Lägesrapport för Arenastaden och Swedbank Arena Oktober-december 2011

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Lägesrapport för Arenastaden och Swedbank Arena Oktober-december 2011"

Transkript

1 Lägesrapport för Arenastaden och Swedbank Arena Oktober-december 2011 Arenastaden med Swedbank Arena i Solna är ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt. De tre bolag som utvecklar stadsdelen Arenabolaget i Solna, Sweden Arena Management och Råsta Holding ger löpande ut en lägesrapport med den senaste informationen kring projektet. För ytterligare information se även och

2 Viktigaste händelserna i sammandrag Byggrätten till Mall of Scandinavia såld till Unibail-Rodamco Det rörliga taket till Swedbank Arena är på plats Nordens största kran lyfte gångbron Swedbank Arena slöt ett femårigt samarbetsavtal med Live Nation Svenska Fotbollförbundet offentliggjorde invigningsmatchen mot England Ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt Arenastaden i Solna är ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt. I den nya stadsdelen byggs 2000 nya bostäder, kontor med nya arbetsplatser, den nya nationalarenan Swedbank Arena som blir Skandinaviens största multifunktionsarena med plats för sittande åskådare, ett hotell med 400 rum samt ett köpcentrum. Den totala investeringen beräknas till 20 miljarder kronor och byggnationen genomförs i etapper fram till år Arenastaden utvecklas av tre bolag; Arenabolaget i Solna, Sweden Arena Management och Råsta Holding, som ägs av Fabege, Jernhusen, Peab, Solna stad och Svenska Fotbollförbundet. Lägesrapport för Arenastaden och Swedbank Arena Oktober-december (8)

3 Arenabolaget i Solna Arenabolaget i Solna KB ansvarar för byggandet av den nya nationalarenan, Swedbank Arena, som är hemmaarena för det svenska herrlandslaget i fotboll. Swedbank Arena blir Skandinaviens största och modernaste multifunktionella arena, och klarar alla typer av underlag; gräs, grus, vatten, is, trä eller snö. Arenan kan snabbt anpassas till olika idrottsoch konsertevenemang och har stängbart tak, vilket möjliggör inomhusklimat året runt. Invigning sker hösten Arenabolaget i Solna KB ägs av Svenska Fotbollförbundet, 33,3 procent, Fabege, 16,7 procent, Jernhusen, 22,2 procent, Solna stad, 16,7 procent och Peab, 11,1 procent. VD är Kent Wemnér. Flygfoto över Arenastaden med Swedbank Arena, december 2011 Händelser okt-dec 2011 Byggnadsarbetena fortsatte enligt fastställd tid- och kostnadsplan. Den totala byggkostnaden för arenan uppgår till 2,8 miljarder kronor. Under kvartalet färdigmonterades det rörliga taket. Byggandet av torgdäcket runt Arenan samt fasadens aluminiumbeklädnad påbörjades. Arbeten med invändig rumsbildning, ytskikt och installationer fortsatte. Besiktningar påbörjades. Vid Arena Gate, som blir arenans huvudentré, pågick montering av väggar och fasadbeklädnad. Arena Gate får ingång från torget mellan arenan och den planerade handelsanläggningen. Arena Gate kommer även att rymma kommersiella lokaler och garage. I förra rapporten kunde vi meddela att det unika, skjutbara taket på Swedbank Arena med en spännvidd på hela 106 meter, och konstruerat av Sweco Structure, var en av fyra finalister till The Swedish Steel Prize Det skjutbara taket kom på en hedrande andra plats i tävlingen. Lägesrapport för Arenastaden och Swedbank Arena Oktober-december (8)

4 Sweden Arena Management Sweden Arena Management KB ansvarar för den löpande verksamheten vid Swedbank Arena, genom att attrahera idrottsevenemang och konserter, marknadsföra arenan och sälja loger och premiumstolar. Sweden Arena Management KB ägs av Svenska Fotbollförbundet, 33,3 procent, Jernhusen, 22,2 procent, Fabege, 16,7 procent, Solna Stad, 16,7 procent och Peab, 11,1 procent. VD är Thomas Perslund. Den 8 augusti besökte det svenska herrlandslaget i fotboll sin nya hemmaarena, Swedbank Arena, för första gången. Händelser under okt-dec 2011 Under ett extrainsatt medlemsmöte den 20:e oktober röstade AIK Fotbolls medlemmar ja till att ha Swedbank Arena som sin framtida hemmaarena. Medlemmarna röstade därmed i enlighet styrelsens och arenapanelens rekommendation om att Swedbank Arena var det bästa valet av hemmaplan. AIK spelar sin sista säsong på Råsunda Första matchen på Swedbank Arena spelas säsongen Den 3:e november besökte AIK Fotbolls herrlag sin nya hemmaarena för första gången. De fick bland annat titta in i sitt blivande omklädningsrum och beträda innerplanen genom spelargången. Den 19:e 20:e oktober fanns Swedbank Arena representerat i monter och på scen under Eventdagarna i Göteborg. Eventdagarna är Skandinaviens heltäckande fackmässa inom Event Marketing, sponsring, möten, underhållning och evenemang. Den 14:e november, ett år innan själva invigningsmatchen, offentliggjorde Svenska Fotbollsförbundet att invigningsmatchen på nya nationalarenan spelas mot England. Det blir i sin tur den 26:e matchen för svenska herrlandslaget mot England, med sex segrar och nio oavgjorda. Sedan tidigare är det klart att samtliga hemmamatcher, cirka 6 matcher per år, med det svenska herrlandslaget i fotboll kommer att spelas på Swedbank Arena. Även EM-finalen i fotboll för damer den 28 juli 2013 kommer att spelas på Swedbank Arena. Sveriges speldatum i kvalet till VM-slutspelet i Brasilien är nu klargjort. Bland annat står högrankade Tyskland på spelschemat och kommer att spela mot Sverige på landslagets nya arena. Följande hemmamatcher kommer att spelas på Swedbank Arena: 22/ Sverige Irland 11/ Sverige Färöarna Lägesrapport för Arenastaden och Swedbank Arena Oktober-december (8)

5 11/ Sverige Österrike 15/ Sverige - Tyskland Under november och december intensifierades arbetet ytterligare av att attrahera evenemang på arenan. Live Nation, Sveriges största konsertarrangör, har slutit ett femårigt samarbetsavtal med Swedbank Arena. Det innebär att Swedbank Arena tillsammans med Live Nation kommer att arrangera konserter och evenemang med artister i världsklass. Vissa förändringar gjordes av SAMs organisation under kvartalet genom att bl a Thomas Perslund övertog rollen som vd efter Christian Alexandersson och Hasse Breitholtz knöts till organisationen som Event Manager. Lägesrapport för Arenastaden och Swedbank Arena Oktober-december (8)

6 Råsta Holding Råsta Holding AB har till uppgift att detaljplanelägga, skapa och sälja byggrätter för uppförande av bostäder, kontor, hotell och handel samt att bygga infrastruktur i Arenastaden. Utbyggnaden av Arenastaden görs i etapper. Den första etappen omfattar Swedbank Arena, Vattenfalls nya huvudkontor, ett hotell, en handelsanläggning och fem höghus med totalt 750 lägenheter. Råsta Holding ägs av Fabege, 37,5 procent, Peab, 37,5 procent och Solna stad, 25 procent. VD är Kent Wemnér. Händelser under okt-dec 2011 Källa: Wingårdh Arkitekter, Mall of Scandinavia Mall of Scandinavia Den 22 december 2011 undertecknades avtalet mellan Unibail-Rodamco och Råsta Holding AB, vilket blir startskottet för byggandet av Mall of Scandinavia. Unibail-Rodamco är Europas ledande börsnoterade företag inom kommersiella fastigheter, med specialinriktning på köpcentrum i europeiska storstäder. Koncernens totala portfölj värderas till 25,9 miljarder Euro (den 31 december 2011) och omfattar bl a Täby Centrum, Solna Centrum, Nacka Forum och Nova Lund i Sverige samt Fisketorvet i Köpenhamn, Danmark. Bolaget är även delägare i Jumbo i Helsingfors, Finland. Totalt äger Unibail-Rodamco 77 köpcentrum i 12 länder, av vilka 51 lockar fler än 6 miljoner besökare varje år Nu förändras normen för shopping Under våren 2012 är det byggstart för Mall of Scandinavia. Mall of Scandinavia blir, med 250 butiker, restauranger och multiplexbiograf, norra Europas mest intressanta plats för shopping och underhållning. Etableringen sker mitt i den framväxande Arenastaden i Solna och i direkt anslutning till den nya nationalarenan, Swedbank Arena. Genom Mall of Scandinavia får nya aktörer och koncept möjlighet att etablera sig på Lägesrapport för Arenastaden och Swedbank Arena Oktober- december (8)

7 den nordiska marknaden, vilket möjliggör en perfekt symbios för det bästa inom mode, design, teknik, sport och mat. Invigning sker hösten I anslutning till försäljningen ovan sålde Råsta Holding AB även det som skall bli kontors- och bostadsbyggrätter uppe på taket av Mall of Scandinavia till Fabege respektive Peab. I övrig pågick grundläggningen av det nya hotellet och arbetet med garagedelen till bostäderna i anslutning till Swedbank Arena. Fabege har tecknat ytterligare hyresavtal i kvarteret Uarda 1 avseende kontorslokaler om ca 500 kvm vardera med AIK, Onside och Tahitian Noni. Pågående diskussioner med restauratör till kv. Uarda 1, samt ytterligare närservice till kvarteret. På Dalvägen har avtal tecknats med en kemtvättsinlämning och en uttagsautomat planeras till Dalvägen, som en service till områdets hyresgäster. Den nya gångbron mellan Råsta Strandväg och Kolonnvägen strax norr om Solna station lyftas på plats under hösten. Fundamenten till det som skall bli biljettkontor och inpasseringen pågår. Utrymningsrampen, norr om Arenan, färdigställdes. Händelser efter periodens utgång På Gårdsvägen flyttade Excedo networks in kring årsskiftet (265 kvm) och FS Dynamics flyttar in på Gårdsvägen i nya lokaler den 1 Fabege tecknad april ca 550 kvm. Lägesrapport för Arenastaden och Swedbank Arena Oktober- december (8)

8 Sweden Arena Management Arenabolaget Råsta Holding Pyramidvägen 2D Solna Tel: Fax: E-post: Lägesrapport för Arenastaden och Swedbank Arena Oktober- december (8)

Lägesrapport för Arenastaden och Friends Arena

Lägesrapport för Arenastaden och Friends Arena Lägesrapport för Arenastaden och Friends Arena Januari - Mars 2012 Arenastaden med Friends Arena i Solna är ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt. De tre bolag som utvecklar stadsdelen Arenabolaget

Läs mer

Lägesrapport för Arenastaden och Friends Arena

Lägesrapport för Arenastaden och Friends Arena Lägesrapport för Arenastaden och Friends Arena Juli December 2012 Arenastaden med Friends Arena i Solna är ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt. De tre bolag som utvecklar stadsdelen Arenabolaget

Läs mer

Lägesrapport för Arenastaden och Swedbank Arena Mars september 2011

Lägesrapport för Arenastaden och Swedbank Arena Mars september 2011 Lägesrapport för Arenastaden och Swedbank Arena Mars september 2011 Arenastaden med Swedbank Arena i Solna är ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt. De tre bolag som utvecklar stadsdelen Arenabolaget

Läs mer

Lägesrapport för Arenastaden och Friends Arena

Lägesrapport för Arenastaden och Friends Arena Lägesrapport för Arenastaden och Friends Arena April Juni 2012 Arenastaden med Friends Arena i Solna är ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt. De tre bolag som utvecklar stadsdelen Arenabolaget

Läs mer

- Stockholms bästa shoppingutbud! - Goda kommunikationsmöjligheter - Bra serviceutbud och många lunchrestauranger - Effektiva kontorslokaler med bra

- Stockholms bästa shoppingutbud! - Goda kommunikationsmöjligheter - Bra serviceutbud och många lunchrestauranger - Effektiva kontorslokaler med bra Kontor att trivas i - Stockholms bästa shoppingutbud! - Goda kommunikationsmöjligheter - Bra serviceutbud och många lunchrestauranger - Effektiva kontorslokaler med bra exponering för ditt företag - Moderna

Läs mer

den effektiva arbetsplatsen

den effektiva arbetsplatsen den effektiva arbetsplatsen - Stockholms närmaste köpcentrum 9 minuter från Stockholm Central - Direktanslutning till tunnelbana, buss och framtida tvärbana - Nära till service och shopping - Bra exponering

Läs mer

Nationalarenan och Arenastaden

Nationalarenan och Arenastaden www.pwc.com/se Nationalarenan och Arenastaden Riskanalys för Solna Stad 110502 Sammanfattning Arbetsmaterial Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Arenastaden 3. Riskanalys kartläggning av Solna stads

Läs mer

Uarda 1, Evenemangsgatan 31/Dalvägen 30 Solna, Arenastaden

Uarda 1, Evenemangsgatan 31/Dalvägen 30 Solna, Arenastaden Uarda 1, Evenemangsgatan 31/Dalvägen 30 Solna, Arenastaden E18 KOMMUNIKATIONER Mot Arlanda Infart Sjövägen Enköpingsvägen JÄRVA KROG Infart Signalbron (2015) E4 BERGSHAMRA T Bergshamra Pendeltåg: 7 min

Läs mer

Kontorslokaler i inspirerande miljöer

Kontorslokaler i inspirerande miljöer Kontorslokaler i inspirerande miljöer - Stockholmarnas favoritcentrum 2012! - Kvalitetsmärkt shopping - 150 butiker och restauranger - Goda kommunikationsmöjligheter - Flexibla och ljusa lokaler med milsvid

Läs mer

Välkommen! Fabege Bokslutskommuniké 2011

Välkommen! Fabege Bokslutskommuniké 2011 Välkommen! Fabege Bokslutskommuniké 2011 Hammarby Sjöstad Stockholms innerstad Solna Utfall 2011 Utfall Mål Nettouthyrning + 130 Mkr >100 Mkr Förädlingsbidrag = 418 Mkr 300 Mkr Transaktionsbidrag = 173

Läs mer

Stockholmsarenan. Program för en ny multifunktionsarena i Globenområdet, Johanneshov. Remiss. Markanvisning till Stockhome Fastighetsförvaltning AB.

Stockholmsarenan. Program för en ny multifunktionsarena i Globenområdet, Johanneshov. Remiss. Markanvisning till Stockhome Fastighetsförvaltning AB. 00-- DNR E00--06 Karl Ingelstam Ytterstad Telefon: 0-0 6 karl.ingelstam@expl.stockholm.se Till Exploateringsnämnden 00-- Stockholmsarenan. Program för en ny multifunktionsarena i Globenområdet, Johanneshov.

Läs mer

CATENA ÅRSSTÄMMA 2012

CATENA ÅRSSTÄMMA 2012 CATENA ÅRSSTÄMMA 2012 Catena i korthet Sprunget ur Bilia, börsnoterat 2006 Beslut 2010 om ny inriktning mot projektutveckling Avyttring av återstoden av portföljen till Balder jan 2011 Flytt från Göteborg

Läs mer

SOLNA/ARENASTADEN. Gårdsvägen 8, Solna/Arenastaden 805 kvm

SOLNA/ARENASTADEN. Gårdsvägen 8, Solna/Arenastaden 805 kvm EGEN TERASS! En ljus och trevlig kontorslokal och glaspartier i kontorsdelarna med utsikt mot nya Arenan och Mall of Scandinavia. Yta: 805 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Stigbygeln 3 Sidan

Läs mer

Adress Pyramidvägen 7

Adress Pyramidvägen 7 Fina kontorsytor med bra ljusinsläpp mitt i Arenastaden! Typ Kontor Storlek 283 kvm Adress Pyramidvägen 7 Område Solna/Arenastaden Omgivning Arenastaden är under utveckling och inom några år kommer Sveriges

Läs mer

Kontorslokal mitt i framtidens stadsdel Arenastaden. Möjlighet att planera lokalen efter era behov. Adress Dalvägen 14

Kontorslokal mitt i framtidens stadsdel Arenastaden. Möjlighet att planera lokalen efter era behov. Adress Dalvägen 14 Kontorslokal mitt i framtidens stadsdel Arenastaden. Möjlighet att planera lokalen efter era behov. Typ Kontor Storlek 656 kvm Adress Dalvägen 14 Område Solna/Arenastaden Lokalbeskrivning Den lediga kontorslokalen

Läs mer

Ta din plats i fotbollshistorien

Ta din plats i fotbollshistorien Ta din plats i fotbollshistorien Välkommen till svensk fotbolls nya Nationalarena Att klippa banden till Europas modernaste arena är ett stort historiskt ögonblick för Nationalsporten. Svensk fotbolls

Läs mer

Tjänsteskrivelse, Nationalarenan 6 Uppförande av shoppingcenter

Tjänsteskrivelse, Nationalarenan 6 Uppförande av shoppingcenter SOLNA STAD 2011-05-11 Stadsbyggnadsförvaltningen SID 1 (6) SBN/2011:267 TJÄNSTESKRIVELSE Tjänsteskrivelse, Nationalarenan 6 Uppförande av shoppingcenter Förslag till beslut i stadsbyggnadsnämnden Sammanfattning

Läs mer

Nytt kontorsläge! Kolonnvägen 14. ULRIKSDAL EN STADSDEL FÖR AKTIVARE LIV ULRIKSDAL EN STADSDEL FÖR AKTIVARE LIV. ulriksdal.se

Nytt kontorsläge! Kolonnvägen 14. ULRIKSDAL EN STADSDEL FÖR AKTIVARE LIV ULRIKSDAL EN STADSDEL FÖR AKTIVARE LIV. ulriksdal.se I den nya stadsdelen Ulriksdal i Solna bygger vi framtidens kontor. Allt från bästa skyltläge längs med E4:an till kontor med utmärkt kommunikationsläge intill Ulriksdals pendeltågsstation. I stadsdelen

Läs mer

Evenemangsgatan kvm Butik, Kontor Arenastaden, Solna

Evenemangsgatan kvm Butik, Kontor Arenastaden, Solna 109 kvm Butik, Kontor Arenastaden, Solna 109 smakfulla kvm för butik/kontor med imponerande rymd, takhöjd om 5,65 m, stora glaspartier mot gatan och perfekt läge i Arenastaden 1 min från MoS I expansiva

Läs mer

Nationalarenan och Arenastaden

Nationalarenan och Arenastaden www.pwc.com/se Nationalarenan och Arenastaden Riskanalys för Solna Stad 110429 Sammanfattning PwC har fått i uppdrag av Solna stad (Staden) att bedöma de risker som Staden exponeras för genom delägande

Läs mer

SOLNA/ARENASTADEN. Evenemangsgatan 15, Solna/Arenastaden 269 kvm. Häftig lokal med glaspartier från golv till tak! Yta: 269 kvm Typ av lokal: Kontor

SOLNA/ARENASTADEN. Evenemangsgatan 15, Solna/Arenastaden 269 kvm. Häftig lokal med glaspartier från golv till tak! Yta: 269 kvm Typ av lokal: Kontor Häftig lokal med glaspartier från golv till tak! Yta: 269 kvm Typ av lokal: Kontor Sidan 1 (7) Om lokalen I Arenastaden växer en av norra Europas mest moderna stadsdelar fram, en plats som kommer att sjuda

Läs mer

Övrigt 9. Handel 6. Kontor 12. Bostad 72

Övrigt 9. Handel 6. Kontor 12. Bostad 72 Förvaltningsresultat Mkr 2 000 1 500 Fastighetsvärde Mkr 80 000 60 000 Balder äger, förvaltar och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter och hotell i Sverige, Danmark och Finland. Balder skapar attraktiva

Läs mer

DEN PERFEKTA PLATSEN FÖR KONTOR ELLER BUTIK

DEN PERFEKTA PLATSEN FÖR KONTOR ELLER BUTIK NAJADEN i Haninge ARENASTADEN DEN PERFEKTA PLATSEN FÖR KONTOR ELLER BUTIK ARENASTADEN NÄRA TILL ALLT! SUNDBYBERG 9 min, Tvärbanan BROMMA FLYGPLATS 22 min, Buss + Tvärbana ALVIK 20 min, Tunnelbana + Pendeltåg

Läs mer

Uthyrbar yta, % Övrigt, 9 Kontor, 11. Handel, 13. Bostad, 67

Uthyrbar yta, % Övrigt, 9 Kontor, 11. Handel, 13. Bostad, 67 Förvaltningsresultat, Mkr 2 500 2 000 1 500 Fastighetsvärde, Mkr 100 000 80 000 60 000 Balder äger, förvaltar och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter och hotell i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Läs mer

FABEGE 5 december 2016

FABEGE 5 december 2016 FABEGE 5 december 2016 Hammarby Sjöstad Stockholm Inner city Solna Business Park Arenastaden BIDRAG FRÅN VERKSAMHETEN 2009-2016 MKR 2016, Q3 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 Bidrag Förvaltning 3 975

Läs mer

SOLNA/SOLNA BUSINESS PARK

SOLNA/SOLNA BUSINESS PARK 2015-09-29 SOLNA/SOLNA BUSINESS PARK Solnavägen 31-51, Solna/Solna Business Park 6 000 kvm En unik plats i händelsernas centrum - Råsunda! Yta: 6 000 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Lagern

Läs mer

SOLNA STAD Tjänsteskrivelse 1 (5) Stadsbyggnadsförvaltningen Christer Joelsson 2010-03-09 SBN/2009:233. Namn på gator, torg och broar i Arenastaden

SOLNA STAD Tjänsteskrivelse 1 (5) Stadsbyggnadsförvaltningen Christer Joelsson 2010-03-09 SBN/2009:233. Namn på gator, torg och broar i Arenastaden SOLNA STAD Tjänsteskrivelse 1 (5) Stadsbyggnadsförvaltningen Christer Joelsson 2010-03-09 SBN/2009:233 Namn på gator, torg och broar i Arenastaden Sammanfattning I samband med utbyggnaden av Arenastaden

Läs mer

SOLNA. Solnavägen 27-29, Råsunda 125 kvm. Fin butiksyta med skyltfönster mot korsningen Solnavägen/Frösundaleden.

SOLNA. Solnavägen 27-29, Råsunda 125 kvm. Fin butiksyta med skyltfönster mot korsningen Solnavägen/Frösundaleden. Fin butiksyta med skyltfönster mot korsningen Solnavägen/Frösundaleden. Yta: 125 kvm Typ av lokal: Butik Fastighetsbeteckning: Lagern 2 Sidan 1 (5) Om lokalen Bra skyltläge mot Solnavägen/Frösundaleden

Läs mer

SOLNA/ARENASTADEN. Gårdsvägen 10, Solna/Arenastaden 842 kvm. Ljus och effektiv kontorsyta!. Påkostat tak i pentry. Lasthiss till lokalen.

SOLNA/ARENASTADEN. Gårdsvägen 10, Solna/Arenastaden 842 kvm. Ljus och effektiv kontorsyta!. Påkostat tak i pentry. Lasthiss till lokalen. Ljus och effektiv kontorsyta!. Påkostat tak i pentry. Lasthiss till lokalen. Yta: 842 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Stigbygeln 5 Sidan 1 (9) Planlösning Lasthiss direkt upp in i lokalen

Läs mer

SOLNA/ARENASTADEN. Evenemangsgatan 29, Solna/Arenastaden 86 kvm. Butiksyta mitt i Arenastaden mittemot Mall of Scandinavia!

SOLNA/ARENASTADEN. Evenemangsgatan 29, Solna/Arenastaden 86 kvm. Butiksyta mitt i Arenastaden mittemot Mall of Scandinavia! Butiksyta mitt i Arenastaden mittemot Mall of Scandinavia! Yta: 86 kvm Typ av lokal: Butik Fastighetsbeteckning: Uarda 1, Hus A Sidan 1 (6) Kommunikationer Arenastadens geografiska placering är utomordentligt

Läs mer

Välkommen till Fabege. Christian Hermelin, VD Fabege Åsa Bergström, vvd, ekonomi- och finanschef Fabege

Välkommen till Fabege. Christian Hermelin, VD Fabege Åsa Bergström, vvd, ekonomi- och finanschef Fabege Välkommen till Fabege Christian Hermelin, VD Fabege Åsa Bergström, vvd, ekonomi- och finanschef Fabege FABEGE I KORTHET 80 kommersiella fastigheter Fastighetsvärde: 32,6 Mdkr Uthyrbar yta: 1,0 miljoner

Läs mer

Denna kontorslokal ligger på våning 1 och anpassas helt efter era önskemål. Här kan ni skapa er drömlokal mitt i framtidens stadsdel.

Denna kontorslokal ligger på våning 1 och anpassas helt efter era önskemål. Här kan ni skapa er drömlokal mitt i framtidens stadsdel. Denna kontorslokal ligger på våning 1 och anpassas helt efter era önskemål. Här kan ni skapa er drömlokal mitt i framtidens stadsdel. Typ Kontor Storlek 553 kvm Adress Dalvägen 4 Område Solna/Arenastaden

Läs mer

Uppföljning av åtaganden i enlighet med 2013 års Stockholmsförhandling december 2015

Uppföljning av åtaganden i enlighet med 2013 års Stockholmsförhandling december 2015 2016-01-21 SID 1 (5) KS 2014:1 Regeringskansliet Uppföljning av åtaganden i enlighet med 2013 års Stockholmsförhandling december 2015 Inledning Staten är enligt huvudavtalet för 2013 års Stockholmsförhandling

Läs mer

Denna kontorslokal ligger på våning 2 och anpassas helt efter era önskemål. Här kan ni skapa er drömlokal mitt i framtidens stadsdel.

Denna kontorslokal ligger på våning 2 och anpassas helt efter era önskemål. Här kan ni skapa er drömlokal mitt i framtidens stadsdel. Denna kontorslokal ligger på våning 2 och anpassas helt efter era önskemål. Här kan ni skapa er drömlokal mitt i framtidens stadsdel. Typ Kontor Storlek 353 kvm Adress Dalvägen 4 Område Solna/Arenastaden

Läs mer

Fabege. Fastighetsportfölj och projekt. Samlade enheter i tillväxtlägen inom fem kilometer från Stockholms centrum. Stockholms innerstad.

Fabege. Fastighetsportfölj och projekt. Samlade enheter i tillväxtlägen inom fem kilometer från Stockholms centrum. Stockholms innerstad. Fabege Fastighetsportfölj och projekt Hammarby Sjöstad Stockholms innerstad Solna Samlade enheter i tillväxtlägen inom fem kilometer från Stockholms centrum Portföljstrategin ger stöd till våra verksamhetsområden

Läs mer

CATENA ÅRSSTÄMMA 2010

CATENA ÅRSSTÄMMA 2010 CATENA ÅRSSTÄMMA 2010 2009 Det värsta ligger bakom oss Långsam återhämtning i ekonomin Fortsatt historiskt låga räntor Svårigheter att finansiera kommersiella fastigheter 2009 Det värsta ligger bakom oss

Läs mer

HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP!

HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP! HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP! 02 SPORTFIVE PARTNER TILL AIK FOTBOLL OCH LEDANDE INOM SPORTS MARKETING Exklusiv agentur till AIK Fotboll & många toppklubbar i Tyskland & övriga Europa Säljer in

Läs mer

Välkommen till Fabeges delårspresentation

Välkommen till Fabeges delårspresentation Välkommen till Fabeges delårspresentation Januari - juni 2014 87 kommersiella fastigheter Fastighetsvärde: 33,3 Mdkr Uthyrbar yta: 1,1 miljoner kvm Hyresvärde: 2,3 Mdkr 137 anställda Hammarby Sjöstad Stockholms

Läs mer

Skånes Plan- och byggdag Knislinge. Den lilla ortens attraktivitet för fastighetsutveckling Magnus Norén, Affärschef Markutveckling

Skånes Plan- och byggdag Knislinge. Den lilla ortens attraktivitet för fastighetsutveckling Magnus Norén, Affärschef Markutveckling Skånes Plan- och byggdag 2018 - Knislinge Den lilla ortens attraktivitet för fastighetsutveckling Magnus Norén, Affärschef Markutveckling 1 Midroc Europe 2017 3 600 medarbetare Tjänster inom industri,

Läs mer

Här har ni chansen att skapa drömlokalen mitt i framtidens stadsdel. Passar perfekt som både butikslokal och showrum. Ypperligt skyltläge.

Här har ni chansen att skapa drömlokalen mitt i framtidens stadsdel. Passar perfekt som både butikslokal och showrum. Ypperligt skyltläge. Här har ni chansen att skapa drömlokalen mitt i framtidens stadsdel. Passar perfekt som både butikslokal och showrum. Ypperligt skyltläge. Typ Butik Storlek 725 kvm Adress Pyramidvägen 1 Område Solna/Arenastaden

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FABEGE

VÄLKOMMEN TILL FABEGE VÄLKOMMEN TILL FABEGE Hammarby Sjöstad Solna Business Park Arenastaden Stockholms Inner city FABEGE UTVECKLAR Över 50 % av all kontorsproduktion i Stockholmsregionen TRANSAKTION ÖKAR POTENTIALEN I FASTIGHETSPORTFÖLJEN

Läs mer

Midroc Property Development AB

Midroc Property Development AB Att tänka annorlunda för ett hållbart samhälle! Prisvinnande kunskap och metodik Plats för både privatliv och näringsliv Social hållbarhet plats för hela livet Att tänka annorlunda för ett levande samhälle!

Läs mer

Välkommen till Fabege. Christian Hermelin, VD Fabege Åsa Bergström, vvd, ekonomi- och finanschef Fabege

Välkommen till Fabege. Christian Hermelin, VD Fabege Åsa Bergström, vvd, ekonomi- och finanschef Fabege Välkommen till Fabege Christian Hermelin, VD Fabege Åsa Bergström, vvd, ekonomi- och finanschef Fabege FABEGE I KORTHET 82 kommersiella fastigheter Fastighetsvärde: 33,8 Mdkr Uthyrbar yta: 1,0 miljoner

Läs mer

GLOBEN. Pastellvägen 2-6, Globen kvm. Ett landmärke i nya söderstaden! Yta: kvm Typ av lokal: Kontor

GLOBEN. Pastellvägen 2-6, Globen kvm. Ett landmärke i nya söderstaden! Yta: kvm Typ av lokal: Kontor Ett landmärke i nya söderstaden! Yta: 1 130 kvm Typ av lokal: Kontor Sidan 1 (5) Om lokalen Ett alldeles nybyggt kontor med inflyttning från Q4 2018. Var med och skapa ert nya kontor i det framväxande

Läs mer

Etablera ett stenkast från hamnen ARENDALSVÄGEN

Etablera ett stenkast från hamnen ARENDALSVÄGEN Etablera ett stenkast från hamnen ARENDALSVÄGEN På Arendalsvägen kan vi erbjuda en helt nyproducerad anläggning med bästa läge, låg energianvändning och effektivt disponerade ytor. INTRESSERAD AV ATT ETABLERA

Läs mer

Delårsrapport januari-mars 2008

Delårsrapport januari-mars 2008 Delårsrapport januari-mars 2008 April 2008 Koncernen Intäkter: 12,8 mdkr Balansomslutning: 10,3 mdkr Byggrätter: 32 500 st Antal anställda: 2 435 Börsvärde: 10,6 mdkr 14 % Norge 80 % Sverige 5 % Danmark

Läs mer

SOLNA/ARENASTADEN. Gårdsvägen 8, Solna/Arenastaden 754 kvm

SOLNA/ARENASTADEN. Gårdsvägen 8, Solna/Arenastaden 754 kvm EGEN TERRASS! En ljus och trevlig kontorslokal och glaspartier i kontorsdelarna med utsikt mot nya Arenan och Mall of Scandinavia. Yta: 754 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Stigbygeln 3 Sidan

Läs mer

Delårsrapport januari-juni 2008

Delårsrapport januari-juni 2008 Delårsrapport januari-juni 2008 Koncernen Intäkter: 13,4 mdkr Balansomslutning: 9,6 mdkr Byggrätter: 33 000 st Antal anställda: 2 502 13 % Börsvärde: 6,4 mdkr Norge 81 % Sverige Finland 5 % Danmark Belgien

Läs mer

SOLNA/ARENASTADEN. Gårdsvägen 14-18, Solna/Arenastaden 440 kvm

SOLNA/ARENASTADEN. Gårdsvägen 14-18, Solna/Arenastaden 440 kvm En ljus och trevlig kontorslokal och glaspartier i kontorsdelarna med utsikt mot nya Arenan och Mall of Scandinavia. Yta: 440 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Stigbygeln 6 Sidan 1 (7) Om

Läs mer

Tydlig profil i centrala och genuina kvarter

Tydlig profil i centrala och genuina kvarter Tydlig profil i centrala och genuina kvarter En unik plats i händelsernas centrum Mitt i Solna, intill centrum och den genuina atmosfären i gamla Råsunda, byggs nya levande kvarter. Entrén till stadsdelen

Läs mer

Välkommen till Fabeges presentation av delårsrapport för jan-mars 2014

Välkommen till Fabeges presentation av delårsrapport för jan-mars 2014 Välkommen till Fabeges presentation av delårsrapport för jan-mars 2014 Hammarby Sjöstad Stockholms innerstad Solna Samlade enheter i tillväxtlägen inom fem kilometer från Stockholms centrum Affärsmodell;

Läs mer

Adress Parkvägen 2B. Kommunikationer

Adress Parkvägen 2B. Kommunikationer Parkvägen 2B En unik plats i händelsernas centrum - Råsunda! Typ Storlek 15000 kvm Adress Parkvägen 2B Område Solna/Solna Business Park Omgivning Solna är idag Sveriges mest företagstäta stad. Och i de

Läs mer

Välkommen till. Skandinaviens snabbast växande kontorsstadsdel.

Välkommen till. Skandinaviens snabbast växande kontorsstadsdel. Välkommen till Skandinaviens snabbast växande kontorsstadsdel. Stockholms modernaste stadsdel. Internationell arkitektur. Affärsliv och nöjen med hög puls. Bostäder, kontor, shopping och hotell. Kommunikationer

Läs mer

Amiralsgatan 17. Malmö 245 kvm

Amiralsgatan 17. Malmö 245 kvm Amiralsgatan 17 Malmö 245 kvm Diligentia: Fastigheter som gör skillnad. Diligentia är en av Sveriges största fastighetsägare. Beståndet utgörs av ett balanserat innehav av kontorsfastigheter, köpcentrum,

Läs mer

Västra Varvsgatan 19. Malmö 1 594 kvm

Västra Varvsgatan 19. Malmö 1 594 kvm Västra Varvsgatan 19 Malmö 1 594 kvm Välkommen till Diligentia Västra Varvsgatan 19 På Västra Varvsgatan 19 kan vi erbjuda en kontorslokal på 1594 kvadratmeter. Yta Våning 1 594 kvm plan 3 Husets karaktär

Läs mer

675 KVM KONTOR I ARENASTADEN- SOLNA

675 KVM KONTOR I ARENASTADEN- SOLNA 675 KVM KONTOR I ARENASTADEN- SOLNA Beskrivning Ett modernt kontor i spännande Bavaria huset i heta Arenastaden Flytta till oss i vårt nyrenoverade hus med charm och fantastiska läge i heta Arenastaden.

Läs mer

KONTOR CA 514 KVM I SOLNA

KONTOR CA 514 KVM I SOLNA KONTOR CA 514 KVM I SOLNA Beskrivning Ett modernt kontor i spännande Bavaria huset i heta Arenastaden Flytta till oss i vårt nyrenoverade hus med charm och fantastiska läge i heta Arenastaden. Bli granne

Läs mer

Kvarteret Lagern med Dallashuset och Kammen

Kvarteret Lagern med Dallashuset och Kammen Kvarteret Lagern med Dallashuset och Kammen Mitt i Solna ligger Råsunda En unik plats i händelsernas centrum Redan idag är Solna mest företagstätt i Sverige. I de nya kvarter som byggs i Råsunda är kopplingarna

Läs mer

Dalvägen 30 / Evenemangsgatan 31

Dalvägen 30 / Evenemangsgatan 31 Välkommen att skapa er drömlokal mitt i Arenastaden, alldeles bredvid Friends Arena. Typ Kontor Storlek 550 kvm Adress Dalvägen 30 / Evenemangsgatan 31 Område Solna/Arenastaden Lokalbeskrivning Ännu en

Läs mer

Landsvägen 50. Ett magnifikt läge mitt i centrala Sundbyberg. Ser du också affärsläget. Hyr denna lokal Ring oss: 08-34 54 55

Landsvägen 50. Ett magnifikt läge mitt i centrala Sundbyberg. Ser du också affärsläget. Hyr denna lokal Ring oss: 08-34 54 55 Ser du också affärsläget Landsvägen 50 Ett magnifikt läge mitt i centrala Sundbyberg Hyr denna lokal Ring oss: 08-34 54 55 Duvbo Näckrosen Kollektivtrafik av världsklass finns i direkt anslutning till

Läs mer

Adress Solnavägen 31-51

Adress Solnavägen 31-51 Solnavägen 31-51 En unik plats i händelsernas centrum - Råsunda! Typ Kontor Storlek 19000 kvm Adress Solnavägen 31-51 Område Solna/Solna Business Park Omgivning Solna är idag Sveriges mest företagstäta

Läs mer

Utmed södra långsidan mot Storgatan finns vårdcentral och gym.

Utmed södra långsidan mot Storgatan finns vårdcentral och gym. Ishockeyarena Hockeyarenan VIDA Arena ägs och drivs av Växjö Lakers Fastighets AB, som ägs av klubben Växjö Lakers HC. Arenan var färdig till hemmapremiären i Elitserien den 17 september 2011. En ny träningshall

Läs mer

SOLNA/ARENASTADEN. Evenemangsgatan 29, Solna/Arenastaden 527 kvm. Modernt kontor mittemot Mall of Scandinavia!

SOLNA/ARENASTADEN. Evenemangsgatan 29, Solna/Arenastaden 527 kvm. Modernt kontor mittemot Mall of Scandinavia! Modernt kontor mittemot Mall of Scandinavia! Yta: 527 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Uarda 1, Hus A Sidan 1 (7) Om lokalen Ljust och fint kontor i två väderstreck alldeles intill Mall of

Läs mer

SOLNA/ARENASTADEN. Evenemangsgatan 17, Solna/Arenastaden 269 kvm

SOLNA/ARENASTADEN. Evenemangsgatan 17, Solna/Arenastaden 269 kvm Lokal med glaspartier från golv till tak! Perfekt för det kreativa kontoret. Takhöjden är ca 3,5 m. Yta: 269 kvm Typ av lokal: Kontor/showroom Sidan 1 (6) Om lokalen I Arenastaden växer en av norra Europas

Läs mer

Välkommen till Fabeges presentation av delårsrapport jan-jun 2013

Välkommen till Fabeges presentation av delårsrapport jan-jun 2013 Välkommen till Fabeges presentation av delårsrapport jan-jun 2013 Hammarby Sjöstad Stockholms innerstad Solna Samlade enheter i tillväxtlägen inom fem kilometer från Stockholms centrum Genomsnittlig avkastning

Läs mer

JM-koncernen Bokslutskommuniké Februari 2007

JM-koncernen Bokslutskommuniké Februari 2007 JM-koncernen Bokslutskommuniké 2006 Februari 2007 Koncernen Omsättning: 12,1 mdkr Balansomslutning: 8,4 mdkr Byggrätter: 29 800 st Antal anställda: 2 243 st Börsvärde: 18,3 mdkr 13 % 78 % Norge Sverige

Läs mer

Välkomna till presentation av delårsrapport för jan-sep 2015. Christian Hermelin, VD Fabege Åsa Bergström, vvd, ekonomi- och finanschef Fabege

Välkomna till presentation av delårsrapport för jan-sep 2015. Christian Hermelin, VD Fabege Åsa Bergström, vvd, ekonomi- och finanschef Fabege Välkomna till presentation av delårsrapport för jan-sep 2015 Christian Hermelin, VD Fabege Åsa Bergström, vvd, ekonomi- och finanschef Fabege VÄRMEFÖRBRUKNING 2003-2014 kwh/m2 160 140 120 100 80 60 Fabege

Läs mer

STOCKHOLMS INNERSTAD. Norrlandsgatan 23, City 157 kvm. Härligt kontor i gammal stil med högt i tak

STOCKHOLMS INNERSTAD. Norrlandsgatan 23, City 157 kvm. Härligt kontor i gammal stil med högt i tak Härligt kontor i gammal stil med högt i tak Yta: 157 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Bocken 47 Sidan 1 (5) Om lokalen Härligt kontor på hörnet av Norrlandsgatan/Lästmakargatan som kommer

Läs mer

Välkomna till presentation av delårsrapport för jan-mar 2016 Christian Hermelin, VD Fabege Åsa Bergström, vvd, ekonomi- och finanschef Fabege

Välkomna till presentation av delårsrapport för jan-mar 2016 Christian Hermelin, VD Fabege Åsa Bergström, vvd, ekonomi- och finanschef Fabege Välkomna till presentation av delårsrapport för jan-mar 2016 Christian Hermelin, VD Fabege Åsa Bergström, vvd, ekonomi- och finanschef Fabege VI HAR: Spårbundna lägen Moderna fastigheter Levande stadsdelar

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FABEGE

VÄLKOMMEN TILL FABEGE VÄLKOMMEN TILL FABEGE Hammarby Sjöstad Solna Business Park Arenastaden Stockholms Inner city Fabege äger och förvaltar var tionde kvm kontorsyta i Stor-Stockholm FABEGE UTVECKLAR Över 50 % av all kontorsproduktion

Läs mer

RÅSTA PROJEKTUTVECKLING AB

RÅSTA PROJEKTUTVECKLING AB INNEHÅLLSFÖRTECKNING SID PROJEKTBESKRIVNING 1 2 MATERIAL EXEMPEL 6 PROJEKTBESKRIVNING BAKGRUND EN NY STADSDEL, ARENASTADEN, MED KONTOR, BOSTÄDER GALLERIA OCH IDROTTS/EVENEMANGSARENA BYGGS I SOLNA. FÖR

Läs mer

Uarda 1, Evenemangsgatan 31/Dalvägen 30 Solna, Arenastaden

Uarda 1, Evenemangsgatan 31/Dalvägen 30 Solna, Arenastaden Uarda 1, Evenemangsgatan 31/Dalvägen 30 Solna, Arenastaden KOMMUIKAIOER Infart Sjövägen Enköpingsvägen Mot Arlanda ÄRVA KROG Infart Signalbron (2015) Signalbron BERGSHAMRA Bergshamra Pendeltåg: 7 min från

Läs mer

Catena Årsstämma 2009

Catena Årsstämma 2009 Catena Årsstämma 2009 Dramatiskt 2008 Global finans- och bankkris Lågkonjunktur kraftig inbromsning i ekonomin Konkurshot rekonstruktioner Fordonsindustrin drabbas hårt påverkar Bilias verksamhet Lågkonjunkturens

Läs mer

Sammanfattning Den nya detaljplanen för kvarteret Lagern innebär att två nya gator skall namnsättas.

Sammanfattning Den nya detaljplanen för kvarteret Lagern innebär att två nya gator skall namnsättas. SOLNA STAD Stadsbyggnadsförvaltningen Christer Joelsson 2012-06-10 SID 1 (5) SBN/2011:246 TJÄNSTESKRIVELSE Gatunamn i kv Lagern Sammanfattning Den nya detaljplanen för kvarteret Lagern innebär att två

Läs mer

Tydlig profil i centrala och genuina kvarter

Tydlig profil i centrala och genuina kvarter Tydlig profil i centrala och genuina kvarter En unik plats i händelsernas centrum De nya kvarteren i Råsunda blir något alldeles särskilt. Som entré till stadsdelen byggs helt nya Råsundahuset (kv Lagern).

Läs mer

Mitt i Solna ligger Råsunda

Mitt i Solna ligger Råsunda Kvarteret Lagern Mitt i Solna ligger Råsunda En unik plats i händelsernas centrum Redan idag är Solna mest företagstätt i Sverige. I de nya kvarter som byggs i Råsunda är kopplingarna både till världen

Läs mer

De nya kvarteren i Råsunda

De nya kvarteren i Råsunda De nya kvarteren i Råsunda Här är Råsundasom allra mest Råsunda Mitt i hjärtat av Solna Historia Tidigare fotbollsstadion invigd 1937. I oktober 2012 flyttade Svenska Fotbollsförbundet och AIK till en

Läs mer

SOLNA STAD 1 (5) Stadsbyggnadsförvaltningen P07/0425 Ludvig Lundgren SBN/2006:186. Detaljplan för del av kv Farao m m

SOLNA STAD 1 (5) Stadsbyggnadsförvaltningen P07/0425 Ludvig Lundgren SBN/2006:186. Detaljplan för del av kv Farao m m SOLNA STAD 1 (5) Stadsbyggnadsförvaltningen P07/025 Ludvig Lundgren 2007-0-18 SBN/2006:186 Laga kraft 2007-05-2 Planbeskrivning Detaljplan för del av kv Farao m m inom stadsdelen Råsunda, upprättad i april

Läs mer

JM-koncernen Delårsrapport januari mars April 2007

JM-koncernen Delårsrapport januari mars April 2007 JM-koncernen Delårsrapport januari mars 2007 April 2007 2 Silverdal Bostäder ca 400 Produktionsstart: hösten 2001 Etapp 1-4, 145 småhus Etapp 5, 54 småhus 134 160 kvm 36 000 kr/kvm, äganderätter 32 000

Läs mer

Innehållsförteckning. 2. Inledningen 3. Idé 4. Sammanfattning 5. Bilder 6. Bilder 7. Källförteckning

Innehållsförteckning. 2. Inledningen 3. Idé 4. Sammanfattning 5. Bilder 6. Bilder 7. Källförteckning Innehållsförteckning 2. Inledningen 3. Idé 4. Sammanfattning 5. Bilder 6. Bilder 7. Källförteckning 1 Inledning Vi har valt att fokusera på sport med blandning av andra aktiviteter, ett multisportcenter.

Läs mer

Bernhard Huber Arne Öberg Thomas Magnusson Miljöpartiet de gröna Socialdemokraterna Vänsterpartiet

Bernhard Huber Arne Öberg Thomas Magnusson Miljöpartiet de gröna Socialdemokraterna Vänsterpartiet Kommunstyrelsen 2016-12-05 Ärende 4, KS/2014:121 KS/2012:337 KS/2009:343 KS/2007:317 Överlåtelse av Solna stads aktier och andelar i Arenabolaget i Solna AB/KB och Sweden Arena Management AB/KB till Fabege

Läs mer

Svenska Hus i Stockholm

Svenska Hus i Stockholm Svenska Hus i Stockholm 21 Svenska Hus i Stockholm Vi strävar alltid efter att finnas nära våra hyresgäster och i samverkan med dem utveckla och förvalta våra fastigheter. I Stockholm och Skåne har vi

Läs mer

KISTA ONE. Moderna kontor i innovativa Kista

KISTA ONE. Moderna kontor i innovativa Kista KISTA ONE Moderna kontor i innovativa Kista MODERNA KONTOR I INNOVATIVA KISTA KUNGSLEDEN 2 STOCKHOLMS FRÄMSTA KONTORSMARKNAD Kista är Stockholms största kontorsmarknad, ett världsledande kluster inom ICT

Läs mer

Stolt historia, passionerad framtid

Stolt historia, passionerad framtid Nya kvarter växer fram Bostäder och kontor Stolt historia, passionerad framtid Där Råsunda är som allra mest Råsunda Mitt i hjärtat av Solna Historia Tidigare fotbollsstadion invigd 1937. I oktober 2012

Läs mer

s. 1 BIL AGA 4 projektorganisation och referenser sveafastigheter BostAd

s. 1 BIL AGA 4 projektorganisation och referenser sveafastigheter BostAd s. 1 BILAGA 4 projektorganisation och referenser Sveafastigheter Bostad Bakgrund s. 2 Sveafastigheter är verksamma inom utveckling och förvaltning av bostads och handels fastigheter sedan 2003. I Sveafastigheter

Läs mer

STOCKHOLMS INNERSTAD. Kungsgatan 7, City 227 kvm. Fantastiskt fin lokal på fjärde våningen i bästa läge på Kungsgatan

STOCKHOLMS INNERSTAD. Kungsgatan 7, City 227 kvm. Fantastiskt fin lokal på fjärde våningen i bästa läge på Kungsgatan Fantastiskt fin lokal på fjärde våningen i bästa läge på Kungsgatan Yta: 227 kvm Typ av lokal: Fastighetsbeteckning: Bocken 39 Sidan 1 (6) Om lokalen Den lediga kontorslokalen ligger på våning 4 på en

Läs mer

Västra Varvsgatan 19. Malmö 545 kvm

Västra Varvsgatan 19. Malmö 545 kvm Västra Varvsgatan 19 Malmö 545 kvm Diligentia: Fastigheter som gör skillnad. Diligentia är en av Sveriges största fastighetsägare. Beståndet utgörs av ett balanserat innehav av kontorsfastigheter, köpcentrum,

Läs mer

Kommersiell Fastighetsutveckling 2011

Kommersiell Fastighetsutveckling 2011 Kommersiell Fastighetsutveckling 2011 Innehåll Koncernens verksamheter och marknader...3 Värden och byggrätter...4 Färdigställda fastigheter, Norden och Övriga Europa...5 Färdigställda fastigheter, Stockholm...6

Läs mer

HAMMARBY SJÖSTAD. Heliosgatan 3, Hammarby Sjöstad 1 280 kvm. Möjlighet att hyra en unik lokal med bra takhöjd och bra inlastning från gården.

HAMMARBY SJÖSTAD. Heliosgatan 3, Hammarby Sjöstad 1 280 kvm. Möjlighet att hyra en unik lokal med bra takhöjd och bra inlastning från gården. Möjlighet att hyra en unik lokal med bra takhöjd och bra inlastning från gården. Yta: 1 280 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Trikåfabriken 8 Sidan 1 (5) Om lokalen Mycket fin lokal på plan

Läs mer

Citytunneln tilldelar Balfour Beatty Rail AB ett stort järnvägskontrakt i Malmö

Citytunneln tilldelar Balfour Beatty Rail AB ett stort järnvägskontrakt i Malmö Pressmeddelande 2009-06-11 Citytunneln tilldelar ett stort järnvägskontrakt i Malmö, verksamt inom järnvägsinfrastrukturområdet meddelar idag den 11 juni att företaget får ytterligare en beställning av

Läs mer

ARENASTADEN. Framtidens mötesplats för framtidens företag. Sida 17

ARENASTADEN. Framtidens mötesplats för framtidens företag. Sida 17 ARENASTADEN Framtidens mötesplats för framtidens företag Sida 17 5 pusselbitar skapar framtidens stadsdel 1 2 Friends Arena 50 000 åskådare vid fotbollsmatcher, 65 000 vid konserter Hemmaplan för landslaget

Läs mer

Mycket funktionell kontorslokal i Solna Business Park som erbjuder många möjligheter. Planlösningen kan anpassas efter era behov.

Mycket funktionell kontorslokal i Solna Business Park som erbjuder många möjligheter. Planlösningen kan anpassas efter era behov. Mycket funktionell kontorslokal i Solna Business Park som erbjuder många möjligheter. Planlösningen kan anpassas efter era behov. Typ Kontor Storlek 500-1015 kvm Adress Englundavägen 9-11 Område Solna/Solna

Läs mer

STOCKHOLMS INNERSTAD. Sveavägen 159, Vasastan 1 100 kvm. Bra butikslokal i Norrtull!

STOCKHOLMS INNERSTAD. Sveavägen 159, Vasastan 1 100 kvm. Bra butikslokal i Norrtull! Bra butikslokal i Norrtull! Yta: 1 100 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Getingen 15 Sidan 1 (6) Planlösning Bra butikslokal med god takhöjd och öppen planlösning. Kommunikationer Buss 2,

Läs mer

JM-koncernen Delårsrapport januari juni Augusti 2006

JM-koncernen Delårsrapport januari juni Augusti 2006 JM-koncernen Delårsrapport januari juni 2006 Augusti 2006 2 Koncernen i sammandrag Januari juni 2006 Intäkterna ökade med 27 procent till 5 809 mkr (4 592) Resultatet före skatt förbättrades kraftigt till

Läs mer

Hur ser er drömlokal ut? Här kan ni vara med och påverka från början och sätta er form på lokalen, in i minsta detalj. Adress Englundavägen 7

Hur ser er drömlokal ut? Här kan ni vara med och påverka från början och sätta er form på lokalen, in i minsta detalj. Adress Englundavägen 7 Hur ser er drömlokal ut? Här kan ni vara med och påverka från början och sätta er form på lokalen, in i minsta detalj. Typ Kontor Storlek 470-1767 kvm Adress Englundavägen 7 Område Solna/Solna Business

Läs mer

Adress Englundavägen 7

Adress Englundavägen 7 Ljus lokal i utmärkt läge Typ Storlek 695 kvm Adress Englundavägen 7 Område Solna/Solna Business Park Lokalbeskrivning Den lediga lokalen ligger i Solna Business Park, den dynamiska företagsparken med

Läs mer

Topfloor med skyltläge i Solna Solna Access

Topfloor med skyltläge i Solna Solna Access Topfloor med skyltläge i Solna Solna Access Sundbybergsvägen 1, hus C plan 10, 530 kvm LOKALEN Kontor med skyltläge Kontorsyta 530 kvm Antal arbetsplatser 30-35 Adress Sundbybergsvägen 1 Topfloor; På eget

Läs mer

HAMMARBY SJÖSTAD. Hammarby Fabriksväg 29-31, Hammarby Sjöstad 710 kvm

HAMMARBY SJÖSTAD. Hammarby Fabriksväg 29-31, Hammarby Sjöstad 710 kvm Möjlighet att hyra en unik lokal med bra takhöjd om ca 4 meter och bra inlastning från gården. Yta: 710 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Trikåfabriken 8 Sidan 1 (5) Om lokalen Fd industrilokal

Läs mer

Välkomna till presentation av delårsrapport för jan-sep Christian Hermelin, VD Fabege Åsa Bergström, vvd, ekonomi- och finanschef Fabege

Välkomna till presentation av delårsrapport för jan-sep Christian Hermelin, VD Fabege Åsa Bergström, vvd, ekonomi- och finanschef Fabege Välkomna till presentation av delårsrapport för jan-sep 2017 Christian Hermelin, VD Fabege Åsa Bergström, vvd, ekonomi- och finanschef Fabege Ännu en stark rapport NETTO- UTHYRNING 102 Mkr PROJEKT- AVKASTNING

Läs mer