PUKAVIK. Kv Havsudden

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "PUKAVIK. Kv Havsudden"

Transkript

1 PUKAVIK Kv Havsudden

2 2 3 Nybyggda villor mitt i skärgårdsdrömmen Vackra Pukavik, mellan Sölvesborg och Karlshamn, är för många ett riktigt semesterparadis. Nu har du chansen att bo här året om. Med 100 meter ner till havet bygger vi nu 5 nya friliggande villor som äganderätter i modellen Villa Kalmar en av vårt dotterbolag SmålandsVillans mest populära hustyper. Husen har en boyta om 95 kvm med två sköna sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar härliga umgängesytor. Och om familjen växer kan huset växa med er, genom att även inreda övervåningen. Här bor hela familjen lugnt och harmoniskt, till en fördelaktig prislapp. Samtidigt som ni har nära till både Karlshamn, Sölvesborg, Olofström och Kristianstad med mera.

3 4 5 Mörrum 5,9 km Badvänligt i Havsudden! Här har du endast 100 meter till havet. Karlshamn 14,4 km Olofström 17,7 km Norje 5,4 km Nära till vardagslyx Nära till stadsliv av olika slag Sölvesborg 16,2 km I Pukavik med omnejd finns massor att upptäcka, inte minst i form av fina naturupplevelser. Närheten till havet bjuder förstås in till såväl bad- som båtliv. Pukaviks båtklubb ligger bara ett par minuters promenad bort, där finns också en liten barnvänlig badstrand. Vi ska heller inte glömma fisket, dels på hemmaplan i Pukaviksbukten, men det är heller inte långt till det berömda laxfisket i Mörrumsån. Nära till upplevelser Man skulle kunna tänka att Pukavik ligger lite avsides, men i själva verket är byn väldigt strategiskt placerad. Sedan omdragningen av E22 har Pukavik inte längre någon stor väg som går igenom byn, vilket bidrar till den lugna, mysiga atmosfären. Men du har fortfarande nära ut på nya vägen, vilket gör att du snabbt och enkelt tar dig både till pittoreska Sölvesborg och till det lite större utbudet i Karlshamn. Du når båda orterna på en kvart med bil, och föredrar du att åka buss går det också bra. Busshållplatsen ligger alldeles i närheten av området. Även till Olofström tar du dig på ungefär en kvart med bil, och lägger du på ytterligare 15 minuter så är du framme i Kristianstad. Norje Krog, bibliotek och skola F 6 Mörrum Matbutiker, tågstation och pizzeria Längs med Mörrumsån går den fina Laxaleden som erbjuder 30 kilometer vandring genom Blekinges vackra natur. Och varför inte utforska skogarna med svampkorgen i högsta hugg? En söndagsutflykt till någon mysig ö, som Tjärö utanför Karlshamn eller Hanö utanför Sölvesborg är också ett härligt nöje. Och om du vill besöka en Sveriges största musikfestivaler, Sweden Rock Festival i Norje, kan du ta cykeln dit. Och ännu närmare till service Allra närmast är det till Mörrum, där det finns både matbutiker, restauranger, bibliotek, förskolor och skola upp till årskurs 9. I Mörrum finns också ett rikt föreningsliv med till exempel ridsport, badminton, konståkning och hockey. Och fotbollsverksamhet finns ännu mer lokalt, i klubben Björkenäs-Pukaviks IF. Sölvesborg Restauranger, tågstation, handel och gymnasie Olofström Matbutiker, bibliotek, gymnasie och förskola Karlshamn Vårdcentral, handel, restauranger tågstation och biograf

4 6 7 Välkommen till ditt hus vid havet! Lika trivsamt för småfolk med spring i benen som för vuxna som vill andas ut efter en lång arbetsdag. Notholmsvägen NORR Ekholmsvägen Villa 06 Villa 05 C F C F Skog Grönt, skönt och havsnära Örnholmsvägen F C F C Villa 03 Villa 02 Villa 07 C F Kvarteret Havsudden får ett lugnt, barnvänligt läge i ett område med blandad bebyggelse av både villor och sommarhus, omgivet av vacker natur och bara 100 meter från havet. Här finns med andra ord alla möjligheter till bad, båtliv och fiske inom räckhåll. Husens fasader färgsätts i mjukt grått med vita snickerier, ett utmärkt val för husmodellen som dessutom passar väl in i omgivningarna. Husnummer Entré Förråd Carport Entrétrappa i trä Avgrusad yta Övrig bebyggelse Tomtavgränsning Häck Med alla bekvämligheter När du flyttar in är din trädgård finplanerad, det innebär att gräsmatta, häckar och grusade ytor finns på plats. Men här finns ändå gott om utrymme för dina gröna fingrar att skapa ditt alldeles egna trädgårdsparadis. Men ett nytt boende ska inte bara vara fint och trivsamt det ska vara praktiskt också. Därför ingår både en egen carport och ett stort förråd på 10 kvm, med plats för allt från vinterdäck till fiskegrejer.

5 8 9 I ett nybyggt hus blir villalivet som allra bäst. Här får du gott om tid över för både innemys och uteliv med familj och vänner Välkomnande villor för alla I sin ursprungliga form har härliga Villa Kalmar en boyta om 95 kvm. Om ni sedan väljer att inreda även ovanvåningen blir boytan hela 156 kvm. Husen kännetecknas av en social, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Inredning och utrustning är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver och för att underlätta vardagspusslet, vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Gott om plats för uteliv Längtar du till vårens första utomhusfika, sommarens grillkvällar eller att inleda hösten med en mysig kräftskiva på din egen uteplats? Inga problem, här finns gott om plats att bygga en rejäl altan eller två. Din skaparlust får ta över och bestämma hur du vill att din uteplats ska se ut. Finns det gröna fingrar i familjen? Då är det bara att sätta igång att skapa ditt eget odlarparadis på resten av tomten. Föredrar du att mest bara vara? Inga problem, du väljer själv hur din trädgårdsdröm ska se ut.

6 10 11 VILLA 95 KVM Planlösning Vill du sätta din egen prägel på ditt nya hem? Ta en titt i tillvalskatalogen, där finns mängder av valmöjligheter. Här ser du några exempel. F730 DM Entrévåning Väldigt trevlig villa med ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar härliga umgängesytor. Från vardagsrumsdelen kliver du också direkt ut på din egen altan, om ni väljer att bygga en sådan. Eller vill ni ha två? Inga problem, det finns en förberedd utgång till uteplats även från köket. Det trivsamma köket har gott om arbetsytor, liksom all utrustning du behöver för matlagning till både vardag och fest. I den andra halvan av huset hittar vi två sköna sovrum, ett lite större och ett lite mindre. Badrummet med WC och dusch är väl tilltaget och här finns också ett rymligt klädvårdsrum med både tvättmaskin och torktumlare, ren vardagslyx! För att få ditt nya hem precis som du vill ha det finns också en mängd tillvalsmöjligheter att välja mellan. Generella förklaringar: GENERELLA FÖRKLARINGAR ST GARDEROB STÄDSKÅP Ljust, öppet och alldeles underbart. Det här är ett hem att umgås i. SCHAKT DM DISKMASKIN KAPPHYLLA Skala 1:100 G K/S F KYL/SVAL FRYS TM TT TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE U/M SPIS UGN/MICRO 0 5 m

7 12 13 Rumsbeskrivning GENERELLT TVÄTT Golv Ek Gospel 3-stav Golv Våtrumsgolvmatta Väggar Vitmålat Väggar Glasfiberväv, vitmålad Tak Vitfolierad takskiva Allmänt Tvättbänk Tvättmaskin, Bosch Torktumlare, Bosch KÖK Allmänt SOVRUM Allmänt Glaskeramikhäll, Bosch Diskmaskin, Bosch Ugn & Mikro i högskåp, Bosch Bänkar och skåp enligt ritning Garderob enligt ritning VINDSVÅNING Golv Väggar Tak Allmänt 190 mm (2x95) isolering Spånskiva Regelstomme Underlagstak Avsättningar för vatten, värme, avlopp, el och ventilation för framtida inredning av vind. BAD Golv Väggar Allmänt Våtrumsgolvmatta Våtrumsväggmatta Tvättställ Spegelskåp med belysning ÖVRIGT Fönsterbänkar av vitmålad MDF-board. Golvsockel i våtutrymmen av våtrumsgolv, i övriga rum vitmålad träsockel. Brandvarnare levereras lös. Utvändig vattenutkastare. Dubbelt eluttag på vägg Duschvägg 90/90 Det är skillnad på hus och hem! I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. När vi planerar är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem. Rätt till mindre ändringar förbehålls.

8 14 15 Byggnadsbeskrivning Tak Svarta tvåkupiga betongtakpannor ger ett både tåligt och vackert tak. Fönster Huset är försett med öppningsbara trä- och aluminiumfönster från Elitfönster i den omfattning som framgår av planritning. Ventilation Frånluftsdon är placerade inuti tak i bad, klädvård, kök och klädkammare. Spisfläkt ansluts till separat imkanal. Tilluftsventiler i ytterväggar med damm och insektsfilter. Stomme Husets stomme består av trä, vilket minskar koldioxidutsläppen med upp till 40 procent jämfört med andra material. Energiprestanda Specifik energianvändning: 40,7 kwh/m2 per år m Grund Dörrar Ytterdörr från NorDan, innedörrar från Swedoor. 1:100 Grundsulor och grundmurar av prefabricerade element. Sockel utgörs av färdig yta på kantelement. Fasad För miljöns skull består fasaden av trä, närmare bestämt grundmålad lockläktspanel i grå kulör. Värmesystem Vattenburen elvärme med frånluftsvärmepump NIBE F730 för beredning av tappvarmvatten och värme. Projektfakta Parkering Egen carport, plats för ytterligare en bil på uppfarten. Post Förråd Absolut, förråd på 10 kvm, i anslutning till carporten. Sophantering Här skaffar du själv den postlåda du vill ha. Levereras av Karlshamns kommun, eget avtal för varje hushåll. Hushållsel Olofströms Kraft är nätleverantör, varje hushåll Media väljer sedan själva vilken elleverantör ni vill anlita. Möjlighet till fiberanslutning för snabb uppkoppling. Hushållen väljer själva vilken leverantör, samt vilka Värme/vatten tjänster som önskas. Levereras av Karlshamns kommun, eget avtal för varje hushåll.

9 16 17 Så går köpprocessen till Lånelöfte Lånelöfte Börja med att ansöka om lånelöfte för hela köpesumman hos din bank. Tänk på att inkludera lagfartsavgifter och kostnad för pantbrev i din kalkyl. Vår gröna strategi Lika modern nu som då Vi bygger i trä Majoriteten av det material som vi bygger i inom OBOS i Sverige kommer från skogarna runt omkring oss. Trä är ett förnybart byggmaterial som lagrar koldioxid under hela sin livstid, till och med i färdigbyggda hus. Köpekontrakt Köpekontrakt När ditt lånelöfte är klart är det dags att skriva köpekontrakt för både hus och tomt med oss på OBOS. I samband med kontraktsskrivningen betalar du en handpenning av den totala summan. Att tillverka ett trähus kräver i sig väldigt lite energi. Och när husets stomme består av trä i stället för andra material minskar koldioxidutsläppen betydligt. Energieffektiva hus Energieffektiva material är en självklarhet i alla våra hus. Dessutom erbjuder vi en mängd energismarta lösningar för att höja energieffektiviteten på de hus vi levererar. Solceller på såväl tak som i väggpaneler blir allt vanligare i våra leveranser. Inom kort kommer vi också att kunna tillvarata och lagra den energi som fångas av solen. Personliga tillval Personliga tillval Därefter är det dags att se om du vill göra några personliga tillval, eller om du är nöjd med den standard som huset redan har. Vilka tillval du kan göra ser du i tillvalsbroschyren. Vi bygger kvalitetsmässigt och levererar sunda hus Vi bygger sunda hus för flera generationer och är stolta över att vara en av branschens ledare när det gäller felfria leveranser. Våra byggsystem, såväl konstruktioner som lösningar, är granskade av Boverkets SP Certifiering och uppfyller alla gällande byggregler. Slutbesiktning Slutbesiktning När slutbesiktningen är godkänd är det äntligen dags att flytta in! Därmed är det dags att betala sista fakturan av köpesumma och eventuella tillval du gjort. Inflyttning Inflyttning Se till att du har gjort slutbetalningen ett par dagar innan inflyttningsdagen, så att du kan visa upp kvittot och få tillgång till ditt nya hem. Vi hoppas du ska trivas! I det här projektet har vi gjort allt för att förenkla processen för dig som kund. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!

10 18 19 Om OBOS Sverige OBOS är en av Nordens ledande bostadsutvecklare, och i Sverige verkar vi genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och systerbolaget OBOS Kärnhem. Vi känner oss både stolta och glada över att ha cirka 1000 medarbetare, och att vi har sålt över bostäder sedan starten Vi satsar också på att göra miljön som bostäderna byggs i trivsam och levande. Allt för att värna om de människor vars bostadsdrömmar vi vill uppfylla. Trä och mångfald minskar avtrycken Ett hus blir aldrig så miljövänligt som när det är byggt i trä. Trä lagrar nämligen koldioxid under hela sin livstid - till och med i ett färdigbyggt hus. Det har vi tagit fasta på i våra hus, som alltid har en stomme av trä. Alla våra projekt innehåller dessutom ett eller flera hållbarhetsinitiativ. Ekosystemtjänster är produkter och tjänster från naturens ekosystem som bidrar både till människors välbefinnande och till biologisk mångfald som i sin tur är en avgörande grund för jordens livsuppehållande system och vår framtida välfärd. Därför utvärderar vi på OBOS vad man kan bevara och vad som behöver förstärkas eller tillföras när vi utvecklar nya bostadsområden. På så sätt blir avtrycket på vår miljö lite mindre projekt för projekt. Vi lyfter blicken för framtiden Vi kan bara utveckla framtidens bostäder om vi hela tiden blickar framåt. Innovation, forskning och utveckling är därför en viktig del av vår verksamhet både för att utveckla våra produkter och vårt erbjudande, men också för att bidra till att göra Sverige klimatneutralt till år Vi använder oss av energieffektiva material när vi bygger våra bostäder och tittar kontinuerligt på nya lösningar som underlättar för våra bostadsköpare att leva miljösmart. Vi har också börjat implementera både VR- och AR-teknologi i flera av våra processer, vilka har visat sig vara otroligt kraftfulla verktyg för arbetet i produktionen.

11 Huvudkontor, Myresjö Besöksadress: Stationsvägen 6, Myresjö vx: Postadress: OBOS Sverige AB Vetlanda Region Sydost OBOS Projektutveckling AB Storgatan Växjö D-bilder: 3D Nord Form & Tryck: CA Andersson Utgåva: Januari 2019 Med reservation för tryckfel och ändringar. Hör av dig! I försäljningen av bostäderna i Kv Havsudden samarbetar vi med Myresjöhus och Smålandsvillan som med stort kunnande och lång erfarenhet kan guida dig till ditt nya drömhem. Vill du komma i kontakt med oss på OBOS är du välkommen att kontakta vår kundansvarig. Magnus Hoffner Säljare magnus.hoffner@myresjohus.se Kjell Warnquist Säljare kjell.warnquist@smalandsvillan.se Nicole Wångne Kundansvarig nicole.wangne@obos.se

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE

VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE RUNSTEN VILLAGE VÄLKOMMEN TILL RUNSTEN VILLAGE Projektet Runsten Village började som en dröm om att kunna bo i direkt anslutning till sin passion. Att skapa en plats där du inte bara bor, utan även kan

Läs mer

ÖDÅKRA. Kv Redaktören

ÖDÅKRA. Kv Redaktören ÖDÅKRA Kv Redaktören 2 3 Villor utöver det vanliga i populära Ödåkra Ödåkra är en växande ort med ett härligt, lantligt läge strax utanför Helsingborg. Här planerar vi på OBOS nu att bygga 6 friliggande

Läs mer

Trivsamma villor på bästa läge! TAVLELIDEN

Trivsamma villor på bästa läge! TAVLELIDEN UMEÅ Tavleliden 2 2 UMEÅ / TAVLELIDEN TAVLELIDEN Trivsamma villor på bästa läge! OBOS bygger friliggande enfamiljshus som äganderätter på omtyckta Tavleliden i Umeå - ett barnvänligt område med närhet

Läs mer

VÄRNAMO. Kv Nöbbele Park

VÄRNAMO. Kv Nöbbele Park VÄRNAMO Kv Nöbbele Park 2 3 Härligt, lantligt boende i egen villa nära stan Med ett naturskönt läge i Nöbbele strax utanför Värnamo bygger vi nu 10 friliggande villor, som äganderätter. Här finns gott

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SUNDBY STRAND

VÄLKOMMEN TILL SUNDBY STRAND SUNDBY STRAND 4 VÄLKOMMEN TILL SUNDBY STRAND Det expansiva samhället Stallarholmen ligger på Mälarens södra strand mitt emellan Strängnäs och Mariefred. Nära den vackra naturen, bara en timme från Stockholm.

Läs mer

RADHUS ELISE HUS NR 20 och 28 FHK 2013-02-25. ODLARVÄGEN, 86 m 2 Plan. Entréfasad mot gata UTEPLATS KYLSKÅP. VARDAGSRUM 23 m 2.

RADHUS ELISE HUS NR 20 och 28 FHK 2013-02-25. ODLARVÄGEN, 86 m 2 Plan. Entréfasad mot gata UTEPLATS KYLSKÅP. VARDAGSRUM 23 m 2. Entréfasad mot gata Fasad mot trädgård Gavelfasad SOVRUM 1 13 m 2 VARDAGSRUM 23 m 2 KYLSKÅP FRYSSKÅP DISKMASKIN KLV/VVS 5 m 2 WC/D Tillval: badkar eller duschväggar (90x90 cm) HÄLL + UGN STÄDSKÅP TVÄTTMASKIN

Läs mer

VAGGERYD. Kv Västra Strand. 3D-bilderna är endast illustrationer och avvikelser kan förekomma.

VAGGERYD. Kv Västra Strand. 3D-bilderna är endast illustrationer och avvikelser kan förekomma. VAGGERYD Kv Västra Strand 3D-bilderna är endast illustrationer och avvikelser kan förekomma. 2 3 Bo modernt och naturnära! Vaggeryd växer och blir allt mer populärt. Det är en betydande pendlarort för

Läs mer

HABO, BRÄNNINGE. BRF Bränninge Vidder

HABO, BRÄNNINGE. BRF Bränninge Vidder HABO, BRÄNNINGE BRF Bränninge Vidder 2 3 BRF Bränninge Vidder Fakta BO I BRÄNNINGE Modernt boende i harmonisk miljö Antal hus 28 st BoA ca 107 m 2 / ca 120 m 2 Våningar 2 Antal rum 4-5 rum och kök Övrigt

Läs mer

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS New England - BOBERGA VRETBO - De senaste åren har jag gång på gång stött på behovet från många kunder, att kunna kombinera trygghet och bekvämlighet, funktion och design

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

KALMAR. Kv Vimpelmästaren

KALMAR. Kv Vimpelmästaren KALMAR Kv Vimpelmästaren 2 KALMAR / KV VIMPELMÄSTAREN KALMAR / KV VIMPELMÄSTAREN 3 Fakta Antal hus 9 st BoA ca 130 m 2 Våningar 2 obos.se/vimpelmastaren KV VIMPELMÄSTAREN Bo enskilt men inte avskilt I

Läs mer

Med sikte på ett bra boende

Med sikte på ett bra boende Vi erbjuder 7 byggklara tomter i Velanda, Trollhättans kommun. Med sikte på ett bra boende I Kvarteret Blacken i Velanda 8 kilometer från Trollhättan erbjuder vi nu 7 byggklara tomter. Tomtstorlekarna

Läs mer

SKELLEFTEÅ. Brf Vinterängen

SKELLEFTEÅ. Brf Vinterängen SKELLEFTEÅ Brf Vinterängen 2 3 Trivsamma, nybyggda radhus i ett etablerat område Morö Backe är ett av Skellefteås största bostadsområden som är väldigt populärt bland barnfamiljer. Här bygger vi på OBOS

Läs mer

Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5

Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5 Fredsgatan 5 Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5 Charmig villa med stor tomt! Charmig 40-tals villa på

Läs mer

ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Datum 2012-02-28

ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Datum 2012-02-28 ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Kommun: BOTKYRKA Datum 2012-02-28 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma

Läs mer

BOFAKTA. SOLHÖJDEN, PASSIVHUS TUMBA. peabbostad.se. OMFATTNING 3 st passivhus. ADRESS Planetbacken. INFLYTTNING Från 2011.

BOFAKTA. SOLHÖJDEN, PASSIVHUS TUMBA. peabbostad.se. OMFATTNING 3 st passivhus. ADRESS Planetbacken. INFLYTTNING Från 2011. BOFAKTA. SOLHÖJDEN, PASSIVHUS TUMBA OMFATTNING 3 st passivhus. ADRESS Planetbacken. INFLYTTNING Från 2011. FÖRSÄLJNING HusmanHagberg, tel 08-530 388 80. peabbostad.se PEAB BYGGER PASSIVHUS PÅ SOLHÖJDEN

Läs mer

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och kök är utrymmena

Läs mer

NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY

NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY PRESENTATION Lyyskis Fastigheter kan i samarbete med Villes Byggservice AB erbjuda dig ett nytt boende i Godby centrum. Under våren 2014 uppförs ett parhus bestående

Läs mer

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24 Län Dalarna Gatuadress Kommun Hedemora Storlek 9 rum (5 sovrum) / 280 m² Område Hedemora Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymlig villa med stilfullt rustade ytskikt, högt i tak och vacker utsikt.

Läs mer

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping Design och priser grundutförande Brf Harvestads trädgårdar Linköping Rumsbeskrivning Brf Harvestads trädgårdar Linköping Bottenvåning Övervåning Entré Skjutpartier Ytterdörr Kök Skåp Sparksockel Stänkskydd

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Hässleholm Storlek 106 m2 Område Västra Torup Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Torup 3020

Län Skåne Typ Villa Kommun Hässleholm Storlek 106 m2 Område Västra Torup Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Torup 3020 Torup 3020 Län Skåne Typ Villa Kommun Hässleholm Storlek 106 m2 Område Västra Torup Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Torup 3020 Trevlig villa på naturnära läge! Inbäddad i vacker natur

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Idunavägen 4. Rymlig bostad på centralt läge! Götaland Kommun Uddevalla Storlek 145 m2. enligt överenskommelse. tidigast. Gatuadress Idunavägen 4

Idunavägen 4. Rymlig bostad på centralt läge! Götaland Kommun Uddevalla Storlek 145 m2. enligt överenskommelse. tidigast. Gatuadress Idunavägen 4 Idunavägen 4 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 145 m2 Område Gatuadress Idunavägen 4 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Rymlig bostad på centralt läge! Fint och rymligt hus

Läs mer

Bandyvägen 6. Län Kronoberg Gatuadress Bandyvägen 6 Kommun Ljungby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Bandyvägen 6. Län Kronoberg Gatuadress Bandyvägen 6 Kommun Ljungby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kronoberg Gatuadress Kommun Ljungby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag var ute efter ett lättskött och billigt boende för mig och mina barn och detta kändes

Läs mer

hamregård 16 radhus med uterum

hamregård 16 radhus med uterum hamregård 16 radhus med uterum 2 Basa Ludv 118 Tfn www EDELSBERSVÄEN 30 B Carport Förråd arkering EDELSBERSVÄEN 28 BO BEKVÄMT I RDHUS rk B igsbergsgatan 18 23 Stockholm vxl 08-658 99 30.basark.se Uterum

Läs mer

FALKÖPING. Brf Lövängen

FALKÖPING. Brf Lövängen FALKÖPING Brf Lövängen 2 FALKÖPING / BRF LÖVÄNGEN LÖVÄNGEN Trivsamma radhus på bästa läge! I Falköping är en ny liten stadsdel på väg att växa fram. Den första etappen heter Brf Lövängen där vi bygger

Läs mer

Krägga, Bålsta BO GRANNE MED MÄLAREN I LANTLIG MILJÖ

Krägga, Bålsta BO GRANNE MED MÄLAREN I LANTLIG MILJÖ Krägga, Bålsta BO RANNE MED MÄLAREN I LANTLI MILJÖ 1 NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL CENTRUM Krägga ligger i Håbo kommun mitt emellan Enköping och Bålsta. Här bjuder naturen på många fina upplevelser. Området

Läs mer

Risavägen 4G. Län Skåne Gatuadress Risavägen 4G Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Risavägen 4G. Län Skåne Gatuadress Risavägen 4G Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mysigt och lugnt område med lekplats dit barnen kan springa. Ett bekymmersfritt

Läs mer

Län Västernorrland Typ Villa Kommun Ånge Storlek 106 m2 Område Tillträde tidigast 2015-09-01 Gatuadress Skogsvägen 37

Län Västernorrland Typ Villa Kommun Ånge Storlek 106 m2 Område Tillträde tidigast 2015-09-01 Gatuadress Skogsvägen 37 Skogsvägen 37 Län Västernorrland Typ Villa Kommun Ånge Storlek 106 m2 Område Tillträde tidigast 2015-09-01 Gatuadress Skogsvägen 37 Charmigt hus i lugnt område! Charmigt hus i Östavall, med utsikt över

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Mysigt litet hus i omtyckta Kalmarnäs

Mysigt litet hus i omtyckta Kalmarnäs Mysigt litet hus i omtyckta Kalmarnäs Välkommen till detta mysiga hus om ca 67 m 2 på Björkhagsvägen 3 i Kalmarnäs. Huset är uppfört på plintar med en stor ljuvlig trädgård. Huset är beläget på den högsta

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart läge med en utsikt man aldrig får nog av. Vill man ha närhet till vatten

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Välkommen till Bränninge i Habo, här bygger Myresjöhus 16 bostadsrätter i 8 parhus.

Välkommen till Bränninge i Habo, här bygger Myresjöhus 16 bostadsrätter i 8 parhus. BRF BRÄNNINGE HABO VÄLKOMMEN TILL BRÄNNINGE, HABO Välkommen till Bränninge i Habo, här bygger Myresjöhus 16 bostadsrätter i 8 parhus. I Habo kommun finns det fyra skolområden och de flesta skolorna ligger

Läs mer

Nybyggt bostadshus i bra läge på Klintvägen 4 B i Mariehamn

Nybyggt bostadshus i bra läge på Klintvägen 4 B i Mariehamn Nybyggt bostadshus i bra läge på Klintvägen 4 B i Mariehamn Presentation Ett nybyggt bostadshus som är uppfört under 2014 och slutsynat i oktober 2014. Huset är uppfört såsom nyckelfärdigt av Konsens Hus

Läs mer

Kvarteret Ingo. Kv Ingo. Parhus för fritidsboende. www.mossholmen.se. 16 fritidsbostäder i 8 parhus av två hustyper. 1 N

Kvarteret Ingo. Kv Ingo. Parhus för fritidsboende. www.mossholmen.se. 16 fritidsbostäder i 8 parhus av två hustyper. 1 N arhus för fritidsboende fritidsbostäder i parhus av två hustyper. 0 Reserverade hus är rödmarkerade. SID () , A 0 arhus för fritidsboende Hustyp A (r ) Träpanel Skivmaterial, vitt låt, grå Fasader i skala

Läs mer

Hustyper och Ridanläggning

Hustyper och Ridanläggning Hustyper och Ridanläggning BYGGENTREPRENÖR MÄKLARE ARKITEKT Tel 0322-661236 - Mobil 0707-661240 Tel 0512-797277 - Mobil 0706-644538 Tel. 031-743 84 80, 0322-63 76 00 www.rydlersbygg.se www.lansfast.se

Läs mer

Län Halland Gatuadress Ekarevägen 9 Kommun Varberg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 130 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Ekarevägen 9 Kommun Varberg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 130 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Varberg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 130 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En fräsch och välplanerad bostad belägen i lugnt och trivsamt bostadsområde. -- Christian

Läs mer

BOSTADSHUS vid Trobergsgränd 4 Mariehamn

BOSTADSHUS vid Trobergsgränd 4 Mariehamn BOSTADSHUS vid Trobergsgränd 4 Mariehamn Egnahemshus byggt 1961 i två plan med gjuten källare delvis under huset. Huset är delvis renoverat år 1999-2000 och övervåningen år 2005. Fasaden är av putsad ytong

Läs mer

SKÅRE, SÖDRA GRAVA. BRF Södra Grava

SKÅRE, SÖDRA GRAVA. BRF Södra Grava SKÅRE, SÖDRA GRAVA BRF Södra Grava 2 3 BO I SKÅRE Naturnära bostad 10 min från stan Skåre är ett ständigt expanderande landsbygdssamhälle cirka tio minuters biltur norr om centrala Karlstad. Här planerar

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

Kommun Bollebygd Storlek 4 rum (3 sovrum) / 121 m² Tillträde tidigast

Kommun Bollebygd Storlek 4 rum (3 sovrum) / 121 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Bollebygd Storlek 4 rum (3 sovrum) / 121 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vill framhäva den natursköna läget med bara några minuters promenad till badsjö.

Läs mer

KALMAR. BRF Vimpelgården

KALMAR. BRF Vimpelgården KALMAR BR Vimpelgården 2 KALMAR / BR VIMPELGÅRDEN KALMAR / BR VIMPELGÅRDEN 3 Brf Vimpelgården I Kalmar i området Norra Vimpeltorpet planerar OBOS för 24 nya bostäder nära affärer, service och stadspulsen

Läs mer

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Fräsch lägenhet i andra våningen med högt till tak i ett bekvämt läge på Klinten. Utmärkt för dig som vill bo modernt och slippa ta bilen till jobbet

Läs mer

ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02

ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02 ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Vikensvägen 63 B Kommun Vellinge Storlek 6 rum (4 sovrum) / 172 m² Område Ljunghusen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Vikensvägen 63 B Kommun Vellinge Storlek 6 rum (4 sovrum) / 172 m² Område Ljunghusen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Vellinge Storlek 6 rum (4 sovrum) / 172 m² Område Ljunghusen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trivsamt läge ca 300 m från havet! -- Björn Ohlsson, säljare

Läs mer

Salviksvägen 4. Havsnära fritidshus/åretruntboende! Fritidshus. Götaland

Salviksvägen 4. Havsnära fritidshus/åretruntboende! Fritidshus. Götaland Salviksvägen 4 Län Västra Götaland Typ Fritidshus Kommun Orust Storlek 89 m2 Område Stocken Tillträde tidigast Gatuadress Salviksvägen 4 enligt överenskommelse Havsnära fritidshus/åretruntboende! På härliga

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Stutaliden 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Stutaliden 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 6.0 rum (5 sovrum) / 158 m² Område Palta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välskött och välplanerat kedjehus

Läs mer

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Kastetvägen 9 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Nybyggd bostad med unik utsikt! Nyproduktion. Ett terrasshus med härliga uteplatser

Läs mer

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se Snickarglädje! Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast

Läs mer

Hallongatan. Familjevänlig villa på lugnt läge! Län Skåne Typ Villa Kommun Bjuv Storlek 158 m2 Område Hedvallska Tillträde tidigast

Hallongatan. Familjevänlig villa på lugnt läge! Län Skåne Typ Villa Kommun Bjuv Storlek 158 m2 Område Hedvallska Tillträde tidigast Hallongatan 15 Län Skåne Typ Villa Kommun Bjuv Storlek 158 m2 Område Hedvallska Tillträde tidigast Gatuadress Hallongatan 15 enligt överenskommelse Familjevänlig villa på lugnt läge! För att boka enskild

Läs mer

Steffens väg 709. Län Värmland Gatuadress Steffens väg 709 Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område. Tillträde tidigast

Steffens väg 709. Län Värmland Gatuadress Steffens väg 709 Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område. Tillträde tidigast Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 160 m² Område Sjönära, Edsgatan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Villa med vacker

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Steinkjervägen 6 Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Steinkjervägen 6 Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt hus för stor familj med ytor för umgänge och matlagning

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm , Gåshaga Välplanerad och stilren villa om 232 kvm totalyta fördelat på två plan. Ljust och härligt vardagsrum med stora fönster som släpper in mycket ljus, vackra trägolv, braskamin på båda våningsplan

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Dammågränd 8. Län Jämtland Gatuadress Dammågränd 8 Kommun Östersund Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 88 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Dammågränd 8. Län Jämtland Gatuadress Dammågränd 8 Kommun Östersund Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 88 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Östersund Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 88 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Trivsamt gavelradhus. Huset är i gott skick.

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK. Här bor du i ett lugnt område nära naturen. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna gör det lätt

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23510, 018-23507 Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Presentation Modernt, rejält och välbyggt bostadshus med

Läs mer

Jättebra läge precis bredvid skolan. Bra område för barnen att leka i. Nära att köra in till Halmstad. -- Savanovich Oleg, säljare

Jättebra läge precis bredvid skolan. Bra område för barnen att leka i. Nära att köra in till Halmstad. -- Savanovich Oleg, säljare Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 117 m² Område Fyllinge Tillträde tidigast 2013-06-01 " Jättebra läge precis bredvid skolan. Bra område för barnen att leka i. Nära att

Läs mer

BRF HERRGÅRDSÄNGEN I VÄSTERÅS

BRF HERRGÅRDSÄNGEN I VÄSTERÅS BRF HERRGÅRDSÄNGEN I VÄSTERÅS Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt NYTT BOENDE I GÄDDEHOLM Herrgårdsängen i Gäddeholm är ett nytt bostadsområde med lågenergihus,

Läs mer

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG BOSTADSRÄTTER MED 2 4 RUM OCH KÖK, 55,1 82,7 KVM INFLYTTNING SOMMAREN 2018 På GBJ Bygg har vi som mål att bygga lägenheter som står

Läs mer

Åkerviksvägen 12 A+B. Åkerviksvägen 12 A+B. www.hemverket.se - Sida 1 av 12

Åkerviksvägen 12 A+B. Åkerviksvägen 12 A+B. www.hemverket.se - Sida 1 av 12 Län Västerbotten Gatuadress Kommun Umeå Storlek 6 rum (4 sovrum) / 142 m² Område Botsmark Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Med ena lägenheten uthyrd samt låga energi- och driftskostnader är

Läs mer

Vatten, spillvatten, takavvattning, el och kanalisation till fiberoptik ingår. Dränering, väggrus vid infart och fram till huset.

Vatten, spillvatten, takavvattning, el och kanalisation till fiberoptik ingår. Dränering, väggrus vid infart och fram till huset. 1 Beskrivning Rumsfördelning: 4 rum och kök med tvättstuga Boyta: ca 126 m² Grundpris med carport utan tillval: 2 990 000 kr Tomt och anslutningar Fastighetsbeteckning: Stavsjö 2:159, 2:160 Tomtstorlek:

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

VON GEGERFELTS VÄG 11

VON GEGERFELTS VÄG 11 VON GEGERFELTS VÄG 11 Beskrivning Stilfullt, fräscht och modernt i centrala Torekov Välkommen till detta renoverade, fräscha och moderna boende i det mindre formatet. Lätt att öppna upp/stänga om du utnyttjar

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

Bostäder vid havet Gullberna Park. Vita byn

Bostäder vid havet Gullberna Park. Vita byn Bostäder vid havet Gullberna Park Vita byn Gullberna Park - området Gullberna Park är beläget några km från centrala Karlskrona, intill en skyddad vik och med utsikt mot Lyckebyfjärden. Området är omgärdat

Läs mer

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 911 912 811 812 1012 1011 1112 1111 1512 1511 1212 1211 1312 1311 1412 1411 MODERNT BOENDE I POPULÄRA VIKAHOLM Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

PARHUSLÄGENHETER I GÖLBY, Jomala. Två lägenheter om 3 rum & kök om ca 83 m 2 vardera. Bild

PARHUSLÄGENHETER I GÖLBY, Jomala. Två lägenheter om 3 rum & kök om ca 83 m 2 vardera. Bild PARHUSLÄGENHETER I GÖLBY, Jomala Två lägenheter om 3 rum & kök om ca 83 m 2 vardera Bild Två nybyggda, välplanerade lägenheter inrymmande hall, badrum med bastu, två rymliga sovrum med garderober, öppet

Läs mer

glasberga sjöstad Etapp III Län: Stockholm Kommun: södertälje Datum 2015-08-18

glasberga sjöstad Etapp III Län: Stockholm Kommun: södertälje Datum 2015-08-18 glasberga sjöstad Etapp III Län: Stockholm Kommun: södertälje Datum 2015-08-18 1 2 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Bo i Växjö - ett bekvämt och trivsamt boende

Bo i Växjö - ett bekvämt och trivsamt boende VÄXJÖ Kv London 2 2 3 Bo i Växjö - ett bekvämt och trivsamt boende Kv London 2 ligger vid Södra Bergundasjön i norra delen av Teleborg. Här planerar OBOS en andra etapp med 5 moderna radhus i två och tre

Läs mer

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m²

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Objektbeskrivning Välkommen Friliggande villa - Sörmarken Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Mäklare: Andreas Bergqvist Telefon: 033-10 77 99, Mobiltelefon: 0733-46 09 16 e-post: andreas.bergqvist@maklarhuset.se

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24 2014-12-02 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24 PROJEKT: Liden, Lidköping NR: 4675 BYGGNADSBESKRIVNING Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande markisolering.

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-12-21 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING Friliggande 122 kvm PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta

Läs mer

Län Dalarna Typ Radhus Kommun Avesta Storlek 120 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Vindarnas Gränd 8

Län Dalarna Typ Radhus Kommun Avesta Storlek 120 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Vindarnas Gränd 8 Vindarnas Gränd 8 Län Dalarna Typ Radhus Kommun Avesta Storlek 120 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Vindarnas Gränd 8 Totalrenoverat radhus i centrala Avesta! Nu har ni möjlighet att förvärva detta

Läs mer

Åkerholmsgatan 2. Allt är nytt med mycket fin sjöutsikt. Huset har en öppen och ljus planlösning. -- B.L.L. Fastigheter AB, säljare.

Åkerholmsgatan 2. Allt är nytt med mycket fin sjöutsikt. Huset har en öppen och ljus planlösning. -- B.L.L. Fastigheter AB, säljare. Län Norrbotten Gatuadress Kommun Luleå Storlek 4 rum (2 sovrum) / 119 m² Område Hällbacken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Allt är nytt med mycket fin sjöutsikt. Huset har en öppen och ljus

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Fänsåkersvägen 7 A Kommun Trosa Storlek 4 rum (3 sovrum) / 75.6 m² Område Vagnhärad Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Fänsåkersvägen 7 A Kommun Trosa Storlek 4 rum (3 sovrum) / 75.6 m² Område Vagnhärad Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Trosa Storlek 4 rum (3 sovrum) / 75.6 m² Område Vagnhärad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och barnvänligt område. Nära till skog, 10 min till mataffär.

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping 2 Med reservation för ändringar. Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny

Läs mer

ett enkelt val! flygfyren Rikstens friluftsstad Län: stockholm Datum 2013-09-20

ett enkelt val! flygfyren Rikstens friluftsstad Län: stockholm Datum 2013-09-20 ett enkelt val! flygfyren Rikstens friluftsstad Län: stockholm Kommun: BOTKYRKA Datum 2013-09-20 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

VRETVÄGEN 13. Vretvägen 13, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

VRETVÄGEN 13. Vretvägen 13, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. VRETVÄGEN 13 Beskrivning Bekväm enplansvilla vid lugn återvändsgata i trevligt kvarter Välkommen till denna praktiska och välskötta enplansvilla med skönt läge vid återvändsgata i lugnt och trevligt kvarter,

Läs mer

Så här går det till att köpa bostadsrätt

Så här går det till att köpa bostadsrätt BOFAKTA Helgevärma Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen samt planlösningarna

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Barrvägen 3 Kommun Sollefteå Storlek 5 rum (3 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Barrvägen 3 Kommun Sollefteå Storlek 5 rum (3 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sollefteå Storlek 5 rum (3 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Modernt och energieffektivt boende med en härlig inglasad altan. -- Erik Jensen,

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. 3 495 000 kr

HONUNGSVÄGEN. 3 495 000 kr HONUNGSVÄGEN 3 495 000 kr 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligt trevliga villor i två plan med generösa ytor och tilltalande planlösning. Genomgående hög

Läs mer

Län Jämtland Gatuadress Stationsvägen 14 Kommun Berg Storlek 5 rum (4 sovrum) / 185 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jämtland Gatuadress Stationsvägen 14 Kommun Berg Storlek 5 rum (4 sovrum) / 185 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Berg Storlek 5 rum (4 sovrum) / 185 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge men endast 3 minuters gångväg till ICA. En kopp te i kvällssolen på altanen

Läs mer

Vegavägen 27 A. Modern villa på vacker naturtomt!

Vegavägen 27 A. Modern villa på vacker naturtomt! Vegavägen 27 A Län Stockholm Typ Villa Kommun Österåker Storlek 85 m2 Område Tuna-Österskär Tillträde tidigast Gatuadress Vegavägen 27 A enligt överenskommelse Modern villa på vacker naturtomt! Modern

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Nämndemansvändan 1

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Nämndemansvändan 1 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 120 m² Område Ramlösa Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugn återvändsgata med nära till både förskolor och flera skolor. Affärer

Läs mer

Brf Malmen Gäddeholm

Brf Malmen Gäddeholm Brf Malmen äddeholm Västanfors i samarbete med Mälarvillan Möjlighet Brf Malmen äddeholm A 2850 5750 2500 5750 AVEL V NORMAL 2500 5750 AVEL H Terrass Plank Terrass Plank Terrass Plank D10 D10 D10 1940

Läs mer

Blåklocksvägen 5. Län Jönköping Gatuadress Blåklocksvägen 5 Kommun Nässjö Storlek 6 rum (4 sovrum) / 191 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Blåklocksvägen 5. Län Jönköping Gatuadress Blåklocksvägen 5 Kommun Nässjö Storlek 6 rum (4 sovrum) / 191 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Nässjö Storlek 6 rum (4 sovrum) / 191 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med denna bostaden är de öppna ytorna, den öppna spisen och den vackra Japaninspirerade

Läs mer