Framtidens trading är redan här. Ett av marknadens snabbast växande finansiella instrument, kombinerad med en innovativ handelsplattform

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Framtidens trading är redan här. Ett av marknadens snabbast växande finansiella instrument, kombinerad med en innovativ handelsplattform"

Transkript

1 Framtidens trading är redan här Ett av marknadens snabbast växande finansiella instrument, kombinerad med en innovativ handelsplattform

2 CMC Markets grundades av Peter Cruddas i London 1989 och är marknadsledande inom CFD:er. Idag finns vi representerade med kontor i 12 länder: Kanada, Storbritannien, Spanien, Frankrike, Tyskland, Italien, Sverige, Norge, Kina, Singapore, Australien och Nya Zeeland. Prisbelönt plattform med ett av Sveriges hetaste finansiella instrument Jag har jobbat på CMC Markets sedan 2008 och är idag ansvarig för den svenska verksamheten. Under dessa år har rekordmånga mäklarfirmor lagts ner, medan vi har vuxit till 50 miljarder i omsättning i underliggande volym. En framgångsfaktor är vår specialisering på CFD:er (Contracts for Difference) som växer starkt tack vare det stora intresset för hävstångsprodukter och alternativa placeringar. Inom just CFD:er är vi marknadsledande och var först med att erbjuda CFD:er på aktier, index, råvaror och valuta i Sverige En annan framgångsfaktor är vår unika handelsplattform online 1, som ger aktiva handlare tillgång till en mängd pro dukter och smarta verktyg. Redan för drygt 25 år sedan var CMC Markets i England först med att erbjuda valuta handel online, och vi fortsätter hela tiden att utveckla både produkterna och plattformen där en viktig del också är konkurrenskraftiga priser. Som ansvarig för CMC Markets i Sverige ser jag fram emot en fortsatt spännande ut veckling för både oss och våra kunder. Joakim Sandblom, Sverigechef på CMC Markets 1 Rankad som bästa handelsplattform vad gäller funktioner och grafer, baserat på högsta kundnöjdhet bland spread-betters, CFD- och valutahandlare in the Investment Trends 2014 UK Leveraged Trading Report.

3 Vad är en CFD? $ CFD står för Contracts for Difference och innebär att du får rättigheten att ta del av en prisförändring i en underliggande tillgång. Den underliggande tillgången kan vara en aktie, index, råvara eller valuta. När du köper eller säljer en CFD spekulerar du i prisrörelsen i den underliggande tillgången. Det som har gjort CFD:er till en så populär produkt är enkelheten. Låt oss säga att om aktien Ericsson är värd 80 kr innebär det att CFD:n på Ericsson också är värd 80 kr. Om Ericsson stiger till 85 kr stiger även CFD:n till 85 kr. Enkelheten gäller oavsett om det är aktier, index, råvaror eller valuta du vill handla. En annan viktig fördel är möjligheten att handla med hävstång. Hävstången är inte förutbestämd som hos många andra produkter där den kan vara satt till exempelvis 2, 10 eller 15 gånger. Med CFD:er väljer du själv om du vill utnyttja hävstången och i så fall hur kraftig den ska vara. Med en CFD styr du hävstången genom storleken på din position i relation till kontovärdet. Valuta Inom valutahandel erbjuder vi totalt 340 valutapar, inklusive populära par som EUR/USD, EUR/GBP och USD/JPY, tillsammans med ett antal mindre men växande valutapar. Handla i valuta från låga spreadar på 0,7 punkter, dygnet runt från söndag kväll till fredag kväll. Råvaror Vårt breda utbud av råvaror inkluderar metaller som guld, silver och koppar, energislag (bl a Brent och US råolja) och livsmedel som majs och vete. Handla med marginaler från 0,50 % och spreadar som börjar på endast 0,3 punkter. Index Med spreadar från 1 punkt på exempelvis UK 100, US NDAQ 100 och Australia 200, får du tillgång till global täckning med 65 index som omfattar de brittiska, amerikanska, europeiska och asiatiska börserna. Om vi antar att ditt konto är värt kr och du placerar kr i H&M är din hävstång 2 gånger. Om du placerar kr i H&M är din hävstång 8 gånger. Väljer du att placera mindre än kr i H&M handlar du utan hävstång. Läs mer om CFD:er och tydliga exempel på vår hemsida cmcmarkets.se. Aktier Räntepapper Vi har nyligen lagt till över nya aktier i vår CFD-handel och spreadbetting-plattform. Totalt erbjuder vi över aktier där du kan ta en position, inom en rad olika sektorer i 20 länder. Du kan starta med säkerhetskrav på ner till 3 % och våra kommissionsavgifter och/eller tilläggsspreadar 3 startar på 0,10 %. Våra räntepapper inkluderar statsobligationer och långsiktiga räntekurser, i form av gilts, säkerheter och statsskuldsväxlar. Handla med säkerhetskrav från 0,25 %, med spreadar från 1 punkt på Euribor, Schatz och Short Sterling. 3 Vid handel med CFD:er via vår plattform tas en kommissionsavgift ut i samband med placeringen av varje order. Minimi-kommission gäller i vissa fall. Tilläggs-spread är en av kostnaderna vid spread-betting i en aktie och är inbyggt i prislistan på plattformen.

4 Avancerade trading-verktyg Formationsverktyg för att se mönster Vårt formationsverktyg ger automatiskt koll på potentiella handelsmöjligheter. Verktyget samlar data från över 120 av våra mest populära produkter och visar potentiella tekniska handelsmöjligheter över flera tidsintervall. Verktyget använder formationer som trianglar, kilar och kanaler tillsammans med vårt ratingsystem, med uppdatering var 15:e minut. Med våra tradingverktyg är du alltid uppdaterad om utvecklingen på marknaderna så att du kan identifiera potentiella tradingmöjligheter. Ställ in egna påminnelser Ställ in prispåminnelser för att få en alert när en vald produkt når det pris du har angett. Det är särskilt värdefullt när du vill ha koll på när en viktig support- eller resistance-nivå bryts. Du kan också få mail eller push-notiser via våra mobilappar. Exekveringspåminnelser talar om när pågående ordrar (stop-entry, limit, stoploss eller take-profit) har utförts. Du kan till och med få mailpåminnelser eller push-notiser när du är utloggad från plattformen. Kundsentiment uppdaterat varje minut Kundsentiment visar andelen av våra kunder som har köpt och andelen som har sålt en specifik produkt. Du kan även se penningvärdet av dessa positioner i procent och filtrera på alla eller endast toppkunder. Toppkunder är kunder som gjort en vinst på sitt konto under de tre senaste månaderna (med hänsyn tagen till spread och courtage) och som har en öppen position i den aktuella produkten. Kundsentimentet uppdateras varje minut. Handel på ett klick Med den här funktionen kan du göra placeringar så gott som omedelbart, så att du kan reagera direkt på möjligheter på snabbrörliga, volatila marknader. Verktygen, funktionerna och graferna som visas i denna broschyr är endast allmän information och syftar inte till att ge trading- eller investeringsråd de ska inte användas som grund för trading- eller investeringsbeslut. CMC Markets är inte ansvarigt för någon förlust, vare sig direkt eller indirekt, som uppstår av en investering baserad på någon information som visas i broschyrens grafer eller verktyg. All information som visas i funktionerna är endast exempel, är begränsad och kan vara inaktuell vid varje given tidpunkt. Observera att information relaterad till tidigare avkastning hos en produkt inte garanterar framtida avkastning. När du har aktiverat vår 1-click-funktion kommer du inte att bli ombedd att bekräfta ordern utan den placeras omedelbart med ett enkelt eller dubbelt klick. Det innebär att vi inte rekommenderar funktionen för oerfarna kunder. Observera att innan man kan använda vår 1-click trading, krävs noggrann läsning och godkännande av användarvillkoren för 1-click-funktionen.

5 I ständig kontakt med marknadspulsen För att göra välinformerade tradingbeslut krävs tillgång till aktuella ekonomiska data, nyheter, analyser och marknadskommentarer helst i realtid. Vi erbjuder våra kunder alla dessa resurser via Market Pulse -menyn i vår plattform. Med våra Market Pulse-verkyg har du full koll på de globala marknaderna så att du kan handla utifrån nyheter, händelser och andra kunders analyser. Marknadskommentarer i alla kanaler Vårt team av marknadsanalytiker ger löpande marknadskommentarer under dagen i form av insikter, tweets, videor och blogginlägg. Deras kommentarer refereras regelbundet i media och är en värdefull källa till nya handelsidéer. Allt material nås enkelt direkt via Market Pulse-menyn. Intuitiva verktyg för teknisk analys av grafer Live marknadskalender Chart Forum dra nytta av andras tips och analyser Nya insikter när du vill I vår handelsplattform har du tillgång till ett omfattande verktyg för teknisk analys. Fler än 80 indikatorer, ritverktyg, en mängd tidsperioder, möjlighet att skapa personliga inställningar och mycket mer ger möjlighet att skräddarsy dina grafer och arbetsytor efter dina behov. Vår marknadskalender ger dig realtidsinformation om alla viktiga globala ekonomiska händelser. Du ser datum och tid för statistik, hur det potentiellt kan påverka marknaden, föregående siffra, prognos på kommande siffra baserat på marknadens förväntningar och verkligt utfall. Du kan ställa in påminnelser för när viktig statistik ska tillkännages och med en enkel dra-och-släpp-funktion skapa en nedräkningstimer på din arbetsyta. I vår plattform har vi byggt in ett öppet forum där våra kunder och analytiker delar med sig av sina tankar och analyser. Här kan du dela, kopiera och diskutera med andra kunder live och även kopiera andra kunders analys till din egen arbetsyta. Du kan välja att se produktspecifikt innehåll eller en samlad översikt av alla uppdateringar. Vårt Insights -verktyg ger tillgång till dagliga CMC-filmer, flera dagliga marknadskommentarer, kundinriktade nyheter, viktiga prisuppdateringar, graf-analyser och mycket mer.

6 Skräddarsydda tradingappar handla när och var du vill Våra verktyg är finns även som appar för både Apple och Android, anpassade för både telefoner och tablets. Många gillar våra onlinehandelsverktyg. Här är några av anledningarna. Handla direkt från grafer via snabbmenyer mobilt Över 80 olika tekniska indikatorer och ritverktyg Detaljerad information om hur du använder tekniska indikatorer, avancerade graftypeer och ritverktyg WINNER Best Online Trading Platform Inbyggd igenkänning av mönster för tabeller och diagram Best Online Charts Dra-och-släpp-funktion för att jämföra grafer jämför prisrörelserna mellan två eller flera produkter Automatisk spara-funktion: Alla analyser sparas automatiskt när du öppnar grafen via bevakningslistan Förvalda grafinställningar skapa och spara så många olika förinställningar du vill Möjlighet att skräddarsy inställningar och personalisera utseendet på dina grafer och arbetsytor 20 år av prisbelönt historia Based on April 2014 global unique logins. 7 WINNER 2014 WINNER Best Online Trading Platform Kvaliteten på vår service och vårt engagemang för innovation och teknologi har gett oss en rad priser genom åren. Här visar vi några av de senaste. Vi är naturligvis mest nöjda över de priser där vi röstats fram av läsare och medlemmar, det vill säga våra aktiva kunder.

7 Hos oss har du råd att handla mycket Poängen med våra produkter och vår plattform är att du som kund ska ha möjlighet att vara aktiv, göra många affärer, och bra affärer. Då ska dina transaktioner inte ätas upp av höga priser eller courtage. Jämför oss gärna med andra så upptäcker du snart att vi erbjuder några av marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Valutaspreadar från 0,7 pips Indexspreadar från 0,5 punkter Index, valuta, råvaror och räntepapper är alltid courtagefritt Säkerhetskrav från Spreadar från CFD-commissions från Courtage på svenska aktier från 49 kr och amerikanska från 9 USD Helt kostnadsfri och prisbelönt handelsplattform* 0.20 % 0.7pts 0.04 % * För alla villkor, se vår hemsida $ Ett säkerhetskrav på 0,20 % innebär att vi reserverar 0,20 % av ditt kapital av positionens totala värde. Det gör att du kan handla med hävstång om du vill. Skillnaden mellan sälj- och köpkursen kallas för spread. En låg spread är viktigt eftersom det innebär att kursen bara behöver röra sig lite grann för att du ska nå din ingångkurs och sedan börja göra vinst. Vid handel med aktie-cfd:er betalar du ett courtage. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på ett stort antal marknader runt om i världen. 5 Kom ihåg att ju större hävstång, desto högre risk, och att du kan förlora mer än ditt insatta kapital.

8 Vår kunskap är inga hemligheter Hos oss är kunskap om strategi och analys inte reserverat för några få invigda. Tvärtom vill vi ge våra kunder bästa tänkbara support och möjligheter att utvecklas inom aktiv handel och investeringar, för att de ska få maximal nytta av vår plattform. Därför erbjuder vi både online-utbildningar, personliga genomgångar och massor av kunskapsmaterial allt kostnadsfritt givetvis. Online-utbildningar varje vecka inom ämnen kring aktiv handel: Teknisk analys, strategier, riskhantering, live-trading, valutahandel, hur man använder vår handelsplattform och mycket mer. Har du frågor om våra utbildningar? Kontakta oss på eller så berättar vi mer. Personliga genomgångar via telefon eller på vårt kontor, anpassade efter det kunden är intresserad av. Filmer, artiklar och mycket annat, fritt att ta del av på vår webbplats. Våra CMC-filmer kan du se direkt via Market Pulsemenyn på vår plattform. Alla åsikter som uttrycks av våra handlare/analytiker och allt material producerat av CMC Markets är endast avsett som allmän information och är inte (och ska inte uppfattas som) finansiella eller personliga råd eller investeringsråd. Ingen åsikt given av våra handlare/analytiker ska betraktas som en rekommendation från CMC Markets eller avsändaren om lämpligheten i en specifik investering, säkerhet, transaktion eller investeringsstrategi.

9 Apple, ipad och iphone är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är en servicetjänst som tillhör Apple Inc. Android och Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. CMC Markets Sweden Hamngatan Stockholm Sverige Informationen i den här broschyren var korrekt och aktuell vid tidpunkten då den trycktes. Telefon: +46 (0) E-post: kundservice@cmcmarkets.se Contracts for Difference (CFD:er) är hävstångsprodukter som kan innebära en hög risk för ditt kapital då priser snabbt kan röra sig mot dig. Det är möjligt att förlora mer än din initiala insättning och du kan behöva göra ytterligare insättningar. Dessa produkter är inte lämpliga för alla investerare. Säkerställ att du förstår vilka risker de innebär och sök oberoende rådgivning vid behov. CMC Markets UK plc är auktoriserat och står under tillsyn av Financial Conduct Authority i Storbritannien. CMC Markets UK plc och CMC Spreadbet plc är registrerade in England och Wales med organisationsnummer respektive och huvudkontor på 133 Houndsditch, London, EC3A 7BX. Vi välkomnar dina synpunkter Vi hoppas att du fått en bra bild av vårt instrument och vår handelsplattform, och hur de många verktygen vi erbjuder ger möjlighet till trading. Det är också tack vare våra kunder vi kan förbättra våra produkter och verktyg. Därför uppskattar vi feedback kring alla aspekter av vår service, eftersom vi hela tiden jobbar med att utveckla vår plattform. Välkommen att ge oss dina synpunkter, antingen via supportmenyn på hemsidan, via telefon eller e-post (se kontaktuppgifter ovan). SWE1115

MetaTrader för iphone. Användarguide

MetaTrader för iphone. Användarguide MetaTrader för iphone Användarguide Innehåll Hur man får appen MT4/5 för iphone* och ipad*... 3 Så här loggar du in på ditt befintliga konto eller skapar ett nytt demo-konto... 3 1. Fliken Quotes... 4

Läs mer

MetaTrader 4/5 för Android. Användarguide

MetaTrader 4/5 för Android. Användarguide 1 MetaTrader 4/5 för Android Användarguide 2 Innehåll Hur man får appen MT4/5 för Android... 3 Så här loggar du in på ditt befintliga konto eller skapar ett nytt demo-konto... 3 1. Fliken Quotes... 3 a.

Läs mer

BEHÄRSKA MARKNADEN PÅ 10 MINUTER

BEHÄRSKA MARKNADEN PÅ 10 MINUTER BEHÄRSKA MARKNADEN PÅ 10 MINUTER VARNING HÖGRISKINVESTERING: valutahandel (forex) och spekulationer i prisförändringar (CFD:s) är mycket spekulativa och innebär en hög risknivå och passar kanske inte alla

Läs mer

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren ATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR

Läs mer

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

Läs mer

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren ATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR

Läs mer

MetaTrader 5 Användarguide

MetaTrader 5 Användarguide MetaTrader 5 Användarguide MetaTrader är en flexibel handel terminal för handel i FX och CFD. MetaTrader är vårt första val eftersom det är lätt att använda, men vi erbjuder också en en rad olika tillägg

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

CMC MARKETS UK PLC. Riskvarning för CFDer. Januari 2015. Registrerade i England. Organisationsnummer 02448409

CMC MARKETS UK PLC. Riskvarning för CFDer. Januari 2015. Registrerade i England. Organisationsnummer 02448409 CMC MARKETS UK PLC Riskvarning för CFDer Januari 2015 Registrerade i England. Organisationsnummer 02448409 Auktoriserade och under tillsyn av Financial Conduct Authority. Registreringsnummer 173730 1 CMC

Läs mer

MetaTrader 4 Användarguide

MetaTrader 4 Användarguide MetaTrader 4 Användarguide MetaTrader är en flexibel handel terminal för handel i FX och CFD. MetaTrader är vårt första val eftersom det är lätt att använda, men vi erbjuder också en en rad olika tillägg

Läs mer

CMC MARKETS UK PLC. Sammanfattande policy för orderutförande av CFDer. September Registrerade i England. Organisationsnummer

CMC MARKETS UK PLC. Sammanfattande policy för orderutförande av CFDer. September Registrerade i England. Organisationsnummer CMC MARKETS UK PLC Sammanfattande policy för orderutförande av CFDer September 203 Registrerade i England. Organisationsnummer 02448409 Auktoriserade och under tillsyn av Financial Conduct Authority. Registreringsnummer

Läs mer

Sammanfattande Policy för Orderutförande av CFDer

Sammanfattande Policy för Orderutförande av CFDer CMC MARKETS UK PLC Sammanfattande Policy för Orderutförande av CFDer Januari 2015 Registrerade i England. Organisationsnummer 02448409 Auktoriserade och under tillsyn av Financial Conduct Authority. Registreringsnummer

Läs mer

Turbowarranter. För dig som är. helt säker på hur. vägen ser ut. Handelsbanken Capital Markets

Turbowarranter. För dig som är. helt säker på hur. vägen ser ut. Handelsbanken Capital Markets Turbowarranter För dig som är helt säker på hur vägen ser ut Handelsbanken Capital Markets Hög avkastning med liten kapitalinsats Turbowarranter är ett nytt finansiellt instrument som ger dig möjlighet

Läs mer

Personer ej hemmahörande i USA (Non US Residents) Ansökan Företagskunder

Personer ej hemmahörande i USA (Non US Residents) Ansökan Företagskunder Personer ej hemmahörande i USA (Non US Residents) Ansökan Företagskunder VIKTIG INFORMATION Vänligen fyll i samtliga uppgifter i denna ansökan. CMC Markets UK Plc Filial Stockholm ( CmC markets ) måste

Läs mer

VÄSENTLIG INFORMATION AVSEENDE CERTIFIKAT MINI FUTURE SHORT

VÄSENTLIG INFORMATION AVSEENDE CERTIFIKAT MINI FUTURE SHORT VÄSENTLIG INFORMATION AVSEENDE CERTIFIKAT MINI FUTURE SHORT Hur ska jag använda detta dokument? Detta dokument förser dig med information om väsentliga egenskaper och risker för en investering i Certifikat

Läs mer

ORDERHANTERING 1. ÖVERSIKT 2. TJÄNSTER 3. BÄSTA UTFÖRANDE

ORDERHANTERING 1. ÖVERSIKT 2. TJÄNSTER 3. BÄSTA UTFÖRANDE 1. ÖVERSIKT 1.1. AvaTrade EU Limited (nedan kallat "AvaTrade", "vi", "oss" eller "vår") har åtagit sig att göra affärer med våra Kunder på ett ärligt, rättvist och professionellt sätt och att agera i våra

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

CMC Markets tar inte ut några depåavgifter och alla realtidskurser och orderdjup på våra instrument är helt kostnadsfria.

CMC Markets tar inte ut några depåavgifter och alla realtidskurser och orderdjup på våra instrument är helt kostnadsfria. PRISLISTA 1. DEPÅAVGIFTER OCH AVGIFTER FÖR REALTIDSKURSER CMC Markets tar inte ut några depåavgifter och alla realtidskurser och orderdjup på våra instrument är helt kostnadsfria. Depåavgift Standardkonto

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

1. DEPÅAVGIFTER OCH AVGIFTER FÖR REALTIDSKURSER

1. DEPÅAVGIFTER OCH AVGIFTER FÖR REALTIDSKURSER PRISLISTA 1. DEPÅAVGIFTER OCH AVGIFTER FÖR REALTIDSKURSER CMC Markets tar inte ut några depåavgifter och alla realtidskurser och orderdjup på våra instrument är helt kostnadsfria. Kontotyp Depåavgift Realtidskurser

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Skräddarsy din Handelsplattform Introduktion till SaxoTrader

Skräddarsy din Handelsplattform Introduktion till SaxoTrader Skräddarsy din Handelsplattform Introduktion till SaxoTrader 2 INNEHÅLL 3 SKRÄDDARSY SAXOTRADER EFTER DINA INVESTERINGSBEHOV 4 BYGG DIN PERSONLIGA ARBETSYTA 5 UPPRÄTTA PRIS- OCH HANDELSMODUL 7 SKAPA EN

Läs mer

ÖverUnder När du tror aktien ska sluta över eller under en viss kurs

ÖverUnder När du tror aktien ska sluta över eller under en viss kurs UnderÖver ÖverUnder När du tror aktien ska sluta över eller under en viss kurs Med ÖVER och UNDER kan du på ett nytt och enkelt sätt agera på vad du tror kommer att hända på börsen. När du köper en ÖVER

Läs mer

Skräddarsy din handelsplattform. Introduktion till din SaxoWebTrader

Skräddarsy din handelsplattform. Introduktion till din SaxoWebTrader Skräddarsy din handelsplattform Introduktion till din SaxoWebTrader 2 INNEHÅLL 3 SKRÄDDARSY SAXOWEBTRADER EFTER DINA INVESTERINGSBEHOV 4 BYGG DIN PERSONLIGA ARBETSYTA 5 UPPRÄTTA PRIS- OCH HANDELSMODUL

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

BULL & BEAR INVESTERING MED TYDLIG HÄVSTÅNG

BULL & BEAR INVESTERING MED TYDLIG HÄVSTÅNG DECEMBER 2013 BÖRSHANDLADE PRODUKTER BULL & BEAR INVESTERING MED TYDLIG HÄVSTÅNG BUILDING TEAM SPIRIT TOGETHER RISKINFORMATION VEM BÖR INVESTERA? Bull & Bear-produkter är lämpade för svenska sofistikerade

Läs mer

Valutacertifikat KINAE Bull B S

Valutacertifikat KINAE Bull B S För dig som tror på en stärkt kinesisk yuan! Med detta certifikat väljer du själv placeringshorisont, och får en hävstång på kursutvecklingen i kinesiska yuan mot amerikanska dollar. Certifikat stiger

Läs mer

VAD TROR DU? Spreadcertifikat. för dig som ser gapet MARKNADSFÖRINGSMATERIAL

VAD TROR DU? Spreadcertifikat. för dig som ser gapet MARKNADSFÖRINGSMATERIAL Spreadcertifikat för dig som ser gapet MARKNADSFÖRINGSMATERIAL 2 VAD TROR DU? Med våra Spreadcertifikat erbjuder vi en färdigpaketerad lösning där du som investerare får möjlighet att tjäna pengar på gapet,

Läs mer

Värdepappersbelåning och säkerhetskrav

Värdepappersbelåning och säkerhetskrav Värdepappersbelåning och säkerhetskrav Securities VÄRDEPAPPERSBELÅNING KREDIT Med värdepappersbelåning kan du som investerare få en flexibel finansiering av din handel, och möjligheten att frigöra likviditet

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Plus500CY Ltd. Policy för exekvering av order

Plus500CY Ltd. Policy för exekvering av order Plus500CY Ltd. Policy för exekvering av order Policy för exekvering av order Denna policy för exekvering av order är part av ett kundavtal som definieras i användaravtalet. 1. ATT BEDRIVA VERKSAMHET 1.1.

Läs mer

CMC MARKETS UK PLC. Riskvarning. Mars Registrerad i England. Organisationsnummer

CMC MARKETS UK PLC. Riskvarning. Mars Registrerad i England. Organisationsnummer CMC MARKETS UK PLC Riskvarning Mars 2016 Registrerad i England. Organisationsnummer 02448409 Auktoriserade och under tillsyn av Financial Conduct Authority Registreringsnummer 173730 1 CMC Markets UK Plc

Läs mer

NYCKELINFORMATION AVSEENDE CERTIFIKAT TRACKER LONG

NYCKELINFORMATION AVSEENDE CERTIFIKAT TRACKER LONG NYCKELINFORMATION AVSEENDE CERTIFIKAT TRACKER LONG Hur ska jag använda detta dokument? Detta dokument ger dig information om nyckelegenskaper och -risker vid en investering i Certifikat Tracker Long (även

Läs mer

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Silver, Råolja 5 Guld, Bomull

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Silver, Råolja 5 Guld, Bomull v.40 Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Silver, Råolja 5 Guld, Bomull 6 EUR/SEK, USD/SEK 7 HM, DAX 8 Råvaruindex 9 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning 17 julio 2011 vecka 29

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Köpläge i vete. En analys framtagen av Börstjänaren Sveriges ledande webbplats för teknisk trejding av aktier, index, råvaror och valutor.

Köpläge i vete. En analys framtagen av Börstjänaren Sveriges ledande webbplats för teknisk trejding av aktier, index, råvaror och valutor. Köpläge i vete En analys framtagen av Börs Sveriges ledande webbplats för teknisk trejding av aktier, index, råvaror och valutor. Efter flera månader med sidledes rörelser börjar spannmålsprodukterna röra

Läs mer

Investor Pulse Sentiment

Investor Pulse Sentiment Investor Pulse Sentiment Välkommen till BlackRocks Investor Pulse undersökning 2017. 28 000 DELTAGARE Detta är den tredje svenska upplagan av BlackRocks undersökning, Investor Pulse, en av de största undersökningarna

Läs mer

Pareto Trader. Securities

Pareto Trader. Securities Pareto Trader Securities ALLT DU BEHÖVER Allt du behöver för att hålla dig uppdaterad på börsen Pareto Trader ger dig enkelt tillgång till den information du behöver, när du behöver det. Du kan bygga din

Läs mer

Strikt konfidentiellt. Får ej spridas utan tillstånd från Söderberg & Partners

Strikt konfidentiellt. Får ej spridas utan tillstånd från Söderberg & Partners 2018-03-26 2 2018-03-26 3 2018-03-26 4 2018-03-26 5 H&M, RNB - Utdelning: SEB (5:75 kr) - Blackberry, China Telecom Utdelning: Fast Partner (5:00 kr i preferensaktie), Klövern (0:10 kr i stamaktie, 5:00

Läs mer

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER!

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER! börs Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor Ett marknadsbrev från Börstjänaren Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Läs mer

Plus500CY Ltd. Varning För Riskavslöjande

Plus500CY Ltd. Varning För Riskavslöjande Plus500CY Ltd. Varning För Riskavslöjande Varning För Riskavslöjande CFD (Contracts for Difference) kan innebära en risk för din capital om de används på ett spekulativt sätt. CFD s kategoriseras som hög

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

RISKFÖRKLARING INLEDNING. AVSNITT 1: CFDs (ICKE-PROFESSIONELLA KUNDER)

RISKFÖRKLARING INLEDNING. AVSNITT 1: CFDs (ICKE-PROFESSIONELLA KUNDER) RISKFÖRKLARING INLEDNING Denna förklaring innehåller information om de risker som är förknippade med investeringsprodukter som du kan investera i via tjänster som tillhandahålls av företag i IG Group,

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

VÄSENTLIG INFORMATION AVSEENDE BULL-CERTIFIKAT

VÄSENTLIG INFORMATION AVSEENDE BULL-CERTIFIKAT VÄSENTLIG INFORMATION AVSEENDE BULL-CERTIFIKAT Hur ska jag använda detta dokument? Detta dokument förser dig med information om väsentliga egenskaper och risker för en investering i Bull-certifikat (även

Läs mer

Väsentlig Information Avseende Certifikat Turbo Short

Väsentlig Information Avseende Certifikat Turbo Short Väsentlig Information Avseende Certifikat Turbo Short Hur ska jag använda detta dokument? Detta dokument förser dig med information om väsentliga egenskaper och risker för en investering i Certifikat Turbo

Läs mer

Swedbanks Bear-certifikat valutor x 15 tjäna pengar vid nedgång

Swedbanks Bear-certifikat valutor x 15 tjäna pengar vid nedgång Swedbanks Bear-certifikat valutor x tjäna pengar vid nedgång Tror du att marknaden kommer falla, dvs att någon av valutorna EUR, GBP, JPY eller USD kommer att försvagas mot SEK? Då kan Swedbanks Bear-certifikat

Läs mer

Swedbanks Bull-certifikat valutor x 10 för dig som tror på uppgång

Swedbanks Bull-certifikat valutor x 10 för dig som tror på uppgång Swedbanks Bull-certifikat valutor x 10 för dig som tror på uppgång Tror du på en stigande marknad, dvs att någon av valutorna EUR, GBP, JPY eller USD kommer stärkas mot SEK? Då kan Swedbanks Bull-certifikat

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER!

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER! börs Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor Ett marknadsbrev från Börstjänaren Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Läs mer

Våra värdepapperstjänster

Våra värdepapperstjänster Våra värdepapperstjänster För mer information om värdepapperstjänsterna kontakta närmaste Swedbank- eller sparbanks, ring telefonbanken, besök swedbank.se/aktier eller din sparbanks hemsida. Välkommen!

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Marknadsföringsmaterial maj Bull & Bear. En placering med möjlighet till daglig hävstång

Marknadsföringsmaterial maj Bull & Bear. En placering med möjlighet till daglig hävstång Marknadsföringsmaterial maj 2017 Bull & Bear En placering med möjlighet till daglig hävstång 1 Bull & Bear En placering med möjlighet till daglig hävstång Bull & Bear ger dig möjlighet att tjäna pengar

Läs mer

E. Öhman J:or Fondkommission AB

E. Öhman J:or Fondkommission AB E. Öhman J:or Fondkommission AB Certifikat Mini Futures Slutliga villkor avseende certifikat: LM Ericsson B Med noteringsdag: 13 maj 2011 Slutliga Villkor Certifikat Dessa Slutliga Villkor utgör Slutliga

Läs mer

Marknadsföringsmaterial VAD TROR DU? Bull & En placering för den som framförallt tror på sig själv. Oavsett om man tror på uppgång eller nedgång.

Marknadsföringsmaterial VAD TROR DU? Bull & En placering för den som framförallt tror på sig själv. Oavsett om man tror på uppgång eller nedgång. Marknadsföringsmaterial VAD TROR DU? Bull & bear En placering för den som framförallt tror på sig själv. Oavsett om man tror på uppgång eller nedgång. Ett finansiellt instruments historiska avkastning

Läs mer

Swedbanks Bear-certifikat råvaror x 3 för dig som tror på nedgång

Swedbanks Bear-certifikat råvaror x 3 för dig som tror på nedgång Swedbanks Bear-certifikat råvaror x 3 för dig som tror på nedgång Tror du att marknaden kommer falla? Då är Swedbanks Bear-certifikat något för dig! Swedbanks Bear-certifikat passar dig som tror att marknaden

Läs mer

Läs mer om hur du kan dra nytta av Deutsche Asset & Wealth Management s SEK-valutasäkrade andelsklasser.

Läs mer om hur du kan dra nytta av Deutsche Asset & Wealth Management s SEK-valutasäkrade andelsklasser. Marknadsföringsmaterial En del produkter från Deutsche AWM är inte tillgängliga i vissa områden och regioner beroende på lokala regulatoriska restriktioner och krav. Gateway to SEK. Läs mer om hur du kan

Läs mer

Swedbanks Bull-certifikat x 8 tjäna pengar vid uppgång

Swedbanks Bull-certifikat x 8 tjäna pengar vid uppgång Swedbanks Bull-certifikat x 8 tjäna pengar vid uppgång Tror du på uppgång? Med Swedbanks Bull-certifikat får du riktigt hög avkastning vid marknadsuppgång. Swedbanks Bull-certifikat passar dig som tror

Läs mer

MINI FUTURES EN FARTFYLLD INVESTERING

MINI FUTURES EN FARTFYLLD INVESTERING FEBRUARI 2013 BÖRSHANDLADE PRODUKTER MINI FUTURES EN FARTFYLLD INVESTERING BUILDING TEAM SPIRIT TOGETHER RISKINFORMATION INNEHÅLL Vem bör investera? Mini Futures är lämpade för svenska sofistikerade icke-professionella

Läs mer

Strikt konfidentiellt. Får ej spridas utan tillstånd från Söderberg & Partners

Strikt konfidentiellt. Får ej spridas utan tillstånd från Söderberg & Partners 2018-09-03 2 2018-09-03 3 2018-09-03 4 2018-09-03 5 2018-09-03 6 2018-09-03 7 2018-09-03 8 Datum 9 Aktier Räntor Alternativa investeringar Korta räntor Statsobligationer Företagsobligationer (IG) Företagsobligationer

Läs mer

Strikt konfidentiellt. Får ej spridas utan tillstånd från Söderberg & Partners

Strikt konfidentiellt. Får ej spridas utan tillstånd från Söderberg & Partners Under perioden 24 december 6 januari kommer Söderberg & Partners veckobrev att göra ett uppehåll, men veckobrevet återkommer i vanlig ordning måndagen den 7 januari. Välkommen till vår blogg på Söderberg

Läs mer

DEPAHO LIMITED POLICY FÖR UTFÖRANDE AV ORDER

DEPAHO LIMITED POLICY FÖR UTFÖRANDE AV ORDER Inofficiell Översättning endast i informationssyfte Den nuvarande svenska texten är endast i informationssyfte och är inte rättsligt bindande. Det rättsligt bindande dokumentet är på engelska DEPAHO LIMITED

Läs mer

Pareto Trader Android

Pareto Trader Android Pareto Trader Android Securities INFORMATIONSSYSTEM Pareto Trader för Android är ett informationssystem i realtid. Du får tillgång till: Realtidsinformation från Nasdaq OMX Nyheter från Nasdaq OMX, Oslo

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Swedbanks Bull-certifikat råvaror x 3 för dig som tror på uppgång

Swedbanks Bull-certifikat råvaror x 3 för dig som tror på uppgång Swedbanks Bull-certifikat råvaror x 3 för dig som tror på uppgång Tror du på uppgång? Då är Swedbanks Bull-certifikat något för dig! Swedbanks Bull-certifikat passar dig som tror på en stigande marknad

Läs mer

Vår förening finns i Boappa

Vår förening finns i Boappa Vår förening finns i Boappa Boappa Vad är Boappa? Boappa är en boendeapp som förenklar kommunikationen från styrelsen och låter dig samarbeta med dina grannar. Meddelanden från styrelsen All information

Läs mer

Innehållsförteckning. Inledning Sid. 3 Access till Autochartist. Autochartist gränssnitt Sid. 4 Sökruta

Innehållsförteckning. Inledning Sid. 3 Access till Autochartist. Autochartist gränssnitt Sid. 4 Sökruta Användarhandbok Innehållsförteckning Inledning Sid. 3 Access till Autochartist Autochartist gränssnitt Sid. 4 Sökruta Autochartist gränssnitt (fortsättning) Sid. 5 Resultatruta Kompletta diagram Resultatruta

Läs mer

RBS MINI FUTURES, BULL BEAR CERTIFIKAT & OEC. www.aktivborshandel.se

RBS MINI FUTURES, BULL BEAR CERTIFIKAT & OEC. www.aktivborshandel.se RBS MINI FUTURES, BULL BEAR CERTIFIKAT & Open end certifikat Så fungerar Open end certifikat Vad kan man handla Avgifter Ett exempel - RICI Råvaruindex RBS MINI FUTURES, BULL BEAR CERTIFIKAT & RBS öppnar

Läs mer

Anpassa din handel och risk till marknadens svängningar

Anpassa din handel och risk till marknadens svängningar Anpassa din handel och risk till marknadens svängningar John Lönnqvist Nordenansvarig RBS Mini Futures och OEC John.lonnqvist@sipnordic.se Twitter: @john_lonnqvist Mini Futures är hävstångsprodukter som

Läs mer

Basfonden. Basfonden. Ge ditt sparande en stabil bas investera i en systematiskt förvaltad blandfond med exponering mot flera olika tillgångar.

Basfonden. Basfonden. Ge ditt sparande en stabil bas investera i en systematiskt förvaltad blandfond med exponering mot flera olika tillgångar. Basfonden Basfonden Ge ditt sparande en stabil bas investera i en systematiskt förvaltad blandfond med exponering mot flera olika tillgångar. Marknadsföringsbroschyr Grunden för all framgångsrik förvaltning

Läs mer

BNP PARIBAS EDUCATED TRADING

BNP PARIBAS EDUCATED TRADING UNLIMITED TURBOS En investering i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Unlimited turbos är högriskplaceringar och det är därför

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek 6 Dollar-index, Euro-sek 7 Veckans trade 8 Krönika 9 Graföversikt 10 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

HÅLL DIG UPPDATERAD I REALTID KONE ONLINE & KONE MOBIL

HÅLL DIG UPPDATERAD I REALTID KONE ONLINE & KONE MOBIL HÅLL DIG UPPDATERAD I REALTID KONE ONLINE & KONE MOBIL VÄLKOMMEN TILL KONE ONLINE KONE Online är en kostnadsfri tjänst som ger dig enkel åtkomst till information om tidigare, nuvarande och framtida aktiviteter

Läs mer

Innehåll 1 Översikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Koppar 4 Guld, Silver 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Översikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Koppar 4 Guld, Silver 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 Innehåll 1 Översikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Koppar 4 Guld, Silver 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Ericsson, Volvo 7 Råvaruindex 8 Långtidsgrafer 10 Ansvarsfriskrivning 9 oktober 2011 vecka 41 Marknadsöversikt

Läs mer

RISKFÖRKLARING 1. DENNA RISKFÖRKLARING UTGÖR EN DEL AV KUNDENS AVTAL SOM DEFINIERAS I ANVÄNDARAVTALET

RISKFÖRKLARING 1. DENNA RISKFÖRKLARING UTGÖR EN DEL AV KUNDENS AVTAL SOM DEFINIERAS I ANVÄNDARAVTALET Med beaktande av att AvaTrade ( vi, vår, oss, AvaTrade ) kommer överens om att ingå handel över disk ( OTC-handel )-avtal för contract for difference ( CFD ), spread-betting ( Spread-bets ) och optionsavtal

Läs mer

Marknadsföringsmaterial. Bull & Bear. Handla rätt och få minst dubbla avkastningen. Oavsett om du tror på plus eller minus.

Marknadsföringsmaterial. Bull & Bear. Handla rätt och få minst dubbla avkastningen. Oavsett om du tror på plus eller minus. Marknadsföringsmaterial Bull & Bear Handla rätt och få minst dubbla avkastningen. Oavsett om du tror på plus eller minus. När du bestämt dig för dubbla avkastningen Bull Du tror på en uppgång i marknaden.

Läs mer

Innehåll 1 Graföversikt 2 Eurodollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek

Innehåll 1 Graföversikt 2 Eurodollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek v 6 9 februari 2010 Innehåll 1 Graföversikt 2 Eurodollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek 6 Dollar-index, NOK/SEK 7 Osäkert för euron 8 Graföversikt 10 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Strikt konfidentiellt. Får ej spridas utan tillstånd från Söderberg & Partners

Strikt konfidentiellt. Får ej spridas utan tillstånd från Söderberg & Partners 2018-03-19 2 2018-03-19 3 2018-03-19 4 2018-03-19 5 2018-03-19 6 2018-03-19 7 2018-03-19 8 Datum 9 Aktier Räntor Alternativa investeringar Korta räntor Statsobligationer Företagsobligationer (IG) Företagsobligationer

Läs mer

Pareto Trader. Securities

Pareto Trader. Securities Pareto Trader Securities ALT DU TRENGER Allt du behöver för att hålla dig uppdaterad på börsen Pareto Trader ger dig enkel tillgång till den information du behöver, när du behöver den. Du kan bygga ditt

Läs mer

Årsstämma Karl-Johan Persson, vd

Årsstämma Karl-Johan Persson, vd Årsstämma 2019 Karl-Johan Persson, vd Bransch i förändring Snabb teknisk utveckling Kundernas beteende förändras höjda förväntningar alltmer handel online ny roll för fysiska butiker Förändrat konkurrenslandskap

Läs mer

Warranter En investering med hävstångseffekt

Warranter En investering med hävstångseffekt Warranter En investering med hävstångseffekt Investerarprofil ÄR WARRANTER RÄTT TYP AV INVESTERING FÖR DIG? Innan du bestämmer dig för att investera i warranter bör du fundera över vilken risk du är beredd

Läs mer

Månadsanalys Augusti 2012

Månadsanalys Augusti 2012 Månadsanalys Augusti 2012 Positiv trend på aktiemarknaden efter uttalanden från ECB-chefen ÅRETS ANDRA RAPPORTSÄSONG är i stort sett avklarad och de svenska bolagens rapporter kan sammanfattas som stabila.

Läs mer

Marknadsföringsmaterial januari Bull & Bear. En placering med klös

Marknadsföringsmaterial januari Bull & Bear. En placering med klös Marknadsföringsmaterial januari 2017 Bull & Bear En placering med klös Bull & Bear en placering med klös Bull & Bear ger dig möjlighet att tjäna pengar på aktier, aktieindex och råvaror, i både uppgång

Läs mer

Är du Bull, Bear eller Chicken?

Är du Bull, Bear eller Chicken? www.handelsbanken.se/bullbear HANDELSBANKENS BULL & BEAR CERTIFIKAT Är du Bull, Bear eller Chicken? Bull Du tror på en uppgång i marknaden och kastar dina horn uppåt. Har du rätt tjänar du dubbelt så mycket

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 3 Euro-dollar, Sterling 4 Dollar-yen, Swissy 5 Loonie, Aussie 6 Kiwi, Dollar-sek

Innehåll 1 Marknadsöversikt 3 Euro-dollar, Sterling 4 Dollar-yen, Swissy 5 Loonie, Aussie 6 Kiwi, Dollar-sek v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 3 Euro-dollar, Sterling 4 Dollar-yen, Swissy 5 Loonie, Aussie 6 Kiwi, Dollar-sek 7 Dollar-index, Euro-sek 8 Veckans trade v.12 9 Veckans trade 10 Graföversikt 11 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Ändring av värdepappersnamn per den 17 april 2013 för Certifikat utgivet under Svenska Handelsbanken AB (publ):s MTN-, Warrant och Certifikatprogram.

Ändring av värdepappersnamn per den 17 april 2013 för Certifikat utgivet under Svenska Handelsbanken AB (publ):s MTN-, Warrant och Certifikatprogram. Stockholm den 12 april 2013 Ändring av värdepappersnamn per den 17 april 2013 för Certifikat utgivet under Svenska Handelsbanken AB (publ):s MTN-, Warrant och Certifikatprogram. Värdepappersnamn för nedan

Läs mer

Onlinehandel Marknad. Securities

Onlinehandel Marknad. Securities Onlinehandel Marknad Securities INTRODUKTION Vår webblösning är en kostnadsfri tjänst som Pareto Securities tillhandahåller våra depåkunder. Du loggar in genom: www.paretosec.com/online Här får du tillgång

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev börs 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

Läs mer

Plus500UK Limited. Policy för exekvering av order

Plus500UK Limited. Policy för exekvering av order Plus500UK Limited Policy för exekvering av order Policy för exekvering av order Inledning Vi har en allmän skyldighet att bedriva vår verksamhet med dig på ett hederligt, rättvist och professionellt sätt

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas v.40 13 februari 2011 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas 5 Guld, Koppar 6 USD/SEK, EUR/SEK 7 NOK/SEK, Vete 7 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning vecka

Läs mer

Del 24 Exchange Traded Funds (ETF)

Del 24 Exchange Traded Funds (ETF) Del 24 Exchange Traded Funds (ETF) Innehåll Vad är en ETF?... 3 Handel med fondandelar... 3 Primärmarknaden... 4 Sekundärmarknaden... 4 ETF med hävstång... 5 Börshandlade fonder eller ETF:er (från engelskans

Läs mer

Betalnings- och fullfullbordandeflöde

Betalnings- och fullfullbordandeflöde Betalnings- och fullfullbordandeflöde Medlem loggar in Visar aktie- sammanfattning Välj alternativ Skicka aktiebrev Skapa aktiehandelskonto med av MLDS utsedd mäklarfirma (LydorMarkets) Verifiera leveransadress

Läs mer

MÅNADSBREV MAJ, 2016: BLOX SAMMANFATTNING

MÅNADSBREV MAJ, 2016: BLOX SAMMANFATTNING MÅNADSBREV MAJ, 2016: BLOX SAMMANFATTNING De globala börserna steg nästan 4 % under maj. Månaden har präglats av diskussioner kring Storbritanniens eventuella utträde ur EU-sammarbetet samt om den amerikanska

Läs mer

HANDLA MED OPTIONER I N T R O D U K T I O N S A M M A N F AT T N I N G S T E G 1 - W E B B I N A R I U M D E N 6 D E C E M B E R 2018

HANDLA MED OPTIONER I N T R O D U K T I O N S A M M A N F AT T N I N G S T E G 1 - W E B B I N A R I U M D E N 6 D E C E M B E R 2018 HANDLA MED OPTIONER I N T R O D U K T I O N S A M M A N F AT T N I N G S T E G 1 - W E B B I N A R I U M D E N 6 D E C E M B E R 2018 DISCLAIMER Detta informationsmaterial är riktat till de deltagare som

Läs mer