Protokoll Styrelsemöte 10 11/12

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll Styrelsemöte 10 11/12"

Transkript

1 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 14 mars 2012 Linus Svensson, mötessektreterare Protokoll Styrelsemöte 10 11/12 Tid: Tisdag 12 mars klockan Plats: Perstorprummet, Kårhuset Närvarande Styrelsen Ordförande Frånvarande ledamöter Axel Andersson Linus Svensson Johan Garmer Hanna Carlsson Björn Hansson Sofia Mattsson Josefin Sjöberg Kristoffer berglind Adjungerade Vice Kårordförande Teresia Ohlsson Vice Kårordförande Mikael Novén (t.o.m 12) Vice Kårordförande Dara Kader (t.o.m 25) Arkadansvarig Martin Persson (t.o.m 21) Näringslivsansvarig Erik Ahlmann (t.o.m 25) Pedell Axel Eyton Informationsansvarig Petter Starlander (t.o.m 12) Aktivitetssamordnare Johan Edentoft Kristoffer Danielsson ( 10-17) Erik Iveroth ( 14-17) Petter Söderlund ( 14-17) 1 OFMÖ Ordförande Axel Andersson förklarade mötet öppnat kl Tid och sätt att godkänna tid och sätt för mötets utlysande. 3 Val av mötessekreterare att välja Linus Svensson till mötessekreterare. 4 Val av justeringsperson att välja Josefin Sjöberg till justeringsperson. 5 Eventuella adjungeringar att adjungera samtliga listade under Adjungerade på närvarolistan ovan. Protokoll Styrelsemöte 10-11/12 1 (5)

2 6 Föredragningslistan Axel Andersson yrkade att lägga till en heltidarrapport från Dara kader till handlingarna att lägga till heltidarrapport från Dara kader till handlingarna. 7 Datum för justering av protokoll att välja 20 mars som datum för justering av protokoll. 8 Föregående mötesprotokoll att godkänna protokollet från S7 11/12, att godkänna protokollet från S8 11/12, samt att godkänna protokollet från S9 11/12. 9 Rapport från utskotten Inga utskottsrapporter förelåg. 10 Rapport från heltidarna Samtliga heltidare hade inkommit med skriftliga rapporter till mötet. Martin har fortfarande inte hittat någon som kan arbeta med ARKADs IT-struktur, men har några idéer om hur det kan lösas. Mikael arbetar med LTHs nya terminsindelning och det skall tillsättas en grupp på LTH där Kåren får medverka med tre representanter. Johan E. har fått problem med att folk förfalskar SMS för att påvisa att de är medlemmar på fester. Styrelsen ansåg att det är okej att inte acceptera SMS som giltigt bevis för medlemskap i framtiden. 11 Rapport från kollegierna Ordförandekollegiet har hat ett sammanträde och de planerar en sektionsstyrelsekväll. 12 Övrig diskussion från rapporterna Styrelsen och Heltidarna diskuterade förfarandet kring heltidarrapporterna. I dag så är det en envägskommunikation och i framtiden vill heltidarna gärna att det blir en tvåvägskommunikation. 13 Hemlig punkt Denna punkt är en påminnelse om att styrelsen har en egen diskussion där känsliga ärenden kan tas upp. 14 Meddelanden F-sektionen skall anordna en bokbytardag där studenter kan byta olika böcker med varandra och det är öppet för alla. 15 Ordförande- och presidiebeslut Inga ordförande- eller presidiebeslut förelåg. 16 Motion: Revidering rambudget Styrelsen fick se det nya förslaget på rambudgeten och tyckte att det såg bra ut. 17 Corneliusbalen budget Erik Iveroth, Kristoffer Danielsson och Petter Söderlund var och presenterade budgeten för Corneliusbalen och styrelsen hade inga invändingar. 18 Sova på Lophtet En diskussion om det är okej att sova på Lophtet fördes. Protokoll styrelsemöte 10-11/12 2 (5)

3 att det inte är tillåtet att sova på Lophtet fortsättningsvis. 19 Motion: Uppdatering av hyressättning Axel Eyton hade inkommit med en motion om att ändra i Riktlinjer för hyressättning. Samtliga yrkanden nedan berör ändringar i det dokumentet. Axel Eyton yrkade att höja grundhyran för Lophtet från kr till kr (1), att höja helgtillägget för hyra av Lophtet från 500 kr till kr (2), att höja hyra av Discoanläggning + ljusstyrning på Lophtet från kr till kr (3), att införa hyra av trådlösa mikrofoner på Lophtet för 150 kr (4), att införa hyra av DJ-kub på Lophtet för 100 kr (5), att sänka hyra av porslin på Lophtet från 200 kr till 150 kr (6), att ta bort asteriksen för hyra av gasqueköket och ändra texen Här är hyressättningen för kategori 1 inte motsvarande procentsatsen som i kategoriseringen. Här är Priset satt att vara det absolut lägsta möjliga, alltså för gasquesalen 0 kr/person och 100 kr för gasqueköket till Här är hyressättningen för kategori 1 inte motsvarande procentsatsen som i kategoriseringen. Här är Priset satt att vara det absolut lägsta möjliga, alltså 0 kr/person för gasquesalen (7), samt att höja grundhyran för Cornelis från kr till kr (8). Axel Andersson yrkade att höja grundhyran för Lophtet från kr till kr (1), att höja helgtillägget för hyra av Lophtet från 500 kr till kr, (2) att höja hyra av Discoanläggning + ljusstyrning på Lophtet från kr till kr (3), att avslå Axel Eytons 6:e yrkande (4), samt att höja grundhyran för Cornelis från kr till kr (5). Styrelsen valde att ställa Axel Eytons att-satser: (1), (2), (3), (6) och (8) mot Axel Andersson samtliga att-satser. att bifalla Axel Eytons att-satser. Det framvaskade förslaget ställdes mot avslag. att bifalla det framvaskade förslaget. 20 Motion: Valberedning Styrelsen diskuterade motionen och tyckte att det saknades motivering till motionens 6:e att-sats. 21 Kårens likabehandlingsarbete Styrelsen diskuterade Kårens likabehandlingsarbete. Teresia hade skrivit ett dokument med hennes reflektioner kring likabehandlingsarbetet och styrelsen tyckte att det dokumentet skulle vidareutvecklas och senare införas som ett överlämningsdokument för att belysa vilka vad man behöver tänka på i likabehandlingsarbetet på Kåren. SFS hade skickat ut ett brev till sina medlemskårer om ett projekt de vill driva nästa år som heter SÅ FUNKAR DET-Kår och det handlar om att utveckla kårer för att göra dem mer tillgängliga för personer med funktionsnedsättning och Styrelsen ansåg att det Kåren skulle skicka in en ansökan om att få bli en av kårerna som skall vara med i projektet. Protokoll styrelsemöte 10-11/12 3 (5)

4 22 Kårens alkoholpolicy Styrelsen började diskutera alkoholpolicyn, men det fanns många olika åsikter och frågan för får stor att behandlas under ordinarie möte. Axel Andersson yrkade att införa en arbetsgrupp som skall diskutera Kårens alkoholpolicy och komma med ett förslag för en ny version, att införa en arbetsgrupp som skall utvärdera Kårens tackverksamhet och komma med ett förslag på Riktlinjer för tackverksamhet, att det är öppet för vem som helst att delta i arbetsgrupperna, att Axel själv är sammankallande för de båda arbetsgrupperna, samt att arbetet skall redovisas på S12 (11/12). 23 Motion: Alkoholpolicy Punkten behandlades ej då Axel A. hade gjort ett misstag när han skickade ut handlingarna och fel version var bifogad. 24 Motion: Policy för externa representanter Punkten behandlades ej då de ändringar som gjorts endast var kosmetiska och inte ändrade någon innebörd i dokumentet. 25 Motion: Policy för arvoderingar att Aktivitetssamordnare skall skrivas in i listan över de som får arvode för kalenderår, samt att förslaget skall lämnas som en proposition till Fullmäktige. 26 Motion: Riktlinje för datoranvändande Punkten behandlades ej då de ändringar som gjorts endast var kosmetiska och inte ändrade någon innebörd i dokumentet. 27 Motion: Riktlinje kortaccesser att bifalla det bifogade förslaget på ny Riktlinje för kortaccesser. 28 Motion: Riktlinje för mobiltelefoner Sofia Mattsson yrkade att i riktlinjen för mobiltelefoner ändra lydelsen Mobiltelefoner och abonnemang är till för att underlätta för kårens funktionärer i utavandet av förtroendeuppdrag. till Mobiltelefoner och abonnemang är till för att underlätta för kårens arvoderade i utövandet av förtroendeuppdrag. att i riktlinjen för mobiltelefoner stryka andra stycket Vill funktionär använda mobiltelefonen obegränsat betalar han/hon för samtalsspecifikation och för de samtal som är privata. att avslå Sofias första att-sats, samt att bifalla Sofias andra att-sats. 29 Motion: F1 Röj 30 Motion: Färg för bioteknikprogrammet 31 Motion: Stödmedlemmar Protokoll styrelsemöte 10-11/12 4 (5)

5 32 Motion: Medlemshanteringssystem 33 Investeringsresultat Styrelsen tog del av utfallet för de ekonomiska placeringarna. 34 Ansökan om stödmedklemsskap att låta Douglas Maxwell inträda som stödmedlem i Kåren. 35 Motion: Riktlinje för löner att bifalla motionen, samt att uppdra åt Axel Eyton att till S11 (11/12) inkomma med förslag på uppdatering av Riktlinjer för hyressättning med avseende på kostnad för Kårhusservice. 36 Beslutsuppföljning att införa redovisningsmöte för punkt 42 till S12 (11/12), att stryka punkt 43, att byta redovisningsmöte för punkt 45 till S11 (11/12), att stryka punkt 47, samt att byta redovisningsmöte för punkt 49 till S11 (11/12). 37 Övrigt Johan G. meddelade att en sida från Rullerapporterna är försvunnen och att han tänker debitera alla som hade en bokning under den perioden med minimibelopp. Medaljkommitén undrar hur mycket de kan ta betalt för Kårens nya funktionärsmedaljer då inköpspriset är 110 kr/styck. att en funktionär behöver betala max 80 kr för att få erhålla en medalj. 38 OFMA Ordförande Axel Andersson förklarade mötet avslutat kl Vid protokollet Justeras Justeras LINUS SVENSSON AXEL ANDERSSON JOSEFIN SJÖBERG Mötessekreterare Ordförande Justeringsperson Protokoll styrelsemöte 10-11/12 5 (5)

Protokoll Styrelsemöte 1 11/12

Protokoll Styrelsemöte 1 11/12 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 25 augusti 2011 Linus Svensson, mötessektreterare Protokoll Styrelsemöte 1 11/12 Tid: Torsdag 18 augusti klockan 18.00 Plats: Perstorprummet, Kårhuset Närvarande Styrelsen

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 2 13/14

Protokoll Styrelsemöte 2 13/14 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 3 oktober 2013 Sara Gunnarsson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 2 13/14 Tid: Måndag 30 september 2013 klockan 17.59 Plats: Brunnen, Studiecentrum Närvarande

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 1 14/15

Protokoll Styrelsemöte 1 14/15 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 15 oktober 2014 Daniel Lundell, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 1 14/15 Tid: Måndagen den 8 september 2014 klockan 17.58 Plats: Hollywood, Kårhuset Närvarande

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 18 14/15

Protokoll Styrelsemöte 18 14/15 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 14 juli 2015 Sara Gunnarsson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 18 14/15 Tid: Måndag den 11 maj 2015 klockan 18.00 Plats: Hollywood, Kårhuset Närvarande Styrelsen

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 3 15/16

Protokoll Styrelsemöte 3 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 19 oktober 2015 Anders Lundqvist Persson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 3 15/16 Tid: Tisdagen den 6:e Oktober 2015 klockan 17.15 Plats: Perstorp, Kårhuset

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 12 14/15

Protokoll Styrelsemöte 12 14/15 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 27 mars 2015 Sara Gunnarsson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 12 14/15 Tid: Onsdag den 25:e februari 2015 klockan 17.30 Plats: Cornelis, Kårhuset Närvarande

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 6 13/14

Protokoll Styrelsemöte 6 13/14 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 7 januari 2014 Sara Gunnarsson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 6 13/14 Tid: Måndag 9 december 2013 klockan 18.00 Plats: Perstorp, Kårhuset Närvarande Styrelsen

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 8 14/15

Protokoll Styrelsemöte 8 14/15 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 22 februari 2016 Daniel Lundell, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 8 14/15 Tid: Måndagen den 15:e december 2014 klockan 18.00 Plats: Perstorp, Kårhuset Närvarande

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 2 15/16

Protokoll Styrelsemöte 2 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 1 oktober 2015 Anders Lundqvist Persson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 2 15/16 Tid: Tisdagen den 22:e september 2015 klockan 18.00 Plats: Perstorp, Kårhuset

Läs mer

Protokoll för Consensus Styrelsemöte Datum: 21 november 2006 Tid och plats: på Örat

Protokoll för Consensus Styrelsemöte Datum: 21 november 2006 Tid och plats: på Örat Protokoll för Consensus Styrelsemöte Datum: 21 november 2006 Tid och plats: 17.30 på Örat Närvarande: Kårordförande Vice Kårordförande med studiesocialt ansvar Vice Kårordförande med utbildningsansvar

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 1 15/16

Protokoll Styrelsemöte 1 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Studiecentrum Lund, 16 september 2015 Anders Lundqvist Persson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 1 15/16 Tid: Torsdagen den 3:e September 2015 klockan 18.30 Plats: Brunnen,

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 19 14/15

Protokoll Styrelsemöte 19 14/15 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 14 juli 2015 Sara Gunnarsson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 19 Tid: Måndag den 25 maj 2015 klockan 18.00 Plats: Perstorp, Kårhuset Närvarande Styrelsen Kårordförande

Läs mer

Teknologkårens Fullmäktige

Teknologkårens Fullmäktige PROTOKOLL FM6 2010 Kårhuset Lund, 22 oktober 2010 Mats Risberg, Fullmäktigesekreterare Teknologkårens Fullmäktige Protokoll fört vid FM6 tisdagen den 5 oktober Hollywood, Kårhuset 1 TFMÖ Talman Johan Garmer

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 3-16/17

Protokoll Styrelsemöte 3-16/17 Protokoll Styrelsemöte 3-16/17 Tid: Måndagen den 26 September 2016 klockan 17:15 Plats: Hollywood, Kårhuset Närvarande Styrelsen Kårordförande Styrelseordförande Linus Hammarlund Karin Dammer Desirée Ohlsson

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 8 15/16

Protokoll Styrelsemöte 8 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 2516 januari December 2016 2015 Anders Lundqvist Persson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 8 15/16 Tid: Onsdagen den 16:e December 2015 klockan 17.15 Plats:

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 10 15/16

Protokoll Styrelsemöte 10 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 15 februari 2016 Björn Sanders, Kårordförande 15/16 Protokoll Styrelsemöte 10 15/16 Tid: Torsdag den 11 februari 2016 klockan 17.15 Plats: Perstorp, Kårhuset Närvarande

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 9 15/16

Protokoll Styrelsemöte 9 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 25 januari 2016 Anders Lundqvist Persson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 9 15/16 Tid: Mån den 26 januari 2016 klockan 17.15 Plats: Hollywood, Kårhuset Närvarande

Läs mer

Protokoll Fullmäktigemöte

Protokoll Fullmäktigemöte PROTOKOLL Fullmäktige Kårhuset Lund, 16 oktober 2015 Björn Sanders, Mötessekreterare Protokoll Fullmäktigemöte 7 2015 Tid: Tisdag 15 september 2015 klockan 17.15. Plats: Hollywood, Kårhuset. 1 TFMÖ Talman

Läs mer

Dagordning Kårstyrelsemöte, S3 14/15

Dagordning Kårstyrelsemöte, S3 14/15 DAGORDNING Kårstyrelsemöte, S3 Kårhuset Lund, 22 februari 2016 Jacob Adamowicz, Styrelsens ordförande Dagordning Kårstyrelsemöte, S3 14/15 Tid: Tisdagen den 2 oktober 2014 klockan 18.00 Plats: Perstorp,

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 12 15/16

Protokoll Styrelsemöte 12 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 21 mars 2016 Anders Lundqvist Persson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 12 Tid: Tisdagen den 8:e Mars 2016 klockan 17.15 Plats: Hollywood, Kårhuset Närvarande

Läs mer

Ärende Åtgärd Kom Bilaga

Ärende Åtgärd Kom Bilaga DAGORDNING S9 Kårhuset Lund, 2017-01-21 Karin Dammer, Kårstyrelsens ordförande Dagordning S9, 16/17 Tid: Onsdag, 25 januari, 17.15 Plats: Perstorp, Kårhuset Ärende Åtgärd Kom Bilaga 1 OFMÖ Beslut 2 Tid

Läs mer

Maskinsektionens vårterminsmöte

Maskinsektionens vårterminsmöte Maskinsektionens vårterminsmöte Protokoll fört tisdagen den 19/3 i M:A 1 TFMÖ Talman Johan Bson Bergfalk förklarade mötet öppnat kl. 17.15. 2 Val av mötessekreterare att välja Rakel Hed till mötessekreterare.

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 11 15/16

Protokoll Styrelsemöte 11 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 29 februari 2016 Björn Sanders, Kårordförande 15/16 Protokoll Styrelsemöte 11 15/16 Tid: Torsdag den 23 februari 2016 klockan 17.15. Plats: Hollywood, Kårhuset. Närvarande

Läs mer

Ärende Åtgärd Kom Bilaga

Ärende Åtgärd Kom Bilaga DAGORDNING FM10 Kårhuset Lund, den 17 november Daniel Lundell, Talman Dagordning FM10 Tid: Söndag 22 november 2015 klockan 10.30 Plats: Kårhör, Kårhuset Ärende Åtgärd Kom Bilaga 1 OFMÖ Beslut 2 Tid och

Läs mer

Dagordning Styrelsesammanträde 6, 18/19

Dagordning Styrelsesammanträde 6, 18/19 DAGORDNING Styrelsesammanträde 6 Lund, 2018-11-19 Hanna Järpedal, Styrelseordförande 18/19 Dagordning Styrelsesammanträde 6, 18/19 Tid: Torsdag 22:e november 2018 17:15 Plats: Perstorp, Kårhuset Ärende

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 16 15/16

Protokoll Styrelsemöte 16 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 4 maj 2016 Björn Sanders, Kårordförande 15/16 Protokoll Styrelsemöte 16 15/16 Tid: Onsdagen den 4 maj 2016 klockan 17.15. Plats: Perstorp, Kårhuset. Närvarande Styrelsen

Läs mer

Fullmäktigesammanträde 3 14/15

Fullmäktigesammanträde 3 14/15 Sid 1(7) Fullmäktigesammanträde 3 14/15 Datum: 2014-12-11 Tid: 17.15 Lokal: Kårhuset Origo F14-3 Formalia Anmärkning F14-3.1 Mötets öppnande Talman, Astrid Råberg, förklarar mötet öppnat klockan 17.24

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 2010/11:2

Protokoll Styrelsemöte 2010/11:2 Protokoll Styrelsemöte 2010/11:2 Fört vid sammanträde med styrelsen Tid:, 18:00 Plats: Biblioteket, Villa Medici Närvarande ledamöter Erik Strandmark, ordförande Fanny Fors, vice ordförande Jessica Pettersson,

Läs mer

Protokoll Kårstyrelsen

Protokoll Kårstyrelsen Sida 1 Kårstyrelsemöte 5 verksamhetsåret 2016/17 Datum: 2017-01-10 Tid: 17.20 20:33 Plats: Studenternas hus Närvarande: Sofia Ahlberg*, Ellinor Alvesson*, Axel Andersson, Sara Bergh*, Jessica Dahlberg*,

Läs mer

Protokoll fört vid fullmäktigesammanträde 1 15/16

Protokoll fört vid fullmäktigesammanträde 1 15/16 Sid 1(6) Protokoll fört vid fullmäktigesammanträde 1 15/16 Datum: 2015-10-15 Tid: 17.15 Lokal: Östra Paviljongen F15-1 Formalia F15-1.1 Mötets öppnande Talman 14/15 Astrid Råberg, Sigmasektionen, förklarar

Läs mer

Erika Bengthagen Lukas Domeij Sofie Eriksson Erica Grimberg Gustav Hellqvist Daniel Karlsson Viktor Rundqvist Sandra Sandberg

Erika Bengthagen Lukas Domeij Sofie Eriksson Erica Grimberg Gustav Hellqvist Daniel Karlsson Viktor Rundqvist Sandra Sandberg Närvarande Ledamöter: (i bokstavsordning) Anton Albertsson Erika Bengthagen Lukas Domeij Sofie Eriksson Erica Grimberg Gustav Hellqvist Daniel Karlsson Viktor Rundqvist Sandra Sandberg Frånvarande Ledamöter

Läs mer

Dagordning Styrelsesammanträde 7, 18/19

Dagordning Styrelsesammanträde 7, 18/19 DAGORDNING Styrelsesammanträde 7 Lund, 2018-12-02 Hanna Järpedal, Styrelseordförande 18/19 Dagordning Styrelsesammanträde 7, 18/19 Tid: Torsdag 6:e december 2018 17:15 Plats: Perstorp, Kårhuset Ärende

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 2 14/15

Protokoll Styrelsemöte 2 14/15 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 15 oktober 2014 Daniel Lundell, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 2 14/15 Tid: Måndagen den 22 september 2014 klockan 17.58 Plats: Perstorp, Kårhuset Närvarande

Läs mer

Dagordning Styrelsesammanträde 9, 18/19

Dagordning Styrelsesammanträde 9, 18/19 DAGORDNING Styrelsesammanträde 9 Lund, 2019-01-27 Hanna Järpedal, Styrelseordförande 18/19 Dagordning Styrelsesammanträde 9, 18/19 Tid: Onsdag 30:e januari 2018 17:15 Plats: 234, Kårhuset Ärende Åtgärd

Läs mer

Göteborgs universitets Studentkårer

Göteborgs universitets Studentkårer Sida 1/5 20120229 Styrelsemöte 6 Verksamhetsåret 2011/12 Utskrift: 20120302 Tid: Plats: Kallade: Närvarande: Datum: 20120229 Starttid: 17:15 Sluttid: 20:25 Lingsalen, Studenternas hus GUS styrelse, GFS

Läs mer

Protokoll 8. Fört vid sammanträde med styrelsen. Tid: , 18:00 Plats: Biblioteket Villa Medici, Högåsplatsen 6

Protokoll 8. Fört vid sammanträde med styrelsen. Tid: , 18:00 Plats: Biblioteket Villa Medici, Högåsplatsen 6 Protokoll 8 Fört vid sammanträde med styrelsen Tid:, 18:00 Plats: Biblioteket Villa Medici, Högåsplatsen 6 Närvarande ledamöter Annie Björklund, ordförande Mattias Kåår Johansson, vice ordförande Fredrik

Läs mer

Teknologkårens Fullmäktige

Teknologkårens Fullmäktige Teknologkårens Fullmäktige Protokoll fört vid FM9 söndagen den 23 november i Hörsalen, Kårhuset 1 TFMÖ Talman Johan Förberg förklarade mötet öppnat klockan 10.14. 2 Tid och sätt godkänna tid och sätt 3

Läs mer

Kårordförande 14/15 Emilia Wallin Kårstyrelsen 14/15. Cecilia Molinder Vice kårordförande 14/15 Petter Djupfeldt Kårstyrelsen 14/15

Kårordförande 14/15 Emilia Wallin Kårstyrelsen 14/15. Cecilia Molinder Vice kårordförande 14/15 Petter Djupfeldt Kårstyrelsen 14/15 Sid 1( 9) PROTOKOLL Kårstyrelsemöte 01 14/15 Måndagen den 11 September 2014 klockan 18.00 Plats Sammanträdesrummet, plan 1, Nymble * = bilaga finnes. Närvarande THS Kårstyrelse Teddy Juhlin- Henricson

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 9/år 2015 Datum: 31/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 9/år 2015 Datum: 31/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Emelie Jeppsson och Carl August Agrell föreslås och väljs till justeringsmän, tillika rösträknare.

Emelie Jeppsson och Carl August Agrell föreslås och väljs till justeringsmän, tillika rösträknare. 1. OFMÖ 2. Val av mötesordförande Axel Andersson, kårordförande, föreslås och väljs till mötesordförande. 3. Val av mötessekreterare Miranda Westfelt föreslås och väljs till mötessekreterare. 4. Val av

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 07 2011 Tid: 2011-08-09, klockan 19.00 Plats: Fakultetsklubben, Kårhuset Närvarande Styrelsen Ordförande Christian Nilsson Kassör Rolf Andersson Alexander Hang David Åström Lars

Läs mer

1 Mötets öppnande Ordförande Caisa Lycken förklarade mötet öppnat 2013-12-17 kl 17:18

1 Mötets öppnande Ordförande Caisa Lycken förklarade mötet öppnat 2013-12-17 kl 17:18 BESLUTSPROTOKOLL sid 1/5 Fullmäktige sammanträde 2014-04-01 kl 17:18-21:59 Eva Netzelius-salen, Blåsenhus Till protokollet bifogas samtliga bilagor, förteckning över dessa återfinns på sista sidan. Ordförande:

Läs mer

Bilaga 2 Sammanfattning av samtliga beslut som fram tills nu har tagits av KS 13/14

Bilaga 2 Sammanfattning av samtliga beslut som fram tills nu har tagits av KS 13/14 Bilaga 2 Sammanfattning av samtliga beslut som fram tills nu har tagits av KS 13/14 KS möte 10/7-2013 Fattade beslut Firmateckning Attesträtt Förste Kårstyrelseledamot Ansvarsområden Kårstyrelsen Tidsrapportering

Läs mer

Fullmäktigesammanträde Protokoll

Fullmäktigesammanträde Protokoll 5 Verksamhetsåret 2015/16 Sida 1/10 Datum: 2015-03-22 Tid: Kl. 16.30 21:30 Plats: Lingsalen, Studenternas hus Kallade: Göta studentkårs fullmäktige Kallelse@gota.gu.se Närvarande: Göta studentkårs styrelse,

Läs mer

Protokoll 11/12-6. BMA Sara Svensson (gick 13.5) MF Niklas Westerberg Rasmus Birch Tyrberg. SSK-L Josefin Lindgren. AT Klara Leonardsson

Protokoll 11/12-6. BMA Sara Svensson (gick 13.5) MF Niklas Westerberg Rasmus Birch Tyrberg. SSK-L Josefin Lindgren. AT Klara Leonardsson Consensus fullmäktigesammanträde Datum: Tid: 17.21-22:01 Lokal: K22, Kåkenhus, Campus Norrköping Närvarande: SG Josefin Dahlsten Niklas Norberg BMA Sara Svensson (gick 13.5) LOG Johanna Forsberg Larsson

Läs mer

Umeå naturvetar- och teknologkår. PROTOKOLL F-sektionen

Umeå naturvetar- och teknologkår. PROTOKOLL F-sektionen Protokoll, F-stormöte 2 17/18 Datum 2017-12-04 Tid 17:15 Plats Kårhuset Origo F17-2 FORMALIA F17-2.1 F17-2.2 F17-2.3 F17-2.4 F17-2.5 F17-2.6 F17-2.7 Mötets öppnande Mötet öppnas 17:30 Avstängning av mobiltelefoner

Läs mer

Protokoll. Sara Bergqvist, fullmäktiges sekreterare

Protokoll. Sara Bergqvist, fullmäktiges sekreterare 2010-11-10 Protokoll Consensusfullmäktigesammanträde Datum:10november Tid:17.23 20.23 Lokal:Rönnen,CampusUS Närvarande: SG Nadja Börjesson Marika Johansson LOG Sofia Björhn Marie-Louise Henriksson MF Sofia

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll

Styrelsemötesprotokoll Sida 1/6 Styrelsemöte 9 verksamhetsåret 2015/16 Datum: 2016-05-10 Tid: Kl. 14:00 17:00 Plats: Studenternas hus/på distans Kallade: Göta studentkårs styrelse, verksamhetsrevisorerna samt kallelse@gota.gu.se

Läs mer

Protokoll FM1 1 TFMÖ. 2 Val av mötessekreterare. 3 Tid och sätt. 4 Val av tvenne rösträknare tillika justerare. 5 Adjungeringar

Protokoll FM1 1 TFMÖ. 2 Val av mötessekreterare. 3 Tid och sätt. 4 Val av tvenne rösträknare tillika justerare. 5 Adjungeringar PROTOKOLL FM1 / 2015 Kårhuset Lund, 17 februari 2015 Johan Förberg, Sekreterare Protokoll FM1 Protokoll fört vid sammanträde med Teknologkårens Fullmäktige, tisdagen den 10 februari 2015 i Hollywood, Kårhuset.

Läs mer

Protokoll Fullmäktigemöte 2010/11:2

Protokoll Fullmäktigemöte 2010/11:2 Protokoll Fullmäktigemöte 2010/11:2 Fört vid sammanträde med Fullmäktige Tid: 1 november 2010, 18:00 Plats: Festsalen, Villa Medici Närvarande ledamöter Anders Werner Emma Levin Hannah Svedlund Ingrid

Läs mer

Örebro studentkårs Fullmäktige

Örebro studentkårs Fullmäktige Örebro studentkårs Fullmäktige Datum: 13-04-23-13-04-24 Tid: 17:00 Plats: T137, Rättegångssalen 1.Mötets öppnande...2 2.Mötets stadgeenliga utlysande...2 3.Val av mötesfunktionärer...2 4.Protokolljustering...2

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S01 2011 01 18

Protokoll styrelsemöte S01 2011 01 18 Protokoll styrelsemöte S01 Närvaro: Alexander Nässlander Ordförande Daniel Perván Sekreterare Carl Cristian Arlock Källarmästare Mazdak Farzone Överphös, t.o.m 14 Mikael Rudner Industrimästare Albin Rosberg

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL 1011-KS-4

MÖTESPROTOKOLL 1011-KS-4 Sid 1(5) MÖTESPROTOKOLL 1011-KS-4 Måndagen 11 oktober 2010 kl. 18.00 Ledningsgruppsrummet, Nymble, Drottning Kristinas väg 15 Närvarande Kårstyrelsen Ivan Milles Elias Lindqvist Klara Andersson Karl Fallgren

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 2014/15:06

Protokoll Styrelsemöte 2014/15:06 Protokoll Styrelsemöte 2014/15:06 Fört vid sammanträde med Styrelsen Tid:, kl 18:00 Plats: Gula rummet, Villa Medici Närvarande ledamöter Johanna Börjesson, ordförande Alexandra Sahlström, vice ordförande

Läs mer

Styrelsemöte 140325. Tid: 16:15-18:50 Plats: Kårhuset 51-75

Styrelsemöte 140325. Tid: 16:15-18:50 Plats: Kårhuset 51-75 Styrelsemöte 140325 Tid: 16:15-18:50 Plats: Kårhuset 51-75 Närvarande röstberättigande: Närvarande övriga: Ekonomiansvarig Adjungerande Skåne Nation Amanda Lindborg Jonas Kjällgren Simon Göransson Marta

Läs mer

Kårstyrelsesammanträde 2 13/14

Kårstyrelsesammanträde 2 13/14 Kårstyrelsesammanträde 2 13/14 Protokoll Datum: Tid: Lokal: 2013-09-26 17.15 MC323 F13-2 FORMALIA ANMÄRKNING F13-2.1 Mötets öppnande Mötet öppnas klockan 17.22 F13-2.2 Avstängning av mobiltelefoner På

Läs mer

S T Y R E L S E N. a) Val av justeringsperson b) Närvaro och godkännande av. c) Fastställande av. d) Ev. adjungeringar

S T Y R E L S E N. a) Val av justeringsperson b) Närvaro och godkännande av. c) Fastställande av. d) Ev. adjungeringar S T Y R E L S E N Närvarande styrelseledamöter: Jonas Boström Kristina Ekholm Caroline Erlandsson Niclas Karlsson Cinna Lagestrand Johan Lundmark Carl Nettelblad Stella Papasotiriou (fr.om 4) Emil Paulsrud

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 18/år 2015 Datum: 2/6 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 18/år 2015 Datum: 2/6 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 5

Protokoll Styrelsemöte 5 Protokoll Styrelsemöte 5 Fört vid sammanträde med Styrelsen Tid:, 18.00 Plats: Villa Medici Rebecca Heimann, ledamot med ansvar för likabehandlingsfrågor (från 3.1) Närvarande ledamöter Samuel Nilsson,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte F08 HT17

Protokoll från styrelsemöte F08 HT17 Protokoll -sektionens styrelse 25 december 2017 Protokoll från styrelsemöte F08 HT17 Ledningscentralen, kl. 17.15 tisdagen den 12 december 2017 1 O.F.M.Ö. Styrelseordförande Petter Karlow Herzog förklarade

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S

Protokoll styrelsemöte S Protokoll styrelsemöte S01 Närvaro: Emmy Edfors Ordförande Noah Mayerhofer Vice Ordförande Emil Wihlander Skattmästare Oskar Damkjaer Studierådsordförande Adina Borg Informationsansvarig Hannes Lantz Cafémästare

Läs mer

Protokoll GFS StyM /17

Protokoll GFS StyM /17 PROTOKOLL: StyM-1 2016-08-15 Protokoll GFS StyM-1 2016/17 Fört vid sammanträde med GFS styrelse Tid: 2016-08-15, 09.00 Plats: Konferensrummet, Chalmers kårhus Närvarande presidialer Håkan Bernhardsson,

Läs mer

Dagordning Kårstyrelsemöte, S4 15/16

Dagordning Kårstyrelsemöte, S4 15/16 DAGORDNING Styrelsemöte S4 Kårhuset Lund, 15 oktober 2015 Oskar Hansson, Styrelseordförande Dagordning Kårstyrelsemöte, S4 15/16 Tid: Onsdagen den 21 oktober 2015 klockan 17.15 Plats: Cornelis, Kårhuset

Läs mer

Protokoll fört vid Göteborgs universitets studentkårers styrelsemöte 12 februari Geovetarcentrum. 1 Preliminärer

Protokoll fört vid Göteborgs universitets studentkårers styrelsemöte 12 februari Geovetarcentrum. 1 Preliminärer Protokoll fört vid Göteborgs universitets studentkårers styrelsemöte 12 februari Geovetarcentrum Närvarande Styrelsen Martin Persson FFS, t.o.m. 19.20 5.2 Ingemar Svensson FFS, valberedningen Fabian Lundgren

Läs mer

Stadgar för Samhällsvetarsektionen

Stadgar för Samhällsvetarsektionen Stadgar för Samhällsvetarsektionen Antagna av Samhällsvetarsektionens Stormöte 2013-05-22 Fastställda av Umeå Studentkårs Fullmäktige 2013-09-25 Kap. 1 Ändamål 1 Samhällsvetarsektionen (hädanefter sektionen)

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 2012/13:01

Protokoll Styrelsemöte 2012/13:01 Protokoll Styrelsemöte 2012/13:01 Fört vid sammanträde med styrelsen Tid:, kl 16.00 Plats: Biblioteket, Villa Medici Närvarande ledamöter Simon Persson, ordförande Jim Collander, vice ordförande med ansvar

Läs mer

Medlemmar är alla studenter som är inskrivna på Ekonomisk-historiska. Medlemskapet avslutas automatiskt vid studiernas upphörande.

Medlemmar är alla studenter som är inskrivna på Ekonomisk-historiska. Medlemskapet avslutas automatiskt vid studiernas upphörande. STADGAR FÖR STUDENTRÅDET EKONOMISK-HISTORISKA INSTITUTIONEN Antagna på ämnesrådets årsmöte 2012-01-31. Allmänna bestämmelser 1. Ändamål Studentrådet Eko-hist, nedan benämnt studentrådet, är ett organ inom

Läs mer

Funktionärer och överlämning

Funktionärer och överlämning RIKTLINJER Riktlinjer för Välkomnande av nya Funktionärer och överlämning Kårhuset Lund, 2018-03-19 Kårstyrelsen Riktlinjer för Välkomnande av nya Funktionärer och överlämning 1. Formalia 1.1. Sammanfattning

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 7 13/14

Protokoll Styrelsemöte 7 13/14 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 7 februari 2014 Sara Gunnarsson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 7 13/14 Tid: Måndag 3 februari 2014 klockan 18.00 Plats: Brunnen, Studiecentrum Närvarande

Läs mer

Protokoll Fullmäktige 2014/15:2

Protokoll Fullmäktige 2014/15:2 Protokoll Fullmäktige 2014/15:2 Fört vid sammanträde med Fullmäktige Tid:, 18:00 Plats: Villa Medici Festsalen Närvarande ledamöter Sofia Neergaard-Möller (- 2.4) Samuel Rostøl Anna Rydberg Alexander Almquist

Läs mer

Stadgar för MediUm Kårföreningen för studenter vid Institutionen för kultur- och mediavetenskaper

Stadgar för MediUm Kårföreningen för studenter vid Institutionen för kultur- och mediavetenskaper Ändamål 1 MediUm har som huvudsakligt syfte att bevaka och medverka i utvecklingen av utbildningen och förutsättningarna för studier vi Umeå universitet. 2 Föreningen fungerar som kårförening inom Humanistiska

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 2014/15:07

Protokoll Styrelsemöte 2014/15:07 Protokoll Styrelsemöte 2014/15:07 Fört vid sammanträde med Styrelsen Tid:, kl 18:00 Plats: Gula rummet, Villa Medici Närvarande ledamöter Johanna Börjesson, ordförande Alexandra Sahlström, vice ordförande

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 6 16/17

Protokoll Styrelsemöte 6 16/17 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 2016-11-24 Erik Alstersjö, Styrelseledamot Protokoll Styrelsemöte 6 16/17 Tid: Torsdag den 14 november 2016 17:15 Plats: Hollywood, Kårhuset Närvarande Styrelsen Kårordförande

Läs mer

Protokoll Fullmäktigemöte 2012/13:4

Protokoll Fullmäktigemöte 2012/13:4 Protokoll Fullmäktigemöte 2012/13:4 Fört vid sammanträde med Fullmäktige Tid:, 18:00 Plats: Villa Medici Festsalen Närvarande ledamöter Admir Ramadanovic Andreas Sigfridsson Erik Järbur Gustaf Ramsten

Läs mer

Dagordning Styrelsesammanträde 12, 18/19

Dagordning Styrelsesammanträde 12, 18/19 DAGORDNING Styrelsesammanträde 12 Kårhuset, Lund, 2019-03-06 Hanna Järpedal, Styrelseordförande 18/19 Dagordning Styrelsesammanträde 12, 18/19 Tid: Tisdag 12:a mars 2019 17:15 Plats: 234, Kårhuset Ärende

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 17 15/16

Protokoll Styrelsemöte 17 15/16 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 16 juni 2016 Anders Lundqvist Persson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 17 Tid: Onsdag den 25:e Maj 2016 klockan 17.15 Plats: Perstorp, Kårhuset Närvarande

Läs mer

1 Mötets öppnande Kårordförande tillika ständig mötesordförande Ronja Lundgren öppnade mötet.

1 Mötets öppnande Kårordförande tillika ständig mötesordförande Ronja Lundgren öppnade mötet. Humanistiska och teologiska studentkåren vid Lunds universitet Styrelsemöte 10 Styrelsen Närvarande ledamöter: Ronja Lundgren kårordförande Oskar Johansson vice kårordförande fr.o.m 13 Viktor Andersson

Läs mer

Göteborgs Universitets Studentkårer

Göteborgs Universitets Studentkårer Sida 1/6 Tid: Datum: 2009- Starttid: 17:14 Sluttid: 20:29 Plats: Lingsalen, Studenternas hus, Götabergsgatan 17 Kallade: GUS styrelse, GFS ordförande, GUDK, GUST-representanter, revisorer, Spionen Närvarande:

Läs mer

Göteborgs universitets Studentkårer

Göteborgs universitets Studentkårer Sida 1/5 Tid: Plats: Kallade: Närvarande: Datum: 2014- Starttid: 16:30 Sluttid: 18:09 AK135, A-huset, Pedagogen GUS styrelse, GFS ordförande, GUDK, GUST-representanter, revisorer, Spionen Presidium: Simon

Läs mer

stadgar för Göteborgsdistriktet

stadgar för Göteborgsdistriktet stadgar för Göteborgsdistriktet Stadgar för Göteborgsdistriktet av Amnesty International Detta dokument består av nationella standardstadgar för distrikt inom amnesty international, samt de lokala tillägg

Läs mer

, kl i C305

, kl i C305 KÅRFULLMÄKTIGE 6 2014/2015 2015-04-23, kl 18.30 i C305 Föredragningslista 6-14/15, 61-70 Föredragningslista för Teknologkåren vid LTUs kårfullmäktige. Tid: 2015-04-23, kl 18.30 Ärenden: 61-70 Bilaga Föredragare

Läs mer

Dagordning Bokslutsmöte 2013

Dagordning Bokslutsmöte 2013 DAGORDNING Kårhuset Lund, 5 mars 2013 Christian Nilsson, ordförande Dagordning Bokslutsmöte 2013 Tid: Måndag 14 mars 2013 klockan 19.00 Plats: Fakultetsklubben, Kårhuset Ärende Åtgärd Kom Bilaga 1 Mötet

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 2015/16:1

Protokoll Styrelsemöte 2015/16:1 Protokoll Styrelsemöte 2015/16:1 Fört vid sammanträde med Styrelsen Tid:, kl 18:00 Plats: Biblioteket, Villa Medici Närvarande ledamöter, ordförande, vice ordförande med ansvar för utbildningsfrågor Ebba

Läs mer

Protokoll 14/15-6. Consensus fullmäktigesammanträde 1(5) Datum: Tid: 17:37 20:25 Lokal: Rönnen, Campus US

Protokoll 14/15-6. Consensus fullmäktigesammanträde 1(5) Datum: Tid: 17:37 20:25 Lokal: Rönnen, Campus US 2015-04-08 Consensus fullmäktigesammanträde Datum: Tid: 17:37 20:25 Lokal: Rönnen, Campus US Närvarande: FT Nathalie Nilsson Sebastian Nilsson Nils Lund Paulina Guillén AT LOG Malin Jönsson Sofia Szadlo

Läs mer

Protokoll från Medicinska Föreningens Fullmäktige Torsdagen den 18 oktober kl. 18.00 Konferensrummet, Örat

Protokoll från Medicinska Föreningens Fullmäktige Torsdagen den 18 oktober kl. 18.00 Konferensrummet, Örat Protokoll Fullmäktige 1 HT07 Protokoll från s Fullmäktige Torsdagen den 18 oktober kl. 18.00 Konferensrummet, Örat Närvarande: Kursrepresentanter s Styrelse Erik Kempe T2 Mikael Edström Informationsansvarig

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte F17 VT16

Protokoll från styrelsemöte F17 VT16 Protokoll -sektionens styrelse 27 maj 2016 Protokoll från styrelsemöte F17 VT16 Styrelserummet, kl. 12.15 onsdagen 25 maj 2016 1 O.F.M.Ö. Ordförande Joost Kranenborg förklarade mötet öppnat. 2 Närvaro

Läs mer

Revidering av stadgar Förslag till revidering Vad gäller här? Ska det vara inneha eller kanske rätt att söka?

Revidering av stadgar Förslag till revidering Vad gäller här? Ska det vara inneha eller kanske rätt att söka? Paragr af nr. Gällande stadgar reviderade 2011-04-18 Kommentar Föreslagen revidering av stadgar Ändamål 1 Samhällsvetarsektionen (hädanefter sektionen) har som huvudsakligt syfte att bevaka och medverka

Läs mer

Göteborgs universitets Studentkårer

Göteborgs universitets Studentkårer Sida 1/5 Styrelsemöte 5 Verksamhetsåret 2012/13 Utskrift: -31 Tid: Datum: -23 Starttid: 16:30 Sluttid: 18:52 Plats: Lingsalen, Studenternas hus, Götabergsgatan 17 Kallade: GUS styrelse, GFS ordförande,

Läs mer

Kallelse föreningsmöte 1 (1)

Kallelse föreningsmöte 1 (1) Kallelse föreningsmöte 1 (1) Plats Gamma Tid Tisdagen den 19 mars klockan 17.15 Föredragningslista 1. Preliminärer a. Mötets öppnande b. Val av två justeringspersoner tillika rösträknare c. Justering av

Läs mer

Motion angående uppdatering av larmet på Lophtet

Motion angående uppdatering av larmet på Lophtet STYRELSEHANDLING Motion angående uppdatering av larmet på Lophtet Kårhuset Lund, 14/2-2019 Maria Ekerup, Generalsekreterare Motion angående uppdatering av larmet på Lophtet Bakgrund I dagsläget så har

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19 Protokoll styrelsemöte S05 Närvaro: Alexander Nässlander Ordförande Daniel Perván Sekreterare Carl Cristian Arlock Källarmästare Mazdak Farzone Överphös Albin Rosberg Studierådsordförande, t.o.m. 13 Fredrik

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S01 2010 01 15

Protokoll styrelsemöte S01 2010 01 15 Protokoll styrelsemöte S01 Närvaro: Sofia Mattsson Ordförande Tobias Månsson Sekreterare Fredrik Andersson Skattmästare Joakim Andersson Källarmästare Anders Eriksson Cafémästare Mazdak Farzone Sexmästare

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte F14 HT15

Protokoll från styrelsemöte F14 HT15 Protokoll -sektionens styrelse 15 december 2015 Protokoll från styrelsemöte F14 HT15 Hemliga rummet, kl. 12.15 onsdagen den 9 december 2015 1 O.F.M.Ö. Ordförande Linus Blomgren förklarade mötet öppnat.

Läs mer

Protokoll från D-Chips styrelsemöte 14e april 2016

Protokoll från D-Chips styrelsemöte 14e april 2016 Protokoll från D-Chips styrelsemöte 14e april 2016 Närvaro: Elin Sakurai Ordförande Emma Asklund Vice Ordförande från 3 Lisa Claesson Sekreterare Therese Magnusson Informationsansvarig Sofia Siljeholm

Läs mer

Protokoll FM2 1 TFMÖ. 2 Val av mötessekreterare. 3 Tid och sätt. 4 Val av tvenne rösträknare tillika justerare. 5 Adjungeringar

Protokoll FM2 1 TFMÖ. 2 Val av mötessekreterare. 3 Tid och sätt. 4 Val av tvenne rösträknare tillika justerare. 5 Adjungeringar PROTOKOLL FM2 / 2015 Kårhuset Lund, 10 mars 2015 Daniel Lundell, Sekreterare Protokoll FM2 Protokoll fört vid sammanträde med Teknologkårens Fullmäktige, måndagen den 9 mars 2015 i Hollywood, Kårhuset.

Läs mer

2014-04-03, kl 18.30 i C305

2014-04-03, kl 18.30 i C305 KÅRFULLMÄKTIGE 6 2013/2014 2014-04-03, kl 18.30 i C305 Föredragningslista för Teknologkåren vid LTUs kårfullmäktige. Tid: 2014-04-03, kl 18.30 Plats: C305 Ärenden: 61-70 Bilaga Föredragare 61. Formalia

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 2010/11:5

Protokoll Styrelsemöte 2010/11:5 Protokoll Styrelsemöte 2010/11:5 Fört vid sammanträde med styrelsen Tid:, 18:00 Plats: Biblioteket, Villa Medici Närvarande ledamöter Erik Strandmark, ordförande Fanny Fors, vice ordförande Jessica Pettersson,

Läs mer

Teknologkårens styrelse Simon Persson

Teknologkårens styrelse Simon Persson 2016-02-26 Simon Persson Kallade: Kårstyrelsens ledamöter För kännedom: Inspektor Proinspektor Kanslichef Revisorer Sektionsordföranden LARV-projektledare Adel Kallelse och föredragningslista för Teknologkårens

Läs mer

Beslut: Att förklara mötet behörigt utlyst. Inga flera frånvarorapporter har inkommit. Beslut: Att fastställa frånvarorapporten. Beslut: Bifall.

Beslut: Att förklara mötet behörigt utlyst. Inga flera frånvarorapporter har inkommit. Beslut: Att fastställa frånvarorapporten. Beslut: Bifall. Närvarande Ledamöter: (i bokstavsordning) Erika Bengthagen Lukas Domeij Sofie Eriksson Erica Grimberg Ellen Arvidsson Daniel Karlsson Viktor Rundqvist Sandra Sandberg Frånvarande Ledamöter (i bokstavsordning)

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll

Styrelsemötesprotokoll Sida 1/6 Styrelsemöte 10 verksamhetsåret 2013/14 Datum: 2014-06-02 Tid: Kl. 17:00 Plats: Studenternas hus Kallade: Göta studentkårs styrelse Närvarande: Rebecka Vilhonen* Malin Roos* Henry Drefeldt* Amanda

Läs mer