LES MILLS SUPER SATURDAY

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "LES MILLS SUPER SATURDAY"

Transkript

1 LES MILLS SUPER SATURDAY 30 AUG 2008 ERIKSDALSHALLEN STOCKHOLM ONE TRIBE CHANGING THE WORLD

2 Det handlar om dig! Det handlar om dig, din inspiration och din utveckling. Och kanske inte minst om din motivation som kommer att vara avgörande för hur du genomför dina pass vecka efter vecka. Har du glöden, drivkraften, så höjer den temperaturen även hos dina deltagare. När de smittas av din entusiasm kommer de tillbaks, om och om igen, och tar med sig sina vänner. De återvänder till ditt nästa pass, inte för att de måste, utan för att de verkligen vill. De vill återigen smittas av din energi och passion. Träningen, som gör att de närmar sig sina mål, får de som en extra bonus. När du genomför varje pass med hundraprocentigt fokus och närvaro, då är du med om att förbättra dina deltagares liv. Du gör inte bara ditt pass till den bästa timmen på hela veckan, du hjälper dem att njuta av att bli lite starkare, orka mer och att kunna röra sig friare. Du, tillsammans med andra instruktörer, är med om att påverka världen så att alltfler mår bättre både kroppsligt och mentalt. Just därför behöver du också smittas av energi och inspiration. För att kunna ge av dig själv kräver du nya intryck, nya kunskaper och ny motivation - en kick i din egen utveckling som instruktör. Det är av den enkla anledningen som vi arrangerar SUPER SATURDAY för fjärde året, i år med fler klasser, fler stjärnpresentatörer och mer happenings än någonsin tidigare. 9 av Les Mills dvd-presentatörer kommer till Stockholm för att du ska få uppleva dem live. Missa inte heller att lyssna till stjärnföreläsaren, Sasha Coburn, när hon pratar om hur du kan utvecklas som människa och instruktör. Det handlar om dig och det heter SUPER SATURDAY och hålls på Eriksdalshallen i Stockholm den 30 augusti! Vi ses där! Jesper Magnusson Les Mills

3 THAT BURNING SENSATION IN YOUR LEGS IS CALLED MEDIOCRITY BODYATTACK - tillbaks i Sverige! Funderar du på att bli BODYATTACK -instruktör? Eller på om programmet passar er anläggning? Eller vill du bara ha ett rejält träningspass? Testa BODYATTACK med Program Director Lisa Osborne. I år får hon sällskap på scenen av Portugals stora BODYATTACK -stjärna Fábio Abrantes, och vår egen nordiska program coach John Quist från Danmark. Du kommer garanterat att bli berörd! Jag provade BODYATTACK med Lisa Osborne förra året och blev helt kär. Har väntat på att det ska släppas igen så att jag äntligen kan utbilda mig till BODYATTACK -instruktör. Det var kärlek vid första ögonkastet. Senada Zilkic, njoy Örebro.

4 Foton efterlyses Berätta för världen vad ni gör hos er. Skicka foton till oss när ni har kvartalsreleaser, uppvisningar eller något event. Vi kommer att utse vinnare i kategorierna bästa branding för respektive program. Gör så här: Skicka foton och en kort beskrivning om vad ni gjort. Maila till: eller posta till: Les Mills, attn. Katarina Zell, Narvavägen 12, Stockholm Frågor? Ring eller maila Är du världens starkaste BODYPUMP -instruktör? Under SUPER SATURDAY kommer vi att utse Nordens starkaste BODYPUMP -instruktör i kategorierna man/kvinna. Du kommer att bedömas efter vikter och form d.v.s. bibehållen korrekt form under hela låten för låt 2, 3, 4, 5 och 6. Summering av totalvikter efter låt 6. Funktionärer finns på plats för kontroll av form och sammanräkning av poäng. Var/När: Registrera dig och hämta ut din nummerlapp direkt när du kommer på lördag morgon. Tävlingen pågå under den andra BODYPUMP -klassen kl Vidare instruktioner får du på plats. AIM Advanced Instructor Module Hundratals instruktörer som genomgått AIM berättar om hur kursen har förändrat hur de ser på sig själva och sin instruktörsroll. AIM ger dig redskap att hitta kärnan i din instruktörsroll och klargör vad du behöver göra för att utvecklas. Charlotte Althin guidar dig genom kursen och hjälper dig hitta dina egna äkta och sanna svar. När: Fredagen den 29 augusti. Vidare information får du vid anmälan. Teknik-check Besök våra utvärderare och tränare för att få feedback på din teknik. Från klockan finns tränarna på plats i expo-delen för att ge dig personlig feedback och utvärdering på din teknik. Ta chansen att diskutera detaljer eller bara kom förbi och snacka lite. Var/När: Lördag den 30 augusti från i Expo-delen.

5 Dan Cohen Dan andas och lever med sin sport. Han har svart bälte i kickboxning och i Lau Gar kinesisk boxning, och svart juniorbälte i Shotokan karate. Han vann det brittiska mästerskapet i kickboxning 1996 och kom tvåa i världsmästerskapen året efter. Tillsammans med sin livskamrat Rachael Cohen utgör de den dynamiska BODYCOMBAT -duon. De är utvecklare, koreografer och förebilder för en hel världs BODYCOMBAT -instruktörer. Idag finns programmet på över 7000 träningsanläggningar. David McKenzie Dr Dave David är en välkänd profil för alla BODYBALANCE -instruktörer eftersom han har varit med på nästan alla dvd-inspelningar under de senaste fem åren. David delar sitt arbetsliv i två lika stora delar, där han under den ena delen arbetar som allmänläkare och den andra som instruktör och tränare. Eftersom Dr Dave varje dag lever med sitt mål att hjälpa människor att skapa sig ett lyckligare, friskare och mer berikande liv, harmoniserar de båda delarna med varandra. Fabio Abrantes Fabio är Portugals stora internationella instruktörsstjärna. Han är tränare i RPM, BODYCOMBAT och BODYATTACK. Fabio har medverkat på inte mindre än tre BODYATTACK dvd:er (51, 56 och 61). Under sin karriär som Les Mills-tränare har han även undervisat på konventions i Schweiz, Storbritannien, Belgien, Nya Zeeland och i Norge. Och nu för första gången i Sverige. Gandalf Archer G är program director i BODYJAM. Han har vigt sitt liv åt dans och har en omfattande bakgrund inom undervisning och framträdande. Gandalfs naturbegåvning, karisma och önskan att sprida dans till människor gör honom till den perfekta BODYJAM -förebilden. G och hans team arbetar regelbundet tillsammans med internationella dans-/fitness-stjärnor för att se till att BODJAM -koreografin är uppdaterad med de senaste movesen, musiken och trenderna. Lisa Osborne är program director för BODYATTACK och research and development director för BODYSTEP. Som passionerad ambassadör för träning och Les Mills träningsprogram, började Lisa sin karriär med universitetsexamen inom idrott Under en stor del av 90-talet var hon framgångsrik inom tävlingsaerobics, med fem vinster i australiensiska mästerskap och tre internationella medaljer. Förra året lyfte sig nästan taket under hennes BODYATTACK -klass, och var enligt många SUPER SATURDAYS höjdpunkt.

6 Mark Nu u Som Program Director för BODYSTEP sedan 1994 har Mark haft en betydande influens på modern step up. Genom sin passion och intuitiva förståelse för träning har han bidragit med utvecklingen till en träningsform och rörelser som ger resultat samtidigt som underhållningen står i fokus. Tidigare framgångar inom tävlingsaerobic, både nationellt och internationellt, bidrar till Marks karismatiska och dynamiska presentatörsstil. Sacha Coburn Sacha har varit del av Les Mills-familjen i över 17 år. Hon är utbildad och kvalificerad advokat och håller precis på att avsluta en magisterexamen inom pedagogik. Hennes kärlek till att lära och att anta utmaningar för att växa som person i kombination med en karismatisk utstrålning gör hennes föreläsningar unika och fulla av personliga insikter. Steven Renata Steven har varit delaktig i Les Mills International sedan Under alla sina år i företaget har han bidragit med sin kunskap inom områden som företagskonsultation, utbildning och som presentatör. Han har varit en av nyckelfigurerna i framtagandet av Les Mills nya program och i försäljningsutveckling. Steven har en bakgrund som rugbyspelare och ironman triathlet. Steven innehar 1999 års världsrekord i stationär inomhuscykling. Susan Renata Susan är Head Trainer för BODYPUMP och ett välkänt ansikte från dvd:n för alla BODYPUMP -instruktörer över hela världen. Hennes engagemang och erfarenhet avspeglas på alla nivåer där hon medverkar inom Les Mills, allt från grundutbildningar till utveckling och presentation av AIM (Advanced Instructor Module). Hennes unika utseende har gjort henne till Les Mills omslagsflicka nummer ett och du har säkert sett henne på en mängd planscher och annonser. Susan har tidigare jobbat som kommissarie på polisen i Auckland, men jobbar sedan många år tillbaka enbart för Les Mills och bor just nu i Nederländerna. Niklas Liljestrand Musik, dans och sång har alltid varit en passion och han har medverkat som sångare och dansare i bland annat Trollflöjten, Phantom of the Opera, Mac Beth och Living in America på teatrar i Göteborg. Niklas är medlem i Nike Instructor Team.

7 Anna Key Anna är tränare i BODYPUMP och i RPM. Till vardags jobbar hon som lärare och bor i Malmö. Hanna Lennartsson Hanna är tränare i BODYSTEP, BODYATTACK och BODYPUMP, och jobbar heltid som kvalitetsansvarig för Les Mills i Norden. Anna Paringer är tränare i BODYBALANCE och nordisk program coach i BODYVIVE. Anna jobbar heltid på Les Mills, är utbildad homeopat, yogalärare och är med i Nike Instructor Team. Arja Vanhanen är tränare i BODYSTEP, BODYBALANCE och BODYVIVE. Hon instruerar även i pilates, har en magister examen i näringslära och sports medicin och var med på dvd:n för BODYVIVE 7. Henrik Thorndal Machon bor i Odense och är nordisk program coach i BODYBALANCE och BODYVIVE -instruktör. Han har en mångårig erfarenhet av power- och ashtanga vinyasa yoga, och instruerar även i funktionell träning och fysio-pilates. Johanna Andersson är tränare i BODYJAM och i BODYBALANCE. Dansen tog henne från Skåne till Sydafrika och slutligen till Göteborg. På vägen hittade hon även yogan som idag är en viktig del i hennes liv. Charlotte Althin är tränare i BODYPUMP och BODYBALANCE. Hon är utbildad idrottspedagog och jobbar främst som föreläsare och inspiratör på företag och träningsanläggningar. Jimmy Lundqvist bor i Göteborg och är tränare i BODYPUMP och är nordisk program coach i RPM. Till vardags jobbar ha som ambulanssjuksköterska. Dorotka Baburin är tränare i BODYJAM och en känd träningsprofil i Sverige och i Europa. Hon arbetar med att utveckla utbildningar för World Class International och är medlem i team Nike. John Quist är nordisk program coach och tränare i BODYATTACK och har instruerat i nio år. Han bor i Köpenhamn och jobbar som sjukgymnast. Eerika Kiuttu är tränare i BODYCOMBAT, BODYPUMP och RPM, och jobbar som gruppträningsansvarig på Lady Line Herttoniemi i Helsingfors. Katarina Skanderby kommer från Umeå och är tränare i BODYPUMP, BODYBALANCE och nordisk program coach i BODYSTEP. Katarina medverkade på dvd:n för BODYSTEP 68. Fredrik Andersson är tränare i BODYCOMBAT, RPM och är nordisk program coach i BODYPUMP. Fredrik är med i Nike Instructor Team och kommer att medverka på BODYPUMP -inspelning under augusti. Katarina Zell är tränare i BODYBALANCE, BODYPUMP, BODYCOMBAT och BODYVIVE. Hon har jobbat för Les Mills i 10 år och är idag marknadschef för Norden.

8 Kimmo Jukuri är tränare i BODYJAM och BODYPUMP. Han har en bakgrund som dansare inom street och jazzdans. De senaste två åren har Kimmo också rest runt aktivt på olika konvent. Leon Hansen är tränare i BODYCOMBAT och BODYPUMP. Han har svart bälte i Taekwondo och har tidigare tävlat på elitnivå. Leon jobbar idag som training co-ordinator för Les Mills. Pernilla Blomquist är tränare i BODYPUMP och nordisk program coach i BODYCOMBAT. Hon jobbar som gymnasielärare och har svart bälte och tävlat på elitnivå i Karate. Petter Ehrnvall är tränare i BODYCOMBAT, BODYPUMP och RPM och med i Nike Instructor Team. Petter har medverkat på dvd:n för BODYPUMP 61 och 66. Malene Christensen är tränare i BODYCOMBAT och BODYPUMP, i vilka hon har undervisat i åtta år. Marlene arbetar till vardags som kriminalvårdare och är testledare för fysisk träning inom kriminalvården i Danmark. Sarah Galan Sarah är tränare i BODYCOMBAT och var med och startade programmet i Danmark Hon har en bakgrund inom boxning, bor i Köpenhamn och arbetar också som journalist. Ragnhild Lien är tränare i BODYBALANCE, BODYVIVE och BODYJAM. Hon är utbildad personlig tränare och jobbar som gruppträningsansvarig för tre Sports Club Akropolis anläggningar i Drammen. Susanna Dahlgren är tränare i BODYSTEP och i BODYVIVE. Hon bor i Helsingfors och jobbar som marknadsföringsansvarig för Nike Women s Fitness i Finland. Oscar Nilsson är tränare i BODYPUMP och i BODYCOMBAT, och har varit med sedan starten av BODYPUMP i Sverige Han är produktchef och kör sina klasser på World Class Kungsholmen och är med i Team Adidas. Pernilla Andersson är tränare i BODYPUMP, BODYATTACK och BODYSTEP. Tillsammans med sin sambo driver hon Motionshuset i Falkenberg. Pernilla är flitigt anlitad som gärstinstruktör på konvent och inspirationsdagar runt om i Sverige. Emma Wallin Kostvetare vid Umeå universitet. Med stort engagemang, tydlighet och humor förmedlar Emma kunskaper inom kosten på ett praktiskt och lättillgängligt sätt. Åsa Eriksson kommer från Göteborg och är tränare i BODYJAM. Åsa är utbildad dansare samt danspedagog och med mångårig erfarenhet. Hon driver företaget Moving Arts och arbetar som konstnärlig ledare på en kulturskola. Åsa Fornander bor i Stockholm, är nordisk program coach i BODYJAM och med i Nike Instructor Team. Åsa syns som dansare i holländska MTV och kommer att medverka på BODYJAM -inspelning hösten Monika Björn är en pionjär inom inomhuscyklingen, då hon var en av de första i världen att jobba med spinning. Monika har utbildat och inspirerat tusentals instruktörer. Hon är grundare till SB-Production&InCycle Education, är en del av Team Activio och Nike Instructor Team.

9 SAL 1 SAL 2 SAL 3 (Sprallen) FÖRELÄSNING Dan, Pernilla B, Sarah Jimmy, Steve Oscar, Fabio Lisa Osborne Activio Hour of Power Activio låter ditt hjärta leda dig den rätta vägen. Upplev styrka, passion och intensitet under denna timme av ren Power Key note presentation - Alla förändras - Sacha Coburn Gandalf, Åsa F, Kimmo Steve Mark, Lisa, Katarina S (Susanna, Pernilla A) (Katarina Z, Johanna, Charlotta A) Lisa, Fabio, John Dave, Henrik Monica Björn (mix) Jimmy, Anna, Fredrik Freestyle Susan, Hanna, Petter BODYPUMP Tävling Mark, Katarina Z, Arja, Anna, Susanna Workshop Sacha Coburn Generic Session Oscar Nilsson Susan Renata Kost för träning Workshop Utveckla personliga redskap som är relevanta för din situation och dina behov. En storlek passar inte alla! Skapa ett eget ramverk för att ge upp och släppa taget, och skapa en bestående förändring i ditt liv. Generic Session Föreläsningen handlar om att bygga relationer och att skapa gemenskap bland deltagarna. Hur bygger du varaktiga relationer? Och hur stor påverkan har vår kommunikation på antalet tränande? Dan, Fabio (Leon, Marlene, Eerika) Gandalf, Åsa E, Dorotka Niklas Liljesand Tai Chi Mark Blimling Dave, Anna, Ragnhild Nr 68 Susan, Fredrik, John (Katarina S, Pernilla B) Emma Wallin Dan Cohen Kost för träning Kost och träning har ett nära samband oavsett vilken nivå man motionerar eller tränar på. Men hur hänger det egentligen ihop?

10 Les Mills Weekend i Stockholm Slappna av och häng med oss! Varva ner och slappna av efter en hård dag av träning och fördjupning. Mingla med kollegor, presentatörer, tränare och bransch-kollegor på Clarion Hotel. Det finns alltid massor att fira! Var: Clarion Hotel, Ringvägen 98, tel Tid: kl Pris: 200 kr (1 glas mousserande, 1 glas vin/öl, 1 drink och snacks/tilltugg). Föranmälan krävs, se Anmälan till Les Mills SUPER SATURDAY sidan 12. Här är tre förslag på boende i närheten av Eriksdalshallen. Observera att det är tjejmilen i Stockholm söndagen den 31/8 boka därför ditt boende i god tid. Skanstulls Vandrarhem Ringvägen 135 Tel: Dubbelrum 2 personer från 795:- Endast bädd från 355:- Scandic Hotell Malmen Götgatan Tel: Dubbelrum 2 personer från 1590:- Clarion Hotell Stockholm Ringvägen 98 Tel: Weekend pris dubbelrum 1425:-

11 LES MILLS NIKE Från 30 augusti kan du köpa Les Mills-kläder från Nike. Vad sägs om ett par BODYPUMP tights, BODYSTEP -kjol eller BODYJAM -top? Kollektionen är begränsad och kommer att lanseras på SUPER SATURDAY till specialerbjudande. Kan det bli bättre än så? Expo I år finns de flesta utbildningsorganisationer på plats i vår expodel. De erbjuder under SUPER SATURDAY kurser till specialpris för Les Millsinstruktörer som vill fylla på med mer teoretisk utbildning i till exempel anatomi och fysiologi. I expot finns även utställare som säljer musik, bars och annat till specialpris. I loungen hittar du thai-massörer som masserar non-stop för 50 kronor per behandling. Tänk på att många av utställarna saknar terminal för betalkort (Les Mills/Nike-kläder kan du betala med kort) och det är långt till närmaste uttagsautomat så kom laddad med kontanter om du vill shoppa! I expot finns även Les Mills gruppträningskonsulter som hjälper anläggningar att lyckas med sin gruppträning. Passa på att boka ett möte för att vässa din gruppträning ytterligare! Tel ,

12 Anmälan till Les Mills SUPER SATURDAY Gå in i webshopen shop.lesmills.net. Logga in (saknar du användarnamn kontaktar du oss på ange namn, adress, telefon, och att du vill delta på SUPER SATURDAY). Jag anmäler mig själv och betalar själv 1. Logga in i webshopen (se ovan). 2. Gå till fliken Traning. Klicka på Register training. 3. Klicka på SUPER SATURDAY bilden. Du får upp en lista med de aktiviteter som du kan anmäla dig på. 4. Klicka i det som du vill delta i. Kom ihåg att du behöver anmäla dig till kvartalsutbildningen i det/ de program som du instruerar i för att du ska få ditt dvd-kit på plats under SUPER SATURDAY. 5. Slutför anmälan och gå till checkout. 6. Kontrollera att du har rätt aktiviteter i varukorgen. 7. Betala med kreditkort. 8. Du får en bekräftelse med . Ta med bekräftelsen till SUPER SATURDAY - det är din inträdesbiljett. Jag anmäler mig själv och min anläggning betalar Din anläggning behöver godkänna dig för fakturering (prata med din ansvariga om du är osäker). 1. Logga in i webshopen. 2. Gå till fliken Traning. Klicka på Register training. 3. Klicka på SUPER SATURDAY bilden. Du får upp en lista med de aktiviteter som du kan anmäla dig på. 4. Klicka i det som du vill delta i. Kom ihåg att du behöver anmäla dig till kvartalsutbildningen i det/ de program som du instruerar i för att du ska få ditt dvd-kit på plats under SUPER SATURDAY. 5. Klicka på register instructor. 6. Du får en bekräftelse med . Ta med bekräftelsen till SUPER SATURDAY - det är din inträdesbiljett. 7. Faktura skickas till din anläggning efter SUPER SATURDAY. Vi är en anläggning som vill anmäla en eller flera instruktörer 1. Logga in i webshopen med anläggningens inloggningsuppgifter. 2. Gå till fliken Traning. Klicka på Register training. 3. Klicka på SUPER SATURDAY bilden. Du får upp en lista med de aktiviteter som du kan anmäla dig på. 4. Markera en aktivitet t.ex. SUPER SATURDAY. 5. Klicka i de instruktörer som ska delta på aktiviteten du markerat. 6. Confirm registration och klicka på GO BACK. 7. Upprepa för nästa aktivitet. Kom ihåg att du behöver anmäla instruktörerna till kvartalsutbildningen i det/de program som de instruerar i för att de ska få sitt dvd-kit på plats under SUPER SATURDAY. 8. Anläggningen och varje instruktör får en bekräftelse på till respektive aktivitet. Ta med bekräftelserna till SUPER SATURDAY - det är inträdesbiljetterna. 9. Faktura skickas till anläggningen efter SUPER SATURDAY. Om du ska betala en viss del själv, t.ex. avgiften för SUPER SATURDAY, och din anläggning en annan del, t.ex. kvartalsutbildningarna med dvd-kitet, så gör som det är beskrivet ovan, men markera respektive aktiviteter för sig (du logga in och betalar för din del och anläggningen loggar in och bokar dig på det som de ska betala). Kontakta oss gärna eller Anmälan är bindande. Vid sjukdom återbetalas 75 % av kursavgiften mot uppvisande av läkarintyg.

13 SAMARBETSPARTNERS Activio är ett effektivt, motiverande och roligt koncept för att träna med pulsen som hjälpmedel i gruppträning. Genom ett pulsband överförs pulsdata trådlöst och du kan följa din egen pulsnivå på intensitetsmätaren individuellt och anonymt. Activio passar alla, oavsett ålder eller erfarenhet. Som deltagare får du en unik träningsupplevelse och en värdefull hjälp för att hitta rätt individuell träningsnivå utifrån dina egna förutsättningar och träningsmål. Activio gör det enkelt att följa olika pulsbaserade klassupplägg. Gör träningen mer effektiv och ger bättre resultat. Fungerar för alla - oavsett träningserfarenhet. Ökar motivationen i träningen genom direkt feedback av pulsen. Ökar intresset för träning och ger insikt om effekterna. Leder till ökad träningslust. Läs mer på Föreläsningsbeskrivning Kost för träning Kost och träning har ett nära samband oavsett vilken nivå man motionerar eller tränar på. Men hur hänger det egentligen ihop? När, vad och hur mycket behöver man äta i förhållande till sin träning? Vad är skillnaden mellan motion och träning? Behövs extra protein, extra energi? Och hur är det egentligen med återhämtningen efter ditt träningspass? Varför är det så viktigt att äta rätt, när behöver din kropp ett extra tillskott av energi och vad är egentligen ett bra mål för återhämtning? I föreläsningarna ingår även konkreta och praktiska tips kring mat för träning som kan tillämpas på ett enkelt och hanterbart sätt. KEY NOTE PRESENTATION - Sacha Coburn Alla förändras Vi lever i en värld där människor blir allt fetare, snabbare än någonsin. Som instruktörer har vi en unik roll och uppgift i kampen mot globesity. Men gör vi verkligen skillnad i våra deltagares liv? Lever du ditt bästa liv? Hur behåller du ett högt tempo utan att bli utbränd? Sacha kommer att utmana dig att ta tag i saker som direkt påverkar hur du lever ditt liv och hur du påverkar dina deltagare att nå sina träningsmål. Workshop Utveckla personliga redskap som är relevanta för din situation och dina behov. En storlek passar inte alla! Skapa ett eget ramverk för att ge upp och släppa taget, och skapa en bestående förändring i ditt liv.

DET KOM ETT MAIL... Grymt bra jobbat! Återigen tack för SUPER SATURDAY och för Les Mills som gör träning till sann underhållning!

DET KOM ETT MAIL... Grymt bra jobbat! Återigen tack för SUPER SATURDAY och för Les Mills som gör träning till sann underhållning! shop.lesmills.net DET KOM ETT MAIL... Hej Jesper! Stort tack för en fantastisk helg, jag kan inte i ord beskriva hur fantastisk lördagen var det är det bästa jag vart med om sedan min egna förlossning

Läs mer

SUPER SATURDAY FOR A FITTER PLANET STOCKHOLM 3 SEP 2011. shop.lesmills.net

SUPER SATURDAY FOR A FITTER PLANET STOCKHOLM 3 SEP 2011. shop.lesmills.net SUPER SATURDAY FOR A FITTER PLANET STOCKHOLM 3 SEP 2011 shop.lesmills.net Det är på Supern man får all inspiration för hur man med lite fantasi kan skapa Fitness Magic för alla våra kunder. Det är där

Läs mer

Helhetslösningar för din gruppträning

Helhetslösningar för din gruppträning Helhetslösningar för din gruppträning Din framgång vår passion Vår passion, kunskap och erfarenhet är gruppträning. Vi är 100 % fokuserade på att ge dig och dina instruktörer den hjälp och de redskap ni

Läs mer

NYHET! BLI BÄTTRE! Terese Alvén FÖRELÄSNING MED. Kombinera din träning se sidan 6-7. Ungdomsspinning. Driver bloggen: Spark i baken se sidan 28

NYHET! BLI BÄTTRE! Terese Alvén FÖRELÄSNING MED. Kombinera din träning se sidan 6-7. Ungdomsspinning. Driver bloggen: Spark i baken se sidan 28 PROGRAMBLAD FORMTOPPEN HÖSTEN 2013 BLI BÄTTRE! Kombinera din träning se sidan 6-7 NYHET! Ungdomsspinning se sidan 10 FÖRELÄSNING MED Terese Alvén Driver bloggen: Spark i baken se sidan 28 INNEHÅLL SID

Läs mer

HJÄRTAT PÅ FORMTOPPEN

HJÄRTAT PÅ FORMTOPPEN Programblad formtoppen VÅREN 2014 HJÄRTAT PÅ FORMTOPPEN Varit kollegor längre än par se sidan 28 MER TRÄNINGSYTA PÅ FORMTOPPEN I HÖLLVIKEN se sidan 6-7 innehåll ny termin sid 2 Sid 3 Sid 4 Sid 5 Sid 6-7

Läs mer

Sports & Training Convention

Sports & Training Convention E3Education presents the 25:th Sports & Training Convention Konferensen för maximal framgång inom Idrott, Träning & Rehab ÅRETS NYHET! * 12 DIPLOMKURSER * 3 STORFÖRELÄSNINGAR * EXPO & SHOW mm Hotell Scandic

Läs mer

ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 7. Hur mycket kommer du att sälja i år? Fem skäl till varför du inte vinner alla affärer

ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 7. Hur mycket kommer du att sälja i år? Fem skäl till varför du inte vinner alla affärer ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 7 Hur mycket kommer du att sälja i år? Fem skäl till varför du inte vinner alla affärer TEMA: Tjäna mer AFFLUENCE 7 Affluence [ıæflʊəns]: Sudden

Läs mer

20% på kort Missa inte vår Jubileums kampanj. Pigg och massor av energi - 2012 Vårens nyheter Vi firar vårt 20 års jubileum

20% på kort Missa inte vår Jubileums kampanj. Pigg och massor av energi - 2012 Vårens nyheter Vi firar vårt 20 års jubileum Hela denna bilaga är en annons från Motionspalatset 20% på kort Missa inte vår Jubileums kampanj Pigg och massor av energi - 2012 Vårens nyheter Vi firar vårt 20 års jubileum Rabatter & erbjudande Vinn

Läs mer

mf Hälsokonvent mf Hälsokonvent på Bosön 31/3-1/4 2012

mf Hälsokonvent mf Hälsokonvent på Bosön 31/3-1/4 2012 mf Hälsokonvent En helg full av inspirerande klasser och föreläsare med fokus på naturlig mat, naturlig träning, och en naturlig livsstil - Naturligt Vis! mf Hälsokonvent på Bosön 31/3-1/4 2012 PROGRAM

Läs mer

Tänk på papper! en actionbok som får saker att hända

Tänk på papper! en actionbok som får saker att hända Tänk på papper! en actionbok som får saker att hända PERSONLIGT ENTREPRENÖRSKAP ATT FÅ SAKER ATT HÄNDA Stefan Olsson Marcus Frödin www.universeimagine.com Denna e-bok är fri att sprida och använda. Vid

Läs mer

PULS SPINNING INDOORWALKING INDIVIDUELL GYMTRÄNING. Träningsguide. Ett fullspäckat schema. - en karta över all vår träning på mittuppslaget!

PULS SPINNING INDOORWALKING INDIVIDUELL GYMTRÄNING. Träningsguide. Ett fullspäckat schema. - en karta över all vår träning på mittuppslaget! Friskis&Svettis Ängelholm föreningen! Friskis&Svettis Ängelholm är en ideell idrottsförening med visionen att få människor att le när dom tänker på träning. FLER NYHETER Senior station CirkelFuncgym CirkelFuncgym

Läs mer

ATTRAHERA KUNDER 49 HEMLIGHETER TILL HUR DU BEHÅLLER OCH SKAFFAR DIG NYA KUNDER! VIVIANN LABBA

ATTRAHERA KUNDER 49 HEMLIGHETER TILL HUR DU BEHÅLLER OCH SKAFFAR DIG NYA KUNDER! VIVIANN LABBA ATTRAHERA KUNDER 49 HEMLIGHETER TILL HUR DU BEHÅLLER OCH SKAFFAR DIG NYA KUNDER! AV VIVIANN LABBA Attrahera Kunder! 1 2 ViviAnn Labba Agera Business Smart : Attrahera Kunder! 49 hemligheter till hur du

Läs mer

Guide till föreningar som vill utveckla sin. gruppträning. gruppträningsguide

Guide till föreningar som vill utveckla sin. gruppträning. gruppträningsguide Guide till föreningar som vill utveckla sin gruppträning gruppträningsguide Varför denna guide? Antagligen håller din förening på att starta upp en gruppträningsverksamhet eller att utveckla er befintliga

Läs mer

PROGRAM föreläsningar. Föreläsningar Novotel

PROGRAM föreläsningar. Föreläsningar Novotel Föreläsningar Novotel PROGRAM föreläsningar ALLT ÄR MÖJLIGT (1) Som åttaåring startade dansintresset som kom att göra Tobias Karlsson till världsartist med utsälda shower och enorma tittarsuccér världen

Läs mer

Norrköping. Jympa bas och HIT Ytterligheter i ett stort utbud. Årets ledare är vår Johan Roth tog hem förstapriset

Norrköping. Jympa bas och HIT Ytterligheter i ett stort utbud. Årets ledare är vår Johan Roth tog hem förstapriset www.friskissvettis.se/norrkoping Han tog hem VINSTEN Johan Roth Är Bäst i Sverige text & foto: katarina ekeström Årets ledare är vår Johan Roth tog hem förstapriset Men på jobbet är det tvärtom han som

Läs mer

Eskilstuna. Gymmet växer och blir Multihall. En nyhet som får dig att sväva. Indoor walking. Nya möjligheter

Eskilstuna. Gymmet växer och blir Multihall. En nyhet som får dig att sväva. Indoor walking. Nya möjligheter Välkommen till Sveaplan Träning på hög nivå! Att må bra och ha kul är det viktigaste Andreas Mallin, gyminstruktör Nya möjligheter Gymmet växer och blir Multihall Ett stort gym med moderna träningsmaskiner,

Läs mer

Kvinnlig hälsa i olika åldrar

Kvinnlig hälsa i olika åldrar www.formochfigur.se Mötesplatsen för kvinnor med intresse av hälsa & livsstil Kvinnlig hälsa i olika åldrar Om att bli medlem Träningen som passar oss kvinnor så bra Detta ingår i ditt medlemskap Kvinnor

Läs mer

Att leva med smärta. The Pain Toolkit En verktygslåda för smärthantering. Tips och råd om egenvård

Att leva med smärta. The Pain Toolkit En verktygslåda för smärthantering. Tips och råd om egenvård Att leva med smärta The Pain Toolkit En verktygslåda för smärthantering Tips och råd om egenvård Att leva med smärta...är en resurs för alla som lever med kronisk smärta. Kronisk smärta-kallas ofta för

Läs mer

SKANDINAVIENS ENDA HELTÄCKANDE EVENT OM EVENT

SKANDINAVIENS ENDA HELTÄCKANDE EVENT OM EVENT VÄLKOMMEN TILL ÅRETS TVÅ BÄSTA ARBETSDAGAR SKANDINAVIENS ENDA HELTÄCKANDE EVENT OM EVENT Allt handlar om att göra starka intryck - om att få människor att minnas det du vill de ska minnas. På Eventdagarna

Läs mer

Guide till dig som är. ansvarig för din förenings. gruppträning

Guide till dig som är. ansvarig för din förenings. gruppträning Guide till dig som är ansvarig för din förenings gruppträning KORPENS GRUPPTRÄNINGSSGUIDE 2 Varför denna guide? Den här guiden är främst till för dig som är gruppträningsansvarig i din förening. Kanske

Läs mer

STÄRK DITT LEDARSKAP Ledarutbildning i verkligheten.

STÄRK DITT LEDARSKAP Ledarutbildning i verkligheten. STÄRK DITT LEDARSKAP Ledarutbildning i verkligheten. I BILDAR LEDARE Nu vet jag vad det menas att vara rustad för rollen som ledare och framför allt varför det är viktigt. Chef - Apoteksbranschen De tog

Läs mer

JAG, en ent rep renör?

JAG, en ent rep renör? Ef tersom det vi gjorde var okänt för de flesta så intresserade sig många för vad vi gjorde och blev nyfikna Tove West lund, ShapeUp Club JAG, en ent rep renör? Många inbillar sig att det är SVÅRT att

Läs mer

Målsättning och motivation EN HÄLSOMANIFESTATION FÖR ALLA I TÄBY! Pigg hjärna och kropp på äldre dar. Fysisk aktivitet en billig hälsoinvestering

Målsättning och motivation EN HÄLSOMANIFESTATION FÖR ALLA I TÄBY! Pigg hjärna och kropp på äldre dar. Fysisk aktivitet en billig hälsoinvestering friska täby dagarna OMSLAG 25 26 APRIL, NYA UTETORGET, TÄBY CENTRUM Pigg hjärna och kropp på äldre dar EN HÄLSOMANIFESTATION FÖR ALLA I TÄBY! Målsättning och motivation Fysisk aktivitet en billig hälsoinvestering

Läs mer

Ledarskapsprogrammet. Mästarskaparna Lär dig framgångsrika beteenden

Ledarskapsprogrammet. Mästarskaparna Lär dig framgångsrika beteenden Ledarskapsprogrammet Många menar att NLP är det bästa man kan hitta inom chefsutveckling. Det tror vi är en bra grund för framgångsrikt ledarskap. Läs här om alla verktyg du kommer lära dig. Genom hela

Läs mer

Steg 1 Kurs i laserterapi Steg 1 Kurs i laserterapi Utbildnings Guiden Kvalitet är vårt Steg 2 Kurs i laserterapi Axelsons Tider & Priser

Steg 1 Kurs i laserterapi Steg 1 Kurs i laserterapi Utbildnings Guiden Kvalitet är vårt Steg 2 Kurs i laserterapi Axelsons Tider & Priser Team Axelsons Kvalitet är vårt varumärke! Utbildnings Guiden Axelsons Tider & Priser Våren 2015 Dansa dig frisk, glad & smart! 10 % rabatt Hej HJÄRNA! Pillerparadoxen Massage vid Medelhavet Lymfmassagen

Läs mer

för avancerad självkännedom

för avancerad självkännedom M U L L I N G S T O R P KURSGÅRD AB för avancerad självkännedom Otto Runmark Mullingstorps ledning Jag tycker det är viktigt att ett sådant här ställe finns där människor ges en möjlighet att kunna växa

Läs mer

För en skola med hjärtat. #skolvåren

För en skola med hjärtat. #skolvåren För en skola med hjärtat #skolvåren För en skola med hjärtat Välkommen till #afkhuddinge - För en skola med hjärtat Vad ska vi med skolan till? Eller som Back Office #skolvåren envisats med att uttrycka

Läs mer

Parallella Extra Inkomster

Parallella Extra Inkomster Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter

Läs mer

EN GUIDE FRÅN LIVSHANDBOKEN.SE

EN GUIDE FRÅN LIVSHANDBOKEN.SE EN GUIDE FRÅN LIVSHANDBOKEN.SE Stärk din motivation 34 coachande sidor: Väck drivkraften som tar dig i mål 2 Innehållsförteckning Om författaren...3 Inledning... 4 1. Välj en kristallklar målbild...5 2.

Läs mer

Ledarnas kurser och seminarier Hösten 2012

Ledarnas kurser och seminarier Hösten 2012 Ledarnas kurser och seminarier Hösten 2012 Kostnadsfria kurser för dig som är medlem i Ledarna Heldag 09.00-16.00 (om inget annat anges) Arbetsrätt Coaching Som chef har du skyldighet att följa gällande

Läs mer