Felicia Bindekrans, Vice Ordförande Har haft möte med AMO för att få bättre uppfattning om deras jobb.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Felicia Bindekrans, Vice Ordförande Har haft möte med AMO för att få bättre uppfattning om deras jobb."

Transkript

1 Mötesprotokoll Datum: Tid: 17:00 Plats: Wallenberg Närvarande: Amer Ali, Felicia Bindekrans, Frida Christensen, Josefine Strömsrud, Julia Persson, Victor Norberg, Hiren Kerai, Jenny Strömberg, Kristin Ulding, Marcus Lundmark, Andreas Hallesjö, Anton Östlund, Erik Claesson, William Chung, Maja Carlsson, Jenny Ekberg 1. Mötets öppnande Amer Ali förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Amer Ali valdes till mötesordförande. 3. Val av sekreterare Josefine Strömsrud valdes till sekreterare. 4. Val av justeringsperson Jenny Strömberg valdes till justeringsperson. 5. Adjungeringar Jenny Ekberg adjungerades till och med punkt Fastställande av dagordningen Dagordning fastställdes i sin helhet. 7. Rapporter och meddelanden Amer Ali, Ordförande Har varit på PPG-möte för M, medverkat på intervjuer till MARKA och haft möte med tillträdande BästEmma. Har fixat Microsoft Office till Combitoret. Jenny ber om att även få Illustrator, InDesign och Photoshop till Combitoret vilket Amer ska fixa. Berättar om middag, preliminärt planerad till augusti, med Lennart och Matts som styret kommer bli inbjudna till. Sektionsstyrelseutbildningen är kl på söndag (5/5). Förfest inför skiftet är på Vretagatan hos Malin. Felicia Bindekrans, Vice Ordförande Har haft möte med AMO för att få bättre uppfattning om deras jobb. Josefine Strömsrud, Sekreterare Har sedan sist haft möte med avgående sekreterare och gått igenom testamentet. Även läst igenom testamente från M-Aktu. Har renskrivit protokoll från förra mötet och gruppkontraktet.

2 Frida Christensen, Kassör Har haft möte med avgående kassör och bokfört, gått igenom budget och allmänna frågor. Bestämt tid för att besöka banken (tisdag). Gjort doodle för att boka in möte med alla revisorer och kassörer. Marcus Lundmark, Internationellt Ansvarig Har planerat och genomfört testamentesöverlämningen. Har haft möte med avgående IntA och satt upp nya kartor i embassaden. Victor Norberg, Marknadsföringsansvarig Har planerat och genomfört testamentesöverlämningen. Har tillsammans med avgående MafU utvärderat och brainstormat om hur arbetet i utskottet ska fungera nästa år. Har fått tillbaka ifyllda enkäter från tjejbesöken med bra resultat, många av de 25 som svarat på enkäten har sagt att de har sökt något av programmen på maskinteknologsektionen. Hiren Kerai, Webbmaster Har börjat planera stormöte tillsammans med Kristin. Har börjat kolla på en utskottskalender till hösten och har uppdaterat bokningen av m-bilen. Jenny Strömberg, InfoChef Har kollat på loggorna och gått igenom den gamla manualen samt hjälpte till med testamentesöverlämningen. Julia Persson, Näringslivsansvarig Har pratat med Sonja om arbetet och börjat planera besök hos företagsrepresentanter. Deltagit i intervjuer till MARKA. Har även bokat möten med FixEmma och personen med motsvarande post i LING. Andreas Hallesjö, Studienämndsordförande Har haft möte med Malin och då genomfört en självvärdering. Diskuterat syfte och mål med arbetet. Ska på möte med LinTek nästa vecka samt medverka på snordfutbildning som krockar med juridikföreläsningen. Ska på kursutvärdering i morgon (2/5) med vice snordf Paulina för att sätta sig in i deras arbete. Anton Östlund, Intendent Har fått indendentkortet men väntar fortfarande på koden. Planerar en omstrukturering av saker för att få mer plats i Combitoret. Ska träffa avgående intendent på fredag och gå igenom maskinteknologsektionens lokaler. Ska även börja samla in nycklarna från de avgående. Berättar att om någon lämnar in sin nyckel finns en pärm i Combi märkt nycklar med instruktion längst fram om hur man går tillväga. Kristin Ulding, Alumniansvarig Har haft möte med avgående alumniansvarig. Börjat planera inför stormötet tillsammans med Hiren. Deltog i intervjuerna till MARKA samt har diskuterat heltidssitsen med Josefine. Erik Claesson, Festmaskinist Har hjälpt till på ölstopet och invigt nya festerier. Haft mycket möten om Hemliga ÄvMtyret och skiftet.

3 William Chung, Phadderigeneral Har varit på generalutbildning och deltagit på avgående styrets möten. Jobbade på ölstopet och UK. Har invigt URF, Tackling och YF. Har även börjat med utvecklingssamtal i gruppen. Matilda Andersson/Maja Carlsson, BästEmma Har fått sitt testamente och haft inskolning. Varit på möten med gamla styret och tillträdande ordförande. Var även med och arrangerade stilettracet. Embassadör Ingen embassadör närvarade på mötet 8. Uppföljning av föregående möte Frida meddelar att de eventuellt träffar revisorerna och övriga kassörer i början av nästa vecka. Föregående mötesprotokoll läggs till handlingarna. 9. Revisorn har ordet Närvarar ej. Ordförande meddelar att revisorerna har blivit inbjudna till styrets gemensamma dropbox. 10. MARKA Jenny berättar om sitt påbörjade arbete, de har nu tagit ut hela arbetsgruppen. Mål och idéer presenteras och en budget efterfrågas från styrelsens sida. Jenny ber om hjälp från styrelsen till att ta fram en budget, lägga upp en hemsida och få kontakter till näringslivet. Preliminärt datum är 4 december. 11. Firmateckningsrätten Förslag: Att överlåta firmateckningsrätten för maskinteknologsektionen till Amer och Frida. I nuläget har Alexandra Sterne och Anna Olausson firmateckningsrätt. Det föreslås att överlåta firmateckningsrätten till Amer Ali och Frida Christensen. Det innebär att det är de två som kan ingå avtal i maskinteknologsektionens namn och att de är ekonomiskt ansvariga. Det beslutas: att överlåta firmateckningsrätten till Amer Ali och Frida Christensen. 12. Heltidssitsen Vem/vilka arrangerar? Förslag: M-AktU och Alumni Tidigare år har styrelsen valt ut ett par personer som har arrangerat heltidssitsen. Ett förslag som diskuterades i avgående styret var att låta FM-pateter arrangera heltidsitsen i tillägg till halvtidssitsen. Heltidsitsen är en heldag som tradtitionsenligt inleds med champagne och aktiviteter hela dagen för att avslutas med en finsittning på kvällen. Avgående festmaskinisten tyckte det var för mycket jobb då man har klivit av. Ett alternativ är istället att låta M-Aktu arrangera heltidsitsen med stöd av AlumnU. Det beslutas: att M- AktU arrangerar heltidssitsen.

4 13. Nya utskott Alla styrelsemedlemmar är ansvariga för att skriva en text om sitt utskott och vilka poster de söker. Dessa texter skall skickas till sekreterare senast lördag 4/5 kl för korrekturläsning och sammanställning. Webmaster och InfoC är ansvariga för att informationen kommer ut under söndagen 5/5. Sista ansökningsdag är söndag 12/5 kl Samtliga styrelsemedlemmar ska sträva efter att spara minst en plats per utskott till höstens nya studenter, utöver det är det upp till var och en att välja medlemmar. Samordning för att undvika att samma studenter väljs till flera utskott ska ske i gemensamt dokument. De som inte blir uttagna meddelas via mail. 14. Representationskläder Den vise ordföranden har haft möte med AMO för att diskutera vikten av ekologiskt bomull i pikéerna. AMO ser mycket negativt på att välja bort ekologiskt bomull såvida inte styrelsen kan komma med andra miljöbesparande förslag. Handuppräckning ger majoritet för att frångå tidigare beslut om röda pikéer och istället skaffa svarta pikéer i ekologiskt bomull från Stingprofil. Styrelselogga diskuteras och infochef visar ett par olika alternativ. Handuppräckning ger majoritet för de förslag som endast innehåller maskinteknologsektionens symbol framför alla tre programsymbolerna. Jenny ska jobba vidare med de förslagen. William skall prova ut kavaj och köpa alla herrkavajer från H&M. Storlekar finns angivna i dropbox. 15. Embassaden En diskussion förs kring när embassaden ska renoveras samt av vilka. Anton ska planera vad som ska göras, vad det kommer att kosta och hur lång tid det förväntas ta och sedan återkomma. 16. Övriga frågor 16.1 M-balken Två förslag presenteras, Amer har skickat in den längre varianten. 16.2Sommarträff Bestäms till juli. Plats diskuteras, Öland upplevs som något långt bort. Ledamöterna ombes att återkomma nästa möte med möjliga platser efter att ha kontaktat familjer Gruppkontraktsignering Kontraktet fastställs och skall undertecknas nästa möte. Josefine ansvarar för att skriva ut det Mailsignatur Punkten bordläggs till dess att loggan har fastställts Combischema Combigenomgång för hela styret med Intendent bestäms till onsdag 8/5 kl Nästa möte Torsdag kl. 10: Dagens vicedomsord Att leva är det viktigaste man gör, i alla fall när man lever. Men kom ihåg att det här är det närmaste ni alla har varit döden.

5 19. Mötets avslutande Amer Ali förklarade mötet avslutat. Josefine Strömsrud, Sekreterare Amer Ali, Ordförande Jenny Strömberg, Justeringsperson

Har pratat med projektledaren för M-YRAN och Frida angående budget för M-YRAN. Ska även träffa Juristgruppen imorgon (24/5).

Har pratat med projektledaren för M-YRAN och Frida angående budget för M-YRAN. Ska även träffa Juristgruppen imorgon (24/5). Mötesprotokoll Datum: 2013-05-23 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Amer Ali, Felicia Bindekrans, Frida Christensen, Josefine Strömsrud, Julia Persson, Victor Norberg, Hiren Kerai, Jenny Strömberg, Kristin

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 15.2 och 15.3 lades till, därefter fastställdes dagordningen i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 15.2 och 15.3 lades till, därefter fastställdes dagordningen i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2013-05-09 Tid: 10:00 Plats: Wallenberg Närvarande: Amer Ali, Felicia Bindekrans, Frida Christensen, Josefine Strömsrud, Julia Persson, Victor Norberg, Hiren Kerai, Jenny Strömberg,

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 13.1 lades till och dagordningen fastställdes sedan i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 13.1 lades till och dagordningen fastställdes sedan i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2013-09-17 Tid: 17:15 Plats: R43 Närvarande: Amer Ali, Felicia Bindekrans, Josefine Strömsrud, Victor Norberg, Hiren Kerai, Jenny Strömberg, Kristin Ulding, Marcus Lundmark, Anton

Läs mer

4. Val av justeringsperson William Chung valdes till justeringsperson. William reserverade sig mot beslutet.

4. Val av justeringsperson William Chung valdes till justeringsperson. William reserverade sig mot beslutet. Mötesprotokoll Datum: 2013-05-17 Tid: 15:15 Plats: Wallenberg Närvarande: Amer Ali, Felicia Bindekrans, Frida Christensen, Josefine Strömsrud, Julia Persson, Victor Norberg, Hiren Kerai, Jenny Strömberg,

Läs mer

4. Adjungeringar Erika Andeskär revisor och Daniel Krainer verkstadschef M-verkstan, adjungerades.

4. Adjungeringar Erika Andeskär revisor och Daniel Krainer verkstadschef M-verkstan, adjungerades. Mötesprotokoll Datum:2014-05-02 Tid:12:15 Plats:R27 Närvarande: Karin Elgh, Mikael Mäkinen, Henrik Lillberg, Nikodemus Rudolfsson, Josef Kling, Olof Karlsson, Amanda Forsén, Nopparat Ngaon, Mikaela Hahn,

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarar mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne väljs till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarar mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne väljs till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2013-04-24 Tid: 17:15 Plats: R19 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-02 Tid: 12.15 Plats: P30 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Gustav

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 19 Äskning från Draglaget, lades till dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 19 Äskning från Draglaget, lades till dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-16 Tid: 17:15 Plats: A36 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Sonja

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2011-01-26 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Erik Helander, Emilia Björe-Dahl, Petra Lange, Kristina Lam, Linda Gunnarsson, Nina Petrén, Tobias Gefors, Markus Engren, Andréas Göransson,

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Amer Ali förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Amer Ali valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Amer Ali förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Amer Ali valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2013-09-11 Tid: 17:15 Plats: R43 Närvarande: Amer Ali, Felicia Bindekrans, Frida Christensen, Josefine Strömsrud, Julia Persson, Victor Norberg, Hiren Kerai, Jenny Strömberg, Kristin

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 14 M-aktivas lades till dagordning som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 14 M-aktivas lades till dagordning som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-10-17 Tid: 12:10 Plats: P18 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Sonja

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10 och 12 byter plats i dagordning som sedan fastställs i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10 och 12 byter plats i dagordning som sedan fastställs i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-11-14 Tid: 17:15 Plats: R19 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-07 Tid: 17:15 Plats: S2 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Benjamin

Läs mer

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll Linköpings Universitet 2012-09-21 Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll Linköpings Universitet 2012-09-21 Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionen styrelsemöte 2012-09-19 Närvarande: Jonas Hutter, ordförande Erica Andersson, sekreterare Kristoffer Jansson, kassör Victor Ottosson, studienämndsordförande KTS Viktor Westin, studienämndsordförande

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP52. 00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP52. 00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Närvarande: Philip Karlsson, Ordförande Mike Persson, Festerichef Alexander Lagerbielke, Rekrytering Erik Wetterin, Webb/Tryck/PR Elias Olsson, Näringsliv Jerry Sundin, SnOrdf Niklas Bohman, Vice SnOrdf

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-02-12. Tid 17:15-18:30, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-02-12. Tid 17:15-18:30, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2014-02-12. Tid 17:15-18:30, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Valerie

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-03-24 Tid 17:15-18:30, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-03-24 Tid 17:15-18:30, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2014-03-24 Tid 17:15-18:30, plats TP54 Närvarande: Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Valerie Dahl, studienämndsordförande

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #8 som ägde rum 2014 12 08 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Simon Lundmark (Informationsansvarig) Gry Frölich(Kassör)

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Demokratifesten. årsmöte för lokalgruppen

Demokratifesten. årsmöte för lokalgruppen Demokratifesten årsmöte för lokalgruppen 2014 2015 Guiden är till våra lokalgrupper så att de kan genomföra demokratiska, inkluderande och roliga demokratifester. Till guiden finns ett flertal mallar och

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2012-09-12 Tid: 18:15 Plats: P18 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Sara Nilsson, Sonja Troberg,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2012-12-13 Plats: Wallenbergrummet, Kårallen Närvarande: Thea Almgren, Erik Arvidsson, Hanna Edlundh, Jakob

Läs mer

Alexandra Sterne, Ordförande Har varit på PPG-möte för M och DPU. Har informerat mastersstudenterna om sektionen samt haft möte med Albin.

Alexandra Sterne, Ordförande Har varit på PPG-möte för M och DPU. Har informerat mastersstudenterna om sektionen samt haft möte med Albin. Mötesprotokoll Datum: 2012-08-29 Tid: 18:30 Plats: P18 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #6 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #6 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #6 som ägde rum 2015 11 3 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson(Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Andersson (Informationsansvarig)

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 20/år 2015 Datum: 23/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 20/år 2015 Datum: 23/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: Geoexpen, Tid: måndag den 14 april 2014 kl. 12.00 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Alfred Tolvtin, Emelie Hedlund Nilson, Melinda Winninge, Albin Nilsson och Josef Persson 1 Mötets öppnande

Läs mer

TESTAMENTE Ex HR-gruppen 2006

TESTAMENTE Ex HR-gruppen 2006 TESTAMENTE Ex HR-gruppen 2006 1. ÖVERGRIPANDE... 2 1.1 Från början/uppstart... 2 1.2 Tidsplanering, kritiska datum och deadlines... 2 Januari... 2 Februari... 2 Mars... 2 April... 2 Maj... 2 Juni... 2

Läs mer

4. Utvärdering av Kårkorrespondenter med representant från Consensus

4. Utvärdering av Kårkorrespondenter med representant från Consensus Sektionsmöte Dag: 27/4-11 Tid: 16.00 Plats: Almen, HU Närvarande: Mårten Berg, Linda Hageström, Frida Johnson, Minna Juntura, Emelie Allenius, Cecilia Lindgren, Johanna Malmgren och Therese Björn Johansson

Läs mer

VÄLJ SMART! ETT IDÉ- OCH ARBETSHÄFTE FÖR DEN VIKTIGA VALBEREDNINGEN

VÄLJ SMART! ETT IDÉ- OCH ARBETSHÄFTE FÖR DEN VIKTIGA VALBEREDNINGEN VÄLJ SMART! ETT IDÉ- OCH ARBETSHÄFTE FÖR DEN VIKTIGA VALBEREDNINGEN INNEHÅLL 3 Vilka sitter i valberedningen? 4 Vad gör valberedarna? 7 Liten checklista för valberedningen 8 Världens bästa styrelse 10

Läs mer

Sök-Utskottspub Sök till:

Sök-Utskottspub Sök till: Sök-Utskottspub Sök till: AktU MafU NärU Webgruppen Yvette Valberedningen Näringslivsutskottet, NärU - Din väg till drömjobbet! Hej Ettan! Mitt namn är Albin Larsson och jag är Näringslivsansvarig på sektionen

Läs mer

MEDICINSKA FÖRENINGEN I GÖTEBORG FÖRVALTNINGSUTSKOTTET PROTOKOLL: FU-1 2009-09-23. Fört vid sammanträde med Förvaltningsutskottet

MEDICINSKA FÖRENINGEN I GÖTEBORG FÖRVALTNINGSUTSKOTTET PROTOKOLL: FU-1 2009-09-23. Fört vid sammanträde med Förvaltningsutskottet Protokoll FU-1 Fört vid sammanträde med Förvaltningsutskottet Tid:, 18:00 Plats: Cyssie Hammars Bibliotek, Villa Medici Närvarande ledamöter John Wern, ordförande och 1:a intendentassistent Marcus Runsvik,

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2013-12-11. Anton Warnhag och Lukas Häggström utses till justerare.

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2013-12-11. Anton Warnhag och Lukas Häggström utses till justerare. Styrelsemöte 11 december 2013 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet öppnas kl 18:43. 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet anses vara behörigt utlyst. 1.3. Närvarande Samtliga styrelsemedlemmar är närvarande.

Läs mer

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll 20120914 Logistiksektionen styrelsemöte 20120912 Närvarande: Jonas Hutter, ordförande Erica Andersson, sekreterare Victor Ottosson, studienämndsordförande KTS Viktor Westin, studienämndsordförande FTL

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-02-10

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-02-10 Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-02-10 Styrelsemöte 10 februari 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 17:21 1.2. Mötets behöriga utlysande

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: Geoexpen, Tid: måndag den 31 mars 2014 kl. 12.00 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Josef Persson, Jesper Dalgren, Emelie Hedlund Nilsson, Albin Nilsson, Melinda Winninge, Axel Flodin Vacher,

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 7 13/14

Protokoll Styrelsemöte 7 13/14 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 7 februari 2014 Sara Gunnarsson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 7 13/14 Tid: Måndag 3 februari 2014 klockan 18.00 Plats: Brunnen, Studiecentrum Närvarande

Läs mer

JURIDISKA FÖRENINGEN S TOCKHOLM

JURIDISKA FÖRENINGEN S TOCKHOLM PROTOKOLL FÖRT VID SAMMANTRÄDE MED JURIDISKA FÖRENINGENS STYRELSE DEN 15 FEBRUARI 2012 Närvarande styrelseledamöter: Hrafn Steiner Fredrik Hansson Anna da Silva Börjesson Andreas Stadler Josefin Rundström

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2016-03-14

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2016-03-14 Styrelsemöte 15 mars 2016 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Matilda Carlson förklarar mötet öppnat klockan 17:30. 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse gick ut den 14 mars,

Läs mer

Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2012-12-05

Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2012-12-05 KULLENSPK Protokoll Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2012-12-05 Plats: Klubbstugan, Tjörröd Ordförande: Vice, Bengt Pettersson Sekreterare: Adjugerad Johan Persson Närvarande ledarmöter:

Läs mer

Protokoll från Piteå Segelsällskaps årsmöte 2007

Protokoll från Piteå Segelsällskaps årsmöte 2007 Protokoll från Piteå Segelsällskaps årsmöte 2007 Datum: 2007-11-21 Tid: 1900 Plats: Strömgården, Lyan 1. Ordförande Peter Lysholm öppnade årsmötet med att hälsa alla välkomna och i samband med detta hölls

Läs mer

Konglig samhällsbyggnad. Föredragningslista

Konglig samhällsbyggnad. Föredragningslista Konglig samhällsbyggnad Föredragningslista 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande 1.2 Val av mötesordförande 1.3 Val av mötessekreterare 1.4 Val av två justeringspersoner tillika rösträknare 1.5 Adjungeringar

Läs mer

Anders mailar de nya stadgarna samt budget till övriga styrelsemedlemmar. Gällande besöket från Himad återkommer Anna om detta vid nästa möte.

Anders mailar de nya stadgarna samt budget till övriga styrelsemedlemmar. Gällande besöket från Himad återkommer Anna om detta vid nästa möte. PROTOKOLL Nr 5 år 9 Styrelsemöte 2007-01-11 ABC-lokal Närvarande: Anna Stubbendorff (ordförande) Peter Danilo (vice ordförande) Sofia Thente (sekreterare) Anders Ohlsson (kassör) Fredrik Carlsson (suppleant)

Läs mer

STYRELSENS JOBB SÅ LÅNGT

STYRELSENS JOBB SÅ LÅNGT Hej alla medlemmar i Svensk Räddningshundförarförening! I somras anordnade vi ett sommarläger i Nynäshamn/Stora Vika som samlade drygt 20 deltagare från norr till söder. Lägret började på onsdagen den

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Botkyrka Ridsällskap

Protokoll från styrelsemöte i Botkyrka Ridsällskap Protokoll från styrelsemöte i Botkyrka Ridsällskap Tid Onsdagen den 14 januari 2015 kl. 19.00 21.00 Plats Närvarande Frånvarande Vita villan, Skrävsta Gård Sonny Hellberg Christer Lindberg Mats Andersson

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #7 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #7 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #7 som ägde rum 2015 11 23 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson(Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Andersson (Informationsansvarig)

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-04-05, kl. 17.00 Plats: IKDC, Lund Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Protokoll styrelsemöte SAKS

Protokoll styrelsemöte SAKS Protokoll styrelsemöte SAKS Datum: Tid: 12.00 13.00 Plats: S-min Närvarande: Alexander Högberg, Felix Eriksson, Fredrik Arvidsson, Emma Olander, Hanna Ljung, Malin Lindestreng, Louise Roséen, Agnes Hedberg,

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 2/år 2016 Datum: 2/2-2016 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 2/år 2016 Datum: 2/2-2016 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Patrik Gustafsson Infochef Carl-Michael Bjälkensäter Cafémästare Klara Egerström Näringslivsansvarig Arvid Widén Studierådsordförande Hanna Järpedal AktU-ordförande Emma

Läs mer

Protokoll. Styrelsemöte Söndagen den 12:e Juni 2011 kl 10.00-13, Ramsjö Gård, Uppsala

Protokoll. Styrelsemöte Söndagen den 12:e Juni 2011 kl 10.00-13, Ramsjö Gård, Uppsala Protokoll Styrelsemöte Söndagen den 12:e Juni 2011 kl 10.00-13, Ramsjö Gård, Uppsala Närvarande: Erika Rydegård (punkt 7-13), Gilbert Blondeau (styrelsemedlem), Josefin Gasic (skype, punkt 4-7), Josefin

Läs mer

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte 2013/2014, 10 december 2013, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Liisa A, Anna HE, Anna J, Jonas L, Boris K, Fredrik R, Albin T, Hanna N, Hannah E, Melinda P, Julia M, Ebba D och Emmy L 1.

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Vikens Kultur- och Byaförening tisdagen den 9 september 2008 kl 19 i Östra Magasinet

Protokoll fört vid styrelsemöte i Vikens Kultur- och Byaförening tisdagen den 9 september 2008 kl 19 i Östra Magasinet Protokoll fört vid styrelsemöte i Vikens Kultur- och Byaförening tisdagen den 9 september 2008 kl 19 i Östra Magasinet Närvarande: Birgitta Eklöf, Stig Ewaldson, Sven-Åke Hansson, Anita Lindfors, Marianne

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2015-02-05 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Pernilla Lindau Sekr. Anton Håkansson Hampus Ragnar Andreas Stagnebo Julia Lennartsson Karl Borg Martin Sigvardsson

Läs mer

EW NB FB DK. Sektionen för Elektronikdesign Organisationsnummer: 825003-5493 Protokoll höstmöte 2015. Datum: 2015-10-15

EW NB FB DK. Sektionen för Elektronikdesign Organisationsnummer: 825003-5493 Protokoll höstmöte 2015. Datum: 2015-10-15 Datum: 2015-10-15 Närvarande: 55, varav 9 styrelsemedlemmar och 13 adjungerade, Se Bilaga 1. Dagordning: 000001 Mötet öppnas 000010 Val av mötesordförande 000011 Val av mötessekreterare 000100 Adjungeringar

Läs mer

Protokoll fört vid Umeå Disc Golf Clubs årsmöte 2008-04-13. 1. Årsmötet öppnades. 2. Röstlängd fastställdes till 10st

Protokoll fört vid Umeå Disc Golf Clubs årsmöte 2008-04-13. 1. Årsmötet öppnades. 2. Röstlängd fastställdes till 10st Protokoll fört vid Umeå Disc Golf Clubs årsmöte 2008-04-13 1. Årsmötet öppnades 2. Röstlängd fastställdes till 10st 3. Till ordförande för mötet valdes Fredrik Nordfelth och till sekreterare Jenny Eriksson.

Läs mer

Protokoll AUR möte 4 2015/2016

Protokoll AUR möte 4 2015/2016 Protokoll AUR möte 4 2015/2016 Fört vid sammanträde med Apotekarutbildningsrådet (AUR) Tid:, 17:00 Plats: Academicum, Jörgen Lehmann Närvarande ledamöter Aidan Barrett, T1 Oscar Bjernby, T3 Björk Sigmundsdottir,

Läs mer

Linköpings Y-teknologsektions Höstmöte 2015

Linköpings Y-teknologsektions Höstmöte 2015 1(9) Linköpings Y-teknologsektions Höstmöte 2015 Onsdag 11 november 2015, kl 17:15, lokal: C4 Kallade: Sektionens medlemmar Närvarande: Se bifogad närvarolista. 1 Mötets öppnande Föredragare: Klas Gudmundsson,

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2014-05-05 #26

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2014-05-05 #26 s styrelsemöte 2014-05-05 Plats: Tid: Styrelserummet Måndagen den 5:e maj Närvarande: Simon Öberg, Anna Dean, Johan Bondesson, Gabriella Hjält, Juliette Utbult 1 Mötets öppnande Juliette Utbult förklarar

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2006-10-09 Plats: Studiecentrum Ordförande: Erik Wendel TM05 Sekreterare: Anna Hansson TM05 Jenny A Andersson TM06 Jenny

Läs mer

PROTOKOLL. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi

PROTOKOLL. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi Tid: 2015-09-22, kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M-huset Kallade: Svante Nyman (Ordf), Elin Håkansson (Vice ordf), Hanna Krokström (Admin), Emil

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Valerie Dahl, studienämndsordförande

Läs mer

Stadgar för Logopedsektionen

Stadgar för Logopedsektionen Stadgar för Logopedsektionen Fastslagna 2004/04/20 Reviderade 2014/05/07 1 Kapitel 1, Ändamål... 3 Kapitel 2, Medlemskap... 3 Kapitel 3, Organisation... 3 Kapitel 4, Verksamhetsår... 4 Kapitel 5, Sektionsfullmäktige...

Läs mer

Styrelsemöte 18/04 2009

Styrelsemöte 18/04 2009 Styrelsemöte 18/04 2009 SVEROK GÄVLEDALA Sveriges roll- och konfliktspelsförbund GävlaDala-distriktet Datum 18/04 2009 Plats Sverok GD:s kansli i Gävle Närvarande Erik Aronson, Rikard Åslund Tröger, Jimmy

Läs mer

Protokoll 140216: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala

Protokoll 140216: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Protokoll 140216: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Kallade: Victoria Strid, Lisa Pettersson, Sandra Klang, Ida Reimegård, Tahra Åhrberg, Elin Frånlund, Mathilde Holmer, Hannah Matkala

Läs mer

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se Sök utskott! Nu har det blivit dags att söka till Maskinteknologsektionens utskott för verksamhetsåret 2012/2013. Ta chansen att påverka sektionens arbete genom att engagera dig! Nedan finns beskrivningar

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-09-15, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

Kallelse till Sektionsmöte: Vårmöte 2010-04-27. Preliminär föredragningslista

Kallelse till Sektionsmöte: Vårmöte 2010-04-27. Preliminär föredragningslista Kallelse till Sektionsmöte: Vårmöte 2010-04-27 Tid: Tisdag 27 april kl 17.15 Plats: C2, C-huset Kallade: Sektionens medlemmar Sektionens styrelse Revisorerna LinTeks styrelse 09/10 PKB Hedersmedlemmar

Läs mer

Styrelsemöte Fotoföreningen Linslusen Sida 1/3 2015-04-07 Org.nr. 822003-9153. Styrelsemöte. 2014-09-23, Linköping

Styrelsemöte Fotoföreningen Linslusen Sida 1/3 2015-04-07 Org.nr. 822003-9153. Styrelsemöte. 2014-09-23, Linköping Styrelsemöte Fotoföreningen Linslusen Sida 1/3 Styrelsemöte 2014-09-23, Linköping Närvarande: Annie Fredriksson, Adine Lundahl, Anton Olofsson, Kristoffer Öfjäll och Ove Karlsson. Frånvarande: Cecilia

Läs mer

Studierådsprotokoll 2015-04-28 Farmacevtiska Studentkåren

Studierådsprotokoll 2015-04-28 Farmacevtiska Studentkåren Tid: 17.15 Plats: Stora salen Närvarande: Emelie Smedshammar Ordförande, A7 Maria Röjerdal Vice ordförande, R4 Rebecka Pihl Sekreterare Martin Sjöstrand R2, kursrepresentant Anne Höglund Maria Runngren

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN Tid: 4 september 2008 kl 19.00 Plats: Hemma hos ordförande Ove Paulusson i Mölndal Närvarande: Ordförande Ove Paulusson () IT-ansvarig Morgan Fredberg () via

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll

Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll Dagordningen för mötet 1. Mötets öppnande 2. Val av protokolljusterare 3. Beslutsförhet 4. Föregående protokoll 5. Dagordning 6. Årsmötet 2014 7.

Läs mer

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2012/2013 Uppdaterade 2012-10-30. 1. Inledning... 4. 2. Sektionsstyrelsen... 4

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2012/2013 Uppdaterade 2012-10-30. 1. Inledning... 4. 2. Sektionsstyrelsen... 4 Verksamhetsdokument 2012/2013 1. Inledning... 4 2. Sektionsstyrelsen... 4 2.1. Organisation... 4 2.2. Ansvarsområden... 4 2.2.1. Ordförande... 4 2.2.2. Vice Ordförande... 4 2.2.3. Kassör... 5 2.2.4. Sekreterare...

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-11-10

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-11-10 Styrelsemöte 10 november 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 17:21 1.2. Mötets behöriga utlysande Styrelsen anser att anse mötet behörigt utlyst.

Läs mer

Protokoll från styreslemöte 2015-03-26

Protokoll från styreslemöte 2015-03-26 Protokoll från styreslemöte 2015-03-26 1. Mötets öppnande Mötet öppnades av Love Silfwerplatz kl. 17:04 2. Formalia a. Val av mötessekreterare Matilda Karlsson valdes till mötessekreterare. b. Fråga om

Läs mer

Protokoll fört vid Karlstads ridklubbs styrelsemöte

Protokoll fört vid Karlstads ridklubbs styrelsemöte Protokoll fört vid Karlstads ridklubbs styrelsemöte Tid: Måndagen den 21 mars 2011, kl. 17.30 Plats: Närvarande: Frånvarande: KRK Maria Andersson, ledamot Lars Boberg, ledamot Karin Johansson, ledamot

Läs mer

Styrelsen den 30-11-2015. Den: 30 november, klockan 18.00. Plats: Konsul Perssons Villa, va ning 2

Styrelsen den 30-11-2015. Den: 30 november, klockan 18.00. Plats: Konsul Perssons Villa, va ning 2 KALLELSE Ha rmed kallas styrelsen till moẗe: Den: 30 november, klockan 18.00. Plats: Konsul Perssons Villa, va ning 2 A rende till moẗet anma las senast fredag 27 november, klockan 18.00. I tja nsten,

Läs mer

SOLLENTUNA FÖRFATTNINGSSAMLING

SOLLENTUNA FÖRFATTNINGSSAMLING 1 Arbetsordning för kommunfullmäktige i Sollentuna Antagen av fullmäktige 1992-04-27, 38 Reviderad 1994-03-21, 28 Reviderad 2003-05-19, 65 Reviderad 2003-11-17, 142 ( 5 och 22) Reviderad 2006-02-06, 29

Läs mer

Välkommen till villaägareföreningen Kedjans årsmöte 2015

Välkommen till villaägareföreningen Kedjans årsmöte 2015 13 FÖRENINGSINFORMATION MARS 2015n Till alla medlemmar i Kedjan! Välkommen till villaägareföreningen Kedjans årsmöte 2015 INFORMATIONSBLAD Varmt välkommen till villaägareföreningen Kedjans årsmöte, onsdagen

Läs mer

Styrelsemöte Tid: Plats: Närvarande:

Styrelsemöte Tid: Plats: Närvarande: Styrelsemöte Tid: 16:15-19 Plats: S7 Närvarande: Johanna Nyrén, Julia Wistrand, Isa Welander, Johanna Lenhammar, Amanda Jönsson, Felicia Hedström och Elin Schönqvist. Dagordning 1. Mötet öppnas 2. Godkännande

Läs mer

FÖRENINGSSTADGAR PO-Skåne

FÖRENINGSSTADGAR PO-Skåne FÖRENINGSSTADGAR PO-Skåne 1 Stadgarna är våra regler som vi måste följa. De talar om hur man skall göra i olika situationer. De skall vara en hjälp i arbetet för att få en bra och stark organisation. I

Läs mer

Ungdomsrådets protokoll

Ungdomsrådets protokoll s protokoll 2011-08-31 PROTOKOLL 2 Plats och tid Norderörummet, Rådhuset, 2011-08-31, kl. 16.30-18.00 Paragrafer 1 11 Beslutande Enligt tjänstgöringslista Övriga deltagare - Justering Underskrifter Sofie

Läs mer

Stadgar. Allmänna möten. Styrelsen. Apollonia. Idrottsutskottet. Internationella utskottet. Kulturutskottet. Sexmästeriet.

Stadgar. Allmänna möten. Styrelsen. Apollonia. Idrottsutskottet. Internationella utskottet. Kulturutskottet. Sexmästeriet. 1 2 Stadgar Kap. 1 Allmänna bestämmelser Kap. 2 Medlemskap Kap. 3 Allmänna mötet Kap. 4 Odontologiska studentkårens styrelse (OSS) Kap. 5 Styrelsemedlemmarna Kap. 6 Inspektorn Kap. 7 Utskotten Kap. 8 Grupper

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-05-14 Styrelsemöte 2014, 14 maj 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Boris K, Ebba D, Hanna Maria N, Hannah E, Fredrik Ro, Julia FE, Melinda P, Julia M, Albin T, Hanna

Läs mer

Styrelsemöte för den ideella föreningen Spelens hus den 24/2 2016 kl. 18:00 på Nobelvägen 145A, Malmö.

Styrelsemöte för den ideella föreningen Spelens hus den 24/2 2016 kl. 18:00 på Nobelvägen 145A, Malmö. Protokoll Styrelsemöte för den ideella föreningen Spelens hus den 24/2 2016 kl. 18:00 på Nobelvägen 145A, Malmö. Närvarande med rösträtt: Jonatan von Seth, Alexander Cederholm, Anders Dahl, Louise Claesson,

Läs mer

Styrelsemöte Ösmo kyrkokör 10 januari 2013 Församlingshemmet

Styrelsemöte Ösmo kyrkokör 10 januari 2013 Församlingshemmet Närvarande: Maria Flink (ordförande), Lena Lagborn (vice ordförande), Monica Risberg (kassör), Annica Kilegård Brissman (sekreterare), Katarina Rudérus (körledare) samt Peter Mourath (kyrkoherde) närvarande

Läs mer

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 6e september 2014

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 6e september 2014 Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 6e september 2014 Närvarande: Ordförande Markus Marttila Vice ordförande Mary Ohrling Skattmästare Anton Sahlén Ordförande för sociala

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Botkyrka Ridsällskap

Protokoll från styrelsemöte i Botkyrka Ridsällskap Protokoll från styrelsemöte i Botkyrka Ridsällskap Tid Tisdagen den 13 augusti 2013 kl. 19.00 21.00 Plats Närvarande Frånvarande Stora lektionssalen, Stora ridhuset, Skrävsta Gård Sonny Hellberg Christer

Läs mer

Playstars årsmöte 2012-03-31

Playstars årsmöte 2012-03-31 Playstars årsmöte 2012-03-31 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Mötets behörighet 3. Val av mötets ordförande 4. Val av mötets sekreterare 5. Val av två personer att justera protokollet 6. Val av rösträknare

Läs mer

PROTOKOLL. Kommunkansliet, plan 5, Förvaltningshuset, Ljusdal

PROTOKOLL. Kommunkansliet, plan 5, Förvaltningshuset, Ljusdal Plats och tid Kramstarummet, plan 3, 13:15-15:00 Beslutande: Ordförande Tommy Olsson (C) Vice ordförande Ove Schönning (S) Stig Almström (LB) Jan Nilsson Anna-Maria Winblad Ingvar Pettersson Kurt Rådlund

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Onsdagen den 2/11 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppande Sektionsordförande Johan Suvanen öppnar mötet 17.06. 1.2

Läs mer

Protokoll utbildningsråd möte 3 17/11

Protokoll utbildningsråd möte 3 17/11 Protokoll utbildningsråd möte 3 17/11 Fört vid sammanträde med Tandläkarutbildningsrådet/Tandhyginist- och Tandteknikerutbildningsrådet Tid: Plats: Jörgen Lehmann, Academicum Närvarande ledamöter Rebecca

Läs mer

Handlingar till Scouternas förvaltningsmöte 2015

Handlingar till Scouternas förvaltningsmöte 2015 Handlingar till Scouternas förvaltningsmöte 2015 Vänner! 2014 präglades av ett omfande och intensivt strategiarbete för formulera och förankra den gemensamma väg Scouterna skall gå de kommande 10 åren.

Läs mer

11D227, Karlstads universitet 2011-05-10 klockan 16.30

11D227, Karlstads universitet 2011-05-10 klockan 16.30 Sida 1 av 5 Närvarande Styrelsen: Linnéa Johnsson Christian Lidén Maria Simes Emma Hellqvist Annica Marmolin Victor Karlsson Jimmy Vestlund Niklas Janebrink Ordförande Vice ordförande Sekreterare Ordf.

Läs mer

Protokoll från distriktsstyrelsens möte 2014-10-07, #699

Protokoll från distriktsstyrelsens möte 2014-10-07, #699 Protokoll från distriktsstyrelsens möte 2014-10-07, #699 Närvarande Anna Gottfridsson Karolina Natt och Dag Magnus Bernhardson Jenny Irwert Jan Månsson Pernilla Niemi Micael Andreasson Anton Engström Mikael

Läs mer

TECHNOLOGY MANAGEMENT

TECHNOLOGY MANAGEMENT TECHNOLOGY MANAGEMENT STUDENTERNAS FÖRSTA ORDINARIE STÄMMA 2010 TORSDAGEN DEN 28 JANUARI Plats: Pepparholm, Studiecentrum, Lund öö öö öö ö åäöä å ä öå öå ä ä ä å ö ö ö ä Öå öö ö Procedurregler 1. Yttranderätt

Läs mer

Protokoll 11-14 Fört vid styrelsemöte i Gävle den 14 december 2014. STYRELSE Närvarande

Protokoll 11-14 Fört vid styrelsemöte i Gävle den 14 december 2014. STYRELSE Närvarande Protokoll 11-14 Fört vid styrelsemöte i Gävle den 14 december 2014 STYRELSE Närvarande Frånvarande Eva Eriksson, ordf + sekr från 8 Urban Jonsson, vice ordförande Åke Andersson, kassör Åsa Malkusson, sekreterare

Läs mer

STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA

STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA STARTA LOKALAVDELNING HEJ! Varsågod! Spännande att ni vill starta lokalavdelning i Svenska Kyrkans Unga. Här får ni de handlingar ni behöver. Läs först igenom

Läs mer

Onsdag den 2 september 2015 kl. 16.00 Norssalen

Onsdag den 2 september 2015 kl. 16.00 Norssalen sid 1 (12) Tid och plats Onsdag den 2 september 2015 kl. 16.00 Norssalen Ledamöter Övriga närvarande Agnes Gustafsson Alice Fallström närvarande från 2 Amanda Bengtsson David Ragnarsson Elias Hedman Elin

Läs mer

Protokoll för ordinarie årsmöte 2015 i Utby Egnahemsförening Göteborgs Bangolfsklubb, 2015-03-29

Protokoll för ordinarie årsmöte 2015 i Utby Egnahemsförening Göteborgs Bangolfsklubb, 2015-03-29 Protokoll för ordinarie årsmöte 2015 i Utby Egnahemsförening Göteborgs Bangolfsklubb, 2015-03-29 1. Mötets öppnande Agneta Tjust, ordförande, hälsar de närvarande varmt välkomna Ordförande inleder med

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2016-03-01

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2016-03-01 Styrelsemöte 2 mars 2016 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Matilda Carlson förklarar mötet öppnat klockan 17:21. 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse gick ut den 24 februari,

Läs mer