Brf Oxiegårdens infoblad januari

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Brf Oxiegårdens infoblad januari"

Transkript

1 Brf Oxiegårdens infoblad januari

2 Tänk på! Om ni avser att göra någon förändring i bostaden eller installera någon utrustning utomhus som är av mer omfattande slag, kolla alltid med styrelsen så att den slipper behandla ärendet när ni redan gjort förändringen. Om styrelsen finner att ni brutit mot stadgar/lagar, är styrelsen förpliktigad att ingripa och då kan ni tvingas återställa. För att undvika onödiga kostnader och förtretligheter - fråga först! Kontaktinformation till styrelsen Brf Oxiegården: E-post: styrelsen@oxiegarden.se Hemsida: Det går också bra att lägga en lapp med ditt ärende i brevlådan utanför kvartersgården.

3 Årsstämma den 7/ Nu är den bara ett par veckor bort och styrelsen vill än en gång påminna er alla om att delta på årets stämma. Sista dag att anmäla sitt deltagande är onsdag den 1 februari. Har du fått häftet med Kallelse och Årsredovisning? Om du saknar någon av dessa kontakta fastighetsskötaren. Vi ses på stämman! Valberedningen jobbar in i det sista I enkäten som många av er fyllde i var det glädjande att se att det finns många som vill engagera sig i vår förening. Valberedningen vill jättegärna komma i kontakt med er alla i sitt arbete att förbereda förslag till de olika uppdragen på kommande stämma. Kontakt: Claudia: serifovski.laguna@gmail.com Marianne: syrran_nilsson@hotmail.com

4 Stora Lekan kommittén. Under året har en kommitté arbetat med att skapa en vision för vad som skulle kunna göras med ytan vi idag kallar Stora Lekan. Kommitténs har sammanfattat sitt arbete i en rapport. Denna finner du längst bak i månadens infoblad. Rapporten tar ni med er till årsstämman den 7/2. Vicevärdens kväll nästa tillfälle är den 1/ Känner du till att vår vicevärd tillsammans med en förtroendevald i styrelsen välkomnar alla medlemmar att den första onsdagen varje månad komma ner för att träffas, prata och ställa frågor. Nästa tillfälle är den 2/ Vid detta tillfälle är det vår ordförande, Tommy Linde, ni får en chans att prata med. Välkomna! Om bostadstilläggsförsäkringen Föreningen har för alla medlemmar tecknat en s. k. bostadstilläggsförsäkring. Denna försäkring gäller för skador i hemmet, brand-, vatten-, inbrotts- och maskinskador. Därför ska du alltid vid kontakt med ditt försäkringsbolag meddela att du via bostadsrättföreningen är försäkrad med bostadsrättstillägg. Observera att försäkringens självrisk betalas av dig. I samband med att skadan uppstått, ska du även meddela styrelsen om vad som hänt.

5 Hur bra är vi på att sopsortera!? IL Recycling arbetar för ett miljömässigt hållbart samhälle. Deras vision är en värld där inget blir över allt som kan återvinnas återvinns. Vårt gemensamma återvinningsarbete är en förutsättning för att IL Recyclings arbete ska fortsätta vara framgångsrikt. Nyttan med återvinning är att använda återvunnet material i tillverkningsprocessen av nya produkter. Då sparas energi och behovet av jungfruligt material minskar. Därmed reduceras utsläppen av växthusgaser, t.ex. koldioxid. På bilden nedan redovisas vår återvinning för Vi är bra på att återvinna men vi kan alltid bli bättre! Trädgårdsavfall, Jord och Sten Styrelsen påminner om att det trädgårdsavfall ni har under vintern ska kastas i grovsopscontainern. De ordinarie containrarna för Trädgårdsavfall, Jord och Sten återkommer i april månad.

6 Påminnelse om inbrott Det är alltid väldigt tråkigt att få höra talas om att enskilda boende i vår förening drabbats av inbrott. Nu har det hänt igen. Denna gång i garage. Ur till synes låsta garage har bland annat värdefulla däck och fälgar stulits. Sannolikt har tjuvarna kommit in i garagen eftersom någon lämnat sin garageport olåst. Att garage lämnas olåsta hör tyvärr till vanligheterna. Det är alltså ytterst viktigt att alltid se till att garagen är låsta. Detta gäller även dem som har fjärrkontroll till porten. Brott är svårt att värja sig emot, men med vaksamhet och noggrannhet kan vi kanske skydda oss bättre mot dem som vill skada och stjäla....ett PS! En oförstående men irriterad röst nådde styrelsens öron bara häromdan. En av de medlemmar som läst och insett det rimliga i den information som givits och ändå upptäcker att budskapet inte nått fram hos alla: - VARFÖR KAN INTE ALLA LÅSA SINA GARAGE? Ja, det kan man undra!? Enskilda garage Efter det att medlem väckt frågan, har styrelsen påbörjat en undersökning om det alls är tekniskt möjligt att finna lösningar för våra garage som minskar stöldriskerna.

7 Plocka upp efter djuren! Då det har inkommit klagomål vill styrelsen påminna samtliga djurägare att det är er skyldighet att plocka upp efter era djur. Råttor Det finns råttor överallt tyvärr springer de även runt i vårt område. Tänk på att inte ställa ut sopor, gäller alla sorters, vid entré eller på altan. Råttor är allätare och tar vad de får tag i. Facebook-gruppen Vet du att det finns en Facebook-grupp som heter Brf Oxiegården? Där kan vi snacka, ställa frågor, bjuda in till fest eller liknande. Info om föreningen och närområdet delas med fördel i gruppen. Välkomna! Hemsidan - Vi har även en väldigt bra hemsida! Här kan du gå in och hitta information, fakta om föreningen, aktiviteter som sker under veckorna och mycket mer. Månadens infoblad finns även där för nedladdning!

8 Styrelsen önskar er alla en bra dag! Vi ses på stämman - allas röst är viktig! Glöm inte anmäla er.

9 Arbetsgrupp Stora-Lekan - rapport Bakgrund: Vid Brf Oxiegårdens årsstämma 2016 behandlades en motion rörande Stora Lekan. Motionen efterlyste en modernisering av lekplatsen som ansågs vara osäker för barnen att leka på. Motionen yrkade på att en arbetsgrupp skulle sättas samman för att undersöka möjligheter alternativt att styrelsen skulle ges mandat att projektera för en ny lek/aktivitetsplats och att det därefter skulle presenteras för berörda parter för beslut. Stämman beslutade att en arbetsgrupp skulle sättas samman med uppdrag att undersöka framtida möjligheter för Stora Lekan. Styrelsen beslutade vid sammanträde, i enlighet med stämmans beslut, att Tommy Niles skulle bli styrelsens representant samt sammankallande i denna arbetsgrupp. En förfrågan skickades ut till samtliga medlemmar i Brf Oxiegården där intresse att delta i denna arbetsgrupp efterlystes. Samfälligheten Ägolotten fick en förfrågan om de ville vara representerade i denna arbetsgrupp. Brf Oxiegården och Samfälligheten Ägolotten har under många år haft ett gemensamt ansvar för skötsel och underhåll av Stora Lekan. Arbetsgruppen: Arbetsgruppen har bestått av totalt 5 medlemmar (fyra från Brf Oxiegården, en från Samfälligheten Ägolotten). Under arbetets gång har dock representant från Samfälligheten Ägolotten ej deltagit samt att ytterligare en representant valt att lämna uppdraget. Arbetsgruppen har valt att fokusera på Stora Lekans skick i dagsläget och en vision för hur Stora Lekan kan se ut i framtiden. Under arbetets gång har ekonomiska kalkyler inte skapats då detta inte är aktuellt i nuläget. Ekonomisk hjälp och bidrag har dock undersökts utan framgång. Under arbetets gång presenterades möjligheten att kontakta Malmö stad då det under många år uppförts temalekplatser på flera platser i Malmö. Dock har svar i frågan från Malmö stads representanter om Stora Lekan kan var aktuell för en sådan make over i framtiden tyvärr varit negativt. Detta har motiverats med att ytan inte ligger centralt nog i Oxie stadsdel. Tyvärr! Riskbedömning: En av arbetsgruppens stora punkter har varit Stora Lekans skick idag och vilka risker som kunnat identifieras vid en bedömning av denna. Följande risker har identifierats: - Rutschkanan. Rost och skadad metall hittas på stora delar av rutschkanan. Detta bedöms som en risk där sannolikheten för allvarligare skador är mycket stor. - Brasan med tillhörande stubbar. Träet är gammalt och slitet. Den gjutna brasan är sliten och uppfyller idag ingen funktion. Vid lek på eller närheten av Brasan med tillhörande stubbar är risken för allvarliga skador stor. - Leksaksborgen har ett flertal risker. Trappor, hängbro samt borgens allmänna skick (spikar, skruvar, plankor mm). - Gungställningen. Skicket på bärande ställning, kedjor och övriga detaljer.

10 Vision: Med anledning av skicket på Stora Lekan idag har arbetsgruppen i diskussionerna om en framtidsvision fokuserat på att skapa en aktivitetsyta som lockar alla representerade grupper och generationer i Brf Oxiegården. I målgruppen har de minsta barnen (0-6år) fått en lägre prioritet då lekplatserna på respektive gårdar i området anses vara mer anpassade för dessa barn. I dessa diskussioner har bland annat detta föreslagits: - Öppna upp ytan genom att ta bort buskage i utkanten av Stora Lekan. Träden lämnas orörda då dessa skapar ett naturligt solskydd. Genom att ta bort buskagen skapas möjligheter att intrigera Stora Lekan med boulebanan. Detta skapar en större, tryggare och mer levande yta. - Ersätta nämnda brasa med tillhörande stubbar med grillar, bänkar och bord. Detta skapar en naturlig mötesplats i vårt område. Detta hade även skapat en jättebra plats för organiserade aktiviteters (Fest och Fritid) start/avslutning. - Rusta upp/ersätta de idag skadade, slitna och omoderna delarna av Stora Lekan (Leksaksborgen, rutschkana, gungställning) för att skapa en mer inbjudande plats för alla som nyttjar ytan. - Köpa in träningsredskap (bars, räcken osv) att installera på ytan (förslagsvis på gräset framför Stora Lekan). Dessa skapar en träningsyta intrigerad i aktivitetsytan vilket skapar fler användningsområden för platsen. Förslag: Med bakgrund av det som rapporterats i texten ovan föreslår Arbetsgrupp Stora Lekan att Brf Oxiegårdens styrelse ges i uppdrag att fortsätta arbete med projektering av Stora Lekan. Tack för oss! PS! Ta med dig rapporten till årsstämman den 7/2 där en kortare presentation kommer hållas och tillfälle för eventuella frågor ges.

Brf Oxiegårdens infoblad november 2016

Brf Oxiegårdens infoblad november 2016 Brf Oxiegårdens infoblad november 2016 Tänk på! Om ni avser att göra någon förändring i bostaden eller installera någon utrustning utomhus som är av mer omfattande slag, kolla alltid med styrelsen så att

Läs mer

HSB Brf. Oxiegården. Den dröjer envist kvar den lilla drivan och vill minna om att vintern trots allt försökt

HSB Brf. Oxiegården. Den dröjer envist kvar den lilla drivan och vill minna om att vintern trots allt försökt HSB Brf. Oxiegården Den dröjer envist kvar den lilla drivan och vill minna om att vintern trots allt försökt TL Medlemsinformation januari 2018 Tänk på! Om ni avser att göra någon förändring i bostaden

Läs mer

Brf Oxiegårdens infoblad september 2016

Brf Oxiegårdens infoblad september 2016 Brf Oxiegårdens infoblad september 2016 Tänk på! Om ni avser att göra någon förändring i bostaden eller installera någon utrustning utomhus som är av mer omfattande slag, kolla alltid med styrelsen så

Läs mer

Brf Oxiegårdens infoblad oktober 2016

Brf Oxiegårdens infoblad oktober 2016 Brf Oxiegårdens infoblad oktober 2016 Tänk på! Om ni avser att göra någon förändring i bostaden eller installera någon utrustning utomhus som är av mer omfattande slag, kolla alltid med styrelsen så att

Läs mer

Så trist den vackra soluppgången plötsligt framstod - Tommy Linde

Så trist den vackra soluppgången plötsligt framstod - Tommy Linde HSB Brf. Oxiegården Så trist den vackra soluppgången plötsligt framstod - Tommy Linde Medlemsinformation november 2018 Tänk på! Om ni avser att göra någon förändring i bostaden eller installera någon utrustning

Läs mer

Hösten är den andra våren när varje löv är en blomma. Albert Camus

Hösten är den andra våren när varje löv är en blomma. Albert Camus HSB Brf. Oxiegården Hösten är den andra våren när varje löv är en blomma. Albert Camus Medlemsinformation oktober 2018 Tänk på! Om ni avser att göra någon förändring i bostaden eller installera någon utrustning

Läs mer

HSB Brf. Oxiegården NÄR KOMMER VÅREN? Vitmenad natur. yrsnö virvlar i luften. oälskad skönhet. Vinterns sista tid. är längst, nu längtans dagar

HSB Brf. Oxiegården NÄR KOMMER VÅREN? Vitmenad natur. yrsnö virvlar i luften. oälskad skönhet. Vinterns sista tid. är längst, nu längtans dagar HSB Brf. Oxiegården NÄR KOMMER VÅREN? Vitmenad natur yrsnö virvlar i luften oälskad skönhet Vinterns sista tid är längst, nu längtans dagar otåligheten Okänd poet Medlemsinformation mars 2018 Tänk på!

Läs mer

HSB Brf. OXIEGÅRDEN Malmö. I guld och rött du frossar att göra hösten glad Se lönnen, hur den blossar med sina röda blad. Okänd

HSB Brf. OXIEGÅRDEN Malmö. I guld och rött du frossar att göra hösten glad Se lönnen, hur den blossar med sina röda blad. Okänd HSB Brf. OXIEGÅRDEN Malmö I guld och rött du frossar att göra hösten glad Se lönnen, hur den blossar med sina röda blad. Okänd MEDLEMSINFORMATION oktober 2017 Tänk på! Om ni avser att göra någon förändring

Läs mer

HSB Brf. Oxiegården Medlemsinformation december 2018

HSB Brf. Oxiegården Medlemsinformation december 2018 HSB Brf. Oxiegården Medlemsinformation december 2018 Tänk på! Om ni avser att göra någon förändring i bostaden eller installera någon utrustning utomhus som är av mer omfattande slag, kolla alltid med

Läs mer

HSB Brf. Oxiegården. Vinter eller vår eller rentav vårvinter? - inte ens våra växter verkar veta TL

HSB Brf. Oxiegården. Vinter eller vår eller rentav vårvinter? - inte ens våra växter verkar veta TL HSB Brf. Oxiegården Vinter eller vår eller rentav vårvinter? - inte ens våra växter verkar veta TL Medlemsinformation februari 2018 Tänk på! Om ni avser att göra någon förändring i bostaden eller installera

Läs mer

Oxiegårdens medlemsinformation Infoblad jan 2015

Oxiegårdens medlemsinformation Infoblad jan 2015 Oxiegårdens medlemsinformation Infoblad jan 2015 http://www.oxiegarden.se Tänk på! Att om ni avser göra någon förändring i bostaden eller installera någon utrustning av mer omfattande slag, kolla alltid

Läs mer

OBS! Styrelsen/AU sammanträder en gång per månad. Observera att återkoppling kan dröja beroende på när förfrågan lämnas in.

OBS! Styrelsen/AU sammanträder en gång per månad. Observera att återkoppling kan dröja beroende på när förfrågan lämnas in. HSB Brf. OXIEGÅRDEN Nu slår sommarens rönnbärsklasar ut som glöd i ett lövgrönt hav. Än finns tid innan höstvindar rasar och jagar sommaren till dess grav. Björn Nilsson MEDLEMSINFORMATION september 2017

Läs mer

Välkommen till Brf. Nattsländan!

Välkommen till Brf. Nattsländan! Bostadsrättsföreningen Nattsländan i Järvastaden Välkomstbrev - version 1.2 2019-01-10 Sid 1 (5) Välkommen till Brf. Nattsländan! Vi vill hälsa dig varmt välkommen som medlem till bostadsrättsföreningen

Läs mer

HSB Brf. Oxiegården. Först i blomman får roten sin förklaring (Ordspråk)

HSB Brf. Oxiegården. Först i blomman får roten sin förklaring (Ordspråk) HSB Brf. Oxiegården Först i blomman får roten sin förklaring (Ordspråk) Medlemsinformation september 2018 Tänk på! Om ni avser att göra någon förändring i bostaden eller installera någon utrustning utomhus

Läs mer

Tänk på! För att undvika onödiga kostnader och förtretligheter fråga först!!

Tänk på! För att undvika onödiga kostnader och förtretligheter fråga först!! INFO sept 2015 1 Tänk på! Att om ni avser göra någon förändring i bostaden eller installera någon utrustning av mer omfattande slag, kolla alltid med styrelsen så att vi slipper dra upp ärendet igen efter

Läs mer

Så här har vi det i vår förening

Så här har vi det i vår förening 1 Så här har vi det i vår förening Bostadsrättsföreningen Stenhällen började byggas 1988 och i oktober samma år flyttade de första medlemmarna in. I dag består föreningen av 146 bostadsrättslägenheter

Läs mer

Föreningen har bytt mailadress till Styrelsen arbetar just nu med de avtal vi har och som vi borde ha

Föreningen har bytt mailadress till Styrelsen arbetar just nu med de avtal vi har och som vi borde ha Januari, 2016 Föreningen har bytt mailadress till brfprastgarden@outlook.com Styrelsen arbetar just nu med de avtal vi har och som vi borde ha Vi har efter önskemål tittat på att låsa miljöhusen, men det

Läs mer

HSB Brf. OXIEGÅRDEN. Höstkänsla. Höst är kyligt och klart väder medan naturen ömsar kläder. Det dofter jord och mylla medan färgrik prakt förgylla.

HSB Brf. OXIEGÅRDEN. Höstkänsla. Höst är kyligt och klart väder medan naturen ömsar kläder. Det dofter jord och mylla medan färgrik prakt förgylla. HSB Brf. OXIEGÅRDEN Höstkänsla Höst är kyligt och klart väder medan naturen ömsar kläder. Det dofter jord och mylla medan färgrik prakt förgylla. Ingeborg. MEDLEMSINFORMATION november 2017 Tänk på! Om

Läs mer

45:an. Mars. Riksbyggen Brf Gbg-hus nr 45

45:an. Mars. Riksbyggen Brf Gbg-hus nr 45 45:an 2012 Mars Riksbyggen Brf Gbg-hus nr 45 Upprättelse av Pia Ehrenholm Om jag i min roll som revisor före årsstämman 2011, haft all den information rörande begäran om Pias entledigande, som jag har

Läs mer

Körsbärsträd Åh körsbärsträd Körsbärsblom Åh körsbärsblom I vårens sky så långt som ögat ser Trad.

Körsbärsträd Åh körsbärsträd Körsbärsblom Åh körsbärsblom I vårens sky så långt som ögat ser Trad. HSB Brf. Oxiegården Körsbärsträd Åh körsbärsträd Körsbärsblom Åh körsbärsblom I vårens sky så långt som ögat ser Trad. Medlemsinformation maj 2018 Tänk på! Om ni avser att göra någon förändring i bostaden

Läs mer

HSB Brf. Oxiegården Medlemsinformation augusti 2018

HSB Brf. Oxiegården Medlemsinformation augusti 2018 HSB Brf. Oxiegården Medlemsinformation augusti 2018 Tänk på! Om ni avser att göra någon förändring i bostaden eller installera någon utrustning utomhus som är av mer omfattande slag, kolla alltid med styrelsen

Läs mer

INFOBLAD FÖR BRF STORMEN Våren 2016

INFOBLAD FÖR BRF STORMEN Våren 2016 INFOBLAD FÖR BRF STORMEN Våren 2016 INNEHÅLL: NY VICEVÄRD 2016 INSTALLATION BERGVÄRME ARBETE MED REGLER FÖR BRF.STORMEN HÖJNING AV HYRA PARKERING ÅRSSTÄMMA 2016 Ny vicevärd. Lars-Erik Hedenskog (L-EH Fastighetstjänst),

Läs mer

Oxhagens Samfällighet FÖRVALTNINGS- BERÄTTELSE. Oxhagens Samfällighetsförening Organisationsnummer

Oxhagens Samfällighet FÖRVALTNINGS- BERÄTTELSE. Oxhagens Samfällighetsförening Organisationsnummer Oxhagens Samfällighet FÖRVALTNINGS- BERÄTTELSE 2015 Oxhagens Samfällighetsförening Organisationsnummer 717911-7507 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Styrelsen för Oxhagens samfällighetsförening får härmed avge berättelse

Läs mer

Spikverksbladet. Nr 208 2015-06-18. Trevlig midsommar! www.spikverket.se. Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och

Spikverksbladet. Nr 208 2015-06-18. Trevlig midsommar! www.spikverket.se. Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och Spikverksbladet www.spikverket.se Nr 208 2015-06-18 Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och Trevlig midsommar! SPIKVERKET STYRELSE, REVISORER & VALBEREDNING 2014-2015 STYRELSE

Läs mer

Handledning för valberedning Bostadsrättsföreningen BRF Nyängen i Vendelsö

Handledning för valberedning Bostadsrättsföreningen BRF Nyängen i Vendelsö Handledning för valberedning Bostadsrättsföreningen BRF Nyängen i Vendelsö Valberedningens uppgift Enligt bostadsrättsföreningen stadgar skall årsstämman välja en valberedning med uppgift att förbereda

Läs mer

Brf Björkbacken STÄMMOPROTOKOLL HSB Stockholm Föreningsstämma Samlingssalen Kvarnhjulet kl

Brf Björkbacken STÄMMOPROTOKOLL HSB Stockholm Föreningsstämma Samlingssalen Kvarnhjulet kl Samlingssalen Kvarnhjulet kl 19.00 1 Årsstämmoprotokoll för brf Björkbacken Verksamhetsperioden 2009 05 01 2010 04 30 Paragrafer 1-18 Mötesordförande.. Stefan Johansson Justerare Amie Hemmen Justerare.

Läs mer

Vice sekreteraren har ordet.

Vice sekreteraren har ordet. Mars 2010 Vice sekreteraren har ordet. Nu blir dagarna längre och ljusare och snart är våren här igen. Vintern har verkligen varit riktigt snörik och vit. Våra fastighetsskötare som sköter snöröjningen

Läs mer

I samband med årsmötet finns även möjlighet att ställa frågor till styrelsen. Inkomna motioner skall behandlas av stämman.

I samband med årsmötet finns även möjlighet att ställa frågor till styrelsen. Inkomna motioner skall behandlas av stämman. Inbjudan Föreningens årsstämma kommer i år att hållas på Mornington Hotell, Norrbyvägen 30, Tisdagem den 21 Maj 2018. Det kommer att vara affischerat i entrén. Konferenslokalen är högst upp! Agenda för

Läs mer

KALLELSE TILL FÖRENINGSSTÄMMA

KALLELSE TILL FÖRENINGSSTÄMMA KALLELSE TILL FÖRENINGSSTÄMMA Medlemmarna i bostadsrättsföreningen Insteget, org.nr: 769616-9395, kallas härmed till ordinarie föreningsstämma onsdagen den 15 maj 2013 kl. 19.00, på Åsö Gymnasium med adress

Läs mer

Välkommen till Månstenen

Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen 2017-10-11 Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen hälsar er välkommen till vårt område och hoppas att du kommer att trivas i vår förening. Här får

Läs mer

Vårkänslor. Aktuellt. //Sandra

Vårkänslor. Aktuellt. //Sandra Vårkänslor Nu har väl ändå sista snön rasat ut, eller? Nu vill i alla fall jag och kaninerna ha vår, sol och värme! Våren bjuder på en mängd aktiviteter i klubben, några av dem kan du se mer av längre

Läs mer

Flera nyinflyttade har kommit till vårt hus under våren. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas ni ska trivas.

Flera nyinflyttade har kommit till vårt hus under våren. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas ni ska trivas. 1 Föreningens webbplats http://www.gbghus45.se Hej! Hoppas ni alla har njutit av den fina sommaren. Nu ser vi fram emot en fin höst. Tillsammans med Riksbyggen är ambitionen alltid att göra vårt bästa

Läs mer

Protokoll (06-07) fört vid styrelsemöte för Sida 1 (3) Ljunghedens samfällighetsförening Måndagen den 20 november 2006

Protokoll (06-07) fört vid styrelsemöte för Sida 1 (3) Ljunghedens samfällighetsförening Måndagen den 20 november 2006 Protokoll (06-07) fört vid styrelsemöte för Sida 1 (3) Närvarande: Ulf Hertin ordf., Owe Eriksson v ordf., Bo Andersson kassör, Jan Holmgren UC-ansvarig, Susanne Härfstrand suppl., Kenneth Mölleborn suppl.,

Läs mer

Vad innebär det att bo i bostadsrätt?

Vad innebär det att bo i bostadsrätt? Vad innebär det att bo i bostadsrätt? Vad är en bostadsrätt? Äger jag min lägenhet? Många som köpt en bostadsrätt tror också att de äger lägenheten. Onekligen lätt att tro, med tanke på priset man får

Läs mer

KALLELSE TILL FÖRENINGSSTÄMMA Datum: tisdag 21 maj 2019 Klockan: Lokal: Föreningslokalen, Hus 3 BV

KALLELSE TILL FÖRENINGSSTÄMMA Datum: tisdag 21 maj 2019 Klockan: Lokal: Föreningslokalen, Hus 3 BV DAGORDNING KALLELSE TILL FÖRENINGSSTÄMMA Datum: tisdag 21 maj 2019 Klockan: 19.00 Lokal: Föreningslokalen, Hus 3 BV 1. Stämmans öppnande. 2. Godkännande av dagordningen. 3. Val av stämmoordförande. 4.

Läs mer

Kallelse till extra årsstämma

Kallelse till extra årsstämma Kallelse till extra årsstämma Hej grannar, Härmed kallas ni till föreningens årsstämma. Datum: 2018-11-28 Tid: 18:00-21:00 Plats: Kulturhuset i Huddinge Centrum (Folkes) Sal: Aprikosa rummet Det är väldigt

Läs mer

Stadgar. Sammanträdesdatum

Stadgar. Sammanträdesdatum Stadgar Sammanträdesdatum 2012-11-15 Stadgar för samfällighetsförening, bildad enligt lagen (1973: 1150) om förvaltning av samfälligheter. Lagens bestämmelser om förvaltningen skall gälla i den mån inte

Läs mer

Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma i Brf Banslätt den 28 maj 2008. Stämmans öppnande och val av ordförande för stämman

Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma i Brf Banslätt den 28 maj 2008. Stämmans öppnande och val av ordförande för stämman Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma i Brf Banslätt den 28 maj 2008. 1 Stämmans öppnande och val av ordförande för stämman Per-Olof Erickson förklarade stämman öppnad och föreslog att Christer

Läs mer

Ordningsföreskrifter Brf Leoparden 5

Ordningsföreskrifter Brf Leoparden 5 Ordningsföreskrifter Brf Leoparden 5 För att skapa en gemensam och trivsam atmosfär för oss alla i föreningen har styrelsen fastställt ordningsregler som alla boende är skyldiga att känna till och rätta

Läs mer

Välkommen till Månstenen

Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen 2019-01-16 Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen hälsar er välkommen till vårt område och hoppas att du kommer att trivas i vår förening. Här får

Läs mer

Informationsblad nr 2/2012 November

Informationsblad nr 2/2012 November Brf Älvsjö Centrum 1 Informationsblad nr 2/2012 November Hösten är kommen, hör stormarna gny! Men vi fick våra amerikanska blåbär på plats! Tack alla ni som hjälpte till, t ex ni fyra familjer i hörnen

Läs mer

Bybladet. Mars Vi hälsar alla nya medlemmar hjärtligt VÄLKOMNA Vi hoppas ni kommer att trivas i vår förening!

Bybladet. Mars Vi hälsar alla nya medlemmar hjärtligt VÄLKOMNA Vi hoppas ni kommer att trivas i vår förening! Bybladet Mars 2017 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Årsstämman 2017 Garage och parkering Vårens städdag Takprojektet Fasadprojektet Brf Söderbyhus på Facebook Byte av maskinpark i tvättstugorna

Läs mer

Välkommen till Månstenen

Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen 2011-09-20 Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen hälsar välkommen till vårt område och hoppas att du kommer att trivas i vår förening. Den här informationen

Läs mer

Hägersten 16/3, Välkommen! Styrelsen Brf Rovfågeln

Hägersten 16/3, Välkommen! Styrelsen Brf Rovfågeln Hägersten 16/3, 2017 Kallelse och dagordning - ordinarie årsstämma i Brf Rovfågeln Medlemmar i Brf Rovfågeln kallas till ordinarie årsstämma i Brf Rovfågeln. Medlemmar är de som äger sin andel i Brf Rovfågeln,

Läs mer

Kvartershuset ska renoveras!

Kvartershuset ska renoveras! Kvartershuset ska renoveras! -men hur mycket? I styrelsen är diskussionen i full gång. Ska vi satsa på huvudsakligen ytrenovering- d.v.s. målning och byte av golvskiktet och ett nytt bastuaggregat? Eller

Läs mer

HSB BRF BANDHAGEN NYHETSBREV Vi i Bandhagen. Extrastämma och omröstning om fönsterrenoveringen den 5 april kl i festlokalen!

HSB BRF BANDHAGEN NYHETSBREV Vi i Bandhagen. Extrastämma och omröstning om fönsterrenoveringen den 5 april kl i festlokalen! HSB BRF BANDHAGEN NYHETSBREV 1 2018 Vi i Bandhagen I DETTA NUMMER: Snart blir det rörbyte i alla hus Information om skalskydd Fler P-platser på g Extrastämma och omröstning om fönsterrenoveringen den 5

Läs mer

KALLELSE. Medlemmar i HSB:s bostadsrättsförening Snösätra nr 229 i Stockholm kallas härmed till: ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA

KALLELSE. Medlemmar i HSB:s bostadsrättsförening Snösätra nr 229 i Stockholm kallas härmed till: ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA KALLELSE Medlemmar i HSB:s bostadsrättsförening Snösätra nr 229 i Stockholm kallas härmed till: ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA Tid: Tisdagen den 27 april 2010 klockan 19,00 Från klockan 18,30 finns det fika.

Läs mer

Föreningsmeddelande. Jakobsberg 2010-02-12

Föreningsmeddelande. Jakobsberg 2010-02-12 Brf Loket Föreningsmeddelande Jakobsberg 2010-02-12 Föreningsstämma / Motioner Årets stämma hålls preliminärt den 7 juni. Kallelse till stämman kommer att delas ut i maj månad, men redan nu kan du börja

Läs mer

Fjällens Samfällighetsförening Informationsblad Juni 2011

Fjällens Samfällighetsförening Informationsblad Juni 2011 FJÄLLENS SAMFÄLLIGHET Fjällens Samfällighetsförening Informationsblad Juni 2011 Detta informationsblad innehåller: Information om extra stämman 2011 Garage tak Garage portar Städning i området under hela

Läs mer

Infomöte anläggningsbeslutet och miljöhusen

Infomöte anläggningsbeslutet och miljöhusen Infomöte anläggningsbeslutet och miljöhusen Upplägget är att vi först berättar och sedan svarar på frågor och debatterar. Tid 18:30-19:30 Vad beslutade vi förra året? Konsekvens av missförstånd och oklart

Läs mer

Dagordning för ordinarie årsstämma för Brf Höstfibblan 8 23 april 2018

Dagordning för ordinarie årsstämma för Brf Höstfibblan 8 23 april 2018 Dagordning för ordinarie årsstämma för Brf Höstfibblan 8 23 april 2018 Plats: Grindtorpskyrkan Tid : 19.00 1 Extrastämman öppnas 2 Val av stämmoordförande 3 Godkännande av dagordningen 4 Val av stämmans

Läs mer

PROTOKOLL GESSIE VILLASTADS SAMFALLIGHETS FORENING ÅRSSTÄMMA

PROTOKOLL GESSIE VILLASTADS SAMFALLIGHETS FORENING ÅRSSTÄMMA PROTOKOLL GESSIE VILLASTADS SAMFALLIGHETS FORENING ÅRSSTÄMMA ONSDAGEN DEN 25 APRIL 2012 Protokoll vid Gessie Villastads Samfällighetsförenings årsstämma Org nr 717905-4346 Plats: Samfällighetsförenings

Läs mer

Kallelse till årsstämma

Kallelse till årsstämma Samfälligheten Porfyren Kallelse till årsstämma Styrelsen hälsar medlemmarna Välkomna till ordinarie årsstämma Onsdagen den 21 mars 2018 kl. 19.00 i Lillsjöskolans matsal Verksamhetsberättelse och övriga

Läs mer

Medlemsinformation. HSB Brf Linghem. Trastsångsvägen Byggnadsår: 1983 Antal lägenheter: 65. Bo i bostadsrätt vad innebär det? Om HSB Brf Linghem

Medlemsinformation. HSB Brf Linghem. Trastsångsvägen Byggnadsår: 1983 Antal lägenheter: 65. Bo i bostadsrätt vad innebär det? Om HSB Brf Linghem Medlemsinformation Innehåll Bo i bostadsrätt vad innebär det? Om HSB Brf Linghem Föreningsstämma Styrelse Praktisk information Vicevärd Fastighetsskötare Med mera HSB Brf Linghem Trastsångsvägen 2-132

Läs mer

SAMFÄLLIGHETEN TORNFALKEN

SAMFÄLLIGHETEN TORNFALKEN Sida 1 av 6 SAMFÄLLIGHETEN TORNFALKEN Styrelsens förslag till nya stadgar. BAKGRUND Vid årsmötet 2013 diskuterades en översyn av föreningens stadgar så de överensstämmer med nu gällande regler, ska vara

Läs mer

Brf Vårregnet Juni 2016 Informationsblad

Brf Vårregnet Juni 2016 Informationsblad Hänt under våren Status för underhållet på stammarna Under februari påbörjades arbetet med att spola våra avloppsstammar. En bit in i arbetet avbröts arbetet efter inrådan av entreprenören, Spolarna. Anledningen

Läs mer

SjöstadsNytt www.brfsjostaden.se Februari 2014 Nr 1

SjöstadsNytt www.brfsjostaden.se Februari 2014 Nr 1 SjöstadsNytt www.brfsjostaden.se Februari 2014 Nr 1 Fråga inte vad bostadsrättsföreningen kan göra för dig, utan vad du kan göra för bostadsrättsföreningen Engagera dig i vår förening Om någon är intresserad

Läs mer

Kallelse till föreningsstämma för Brf. Oxiegården Tisdagen den 9 februari 2016 i Oxie församlingsgård.

Kallelse till föreningsstämma för Brf. Oxiegården Tisdagen den 9 februari 2016 i Oxie församlingsgård. KALLELSE Kallelse till föreningsstämma för Brf. Oxiegården Tisdagen den 9 februari 2016 i Oxie församlingsgård. Årets stämma inleds traditionsenligt kl. 18.30 med en bit mat. Klockan 19.00 börjar sedan

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL HSB BRA ATT VETA FÖR DIG SOM ÄR NYINFLYTTAD

VÄLKOMMEN TILL HSB BRA ATT VETA FÖR DIG SOM ÄR NYINFLYTTAD VÄLKOMMEN TILL HSB BRA ATT VETA FÖR DIG SOM ÄR NYINFLYTTAD TILLSAMMANS är vi över en halv miljon medlemmar. Du som bor i HSB är i gott sällskap. Cirka 345 000 av medlemmarna bor i HSBs bostadsrättsföreningar,

Läs mer

SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN SPEXAREN LUND. Närvarande: 58 medlemmar från 50 fastigheter, detta utgör cirka 27 % av samtliga fastigheter.

SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN SPEXAREN LUND. Närvarande: 58 medlemmar från 50 fastigheter, detta utgör cirka 27 % av samtliga fastigheter. SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN SPEXAREN LUND www.spexaren.info Årsmötesprotokoll 2009-04-21 Närvarande: 58 medlemmar från 50 fastigheter, detta utgör cirka 27 % av samtliga fastigheter. 1 Stämmans öppnande Ordförande

Läs mer

Brf Fältöversten. Kallelse till fortsatt årsstämma. Ordinarie årsstämma fortsättning 2011-09-28. Bilaga

Brf Fältöversten. Kallelse till fortsatt årsstämma. Ordinarie årsstämma fortsättning 2011-09-28. Bilaga Brf Fältöversten Kallelse till fortsatt årsstämma Ordinarie årsstämma fortsättning 2011-09-28 Bilaga Bilaga till fortsatt ordinarie årsstämma 2011 Sida 1 Innehållsförteckning Sidan 2 Innehållsförteckning

Läs mer

Västanberga Samfällighetsförening Informationsbrev 1

Västanberga Samfällighetsförening Informationsbrev 1 Sid 01 Informationsbrev 1 2010 Styrelse 2009 Ordförande Vice ordförande Sekreterare Kassör Ord. Ledamot Suppleant Suppleant Peter Jagerwall Michael Ydrauw Torsten Scott Mathias Johansson Peter Moback Lennart

Läs mer

Brf Flottiljen. Årsredovisning Foto Lena Malmborg 76

Brf Flottiljen. Årsredovisning Foto Lena Malmborg 76 Brf Flottiljen Årsredovisning 2017 Foto Lena Malmborg 76 Att bo i en bostadsrättsförening vad innebär det? I HSB bor du till självkostnadspris. Det är ingen annan som tjänar pengar på ditt boende. Årsavgiften

Läs mer

Bybladet. Mars Bybladet innehåller:

Bybladet. Mars Bybladet innehåller: Bybladet Mars 2018 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Att bo i bostadsrätt Årsstämman 2018 Vårens städdag Ny sandlåda i lekparken Renovering av bastun i gula området Kör sakta Vi hälsar alla nya

Läs mer

Spikverksbladet. Nr Glad Påsk! Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig vår och en

Spikverksbladet. Nr Glad Påsk!   Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig vår och en Spikverksbladet www.spikverket.se Nr 207 2015-03-20 Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig vår och en Glad Påsk! SPIKVERKET STYRELSE, REVISORER & VALBEREDNING 2014-2015 STYRELSE Ordförande

Läs mer

BRF Snösätras egna medlemsblad. Utgåva 1 år 2002

BRF Snösätras egna medlemsblad. Utgåva 1 år 2002 BRF Snösätras egna medlemsblad. Utgåva 1 år r 2002 Styrelsen har ordet... Hej på er alla! Nu är det ett tag sedan förra Bävernytt kom ut. I denna upplaga är det inte så mycket nytt. Innehållet består av

Läs mer

Samfällsnytt 4. Skälby tredje samfällighetsförening December 2012. Här kommer årets sista samfällsnytt.

Samfällsnytt 4. Skälby tredje samfällighetsförening December 2012. Här kommer årets sista samfällsnytt. Samfällsnytt 4 Här kommer årets sista samfällsnytt. Först vill vi önska alla nyinflyttade välkomna till vår samfällighet och hoppas att ni kommer att trivas hos oss! På vår hemsida kan ni hitta information

Läs mer

Välkommen till. Samfälligheten Silvermossans Villaförening

Välkommen till. Samfälligheten Silvermossans Villaförening Välkommen till Samfälligheten Silvermossans Regler Rättigheter & Skyldigheter för medlemmar. 2016.04.08. Silvermossan Silvermossan är en samfällighetsförening som består av 63 hushåll. Området byggdes

Läs mer

Byagruppen. Ett hållbart framtidskoncept som skapar gemensam uthållighet inom Piteå Snöskoterklubb

Byagruppen. Ett hållbart framtidskoncept som skapar gemensam uthållighet inom Piteå Snöskoterklubb Byagruppen Ett hållbart framtidskoncept som skapar gemensam uthållighet inom Piteå Snöskoterklubb 1 Innehållsförteckning Innehållsförteckning sid 2 Bakgrund sid 3 Varför pratar vi så mycket om begreppet

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Berglandet ÅRSSTÄMMA Onsdag 30 maj kl

Bostadsrättsföreningen Berglandet ÅRSSTÄMMA Onsdag 30 maj kl Bostadsrättsföreningen Berglandet ÅRSSTÄMMA 2018 Onsdag 30 maj kl. 19.00 Vi ses i Brf Bergakungens lokal - Becksjudarvägen 35 BV Kaffe med dopp serveras VARMT VÄLKOMMEN! DATUM PLATS BRF BERGLANDET Kallelse

Läs mer

Motioner till årsstämma 14 juni år 2012

Motioner till årsstämma 14 juni år 2012 Motioner till årsstämma 14 juni år 2012 Styrelsen har mottagit 8 stycken motioner inom utsatt tid. Motion nr 5 och 6 kommer från olika medlemmar och innefattar samma förslag. Motion nr 1 (Margot Lönnback,

Läs mer

Brf Mellangården Partille

Brf Mellangården Partille Brf Mellangården Partille Protokoll från ordinarie föreningsstämma 2006-04-24, 19.30 Plats: Föreningslokalen, Timmerslätt 30, Partille 1 Föreningsstämmans öppnande Föreningens ordförande Bo Magnusson öppnade

Läs mer

med Ståndskallets Samfällighetsförening Onsdag den 28 mars 2012 kl på Nöbbelövsgården

med Ståndskallets Samfällighetsförening Onsdag den 28 mars 2012 kl på Nöbbelövsgården 2012-03-10 med Ståndskallets Samfällighetsförening Onsdag den 28 mars 2012 kl 19.00 på Nöbbelövsgården Dagordning: 1. Stämman öppnas. 2. Val av ordförande för stämman. 3. Val av två justeringsmän, tillika

Läs mer

Bostadsrättsförening Linero i Lund

Bostadsrättsförening Linero i Lund Bostadsrättsförening Linero i Lund Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma 2010-05-25 1-20 med bilagor Plats: Fritidslokalen Kämpagränden 21 E, Lund Antal röstberättigade 34 st. 1 Öppnandet Stämman

Läs mer

Bybladet. December 2014

Bybladet. December 2014 Bybladet December 2014 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Oförändrad årsavgift Datum för årsstämman 2015 Motioner till årsstämman Information från valberedningen Våra informationskanaler Snösäsongen

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Berglandets Årsstämma 2015

Bostadsrättsföreningen Berglandets Årsstämma 2015 Bostadsrättsföreningen Berglandets Årsstämma 2015 Onsdagen den 27 maj Tid: 19.00 Plats: Brf Bergakungens lokal Becksjudarvägen 35 bv Efter stämman serveras kaffe med dopp Hjärtligt välkommen! Styrelsen

Läs mer

Bostadsrättsförening Linero i Lund

Bostadsrättsförening Linero i Lund Bostadsrättsförening Linero i Lund Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma 2012-05-23 1 19 med bilagor Plats: Fritidslokalen, Kämpagränden 21 E, Lund Antal röstberättigade 29 st. varav en med fullmakt.

Läs mer

HEMMESTA SÖDRA VÄGFÖRENING

HEMMESTA SÖDRA VÄGFÖRENING HEMMESTA SÖDRA VÄGFÖRENING PROTOKOLL fört vid årsstämma 2008 med Hemmesta Södra Vägförening torsdagen den 25 september 2008. Närvarande från styrelsen; Markus Sölvberg Per Heurlin Roine Pettersson Bo Kahn

Läs mer

Namn 1 Föreningens firma är SkottaNet ekonomisk förening. Säte 2 Föreningens styrelse har sitt säte i Kungälvs kommun.

Namn 1 Föreningens firma är SkottaNet ekonomisk förening. Säte 2 Föreningens styrelse har sitt säte i Kungälvs kommun. Stadgar för SkottaNet Ekonomisk förening Namn 1 Föreningens firma är SkottaNet ekonomisk förening. Säte 2 Föreningens styrelse har sitt säte i Kungälvs kommun. Ändamål 3 Föreningen har till ändamål att

Läs mer

Organ för HSB:s brf Betel, nr

Organ för HSB:s brf Betel, nr Organ för HSB:s brf Betel, nr 1 2018 Stämma i Betel Boka in torsdagen den 24 april, kl. 18 i almanackan. För då är det dags för Betels ordinarie årsstämma. Vi träffas i samlingslokalen och vi bjuder på

Läs mer

TRE DAMER Nr 73 Oktober 2011

TRE DAMER Nr 73 Oktober 2011 TRE DAMER Nr 73 Oktober 2011 Eva Bonnier Hanna Pauli MEDLEMSBLAD FÖR BOENDE I RIKSBYGGENS BOSTADSRÄTTSFÖRENING TRE DAMER Kata Dalström Styrelsens kommande möten Styrelsen träffas nästa gång den 7 november,

Läs mer

INFÖR FÖRENINGSSTÄMMAN 2017

INFÖR FÖRENINGSSTÄMMAN 2017 HSB Brf Björklången 2017-04-09 INFÖR FÖRENINGSSTÄMMAN 2017 Stämmohandlingar Så snart handlingarna till stämman är färdigställda kommer de att läggas upp på vår hemsida www.bjorklangen.se. Önskar du handlingarna

Läs mer

Grannsamverkan i Skärholmens Lokalpolisområde

Grannsamverkan i Skärholmens Lokalpolisområde 1 (5) Polismyndigheten Kommunpolisen Grannsamverkan i Skärholmens Lokalpolisområde Hej alla grannsamverkare i Skärholmen och Hägersten/Liljeholmen! Många av er har säkert likt oss Kommunpoliser kommit

Läs mer

Välkommen till HSB Bra att veta för dig som är nyinflyttad

Välkommen till HSB Bra att veta för dig som är nyinflyttad Välkommen till HSB Bra att veta för dig som är nyinflyttad Några av fördelarna du får som HSB-medlem Centrala avtal som sänker kostnader Tack vare att vi är så många i HSB kan vi teckna förmånliga avtal

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Klarälvsparken i Karlstad

Bostadsrättsföreningen Klarälvsparken i Karlstad Bostadsrättsföreningen Klarälvsparken i Karlstad 1 juli 2012 Till Medlemmar i föreningen Informationsbrev #3 2012 Har du kontinuerligt tagit del av den information som :inns på föreningens hemsida är det

Läs mer

Välkommen till vår bostadsrättsförening som heter Hultavång

Välkommen till vår bostadsrättsförening som heter Hultavång Välkommen till vår bostadsrättsförening som heter Hultavång Vår förening består av 3 huskroppar vilka vi gemensamt äger och förvaltar genom en styrelse, som föreningen väljer på vår stämma vilken infaller

Läs mer

Styrelsens konstituering

Styrelsens konstituering Styrelsens konstituering Efter val på föreningsstämman och konstituering har styrelsen följande utseende och ledamöterna följande ansvarsområden: Ordförande Vice ordförande Sekreterare Styrelseledamot

Läs mer

Nu är det dags för vår gemensamma höststädning av innergårdarna.

Nu är det dags för vår gemensamma höststädning av innergårdarna. Nu är det dags för vår gemensamma höststädning av innergårdarna. Vi träffs söndag den 30 oktober, kl 11.00 på innergården. Där finns krattor, sopsäckar och allt vad vi behöver för att städa våra gårdar.

Läs mer

Tips och råd hur du synliggör Försvarsförbundet på din arbetsplats. - guide för dig med fackligt uppdrag. Att synas.

Tips och råd hur du synliggör Försvarsförbundet på din arbetsplats. - guide för dig med fackligt uppdrag. Att synas. Tips och råd hur du synliggör Försvarsförbundet på din arbetsplats - guide för dig med fackligt uppdrag Att synas på arbetsplatsen Välkomstpaketet till nyanställda: foto: Sören Andersson Broschyr om förbundet

Läs mer

TRE DAMER Nr 70 December 2010

TRE DAMER Nr 70 December 2010 TRE DAMER Nr 70 December 2010 Eva Bonnier Hanna Pauli MEDLEMSBLAD FÖR BOENDE I RIKSBYGGENS BOSTADSRÄTTSFÖRENING TRE DAMER Kata Dalström Styrelsens kommande möten Styrelsen träffas nästa gång den 20 december,

Läs mer

Välkommen till Månstenen

Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen 2007-09-13 Styrelsen Välkommen till Månstenen Syfte Samfällighetsföreningen Månstenen välkomnar Er till vårt område och hoppas att Ni kommer att trivas i vår förening.

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordförande Ulf Lindgren förklarade mötet öppnat och hälsade alla välkomna.

1. Mötets öppnande Ordförande Ulf Lindgren förklarade mötet öppnat och hälsade alla välkomna. Protokoll vid Lungviks Hamnförenings årsmöte Tisdagen den 7 mars 2017 klockan 19:00 Ungdomshemmet Örnsköldsvik 1. Mötets öppnande Ordförande Ulf Lindgren förklarade mötet öppnat och hälsade alla välkomna.

Läs mer

VAD KAN VI GÖRA. Boendelista på samtliga hushåll Hålla denna uppdaterad

VAD KAN VI GÖRA. Boendelista på samtliga hushåll Hålla denna uppdaterad VAD KAN VI GÖRA Boendelista på samtliga hushåll Hålla denna uppdaterad Se över våra egna bostäder, garage, insynsskydd m.m. (T.ex. fönsterlås, larm, altandörrar). Tänk på att fönster och altandörrar oftast

Läs mer

TRE DAMER Nr 69 Juni-Juli 2010

TRE DAMER Nr 69 Juni-Juli 2010 TRE DAMER Nr 69 Juni-Juli 2010 Eva Bonnier Hanna Pauli MEDLEMSBLAD FÖR BOENDE I RIKSBYGGENS BOSTADSRÄTTSFÖRENING TRE DAMER Kata Dalström Styrelsens kommande möten Styrelsen träffas vid följande tillfällen,

Läs mer

M-båtsförbundets årsmöte 2010

M-båtsförbundets årsmöte 2010 1 (5) Protokoll 2010-11-28 M-båtsförbundets årsmöte 2010 1 Årsmötet öppnades Förbundets ordförande Kristina Lundevall hälsade närvarande medlemmar välkomna till mötet. Erik Persson anmäler frågan om mässan

Läs mer

ATT SYNAS PÅ ARBETSPLATSEN. Tips och råd hur du synliggör Försvarsförbundet på. din arbetsplats - guide för dig med fackligt uppdrag

ATT SYNAS PÅ ARBETSPLATSEN. Tips och råd hur du synliggör Försvarsförbundet på. din arbetsplats - guide för dig med fackligt uppdrag ATT SYNAS PÅ ARBETSPLATSEN Tips och råd hur du synliggör Försvarsförbundet på din arbetsplats - guide för dig med fackligt uppdrag foto: Thinkstock Om att synas Hur gör du för att ta kontakt med nyanställda

Läs mer

I detta nummer av INSEGLET: Uppföljning av städdagen Nya parkeringsregler Information om markarbeten Några påminnelser

I detta nummer av INSEGLET: Uppföljning av städdagen Nya parkeringsregler Information om markarbeten Några påminnelser Informationsbladet för Segelkobben Juni 2017 Nr 164 I detta nummer av INSEGLET: Uppföljning av städdagen Nya parkeringsregler Information om markarbeten Några påminnelser Segelkobbens Samfällighetsförening

Läs mer

Motion till Svensk Galopps höststämma 2015 - Stadgerevidering

Motion till Svensk Galopps höststämma 2015 - Stadgerevidering Motion till Svensk Galopps höststämma 2015 - Stadgerevidering Svensk Galopps stadgar har några oklarheter som bör åtgärdas. Denna motion syftar till att förtydliga och förändra delar av stadgarna så att

Läs mer

Protokoll ordinarie föreningsstämma år 2015 Frösakull Ängar ekonomisk förening

Protokoll ordinarie föreningsstämma år 2015 Frösakull Ängar ekonomisk förening Sida 1 av 5 Protokoll ordinarie föreningsstämma år 2015 Frösakull Ängar ekonomisk förening TID Torsdag den 14 maj 2015 klockan 11.00 PLATS Halmstad Golfklubb, Tylösand 1) Stämmans öppnande Ordförande Kennet

Läs mer

KURSKATALOG HT 14/VT 15 2014-10-15

KURSKATALOG HT 14/VT 15 2014-10-15 KURSKATALOG HT 14/VT 15 2014-10-15 INVENTERING I STYRELSEN Nyligen mötte jag en vän som skulle till sitt arbete och inventera lagret. Minnen från inventeringar på mina gamla extraarbeten/sommarjobb kommer

Läs mer