FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE"

Transkript

1 FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE

2 Varför ska jag välja Demeyere? Rostfria stekpannor Teppanyaki 35,4 x 32,5 cm 53 x 32,5 cm Demeyere tillverkar stek- och kokkärl i rostfritt stål som håller hela livet. Många av världens stjärnkockar använder sig av Demeyere tack vare den höga kvaliteten och funktionen. Det som gör Demeyere så unikt är att kärlen är anpassade för sina speciella användningsområden. Därför är Demeyeres stekpannor, sauteuser, kastruller, grytor, stekgrytor och wokpannor med mera konstruerade på olika sätt. Flera av kärlen har en sju lagers konstruktion med TriplInduc botten. Det innebär att de fungerar på alla spistyper. De har även 30% högre effektivitet än vanliga kärl på induktionsspisar. Tillsammans med botten, tätslutande lock och isolerande sidor är Demeyeres kärl mycket energisnåla. Demeyere stekpanna håller livet ut. Med sin tjocka stomme och värmeledning ända upp i kanten får du alltid perfekt stekyta på maten. Ytan tål både värme och redskap, det finns ingen ömtålig beläggning som kan gå sönder. Silvinox - behandlingen gör stekpannan lättdiskad och skinande blank. Fungerar på alla typer av spisar, även induktion. Även om stekpannan tål hög värme så gör inte alltid maten det. Värm därför aldrig upp stekpannan på högre värme än vad du ska steka på. Demeyeres rostfria stekpannor är tillverkade för att hålla livet ut och har därför 30 års garanti. Stekpanna Proline Skaldjursgryta 30 cm 10 L Designen finns i både modern och traditionell stil med serierna Atlantis och Apollo. Handtagen är fästa vid utsidan på kärlen så att det inte behövs några nitar på insidan, där det annars brukar samlas bakterier. Demeyeres kärl är lättdiskade tack vare den unika Silvinox behandlingen som är en rengöring av stålet. Maten släpper lätt från kärlen både vid stekning, kokning och diskning. Överlägsen sju lagers konstruktion ända upp i kanterna så att även de kan utnyttjas för stekning. Demeyere Proline Stekpanna Proline cm Vattenkokare 4 L Proline är Demeyeres femstjärniga stekpanna. Med sin tjocka stomme och värmeledning ända upp i kanten får du alltid perfekt stekyta på maten. Stekpannan är tillverkad i ett 4,8 mm tjockt 7-lagers material ända upp till kanten. Finns i fyra storlekar från cm. Ytan tål både värme och redskap här finns ingen ömtålig beläggning som lätt går sönder. Finns i fyra storlekar från. Stekgryta Atlantis 4 L Varje Demeyere-kärl är anpassat för sitt speciella användningsområde. APOLLO För Demeyere är kvalitet och funktion viktigare än pris, vikt och design.

3 Multiline är tillverkad av ett 3 mm tjockt 7-lagers material ända upp till kanten. Finns i fyra storlekar från. För att lyckas med matlagningen krävs förutom bra råvaror även matlagningskärl av hög kvalitet. Demeyere ControlInduc Därför rekommenderar jag Demeyere. Demeyere Multiline Stekpanna Multiline Stekpanna Controlinduc ControlInduc är Demeyeres unika teknologi som blockerar temperaturer som överstiger 250 C. OBS! Fungerar endast på induktionsspis. Stekpannan överhettas inte och maten bränns inte. Tillverkad av ett 3 mm tjockt material i flera lager ända upp till kanten. Finns i fyra storlekar från. Mathias Dahlgren Ansvarig för Mathias Dahlgrens restauranger på Grand Hôtel Stockholm Traktörpanna Apollo Traktörpanna Apollo cm Demeyeres Traktörpanna har en optimal värmefördelning tack vare en botten i 7 lager. Finns i två storlekar cm. Grillpanna och Pannkakspanna Industry Grillpanna Industry 28 x 28 cm Pannkakspanna Industry 26 cm Stekpanna Ecoglide Stekpannorna i Demeyeres serie Industry är tillverkade i en 5-lagers konstruktion ända upp till kanten. Grillpannan har en räfflad botten som ger ett fint grillmönster och pannkakspannan har låga kanter som underlättar vändning av pannkakor. Stekpanna Ecoglide En stekpanna med Demeyeres non-stick beläggning Duraslide Ultra. Det är en innovativ beläggning i 3 lager med keramisk förstärkning för en längre livslängd. Stekpannan är uppbyggd i ett 3 mm tjockt material med flera lager ända upp till kanten. Fungerar på alla typer av spisar, även induktion. Handdisk rekommenderas. Fri från PFOA. 2 års garanti på tillverkningsfel. Stjärnkocken Mathias Dahlgren har totalt tre stjärnor i Guide Michelin och använder dagligen Demeyere i sina prisbelönta restauranger på Grand Hôtel Stockholm.

4 Wok Apollo Kastrull och Gryta Apollo Wok Apollo cm skålformad botten 36 cm Även i wokpannan leds värmen upp i väggarna av en aluminiumkärna, vars tjocklek är anpassad för att ge cirka halva bottentemperaturen mitt på väggen. Demeyere wokpanna lämpar sig perfekt till att woka, fritera, steka, koka och ångkoka mat utan att den bränner fast. Woken är ett lysande exempel på hur Demeyere anpassar varje kärl till vad det ska användas till. Demeyere kastrull och gryta är av högsta tänkbara kvalitet och fungerar på alla spisar. Kastrullen och grytan är snabbkokande och därför speciellt lämpade för mat som kokas i vatten. Värmeledningen fokuseras i botten och är jämnt fördelad vilket ger en effektiv och energisnål kokning. Kastrullen och grytan håller livet ut och Demeyere lämnar 30 års garanti. Kastrull Apollo 1-4 L Tryckkokare Kastrullen finns i fem olika storlekar och grytan finns i tretton olika storlekar. Demeyere Tryckkokare förkortar tillagningstiden med upp till 70%. Den bevarar dessutom smak, doft, mineraler och vitaminer på ett optimalt sätt. Med en superledande sandwichbotten för optimal värmefördelning som fungerar på alla typer av spisar, även induktion. Överlägsen sju lagers TriplInducbotten. Garanterat perfekt värmeledning som ger en effektiv energisnål kokning. Stekgryta Apollo Oval 4,5-7,5 L Den helautomatiska systemstängningen av locket förhindrar öppning under tryck. Knoppar och handtag i plast förblir svala och är till för din säkerhet och komfort. Utsedd till Bäst i Test av Råd och Rön Stekgryta Apollo Demeyere stekgryta är bäst anpassad för långkok som köttgrytor och stekar med mera. Kärlen fungerar lika bra för känsliga rätter som risotto och soppor. Den kan även användas i ugnen för till exempel gratänger eller Janssons frestelse. Detta beror på att värmen fördelas ända upp till kanten. Stekgrytan håller livet ut och Demeyere lämnar 30 års garanti. Gryta Apollo 1,5-50 L Tryckkokare 4-8 L Den runda stekgrytan med glaslock finns i två storlekar och den ovala stekgrytan med stållock finns i två storlekar. Stekgryta Apollo rund 3,3-4 L Smör är en smakbärare som lyfter smaken. Det är viktigare med en bra gryta/kastrull/stekpanna än en dyr spis.

5 Sauteuse Apollo Så här steker du Demeyeres sauteuse är anpassad för att tillaga känsliga rätter som till exempel mjölk- och mjölmat. Värmen fördelas jämnt i hela kärlet så att det inte bränns i botten. Det gör att maten kan tillagas på mycket låg temperatur och det behövs inga vattenbad till att smälta choklad eller göra Béarnaisesås. När du använder en rostfri stekpanna för första gången kommer du märka att den inte fungerar som din gamla teflonpanna. Demeyere Stekpanna Proline är en femstjärnig stekpanna och det krävs att du lär dig hur den fungerar för att uppnå bästa resultat. Minigrytor Set Sauteuse Apollo 1-4 L Förutom att koka sås, gröt och andra känsliga maträtter är sauteusen även bra till att bryna, fräsa, slunga, woka, tillaga ugnsrätter samt att steka i. Demeyers sauteuse håller livet ut och har 30 års garanti. Bra att veta: Om du använder smör är det lättare att se när stekpannan är lagom varm. Se guiden Så hittar jag rätt stektemperatur på baksidan av denna broschyr. Överlägsen sju lagers konstruktion ända upp i kanterna för perfekt värmeledning och bättre värmekontroll. Värm aldrig upp stekpannan på högsta värme. Stekpannan och sauteusen tål högsta värme men det gör inte maten. Sauteuse Atlantis 1,5-3,3 L Gryta Atlantis 3-8 L Atlantis Upptäck kulinarisk komfort och perfektion med Demeyeres mest exklusiva serie Atlantis. I serien finns grytor, kastruller, traktörpannor, sauteuser och stekgryta. Grytorna, kastrullerna och traktörpannorna har en förseglad kopparkärna i botten som är omsluten av silver med rostfritt stål längst ut. Botten är svetsad till sidorna så att det inte kan komma in smuts. Detta ger en snabb och jämn värmefördelning. Kärlen har även den unika Silvinox -behandlingen och det ingår tätslutande lock i rostfritt stål till samtliga kärl i serien. Atlantis fungerar på alla typer av spisar. Lägg i maten när smöret tystnat, vänta tills den är klar och vänd sedan. För att få en bra stekyta ska maten vändas så få gånger som möjligt. När porerna i maten stängs släpper den från stekpannan. Till skillnad från gjutjärn så har stål inga porer. Fiskrätten från igår ger inte smak till pannkakan idag. Du kan steka allt i Demeyeres rostfria stekpannor och sauteuser, men till vissa ingredienser/maträtter är det bättre att använda en belagd stekpanna eller gjutjärnspanna. Det finns inget material som är bäst till all mat. Vill du ha fler tips på hur du lagar mat med Demeyere, se lathunden Att steka med Demeyere på Ministekpannor Set Glaslock cm Demeyere sauteuse kan ersätta både stekpannan och kastrullen i köket. Mat blir inte klar snabbare på hög värme. Den blir bränd.

6 Vanliga frågor Tips och skötselråd Vilken mat kan jag steka i Demeyeres rostfria kärl? Anpassa temperaturen till vad du lagar för mat. Mjölkkokare Hög 10 cm Musselgryta 3 L Ugnsform med galler 40 x 33,7 cm Det går bra att steka all sorts mat i rostria kärl, men det kan vara bra att veta att mat som innehåller mycket kolhydrater generellt suger åt sig mycket fett. Exempel på detta är potatis, panerad mat och bacon. Det finns ofta tillsatser i maten vi köper. I bacon brukar det t ex finnas druvsocker som kan innebära att det fastnar mer i pannan än vad som är rimligt för något som är så fett. Till denna mat kan en bra stekpanna med non-stick beläggning vara att föredra. Det finns inget material som är bäst till all mat. Om det fastnar när jag steker i Demeyeres rostfria kärl vad beror det på? Det beror oftast på två orsaker: 1. För hög eller för låg värme Värm aldrig upp stekpannan på högre värme än vad du ska steka på. Högsta effekt på en spis är bara till för att koka vattenbaserade maträtter. Om du har för hög värme kommer smöret att bli bränt istället för brynt. Maten riskerar dessutom att bli bränd och torr när du steker den på för hög värme. Se guiden Så hittar jag rätt stektemperatur på baksidan av denna broschyr. 2. Porerna i maten har inte hunnit stängas Att steka i rostfritt kan jämföras med att grilla om jag försöker vända maten för tidigt sitter stekytan kvar på grillgallret. Porerna har då inte hunnit stängas vilket gör att maten fastnar. Lägg i maten och vänta tills porerna stängts. När maten släpper lätt från stekpannan är det dags att vända. Mjölk- och mjölmat är exempel på känsliga livsmedel som bör tillagas i kärl som kokar skonsamt t.ex. sauteuse och stekgryta. Det enda som tål högsta värme är vatten. Diska alltid kärlen med diskmedel efter användning. Missfärgning av kalk, järn eller blånad från temperaturskillnader tas lätt bort med ättikssprit som värms på låg värme (gäller rostfria kärl). Kärlen diskas för hand. Vid maskindisk ska diskmedlet fungera för aluminiumkärl. Fråga din leverantör av diskmedel. Garanti Tack vare den fantastiska kvaliteten och noggrannheten vid tillverkningen kan Demeyere lämna upp till 30 års garanti på sina stek- och kokkärl. Garantin gäller för tillverkningsfel. 30 års garanti på rostfria kärl inom produktserierna Apollo, Industry och Atlantis. 10 års garanti på Demeyere Tryckkokare. 2 års garanti på Stekpanna Ecoglide. Pastainsats Apollo cm Ånginsats Apollo cm Paellapanna 46 cm 2 års garanti på rostfria kärl från Demeyere Resto. Ju lättare en stekkpanna är desto sämre steker den. Demeyeres rostfria kärl är tillverkade för att hålla hela livet.

7 DEMEYERES TIPS: SÅ HITTAR JAG RÄTT STEKTEMPERATUR 155 Smöret börjar bli ljusbrunt. 165 Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur. 170 Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtter. 185 Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak lämpligt endast för kortare stekning. 200 Smöret är brunsvart med bränd smak och olämpligt för stekning. Konsumentkontakt Dafra Försäljning AB Tel

FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE

FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE Varför skall man köpa Demeyere produkter? Demeyere tillverkar stek- och kokkärl i rostfritt stål som håller hela livet. Många av världens stjärnkockar använder

Läs mer

Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING

Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING Tryckkokare Skaldjursgryta Varför skall man köpa Demeyere produkter? Demeyere har som affärsidé att tillverka världens bästa stek- och kokkärl i rostfritt

Läs mer

Att välja rätt stekpanna KONSUMENTINFORMATION OM BELAGLDA STEKPANNOR

Att välja rätt stekpanna KONSUMENTINFORMATION OM BELAGLDA STEKPANNOR Att välja rätt stekpanna KONSUMENTINFORMATION OM BELAGLDA STEKPANNOR ÄR DET VERKLIGEN NÅGON SKILLNAD PÅ STEKPANNORNA? MÅSTE EN STEKPANNA VARA DYR FÖR ATT VARA BRA? ATT HITTA RÄTT I STEKPANNEDJUNGELN De

Läs mer

1. Viktigt till att börja med din spis.

1. Viktigt till att börja med din spis. HETA TIPS 1 Ett kök kan se ut nästan hur som helst. Ljust eller mörkt, gammalt eller nytt spelar ingen roll där finns nästan alltid en spis. Har du sedan en stekpanna eller två, några kastruller och grytor

Läs mer

THE WORLD S BEST PAN. * The world s best pan according to VKD, largest German Chefs Association

THE WORLD S BEST PAN. * The world s best pan according to VKD, largest German Chefs Association WORLD S BEST PAN THE * * The world s best pan according to VKD, largest German Chefs Association Team Sabis är regerande mästare i Culinary Olympics, kategorin Community Catering. De vann 2012 och använde

Läs mer

HITTA RÄTT STEKPANNA En lit en guide som leder dig rät t bland gjutjär n och kolstål.

HITTA RÄTT STEKPANNA En lit en guide som leder dig rät t bland gjutjär n och kolstål. HITTA RÄTT STEKPANNA En lit en guide som leder dig rät t bland gjutjär n och kolstål. EMALJERAT GJUTJÄRN GJUTJÄRN Ex. Le creuset och Staub Emaljerat gjutjärn är ett slitstarkt material och kan användas

Läs mer

Stekpannor MATERIAL SKÖTSEL

Stekpannor MATERIAL SKÖTSEL Stekpannor MATERIAL SKÖTSEL Välj rätt stekpanna - anpassa valet efter maten du ska laga Stekpannor finns i många olika modeller och material, och de är alla framtagna för sina speciella ändamål. Det finns

Läs mer

STEK & KOK 2019/2020

STEK & KOK 2019/2020 STEK & KOK 2019/2020 KOLSTÅL En stekpanna i kolstål är perfekt för matlagning som kräver precision. Kolstålspannor beskrivs ofta som en korsning mellan gjutjärn och belagd panna. Med sin utmärkta värmeledningsförmåga

Läs mer

TRYCKKOKARE Bruksanvisning

TRYCKKOKARE Bruksanvisning TRYCKKOKARE Bruksanvisning INNEHÅLLSFÖRTECKNING Fördelar med din nya tryckkokare... 4 Säkerhetsinformation... 5 Beskrivning... 8 Använd tryckkokaren... 9 Rengöring och underhåll... 12 Vanliga frågor...

Läs mer

Cerafit Fusion-pannor, set med 7 delar

Cerafit Fusion-pannor, set med 7 delar Cerafit Fusion-pannor, set med 7 delar Cerafit Fusion_MNL_R0_SV_140828.indd 1 Kära kund! Du har precis köpt en enastående kvalitetsprodukt, Cerafit Fusion-setet från Emerald Green Edition. Aluminium och

Läs mer

Utvärdering_HKK HT 18

Utvärdering_HKK HT 18 Utvärdering_HKK HT 18 Arbetssätt Varför gör du som du gör i arbetet och varför blir det som det blir? Rengöring Mål: rent och torrt- använd den lämpligaste vägen dit med hjälp av att använda lämpligaste

Läs mer

Tupperware Cottage Cookware. Visual demoguide

Tupperware Cottage Cookware. Visual demoguide Tupperware Cottage Cookware Visual demoguide Tupperware Cottage Cookware Innehållsförteckning Introduktion Produkt Information Funktioner Varudeklaration Färg & Material Hur Marknadsföring Huvudbudskap

Läs mer

KAMPANJER. VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014

KAMPANJER. VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014 KAMPANJER VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014 BÄDDSET COTTON SATEEN - 4 DELS Bäddset av finaste satinkvalitet. Satin är en grundbindning som ger lätta och svala sängkläder.

Läs mer

IKEA 365+ kokkärl/stekpannor

IKEA 365+ kokkärl/stekpannor IKEA 365+ kokkärl/stekpannor IKEA 365+ kokkärl/stekpannor i rostfritt stål är omsorgsfullt testade för att klara vardagens krav. Vi garanterar funktionen hos IKEA 365+ kokkärl/stekpannor i femton (15)

Läs mer

Vardagslivet ställer höga krav på kokkärl. IKEA 365+ kokkärl i rostfritt stål är omsorgsfullt testade för att klara vardagens krav.

Vardagslivet ställer höga krav på kokkärl. IKEA 365+ kokkärl i rostfritt stål är omsorgsfullt testade för att klara vardagens krav. IKEA 365+ kokkärl Vardagslivet ställer höga krav på kokkärl. IKEA 365+ kokkärl i är omsorgsfullt testade för att klara vardagens krav. Vi garanterar funktionen hos IKEA 365+ kokkärl i 15 år för produkter

Läs mer

Vardagslivet ställer höga krav på kokkärl. Vår serie SENSUELL är omsorgsfullt testad för att uppfylla våra strikta standarder för kvalitet och

Vardagslivet ställer höga krav på kokkärl. Vår serie SENSUELL är omsorgsfullt testad för att uppfylla våra strikta standarder för kvalitet och SENSUELL kokkärl Vardagslivet ställer höga krav på kokkärl. Vår serie SENSUELL är omsorgsfullt testad för att uppfylla våra strikta standarder för kvalitet och hållbarhet. Vi kan därför garantera att SENSUELL

Läs mer

TEFAL/T-FAL* BRUKSANVISNING FÖR KOKKÄRL

TEFAL/T-FAL* BRUKSANVISNING FÖR KOKKÄRL TEFAL/T-FAL* BRUKSANVISNING FÖR KOKKÄRL Tack för att du valt en produkt från Tefal/T-Fal*! Tefal/T-Fal*-kokkärl är utformade för många års matlagning, har hög prestanda och är underhållsfria. Innan du

Läs mer

Fungerar i ugnen och på alla spisar! Elektrisk - Gas - Keramiska hällar - Induktionshällar

Fungerar i ugnen och på alla spisar! Elektrisk - Gas - Keramiska hällar - Induktionshällar En panna - sex olika sätt att laga mat! Koka Baka Sautéra Fritera Ånga Braisera Nonstick Cerami-Tech keramisk beläggning Jämn värme Fungerar på alla spisar Lätt att rengöra Hållbar och fläcktålig beläggning

Läs mer

TA EN VINNARE I HANDEN P21 K LOVE AT FIRST SLICE. Den är bäst i test och populärast i. kock-vm, Bocuse d Or. Den. rekommenderas av Knivakademien

TA EN VINNARE I HANDEN P21 K LOVE AT FIRST SLICE. Den är bäst i test och populärast i. kock-vm, Bocuse d Or. Den. rekommenderas av Knivakademien KN P21 K VA ADEM EN TA EN VNNARE HANDEN REKOMMENDERAR Den är bäst i test och populärast i kock-vm, Bocuse d Or. Den rekommenderas av Knivakademien och förenar design och funktion till perfektion. Som brittiska

Läs mer

Vackra bestick med hantag i rosewood. Leif Mannerström

Vackra bestick med hantag i rosewood. Leif Mannerström Leif tipsar Det finaste man kan ge bort är saker som verkligen används. Varje dag. Om du som jag älskar att stå vid spisen så lönar det sig alltid att satsa på bra grejer i köket. Du skall kunna slita

Läs mer

Matmaskinen. Ett nytt sätt att laga mat. Skyllermarks www.matmaskinen.se. Vad gör du under tiden Matmaskinen lagar maten?

Matmaskinen. Ett nytt sätt att laga mat. Skyllermarks www.matmaskinen.se. Vad gör du under tiden Matmaskinen lagar maten? Matmaskinen Ett nytt sätt att laga mat. Vad gör du under tiden Matmaskinen lagar maten? Skyllermarks www.matmaskinen.se Lev livet - Matmaskinen fixar maten Släpp kontrollen Din mat ska inte vara en sak

Läs mer

hög kvalitet Slitstark kvalitetsbeläggning för fettsnål matlagning och enkel skötsel

hög kvalitet Slitstark kvalitetsbeläggning för fettsnål matlagning och enkel skötsel stekpannor med hög kvalitet 0 Traktörpanna cm PRIMA 6 00 6 0 0 Gryta,L PRIMA 6 00 6 00 Gryta L PRIMA 6 00 6 0 06 Gryta 6,L PRIMA 6 00 6 0 Kastrull,L PRIMA 6 00 6 6 6 0 Wok cm PRIMA 6 00 6 0 00 Stekpanna

Läs mer

Hem- och konsumentkunskap år 7

Hem- och konsumentkunskap år 7 Hem- och konsumentkunskap år 7 följa ett recept planera och organisera arbetet vid matlagning (bli färdig med måltidens delar i ungefär samma tid) baka med jäst och bakpulver tillaga en måltid (koka och

Läs mer

Crisper Ugnskorg NYHET! Frasig mat på ett ögonblick! Pat.Pending. Hållbar Kostnadseffektiv Robust konstruktion. Spar pengar och miljö!

Crisper Ugnskorg NYHET! Frasig mat på ett ögonblick! Pat.Pending. Hållbar Kostnadseffektiv Robust konstruktion. Spar pengar och miljö! Crisper Ugnskorg Frasigare mat, med perfekt resultat varje gång! NYHET! Frasig mat på ett ögonblick! Spar pengar och miljö! Pat.Pending Hållbar Kostnadseffektiv Robust konstruktion Används i restauranger,

Läs mer

GRILLA MER MED MUURIKKA

GRILLA MER MED MUURIKKA GRILLA MER MED MUURIKKA Grilla STEKA RÖKA WOKKA KOKA grilla 1 Grilla STEKA RÖKA KOKA WOKKA GRILLA Med Muurikka Sommarköket kan du laga alla möjliga rätter! Muurikka Sommarköket är ett unikt koncept som

Läs mer

Gåvokort med fin bonusgåva

Gåvokort med fin bonusgåva Julen 2013 Gåvokort med fin bonusgåva bonusgåva värde: 360:- 219:- på köpet I år har vi glädjen att kunna erbjuda tolv bonusgåvor ur sortimentet Selected by Mannerström. Som vanligt väljer mottagaren själv

Läs mer

Vägledning för behandling av potatis:

Vägledning för behandling av potatis: Ultima Janssons Frestelse Janssons Frestelse görs på lika många sätt som det finns kockar. Vad som utmärker en Jansson är kanske att det är svårt att förutsäga resultatet från gång till annan. Det är ju

Läs mer

Inför provet årskurs 8

Inför provet årskurs 8 Inför provet årskurs 8 Näringsämnena: Protein, kolhydrater, fett, vitaminer, mineraler och vatten Koka potatis: Koktid: 20-30 minuter Använd salt för att få smak och för att vattnet ska koka bättre. Behåll

Läs mer

DINÉHÄLL Laga mat i gemenskap

DINÉHÄLL Laga mat i gemenskap DINÉHÄLL Laga mat i gemenskap Handmade in Germany Gemenskap Alla tar plats runt Dinéhällen och maten placeras på elden. Vilken sällskaplig och mysig atmosfär! Kocken tar regi - men inte som vanligt ensam

Läs mer

Vardagslivet ställer höga krav på kokkärl. TROVÄRDIG som är vår toppserie bland stekpannor med non-stickbeläggning, utvecklad med fokus på kvalitét

Vardagslivet ställer höga krav på kokkärl. TROVÄRDIG som är vår toppserie bland stekpannor med non-stickbeläggning, utvecklad med fokus på kvalitét TROVÄRDIG kokkärl Vardagslivet ställer höga krav på kokkärl. TROVÄRDIG som är vår toppserie bland stekpannor med non-stickbeläggning, utvecklad med fokus på kvalitét och funktion. Därför kan vi garantera

Läs mer

Att lyckas med kött. Simon Laiti ger tips. Välj rätt kött Stekning Grillning Mariander/glace

Att lyckas med kött. Simon Laiti ger tips. Välj rätt kött Stekning Grillning Mariander/glace Att lyckas med kött Simon Laiti ger tips Välj rätt kött Stekning Grillning Mariander/glace Gör det bästa av ditt kött För att få till en riktigt god kötträtt krävs bra råvaror, men lika viktigt är det

Läs mer

LÖÖFS GASOL AB Tel:054-85 44 50 Fax:054-85 44 99 Kulinggatan 15 652 21 Karlstad www.loofsgasol.se

LÖÖFS GASOL AB Tel:054-85 44 50 Fax:054-85 44 99 Kulinggatan 15 652 21 Karlstad www.loofsgasol.se 1 FÖRBRÄNNINGSTOALETT "INCINOLET" 1800 Watt 13-1032 vit Förbränningstoalett för sommarstugan, villan, arbetsboden mm. Förvandlar toalettavfallet till aska som kan tömmas i rabatten. Ungefärlig tid för

Läs mer

VÅRA FAVORIT KLAPPAR Julen 2014

VÅRA FAVORIT KLAPPAR Julen 2014 VÅRA FAVORIT KLAPPAR Julen 2014 Våra favorit klappar Att öppna sin julklapp är förknippat med nyfikenhet, spänning och glädje men att bestämma vad man ska ge bort behöver inte alltid vara lika behagligt.

Läs mer

KAMPANJER. Autumn winter 2017

KAMPANJER. Autumn winter 2017 KAMPANJER Autumn winter 2017 ASCOT Premium Cotton Sleep good at night with a clean conscience! EBURY Premium Cotton NASSAU Premium Cotton CHESTER Premium Cotton Chester Artnr. 860504 Ebury Artnr. 860604

Läs mer

Av: Helen Ljus Klass 7. vt-10

Av: Helen Ljus Klass 7. vt-10 Av: Helen Ljus Klass 7. vt-10 Recept...3 Dokumentation blåbärs pannkaka 8 Dokumentation klassisk svensk pannkaka 9 Pannkakans historia.10 Min egen pannkakas berättelse..11 Källförteckning..13 2 Blåbärspannkaka

Läs mer

Fylld flankstek med fluffigt potatismos

Fylld flankstek med fluffigt potatismos KÖTT Fylld flankstek med fluffigt potatismos Kock: Jennifer Berg Tid: 120 min Portioner: 4 Perfekt middag till Alla hjärtans dag! Denna goda flankstek är fylld med italiensk provoloneost, champinjoner,

Läs mer

A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN

A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN EAN13: 8017709145804 Induktionshäll med 5 induktionszoner Vänster

Läs mer

Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! www.vinga.com

Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! www.vinga.com Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! TOWELSET DENIM VINGA CUBE VINGA CUBE TRADITION Mjuka handdukar i skön bomullsfrotté på 500 g/m. Setet består av två stycken 65 x 135 cm handdukar och två stycken

Läs mer

GENERAL DATA VIP TREND ROYAL EN INTERNATIONELL GRUPP EN SPECIELL KVALITÈ UTRUSTNING TILLVERKNING EN NY GENERATION AV YTBELÄGGNING: NT TECHNOLOGY

GENERAL DATA VIP TREND ROYAL EN INTERNATIONELL GRUPP EN SPECIELL KVALITÈ UTRUSTNING TILLVERKNING EN NY GENERATION AV YTBELÄGGNING: NT TECHNOLOGY International head office Finance and Marketing - Luxemburg EN INTERNATIONELL GRUPP VIP DOMOTEC Group är representerad i hela världen, forskning, utval, utveckling, testing och distribution av högkvalitativa

Läs mer

JULIA. www.kokskungen.com

JULIA. www.kokskungen.com JULIA - 18/8 rostfritt stål - Dubbla hällpipar - Invändig måttgradering - Glaslock med två olika storlekar på silarna - Handtag och knoppar i greppvänligt soft-touch - Kärlen fungerar på alla typer av

Läs mer

Välj rätt spis, häll och ugn

Välj rätt spis, häll och ugn Välj rätt spis, häll och ugn 1 Som alternativ till en hel spis kan du välja att köpa häll och ugn separat. Du kan då placera ugnen i en bekväm arbetshöjd. Spishällen kan antingen bestå av enskilda gjutjärnsplattor

Läs mer

Spisguide [Namn] Elektroskandia Sverige AB [år-månad-dag]

Spisguide [Namn] Elektroskandia Sverige AB [år-månad-dag] Spisguide [Namn] Elektroskandia Sverige AB [år-månad-dag] Spisguide Vilken spis ska du välja? Naturligtvis är det utrymmet som är det första att ta hänsyn till. Vanligast bredd är 60 cm, men även andra

Läs mer

KAMPANJER AUTUMN WINTER 2016

KAMPANJER AUTUMN WINTER 2016 KAMPANJER AUTUMN WINTER 2016 KAMPANJPRIS ordinariepris 599 BÄDDSET PREMIUM COTTON Bäddset Hagin Blå 851104 Bäddset Hagin Grå 851204 Bäddset Madison 851604 Bäddset Juneau 851304 Bäddset Mercer 851504 Bäddset

Läs mer

Kontaktuppgifter hittar du under fliken 14 Felanmälan. Ange serienummer och servicenummer som finns påklistrat på vitvaran.

Kontaktuppgifter hittar du under fliken 14 Felanmälan. Ange serienummer och servicenummer som finns påklistrat på vitvaran. Microvågsugn Din microvågsugn kommer från IKEA. Garantitiden för den är fem år. Utförliga skötselanvisningar finns i IKEA:s bruksanvisning som ligger i ett skåp i köket vid inflyttning. Sätt gärna in bruksanvisningen

Läs mer

Fina erbjudanden från SIBA för dig som är medlem i Motormännen

Fina erbjudanden från SIBA för dig som är medlem i Motormännen Fina erbjudanden från SIBA för dig som är medlem i Motormännen Delonghi Espressomaskin Motormännens pris:2162kr Ordinarie pris: 2990kr Rabatt:828kr Art.nr: C7955 Med CRF Technology Magnifica har en kompakt

Läs mer

Cerafit Fusion-pannor, set med 7 delar

Cerafit Fusion-pannor, set med 7 delar Cerafit Fusion-pannor, set med 7 delar Kära kund! Du har precis köpt en enastående kvalitetsprodukt, Cerafit Fusion-setet från Emerald Green Edition. Aluminium och keramiskt material har kombinerats i

Läs mer

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C92IPX8 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709150129 Induktionshäll med 5 induktionszoner Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000

Läs mer

MAT I NATUREN LÄRARHANDLEDNING TEMA: MATEN I VÅRA LIV SYFTE GENOMFÖRANDE CENTRALT INNEHÅLL

MAT I NATUREN LÄRARHANDLEDNING TEMA: MATEN I VÅRA LIV SYFTE GENOMFÖRANDE CENTRALT INNEHÅLL LÄRARHANDLEDNING Ämne: Hem- och konsumentkunskap, Idrott och hälsa, Biologi Årskurs: 4-6 SYFTE Syftet med övningen är att eleverna lär sig mer om att planera proviant för en längre utflykt i skog och natur

Läs mer

Produkter för storkök och snabbmatskök. Enkelt att använda! Spar pengar och miljö!

Produkter för storkök och snabbmatskök. Enkelt att använda! Spar pengar och miljö! Produkter för storkök och snabbmatskök Enkelt att använda! Spar pengar och miljö! Används i restauranger, bagerier och snabbmatskök i hela världen! Nonstick Återanvänd om och om igen Spar tid: torka enkelt

Läs mer

SENSUELL kokkärl/stekpannor

SENSUELL kokkärl/stekpannor SENSUELL kokkärl/stekpannor Vardagslivet ställer höga krav på kokkärl och stekpannor. Vår serie SENSUELL är omsorgsfullt testad för att uppfylla våra strikta standarder för kvalitet och hållbarhet. Vi

Läs mer

Överlägsen teknik för att koka, steka och fritera.

Överlägsen teknik för att koka, steka och fritera. Överlägsen teknik för att koka, steka och fritera. Överlägsen flexibilitet Vi har kombinerat funktionerna hos konventionell tillagningsutrustning som tippvagn, kittel, spis eller fritös och skapat ett

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 32. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 32. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 32. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 32. Köp gärna med fler matvaror! dagar Ingredienser v Recept Potatis/ris/pasta kg potatis, Grönsaker rödlök gul lök vitlök paprika blomkål chilipeppar citron kruka dill knippe rädisor ask babyspenat kg morötter,,,, Hej! Välkomna till

Läs mer

Lathund för styckningsdetaljer. Fläskkött

Lathund för styckningsdetaljer. Fläskkött Lathund för styckningsdetaljer Fläskkött Detaljstyckning av gris med användningsområden Köttet är styckat anatomiskt, det vill säga att detaljerna styckas ut efter de naturliga hinnor som finns runt om

Läs mer

Ett tips är att ta en bild på etiketten och skicka in den tillsammans med din felanmälan så får du med alla uppgifter som behövs.

Ett tips är att ta en bild på etiketten och skicka in den tillsammans med din felanmälan så får du med alla uppgifter som behövs. Servicenummer Viktigt! Varför behöver vi ett service- och serienummer? För att serviceverkstaden ska kunna veta vilken sändning av artikeln har, kan de förbereda sitt besök med rätt reservdelar om de får

Läs mer

A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B

A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B EAN13: 8017709164232 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 3. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 3. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 3. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 3. Köp gärna med fler matvaror! dagar Ingredienser v Recept Potatis/ris/pasta förp pasta Grönsaker vitlök gul lök rödlök citron avokado tomater romansallad 500 gram morötter förp salladslök aubergine kruka koriander,,, Hej! Välkomna

Läs mer

5 dagar. Ingredienser v.35. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v.35. Köp gärna med fler matvaror!

5 dagar. Ingredienser v.35. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v.35. Köp gärna med fler matvaror! dagar v.3 Recept Kött/fisk 00 gram nötfärs Ca 600 gram kycklingfilé Ca 800 gram fläskkarre 2 pkt bacon 400 gram torskfilé 400 gram lax 2 3 4 Potatis/ris/pasta mm 2 kg potatis pkt pasta 3, Hej! Vi har en

Läs mer

Muurikka Sommarkök Gasol. Muurikka Sommarkök El. Endast sommarköksvagn. Muurikka Sommarköksvagn Profi

Muurikka Sommarkök Gasol. Muurikka Sommarkök El. Endast sommarköksvagn. Muurikka Sommarköksvagn Profi Muurikka Sommarkök Gasol Sommarkök Gas är snabbt, mångsidigt och trevligt. Innehåller Storlek: 48 cm - Muurikka stekhäll 48 cm inkl. 3 st korta och 3 st långa ben - Grillvagn av trä - Gasbrännare D-300

Läs mer

FULLT TRYCK PÅ SMAKEN

FULLT TRYCK PÅ SMAKEN FULLT TRYCK PÅ SMAKEN Inspiration för din tryckkokare Inspiration för din tryckkokare Spara upp till 2/3 av tillagningstiden Bevara upp till 95% av vitaminerna i maten Spara upp till 70% energi Näringsrik

Läs mer

Örtkruka rund / OVAL. Pris: rund - kr. 99 / oval - kr. 129

Örtkruka rund / OVAL. Pris: rund - kr. 99 / oval - kr. 129 Örtkruka rund / OVAL Färska örter ger en fantastisk smak vare sig du gör en läcker sallad, pasta, dressing eller gryta. Förläng livslängden på dina örter med RIG-TIGs örtkrukor, som med sin stiliga design

Läs mer

Världens första stavmixer som håller generation efter generation.

Världens första stavmixer som håller generation efter generation. PROFESSIONAL Världens första stavmixer som håller generation efter generation. tillverkade världens första stavmixer redan 1954. Tillverkningen sker fortfarande i samma fabrik i Mettlen, i hjärtat av Schweiz.

Läs mer

C9IMX9. Funktioner. Tillbehör. classic. Stora ugnen 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C9IMX9. Funktioner. Tillbehör. classic. Stora ugnen 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C9IMX9 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709222888 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W Vänster fram: Ø 145

Läs mer

SF4604PMCNR Nyheter. Funktioner. Tillbehör. Versioner. Dolce Stil Novo

SF4604PMCNR Nyheter. Funktioner. Tillbehör. Versioner. Dolce Stil Novo SF4604PMCNR Nyheter 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROVÅGSUGN MED MOTORDRIVET HANDTAG, SVART GLAS MED DETALJER I KOPPAR, SOFT CLOSE EAN13: 8017709223625 SÄLJES ENDAST AV UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE BESTÄLLNINGSVARA

Läs mer

4,7L S AUTÉ SLOW COOKER. Old style. Med varmhållning BRUKSANVISNING

4,7L S AUTÉ SLOW COOKER. Old style. Med varmhållning BRUKSANVISNING 201005 4,7L S AUTÉ SLOW COOKER Old style. Med varmhållning BRUKSANVISNING Tack för att du köpt en Crock-Pot. Laga dina älsklingsrätter i några få enkla steg. Idealisk till grytor, raguer, soppor, risrätter

Läs mer

VARDAGEN SERIE HÖSTEN 2016 / 1 Inter IKEA Systems B.V PH VARDAGEN serie SOMMAR/HÖST KONTAKT: IKEA PRESSMATERIAL

VARDAGEN SERIE HÖSTEN 2016 / 1 Inter IKEA Systems B.V PH VARDAGEN serie SOMMAR/HÖST KONTAKT: IKEA PRESSMATERIAL PH133013 VARDAGEN SERIE HÖSTEN 2016 / 1 Inter IKEA Systems B.V. 2016 VARDAGEN serie SOMMAR/HÖST 2016 KONTAKT: press.sto@ikea.com VARDAGEN SERIE HÖSTEN 2016 / 2 PH132920 VÄLKOMMEN TILL VARDAGEN VARDAGEN

Läs mer

Traktörpanna Excellence 28 cm med - justerbart handtag ädelträ. Stekpanna Excellence 28 cm med - justerbart handtag ädelträ.

Traktörpanna Excellence 28 cm med - justerbart handtag ädelträ. Stekpanna Excellence 28 cm med - justerbart handtag ädelträ. Produktnyheter Excellence Stekpanna Excellence 28 cm med - justerbart handtag ädelträ. 0280E Nettovikt st: 3 EAN: 7317930280031 Produktnyheter Traktörpanna Excellence 28 cm med - justerbart handtag ädelträ.

Läs mer

Nya flexinduction upplev smartare matlagning.

Nya flexinduction upplev smartare matlagning. Nya flexinduction upplev smartare matlagning. Intelligent teknologi och större zoner ger mer plats för god smak. siemens-home.bsh-group.com/se Siemens. Framtiden flyttar in. Nya flexinduction upplev smartare

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 14. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 14. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 14. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 14. Köp gärna med fler matvaror! dagar v 4 Recept Kött/fisk Ca 600 gram laxfilé Ca 00 gram hönsbröstfilé sous vide kg kycklingklubbor Potatis/ris/pasta kg potatis Hej! Välkomna till sista veckan med vår gästkock Ulrika Brydling. Jag hoppas

Läs mer

Fördelar... 2 Ekologisk köksvecka... 2. Dosering och planering... 4. Frihet från fåfänga... 4 Besparing... 4

Fördelar... 2 Ekologisk köksvecka... 2. Dosering och planering... 4. Frihet från fåfänga... 4 Besparing... 4 Innehåll Fördelar....................................................................... 2 Ekologisk köksvecka............................................................ 2 Soppdag........................................................................................

Läs mer

Hjort Hencca Vilén & Sten Petrell Lönkan, 13.2.2013

Hjort Hencca Vilén & Sten Petrell Lönkan, 13.2.2013 Hjort Hencca Vilén & Sten Petrell Lönkan, 13.2.2013 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Hjortgryta med hasselnötter... 3 Hjortrulader med lingongräddsås... 4 Fyllda färsbiffar med dragonpepparsås... 6 Viltjärpar med

Läs mer

MIELE ÅNGKOKARE TIPS SOM FÖRENKLAR DIN VARDAG

MIELE ÅNGKOKARE TIPS SOM FÖRENKLAR DIN VARDAG MIELE ÅNGKOKARE TIPS SOM FÖRENKLAR DIN VARDAG Hela måltider Förbered hela måltider samtidigt i ångkokaren. Börja med det som behöver längst tillagningstid och ställ därefter in nästa maträtt osv. Det finns

Läs mer

A2PYID CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

A2PYID CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A A2PYID-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709155025 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo

Läs mer

RÖKNING. Den goda röksmaken inomhus

RÖKNING. Den goda röksmaken inomhus RÖKNING Den goda röksmaken inomhus Röksetet består av: 1 Stekpanna 28cm 2 Högt lock 28cm 3 Rökplatta 22cm x 2cm 4 Galler till rökning/ångkokning 5 Rökflis, säljs separat. Se punkt 3. 1 2 3 4 5 1. Varför

Läs mer

LÖÖFS GASOL AB Tel:054-85 44 50 Fax:054-85 44 99 Kulinggatan 15 652 21 Karlstad www.loofsgasol.se

LÖÖFS GASOL AB Tel:054-85 44 50 Fax:054-85 44 99 Kulinggatan 15 652 21 Karlstad www.loofsgasol.se 1 10-3125 Kök med hög effekt. Tillverkade i gjutjärn, kran i mässing och tändsäkring som stänger gastillförseln om lågan slocknar. Utmärkt för storkok, wookning mm. Gasolförbr. 669 g/h Gastryck 30 mbar

Läs mer

Världens första stavmixer som håller generation efter generation.

Världens första stavmixer som håller generation efter generation. PROFESSIONAL Världens första stavmixer som håller generation efter generation. Varför köpa en? tillverkade världens första stavmixer redan 1954. Tillverkningen sker fortfarande i samma fabrik i Mettlen,

Läs mer

Vardagslivet hemma ställer höga krav på vårt sortiment av kokkärl. Grytorna och stekpannorna i serien SENIOR testas för att kontrollera att de följer

Vardagslivet hemma ställer höga krav på vårt sortiment av kokkärl. Grytorna och stekpannorna i serien SENIOR testas för att kontrollera att de följer SENIOR kokkärl Vardagslivet hemma ställer höga krav på vårt sortiment av kokkärl. Grytorna och stekpannorna i serien SENIOR testas för att kontrollera att de följer våra strikta standarder för kvalitet,

Läs mer

Grundmetoder i matlagning

Grundmetoder i matlagning Grundmetoder i matlagning Namn: Klass: Lektion 1: Ansa, hacka, skära Hygien och rengöring sid 143-144 i hkk-boken Planera arbetet sid 142 i hkk-boken Ugn sid 149 i hkk-boken Ansa, hacka och skära sid 154

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 8. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 8. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 8. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 8. Köp gärna med fler matvaror! dagar Ingredienser v 8 Recept Kött/fisk 500 gram nötfärs Ca 600 gram rödspätta Ca 600 gram fläskytterfilé 2 Potatis/ris/pasta pkt pasta 2 kg potatis 2, Hej! Välkomna till en ny vecka men nya goda vardagsrätter.

Läs mer

A2BL CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B

A2BL CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B A2BL-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B EAN13: 8017709155100 Gashäll med 6 brännare Vänster bak: extra snabb

Läs mer

5 dagar. Ingredienser v 3. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 3. Köp gärna med fler matvaror!

5 dagar. Ingredienser v 3. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 3. Köp gärna med fler matvaror! 5 dagar v 3 Recept Kött/fisk Ca 600 gram laxfilé Ca 500 gram nötfärs Ca 600 gram kycklingfilé 1 förp kalkonkassler 1 förp bacon 1 3 2 4 5 Potatis/ris/pasta mm 900 gram mjölig potatis 1 pkt pasta 4 1,5

Läs mer

Hemligheterna med att laga nyttig mat

Hemligheterna med att laga nyttig mat Hemligheterna med att laga nyttig mat Presenteras av: www.101kalorier.com/home.html Alla recept under 101 Kalorier! www.101kalorier.com Alla recept under 101 Kalorier! 1 Innehållsförteckning 1. Nyttig

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v. 5. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v. 5. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v. 5. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v. 5. Köp gärna med fler matvaror! dagar v. 5 Recept Kött/fisk Ca 500 gram hönsfärs pkt kabanoss Ca 800 gram torskfilé Potatis/ris/pasta 900 gram potatis Hej! Den här veckan har vi Ulrika Brydling som gör ett minigästspel i matkassen. Ulrika

Läs mer

GRUNDMETODERNA I HKK

GRUNDMETODERNA I HKK GRUNDMETODERNA I HKK Matlagning och bakning 12 lektionstillfällen Namn: Klass: 6 Dag: MINERVASKOLAN Lili Pettersson lärare Hem- och Konsumentkunskap Innehåll Lektion 1... 2 Lektion 2... 2 Lektion 3...

Läs mer

Diskmaskin, 60 cm Helintegrerad, openassist för handtagslös öppning SX 878D03PE¹

Diskmaskin, 60 cm Helintegrerad, openassist för handtagslös öppning SX 878D03PE¹ SX 878D03PE¹ 17990 kr* 17990 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. moms och miljöavgift ¹Extra hög - 865 mm, nischhöjd 865-925 mm Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) Produktegenskaper Förbrukning

Läs mer

Enkla recept med NutriniKid Multi Fibre

Enkla recept med NutriniKid Multi Fibre Enkla recept med NutriniKid Multi Fibre Recept och inspiration från Nutricia Hela dagens måltider lika goda som nyttiga Mättande mellanmål lätta att ta med Mat för extra energi Smoothie på ett kick Experimentera

Läs mer

SFP140. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A

SFP140. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A SFP140 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709172015 Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280ºC Digital

Läs mer

Prislista 2014 Priserna gäller fr o m 1 januari 2014

Prislista 2014 Priserna gäller fr o m 1 januari 2014 Prislista 2014 Priserna gäller fr o m 1 januari 2014 ORDERVILLKOR Välkommen med din order! Ordervillkor Fiskars kundtjänst: Vi har öppet: mån fre 08.00 16.30 Telefon kundtjänst: 042-36 11 50 Telefon växel:

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 43. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 43. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 43. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 43. Köp gärna med fler matvaror! dagar v 4 Recept Kött/fisk Ca 500 gram nötfärs Ca 00 gram räkor Ca 700 gram tvådelad kycklingfilé Potatis/ris/pasta mm pkt glasnudlar Hej! Välkomna till en ny vecka fylld av spännande smaker från världens

Läs mer

Metoder, planering, organisera, hygien, rengöring, redskap mm

Metoder, planering, organisera, hygien, rengöring, redskap mm Vad gör vi idag? Vad händer idag och varför? Genomgång av: Metoder, planering, organisera, hygien, rengöring, redskap mm Matlagningsprov kommer, vad ska man tänka på? Vi tittar på receptet samt protokollet

Läs mer

6 TH SENSE UGN MED UNIKA STARCLEAN - EN TALANGFULL STJÄRNA SOM DU ENKELT OCH MILJÖVÄNLIGT HÅLLER SKINANDE REN

6 TH SENSE UGN MED UNIKA STARCLEAN - EN TALANGFULL STJÄRNA SOM DU ENKELT OCH MILJÖVÄNLIGT HÅLLER SKINANDE REN 6 TH SENSE UGN MED UNIKA STARCLEAN - EN TALANGFULL STJÄRNA SOM DU ENKELT OCH MILJÖVÄNLIGT HÅLLER SKINANDE REN EN NY STJÄRNA ÄR FÖDD WHIRLPOOLS GREEN GENERATION STARCLEAN UGN Om din kärlek till matlagning

Läs mer

A CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A

A CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A A5-8 150 CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A EAN13: 8017709154844 Gashäll med 7 brännare: Vänster bak: 1800 W

Läs mer

ULTRA LIGHT ORIGINAL. De är lätta!!

ULTRA LIGHT ORIGINAL. De är lätta!! ÄNTLIGEN!! Nu har vi fått fram en serie stekpannor och grytor av gjutjärn med den egenskap som så många frågat efter. De är lätta!! Att gjutjärnsstekpannor är allra bäst att laga mat i är de flesta överens

Läs mer

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3 FM Mattsson Kök Trycksak nr 251/3 Tillgång på sand och kunskapen om metallbearbetning var en förutsättning när FM Mattsson grundades i mitten av 1800-talet. Kunskapen har gått i arv och sanden är fortfarande

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka så kommer vi laga några av Sveriges mest uppskattade klassiska rätter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 7 MÅNDAG

Läs mer

Nyhet! Slow food, snabbt.

Nyhet! Slow food, snabbt. Nyhet! Slow food, snabbt. iq700 - inbyggnadsserien som ger dig mer tid över till annat. siemens-home.se Siemens. Framtiden flyttar in. Ugnen som ger dig mer tid över till annat. 2 Vi blir allt mer medvetna

Läs mer

SVENSKA Installation Sidan 2 Bruksanvisning Sidan VIKTIG SÄKERHETSINFORMATION

SVENSKA Installation Sidan 2 Bruksanvisning Sidan VIKTIG SÄKERHETSINFORMATION SVENSKA Installation Sidan 2 Bruksanvisning Sidan VIKTIG SÄKERHETSINFORMATION DIN OCH ANDRAS SÄKERHET ÄR MYCKET VIKTIG Denna manual och apparaten själv är utrustade med viktiga meddelanden som handlar

Läs mer

Diskar där det passar dig bäst.

Diskar där det passar dig bäst. Diskar där det passar dig bäst. De nya speedmatic Modular-diskmaskinerna från Siemens. Framtiden flyttar in. Den första inbyggda diskmaskinen som hänger med på alla köksidéer. För det egna drömköket finns

Läs mer

Stekpanna Excellence 28 cm med - justerbart trähandtag kr 3,0. Traktörpanna Excellence 28 cm med - justerbart trähandtag kr 3,75

Stekpanna Excellence 28 cm med - justerbart trähandtag kr 3,0. Traktörpanna Excellence 28 cm med - justerbart trähandtag kr 3,75 EAN-Code Produkt bild Atikel nummer Produkt benämning Antal/ Krt. Excellence - trähandtag Skeppshult Excellence Rek. ca. pris inkl. moms 2012 NOK net. vikt i kg 7317930280031 0280E Stekpanna Excellence

Läs mer

JULKLAPPSTIPS by Vinga of Sweden

JULKLAPPSTIPS by Vinga of Sweden JULKLAPPSTIPS by Vinga of Sweden Att öppna sin julklapp är förknippat med nyfikenhet, spänning och glädje men att bestämma vad man ska ge bort behöver inte alltid vara lika behagligt. Vi har satt ihop

Läs mer

GLACERAD PORK BRISKET MED "ÖVERKOKT MOROT", LÖK, SYRLIG MANDELPOTATIS, SÅS PÅ MAJROVA OCH BONDBÖNOR

GLACERAD PORK BRISKET MED ÖVERKOKT MOROT, LÖK, SYRLIG MANDELPOTATIS, SÅS PÅ MAJROVA OCH BONDBÖNOR GLACERAD PORK BRISKET MED "ÖVERKOKT MOROT", LÖK, SYRLIG MANDELPOTATIS, SÅS PÅ MAJROVA OCH BONDBÖNOR Ingredienser: för 10 portioner 3 st Purjolök 10 st Lök gul Glacerad Pork Brisket 1,8 kg 7130 PORK BRISKET-BENFRITT

Läs mer