Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier"

Transkript

1 VECKA VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER! Börstjänaren 2015

2 2 3 OMXS30 S&P 500 Återköp Applicera strategier för utbrott OMXS30 är tekniskt neutral På bara någon vecka har OMXS30 gått från en negativ teknisk bild till en positiv där köparna kliver in med bestämda steg. Likt tidigare trender och rörelser i indexet är de starkt korrelerade med svenska kronan mot dollarns där vi nu ser att kronan åter försvagas. Kronan når en lägre botten samtidigt som OMXS30 når en högre topp. För tekniska trendföljare har korrelationen med en valuta inte så stor betydelse, vad som är viktigare är att köparna nu tagit kursen upp mot en högre topp och därmed besegrat säljarna. Det är alltså dags att återköpa blankade positioner med den tidigare fallande trenden. Den som är lite aggressiv kan istället köpa på utbrott men sättuppen är inte den bästa då trendskiftet kommer direkt från en lägre lägsta men också från en trend som pågått mycket kort tid, bara några månader ned. S&P 500 nära ett köp S&P 500 har i år haft stora problem att trenda, röra sig upp eller ned i en bestämd rörelse. Istället har indexet hoppat sidledes i en oändlig konsolidering med falska utbrott mot högre högsta och lägre lägsta. Detta är inte en marknad där trendföljande strategier funderat så bra, eftersom vi ju inte haft någon trend. Problemet är att vi aldrig i förväg vet om en marknad kommer att konsolidera eller trenda, så man gör bäst i att ta alla signaler om en eventuellt kommande trend på allvar. Vår senaste signal var blankning för några veckor sedan då S&P 500 tog sig ned mot en lägre lägsta. I dag ser det ut som om den signalen är falsk. Istället gäller köp om tidigare toppar passeras, alltså återköp av blankningar för att istället gå lång på en köpsignal. En köporder kan placeras något över tidigare toppar.

3 4 5 Nasdaq 100 Guld Behåll köpta, köp mer på rekyl Behåll sålda, sälj mer på rekyl Nasdaq 100 i köpzon Positiva rapporter har fått fart på köparna i Nasdaq 100 som nu noteras vid en högre topp. Likt S&P 500 fick vi ett falskt utbrott ned för några veckor sedan. Köpsignalen i Nasdaq kom när tidigare toppar passerades. Denna sättupp är mer intressant än när kursen bröt ned, eftersom de starkaste trenderna brukar inledas först efter en falsk rörelse åt något håll. I dag är tajmingen lite dålig för att köpa indexet, det är svårt att få till en bra risk/reward-kvot. Men skulle priset röra sig ned mot den nya trenden, rekylera ned, får den som missat ett köp en andra chans att gå in. Rekyler ned mot trenden har en högre träffsäkerhet än utbrott, så får man en andra chans att hoppa på bör man ta den. Fokus bör nu ligga på köp i en portfölj med aktier. Rusning till raset i guldpriset Medan aktiemarknaden haft svårt att belöna trendföljare klirrar det desto bättre i kassan för guldhandlare. Signalen för att sälja blankt kom redan i början av juni när guldet bröt ned mot en lägre lägsta. Tveksamma rörelser följde men efter några veckor bar det ned med bestämda steg. Vad som händer i Grekland och vad som bör hända med guldpriset är något experterna kan fundera på. Som trendföljare kan vi koppla bort allt brus från media och följa den dominerande gruppen. Medan mindre myntsammlare köper guld öser större professionella ut guld på marknaden. Hedgefonder ligger snart net kort i guldet samtidigt som antalet öppna kontrakt ökat kraftigt. Intresset för guld skenar alltså samtidigt som priset trendar ned. Det är upplagt för fortsatt fall ned mot $1000 minst. Missade man entré på utbrottet går det bra att sälja blankt på nästa rekyl upp.

4 6 7 WTI-olja Svenska kronan mot USD Behåll sålda, sälj mer på rekyl Exit på sålda, avvakta Hedgefonder flyr oljan Likt guldet har det gått bra för trendföljare som följer oljans rörelser. I början av juli bröt kursen ned från en räjong, en konsolidering som kunde trejdas med korta blankade positioner. Nyhetsflödet är stort och från många håll. Att väga samman allt för att bestämma om ett är köpläge eller tid att blanka är så mycket svårare än att följa med åt det håll priset rör sig. Eftersom oljan rör sig nedåt är det blankningar man bör fokusera på, sedan spelar det ingen roll hur billig oljan är i dag i förhållande till tidigare noteringar. Fallhöjden är fortfarande hög, vi siktar på noteringar under $40. Nu är det blankningar på rekyler upp som gäller i oljan. Minsta tecken på styrka kan användas för att gå kort. Större spekulanter och hedgefonder flyr oljan, så bör även småsparare göra. Kronan tappar åter mot dollarn Just nu bryter svenska kronan ned mot den nordamerikanska dollarn, vilket visar sig som ett utbrott upp med korsningen USD/SEK, se grafen ovan. Dollarn stärks alltså mot kronan och just nu testas en avgörande teknisk nivå. Under flera månader har vi haft en teknisk negativ bild, för dollarn, med lägre bottnar och topp. Nu när priset stiger upp över tidigare rekyltopp, ser vi att säljarna inte lägre är lika starka. Den tekniska trenden övergår till neutral från negativ. Vi blir dock inte överentusiastiska eftersom det tekniska mönstret vi nu ser mer kan liknas vid en konsolidering än ett klassiskt trendskifte. Hade den fallande trenden pågått lite lägre, skulle det se lite anorlunda. Skall man absolut välja sida, är det läge att sluta hedga mot en svagare dollar. Den som är lite aggressiv kan börja köpa (dollar och sälja kronan) lite försiktigt (valutaparet USD/SEK).

5 8 9 Tesla Motors Betsson Behåll köpta Behåll på kort och lång sikt Tesla gör sina ägare glada Tesla kan gå hur högt som helst, hur högt och när det vänder är omöjligt att lista ut men det är aldrig för sent att följa en trend så länge den är stark och har aggressiva köpare. Och trenden samt köparnas aggressivitet kan vi mäta med tekniska indikatorer. Alla fundamentala indikatorer och vad analytiker eller VD har att säga kan man lägga år sidan som teknisk handlare. Vår senaste signal i Tesla var köp på rekyl ned mot en stigande trend. Entré kunde göras för några veckor sedan. Nu gäller behåll köpta då tidigare topp återtestas. Det är här vi får ett avgörande. Fortsätter kursen upp är allt frid och fröjd men vänder priset ned och tar sig under rekylbottnen som bildades för någon vecka sedan, är det dags att göra exit. Ingen anledning att sälja Betsson En amatör, en nybörjare, analytiker och experter har en tendens att sälja det som går bra för att ta hem vinsten. Analytiker och mäklare gör det oftast för att aktivera kundens kapital för att generera courtage. Att sälja det som går bra känns bra liksom att köpa det som är billigt och går dåligt. På börsen brukar det vara så att man gör bäst i att agera efter det som inte känns så bra och inte lyssna på någon annan än sig själv. Följa trenden och sitta still. Vi fick en fråga från en läsare om det finns någon anledning att sälja Betsson. Bolagets långtidsgraf, se ovan, säger allt; de som är mer insatta än oss har tydligen inte börjat sälja. För när det börjar gå utför och bolagets framtidsutsikter mörknar, kommer försäljningar från välinformerade aktörer att skapa en fallande trend. Ett bolag som når en ny alla tiders högstanotering efter en stigande trend som pågått under många år, är ett bolag med glada ägare. Det är ett tecken på att allt är som det ska och man kan lugnt sitta stilla i båten, lägga Betsson längst in i byrålådan och koppa bort de dagliga svängningarna.

6 10 11 Hennrs & Mauritz Socker Applicera strategier för utbrott Behåll trendföljande positioner Köpsättupp i Hennes & Mauritz Hennes & Mauritz lever sitt egna liv med kortvariga trender på höga höjder. Korrelationen med den övriga marknaden är låg, vilket innebär att när man trejdar detta bolag kan man bortse från OMXS30. Just nu har vi en fallande trend i Hennes & Mauritz men rekylen upp från den senaste bottnen är mycket kraftigare än vad som är normalt. Uppgången har nått tidigare toppar, ett motstånd som testats två gånger tidigare. Ett motstånd som testats två gånger kan trejdas. Det innebär att om priset vid tredje testet bryter upp över tidigare toppar, har vi en köpsignal som kan ligga till grund för ett köp i bolaget. Ovanför finns en del motstånd men det är ändå inressant att gå lång då potentialen är hög. Aktien noteras inte långt från nya rekordnoteringar. Gott om socker Socker uppvisar det perfekta tekniska skolboksexpemplet där vi har ett ubrott ned från en bear-flagga och sedan ett återtest av tidigare stöd som motstånd. I dag är det tekniska läget försök till återtest av tidigare botten i en fallande trend. Det finns gott om socker och ännu ingen anledning att gå lång, spekulera i stigande priser. I grafen ovan har vi markerat två tekniska sättupper; den första på utbrott ned och den andra på en rekyl upp. Större spekulanter och hedgefonder innehar en net kort position, vilket innebär att de tror på lägre priser. Den senaste tiden har dock antalet öppna kontrakt minskat kraftigt, något som är anmärkningsvärt. Det kan jämföras med en aktie som faller till en lägre lägsta under lägre volym. Intresset för socker avtar även då priset befinner sig i en trend. Skulle vi få ett misslyckat försök att ta ut tidigare botten och därefter ett utbrott upp mot en högre topp, motståndet från tidigare stöd, har vi en köpsättupp.

7 12 13 Ansvarsfriskrivning Morningbriefing Börstjänaren AB frånsäger sig allt ansvar för direkt eller indirekt förlust eller skada av vad slag det vara må, som grundar sig på användandet av information från Börstjänarens webbplats eller nyhetsbrev. Informationen på Börstjänaren och Världsmarknaden Update tar inte hänsyn till någon specifik mottagares särskilda investeringsmål, ekonomiska situation eller behov. Informationen är inte att betrakta som en personlig rekommendation eller ett investeringsråd. Varje investeringsbeslut fattas självständigt av användaren och på dennes eget ansvar. Investeringar i finansiella instrument är förknippade med risk och en investering kan både öka och minska i värde eller komma att bli värdelös. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER!

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER! börs Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor Ett marknadsbrev från Börstjänaren Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Läs mer

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER!

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER! börs Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor Ett marknadsbrev från Börstjänaren Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren ATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev börs 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

Läs mer

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren ATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR

Läs mer

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER!

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER! börs 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2014 BÖRSTJÄNAREN KIKAR PÅ STHLM

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Silver, Neste Oil 7 Långtidsgrafer 10 Ansvarsfriskrivning 6 marzo 2011 vecka 10 Marknadsöversikt

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas v.40 13 februari 2011 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas 5 Guld, Koppar 6 USD/SEK, EUR/SEK 7 NOK/SEK, Vete 7 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning vecka

Läs mer

R A - V A R O R VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden

R A - V A R O R VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden VM-UPDATE 2 3 Världsmarknaden UPDATE Ett veckobrev från Börstjänaren tjänaren VECKA 24 R A - V A R O R VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden Metaller: Guld Silver

Läs mer

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Silver, Råolja 5 Guld, Bomull

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Silver, Råolja 5 Guld, Bomull v.40 Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Silver, Råolja 5 Guld, Bomull 6 EUR/SEK, USD/SEK 7 HM, DAX 8 Råvaruindex 9 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning 17 julio 2011 vecka 29

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Electrolux, Vete 7 Långtidsgrafer 12 Ansvarsfriskrivning 2 enero 2011 vecka 1 S&P 500, Guld, Olja.

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas 5 Guld, Koppar 6 USD/SEK, EUR/SEK 7 Silver, Vete 7 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning 9 januari 2011 vecka 2

Läs mer

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Silver, Olja 5 Guld, Naturgas

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Silver, Olja 5 Guld, Naturgas v.40 Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Silver, Olja 5 Guld, Naturgas 6 EUR/SEK, USD/SEK 7 AstraZeneca, Assa Abloy 8 Råvaruindex 9 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning 24 julio

Läs mer

börs Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

börs Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE börs 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Bomull 8 Högbergs högläge 10 Jim Rogers råvaruindex 11 Graföversikt 14 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Koppar 5 Guld, Silver

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Koppar 5 Guld, Silver v.40 Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Koppar 5 Guld, Silver 6 USD/SEK, EUR/SEK 7 AstraZeneca, SSAB 8 Råvaruindex 9 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning 23 oktober 2011

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 29 november 2009 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Vete 7 Dubai debt fear 8 Råvarukommentar 9 Högbergs högläge: Mjölkkossor

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 CHFK/SEK, Vete 7 SSAB, HM 8 Index-grafer 9 TA-grafer 11 Långtidsgrafer 14 Ansvarsfriskrivning 3

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Silver, Vete 7 Långtidsgrafer 10 Ansvarsfriskrivning 24 april 2011 vecka 17 Marknadsöversikt Råoljan

Läs mer

Innehåll 1 Översikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Koppar 4 Guld, Silver 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Översikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Koppar 4 Guld, Silver 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 Innehåll 1 Översikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Koppar 4 Guld, Silver 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Ericsson, Volvo 7 Råvaruindex 8 Långtidsgrafer 10 Ansvarsfriskrivning 9 oktober 2011 vecka 41 Marknadsöversikt

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Silver, Vete 7 Långtidsgrafer 10 Ansvarsfriskrivning 17 april 2011 vecka 16 Marknadsöversikt Råoljan

Läs mer

Innehåll 1 Ottomanska riket, 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK. Economics. Ottomanska imperiet

Innehåll 1 Ottomanska riket, 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK. Economics. Ottomanska imperiet v.40 1 november 2009 Innehåll 1 Ottomanska riket, 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Vete 7 Råvaruindex 8 Råvarukanalen 9 Graföversikt 11 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas 5 Guld, Koppar 6 USD/SEK, EUR/SEK 7 GBP/SEK, Vete 8 Volvo, BP 9 TA-grafer 11 Långtidsgrafer 15 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas 5 Guld, Koppar 6 USD/SEK, EUR/SEK 7 GBP/SEK, Vete 8 Swedbank, Ericsson 9 Långtidsgrafer 12 Ansvarsfriskrivning 19

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Majs 8 Råvarukommentar 10 Högbergs högläge 11 Jim Rogers råvaruindex 12 Statistik 14 Graföversikt

Läs mer

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Majs 5 Guld, Silver

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Majs 5 Guld, Silver v.40 Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Majs 5 Guld, Silver 6 USD/SEK, NOK/SEK 7 Vete, Apple 8 Råvaruindex 9 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning 29 augusti 2011 vecka

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Innehåll 1 Graföversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Graföversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 6 december 2009 Innehåll 1 Graföversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Vete 8 Råvarukommentar 9 Högbergs högläge: Guld på $3000, minst! 10 Graföversikt

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 24 januari 2010 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Kaffe 8 Obamas hot 8 Råvarukommentar 9 Högbergs högläge 10 Jim Rogers råvaruindex

Läs mer

L A R G E C A P VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden

L A R G E C A P VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden VM-UPDATE 2 3 Världsmarknaden UPDATE Ett veckobrev från Börs VECKA 21 L A R G E C A P VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden ABB Alfa Laval Alliance Oil Assa

Läs mer

Innehåll 1 BBC-mätning, Riktiga ekonomer 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK. Riktiga ekonomer.

Innehåll 1 BBC-mätning, Riktiga ekonomer 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK. Riktiga ekonomer. v.40 15 november 2009 Innehåll 1 BBC-mätning, Riktiga ekonomer 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Vete 7 Råvaruindex 8 Råvarukanalen 9 Graföversikt 11 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Kaffe 7 Råvarukommentar 9 Högbergs högläge 10 Statistik 11 Jim Rogers råvaruindex 12 Graföversikt

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 10 januari 2010 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Kaffe 8 Graföversikt 9 Råvarukommentar 10 Högbergs högläge 11 Råvarugrafer

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 NOK/SEK, Vete 7 Aktier 8 Råvaruindexgrafer 9 Statistikgrafer 11 TA-grafer 14 Långtidsgrafer 16

Läs mer

Innehåll. Marknadsöversikt. 11 Graföversikt 8 Högbergs högläge. 6 Vete, Euro Stoxx 50. OMXS30, S&P 500 Råolja, Naturgas Guld, Koppar USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll. Marknadsöversikt. 11 Graföversikt 8 Högbergs högläge. 6 Vete, Euro Stoxx 50. OMXS30, S&P 500 Råolja, Naturgas Guld, Koppar USD/SEK, EUR/SEK v.40 1 augusti 2010 vecka 31 Innehåll 1 2 3 4 5 Marknadsöversikt OMXS30, S&P 500 Råolja, Naturgas Guld, Koppar USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Euro Stoxx 50 11 Graföversikt 8 Högbergs högläge 14 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

M I D C A P VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden

M I D C A P VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden VM-UPDATE 2 3 Världsmarknaden UPDATE Ett veckobrev från Börs VECKA 22 M I D C A P VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden AarhusKarlshamn Active Biotech Addtech

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 NOK/SEK, Vete 7 TeliaSonera, BP 8 Index-grafer 9 TA-grafer 11 Långtidsgrafer 14 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Innehåll 1 Graföversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Graföversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 13 december 2009 Innehåll 1 Graföversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Vete 8 Råvarukommentar 9 Högbergs högläge 10 Graföversikt 13 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas 5 Guld, Koppar 6 USD/SEK, EUR/SEK 7 Nasdaq 100, Majs 7 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning 6 februari 2011 vecka

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 CHF/SEK, Vete 7 DAX, Electrolux 8 Råvarukommentar 9 TA-grafer 11 Långtidsgrafer 14 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Marknadsöversikt. Innehåll 1 Graföversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek

Marknadsöversikt. Innehåll 1 Graföversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek v.40 2 mars 2010 vecka 9 Innehåll 1 Graföversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek 6 Dollar-index, EUR/SEK 7 Räntehöjning i Australien 8 The power of MACD

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 31 januari 2010 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Kaffe 7 Råvarugrafer 9 Råvarukommentar 10 Högbergs högläge 11 Jim Rogers

Läs mer

Innehåll 1 Graföversikt 2 Eurodollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek

Innehåll 1 Graföversikt 2 Eurodollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek v 6 9 februari 2010 Innehåll 1 Graföversikt 2 Eurodollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek 6 Dollar-index, NOK/SEK 7 Osäkert för euron 8 Graföversikt 10 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Majs, Vete Jim Rogers Råvaruindex Råvarukanalen Graföversikt Ansvarsfriskrivning. Kina

Majs, Vete Jim Rogers Råvaruindex Råvarukanalen Graföversikt Ansvarsfriskrivning. Kina v.40 25 oktober 2009 Innehåll 1 2 3 4 5 Huspriser, Kina OMXS30, S&P 500 Råolja, Naturgas Guld, Koppar USD/SEK, EUR/SEK 6 7 8 9 11 Majs, Vete Jim Rogers Råvaruindex Råvarukanalen Graföversikt Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Majs 7 Högbergs högläge 8 Jim Rogers råvaruindex 9 Graföversikt 11 Ansvarsfriskrivning 5

Läs mer

Innehåll 1 Graföversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Graföversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 22 november 2009 Innehåll 1 Graföversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Vete 7 Högbergs högläge 8 Råvarukanalen 9 Graföversikt 11 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Swedbank 7 Högbergs högläge 8 Jim Rogers råvaruindex 9 Graföversikt 11 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas 5 Guld, Koppar 9 Långtidsgrafer 6 USD/SEK, EUR/SEK 12 Ansvarsfriskrivning 7 GBP/SEK, Vete 8 Volvo, Vestas Wind Sys.

Läs mer

Innehåll 1 Redan de gamla grekerna 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK. Redan de gamla grekerna

Innehåll 1 Redan de gamla grekerna 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK. Redan de gamla grekerna v.40 8 november 2009 Innehåll 1 Redan de gamla grekerna 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Vete 7 Råvaruindex 8 Råvarukanalen 9 Graföversikt 11 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 3 Euro-dollar, Sterling 4 Dollar-yen, Swissy 5 Loonie, Aussie 6 Kiwi, Dollar-sek

Innehåll 1 Marknadsöversikt 3 Euro-dollar, Sterling 4 Dollar-yen, Swissy 5 Loonie, Aussie 6 Kiwi, Dollar-sek v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 3 Euro-dollar, Sterling 4 Dollar-yen, Swissy 5 Loonie, Aussie 6 Kiwi, Dollar-sek 7 Dollar-index, Euro-sek 8 Veckans trade v.12 9 Veckans trade 10 Graföversikt 11 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas 5 Guld, Koppar 6 USD/SEK, EUR/SEK 7 Silver, Vete 7 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning 17 januari 2011 vecka

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Kaffe, Vete 8 Råvarukommentar 10 Högbergs högläge 11 Jim Rogers råvaruindex 12 Statistik 14 Graföversikt

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas 5 Guld, Koppar 6 USD/SEK, EUR/SEK 7 Silver, Vete 7 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning 23 januari 2011 vecka

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Euro Stoxx 7 Råvarukommentar 8 Högbergs högläge 9 Statistik 12 Jim Rogers råvaruindex 13

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 20 december 2009 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Vete 7 Socker, Kaffe 8 Graföversikt 9 Råvarukommentar 10 Högbergs högläge

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett kostnadsfritt marknadsbrev

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Sojabönor 7 Högbergs högläge 8 Jim Rogers råvaruindex 9 Graföversikt 11 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas 5 Guld, Koppar 6 USD/SEK, EUR/SEK 7 GBP/SEK, Vete 8 Swedbank, ABB 9 TA-grafer 11 Långtidsgrafer 15 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 7 februari 2010 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 SSAB, NOK/SEK 7 USA: Färre arbetslösa 9 Råvaror vs. Dollar 10 Råvarukommentar 11

Läs mer

Köpläge i vete. En analys framtagen av Börstjänaren Sveriges ledande webbplats för teknisk trejding av aktier, index, råvaror och valutor.

Köpläge i vete. En analys framtagen av Börstjänaren Sveriges ledande webbplats för teknisk trejding av aktier, index, råvaror och valutor. Köpläge i vete En analys framtagen av Börs Sveriges ledande webbplats för teknisk trejding av aktier, index, råvaror och valutor. Efter flera månader med sidledes rörelser börjar spannmålsprodukterna röra

Läs mer

Marknadsöversikt. Innehåll 1 Graföversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek

Marknadsöversikt. Innehåll 1 Graföversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek v 7 16 februari 2010 Innehåll 1 Graföversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek 6 Dollar-index, NOK/SEK 7 Grekland får 30 dagar 8 Graföversikt 10 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas 5 Guld, Koppar 6 USD/SEK, EUR/SEK 7 GBP/SEK, Vete 8 Gazprom, Ericsson 9 TA-grafer 11 Långtidsgrafer 15 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 21 februari 2010 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, NOK/SEK 8 Råvarukommentar 9 Högbergs boktips 10 Det gror i USA 12 Indien:

Läs mer

K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden

K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden VM-UPDATE 2 3 Världsmarknaden UPDATE Ett veckobrev från Börstjänaren tjänaren VECKA 50 W O R L D M A R K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden RÅVAROR:

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Majs 7 Råvarukommentar 8 Högbergs högläge 9 Statistik 10 Jim Rogers råvaruindex 11 Graföversikt

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek 6 Dollar-index, Euro-sek 7 Veckans trade 8 Krönika 9 Graföversikt 10 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

BULL & BEAR TENDENS BULL & BEAR

BULL & BEAR TENDENS BULL & BEAR Nr 104/2013 (sid 1 av 6) Tisdagen den 10 december 2013 BULL & BEAR Anno 2009 2 0 1 3 Nummer 104 OMXS 30 index 1 271,00 OMXS 30 har en tid get signaler om en nedgång I och med att index varit under 1 280-nivån.

Läs mer

BULL & BEAR TENDENS BULL & BEAR

BULL & BEAR TENDENS BULL & BEAR Nr 102/2013 (sid 1 av 6) Tisdagen den 3 december 2013 BULL & BEAR Anno 2009 2 0 1 3 Nummer 102 OMXS 30 index 1 284,12 OMXS 30 satte 1 316 som högst den 28 november och fastnade i intervallet 1 310-1 325,

Läs mer

börs HETA LISTAN Köpzon Säljzon Analyser Köp- och säljnivåer Långtidsgrafer Large Cap Update Mid Cap Update Small Cap Update

börs HETA LISTAN Köpzon Säljzon Analyser Köp- och säljnivåer Långtidsgrafer Large Cap Update Mid Cap Update Small Cap Update VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2018 BT-at-Large HETA LISTAN Köpzon Säljzon Ger

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Kaffe 7 Råvarukommentar 8 Högbergs högläge 9 Statistik: surt socker 10 Jim Rogers råvaruindex

Läs mer

OljeTENDENSer OljeTENDENSer5. Torsdagen den 14 november 2013

OljeTENDENSer OljeTENDENSer5. Torsdagen den 14 november 2013 Nr 092/2013 (sid 1 av 5) Torsdagen den 14 november 2013 5 Anno 2005 2 0 1 3 Nummer 092 OMXS 30 index 1 282,50 OMXS 30 stiger under torsdagen efter att ha varit ned till 1 270 som lägst under onsdagen.

Läs mer

K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden

K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden VM-UPDATE 2 3 Världsmarknaden UPDATE Ett veckobrev från Börstjänaren tjänaren VECKA 41 W O R L D M A R K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden RÅVAROR:

Läs mer

Innehåll 1 BT-Oraklet 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Vete. BT-Oraklet

Innehåll 1 BT-Oraklet 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Vete. BT-Oraklet v.40 19 oktober 2009 Innehåll 1 BT-Oraklet 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Vete 7 Metaller 8 Analys: Vete 9 Råvarukanalen 10 Graföversikt 11 Graföversikt

Läs mer

Sammanfattningsvis: USDSEK är fast i spannet 8,00-8,88 kr med trendlösa utsikter.

Sammanfattningsvis: USDSEK är fast i spannet 8,00-8,88 kr med trendlösa utsikter. USDSEK dagsdiagram (diagram källa: Infront) USDSEK Tor 27 aug 2015 Skrivet av Per Stolt USDSEK (8,4640): Dollarkrona har hittat sin jämvikt kring 8,00-8,88 kr Just nu händer inget oväntat för dollarkrona.

Läs mer

VECKANS TREJD. från Börstjänaren. börs VÅRA SPONSORER

VECKANS TREJD. från Börstjänaren. börs VÅRA SPONSORER VECKA 20, 2015 AvaTrade CMC Markets MetaStock Global Futures Interactive Öhman Capital Andra chansen att blanka OMX Tidigare har vi tagit upp en säljsättupp baserad på utbrott ned mot en lägre botten i

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Ryssland 7 Råvarukommentar 8 Högbergs högläge 9 Statistik: spannmål 10 Jim Rogers råvaruindex

Läs mer

K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden

K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden VM-UPDATE 2 3 Världsmarknaden UPDATE Ett veckobrev från Börstjänaren tjänaren VECKA 38 W O R L D M A R K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden RÅVAROR:

Läs mer

OljeTENDENSer OljeTENDENSer5. Torsdagen den 7 november 2013

OljeTENDENSer OljeTENDENSer5. Torsdagen den 7 november 2013 Nr 090/2013 (sid 1 av 6) Torsdagen den 7 november 2013 5 Anno 2005 2 0 1 3 Nummer 090 OMXS 30 index 1 293,03 OMXS 30 satte högsta noteringen i år redan den 22 oktober vid 1 301 för att sedantveka en del

Läs mer

OljeTENDENSer OljeTENDENSer5. Torsdagen den 12 november 2013

OljeTENDENSer OljeTENDENSer5. Torsdagen den 12 november 2013 Nr 091/2013 (sid 1 av 5) Torsdagen den 12 november 2013 5 Anno 2005 2 0 1 3 Nummer 091 OMXS 30 index 1 281,71 OMXS 30 förbrukar nu tid på hög nivå efter att ha satt 1 301 som högst den 22 oktober. Det

Läs mer

K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden

K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden VM-UPDATE 2 3 Världsmarknaden UPDATE Ett veckobrev från Börstjänaren tjänaren VECKA 49 W O R L D M A R K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden RÅVAROR:

Läs mer