BYGGSIGURD AB SOMMAREN 2016 JÄRVEDSTRAND

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BYGGSIGURD AB SOMMAREN 2016 JÄRVEDSTRAND"

Transkript

1 BYGGSIGURD AB SOMMAREN 2016 JÄRVEDSTRAND

2 Välkommen hem! Byggsigurd startades 1944 av farfar Sigurd Nordin. Vi älskar vad vi gör, har mycket hög kunskapsnivå samt att vi utvecklar och bygger med hjärtat. 70 år av byggande, fastighetsförvaltning med förädling tillsammans med dagens teknik gör att vi kan bygga starka hus med riktigt låga driftkostnader - vilket säkrar värdet för huset nu och för framtiden. Vår vision är att alltid bygga värden. Att boendekvaliteten blir fantastisk och att det blir en bra investering för våra husköpare. Att bygga hus handlar för oss om långt mer än att sälja och hyra ut bostäder. Det är en passion. Vi ser inte ett hus på en tomt - vi ser förverkligandet av en komplett dröm. Vår målsättning i Järvedstrand är att koppla ihop insidan med utsidan. Vi tänker rum och funktioner i trädgården. Det blir en blandning mellan skydd för insyn och att bo med naturen på insidan. Designen blir naturlig och stilren. Funktionerna blir funktionella och vi skalar bort alla onödiga funktioner samt fokuserar på de som betyder något. Alla intryck du får när du kommer in i huset är till för att berika ditt liv. Byggsigurd har prisats två gånger för årets bygge i Sverige för radhusen på Skogsgatan och 1994 för Hållängetskolan. Obs vi jagar inga priser - Vi vill bygga världens bästa boende till oss Öviksbor!

3 Området Planen för området innehåller för närvarande 40 fristående villor, 30 radhus och 30 lägenheter i flerbostadshus. Anledningen är att vi vill få till mångfald och dynamik i området, ett levande bostadsområde som representerar Örnsköldsvik. Vid utformningen av området är säkerheten för de boende och framförallt barnen av yttersta vikt. Det är barnen som utnyttjar bostadsområdet mest när de leker, busar och hittar på hyss tillsammans med sina kompisar - det är här de växer upp. Viktiga utmaningar för oss att lösa är närheten till djupt vatten och hög fart efter Järvedsleden. Vi vill få till en säker passage till Järvedscentrum från bostadsområdet via en gång- och cykeltunnel. Hastigheten på Järvedsleden vill vi sänka från nuvarande 70 km/h till 50 km/h. För att begränsa barnens tillgång till djupt vatten och höga fall ner på isen kommer vi montera ett 1,50 m högt staket med självstängande grind med tvåhandsgrepp. Ön, eller gamla Fårön som vi kallade den som barn, var ursprungligen byggd för att torka virke. Nu kommer den att återställas så att vi får tillbaka en lång kaj in mot kanalen. Detta kommer att bli möjliga båtplatser för de som bor i radhusen. Ön, på bilden ovan, innehåller inga träd men några dungar eller växter kommer det att bli som förhöjer utsikten från husen. Vi har även tänkt bevara industriminnen från området, i dagsläget en virkesvagn samt att bevara fina avsnitt av strand med bakaved. Våra planer på en badstrand ser ganska ljusa ut då föroreningarna i sedimenten sjunker ju längre bort från kättingverksamheten man kommer. Vi har testat mot 8 metaller och 16 olika PAH:er där en Benso(ghi)Perylen är dålig och Inden(123cd)Pyren har moderata värden.

4 Vår målsättning är att utforma ett sommarbad genom att bygga pirer och mellan dessa lägga ut markduk och fyll av sand, gärna då från muddring av inloppet till Bäckfjärden, Sandlågan eller Åvikefjärden. Tankar finns även på löp/gångväg på förslagsvis 333 m, 60 och 100 m sprint, längdhopp och utegymutrustning. Rekreation i området blir i enlighet med våra värderingar och främst riktade till barn och deras föräldrar. En multisportarena för spontanidrott ser vi som ett mycket viktigt inslag för att få fler att idrotta. Den kommer inte kunna bokas och är öppen för alla. Inritat i planerna är en arena om 15 x 30 meter vilket ger fullstor plan för femmanna-fotboll med sarg och integrerade fotbollsmål i sargen. Ytan blir med kort konstgräs som möjliggör innebandy men även basket, tennis och volleyboll. Vintertid kan ytan spolas så man möjliggör skridskoåkning och knattehockey. I anslutning till multisportarenan blir det en lekpark för små barn, fikabord och en gemensamhetslokal med ett litet kök, två toaletter, stapelstolar för festligheter samt två pingisbord. Gång- och cykelväg till och från stan samt upp till all service i Järved och Bonäset är viktiga för området. Vägarna inom bostadsområdet skall utformas för att fungera utmärkt för gång- och cykeltrafik. Vi är dock lite rädda för breda gator som kan medföra nackdel med hög fart. Därför föreslår vi att vägbanan max ska vara 4,5 meter bred.

5 Radhus och kanalvillor Det kommer finnas ett enplans-radhus med suterräng om två våningar på totalt 126 kvm varav 100 kvm boyta. Det kommer även finnas ett på 189 kvm, varav 163 boyta, med en egen våning eller rättare sagt tänk er en svit för föräldrarna med sovrum, walk in closet, kontor, bastu, tv-rum, bibliotek och en härlig balkong med panorama över Örnsköldsvik. Radhusen sett från Järvedsleden ovanför gång- och cykeltunneln, entré för gångare och cyklister som binder ihop området säkert med service från Järved - ICA Torshallen 350 m, skola med förskola 550 m och Getinghov 200 m.

6 Vy från balkongen på radhuset, mot ön och kanalvillor. Kanalvillorna har dubbelgarage med förråd och en extra parkering framför huset. De har en modern form av kallfarstu/uterum som en sluss in till huset och mellan hus och garage samt ljusinsläpp in i huset från gatan. Kanalvillor och radhus sett från söder mot norr, ovan ön. Skillnad mot förut är att kanalvillorna är uteslutande i ett plan som ger bra insynsskydd mellan grannar och fantastisk panoramautsikt över Öviks-fjärden från radhusen. Kanalvillorna har en tomt på 500 kvm, en total byggarea på max 315 kvm varav boa 156 kvm, garage 49 kvm, farstu, takutsprång och uterum. Radhusen har en tomt om 200 kvm kvadratmeter invändigt i tre plan upp till 189 kvm, plus stora balkonger, carport eller garage.

7 Vi jobbar på att få in mycket förvaring, att följa koncepten fullt ut genom att t.ex. bygga köksskåp hela väggen ut i bredd och i höjd, som en fondvägg. Nedan en bild som visar intentionerna med kanalvillorna. Nederst en bild från frukostpaviljongen vid strandvillan närmast bron.

8 Strandvillor samt fristående villor i bakkant och radhus längst ut till höger i bakkant. Inspirationsbild för de större villorna i bakkant. Det vänstra huset spegelvänds och står som förebild för de övre stora husen i två plan eller/och suterräng. De mindre villorna är baserade på radhusen med garage på sidan, med hobbyrum och med insikt in till huset via köksbänksfönstret, förråd under och smitväg mellan husen. Dessa hus tillhör etapp nr 2 och lägenheterna tillhör etapp nr 3. Etapp nr 1 påbörjas sommaren 2017, kanalvillor och radhus.

9 Om ni läser om projektet Egypten så hittar ni lite idéer om lägenheterna för projekt Järvedsstrand som faktiskt delvis ligger till grund för projekt Egypten. Livets efterrätt är projektnamn för lägenheterna. Hit vill barnbarnen komma för att hälsa på far- och morföräldrarna, inte enbart för att mormor och morfar trivs så bra utan för att de får fiska, leka, bada, sporta mm. Nedan en drömbild, gemensamhetslokal ute på vattnet!? Sanering Det krävs en omfattande sanering för att säkerställa bästa möjliga boendemiljö i området. Vår plan är att få dela upp projektet i delar och att vi kan få börja området med att bygga villor, radhus, kedjehus från infarten och till området bakom ön, då den delen av marken är ren. När vi säkerställt försäljning och ekonomi i den delen genomför vi saneringen så att hela området blir sanerat och vi kan göra detta med rimlig ekonomi. Vi har gjort klart för en paragraf 28 anmälan om att få utföra saneringen. Vad vi förstår är den tillräckligt klar för att i princip starta redan till sommaren Men vi skulle vilja skjuta detta till sommaren 2017 eller sommaren Detta för att kunna starta en försäljning innan på mark som inte behöver saneras.

10 Grundläggning Tomterna ligger i en härlig sydvästsluttning ner mot Öviks-fjärden. Marken består mestadels av fyll vilket dränerar bra men det är ytterligare laster på gammal sjöbotten. Vi har en geoteknisk undersökning från 1984 som visar att vi kommer att få en mer komplicerad grundläggning med pålning under flertalet hus. För att ta bort eventuell risk för skred pålar vi längs hela vattenkanten och säkerställer att dagvatten avleds utan att i storskala rinna ner och underminera marken. Vi beaktar särskilt avledningen av vattnet från Järvedsleden och områden uppifrån. Marken har varit uppfylld i 150 år och de åtgärder vi vidtar är endast förbättringar som minimerar risken för skred samt att vi kommer att utföra fler undersökningar med start i augusti och beräkningar för att säkerställa säkerheten. Vi kommer att veta vad vi bygger på och vi accepterar inga risker. Planen är som alltid att lyfta husen minimalt och lokalt med fyllnadsmassor, för vi gillar att lägga husen högst så att regnvattnet aldrig når husen och lägga ner dränering runt grunden. Vi planerar att lägga alla villor på 2,7-3,0 meter över havsytan och bakåtdragna från vattenlinjen minst 5 meter så att vågenergin dör ut innan de mot all förmodan skulle kunna nå husen. Vi har gjort beräkningar över tid om vilken höjd ovan medelhavsståndet vi skall lägga husen med tanke på kraftigare stormar, oväder, högre vattenstånd i värden och extremare högvatten så kan vi tacka landhöjningen som håller emot, ingen förändring krävs. Passa på och besök Örnsköldsviks museum och kolla in gamla bilder över området, Jerfeds industrihistoria.

11 Plankarta från 1893 som visar uppbyggnaden av sågen som lades ner Här ser man utformningen av ön som byggdes av bakaved och utfyllnad samt bryggan där de stora segelfartygen la till och lastade virke.

12

13 Sonarbilden tagna från ett bottenundersökningsfartyg som var och undersökte hälsan för Öviksfjärden och då passade vi på att beställa en högupplöst kartläggning av vattnet runt vårt område. Förutom dessa bilder har vi fått hårdhet, markbeskaffenhet och djup noggrant kartlagda. På bilden ser ni antydan av tre sjunkna pråmar och ett plockepinn med sjunkna stockar. Strecket i mitten är rakt under fartyget. I bakgrunden så ser ni ett par segelfartyg som ligger för lastning utanför Jerfeds Ångsåg AB, bilden är tagen runt sekelskiftet. Till höger grabbarna som jobbade på sågen. Ovan en härlig bild tagen från Varvsberget.

BYGGSIGURD AB JÄRVEDSSTRAND

BYGGSIGURD AB JÄRVEDSSTRAND Välkommen hem! Vår vision är att alltid bygga värden, att boendekvaliteten blir fantastisk och att det blir en bra investering för våra husköpare. Att bygga hus handlar för oss långt mer än att sälja och

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN Smarta bostäder ett stenkast från staden! Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN Allt

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN - ETAPP

Läs mer

Kors vad det vimlar av segel idag...

Kors vad det vimlar av segel idag... 1 ors vad det vimlar av segel idag... Det är med glädje vi vill ge vårt förslag på bostäder i ett så fantastiskt läge som Lindö Strand. Vår målsättning är att skapa ett unikt boende med egen karaktär där

Läs mer

Max Märkel Arkitektur Lunds Universitet URBAN COMPACT LIVING. Radhus på Höjden

Max Märkel Arkitektur Lunds Universitet URBAN COMPACT LIVING. Radhus på Höjden Max Märkel Arkitektur Lunds Universitet URBAN COMPACT LIVING A11 Ateljé Y Radhus på Höjden URBAN COMPACT LIVING Radhus på Höjden Max Märkel 2012 Arkitektur Lunds Universitet A11 Ateljé Y kvarteret kråkelyckan

Läs mer

Sandsbrohöjden etapp 3. Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön

Sandsbrohöjden etapp 3. Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön Sandsbrohöjden etapp 3 Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön Närmast sjön vill jag bo... Växjö är i ständig tillväxt och visar en härlig framtidsoptimism. Idag bor det cirka 1,2 miljoner invånare

Läs mer

Kv. Björkängen Utredning inför exploatering av kv. Björkängen

Kv. Björkängen Utredning inför exploatering av kv. Björkängen Diarienummer: Miljöreda: 13/0911 Upprättad: Kv. Björkängen Utredning inför exploatering av kv. Björkängen 1(8) Utredningens huvuddrag Bakgrund och syfte Riktlinjer för bostadsförsörjningen Vårgårda kommun

Läs mer

KS Teknik & Service arbetar i nuläget med att projektera gata, VA och bilda tomter för både en- och flerbostadshus uppe på Årbol, ovanför Orrvägen.

KS Teknik & Service arbetar i nuläget med att projektera gata, VA och bilda tomter för både en- och flerbostadshus uppe på Årbol, ovanför Orrvägen. VD Roland Kindslätt Tjänsteskrivelse 2015-03-05 Bakgrund Sedan sekelskiftet så har behovet av bostäder sakta men säkert ökat. Främst Edshus AB hade då betydande vakanser men kurvan har över tid ständigt

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

FLYGBILD. folkets park. Parkhusen - Folkets Park - Vision och målsättning

FLYGBILD. folkets park. Parkhusen - Folkets Park - Vision och målsättning Parkhusen - Folkets Park - Vision och målsättning Folkets Park. För våra ögon och skissande händer ett lugnt och underbart skönt område där lummighet och stillhet blandas med öppenhet och vilja. Dessa

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

STADSRADHUS BRF RADIOMASTEN, LULEÅ

STADSRADHUS BRF RADIOMASTEN, LULEÅ 6 MJÖLKUDDSVÄEN 6 TUNASKOLAN 1 5 2 1 Varje radhus får en egen intim och skyddad liten gård med förråd samt terrass med förråd på plan 3. Inglasning av terrassen kommer att fi nnas som tillval. 4 2 Ett

Läs mer

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4 SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat Besöksadress: Ballebovägen 4 bygger 58 nya lägenheter påe-post: info@bollebo.se Hemsida: www.bollebo.se

Läs mer

~ för sunt boende ~ VÄXJÖ

~ för sunt boende ~ VÄXJÖ ~ för sunt boende ~ VÄXJÖ Biskopshagen Visionen med Biskopshagen är att skapa ett modernt bostadsområde med arkitektur som uttrycker nutida ideal. Biskopshagen skall byggas utifrån Trädgårdsstadens principer

Läs mer

Gestaltningsprogram för detaljplan Tungelsta, Lillgården del av Stav 1:38

Gestaltningsprogram för detaljplan Tungelsta, Lillgården del av Stav 1:38 Gestaltningsprogram för detaljplan Tungelsta, Lillgården del av Stav 1:38 Laga kraft 2014-04-11 Sara Eriksdotter Planchef Rikard Lundin Planarkitekt 1 Syfte Gestaltningsprogrammets syfte är att illustrera

Läs mer

Marinlägenheter. Exteriör, Marinlägenheter

Marinlägenheter. Exteriör, Marinlägenheter Längst ute vid Marinstadens östra kaj kommer en lägenhetspråm med 14 unika Marinlägenheter att ligga. Pråmen sluter sig mot kaj och öppnar sig mot ljus och vatten. Mellan lägenheterna skapas smarta avgränsningar

Läs mer

Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö. Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel

Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö. Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel Vill Du bo mitt i centrum? Sävebo, det kommunala bostadsbolaget, bygger nytt i Sävsjö! Centralt

Läs mer

c/o 25 Klassisk & hög

c/o 25 Klassisk & hög c/o 15 Klassisk Markerat takutsprång och äkta genomgående spröjs gör detta hus till en äkta klassisk länga i litet format. Utifrån bildar fasader, fönster och tak i enhetlig matt kulör en fin helhet. Inifrån

Läs mer

INVESTERA OCH VÄX I ÖRNSKÖLDSVIK

INVESTERA OCH VÄX I ÖRNSKÖLDSVIK INVESTERA OCH VÄX I ÖRNSKÖLDSVIK En stad full av möjligheter www.ornskoldsvik.se/etablering Med goda kommunikationer är möjligheterna stora i hela regionen. Botniabanan gör det enkelt att bo på en plats

Läs mer

STENINGEHÖJDEN. Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna.

STENINGEHÖJDEN. Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Ett sätt att bo och leva Steningehöjden är en plats där man vill bo, där barnen vill leka och där man själv vill strosa omkring

Läs mer

Vill Du bo i en blommande fruktträdgård?

Vill Du bo i en blommande fruktträdgård? Vill Du bo i en blommande fruktträdgård? Så beskrivs Högsäter i annonserna, som också framhåller områdets attraktiva läge, nära hav, service, skola osv. År 1999 började inflyttningen till Högsäter, men

Läs mer

Det ska vara enkelt att bo i hus.

Det ska vara enkelt att bo i hus. Det ska vara enkelt att bo i hus. Ett liv i hus ska inte behöva vara ett val mellan stad och natur. Det är därför är beläget precis på gränsen mellan Älvsjöskogen och kommunikation till staden. För precis

Läs mer

Södra Änggårdens centrum

Södra Änggårdens centrum Södra Änggårdens centrum Koncept Stadsplan i befintlig bebyggelse 1:8000 Typologier Mot Linnéplatsen och centrala Göteborg Denna stadsplan föreslår bostäder kring ett centrum kombinerat med verksamheter,

Läs mer

Kastetvägen 34. Län Västra Götaland Gatuadress Kastetvägen 34 Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m². Tillträde tidigast

Kastetvägen 34. Län Västra Götaland Gatuadress Kastetvägen 34 Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m². Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m² Område Sund västra Uddevalla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Detta

Läs mer

STENINGEHÖJDEN. Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna.

STENINGEHÖJDEN. Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Ett sätt att bo och leva Steningehöjden är en plats där man vill bo, där barnen vill leka och där man själv vill strosa

Läs mer

Västra Gatuadress Jägarevägen 6 Götaland Kommun Lidköping Storlek 7 rum (5 sovrum) / 196 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Jägarevägen 6 Götaland Kommun Lidköping Storlek 7 rum (5 sovrum) / 196 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lidköping Storlek 7 rum (5 sovrum) / 196 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En trevlig bostad med centralt läge och stor insynsskyddad trädgård med dubbelgarage.

Läs mer

Skogsgläntan. Uppsala ULTUNA TRÄDGÅRDSSTAD. 11 tomter kvm. Tillträde Första kvartalet 2019

Skogsgläntan. Uppsala ULTUNA TRÄDGÅRDSSTAD. 11 tomter kvm. Tillträde Första kvartalet 2019 Uppsala ULTUNA TRÄDGÅRDSSTAD 11 tomter 675 896 kvm Tillträde Första kvartalet 2019 Ultuna Trädgårdsstad I Ultuna Trädgårdsstad bor du mitt i naturen men ändå nära kommunikationer och service. Här kommer

Läs mer

Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran

Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran PORT NICEA NICE Ett alldeles nyinkommet lägenhetsprojekt i hamnen i Nice, endast 100 meter från kajen. Det kommer att byggas studiolägenheter

Läs mer

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Reservation för eventuella ändringar och tryckfel. 1 Välkommen till ditt Notholmen Morgonkaffe med havsutsikt? Vill du bo i ett idylliskt

Läs mer

Medborgarmöte för Centralskolans tomt, kv Neptunue, Svedala tätort, Svedala kommun

Medborgarmöte för Centralskolans tomt, kv Neptunue, Svedala tätort, Svedala kommun 2012-11-29 MINNESANTECKNINGAR Medborgarmöte för Centralskolans tomt, kv Neptunue, Svedala tätort, Svedala kommun Plats och tid: Naverlönnsalen, Kommunhuset, Svedala kl.19:00-21:00 Närvarande: Åhörare:

Läs mer

Dialog Tranbärsvägen Enkätundersökning. Där du känner dig hemma

Dialog Tranbärsvägen Enkätundersökning. Där du känner dig hemma Dialog Tranbärsvägen Enkätundersökning Om enkäten Utdelade: 21 st brev 44 st mejl = 65 st Besvarade: 12 st brev 23 st mejl = 35 st Svarsfrekvens: brev = 57 procent mejl = 52 procent totalt = 51 procent

Läs mer

Samrådshandling Enligt PBL (1997:10) Dnr Btn 2011/0694-214:S. Detaljplan för Småhus vid Mjärden

Samrådshandling Enligt PBL (1997:10) Dnr Btn 2011/0694-214:S. Detaljplan för Småhus vid Mjärden Samrådshandling Enligt PBL (1997:10) Dnr Btn 2011/0694-214:S Detaljplan för Småhus vid Mjärden omfattande del av fastigheten Norrtil 3:1 i Sigtuna stad och kommun, Stockholms län ÖVERSIKTSKARTA PLANOMRÅDE

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

Åldermannens gata 110

Åldermannens gata 110 Län Skåne Gatuadress Kommun Vellinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82 m² Område Skanör Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Alldeles invid den fantastiskt vackra

Läs mer

Samrådsmöte Södra stanstad

Samrådsmöte Södra stanstad Samrådsmöte Södra stanstad Han undrar hur parkeringarna löses för det första kvarteret med vårdcentralen. Ni skriver att ni kan lösa det men inte hur ni gör det. Vilket beslut har tagits där? detaljplanen

Läs mer

GULDMYNTSGATAN - WOODEN IT BE NICE. Smart Housing för unga - en temadag om framtidens boende

GULDMYNTSGATAN - WOODEN IT BE NICE. Smart Housing för unga - en temadag om framtidens boende GULDMYNTSGATAN - WOODEN IT BE NICE Smart Housing för unga - en temadag om framtidens boende Smart Housing för unga - en temadag om framtidens boende ALTERNATIV PUNKTHUS ALTERNATIV LAMELLHUS DETALJPLAN

Läs mer

First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se FOTO: MIKAEL PILSTRAND

First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se FOTO: MIKAEL PILSTRAND First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING FOTO: MIKAEL PILSTRAND www.bocamp.se Välkommen till Luleå och Norrbotten I Luleå möts naturen, historien, kulturen och sporten. På vintern lyser snön upp staden och

Läs mer

MARIESTAD OCH SJÖLYCKAN

MARIESTAD OCH SJÖLYCKAN BRF UTSIKTEN SJÖLYCKAN, MARIESTAD Prisvärda radhus med vy över Vänern! Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se MARIESTAD OCH SJÖLYCKAN VÄLKOMMEN TILL

Läs mer

Västra Gatuadress Helgdagsgatan 18 Götaland Kommun Göteborg Storlek 7 rum (6 sovrum) / 156 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Helgdagsgatan 18 Götaland Kommun Göteborg Storlek 7 rum (6 sovrum) / 156 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 7 rum (6 sovrum) / 156 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa är läget! Längst upp på gatan, återvändsgata, trädgården och närheten

Läs mer

Prospekt 2019: Hästhagavägen 10

Prospekt 2019: Hästhagavägen 10 HÄSTHAGAVÄGEN Ett nytt hem Nu finns det en unik möjlighet att uppföra en nybyggd villa om 206 kvm på attraktiva i Varberg. Villa Hästhaga Nyproduktion på i Varberg Fantastisk vy över Varbergs fästning

Läs mer

Samrådshandling Dnr Btn 2011/0692-214:M. Detaljplan för Småhus vid Hyacintvägen

Samrådshandling Dnr Btn 2011/0692-214:M. Detaljplan för Småhus vid Hyacintvägen Samrådshandling Dnr Btn 2011/0692-214:M Detaljplan för Småhus vid Hyacintvägen omfattande del av fastigheten Arenberga 1:279 i Märsta, Sigtuna kommun, Stockholms län Översiktskarta PLANOMRÅDE STADSBYGGNADSKONTORET

Läs mer

Gestaltningsprinciper för Hareslätt

Gestaltningsprinciper för Hareslätt Gestaltningsprinciper för Hareslätt Samrådshandling 2012-06-28 Illustration: ABAKO Radhusgata DETALJPLAN FÖR BOSTÄDER PÅ HARESLÄTT, del av Marstrand 6:7, Kungälvs kommun Området Hareslätt är beläget i

Läs mer

Trygghetsboendet Stallmästaren

Trygghetsboendet Stallmästaren Inflytt hösten 019 Trygghetsboendet Stallmästaren Är du 65 år eller äldre och vill bo tillsammans med andra seniorer som också är för pigga för äldreboende? Då är det centrala och naturnära trygghetsboendet

Läs mer

VILLA ANNEBERG. Ett klassiskt trähus som kan byggas i många utföranden.

VILLA ANNEBERG. Ett klassiskt trähus som kan byggas i många utföranden. VILLA ANNEBERG Ett klassiskt trähus som kan byggas i många utföranden. VÄLKOMMEN TILL A-HUS PÅ HUSKNUTEN! Hos oss på Husknuten i Göteborg vill vi att ni ska känna er trygga när ni gör er livs kanske största

Läs mer

Län Kalmar Typ Hyresfastighet Kommun Nybro Storlek 500 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Silversparregatan 28

Län Kalmar Typ Hyresfastighet Kommun Nybro Storlek 500 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Silversparregatan 28 Silversparregatan 28 Län Kalmar Typ Hyresfastighet Kommun Nybro Storlek 500 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Silversparregatan 28 Hyresfastighet med 8 lägenheter! Nu finns det möjlighet att värva

Läs mer

Västra Gatuadress Bratteråsbacken 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Bratteråsbacken 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här njuter man av att bo mitt i en väletablerad stadsdel med

Läs mer

Sandsbrohöjden etapp villor i bostadsrättsform med sjöutsikt

Sandsbrohöjden etapp villor i bostadsrättsform med sjöutsikt Sandsbrohöjden etapp 4 13 villor i bostadsrättsform med sjöutsikt Sandsbrohöjden Attraktivt område vid Toftasjön Växjö är i ständig tillväxt och visar en härlig framtidsoptimism. Idag bor det cirka 1,2

Läs mer

Gestaltningsprogram för Nedersta-Skarplöt. Västerhaninge. Utställningshandling 2007-08-10. Miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen

Gestaltningsprogram för Nedersta-Skarplöt. Västerhaninge. Utställningshandling 2007-08-10. Miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen Gestaltningsprogram för Nedersta-Skarplöt Västerhaninge Utställningshandling 2007-08-10 Miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen Henrik Lundberg T f Planchef Maria Borup Planarkitekt Underlag till gestaltningsprogrammet

Läs mer

Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över.

Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över. Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över. Efter en arkitekttävling där tre kontor ritade varsitt förslag vaskades en byggnad fram som innehöll de värden som både kommunens

Läs mer

TRIVSEL OCH ORDNINGSREGLER FÖR BRF MALMÖHUS 30

TRIVSEL OCH ORDNINGSREGLER FÖR BRF MALMÖHUS 30 1 TRIVSEL OCH ORDNINGSREGLER FÖR BRF MALMÖHUS 30 Bollspel på gården Bollspel är inte tillåtet inom föreningen. För allas trivsel ombedes spelarna att uppsöka närmaste fotbollsplan ex vid Lindeborgsskolan

Läs mer

52 3/2010 INTERIÖR TIMMERHUS

52 3/2010 INTERIÖR TIMMERHUS Det nya våningsplanet timras först upp under tak för att inte stockarna ska bli fuktiga av regn. Att stommen timras under tak är ett av kraven för att den ska räknas som q-märkt. 52 3/2010 Bygg ut uppåt

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Trillans väg 8

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Trillans väg 8 Län Stockholm Gatuadress Kommun Nacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Jarlaberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välskött bostad med radhuskänsla och egen ingång i fristående byggnad

Läs mer

ANTAGANDEHANDLING 2008-02-06

ANTAGANDEHANDLING 2008-02-06 HMXW ANTAGANDEHANDLING 2008-02-06 Gestaltningsprogram etapp II regler etapp II Följande generella regler gäller för gestaltning av bebyggelsen i Gävle Strand etapp II. Dessa regler ska följas, men är skrivna

Läs mer

GESTALTNINGSPROGRAM UTSTÄLLNING NORMALT PLANFÖRFARANDE. Detaljplan för Fredrikstrandsvägen (Brygga 1:3 m fl) dnr PLAN.2010.10.214

GESTALTNINGSPROGRAM UTSTÄLLNING NORMALT PLANFÖRFARANDE. Detaljplan för Fredrikstrandsvägen (Brygga 1:3 m fl) dnr PLAN.2010.10.214 GESTALTNINGSPROGRAM UTSTÄLLNING NORMALT PLANFÖRFARANDE Detaljplan för Fredrikstrandsvägen (Brygga 1:3 m fl) dnr PLAN.2010.10.214 Februari 2015 Gestaltningsprogrammets status Gestaltningsprogrammet är ett

Läs mer

Stilfullt inrett bostadshus med fristående garage på Björkvägen 2 i Östernäs, Mariehamn

Stilfullt inrett bostadshus med fristående garage på Björkvägen 2 i Östernäs, Mariehamn Stilfullt inrett bostadshus med fristående garage på Björkvägen 2 i Östernäs, Mariehamn Presentation I hörnet Björkvägen-Solstrandstigen finns detta eleganta bostadshus som med sin personliga arkitektur

Läs mer

Bungalow nära stranden i La Mata, Torrevieja

Bungalow nära stranden i La Mata, Torrevieja Bungalow nära stranden i La Mata, Torrevieja En mysig och solig lägenhet i bostadstyp bungalow på övre plan. Lägenheten består av 2 rum varav 1 sovrum, badrum, kök, vardagsrum och en stor terrass i söderläge.

Läs mer

CHANS ATT BYGGA DRÖMHUSET I POPULÄRA STÖCKSJÖ

CHANS ATT BYGGA DRÖMHUSET I POPULÄRA STÖCKSJÖ STÖCKSJÖ UMEÅ 1 2 3 4 6 7 5 8 9 10 14 11 12 13 Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/projekt CHANS ATT BYGGA DRÖMHUSET I POPULÄRA STÖCKSJÖ Välkommen till Stöcksjö en

Läs mer

OHBOY! CYKELHUSET - OHBOY! HYRESRÄTTER. 55 Lägenheter. Inflytt: december 2016 OHBOY. 4 st 1 RoK 37 st 2 RoK 13 st 3 RoK 10 st 4 RoK 1 st 5 RoK

OHBOY! CYKELHUSET - OHBOY! HYRESRÄTTER. 55 Lägenheter. Inflytt: december 2016 OHBOY. 4 st 1 RoK 37 st 2 RoK 13 st 3 RoK 10 st 4 RoK 1 st 5 RoK havet OHBOY skatepark Malmö C cykelhuset OHBOY! Ohboy! är byggt för en modern, urban livsstil. I detta grönskande hus med vackra betongytor finns smarta lösningar som gör det bilfria livet självklart.

Läs mer

Klarastaden. Perspektiv från Kungsholms strand

Klarastaden. Perspektiv från Kungsholms strand Klarastaden Perspektiv från Kungsholms strand Nytt förslag Klarastaden Stockholm växer och för att tillmötesgå befolkningstillväxten måste det byggas fler bostäder. Det mest hållbara sättet att göra detta

Läs mer

Tallboda Östra. Brf Kärntallen 3, Linköping

Tallboda Östra. Brf Kärntallen 3, Linköping Tallboda Östra Brf Kärntallen 3, Linköping Succén fortsätter på Tallboda Östra Bilden är hämtad från Kärntallen 1. Med Malmskogen som granne Tallboda Östra är en plats som tillhandahåller såväl naturens

Läs mer

Perstorps Bostäder är Perstorps kommunala bostadsbolag. Vi äger och förvaltar bostäder på åtta olika områden i Perstorp, alla av varierande storlek

Perstorps Bostäder är Perstorps kommunala bostadsbolag. Vi äger och förvaltar bostäder på åtta olika områden i Perstorp, alla av varierande storlek Boendet i centrum! Perstorps Bostäder är Perstorps kommunala bostadsbolag. Vi äger och förvaltar bostäder på åtta olika områden i Perstorp, alla av varierande storlek och karaktär. I Perstorps Bostäders

Läs mer

Magiskt. i cederträ. Text Micaela Nordberg Foto Richard Powers & Shai Gil. Vårt Nya Hus 41

Magiskt. i cederträ. Text Micaela Nordberg Foto Richard Powers & Shai Gil. Vårt Nya Hus 41 Magiskt i cederträ Med vackra vandringsstråk och branta skidbackar inpå knuten har arkitektbyrån AKB ritat ett modernt hus med fantastiskt ljusinsläpp. Som fasad har man valt cederträ - ett doftande träslag

Läs mer

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 750.000 Konstruerad (år) 1983 område (län) Tomtarea 2000 m² Stad Konstruktion område 437 m² sida 3/5 Precis ovanför den vackra Spa orten Caldas de har vi denna storslagna

Läs mer

Gruvvägen 21 A. Län Norrbotten Gatuadress Gruvvägen 21 A Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gruvvägen 21 A. Län Norrbotten Gatuadress Gruvvägen 21 A Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag gillar att lägenheten är ljus och öppen. Den har ett bra läge nära centrum och fin

Läs mer

Alsike - Dalbogatan 1l. Telefon: Org.nr:

Alsike - Dalbogatan 1l. Telefon: Org.nr: Alsike - Dalbogatan 1l 1 (8) Snabbfakta Pris 3 790 000 kr, eller bud Boarea 138 m² + biarea 6 m² (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen) Tomtarea 190 m², friköpt. Antal rum 5 varav 3-4 sovrum Byggår

Läs mer

SVÄRTINGE SKOGSBACKE. 5 vackra tomter med sjöutsikt

SVÄRTINGE SKOGSBACKE. 5 vackra tomter med sjöutsikt SVÄRTINGE SKOGSBACKE 5 vackra tomter med sjöutsikt SVÄRTINGE SKOGSBACKE. EN LANTLIG IDYLL NÄRA STAN 15 minuter från Norrköping, nära skog och sjön Glan ligger Svärtinge skogsbacke. Området erbjuder stora

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

FORNMINNESVÄGENS TRYGGHETSBOENDE Kv. Vallentuna-Mörby 1:310, Fornminnesvägen 10 A-B BOFAKTA 2014-04-16 rev. 2014-07-03

FORNMINNESVÄGENS TRYGGHETSBOENDE Kv. Vallentuna-Mörby 1:310, Fornminnesvägen 10 A-B BOFAKTA 2014-04-16 rev. 2014-07-03 Fasad mot väster PLATSEN Fornminnesvägens trygghetsboende ligger i ett lugnt beläget bostadsområde i utkanten av Vallentuna centrum, med närhet till grönska, service och kommunikationer. HUSET OCH TOMTEN

Läs mer

Välkommen hem till Gotö!

Välkommen hem till Gotö! Välkommen hem till Gotö! Byggt för var dag Bara minuters promenad från både skog och badplats bygger vi det nya bostadsområdet Gotö. Totalt handlar det om ungefär 100 hus, varav 20 under första etappen.

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Blåbergsvägen 14 Kommun Ekerö Storlek 4 rum (2 sovrum) / 76 m² Område Munsö-Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Blåbergsvägen 14 Kommun Ekerö Storlek 4 rum (2 sovrum) / 76 m² Område Munsö-Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Ekerö Storlek 4 rum (2 sovrum) / 76 m² Område Munsö-Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nu är det dags för den fina tomten med de två charmiga stockvirkeshusen

Läs mer

Bönan 4:6, Strandgården

Bönan 4:6, Strandgården PLAN- OCH GENOMFÖRANDEBESKRIVNING 2011-02-03 Antagen av BMN: 2011-03-23 Dnr: 10BMN273 Laga kraft: 2011-04-21 Handläggare: Henry Grew Bönan 4:6, Strandgården Detaljplan för bostadsändamål Gävle kommun,

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Stenövägen 27 Kommun Söderhamn Storlek 10 rum (5 sovrum) / 288 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Stenövägen 27 Kommun Söderhamn Storlek 10 rum (5 sovrum) / 288 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Söderhamn Storlek 10 rum (5 sovrum) / 288 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett gediget hus med underbar atmosfär och fin omgivning. Med båtklubben som granne

Läs mer

Bröttjärna 486. Län Dalarna Gatuadress Bröttjärna 486 Kommun Gagnef Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 105 m² Område Mockfjärd Tillträde tidigast 2013-02-01

Bröttjärna 486. Län Dalarna Gatuadress Bröttjärna 486 Kommun Gagnef Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 105 m² Område Mockfjärd Tillträde tidigast 2013-02-01 Län Dalarna Gatuadress Kommun Gagnef Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 105 m² Område Mockfjärd Tillträde tidigast 2013-02-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Äldre hus på stor tomt, belägen i fin

Läs mer

till drömhus Från dröm hemma hos

till drömhus Från dröm hemma hos Från dröm till drömhus När Linda och Christofer ärvde en tomt vid Tullingesjön söder om Stockholm visste de att de ville bygga sitt drömhus där. Men det var lättare sagt än gjort. Tomten låg visserligen

Läs mer

Lokalen ligger på våning 8 med en fantastisk utsikt mot Hammarby sjö. Mycket ljus med skön industrikänsla. Adress Lumaparksvägen 7

Lokalen ligger på våning 8 med en fantastisk utsikt mot Hammarby sjö. Mycket ljus med skön industrikänsla. Adress Lumaparksvägen 7 Lokalen ligger på våning 8 med en fantastisk utsikt mot Hammarby sjö. Mycket ljus med skön industrikänsla. Typ Kontor Storlek 1132 kvm Adress Lumaparksvägen 7 Område Hammarby Sjöstad Lokalbeskrivning Den

Läs mer

Län Jämtland Gatuadress Dragonvägen 7 Kommun Östersund Storlek 6 rum (4 sovrum) / 138 m² Område Brunflo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jämtland Gatuadress Dragonvägen 7 Kommun Östersund Storlek 6 rum (4 sovrum) / 138 m² Område Brunflo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Östersund Storlek 6 rum (4 sovrum) / 138 m² Område Brunflo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett lättskött och väldigt praktiskt hus där jag bott i över 15 år.

Läs mer

LÄGE VILLA STRANDVIK

LÄGE VILLA STRANDVIK VILLA STRANDVIK Villa Strandvik uppfördes 1912 som privatbostad och anses av många vara en av Stockholmsområdets vackraste byggnader. Beställare och uppförare av den exklusiva villan i jugendstil var ingenjör

Läs mer

Helrenoverat BOSTADSHUS i 1 ¾ plan med källare på Valborgsvägen 9 Söderby, Lemland

Helrenoverat BOSTADSHUS i 1 ¾ plan med källare på Valborgsvägen 9 Söderby, Lemland Helrenoverat BOSTADSHUS i 1 ¾ plan med källare på Valborgsvägen 9 Söderby, Lemland Presentation Moderniserat och helrenoverat bostadshus med något av Villa Villekullakänsla, tillhörande dubbelgarage och

Läs mer

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 525.000 Konstruerad (år) 2002 område (län) Lagos Tomtarea 320 Stad Meia Praia Konstruktion område 280 sida 3/5 En underbar och rymlig hörn villa på den breda stranden

Läs mer

Känn dig som. hemma. på Östra Lugnet

Känn dig som. hemma. på Östra Lugnet Känn dig som hemma på Östra Lugnet Välplanerade bostäder och Gott om gång- och cykelstråk genom området. lummig småstadskänsla Härliga lek- och mötesplatser för hela familjen. Nu finns drömboendet inom

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5

Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5 Fredsgatan 5 Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5 Charmig villa med stor tomt! Charmig 40-tals villa på

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindängsvägen 19

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindängsvägen 19 Län Örebro Gatuadress Kommun Askersund Storlek 6 rum (3 sovrum) / 79 m² Område Zinkgruvan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 19 Huset på ligger i ett alldeles sagolikt

Läs mer

Granskningshandling. 2015-02-09

Granskningshandling. 2015-02-09 1 Granskningshandling. 2015-02-09 Detaljplan för del av Siretorp 9:9 och 9:24 m.fl. Sölvesborgs kommun, Blekinge län PLANBESKRIVNING Handlingar Grundkarta Fastighetsförteckning Plankarta med planbestämmelser

Läs mer

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24 Län Dalarna Gatuadress Kommun Hedemora Storlek 9 rum (5 sovrum) / 280 m² Område Hedemora Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymlig villa med stilfullt rustade ytskikt, högt i tak och vacker utsikt.

Läs mer

- VÄ L K O M M E N H E M - Dragspelslunden E T T N Y T T B O S TA D S O M R Å D E I Ä LV D A L E N

- VÄ L K O M M E N H E M - Dragspelslunden E T T N Y T T B O S TA D S O M R Å D E I Ä LV D A L E N - VÄ L K O M M E N H E M - Dragspelslunden E T T N Y T T B O S TA D S O M R Å D E I Ä LV D A L E N - ÄLVDALENS KOMMUN - Fjällen, bergen, skogen, älven tillsammans skapar de oslagbara vyer, spännande äventyr

Läs mer

Stora Timrarö. Etapp 1 är nu inflyttningsklart med två nyckelfärdiga hus och det är fler spännande skärgårdshus under produktion.

Stora Timrarö. Etapp 1 är nu inflyttningsklart med två nyckelfärdiga hus och det är fler spännande skärgårdshus under produktion. Stora Timrarö Välkommen ut till den vackra skärgårdsön Stora Timrarö i Stockholms norra skärgård, endast en timme bort från centrala Stockholm. Här erbjuds ett unikt skärgårdsboende med fantastisk natur

Läs mer

Basfakta. w Egna entréer. w Dagvatten. w Brandvarnare. w Värme. w Postbox. w Individuell mätning av varm- och kallvatten.

Basfakta. w Egna entréer. w Dagvatten. w Brandvarnare. w Värme. w Postbox. w Individuell mätning av varm- och kallvatten. Basfakta Kvarteret Holmen etapp 2 består av 20 lägenheter med följande fördelning: Antal Antal Balkong/ Antal lgh rok Storlek Plan Månadshyra uteplats Hustyp badrum 4 st 3 rok 70 kvm Markplan 8 896 uteplats

Läs mer

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Sjöodjuret 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Bo vid vattnet nästa sommar Kajstaden är ett av Västerås mest attraktiva områden. Det är knappt att man behöver fråga sig varför. Med ingredienser

Läs mer

Björkliden 1B Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 67 m² Område Kärrdalen Tillträde tidigast

Björkliden 1B Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 67 m² Område Kärrdalen Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 67 m² Område Kärrdalen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset ligger på en bra och upphöjd tomt med fin utsikt i ett

Läs mer

PLANERA FÖR BOSTÄDER PLANERING AV STAD & LAND. Kontraproduktiva utredningsförslag. Bostadsbehov. Socialt blandat boende Service i samverkan

PLANERA FÖR BOSTÄDER PLANERING AV STAD & LAND. Kontraproduktiva utredningsförslag. Bostadsbehov. Socialt blandat boende Service i samverkan Nr. 1 2013 PLANERING AV STAD & LAND Finansiell omtanke PLANERA FÖR BOSTÄDER Bostadsbehov Kontraproduktiva utredningsförslag Socialt blandat boende Service i samverkan Linking social capital, Praktisera

Läs mer

Tomter för bostadshus i Kyrkviken, Eckerö

Tomter för bostadshus i Kyrkviken, Eckerö Tomter för bostadshus i Kyrkviken, Eckerö Drömmer du om ett hus på landet och samtidigt vill ha nära till grannar och service? Nu säljs fina tomter på ett nyplanerat område vid Kyrkviken i Eckerö. Området

Läs mer

Län Örebro Gatuadress Kommun Hallsberg Storlek 4.0 rum (2 sovrum) / 115 m² Område. Tillträde tidigast. Norra Pålsboda. Enligt överenskommelse

Län Örebro Gatuadress Kommun Hallsberg Storlek 4.0 rum (2 sovrum) / 115 m² Område. Tillträde tidigast. Norra Pålsboda. Enligt överenskommelse Län Örebro Gatuadress Kommun Hallsberg Storlek 4.0 rum (2 sovrum) / 115 m² Område Norra Pålsboda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Fastigheten består

Läs mer

SMEAKALLES ÄNG. 50 naturskönt och vackert belägna tomter i Tvååker

SMEAKALLES ÄNG. 50 naturskönt och vackert belägna tomter i Tvååker SMEAKALLES ÄNG 50 naturskönt och vackert belägna tomter i Tvååker SKÖNA TVÅÅKER. EN LANTLIG IDYLL NÄRA STAN Bland Hallands bokskogar och nära Kattegatts böljor ligger Tvååker och Smeakalles Äng. Området

Läs mer

Välkommen till Brf Tomteberget, Lerum

Välkommen till Brf Tomteberget, Lerum Välkommen till Brf Tomteberget, Lerum Nyproduktion bostadsrätter På populära Tomteberget i Lerum kommer att uppföras ett nytt bostadsprojekt. Totalt byggs tre stadsvillor med 33 bostadsrättslägenheter

Läs mer

HALLANDSVÄGEN 14. Hallandsvägen 14, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

HALLANDSVÄGEN 14. Hallandsvägen 14, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. HALLANDSVÄGEN 14 Beskrivning Ståtligt och inventiöst anno 1941 Välkommen till denna ståtliga och inventiösa malenvilla som vårdats väl sedan byggåret 1941 med de karaktärsgivande detaljerna väl bevarade.

Läs mer