Logga in med din användaridentitet och lösenord.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Logga in med din användaridentitet och lösenord."

Transkript

1 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 1 (4) Logga in med din användaridentitet och lösenord. Första bilden du kommer till är Centralen Mina sidor. Denna sida visar information som är riktat till dig som användare. Du kommer först till Aktuellt. Ej signerad dokumentation visar anteckningar du ej signerat. Ny dokumentation på mina personer visar om de finns nya anteckningar på någon av personerna som du har lagt upp som Mina personer sedan du sist var inloggad i procapita. Vill du se anteckningen klicka på raden som finns under rubriken Ny dokumentation. Du kommer då till sök dokumentation klicka där på kikaren Sök Klicka på Mina akter för att dokumentera eller att skriva arbetsplan.

2 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 2 (4) Fyll i personnummer klicka på knappen till höger eller tryck på enter. När du letat reda på en person kan du klicka på stjärnan Mina personer och lägga till personen i listan. Du kan sedan klicka på Mina personer och sedan klicka på personen för att söka efter denna person. För att öppna LSS-insatser dubbelklicka du på den raden. Flikarna Verkställighet och Dokumentation kommer då upp i högra bilddelen.

3 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 3 (4) Att arbeta med Genomförandeplan måste man klicka på datumperioden under genomförandeplan sedan på fliken procapita text, där kan du sedan skriva in den text du vill ha i genomförandeplanen. Finns inte Genomförandeplan insatsen måste du först lägga till den insatsen. Välj insats för att lägga till Genomförandeplan

4 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 4 (4) För att skriva Löpande anteckning klicka på fliken Dokumentation dubbelklicka sedan på Löpande anteckning skriv sedan i de nedre fältet. För att ev läsa tidigare anteckningar klicka på plusstecknet som finns till vänster om LSSinsatser och sedan neråt i rubrikerna klicka sedan på rubriken löpande anteckning då skall ni kunna läsa texten till höger i bilden. För att skriva ut anteckning markera anteckningen som du vill ha utskriven klicka sedan på direktutskrift.

5 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 1 (4) Logga in med din användaridentitet och lösenord. Första bilden du kommer till är Centralen Mina sidor. Denna sida visar information som är riktat till dig som användare. Du kommer först till Aktuellt. Ej signerad dokumentation visar anteckningar du ej signerat. Ny dokumentation på mina personer visar om de finns nya anteckningar på någon av personerna som du har lagt upp som Mina personer sedan du sist var inloggad i procapita. Vill du se anteckningen klicka på raden som finns under rubriken Ny dokumentation. Du kommer då till sök dokumentation klicka där på kikaren Sök Klicka på Mina akter för att dokumentera eller att skriva arbetsplan.

6 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 2 (4) Fyll i personnummer klicka på knappen till höger eller tryck på enter. När du letat reda på en person kan du klicka på stjärnan Mina personer och lägga till personen i listan. Du kan sedan klicka på Mina personer och sedan klicka på personen för att söka efter denna person. För att öppna LSS-insatser dubbelklicka du på den raden. Flikarna Verkställighet och Dokumentation kommer då upp i högra bilddelen.

7 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 3 (4) Att arbeta med Genomförandeplan måste man klicka på datumperioden under genomförandeplan sedan på fliken procapita text, där kan du sedan skriva in den text du vill ha i genomförandeplanen. Finns inte Genomförandeplan insatsen måste du först lägga till den insatsen. Välj insats för att lägga till Genomförandeplan

8 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 4 (4) För att skriva Löpande anteckning klicka på fliken Dokumentation dubbelklicka sedan på Löpande anteckning skriv sedan i de nedre fältet. För att ev läsa tidigare anteckningar klicka på plusstecknet som finns till vänster om LSSinsatser och sedan neråt i rubrikerna klicka sedan på rubriken löpande anteckning då skall ni kunna läsa texten till höger i bilden. För att skriva ut anteckning markera anteckningen som du vill ha utskriven klicka sedan på direktutskrift.

9 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 1 (4) Logga in med din användaridentitet och lösenord. Första bilden du kommer till är Centralen Mina sidor. Denna sida visar information som är riktat till dig som användare. Du kommer först till Aktuellt. Ej signerad dokumentation visar anteckningar du ej signerat. Ny dokumentation på mina personer visar om de finns nya anteckningar på någon av personerna som du har lagt upp som Mina personer sedan du sist var inloggad i procapita. Vill du se anteckningen klicka på raden som finns under rubriken Ny dokumentation. Du kommer då till sök dokumentation klicka där på kikaren Sök Klicka på Mina akter för att dokumentera eller att skriva arbetsplan.

10 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 2 (4) Fyll i personnummer klicka på knappen till höger eller tryck på enter. När du letat reda på en person kan du klicka på stjärnan Mina personer och lägga till personen i listan. Du kan sedan klicka på Mina personer och sedan klicka på personen för att söka efter denna person. För att öppna LSS-insatser dubbelklicka du på den raden. Flikarna Verkställighet och Dokumentation kommer då upp i högra bilddelen.

11 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 3 (4) Att arbeta med Genomförandeplan måste man klicka på datumperioden under genomförandeplan sedan på fliken procapita text, där kan du sedan skriva in den text du vill ha i genomförandeplanen. Finns inte Genomförandeplan insatsen måste du först lägga till den insatsen. Välj insats för att lägga till Genomförandeplan

12 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 4 (4) För att skriva Löpande anteckning klicka på fliken Dokumentation dubbelklicka sedan på Löpande anteckning skriv sedan i de nedre fältet. För att ev läsa tidigare anteckningar klicka på plusstecknet som finns till vänster om LSSinsatser och sedan neråt i rubrikerna klicka sedan på rubriken löpande anteckning då skall ni kunna läsa texten till höger i bilden. För att skriva ut anteckning markera anteckningen som du vill ha utskriven klicka sedan på direktutskrift.

13 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 1 (4) Logga in med din användaridentitet och lösenord. Första bilden du kommer till är Centralen Mina sidor. Denna sida visar information som är riktat till dig som användare. Du kommer först till Aktuellt. Ej signerad dokumentation visar anteckningar du ej signerat. Ny dokumentation på mina personer visar om de finns nya anteckningar på någon av personerna som du har lagt upp som Mina personer sedan du sist var inloggad i procapita. Vill du se anteckningen klicka på raden som finns under rubriken Ny dokumentation. Du kommer då till sök dokumentation klicka där på kikaren Sök Klicka på Mina akter för att dokumentera eller att skriva arbetsplan.

14 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 2 (4) Fyll i personnummer klicka på knappen till höger eller tryck på enter. När du letat reda på en person kan du klicka på stjärnan Mina personer och lägga till personen i listan. Du kan sedan klicka på Mina personer och sedan klicka på personen för att söka efter denna person. För att öppna LSS-insatser dubbelklicka du på den raden. Flikarna Verkställighet och Dokumentation kommer då upp i högra bilddelen.

15 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 3 (4) Att arbeta med Genomförandeplan måste man klicka på datumperioden under genomförandeplan sedan på fliken procapita text, där kan du sedan skriva in den text du vill ha i genomförandeplanen. Finns inte Genomförandeplan insatsen måste du först lägga till den insatsen. Välj insats för att lägga till Genomförandeplan

16 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 4 (4) För att skriva Löpande anteckning klicka på fliken Dokumentation dubbelklicka sedan på Löpande anteckning skriv sedan i de nedre fältet. För att ev läsa tidigare anteckningar klicka på plusstecknet som finns till vänster om LSSinsatser och sedan neråt i rubrikerna klicka sedan på rubriken löpande anteckning då skall ni kunna läsa texten till höger i bilden. För att skriva ut anteckning markera anteckningen som du vill ha utskriven klicka sedan på direktutskrift.

17 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 1 (4) Logga in med din användaridentitet och lösenord. Första bilden du kommer till är Centralen Mina sidor. Denna sida visar information som är riktat till dig som användare. Du kommer först till Aktuellt. Ej signerad dokumentation visar anteckningar du ej signerat. Ny dokumentation på mina personer visar om de finns nya anteckningar på någon av personerna som du har lagt upp som Mina personer sedan du sist var inloggad i procapita. Vill du se anteckningen klicka på raden som finns under rubriken Ny dokumentation. Du kommer då till sök dokumentation klicka där på kikaren Sök Klicka på Mina akter för att dokumentera eller att skriva arbetsplan.

18 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 2 (4) Fyll i personnummer klicka på knappen till höger eller tryck på enter. När du letat reda på en person kan du klicka på stjärnan Mina personer och lägga till personen i listan. Du kan sedan klicka på Mina personer och sedan klicka på personen för att söka efter denna person. För att öppna LSS-insatser dubbelklicka du på den raden. Flikarna Verkställighet och Dokumentation kommer då upp i högra bilddelen.

19 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 3 (4) Att arbeta med Genomförandeplan måste man klicka på datumperioden under genomförandeplan sedan på fliken procapita text, där kan du sedan skriva in den text du vill ha i genomförandeplanen. Finns inte Genomförandeplan insatsen måste du först lägga till den insatsen. Välj insats för att lägga till Genomförandeplan

20 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 4 (4) För att skriva Löpande anteckning klicka på fliken Dokumentation dubbelklicka sedan på Löpande anteckning skriv sedan i de nedre fältet. För att ev läsa tidigare anteckningar klicka på plusstecknet som finns till vänster om LSSinsatser och sedan neråt i rubrikerna klicka sedan på rubriken löpande anteckning då skall ni kunna läsa texten till höger i bilden. För att skriva ut anteckning markera anteckningen som du vill ha utskriven klicka sedan på direktutskrift.

21 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 1 (4) Logga in med din användaridentitet och lösenord. Första bilden du kommer till är Centralen Mina sidor. Denna sida visar information som är riktat till dig som användare. Du kommer först till Aktuellt. Ej signerad dokumentation visar anteckningar du ej signerat. Ny dokumentation på mina personer visar om de finns nya anteckningar på någon av personerna som du har lagt upp som Mina personer sedan du sist var inloggad i procapita. Vill du se anteckningen klicka på raden som finns under rubriken Ny dokumentation. Du kommer då till sök dokumentation klicka där på kikaren Sök Klicka på Mina akter för att dokumentera eller att skriva arbetsplan.

22 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 2 (4) Fyll i personnummer klicka på knappen till höger eller tryck på enter. När du letat reda på en person kan du klicka på stjärnan Mina personer och lägga till personen i listan. Du kan sedan klicka på Mina personer och sedan klicka på personen för att söka efter denna person. För att öppna LSS-insatser dubbelklicka du på den raden. Flikarna Verkställighet och Dokumentation kommer då upp i högra bilddelen.

23 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 3 (4) Att arbeta med Genomförandeplan måste man klicka på datumperioden under genomförandeplan sedan på fliken procapita text, där kan du sedan skriva in den text du vill ha i genomförandeplanen. Finns inte Genomförandeplan insatsen måste du först lägga till den insatsen. Välj insats för att lägga till Genomförandeplan

24 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 4 (4) För att skriva Löpande anteckning klicka på fliken Dokumentation dubbelklicka sedan på Löpande anteckning skriv sedan i de nedre fältet. För att ev läsa tidigare anteckningar klicka på plusstecknet som finns till vänster om LSSinsatser och sedan neråt i rubrikerna klicka sedan på rubriken löpande anteckning då skall ni kunna läsa texten till höger i bilden. För att skriva ut anteckning markera anteckningen som du vill ha utskriven klicka sedan på direktutskrift.

25 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 1 (4) Logga in med din användaridentitet och lösenord. Första bilden du kommer till är Centralen Mina sidor. Denna sida visar information som är riktat till dig som användare. Du kommer först till Aktuellt. Ej signerad dokumentation visar anteckningar du ej signerat. Ny dokumentation på mina personer visar om de finns nya anteckningar på någon av personerna som du har lagt upp som Mina personer sedan du sist var inloggad i procapita. Vill du se anteckningen klicka på raden som finns under rubriken Ny dokumentation. Du kommer då till sök dokumentation klicka där på kikaren Sök Klicka på Mina akter för att dokumentera eller att skriva arbetsplan.

26 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 2 (4) Fyll i personnummer klicka på knappen till höger eller tryck på enter. När du letat reda på en person kan du klicka på stjärnan Mina personer och lägga till personen i listan. Du kan sedan klicka på Mina personer och sedan klicka på personen för att söka efter denna person. För att öppna LSS-insatser dubbelklicka du på den raden. Flikarna Verkställighet och Dokumentation kommer då upp i högra bilddelen.

27 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 3 (4) Att arbeta med Genomförandeplan måste man klicka på datumperioden under genomförandeplan sedan på fliken procapita text, där kan du sedan skriva in den text du vill ha i genomförandeplanen. Finns inte Genomförandeplan insatsen måste du först lägga till den insatsen. Välj insats för att lägga till Genomförandeplan

28 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 4 (4) För att skriva Löpande anteckning klicka på fliken Dokumentation dubbelklicka sedan på Löpande anteckning skriv sedan i de nedre fältet. För att ev läsa tidigare anteckningar klicka på plusstecknet som finns till vänster om LSSinsatser och sedan neråt i rubrikerna klicka sedan på rubriken löpande anteckning då skall ni kunna läsa texten till höger i bilden. För att skriva ut anteckning markera anteckningen som du vill ha utskriven klicka sedan på direktutskrift.

29 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 1 (4) Logga in med din användaridentitet och lösenord. Första bilden du kommer till är Centralen Mina sidor. Denna sida visar information som är riktat till dig som användare. Du kommer först till Aktuellt. Ej signerad dokumentation visar anteckningar du ej signerat. Ny dokumentation på mina personer visar om de finns nya anteckningar på någon av personerna som du har lagt upp som Mina personer sedan du sist var inloggad i procapita. Vill du se anteckningen klicka på raden som finns under rubriken Ny dokumentation. Du kommer då till sök dokumentation klicka där på kikaren Sök Klicka på Mina akter för att dokumentera eller att skriva arbetsplan.

30 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 2 (4) Fyll i personnummer klicka på knappen till höger eller tryck på enter. När du letat reda på en person kan du klicka på stjärnan Mina personer och lägga till personen i listan. Du kan sedan klicka på Mina personer och sedan klicka på personen för att söka efter denna person. För att öppna LSS-insatser dubbelklicka du på den raden. Flikarna Verkställighet och Dokumentation kommer då upp i högra bilddelen.

31 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 3 (4) Att arbeta med Genomförandeplan måste man klicka på datumperioden under genomförandeplan sedan på fliken procapita text, där kan du sedan skriva in den text du vill ha i genomförandeplanen. Finns inte Genomförandeplan insatsen måste du först lägga till den insatsen. Välj insats för att lägga till Genomförandeplan

32 Dokumentnamn: Lathund Procapita Boendehandledare Sida: 4 (4) För att skriva Löpande anteckning klicka på fliken Dokumentation dubbelklicka sedan på Löpande anteckning skriv sedan i de nedre fältet. För att ev läsa tidigare anteckningar klicka på plusstecknet som finns till vänster om LSSinsatser och sedan neråt i rubrikerna klicka sedan på rubriken löpande anteckning då skall ni kunna läsa texten till höger i bilden. För att skriva ut anteckning markera anteckningen som du vill ha utskriven klicka sedan på direktutskrift.

HANDBOK PROCAPITA UTFÖRARE

HANDBOK PROCAPITA UTFÖRARE HANDBOK PROCAPITA UTFÖRARE Vellinge juni-10 Gunilla Andersson INLOGGNING Dubbelklicka på ikonen Logga in med användarnamn och lösenord, för att komma in i Centralen. Till vänster i fönstret finns Navigeringslistorna.

Läs mer

Lathund. Fakturering via fil i Tandvårdsfönster

Lathund. Fakturering via fil i Tandvårdsfönster 1 (8) Lathund i Tandvårdsfönster Sida 1/8 2 (8) Innehållsförteckning 1 Allmänt... 3 1.1 Övergripande beskrivning... 3 1.2 Förutsättningar... 3 2 Manuell fakturering av ej förhandsbedömd vård... 4 2.1 Portalen...

Läs mer

Användarmanual Procapita HSL Journal ICF

Användarmanual Procapita HSL Journal ICF 2014-04-11 1 (33) Användarmanual Procapita HSL Journal ICF Karin Bendroth Silfwerbrand Vellinge Kommun 2014-04-11 2 (33) Innehåll Inoggning... 3 Centralen... 4 Komihåg... 4 Mina meddelanden... 5 Bevakningar...

Läs mer

Delegering i Procapita

Delegering i Procapita Manual Delegering i Procapita 2012-11-09 Innehåll 1 Delegering Sidan 3 2 Förnya delegering Sidan 7 3 Återkalla delegering Sidan 9 4 Personal Sidan 9 Sida 2 av 12 1 DELEGERING För regler och rutiner om

Läs mer

UTBILDNINGSMATERIAL Handläggare. Procapita VoO. Användarnamn. Support Telefon: E-post:

UTBILDNINGSMATERIAL Handläggare. Procapita VoO. Användarnamn. Support Telefon: E-post: UTBILDNINGSMATERIAL Handläggare Procapita VoO Användarnamn. Support Telefon: 248450 E-post: dsoit-support@nykoping.se 1 Mina sidor... 3 Kom ihåg... 4 Nya Meddelanden... 5 Läsa, skriva och skicka meddelanden...

Läs mer

Meddix ÖV SIP. Ta fram den enskilde som planering ska göras på genom att välja Person därefter Översikt personer:

Meddix ÖV SIP. Ta fram den enskilde som planering ska göras på genom att välja Person därefter Översikt personer: Meddix ÖV SIP Skapa en SIP individuell samordnad plan Ta fram den enskilde som planering ska göras på genom att välja Person därefter Översikt personer: Skriv in personnummer (t.ex. 195003077524), välj

Läs mer

Lathund Procapita Omvårdnadspersonal

Lathund Procapita Omvårdnadspersonal Lathund Procapita Omvårdnadspersonal 1 Innehåll 1. Logga in och byt lösen... 3 2. Mina Sidor... 4 3. Nya meddelanden... 5 4. Sök dokumentation Hänt sen sist... 6 5. Digital signering Delegeringsbeslut...

Läs mer

Manual Individuell Genomförandeplan 2015 Social dokumentation Omsorgspersonal

Manual Individuell Genomförandeplan 2015 Social dokumentation Omsorgspersonal Manual Individuell Genomförandeplan 2015 Social dokumentation Omsorgspersonal 1 Individuell Genomförandeplan Genomförandeplanen upprättas i Magna Cura efter beslut från biståndshandläggare och när kontaktpersonen

Läs mer

Socialdokumentation och Genomförandeplan i Procapita

Socialdokumentation och Genomförandeplan i Procapita Vård & Omsorg Datum Socialdokumentation och Genomförandeplan i Procapita Läsa och dokumentera När du loggat in i Procapita kommer du automatiskt till Mina sidor. 1. Byt sida genom att klicka på fliken

Läs mer

Webbokning / ExorLive Manual DL SOFTWARE

Webbokning / ExorLive Manual DL SOFTWARE 03.09.2015 p. 1/10 Innehåll Beskrivning... 2 Instruktör... 2 Skapa / öppna kund I ExorLive från webbokningen... 2 Träningsprogram... 6 Mina träningsprogram... 6 Kund login... 8 Mina träningsprogram...

Läs mer

Novaschem - Bosko IMPORT NOVASCHEM - BOSKO STOCKHOLM SKOLWEBB NOVASCHEM

Novaschem - Bosko IMPORT NOVASCHEM - BOSKO STOCKHOLM SKOLWEBB NOVASCHEM STOCKHOLM SKOLWEBB UTBILDNING SFÖRVALTNI NGEN SID 1 (6) 2010-08-19 Novaschem - Bosko Denna lathund visar ett rekommenderat arbetssätt i Novaschem och Bosko vid import av schema och elev- och läraruppgifter

Läs mer

MANUAL FÖR ATT STARTA OCH FÖLJA UPP EN GENOMFÖRANDEPLAN I VERKSTÄLLIGHET SOL/LSS I PROCAPITA.

MANUAL FÖR ATT STARTA OCH FÖLJA UPP EN GENOMFÖRANDEPLAN I VERKSTÄLLIGHET SOL/LSS I PROCAPITA. 2013-09-03 1 (14) MANUAL FÖR ATT STARTA OCH FÖLJA UPP EN GENOMFÖRANDEPLAN I VERKSTÄLLIGHET SOL/LSS I PROCAPITA. 1. Fyll i helt eller del av personnummer eller namn på den aktuella brukaren och tryck på

Läs mer

2012-07-19 1 (12) LATHUND DELEGERING HÖGANÄS KOMMUN FÖRVALTNING. 263 82 Höganäs 042-33 71 00 kommunen@hoganas.se WWW.HOGANAS.SE

2012-07-19 1 (12) LATHUND DELEGERING HÖGANÄS KOMMUN FÖRVALTNING. 263 82 Höganäs 042-33 71 00 kommunen@hoganas.se WWW.HOGANAS.SE 2012-07-19 1 (12) LATHUND DELEGERING 2 (12) Innehåll 1 DELEGERING... 3 2 Personalregister... 5 3 Forts. personalregister - organisation... 6 4 Förnya delegering... 7 5 Sök delegeringar... 9 6 Resultat

Läs mer

Anteckningar. 1.Dubbelklicka på Anteckningar. 2.Skriv din text i rutan. Spara. 4. Din text blir synlig här

Anteckningar. 1.Dubbelklicka på Anteckningar. 2.Skriv din text i rutan. Spara. 4. Din text blir synlig här Sida: 1 (8) När du loggar in kommer du till bilden, härifrån kan du skicka och ta emot meddelanden i en mailfunktion. Du kan göra egna anteckningar för påminna dig själv om ex viktiga möten. Du får en

Läs mer

informationsöverföring Fastställd av Fastställd datum Omprövas Ansvarig för omprövning

informationsöverföring Fastställd av Fastställd datum Omprövas Ansvarig för omprövning Användarmanual Utarbetad för förvaltning Utgåva Giltig fr.o.m. Ersätter Diarienummer Vård och omsorg 1 2014-03-17 Ämne/område Ansvarig för framtagande Granskad av Kommunikation och MAS/MAR/SAS informationsöverföring

Läs mer

Lathund för dokumentation i Treserva

Lathund för dokumentation i Treserva RUTIN 1(12) 2015-08-03 VON 2015/12, nr 2015.504 Socialförvaltningen Socialförvaltningens stab Iréne Eklöf, Medicinskt ansvarig sjuksköterska 0171-528 87 irene.eklof@habo.se Lathund för dokumentation i

Läs mer

Treserva. Genomförandewebben. Alla funktioner i Genomförande Webben. 2013-10-28 Omvårdnadspersonal 2.0. Senast reviderad: Manual för: Version:

Treserva. Genomförandewebben. Alla funktioner i Genomförande Webben. 2013-10-28 Omvårdnadspersonal 2.0. Senast reviderad: Manual för: Version: Genomförandewebben Alla funktioner i Genomförande Webben Treserva Omsorgskontoret Manual nr: 35 Senast reviderad: Manual för: Version: 2013-10-28 Omvårdnadspersonal 2.0 Sida 2 av 23 Innehåll Skrivbordet...

Läs mer

Lathund. Administratörshantering. Kapitalflytt ITPK

Lathund. Administratörshantering. Kapitalflytt ITPK Lathund Administratörshantering Kapitalflytt Interimslösning 2008-10-01 Dokumentägare: Anders Thomson, Collectum AB Sida 1 av 9 1 Generellt för flyttapplikationen...3 Introduktion...3 2 Logga in i flyttapplikationen...4

Läs mer

LifeCareMobil Enköping Hemtjänst

LifeCareMobil Enköping Hemtjänst LifeCareMobil Enköping Hemtjänst Skapad av Eva Lotta Benzeriane 141219 1 Inloggning Klicka på ikonen LifeCare Mobil för att logga in. OBS!! Viktigt att du har rätt telefon, dvs en telefon som tillhör den

Läs mer

Se inkomna olästa meddelanden

Se inkomna olästa meddelanden INFORMATION FRÅN VITEC VITEC Lathund Meddelande Teknisk Förvaltning App VITEC Affärsområde Fastighet www.vitec.se infofastighet@vitec.se Växel 090-15 49 00 GÖTEBORG: REDEG 1 C, 426 77 V. FRÖLUNDA KALMAR:

Läs mer

Läsa och dokumentera i Sol

Läsa och dokumentera i Sol Läsa och dokumentera i Sol 1. När du loggar in i Procapita kommer du automatiskt till Mina sidor. Byt sida genom att klicka på fliken Utredning/Verkställighet. 2. Sök upp aktuell person och välj den verkställighet

Läs mer

Att genomföra ett e-postutskick till klubbens medlemmar

Att genomföra ett e-postutskick till klubbens medlemmar Att genomföra ett e-postutskick till klubbens medlemmar Medlem online innehåller en funktion där du kan göra ett utskick till de medlemmar som har en e-post registrerad i systemet. Observera att de medlemmar

Läs mer

Digitala blanketter för kommunala tjänster

Digitala blanketter för kommunala tjänster Digitala blanketter för kommunala tjänster Våra medborgare och brukare ska på ett enkelt sätt kunna hitta kommunens tjänster via www.umea.se och kunna göra ansökningar, lämna uppgifter etc. Därför inför

Läs mer

Aditro HR Portalen - logga in och byta lösenord

Aditro HR Portalen - logga in och byta lösenord Aditro HR Portalen - logga in och byta lösenord 2015-04-22 Innehåll 1. Att komma åt HR portalen... 2 2. Logga in och byta lösenord... 2 Inloggning... 2 Byta lösenord... 2 Glömt lösenord... 3 Hjälpfunktionen...

Läs mer

Procapita + Hälso- och sjukvård

Procapita + Hälso- och sjukvård Procapita + Hälso- och sjukvård Sidan 1 av 79 Bakgrund: 090504 övergick hälso- och sjukvårdspersonalen i Mölndals Stad Vård och Omsorg till att arbeta i en gemensam journalstruktur enligt uppdrag från

Läs mer

Treserva. Gemensamma funktioner. Skrivbord, meddelande funktionen och personuppgifter. 2014-09-24 VEC Gruppchef Samordnare Leg personal

Treserva. Gemensamma funktioner. Skrivbord, meddelande funktionen och personuppgifter. 2014-09-24 VEC Gruppchef Samordnare Leg personal Gemensamma funktioner Skrivbord, meddelande funktionen och personuppgifter Treserva Omsorgskontoret Manual nr: 34 Senast reviderad: Manual för: 2014-09-24 VEC Gruppchef Samordnare Leg personal 2 (37) Innehåll

Läs mer

Manual till Genomförandewebben. Treserva

Manual till Genomförandewebben. Treserva SBG1000, v1.3, 2010-04-07 ÄLDREFÖRVALTNINGEN 2013-08-20 1 (34) Manual till Genomförandewebben Treserva Sundbybergs stad, 172 92 Sundbyberg BESÖKSADRESS Kavallerivägen 4, Rissne TELEFON 08-706 80 00 TELEFAX

Läs mer

Så här inventerar du med Serveras inventeringswebb.

Så här inventerar du med Serveras inventeringswebb. Logga in Gå in på www.servera.se Klicka på Inventeringswebben. Eller klicka på Tjänster i menyn och välj Inventering. Logga in på Skriv in ditt användarnamn och lösenord. Första gången har du fått det

Läs mer

KeyControl Utskrifter och historik

KeyControl Utskrifter och historik 4 Utskrifter och historik 4.1 Utskrifter Det har stor betydelse var i programmet man står när man gör sina utskrifter. En markerad nyckel eller person kommer att visas i utskriftsmenyn och då finns det

Läs mer

Ersättning för varaktig vård av person med uppehållstillstånd, z-migregistrering

Ersättning för varaktig vård av person med uppehållstillstånd, z-migregistrering Styrande dokument Rutindokument Rutin Sida 1 (5) Ersättning för varaktig vård av person med uppehållstillstånd, z-migregistrering Förutsättningar Landstinget har möjlighet att söka ersättning för personer

Läs mer

Lathund för överföring av rapporter och ljudfiler

Lathund för överföring av rapporter och ljudfiler Lathund för överföring av rapporter och ljudfiler I den här lathunden finns detaljerade instruktioner om hur du gör för att skicka rapporter och ljudfiler till din handledare. Först kommer en beskrivning

Läs mer

2010-01-08 Manual för Webbkartan

2010-01-08 Manual för Webbkartan 2010-01-08 Manual för Webbkartan Hitta länken till webbkartan... 2 Starta en karttjänst och genomgång av verktygens funktioner... 3 Lagerhantering, teckenförklaring och sökfunktioner... 5 Fliken Lager...

Läs mer

LSS HANDLÄGGARE LATHUND FÖR LSS HANDLÄGGARE

LSS HANDLÄGGARE LATHUND FÖR LSS HANDLÄGGARE LSS HANDLÄGGARE LATHUND FÖR LSS HANDLÄGGARE 2 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Logga in i Procapita... 3 Mina sidor... 4 Verktygsrad... 6 Utredningar...10 SoL utredningar/lss utredningar...10 Ny utredning...14 Aktualiseringsfliken...16

Läs mer

VERKSTÄLLA SAMT DOKUMENTERA I PROCAPITA

VERKSTÄLLA SAMT DOKUMENTERA I PROCAPITA 1 (24) VERKSTÄLLA SAMT DOKUMENTERA I PROCAPITA Lathund för enhetschefer hemvården samt verkställare inom hemvården 2015-12-22 SOCIALFÖRVALTNING 2 Innehåll Verkställa hemtjänst beställningar... 3 Placering

Läs mer

PMO- Lathund Inloggning

PMO- Lathund Inloggning PMO- Lathund Inloggning Logga in Öppna journal Anteckningar i annat sekretessområde (Blå huset) Byta användare i öppen journal Stänga journal Stänga PMO Manual: PMO- Lathund Inloggning. Version 1.1 Fastställd

Läs mer

[MANUAL TILL LUVITS GRUNDFUNKTIONER]

[MANUAL TILL LUVITS GRUNDFUNKTIONER] 2011 Eslövs kommun Gymnasie- och Vuxenutbildningsförvaltningen [MANUAL TILL LUVITS GRUNDFUNKTIONER] Manualen vänder sig till dig som är studerande vid Yrkeshögskolan, Komvux, Sfi, Särvux, Gymnasiet och

Läs mer

En lathund inför utvecklingssamtalet

En lathund inför utvecklingssamtalet En lathund inför utvecklingssamtalet 20091119 /lga 1 Så här arbetar vi med IUP i Ödeshög I Skolverkets allmänna råd för DEN INDIVIDUELLA UTVECKLINGSPLANEN med skriftliga omdömen skriver man följande om

Läs mer

Advoco NetPBX Outlook Add-in

Advoco NetPBX Outlook Add-in Advoco NetPBX Outlook Add-in Med Advoco NetPBX Outlook Add-in kan användaren hantera sina kontakter på ett snabbt och enkelt sätt genom att ringa från kontakterna i Microsoft Outlook. Vid inkommande samtal

Läs mer

Dokumentera vaccination

Dokumentera vaccination Dokumentera vaccination Klicka på Ordination i journalen, på den ordination vars givna vaccin ska dokumenteras. Klicka i den lilla rutan framför vaccintyp under rubriken Vaccinationer som ingår i ordinationen,

Läs mer

combine version 1.8 I denna text kommer ni finna information som berör uppdateringen av Pulsen Combine utförarproduktion 1.7 till 1.8.

combine version 1.8 I denna text kommer ni finna information som berör uppdateringen av Pulsen Combine utförarproduktion 1.7 till 1.8. 1(11) SOCIAL OMSORG Kristoffer Helgesson combine version 1.8 I denna text kommer ni finna information som berör uppdateringen av Pulsen Combine utförarproduktion 1.7 till 1.8. Sortering av adresser vid

Läs mer

Innehåll. Kurs i Windows 7 2013

Innehåll. Kurs i Windows 7 2013 Kurs i Windows 7 2013 Innehåll Nyheter i Windows 7... 2 Inloggning på datorn och nätverket... 2 Skrivbordet... 2 Fönsterhantering... 2 Fäst fönster i kanterna... 2 Maximera på flera sätt... 2 Skaka fönster...

Läs mer

Dokumentera och läsa i Procapita

Dokumentera och läsa i Procapita Dokumentera och läsa i Procapita 1. När du loggar in i Procapita kommer du automatiskt till Mina sidor. Byt sida genom att klicka på fliken Utredning/Verkställighet. 2. Sök upp aktuell person och välj

Läs mer

LATHUND SOL HANDLÄGGARE

LATHUND SOL HANDLÄGGARE LATHUND SOL HANDLÄGGARE 2015-12-21 1 Innehållsförteckning Logga in i Procapita... 2 Mina sidor... 3 Verktygsrad... 5 Utredningar... 9 Ny Utredning... 11 Dokumentation... 15 Insatsfliken... 17 Beslutsfliken...

Läs mer

Skapa Genomförandeplan

Skapa Genomförandeplan Skapa Genomförandeplan 1. Gå till Utredning/Verkställighet. 2. Sök upp brukaren som du ska göra en genomförandeplan för. 3. Gå in på brukarens verkställighet genom att dubbelklicka på raden (verkställigheten).

Läs mer

Situation Cosmic Rutiner utanför Cosmic. Kommentar. Signerat läkemedel på fel patient. Ssk

Situation Cosmic Rutiner utanför Cosmic. Kommentar. Signerat läkemedel på fel patient. Ssk Dokumentnamn: emedelshantering i, MT-kliniken Utfärdande PE: Hjärt- och medicincentrum (HMC) Utfärdande enhet: MT-kliniken (Mag-tarmmedicinska kliniken) Framtagen av: (Namn, titel) Rikard Svernlöv, överläkare

Läs mer

Lathund GRUNDFUNKTIONER

Lathund GRUNDFUNKTIONER Lathund GRUNDFUNKTIONER sida 1 Telefon: 031-380 72 09 E-post: support@matchi.se Logga in på MATCHi 1. Klicka på "MATCHi"-ikonen på skrivbordet eller gå till www.matchi.se och klicka på Logga in uppe till

Läs mer

Guide till Lidingö stads app (Netpublicator) för digitala nämndhandlingar

Guide till Lidingö stads app (Netpublicator) för digitala nämndhandlingar 1 (7) 2014-04-01 Guide till Lidingö stads app (Netpublicator) för digitala nämndhandlingar Det här är en guide till de olika funktionerna i Netpublicator. I appen Netpublicator finns en mer ingående lathund

Läs mer

Lathund GUL Lärare. Allmänt. Hur du presenterar Dig själv för kursdeltagarna. Hur du lägger upp din kontaktlista

Lathund GUL Lärare. Allmänt. Hur du presenterar Dig själv för kursdeltagarna. Hur du lägger upp din kontaktlista Lathund GUL Lärare Allmänt I plattformen kallas din kurs för aktivitet Första gången du loggar in GUL så kommer du att få välja vilket språk du vill att plattformen skall ha. Därefter kommer du in i plattformen.

Läs mer

Lathund Kalix Tele24s för PC

Lathund Kalix Tele24s för PC Lathund Kalix Tele24s för PC Genom Kalix Tele24 för PC kommunicerar du snabbt och enkelt med Kalix Tele24s telefonister. Med uppdaterad information från dig kan de på bästa sätt ta hand om dina telefonsamtal.

Läs mer

Användarmanual Procapita HSL-Journal ICF

Användarmanual Procapita HSL-Journal ICF 2018-05-07 1 (36) Omsorgsavdelningen Ansvarig Upprättad den Susanne Ahlqvist 2018-04-27 Upprättad av Reviderad den Susanne Ahlqvist 2018-04-27 Användarmanual Procapita HSL-Journal ICF POST 235 81 Vellinge

Läs mer

Introduktionsmaterial för ny personal i hemtjänsten

Introduktionsmaterial för ny personal i hemtjänsten Introduktionsmaterial för ny personal i hemtjänsten Omsorgsförvaltningen Kristianstads kommun introduktionsmaterial mobipen version2 1 Mobipen IT-stöd för hemtjänstinsatser! Bakgrund, mål och syfte: 2006

Läs mer

Administration generellt

Administration generellt Administration generellt Med Business Online Administration kan du bl.a. registrera, ändra och ta bort användare beställa ny Start-PIN beställa kodbox spärra användare lägga till och ändra användares åtkomst

Läs mer

Kortmanual Adato Version 5.8 2011-12-14

Kortmanual Adato Version 5.8 2011-12-14 Kortmanual Adato Version 5.8 2011-12-14 Miljödata AB www.miljodata.se BG 5504-4325 Besöksadress: Ronnebygatan 46 371 87 Karlskrona 0455-33 35 30 PG 17141-3 Org. Nr 556324-4036 Rehabsystemet Adato Enligt

Läs mer

Kravspecifikation 970524 1. SA42 Val av programinriktning

Kravspecifikation 970524 1. SA42 Val av programinriktning Kravspecifikation 970524 1. SA42 Val av programinriktning Ersätter PJ40 2. Konstruktör: Matz-Ola Cajdert 3. Beskrivning av funktionen - Syftet Denna funktion används då studenter inom ett program skall

Läs mer

Självbetjäning för arbetsgivare. Användarhandledning Arbetsgivartjänsten Lämna uppgifter

Självbetjäning för arbetsgivare. Användarhandledning Arbetsgivartjänsten Lämna uppgifter Självbetjäning för arbetsgivare Användarhandledning Arbetsgivartjänsten Lämna uppgifter Innehåll 1 DOKUMENTINFORMATION... 3 1.1 SYFTE... 3 1.2 AVGRÄNSNINGAR... 3 1.3 STÖD VID LÄSNING... 3 1.4 GENERELLA

Läs mer

Instruktion 2014-09-15

Instruktion 2014-09-15 Instruktion Innehåll 1 Inloggning... 3 1.1 Inloggning på lagsida... 3 1.2 Laget.se appen... 4 2 Medlemshantering... 5 2.1 Information om personnr... 5 2.2 Skapa ny medlem... 5 2.3 Lägg till ny medlem...

Läs mer

en stor bokstav och en siffra. Lösenordet får inte innehålla några tecken (!,,#,%,&)

en stor bokstav och en siffra. Lösenordet får inte innehålla några tecken (!,,#,%,&) Gå in på www.lernia.se Klicka på rubriken Registrera CV 1. Fyll i dina användaruppgifter. - Skriv in din e-postadress, glöm inte att upprepa e-postadressen - Skriv in ett önskat lösenord och upprepa detta.

Läs mer

Logga in. Elevöversikt. Kolumner. Godkänna. Urval. Hantera inflytt och byte. Sök. Familjebild. Utskriftsrutin Om pengen

Logga in. Elevöversikt. Kolumner. Godkänna. Urval. Hantera inflytt och byte. Sök. Familjebild. Utskriftsrutin Om pengen 2014-03-04 Logga in Glömt lösenord Uppdatera lösenordet Kolumner Lägga till, ta bort och ändra ordning Spara egna kolumnval Urval Excelformat Välja antal barn som visas Sök Söka med filter Familjebild

Läs mer

Lathund till Dexter IUP

Lathund till Dexter IUP Barn- och utbildningsförvaltningen 2009-01-01 Lathund till Dexter IUP Version 3 1. Gå in på webbadressen: http://skolwebb.eskilstuna.se 2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord. Klicka på knappen

Läs mer

Inköpsorder. Innehåll. 1. Registrera Order... 2. 2. Bokföra order... 3

Inköpsorder. Innehåll. 1. Registrera Order... 2. 2. Bokföra order... 3 Inköpsorder Innehåll 1. Registrera Order... 2 2. Bokföra order... 3 Viktigt för användaren att notera är att denna handhavandeinstruktion inte beskriver alla möjligheter som finns i systemet för det aktuella

Läs mer

Elmia Mässkatalog för PocketPC

Elmia Mässkatalog för PocketPC Elmia Mässkatalog för PocketPC Version 1.1 Licensinformation... 2 Systemkrav... 2 Installation... 2 Kom igång... 3 Utställare A-Ö... 4 Sök utställare... 5 Sök Produkt... 6 Företagsinformation... 7 Mina

Läs mer

Detta avsnitt berör de register som är kopplade till Näsgårds TID modul. Denna modul är en tilläggsmodul

Detta avsnitt berör de register som är kopplade till Näsgårds TID modul. Denna modul är en tilläggsmodul Tid registrering Generellt Detta avsnitt berör de register som är kopplade till Näsgårds TID modul. Denna modul är en tilläggsmodul Innan registrering För att en tid registrering skall kunna ske, måste

Läs mer

Vad är Affärskommunikation

Vad är Affärskommunikation AFFÄRSKOMMUNIKATION Vad är Affärskommunikation Affärskommunikation är den kommunikation man har på arbetsplatsen med kunder leverantörer myndigheter och andra i omvärlden. Affärskommunikationen innefattar

Läs mer

Lathund för att arbeta med pdf

Lathund för att arbeta med pdf Lathund för att arbeta med pdf Till Riksstämman 2016 är alla handlingar digitala, närmare bestämt i PDF-format. I den här lathunden får du som använder en PC/Mac tips och råd om hur du lättast går tillväga

Läs mer

Lisa kortmanual. Version 10.1 2015-08-27. Miljödata AB Ronnebygatan 46 Tel. 0455-33 35 30 371 87 Karlskrona Org. nr 556324-4036 www.miljodata.

Lisa kortmanual. Version 10.1 2015-08-27. Miljödata AB Ronnebygatan 46 Tel. 0455-33 35 30 371 87 Karlskrona Org. nr 556324-4036 www.miljodata. Lisa kortmanual Version 10.1 2015-08-27 Miljödata AB Ronnebygatan 46 Tel. 0455-33 35 30 87 Karlskrona Org. nr 556324-4036 www.miljodata.se Systematisk uppföljning av arbetsmiljön Lisa är en förkortning

Läs mer

Lathund Ff-torget 2016. Förbundsansvariga Distriktsansvariga Kurshandledare

Lathund Ff-torget 2016. Förbundsansvariga Distriktsansvariga Kurshandledare Lathund Ff-torget 2016 Förbundsansvariga Distriktsansvariga Kurshandledare Innehåll Inledning... 2 Logga in... 3 Registrera dig... 4 Glömt lösenord... 5 Byta lösenord... 5 Support... 5 Utbildningsversionen...

Läs mer

Klicka på en sökrad för att få fram hänvisningar, fullständig information och möjlighet att skicka meddelande via e-post eller sms.

Klicka på en sökrad för att få fram hänvisningar, fullständig information och möjlighet att skicka meddelande via e-post eller sms. Innehållsförteckning Via Informera kan du själv lägga in egna hänvisningar, skicka meddelanden och ringa till kollegor, hantera samtal och söka på anknytningar inom företaget utan att behöva vända dig

Läs mer

Överlåtelse av kontrakt

Överlåtelse av kontrakt INFORMATION FRÅN VITEC VITEC Överlåtelse av kontrakt Lathund, Vitec Hyra VITEC Affärsområde Fastighet www.vitec.se infofastighet@vitec.se Växel 090-15 49 00 GÖTEBORG: REDEG 1 C, 426 77 V. FRÖLUNDA KALMAR:

Läs mer

Confidence ticket 1.2

Confidence ticket 1.2 Confidence ticket 1.2 FÖR KASSAPERSONAL 1 INNEHÅLL Starta programmet och logga in 2 Beskrivning av kassafönstret 3 Inställningar 6 Anpassa kassavyn 7 Personliga biljetter 10 Rabatter 11 Allotment 11 Dagsavslut

Läs mer

Kortmanual Adato Chef

Kortmanual Adato Chef Kortmanual Adato Chef 2014-12-09 Miljödata AB www.miljodata.se BG 5504-4325 Besöksadress: Ronnebygatan 46 371 87 Karlskrona 0455-33 35 30 PG 17141-3 Org. Nr 556324-4036 Om rehabsystemet Adato Arbetsgivaren

Läs mer

Uppdrag/beställning HSL

Uppdrag/beställning HSL 2014-10-03 Vård- och omsorgsförvaltningen Uppdrag/beställning HSL Lathund för Hälso-sjukvårdspersonal Innehåll Nytt uppdrag... 2 Komplettering av tidigare beställning... 5 Bevakning (möjlighet till egen

Läs mer

Meddix ÖV - SIP Skapa SIP

Meddix ÖV - SIP Skapa SIP Meddix ÖV - SIP Skapa SIP Meddix ÖV SIP Skapa en SIP individuell samordnad plan Efter vårdplaneringen är det dags att skap en SIP. Sök fram den enskilde på vilken planeringen ska göras på genom att välja:

Läs mer

Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline

Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline Användarhandledning för SDF Innehåll Inledning... 1 Logga in i TA-systemet... 2 Administrera evenemang... 2 Godkänna evenemang och tävlingar...

Läs mer

VERKSTÄLLA SAMT DOKUMENTERA I PROCAPITA

VERKSTÄLLA SAMT DOKUMENTERA I PROCAPITA 1 (24) VERKSTÄLLA SAMT DOKUMENTERA I PROCAPITA Lathund för enhetschefer vårdboende 2 Innehåll Verkställa beställningar... 3 Avsluta verkställigheten...11 När vårdtagare byter vårdboende...14 Skicka bevakning

Läs mer

LATHUND Att överföra information till Projektportal Investera

LATHUND Att överföra information till Projektportal Investera LATHUND Att överföra information till Projektportal Investera Version.0 av 8 Denna lathund är tänkt för leverantörer till Trafikverket, som behöver en snabbintroduktion i hur man lämnar eller överför information

Läs mer

SVEMO TA - REGISTRATOR

SVEMO TA - REGISTRATOR 2011 Accessdata AB Kristinaplatsen 3 602 34 NORRKÖPING Tel. 011-13 22 00 www.accessdata.se SVEMO TA - REGISTRATOR Lathund för klubb och registrator. Dokumentet beskriver hanteringen av registrator för

Läs mer

Lathund, vaccinationer på BVC

Lathund, vaccinationer på BVC Lathund, vaccinationer på BVC 1. Hitta tidigare givna vaccinationer 2. Sök fram vaccinationsmall och gör den till Favorit 3. Ordinera vaccin med hjälp av Favorit 4. Administrera vaccination 5. Överblick,

Läs mer

MOA MANUAL VERSION 1

MOA MANUAL VERSION 1 MANUAL VERSION 1 MOBIL OMSORG En manual för dig som använder mobil omsorg app i telefonen Besök. Tidsregistering / kvittens. Kundinformation. Anteckningar. Personal. Karta, telefon, SMS. 2 (22) GRUNDER:

Läs mer

Telefonist i 3Växel webb.

Telefonist i 3Växel webb. Telefonist. När du ska arbeta som telefonist i 3Växel Webb rekommenderar vi att du använder någon av webbläsarna Chrome, Firefox eller Safari. Logga in För att kunna svara på samtal som kommer till växelnumret

Läs mer

LITEN HANDLEDNING TILL E-TJÄNSTER I BJUVS KOMMUN. Så här ser inloggningssidan ut. Börja med att skriva ditt användarnamn och lösenord i rutorna.

LITEN HANDLEDNING TILL E-TJÄNSTER I BJUVS KOMMUN. Så här ser inloggningssidan ut. Börja med att skriva ditt användarnamn och lösenord i rutorna. LITEN HANDLEDNING TILL E-TJÄNSTER I BJUVS KOMMUN Så här ser inloggningssidan ut. Börja med att skriva ditt användarnamn och lösenord i rutorna. 1 Första gången du loggar in ska du ange dina uppgifter i

Läs mer

Utbildning. Juni 2011

Utbildning. Juni 2011 Utbildning Juni 2011 Logga in fr 20/6 Gå till www.taby.se/barnochskolval Klicka på Nästa och knappen Utförare Du loggar in med de inloggningsuppgifter du fått mailat till dig senast 17/6 VH loggar in med

Läs mer

Poliklinisk anteckning

Poliklinisk anteckning Polikliniska anteckningar skrivs på icke inneliggande patienter som kommer på besök till läkare, barnmorska på förlossningen, kurator, sjukgymnast eller psykolog. Barnmorksekontroll på MVC registreras

Läs mer

Lathund för att använda DISPOS som genväg mellan Disgen och Genline.

Lathund för att använda DISPOS som genväg mellan Disgen och Genline. Lathund för att använda DISPOS som genväg mellan Disgen och Genline. Förutsättning: Du vill kunna gå in på Genlines inskannade kyrkoboksidor för att söka efter en viss händelse, t.ex. ett födelsedatum.

Läs mer

Sociala system. för rollen Vodok Enhetschef

Sociala system. för rollen Vodok Enhetschef Sociala system för rollen Vodok Enhetschef 2013-02-27 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. Inloggning 3 1.1 Inloggningsfönstret 3 1.1.1 Mitt konto 4 1.1.2 Min stadsdel 4 1.1.3 Dokumentation 4 1.1.4 Kontakter och support

Läs mer

Lathund: Ansökan och redovisning i E-kanalen Energikartläggningsstödet

Lathund: Ansökan och redovisning i E-kanalen Energikartläggningsstödet EM2000 W-3.5, 2010-07-26 UPPDATERAD: 2015-07-22 1 (21) Lathund: Ansökan och redovisning i E-kanalen Energikartläggningsstödet Box 310 631 04 Eskilstuna Besöksadress Kungsgatan 43 Telefon 016-544 20 00

Läs mer

Handbok Företagsinteckning

Handbok Företagsinteckning Handbok Företagsinteckning Denna handbok beskriver hur du arbetar i Bolagsverkets e-tjänst Företagsinteckning. Datum: 2009-10-21 Version: 1.2 Upprättad av: Conny Berglund Ändringar Version Datum Ändrade

Läs mer

1. Extern inloggning- hitta inloggning till Medvind hemifrån eller från dator utanför kommunens nätverk, sidan 2

1. Extern inloggning- hitta inloggning till Medvind hemifrån eller från dator utanför kommunens nätverk, sidan 2 Medvind webb Lathund för visstidsanställda Innehållsförteckning 1. Extern inloggning- hitta inloggning till Medvind hemifrån eller från dator utanför kommunens nätverk, sidan 2 2. Intern inloggning hitta

Läs mer

Manual för projektledare. FoU i VGR är en databas innehållande Västra Götalandsregionens FoU-produktion: Forsknings- och utvecklingsprojekt

Manual för projektledare. FoU i VGR är en databas innehållande Västra Götalandsregionens FoU-produktion: Forsknings- och utvecklingsprojekt Manual för projektledare FoU i VGR är en databas innehållande Västra Götalandsregionens FoU-produktion: Forsknings- och utvecklingsprojekt Forskares akademiska grad och anställning Vetenskapliga publikationer

Läs mer

h Cosmic R8.1 i primärvård IT-avdelningen för primärvård Virdings allé Uppsala

h Cosmic R8.1 i primärvård IT-avdelningen för primärvård Virdings allé Uppsala h2018 08 2018-09-04 Lathund, vaccinationer på BVC 1. Hitta tidigare givna vaccinationer 2. Sök fram vaccinationsmall och gör den till Favorit 3. Ordinera vaccin med hjälp av Favorit 4. Administrera vaccination

Läs mer

Mobilapplikation htp:/aktjon.argentum.se/activitymobile

Mobilapplikation htp:/aktjon.argentum.se/activitymobile E-tjänst-Aktivitetsstöd htp:/aktjon.argentum.se Mobilapplikation htp:/aktjon.argentum.se/activitymobile INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning...2 Om denna dokumentation...3 Teckenförklaring...3 Revisionshistorik...3

Läs mer

Lathund. Tillval Teknisk Förvaltning Registrera tillvalsbeställning från Mina Sidor INFORMATION FRÅN VITEC

Lathund. Tillval Teknisk Förvaltning Registrera tillvalsbeställning från Mina Sidor INFORMATION FRÅN VITEC INFORMATION FRÅN VITEC VITEC Lathund Tillval Teknisk Förvaltning Registrera tillvalsbeställning från Mina Sidor VITEC Affärsområde Fastighet www.vitec.se infofastighet@vitec.se Växel 090-15 49 00 GÖTEBORG:

Läs mer

Lathund Web Help Desk

Lathund Web Help Desk Lathund Web Help Desk Placering och Avdelning är information som automatiskt hämtas från vår katalogtjänst LDAP, rör ej! F: Hur blir jag tekniker på ett ärende? S: Klicka på Välj-knappen (gubben) längst

Läs mer

Utbildningskontrakt webbstöd för kommuner

Utbildningskontrakt webbstöd för kommuner Utbildningskontrakt webbstöd för kommuner Uppdaterat 2015-11-16 Detta användarstöd hanterar: - avtal - behörigheter - roller - inloggning - kommunspecifik information och gäller i första hand dig som har

Läs mer

Att logga in i edwise som vårdnadshavare

Att logga in i edwise som vårdnadshavare Att logga in i edwise som vårdnadshavare Här kommer information om hur du loggar in som vårdnadshavare i Mörbylånga kommun Uppdaterad 2012-09-20 Skriv edwise.se i din web-läsare Du kommer till denna bild.

Läs mer

Logga in - forts. Byt roll om du har flera enheter så visas bara den(samma inlogg till alla dina enheter)

Logga in - forts. Byt roll om du har flera enheter så visas bara den(samma inlogg till alla dina enheter) Lathund Juni 2012 Logga in Gå till www.taby.se/barnochskolval Klicka på Nästa och knappen Personal Du loggar in med de inloggningsuppgifter du fått mailat till dig VH loggar in med e-legitimation, läs

Läs mer

Välkommen till kommunens Lärportal. - Användarhanledning till dig som vårdnadshavare

Välkommen till kommunens Lärportal. - Användarhanledning till dig som vårdnadshavare Välkommen till kommunens Lärportal - Användarhanledning till dig som vårdnadshavare Ansökan om konto för vårdnadshavare 1. Skriv in www.edwise.se i webbläsarens adressfönster 2. Välj länken för att ansöka

Läs mer

VERKSTÄLLA SAMT DOKUMENTERA I PROCAPITA

VERKSTÄLLA SAMT DOKUMENTERA I PROCAPITA 1 (17) VERKSTÄLLA SAMT DOKUMENTERA I PROCAPITA LATHUND FÖR ENHETSCHEF LSS 2 (17) INNEHÅLL Verkställa LSS beslut... 3 Organisatorisk placering av verkställigheter... 6 Avsluta verkställigihet... 8 Skicka

Läs mer

Lathundar Vårdvalskassan för Region Skåne

Lathundar Vårdvalskassan för Region Skåne Lathundar Vårdvalskassan för Region Skåne 2016-03-01 Tips! Skriv ut de lathundar ni vill ha lätt tillgängliga och häfta ihop dem som egna häften. Innehåll Lathund 1 - Översikt kassabilden... 3 Lathund

Läs mer

Innehåll. Dok nr ÄHO/AV 13:068, Ver E Utfo rarenheten

Innehåll. Dok nr ÄHO/AV 13:068, Ver E Utfo rarenheten Utfo rarenheten Innehåll 1 Ta emot och fördela uppdrag... 2 1.1 Fördelabild... 5 2 Återkalla insats tillfälligt... 8 3 Omfördela insats... 10 4 Rätta verkställighet... 12 5 Skapa ny journal, om det ej

Läs mer

Nyhetsdokument Vitec Teknisk Förvaltning

Nyhetsdokument Vitec Teknisk Förvaltning INFORMATION FRÅN VITEC VITEC Nyhetsdokument Vitec Teknisk Förvaltning Version 1.54 maj 2015 VITEC Affärsområde Fastighet www.vitec.se infofastighet@vitec.se Växel 090-15 49 00 GÖTEBORG: REDEG 1 B, 426

Läs mer