oss slipper du dessutom påfrestande budgivningar. Lägg därtill ett trygghetspaket så ska du se att din största affär också kan bli den bästa, och inte minst den mest trivsamma. Välkommen hem. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 jm.se

12 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Mid Cap. Design & produktion: Nyla Design Exteriöra visualiseringsbilder: Norconsult AB Interiöra visualiseringsbilder: Tengbom Foto: Jörgen Hinder, Hans Wretling, Älvstranden Utveckling, Bildarkivet, Johnér Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2013 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Göteborg I Besöksadress Gårdatorget 2 I Telefon I Internet jm.se I Mobil mobil.jm.se

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler,

Läs mer

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö stockholm lidingö DALÉNUM Välkommen till en ny sida av Lidingö Innehåll Intervju med JMs VD...sid. 4 Visionen för Dalénum...sid. 6 Kommunikationer...sid. 8 Dina nya vyer...sid. 10 Det goda livet...sid.

Läs mer

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder SVEDALA Segestrand SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder Huset sträcker sig högt över landskapet. Tio våningar hemkänsla Nu bygger Seniorgården Segestrand som är ett 55+boende, tre minuters promenad

Läs mer

Parken mitt i Västra Hamnen

Parken mitt i Västra Hamnen Parken mitt i Västra Hamnen Läs mer på ikanobostad.se PARKEN BRF MURGRÖNAN & BRF HUMLE ANTAL LÄGENHETER 143 ANTAL RUM 1 4 rok, ca 36 86 kvm INFLYTTNING påbörjas 20 Hiss och garage finns. 2 PARKEN Antal

Läs mer

HYLLIE BOULEVARD DET BEKYMMERSLÖSA LIVET PÅ

HYLLIE BOULEVARD DET BEKYMMERSLÖSA LIVET PÅ DET BEKYMMERSLÖSA LIVET PÅ HYLLIE BOULEVARD MKB FASTIGHETS AB HAR ETT KLIMATSMART BOSTADSHUS MED 81 HYRESBOSTÄDER SAMT ETT LSS-BOENDE UTMED HUVUDGATAN HYLLIE BOULEVARD Boulevardboende i Hyllie med världen

Läs mer

Drömmen om här och nu

Drömmen om här och nu BRF HOVÅS PARK Drömmen om här och nu STEG Oxsjön Havet, naturen och det bästa från staden Väg 158 Askimsbadet Säröbanan Fascinerande visioner är nu på väg att bli verklighet i Nya Hovås. Här växer en mysig

Läs mer

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Moderna drömhem mitt i Nyköping City Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Välkommen till Östra Villastaden ett smakfullt boende mitt i centrala Nyköping Vill du bo mitt i charmiga Nyköping? Då hälsar

Läs mer

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR DIN STÖRSTA AFFÄR SKA KITTLA UNDER FÖTTERNA. INTE I MAGEN. En kopp nybryggt kaffe och mjukt kittlande grässtrån under tårna. Drömmer inte du också om en sådan start

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Harvestad. Boendekostnad från 8.375:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 14. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

BRF GREENROOF. Drömmen om ett cityhak med grönt tak

BRF GREENROOF. Drömmen om ett cityhak med grönt tak BRF GREENROOF Drömmen om ett cityhak med grönt tak Skönt och grönt mitt i stan Hisingsparken St Jörgen Park Golf 2,5 km E6 Brf Greenroof är vår tredje och sista etapp i populära Kvillebäcken i Göteborg.

Läs mer

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd Låt humöret blomma flytta till Lomma Härliga bad, långa strandpromenader och livfullt hamnliv är bara några anledningar till att Lommaborna

Läs mer

Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY. Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper

Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY. Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Hiss finns och det

Läs mer

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping!

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Plasknära Från 4.830:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett förväntat ränteläge. Förändras

Läs mer

Trygghetsboende KUNGSÄNGEN

Trygghetsboende KUNGSÄNGEN Trygghetsboende KUNGSÄNGEN Trygghet kan vara att känna att någon finns där. Någon som bryr sig. Någon som ser mig. Någon som hör mig. Vi vill skapa en trygg miljö för dig som bor här. En miljö, präglad

Läs mer

BOHUS DALAPLAN UPPSTICKARE MED NÄRHET!

BOHUS DALAPLAN UPPSTICKARE MED NÄRHET! UPPSTICKARE MED NÄRHET! BOHUS DALAPLAN MER CENTRALT ÄN DALAPLAN KAN MAN INTE BO I MALMÖ. HÄR STRÅLAR ALLA DELAR AV MALMÖ SAMMAN, DET GAMLA OCH DET ALLDELES NYA, DET OMEDELBARA STADSLIVET OCH DET GRÖNA.

Läs mer

STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY. TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrande åläge

STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY. TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrande åläge STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrade åläge Strax itill Tegelbruket fl yter Väsbyå fram, katad av ett trevligt promeadstråk. Rofyllda och väldispoerade sovrum. JM reserverar

Läs mer

Här finns plats för dig! Snart kan du bo klokt i Älmhult

Här finns plats för dig! Snart kan du bo klokt i Älmhult Här finns plats för dig! Snart kan du bo klokt i Älmhult Centralt i Älmhult Från 4.373:-/mån. Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett förväntat ränteläge. Förändras

Läs mer

Hej Hisingens klokaste!

Hej Hisingens klokaste! Naturnära, nytt och snyggt! Hej Hisingens klokaste! Nu bygger vi lägenheter för er vid Sjumilaskogen Från 3.918:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 5 8 16 18 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 3 4 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens puls

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Fresta. En boendekostnad på 10.265:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 19. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

Vill du bo granne med en hel park? Välkommen till Brf S:t Lars Park i Lund

Vill du bo granne med en hel park? Välkommen till Brf S:t Lars Park i Lund Vill du bo granne med en hel park? Välkommen till Brf S:t ars i und jut av fågelsången, lugnet och ett bekvämt boende nära city Vissa bostäder är vackrare och mer lockande än andra därför att de ligger

Läs mer

Hus Villan. Vänern, vardagsrum. Charmigt kvarter nära natur och bad. Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro

Hus Villan. Vänern, vardagsrum. Charmigt kvarter nära natur och bad. Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro Hus Villan Vänern, vardagsrum Charmigt kvarter nära natur och bad Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro 2 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder kan skilja sig från verkligheten.

Läs mer

BOSTADSFAKTA Fiskartorpet

BOSTADSFAKTA Fiskartorpet Stockholm ÖERA BOADSFATA Fiskartorpet Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. rum & kök...sid. 5 Våningsplan...sid. 6 Fasader...sid. J Original...sid. Rumsbeskrivning...sid.

Läs mer

ett enkelt köp! vasatorps trädgård Datum 2014-08-22

ett enkelt köp! vasatorps trädgård Datum 2014-08-22 ett enkelt köp! vasatorps trädgård Län: SKÅNE Kommun: HELSINGBORG Datum 2014-08-22 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND

BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND 2 Jan Hardenborg. Välkommen till Bredsandsbyn Här har vi ritat hållbara bostäder med värden som gör att jag och mina medarbetare

Läs mer

Moderna villor nära Vänerns vackra strand. Välkommen till Zakrisdal Strandäng, Karlstad

Moderna villor nära Vänerns vackra strand. Välkommen till Zakrisdal Strandäng, Karlstad Moderna villor nära Vänerns vackra strand Välkommen till Zakrisdal Strandäng, Karlstad 2 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder kan skilja sig från verkligheten. 3 OMRÅDET sid

Läs mer

Hela denna bilaga är en annons från Helsingborgs stad elsingborg

Hela denna bilaga är en annons från Helsingborgs stad elsingborg ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Helsingborgs stad ANNONS elsingborg växer EN SKAPANDE, PULSERANDE, GLOBAL, GEMENSAM OCH BALANSERAD STAD SIDAN 2 Spännande läsning om: NYA MÖTESPLATSER Foto: Anders

Läs mer