Den första linjen av spårbarhet och skydd i kriget mot förfalskning har anlänt.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Den första linjen av spårbarhet och skydd i kriget mot förfalskning har anlänt."

Transkript

1 Den första linjen av spårbarhet och skydd i kriget mot förfalskning har anlänt. När de kriminella syndikatens verksamhet blir allt mer sofistikerad, blir ett alarmerande antal konsumenter omedvetet offer för förfalskare och oauktoriserad försäljning. AuthenticateIT är ett kraftfullt nytt verktyg som låter konsumenter och varumärken samarbeta för att identifiera och hindra försäljning av förfalskade produkter och oauktoriserade importer i legitima försäljningssituationer. Presenterar AuthenticateIT AuthenticateIT är en smartphone app som ger konsumenter ett snabbt och smidigt sätt att kontrollera en vara autentisitet innan inköp, och på så sätt försäkra sig om att man inte köper en förfalskad produkt. Detta fullständiga varumärkesskydd är kombinerar ett avancerat spårningssystem, och Authenticateits smartphone app som ger konsumenter ett gratis, enkelt sätt att kontrollera en varas authentisitet innan köpet. Hela Authenticateits system använder sig utav GS1 Barcode teknologi som identifierare. Smartphone appen är gratis att ladda ner och kan användas av konsumenter för att autentisera varor från de medverkande varumärkena i försäljnings och online situationer. AuthenticateIT funktioner För första gången har varumärken kontroll över vad som säljs och fullständig insyn i leveranskedjan. AuthenticateIT erbjuder: Det mest robusta autentiserings systemet som finns tillgängligt Unik, patentsökt system Lämplig för aktuella miljöer - fungerar med GS1 streckkodning systemet Övervaka oauktoriserade parallelimporter Kostnadseffektiva, skalbar implementation, t.ex. inga dyra hologram Hålla reda på återförsäljare Hålla reda på onlineportaler Gratis app för konsumenter så de kan autentisera sina inköp Tillåter varumärken att hitta oegentligheter i sin leveranskedja, över hela världen! 2VARUMÄRKEN UPPMÄRKSAMMAS 1 KONSUMENTER DELAR MED SIG FÖRFALSKARE AKTA ER! 3

2 Den första linjen av spårbarhet och skydd i kriget mot förfalskning har anlänt. Hur fungerar AuthenticateIT? AuthenticateIT fungerar genom att länka serier med streckkoder till fysiska ställen, vilket naturligtvis inte kan kopieras. Eftersom ett objekt inte kan finnas på flera ställen samtidigt, hjälper detta till att skapa en obrytbar kedja i autentiseringsprocessen. OM OSS Authenticate Pty Ltd är ett Australiensiskt företag skapat av ett team experter på intellektuell egendom, varumärkesskydd, detaljhandel, mediasändningar, e-handel, logistik och IT. Oroade över den växande sofistikeringen av förfalskningar i den legitima försäljningen, tillsammans med de spirande problemen i onlinehandeln, skapade teamet Authenticateit för att ge konsumenter och varumärken bättre skydd från hotet om illegala och oauktoriserade importer. Teamet har stor erfarenhet av att arbeta i Östeuropa, Asien, Nordamerika och Australien och har spenderat ett oräkneligt antal timmar med att forska och utveckla Authenticateit plattformen. Resultatet är ett färdigt, effektivt och idiotsäkert system som är enkelt att använda, men fungerar starkt hämmande på förfalskare över hela klotet. För att få reda på mer om Authenticateit, besök Då produkten rör sig genom leveranskedjan, uppdateras produktens plats i databasen. Konsumenter kan därför använda AuthenticateIT innan de gör ett inköp, och kan avstå från produkter om produktens referensdata inte stämmer överens med dess serie streckkod. Denna enkla kontroll ger konsumenter och varumärken förtroende för autentisiteten av varje transaktion, och stoppar i slutändan försäljningen av illegalt gods vid den mest kritiska punkten i leveranskedjan.

3 AuthenticateIT i handeln Systemet tillåter varumärken att utbilda sin marknad i att vidta säkerhetsåtgärder innan man genomför ett köp i butik eller online. Konsumenter informeras om att hålla utkik efter streckkoder och att skanna dem genom att använda sig av Autenticateit appen för att säkerställa autentisiteten på en genuin produkt. För online inköp, kan konsumenter ubildas att hålla utkik efter QR koder istället för streckkoder. Ett negativt resultat sänder en varning till varumärkets ägare med en preciserad plats för avvikelsen som de sedan kan undersöka som de behagar. 1. Konsument skannar produkt Konsumenten använder sin smartphone för att skanna en serie streckkod, vilken är tryckt på produkten, packeteringen, lappar, swingtags eller klisterlappar. Då varje streckkod bara kan ges till en enda produkt, och en enda fysisk plats och inte kan kopieras, kommer förfalskare som försöker kopiera eller återanvända en serie streckkod, snabbt inse att systemet inte kan luras. 2. Autentisering mottagen Om en konsument genomför en lyckad autentisering, kommer de få information om produkten som sedan kan kontrolleras av konsumenten gentemot den faktiska situationen, innan han eller hon bestämmer sig för att genomföra köpet. Om en produkt inte matchar den beskrivning eller den plats den borde befinna sig på, får kunden genast en notis att produkten inte kan autentiseras och bör inte genomföra transaktionen. 3. Varumärken varnas 4. Varumärken agerar Varumärken kan komma åt sparad data från AuthenticateITs system för att lokalisera hotspots för avvikelser över hela världen. Detta uppmuntrar varumärken att vidta åtgärder för att förhindra eller neutralisera dessa illegala aktiviteter, oauktoriserade importer eller förfalskningsoperationer när de uppstår. Förlänga varumärkes lojalitet och engagemang AuthenticateIT kan på ett smart sätt integreras säljsystemet för en sömlös process för bevis av ägande för konsumenter. I samband med ett varumärkes eller en återförsäljares lojalitetesprogram, gör detta flexibla system det möjligt för företag att förlänga konsumentengagemanget på ett nytt och innovativt sätt. Konsumenter kan till exempel komma åt sin historik av inköp av sina favoritmärken genom AuthenticateIT och se sin historik när som helst som ett bevis på sin varumärkeslojalitet. Varumärken och återförsäljare kan också förbättra sina kunders erfarenhet och framhäva varumärket genom att introducera belöningsmekanismer bundna till autentiserings och registrerings processerna. Ta kontakt med oss idag för att se hur AuthenticateIT kan skräddarsys för att passa dina krav.

4 AuthenticateIT online AuthenticateIT är ett kraftfullt verktyg för att kämpa emot förfalskade produkter som säljs online, och ger konsumenter förtroende för legaliteten i onlineköp. 1. Scanna För varje onlinetransaktion, lokaliserar och skannar kunden QR koden som tillhandahålls av autentiserade återförsäljare och får då omedelbar verifikation av varans autentisitet. AuthenticateIT och andrahands marknaden När en produkt har inhandlats, och produkten har registrerats till den användaren, kan varumärkena ge ägarmöjligheter till användare så att varan kan säljas i framtiden. Företag kan släppa QR koder som kan köpas av konsumenter som har validerade, registrerade produkter så att konsumenterna själva kan sälja sina produkter legitimt och fullständigt med AuthenticateITs validering. Företag kan ta betalt för denna tjänst och genom att göra det, få tillgång till nya data, och en potentiellt lukrativ inkomstkälla inom andrahands marknaden. Få reda på mer om hur AuthenticateIT kan förbättra ditt företag. 2. Autentisera När beställningen har autentiserats, kan kunden fortsätta med transaktionen, säker på att affären är autentiserad att fullfölja ordern. Register Ownership Register Ownership 3. Validering När konsumenten mottagit varan, kan en andra autentiseringskontroll göras för att säkerställa Register Ownership autentisiteten på den mottagna varan.

5 AuthenticateIT integrering AuthenticateITs system kan användas som ett komplett spårningssystem. Det kan integreras och fungera parallellt med företagets lagerkontroll och försäljningsteknologier med minimal störning för er vardag. Nuvarande varumärkes databas AutenticateIT huvud databas Datorer Mobila klienter Onlineaffärer Försäljning Distributörer - Databas 1 (DB1) är tillverkarens lagerkontroll system - Databas 2 (DB2) är AuthenticateITs mjukvarusystem, kontrollerat och ägt av AuthenticateIT Ytterligare verktyg i systemet AuthenticateITs system tillåter varumärken att kontrollera och spåra varor genom leveranskedjan, med live rapporteringsverktyg som hjälper varumärken att identifiera förfalskare och spåra deras plats/adress. Detta gör det möjligt för AuthenticateITs system att arbeta för minskad spårning av förfalskning och parallell importerat gods. Det fungerar som ett förtroende mellan varumärket och kunden, uppmuntrar inköp av genuina, kvalitets varor. Prata med oss idag om hur AuthenticateIT kan integreras med ditt företag. * För organisationer som inte använder serienummer, kan AuthenticateIT ta hand om denna del av processen.

6 AuthenticateIT och Gråmarknaden via parallellimport Priset väger tungt när konsumenten skall bedöma kvalitet speciellt för lyxprodukter. Gråmarknad eller parallellimport kan därför vara ett stort problem för varumärken som försöker upprätthålla en image med högt värde och exklusivitet globalt. Dessa händelser som skadar legitima återförsäljare, och prismodeller som noggrant planerats för specifika marknader, parallellimporten fortsätter dock, till synes oreglerat i vissa länder. AuthenticateIt erbjuden ett unik, enkel men väldigt effektivt sätt för företag att arbeta preventivt för att förhindra parallellimport, och inte bara förfalskningar, helt enkelt genom att ta bort motivet för dessa aktiviteter. 1. Konsument skannar Konsumentens skanning ger ett negativt resultat 2.Företaget varnas Företaget mottar en varning och kan identifiera hotspots med oauktoriserad import. 3. Företagen agerar Företag kan omedelbart agera för att förhindra eller neutralisera oauktoriserade importer. 1. Konsument skannar Då gråmarknads operatörer försöker hålla varumärkenas ägare i mörkret angående deras aktiviteter, dyker produkter med parallellimport upp på ställen där de inte ska vara. När en konsument försöker köpa en av dessa produkter och skannar produkten med sin AuthenticateIt smartphone app, får de detaljerad information om produktens beskrivning och plats genom appen. Om det är en oauktoriserad import, kommer produktens beskrivning inte att matcha, och konsumenten blir informerad om att produkten inte kunde autentiseras. Konsumenten är därför avrådd från att köpa den oauktoriserade produkten. 2. Företaget varnas Då fler konsumenter försöker autentisera parallellimporterade produkter genom en särskild försäljare eller kanal, kommer systemet visa dessa flertalet försök med autentisering och varumärken kan enkelt identifiera hotspots med oauktoriserad aktivitet. 3. Företagen agerar När varumärkes ägarna är medvetna, kan de stoppa distributionen via de kanaler där det upptäckts gråimport, och därmed förhindra att framtida försäljningar från denna butik förekommer. Förutom detta, kommer återförsäljare snabbt förstå att sälja eller lagerföra parallellimporterat gods som skyddas av AuthenticateIT är ett riskfyllt upplägg. Därmed kommer de med största sannolikhet att sluta innan varumärkets ägare agerar och försöker få dem att sluta med all försäljing över huvud taget. Framtiden för ditt varumärkes skydd är AuthenticateIT. Fråga oss om en demonstration av AuthenticateIT och dess förmåga att avskräcka förfalskare och andra oauktoriserade transaktioner.

The Global Language of Business. Spåra dina produkter i realtid

The Global Language of Business. Spåra dina produkter i realtid The Global Language of Business Spåra dina produkter i realtid 1 Spårbarhet handlar om att ha relevant information om en produkt eller råvara, samt att känna till dess historik Bakgrund Marknader har blivit

Läs mer

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer.

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Snabbare. Säkrare. Billigare. Varför har inget tänkt på det här tidigare? Lösningen är så enkel och så smidig att man undrar. Så här ligger det till. En del

Läs mer

Information angående förfalskade produkter

Information angående förfalskade produkter SE Information angående förfalskade produkter Petzl hanterar regelbundet förfalskade versioner av sina produkter. De förfalskade säkerhetsprodukterna motsvarar inte Petzls stränga kvalitetsstandard och

Läs mer

fem områden för smartare marknadsföring

fem områden för smartare marknadsföring fem områden för smartare marknadsföring fem områden för smartare marknadsföring Strukturerad information Sättet du lagrar information om dina kunder och prospekts beteenden, kontaktuppgifter och demografi

Läs mer

Den mobila handelslösningen som förenklar din affär

Den mobila handelslösningen som förenklar din affär Den mobila handelslösningen som förenklar din affär Stärk kundrelationerna och marknadsför relevanta erbjudanden som ökar din försäljning. Snabbt, enkelt, och säkert! Med Payair kan dina kunder med mobilen

Läs mer

SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG. Protection Service for Business

SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG. Protection Service for Business SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG Protection Service for Business DET ÄR EN MOBIL VÄRLD Wifi Fotgängare Idag använder vi fler enheter med fler anslutningar än någonsin tidigare. Att då kunna välja var

Läs mer

Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer

Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Actionkoder 3. Kanalerna 4. Statistik 5. 7 tips 6. Sammanfattning

Läs mer

Lexmark Applikationer

Lexmark Applikationer Lexmark Applikationer Hjälp dina kunder få ut mesta möjliga av deras lösningskompatibla Lexmark-skrivare med en eller flera funktioner Lexmarks program har utformats för att hjälpa företag att spara tid

Läs mer

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr 11 mm DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr KONE CarE 24/7 CONNECt KONE Care 24/7 Connect Vi säger att intelligenta hissar och rulltrappor är här. Och det stämmer, det är vår unika tjänst KONE Care 24/7 Connect

Läs mer

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt.

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt. EFG KUNDSERVICE Together we make it matter EFG Kundservice - gör det enklare att vara kund. EFG lanserar en helt ny kundservice och logistikmodell för snabbare, tydligare och bättre kommunikation. Det

Läs mer

Innehållsförteckning Förutsättningar... 2 Installation av Google Authenticator på iphone... 3 Installation av Google Authenticator på Android...

Innehållsförteckning Förutsättningar... 2 Installation av Google Authenticator på iphone... 3 Installation av Google Authenticator på Android... Säker inloggning Innehållsförteckning Förutsättningar... 2 Installation av Google Authenticator på iphone... 3 Installation av Google Authenticator på Android... 6 Installation av Microsoft Authenticator

Läs mer

Korrekt information om produkter är en förutsättning för e-handeln. NEA 2014-12-03 Annika Krafve GS1 Sweden

Korrekt information om produkter är en förutsättning för e-handeln. NEA 2014-12-03 Annika Krafve GS1 Sweden Korrekt information om produkter är en förutsättning för e-handeln NEA 2014-12-03 Annika Krafve GS1 Sweden Vi brinner för en gemensam standard Ett annat exempel Europa Storlek 37.5 Kina Storlek 38 UK Storlek

Läs mer

Kom igång med. Handla på. faktura

Kom igång med. Handla på. faktura Kom igång med Handla på faktura Öka försäljningen dagarna före lön! Med Berazy Faktura får ni tillgång till ett komplett och säkert fakturasystem samtidigt som vi svarar för eventuella påminnelser, krav

Läs mer

DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR

DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR KONE 24/7 CONNECTED SERVICES I samarbete med IBM har KONE gjort hissar och rulltrappor intelligenta. Genom att ansluta dem till molnet kan vi samla in stora mängder data

Läs mer

PRINT MANAGEMENT. Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete

PRINT MANAGEMENT. Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete PRINT MANAGEMENT Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete 1 2 STRÅLFORS RELEASE THE POWER OF COMMUNICATION 3 Total kontroll över din tryckta kommunikation Vill du fokusera på din kärnverk

Läs mer

Konsumentnytta. Kom närmare konsumenten med digitala kvitton. GS1 Digital Link. Exekutiv summering

Konsumentnytta. Kom närmare konsumenten med digitala kvitton. GS1 Digital Link. Exekutiv summering GS1 Digital Link Konsumentnytta Kom närmare konsumenten med digitala kvitton Exekutiv summering Förutsättningarna för att digitalisera kvittohanteringen i svensk handel har aldrig varit bättre. Digitala

Läs mer

Hur man undviker att bli del i en penningtvättshärva

Hur man undviker att bli del i en penningtvättshärva Hur man undviker att bli del i en penningtvättshärva Ställ frågor och lär dig känna igen varningsignalerna Ethical Spotlight juni 2019 Penningtvättskandaler kan orsaka stora skador för företag och deras

Läs mer

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr 11 mm DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr KONE CarE 24/7 CONNECt KONE Care 24/7 Connect Vi säger att intelligenta hissar och rulltrappor är här. Och det stämmer, det är vår unika tjänst KONE Care 24/7 Connect

Läs mer

LIFE ASKREACH - KEMIKALIEAPPEN

LIFE ASKREACH - KEMIKALIEAPPEN LIFE ASKREACH - KEMIKALIEAPPEN FÖR BÄTTRE INFORMATION TILL KONSUMENTER OM REACH OCH KEMIKALIER I VAROR No. LIFE16 GIE/DE/000738 UPPLÄGG KONSUMENTERNA PROJEKTET PRAKTISK INFO FÖR FÖRETAG VAD TÄNKER KONSUMENTERNA?

Läs mer

Mobilt & shopping on demand. Hur prestationsbaserad marknadsföring hjälper mobila enheter att rita om kartan till köpcykeln. tradedoubler.

Mobilt & shopping on demand. Hur prestationsbaserad marknadsföring hjälper mobila enheter att rita om kartan till köpcykeln. tradedoubler. Mobilt & shopping on demand Hur prestationsbaserad marknadsföring hjälper mobila enheter att rita om kartan till köpcykeln tradedoubler.com Prestationsbaserade mobila kanaler har drastiskt förändrat shoppingupplevelsen

Läs mer

GUIDE VERKTYGSSÄKERHET LÅS DITT VERKTYG OM DET BLIR STULET KOM I GÅNG PÅ 5 MINUTER: LADDA NER APPEN GRATIS REGISTRERA FÄRDIG

GUIDE VERKTYGSSÄKERHET LÅS DITT VERKTYG OM DET BLIR STULET KOM I GÅNG PÅ 5 MINUTER: LADDA NER APPEN GRATIS REGISTRERA FÄRDIG GUIDE VERKTYGSSÄKERHET LÅS DITT VERKTYG OM DET BLIR STULET STEG 1 KOM I GÅNG PÅ 5 MINUTER: STEG 2 STEG 3 LADDA NER APPEN GRATIS MILWAUKEE ONE-KEY APP REGISTRERA DIN PROFIL SNABBT OCH LÄTT FÄRDIG DU ÄR

Läs mer

GWA ARTIKELSERIE. Titel: Parallellimport av läkemedel Rättområde: Varumärkesrätt Författare: Ulf Gärde, Rikard Wikström Datum: 2006-02-01

GWA ARTIKELSERIE. Titel: Parallellimport av läkemedel Rättområde: Varumärkesrätt Författare: Ulf Gärde, Rikard Wikström Datum: 2006-02-01 GWA ARTIKELSERIE Titel: Parallellimport av läkemedel Rättområde: Varumärkesrätt Författare: Ulf Gärde, Rikard Wikström Datum: 2006-02-01 Vad är parallellimport? Med parallellimport avses det förhållandet

Läs mer

Integritetspolicy för webbplats

Integritetspolicy för webbplats Integritetspolicy för webbplats Euromaster förbinder sig att skydda integriteten för användare och besökare på webbplatsen. Detta dokument beskriver Euromasters rutiner för de personuppgifter som företaget

Läs mer

Ett smart biljettsystem för en smart framtid PLATTFORMEN

Ett smart biljettsystem för en smart framtid PLATTFORMEN Ett smart biljettsystem för en smart framtid PLATTFORMEN Lättanvänd biljettplattform med förfalskningsskydd i världsklass PayiQ är en molnbaserad tjänst för alla som vill sälja en eller flera biljetter

Läs mer

Ett white paper om: Konsumentdriven logistik

Ett white paper om: Konsumentdriven logistik White paper från PostNord Ett white paper om: Konsumentdriven logistik Digitaliseringstakten ökar snabbt och därmed stärks konsumentmakten. En viktig dimension av detta är att logistiken måste utgå från

Läs mer

GAMING. snabb hantering av spelmaterial

GAMING. snabb hantering av spelmaterial GAMING snabb hantering av spelmaterial 1 2 3 Helhetslösning för event och spel Brottas du med att få logistiken till flera tusen spelombud att fungera med bara några timmars ledtid? Försöker du få spelrelaterad

Läs mer

E V - C E R T I F I K AT: VA R F Ö R A N V Ä N D A D E N S TA R K A S T E S S L AUTENTISERINGSPROCESS?

E V - C E R T I F I K AT: VA R F Ö R A N V Ä N D A D E N S TA R K A S T E S S L AUTENTISERINGSPROCESS? E V - C E R T I F I K AT: VA R F Ö R A N V Ä N D A D E N S TA R K A S T E S S L AUTENTISERINGSPROCESS? D i n t a l a r e i d a g J o n a t h a n A g e r i u s W e b S e c u r i t y C o n s u l t a n t

Läs mer

Användarmanual. Dentalringen OrderApp - Användarmanual V02

Användarmanual. Dentalringen OrderApp - Användarmanual V02 Användarmanual Dentalringen OrderApp - Användarmanual V02 Dentalringen OrderApp Appen är tänkt som ett verktyg för att ta ut varor till klinikens förbrukning, skapa beställningsförslag samt att lägga till

Läs mer

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone microsoft.com/sv-se/mobile/business/lumia-for-business/lumia/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_swe.indd 1 26.11.2014 10.34 Office 365 i telefonen Ge dina anställda tillgång

Läs mer

Aptus Yale Doorman. Systemanslutna lägenhetslås!

Aptus Yale Doorman. Systemanslutna lägenhetslås! Aptus Elektronik AB. Ekonomivägen 3-5, 436 33 Askim telefon växel: 031 68 97 00 försäljning: 031 68 97 10 fax: 031 68 97 99. epost: aptus@aptus.se www.aptus.se Systemanslutna lägenhetslås! Aptus utvecklar

Läs mer

IMMATERIELLA TILLgångAR

IMMATERIELLA TILLgångAR IMMATERIELLA Tillgångar En stor del av ditt företags värde beror på de idéer du har utvecklat och skyddat. Om du skyddar ditt varumärke, din design eller uppfinning ökar chanserna att tjäna pengar på din

Läs mer

Vi kan RFID. www.areff.se

Vi kan RFID. www.areff.se Vi kan RFID Areff Systems är ett företag i branschen automatisk identifiering som specialiserar sig på RFID (Radio Frequency Identification). Areff Systems har erfarenhet av RFID-marknaden sedan 1994 och

Läs mer

Framtidens betalningslösningar

Framtidens betalningslösningar Niklas Arvidsson Framtidens betalningslösningar Niklas Arvidsson Docent INDEK / KTH Forskar om innovation och förnyelse i industriella system med fokus på banker och betalsystem MBT MBT Mobila betalningar

Läs mer

FOA134. TEN1, del 2 Case

FOA134. TEN1, del 2 Case TEN1, del 2 Case Uniti är ett nyetablerat, svenskt, företag som till år 2019 ska påbörja en distribution av den första svenskproducerade elbilen. I nuläget (2017) finns det väletablerade varumärken i Sverige

Läs mer

Two-Factor Authentication. A. Vad är Two-Factor Authentication (Tvåfaktors-autentisering)? B. Hur man ställer in Two-Factor Authentication?

Two-Factor Authentication. A. Vad är Two-Factor Authentication (Tvåfaktors-autentisering)? B. Hur man ställer in Two-Factor Authentication? A. Vad är Two-Factor Authentication (Tvåfaktors-autentisering)? Tvåfaktors-autentisering ger dig en omisskännlig identifiering genom kombinationen av två olika och oberoende komponenter. Den första är

Läs mer

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B Detta whitepaper hjälper dig att identifiera vilka faktorer som påverkar kundlojalitet och hur du kan stärka lojaliteten

Läs mer

5 frågor som hjälper dig i valet av redundant lösning

5 frågor som hjälper dig i valet av redundant lösning GUIDE 5 frågor som hjälper dig i valet av redundant lösning När vår uppkoppling blir allt mer affärskritisk ökar också kraven på att den ska vara robust och säker. En butik som inte kan ta betalt och ett

Läs mer

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER ANVÄNDArvänlig ENKLARE ÄN EN KOPIERINGSMASKIN MODULUPPBYGGD ANPASSAS enkelt EFTER DIN VERKSAMHET HÖG PRODUKTIVITET OCH EFFEKTIVITET LÅG LJUDNIVÅ PASSAR ALLA MILJÖER kräver INGA FÖRKUNSKAPER OMR-LÄSNING

Läs mer

Effektivisera din hantering av produktbilder med Validoo MediaStore

Effektivisera din hantering av produktbilder med Validoo MediaStore Effektivisera din hantering av produktbilder med Validoo MediaStore Få ordning på dina produktbilder en gång för alla Validoo MediaStore effektiviserar allt från fotografering till flöde och publicering

Läs mer

Partnerprogram. Gigaset pro:s partnerprogram ger din verksamhet skräddarsydda, kommunikationsförbättrande telefonsystem.

Partnerprogram. Gigaset pro:s partnerprogram ger din verksamhet skräddarsydda, kommunikationsförbättrande telefonsystem. Partnerprogram. Gigaset pro:s partnerprogram ger din verksamhet skräddarsydda, kommunikationsförbättrande telefonsystem. 13/EN/PP/PRO/1 Gå med på http://partner.gigasetpro.se Kontakta din lokala Gigaset

Läs mer

EXFLOW NAV BROSCHYR VÄLJ LÖNSAMHET ISTÄLLET FÖR ADMINISTRATION HANTERA DINA LEVERANTÖRSFAKTUROR DIREKT I MICROSOFT DYNAMICS NAV

EXFLOW NAV BROSCHYR VÄLJ LÖNSAMHET ISTÄLLET FÖR ADMINISTRATION HANTERA DINA LEVERANTÖRSFAKTUROR DIREKT I MICROSOFT DYNAMICS NAV EXFLOW NAV BROSCHYR VÄLJ LÖNSAMHET ISTÄLLET FÖR ADMINISTRATION HANTERA DINA LEVERANTÖRSFAKTUROR DIREKT I MICROSOFT DYNAMICS NAV Vad är ExFlow NAV? För vem? ExFlow NAV är en tilläggsmodul i Microsoft Dynamics

Läs mer

Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram

Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram Sätt i gång med Facebook Om Facebook Mer än hälften av Sveriges befolkning använder Facebook. Sverige är dessutom det land i Norden med flest antal

Läs mer

Vår syn på e-handel. Policy paper September 2019

Vår syn på e-handel. Policy paper September 2019 Vår syn på e-handel Policy paper September 2019 SVL verkar för en samtida alkoholpolitik, hållbara affärsvillkor för branschen och sunda attityder till alkohol och konsumtion. I denna skrivelse ger SVL

Läs mer

Köpt i god tro? Inget skydd för dig! Efter lagändring återlämnas stulet gods till ägaren.

Köpt i god tro? Inget skydd för dig! Efter lagändring återlämnas stulet gods till ägaren. Köpt i god tro? Inget skydd för dig! Efter lagändring återlämnas stulet gods till ägaren. Det finns tyvärr en del som lockar till bra köp. Här gäller det att vara försiktig och följa våra råd! SÄLJES Finfin

Läs mer

Modernt kassasystem för alla! EasyCashier är användarvänligt, snabbt och pålitligt. Dessutom bland de mest prisvärda.

Modernt kassasystem för alla! EasyCashier är användarvänligt, snabbt och pålitligt. Dessutom bland de mest prisvärda. Modernt kassasystem för alla! är användarvänligt, snabbt och pålitligt. Dessutom bland de mest prisvärda. www.easycashier.se Funktioner i är ett mångsidigt kassasystem som används i en mängd olika branscher.

Läs mer

DHL EUROCONNECT. DIN SJÄLVKLARA FÖRBINDELSE INOM EUROPA. En komplett tjänst av transporter oavsett storlek från DHL Freight

DHL EUROCONNECT. DIN SJÄLVKLARA FÖRBINDELSE INOM EUROPA. En komplett tjänst av transporter oavsett storlek från DHL Freight DHL EUROCONNECT. DIN SJÄLVKLARA FÖRBINDELSE INOM EUROPA En komplett tjänst av transporter oavsett storlek från DHL Freight GÖR DINA TRANSPORTER SÅ ENKELT SOM MÖJLIGT FÖR DIG För transporter inom Europa

Läs mer

Cylindrar Luftbehandlingsutrustning Riktningsventiler Kopplingar Tryckvakter Vakuumprodukter webstore

Cylindrar Luftbehandlingsutrustning Riktningsventiler Kopplingar Tryckvakter Vakuumprodukter webstore Cylindrar Luftbehandlingsutrustning Riktningsventiler Kopplingar Tryckvakter Vakuumprodukter webstore 2 BESTÄLL ONLINE MED FÖRTROENDE Webstore SNABBT OCH ENKELT VÄLJ RÄTT PRODUKT SNABBT l Över 10 000 lagerförda

Läs mer

Mer information hittar du på:

Mer information hittar du på: Mer information hittar du på: Effektiv frankering: www.pitneybowes.se Prisvärda förbrukningsmaterial: www.pbdirect.se Huvudkontor Regionkontor Regionkontor Box 408 Box 1063 Box 23011 191 24 Sollentuna

Läs mer

Mobilanvändarundersökning

Mobilanvändarundersökning Mobilanvändarundersökning 2015 9 av 10 svenskar har en smart mobiltelefon men bara var tredje tycker mobilsajter är enkla att använda Från 2013 till 2015 har smarta mobiltelefoner fått sitt definitiva

Läs mer

Sveriges apoteksförening och e-vis identifierade åtgärder för förpackningar med indiska 2D-koder efter 9 februari 2019 för svenska marknaden.

Sveriges apoteksförening och e-vis identifierade åtgärder för förpackningar med indiska 2D-koder efter 9 februari 2019 för svenska marknaden. Januari 2019 Sveriges apoteksförening och e-vis identifierade åtgärder för förpackningar med indiska 2D-koder efter 9 februari 2019 för svenska marknaden. Syfte med dokumentet: Ge en bakgrund till indiska

Läs mer

Är ni lika unika? Varumärkeskläder från ACC Another Clothing Concept

Är ni lika unika? Varumärkeskläder från ACC Another Clothing Concept Är ni lika unika? Varumärkeskläder från ACC Another Clothing Concept Topp till tå Vi på ACC brinner för maxade ambitioner. Som er samarbetspartner vänder vi gärna ut och in på era behov och lever med i

Läs mer

Brian Woltz, ägare och fysioterapeut, Parkway Physiotherapy

Brian Woltz, ägare och fysioterapeut, Parkway Physiotherapy Agenda Vårt företag är mycket bättre skyddat än tidigare. Windows Small Business Server 2011 Essentials har gjort oss trygga att utnyttja effektiva lösningar som fjärråtkomst utan att ge avkall på säkerheten.

Läs mer

Canons Nordiska Vinterkampanj 2018 Villkor

Canons Nordiska Vinterkampanj 2018 Villkor Canons Nordiska Vinterkampanj 2018 Villkor 1. KAMPANJPRODUKTER, KAMPANJPERIOD OCH DELTAGARE 1.1. Detta erbjudande gäller endast vid köp av någon av produkterna i nedan lista ( Kampanjprodukterna ) i Danmark,

Läs mer

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services Förändrar ditt företag Canon Business Services När konsumenternas beteenden ändras påverkar det hur företagen drivs och fungerar hur organisationer bygger och säljer sina produkter

Läs mer

8 sätt att öka engagemanget hos dina kunder med QR! Hur du kan använda QR-koder för att skapa nytta för er och värde för kunden.

8 sätt att öka engagemanget hos dina kunder med QR! Hur du kan använda QR-koder för att skapa nytta för er och värde för kunden. 8 sätt att öka engagemanget hos dina kunder med QR! Hur du kan använda QR-koder för att skapa nytta för er och värde för kunden. Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Actionkoder 3. Statistik 4. Värden

Läs mer

F-ONS. Federated Object Naming Service. Katalogen för Internet of Things

F-ONS. Federated Object Naming Service. Katalogen för Internet of Things F-ONS Federated Object Naming Service Katalogen för Internet of Things F-ONS The Internet of Things Om några år kommer Internet of Things att revolutionera våra liv ungefär som det vanliga Internet har

Läs mer

Säljappen för dina säljare och representanter

Säljappen för dina säljare och representanter Säljappar Säljappen för dina säljare och representanter Med denna mobila säljapp är det enkelt att komma åt hela din digitala katalog, registrera nya kunder, Sök, sortera, filtrera och välj artiklar Katalog

Läs mer

Visit När hörseln inte räcker till

Visit När hörseln inte räcker till Visit När hörseln inte räcker till Sinnesro för dig och dina nära och kära Säkerhet, självständighet och sinnesro skänker livskvalitet och det är något som du förtjänar när du blir äldre. Det är också

Läs mer

Rätt märkning en del av din produkt och ditt varumärke. En guide till rätt märkning framtagen av:

Rätt märkning en del av din produkt och ditt varumärke. En guide till rätt märkning framtagen av: Rätt märkning en del av din produkt och ditt varumärke En guide till rätt märkning framtagen av: Inledning Rätt märkning är en förutsättning för att effektivt kunna köpa, lagra, sälja, administrera och

Läs mer

EXDOC BROSCHYR TA KONTROLL ÖVER DINA AVTAL MED EFFEKTIV ELEKTRONISK AVTALSHANTERING

EXDOC BROSCHYR TA KONTROLL ÖVER DINA AVTAL MED EFFEKTIV ELEKTRONISK AVTALSHANTERING EXDOC BROSCHYR TA KONTROLL ÖVER DINA AVTAL MED EFFEKTIV ELEKTRONISK AVTALSHANTERING Alla företag har en mängd viktiga avtal som ska hanteras. Hyres-, leverantörs-, kund- och anställningsavtal är bara några

Läs mer

BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT

BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT INTRANÄT BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT TEAMENGINE INTRANÄT JOBBA ÄNNU BÄTTRE TILLSAMMANS I ett företag vill man kunna fokusera på själva arbetet och uppnå stödjer och underlättar den interna kommunikationen

Läs mer

Rättsutredning angående distansavtal och telefonförsäljning

Rättsutredning angående distansavtal och telefonförsäljning Riksförbundet för frivilliga samhällsarbetare 1 Rättsutredning angående distansavtal och telefonförsäljning Många gode män upplever ett ganska stort problem med telefonförsäljning och försäljning på stan

Läs mer

Säljappen för dina säljare och representanter

Säljappen för dina säljare och representanter Säljappar Säljappen för dina säljare och representanter Med denna mobila säljapp är det enkelt att komma åt hela din digitala katalog, registrera nya kunder, lägga till artiklar till en order och låta

Läs mer

En IT-säkerhetslösning för hela verksamheten PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS

En IT-säkerhetslösning för hela verksamheten PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS En IT-säkerhetslösning för hela verksamheten PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS IT-säkerhet är ett måste En fungerande IT-säkerhet är en grundläggande förutsättning för alla företag och verksamheter. Konsekvenserna

Läs mer

Integritetspolicy för Kliniksupport Sverige AB kunder

Integritetspolicy för Kliniksupport Sverige AB kunder Integritetspolicy för Kliniksupport Sverige AB kunder 1. Information om hantering av dina personuppgifter Kliniksupport Sverige AB värnar om dina företagsuppgifter och din personliga integritet och vi

Läs mer

Beslut efter tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204)

Beslut efter tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) Datum Diarienr 2009-12-22 705-2009 Systembolaget AB 103 84 Stockholm Beslut efter tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) Datainspektionens beslut Datainspektionen avslutar ärendet. Redogörelse för

Läs mer

Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt.

Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt. Må bra på insidan. Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt. Njut av en perfekt inomhustemperatur året om. Ta tillvara på det naturliga dagsljuset, spara energi och förbättra isoleringen med upp

Läs mer

HP Pull Print-lösningar

HP Pull Print-lösningar HP Pull Print-lösningar Vilken pull print-lösning är rätt för ditt företag? HP förstår att ditt företag är unikt. Detta är orsaken till att vi erbjuder flera lösningar för att använda pull printing. Besvara

Läs mer

Lagerkoll. Hantera ditt lager på webben och i mobilen. Inventera, beställ varor och ta emot ordrar effektivare än någonsin

Lagerkoll. Hantera ditt lager på webben och i mobilen. Inventera, beställ varor och ta emot ordrar effektivare än någonsin Lagerkoll Hantera ditt lager på webben och i mobilen Inventera, beställ varor och ta emot ordrar effektivare än någonsin Arbeta många tillsammans lagret uppdateras i realtid Integrerat med Fortnox bokföringssystem!

Läs mer

Bruksanvisning GPS Inköpslistan

Bruksanvisning GPS Inköpslistan Bruksanvisning GPS Inköpslistan GPS Inköpslistan är enkel använda men ändå kraftfull! Syftet är att underlätta Din vardag, spara tid och pengar och ge Dig mer tid med sådant som du egentligen vill lägga

Läs mer

Integritetspolicy. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter.

Integritetspolicy. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter. Integritetspolicy Integritetspolicy för Wunderhecke Kft kunder 1. Information om hantering av personuppgifter Wunderhecke Kft värnar om din personliga integritet och vi vill att du känner dig trygg när

Läs mer

VD har ordet; NEWS. I detta nummer av vårt Nyhetsbrev hittar ni kort information om fem av våra nya kunder.

VD har ordet; NEWS. I detta nummer av vårt Nyhetsbrev hittar ni kort information om fem av våra nya kunder. PROCLIENT NEWS I ÅRGÅNG 5 1 NEWS VD har ordet; Sommar, sol och semester står inför dörren efter en mycket givande vår. De närmaste dagarna kommer Sverige att fira midsommar, oavsett om solen strålar eller

Läs mer

Eye tracking analysera din kommunikation och sälj mer

Eye tracking analysera din kommunikation och sälj mer Eye tracking analysera din kommunikation och sälj mer 1 2 Skapa iögonfallande information och sälj mer Ser dina kunder det du verkligen vill att de ska läsa på fakturan, hemsidan eller i appen? Eller missar

Läs mer

Så delar du filer. utan att bli övervakad LAJKA-GUIDE

Så delar du filer. utan att bli övervakad LAJKA-GUIDE Så delar du filer utan att bli övervakad 7 Gratisalternativ till dyra molntjänster 7 Skyddar dig mot NSA-spioneri 7 Så funkar Bittorrent Sync. Dela filer utan att bli övervakad Tycker du att nätdiskar

Läs mer

Lagerkoll. Hantera ditt lager på webben och i mobilen. Inventera, beställ varor och ta emot ordrar effektivare än någonsin

Lagerkoll. Hantera ditt lager på webben och i mobilen. Inventera, beställ varor och ta emot ordrar effektivare än någonsin Lagerkoll Hantera ditt lager på webben och i mobilen Inventera, beställ varor och ta emot ordrar effektivare än någonsin Arbeta många tillsammans lagret uppdateras i realtid Integrerat med Fortnox bokföringssystem!

Läs mer

Se upp för piratkopior av växtskyddsmedel riskera inte din skörd

Se upp för piratkopior av växtskyddsmedel riskera inte din skörd Se upp för piratkopior av växtskyddsmedel riskera inte din skörd Piratkopior innehåller ofta reducerad aktiv substans, eller en helt annan aktiv substans än den som anges, eller ingen aktiv substans alls.

Läs mer

Se upp för piratkopior av växtskyddsmedel riskera inte din skörd

Se upp för piratkopior av växtskyddsmedel riskera inte din skörd Se upp för piratkopior av växtskyddsmedel riskera inte din skörd Förfalskade växtskyddsmedel en risk för människor och miljö Unika genuina registrerade produkter testas alla för dess påverkan av hälsa

Läs mer

ZA6284. Flash Eurobarometer 413 (Companies Engaged in Online Activities) Country Questionnaire Finland (Swedish)

ZA6284. Flash Eurobarometer 413 (Companies Engaged in Online Activities) Country Questionnaire Finland (Swedish) ZA8 Flash Eurobarometer (Companies Engaged in Online Activities) Country Questionnaire Finland (Swedish) FL - Companies engaged in online activities FIS A Bedriver ert företag onlineförsäljning och/eller

Läs mer

STYRKAN I ENKELHETEN. Business Suite

STYRKAN I ENKELHETEN. Business Suite STYRKAN I ENKELHETEN Business Suite HOTET ÄR VERKLIGT Onlinehot mot ditt företag är verkliga, oavsett vad du gör. Om du har data eller pengar är du ett mål. Säkerhetstillbuden ökar drastiskt varje dag

Läs mer

Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter

Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter Stockholm 2014 Kistamässan, Stockholm 15-16 oktober 2014 Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter Tack vare hundratals utställare och en mässa som växer varje år, har sponsring blivit ett utmärkt sätt

Läs mer

SÄRSKILJ DIN BEGAGNADE BILFÖRSÄLJNING MED CARFAX

SÄRSKILJ DIN BEGAGNADE BILFÖRSÄLJNING MED CARFAX SÄRSKILJ DIN BEGAGNADE BILFÖRSÄLJNING MED CARFAX CARFAX TILLHANDAHÅLLER MER INFORMATION TILL ERA ANNONSER Vad har en kund som jämför restauranger, en som letar efter rätt semesterort och en som letar efter

Läs mer

SAR-procedur och riktlinje (Dataåtkomstbegäran)

SAR-procedur och riktlinje (Dataåtkomstbegäran) SAR-procedur och riktlinje (Dataåtkomstbegäran) Detta dokument ger en vägledning om hur SSP ska hantera rättigheter för datavärden för att komma åt deras personuppgifter. Vad måste jag göra? 1. När du

Läs mer

Trender för mode och shopping på nätet. Modebranschens nya catwalk är digital. tradedoubler.com

Trender för mode och shopping på nätet. Modebranschens nya catwalk är digital. tradedoubler.com Trender för mode och shopping på nätet Modebranschens nya catwalk är digital tradedoubler.com Konsumenterna har hittat ett nytt sätt att uppleva, inspireras och handla mode på. De varumärken som vägrar

Läs mer

Mobisma Support Policy nextg Mobile UC Client & MCB Server licenser

Mobisma Support Policy nextg Mobile UC Client & MCB Server licenser Mobisma Support Policy nextg Mobile UC Client & MCB Server licenser Datum: februari - 2014 Vid information kontakta: salesnordic@mobisma.com Inledning Denna presentation omfattar Mobismas supportpolicy

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN

ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN Välkommen till Illusionen! Tack för att du använder Illusionen som tillhandahålls av Fotboll 2000. Detta är villkoren för användning av denna webbplats och programvara, bilder,

Läs mer

7 steg för att starta ett affiliateprogram

7 steg för att starta ett affiliateprogram 7 steg för att starta ett affiliateprogram Affiliatemarknadsföring är en internetbaserad försäljningskanal där sk publicister (även affiliates eller publishers ) förmedlar besökare till en annonsör och

Läs mer

Molntjänster som komplement till din plattform. Anna Bergman och John Smaaland

Molntjänster som komplement till din plattform. Anna Bergman och John Smaaland Molntjänster som komplement till din plattform Anna Bergman och John Smaaland Detta mönster kommer att öppna och sprida GIS Medarbetare Beslutsfattare GIS-proffs Politiker Invånare ArcGIS är ett komplett

Läs mer

PAYPAL/JETSHOP AKTIVERINGSGUIDE. Så här aktiverar du PayPal i din webbutik

PAYPAL/JETSHOP AKTIVERINGSGUIDE. Så här aktiverar du PayPal i din webbutik PAYPAL/JETSHOP AKTIVERINGSGUIDE Så här aktiverar du PayPal i din webbutik PAYPAL/JETSHOP Öppna PayPal företagskonto - steg 1 Sid. 3-14 För att kunna ta emot PayPal-betalningar från dina kunder behöver

Läs mer

QR-kodernas intåg för nytta och nöje!

QR-kodernas intåg för nytta och nöje! QR-kodernas intåg för nytta och nöje! Föredrag av Stig Ottosson om smarta "självlänkande" streckkoder som vi kommer att se alltmer i framtiden. 2012-05-04 Webbvärlden ur exponeringssynpunkt till ca 2010

Läs mer

EN INTRODUKTION TILL WEBBFAKTURAN

EN INTRODUKTION TILL WEBBFAKTURAN EN INTRODUKTION TILL WEBBFAKTURAN Innan vi introducerar dig för den webbaserade fakturan behöver vi prata lite om den värld fakturan ska existera i. Varför är vi så övertygade om att den kommer göra så

Läs mer

effektiv tillståndskontroll för alla branscher

effektiv tillståndskontroll för alla branscher effektiv tillståndskontroll för alla branscher pålitliga onlinesystem och portabla lösningar avancerad vibrationsanalys Kugg- och lagerövervakning your reliable partner SPM löser underhållsproblem, i hela

Läs mer

INNOVATION INOM OMNI-CHANNEL-RETAILING - LOKAL HANDELSPLATTFORM SOM SYR IHOP FYSISK OCH DIGITAL HANDEL FÖR MINDRE BUTIKER

INNOVATION INOM OMNI-CHANNEL-RETAILING - LOKAL HANDELSPLATTFORM SOM SYR IHOP FYSISK OCH DIGITAL HANDEL FÖR MINDRE BUTIKER INNOVATION INOM OMNI-CHANNEL-RETAILING - LOKAL HANDELSPLATTFORM SOM SYR IHOP FYSISK OCH DIGITAL HANDEL FÖR MINDRE BUTIKER Baserat på undersökningar och analyser från ett masterarbete i produktionsekonomi

Läs mer

Mamut Open Services. Mamut Kunskapsserie. Kom i gång med Mamut Online Survey

Mamut Open Services. Mamut Kunskapsserie. Kom i gång med Mamut Online Survey Mamut Open Services Mamut Kunskapsserie Kom i gång med Mamut Online Survey Kom i gång med Mamut Online Survey Innehåll MAMUT ONLINE SURVEY... 1 KOM I GÅNG MED MAMUT ONLINE SURVEY... 3 MAMUT-ANVÄNDARE:

Läs mer

Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna.

Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna. En del av Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna. 2 3 VÅR VISION Noblessa ska vara den ledande köksleverantören. Vi

Läs mer

För att registrera sig som kontaktperson måste personen i fråga vara minst 16 år gammal

För att registrera sig som kontaktperson måste personen i fråga vara minst 16 år gammal Användarvillkor för Team Together Introduktion Dessa användarvillkor som tillhandahålls till dig av Team Together AB (organisationsnummer 559175-6118 ) ( vi, oss ). Ditt användande ( kontaktperson team

Läs mer

Resenärer. & Köpprocessen. Hur prestationsbaserad marknadsföring påverkar inspiration och val inom resesektorn. tradedoubler.com

Resenärer. & Köpprocessen. Hur prestationsbaserad marknadsföring påverkar inspiration och val inom resesektorn. tradedoubler.com Resenärer & Köpprocessen Hur prestationsbaserad marknadsföring påverkar inspiration och val inom resesektorn tradedoubler.com Europeiska resenärer vill välja hotell, flighter och semestrar på sina egna

Läs mer

Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet.

Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet. Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet. Stadshuset Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta oss. Företag Alphabet Fleet Services Adress Vetenskapsvägen 10, Sollentuna Internet

Läs mer

Guide inför ett. storageprojekt. Viktiga överväganden inför lagringskonsolidering

Guide inför ett. storageprojekt. Viktiga överväganden inför lagringskonsolidering Guide inför ett storageprojekt Viktiga överväganden inför lagringskonsolidering av David Tapper Egloo System AB Grindstuvägen 48 167 33 Bromma 08-580 801 30 egloo.se GUIDE INFÖR ETT STORAGEPROJEKT INLEDNING

Läs mer

ASCOM IP-DECT TRÅDLÖS IP-TELEFONI MED BEPRÖVAD TEKNOLOGI

ASCOM IP-DECT TRÅDLÖS IP-TELEFONI MED BEPRÖVAD TEKNOLOGI ASCOM IP-DECT TRÅDLÖS IP-TELEFONI MED BEPRÖVAD TEKNOLOGI 2 ASCOM IP-DECT Ascom är ledande inom trådlös telefoni för professionella användare. Våra lösningar är kända för sin flexibilitet, tillförlitlighet

Läs mer

Stoppa tjuven med Skandinaviens mest kompletta märksystem!

Stoppa tjuven med Skandinaviens mest kompletta märksystem! För att den är min. 2 Foto: Kawasaki Stoppa tjuven med Skandinaviens mest kompletta märksystem! ATV-, snöskoter- och vattenskoterstölder är ett stort problem för människor med en aktiv fritid i hela Norden.

Läs mer