Så här fyller du i schema för barnomsorg via webbtjänsten Dexter

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Så här fyller du i schema för barnomsorg via webbtjänsten Dexter"

Transkript

1 Så här fyller du i schema för barnomsorg via webbtjänsten Dexter Det är barnets grundschema som ska fyllas i. Vid små enstaka förändringar av schematid meddelas endast personalen. Semester ska inte skrivas in i schemat. Vistelsetiden på förskola eller fritids är beroende på arbetstider/studietider och eventuella restider. Du kommer till vår webbtjänst antingen via klicka på Barn & utbildning klicka på Barnomsorg på webben eller Logga in med ditt användarnamn och lösenord. Följande typer av schema finns beskrivna i denna handledning: 1. Schema som gäller tills vidare 2. Schema för växelvis boende 3. Rullande schema för olika intervaller (2, 3, 4 veckors schema osv) 4. Schema när man bara vet arbetstiderna ett visst antal veckor framåt 5. Schema när man i förväg inte vet arbetstiderna Om du har frågor kan du alltid prata med personalen på avdelningen eller kontakta Barn och utbildningsförvaltningen på telefon

2 1. Jag har samma schema som gäller tillsvidare Logga in till webbtjänsten Dexter Klicka på det barn vars schema du vill ändra/lägga in Klicka på Schema Du kommer nu till en sida där du ser nuvarande schema (om sådant finns inlagt) Klicka på Nytt schema Välj Antal schemaveckor till: 1 (Det betyder att du har samma tider varje vecka) Klicka fältet Schemastart och lägg in det datum från vilket schemat ska gälla. Om du redan har schema inlagt och det är mindre ändringar som ska göras kan du kopiera in detta och sedan göra de ändringar som behövs. Om du inte vill kopiera något hoppar du bara över denna ruta. Välj Antal start och stopptider En start och stopptid: Används för förskolebarn samt fritidsbarn som endast har morgonfritids eller fritids efter skoltid. Två start och stopptider: Används för fritidsbarn som både har fritids på morgonen före skoltid och på eftermiddagen efter skoltid.

3 Tre start och stopptider: Används inte i Nybro kommun Fyll i Grund för placering/aktuell sysselsättning Klicka på Fortsätt Fyll i/ändra tiderna för schemat på respektive dag. Du ska fylla i med fyra siffror. (Inga punkter eller kolon. T. ex. 0730) Om du vill kan du skriva ett kort meddelande till personalen på avdelningen. Klicka på Bekräfta Du får nu en kontrollfråga om du verkligen vill registrera detta schema. Om du vill det klicka OK, annars Avbryt. När schemat/ändringen är godkänd av personalen på avdelningen kan du se det på din startsida för Dexter under Aktuellt. Färdigt! Skulle något blivit fel går det alltid att rätta till. Prata med personalen på avdelningen så löser ni det på bästa sätt.

4 2. Barnen bor hos mig varannan vecka hur ska schemat då läggas in? Logga in till webbtjänsten Dexter Klicka på det barn vars schema du vill ändra/lägga in Klicka på Schema Du kommer nu till en sida där du ser nuvarande schema (om sådant finns inlagt) Klicka på Nytt schema Välj Antal schemaveckor till: 2 Varannan vecka när barnet/barnen är hos dig, fyller du i de tider du behöver barnomsorg. Den andra veckan, när barnet/barnen inte är hos dig, ska du inte fylla i några tider alls. Klicka på Schemastart och välj från och med när schemat ska börja gälla. Välj startdatum när det är en vecka som barnet är hos dig. Om du redan har schema inlagt och det är mindre ändringar som ska göras kan du kopiera in detta och sedan göra de ändringar som behövs.

5 Om du inte vill kopiera något hoppar du bara över denna ruta. Välj Antal start och stopptider En start och stopptid: Används för förskolebarn samt fritidsbarn som endast har morgonfritids eller fritids efter skoltid. Två start och stopptider: Används för fritidsbarn som både har fritids på morgonen före skoltid och på eftermiddagen efter skoltid. Tre start och stopptider: Används inte i Nybro kommun Fyll i Grund för placering/aktuell sysselsättning Klicka på Fortsätt

6 Fyll i/ändra tiderna för schemat på respektive dag. Du ska fylla i med fyra siffror. (Inga punkter eller kolon. T. ex. 0730) Om du vill kan du skriva ett kort meddelande till personalen på avdelningen. Klicka på Bekräfta Du får nu en kontrollfråga om du verkligen vill registrera detta schema. Om du vill det klicka OK, annars Avbryt. När schemat/ändringen är godkänd av personalen på avdelningen kan du se det på din startsida för Dexter under Aktuellt. Färdigt! Skulle något blivit fel går det alltid att rätta till. Prata med personalen på avdelningen så löser ni det på bästa sätt.

7 3. Jag har olika schema som rullar i intervaller: 2, 3, 4 verckorsschema Logga in till webbtjänsten Dexter Klicka på det barn vars schema du vill ändra/lägga in Klicka på Schema Du kommer nu till en sida där du ser nuvarande schema (om sådant finns inlagt) Klicka på Nytt schema Välj Antal schemaveckor till det antal du behöver. T. ex 4 Klicka på Schemastart och välj från och med när schemat ska börja gälla. Om du redan har schema inlagt och det är mindre ändringar som ska göras kan du kopiera in detta och sedan göra de ändringar som behövs. Om du inte vill kopiera något hoppar du bara över denna ruta.

8 Välj Antal start och stopptider En start och stopptid: Används för förskolebarn samt fritidsbarn som endast har morgonfritids eller fritids efter skoltid. Två start och stopptider: Används för fritidsbarn som både har fritids på morgonen före skoltid och på eftermiddagen efter skoltid. Tre start och stopptider: Används inte i Nybro kommun Fyll i Grund för placering/aktuell sysselsättning Klicka på Fortsätt Fyll i/ändra tiderna för schemat på respektive dag. Du ska fylla i med fyra siffror. (Inga punkter eller kolon. T. ex. 0730) Om du vill kan du skriva ett kort meddelande till personalen på avdelningen. Klicka på Bekräfta Du får nu en kontrollfråga om du verkligen vill registrera detta schema. Om du vill det klicka OK, annars Avbryt. När schemat/ändringen är godkänd av personalen på avdelningen kan du se det på din startsida för Dexter under Aktuellt. Färdigt! Skulle något blivit fel går det alltid att rätta till. Prata med personalen på avdelningen så löser ni det på bästa sätt.

9 4. Jag har olika schema. Jag får reda på mina arbetstider för en period i taget. Logga in till webbtjänsten Dexter Klicka på det barn vars schema du vill ändra/lägga in Klicka på Schema Du kommer nu till en sida där du ser nuvarande schema (om sådant finns inlagt) Klicka på Nytt schema Välj Antal schemaveckor till det antal du behöver. T. ex 4 (när du vet nästa period anmäler du nytt schema, du kan inte ange ett stoppdatum) Klicka på Schemastart och välj från och med när schemat ska börja gälla. Om du redan har schema inlagt och det är mindre ändringar som ska göras kan du kopiera in detta och sedan göra de ändringar som behövs. Om du inte vill kopiera något hoppar du bara över denna ruta.

10 Välj Antal start och stopptider En start och stopptid: Används för förskolebarn samt fritidsbarn som endast har morgonfritids eller fritids efter skoltid. Två start och stopptider: Används för fritidsbarn som både har fritids på morgonen före skoltid och på eftermiddagen efter skoltid. Tre start och stopptider: Används inte i Nybro kommun Fyll i Grund för placering/aktuell sysselsättning Klicka på Fortsätt Fyll i/ändra tiderna för schemat på respektive dag. Du ska fylla i med fyra siffror. (Inga punkter eller kolon. T. ex. 0730) Om du vill kan du skriva ett kort meddelande till personalen på avdelningen. Klicka på Bekräfta Du får nu en kontrollfråga om du verkligen vill registrera detta schema. Om du vill det klicka OK, annars Avbryt. När schemat/ändringen är godkänd av personalen på avdelningen kan du se det på din startsida för Dexter nder Aktuellt. Färdigt! Skulle något blivit fel går det alltid att rätta till. Prata med personalen på avdelningen så löser ni det på bästa sätt.

11 5. Jag arbetar som vikarie och vet inte hur schemat kommer att vara Du får anmäla ett schema som kan ligga i grunden. Du meddelar personalen så snart du vet att du behöver mer/mindre tid än grundschemat. Du och personalen tillsammans kan kontrollera om snittiden för schemat stämmer på ett ungefär med den verkliga tiden som barnet/barnen behöver barnomsorg. Logga in till webbtjänsten Dexter Klicka på det barn vars schema du vill ändra/lägga in Klicka på Schema Du kommer nu till en sida där du ser nuvarande schema (om sådant finns inlagt) Klicka på Nytt schema Välj Antal schemaveckor till 1. Det betyder att du har samma tider varje vecka. Klicka på Schemastart och välj från och med när schemat ska börja gälla. Välj startdatum när det är en vecka som barnet är hos dig.

12 Om du redan har schema inlagt och det är mindre ändringar som ska göras kan du kopiera in detta och sedan göra de ändringar som behövs. Om du inte vill kopiera något hoppar du bara över denna ruta. Välj Antal start och stopptider En start och stopptid: Används för förskolebarn samt fritidsbarn som endast har morgonfritids eller fritids efter skoltid. Två start och stopptider: Används för fritidsbarn som både har fritids på morgonen före skoltid och på eftermiddagen efter skoltid. Tre start och stopptider: Används inte i Nybro kommun Fyll i Grund för placering/aktuell sysselsättning Klicka på Fortsätt Fyll i/ändra tiderna för schemat på respektive dag. Du ska fylla i med fyra siffror. (Inga punkter eller kolon. T. ex. 0730) Om du vill kan du skriva ett kort meddelande till personalen på avdelningen. Klicka på Bekräfta

13 Du får nu en kontrollfråga om du verkligen vill registrera detta schema. Om du vill det klicka OK, annars Avbryt. När schemat/ändringen är godkänd av personalen på avdelningen kan du se det på din startsida för Dexter nder Aktuellt. Färdigt! Skulle något blivit fel går det alltid att rätta till. Prata med personalen på avdelningen så löser ni det på bästa sätt.

Att fylla i schema på barnomsorg på webben

Att fylla i schema på barnomsorg på webben Att fylla i schema på barnomsorg på webben Det schema som ska fyllas i på barnomsorg på webben är grundschema för barnet. Vid små enstaka förändringar meddelas endast personalen. Semester ska inte skrivas

Läs mer

Utbildningsförvaltningen

Utbildningsförvaltningen Utbildningsförvaltningen 1(22) Att fylla i schema för barnomsorg i Familjeportalen. Schemat du fyller i via Familjeportalen är barnets grundschema. Skulle du behöva göra små förändringar vid enstaka tillfällen

Läs mer

Att fylla i schema på barnomsorg på webben

Att fylla i schema på barnomsorg på webben Att fylla i schema på barnomsorg på webben Det schema som ska fyllas i på barnomsorg på webben är grundschema för barnet. Vid små enstaka förändringar meddelas endast personalen. Semester ska inte skrivas

Läs mer

Dexter når du via kommunens hemsida, www.mora.se, eller genom att skriva https://mora.dexter-ist.com/mora i din webbläsares adressfält.

Dexter når du via kommunens hemsida, www.mora.se, eller genom att skriva https://mora.dexter-ist.com/mora i din webbläsares adressfält. Att fylla i barnomsorgsschema i Dexter Dexter når du via kommunens hemsida, www.mora.se, eller genom att skriva https://mora.dexter-ist.com/mora i din webbläsares adressfält. Det schema som ska anges är

Läs mer

DEXTER HANDBOK. Förskola, fritidshem och pedagogisk omsorg. Bildningsförvaltningen

DEXTER HANDBOK. Förskola, fritidshem och pedagogisk omsorg. Bildningsförvaltningen DEXTER HANDBOK Förskola, fritidshem och pedagogisk omsorg Bildningsförvaltningen 2017-08-01 Vid frågor kontakta Kommunens servicecenter 0491-880 00 servicecenter@oskarshamn.se sida 2 Inloggning via http://dexter.oskarshamn.se

Läs mer

DEXTER HANDBOK BARNOMSORG

DEXTER HANDBOK BARNOMSORG DEXTER HANDBOK BARNOMSORG Bildningsförvaltningen December 2015 Vid frågor kontakta Kommunens servicecenter Tele 0491-88000 servicecenter@oskarshamn.se sida 2 Inloggning via http://dexter.oskarshamn.se

Läs mer

Så här gör du i Skolportalen

Så här gör du i Skolportalen Så här gör du i Skolportalen Webbplatsadress: https://skolportal.tyreso.se/ Här har vi samlat information om hur du gör för att ändra och lägga in ny information i Skolportalen. Ansök om konto sid 1 Glömt

Läs mer

Dexter. Inloggning. Ansök om inloggningsuppgifter

Dexter. Inloggning. Ansök om inloggningsuppgifter Dexter I Växjö kommun använder vi E-tjänsten Dexter för registrering av aktuella uppgifter som rör barnomsorgen. Här lägger ni som vårdnadshavare in scheman för de tider ert/era barn skall vara på fritids,

Läs mer

Hitta rätt i E-tjänst förskola & skola! Webbplatsadress: barnomsorg.kavlinge.se

Hitta rätt i E-tjänst förskola & skola! Webbplatsadress: barnomsorg.kavlinge.se E-tjänst förskola & skola 1 Hitta rätt i E-tjänst förskola & skola! Webbplatsadress: barnomsorg.kavlinge.se Här har vi samlat information om hur man går tillväga för att ändra och lägga in ny information

Läs mer

Barnomsorgswebben kortfattad användarhandledning

Barnomsorgswebben kortfattad användarhandledning Barnomsorgswebben kortfattad användarhandledning Dina inloggningsuppgifter har du fått hem i brevlådan i samband med ditt placeringserbjudande. Om du saknar lösenord kontaktar du Falkenbergs kommuns Kontaktcenter

Läs mer

Välj förskola, familjedaghem och fritidshem i Höörs kommun, en presentation och manual till Barnomsorg på nätet i Höörs kommun

Välj förskola, familjedaghem och fritidshem i Höörs kommun, en presentation och manual till Barnomsorg på nätet i Höörs kommun Välj förskola, familjedaghem och fritidshem i Höörs kommun, en presentation och manual till Barnomsorg på nätet i Höörs kommun Välkommen att använda tjänsten barnomsorg på nätet i Höörs kommun! Från och

Läs mer

Hitta rätt i E-tjänsten för förskola & skola! Webbplatsadress: dexter.karlsborg.se

Hitta rätt i E-tjänsten för förskola & skola! Webbplatsadress: dexter.karlsborg.se 1 Karlsborgs kommun Barn- och Utbildningsförvaltningen Hitta rätt i E-tjänsten för förskola & skola! Webbplatsadress: dexter.karlsborg.se Här har vi samlat information om hur man går tillväga för att ändra

Läs mer

Starta internet och sök fram kommunens hemsida: www.oxelosund.se och E- tjänst. Logga in med ditt användarnamn och lösenord i liknande ruta:

Starta internet och sök fram kommunens hemsida: www.oxelosund.se och E- tjänst. Logga in med ditt användarnamn och lösenord i liknande ruta: Innehållsförteckning Inledning 2 Vem är medborgare? 2 Hur får jag mitt konto? 2 Hur loggar jag in? 2 Jag vill byta mitt lösenord 3 Jag har glömt mina inloggningsuppgifter 3 Jag vill logga ut 4 Översikt

Läs mer

Handbok för Dexter barnomsorg på webben KINDA KOMMUN

Handbok för Dexter barnomsorg på webben KINDA KOMMUN Handbok för Dexter barnomsorg på webben KINDA KOMMUN Håll Ctrl-tangenten nere och peka på det du söker så kommer du till den sidan informationen finns på. Innehållsförteckning Nu hanterar du/ni all barnomsorg

Läs mer

Att lämna grundschema i e-tjänsten för förskola och fritidshem.

Att lämna grundschema i e-tjänsten för förskola och fritidshem. 2019-02-08 Att lämna grundschema i e-tjänsten för förskola och fritidshem. Den här manualen visar hur du lämnar ett grundschema i e-tjänsten för förskola och fritidshem. För att kunna använda e-tjänsten

Läs mer

Barnomsorgswebben kortfattad användarhandledning

Barnomsorgswebben kortfattad användarhandledning 1 Barn- och utbildningsförvaltningen BUN-kansliet Barnomsorgswebben kortfattad användarhandledning Dina inloggningsuppgifter har du fått hem i brevlådan i samband med ditt placeringsbeslut. Om du saknar

Läs mer

Dexter. Att lägga in schema och inkomstuppgifter till förskola och fritidshem

Dexter. Att lägga in schema och inkomstuppgifter till förskola och fritidshem Dexter Att lägga in schema och inkomstuppgifter till förskola och fritidshem Innehåll Logga in i Dexter 4-6 Registrera schema 7-11 Ändra inkomst i Dexter 12-14 Ändra omsorgstid 15 Uppsägning av plats 15

Läs mer

Registrera schema i Skola24

Registrera schema i Skola24 Registrera schema i Skola24 Vårdnadshavare registrerar via inloggning de tider barnet har behov av omsorg. På startsidan nedan ser användaren vilka funktioner hen har tillgång till. Välj Registrera schema.

Läs mer

Manual E-tjänst för vårdnadshavare

Manual E-tjänst för vårdnadshavare Manual E-tjänst för vårdnadshavare Inloggningssidan... 3 Startsida... 5 Startsida Familj... 6 Anmälan... 8 Avsluta placering... 10 Inkomst... 11 Schema... 12 Skolval..15 Inloggningssida Länk till e-tjänst

Läs mer

Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare

Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare Skola24 Förskola/fritidshem innehåller funktioner för att registrera och följa upp barns vistelsetid på förskolan/fritidshemmet. Vårdnadshavare kan direkt i systemet

Läs mer

Hitta rätt i E-tjänsten Barnomsorg!

Hitta rätt i E-tjänsten Barnomsorg! Hitta rätt i E-tjänsten Barnomsorg! Önskemål om ändring av barnomsorg Är ditt barn placerat och du vill ändra eller byta placering inom kommunen Använd blanketten önskemål om ändring av barnomsorg som

Läs mer

Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare

Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare Skola24 Förskola/fritidshem innehåller funktioner för att registrera och följa upp barns vistelsetid på förskolan/fritidshemmet. Vårdnadshavare kan direkt i systemet

Läs mer

Handbok för medborgare i Dexter Barnomsorg

Handbok för medborgare i Dexter Barnomsorg Handbok för medborgare i Dexter Barnomsorg Handbok för medborgare i Dexter (14) 2 Innehåll Inledning...4 Vem är medborgare?...4 Hur får jag mitt konto?...4 Hur loggar jag in?...4 Jag är inte bara mamma...4

Läs mer

Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare

Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare Skola24 Förskola/fritidshem innehåller funktioner för att registrera och följa upp barns vistelsetid på förskolan/fritidshemmet. Vårdnadshavare kan direkt i systemet

Läs mer

Instruktion e-tjänst förskola Barn- och utbildningsförvaltningen

Instruktion e-tjänst förskola Barn- och utbildningsförvaltningen Instruktion e-tjänst förskola Barn- och utbildningsförvaltningen Innehållsförteckning 1. Ansökan barnomsorg 2. Erbjudande om plats 3. Registrera schema 4. Fyll i inkomst 5. Ändra kontaktuppgifter 6. Beräkna

Läs mer

Lathund e-tjänst förskola Barn- och utbildningsförvaltningen 2015

Lathund e-tjänst förskola Barn- och utbildningsförvaltningen 2015 Lathund e-tjänst förskola Barn- och utbildningsförvaltningen 2015 Innehållsförteckning 1. Ansökan barnomsorg 2. Erbjudande om plats 3. Registrera schema 4. Fyll i inkomst 5. Ändra kontaktuppgifter 6. Beräkna

Läs mer

E-tjänsten för förskola, fritidshem och skola

E-tjänsten för förskola, fritidshem och skola 2019-05-24 E-tjänsten för förskola, fritidshem och skola Den här manualen visar hur du använder e-tjänsten för förskola, fritidshem och skola. Manualen beskriver hur du gör för att lämna schema, ändra

Läs mer

Time Care Pool Vikarie

Time Care Pool Vikarie Time Care Pool Vikarie Logga in Gå in direkt på http://timepool.tierp.se eller via www.tierp.se och klicka på länken Logga in som finns längst ned på höger sida. Här klickar du på länken till Time Care

Läs mer

timepoolweb2016.katrineholm.se

timepoolweb2016.katrineholm.se Time Care Pool Vikarie Uppdaterat: 2017-06-26 timepoolweb2016.katrineholm.se Innehållsförteckning 1 TIME CARE POOL WEBB... 3 1.1 Inloggning... 3 2 STARTSIDAN... 4 2.1 Startsidans delar... 4 2.1.1 Välja

Läs mer

Registrera kontaktuppgifter, inkomstuppgifter, vistelsetider(schema) och uppsägning via e-tjänst

Registrera kontaktuppgifter, inkomstuppgifter, vistelsetider(schema) och uppsägning via e-tjänst Registrera kontaktuppgifter, inkomstuppgifter, vistelsetider(schema) och uppsägning via e-tjänst På kommunens e-tjänst för barnomsorg registreras kontaktuppgifter, inkomstuppgifter samt uppsägning av plats.

Läs mer

Lägg in ett schema i Lärknuten

Lägg in ett schema i Lärknuten Lägg in ett schema i Lärknuten 1. Starta en webbläsare (till exempel Internet Explorer, Safari, Mozilla Firefox eller Chrome) och gå till www.lärknuten.se eller www.larknuten.se. 2. Välj att logga in som

Läs mer

Utbildningsförvaltningen

Utbildningsförvaltningen Utbildningsförvaltningen 1(8) Ansök om plats i förskola eller fritidshem Barn, vars föräldrar förvärvsarbetar eller studerar samt barn som av fysiska, psykiska eller sociala skäl behöver särskilt stöd

Läs mer

Information om förskola och pedagogisk omsorg. Barn- och utbildningsförvaltningen

Information om förskola och pedagogisk omsorg. Barn- och utbildningsförvaltningen Information om förskola och pedagogisk omsorg Barn- och utbildningsförvaltningen 2017-10-13 Vilka typer av barnomsorg erbjuder kommunen? Kommunen erbjuder barnomsorg för barn i åldern 1-5 år. Du som vårdnadshavare

Läs mer

Frågor: Kontakta supporten på eller barnets förskola/fritidshem. 1 Allmänt 1.1 HJÄLP TILL ANVÄNDAREN

Frågor: Kontakta supporten på eller barnets förskola/fritidshem. 1 Allmänt 1.1 HJÄLP TILL ANVÄNDAREN Vårdnadshavare på förskola/fritidshem Systemet innehåller funktioner för att registrera och följa upp barns vistelsetid på förskolan/fritidshemmet. Vårdnadshavare kan direkt i systemet ange tider för barnets

Läs mer

Lägg in ett schema i Lärknuten

Lägg in ett schema i Lärknuten Lägg in ett schema i Lärknuten 1. Starta en webbläsare (till exempel Internet Explorer, Safari, Mozilla Firefox eller Chrome) och gå till www.lärknuten.se eller www.larknuten.se. 2. Välj att logga in som

Läs mer

Handbok för medborgare i Dexter. Version 2.0 för Dexter 3.9

Handbok för medborgare i Dexter. Version 2.0 för Dexter 3.9 Handbok för medborgare i Dexter Version 2.0 för Dexter 3.9 IT-stöd för morgondagens skola & förskola IST erbjuder skolledare, pedagoger, elever och vårdnadshavare IT-stöd som matchar omvärldens nivåer.

Läs mer

Utbildningsförvaltningen. Ansök om plats i förskola eller fritidshem

Utbildningsförvaltningen. Ansök om plats i förskola eller fritidshem Utbildningsförvaltningen 1(8) Ansök om plats i förskola eller fritidshem Barnet ska vara folkbokfört i kommunen och vara mellan 1 och 5 år för plats i förskola och mellan 6 och 12 år (men max t.o.m. vårterminen

Läs mer

Att lämna grundschema i e-tjänst för förskola och fritidshem. Delad plats

Att lämna grundschema i e-tjänst för förskola och fritidshem. Delad plats 2019-02-08 Att lämna grundschema i e-tjänst för förskola och fritidshem. Delad plats Den här manualen visar hur du lämnar ett grundschema i e-tjänsten för förskola och fritidshem. Manualen gäller för dig

Läs mer

Frånvaro och barnschema för förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem

Frånvaro och barnschema för förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem 2018-11-06 1 (5) Frånvaro och barnschema för förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem Du som har barn i förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem frånvaroanmäler ditt barn via en app, via en specifik

Läs mer

Information om förskola och pedagogisk omsorg

Information om förskola och pedagogisk omsorg Information om förskola och pedagogisk omsorg Barn- och utbildningsförvaltningen 2018-01-02 Vilka typer av barnomsorg erbjuder kommunen? Kommunen erbjuder barnomsorg för barn i åldern 1-5 år. Du som vårdnadshavare

Läs mer

DENACODE NUDDIS FÖRÄLDRAHANDBOK Älvsbyns Kommun mars Digitalt närvarosystem i förskolan

DENACODE NUDDIS FÖRÄLDRAHANDBOK Älvsbyns Kommun mars Digitalt närvarosystem i förskolan DENACODE NUDDIS FÖRÄLDRAHANDBOK Älvsbyns Kommun mars 2018 Digitalt närvarosystem i förskolan Vad är Nuddis? Denacode Nuddis är ett digitalt närvarosystem som införs på förskolorna i Älvsbyns Kommun under

Läs mer

timepoolweb2016.katrineholm.se

timepoolweb2016.katrineholm.se Time Care Pool Vikarie Uppdaterat: 2016-02-16 timepoolweb2016.katrineholm.se Innehållsförteckning 1 TIME CARE POOL WEBB... 3 1.1 Inloggning... 3 2 STARTSIDAN... 4 2.1 Startsidans delar... 4 2.1.1 Välja

Läs mer

Observera att frånvaroanmälan endast gäller förskola och fritidshem, inte skolfrånvaro som anmäls via Skola24.

Observera att frånvaroanmälan endast gäller förskola och fritidshem, inte skolfrånvaro som anmäls via Skola24. Frånvaroanmälan, registrering av schema (vistelsetider), anmälan av planerad frånvaro (ledighet) samt INFO-meddelande för barn på förskola, fritidshem och/eller skolklubb Stenungsunds kommun använder sig

Läs mer

Användarhandbok Skola24 Förskola

Användarhandbok Skola24 Förskola Användarhandbok Skola24 Förskola Innehåll Produktbeskrivning... 1 Funktionsbeskrivning... 1 Funktionsområde... 1 Inställningar... 1 Ramtider... 1 Administrera barn... 1 Registrera schema... 2 Visa schema...

Läs mer

Information om fritids

Information om fritids Information om fritids Barn- och utbildningsförvaltningen 2018-01-02 Var finns fritids? Fritids finns i skolans lokaler. Barnet går på det fritids som tillhör den skola där barnet är placerat. När har

Läs mer

LITEN HANDLEDNING TILL E-TJÄNSTER I BJUVS KOMMUN. Så här ser inloggningssidan ut. Börja med att skriva ditt användarnamn och lösenord i rutorna.

LITEN HANDLEDNING TILL E-TJÄNSTER I BJUVS KOMMUN. Så här ser inloggningssidan ut. Börja med att skriva ditt användarnamn och lösenord i rutorna. LITEN HANDLEDNING TILL E-TJÄNSTER I BJUVS KOMMUN Så här ser inloggningssidan ut. Börja med att skriva ditt användarnamn och lösenord i rutorna. 1 Första gången du loggar in ska du ange dina uppgifter i

Läs mer

Handbok för medborgare i Dexter. Version 1.0 för Dexter 3.8

Handbok för medborgare i Dexter. Version 1.0 för Dexter 3.8 Handbok för medborgare i Dexter Version 1.0 för Dexter 3.8 IT-stöd för morgondagens skola & förskola IST erbjuder skolledare, pedagoger, elever och vårdnadshavare IT-stöd som matchar omvärldens nivåer.

Läs mer

Närvaro fritidshem - Vårdnadshavare

Närvaro fritidshem - Vårdnadshavare Närvaro fritidshem - Vårdnadshavare Närvaro fritidshem innehåller funktioner för att registrera och följa upp barns vistelsetid på fritidshemmet. Vårdnadshavare kan direkt i systemet ange tider för barnets

Läs mer

Lathund fritids

Lathund fritids Lathund fritids 2013-01-25 1 Innehåll Logga in Glömt lösenord Uppdatera lösenordet Kolumner Lägga till och ta bort Ändra ordning Spara egna kolumnval Urval Excelformat Välja antal barn som visas Sök Snabbsök

Läs mer

Logga in. Översiktsbild fritids Godkänna. Kolumner. Köhantering. Urval. Placeringar. Sök. Familjebild. Utskriftsrutin Om pengen

Logga in. Översiktsbild fritids Godkänna. Kolumner. Köhantering. Urval. Placeringar. Sök. Familjebild. Utskriftsrutin Om pengen 2012-10-01 1 Logga in Glömt lösenord Uppdatera lösenordet Kolumner Lägga till och ta bort Ändra ordning Spara egna kolumnval Urval Excelformat Välja antal barn som visas Sök Snabbsök Söka med filter Familjebild

Läs mer

TIDOMAT Portal. Funktionsbeskrivning utbytesschema

TIDOMAT Portal. Funktionsbeskrivning utbytesschema Funktionsbeskrivning utbytesschema Grundschema - Utbytesschema I beräknas samtliga tider utifrån det regelverk som lagts upp på varje tidschema. Varje person har ett grundschema (veckoschema i personbilden).

Läs mer

TIME CARE POOL WEBB. Personlig kalender (ikon i vänsterkolumnen)

TIME CARE POOL WEBB. Personlig kalender (ikon i vänsterkolumnen) TIME CARE POOL WEBB Öppna Time Care Pools webbsida Du kommer till Time Care Pools webbsida genom att skiva in följande adress direkt i webbläsaren: http://timepoolweb.linkoping.se Inloggning Nu ska du

Läs mer

Riktlinje Nattis - Omsorg på obekväm arbetstid

Riktlinje Nattis - Omsorg på obekväm arbetstid Barn-, kultur- och utbildningsförvaltningen RIKTLINJE 1(5) Riktlinje Nattis - Omsorg på obekväm arbetstid Dokumenttyp RIKTLINJE Beslutsinstans BKU-nämnden Dokumentet gäller Tills vidare Dokument-ID Dnr

Läs mer

Innehåll Inloggning... 2 Jourredovisning... 2 Registrera jourkompledighet hel dag eller flera dagar i rad... 3 Övertid... 4 Skulle det vara någon

Innehåll Inloggning... 2 Jourredovisning... 2 Registrera jourkompledighet hel dag eller flera dagar i rad... 3 Övertid... 4 Skulle det vara någon 'lf-ff,ll'lrl9f/,ẉvgäottraala NDSREGIONEN y Innehåll Inloggning... 2 Jourredovisning... 2 Registrera jourkompledighet hel dag eller flera dagar i rad... 3 Övertid... 4 Skulle det vara någon extraordinär

Läs mer

Avgifter och regler avseende förskola och skolbarnomsorg Malung-Sälens kommun. Innehåll

Avgifter och regler avseende förskola och skolbarnomsorg Malung-Sälens kommun. Innehåll Avgifter och regler avseende förskola och skolbarnomsorg Malung-Sälens kommun Innehåll Allmän förskola. 1 Inskolning.. 4 Ansökan.. 2 Kontraktsplats 5 Arbetslös. 2 Kö. 5 Avgift. 2 Schema/vistelsetid 5 Avgiftsreducering.

Läs mer

Avgifter och regler avseende förskola och skolbarnomsorg

Avgifter och regler avseende förskola och skolbarnomsorg Avgifter och regler avseende förskola och skolbarnomsorg Innehåll Allmän förskola 1 Inskolning 5 Ansökan 2 Kontrakstplats 5 Arbetslös 2 Kö/Placering 5 Avgift 2 Schema/Vistelsetid 6 Avgiftsreducering 3

Läs mer

Handbok för vårdnadshavare i Familjeportalen

Handbok för vårdnadshavare i Familjeportalen Handbok för vårdnadshavare i Familjeportalen Jag vill ansöka om ett konto I Familjeportalen (https://familjeportalen.landskrona.se) finns möjligheten att ansöka om ett konto. Under Kontohantering Ansök

Läs mer

Skola24 Förskola/Fritidshem Användarhandbok

Skola24 Förskola/Fritidshem Användarhandbok Skola24 Förskola/Fritidshem Användarhandbok Nova Software AB, Storgatan 5A, 521 42 Falköping Innehåll Produktbeskrivning... 2 Funktionsbeskrivning... 2 Funktionsområde... 2 Inställningar... 2 Ramtider...

Läs mer

HANDLEDNING FÖR E-SERVICE BARNOMSORG

HANDLEDNING FÖR E-SERVICE BARNOMSORG HANDLEDNING FÖR E-SERVICE BARNOMSORG Jag vill ansöka om plats i förskolan Du behöver inte vara inloggad för att ansöka om plats till barnomsorgen. Du kan också ta del av vilket utbud Falköpings kommun

Läs mer

Kom igång med Adela Barnomsorg

Kom igång med Adela Barnomsorg Kom igång med Adela Barnomsorg Publicerad 2011-05-03 Tersus Skolsystem AB Lilla Nygatan 2, 411 08 Göteborg Tel: 031-85 70 50 Innehåll Kom igång med Adela Barnomsorg 1 Gränssnitt 4 Huvudflikar 4 Detaljflikar

Läs mer

Lathund e-tjänst förskola, familjedaghem och fritidshem Barn och utbildningsförvaltningen 2016

Lathund e-tjänst förskola, familjedaghem och fritidshem Barn och utbildningsförvaltningen 2016 Lathund e-tjänst förskola, familjedaghem och fritidshem Barn och utbildningsförvaltningen 2016 Innehållsförteckning 1. Ansökan barnomsorg 2. Registrera schema 3. Inkomst 4. Ändra kontaktuppgifter 1. Ansökan

Läs mer

1.1 Inbjudan Inloggning Viktigt att tänka på 2

1.1 Inbjudan Inloggning Viktigt att tänka på 2 Tidrapportering TIDRAPPORTERING 1 1 VAD BEHÖVS 2 1.1 Inbjudan 2 1.2 Inloggning 2 1.3 Viktigt att tänka på 2 2 UPPBYGGNAD 3 2.1 Startsida 3 2.2 Profilsida 4 2.3 Schema 6 2.4 Tidrapport 7 2.4.1 Översikt

Läs mer

Handledning Time Care Pool - Direktbokning

Handledning Time Care Pool - Direktbokning Handledning Time Care Pool - Direktbokning Starta webläsaren (samtliga webläsare fungerar, även på mobila enheter) Skriv i adressfältet tp.molndal.se (OBS! Inget www.) Skriv in användarnamn och lösenord.

Läs mer

Handbok i Dexter för vårdnadshavare i grundskolan

Handbok i Dexter för vårdnadshavare i grundskolan Handbok i Dexter för vårdnadshavare i grundskolan 2010-03-12 Eva Melander/Carina Molin Innehåll Vem är medborgare Hur loggar jag in Jag är inte bara mamma Jag har tappat bort mitt lösenord Jag vill byta

Läs mer

Att ansöka om plats på förskola i Malmö

Att ansöka om plats på förskola i Malmö Bild: Colourbox Att ansöka om plats på förskola i Malmö Populärversion av de nya reglerna för ansökan och placering i förskola och pedagogisk omsorg. Malmö stad Förskoleförvaltningen Förskoleverksamhet

Läs mer

Kommunfullmäktige. Ärendenr: KS 2015/350 Fastställd: 2015-12-14 Reviderad: FÖRFATTNINGSSAMLING. Taxa för barnomsorg

Kommunfullmäktige. Ärendenr: KS 2015/350 Fastställd: 2015-12-14 Reviderad: FÖRFATTNINGSSAMLING. Taxa för barnomsorg Kommunfullmäktige Ärendenr: KS 2015/350 Fastställd: 2015-12-14 Reviderad: FÖRFATTNINGSSAMLING Taxa för barnomsorg 2/10 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 Anvisningar för taxa och barnomsorg...

Läs mer

ATT SKAPA EN NY PLANERINGSGRUPP och koppla ihop allt. OBS! Tänk på att läsa igenom allt sakta och följ sedan instruktionen.

ATT SKAPA EN NY PLANERINGSGRUPP och koppla ihop allt. OBS! Tänk på att läsa igenom allt sakta och följ sedan instruktionen. ATT SKAPA EN NY PLANERINGSGRUPP och koppla ihop allt. OBS! Tänk på att läsa igenom allt sakta och följ sedan instruktionen. Gul mapp Planeringsgrupp Kloss blå grön gul Grundschema blå röd vit randig Avstämningsperiod

Läs mer

TIME CARE POOL. Användarhandledning för vikarier

TIME CARE POOL. Användarhandledning för vikarier TIME CARE POOL Användarhandledning för vikarier Allmänt De moment som du som vikarie skall göra i Time Care Pool gör du via en websida som du når via Göteborg Stadens nätverk (www.personalingangen.goteborg.se)

Läs mer

Manual för schemaläggning av operationssal.

Manual för schemaläggning av operationssal. Manual för schemaläggning av operationssal. 2017-03-10 Manual för schemaläggning av operationssal. Manualen beskriver först hur man lägger ett grundschema och sedan hur man infogar en schemaperiod då ett

Läs mer

Handledning Time Care Pool

Handledning Time Care Pool Handledning Time Care Pool Starta webläsaren (samtliga webläsare fungerar, även på mobila enheter) Skriv i adressfältet tp.molndal.se (OBS! Inget www.) Skriv in användarnamn och lösenord. Användarnamnet

Läs mer

Vklass, ny lärplattform

Vklass, ny lärplattform Vklass, ny lärplattform Vklass är Hjo kommuns nya lärplattform från och med 1 januari 2019. Logga in Som vårdnadshavare loggar du in via https://www.vklass.se eller appen Vklass med hjälp av dina inloggningsuppgifter

Läs mer

Skolportalen, hypernet med Dexter

Skolportalen, hypernet med Dexter Produktionsförvaltningen 2014-11-21 Skolportalen, hypernet med Dexter Information till vårdnadshavare www.osteraker.se Innehåll Innehåll... 2 Inledning... 3 Välkommen till hypernetportalen,... 4 Österåkers

Läs mer

Så här fungerar det att använda den elektroniska närvarolistan

Så här fungerar det att använda den elektroniska närvarolistan Så här fungerar det att använda den elektroniska närvarolistan För att logga in använder du hela ditt personnummer som användarnamn och det lösenord som du fått i samband med att du fick inloggningsuppgifterna.

Läs mer

Handbok för vårdnadshavare Dexter Värmdö Gymnasium... 1

Handbok för vårdnadshavare Dexter Värmdö Gymnasium... 1 Handbok för vårdnadshavare Dexter Värmdö Gymnasium Innehåll Handbok för vårdnadshavare Dexter Värmdö Gymnasium... 1 Innehåll... 1 Dexter elevadministrativt system på Värmdö gymnasium... 2 Om Dexter...

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL NYBRO KOMMUNS FÖRSKOLE- OCH FRITIDSHEMSVERKSAMHET. Tillämpningsföreskrifter

VÄLKOMMEN TILL NYBRO KOMMUNS FÖRSKOLE- OCH FRITIDSHEMSVERKSAMHET. Tillämpningsföreskrifter VÄLKOMMEN TILL NYBRO KOMMUNS FÖRSKOLE- OCH FRITIDSHEMSVERKSAMHET Tillämpningsföreskrifter Februari 2016 Allmänt Förskole- och fritidshemsverksamhet anordnas för barn 1-12 år som är bosatta i och/eller

Läs mer

Användarhandledning Time Care Pool och Personec för vikarier 2015

Användarhandledning Time Care Pool och Personec för vikarier 2015 Användarhandledning Time Care Pool och Personec för vikarier 2015 Göteborgs Stad Askim-Frölunda-Högsbo Bemanningspoolen förskola/skola/måltidsservice Tel. 031-366 33 03/29 vikariepool.barn.ungdom@afh.goteborg.se

Läs mer

Ansökan om föreningsbidrag och kulturstöd via webben. Kundens ex. Gäller från

Ansökan om föreningsbidrag och kulturstöd via webben. Kundens ex. Gäller från Ansökan om föreningsbidrag och kulturstöd via webben Kundens ex Gäller från 2017-01-01 Innehåll Inledning... 2 Ansökan på webben... 2 Förutsättningar... 2 Logga in... 2 Ansökan... 3 Felmeddelanden... 4

Läs mer

Regler och avgifter. för förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem i Hjo kommun

Regler och avgifter. för förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem i Hjo kommun Regler och avgifter för förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem i Hjo kommun Förskola Hjo kommun erbjuder förskola eller pedagogisk verksamhet för barn som fyllt ett år vars vårdnadshavare arbetar,

Läs mer

Så här rapporterar du dina aktiviteter med lösenordsinloggning

Så här rapporterar du dina aktiviteter med lösenordsinloggning 1 MANUAL - AKTIVITETSRAPPORT Så här rapporterar du dina aktiviteter med lösenordsinloggning Observera! Från och med 19 mars så delar vi inte längre ut utökad behörighet. Nu krävs det att du istället skaffar

Läs mer

Manual för Medborgarkonto. För dig som har barn i Malmö stads gymnasieskola

Manual för Medborgarkonto. För dig som har barn i Malmö stads gymnasieskola Manual för Medborgarkonto För dig som har barn i Malmö stads gymnasieskola Vem är medborgare? Rollen Medborgare i Dexter bygger på att personen finns registrerad som vårdnadshavare i administrativa systemet

Läs mer

Vikariehandledning Time Care Pool Timanställd vikarie

Vikariehandledning Time Care Pool Timanställd vikarie Vikariehandledning rev 20180917 Vikariehandledning Time Care Pool Timanställd vikarie Allmänt om vikariebokning De moment som du som vikarie skall göra i Time Care Pool gör du via www.vadstena.se/bemanningsenheten.

Läs mer

HANDLEDNING FÖR E-SERVICE BARNOMSORG

HANDLEDNING FÖR E-SERVICE BARNOMSORG HANDLEDNING FÖR E-SERVICE BARNOMSORG Jag vill ansöka om plats i förskolan Du behöver inte vara inloggad för att ansöka om plats till barnomsorgen. Du kan också ta del av vilket utbud Falköpings kommun

Läs mer

INNEHÅLL. Time Care Pool för vikarier

INNEHÅLL. Time Care Pool för vikarier INNEHÅLL Logga in hemifrån... 2 Logga in på en arbetsplatsdator... 4 Startsidan... 5 Programdelar... 5 Personlig kalender... 6 Inställningar... 6 Anmäl tillgänglighet... 7 Ta bort tillgänglighet... 7 Anmäl

Läs mer

Referensdel Skola24 Förskola

Referensdel Skola24 Förskola Referensdel Skola24 Förskola Innehåll Allmänt... 2 Administration... 2 Administrera barn (roll skoladministratör)... 2 Ramtid (roll skoladministratör)... 2 Inställningar (roll skoladministratör)... 2 Vistelsetid...

Läs mer

HR-manual för timanställda som ska önska arbetspass inom Oxelösunds Kommun

HR-manual för timanställda som ska önska arbetspass inom Oxelösunds Kommun HR-manual för timanställda som ska önska arbetspass inom Oxelösunds Kommun Reviderat datum: Innehåll Logga in i HRportal... 3 HRportalen... 3 Önska arbetspass... 4 Lönerapport 6 Klarmarkering... 7 Klarmarkera

Läs mer

Manual för assistenter, VH tid

Manual för assistenter, VH tid Manual för assistenter, VH tid På VHtid:s startsida kommer du varje månad att få aktuell information från företaget angående aktiviteter, utbildning och rutiner. Du som assistent ansvarar för att läsa

Läs mer

Användarhandledning. Tieto Edu Barnschema

Användarhandledning. Tieto Edu Barnschema Tieto Edu Barnschema 2018-03-27 Healthcare & Welfare Sida 2/12 Innehållsförteckning 1 Beskrivning av funktionen....3 1.1 Användare....3 1.2 Funktioner....3 1.3 Start vy...3 1.3.1 Inställningar....3 2 Barnschema....4

Läs mer

Information till föräldrar om förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem

Information till föräldrar om förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem Information till föräldrar om förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem För alla verksamheter Vilka barn har rätt till förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem? Skollagen säger att: Alla barn har från

Läs mer

Webbtidsrapportering. 1. Gå till sidan www.mytranspa.com. 2. Klicka på Rapportera tid

Webbtidsrapportering. 1. Gå till sidan www.mytranspa.com. 2. Klicka på Rapportera tid Webbtidsrapportering 1. Gå till sidan www.mytranspa.com 2. Klicka på Rapportera tid Logga in 1. Skriv ert kundnummer 2. Ange signatur. 3. Ange lösenord. Var noga med små och stora bokstäver. 4. Klicka

Läs mer

Handbok för medborgare i Dexter

Handbok för medborgare i Dexter Handbok för medborgare i Dexter Version 2.0 för Dexter 3.9 Förkortad version gällande Alléskolan i VARA IT-stöd för morgondagens skola & förskola IST erbjuder skolledare, pedagoger, elever och vårdnadshavare

Läs mer

Lathund Fritidshem 2014-10-03

Lathund Fritidshem 2014-10-03 Lathund Fritidshem 2014-10-03 1 Innehåll Logga in... 3 Behörighet... 3 Inloggning till systemet, Hypernet... 3 Glömt lösenord... 3 Uppdatera lösenordet... 3 Vyer anpassa det du vill se... 4 Kolumner...

Läs mer

Barn- och ungdomsnämnden. Regler Förskola och Skolbarnsomsorg 2007-07-01

Barn- och ungdomsnämnden. Regler Förskola och Skolbarnsomsorg 2007-07-01 Barn- och ungdomsnämnden Regler Förskola och Skolbarnsomsorg 2007-07-01 2 I N N E H Å L L sid HAPARANDA STADS FÖRSKOLEVERKSAMHET OCH SKOLBARNSOMSORG 3 RÄTT TILL PLATS 4 Barn till förvärvsarbetande och

Läs mer

Handledning Time Care Pool inkl. intresseanmälan

Handledning Time Care Pool inkl. intresseanmälan Handledning Time Care Pool inkl. intresseanmälan Starta webläsaren (samtliga webläsare fungerar, även på mobila enheter) Skriv i adressfältet tp.molndal.se (OBS! Inget www.) Skriv in användarnamn och lösenord.

Läs mer

Instruktion. Appen Tieto Edu

Instruktion. Appen Tieto Edu Instruktion Appen Tieto Edu Innehåll För enkel kommunikation mellan hem och skola 3 Dina funktioner 4 Barnschema 5 Frånvaro 7 Har du frågor? 8 För enkel kommunikation mellan hem och skola Nu finns appen

Läs mer

Lathund Förskola och annan pedagogisk omsorg 2014-10-03

Lathund Förskola och annan pedagogisk omsorg 2014-10-03 Lathund Förskola och annan pedagogisk omsorg 2014-10-03 1 Innehåll Logga in... 3 Behörighet... 3 Inloggning till systemet, Hypernet... 3 Glömt lösenord... 3 Uppdatera lösenordet... 3 Vyer anpassa det du

Läs mer

Instruktion för avvikelserapportering. Medvind webb

Instruktion för avvikelserapportering. Medvind webb Instruktion för avvikelserapportering Medvind webb version 1.0 Medvind Informationsteknik AB 2009-05-05 Sida 1 Logga in... 3 Vad finns på min webbsida?... 5 Mina inställningar... 7 Vad kan jag rapportera

Läs mer

Allmänna råd runt användning av Obstetrix Privata vårdgivare utanför RS nät

Allmänna råd runt användning av Obstetrix Privata vårdgivare utanför RS nät Koncernkontoret Förnyelsekontoret/PMO Författare: Ylva Ljunggren 0707-937055 Ylva.ljunggren@se.fujitsu.com Datum: 2012-03-06 Dnr: Version: Arbetsmaterial Inför BP3 Projektägare: Karin Christensson Projektbeställare:

Läs mer

Användarhandledning Lifecare Planering förskola och fritidshem planering och uppföljning

Användarhandledning Lifecare Planering förskola och fritidshem planering och uppföljning Lifecare Planering förskola och fritidshem planering och uppföljning Healthcare & Welfare Sida 2/28 Innehållsförteckning 1 Beskrivning av funktionen...4 2 Planering och uppföljning.... 5 2.1 Antal barn

Läs mer

Användarhandledning. Tieto Edu Barnschema Användarhandledning Tieto Education Barnschema Sida 1/13.

Användarhandledning. Tieto Edu Barnschema Användarhandledning Tieto Education Barnschema Sida 1/13. Sida 1/13 Tieto Edu Barnschema sida 1/13 2018-10 - 18 Sida 2/13 Innehållsförteckning 1 Beskrivning av funktionen... 3 1.1 Användare... 3 1.2 Funktioner... 3 1.3 Start vy... 3 1.3.1 Inställningar... 4 1.4

Läs mer