360 Österlen. 180 Hav. GÄRARP

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "360 Österlen. 180 Hav. GÄRARP"

Transkript

1 360 Österlen. 180 Hav. GÄRARP

2 Fältens skiftande skådespel. Molnens skuggspel. Himlen, havet och horisonten. Fartygens svallvågor. Frihet. Vyer. Genomsikt. Mellan Bollerups borg och Tosterups slott löper en slingrande väg över fältens böljor. Den gamla längan beboddes fordom en äldre farbror. Nuvarande ägarpar köpte det gamla lätt förfallna huset för snart tio år sedan. I förstone var idén att renovera till enkel sommarstandard med likaledes enkla medel. Men aptiten växte! Nu är vinkellängan närmast att jämföra med ett helt nybyggt hus, åtminstone vad avser standard och teknik. Stämningen är helt visst ljus och modern, men inte utan ett traditionellt anslag. Duktiga hantverkare har utfört ett grundligt arbete i perfekt samklang med sina uppdragsgivare. Ägarparet har form och färg som profession, vilket tydligt syns! Genomtänkt in i minsta detalj. Inga genvägar. Goda material. Handgjort.

3 Landskapet runtom längan byter ständigt skepnad i årstidernas trygga rytm. Om våren drar ljusgröna slöjor över mörkbrun jord. Dagsmeja. Dripp. Dropp. Livet återvänder. Då är det dags att peta ned rädisfrön och potatisknölar i grönsakslandet. Med jord under naglarna och värkande muskler är det gott med ett varmt bad. Badrummet är snarast ett spa! Scilla. Pärlhyacint. Syrén och rabarber.

4 Om sommaren lyser färgskalan i dur. Då står glasdörrarna öppna mot grönskan, rapsen blommar och svalorna flyger högt mot klarblå himmel. Smultron och jordgubbar. Honungsros och lavendel. Ägarparet lever sitt liv med lätt bagage. Hemmet är inte nedtyngt av onödiga prylar. Känslan är befriande. Och att ha ett välordnat hem frikopplar tid till att göra roliga saker!

5 Ett rikt liv. En bördig och levande trakt där avstånden är kortare än man tror. Goda grannar finns på lagom nära håll. Vägarna bär till näraliggande Hammenhög där både caféer och affärer finns, och önskas något större sammanhang ligger både Tomelilla, Simrishamn och Ystad bekvämt nära för daglig shopping. Tåg avgår från Ystad till såväl Malmö som Köbenhavn! Trakten kring Tosterup och Bollerup är genomdragen av åsar och låga höjdsträckningar, delvis bevuxna med träddungar. Det är ett omväxlande och rörligt landskap med böljande kurvor bortom åkrarna. Längre österut vidgas synfältet, och slätten lägger sig till ro med långa dyningar av stora fält. Här växer säden alltid rikt. Här ligger kyrkbyarna och gårdarna tätt. Ur Inge Löfströms läsvärda bok Detta är Österlen

6

7 Historisk mark. De medeltida borgarna Bollerup och Tosterup ligger inom promenadavstånd. Omgivningarna är så natursköna att tillresta konstnärer redan på 1700-talet fångade det skånska landskapet på skissblock och duk. Vyerna är magnifika i alla väderstreck. Den för skånska förhållanden höga höjden, ca 90 meter över havet, ger en överblick som snudd på saknar motstycke! Havet är närvarande i ett fullskaligt panorama, trots att vi är ett litet stycke inåt land. I den goda jorden frodas trädgårdens grödor. Häckar och träd ger form och struktur, bromsar och silar vindarna, som får fart över slättens böljor. Rosorna doftar. Den stora lönnen med omfångsrik stam och yvig krona är ett utropstecken vid husknuten! En av de båda ägarna är utbildad kock, bördig från Skåneland. Att paret, efter hektiska år i huvudstaden, valde att bosätta sig i matlandet Österlen var naturligt och självklart. Liksom att inreda ett ändamålsenligt kök och anlägga trädgårdsland och växthus för glädjen att odla sin egen mat.

8 Vakna tidigt. Kaffe i morgonsol. Golfrunda. Lunch. Stranden hela långa lata eftermiddagen. Korka upp en flaska rött. Laga middag. Sitta länge i lyktornas sken tills gryningen nalkas.

9 Då sprakar elden i spisen efter lång promenad på folktom strand. Växthuset förlänger säsongen som ändå är lång här i södern... Äpplen och plommon. Vinbär och krusbär. Rudbeckia och kärleksört. Om hösten har skörden bärgats och dimmorna suddar ut landskapets konturer.

10 Min vagga vaggade i Tosterup i Färs härad av Malmöhus län. Min fader var stins i Tosterup. Mina föräldrar voro goda och ömma. Jag var en vanartig son. Liksom Fritiof Nilsson Piraten ofta kallar Kivik för Melycke är Tosterup hans litterära omskrivning för födelseorten Vollsjö. Det riktiga Tosterup ligger i Ingelstads härad, någon mil från Ystad, en dryg halvmil från havet och stränderna.

11 Det öppna landskapet. Avbildat. Omskrivet. Omsjunget. Här har man landskapet runt sig och kan sjunga sin egen sång närhelst man vill! När man blir stående inför morgonrodnaden över rapsfälten, de gyllene åkrarna i augusti, havets blå rand vid horisonten, de kulörta flygskärmarna i lufthavet vid Hammars backar, Bornholmsfärjornas lyktor om natten, de upplysta vattentornen i Ystad ett par mil bort.

12 Både hus och trädgård bjuder på många platser att njuta av både det intima perspektivet och den vida havsutsikten.

13 Ljus färgsättning. Noga utvalda material. Genomtänkta lösningar. Vitmålade snedtak och synliga takbjälkarna är klassiskt genuint. Luftigheten i öppna ytor frigörande modern. Behovet av garderober och förvaringsutrymmen är ovanligt väl tillgodosett. Kök och badrum fräscha och lättarbetade. Och ändå är aldrig känslan standardiserad, utan personlig och utförd med det vi kallar fingertoppskänsla. Less is more. Mies van der Rohe

14 Om vintern är allt i skenbar vila och jorden ligger nyvänd i blanka fåror. Då kan Du, med den österlenska snöstormen som förevändning, dra Dig undan, stanna inomhus och samla kraft inför ett nytt år. Varma fötter. Eld i spisen. Pudersnö på fruktträdens grenar. Lönnen som en mäktig skulptur. Grafiskt formskön mot det vita och det blå. Så hinner Du njuta av livet? Eller skvalar det mest förbi? Ibland är det enkla ting som skapar balans i tillvaron. Längan famnas av landskapet, som veckar sig osedvanligt vackert just här. Kanske kan tiden här räcka till för att koka gammaldags jordgubbssaft av egen skörd? Eller för att ta en morgonpromenad och klappa hästarna som betar i hagarna? Du hinner alldeles säkert cykla till havet och stranden. Du hinner följa årstidernas rytm och se hur fälten skiftar. Du hinner vårda en egen bit av moder jord. Men framförallt kanske Du hinner ikapp Dig själv

15

16 Siffror & kalla fakta: Text, foto & layout: Gabrielle Malmberg TACK till säljarna som har bidragit med många och fina bilder! Byggnad: 1920-talshus med tillbyggd vinkel och tillbyggt badrum. Friliggande nybyggt förråd, sammanbyggt med växthus/orangeri. Äldre förrådsbyggnad i trädgårdens bortre del. Byggnadsår/Renoveringsår: uppfört ca Genomgripande renoverat från 2003 (vad avser såväl teknik som estetik). Tillbyggt 2007 och Storlek: Bostad ca 145 kvm, varav bv ca 100 kvm och ov ca 45 kvm. Källare ca 18 kvm. Nytt förråd ca 4,5 kvm och växthus ca 7 kvm. Äldre förråd ca 14 kvm. V.v. se ritning - angivna ytor ovan avser användbar golvyta. Konstruktion: grundmurar av betongsten. Ny dränering. Urgrävda, isolerade och gjutna golv med vattenburen golvvärme i bottenplan. Mellan- och takbjälklag (isolerat) av trä. Stomme av kanalmurad tegel och delvis av leca/ träkonstruktion. Fasader av vitmålad puts. Nytt yttertak av pannplåt. Tvåglas termofönster med spröjs samt väl tilltagna glasdörrar. Ny murstock. Nydragen el. Inredning & utrustning: köksinredning från IKEA Abstrakt och bänkskivor i massiv ek. Rostfria vitvaror från Miele. Fläkt, spis med glashäll och varmluftsugn från Bosch. Mikrovågsugn. Kyl & frys från Miele. Diskmaskin. Köksö. Stort, spaliknande, helkaklat badrum med badkar, dusch med glasvägg, handdukstork, toa och handfat. Intilliggande klädkammare. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare i nyrenoverad källare med klinkergolv. Massiv ektrappa till övre plan. Golv: massiva, vitlutade trägolv och klinkergolv. Uppvärmning: Ny energisnål värmepump luft/vatten. Vattenburet system, vattenburen golvvärme i bottenplan, radiatorer på övre plan. Effektiv braskamin i vardagsrum. Vatten & Avlopp: Eget vatten. Nydragna avloppsledningar till godkänd trekammarbrunn med infiltrationsbädd. Tomelilla Gärarp 19:17 Gärarp Tomelilla Pris: :- eller bästa bud. Fastighetsbeteckning: Tomelilla Gärarp 19:17 Adress: Gärarp 1917, Tomelilla Areal: kvm Taxeringsvärde: :- varav byggnad :- (2010) Ej omtaxerat efter renovering. Taxeringskod: 221, fritidsbostad. (bebos året runt). Pantbrev: 3 st om totalt :- Försäkring: Fullvärdesförsäkrad. Servitut: avtalsservitut betr. jordkabel. Objektsbeskrivningen grundar sig på av säljaren lämnade uppgifter och iakttagelser gjorda på fastigheten. Gröna huset i Kivik Lat: N 55º Long: E 014º Box 45, Kivik kivik@uppvik.nu

17 Vår filosofi är ganska enkel. Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Vi tror på sambanden mellan lust och lönsamhet. Känsla och kunskap. Arbetsglädje och avkastning. Det man tycker är roligt och stimulerande gör man bra. Därför vill vi inte ha fler hus än att vi orkar arbeta engagerat och passionerat med dem alla. Det innebär inte att vi kategoriskt ratar en viss sorts hus. Det lilla renoveringsobjektet i skogsbrynet kan vara lika spännande som den kringbyggda gården på slätten eller längan i fiskeläget. Men, det ska erkännas - udda hus finner lättast vägen till våra hjärtan! Tavlan jag håller i famnen, målade jag som tonåring. En smula naiv, jovisst, men så ville jag att mina drömmars hus skulle vara. Varje dag, efter snart ett kvartssekel som mäklare, påminner den mig om hur fundamentalt det är med både drömmar och hus! Och jag vill gärna se och höra om hur din husdröm ser ut Stundtals är jag full av lätt avundsam beundran inför alla er som vågar rycka upp er själva med rötterna för att börja växa i ny och okänd jordmån - oavsett om ni flyttar hit, eller härifrån! (Själv är jag mera som pionen - jag slutar blomma om jag flyttas!). Det handlar kanske ytterst om livskvalitet. Vi upprepar ju med en druckens envishet vårt motto: På Österlen är livskvaliteten högre än huspriserna. Det kanske ter sig som en lek med ord. Begreppet livskvalitet är naturligtvis inte lätt att översätta till kronor och ören. Dessutom är själva ordet, kanske på grund av alltför flitig mediaanvändning farligt nära en urvattnad klyscha. Men innebörden är både verklig och viktig! För egen del upplever jag livskvalitet när jag ibland lyckas vara närvarande i stunden. Uppfyllas av ögonblicket. En försiktig förhoppning är att vi på något sätt ska kunna hjälpa Dig att förhöja Din livskvalitet. Åtminstone vill vi gärna vara Dina rådgivare och stigfinnare. Dina vägvisare och budbärare. Oavsett om Du vill köpa. Eller sälja! Fotograf Peter Carlsson Gabrielle Malmberg VD/aukt.fastighetsmäklare Text, foto & layout Lotta Nordstedt Grafisk form, foto & web Fastighetsmäklarstuderande Andreas Johansson Visningar & foto Leila Jansro Visningar, inredning & trädgårdsdesign Anna Ingelgren Reg. fastighetsmäklare Lasse Mangs Text, foto & layout Ingrid Fredriksson Skisser & ritningar

Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är.

Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är. R ävåkra Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är. Vidsträckthet, öppenhet, ljus. För ljust är huset

Läs mer

Barnmorskehuset i ELJARÖD

Barnmorskehuset i ELJARÖD Barnmorskehuset i ELJARÖD - 1 - Ett rött hus med vita knutar. Sikten över åker och äng sträcker sig långt ut i alla väderstreck. Runtom ligger gårdar, utströdda i landskapet. Härliga promenadvägar bland

Läs mer

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Att bygga och bo. Rörums backar Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Säljarna berättar: Tanken var att vi skulle bygga vårt drömhus, en modern, vitkalkad skånelänga. Arkitektritningar finns redan

Läs mer

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen NÄRA GYLLEBOSJÖN Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen var på lite bushumör dagen då detta område kom till. Vill man på österlen ha

Läs mer

JULEBODA. A r k i t e k t r i t a t f r i t i d s h u s. Med tio minuters promenad till stranden...

JULEBODA. A r k i t e k t r i t a t f r i t i d s h u s. Med tio minuters promenad till stranden... JULEBODA A r k i t e k t r i t a t f r i t i d s h u s Med tio minuters promenad till stranden... Havet. Heden. Bokskogen. Rofylldheten och känslan av avskildhet bildar en varm famn i gläntan. Sikten framåt,

Läs mer

Sinnlighet. Alla vänliga rum med ljus och människor. Trädgårdsrum. Husrum. Goda rum.

Sinnlighet. Alla vänliga rum med ljus och människor. Trädgårdsrum. Husrum. Goda rum. S I M R I S Sinnlighet. Att uppleva vårens första spirande strån. En knopp, fylld till bristningsgränsen. En färgkaskad av blommande vårlökar. En varm försommarkväll och en ros i en enkel vas. Solvarma

Läs mer

Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP

Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP Platsen har varit bebodd i nästan tusen år. I fjärran medeltid var Tumathorp en betydelsefull stad i danska Skåne. Ett ryktbart världsligt och andligt centrum vid Tommarpsån

Läs mer

Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV

Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV Ljusa ängar och guldgula åkrar. Vyerna vida över öppet landskap. Levande jordbruksbygd ett litet stycke innanför kusten. Smala vägar slingrar över

Läs mer

Villa Gotthem H A M M E N H Ö G

Villa Gotthem H A M M E N H Ö G Villa Gotthem H A M M E N H Ö G På den tiden när järnvägen gick tvärs genom Hammenhög passerade den rakt framför villan. Stinsen bodde här, och hade byggt huset åt sig själv. Förvånansvärt väl tilltagen

Läs mer

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad.

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. ULLSTORPS kyrkby En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. Färden går ut på landet. Ingelstads härad, där den goda jorden finns. Där myllan sägs vara bördigare än någon annanstans i världen! Slättlandskapet

Läs mer

Hämtat från www.handmadehouses.se (där man kan hitta fler bilder om man så önskar)

Hämtat från www.handmadehouses.se (där man kan hitta fler bilder om man så önskar) Vid Rörums kyrkby Tanken är att i viss mån använda äldre material som gamla korsvirkesstommar, vackert taktegel, och gammalt handslaget tegel till golven. Men också att bygga med inredningssnickerier

Läs mer

g a m l a b a g e r i e

g a m l a b a g e r i e g a m l a b a g e r i e t o m m a r p Doften av nybakade muffins känns redan på den kullestensbelagda innergården. Husets ägarinna tar emot i sommarklänning. Barfota. Eftermiddagssolen dränker köket i

Läs mer

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag fastnade för huset för att det var renoverat till modern standard men hade kvar mycket

Läs mer

Högestad Station. i Fyledalen

Högestad Station. i Fyledalen Högestad Station i Fyledalen Längst ner i Skånes frodiga landskap, strax innan de böljande kullarna breder ut sig till strandängar mot det öppna havet ligger Fyledalen som en grönskande lövskogsidyll.

Läs mer

Av den anledningen är det ovanligt många svarta hundar med på bilderna. Ha överseende!

Av den anledningen är det ovanligt många svarta hundar med på bilderna. Ha överseende! KILLERÖD Jag känner mig direkt varmt välkommen till huset längst ut på den slingrande grusvägen mot Killeröd. Ägarinnan har jag träffat på en visning i ett hus för någon månad sedan. Hon letar ett större

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hagbergsvägen 15

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hagbergsvägen 15 Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (3 sovrum) / 126 m² Område Degerängen Tillträde tidigast 2013-06-03 " Det bästa med detta boendet är köket och badrummet, men även att huset är lagom

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

KAJUTGRÄND 19 B. Kajutgränd 19b, Torekov. Belägen i Båstad kommun, Torekov församling. Skattesats 32,55.

KAJUTGRÄND 19 B. Kajutgränd 19b, Torekov. Belägen i Båstad kommun, Torekov församling. Skattesats 32,55. KAJUTGRÄND 19 B Beskrivning Fräscht och bekvämt i ett plan Välkommen till Kajutgränd och detta naturnära, mysiga område en bit ovanför havet. Här finns möjlighet att bosätta dig bekvämt i fräsch enplansvilla

Läs mer

Kommun Lerum Storlek 6 rum (4 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast

Kommun Lerum Storlek 6 rum (4 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lerum Storlek 6 rum (4 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med huset är att det är så "människovänligt". Det finns gott om plats

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Gopshus Bygata 66 Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Dalarna Gatuadress Gopshus Bygata 66 Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Dalarna Gatuadress Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Charmigt timmerhus med åretruntstandard och ca 45 meter till vasaloppsspåret.

Läs mer

Vallmovägen 11. Vallmovägen 11. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Vallmovägen 11. Vallmovägen 11. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Blekinge Gatuadress Kommun Karlskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Spjutsbygd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området är perfekt när man har småbarn, det är lugnt med trevliga

Läs mer

LINDALLÉN 67. Lindallén 67, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

LINDALLÉN 67. Lindallén 67, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. LINDALLÉN 67 Beskrivning Havsnära i toppklass med atmosfär och fin utmärkelse Med Föreningen Gamla Båstads utmärkelse för bevarande av kulturhistorisk miljö i Ludvig Nobels anda säljs nu denna pärla på

Läs mer

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus NYEHUSEN Sandskog. Solgass. Havsbrus Inga måsten. De tar obönhörligen slut i höjd med landsvägen som svänger ner mot Yngsjös milslånga stränder. På sanddynerna, bland sandskogens mjuka tallar och på kullarna

Läs mer

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24 Län Dalarna Gatuadress Kommun Hedemora Storlek 9 rum (5 sovrum) / 280 m² Område Hedemora Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymlig villa med stilfullt rustade ytskikt, högt i tak och vacker utsikt.

Läs mer

Län Västra Götaland Gatuadress Rosenstigen 5 Kommun Falköping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 110 m² Område Stenstorp - Falköping. Tillträde tidigast

Län Västra Götaland Gatuadress Rosenstigen 5 Kommun Falköping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 110 m² Område Stenstorp - Falköping. Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Kommun Falköping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 110 m² Område Stenstorp - Falköping Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Barnvänligt, lugnt område. Vindskyddad trädgård

Läs mer

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Huset ligger vackert beläget nära Kiruna centrum med utsikt mot Kebnekaise. Området är lugnt och

Läs mer

VON GEGERFELTS VÄG 11

VON GEGERFELTS VÄG 11 VON GEGERFELTS VÄG 11 Beskrivning Stilfullt, fräscht och modernt i centrala Torekov Välkommen till detta renoverade, fräscha och moderna boende i det mindre formatet. Lätt att öppna upp/stänga om du utnyttjar

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Furudals Bruk Långbacksvägen 1 Kommun Rättvik Storlek 5 rum (3 sovrum) / 130 m² Område Furudal Tillträde tidigast

Län Dalarna Gatuadress Furudals Bruk Långbacksvägen 1 Kommun Rättvik Storlek 5 rum (3 sovrum) / 130 m² Område Furudal Tillträde tidigast Län Dalarna Gatuadress Furudals Bruk Långbacksvägen 1 Kommun Rättvik Storlek 5 rum (3 sovrum) / 130 m² Område Furudal Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och harmoniskt boende i naturnära

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Solhagegatan 43 Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 128 m² Område Husie Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Solhagegatan 43 Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 128 m² Område Husie Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 128 m² Område Husie Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart hörnläge och tomt där man har en vacker park som granne. Stensatt

Läs mer

Vitaby. 1930-talshus på Pilosväg

Vitaby. 1930-talshus på Pilosväg Vitaby 1930-talshus på Pilosväg mynta, dragon och citronmeliss Dofterna ligger redan i orden, i tanken söker sig fingertopparna mot varandra, som för att gnugga några kvistar av detta gröna mellan sig

Läs mer

KVERRESTAD. Lantligt & romantiskt

KVERRESTAD. Lantligt & romantiskt KVERRESTAD Lantligt & romantiskt f r i t t. Slingrande vägar genom öppet landskap. Rapsgula fält och gröna åkrar. Långt borta en skimrande horisontlinje. Gårdar och hus utspridda som slumpvis strödda över

Läs mer

En ljum augustidag. Middagshetta. Pålandsvind. Varmt i vattnet.

En ljum augustidag. Middagshetta. Pålandsvind. Varmt i vattnet. VIKS FISKELÄGE En frontespis som inte fanns där från början, men som ger fasaden mot innergården en helt ny pondus! Att det dessutom gett ovanvåningen öppenhet och ljus med fin utsikt över lavendel och

Läs mer

handmade houses RÖRUMS KYRKBY - 1 -

handmade houses RÖRUMS KYRKBY - 1 - handmade houses RÖRUMS KYRKBY - 1 - Att leva nära naturen, mitt i det mjukt böljande landskap som är Österlens själ. Att kunna bo i ett hus vars estetik är allt det vi förväntar oss av en genuin skånelänga.

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Lantligt chict. Salonger & sällskapsrum. Spegeldörrar. Dubbeldörrar. Veranda. Eldstäder. Örnahusen

Lantligt chict. Salonger & sällskapsrum. Spegeldörrar. Dubbeldörrar. Veranda. Eldstäder. Örnahusen Lantligt chict Salonger & sällskapsrum. Spegeldörrar. Dubbeldörrar. Veranda. Eldstäder. Örnahusen Örnahusen, det lilla fiskeläget vid Östersjöns rand, nära Skillinge. En by som förr var känd över hela

Läs mer

Högbergavägen 12B, Högberga

Högbergavägen 12B, Högberga Högbergavägen 12B, Högberga Välkommen till denna högt belägna ljusa och trivsamma/sociala villa om totalt 190 kvm. Huset med sin spännande planlösning fördelat över tre plan har stora öppna sällskapsytor

Läs mer

Län Halland Gatuadress Ekarevägen 9 Kommun Varberg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 130 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Ekarevägen 9 Kommun Varberg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 130 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Varberg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 130 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En fräsch och välplanerad bostad belägen i lugnt och trivsamt bostadsområde. -- Christian

Läs mer

FURET I VITEMÖLLA HED. HIMMEL. HAV.

FURET I VITEMÖLLA HED. HIMMEL. HAV. FURET I VITEMÖLLA HED. HIMMEL. HAV. - 1 - Ovanför det branta backafallet ligger Furet. Solvarm, doftande furuskog. Ljusrosa trift och backtimjan i skyar över hela Marknadsfältet, som en gång om året byter

Läs mer

Län Kalmar Typ Villa Kommun Mönsterås Storlek 99 m2 Område Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Ringvägen 3

Län Kalmar Typ Villa Kommun Mönsterås Storlek 99 m2 Område Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Ringvägen 3 Ringvägen 3 Län Kalmar Typ Villa Kommun Mönsterås Storlek 99 m2 Område Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Ringvägen 3 Renoverad 1-plansvilla! Nyligen renoverad 1970-talsvilla om 3 rum

Läs mer

Esters hus. Skåne Tranås

Esters hus. Skåne Tranås Esters hus Skåne Tranås Kullerstenstorg, gatehus och längor. Nött och nytt i en levande by. Slingrande vägar och odlingslandskap. Vidsträckta fält som varje år fylls med färg och böljande form. Stugorna

Läs mer

Län Jämtland Gatuadress Bomsund 183 Kommun Ragunda Storlek 6 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Bomsund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jämtland Gatuadress Bomsund 183 Kommun Ragunda Storlek 6 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Bomsund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Ragunda Storlek 6 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Bomsund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Charmig och mysig by med bra gemenskap. -- Kristina Holmblad, säljare

Läs mer

Västra Gatuadress Radhusgatan 1 Götaland Kommun Töreboda Storlek 4 rum (2 sovrum) / 80 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Radhusgatan 1 Götaland Kommun Töreboda Storlek 4 rum (2 sovrum) / 80 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Töreboda Storlek 4 rum (2 sovrum) / 80 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och lantligt boende med bykänsla. Skönt med gatubelysning och kommunalt

Läs mer

Uddegatan 6. Län Kalmar Gatuadress Uddegatan 6 Kommun Oskarshamn Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Uddegatan 6. Län Kalmar Gatuadress Uddegatan 6 Kommun Oskarshamn Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Hemtrevlig villa belägen i småortsidyll

Läs mer

Bostadshus i 1 3/4 plan m. källarvåning, bra läge på Klintvägen 4 A i Mariehamn

Bostadshus i 1 3/4 plan m. källarvåning, bra läge på Klintvägen 4 A i Mariehamn Bostadshus i 1 3/4 plan m. källarvåning, bra läge på Klintvägen 4 A i Mariehamn Presentation Bostadshus med ett centralt och bra läge i trivsamt och lugnt kvarter på Klintvägen 4 A i Mariehamn. Huset är

Läs mer

Län Jönköping Gatuadress Vetlanda-Perstorp 3 Kommun Vetlanda Storlek 5 rum (3 sovrum) / 144 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jönköping Gatuadress Vetlanda-Perstorp 3 Kommun Vetlanda Storlek 5 rum (3 sovrum) / 144 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Vetlanda Storlek 5 rum (3 sovrum) / 144 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En bostad med fantastiskt naturskönt läge med härligt ljust kök som har blivit husets

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

FRILIGGANDE VILLA - LOMMA - PRIS: :- ELLER HÖGSTBJUDANDE

FRILIGGANDE VILLA - LOMMA - PRIS: :- ELLER HÖGSTBJUDANDE FRILIGGANDE VILLA - LOMMA - PRIS: 6 000 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE Beskrivning Lomma 1 plans friliggande med källare. Här har vi ett rejält, fräscht och välvårdat hus för Er som behöver utrymme för lek

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3 Län Skåne Gatuadress Kommun Östra Göinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 94 m² Område Knislinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tomten är kanon, insynsskyddad och lummig på sommaren. Huset är billigt

Läs mer

Västra Gatuadress Sand 131 Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 2 rum (2 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Sand 131 Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 2 rum (2 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 2 rum (2 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett trevligt litet hus med vacker natur runt husknuten med fina vandringsleder

Läs mer

Granfjällsporten 35. Nybyggt hus med underbar stämning och vacker utsikt. Det absolut perfekta fjällhuset. -- Roy Johansson, säljare

Granfjällsporten 35. Nybyggt hus med underbar stämning och vacker utsikt. Det absolut perfekta fjällhuset. -- Roy Johansson, säljare Län Dalarna Gatuadress Kommun Malung Storlek 6 rum (5 sovrum) / 158 m² Område Stöten Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nybyggt hus med underbar stämning och vacker utsikt. Det absolut perfekta

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

På Vitemölla fiskeläge... doftar det av hav och sand och tång.

På Vitemölla fiskeläge... doftar det av hav och sand och tång. Vitemölla fiskeläge På Vitemölla fiskeläge... doftar det av hav och sand och tång. Det doftar solmättad hed och backtimjan och trift. Det doftar linolja och trätjära och såpskurade trägolv. Det doftar

Läs mer

Genomtänkt disposition. Kloka förändringar. Huset som ett vitt ark. Gröna penseldrag.

Genomtänkt disposition. Kloka förändringar. Huset som ett vitt ark. Gröna penseldrag. v i t a b y Genomtänkt disposition. Kloka förändringar. Husets föryngringskur har pågått under drygt tjugo år. Det kan med fördel bebos vid alla tider på året. Och trots tre våningsplan är huset bekvämt

Läs mer

Län Halland Gatuadress Okome-Lynga Riserna 201 Kommun Falkenberg Storlek 5 rum (3 sovrum) / 115 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Okome-Lynga Riserna 201 Kommun Falkenberg Storlek 5 rum (3 sovrum) / 115 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Falkenberg Storlek 5 rum (3 sovrum) / 115 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En pärla med ca 25 min till Falkenbergs stränder. Underbar natur med härlig utsikt

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Sjömyra 109 Kommun Hudiksvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Sjömyra 109 Kommun Hudiksvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Hudiksvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt timmerhus, ljust, varmt och skönt! Vackra vyer och promenadvägar åt alla

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bågängsvägen 4

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bågängsvägen 4 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Område Djupadal Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har trivts jättebra i huset och det passar perfekt för en barnfamilj.

Läs mer

Län Östergötland Gatuadress Labbetorp 130 Kommun Motala Storlek 6 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Tjällmo - Labbetorp. Tillträde tidigast

Län Östergötland Gatuadress Labbetorp 130 Kommun Motala Storlek 6 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Tjällmo - Labbetorp. Tillträde tidigast Län Östergötland Gatuadress Kommun Motala Storlek 6 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Tjällmo - Labbetorp " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Högt beläget sekelskifteshus med vackra vyer över ängar

Läs mer

Tolångavägen. Enplansvilla - Sjöbo! Län Skåne Typ Villa Kommun Sjöbo Storlek 56 m2 Område Sjöbo Tillträde tidigast. enligt överenskommelse

Tolångavägen. Enplansvilla - Sjöbo! Län Skåne Typ Villa Kommun Sjöbo Storlek 56 m2 Område Sjöbo Tillträde tidigast. enligt överenskommelse Tolångavägen 11 Län Skåne Typ Villa Kommun Sjöbo Storlek 56 m2 Område Sjöbo Tillträde tidigast Gatuadress Tolångavägen 11 enligt överenskommelse Enplansvilla - Sjöbo! Välkommen till en enplansvilla för

Läs mer

Axmarstig. Idylliskt läge i havsnära bruksmiljö! Län Gävleborg Typ Villa Kommun Gävle Storlek 220 m2 Område Axmar Tillträde tidigast

Axmarstig. Idylliskt läge i havsnära bruksmiljö! Län Gävleborg Typ Villa Kommun Gävle Storlek 220 m2 Område Axmar Tillträde tidigast Axmarstig 208 Län Gävleborg Typ Villa Kommun Gävle Storlek 220 m2 Område Axmar Tillträde tidigast Gatuadress Axmarstig 208 enligt överenskommelse Idylliskt läge i havsnära bruksmiljö! Stor byggnad i idyllisk

Läs mer

SIMRIS KYRKBY. Österlen på franska. nära havet & Simrishamn

SIMRIS KYRKBY. Österlen på franska. nära havet & Simrishamn SIMRIS KYRKBY Österlen på franska nära havet & Simrishamn Österlen på franska. Ta en del Österlen och krydda med inslag från Riviera och Medelhavet. För Jonas och Tomas var receptet givet när de hittade

Läs mer

Bergsgatan 22. Län Västernorrland Gatuadress Bergsgatan 22 Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 175 m² Tillträde tidigast

Bergsgatan 22. Län Västernorrland Gatuadress Bergsgatan 22 Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 175 m² Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 175 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 23 www.hemverket.se - Sida 2 av 23 Garage www.hemverket.se

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

MATROSSTRÄDDET SKILLINGE

MATROSSTRÄDDET SKILLINGE MATROSSTRÄDDET SKILLINGE Himmel och jord. Hav och land. Öppna fält. Solglitter över silvrigt hav. Vita segel. Hallasten och släta, badvänliga klippor. Grönskande strandängar där betesdjur håller markerna

Läs mer

Ängsjövägen 3. Välskött hus med stor tomt med möjlighet till hästhållning. -- Robert Isaksson, säljare

Ängsjövägen 3. Välskött hus med stor tomt med möjlighet till hästhållning. -- Robert Isaksson, säljare Län Gävleborg Gatuadress Kommun Sandviken Storlek 9 rum (7 sovrum) / 236 m² Område Järbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välskött hus med stor tomt med möjlighet till hästhållning. -- Robert

Läs mer

Emmas & Elliotts hus mitt i naturen vid Brösarps station

Emmas & Elliotts hus mitt i naturen vid Brösarps station Emmas & Elliotts hus mitt i naturen vid Brösarps station Emmas hus. Elliotts hus. Emma efter kvinnan som levde här under större delen av förra seklet. Elliott efter ägarparets Lagottohund som fått leka

Läs mer

Västra Gatuadress Egnahemsvägen 20 Götaland Kommun Ale Storlek 5 rum (3 sovrum) / 173 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Egnahemsvägen 20 Götaland Kommun Ale Storlek 5 rum (3 sovrum) / 173 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 5 rum (3 sovrum) / 173 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välplanerad villa i mycket lugnt område med insynsskyddad trädgård. Lättskött tomt!

Läs mer

Trueds väg 5. Län Skåne Gatuadress Trueds väg 5 Kommun Bjuv Storlek 5.5 rum (3 sovrum) / 141 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Trueds väg 5. Län Skåne Gatuadress Trueds väg 5 Kommun Bjuv Storlek 5.5 rum (3 sovrum) / 141 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Bjuv Storlek 5.5 rum (3 sovrum) / 141 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mysig innergård där man får en känsla av medelhavet under soliga dagar. Nära

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 89 m² Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 89 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 89 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa tycker vi är att huset finns på återvändsgränd med naturen runt husknuten.

Läs mer

Äppellunden Brantevik

Äppellunden Brantevik Äppellunden Brantevik Nära havet. I ett fiskeläge strax söder om Simrishamn. Mitt i en äppelodling. Där har arkitekten Lillemor Husberg ritat och byggt ett hus. Ett ovanligt hus. Stramt och resligt. Ett

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Salnövägen 80 Kommun Norrtälje Storlek 5 rum (3 sovrum) / 185 m² Område Salnö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Salnövägen 80 Kommun Norrtälje Storlek 5 rum (3 sovrum) / 185 m² Område Salnö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Norrtälje Storlek 5 rum (3 sovrum) / 185 m² Område Salnö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi vill att Lindängen får nya ägare som uppskattar det lika mycket som

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Långgatan 35 Kommun Simrishamn Storlek 6 rum (4 sovrum) / 96 m² Område Skillinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Långgatan 35 Kommun Simrishamn Storlek 6 rum (4 sovrum) / 96 m² Område Skillinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Simrishamn Storlek 6 rum (4 sovrum) / 96 m² Område Skillinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det är ett lättskött och fräscht hus inrett i ljusa färger som passar

Läs mer

Götaland Kommun Karlsborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Karlsborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Karlsborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med denna fastighet är det underbara läget med stranden precis intill,

Läs mer

Helrenoverat BOSTADSHUS i 1 ¾ plan med källare på Valborgsvägen 9 Söderby, Lemland

Helrenoverat BOSTADSHUS i 1 ¾ plan med källare på Valborgsvägen 9 Söderby, Lemland Helrenoverat BOSTADSHUS i 1 ¾ plan med källare på Valborgsvägen 9 Söderby, Lemland Presentation Moderniserat och helrenoverat bostadshus med något av Villa Villekullakänsla, tillhörande dubbelgarage och

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Lilla Beddinge kyrkväg 105 Kommun Trelleborg Storlek 5 rum (3 sovrum) / 131 m² Trelleborg/ Lilla Beddinge. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Lilla Beddinge kyrkväg 105 Kommun Trelleborg Storlek 5 rum (3 sovrum) / 131 m² Trelleborg/ Lilla Beddinge. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Lilla Beddinge kyrkväg 105 Kommun Trelleborg Storlek 5 rum (3 sovrum) / 131 m² Område Trelleborg/ Lilla Beddinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Hästgård nära havet! Natursköna

Läs mer

51 m 2 på Neptunigatan i Mariehamn

51 m 2 på Neptunigatan i Mariehamn Stilfullt renoverad GAVELLÄGENHET om 2 R+K, 51 m 2 på Neptunigatan i Mariehamn Presentation Attraktiv, väldisponerad tvårumslägenhet i lugnt men ändå centralt läge på Neptunigatan 49. Lägenheten är totalrenoverad

Läs mer

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm , Gåshaga Välplanerad och stilren villa om 232 kvm totalyta fördelat på två plan. Ljust och härligt vardagsrum med stora fönster som släpper in mycket ljus, vackra trägolv, braskamin på båda våningsplan

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Barsebäcksvägen 99 Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Sandskogen - Löddeköpinge. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Barsebäcksvägen 99 Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Sandskogen - Löddeköpinge. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Barsebäcksvägen 99 Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Sandskogen - Löddeköpinge " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Mysigt boende på ljus parkliknande

Läs mer

Åkerholmsgatan 2. Allt är nytt med mycket fin sjöutsikt. Huset har en öppen och ljus planlösning. -- B.L.L. Fastigheter AB, säljare.

Åkerholmsgatan 2. Allt är nytt med mycket fin sjöutsikt. Huset har en öppen och ljus planlösning. -- B.L.L. Fastigheter AB, säljare. Län Norrbotten Gatuadress Kommun Luleå Storlek 4 rum (2 sovrum) / 119 m² Område Hällbacken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Allt är nytt med mycket fin sjöutsikt. Huset har en öppen och ljus

Läs mer

Representativ GAVELLÄGENHET, 130 m 2, 5 R+K våning I på Torggatan 21

Representativ GAVELLÄGENHET, 130 m 2, 5 R+K våning I på Torggatan 21 Representativ GAVELLÄGENHET, 130 m 2, 5 R+K våning I på Torggatan 21 Presentation Representativ och rymlig bostadsvåning i centrum av Mariehamn. Gavellägenheten som ligger på våning I har två öppna spisar,

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Kylievägen 131-0 Kommun Trelleborg Storlek 7 rum (5 sovrum) / 195 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Kylievägen 131-0 Kommun Trelleborg Storlek 7 rum (5 sovrum) / 195 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Trelleborg Storlek 7 rum (5 sovrum) / 195 m² Område " Skateholm- Beddingestrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Gamla skolan från ca 1870 ger ett charmigt boende.

Läs mer

Kommun Trollhättan Storlek 6 rum (5 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast

Kommun Trollhättan Storlek 6 rum (5 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Trollhättan Storlek 6 rum (5 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Allt är i ordning, bara att flytta in. Praktiskt med enplansvilla, med plats för många.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Djurröds byväg 13 Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 88 m² Område Djurröd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Djurröds byväg 13 Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 88 m² Område Djurröd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 88 m² Område Djurröd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och fridfullt med naturen som granne. Djurröds by där man ingår

Läs mer

ii1i SVENSK II FASTIGHETSFÖRMEDLING BOSTADSFASTIGHET - GOTLAND - BRO

ii1i SVENSK II FASTIGHETSFÖRMEDLING BOSTADSFASTIGHET - GOTLAND - BRO SVENSK II FASTIGHETSFÖRMEDLING BOSTADSFASTIGHET - GOTLAND - BRO 1 ii1i Fastighet Fastigheten Gotland Bro Tors 1:4 Adress Bro Tors 130, 621 73 Visby. Belägen i Gotland kommun och Väskinde ffirsamling. Skattesats

Läs mer

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. ROXMANSVÄGEN 3 G Beskrivning Fantastiskt skick i första raden mot havet Välkommen till bekvämt och välplanerat boende på Malen i två plan med liten tomt som kräver minimal skötsel. Bostaden som fördelar

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

ERIKSTORPSVÄGEN 174. Erikstorpsvägen 174, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Västra Karup-Hov församling. Skattesats 32,55.

ERIKSTORPSVÄGEN 174. Erikstorpsvägen 174, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Västra Karup-Hov församling. Skattesats 32,55. ERIKSTORPSVÄGEN 174 Beskrivning Lantligt och ombonat med havsutsikt från tomten Välkommen till vackra Erikstorp, 5 minuter från centrum, och denna mysiga fastighet på höjden med ostört läge granne med

Läs mer

Län Kronoberg Gatuadress Tolgs Yxnanäs Alebäck Kommun Växjö Storlek 4 rum (2 sovrum) / 60 m² Område Tolg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kronoberg Gatuadress Tolgs Yxnanäs Alebäck Kommun Växjö Storlek 4 rum (2 sovrum) / 60 m² Område Tolg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kronoberg Gatuadress Kommun Växjö Storlek 4 rum (2 sovrum) / 60 m² Område Tolg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fastigheten har fiskerätt (även kräftfiske) i delar av Ingelstorpsaån och

Läs mer

s t o r a k ö p i n g e Tio minuter till Ystad.

s t o r a k ö p i n g e Tio minuter till Ystad. s t o r a k ö p i n g e Tio minuter till Ystad. Modernt boende. Lantlig stämning. Generösa ytor. Närhet till kommunikation. En modern planlösning på gjutna, gråmålade betonggolv där kök och matsal är ett.

Läs mer

Västra Storgatan 5. Län Skåne Gatuadress Västra Storgatan 5 Kommun Åstorp Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 49 m² Område. Tillträde tidigast

Västra Storgatan 5. Län Skåne Gatuadress Västra Storgatan 5 Kommun Åstorp Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 49 m² Område. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Åstorp Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 49 m² Område Kvidinge centralt Tillträde tidigast 2012-03-08 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Bottenvåningen: Rymligt kök med plats

Läs mer

rum & kök vid Södragatan 16 B 2 i Mariehamn

rum & kök vid Södragatan 16 B 2 i Mariehamn 2 rum & kök vid Södragatan 16 B 2 i Mariehamn Utgångspris: 159 000 (Skuldfritt pris) Central tvåa om 51 m 2, bekvämt belägen på markplan. Lägenheten är totalrenoverad under 2019 och har en bra planlösning

Läs mer

Länsmansbostaden i. Östra Herrestad

Länsmansbostaden i. Östra Herrestad Länsmansbostaden i Östra Herrestad Östra Herrestad är inte någon större by, trots att man har sin egen kyrka. Ett fåtal hus bildar kärnan intill sockenkyrkan som har sina rötter i medeltiden. Ett av dem

Läs mer

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m²

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Objektbeskrivning Välkommen Friliggande villa - Sörmarken Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Mäklare: Andreas Bergqvist Telefon: 033-10 77 99, Mobiltelefon: 0733-46 09 16 e-post: andreas.bergqvist@maklarhuset.se

Läs mer

Västra Gatuadress Jägarevägen 6 Götaland Kommun Lidköping Storlek 7 rum (5 sovrum) / 196 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Jägarevägen 6 Götaland Kommun Lidköping Storlek 7 rum (5 sovrum) / 196 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lidköping Storlek 7 rum (5 sovrum) / 196 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En trevlig bostad med centralt läge och stor insynsskyddad trädgård med dubbelgarage.

Läs mer

Stockrosvägen 7, Mölna

Stockrosvägen 7, Mölna Stockrosvägen 7, Mölna På en lugn och tyst återvändsgata i Mölna ligger denna modernistiska och stilrena villa med fantastisk utsikt om ca 393 kvm totalyta. Genomgående ekgolv, vitmålade väggar och exklusiva

Läs mer

Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn

Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn Presentation Fint och smakfullt renoverad trerumslägenhet med stilfull inredning på våning III Scheffersgränd

Läs mer

Välkommen till Hagtornsvägen 52

Välkommen till Hagtornsvägen 52 Välkommen till Hagtornsvägen 52 Hagtornsvägen 52, Strövelstorp Arkitektritad, platsbyggd familjevilla med en väl genomtänkt och spännande planlösning. Huset ligger fritt och luftigt på en hörntomt i ett

Läs mer

Västra Gatuadress Tåbergsvägen 87 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Tåbergsvägen 87 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Uddevalla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nybyggd villa i populära Utby med närhet till natur och bad samt strålande

Läs mer

Idunavägen 4. Rymlig bostad på centralt läge! Götaland Kommun Uddevalla Storlek 145 m2. enligt överenskommelse. tidigast. Gatuadress Idunavägen 4

Idunavägen 4. Rymlig bostad på centralt läge! Götaland Kommun Uddevalla Storlek 145 m2. enligt överenskommelse. tidigast. Gatuadress Idunavägen 4 Idunavägen 4 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 145 m2 Område Gatuadress Idunavägen 4 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Rymlig bostad på centralt läge! Fint och rymligt hus

Läs mer

Dammågränd 8. Län Jämtland Gatuadress Dammågränd 8 Kommun Östersund Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 88 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Dammågränd 8. Län Jämtland Gatuadress Dammågränd 8 Kommun Östersund Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 88 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Östersund Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 88 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Trivsamt gavelradhus. Huset är i gott skick.

Läs mer