VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev"

Transkript

1 2 3 VECKA VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier k DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER! Börs 2013

2 2 3 S&P 500 Nasdaq 100 Behåll köpta positioner Behåll köpta positioner Högre högsta i S&P 500 De amerikanska erna S&P 500 och Nasdaq 100 noteras vid nya högre högsta. Starkast är de mindre bolagen i Nasdaq och sämst går det för aktier i Dow Jones. Motstånden ovanför är få och svaga eftersom indexen noteras vid fleraårshögsta - det är alltså upplagt för fortsatt uppgång! Men att köpa på dagens överköpta och dyra nivåer är inte att rekommendera. Köp med trenden gör man bäst på rekyl eller vid trendskiftet på utbrott. I dag är man för sent ute, det fanns gott om tid att gå lång i slutet av september när indexet rörde sig ned mot den starkt stigande trenden och bjöd in trendföljare. Nu har vi både en högre lägsta och en högre högsta, vilket innebär en ny naturlig nödutgång; noteringar under oktoberlägsta och den tekniska bilden ser inte längre så positiv ut. Fleraårshögsta i Nasdaq 100 I Nasdaq 100 råder det rallystämmning. Indexet rusar mot nya högre högsta med en väldig fart. De senaste månaderna har vi haft rekyler ned där trendföljare har haft möjlighet att köpa till lite mer normala nivåer. Dagens onormalt höga nivåer är inte köpvärda, eftersom det är svårt att få till en bra risk/reward-kvot; den naturliga nödutgången ligger helt enkelt för långt bort för att försvara ett köp vid taket i den stigande trendkanalen. Vid en eventuell ny rekyl ned kan vi komma att få ytterligare ett köptillfälle. Den viktigaste nivån för Nasdaq 100 är nu oktoberlägsta. Något under denna bör man ha sin exit för köpta positioner. Man behöver inte fundera så mycket på varför det stiger eller om det kommer att fortsätta. Teknisk analys är för spågubbar som tror man kan se in i framtiden, teknisk handel där man följer trenden är för de som vill tjäna på en och bli tjänare med en statistisk bevisad edge.

3 4 5 Hennes & Mauritz Guld Köp! Sälj blankt! Investera och trejda i Hennes & Mauritz Det tekniska läget i Hennes & Mauritz är rekyl ned mot den starkt stigande trenden. Men snart övergår rekylfasen till återtest av tidigare topp. När återtestet inletts är man som regel lite sent ute för köp, varför ett köp på dagens nivå är i grevens tid. Hennes & Mauritz är lite extra intressant eftersom kursen noteras i ett område där motstånden är få och svaga. Aktien har i veckografen tagit sig upp mot en ny alla tider högstanotering efter nästan fyra år med sidledes rörelser. Det kan alltså vara dags för en omvärdering av HM och en ny långvarig trend. Aktien är intressant för köp både på kort och mycket lång sikt som investering. Guldet under viktig teknisk nivå Under veckan som gick trillade guldet ned under tidigare rekylbotten. Det betyder inte på något sätt att man nu med stor säkerhet kan säga att vi framöver får lägre lägsta och en ny fallande trend. Vad det säger oss som trendföljare är att det är dags att göra exit på köpta positioner, ta det säkra före det osäkra och lämna guldet. Guldet är annars en av de marknader som vi är mest positiva till på lång sikt. Men bekräftar inte det tekniska, så vågar vi inte ligga kvar. Det är då bättre att köpa tillbaka guldet lite högre upp, över $1450, för då har vi ett bättre utgångsläge och statistiskt sett högre sannolikhet att kunna avyttra en köpt position till ett högre pris. Eftersom vi har ett utbrott mot en lägre lägsta (gul pil i grafen ovan), kan den som är lite aggressiv börja att sälja guldet blankt. Vill man ha en sättupp med högre träffsäkerhet, bör man invänta en ny stark fallande trend och då gå in på upprekyler. Affärer baserade på utbrott brukar ha en lägre träffsäkerhet.

4 6 7 WTI-Olja Socker Sälj blankt! Behåll köpta, köp rekyler Sirapsegt brott att blanka i oljan Den fundamentala bilden har länge gett stöd åt ett lägre oljepris och nu börjar det tekniska skifta till negativt. Trejdar man utbrott bör man redan ligga kort i råoljan och har man ännu inte tagit position är det inte för sent då kursen fortfarande ligger stilla vid utbrottsnivån. En blankning kan alltså göras direkt på dagens nivå. Det är en position mot vad många större hedgefonder tagit. Risken finns att de hamnar på fel sida och tvingas sälja köpta positioner i en marknad som faller fritt. Och fritt fall är just vad vi kan förvänta oss i oljan, eftersom stöden inunder är få och svaga. Om vi får denna kraftiga dipp kommer media i efterhand att förklara varför, och det kommer att låta mycket trovärdigt. Men det bästa svaret och ett svar som media aldrig kommer att rapportera om (kanske för att få läsare skulle förstå), är att en viktig teknisk nivå bröts samtidigt som många aktörer hamnade på fel sida. Att många skulle hamn fel i oljan vid utbrott ned kan vi utläsa från statistik framtagen av CFTC (Commodity Futures Trading Commission). Galet sockerrally Efterfrågan på socker från industrin skenar just nu och med det även priset. Sockerpriset har sedan slutet av 2011 varit fallande och halverats. I dag är socker billigt om man jämför med tidigare noteringar, så det finns fortfarande stor potential för en kraftig prisuppgång. Tekniska handlare har haft möjlighet att gå lång i socker både på utbrott och rekyl, vilket vi skrivit om i tidigare nummer av WM-update. Nu när socker är kraftigt överköpt är man för sent ute men skulle vi få en ny rekyl ned är den utan tvekan köpvärd. Tajmingen är som bäst om dippen når den stigande trendlinjen. Hur länge trenden kommer att pågå eller på vilken nivå priset kan tänkas vända ned är inget vi funderar över. Det kan vi omöjligen klura ut! Vi fokuserar nu istället på att följa med upp så länge trenden är positiv.

5 8 9 Vete Exxon Mobil Säljzon Behåll köpta Sälj blankt Säljzon Billigt vete och lågt utbud Vetepriset har inlett en ny stigande trend. Den fundamentala förklaringen till detta är att det inte finns tillräckligt med vete för att täcka efterfrågan till dagens pris. Den tekniska förklaringen är att vi fick ett trendskifte från en klassiskt bottenformation. Trendföljare kunde gå lång vid utbrottet i slutet av september eller rekylen ned i oktober. I dag när vete noteras vid en högre topp är tajmingen för köp riktigt usel, så dålig att man bör avstå från köp även om det sannolikt finns mycket mer att ge för den positiva trenden. Sett till veteprisets noteringar de senaste fem åren är dagens nivå låg; vete är billigt i dag. Blanka Exxon Mobil nu! Det finns gott om olja och råoljepriset kan nu vara på väg ned efter att ha bildat en toppformation. Exxon Mobil, en bensinstationskedja, ligger steget före. Här har vi redan en fallande trend. Den nya fallande trenden inleddes vid punkt 1 i grafen ovan nör vi gick under den tidigare bottnen. Vid punkt 2 fick vi det klassiska återtestet, där tidigare stöd och utbrottsnivå återtestades som motstånd, då hade vi en andra chans att sälja blankt med den nya trenden. Vid punkt 3 bekräftades trenden åter som fallande med en lägre lägsta och vid punkt 4 där vi är i dag är det tekniska läget åter rekyl upp mot en fallande trend. Det innebär att man återigen har chansen att sälja Exxon Mobil blankt. Entré kan göras direkt på dagens nivå. Den naturliga nödutgången ligger något över rekyltoppen vid punkt 2.

6 10 11 Australiensiska dollarn AUD/ Euro svenska kronan EUR/SEK Köp ev. rekyl Köp! Australiensiska dollarn starkast just nu Den australiensiska dollarn rusar mot den nordamerikanska. Just nu är aussie starkast bland majors, de större valutaparen. Tajmingen för att köpa är dock riktigt dålig, eftersom kursen noteras på extramt höga och överköpta nivåer. Vid nästa rekyl ned erbjuds vi dock en tredje chans för köp med den nya trenden som startade i augusti efter en klassisk bottenformation. De två tidigare sättupperna är markerade med pilar i grafen ovan; utbrott och rekyl. Formationen brukar benämnas som dubbelbotten, med det är inte namnet som är viktigast, utan det att vi fick ett misslyckat försök att ta ut tidigare botten och därefter ett utbrott upp mot en ny högre topp efter en fallande trend. Sälj kronan mot euron genom köp av EUR/SEK Euron uppvisar nu styrka mot den nordamerikanska dollarn, då valutaparet EUR/USD rör sig upp mot högre högsta. Euron är starkare mot dollarn än vad den svenska kronan är, vilket fått valutakorsen EUR/SEK att bryta upp mot en högre topp. Köp kunde göras på utbrottet för någon vecka sedan. Rallyt kom dock av sig men det innebär inte att rörelsen upp är falsk. Det går fortfarande att agera på sättuppen och köpa EUR/SEK direkt på dagens nivå. Den naturliga nödutgången ligger något under septemberlägsta. Noteringar där innebär att utbrottet upp sannolikt var falskt. Då kan man istället göra ett lappkast och gå kort, sälja den köpta positionen för att blanka EUR/SEK.

7 12 13 Ansvarsfriskrivning Morningbriefing Börs AB frånsäger sig allt ansvar för direkt eller indirekt förlust eller skada av vad slag det vara må, som grundar sig på användandet av information från Börss webbplats eller nyhetsbrev. Informationen på Börs och Världsmarknaden Update tar inte hänsyn till någon specifik mottagares särskilda investeringsmål, ekonomiska situation eller behov. Informationen är inte att betrakta som en personlig rekommendation eller ett investeringsråd. Varje investeringsbeslut fattas självständigt av användaren och på dennes eget ansvar. Investeringar i finansiella instrument är förknippade med risk och en investering kan både öka och minska i värde eller komma att bli värdelös. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER!

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER! börs 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2014 BÖRSTJÄNAREN KIKAR PÅ STHLM

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 24 januari 2010 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Kaffe 8 Obamas hot 8 Råvarukommentar 9 Högbergs högläge 10 Jim Rogers råvaruindex

Läs mer

Innehåll. Marknadsöversikt. 11 Graföversikt 8 Högbergs högläge. 6 Vete, Euro Stoxx 50. OMXS30, S&P 500 Råolja, Naturgas Guld, Koppar USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll. Marknadsöversikt. 11 Graföversikt 8 Högbergs högläge. 6 Vete, Euro Stoxx 50. OMXS30, S&P 500 Råolja, Naturgas Guld, Koppar USD/SEK, EUR/SEK v.40 1 augusti 2010 vecka 31 Innehåll 1 2 3 4 5 Marknadsöversikt OMXS30, S&P 500 Råolja, Naturgas Guld, Koppar USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Euro Stoxx 50 11 Graföversikt 8 Högbergs högläge 14 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

M I D C A P VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden

M I D C A P VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden VM-UPDATE 2 3 Världsmarknaden UPDATE Ett veckobrev från Börs VECKA 22 M I D C A P VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden AarhusKarlshamn Active Biotech Addtech

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Sojabönor 7 Högbergs högläge 8 Jim Rogers råvaruindex 9 Graföversikt 11 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden

K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden VM-UPDATE 2 3 Världsmarknaden UPDATE Ett veckobrev från Börstjänaren tjänaren VECKA 41 W O R L D M A R K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden RÅVAROR:

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 31 januari 2010 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Kaffe 7 Råvarugrafer 9 Råvarukommentar 10 Högbergs högläge 11 Jim Rogers

Läs mer

Bomull. färdigplockat? börs. Halverat bomullspris

Bomull. färdigplockat? börs. Halverat bomullspris Bomull färdigplockat? En analys framtagen av Börs Sveriges ledande webbplats för teknisk trejding av aktier, index, råvaror och valutor. Halverat bomullspris I början av året låg bomullspriset på $2.20

Läs mer

K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden

K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden VM-UPDATE 2 3 Världsmarknaden UPDATE Ett veckobrev från Börs VECKA 26 W O R L D M A R K E T S VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden LARGE CAP: ABB Alfa Laval

Läs mer

Silver: en talande marknad

Silver: en talande marknad Silver: en talande marknad Historia I början av 1970-talet började bröderna Nelson och William Hunt, två amerikanska oljemiljardärer, att ackumulera silver, för att skydda sina tillgångar mot inflation.

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Majs 8 Råvarukommentar 10 Högbergs högläge 11 Jim Rogers råvaruindex 12 Statistik 14 Graföversikt

Läs mer

BULL & BEAR TENDENS BULL & BEAR

BULL & BEAR TENDENS BULL & BEAR Nr 104/2013 (sid 1 av 6) Tisdagen den 10 december 2013 BULL & BEAR Anno 2009 2 0 1 3 Nummer 104 OMXS 30 index 1 271,00 OMXS 30 har en tid get signaler om en nedgång I och med att index varit under 1 280-nivån.

Läs mer

Create PDF with GO2PDF for free, if you wish to remove this line, click here to buy Virtual PDF Printer

Create PDF with GO2PDF for free, if you wish to remove this line, click here to buy Virtual PDF Printer Aktier From www.tradelearn.com Formationer Att leta efter formationer i kurskurvan är det första en teknisk analytiker gör. Man försöker identifiera mönster som historiskt sett har lett till en viss rörelse

Läs mer

Inledning Trading en kort förklaring 13

Inledning Trading en kort förklaring 13 Innehåll Inledning Trading en kort förklaring 13 Kapitel 1 All in Any Out 14 Upplägg 15 Varsågod En fungerande modell 17 Varning utfärdas 20 Om affär efter affär går med förlust 20 Vem passar som daytrader

Läs mer

BörsTENDENSer 21 år. BörsTENDENSer. Torsdagen den 5 december 2013

BörsTENDENSer 21 år. BörsTENDENSer. Torsdagen den 5 december 2013 Nr 38/2013 (sid 1 av 19) Torsdagen den 5 december 2013 BörsTENDENSer Anno 1993 2 0 1 31 Nummer 38 OMXS 30 index 1 279,03 OMXS 30 satte den nya toppnoteringen 1 316 för året den 28 november. Där tog det

Läs mer

Teknisk analys. 2008-01-26.

Teknisk analys. 2008-01-26. Teknisk analys. Stoploss-hantering och Money Management. De olika stoplossmetoderna. Återköpsmetoder. Positionsstorlekar vid olika situationer. Slutlig uppdatering av stoplosshanteringen och positionsstorlekarna.

Läs mer

Framgångsrik daytrading i enkla steg grundkurs

Framgångsrik daytrading i enkla steg grundkurs Framgångsrik daytrading i enkla steg grundkurs Copyright 2012, MinBörs.se, v3 Alla rättigheter reserverade. Publicerat av MinBörs.se 2012 Detta kursmaterial får ej lov att kopieras och distribueras fritt

Läs mer

BörsTENDENSer 21 år. BörsTENDENSer. Torsdagen den 7 november 2013

BörsTENDENSer 21 år. BörsTENDENSer. Torsdagen den 7 november 2013 Nr 35/2013 (sid 1 av 17) Torsdagen den 7 november 2013 BörsTENDENSer Anno 1993 2 0 1 31 Nummer 35 OMXS 30 index 1 283,48 OMXS 30 satte 1 301 som högst den 22 oktober och tiden kring detta datum var viktig

Läs mer

CFD. Vad är en CFD? Hur handlas CFD:s? CFD:s- ett hävstångsinstrument CFD & FX E-BOOK

CFD. Vad är en CFD? Hur handlas CFD:s? CFD:s- ett hävstångsinstrument CFD & FX E-BOOK CFD Vad är en CFD? En CFD är ett kontrakt baserat på en överenskommelse om att utbyta skillnaden i ett underliggande objekts värde mellan tidpunkten då kontraktet öppnas och tidpunkten då det stängs. CFD-kontrakt

Läs mer

1. Sätt ett mål med ditt aktiesparande

1. Sätt ett mål med ditt aktiesparande 50 1 Sätt ett mål med ditt aktiesparande var långsiktig. 2 Investera regelbundet. 3 Kontrollera riskerna. 4 Var försiktig med belåning. Bli kursvinnare med Gyllene regler Hitta kursvinnare är Aktiespararnas

Läs mer

S&P500. Teknisk Analys. 2015: Positiv helårsvy, men hög volatilitet! Strategi och Allokerking Teknisk Analys S&P500. Torsdagen den 8 januari 2015

S&P500. Teknisk Analys. 2015: Positiv helårsvy, men hög volatilitet! Strategi och Allokerking Teknisk Analys S&P500. Torsdagen den 8 januari 2015 Teknisk Analys Strategi och Allokerking Teknisk Analys S&P500 Torsdagen den 8 januari 2015 S&P500 2015: Positiv helårsvy, men hög volatilitet! Sannolikt en positiv utveckling på helårsbasis, men stor volatilitet

Läs mer

Dagliga TENDENSer. DagligaTENDENSer

Dagliga TENDENSer. DagligaTENDENSer Nr 231/2013 (sid 1 av 6) Anno 2004 Torsdagen den 5 december 2013 Nummer 231 2 0 1 3 OMXS 30 index 1 279,03 OMXS 30 satte den nya toppnoteringen 1 316 för året den 28 november. Där tog det stopp och intervallet

Läs mer

Three Monkeys Trading. Tänk Just nu

Three Monkeys Trading. Tänk Just nu Three Monkeys Trading Tänk Just nu Idag ska vi ta upp ett koncept som är otroligt användbart för en trader i syfte att undvika fällan av fasta eller absoluta uppfattningar. Det är mycket vanligt att en

Läs mer

Vad är binära optioner?

Vad är binära optioner? Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

I väntan på tillväxt. Marknadsbrev. augusti 2015. Stora börsfall i augusti. Börsutveckling 1 augusti 24 augusti 2015 i svenska kronor.

I väntan på tillväxt. Marknadsbrev. augusti 2015. Stora börsfall i augusti. Börsutveckling 1 augusti 24 augusti 2015 i svenska kronor. Marknadsbrev augusti 215 I väntan på tillväxt Oro för Kina har utlöst en global börsrekyl. Stimulanser i all ära men det behövs något mer för att börserna varaktigt ska fortsätta uppåt. Det behövs tillväxt.

Läs mer