Aastra Solidus ecare Multimediekontaktcenter.» När du tar dina affärer på allvar

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Aastra Solidus ecare Multimediekontaktcenter.» När du tar dina affärer på allvar"

Transkript

1 Aastra Solidus ecare Multimediekontaktcenter» När du tar dina affärer på allvar

2 Det finns bara en multimediekontaktcenterlösning som konsekvent ger mycket goda resultat Aastra Solidus ecare.

3 Varför Solidus ecare? Vad kan ett kontaktcenter göra för dina kundrelationer? Det sägs att man aldrig får en andra chans att göra ett bra första intryck. Eftersom de flesta kunder identifierar den person som besvarar deras samtal med det företag de vill komma i kontakt med är detta första intryck av avgörande betydelse för kundens uppfattning av företaget. Besvarades samtalet snabbt och vänligt av en välinformerad person, eller fick kunden vänta? Om så var fallet, blev han eller hon positivt överraskad av att få specialerbjudanden under väntetiden, eller lämnades kunden bara att vänta under lång tid? Kopplades han eller hon till den handläggare som behandlade ärendet förra gången, eller fick kunden förklara allt ännu en gång för en ny person? Med ett avancerat kontaktcenter kan varje enskild person få en specialbehandling som han eller hon inte kan undgå att bli imponerad av. Hur kan Aastra Solidus ecare ge dig konkurrensfördelar? Solidus ecare är inte bara ett kontaktcenter, utan också en prisbelönt IP-lösning som möjliggör multimodal kommunikation och kan integreras med dina växellösningar. Det är det enda kontaktcenter som dina kunder kan skicka en SMS-förfrågan till och få svar via e-post. De känns omedelbart igen av administrationsprogrammen och kopplas snabbt till den handläggare som har de bästa förutsättningarna att svara på frågan. Det spelar ingen roll var handläggaren finns. Eftersom samtalet kan kopplas till mobiltelefoner och IP-klienter kan handläggarna arbeta var de vill, och, om så behövs, endast under perioder med hög belastning. Det enda kunderna kommer att märka är att de alltid får utmärkt service när de ringer. Hur kan ett kontaktcenter vara bra för affärerna? En lojal kund är ett företags värdefullaste tillgång. Det har statistiskt bevisats upprepade gånger att det kostar mindre att hålla en befintlig kund nöjd än att skaffa en ny. Det har också statistiskt bevisats att 80 procent av alla konsumenter betraktar kontaktcenter som företagets ansikte utåt, och att 68 procent av alla kundavhopp beror på att kunderna känner att de inte har behandlats tillräckligt väl. Om du minskar kundavhoppen med fem procent kan du öka vinsten med procent. Solidus ecare är verktyget du behöver för att stärka kundrelationerna och förbättra dina affärsresultat. 68 Procent av alla kundavhopp beror på att kunderna känner att de inte har behandlats tillräckligt väl. (TARP)

4 Solidus ecare ett kontaktcenter i flera moduler Detta är fördelarna med Solidus ecare Solidus ecare, som bygger vidare på den prisbelönta originalversionen, är flexiblare och mer skalbar och öppen i förhållande till olika standarder än någonsin tidigare. Den har också hög tillgänglighet, så att företagen kan arbeta med ett minimum av avbrott. Både säkerheten och redundansen har förbättrats, och detta gäller också administrationsprogrammen. Oöverträffad tillgänglighet Solidus ecare är den enda kontaktcenterlösning där agenterna kan vara mobila samtidigt som de har tillgång till de resurser och det stöd de behöver. Den gör att handläggarna kan arbeta mer flexibelt och att kunderna kan kommunicera mer dynamiskt, oavsett var i världen de befinner sig och vilken slags enhet de använder. Ett samtal kan besvaras via e-post, SMS, chatt, fax, video eller med ett telefonsamtal, och vice versa. I Solidus ecare finns stöd för handläggare med samtal i timmen, dygnet runt. Det finns en buffertfunktion som ger säkerhet och redundans också vid oförutsedda händelser, vilket gör Solidus ecare till en idealisk kontaktcenterlösning för virtuell användning och fjärranvändning. Unik kunskapsbaserad dirigering Solidus ecare är ett helt IP-baserat kontaktcenter som ger tillgång till intelligent dirigering av all inkommande kommunikation mellan platser, organisationer och företagsfunktioner. Denna avancerade kunskapsbaserade dirigering är helt överlägsen konkurrenternas eftersom samtalen alltid förmedlas till rätt handläggare oavsett tid, plats och kommunikationsmedel.

5 Ett Solidus ecare -system kan också delas upp för hantering av flera individuella kontaktcenterfunktioner eller användargrupper. Detta är användbart för organisationer med olika kontaktcenter för olika avdelningar, sektioner eller till och med företag. Genom att man konfigurerar och administrerar kontaktcentret som ett system (trots att det innehåller flera stycken) kan det anpassas till olika lojalitetsstrategier och kundvårdsprogram. Avancerade administrationsprogram Solidus ecare erbjuder administrationsprogram som ger kortfattad, användbar och effektiv information. Förbättringar har gjorts av Desktop Manager (exempelvis av det grafiska användargränssnittet), Report Manager och Information Manager samt av programmen för kampanj och skripthantering. På så sätt blir det enklare att konfigurera kontaktcentret och att visa dess prestanda i realtid. Det är enkelt att hantera frågor och att skapa rapporter om aktivitet och prestanda i kontaktcentret. I Solidus ecare ingår funktionen Interactive Voice Response (IVR), som ger bättre stöd under samtalet och gör det möjligt för handläggaren att spara tid och arbeta effektivt. After Agent Handling ger ökad effektivitet och förbättrad kundservice. Den mer flexibla handläggaradministrationen gör att resurserna enkelt kan anpassas efter ändrade affärsstrategier eller tillfälliga behov i verksamheten. Utmärkt integrering Aastra är den enda leverantör av telefonilösningar som, för mobila användare, tillhandahåller fullständig funktionstransparens gentemot företagsväxeln. Detta gör att det blir mycket mer kostnadseffektivt att ha flera eller utspridda kontaktcenter. De blir också enklare att driva och underhålla. Den öppna arkitekturen gör att Solidus ecare enkelt kan integreras med dina befintliga affärsprocesser, till exempel CRM-applikationer. Programpaketet är i själva verket utformat för att skydda tidigare investeringar genom enkel integrering i telefoniinfrastrukturen och utveckling i takt med dina affärsbehov. Mervärden för kunden Solidus ecare är den enda kontaktcenterlösning där handläggarna kan vara helt mobila samtidigt som de har tillgång till den företagsinformation de behöver. Med fullständig konvergens mellan fasta och mobila samtal, mellan röst och datakommunikation och mellan privata och publika nät blir tillgängligheten den bästa möjliga. Genom anpassad användning av kontaktcenter på många olika områden kan kunderna få individuella erbjudanden om tjänster som är till nytta för dem och stärker deras lojalitet. Med Solidus ecare får handläggarna bästa möjliga stöd för att alltid kunna ge kunderna bästa möjliga service. När liknande produkter eller tjänster erbjuds till liknande priser av andra leverantörer varför ska kunden då välja dina? För att du behandlar kunden bättre.

6 Ett möjligt scenario Nyckeln till framgång för en resebyrå: effektiv dirigering till handläggare Hur fördelar vi resurserna och gör kunderna nöjda? På en resebyrå märkte man att resurserna inte användes effektivt. Trots att man kunde få stöd från ett antal fjärrhandläggare när man så behövde fungerade systemet helt enkelt inte tillräckligt bra. Vid plötsliga arbetstoppar tog det för lång tid att få extra resurser, och kunderna blev missnöjda med de långa kötiderna. Dessutom upplevde kunderna ofta när de kom fram att de inte fick den service de hade förväntat sig, delvis därför att de varje gång fick förklara sitt ärende för en ny handläggare. Solidus ecare som fjärrkontaktcenter Resebyrån behövde en teknisk lösning som gav handläggarna tillgång till avancerade kundstödsverktyg oberoende av var de befann sig. Man valde Solidus ecare, som var det enda kontaktcenter som klarade alla krav. Med Solidus ecare kände man sig på resebyrån säker på att kunna ge service dygnet runt med minimala avbrott, tack vare den ökade säkerheten och redundansen i systemet. Man visste också att alla kundfrågor skulle kunna besvaras direkt och oberoende av kommunikationsmedel telefon, mobiltelefon, SMS, e-post, chatt, fax eller video. Fördelarna med en framgångsrik lösning Så snart Solidus ecare hade installerats var det lätt att se fördelarna. Först och främst upplevde kunderna att de fick särskild uppmärksamhet oavsett när de valde att kontakta resebyrån och oavsett hur små frågor de hade. Dessutom fick fjärrhandläggarna tillgång till all företagsinformation, presenterad på ett lättfattligt och lättanvänt sätt. De kunde arbeta effektivare tack vare det starka stöd de fick, och uppskattade de positiva reaktionerna från kunderna. Ledningen uppskattade de lättanvända gränssnitten, realtidsrapporteringen och möjligheten att enkelt göra ändringar i systemet vid förändrade behov. Eftersom man kunde arbeta effektivare och minska kostnaderna ökade lönsamheten starkt. Företagets nästa steg blev att skapa individuella erbjudanden, vilket visade sig vara ännu en framgångsrik åtgärd, som möjliggjordes tack vare Solidus ecare. Solidus ecare -kontaktcentret är särskilt anpassat för att skapa och upprätthålla direktkontakter.

7 Allmännyttan: betydelsen av tillgänglighet Hur når man en hel befolkning med ett enda samtal? I alla offentliga förvaltningar i alla länder har man servicecentraler vars uppgift är att hjälpa medborgarna och hålla dem informerade. Detta är särskilt viktigt i krissituationer. Hur konsoliderar då den offentliga förvaltningen dessa centraler för att säkerställa kontrollen och kostnadseffektiviteten? Faktum är att det i många länder fortfarande saknas rutiner för hantering av nödsituationer på nationell nivå. Exempelvis framstår möjligheten att varna medborgarna för hotande naturkatastrofer som en viktig fråga i en tid av oförutsägbara klimatförändringar. Solidus ecare : ett kontaktcenter för många grupper Solidus ecare är den enda lösning som gör det möjligt att konsolidera många kontaktcenter till ett och samma enhetliga system. Samtidigt behåller varje sektor sitt oberoende. Faktum är att varje Solidus ecare -system har kapacitet för att ge stöd åt flera användargrupper i ett och samma system, med smidig integrering av alla program och processer så att de ger stöd åt varandra. Detta är en perfekt lösning för en offentlig förvaltning som behöver en gemensam plattform för att hålla kontakt med medborgarna vid en nödsituation. Solidus ecare är också det enda kontaktcenter som möjliggör kommunikation på det sätt som bäst passar varje enskild medborgare. Om det inte finns någon elektricitet kan medborgarna till exempel ändå skicka textmeddelanden och ringa med sina mobiltelefoner. Fördelarna med att vara tillgänglig Solidus ecare erbjuder unika fördelar som ett medel för masskommunikation. Medborgarna får professionell och personlig service när de behöver den. Eftersom alla i samhället har tillgång till samma information och får samma stöd kan relationen mellan myndigheter och medborgare bygga på ömsesidig tillit och respekt. Handläggarna har tillgång till de informationsdatabaser de behöver för att ge professionell service vid alla tidpunkter och på valfritt sätt. Tack vare automatisk nummeridentifiering (ANI) kan frågor förmedlas till den lämpligaste handläggaren på kortast möjliga tid. När flera olika system ersätts med ett och samma konsoliderade system förenklas naturligtvis också resurshanteringen. Tack vare den smidiga integreringen av avancerade tillämpningar och systemets flexibilitet kan resurserna enkelt anpassas efter föränderliga aktiviteter och behov. Därför minskar Solidus ecare kostnaderna och ökar effektiviteten i hela verksamheten. Att leverera anpassade tjänster och samtidigt ge alla åtkomst via en gemensam plattform skulle innebära en motsättning om det inte vore för Solidus ecare.

8 Aastra Technologies Limited är ett ledande globalt företag inom företagskommunikation som har sitt huvudkontor i Concord, Ontario i Kanada. Företaget utvecklar och levererar innovativa, integrerade lösningar som täcker kommunikationsbehoven vid små och stora företag runtom i världen. Med hjälp av Aastras lösningar kan företag kommunicera och samarbeta på ett mer effektivt sätt och vi erbjuder våra kunder en full uppsättning traditionella och IP-baserade kommunikationsnätverksprodukter med öppna standarder, däribland telefoner, system och applikationer. Om du vill veta mer om Aastra kan du besöka vår webbplats på Aastra är ett registrerat varumärke som tillhör Aastra Technologies Limited. Subject to alterations without notice. Produced in Sweden on Eco-labeled paper XGS ComPrint Aastra Telecom Sweden AB Box SE Stockholm, Sweden SV/LZT RE Aastra Telecom Sweden AB, 2008

Aastra Solidus ecare multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst

Aastra Solidus ecare multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst Aastra Solidus ecare multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst Multimediekontaktcenter kundservice när den är som bäst Aastra Solidus ecare I dagens hårda konkurrens är det oerhört viktigt

Läs mer

Gränslös kommunikation

Gränslös kommunikation Ericsson enterprise multimedia server Gränslös kommunikation Den nya generationen multimedielösningar för företagskommunikation Kunnig personal och högeffektiva arbetssätt är viktiga faktorer om ett företag

Läs mer

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse PureConnect Förenkla och säkerställ kvaliteten i kundrelationerna Vi valde PureConnect för dess enkla allt-i-ett-arkitektur Vi ville inte längre

Läs mer

IP Communications Platform

IP Communications Platform IP Communications Platform Löftet om konvergens har uppfyllts Kommunikation är viktigt för företag, men utförs i slutändan på en personlig nivå vid arbetsplatsen. Om du överväger en ny kommunikationslösning

Läs mer

Aastra MX-ONE» Maximera er företagskommunikation

Aastra MX-ONE» Maximera er företagskommunikation Aastra MX-ONE» Maximera er företagskommunikation Det hela handlar om att sätta dig i centrum för kommunikationen NU SÄTTS du I KOMMUNIKATIONENS CENTRUM Du behöver snabbt och effektivt sätta dig i kontakt

Läs mer

Aastra CMG Applikationssvit Ger företaget nya vägar att kommunicera

Aastra CMG Applikationssvit Ger företaget nya vägar att kommunicera Aastra CMG Applikationssvit Ger företaget nya vägar att kommunicera Varje kontakt är en möjlighet till ett bra bemötande Aastra Contact Management säljs världen över. Över 3 000 kunder och fler än tre

Läs mer

Aastra 700 Komplett kommunikation i en effektiv förpackning

Aastra 700 Komplett kommunikation i en effektiv förpackning Aastra 700 Komplett kommunikation i en effektiv förpackning UC och mobilitet i en effektiv förpackning Aastra 700 är det bästa sättet att dra nytta av den produktivitet, effektivitet och oöverträffade

Läs mer

Leverera nästa generations kundupplevelser i molnet. PureCloud

Leverera nästa generations kundupplevelser i molnet. PureCloud Leverera nästa generations kundupplevelser i molnet PureCloud Ge kunderna de upplevelser de vill ha även när deras förväntningar förändras Rätt plattform för kundengagemang hjälper er att uppfylla kundernas

Läs mer

Kundcenter i kommuner & myndigheter - Ett center för alla kommunikationskanaler. Anders Kasberg

Kundcenter i kommuner & myndigheter - Ett center för alla kommunikationskanaler. Anders Kasberg Kundcenter i kommuner & myndigheter - Ett center för alla kommunikationskanaler Anders Kasberg Jag Områdesansvarig kontaktcenter och Solidus ecare - Aastra Telecom Sweden Bakgrund Ericsson & Aastra, Teleadress

Läs mer

connect Kommunikation i molnet... Intelecom Sweden AB Gustavslundsvägen 139, S-167 51 Bromma Tel: 08 4000 4000

connect Kommunikation i molnet... Intelecom Sweden AB Gustavslundsvägen 139, S-167 51 Bromma Tel: 08 4000 4000 connect Kommunikation i molnet... Intelecom Sweden AB Gustavslundsvägen 139, S-167 51 Bromma Tel: 08 4000 4000 connect Intelecom levererar avancerade, molnbaserade kontaktcenteroch växellösningar. Flexibla,

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR KRITISK INFRASTRUKTUR

SÄKERHETSLÖSNINGAR KRITISK INFRASTRUKTUR SÄKERHETSLÖSNINGAR KRITISK INFRASTRUKTUR Som verksam inom segmentet för kritisk infrastruktur ställs du dagligen inför utmaningen att säkra några av vårt samhällets viktigaste och mest värdefulla resurser.

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET

SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET Tjänstefiering av säkerhet är ett kostnadseffektivt alternativ med lägre risk för dig som strävar efter att din kärnverksamhet ska kunna bedrivas utan driftstörningar.

Läs mer

Servicios Profesionales de Mitel Contact Center

Servicios Profesionales de Mitel Contact Center Servicios Profesionales de Mitel Contact Center Börja din resa modernisera, skalanpassa och uppnå affärsresultat på en helt ny nivå Rigoröst ramverk för flexibel leverans Upptäckt Företags- och teknikutvärdering,

Läs mer

Den goda kundtjänsten

Den goda kundtjänsten Den goda kundtjänsten Det stör svenskarna mest vid kontakt med kundtjänsten 2013 En internationell undersökning om konsumenters attityder till kundtjänsten Interactive Intelligence www.inin.com/se Innehållsförteckning

Läs mer

Effektiv och smidig kommunikation

Effektiv och smidig kommunikation Effektiv och smidig kommunikation TAL TEXT VIDEO TAL TEXT VIDEO Ökad tillgänglighet, förbättrad kundservice och effek tivare försäljning. Med våra unika kommunikationslösningar är det möjligt. Vi har en

Läs mer

Effektiv och smidig vårdkontakt

Effektiv och smidig vårdkontakt Effektiv och smidig vårdkontakt TAL TEXT VIDEO TAL TEXT VIDEO Digitaliseringen av vården är på framfart. Från och med 2016 erbjuder den moderna sjukvården valfrihet inte bara för vem du besöker, utan också

Läs mer

Checklista för kunders upplevelse av kontaktcenter

Checklista för kunders upplevelse av kontaktcenter Checklista för kunders upplevelse av kontaktcenter Innan ni börjar förbättra ert kontaktcenter behöver ni sätta upp tydliga mål. Det finns nyckeltal att förbättra och det går att maximera effektiviteten,

Läs mer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer 2 Praesideo högtalar- och utrymningslarmssystem från Bosch Hålla allmänheten informerad och skyddad Med fler

Läs mer

Aastra MX-ONE Den öppna vägen till UC och mobilitet

Aastra MX-ONE Den öppna vägen till UC och mobilitet Aastra MX-ONE Den öppna vägen till UC och mobilitet Vi river hindren MX-ONE har en unik historik att tillhandahålla investeringsskydd till en imponerande installerad bas som omfattar 55 000 kunder i över

Läs mer

Dialogue Technologies Effektiv kundtjänst

Dialogue Technologies Effektiv kundtjänst Dialogue Technologies Effektiv kundtjänst Oktober, 2004 Dialogue Technologies AB Skalholtsgatan 10 B 164 40 Kista Kunder uppsöker leverantörer med olika frågor och önskemål Jag skulle vilja ha? Hur får

Läs mer

HUR MAN LYCKAS MED BYOD

HUR MAN LYCKAS MED BYOD HUR MAN LYCKAS MED BYOD WHITE PAPER Innehållsförteckning Inledning... 3 BYOD Checklista... 4 1. Val av system... 4 2. Installation och konfiguration... 5 3. Prestanda... 5 4. Valfrihet ökar upplevelsen...

Läs mer

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice Del 1 Service börjar med relationer Förstklassig kundservice börjar med goda relationer. Här är nio sätt att stärka kundrelationer

Läs mer

GURUSOFT EOS ENERGIOPTIMERING INDUSTRI, INFRASTRUKTUR, FASTIGHET

GURUSOFT EOS ENERGIOPTIMERING INDUSTRI, INFRASTRUKTUR, FASTIGHET GURUSOFT EOS ENERGIOPTIMERING INDUSTRI, INFRASTRUKTUR, FASTIGHET PRODUKTÖVERSIKT Produkt EOS Scada2Report Varningssystem Geodata Funktionsområde Energiuppföljningssystem - Innehåller all grundläggande

Läs mer

SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG. Protection Service for Business

SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG. Protection Service for Business SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG Protection Service for Business DET ÄR EN MOBIL VÄRLD Wifi Fotgängare Idag använder vi fler enheter med fler anslutningar än någonsin tidigare. Att då kunna välja var

Läs mer

Phonera Växel. Framtidens växel redan idag INTRODUKTION

Phonera Växel. Framtidens växel redan idag INTRODUKTION Phonera Växel Framtidens växel redan idag INTRODUKTION Phonera Växel - en komplett telefonilösning för alla former av företag, stora som små. Phonera Växel erbjuder alla tänkbara funktioner som krävs,

Läs mer

Digitalt Vårdmöte. Effektiv och smidig kommunikation, komplett med tal, text och video.

Digitalt Vårdmöte. Effektiv och smidig kommunikation, komplett med tal, text och video. Digitalt Vårdmöte Effektiv och smidig kommunikation, komplett med tal, text och video. VårdX3, en komplett digital tjänst med tal, text och video Med modern teknik kan patienten idag få professionell vård

Läs mer

GRÄNSLÖS TELEFONI. Smarta lösningar för företag från Bahnhof

GRÄNSLÖS TELEFONI. Smarta lösningar för företag från Bahnhof GRÄNSLÖS TELEFONI Smarta lösningar för företag från Bahnhof GRÄNSLÖSA VÄXELSYSTEM Enkelt att använda, enkelt att växa med Grundväxel Vi erbjuder företag en telefonilösning från 2 upp till tusentals anknytningar.

Läs mer

Licencia NetEx. En telefonitjänst i molnet

Licencia NetEx. En telefonitjänst i molnet Licencia Netx n telefonitjänst i molnet Licencia Netx är en komplett virtuell telefonilösning som möter de krav som fast-, mobiloch IP-ansluten röstkommunikation ställer på en modern kommunikationsplattform.

Läs mer

Sentrion intelligent säkerhet

Sentrion intelligent säkerhet Sentrion intelligent säkerhet www www IP-kamera Mobilgränssnitt Internet Befintligt nätverk SIOM Dörr-/larmnod Sentrion Centralenhet www Dörr-/larmnod SIOM Larm Sentrion marknadens mest intelligenta säkerhetssystem

Läs mer

30 år av erfarenhet och branschexperts

30 år av erfarenhet och branschexperts 30 år av erfarenhet och branschexperts Integrerad Säkerhet Integrerad Säkerhet Varför överordnat system Användarvänlighet Kvalitet Trygghet Kostnadseffektivitet Varför ett överordnat system? Med stora

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

a White Paper by Idea2Innovation Framtidens arbetssätt.

a White Paper by Idea2Innovation Framtidens arbetssätt. a White Paper by Idea2Innovation Framtidens arbetssätt. Det är tveklöst så att arbetslivet så som vi känner till det genomgår en snabb förändring. Även om det sker olika snabbt i olika branscher, så genomsyrar

Läs mer

Avaya IP Office. Allt-i-ett-lösningen för företag som vill växa. www.westcon.se

Avaya IP Office. Allt-i-ett-lösningen för företag som vill växa. www.westcon.se Avaya IP Office Allt-i-ett-lösningen för företag som vill växa. www.westcon.se Avaya IP Office Förenkla och effektivisera Förenkla Din kommunikation, minska Dina kostnader, effektivisera Din meddelandehantering,

Läs mer

QUICK 42. Den optimala lösningen för kosmetiska och strukturella reparationer

QUICK 42. Den optimala lösningen för kosmetiska och strukturella reparationer SE E QUICK 42 Den optimala lösningen för kosmetiska och strukturella reparationer f Ö R L E D A N D E V E R S T Ä D E R Effektiva lösningar för ledande verkstäder Innovativa och värdehöjande lösningar

Läs mer

Aastra MX-ONE Den öppna vägen till UC och mobilitet

Aastra MX-ONE Den öppna vägen till UC och mobilitet Aastra MX-ONE Den öppna vägen till UC och mobilitet Vi river hindren MX-ONE har en unik historik att tillhandahålla investeringsskydd till en imponerande installerad bas som omfattar 55 000 kunder i över

Läs mer

BusinessPhone kommunikationssystem För enkel kommunikation

BusinessPhone kommunikationssystem För enkel kommunikation BusinessPhone BusinessPhone kommunikationssystem För enkel kommunikation För små till medelstora företag 2 Bygger på förenklad kommunikation för dynamiska företag. Små och medelstora företag är ofta lika

Läs mer

Medvetet företagande i en digitaliserad tid

Medvetet företagande i en digitaliserad tid Medvetet företagande i en digitaliserad tid Förord Vi lever i en spännande och föränderlig tid där digitaliseringen ger oss möjligheter vi tidigare bara kunde drömma om. Modern teknik och smarta tjänster

Läs mer

Bonnier Conference Center 14 november

Bonnier Conference Center 14 november Bonnier Conference Center 14 november Rundabordssamtal Välj bland nio ämnen! Utvärderingen efter vårens Nolldistans gav ett hundraprocentigt stöd för återkommande rundabordssamtal. Succén är nu tillbaka!

Läs mer

Gör alla tillfällen framgångsrika genom att leverera nästa generations kundupplevelser. PureEngage

Gör alla tillfällen framgångsrika genom att leverera nästa generations kundupplevelser. PureEngage Gör alla tillfällen framgångsrika genom att leverera nästa generations kundupplevelser PureEngage Leverera de differentierade och personliga upplevelser dina kunder förväntar sig Tekniken från Genesys

Läs mer

En telefon. En lösning. Ett smartare sätt att arbeta. Telenor One

En telefon. En lösning. Ett smartare sätt att arbeta. Telenor One En telefon. En lösning. Ett smartare sätt att arbeta. Telenor One TA12027_Telenor One_utan_pris.indd 1 08-07-15 14.50.39 Jag kan aldrig tänka mig en traditionell växel igen. Fördelarna med att vara trådlös

Läs mer

e-förslag System för ökad medborgardialog

e-förslag System för ökad medborgardialog System för ökad medborgardialog Få medborgarna delaktiga och engagerade i den lokala samhällsutvecklingen Vårt system för ökar medborgardialogen och gör medborgarna delaktiga och engagerade i den lokala

Läs mer

Telenor One alla växelfunktioner i mobilen.

Telenor One alla växelfunktioner i mobilen. Telenor One alla växelfunktioner i mobilen. Fullt ös, vettu! Telenor One. Låter medarbetarna vara där de gör mest nytta. 2 3 En mobil växel för ökad tillgänglighet och service. Vi lever i en allt mer mobil

Läs mer

Konsten att förenkla avancerad kommunikation

Konsten att förenkla avancerad kommunikation Konsten att förenkla avancerad kommunikation Stay in touch TetraFlex är så flexibelt att det kan användas i varje kombination av inom- och utomhusenheter på såväl enskilda platser som i konfigurationer

Läs mer

Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare

Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare Produktbroschyr Hiab Multilift XR ger dig ett enastående utförande Maximera din mångsidighet Montering av Hiab Multilift XR lätta lastväxlare på vilken lastbil

Läs mer

Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional.

Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional. Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional. 2 Effektivitet genom anpassning Idealiska lösningar för din framgång För att garantera omedelbart svar på hjälpanrop, snabb service och sammanhängande

Läs mer

FREETRAILER FÅR AFFÄRERNA ATT RULLA

FREETRAILER FÅR AFFÄRERNA ATT RULLA En av våra servicebilar FREETRAILER FÅR AFFÄRERNA ATT RULLA HISTORIA Freetrailer grundades i Danmark 2003 och kom till Sverige 2008. Bakom den rullande succén står ett par danska herrar med grundtanken

Läs mer

Den goda kundtjänsten

Den goda kundtjänsten Den goda kundtjänsten Kanalerna som svenskarna föredrar till kundtjänsten 2013 En internationell undersökning om konsumenters attityder till kundtjänsten Interactive Intelligence www.inin.com/se Innehållsförteckning

Läs mer

presenterar KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

presenterar KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS presenterar KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 Verksamhetsutveckling och hur det påverkar IT-arbetet ANPASSNINGS- FÖRMÅGA Arbeta snabbt, vara följsam och flexibel 66 % av företagarna prioriterar

Läs mer

SÄKERHET FLIR THERMAL FENCE. Detekterar. Verifierar. Reagerar. Omedelbart.

SÄKERHET FLIR THERMAL FENCE. Detekterar. Verifierar. Reagerar. Omedelbart. SÄKERHET FLIR THERMAL FENCE Detekterar. Verifierar. Reagerar. Omedelbart. THE FLIR THERMAL FENCE Fullt integrerat varningssystem för omedelbar detektering och verifiering av objekt. FLIR Thermal Fence

Läs mer

5 steg till bättre affärer

5 steg till bättre affärer 5 steg till bättre affärer MobilGirot ger en unik flexibilitet för dig som driver företag Spara mycket tid Enkel helhetslösning för dig som jobbar med annat än ekonomi Tjäna mer I varje moment från offert

Läs mer

HemsidaExpress. När du vill ha en professionell hemsida snyggt, snabbt och enkelt!

HemsidaExpress. När du vill ha en professionell hemsida snyggt, snabbt och enkelt! HemsidaExpress När du vill ha en professionell hemsida snyggt, snabbt och enkelt! Skaffa din egen identitet på nätet Välkommen till HemsidaExpress! Med HemsidaExpress kan du skapa egna hemsidor utan att

Läs mer

Leverera exceptionella kundupplevelser Företagsbroschyr

Leverera exceptionella kundupplevelser Företagsbroschyr Leverera exceptionella kundupplevelser Företagsbroschyr Genesys plattform för kundupplevelser Engagera dina kunder Engagera din personal Leverera bättre affärsresultat 3 Vi hjälper dig vinna en ny generation

Läs mer

EXCELLUM. Adresserbart system för ljusstyrning och energibesparing DALI. Excellum Network

EXCELLUM. Adresserbart system för ljusstyrning och energibesparing DALI. Excellum Network Excellum Network DALI EXCELLUM Adresserbart system för ljusstyrning och energibesparing EXCELLUM KOMBINERAR BESPARINGAR OCH BELYSNINGSKOMFORT Excellum är ett unikt adresserbart styrsystem för belysning

Läs mer

Bättre tillsammans. Förbättra kundrelationshanteringen med:

Bättre tillsammans. Förbättra kundrelationshanteringen med: Bättre tillsammans Förbättra kundrelationshanteringen med: Microsoft Dynamics CRM 3.0 2007 Microsoft Office system Windows Vista Microsoft Exchange Server 2007 Öka kraften och effektiviteten i Microsoft

Läs mer

CELLIPS GUIDE FÖR TELEFONVÄXLAR

CELLIPS GUIDE FÖR TELEFONVÄXLAR ÅRSREDOVISNING 1 CELLIPS GUIDE FÖR TELEFONVÄXLAR Cellip AB Ölandsgatan 42, 116 63 Stockholm 020-12 13 14 www.cellip.com 2 ATT VÄLJA TELEFONVÄXEL 3 Att välja telefonväxel är något du förhoppningsvis inte

Läs mer

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt FunktionsIT FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt Vad är FunktionsIT? FunktionsIT är vårt koncept för att paketera IT som tjänst. Det ger dig som kund en centraliserad och automatiserad hantering av

Läs mer

Mitel Solidus ecare. Smart kommunikation för utmärkt kundservice. En helt integrerad, komplett lösning för företagskommunikation

Mitel Solidus ecare. Smart kommunikation för utmärkt kundservice. En helt integrerad, komplett lösning för företagskommunikation Mitel Solidus ecare Smart kommunikation för utmärkt kundservice En helt integrerad, komplett lösning för företagskommunikation De företag som lyckas bäst är de sombäst förstår och tillgodoser kundernasbehov.

Läs mer

Anna Leo Konsult och verksamhetsutvecklare inom CRM. Februari 2010

Anna Leo Konsult och verksamhetsutvecklare inom CRM. Februari 2010 Anna Leo Konsult och verksamhetsutvecklare inom CRM Februari 2010 förväntar sig att vi har koll på dem och deras avtal är kräsna och förväntningar ska helst överträffas vill bara ha relevanta erbjudanden

Läs mer

Första intrycket är det som räknas: Frama Matrix F2 frankeringssystem

Första intrycket är det som räknas: Frama Matrix F2 frankeringssystem MATRIX F2 Första intrycket är det som räknas: Frama Matrix F2 frankeringssystem Se framåt med smart frankering från Frama: Du kan förvänta dig mycket från den nya generationen Matrix. Mottagaren av dina

Läs mer

Aastra samarbetsapplikationer för Avaya CS 1000 och CM

Aastra samarbetsapplikationer för Avaya CS 1000 och CM Aastra samarbetsapplikationer för Avaya CS 1000 och CM Robert Stahre Aastra - 2012 1 Teknologitrender och utveckling 2012-2015 Teknologitrender som kommer att påverka individer, verksamheter and IT organisationer.

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR BANK OCH FINANS

SÄKERHETSLÖSNINGAR BANK OCH FINANS SÄKERHETSLÖSNINGAR BANK OCH FINANS Som verksam inom segmentet för bank och finans ställs du dagligen inför utmaningen att bland annat säkra hundratals anställda och besökare på bankkontor samt användare

Läs mer

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Lösningar för övervakning och underhåll kontroll l produktivitet I styrning Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Det enkla sättet att hantera arbetsflöden Fakta: Att skrivare

Läs mer

När samverkan mellan affärssystemen är en besvärlig väg med många hinder

När samverkan mellan affärssystemen är en besvärlig väg med många hinder När samverkan mellan affärssystemen är en besvärlig väg med många hinder ITWorks Group System Integration Specialists Tel: 08 625 46 40 E-post: filexfilexpress ... gör vi vägen både rakare, snabbare och

Läs mer

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER ANVÄNDArvänlig ENKLARE ÄN EN KOPIERINGSMASKIN MODULUPPBYGGD ANPASSAS enkelt EFTER DIN VERKSAMHET HÖG PRODUKTIVITET OCH EFFEKTIVITET LÅG LJUDNIVÅ PASSAR ALLA MILJÖER kräver INGA FÖRKUNSKAPER OMR-LÄSNING

Läs mer

Bokningsportalen för både bilägare och verkstäder ALLT SAMLAT PÅ EN PLATS

Bokningsportalen för både bilägare och verkstäder ALLT SAMLAT PÅ EN PLATS Bokningsportalen för både bilägare och verkstäder ALLT SAMLAT PÅ EN PLATS Det är vi som står bakom Lasingoo. Tillsammans har vi skapat en unik bil- och verkstadsportal som förenklar och förbättrar din

Läs mer

Leverantör av programvarutjänster skapar kostnadseffektiv lösning för e-förvaltning

Leverantör av programvarutjänster skapar kostnadseffektiv lösning för e-förvaltning Windows Azure Fallstudie av kundlösning Leverantör av programvarutjänster skapar kostnadseffektiv lösning för e-förvaltning Översikt Land eller region: Indien Bransch: it Kundprofil tillhandahåller tjänster

Läs mer

Hemligheten bakom framgångsrika samarbeten

Hemligheten bakom framgångsrika samarbeten Hemligheten bakom framgångsrika samarbeten Skype For Business TDC Sverige En del av Tele2 1 Innehåll Att välja kommunikationsplattform 4 Skype for business som plattform 4 Användarupplevelsen kräver rätt

Läs mer

Tjänster för elektronisk identifiering och signering

Tjänster för elektronisk identifiering och signering Bg eid Gateway och Bg PKI Services Tjänster för elektronisk identifiering och signering En elektronisk ID-handling är förutsättningen för säker och effektiv nätkommunikation. I takt med att tjänster blir

Läs mer

Indexator Rotator Systems AB

Indexator Rotator Systems AB Indexators filosofi Indexators filosofi Indexator Rotator Systems har alltid jobbat med visioner och strategier. Dessa finns nedskrivna och ska verka som ett stöd i verksamhetens beslutsfattande på alla

Läs mer

fem områden för smartare marknadsföring

fem områden för smartare marknadsföring fem områden för smartare marknadsföring fem områden för smartare marknadsföring Strukturerad information Sättet du lagrar information om dina kunder och prospekts beteenden, kontaktuppgifter och demografi

Läs mer

Kundcase. Vendelbo Cykler. webcrm ökade återförsäljarens effektivitet och kundlojaliteten

Kundcase. Vendelbo Cykler. webcrm ökade återförsäljarens effektivitet och kundlojaliteten Kundcase Vendelbo Cykler webcrm ökade återförsäljarens effektivitet och kundlojaliteten CRM-SYSTEM ÖKADE ÅTER- FÖRSÄLJARENS EFFEKTIVITET OCH KUNDLOJALITETEN Den danska återförsäljaren Vendelbo Cykler fick

Läs mer

ANPASSNING FÖR ÖVERLEVNAD: 3 SÄTT ATT ANPASSA SIG TILL FÖRÄNDERLIG MILJÖ

ANPASSNING FÖR ÖVERLEVNAD: 3 SÄTT ATT ANPASSA SIG TILL FÖRÄNDERLIG MILJÖ ANPASSNING FÖR ÖVERLEVNAD: 3 SÄTT ATT ANPASSA SIG TILL FÖRÄNDERLIG MILJÖ Praktiska råd för projektörer 5 MINUTERS LÄSTID ANPASSNING FÖR ÖVERLEVNAD Den hårda konkurrensen i en osäker ekonomi kombinerat

Läs mer

GETINGES DA VINCI-LÖSNING

GETINGES DA VINCI-LÖSNING GETINGES DA VINCI-LÖSNING 2 GETINGES DA VINCI-LÖSNING TOPPMODERN LÖSNING, VALIDERAD OCH KLAR FÖR ROBOTASSISTERAD KIRURGI I mer än 100 år har Getinge genomgående levererat högeffektiva produkter för behandling

Läs mer

Indexator Rotator Systems

Indexator Rotator Systems Indexators filosofi Indexators filosofi Indexator har alltid jobbat med visioner och strategier. Dessa finns nedskrivna och ska verka som ett stöd i verksamhetens beslutsfattande på alla nivåer. Inför

Läs mer

Nya intäktskanaler för er e-handel

Nya intäktskanaler för er e-handel Nya intäktskanaler för er e-handel I denna guide diskuterar vi kortfattat hur Billogram hjälper e-handlare bli mer tidseffektiva, kundvänliga samt öka sina intäkter genom att äga hela faktureringsflödet

Läs mer

Goda kundupplevelser. Förenklat. Ett kontaktcenter i molnet med omnikanal skapar nöjda kunder.

Goda kundupplevelser. Förenklat. Ett kontaktcenter i molnet med omnikanal skapar nöjda kunder. Goda kundupplevelser. Förenklat. Ett kontaktcenter i molnet med omnikanal skapar nöjda kunder. FUNKTIONER ENKEL SKALBARHET MED OÄNDLIGA MÖJLIGHETER Oavsett om du är i ett litet team, eller en familj på

Läs mer

OBSERVATIONSGUIDE VAGABOND

OBSERVATIONSGUIDE VAGABOND OBSERVATIONSGUIDE VAGABOND 8 mars 2010 OBSERVATIONSGUIDE VAGABOND Version 1.0 8 mars 2010 Projektledare: Anders Ankarlid Vårt uppdrag: Att hjälpa företag med service. Invent Observer har funnits sedan

Läs mer

Vår flexibla lösning för för Intelligent Workload Management

Vår flexibla lösning för för Intelligent Workload Management Vår flexibla lösning för för Intelligent Workload Management marknaden 1 It-landskapet håller på att förändras Riskerna och utmaningarna med datahantering i och mellan olika miljöer måste kontrolleras.

Läs mer

The Battery Replacement Programme

The Battery Replacement Programme Vår vision Underlätta batteribyten för våra kunder...din framtid Nya kunder, förbättrad lönsamhet och anpassning till marknaden Synergy Battery Replacement Programme The Battery Replacement Programme Vi

Läs mer

Prislista Bredbandsbolaget

Prislista Bredbandsbolaget Sida 1 av 6 Prislista Bredbandsbolaget gäller från 22 februari 2012 Sida 2 av 6 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 DSL- Bredband Bas... 3 DSL - Bredband Premium... 3 Riks ADSL... 3 Bredband

Läs mer

GRÄNSLÖS TELEFONI. Smarta lösningar från Bahnhof

GRÄNSLÖS TELEFONI. Smarta lösningar från Bahnhof GRÄNSLÖS TELEFONI Smarta lösningar från Bahnhof GRÄNSLÖSA VÄXELSYSTEM Enkelt att använda, enkelt att växa med Grundväxel Vi erbjuder ert företag en telefonilösning från två upp till hundratals anknytningar.

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

FINLAND I EUROPA 2002 UNDERSÖKNING

FINLAND I EUROPA 2002 UNDERSÖKNING A FINLAND I EUROPA 2002 UNDERSÖKNING TILL INTERVJUPERSONEN: Om Ni är man, svara på frågorna i GS1. Om Ni är kvinna, svara på frågorna i GS2. GS1. MÄN: Här beskrivs kortfattat några personers egenskaper.

Läs mer

MMK. Intelligent ärende- och inventariehantering

MMK. Intelligent ärende- och inventariehantering MMK Intelligent ärende- och inventariehantering MMK utvecklades av Vendel Data första gången 1997 som ett verktyg för den egna organisationen. Målsättningen var att ge stöd till en arbetsmetodik baserad

Läs mer

Ett smart biljettsystem för en smart framtid PLATTFORMEN

Ett smart biljettsystem för en smart framtid PLATTFORMEN Ett smart biljettsystem för en smart framtid PLATTFORMEN Lättanvänd biljettplattform med förfalskningsskydd i världsklass PayiQ är en molnbaserad tjänst för alla som vill sälja en eller flera biljetter

Läs mer

SERVICELOGISTIK MED ASCOM JOB AGENT ASCOM JOB AGENT VÄGEN TILL EFFEKTIV SERVICELOGISTIK

SERVICELOGISTIK MED ASCOM JOB AGENT ASCOM JOB AGENT VÄGEN TILL EFFEKTIV SERVICELOGISTIK SERVICELOGISTIK MED ASCOM JOB AGENT ASCOM JOB AGENT VÄGEN TILL EFFEKTIV SERVICELOGISTIK UNDVIK FLASKHALSAR OCH ÖKA EFFEKTIVITETEN MED 25 % Servicelogistiken på ett sjukhus är länken mellan de olika avdelningarna,

Läs mer

DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR

DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR KONE 24/7 CONNECTED SERVICES I samarbete med IBM har KONE gjort hissar och rulltrappor intelligenta. Genom att ansluta dem till molnet kan vi samla in stora mängder data

Läs mer

LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE

LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE Du är värdefull och Din tid är värdefull LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE 6 argument varför du ska BIG AFFÄRSRE BIG Travel är den lokala, personliga resebyrån som navigerar bland Vi använder oss

Läs mer

Molnbaserad företagstelefoni

Molnbaserad företagstelefoni Molnbaserad företagstelefoni Wx3 molnbaserade företagsväxel är enkel att använda och driftsäker. Vi startade redan 2002 och har ett gott renommé med tusentals nöjda företagskunder i olika branscher. 2

Läs mer

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Vårt företag 150 år erfaren s het Vårt löfte: THINK 360 Intelligenta passerlösningar utgör i dag en central beståndsdel av säkerhetskoncepten inom många

Läs mer

Hur du utvecklar ditt företag med Unified Communications Per Björklund, Efftel,

Hur du utvecklar ditt företag med Unified Communications Per Björklund, Efftel, CONNECTING DYNAMIC COMPANIES Hur du utvecklar ditt företag med Unified Communications Per Björklund, Efftel, 2010-04-28 2 DFS Nätverket Kommunikationsteknik Agenda 1 2 3 Introduktion Om Unified Communications

Läs mer

Aastra BusinessPhone» En guide till morgondagens telefoni

Aastra BusinessPhone» En guide till morgondagens telefoni Aastra BusinessPhone» En guide till morgondagens telefoni Om Aastra Aastra är en av världens ledande leverantörer av telefonsystem. Vi utvecklar lösningar som ger högre effektivitet och produktivitet i

Läs mer

Aastra Solidus ecare TM Smart kommunikation för utmärkt kundservice

Aastra Solidus ecare TM Smart kommunikation för utmärkt kundservice Aastra Solidus ecare TM Smart kommunikation för utmärkt kundservice En helt integrerad, komplett lösning för företagskommunikation Över 2 500 Solidus ecare-kunder kan inte ha fel. Varje dag vinner kunder

Läs mer

Lättanvänt Kraftfullt Flexibelt. Apsis Newsletter Pro

Lättanvänt Kraftfullt Flexibelt. Apsis Newsletter Pro Newsletter Pro Lättanvänt Kraftfullt Sökes: E-postmarknadsförare som vill spara tid, kvalitetssäkra sina utskick och arbeta med mottagaranpassad, relevant e-postmarknadsföring. Finnes: Så hjälper Newsletter

Läs mer

Pappersförpackningssystem. Ett system för alla användningsområden

Pappersförpackningssystem. Ett system för alla användningsområden Pappersförpackningssystem Ett system för alla användningsområden Stötdämpningsystem PackTiger RS pappersstötdämpningssystem Snabbt, enkelt och pålitligt papperssystem Skapar pappersförpackningar i oöverträffade

Läs mer

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Sharp Optimised Services kontroll l effektivitet I produktivitet Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Möjligheterna med Managed Print Services Fakta: upp till 5 % av ett företags avkastning

Läs mer

Booking, Dispatch and Tracking system. birssi.net

Booking, Dispatch and Tracking system. birssi.net Booking, Dispatch and Tracking system Birssi.net har utvecklats i samarbete med yrkesmänniskor från taxi-branschen och drar nytta av modern teknologi. Ett av målen med Birssi.net är att ge taxiförmedlings-centralen

Läs mer

Mobiltjänster. Vi kan smartphones. den nya mobiltelefonin. www.dustin.se. Telefon: 08-553 44 000 E-mail: info@dustin.se

Mobiltjänster. Vi kan smartphones. den nya mobiltelefonin. www.dustin.se. Telefon: 08-553 44 000 E-mail: info@dustin.se Mobiltjänster Vi kan smartphones Skaffa kontroll över den nya mobiltelefonin UTMANINGARNA Smartphone-revolutionen skapar nya utmaningar för IT-avdelningen De traditionella mobiltelefonerna är snart ett

Läs mer