Kvalitetsanalys. Länghemskolan

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kvalitetsanalys. Länghemskolan"

Transkript

1 Kvalitetsanalys Länghemskolan

2 Innehållsförteckning Resultatet av årets verksamhet... 3 Normer och värden... 3 Verksamhetens resultat... 5 Inflytande/delaktighet... 8 Arbete i verksamheten... 8 Övriga mål enligt lagkrav... 8 Sammanfattning... 9 Länghemskolan, Kvalitetsanalys 2(10)

3 Resultatet av årets verksamhet Normer och värden Andelen elever i åk 3, 5 och 8 i grundskolan samt elever i Tranemo gymnasieskola som trivs Andelen elever i åk 3, 5 och 8 i grundskolan samt elever på Tranemo gymnasieskola som känner sig trygga i skolan. Verksamhetens resultatmål: Alla elever ska trivas. Kommer delvis uppfyllas/är delvis uppfylld Resultat Resultatet är obetydligt sämre gentemot förra året. De allra flesta elever trivs. Måluppfyllelse Vi nådde inte 100% som vi önskat. Analys Vi har arbetat mycket med värdegrundsarbete för att stärka trivseln. Använt oss av kurator samt skolpsykolog när det har behövts. Vi har arbetat både på gruppnivå och enskilt. Arbetet har gett resultat men vi nådde inte ända fram. Åtgärder/Aktiviteter för fortsatt utveckling Vi fortsätter med detta både på gruppnivå och enskilt. Vi satsar på arbetet med "en utvecklad elevhälsa". Andel elever i åk 3 och 5 som trivs 94 % 100 % 94 % Sämre Andel elever i åk. 3 som trivs i skolan Obetydlig resultatförändring. Bättre Andel elever i åk. 5 som trivs i skolan- 92 % 100 % 92 % Obetydlig resultförändring då gruppen är liten. Sämre Trots många insatser har vi inte nått ända Länghemskolan, Kvalitetsanalys 3(10)

4 fram. Verksamhetens resultatmål: Alla elever ska känna sig trygga Kommer delvis uppfyllas/är delvis uppfylld Resultat De allra flesta elever känner sig trygga. Resultatet är något bättre. Måluppfyllelse Vår måluppfyllelse är hög. Analys Vi nådde inte 100% och vi arbetar vidare mot det. Åtgärder/Aktiviteter för fortsatt utveckling Vi fortsätter enligt likabehandlingsplanen att arbeta både på gruppnivå och individnivå för att alla skall känna sig trygga. Verksamhetens resultatmål: Eleverna ska känna sig trygga i skolan. Kommer delvis uppfyllas/är delvis uppfylld Resultat De allra flesta elever känner sig trygga. Resultatet är något bättre. Måluppfyllelse Vår måluppfyllelse är hög. Analys Vi nådde inte 100% och vi arbetar vidare mot det. Åtgärder/Aktiviteter för fortsatt utveckling Vi fortsätter enligt likabehandlingsplanen att arbeta både på gruppnivå och individnivå för att alla skall känna sig trygga. Andel elever åk 3 och 5 som känner sig trygga 97 % 100 % 97 % Bättre resultatet? Andel elever åk 3 som känner sig trygga. 90 % 100 % 90 % Obetydlig resultatförändring på få elever. Bättre Obetydlig resultatförändring. Det handlar om en elev detta och förra året som inte känner sig trygg. Länghemskolan, Kvalitetsanalys 4(10)

5 Andel elever i åk 5 som känner sig trygga Verksamhetens resultat Andelen elever i åk 3 som uppnår i svenska. Resultatet är marginellt bättre. 83 % 100 % 83 % Vi har arbetat mer med faktatexter, både med läsande klass och i genrepedagogik. Det språkutvecklande arbetet påbörjas redan i förskoleklass med att introducera En Läsande Klass med läsförståelsestrategier. Andelen elever i åk 3 som uppnår i svenska som andraspråk. Andel elever i åk 3 som uppnått kunskapskraven utifrån den undervisning som bedrivits. Andelen elever i åk 3 som uppnår i matematik. 83,3 % 100 % 83,3 % Bättre Vårt arbete med "En läsande klass" Marginellt sämre än föregående år. Klassen består av 12 elever och varav 5 elever inte klarat ett delprov. 83 % 100 % 83 % Uppgiften i delprov E (trasig linjal) var otydlig och för utslagsgivande. Resterande delprov klarade alla elever utom 2. i svenska. Resultatet är lika bra som föregående år. Vi har fortsatt arbetat med olika typer av texter där vi tolkat och värderat innehållet samt arbetat med egenproduktion av olika typer av texter. i svenska som andraspråk. i matematik. Resultatet är bättre. Länghemskolan, Kvalitetsanalys 5(10)

6 Vi har fortsatt med flexibel resurs på matten för att ge alla goda möjligheter att utvecklas. Genom individualisering, flexibel gruppsammansättning, möjligheter till tät vuxenkontakt och ett lugnt arbetsklimat har vi gett alla möjligheter att nå målen. i engelska. Resultatet är bättre än föregående år. i NO Andel elever som minst uppnår betyget E i årskurs 6 i samtliga ämnen. Vi har haft en delad engelsklektion/vecka med flexibel gruppsammansättning i klass 5 och 6. Detta har gjort att det varit lättare att möta varje elev på rätt nivå. Varje elev har fått mer tillfälle att träna på att tala. Vi använder summativ och formativ bedömning för att tydliggöra elevens kunskapsnivå och vad som förväntas för nästa steg. Lika Vi har satsat på nya no- böcker anpassade för nya läroplanen. Genom att ha fler olika sorters no-prov har vi gjort eleverna mer förtrogna med provsituationer och de förmågor de förväntas utveckla i no. Vi har arbetat med olika typer av frågor, även de reflekterande och jämförande. Bättre 89,4 % 100 % 89,4 % Vår satsning på att få alla att bli godkända i basämnena har lyckats. Genomsnittligt meritvärde i åk 6 226,7 238,9 94,89 % Resultatet är sämre. Läsåret var meritvärdet 238,9. Läsåret är det 226,7. Studerar man fördelningen av betyg per ämne ser man att 76% av betygen är antingen C eller B läsåret medan endast 51% av betygen är antingen C eller B läsåret Detta är förklaringen till det lägre meritvärdet. Samtidigt som andelen höga betyg har minskat kan man se att andelen för det högsta betyget A har ökat till 6,8% från 4,1%. Betygen fördelar sig jämnare över betygskalan är föregående år. Läsåret bestod elevgruppen av 26 elever och läsåret bestod den av 19 elever. Med tanke på det lilla elevunderlaget går det inte att dra några generella slutsatser av skillnaderna i meritvärde. Länghemskolan, Kvalitetsanalys 6(10)

7 En delförklaring till att meritvärdet blev lägre detta läsår kan vara att pedagogerna nu är säkrare på att använda kunskapskraven och betygsmodellen för att bedömma och sätta betyg. Talar för detta gör att pedagogerna nu i alla ämnen använder sig av hela eller nästa hela betygskalan. Läsåret fanns det några ämnen där endst två betygsteg användes medan det läsåret alltså är en större bredd i alla ämnen. En jämförelse med nästkommande års betygsättning kan stärka eller försvaga denna teori. i SO Andel elever i åk 3, 5 och 8 som anser att "Lärarna i min skola hjälper mig i skolarbetet om jag behöver det". Andelen elever i åk 3, 5 och 8 som anger att "Mina lärare förväntar sig att jag ska nå målen i alla ämnen ". 95 % 90 % 105,56 % 92 % 90 % 102,22 % Lika Vi har arbetat med att jämföra likheter och olikheter, samtidigt som vi arbetat vidare med nya områden. Vi har arbetat med olika typer av frågor på de prov vi själva gett, även de reflekterande och jämförande. Resultatet är betydligt bättre. Vi tror att vårt arbete med att få eleverna att förstå och lära sig att utvärdera sitt eget och kamraters arbete även uppfattas som att de får mer hjälp att förstå och lära sig. Resultatet är betydligt bättre. Vi har arbetat mer med formativbedömning och elevernas själv- och kamratbedömning. Vi går igenom målen för undervisningen oftare och tydliggör de förmågor som undervisningen ska utveckla. Eleverna blir medvetna och mer delaktiga i målen. I och med detta känner de troligen att vi har höga förväntningar på dem. Verksamhetens resultatmål: Ökad måluppfyllelse i alla ämnen Kommer delvis uppfyllas/är delvis uppfylld Resultat Av 31 elever har 27 nått minst kravnivån i alla ämnen. Måluppfyllelse Måluppfyllelsen är hög men vi har inte nått ända fram. Analys Vi har inte lyckats att motivera alla eleverna tillräckligt så att de känner att skolarbetet är viktigt. Elever i behov av stöd har fått extra insatser men alla har andå inte nått ända fram. Länghemskolan, Kvalitetsanalys 7(10)

8 Åtgärder/Aktiviteter för fortsatt utveckling Strukturera upp det särskilda stödet och pröva intensivträningsperioder som utvärderas efter ca 5 veckor. Fortsatt arbete med en läsande klass över alla årskurser. Öka flexibiliteten av pedagogresursen. Inflytande/delaktighet Andelen elever i åk 3, 5 och 8 som anser att "Lärarna i min skola tar hänsyn till elevernas åsikter". 100 % 95 % 105,26 % Resultatet är betydligt bättre. Vi har särskilt under de två senaste åren satsat på att utveckla en kommunikativ undervisning i alla ämnen. En del i detta, men bara en del, är arbetet med ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Att göra undervisningen mer kommunikativ började som en del i att nå högre måluppfyllelse inom matematiken. Vi tror att en undervisningen där vi lärare och elever pratar mycket med varandra av eleverna upplevs som att de har delaktighet och inflytande, dvs. blir lyssnade på och har inflytande. Vi tror inte att "...tar hänsyn till mina åsikter" alltid måste handla om situationer då man bestämmer saker. Andelen elever i åk 3, 5 och 8 som svarar att "Jag vet vad jag ska kunna för att nå målen i de olika ämnena". 77 % 95 % 81,05 % Andelen elever i åk 3, 5 och 8 som anger att " Jag får veta hur det går för mig i skolarbetet". 93,5 % 90 % 103,89 % Arbete i verksamheten Andelen elever i åk 3, 5 och 8 som anger att "skolarbetet gör mig så nyfiken att jag får lust att lära mig mer". 90 % 95 % 94,74 % Övriga mål enligt lagkrav Verksamhetens resultatmål: Alla elever ska få det stöd de behöver. Kommer uppfyllas/är uppfyllt Resultat Vi har lyckats att få de flesta eleverna till godkänd nivå men vi känner inte att alla har fått den hjälp de behöver. Måluppfyllelse Har varit god. Analys Under året har vi prioriterat våra resurser men ser att ytterligare anpassningar av undervisning behöver göras. Det är viktigt att vi lyckas få de elever som får och behöver mycket hjälp motiverade för att arbeta för att ta till sig kunskaper. Länghemskolan, Kvalitetsanalys 8(10)

9 Åtgärder/Aktiviteter för fortsatt utveckling Vi behöver vara flexibla i fördelningen av resurser. Fortsatt långsiktigt arbete med fortbildning kring läs- och skrivsvårigheter. Utvecklad elevhälsa. Utvecklat användande av IKT i undervisningen både för att använda anpassade pedagogiska program och vara motiverande/engagerande bland annat genom möjligheten att ge eleven uppgifter som inte är möjligas utan den digitala tekniken. Sammanfattning Sammanfattande resultat och måluppfyllelse Trivsel och trygghet Vi har fortsatt en hög måluppfyllelse när det gäller elevernas trivsel och trygghet. Vårt mål är att alla elever (100%) ska trivas och vara trygga. Vi har inte nått ända fram till målet men fortsätter att arbeta mot det. Kunskaper Elevernas kunskaper är fortsatt på en hög nivå. Något bättre i år än föregående år. Stöd till elever Alla elever har inte nått godkänd nivå på alla kunskapskrav. Vi har därmed inte nått målet att alla elever ska få det stöd de behöver. Sammanfattande analys Trivsel och Trygghet Trivsel och trygghet är överlag stor på skolan. Särskilt gäller detta i de situationer då elevernas ordinarie lärare finns i närheten. De situationer då otrygghet förekommer är under raster. Vid dessa tillfällen är elevernas ordinarie lärare inte alltid tillgängliga för eleverna. Vid riskzonsinventering har olika platser på skolan nämnts som möjliga för otrygghet. En sådan är omklädningsrummen. Här har vi sett till att det alltid finns en pedagog som har tillsyn. Under året har olika incidenter inträffat som har krävt åtgärder och uppföljning. Eleverna märker att incidenterna följs upp vilket ger dem trygghet samtidigt som vi förbättrar vårt främjande och förebyggande arbete. Kunskaper och särskilt stöd Vi har rutiner för att fånga upp alla elever som är i behov av särskilt stöd. Vi har rutiner för att samtala om undervisningen i arbetslaget (fokusträffar). Vi har rutiner för arbetet med åtgärdsprogrammen. Vi behöver fortsätta att utveckla arbetet med särskilt stöd. Sammanfattning av åtgärder för högre måluppfyllelse Trivsel och Trygghet Satsningen på utvecklad elevhälsa ska prioriteras. Häri ligger alla delar som beskrivs i kommunens elevhälsoplan. Arbetet vi gör med utgångspunkt i likabehandlingsplanen ska utvecklas och vara en aktiv del av vardagsarbetet. Kunskaper och särskilt stöd Fortsatt arbete med ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt (t.ex genom explicit språkundervisning samt en läsande klass) i alla ämnen och årskurser. Utveckla arbetet med IKT i skolan dels som verktyg med anpassade pedagogiska program men även som redskap för att utveckla engagerande elevuppgifter som inte är möjliga utan den digitala tekniken. Utvecklade former för att bättre kunna möta varje elevs behov i undervisningen. Länghemskolan, Kvalitetsanalys 9(10)

10 Satsningen på utvecklad elevhälsa ska prioriteras. Häri ligger alla delar som beskrivs i kommunens elevhälsoplan. Organisera det allmänna stödet i utvärderingsbara tidsperioder. Stödet ska vara flexibelt utifrån de enskilda elevernas behov. Utveckla arbetet i elevhälsogruppen. Länghemskolan, Kvalitetsanalys 10(10)

Kvalitetsanalys 14/15. Grimsåsskolan

Kvalitetsanalys 14/15. Grimsåsskolan Kvalitetsanalys 14/15 Grimsåsskolan Innehållsförteckning Förutsättningar... 3 Resultatet av årets verksamhet... 4 Normer och värden... 4 Verksamhetens resultat... 6 Inflytande/delaktighet... 12 Arbete

Läs mer

Kvalitetsanalys. Tranängskolan 7-9

Kvalitetsanalys. Tranängskolan 7-9 Kvalitetsanalys Tranängskolan 7-9 Innehållsförteckning Resultatet av årets verksamhet... 3 Normer och värden... 3 Verksamhetens resultat... 4 Inflytande/delaktighet... 6 Arbete i verksamheten... 6 Övriga

Läs mer

Kvalitetsanalys. Dalstorpskolan

Kvalitetsanalys. Dalstorpskolan Kvalitetsanalys Dalstorpskolan Innehållsförteckning et av årets verksamhet... 3 Normer och värden... 3 Verksamhetens resultat... 4 Inflytande/delaktighet... 11 Arbete i verksamheten... 13 Övriga mål enligt

Läs mer

Kvalitetsanalys 14/15. Länghemskolan

Kvalitetsanalys 14/15. Länghemskolan Kvalitetsanalys 14/15 Länghemskolan Innehållsförteckning Förutsättningar... 3 Resultatet av årets verksamhet... 4 Normer och värden... 4 Verksamhetens resultat... 8 Inflytande/delaktighet... 19 Arbete

Läs mer

Kvalitetsanalys. Grimsåsskolan

Kvalitetsanalys. Grimsåsskolan Kvalitetsanalys Grimsåsskolan Innehållsförteckning et av årets verksamhet... 3 Normer och värden... 3 Verksamhetens resultat... 5 Inflytande/delaktighet... 12 Arbete i verksamheten... 14 Övriga mål enligt

Läs mer

Kvalitetsanalys. Ljungsarpskolan

Kvalitetsanalys. Ljungsarpskolan Kvalitetsanalys Ljungsarpskolan Innehållsförteckning et av årets verksamhet... 3 Normer och värden... 3 Verksamhetens resultat... 4 Inflytande/delaktighet... 12 Arbete i verksamheten... 14 Övriga mål enligt

Läs mer

Grimsåsskolan. Kvalitetsanalys 16/17

Grimsåsskolan. Kvalitetsanalys 16/17 Grimsåsskolan Kvalitetsanalys 16/17 Innehållsförteckning 1 Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 2 Resultatet av årets verksamhet... 5 2.1 Verksamhetens resultat... 5 2.1.1 Eleverna har inblick

Läs mer

Kvalitetsanalys 15/16. Grimsåsskolan

Kvalitetsanalys 15/16. Grimsåsskolan Kvalitetsanalys 15/16 Grimsåsskolan Innehållsförteckning Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 Resultatet av årets verksamhet... 4 Verksamhetens resultat... 4 Inflytande/delaktighet... 15

Läs mer

Kvalitetsanalys. Tranängskolan F-6

Kvalitetsanalys. Tranängskolan F-6 Kvalitetsanalys Tranängskolan F-6 Innehållsförteckning Resultatet av årets verksamhet... 3 Normer och värden... 3 Verksamhetens resultat... 5 Inflytande/delaktighet... 8 Arbete i verksamheten... 9 Övriga

Läs mer

Kvalitetsanalys 14/15. Tranängskolan 7-9

Kvalitetsanalys 14/15. Tranängskolan 7-9 Kvalitetsanalys 14/15 Tranängskolan 7-9 Innehållsförteckning Förutsättningar... 3 Resultatet av årets verksamhet... 4 Normer och värden... 4 Verksamhetens resultat... 5 Inflytande/delaktighet... 8 Arbete

Läs mer

Kvalitetsanalys. Grundsärskola

Kvalitetsanalys. Grundsärskola Kvalitetsanalys Grundsärskola Innehållsförteckning et av årets verksamhet... 3 Normer och värden... 3 Verksamhetens resultat... 5 Inflytande/delaktighet... 8 Arbete i verksamheten... 9 Övriga mål enligt

Läs mer

Kvalitetsrapport. Ekbackens skola

Kvalitetsrapport. Ekbackens skola Kvalitetsrapport Ekbackens skola Läsåret 2018 2019 Innehållsförteckning 1. Grundfakta... 3 2. Resultat... 4 Normer och värden, elevers ansvar och inflytande... 4 Kunskaper, bedömning och betyg... 5 3.

Läs mer

Kvalitetsrapport för Fredriksbergsskolan läsåret

Kvalitetsrapport för Fredriksbergsskolan läsåret 0 Kvalitetsrapport för Fredriksbergsskolan läsåret 2015-2016 GÄLLANDE FÖR VERKSAMHETEN I förskoleklass grundskola åk 1-9 fritidshem Ansvarig rektor Kristin Hägglund 1 2 Innehåll Styrkort 2015-2016... 1

Läs mer

Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Åkerö F-6 skolenhet

Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Åkerö F-6 skolenhet Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Åkerö F-6 skolenhet Kvalitetsredovisning 2014/2015 Verksamheter inom skolväsendet ska på huvudmanna- och enhetsnivå systematiskt och kontinuerligt planera,

Läs mer

Behörighet gymnasieskolans yrkesprogram

Behörighet gymnasieskolans yrkesprogram 1. Kunskaper Sett till alla elever på skolan minskar behörigheten till gymnasieskolans yrkesprogram något, ner till 85,7 % från 88,5 % föregående läsår. Skolan har under läsåret 2017/2018 haft större andel

Läs mer

Kvalitetsanalys 15/16. Sjötoftaskolan

Kvalitetsanalys 15/16. Sjötoftaskolan Kvalitetsanalys 15/16 Sjötoftaskolan Innehållsförteckning Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 Resultatet av årets verksamhet... 5 Verksamhetens resultat... 5 Inflytande/delaktighet... 17

Läs mer

Åsenskolans redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet läsåret 2012-13

Åsenskolans redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet läsåret 2012-13 Barn och utbildning Sten-Åke Eriksson Rektor Åsenskolans redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet läsåret 2012-13 Innehåll 1. Resultat och måluppfyllelse... 3 1.1 Kunskaper... 3 1.1.1 Måluppfyllelse...

Läs mer

Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Insjöns skola

Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Insjöns skola Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Insjöns skola Kvalitetsredovisning 217/218 Verksamheter inom skolväsendet ska på huvudmanna- och enhetsnivå systematiskt och kontinuerligt planera, följa upp

Läs mer

Kvalitetsanalys. Lärandesektion

Kvalitetsanalys. Lärandesektion Kvalitetsanalys Lärandesektion Lärandesektionens resultat Normer och värden Barnens/elevernas/de studerandes trivsel i förskola, fritidshem och skola ska öka samt målgruppen för verksamheten inom kultur

Läs mer

Systematiskt kvalitetsarbete år 2015

Systematiskt kvalitetsarbete år 2015 januari 2016 Visättraskolan Systematiskt kvalitetsarbete år 2015 Systematiskt kvalitetsarbete När man ser till en för läsåret 2014/2015 kan man se att en överlag ligger högre än vad de gjorde föregående

Läs mer

Kvalitetsanalys 14/15. Tranängskolans fritidshem

Kvalitetsanalys 14/15. Tranängskolans fritidshem Kvalitetsanalys 14/15 Tranängskolans fritidshem Innehållsförteckning Förutsättningar... 3 Resultatet av årets verksamhet... 4 Normer och värden... 4 Verksamhetens resultat... 6 Inflytande/delaktighet...

Läs mer

Kvalitetsrapport. Brotorpsskolan

Kvalitetsrapport. Brotorpsskolan Kvalitetsrapport Brotorpsskolan Läsåret 2018 2019 Innehållsförteckning 1. Grundfakta... 3 2. Resultat... 4 Normer och värden, elevers ansvar och inflytande... 4 Kunskaper, bedömning och betyg... 6 3. Enhetens

Läs mer

Kvalitetsanalys 15/16. Åsalyckans fritidshem

Kvalitetsanalys 15/16. Åsalyckans fritidshem Kvalitetsanalys 15/16 Åsalyckans fritidshem Innehållsförteckning Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 Resultatet av årets verksamhet... 5 Verksamhetens resultat... 5 Inflytande/delaktighet...

Läs mer

Kvalitetsanalys 14/15. Grundsärskola

Kvalitetsanalys 14/15. Grundsärskola Kvalitetsanalys 14/15 Grundsärskola Innehållsförteckning Förutsättningar... 3 et av årets verksamhet... 4 Normer och värden... 4 Verksamhetens resultat... 8 Inflytande/delaktighet... 12 Arbete i verksamheten...

Läs mer

Systematiskt kvalitetsarbete Grundskolan 4-6 Sjötofta

Systematiskt kvalitetsarbete Grundskolan 4-6 Sjötofta Systematiskt kvalitetsarbete 2012-2013 Grundskolan 4-6 Sjötofta Innehåll 1 Anvisningar 3 2 Resultat 4 2.1 Kunskaper Utbildningsresultat... 4 2.1.1 Har i nuläget förväntade kunskaper för kunskapskravet

Läs mer

Kvalitetsanalys 14/15. Regnbågens fritidshem

Kvalitetsanalys 14/15. Regnbågens fritidshem Kvalitetsanalys 14/15 Regnbågens fritidshem Innehållsförteckning Förutsättningar... 3 Resultatet av årets verksamhet... 4 Normer och värden... 4 Verksamhetens resultat... 6 Inflytande/delaktighet... 11

Läs mer

Kvalitetsanalys för Boo Gårds skola läsåret 2013/14

Kvalitetsanalys för Boo Gårds skola läsåret 2013/14 Datum 140826 1 (8) Kvalitetsanalys för Boo Gårds skola läsåret 2013/14 Varje skola har enligt skollagen ansvar för att systematiskt och kontinuerligt planera, följa upp och utveckla utbildningen. Denna

Läs mer

Kvalitetsanalys för Boo Gårds skola läsåret 2014/15

Kvalitetsanalys för Boo Gårds skola läsåret 2014/15 Datum 150904 1 (9) Kvalitetsanalys för Boo Gårds skola läsåret 2014/15 Varje skola har enligt skollagen ansvar för att systematiskt och kontinuerligt planera, följa upp och utveckla utbildningen. Denna

Läs mer

Beslut för förskoleklass och grundskola

Beslut för förskoleklass och grundskola Dnr 43-2015:4627 Göteborgs kommun angered@angered.goteborg.se Beslut för förskoleklass och grundskola efter tillsyn i Rannebergsskolan F-3 i Göteborgs kommun 2 (9) Tillsyn i Rannebergsskolan F-3 har genomfört

Läs mer

Kvalitetsanalys 14/15. Sörgårdens fritidshem

Kvalitetsanalys 14/15. Sörgårdens fritidshem Kvalitetsanalys 14/15 Sörgårdens fritidshem Innehållsförteckning Förutsättningar... 3 Resultatet av årets verksamhet... 4 Normer och värden... 4 Verksamhetens resultat... 5 Inflytande/delaktighet... 9

Läs mer

Systematiskt kvalitetarbete Grundskolan Kvalitetsrapport 2013-2014

Systematiskt kvalitetarbete Grundskolan Kvalitetsrapport 2013-2014 Systematiskt kvalitetarbete Grundskolan Kvalitetsrapport 2013-2014 2014-06-03 1. GRUNDFAKTA Stadsskogsskolan 1 191 elever, 113 pojkar och 78 flickor 42 med annat modersmål 22 lärare Andel lärare med högskoleexamen

Läs mer

Kvalitetsanalys 14/15. Björkhagens förskola

Kvalitetsanalys 14/15. Björkhagens förskola Kvalitetsanalys 14/15 Björkhagens förskola Innehållsförteckning Förutsättningar... 3 Resultatet av årets verksamhet... 4 Normer och värden... 4 Verksamhetens resultat... 6 Inflytande/delaktighet... 9 Arbete

Läs mer

Kvalitetsanalys 15/16. Dalstorpskolan

Kvalitetsanalys 15/16. Dalstorpskolan Kvalitetsanalys 15/16 Dalstorpskolan Innehållsförteckning Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 Resultatet av årets verksamhet... 4 Verksamhetens resultat... 4 Inflytande/delaktighet... 17

Läs mer

Föräldrar år 3 Föräldrar år 6

Föräldrar år 3 Föräldrar år 6 Omrade Nr Förskola Pedagogisk omsorg/familjed aghem Förskoleklass år 3 år 6 Är ditt barn en 0 1 pojke eller flicka? Utveckling och lärande Verksamheten är 101 2 stimulerande för Är ditt barn en pojke eller

Läs mer

Kvalitetsanalys 15/16. Trollebo fritidshem

Kvalitetsanalys 15/16. Trollebo fritidshem Kvalitetsanalys 15/16 Trollebo fritidshem Innehållsförteckning Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 Resultatet av årets verksamhet... 5 Verksamhetens resultat... 5 Inflytande/delaktighet...

Läs mer

Systematiskt kvalitetsarbete

Systematiskt kvalitetsarbete Systematiskt kvalitetsarbete 2012-13 Grundskolan fskl-6 Rektor 2 Innehåll 1 Redovisning av särskilda insatser och åtgärder enligt föregående kvalitetsredovisning och effekter av dessa som genomförts för

Läs mer

Verksamhetsplan för Norrtullskolan 2013/2014

Verksamhetsplan för Norrtullskolan 2013/2014 BARN OCH UTBILDNING Verksamhetsplan för Norrtullskolan 2013/2014 Verksamhetsidé På vår skola ges alla elever möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar! Det viktiga för alla på skolan är att

Läs mer

Kvalitetsrapport grundskola avseende läsåret 2014/2015

Kvalitetsrapport grundskola avseende läsåret 2014/2015 2015-03- 10 1 (7) Dnr: Kvalitetsrapport grundskola avseende läsåret 2014/2015 Skiljeboskolan Ansvarig Lars Nordin 1 Kvalitetsrapport grundskola och särskola Kvalitetsrapporten ska skickas till verksamhetschef,

Läs mer

Systematiskt kvalitetsarbete

Systematiskt kvalitetsarbete [Skriv text] Systematiskt kvalitetsarbete 2012-2013 Grundsärskolan Rektor 2 Innehåll 1 Redovisning av särskilda insatser och åtgärder enligt föregående kvalitetsredovisning och effekter av dessa som genomförts

Läs mer

Tranängskolans fritidshem. Kvalitetsanalys 16/17

Tranängskolans fritidshem. Kvalitetsanalys 16/17 Tranängskolans fritidshem Kvalitetsanalys 16/17 Innehållsförteckning 1 Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 2 Resultatet av årets verksamhet... 5 2.1 Verksamhetens resultat... 5 2.1.1 Förändrat

Läs mer

Kvalitetsanalys. Tranängskolans f-klass/fritidshem

Kvalitetsanalys. Tranängskolans f-klass/fritidshem Kvalitetsanalys Tranängskolans f-klass/fritidshem Innehållsförteckning et av årets verksamhet... 3 Normer och värden... 3 Verksamhetens resultat... 4 Inflytande/delaktighet... 5 Arbete i verksamheten...

Läs mer

r'n Beslut för förskoleklass och grundskola Skolinspektionen efter tillsyn i Brage- skola och språkförskola belägen i Sollentuna kommun Beslut

r'n Beslut för förskoleklass och grundskola Skolinspektionen efter tillsyn i Brage- skola och språkförskola belägen i Sollentuna kommun Beslut r'n Dnr 43-2016:4433 Sollentuna kommun för förskoleklass och grundskola efter tillsyn i Brage- skola och språkförskola belägen i Sollentuna kommun 2 (9) Tillsyn i Brage- skola och språkförskola har genomfört

Läs mer

Beslut för förskoleklass och grundskola

Beslut för förskoleklass och grundskola Dnr 43-2015:10013 Stockholms kommun för förskoleklass och grundskola efter tillsyn i Magelungsskolan belägen i Stockholms kommun 2 (8) Tillsyn i Magelungsskolan har genomfört tillsyn av Stockholms kommun

Läs mer

Kvalitetsanalys 15/16. Grundsärskola

Kvalitetsanalys 15/16. Grundsärskola Kvalitetsanalys 15/16 Grundsärskola Innehållsförteckning Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 Resultatet av årets verksamhet... 4 Verksamhetens resultat... 4 Inflytande/delaktighet... 10

Läs mer

Kvalitetsrapport. Ramshyttans skola

Kvalitetsrapport. Ramshyttans skola Kvalitetsrapport Ramshyttans skola Läsåret 2016-2017 Innehållsförteckning 1. Grundfakta... 3 2. Resultat... 4 2.1 Normer och värden, elevers ansvar och inflytande... 4 2.2 Kunskaper, bedömning och betyg...

Läs mer

Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Djura skola

Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Djura skola Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Djura skola Kvalitetsredovisning 215/216 Verksamheter inom skolväsendet ska på huvudmanna- och enhetsnivå systematiskt och kontinuerligt planera, följa upp

Läs mer

Kvalitetsanalys 15/16. Villerkulla fritidshem

Kvalitetsanalys 15/16. Villerkulla fritidshem Kvalitetsanalys 15/16 Villerkulla fritidshem Innehållsförteckning Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 Resultatet av årets verksamhet... 5 Verksamhetens resultat... 5 Inflytande/delaktighet...

Läs mer

Kvalitetsanalys 15/16. Ljungbackens förskola

Kvalitetsanalys 15/16. Ljungbackens förskola Kvalitetsanalys 15/16 Ljungbackens förskola Innehållsförteckning Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 Resultatet av årets verksamhet... 5 Verksamhetens resultat... 5 Inflytande/delaktighet...

Läs mer

Kvalitetsanalys läsåret 2014/15

Kvalitetsanalys läsåret 2014/15 Kvalitetsanalys läsåret 2014/15 Klättenskolan Postadress Besöksadress Telefon Internet Giro och org nr Sunne kommun Stöpafors 0565-160 00 växel www.sunne.se 744-2684 bankgiro 79. Klättenskolan 686 93 Sunne

Läs mer

Relationen mellan nationella prov och betyg, årskurs 6 vårterminen 2013

Relationen mellan nationella prov och betyg, årskurs 6 vårterminen 2013 R E S U L T A T B E S K R I V N I N G Relationen mellan nationella prov och betyg, årskurs 6 vårterminen 2013 Jämförelser av relationen mellan provbetygen och vårterminsbetygen i årskurs 6 görs i svenska,

Läs mer

Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Ullvi skolenhet

Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Ullvi skolenhet Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Ullvi skolenhet Kvalitetsredovisning 2016/2017 Verksamheter inom skolväsendet ska på huvudmanna- och enhetsnivå systematiskt och kontinuerligt planera, följa

Läs mer

Kvalitetsanalys 15/16. Länghemskolan

Kvalitetsanalys 15/16. Länghemskolan Kvalitetsanalys 15/16 Länghemskolan Innehållsförteckning Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 Resultatet av årets verksamhet... 4 Verksamhetens resultat... 4 Inflytande/delaktighet... 18

Läs mer

Dokumentation av systematiskt kvalitetsarbete Förskoleklass / Grundskolan / Grundsärskolan. Åsaka skola F

Dokumentation av systematiskt kvalitetsarbete Förskoleklass / Grundskolan / Grundsärskolan. Åsaka skola F Dokumentation av systematiskt kvalitetsarbete Förskoleklass / Grundskolan / Grundsärskolan Åsaka skola F-6 2015 Innehållsförteckning KVALITÉTSARBETE... 3 Redovisning av aktuella kunskapsresultat... 4 REDOVISNING

Läs mer

Nordmarks skola Redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet för läsåret Rektor Leif Hansson

Nordmarks skola Redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet för läsåret Rektor Leif Hansson Barn- och utbildningsförvaltningen Nordmarks skola Nordmarks skola Redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet för läsåret 2017-2018 Rektor Leif Hansson Innehållsförteckning 1. Resultat och måluppfyllelse...

Läs mer

Kvalitetsrapport grundskola. Örsjö skola Läsår 2016/2017

Kvalitetsrapport grundskola. Örsjö skola Läsår 2016/2017 Kvalitetsrapport grundskola Örsjö skola Läsår 2016/2017 Jämställdhet 3 Utbildningen i åk 1-6 ska utformas så att alla elever tillförsäkras en skolmiljö som präglas av trygghet och studiero. 4 All verksamhet

Läs mer

Kvalitetsanalys 15/16. Tranängskolans fritidshem

Kvalitetsanalys 15/16. Tranängskolans fritidshem Kvalitetsanalys 15/16 Tranängskolans fritidshem Innehållsförteckning Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 Resultatet av årets verksamhet... 5 Verksamhetens resultat... 5 Inflytande/delaktighet...

Läs mer

Villerkulla fritidshem. Kvalitetsanalys 16/17

Villerkulla fritidshem. Kvalitetsanalys 16/17 Villerkulla fritidshem Kvalitetsanalys 16/17 Innehållsförteckning 1 Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 2 Resultatet av årets verksamhet... 5 2.1 Verksamhetens resultat... 5 2.1.1 Fritidshemmet

Läs mer

Sjötoftaskolan. Kvalitetsanalys 16/17

Sjötoftaskolan. Kvalitetsanalys 16/17 Sjötoftaskolan Kvalitetsanalys 16/17 Innehållsförteckning 1 Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 2 Resultatet av årets verksamhet... 5 2.1 Verksamhetens resultat... 5 2.1.1 Alla elever i

Läs mer

Kvalitetsrapport 2014-2015

Kvalitetsrapport 2014-2015 Datum 2014-06-30 10 Antal sidor Kvalitetsrapport 2014-2015 Kvistbergsskolan Marcus och Anna 0564-477 00 direkt 070-642 16 65 mobil marcus.lech@torsby.se Innehållsförteckning 1. Fokusområde vad har vi uppnått

Läs mer

Brattfors skola Sten-Åke Eriksson Rektor. Brattfors skola

Brattfors skola Sten-Åke Eriksson Rektor. Brattfors skola Brattfors skola Sten-Åke Eriksson Rektor Brattfors skola Redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet för läsåret 2013 2014 1 1. Kunskapsuppdraget 1.1 Mål Alla elever kan, senast i slutet av höstterminen

Läs mer

Ljungbackens förskola. Kvalitetsanalys 16/17

Ljungbackens förskola. Kvalitetsanalys 16/17 Ljungbackens förskola Kvalitetsanalys 16/17 Innehållsförteckning 1 Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 2 Resultatet av årets verksamhet... 5 2.1 Verksamhetens resultat... 5 2.1.1 Alla barn

Läs mer

Kvalitetsredovisning läsåret 2013/14 Insjöns skola och förskoleklass.

Kvalitetsredovisning läsåret 2013/14 Insjöns skola och förskoleklass. Kvalitetsredovisning läsåret 2013/14 Insjöns skola och förskoleklass. Varje huvudman inom skolväsendet ska på huvudmannanivå systematiskt och kontinuerligt planera, följa upp och utveckla utbildningen.

Läs mer

Strandvägsskolan Maria Skoogh Rektor. Strandvägsskolan

Strandvägsskolan Maria Skoogh Rektor. Strandvägsskolan Strandvägsskolan Maria Skoogh Rektor Strandvägsskolan Redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet för läsåret 2013-2014 1 1. Kunskapsuppdraget 1.1 Mål Alla elever kan, senast i slutet av höstterminen

Läs mer

Åtagandeplan. Sorgenfriskolan Läsår 2015/2016

Åtagandeplan. Sorgenfriskolan Läsår 2015/2016 Åtagandeplan Sorgenfriskolan Läsår 2015/20 Innehållsförteckning 1 Inledning... 3 2 Beskrivning av skolan... 3 3 Sammanfattning: Skolans lägesbedömning... 3 4 Skolans utvecklingsområden/ åtaganden för läsåret...

Läs mer

Systematiskt kvalitetsarbete

Systematiskt kvalitetsarbete Systematiskt kvalitetsarbete 2012-2013 Tranängskolan 7-9 2013-09-11 Annika Källman Jonny Axelsson 2 Innehåll 1 Redovisning av särskilda insatser och åtgärder enligt föregående kvalitetsredovisning och

Läs mer

r'n Beslut för förskoleklass och grundskola Skolinspektionen efter bastillsyn i Assaredsskolan belägen i Göteborgs kommun

r'n Beslut för förskoleklass och grundskola Skolinspektionen efter bastillsyn i Assaredsskolan belägen i Göteborgs kommun r'n Beslut Dnr 44-2015:4209 Assareds skolkooperativ Ek för. Org.nr. 716445-1390 jan.andersson@assaredsskolan.se styrelsen@assaredsskolan.se Beslut för förskoleklass och grundskola efter bastillsyn i Assaredsskolan

Läs mer

Kvalitetsrapport för Lorensberga skolområde läsåret

Kvalitetsrapport för Lorensberga skolområde läsåret Kvalitetsrapport för Lorensberga skolområde läsåret 2015-16 GÄLLANDE FÖR VERKSAMHETEN I Lorensberga skola grundskola åk 4-6 Ansvarig rektor åk 4-6 Ann-Katrin Bohman Innehåll Styrkort 2015-2016... 1 KVALITETSARBETE...

Läs mer

Redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet

Redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet Redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet Hammarnskolan Läsåret 2014/2015 2(6) Rektors reflektioner (analys av kunskapsresultaten) Fritidshem Under lå 14/15 fortsatte Fritids med sitt Utvecklingsområdet

Läs mer

Kvalitetsanalys 14/15. Dalstorpskolan

Kvalitetsanalys 14/15. Dalstorpskolan Kvalitetsanalys 14/15 Dalstorpskolan Innehållsförteckning Förutsättningar... 3 Resultatet av årets verksamhet... 4 Normer och värden... 4 Verksamhetens resultat... 7 Inflytande/delaktighet... 17 Arbete

Läs mer

Nykroppa skola Sten-Åke Eriksson Rektor. Nykroppa skola

Nykroppa skola Sten-Åke Eriksson Rektor. Nykroppa skola Nykroppa skola Sten-Åke Eriksson Rektor Nykroppa skola Redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet för läsåret 2011 2012 1 1. Kunskapsuppdraget 1.1 Mål Alla elever skall, på de nationella proven i

Läs mer

KVALITETSSAMMANFATTNING VÄSTRA SKOLAN LÄSÅR

KVALITETSSAMMANFATTNING VÄSTRA SKOLAN LÄSÅR 1. Kunskaper Västra skolan är en dynamisk skola som speglar samhället i stort med elever från alla samhällskikt och från många delar av världen. Skolan präglas av ett starkt engagemang hos personalen och

Läs mer

Nationella prov åk 3, 6 och 9. Betyg åk 6, 9, gymnasieskola och vuxenutbildning MÅLUPPFYLLELSE I FÖRHÅLLANDE TILL RIKET

Nationella prov åk 3, 6 och 9. Betyg åk 6, 9, gymnasieskola och vuxenutbildning MÅLUPPFYLLELSE I FÖRHÅLLANDE TILL RIKET Nationella prov åk 3, 6 och 9 Betyg åk 6, 9, gymnasieskola och vuxenutbildning MÅLUPPFYLLELSE I FÖRHÅLLANDE TILL RIKET Nämndens mål: All verksamhet i förskola och skola skall bedrivas så att barn, elever

Läs mer

Nykroppa skola Redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet för läsåret Rektor Ing-Marie Jonsson

Nykroppa skola Redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet för läsåret Rektor Ing-Marie Jonsson Barn- och utbildning Nykroppa skola Redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet för läsåret 2014 2015 Rektor Ing-Marie Jonsson Innehåll 1. Kunskapsuppdraget... 3 1.1 Mål... 3 1.2 Måluppfyllelse...

Läs mer

Systematiskt Kvalitetsarbete Mörtviksskolan

Systematiskt Kvalitetsarbete Mörtviksskolan Systematiskt Kvalitetsarbete Mörtviksskolan 2017-2018 Systematiskt kvalitetsarbete Skola Våra elever är morgondagens världsmedborgare och vi utvecklar därför elevernas kommunikativa förmåga, kreativitet

Läs mer

Lokalt åtagande och aktivitet (Tuna skolområde)

Lokalt åtagande och aktivitet (Tuna skolområde) Enhetens resultat i elevenkäten, frågeområde Ansvar och inflytande/fråga: Lärarna i min skola tar hänsyn till elevernas åsikter, och enhetens resultat i elevenkäten, frågeområde Trygghet och trivsel/fråga:

Läs mer

Systematiskt Kvalitetsarbete

Systematiskt Kvalitetsarbete Systematiskt Kvalitetsarbete 2017-2018 Tomtbergaskolans rektorsområde Eleverna känner sig nöjda med vår skola och är trygga här oavsett ålder. Tryggheten bland fritidsbarnen är ännu högre, vi har stora

Läs mer

Ljungbackens fritidshem. Kvalitetsanalys 16/17

Ljungbackens fritidshem. Kvalitetsanalys 16/17 Ljungbackens fritidshem Kvalitetsanalys 16/17 Innehållsförteckning 1 Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 2 Resultatet av årets verksamhet... 5 2.1 Verksamhetens resultat... 5 2.1.1 Fritidshemmet

Läs mer

Beslut för förskoleklass och grundskola

Beslut för förskoleklass och grundskola Skolinspektionen Åstorps kommun Beslut för förskoleklass och grundskola efter tillsyn i Kvidinge skola belägen i Åstorps kommun Skolinspektionen, Postadress: Box 156, 221 00 Lund, Besöksadress: Gasverksgatan

Läs mer

Kvalitetsanalys 15/16. Ljungbackens fritidshem

Kvalitetsanalys 15/16. Ljungbackens fritidshem Kvalitetsanalys 15/16 Ljungbackens fritidshem Innehållsförteckning Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 Resultatet av årets verksamhet... 5 Verksamhetens resultat... 5 Inflytande/delaktighet...

Läs mer

Kvalitetsrapport för Knutsbo/Junibacken skolområde läsåret

Kvalitetsrapport för Knutsbo/Junibacken skolområde läsåret 0 Kvalitetsrapport för Knutsbo/Junibacken skolområde läsåret 2015-2016 GÄLLANDE FÖR VERKSAMHETEN I Junibackens skola förskoleklass grundskola åk 1-6 fritidshem Ansvarig rektor Åsa Strömberg 1 Innehåll

Läs mer

Kvalitetsrapport Vedevågs skola

Kvalitetsrapport Vedevågs skola Kvalitetsrapport Vedevågs skola 2015-2016 1 Innehåll 1. GRUNDFAKTA... 4 2. RESULTAT... 5 2.1 Normer och värden... 5 2.2 Måluppfyllelse i arbetet med kursplanernas mål... 6 2.3 Elevinflytande och demokrati

Läs mer

Beslut för förskoleklass och grundskola

Beslut för förskoleklass och grundskola Dnr 43-2015:5260 Göteborgs kommun lundby@lundby.goteborg.se Beslut för förskoleklass och grundskola efter tillsyn i Bräckeskolan F-6 i Göteborgs kommun 2 (9) Dnr 43-2015:5260 Tillsyn i Bräckeskolan F-6

Läs mer

Åsenskolans redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet läsåret

Åsenskolans redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet läsåret ÅSENSKOLAN Jan Setterberg Åsenskolans redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet läsåret 2016-17 1 Innehåll 1. Resultat och måluppfyllelse... 3 1.1 Kunskaper... 3 1.2 Måluppfyllelse... 3 1.2.1 Läsutveckling

Läs mer

Strandvägsskolan Björn Svantesson Rektor. Strandvägsskolan

Strandvägsskolan Björn Svantesson Rektor. Strandvägsskolan Strandvägsskolan Björn Svantesson Rektor Strandvägsskolan Redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet för läsåret 2012 2013 1 1. Kunskapsuppdraget 1.1 Mål Alla elever kan, senast i slutet av höstterminen

Läs mer

Analys av elevresultat och andra resultat samt förslag på åtaganden

Analys av elevresultat och andra resultat samt förslag på åtaganden Resultatdialog Analys av elevresultat och andra resultat samt förslag på åtaganden Mall för arbetslag/ämneslag Skola Arbetslag/ämneslag (Ange skolans namn) (Ange lagets namn) Dataunderlag som använts Betyg,

Läs mer

Beslut för grundskola

Beslut för grundskola Dnr 44-2015:9775 Centrina utbildning Aktiebolag Org.nr. 556757-2234 info@centrina.se Beslut för grundskola efter tillsyn i Centrina Kviberg belägen i Göteborgs kommun 2 (7) Dnr 44-2015:9775 Tillsyn i Centrina

Läs mer

Kvalitetsredovisning för grundskolan läsåret 2010/2011

Kvalitetsredovisning för grundskolan läsåret 2010/2011 LÄRANDESEKTIONEN AMBJÖRNARPSKOLAN Kvalitetsredovisning för grundskolan läsåret 2010/2011 1 2 Innehåll 1 Verksamhetsbeskrivning (kortfattad) 4 1.1.1 Beskrivning av verksamheten... 4 1.1.2 Beskrivning hur

Läs mer

Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Insjöns skola

Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Insjöns skola Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Insjöns skola Kvalitetsredovisning 215/216 Verksamheter inom skolväsendet ska på huvudmanna- och enhetsnivå systematiskt och kontinuerligt planera, följa upp

Läs mer

Kvalitetsrapport. Stadsskogsskolan

Kvalitetsrapport. Stadsskogsskolan Kvalitetsrapport Stadsskogsskolan Läsåret 2018 2019 Innehållsförteckning 1. Grundfakta... 3 2. Resultat... 4 Normer och värden, elevers ansvar och inflytande... 4 Kunskaper, bedömning och betyg... 6 3.

Läs mer

Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Åkerö F-6 enhet

Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Åkerö F-6 enhet Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Åkerö F-6 enhet Kvalitetsredovisning 2013/2014 Varje huvudman inom skolväsendet ska på huvudmannanivå systematiskt och kontinuerligt planera, följa upp och

Läs mer

Kvalitetsanalys för Boo Gårds skola läsåret 2012/13

Kvalitetsanalys för Boo Gårds skola läsåret 2012/13 Datum 130909 1 (9) Kvalitetsanalys för Boo Gårds skola läsåret 2012/13 Varje skola har enligt skollagen ansvar för att systematiskt och kontinuerligt planera, följa upp och utveckla utbildningen. Denna

Läs mer

Ungdomsgymnasiet. Kvalitetsanalys 16/17

Ungdomsgymnasiet. Kvalitetsanalys 16/17 Ungdomsgymnasiet Kvalitetsanalys 16/17 Innehållsförteckning 1 Förutsättningar förskola, fritidshem och skola... 3 2 Resultatet av årets verksamhet... 5 2.1 Verksamhetens resultat... 5 2.1.1 Eleverna på

Läs mer

KVALITETSUPPFÖLJNING TJÄRNÖ SKOLA årskurs 1 6 LÄSÅRET 2014/2015

KVALITETSUPPFÖLJNING TJÄRNÖ SKOLA årskurs 1 6 LÄSÅRET 2014/2015 KVALITETSUPPFÖLJNING TJÄRNÖ SKOLA årskurs 1 6 LÄSÅRET 2014/2015 15/11/19 Förutsättningar som i stor utsträckning påverkat resultat 2014/2015 Eleverna har generellt bra kunskaper och är intresserade av

Läs mer

Beslut för förskoleklass och grundskola

Beslut för förskoleklass och grundskola n Beslut Stockholms kommun Beslut för förskoleklass och grundskola efter tillsyn i Eriksdalsskolan belägen i Stockholms kommun 2(6) Tillsyn i Eriksdalsskolan har genomfört tillsyn av Stockholms kommun

Läs mer

Beslut för förskoleklass och grundskola

Beslut för förskoleklass och grundskola rn Beslut Dnr 43-2014:8427 Skinnskattebergs kommun Beslut för förskoleklass och grundskola efter prioriterad tillsyn i Klockarbergsskolan belägen i Skinnskatteberg kommun 2 (8) Tillsyn i Klockarbergsskolan

Läs mer

Beslut för förskoleklass och grundskola

Beslut för förskoleklass och grundskola Anton Utbildning AB Org.nr. 556602-4906 för förskoleklass och grundskola efter tillsyn i Antonskolan Blekedamm i Kristianstads kommun Box 156, 221 00 Lund, Besöksadress Gasverksgatan 1 Dnr 44-2017:6415

Läs mer

Kvalitetsrapport. Vedevågs skola

Kvalitetsrapport. Vedevågs skola Kvalitetsrapport Vedevågs skola Läsåret 2018 2019 Innehållsförteckning 1. Grundfakta... 3 2. Resultat... 4 Normer och värden, elevers ansvar och inflytande... 4 Kunskaper, bedömning och betyg... 6 3. Enhetens

Läs mer

Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Gärde skola och fritidshem

Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Gärde skola och fritidshem Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Gärde skola och fritidshem Kvalitetsredovisning för Gärde skola och fritidshem 2012/2013 Varje huvudman inom skolväsendet ska på huvudmannanivå systematiskt

Läs mer

Nordmarks skola Tage Nordkvist Rektor. Nordmarks skola

Nordmarks skola Tage Nordkvist Rektor. Nordmarks skola Nordmarks skola Tage Nordkvist Rektor Nordmarks skola Redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet för läsåret 2011 2012 1 1. Kunskapsuppdraget 1.1 Mål Alla elever kan, senast i slutet av höstterminen

Läs mer

Beslut för förskoleklass och grundskola

Beslut för förskoleklass och grundskola 4 Dnr 43-2015:8971 Linköpings kommun Beslut för förskoleklass och grundskola efter tillsyn i Björn kärrskolan belägen i Linköpings kommun 2 (9) Tillsyn i Björnkärrskolan har genomfört tillsyn av Linköpings

Läs mer