LES MILLS SUPER SATURDAY

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "LES MILLS SUPER SATURDAY"

Transkript

1 LES MILLS SUPER SATURDAY 30 AUG 2008 ERIKSDALSHALLEN STOCKHOLM ONE TRIBE CHANGING THE WORLD

2 Det handlar om dig! Det handlar om dig, din inspiration och din utveckling. Och kanske inte minst om din motivation som kommer att vara avgörande för hur du genomför dina pass vecka efter vecka. Har du glöden, drivkraften, så höjer den temperaturen även hos dina deltagare. När de smittas av din entusiasm kommer de tillbaks, om och om igen, och tar med sig sina vänner. De återvänder till ditt nästa pass, inte för att de måste, utan för att de verkligen vill. De vill återigen smittas av din energi och passion. Träningen, som gör att de närmar sig sina mål, får de som en extra bonus. När du genomför varje pass med hundraprocentigt fokus och närvaro, då är du med om att förbättra dina deltagares liv. Du gör inte bara ditt pass till den bästa timmen på hela veckan, du hjälper dem att njuta av att bli lite starkare, orka mer och att kunna röra sig friare. Du, tillsammans med andra instruktörer, är med om att påverka världen så att alltfler mår bättre både kroppsligt och mentalt. Just därför behöver du också smittas av energi och inspiration. För att kunna ge av dig själv kräver du nya intryck, nya kunskaper och ny motivation - en kick i din egen utveckling som instruktör. Det är av den enkla anledningen som vi arrangerar SUPER SATURDAY för fjärde året, i år med fler klasser, fler stjärnpresentatörer och mer happenings än någonsin tidigare. 9 av Les Mills dvd-presentatörer kommer till Stockholm för att du ska få uppleva dem live. Missa inte heller att lyssna till stjärnföreläsaren, Sasha Coburn, när hon pratar om hur du kan utvecklas som människa och instruktör. Det handlar om dig och det heter SUPER SATURDAY och hålls på Eriksdalshallen i Stockholm den 30 augusti! Vi ses där! Jesper Magnusson Les Mills

3 THAT BURNING SENSATION IN YOUR LEGS IS CALLED MEDIOCRITY BODYATTACK - tillbaks i Sverige! Funderar du på att bli BODYATTACK -instruktör? Eller på om programmet passar er anläggning? Eller vill du bara ha ett rejält träningspass? Testa BODYATTACK med Program Director Lisa Osborne. I år får hon sällskap på scenen av Portugals stora BODYATTACK -stjärna Fábio Abrantes, och vår egen nordiska program coach John Quist från Danmark. Du kommer garanterat att bli berörd! Jag provade BODYATTACK med Lisa Osborne förra året och blev helt kär. Har väntat på att det ska släppas igen så att jag äntligen kan utbilda mig till BODYATTACK -instruktör. Det var kärlek vid första ögonkastet. Senada Zilkic, njoy Örebro.

4 Foton efterlyses Berätta för världen vad ni gör hos er. Skicka foton till oss när ni har kvartalsreleaser, uppvisningar eller något event. Vi kommer att utse vinnare i kategorierna bästa branding för respektive program. Gör så här: Skicka foton och en kort beskrivning om vad ni gjort. Maila till: katarina@lesmills.net eller posta till: Les Mills, attn. Katarina Zell, Narvavägen 12, Stockholm Frågor? Ring eller maila katarina@lesmills.net Är du världens starkaste BODYPUMP -instruktör? Under SUPER SATURDAY kommer vi att utse Nordens starkaste BODYPUMP -instruktör i kategorierna man/kvinna. Du kommer att bedömas efter vikter och form d.v.s. bibehållen korrekt form under hela låten för låt 2, 3, 4, 5 och 6. Summering av totalvikter efter låt 6. Funktionärer finns på plats för kontroll av form och sammanräkning av poäng. Var/När: Registrera dig och hämta ut din nummerlapp direkt när du kommer på lördag morgon. Tävlingen pågå under den andra BODYPUMP -klassen kl Vidare instruktioner får du på plats. AIM Advanced Instructor Module Hundratals instruktörer som genomgått AIM berättar om hur kursen har förändrat hur de ser på sig själva och sin instruktörsroll. AIM ger dig redskap att hitta kärnan i din instruktörsroll och klargör vad du behöver göra för att utvecklas. Charlotte Althin guidar dig genom kursen och hjälper dig hitta dina egna äkta och sanna svar. När: Fredagen den 29 augusti. Vidare information får du vid anmälan. Teknik-check Besök våra utvärderare och tränare för att få feedback på din teknik. Från klockan finns tränarna på plats i expo-delen för att ge dig personlig feedback och utvärdering på din teknik. Ta chansen att diskutera detaljer eller bara kom förbi och snacka lite. Var/När: Lördag den 30 augusti från i Expo-delen.

5 Dan Cohen Dan andas och lever med sin sport. Han har svart bälte i kickboxning och i Lau Gar kinesisk boxning, och svart juniorbälte i Shotokan karate. Han vann det brittiska mästerskapet i kickboxning 1996 och kom tvåa i världsmästerskapen året efter. Tillsammans med sin livskamrat Rachael Cohen utgör de den dynamiska BODYCOMBAT -duon. De är utvecklare, koreografer och förebilder för en hel världs BODYCOMBAT -instruktörer. Idag finns programmet på över 7000 träningsanläggningar. David McKenzie Dr Dave David är en välkänd profil för alla BODYBALANCE -instruktörer eftersom han har varit med på nästan alla dvd-inspelningar under de senaste fem åren. David delar sitt arbetsliv i två lika stora delar, där han under den ena delen arbetar som allmänläkare och den andra som instruktör och tränare. Eftersom Dr Dave varje dag lever med sitt mål att hjälpa människor att skapa sig ett lyckligare, friskare och mer berikande liv, harmoniserar de båda delarna med varandra. Fabio Abrantes Fabio är Portugals stora internationella instruktörsstjärna. Han är tränare i RPM, BODYCOMBAT och BODYATTACK. Fabio har medverkat på inte mindre än tre BODYATTACK dvd:er (51, 56 och 61). Under sin karriär som Les Mills-tränare har han även undervisat på konventions i Schweiz, Storbritannien, Belgien, Nya Zeeland och i Norge. Och nu för första gången i Sverige. Gandalf Archer G är program director i BODYJAM. Han har vigt sitt liv åt dans och har en omfattande bakgrund inom undervisning och framträdande. Gandalfs naturbegåvning, karisma och önskan att sprida dans till människor gör honom till den perfekta BODYJAM -förebilden. G och hans team arbetar regelbundet tillsammans med internationella dans-/fitness-stjärnor för att se till att BODJAM -koreografin är uppdaterad med de senaste movesen, musiken och trenderna. Lisa Osborne är program director för BODYATTACK och research and development director för BODYSTEP. Som passionerad ambassadör för träning och Les Mills träningsprogram, började Lisa sin karriär med universitetsexamen inom idrott Under en stor del av 90-talet var hon framgångsrik inom tävlingsaerobics, med fem vinster i australiensiska mästerskap och tre internationella medaljer. Förra året lyfte sig nästan taket under hennes BODYATTACK -klass, och var enligt många SUPER SATURDAYS höjdpunkt.

6 Mark Nu u Som Program Director för BODYSTEP sedan 1994 har Mark haft en betydande influens på modern step up. Genom sin passion och intuitiva förståelse för träning har han bidragit med utvecklingen till en träningsform och rörelser som ger resultat samtidigt som underhållningen står i fokus. Tidigare framgångar inom tävlingsaerobic, både nationellt och internationellt, bidrar till Marks karismatiska och dynamiska presentatörsstil. Sacha Coburn Sacha har varit del av Les Mills-familjen i över 17 år. Hon är utbildad och kvalificerad advokat och håller precis på att avsluta en magisterexamen inom pedagogik. Hennes kärlek till att lära och att anta utmaningar för att växa som person i kombination med en karismatisk utstrålning gör hennes föreläsningar unika och fulla av personliga insikter. Steven Renata Steven har varit delaktig i Les Mills International sedan Under alla sina år i företaget har han bidragit med sin kunskap inom områden som företagskonsultation, utbildning och som presentatör. Han har varit en av nyckelfigurerna i framtagandet av Les Mills nya program och i försäljningsutveckling. Steven har en bakgrund som rugbyspelare och ironman triathlet. Steven innehar 1999 års världsrekord i stationär inomhuscykling. Susan Renata Susan är Head Trainer för BODYPUMP och ett välkänt ansikte från dvd:n för alla BODYPUMP -instruktörer över hela världen. Hennes engagemang och erfarenhet avspeglas på alla nivåer där hon medverkar inom Les Mills, allt från grundutbildningar till utveckling och presentation av AIM (Advanced Instructor Module). Hennes unika utseende har gjort henne till Les Mills omslagsflicka nummer ett och du har säkert sett henne på en mängd planscher och annonser. Susan har tidigare jobbat som kommissarie på polisen i Auckland, men jobbar sedan många år tillbaka enbart för Les Mills och bor just nu i Nederländerna. Niklas Liljestrand Musik, dans och sång har alltid varit en passion och han har medverkat som sångare och dansare i bland annat Trollflöjten, Phantom of the Opera, Mac Beth och Living in America på teatrar i Göteborg. Niklas är medlem i Nike Instructor Team.

7 Anna Key Anna är tränare i BODYPUMP och i RPM. Till vardags jobbar hon som lärare och bor i Malmö. Hanna Lennartsson Hanna är tränare i BODYSTEP, BODYATTACK och BODYPUMP, och jobbar heltid som kvalitetsansvarig för Les Mills i Norden. Anna Paringer är tränare i BODYBALANCE och nordisk program coach i BODYVIVE. Anna jobbar heltid på Les Mills, är utbildad homeopat, yogalärare och är med i Nike Instructor Team. Arja Vanhanen är tränare i BODYSTEP, BODYBALANCE och BODYVIVE. Hon instruerar även i pilates, har en magister examen i näringslära och sports medicin och var med på dvd:n för BODYVIVE 7. Henrik Thorndal Machon bor i Odense och är nordisk program coach i BODYBALANCE och BODYVIVE -instruktör. Han har en mångårig erfarenhet av power- och ashtanga vinyasa yoga, och instruerar även i funktionell träning och fysio-pilates. Johanna Andersson är tränare i BODYJAM och i BODYBALANCE. Dansen tog henne från Skåne till Sydafrika och slutligen till Göteborg. På vägen hittade hon även yogan som idag är en viktig del i hennes liv. Charlotte Althin är tränare i BODYPUMP och BODYBALANCE. Hon är utbildad idrottspedagog och jobbar främst som föreläsare och inspiratör på företag och träningsanläggningar. Jimmy Lundqvist bor i Göteborg och är tränare i BODYPUMP och är nordisk program coach i RPM. Till vardags jobbar ha som ambulanssjuksköterska. Dorotka Baburin är tränare i BODYJAM och en känd träningsprofil i Sverige och i Europa. Hon arbetar med att utveckla utbildningar för World Class International och är medlem i team Nike. John Quist är nordisk program coach och tränare i BODYATTACK och har instruerat i nio år. Han bor i Köpenhamn och jobbar som sjukgymnast. Eerika Kiuttu är tränare i BODYCOMBAT, BODYPUMP och RPM, och jobbar som gruppträningsansvarig på Lady Line Herttoniemi i Helsingfors. Katarina Skanderby kommer från Umeå och är tränare i BODYPUMP, BODYBALANCE och nordisk program coach i BODYSTEP. Katarina medverkade på dvd:n för BODYSTEP 68. Fredrik Andersson är tränare i BODYCOMBAT, RPM och är nordisk program coach i BODYPUMP. Fredrik är med i Nike Instructor Team och kommer att medverka på BODYPUMP -inspelning under augusti. Katarina Zell är tränare i BODYBALANCE, BODYPUMP, BODYCOMBAT och BODYVIVE. Hon har jobbat för Les Mills i 10 år och är idag marknadschef för Norden.

8 Kimmo Jukuri är tränare i BODYJAM och BODYPUMP. Han har en bakgrund som dansare inom street och jazzdans. De senaste två åren har Kimmo också rest runt aktivt på olika konvent. Leon Hansen är tränare i BODYCOMBAT och BODYPUMP. Han har svart bälte i Taekwondo och har tidigare tävlat på elitnivå. Leon jobbar idag som training co-ordinator för Les Mills. Pernilla Blomquist är tränare i BODYPUMP och nordisk program coach i BODYCOMBAT. Hon jobbar som gymnasielärare och har svart bälte och tävlat på elitnivå i Karate. Petter Ehrnvall är tränare i BODYCOMBAT, BODYPUMP och RPM och med i Nike Instructor Team. Petter har medverkat på dvd:n för BODYPUMP 61 och 66. Malene Christensen är tränare i BODYCOMBAT och BODYPUMP, i vilka hon har undervisat i åtta år. Marlene arbetar till vardags som kriminalvårdare och är testledare för fysisk träning inom kriminalvården i Danmark. Sarah Galan Sarah är tränare i BODYCOMBAT och var med och startade programmet i Danmark Hon har en bakgrund inom boxning, bor i Köpenhamn och arbetar också som journalist. Ragnhild Lien är tränare i BODYBALANCE, BODYVIVE och BODYJAM. Hon är utbildad personlig tränare och jobbar som gruppträningsansvarig för tre Sports Club Akropolis anläggningar i Drammen. Susanna Dahlgren är tränare i BODYSTEP och i BODYVIVE. Hon bor i Helsingfors och jobbar som marknadsföringsansvarig för Nike Women s Fitness i Finland. Oscar Nilsson är tränare i BODYPUMP och i BODYCOMBAT, och har varit med sedan starten av BODYPUMP i Sverige Han är produktchef och kör sina klasser på World Class Kungsholmen och är med i Team Adidas. Pernilla Andersson är tränare i BODYPUMP, BODYATTACK och BODYSTEP. Tillsammans med sin sambo driver hon Motionshuset i Falkenberg. Pernilla är flitigt anlitad som gärstinstruktör på konvent och inspirationsdagar runt om i Sverige. Emma Wallin Kostvetare vid Umeå universitet. Med stort engagemang, tydlighet och humor förmedlar Emma kunskaper inom kosten på ett praktiskt och lättillgängligt sätt. Åsa Eriksson kommer från Göteborg och är tränare i BODYJAM. Åsa är utbildad dansare samt danspedagog och med mångårig erfarenhet. Hon driver företaget Moving Arts och arbetar som konstnärlig ledare på en kulturskola. Åsa Fornander bor i Stockholm, är nordisk program coach i BODYJAM och med i Nike Instructor Team. Åsa syns som dansare i holländska MTV och kommer att medverka på BODYJAM -inspelning hösten Monika Björn är en pionjär inom inomhuscyklingen, då hon var en av de första i världen att jobba med spinning. Monika har utbildat och inspirerat tusentals instruktörer. Hon är grundare till SB-Production&InCycle Education, är en del av Team Activio och Nike Instructor Team.

9 SAL 1 SAL 2 SAL 3 (Sprallen) FÖRELÄSNING Dan, Pernilla B, Sarah Jimmy, Steve Oscar, Fabio Lisa Osborne Activio Hour of Power Activio låter ditt hjärta leda dig den rätta vägen. Upplev styrka, passion och intensitet under denna timme av ren Power Key note presentation - Alla förändras - Sacha Coburn Gandalf, Åsa F, Kimmo Steve Mark, Lisa, Katarina S (Susanna, Pernilla A) (Katarina Z, Johanna, Charlotta A) Lisa, Fabio, John Dave, Henrik Monica Björn (mix) Jimmy, Anna, Fredrik Freestyle Susan, Hanna, Petter BODYPUMP Tävling Mark, Katarina Z, Arja, Anna, Susanna Workshop Sacha Coburn Generic Session Oscar Nilsson Susan Renata Kost för träning Workshop Utveckla personliga redskap som är relevanta för din situation och dina behov. En storlek passar inte alla! Skapa ett eget ramverk för att ge upp och släppa taget, och skapa en bestående förändring i ditt liv. Generic Session Föreläsningen handlar om att bygga relationer och att skapa gemenskap bland deltagarna. Hur bygger du varaktiga relationer? Och hur stor påverkan har vår kommunikation på antalet tränande? Dan, Fabio (Leon, Marlene, Eerika) Gandalf, Åsa E, Dorotka Niklas Liljesand Tai Chi Mark Blimling Dave, Anna, Ragnhild Nr 68 Susan, Fredrik, John (Katarina S, Pernilla B) Emma Wallin Dan Cohen Kost för träning Kost och träning har ett nära samband oavsett vilken nivå man motionerar eller tränar på. Men hur hänger det egentligen ihop?

10 Les Mills Weekend i Stockholm Slappna av och häng med oss! Varva ner och slappna av efter en hård dag av träning och fördjupning. Mingla med kollegor, presentatörer, tränare och bransch-kollegor på Clarion Hotel. Det finns alltid massor att fira! Var: Clarion Hotel, Ringvägen 98, tel Tid: kl Pris: 200 kr (1 glas mousserande, 1 glas vin/öl, 1 drink och snacks/tilltugg). Föranmälan krävs, se Anmälan till Les Mills SUPER SATURDAY sidan 12. Här är tre förslag på boende i närheten av Eriksdalshallen. Observera att det är tjejmilen i Stockholm söndagen den 31/8 boka därför ditt boende i god tid. Skanstulls Vandrarhem Ringvägen 135 Tel: bokning@skanstullsvandrarhem.se Dubbelrum 2 personer från 795:- Endast bädd från 355:- Scandic Hotell Malmen Götgatan Tel: Dubbelrum 2 personer från 1590:- Clarion Hotell Stockholm Ringvägen 98 Tel: Weekend pris dubbelrum 1425:- cl.stockholm@choice.se

11 LES MILLS NIKE Från 30 augusti kan du köpa Les Mills-kläder från Nike. Vad sägs om ett par BODYPUMP tights, BODYSTEP -kjol eller BODYJAM -top? Kollektionen är begränsad och kommer att lanseras på SUPER SATURDAY till specialerbjudande. Kan det bli bättre än så? Expo I år finns de flesta utbildningsorganisationer på plats i vår expodel. De erbjuder under SUPER SATURDAY kurser till specialpris för Les Millsinstruktörer som vill fylla på med mer teoretisk utbildning i till exempel anatomi och fysiologi. I expot finns även utställare som säljer musik, bars och annat till specialpris. I loungen hittar du thai-massörer som masserar non-stop för 50 kronor per behandling. Tänk på att många av utställarna saknar terminal för betalkort (Les Mills/Nike-kläder kan du betala med kort) och det är långt till närmaste uttagsautomat så kom laddad med kontanter om du vill shoppa! I expot finns även Les Mills gruppträningskonsulter som hjälper anläggningar att lyckas med sin gruppträning. Passa på att boka ett möte för att vässa din gruppträning ytterligare! Tel , lesmills@lesmills.net

12 Anmälan till Les Mills SUPER SATURDAY Gå in i webshopen shop.lesmills.net. Logga in (saknar du användarnamn kontaktar du oss på lesmills@lesmills.net, ange namn, adress, telefon, och att du vill delta på SUPER SATURDAY). Jag anmäler mig själv och betalar själv 1. Logga in i webshopen (se ovan). 2. Gå till fliken Traning. Klicka på Register training. 3. Klicka på SUPER SATURDAY bilden. Du får upp en lista med de aktiviteter som du kan anmäla dig på. 4. Klicka i det som du vill delta i. Kom ihåg att du behöver anmäla dig till kvartalsutbildningen i det/ de program som du instruerar i för att du ska få ditt dvd-kit på plats under SUPER SATURDAY. 5. Slutför anmälan och gå till checkout. 6. Kontrollera att du har rätt aktiviteter i varukorgen. 7. Betala med kreditkort. 8. Du får en bekräftelse med . Ta med bekräftelsen till SUPER SATURDAY - det är din inträdesbiljett. Jag anmäler mig själv och min anläggning betalar Din anläggning behöver godkänna dig för fakturering (prata med din ansvariga om du är osäker). 1. Logga in i webshopen. 2. Gå till fliken Traning. Klicka på Register training. 3. Klicka på SUPER SATURDAY bilden. Du får upp en lista med de aktiviteter som du kan anmäla dig på. 4. Klicka i det som du vill delta i. Kom ihåg att du behöver anmäla dig till kvartalsutbildningen i det/ de program som du instruerar i för att du ska få ditt dvd-kit på plats under SUPER SATURDAY. 5. Klicka på register instructor. 6. Du får en bekräftelse med . Ta med bekräftelsen till SUPER SATURDAY - det är din inträdesbiljett. 7. Faktura skickas till din anläggning efter SUPER SATURDAY. Vi är en anläggning som vill anmäla en eller flera instruktörer 1. Logga in i webshopen med anläggningens inloggningsuppgifter. 2. Gå till fliken Traning. Klicka på Register training. 3. Klicka på SUPER SATURDAY bilden. Du får upp en lista med de aktiviteter som du kan anmäla dig på. 4. Markera en aktivitet t.ex. SUPER SATURDAY. 5. Klicka i de instruktörer som ska delta på aktiviteten du markerat. 6. Confirm registration och klicka på GO BACK. 7. Upprepa för nästa aktivitet. Kom ihåg att du behöver anmäla instruktörerna till kvartalsutbildningen i det/de program som de instruerar i för att de ska få sitt dvd-kit på plats under SUPER SATURDAY. 8. Anläggningen och varje instruktör får en bekräftelse på till respektive aktivitet. Ta med bekräftelserna till SUPER SATURDAY - det är inträdesbiljetterna. 9. Faktura skickas till anläggningen efter SUPER SATURDAY. Om du ska betala en viss del själv, t.ex. avgiften för SUPER SATURDAY, och din anläggning en annan del, t.ex. kvartalsutbildningarna med dvd-kitet, så gör som det är beskrivet ovan, men markera respektive aktiviteter för sig (du logga in och betalar för din del och anläggningen loggar in och bokar dig på det som de ska betala). Kontakta oss gärna eller lesmills@lesmills.net. Anmälan är bindande. Vid sjukdom återbetalas 75 % av kursavgiften mot uppvisande av läkarintyg.

13 SAMARBETSPARTNERS Activio är ett effektivt, motiverande och roligt koncept för att träna med pulsen som hjälpmedel i gruppträning. Genom ett pulsband överförs pulsdata trådlöst och du kan följa din egen pulsnivå på intensitetsmätaren individuellt och anonymt. Activio passar alla, oavsett ålder eller erfarenhet. Som deltagare får du en unik träningsupplevelse och en värdefull hjälp för att hitta rätt individuell träningsnivå utifrån dina egna förutsättningar och träningsmål. Activio gör det enkelt att följa olika pulsbaserade klassupplägg. Gör träningen mer effektiv och ger bättre resultat. Fungerar för alla - oavsett träningserfarenhet. Ökar motivationen i träningen genom direkt feedback av pulsen. Ökar intresset för träning och ger insikt om effekterna. Leder till ökad träningslust. Läs mer på Föreläsningsbeskrivning Kost för träning Kost och träning har ett nära samband oavsett vilken nivå man motionerar eller tränar på. Men hur hänger det egentligen ihop? När, vad och hur mycket behöver man äta i förhållande till sin träning? Vad är skillnaden mellan motion och träning? Behövs extra protein, extra energi? Och hur är det egentligen med återhämtningen efter ditt träningspass? Varför är det så viktigt att äta rätt, när behöver din kropp ett extra tillskott av energi och vad är egentligen ett bra mål för återhämtning? I föreläsningarna ingår även konkreta och praktiska tips kring mat för träning som kan tillämpas på ett enkelt och hanterbart sätt. KEY NOTE PRESENTATION - Sacha Coburn Alla förändras Vi lever i en värld där människor blir allt fetare, snabbare än någonsin. Som instruktörer har vi en unik roll och uppgift i kampen mot globesity. Men gör vi verkligen skillnad i våra deltagares liv? Lever du ditt bästa liv? Hur behåller du ett högt tempo utan att bli utbränd? Sacha kommer att utmana dig att ta tag i saker som direkt påverkar hur du lever ditt liv och hur du påverkar dina deltagare att nå sina träningsmål. Workshop Utveckla personliga redskap som är relevanta för din situation och dina behov. En storlek passar inte alla! Skapa ett eget ramverk för att ge upp och släppa taget, och skapa en bestående förändring i ditt liv.

HALF PARTY HALF WORKOUT. SUPER SATURDAY Sep 12-2009 Annexet - Ericsson Globe Stockholm. shop.lesmills.net

HALF PARTY HALF WORKOUT. SUPER SATURDAY Sep 12-2009 Annexet - Ericsson Globe Stockholm. shop.lesmills.net HALF PARTY HALF WORKOUT SUPER SATURDAY Sep 12-2009 Annexet - Ericsson Globe Stockholm shop.lesmills.net ANNEXET GLOBEN EN DRÖM GÅR I UPPFYLLELSE För snart femton år sedan, när jag jobbade med S.A.F.E.,

Läs mer

UTBILDNINGSKATALOG 2010

UTBILDNINGSKATALOG 2010 UTBILDNINGSKATALOG 2010 NO 1 IN GROUP FITNESS WORLDWIDE Les Mills Narvavägen 12, 115 22 Stockholm Tel: 08-556 096 90 Web: lesmills.com Email: lesmills@lesmills.net Fax: 08-644 19 50 VID FRÅGOR KONTAKTA:

Läs mer

BRAVE defy expectations

BRAVE defy expectations be BRAVE defy expectations WE BELIEVE, WE CAN, WE DO. WE HAVE A RELENTLESS DRIVE TO IMPROVE. GO HARD, BE LOUD, STAY REAL. be one of our new Heroes be world class CHANGE THE WOR LD Har du förmågan att

Läs mer

DET KOM ETT MAIL... Grymt bra jobbat! Återigen tack för SUPER SATURDAY och för Les Mills som gör träning till sann underhållning!

DET KOM ETT MAIL... Grymt bra jobbat! Återigen tack för SUPER SATURDAY och för Les Mills som gör träning till sann underhållning! shop.lesmills.net DET KOM ETT MAIL... Hej Jesper! Stort tack för en fantastisk helg, jag kan inte i ord beskriva hur fantastisk lördagen var det är det bästa jag vart med om sedan min egna förlossning

Läs mer

10-årsjubileum för. rpm

10-årsjubileum för. rpm 10-årsjubileum för rpm RPM fyller 10 år i norden jubileumserbjudande Betala endast 10% FÖR EN RPM -grundutbildning 270 SEK per instruktör, ordinarie pris 2 700 SEK. (Privatperson ordinarie pris 5 000 SEK).

Läs mer

SUPER SATURDAY FOR A FITTER PLANET STOCKHOLM 3 SEP 2011. shop.lesmills.net

SUPER SATURDAY FOR A FITTER PLANET STOCKHOLM 3 SEP 2011. shop.lesmills.net SUPER SATURDAY FOR A FITTER PLANET STOCKHOLM 3 SEP 2011 shop.lesmills.net Det är på Supern man får all inspiration för hur man med lite fantasi kan skapa Fitness Magic för alla våra kunder. Det är där

Läs mer

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: -12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30- Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller

Läs mer

assisco HälsoCamp 5-6 mars 2016 Följ med oss upp till Ånnaboda för en helg fylld med mental och fysisk träning.!

assisco HälsoCamp 5-6 mars 2016 Följ med oss upp till Ånnaboda för en helg fylld med mental och fysisk träning.! assisco HälsoCamp 5-6 mars 2016 Följ med oss upp till Ånnaboda för en helg fylld med mental och fysisk träning. Vi välkomnar människor som vill göra ett avstamp mot ett friskare och liv oavsett om det

Läs mer

ViPR finns i olika vikter från 4 kg och uppåt vilket skapar en mängd olika kombinationsmöjligheter för personer med olika nivåer och kondition.

ViPR finns i olika vikter från 4 kg och uppåt vilket skapar en mängd olika kombinationsmöjligheter för personer med olika nivåer och kondition. KLASSBESKRIVNINGAR GRIT SERIES: GRIT series är en förkorograferad HIT-klass (High Intensity Training) designat för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna

Läs mer

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: -12:00 Sön: 15:30- Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på

Läs mer

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig!

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Vi erbjuder över 70 gruppträningspass per vecka! Du får alltid vägledning av en instruktör så att du får ut så mycket som möjligt av

Läs mer

Kom i form med oss på Mallorca

Kom i form med oss på Mallorca Kom i form med oss på Mallorca Pernilla Lisa Vicky Välkomna att åka med oss till denna underbara plats Can Martorell 11 18 oktober 2014 Här ger vi dig ett utbud av härlig träning för både kropp och själ.

Läs mer

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag C POLAR CYKEL 45 Lena Li C RPM 30 Annica L

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag C POLAR CYKEL 45 Lena Li C RPM 30 Annica L 19.05 19.35 L* 18.55-19.25 C RPM 30 Lena 19.00-19.30 L 19.40-20.35 L N N 19.05-19.35 C POLAR CYKEL 30 Niklas 19.45-20.15 Y YOGA 30 Tove W Inga pass Dag före helgdag (Nationaldagen) 18.55-19.25 C RPM 30

Läs mer

GRIT STRENGTH GRIT PLYO

GRIT STRENGTH GRIT PLYO GRIT STRENGTH LES MILLS GRIT series är designade för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna är 30 minuter långa och uppdelade i tre grenar med olika fokus.

Läs mer

ERBJUDANDE RPM GÄLLER T.O.M 31/7-2011

ERBJUDANDE RPM GÄLLER T.O.M 31/7-2011 ERBJUDANDE RPM GÄLLER T.O.M 31/7-2011 RPM UTBILDNINGSDATUM Maj 7-8 RPM Malmö Juni 11-12 RPM Stockholm September 24-25 RPM Göteborg VÄLKOMMEN TILL LES MILLS Les Mills Nordic, Narvavägen 12, 115 22 Stockholm

Läs mer

Höllvikens Atlet Club org.nr. 847000-9047 Verksamhetsberättelse för tiden 2009-01-01 2009-12-31

Höllvikens Atlet Club org.nr. 847000-9047 Verksamhetsberättelse för tiden 2009-01-01 2009-12-31 Höllvikens Atlet Club org.nr. 847000-9047 Verksamhetsberättelse för tiden 2009-01-01 2009-12-31 Styrelsen för Höllvikens Atlet Club avger följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret. Årsmötet hölls

Läs mer

Helhetslösningar för din gruppträning

Helhetslösningar för din gruppträning Helhetslösningar för din gruppträning Din framgång vår passion Vår passion, kunskap och erfarenhet är gruppträning. Vi är 100 % fokuserade på att ge dig och dina instruktörer den hjälp och de redskap ni

Läs mer

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid.

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid. PRAKTISK INFO Plats bokas i Tidsbokare på hemsidan Kösystem finns, avboka plats senast en timma innan klass vid förhinder. Kom i tid, om du ej meddelat att du är sen släpps din plats till ev. drop-in-elev

Läs mer

Hälso och Träningsweekend 16-18 september

Hälso och Träningsweekend 16-18 september Hälso och Träningsweekend 16-18 september Träning, rörelse och näringsriktig god mat, i vacker fjällmiljö. En helg för att öka din hälsa och ditt välbefinnande. Fyll på med ny kunskap och motivation. Nya

Läs mer

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen!

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen! Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme FormaKroppen Träningsresa Följ med på en unik resa till Playitas Resort

Läs mer

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att

Läs mer

PASSBESKRIVNINGar Studio rosa. 10.15 11.15 Instruktör: Tobias Karlsson

PASSBESKRIVNINGar Studio rosa. 10.15 11.15 Instruktör: Tobias Karlsson PASSBESKRIVNINGar Studio rosa Bodypump 09.00 10.00 Instruktörer: Adam Gripenblom, Michael Steenhouwer, Jennie Wall Dans 10.15 11.15 Instruktör: Tobias Karlsson GRIT Strength 11.30 12.00 Instruktör: Belmin

Läs mer

Utbildningsprogram 2009 STRONG IS HAPPY!

Utbildningsprogram 2009 STRONG IS HAPPY! Utbildningsprogram 2009 STRONG IS HAPPY! strong is happy! Vill du utveckla din träning? Få bättre träningsresultat och nå nya framgångar som tränare, instruktör, terapeut eller för egen del? Då har du

Läs mer

Dina ben kan rädda liv!

Dina ben kan rädda liv! 29:e mars 2014 Träningsmagasinet i Kungälv Dina ben kan rädda liv! Vad händer under dagen? Detta är ett event för alla! Vi öppnar därför upp klubben för alla och framförallt för barnen. Vi kommer att köra

Läs mer

ZHelhet. Program. entaio m. Motion Motivation Möten Mat

ZHelhet. Program. entaio m. Motion Motivation Möten Mat ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten Mat Program Turkiet / Side 8 oktober 2011 Vår idé om helhetstänk / Zentaio: ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten Mat Alla gör vi vår egen resa, ensam

Läs mer

Programblad formtoppen

Programblad formtoppen er ÄN n Än! m ING u UTETR Programblad formtoppen SOMMAR 2012 18 JUNI - 19 AUGUSTI innehåll årets gym i sverige sid 2 Innehåll Sommarträna på Årets Gym! sid 3 Sommarkort Midsommar Sid 4-5 Veckoschema Höllviken

Läs mer

PROGRAMBLAD FORMTOPPEN SOMMAR 2012 18 JUNI - 19 AUGUSTI

PROGRAMBLAD FORMTOPPEN SOMMAR 2012 18 JUNI - 19 AUGUSTI er G! m IN u N nn RÄ Ä T E UT PROGRAMBLAD FORMTOPPEN SOMMAR 2012 18 JUNI - 19 AUGUSTI INNEHÅLL ÅRETS GYM I SVERIGE SID 2 Innehåll Sommarträna på Årets Gym! SID 3 Sommarkort Midsommar SID 4-5 Veckoschema

Läs mer

Hitta inspiration och styrkan att göra hållbara livsstilsförändringar när du återvänder hem till vardagen.

Hitta inspiration och styrkan att göra hållbara livsstilsförändringar när du återvänder hem till vardagen. Hälso- och Träningsweekend Sälens Högfjällshotell 19-20 sept Träning, rörelse och näringsriktig god mat, i vacker fjällmiljö. En helg för att öka din hälsa och ditt välbefinnande. Fyll på med ny kunskap

Läs mer

Tränings-& Ledarskapsresa med CoachPower & SpringTime Travel på Training Camp Portugal 3-10 Okt 2015

Tränings-& Ledarskapsresa med CoachPower & SpringTime Travel på Training Camp Portugal 3-10 Okt 2015 Bättre LEDARE genom FYSISK TRÄNING LEADERSHIP BY COACHPOWER Anders Szalkai är på plats under veckan och är ansvarig för löpträningen Tränings-& Ledarskapsresa med CoachPower & SpringTime Travel på Training

Läs mer

Är du intresserad av att bli ledare inom Indoor Walking, Spin eller Träna ute?

Är du intresserad av att bli ledare inom Indoor Walking, Spin eller Träna ute? Är du intresserad av att bli ledare inom Indoor Walking, Spin eller Träna ute? Ledare inom Träna ute Vad krävs av mig? Att du är intresserad av träning generellt och specifikt konditionsträning. Du har

Läs mer

En sann Taekwon-Do mästare

En sann Taekwon-Do mästare En sann Taekwon-Do mästare Master Per Andresen, 7 Dan Pionjär av TKD ITF i Europa. Ledare för en av världens största ITF organisationer, National Taekwon-Do Norway med drygt 6000 medlemmar. Huvudinstruktör

Läs mer

Träning och studier - en oslagbar kombination Samhällsvetenskap (SA) Träning och hälsa (BF) www.hbgsportgymnasium.com Utmana dig själv! Härlig gemenskap Vill du kombinera dina studier med tuff och rolig

Läs mer

inför grupp. Dramaturgi Retorik

inför grupp. Dramaturgi Retorik KURSprogram Agera Kommunikation AB är, sedan företagets start 2003, en flitigt anlitad partner till företag, myndigheter, kommuner och organisationer som vill kompetensutveckla sina medarbetare inom praktisk

Läs mer

SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS. Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013!

SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS. Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013! SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013! Information Du som är Friskis&Svettis-funkis och vill gå på någon av inspirationsdagarna, anmäl dig till din förening

Läs mer

THE WORLD S BEST CLASSES. ANYTIME.

THE WORLD S BEST CLASSES. ANYTIME. THE WORLD S BEST CLASSES. ANYTIME. Vi älskar LES MILLS Virtual Klasserna är helt fantastiska. Deltagare på LES MILLS Virtual-klass VAD ÄR LES MILLS VIRTUAL? LES MILLS Virtual tar Les Mills världsledande

Läs mer

Världens eko 2006 - kursutvärdering

Världens eko 2006 - kursutvärdering Världens eko 2006 - kursutvärdering Tack för att du tar dig tid att utvärdera kursen! Dina åsikter betyder mycket för oss och vi arbetar hårt för att Världens eko ska vara en dynamisk och föränderlig kurs.

Läs mer

CONVENT GYMMIX 14 AUGUSTI 2010 GRIMSLÖVS FOLKHÖGSKOLA

CONVENT GYMMIX 14 AUGUSTI 2010 GRIMSLÖVS FOLKHÖGSKOLA CONVENT GYMMIX 14 AUGUSTI 2010 GRIMSLÖVS FOLKHÖGSKOLA PROGRAM CONVENT GYMMIX 08.00-09.00 Incheckning kaffe och fralla i matsalen 09.00-09.15 Information presentation i sporthallen Tid 09.30-10.30 1. Kom-igång

Läs mer

Vad innebär för dig att vara lycklig? Hur var det när du var lycklig, beskriv situationen? Hur kändes det när du var lycklig, sätt ord på det?

Vad innebär för dig att vara lycklig? Hur var det när du var lycklig, beskriv situationen? Hur kändes det när du var lycklig, sätt ord på det? Vad innebär för dig att vara lycklig? Hur var det när du var lycklig, beskriv situationen? Hur kändes det när du var lycklig, sätt ord på det? Finns det grader av lycka? ICF s 11 färdigheter Etik och

Läs mer

NLP PRACTITIONER. Med ditt personliga ledarskap och din utveckling i fokus

NLP PRACTITIONER. Med ditt personliga ledarskap och din utveckling i fokus INLPTA Certifierad NLP - Practitioner utbildning Hösten 2015 NLP PRACTITIONER Med ditt personliga ledarskap och din utveckling i fokus En INLPTA - certifierad utbildning, 5 långhelger, 15 dagar Vill du

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Brinner du för idrott och vill hjälpa andra att nå toppen genom individuell träning och personlig coachning?

Brinner du för idrott och vill hjälpa andra att nå toppen genom individuell träning och personlig coachning? Brinner du för idrott och vill hjälpa andra att nå toppen genom individuell träning och personlig coachning? Management Då är det här rätt utbildning för dig... 40 sp CENTRET FÖR LIVSLÅNGT LÄRANDE VID

Läs mer

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA Måndag 9/1 15.30 17.00 Bassängtid simma i din egen takt och väck kroppen efter flygresan 18.00 Rundvandring på anläggningen 18.20 Välkomstmöte Tisdag

Läs mer

Då är det här rätt utbildning för dig...

Då är det här rätt utbildning för dig... Brinner du för idrott och vill hjälpa andra att nå toppen genom individuell träning och personlig coachning? Då är det här rätt utbildning för dig... CENTRET FÖR LIVSLÅNGT LÄRANDE VID ÅBO AKADEMI OCH YRKESHÖGSKOLAN

Läs mer

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 11-12 OKTOBER 2014 www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att få träffa andra inspirerande

Läs mer

PASSBESKRIVNINGar Studio rosa

PASSBESKRIVNINGar Studio rosa PASSBESKRIVNINGar Studio rosa Bodypump 09.00 10.00 Instruktörer: Cardio Step 10.15 11.15 Instruktör: Karin Björneloo GRIT Plyo 11.30 12.00 Instruktör: Belmin Belic En rolig stepklass där du tränar kondition

Läs mer

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Utveckla ditt ledarskap som chef Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Lär dig leda ditt företag till tillväxt Du som är eller ska bli ledare i ett företag som är medlem

Läs mer

ETT GOTT LIV. Aktiviteter och motionslopp 10. VGR-erbjudanden i södra regionen 20. VGR-erbjudanden i göteborgsområdet 30

ETT GOTT LIV. Aktiviteter och motionslopp 10. VGR-erbjudanden i södra regionen 20. VGR-erbjudanden i göteborgsområdet 30 3 ETT GOTT LIV Till alla anställda i Västra Götalandsregionen. Västra Götalandsregionen ska skapa förutsättningar för en god hälsa och ett gott liv. Grunden för en god hälsa är en sund miljö. Den miljö

Läs mer

Kurser i Parelli Natural Horsemanship sommarhalvåret 2016

Kurser i Parelli Natural Horsemanship sommarhalvåret 2016 Kurser i Parelli sommarhalvåret 2016 Maj Börja med Parelli 30 april-1 maj Vill du få en ännu bättre relation med din häst? Vill du känna dig säker i hanteringen av din häst? Vill du förbereda din unghäst

Läs mer

Ettårig fördjupningskurs i Iyengar Yoga Ht Vt en unik möjlighet att fördjupa din egen yogaträning

Ettårig fördjupningskurs i Iyengar Yoga Ht Vt en unik möjlighet att fördjupa din egen yogaträning Ettårig fördjupningskurs i Iyengar Yoga Ht 2017- Vt 2018 - en unik möjlighet att fördjupa din egen yogaträning Iyengar Yogaskolan i Piteå kommer i samarbete med Lisbet Vikman (Certifierad Iyengar yogalärare,

Läs mer

SPECIALINBJUDAN - MÖTESINDUSTRINS TILLVÄXTDAG

SPECIALINBJUDAN - MÖTESINDUSTRINS TILLVÄXTDAG Tobias Krantz Svenskt Näringsliv tidigare forskningsminister - en av dagen huvudtalare SPECIALINBJUDAN - MÖTESINDUSTRINS TILLVÄXTDAG 6 mars - Mötesindustrins Tillväxtdag Möten för tillväxt Så heter det

Läs mer

Activage Trainer Senior Fitness Specialist

Activage Trainer Senior Fitness Specialist Activage Academy 2015/2016 Activage Trainer Senior Fitness Specialist Utbildningen till Activage Trainer ger dig både teoretisk och praktisk specialistkunskap i senior fitness - seniorträning. Med stöd

Läs mer

Utvärdering av Kursledarträffen Norrköping 24-25 september 2009

Utvärdering av Kursledarträffen Norrköping 24-25 september 2009 Utvärdering av Kursledarträffen Norrköping 24-25 september 2009 Hur tycker Du att föreläsningarna har varit under dagarna? Mycket värdefulla 21 Värdefulla 11 Mindre värdefulla 0 Värdelösa 0 Saknas ifyllt

Läs mer

TRÄNINGSRESA KORSIKA

TRÄNINGSRESA KORSIKA TRÄNINGSRESA med fokus på FUNKTIONELL TRÄNING, YOGA & LÖPNING Vad är bättre än att göra det man tycker är roligt och samtidigt få njuta av lite sol, värme och ledighet. Vecka 41 (avresa 3/10) åker vi på

Läs mer

Apollo & AerobicWeekends Sweden presenterar. Playitas Fuerteventura Canary Islands

Apollo & AerobicWeekends Sweden presenterar. Playitas Fuerteventura Canary Islands Apollo & AerobicWeekends Sweden presenterar Playitas Fuerteventura Canary Islands Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme! Följ med på en unik resa till Playitas Resort

Läs mer

En träningsform på väg tillbaka

En träningsform på väg tillbaka Spinning En träningsform på väg tillbaka När spinningen slog igenom för snart 20 år sedan blev konditionscykling i grupp snabbt det självklara valet för många träningsentusiaster. Och det är inte så svårt

Läs mer

Djursjukvården en bransch i utveckling

Djursjukvården en bransch i utveckling Djursjukvården en bransch i utveckling Inbjudan till konferens i Stockholm den 8-9 september TALARE SLA Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet Katarina Novák Regiondjursjukhuset Strömsholm Anders Thunberg

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015 GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015 TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ, LÖRDAG 14 NOVEMBER Sista anmälningsdag: 31 oktober VARMT VÄLKOMNA! SENIORSTYRKA SENIORSTYRKA NORR Tider: SCHEMA GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015 09:30-09:50 Inregistrering

Läs mer

Ledarutveckling för ökad samsyn

Ledarutveckling för ökad samsyn Samsyn Struktur Glädje Ledarutveckling för ökad samsyn Webbaserat program för dig i politiskt styrd organisation som vill öka samsynen i verksamheten Platsoberoende ledarskapsprogram för chefer, arbets-

Läs mer

UTBILDNINGSPLAN SVENSKA TAEKWONDOUNIONEN

UTBILDNINGSPLAN SVENSKA TAEKWONDOUNIONEN UTBILDNINGSPLAN SVENSKA TAEKWONDOUNIONEN 2018-04-01 Innehållsförteckning Inledning 3 Coachutbildningar Kyorugi 4 Coachutbildning steg 3 (Grundutbildning) 4 Coachutbildning steg 2 (Vidareutbildning) 5 Coachutbildning

Läs mer

Activage Trainer Senior Fitness Specialist

Activage Trainer Senior Fitness Specialist Activage Academy 2015/2016 Activage Trainer Senior Fitness Specialist Utbildningen till Activage Trainer ger dig både teoretisk och praktisk specialistkunskap i senior fitness - seniorträning. Med stöd

Läs mer

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 17 juni 8 juli 2016

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 17 juni 8 juli 2016 VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 17 juni 8 juli 2016 Utbildningar för Instruktörer, träningsintresserade m fl inom Gruppträning och Barn- & ungdom Vill du utbilda dig till

Läs mer

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 24 juni 12 juli 2015

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 24 juni 12 juli 2015 VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 24 juni 12 juli 2015 Foto: Kicki Dafgård Utbildningar för Instruktörer, träningsintresserade m fl inom Gruppträning, Trupp och Barn- & ungdom

Läs mer

Renskrivningen (på dator/för hand) ska vara inlämnad senast 18.11.

Renskrivningen (på dator/för hand) ska vara inlämnad senast 18.11. Afrika Din pappa (eller mamma) arbetar på ett internationellt företag med huvudkontoret i Salo. Han (eller hon) har nu fått världens chans, ett erbjudande att under ett helt år bygga upp en ny fabrik i

Läs mer

15-20 juli 2014. Afrikansk dans, indisk yoga& massage

15-20 juli 2014. Afrikansk dans, indisk yoga& massage 15-20 juli 2014 Afrikansk dans, indisk yoga& massage Med Umeå utsedd till Europas kulturhuvudstad 2014 så bidrar vi denna sommar starkt till det internationella kulturella utbytet! Underbara sommarön Norrbyskär

Läs mer

TappaTrampet 2015. Höstens stora aktivitetstävling. Utmana dina kollegor i. Klarar ni att gå 7 storstäder på 7 veckor?

TappaTrampet 2015. Höstens stora aktivitetstävling. Utmana dina kollegor i. Klarar ni att gå 7 storstäder på 7 veckor? Utmana dina kollegor i Höstens stora aktivitetstävling TappaTrampet 2015 17 sep tem 5 nove ber mber Klarar ni att gå 7 storstäder på 7 veckor? Gör något roligt och aktivt tillsammans på jobbet! Läs om

Läs mer

Feedback - 5 sidor med inspiration Maj 2015. Jag garanterar att du säger JA!!" Mycket bra! Mycket inspirerande! Kul med live coaching!

Feedback - 5 sidor med inspiration Maj 2015. Jag garanterar att du säger JA!! Mycket bra! Mycket inspirerande! Kul med live coaching! Pia Webb har börjat inspirera i Sverige! Pia Webb är en föreläsare som verkligen vet hur man inspirerar och motiverar människor! Hittills har hennes föreläsningar bidragit med att många omgående har fått

Läs mer

Vi vill, vi kan, vi ska med hästen i centrum

Vi vill, vi kan, vi ska med hästen i centrum Vi vill, vi kan, vi ska med hästen i centrum Kunskapsdagar kring hästar och ridsport 14-16 november 2014 Västmanlands- och Södermanlands Ridsportförbund tillsammans med SISU Idrottsutbildarna, hälsar dig

Läs mer

Meditation Chi Yoga YogiCho och Tina Hédren för perfekt harmoni i livet som rymmer glädje, lycka, hälsa,

Meditation Chi Yoga YogiCho och Tina Hédren för perfekt harmoni i livet som rymmer glädje, lycka, hälsa, INFINITE TAI JI Meditation Chi Yoga YogiCho och Tina Hédren för perfekt harmoni i livet som rymmer glädje, lycka, hälsa, TREÅRIG UTBILDNING I UPPSALA Infinite Tai Ji Infinite Tai Ji Infinite Tai Ji är

Läs mer

STRATEGI 2026 SAMTALSUNDERLAG TILLSAMMANS ÄR VI SKATE SWEDEN

STRATEGI 2026 SAMTALSUNDERLAG TILLSAMMANS ÄR VI SKATE SWEDEN STRATEGI 2026 SAMTALSUNDERLAG TILLSAMMANS ÄR VI SKATE SWEDEN SVENSK KONSTÅKNING Samtalsunderlag, Strategi 2026 Samtalsunderlag Vad betyder strategi 2026 för er? Svensk konståknings Strategi 2026 består

Läs mer

HANDBOK FÖR KLUBBMEDLEMMAR

HANDBOK FÖR KLUBBMEDLEMMAR _1 HANDBOK FÖR KLUBBMEDLEMMAR SUUNTO FITNESS SOLUTION Komma igång! Suunto Fitness Solution är ett nytt sätt för dig att få ut mer av träningen. Systemet registrerar dina aktiviteter, ger en bild i realtid

Läs mer

Coaching Stresshantering Presentationsteknik. Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter

Coaching Stresshantering Presentationsteknik. Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter Coaching Stresshantering Vidareutbildningar för Personliga tränare och Massageterapeuter 2015 Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar Ett familjeföretag som erbjudit utbildningar inom massage och friskvård

Läs mer

Planera din konditionsträning

Planera din konditionsträning Planera din konditionsträning Idrott och hälsa 1 Undervisningen i ämnet idrott och hälsa ska ge eleverna förutsättningar att utveckla följande: 1. Förmåga att planera och genomföra fysiska aktiviteter

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Activage Trainer Senior Fitness Specialist

Activage Trainer Senior Fitness Specialist Activage Academy 2015/2016 Activage Trainer Senior Fitness Specialist Utbildningen till Activage Trainer ger dig både teoretisk och praktisk specialistkunskap i senior fitness - seniorträning. Med stöd

Läs mer

Att vilja vara en undulat är naturligtvis ovanligt men inte något farligt.

Att vilja vara en undulat är naturligtvis ovanligt men inte något farligt. Att vilja vara en undulat är naturligtvis ovanligt men inte något farligt. Psykoterapimässan är unik i världen. Den är en stor informationsmässa för allmänheten, politiker, media och människor som arbetar

Läs mer

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Utveckla ditt ledarskap som chef Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Lär dig leda ditt företag till tillväxt Du som är eller ska bli ledare i ett företag som är medlem

Läs mer

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv.

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Hej, jag mitt namn John. Jag har inte velat posta det här, men nu har jag äntligen tagit mig modet att göra det. Jag måste

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ Tider SCHEMA GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 09:30-09:50 Inregistrering 09:50-10:00 Välkommen gemensam

Läs mer

Verksamhetsplan

Verksamhetsplan Verksamhetsplan 2017-2019 Friskis&Svettis Halmstad Friskis&Svettis Halmstad Friskis&Svettis är en idrottsförening med anslutning till Riksidrottsförbundet och består av 159 ideella föreningar. Varje förening

Läs mer

Jag gör saker som jag är rädd för, saker jag inte kan. TEXT: Marko Gyllenland FOTO: Raimo Gedda. Farmen-Amanda: Jag har gått Igenom så mycket!

Jag gör saker som jag är rädd för, saker jag inte kan. TEXT: Marko Gyllenland FOTO: Raimo Gedda. Farmen-Amanda: Jag har gått Igenom så mycket! Jag gör saker som jag är rädd för, saker jag inte kan. TEXT: Marko Gyllenland FOTO: Raimo Gedda Farmen-Amanda: Jag har gått Igenom så mycket! Amanda Bergqvist Ålder: 25 år Ort: Helsingborg Träningsbakgrund:

Läs mer

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI Du är inbjuden till... 2016 MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den 22 januari är det dags för HR-Dagen på Scandic Triangeln i Malmö. Vi hälsar er varmt välkomna

Läs mer

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Nyckeln för att låsa upp dörren till dina framsteg är i dina händer. Så att du kan utvecklas med engagemang och passion. Med dig och din verksamhet

Läs mer

SHAPELINK FÖRETAGSMOTION

SHAPELINK FÖRETAGSMOTION SHAPELINK FÖRETAGSMOTION ROLIGARE, SMARTARE OCH BÄTTRE Här kommer vi snabbt gå igenom allt ni behöver veta för att komma igång med en smartare och roligare företagsmotionslösning. 1. Skapa en grupp 2.

Läs mer

2-årig Fördjupningskurs/ lärarutbildning i Iyengar Yoga med Ingrid Engström 2016-2017

2-årig Fördjupningskurs/ lärarutbildning i Iyengar Yoga med Ingrid Engström 2016-2017 2-årig Fördjupningskurs/ lärarutbildning i Iyengar Yoga med Ingrid Engström 2016-2017 Vasastans Iyengar Yoga i Stockholm, kommer att starta en 2-årig fördjupningskurs i Iyengar Yoga med Ingrid Engström,

Läs mer

Utvärdering. Hur nöjd är du med dagen som helhet?

Utvärdering. Hur nöjd är du med dagen som helhet? Utvärdering Hur är du med dagen som helhet? miss B. 2 4 12,1 C. 3 19 57,6 10 30,3 Total 33 100 97,1% (33/34) Bra ordnat trots sista-minuten-återbud Familjeverkstaden blev inställd pga sjukdom Det blev

Läs mer

Varför? Motiverande samtal 100% REN HÅRD TRÄNING KALMAR

Varför? Motiverande samtal 100% REN HÅRD TRÄNING KALMAR Varför? Motiverande samtal EWA SJÖROS-SVENSSON PROFESSIONELL COACH OCH STRESS & FRISKVÅRDSTERAPEUT MEREWA KONSULT AB WWW.MEREWA.SE INFO@MEREWA.SE 070-661 96 76 AGENDA Vilka är våra kunder? Varför dopar

Läs mer

STRATEGI 2026 TILLSAMMANS ÄR VI SKATE SWEDEN

STRATEGI 2026 TILLSAMMANS ÄR VI SKATE SWEDEN STRATEGI 2026 TILLSAMMANS ÄR VI SKATE SWEDEN SVENSK KONSTÅKNING Strategi 2026 Vision - Verksamhetsidé - Värdegrund Vision synligare, starkare, stoltare Vi ska ta en tydligare plats på den svenska idrottsarenan

Läs mer

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 8 9 oktober Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 Livsglädje att leva livet hela livet Det finns så mycket att njuta av och bli glad av i livet,

Läs mer

Winbergs Hälsa Friskare Du

Winbergs Hälsa Friskare Du Hälsoutbud Winbergs Hälsa Friskare Du Innehåll Varför satsa på hälsa? sid. 4 Hälsointervention sid. 5 Föreläsningar sid. 7 Kurser i hälsosam matlagning sid. 8 Gym sid. 11 Hälsokonsultation sid. 12 Gruppträning

Läs mer

Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013

Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013 Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013 Schema: Tider Hall 1 (stora salen PC) 2 (Lilla salen PC) 3 (Körfältskolan) 8.30-9.00 Inskrivning 9.00-9.30 Gemensam uppvärmning HALL 1 Kersti 9.40-10.30 1. Gymmix

Läs mer

Preliminärt Schema Vår 2012

Preliminärt Schema Vår 2012 Preliminärt Schema Vår 2012 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Pågår MÅNDAG 10.15 11.45 Yoga, Stresshantering & God Sömn** För alla ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie v 10 21 16.45

Läs mer

RADIANT MORNING YOGA KURS. Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: Torsdagar kl. 7.00 8.00 (7 ggr)

RADIANT MORNING YOGA KURS. Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: Torsdagar kl. 7.00 8.00 (7 ggr) KURS RADIANT MORNING YOGA Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: The Five Elements of Yoga. Each week looks at a different element (Fire, Earth, WInd, Water and Sky). How each

Läs mer

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Utveckla ditt ledarskap som chef Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School EIO Ledarskapsprogram Så här tycker några av deltagarna om vad programmet haft för omvälvande betydelse

Läs mer

Tränarens himmel och helvete. Samtalsplan 2014-03-12

Tränarens himmel och helvete. Samtalsplan 2014-03-12 Tränarens himmel och helvete Samtalsplan 2014-03-12 Om programserien När Sveriges idrottsföreningar är som bäst erbjuder de barn och ungdomar gemenskap och lustfyllt idrottande. Utbildningsradions (UR)

Läs mer

19627430.00 SWE/FIN A SWE DET ENKLA SÄTTET ATT KOMMA I FORM

19627430.00 SWE/FIN A SWE DET ENKLA SÄTTET ATT KOMMA I FORM 19627430.00 SWE/FIN A SWE DET ENKLA SÄTTET ATT KOMMA I FORM INNEHÅLL 1. Låt hjärtat styra din träning!... 3 2. Träna där det passar dig bäst... 4 3. Gränser för pulszon... 6 4. Det perfekta träningspasset...

Läs mer

Utställare på Bokmässan Community

Utställare på Bokmässan Community Utställare på Bokmässan Community Den här guiden är tänkt att hjälpa dig som utställare på Bokmässan att börja använda vår nya Community som ett sätt att kommunicera med besökare och andra aktörer på Bokmässan.

Läs mer

HUR FÅR VI ALLA ELEVER ATT LYCKAS?

HUR FÅR VI ALLA ELEVER ATT LYCKAS? HUR FÅR VI ALLA ELEVER ATT LYCKAS? EVA PÅHLSSON Jag är 64-år och bor i Örebro och Stora Mellösa Jag har man, tre vuxna barn och två barnbarn Jag är mellanstadielärare som helst undervisar i matte Min viktigaste

Läs mer

KURSKATALOG VÅREN Saxakademin. Alla rättigheter förbehålls.

KURSKATALOG VÅREN Saxakademin. Alla rättigheter förbehålls. KURSKATALOG VÅREN 2019 Översikt av kursutbud för våren 2019 Klippkurs i herrteknik med Johan Hagvall 21/2 eller 11/4 Hantverket i fokus med Juha Niemi 6/3 Arbeta som grön frisör med Maria Hellström 18/3

Läs mer

INFINITE TAI JI. Meditation Chi Yoga

INFINITE TAI JI. Meditation Chi Yoga INFINITE TAI JI 2019 2022 Meditation Chi Yoga Unik möjlighet till 3-årig Infinite Tai Ji utbildning i Uppsala. Skapa perfekt harmoni i livet som ger glädje, vitalitet, hälsa, medkänsla och kärlek. TREÅRIG

Läs mer

FRISKVÅRDSHUSEN I HÖLLVIKEN/SKANÖR. Program sommaren 2011 13 juni - 21 augusti

FRISKVÅRDSHUSEN I HÖLLVIKEN/SKANÖR. Program sommaren 2011 13 juni - 21 augusti FRISKVÅRDSHUSEN I HÖLLVIKEN/SKANÖR Program sommaren 2011 13 juni - 21 augusti INNEHÅLL TRÄNA PÅ STRANDEN SID 2 SID 3 SID 4-5 SID 6 SID 7 SID 8 Innehåll Träna på stranden Sommarkort Midsommarschema Veckoschema

Läs mer