Bovärd (samt Kiosk/Bovärd) på Skallbergsskolan

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bovärd (samt Kiosk/Bovärd) på Skallbergsskolan"

Transkript

1 Bovärd (samt Kiosk/Bovärd) på Skallbergsskolan Arbetsuppgifter: * Representera Västerås Innebandyförening (Läs Välkomna som bovärdar ): - Det kommer vara 3 st. lag som övernattar fördelat på 5 st. klassrum (Läs även Ritning ). * Incheckning (Läs även Incheckning och utcheckning ): - Stressa inte om det kommer flera lag samtidigt utan ta ett lag i taget. - En kvittens ska fyllas i av lagledaren innan dem får tillgång till rummet. - Be att få en deltagarlista med spelare & ledare som ska övernatta och kontrollräkna. (sätt sedan in deltagarlistan i boendepärmen) - Dela ut lagpåsen till det incheckande laget men kontrollräkna först deltagarkorten. (om det saknas deltagarkort så hänvisa lagledaren till Service center på ABB Syd) - När ovanstående är klart följer man med laget till rätt rum. * Nattpasset: - Under nattpasset ska man vara tillgänglig ifall det är något som händer. - Inget ansvar för bevakning eller liknande finns, vill man sova så får man det. (säng/madrass eller liknande finns inte på plats utan måste i så fall tas med av en själv) * Utcheckning (Läs även Incheckning och utcheckning ): - Stressa inte om det kommer flera lag samtidigt utan ta ett lag i taget. - Den ledare som checkade in är den som ska checka ut. * Kiosk (Läs även Kiosk ): - Vi kommer bara att ha en liten kiosk, dvs. ej korv, toast eller liknande. - Allt till kiosken kommer att levereras till det första passet av kontaktperson och allt överblivet från kiosken kommer att lämnas tillbaka av kontaktperson. * Underhållsstädning (Läs Städning av skolans lokaler ): Special för dem som har det allra första passet (kontaktperson kommer också att delta): * Etablera kiosken som ska finnas på skolan. * Märk upp dem rum som ska nyttjas till övernattning med rätt lagnamn. * Märk upp entréer med vimplar och skyltar. * Kontrollera så att tillräckligt med städutrustning, toapapper osv. finns på plats. Special för dem som har det allra sista passet (kontaktperson kommer också att delta): * Skolan ska återställas till det skick den var i inför det allra första passet. * Överblivet från kiosk ska packas ihop med vimplar och skyltar. Övrigt: * Ytterdörren ska hållas låst för att hindra obehöriga från att komma in i skolan. (från kiosken så är det uppsikt över entrén så att man kan öppna åt dem som ska in) * Viktigt att aldrig lämna ifrån sig nyckeln, följ alltid med för att låsa eller låsa upp rummen! (en nyckelkvittens-lista kommer att finnas på plats för överlämning mellan bovärdarna) * Det kan ske brandinspektioner så därför är det viktigt: att utrymningsvägar inte är blockerade, att man känner till vart återsamlingsplatsen finns och att det är rätt antal sovande i rummen. * På skolan finns det en boendepärm som innehåller all information som kan behövas.

2 MälarenergiCup Sveriges roligaste innebandycup Välkomna som bovärdar Mälarenergi Cup är Sveriges Roligaste Cup och det är viktigt för oss alla som arbetar under cupen att se till att alla trivs. Mälarenergi Cup är kända för att vara den bästa cupen då vi alltid är trevliga och glada i mötet med alla gäster och gästande lag. Som bovärdar är ni en av cupens viktigaste personer. Ni möter våra gästande lag och är ansiktet utåt för Mälarenergi Cup och Västerås Innebandy. Uppdraget som bovärdar präglas av service och fixaranda. Det är också viktigt att ni syns ordentligt genom att använda arbetskläderna för cupen. Förutom att ni har i uppgift att ta emot gästande lag och se till att de trivs på detta boende ingår det andra uppgifter såsom kioskförsäljning, informatör om alla möjliga tänkbara frågor som kan uppstå när våra gästande lag behöver er hjälp för att ta sig igenom denna cup helg. En annan viktig sak är att ni som bovärdar också är en viktig del av tryggheten för gästande lag. Här uppträder vi professionellt och tar vårt ansvar och gör klart alla våra arbetsuppgifter. Ibland möter vi människor som är upprivna och irriterade. Här gör vi vårt bästa för att lyssna och hjälpa till så gott vi kan. Tack för att ni ställer upp och bygger en positiv image av varumärket Mälarenergi Cup i mötet med våra gästande lag, domare, media, publik och klubbens sponsorer! Västerås Innebandy Ungdom & Mälarenergi AB i Västerås

3 Alunda IBF F09-10 Alunda IBF F09-10 = LÅST

4 PLATS FÖR NATTPERSONAL OCH STÄD PLATS FÖR KIOSK Örby IS F09-10 Örby IS F09-10 GGIK P09-10 * IN- OCH UTGÅNG = LÅST * Okej med Max 16 personer enligt Cupansvarig (Jayjay McGregor).

5 MälarenergiCup Sveriges roligaste innebandycup TIDER FÖR INCHECKNING VID ANKOMST OCH UTCHECKNING VID AVFÄRD Lagen kommer att checka in på skolan under fredag eller lördag beroende på om det är en skola för tävlande lag eller kämpande lag. TÄVLANDE (12-16år): Tidigast ankomst (incheckning) till logi är fredag kl. 17:30. KÄMPANDE (8-11år): Tidigast ankomst (incheckning) till logi är lördag kl. 08:00. Senast avresa (utcheckning) från logi är söndag kl. 14:00. Vid ankomst: - Varje lag ska skriva under en städkvittens och erlägga 500 kronor i deposition. Lägg pengarna i ett kuvert med lagets namn. Se flik 14 i pärmen. - Dela ut logiregler till laget. - Följ med laget till deras rum. Ta ett foto med din telefon och uppmana lagledaren att också ta ett foto av klassrummet. Påtala vikten att laget själva återställer ordningen i klassrummet innan avfärd. - Påtala vikten att inte tappa bort Deltagarkortet, fungerar som på boendet, entré vid frukost, entré vid lunch och middag. Fungerar som entrébiljetter på bussar, disco och badhus. (Gäller ej som entré på Kokpunkten) Vid utcheckning: - Vid utcheckning skall besiktning genomföras i klassrummet där laget har bott. Fråga om man känner till om något har gått sönder under vistelsen. - Stäm av med laget att klassrummet återställts i befintligt skick. - Jämför med bilden som ni tog vid incheckningen för att återställa klassrummet. Återbetala depositionen på 500 kronor om allt ser bra ut.

6 MälarenergiCup Sveriges roligaste innebandycup Kioskinformation Alla som arbetar i kiosken ska ha läst den här informationen. OBS! Kiosk och boendepersonal ska hämta kioskvaror, totalt 2-4 flyttlådor samt växelkassa torsdag dagen innan cupen mellan kl eller fredag cup start kl på lagret vid ABB Syd. MED TAG KYLVÄSKOR OCH KYLKLAMPAR TILL LOGIKIOSKERNA. KYLKLAMPARNA BEHÖVER BYTAS UT MED JÄMNA MELLANRUM! Tänk på: - Placera ut kioskskyltar och rita gärna pilar så alla hittar till er kiosk. Det är bara tillåtet att sälja de varor som vi lämnar ut via kioskgruppen. - Håll rent och snyggt runt er kiosk med hjälp av rengöringsspray samt torkpapper. - Tänk på hygienen, använd plasthandskarna. TILL ALLA STORA KIOSK: Servera korv/toast/smörgåsar som du själv vill bli serverad. - Inget ledar- eller funktionärsfika enligt arrangören. Betalning Kontant Betalning Det går att betala med kontant till vad man vill köpa på skolorna. Vi kommer inte ha så mycket i växelkassa i kiosken men tar emot betalning. När ni har fått in pengar som ni kan avvara ska det läggas i de utlämnade kuverten och förvaras på ett säkert sätt. Beloppen ska vara antingen 2500 kr, 5000 kr eller kr/kuvert. Skicka inte in några andra belopp! KORT och SWISH SWISH kan man betala på alla skolor. KORT betalning kan man betala med på Klövernhallen, Bombardier Arena och ABB syd.

7 Påfyllning av varor Påfyllning sker endast vid behov. Det är viktigt att ni kontrollerar vad ni komma att behöva! Helt ok om det säljs slut på skolorna lördag kväll. Ta inte in en ny leverans om ni inte tror ni kommer att sälja slut på det. Det blir mindre att lämna tillbaka på söndag. Beställningarna ska vara inringad: LÖRDAG Senast kl 12:00. leverans sker på eftermiddag om det behövs Hämtning av pengar: Hämtning av pengar från kassan kommer att ske endast om det behövs ring till SERVICE CENTER om det behövs hämtning. 1. När ni har fått in pengar som ni kan avvara ska det läggas i de utlämnade kuverten och förvaras på ett säkert sätt. Beloppen ska vara antingen 2500 kr, 5000 kr eller kr/kuvert. Skicka inte in några andra belopp! 2. Märk med spelhall/logi, datum, tid, underskrift och summa. Kuvert får bara lämnas ut till den namngivna personen. Kräv ALLTID legitimation! När arenan stängs för kvällen och kiosken ska användas dagen efter, ansvarar ni för att varor och pengar hanteras på ett säkert sätt under natten. Kioskerna vid logierna ska hållas öppna även under natten, När kioskerna ska plockas ned i slutet av cupen ska ni: 1. Inventera era varor och annat material ni har fått utlämnat och för in det på er återlämningslista. 2. Göra rent och snyggt efter er. 3. Lämna åter allt tillsammans med er kassa till mottagare vid ABB Syd. Logier: söndag kl Spelarenor: söndag kl (Ej Klöverhallen) Alla obrutna förpackningar går att lämna tillbaka. På söndag sälj alla kioskvaror till 50%. Stor tack för Er hjälp att genomföra MälarengergiCup! Utan Er vore det inte möjligt för VIB att arrangera denna stora innebandycup.

8 MälarenergiCup Sveriges roligaste innebandycup Städning av skolans lokaler Uppmaning till er som är boendevärdar på den här förläggningen Vid otillräcklig städning kan förläggningen kräva om städning av Västerås Innebandy Ungdom eller kräva ersättning för egen utförd städning. Det är en kostnad på 3,000 kronor. Låt oss istället behålla dessa pengar i föreningen och lämna förläggningen i ett välstädat skick. Städningen skall utföras av boendevärdarna under tiden som Mälarenergi Cup pågår och efter att utcheckningen av lag är avslutad. Städmaterial såsom sopborste, toapapper, städskyffel, svabb, hink finns oftast på skolan. Prata med skolans vaktmästare så visar han/hon er vart städskrubben finns. Vid avsaknad av toapapper, städhandskar, rengöringsmedel, trasor, soppåsar mm kontakta Service & Logistik funktionen för att beställa med nästa leverans. Telefonnummer finns under fliken; Telefonnummer. Städning av lokalerna innebär att med jämna mellanrum och vid behov: - Tömma papperskorgar löpande. - Städa samtliga toaletter i skolbyggnaden och gymnastiksalen enligt städschema. (Markeras på städschema från Mälarenergi AB) - Städa golven på de offentliga ytorna genom att sopa av och vid behov svabba av golven. (Korridorer, ljushall, uppehållsrum, gymnastiksalar mm) - Klassrummen skall städas ut av lagen själva och därefter ska skolvärden gå igenom klassrummen en gång innan man stänger klassrummet. - Boendevärden under cupen lämna över soppåsar till logistiksgruppen. Söndag efter stängningen skall kvarvarande sopor transporteras av boendevärdar till närmaste sopcontainer som finns på ABB Syd. - Klassrumsskyltarna med lagens namn skall tas bort från varje klassrum. - Vid upptäckten av skadegörelse som skett under Mälarenergi Cup skall detta informeras till Service och Logistik vid överlämning av kvarvarande saker såsom soppåsar och sortiment från kiosken på söndagen.

Köket. Om du jobbar i köket har du följande uppgifter:

Köket. Om du jobbar i köket har du följande uppgifter: Köket Om du jobbar i köket har du följande uppgifter: Hjälpa till med att förbereda matserveringen. Köksansvariga Carina J (0702390425) informerar er på plats vad hon behöver hjälp med. Ställa fram / Servera

Läs mer

Till Dig som står i Nässjö HC Kiosken!

Till Dig som står i Nässjö HC Kiosken! Till Dig som står i Nässjö HC Kiosken! Kiosken drivs av Nässjö HC tillsammans med dess medlemmar. Kiosken är en del av den service som vi ger till besökare i hallen och våra egna medlemmar. Dessutom ger

Läs mer

INFORMATION TILL MATCHVÄRDAR

INFORMATION TILL MATCHVÄRDAR Före match Väska med nycklar, kassaskrin samt denna pärm hämtas på Masens spel tidigast på fredagen före match. Vid ankomst till hallen. Titta över alla utrymmen enligt lappen Checklista för städning flik

Läs mer

SKOLA GENERELL

SKOLA GENERELL Kortfattad beskrivning av arbetsuppgifterna i Umeå Fotbollsfestival SKOLA GENERELL - 2016 Version: 2015-09-30 Sammanfattning uppgiften Ta hand om lag som bor på skolan. Lagen får inte egen nyckel, utan

Läs mer

För att er vistelse i Eskilstuna skall bli så bra som möjligt så skickar vi över lite information om cupen, tider, platser mm.

För att er vistelse i Eskilstuna skall bli så bra som möjligt så skickar vi över lite information om cupen, tider, platser mm. Välkommen till RekarneCupen 2017 Hej och välkommen till RekarneCupen den 3-5/11 2017. Vi hoppas det skall bli en trevlig cup med fartfyllda matcher och fair play. Aktuellt spelprogram och mer information

Läs mer

Vi i Skövde Dukes välkomnar spelare, lagledare, coacher, föräldrar och publik till Dukes Tourney 2017!

Vi i Skövde Dukes välkomnar spelare, lagledare, coacher, föräldrar och publik till Dukes Tourney 2017! 2017 Välkommen Vi i Skövde Dukes välkomnar spelare, lagledare, coacher, föräldrar och publik till Dukes Tourney 2017! Turneringen började 1993 som en seniorturnering och är nu inne på sitt 25 år. I år

Läs mer

Öppettider Kiosken Fanna IP V. 33 LAG = F-04, P-03, P-04

Öppettider Kiosken Fanna IP V. 33 LAG = F-04, P-03, P-04 Öppettider Kiosken Fanna IP V. 33 LAG = F-04, P-03, P-04 Öppettider är endast cirkatider, vi har självfallet öppet så länge det pågår aktivitet på planerna. Kiosken ska öppnas 30 minuter innan aktiviteten

Läs mer

Till alla berörda. Så ett stort tack till just DIG för ditt bidrag! //FHC Styrelse. Dokumenttitel: Caféinstruktion Dokumentstatus: Utkast

Till alla berörda. Så ett stort tack till just DIG för ditt bidrag! //FHC Styrelse. Dokumenttitel: Caféinstruktion Dokumentstatus: Utkast Niklas/208 0 25 (6) Till alla berörda Fotskäls HC är en ideell förening och ingen vinstdrivande organisation, så ett steg i att få ekonomiskt stabilitet likväl som en god service under träning och match

Läs mer

Till dig som står i Nässjö HC kiosken

Till dig som står i Nässjö HC kiosken Till dig som står i Nässjö HC kiosken Kiosken drivs av Nässjö HC:s medlemmar. Kiosken är en del av den service som vi ger till olika nyttjare i ishallen, besökare och inte minst våra egna medlemmar. Dessutom

Läs mer

Information Mora Kniv Cup november U14 lag

Information Mora Kniv Cup november U14 lag Information Mora Kniv Cup 2016 4 6 november U14 lag Välkomna till Mora IK! Hej! Här kommer lite information runt cupen. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er! Vid ankomst till Ishallen ber vi er

Läs mer

INFORMATION OM ALMTUNA KIOSKEN

INFORMATION OM ALMTUNA KIOSKEN INFORMATION OM ALMTUNA KIOSKEN Alla lagen med spelare och föräldrar har under många år gjort en stor insats för sitt lag och föreningen genom att jobba i kiosken. Nedan finns en guide och tips för vad

Läs mer

BRÄNTBERGSSKOLAN

BRÄNTBERGSSKOLAN Kortfattad beskrivning av arbetsuppgifterna i Umeå Fotbollsfestival BRÄNTBERGSSKOLAN - 2016 Version: 2015-09-30 Sammanfattning Ta hand om lag som bor på skolan. Lagen får inte egen nyckel, utan de som

Läs mer

Borås Gymnastiksällskap och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL. SM I TRUPPGYMNASTIK 4-6/7 2014 i Borås

Borås Gymnastiksällskap och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL. SM I TRUPPGYMNASTIK 4-6/7 2014 i Borås Borås Gymnastiksällskap och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig Information Information och upplysningar lämnas av: Email: tavling@borasgs.se Hemsida: www.borasgs.se Telefon: 033 15 74

Läs mer

Välkomna till Coop Forum Cup 2012, Sveriges närmaste innebandycup!

Välkomna till Coop Forum Cup 2012, Sveriges närmaste innebandycup! Välkomna till Coop Forum Cup 2012, Sveriges närmaste innebandycup! Vi i Skövde Innebandyförening vill hälsa er varmt välkomna till Skövde och Coop Forum Cup. Vi är väldigt stolta över att så många kommer

Läs mer

Vi närmar oss Special Olympics Games 2016!

Vi närmar oss Special Olympics Games 2016! Vi närmar oss Special Olympics Games 2016! I dag är det bara 21 dagar kvar tills Special Olympics Games invigs Översikt tider Special Olympics Games FREDAG 3/6 Registreringen startar 14:00! Plats: Heden,

Läs mer

Cafeteria + lätt städning dagtid

Cafeteria + lätt städning dagtid Cafeteria + lätt städning dagtid (OBS! Toaletter under dagtid Fredag 28 februari 08-11:30 David (0706-383050 KAIK, Helen Johansson 0104362479 11:30-15 Petter (0709-530074 15-18:30 (+ städning av pentry

Läs mer

Rutiner för ansvariga från fotbollsektion/styrelse

Rutiner för ansvariga från fotbollsektion/styrelse Rutiner för ansvariga från fotbollsektion/styrelse Fredag 1. Ta kontakt med kansliet redan på fredag för att få nycklar, växelkassa samt instruktion om var lagret finns. På Muskötens baksida, i förvaringsutrymmet

Läs mer

L a t h u n d. för hallvärdskapet i Wallenstamhallen, Mölnlycke IH och Café Redfox

L a t h u n d. för hallvärdskapet i Wallenstamhallen, Mölnlycke IH och Café Redfox L a t h u n d för hallvärdskapet i Wallenstamhallen, Mölnlycke IH och Café Redfox Vad innebär hallvärdskapet och vad är syftet med det? Pixbo Wallenstam har ett avtal med kommunen som ger oss rätt att

Läs mer

Öppettider Kiosken Fanna IP V. 23 LAG = P-06

Öppettider Kiosken Fanna IP V. 23 LAG = P-06 Öppettider Kiosken Fanna IP V. 23 LAG = P-06 Öppettider är endast cirkatider, vi har självfallet öppet så länge det pågår aktivitet på planerna. Kiosken ska öppnas 30 minuter innan aktiviteten börjar och

Läs mer

USM Simhopp Lund maj 2017

USM Simhopp Lund maj 2017 USM Simhopp Lund 26-28 maj 2017 Välkomna till Lund Simklubben Poseidon och Svenska Simförbundet hälsar deltagare och ledare välkomna till Ungdoms-SM i simhopp. Vi hoppas att våra gäster kommer att trivas

Läs mer

Besök gärna vår hemsida där det senaste angående tävlingen står.

Besök gärna vår hemsida   där det senaste angående tävlingen står. PM 2 Dackegymnasterna Växjö och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL Rikscupen 3 och Rikscupen Herrar den 29-30 november i Växjö Information Information lämnas av: Dackegymnasternas

Läs mer

KÅRHUS ÖRAT, PLAN 10 NYTTJANDERÄTTSVILLKOR. 3 Efter festen 3:1 Städning 3:2 Utcheckning 3:2:1 Skador 3:2:2 Fakturering

KÅRHUS ÖRAT, PLAN 10 NYTTJANDERÄTTSVILLKOR. 3 Efter festen 3:1 Städning 3:2 Utcheckning 3:2:1 Skador 3:2:2 Fakturering NYTTJANDERÄTTSVILLKOR KÅRHUS ÖRAT, PLAN 10 1 Före festen 1:1 Bokning 1:1:1 Vem kan boka? 1:1:2 Kostnader 1:1:3 Avbokning 1:2 Incheckning 1:3 Ljud/Ljus 1.3.1 Porslin 2 Under festen 2:1 Lokal 2:1:1 YtterÖrat

Läs mer

Ordningsregler för området Stora Segerstad Naturbrukscentrum

Ordningsregler för området Stora Segerstad Naturbrukscentrum Ordningsregler för området Stora Segerstad Naturbrukscentrum Gäller från och med januari 2019 Du visar hänsyn mot elever och personal och respekterar att alla inte tycker som du. Du använder ett vårdat

Läs mer

BÄSTA KIOSKMEDARBETARE!

BÄSTA KIOSKMEDARBETARE! BÄSTA KIOSKMEDARBETARE! För att förhoppningsvis underlätta för er och även för administrationen på kansliet har några nya rutiner och blanketter tagits fram under förra säsongen. I och med ombyggnationen

Läs mer

Bekräftelse nr 1 2015

Bekräftelse nr 1 2015 Bekräftelse nr 1 2015 Det är en glädje för oss att bekräfta att vi har tagit emot er anmälan och att ni har kommit med till den 26:e upplagan av Piteå Summer Games. Mångfalden av turneringens deltagare

Läs mer

INFORMATION TILL VECKOANSVARIGA FÖRÄLDRAR I KIOSKEN

INFORMATION TILL VECKOANSVARIGA FÖRÄLDRAR I KIOSKEN INFORMATION TILL VECKOANSVARIGA FÖRÄLDRAR I KIOSKEN Kioskpärm, växelkassa och nyckel hämtas hos Åsa Fröjd på Berggatan 12 på tisdagar mellan 17-18 och lämnas tillbaka veckan efter samma tid. De veckor

Läs mer

LOGI - PM. Vallentuna gymnasium 2015. Välkommen till Vallentuna kommun! Logi i skolsal i Vallentuna gymnasium, fredagen den 9 okt söndagen den 11 okt

LOGI - PM. Vallentuna gymnasium 2015. Välkommen till Vallentuna kommun! Logi i skolsal i Vallentuna gymnasium, fredagen den 9 okt söndagen den 11 okt LOGI - PM Vallentuna gymnasium 2015 Välkommen till Vallentuna kommun! Logi i skolsal i Vallentuna gymnasium, fredagen den 9 okt söndagen den 11 okt ADRESS: Vallentuna gymnasium, Gymnasievägen 4, 186 86

Läs mer

Matchschema/Kuvert/Kvittenser

Matchschema/Kuvert/Kvittenser Innehåll 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Information för kiosken Kassaredovisning När något är slut/saknas Öppettider Kioskschema Information domararvode Telefonlista- ansvariga Information funktionärsschema Prislistor

Läs mer

Arbetsbeskrivning. FC Helsingborg. Arrangemang

Arbetsbeskrivning. FC Helsingborg. Arrangemang Arbetsbeskrivning FC Helsingborg Arrangemang Allmän information SAMTLIGA funktionärer ska använda ingången till B- och C-hallen, som ligger mittemot ishallen. Där finns incheckningen placerad. Funktionärsrummet

Läs mer

Välkommen till Lilla SCA-dagen. 29 Oktober 2016 för -08

Välkommen till Lilla SCA-dagen. 29 Oktober 2016 för -08 Välkommen till Lilla SCA-dagen 29 Oktober 2016 för -08 Välkomna till Lilla SCA-dagen 2016, Vi hoppas att ni och era spelare kommer att ha en riktigt rolig och minnesvärd dag under Lilla SCA-dagen. Ett

Läs mer

Det är mycket viktigt att alla berörda blir informerade om pärmen, där finns nästan svar på alla frågor. STÄDNING

Det är mycket viktigt att alla berörda blir informerade om pärmen, där finns nästan svar på alla frågor. STÄDNING 1 ÖPPNING I caféet finns kyl och förråd märkt WINGS. I köket finner man allt för att caféet ska fungera. Sätt på kaffe det första ni gör! På nyckelknippan, som hänger till höger på väggen innanför dörren

Läs mer

Det krävs att alla är med och jobbar dels för föreningen och även för det egna laget. Intäkter tillfaller både lagen som arrangerar och föreningen.

Det krävs att alla är med och jobbar dels för föreningen och även för det egna laget. Intäkter tillfaller både lagen som arrangerar och föreningen. 1 (9) Anordna MSSK dagen MSSK dagen är en föreningsdag där alla sektioner ska vara med för att vi som klubb ska kunna visa upp alla vi som är medlemmar. Att visa upp föreningen för de som inte är våra

Läs mer

KONTAKTPERSON Martin Westerberg, MOBIL: Vid frånvaro meddelas Martin så tidigt som möjligt.

KONTAKTPERSON Martin Westerberg, MOBIL: Vid frånvaro meddelas Martin så tidigt som möjligt. KB:s ÅRLIGA JULGRANSFÖRSÄLJNING ICA Maxi Lindhagen är en av KB:s största sponsorer och inför varje jul säljer vi julgranar vars vinst oavkortat går till Karlbergs BK. Vi som säljer kommer från A-laget,

Läs mer

Handledning för arrangör av Regionslägret

Handledning för arrangör av Regionslägret Handledning för arrangör av Regionslägret Förord Grundiden med Regionslägret är att det skall vara ett socialt läger med kvalificerad träning för respektive distrikts 5 bästa killar respektive tjejer det

Läs mer

Västerås Gymnastikförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté VÄLKOMNAR ER TILL. JSM den 3-4:e december 2011 Bombardier Arena, Västerås

Västerås Gymnastikförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté VÄLKOMNAR ER TILL. JSM den 3-4:e december 2011 Bombardier Arena, Västerås PM1 Västerås Gymnastikförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté VÄLKOMNAR ER TILL JSM den 3-4:e december 2011 Bombardier Arena, Västerås Information Information kan fås av: Tävlingsansvarig

Läs mer

Föreningshuset Gasellen Hellbergssalen

Föreningshuset Gasellen Hellbergssalen Föreningshuset Gasellen Hellbergssalen Hyresvillkor upprättade 2015-02-17. Fastställda av styrelsen för HSB brf. Gasellen per den 2015-04-14. 1 Bokning av lokalen Hellbergssalen Hyresvillkor för Hellbergssalen

Läs mer

MANUAL FÖR. IFK:s KIOSK KIP. Samarbetespartners

MANUAL FÖR. IFK:s KIOSK KIP. Samarbetespartners MANUAL FÖR IFK:s KIOSK KIP Samarbetespartners 2 Innehåll 1. Inledning 2. Förberedelser inför kiosk helg 3. Kassa, inventeringslappar, nycklar m.m. 4. Vad gör jag först när jag kommer? 5. Parkering 6. Passerkort/

Läs mer

I guiden hittar du information om tider, platser och annat som vi på Ransberg står för.

I guiden hittar du information om tider, platser och annat som vi på Ransberg står för. Scoutens guide till FM på Scout Camp Ransberg Varmt välkommen till förbundsmöte på Scout Camp Ransberg. Om en vecka är det dags för sommarens stora event. Det är första gången vi har förbundsmöte på sommaren

Läs mer

KÅRHUS ÖRAT, PLAN 10 NYTTJANDERÄTTSVILLKOR. 3 Efter festen 3:1 Städning 3:2 Utcheckning 3:2:1 Skador 3:2:2 Fakturering

KÅRHUS ÖRAT, PLAN 10 NYTTJANDERÄTTSVILLKOR. 3 Efter festen 3:1 Städning 3:2 Utcheckning 3:2:1 Skador 3:2:2 Fakturering NYTTJANDERÄTTSVILLKOR KÅRHUS ÖRAT, PLAN 10 1 Före festen 1:1 Bokning 1:1:1 Vem kan boka? 1:1:2 Kostnader 1:1:3 Avbokning 1:2 Incheckning 1:3 Ljud/Ljus 1.3.1 Porslin 2 Under festen 2:1 Lokal 2:1:1 YtterÖrat

Läs mer

Matchschema/Kuvert/Kvittenser

Matchschema/Kuvert/Kvittenser Innehåll 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Information för kiosken Kassaredovisning När något är slut/saknas Öppettider Kioskschema Information domararvode Telefonlista- ansvariga Information funktionärsschema Prislistor

Läs mer

Tävlingsinstruktioner Stjärntävling/A-tävling. Utgåva 2016

Tävlingsinstruktioner Stjärntävling/A-tävling. Utgåva 2016 Tävlingsinstruktioner Stjärntävling/A-tävling Utgåva 2016 Sekretariat (1 pers/pass) Tävlingsdagen Ankomst 7.15 Bygg tävlingens datornätverk i ishallen Starta upp online nätverket Slutet dag 1 Spara alla

Läs mer

Lathund - Anordna cup prova på 7-manna

Lathund - Anordna cup prova på 7-manna 1 (8) Lathund - Anordna cup prova på 7-manna Arrangerande lag är äldsta 5-manna lag som ska pröva på 7-manna. Förslag är att flickor arrangerar pojkarnas cupdag och vice versa. Detta bestäms på det första

Läs mer

AprilCupen april 2019 Lassarinken, Ulricehamn. Arrangörer Västergötlands Ishockeyförbund och Ulricehamns IF

AprilCupen april 2019 Lassarinken, Ulricehamn. Arrangörer Västergötlands Ishockeyförbund och Ulricehamns IF AprilCupen 2019 5-7 april 2019 Lassarinken, Ulricehamn Arrangörer Västergötlands Ishockeyförbund och Ulricehamns IF Spelordning AprilCupen 5-7 april 2019 Dag Tid Hemmalag Bortalag Fredag 10:00 Göteborg

Läs mer

Sökregister A-Ö. A Ankomst (Säkerhet)

Sökregister A-Ö. A Ankomst (Säkerhet) Sökregister A-Ö I detta register blir du hänvisad vidare för att läsa mer om det du efterfrågar. Parentesen efter sökordet anger i vilket dokument på My Team Info som du hittar mer information. Ibland

Läs mer

Från A till Ö 2015. En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsdagarna.

Från A till Ö 2015. En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsdagarna. Från A till Ö 2015 Ansvarig person En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsdagarna. Barn Mässområdet är en arbetsplats under uppbyggnadstiden, stora fordon

Läs mer

Anmäl ditt lag på kaik.se/ cuper

Anmäl ditt lag på kaik.se/ cuper VÄLKOMMEN till Katrineholm Handboll Cup för BCD-ungdom som spelas lördag 18 april och söndag 19 april 2015 i Katrineholm. En av Sveriges populäraste cuper för ungdomar mellan 10 och 15 år. FAKTA Alla matcher

Läs mer

PM 1. GK Engelholmsgymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL

PM 1. GK Engelholmsgymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL PM 1 och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL UT Riksfinal Den 15-17/4 i Ängelholm på Lingvallen Information Information och upplysningar lämnas av: Christel Attermalm Tel:

Läs mer

PM Unionsmatchen 2013 Preliminärt tidsprogram

PM Unionsmatchen 2013 Preliminärt tidsprogram PM Unionsmatchen 2013 Preliminärt tidsprogram Fredag 7 juni 17.00 Logi öppnar Deltagarkuvert med nummerlappar, PMmm finns vid entrén till Fässbergsgymnasiet 17.00-20.00 Träningskontroller med Sportident

Läs mer

Välkommen till U

Välkommen till U Välkommen till U-12 2019-03-23 Ishallar Här kommer lite information om de olika hallarna där matcherna skall spelas. Tänk på att klä er varmt och efter väderleken. 3 4 Mimer Hallen: Inomhusrink /träningshall

Läs mer

PM 1. Järfällagymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL. Ungdomscupen den 17-18 november i Järfälla

PM 1. Järfällagymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL. Ungdomscupen den 17-18 november i Järfälla PM1 PM 1 Järfällagymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig Information Information och upplysningar lämnas av: Isabell Cederholm Tel 08-580 368 48 E-mail kansli@jarfallagymnasterna.se

Läs mer

SAIK Cupen V ä xj ö P03 och P jul i F03 och F juli

SAIK Cupen V ä xj ö P03 och P jul i F03 och F juli SAIK Cupen 2016 Europas grönaste stad och årets idrottsstad 2013/2014 Växjö välkomnar er till årets höjdpunkt 2016. V ä xj ö P03 och P05 1 3 jul i F03 och F05 2-3 juli www.sandsbroaik.se Vi välkomnar till

Läs mer

Gästbok. Information till dig som är boende på Patienthotellet

Gästbok. Information till dig som är boende på Patienthotellet Gästbok Information till dig som är boende på Patienthotellet Innehåll 4 Receptionen 5 Hotellrummet 5 Egen medicin 6 In/Utcheckning 6 Hjälpmedel 6 Böcker och tidskrifter 6-7 Telefoni/Trådlöst Internet

Läs mer

Trelleborg Open 2014 8-9 februari. WTF - G2 & ETU A Class Tävling

Trelleborg Open 2014 8-9 februari. WTF - G2 & ETU A Class Tävling Trelleborg Open 2014 8-9 februari WTF - G2 & ETU A Class Tävling Trelleborg Open 2014 INBJUDAN Jag känner mig hedrad att än en gång kunna hälsa Er välkomna till Trelleborg. Vi bjuder alltid på det bästa

Läs mer

INFORMATION ANMÄLDA LAG. Välkommen till GloBallCup 25-28 juni 2015

INFORMATION ANMÄLDA LAG. Välkommen till GloBallCup 25-28 juni 2015 INFORMATION ANMÄLDA LAG Välkommen till GloBallCup 25-28 juni 2015 Er förening har anmält lag till GloBallCup och hälsas härmed välkommen till FN-förbundets cup för en bättre värld. Mellan torsdag 25 och

Läs mer

Praktisk information om Rädda Barnens Ungdomsförbunds FÖRBUNDSÅRSMÖTE 2013 & TIOÅRSJUBILEUM!

Praktisk information om Rädda Barnens Ungdomsförbunds FÖRBUNDSÅRSMÖTE 2013 & TIOÅRSJUBILEUM! Praktisk information om Rädda Barnens Ungdomsförbunds FÖRBUNDSÅRSMÖTE 2013 & TIOÅRSJUBILEUM! Datum: 13-15 september, 2013 Plats: Marieborgs folkhögskola, Marieborgsvägen 25 i Norrköping (karta: http://goo.gl/maps/umpuu)

Läs mer

ARVIKA CUP JUNI

ARVIKA CUP JUNI ARVIKA CUP 16-18 JUNI - ÅRETS SOMMARCUP 2017 ARVIKA CUP - ÅRETS SOMMARCUP 2017! SPELARTRUPP Victor, Christoffer, Neo, Joel, Hannes E, Arman, Julius, David, Hannes L, Ludvig L, Wilmer, Benjamin, Philip

Läs mer

Kl. 11 12 Kom och träffa Fredrik Zorro Åhlberg i M E ETING POINT och lär dig att zorra! Kl. 12:15 Vi visar damernas SM final på VIP hyllan

Kl. 11 12 Kom och träffa Fredrik Zorro Åhlberg i M E ETING POINT och lär dig att zorra! Kl. 12:15 Vi visar damernas SM final på VIP hyllan Program ABB Arena Syd Fredag 17 april Kl. 16 ABB Arena Syd slår upp portarna för årets MälarenergiCup Kl. 18 Circus Uthopia bjuder på show i M E ETING POINT Kl. 20 Circus Uthopia bjuder på show i M E ETING

Läs mer

Hej alla föräldrar, Måndag 4 januari

Hej alla föräldrar, Måndag 4 januari Hej alla föräldrar, Här kommer lite information samt bra saker att känna till inför cupen i Storvreta 4-6/1. Är det något mera ni funderar över är det bara att höra av er till någon av oss tränare. Följande

Läs mer

PM 1. Helsingborgs Turnförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL

PM 1. Helsingborgs Turnförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL PM 1 Helsingborgs Turnförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig Information Information och upplysningar lämnas av: Tina Österberg Tel 0733-013132 E-mail kansliet@turn.se Tävlings-

Läs mer

SAIK Cupen V ä xj ö P03 och P jul i F03 och F juli

SAIK Cupen V ä xj ö P03 och P jul i F03 och F juli SAIK Cupen 2016 Europas grönaste stad och årets idrottsstad 2013/2014 Växjö välkomnar er till årets höjdpunkt 2016. V ä xj ö P03 och P05 1 3 jul i F03 och F05 2-3 juli www.sandsbroaik.se Vi välkomnar till

Läs mer

2016/2017 KIOSKINSTRUKTIONER. Trosa Edanö IBK

2016/2017 KIOSKINSTRUKTIONER. Trosa Edanö IBK 2016/2017 KIOSKINSTRUKTIONER Trosa Edanö IBK Kioskansvarig i respektive lag, hämtar och lämnar nycklarna till kiosken hos hos Ulf Struwe Bronsåldersvägen 1 Vhd tele 070 683 48 43 HÄMTNING: Ring Ulf innan,

Läs mer

Kiosk & Grill guide 2019

Kiosk & Grill guide 2019 Kiosk & Grill guide 2019 1 Denna guide vänder sig till dig som förälder med barn i vår ungdomsverksamhet. Med hjälp av guiden skall du veta i god tid vilken arbetsinsats som krävs av dig i samband med

Läs mer

Sätt i svarta kontakten under bänken. Det MÅSTE alltid vara vatten över värmeslingorna i behållaren.

Sätt i svarta kontakten under bänken. Det MÅSTE alltid vara vatten över värmeslingorna i behållaren. Korvlåda Sätt i svarta kontakten under bänken Termostaten på 80ºC (knappt) Det MÅSTE alltid vara vatten över värmeslingorna i behållaren. Häll vatten i insatsen. Finns det kryddor och lagerblad lägg i

Läs mer

Cafeterian. Information till föräldrar och lagledare

Cafeterian. Information till föräldrar och lagledare Cafeterian Information till föräldrar och lagledare Uppdaterad februari 2012 Vår cafeteria Cafeterian är en samlingsplats för alla. Vi har valt att driva cafeteriaverksamheten tillsammans med er föräldrar.

Läs mer

Instruktioner café. Förberedelser för er som har första passet. Inloggningsuppgifter izettle. Användarnamn: kansli1@ifkviksjo.se

Instruktioner café. Förberedelser för er som har första passet. Inloggningsuppgifter izettle. Användarnamn: kansli1@ifkviksjo.se Instruktioner café Förberedelser för er som har första passet - Ta fram nyckelknippan i förrådet och lås upp kyl, glassbox och kaffemaskinen. Inloggningsuppgifter izettle Användarnamn: kansli1@ifkviksjo.se

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Er anmälan är bindande och ändringar kan enbart göras fram till den 7 februari.

Er anmälan är bindande och ändringar kan enbart göras fram till den 7 februari. Mässan A-Ö AVANMÄLAN Er anmälan är bindande och ändringar kan enbart göras fram till den 7 februari. Skulle företag avanmäla sig efter 7 februari debiteras UF-företaget för mässavgiften (450kr/elev). Endast

Läs mer

Här kommer en lista över ansvariga, arbetsgrupper och tillhörande ansvarsområden till Sportringen cup Cupen spelas på LF arena!

Här kommer en lista över ansvariga, arbetsgrupper och tillhörande ansvarsområden till Sportringen cup Cupen spelas på LF arena! Sportringen cup Datum: 12-14 oktober 2018 Här kommer en lista över ansvariga, arbetsgrupper och tillhörande ansvarsområden till Sportringen cup 2018. Cupen spelas på LF arena! Vi siktar självklart mot

Läs mer

Från A till Ö 2014. En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsmässan. Ansvarig person

Från A till Ö 2014. En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsmässan. Ansvarig person Från A till Ö 2014 Ansvarig person En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsmässan. Barn Mässområdet är en arbetsplats under uppbyggnadstiden, stora fordon

Läs mer

Innehållsförteckning Välkommen... 3 Mat... 4 Regler... 5 Allmän information... 6 Sjukvård... 7 Omklädningsrum... 8 Karta... 9 Boende...

Innehållsförteckning Välkommen... 3 Mat... 4 Regler... 5 Allmän information... 6 Sjukvård... 7 Omklädningsrum... 8 Karta... 9 Boende... 2013 Innehållsförteckning Välkommen... 3 Mat... 4 Mattider på skolan... 4 Mat på turneringsområdet... 4 Meny... 4 Övriga frågor... 4 Regler... 5 Allmän information... 6 Prisutdelning... 6 Lagledare...

Läs mer

Hovås Hockey Club. Välkommen till Hovås Hockeycafé. Följ anvisningarna.

Hovås Hockey Club. Välkommen till Hovås Hockeycafé. Följ anvisningarna. Välkommen till Hovås Hockeycafé Följ anvisningarna. Förberedelser -Att ta med: Vardagar: Frukt, ca 4-5 stäpplen, päron eller banan/pass + 1 pkt mjölk Helger kl.8-12: Grova frallor (4-5 st, säljs i halvor)

Läs mer

Vi ser fram emot en kul, rolig, spännande och upplevelserik vistelse i Göteborg och tänk på vi åker dit för att ha kul och spela bra innebandy.

Vi ser fram emot en kul, rolig, spännande och upplevelserik vistelse i Göteborg och tänk på vi åker dit för att ha kul och spela bra innebandy. Så närmar vi oss vårt innebandyäventyr, Gothia Innebandy Cup i Göteborg, mellan den 5 9 januari 2011. Tänk nu på att ni, både spelare och medföljande vuxna håller er friska, inte äter för mycket julmat,

Läs mer

PM 2. Helsingborgs Turnförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL

PM 2. Helsingborgs Turnförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL PM 2 PM 2 Helsingborgs Turnförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig Information Information och upplysningar lämnas av: Tina Österberg Tel 0733-013132 E-mail kansliet@turn.se

Läs mer

Rikslägret juni till 29 juni PM

Rikslägret juni till 29 juni PM Rikslägret 2018 24 juni till 29 juni PM ALLMÄN INFORMATION Söndag den 24 juni drar Rikslägret 2018 igång Sveriges största orienteringsläger. Till årets läger är ca 460 deltagare inkl. ledare anmälda. Ledarna

Läs mer

LOKALHYRA HFF Klubblokal

LOKALHYRA HFF Klubblokal LOKALHYRA HFF Klubblokal HYR HÖRBYS BÄSTA FEST OCH KONFERENSLOKAL. LUFTIGA 120 KVADRATMETER FÖR 10-100 PERSONER. NYLAGT TÅLIGT PARKETTGOLV. BILDKANON OCH FILMDUK FINNS. FUNKTIONELLT KÖK MED SPIS, UGN,

Läs mer

Ö-Bollen 2015 OBK F04

Ö-Bollen 2015 OBK F04 Ö-Bollen 2015 OBK F04 Vi i år anmält 3 lag. 2 lag spelar på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Detta för att undvika att alla lagen hamnar på alla slutspelshalva. Dock håller vi ihop hela truppen från

Läs mer

Barndygn med pilgrimsbarnsinriktning

Barndygn med pilgrimsbarnsinriktning Barndygn med pilgrimsbarnsinriktning Med sång och gång blir allting roligt! HÄNG MED! Den 6 7 oktober 2018 bjuder vi in till ett lägerdygn på Tunabergsskolan i Uppsala för dig som är 6 12 år. Lägret vänder

Läs mer

Hälsar alla hjärtligt välkomna till YARA CUP

Hälsar alla hjärtligt välkomna till YARA CUP Hälsar alla hjärtligt välkomna till YARA CUP 13-15/3-2015 Välkomna till Köping och YARA cup 2015 YARA cup 2015 spelas den 13-15 mars och vi håller som vanligt till på Kristenlunds sportfält där ishallen

Läs mer

Manual Kiosk/Cafeteria Eskilstuna Linden Hockey

Manual Kiosk/Cafeteria Eskilstuna Linden Hockey Manual Kiosk/Cafeteria Eskilstuna Linden Hockey Innehållsförteckning 1. Allmän information, öppettider mm. 2. Checklista vid öppning av cafeteria 3. Instruktion pengahantering/kassaapparat 4. Instruktion

Läs mer

PM 1. Järfällagymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL. Riksmästerskapen 1 den 23-24 maj i Järfälla

PM 1. Järfällagymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL. Riksmästerskapen 1 den 23-24 maj i Järfälla PM 1 Järfällagymnasterna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig Information Information och upplysningar lämnas av: Isabell Cederholm och Maria Blomqvist Tel 08-580 368 48 E-mail kansli@jarfallagymnasterna.se

Läs mer

KDFF till Ishöj 25 28 juli 2013

KDFF till Ishöj 25 28 juli 2013 Hej, Här kommer nyttig och viktig information inför kommande cup-läger i Ishöj. Spelare och ledare åker tillsammans färja/tåg/buss till och från Ishöj. Biljetter fås vid samlingen 25/7 och inför avresa

Läs mer

Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad

Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté välkomnar dig till Rikstruppen 2 och Rikscupen Mixed 3-4/5 i Halmstad PM 1 Information Information och upplysningar lämnas av vår tävlingskommitté eller kansliet.

Läs mer

Inbjuder till Rallarcupen 2006 All Helgonahelgen 3-4-5/11

Inbjuder till Rallarcupen 2006 All Helgonahelgen 3-4-5/11 2006 Inbjuder till Rallarcupen 2006 All Helgonahelgen 3-4-5/11 Rallarcupen är sanktionerad av Svenska Handboll förbundet samt vårt egna distriktsförbund och genomförs nu för fjärde gången sedan omstarten.

Läs mer

VETERAN-SM. i bordtennis 31 jan 3 febr. Täljehallen i Södertälje. Över 550 deltagare i åldrar från 30 år upp till 85 år.

VETERAN-SM. i bordtennis 31 jan 3 febr. Täljehallen i Södertälje. Över 550 deltagare i åldrar från 30 år upp till 85 år. VETERAN-SM i bordtennis 31 jan 3 febr Täljehallen i Södertälje Över 550 deltagare i åldrar från 30 år upp till 85 år. VETERAN SM 31 jan - 3 febr 2013 i Täljehallen Södertälje Arrangör: Spellokal: Parkering:

Läs mer

FC Djursholm cafeteriainformation/instruktion

FC Djursholm cafeteriainformation/instruktion FC Djursholm cafeteriainformation/instruktion FC Djursholm är en ideell förening som är beroende av att föräldrar ställer upp 1-2 gånger/år i cafeterian samt bidrar med en arbetsinsats i samband med klubbens

Läs mer

Vi hälsar er välkomna till Naturbruksgymnasiernas Skolmästerskap 2015

Vi hälsar er välkomna till Naturbruksgymnasiernas Skolmästerskap 2015 Vi hälsar er välkomna till Naturbruksgymnasiernas Skolmästerskap 2015 Platsen för årets Skolmästerskap är Forshaga som ligger vid vackra Klarälven i Värmland. Arrangör: Hundsportsgymnasiet vid Forshagaakademin.

Läs mer

Välkommen till Vänerns Pärla Cup 2019

Välkommen till Vänerns Pärla Cup 2019 Välkommen till Vänerns Pärla Cup 2019 IBK Lockerud hälsar er varmt välkomna till Mariestad och Vänerns Pärla Cup. Här följer information om cupen. Vid ev. frågor så finns kontaktuppgifter sist i informationen.

Läs mer

En spelare kan endast representera en förening under Fair Play Games (Licens har man endast för en förening)

En spelare kan endast representera en förening under Fair Play Games (Licens har man endast för en förening) Cupregler Licens/Deltagande: En spelare kan endast representera en förening under Fair Play Games (Licens har man endast för en förening) Endast paralicenser tillåts spela. Paralicens = Medicinskt kort

Läs mer

Inbjudan till. Lördag 4 Juni Flickor 2004 Flickor 2005 Flickor 2008 och senare Söndag 5 Juni Pojkar 2005 Pojkar 2007

Inbjudan till. Lördag 4 Juni Flickor 2004 Flickor 2005 Flickor 2008 och senare Söndag 5 Juni Pojkar 2005 Pojkar 2007 Inbjudan till Lördag 4 Juni Flickor 2004 Flickor 2005 Flickor 2008 och senare Söndag 5 Juni Pojkar 2005 Pojkar 2007 Lördag 11 Juni Flickor 2006 Pojkar 2004 Flickor 2007 Söndag 12 Juni Pojkar 2006 Pojkar

Läs mer

PM 1 RC november, 2011 GT Vikingarna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig välkommen till

PM 1 RC november, 2011 GT Vikingarna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig välkommen till GT Vikingarna och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig välkommen till RiksCupen 2 Danica Sporthall, Lidingö 18-20 november 2011 PM 1 GT Vikingarna och Gymnastikförbundets Trupptekniska

Läs mer

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan Träna svenska A och B Häfte Klockan 0 Del analog klocka Vad är klockan? Läs klockan är tolv klockan är ett klockan är två klockan är tre klockan är fyra klockan är fem klockan är sex klockan är sju klockan

Läs mer

Du borde bli ombud! Riksmöte 2009. 20-22 november - Stockholm. Fyra bra anledningar: - Du får lära känna massor av intressanta

Du borde bli ombud! Riksmöte 2009. 20-22 november - Stockholm. Fyra bra anledningar: - Du får lära känna massor av intressanta Riksmöte 2009 20-22 november - Stockholm Du borde bli ombud! Fyra bra anledningar: - Du får lära känna massor av intressanta människor som har samma intressen som dig. - Du får tre dagars intensiv och

Läs mer

17 19 juni 2016 www.roslagscupen.se

17 19 juni 2016 www.roslagscupen.se Redigerad 2015-11-11 Sida 1/8 17 19 juni 2016 www.roslagscupen.se Fotbollsturnering på gräs. 17-19 juni 2016. Dags igen för Roslagscupen i Östhammars kommun. Vi inbjuder till fotbollscup för 11-, 9-, 7-

Läs mer

Svealandsmästerskapen 2018 (Ungdomar födda ) På Trollbäckens IP (Tyresö) Den September

Svealandsmästerskapen 2018 (Ungdomar födda ) På Trollbäckens IP (Tyresö) Den September PM Svealandsmästerskapen 2018 (Ungdomar födda 2004-2005) På Trollbäckens IP (Tyresö) Den 15-16 September Hanvikens SK Friidrott hälsar alla välkomna till 2018 års Svealandsmästerskap för 13- och 14-åringar

Läs mer

Växelkassaansvarig: Föreningen, Anki Kjellberg eller Stefan Sens ansvarar för utlämnande och tar även emot kassorna av er.

Växelkassaansvarig: Föreningen, Anki Kjellberg eller Stefan Sens ansvarar för utlämnande och tar även emot kassorna av er. Kioskguide 2018 Denna guide vänder sig till dig som förälder med barn i vår ungdomsverksamhet. Med hjälp av guiden skall du veta i god tid vilken arbetsinsats som krävs av dig i samband med våra hemmamatcher

Läs mer

Rutiner LB07 inomhuscuper

Rutiner LB07 inomhuscuper Rutiner LB07 inomhuscuper Denna lathund är till för att tydliggöra vem som ansvarar för vad. För att vi ska kunna göra så bra arrangemang/cuper som möjligt. Tänk på att cuper för pojkar och flickor 12

Läs mer

CAFETERIA RUTINER IFK HALLSBERG HOCKEY. Öppettider Mån-Fre Lör Sön

CAFETERIA RUTINER IFK HALLSBERG HOCKEY. Öppettider Mån-Fre Lör Sön CAFETERIA RUTINER IFK HALLSBERG HOCKEY Öppettider Mån-Fre 17-21 Lör 9-17. Sön 10-18. Cafeterian kan stängas tidigare om ingen aktivitet finns i hallen. När det är match kvällstid under veckan är det ok

Läs mer

februari 2017 ABB Arena Syd, Västerås

februari 2017 ABB Arena Syd, Västerås Svenska Skridskoförbundet och arrangören SK Pollux har äran att inbjuda till SVENSKA UNGDOMSMÄSTERSKAPEN 2017 samt Nationell tävling 11 12 12 februari 2017 ABB Arena Syd, Västerås Nationell tävling Den

Läs mer

WILLIAMS SYNDROMFÖRENING. Bjuder in till sommarträffen maj

WILLIAMS SYNDROMFÖRENING. Bjuder in till sommarträffen maj SOMMARTRÄFFEN WILLIAMS SYNDROMFÖRENING Bjuder in till sommarträffen 2017 26-28 maj Träffen är för dig som medlem och din familj. Vi brukar vara runt 150 deltagare som umgås, leker och lyssnar på föreläsningar.

Läs mer

INFORMATION ANMÄLDA LAG. Välkommen till GloBallCup 1-3 juli 2016

INFORMATION ANMÄLDA LAG. Välkommen till GloBallCup 1-3 juli 2016 INFORMATION ANMÄLDA LAG Välkommen till GloBallCup 1-3 juli 2016 Er förening har anmält lag till GloBallCup och hälsas härmed välkommen till Globall Cup. Mellan fredagenden 1 juli och söndagen den 3 julikommer

Läs mer