SIMRIS KYRKBY. Österlen på franska. nära havet & Simrishamn

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SIMRIS KYRKBY. Österlen på franska. nära havet & Simrishamn"

Transkript

1 SIMRIS KYRKBY Österlen på franska nära havet & Simrishamn

2 Österlen på franska. Ta en del Österlen och krydda med inslag från Riviera och Medelhavet. För Jonas och Tomas var receptet givet när de hittade sina drömmars sommarhus. Så lyder ingressen i inredningsmagasinet Hus & hem nr På åren som förflutit har både hus och trädgård mognat. Då paret, av en ren slump, köpte huset fyra år tidigare, var det vanvårdat och nedgånget. Kanske passade det egentligen de nya ägarna ganska bra? Med lust, iver och huvudena fulla av egna idéer vore ett färdigrenoverat hus otänkbart! Och samtidigt som huset försetts med god modern standard och bekvämlighet, har man lyckats respektera både platsen och husets inneboende själ. Vitputsad fasad. Papptäckt tak. Spröjsade fönster. Det omsorgsfullt renoverade huset med tillhörande gästboning är en plats för det goda livet. Omgivningen illustrerar lantlivet på ett rart och vänligt sätt. Men det är ett lantliv med gnistrande guldkant!

3 Himmel och jord. Öppna fält. Solglitter. Hallasten och släta, badvänliga klippor. Grönskande strandängar där betesdjur håller markerna öppna. Så presenterar sig det landskap som omger byn. Från det kritvita huset i Simris kyrkby gård syns fältens horisont. En mjukt böljande linje där blonda kossor betar. Havets knivskarpa om man följer den smala markvägen ett litet stycke uppför backen.

4 Vit puts och svart papp skimrar som smycken i morgonljuset. Solen lyser in genom spröjsade fönster, kastar ljusgator på sidenlena brädgolv. Silverpäronets grågröna bladverk. Den soldränkta gården är sommaren skönaste rum. Hit når solen från gryning till skymning. Lavendeln doftar. Stram bollklippt buxbom ger kontrast till yvig vitblommande klematis. Ett vardagsrum vars hela golv är stensatt eller träklätt suddar gränsen mellan inne och ute. Trädgårdsmöbeln under parasollen är platsen när sommarhettan dallrar

5 Huset alldeles i byns utkant lär vara uppfört På senare år har det renoverats med gedigen kunskap och fingertoppskänsla av kräsna livskonnässörer. I varje detalj, både inomhus och i trädgårdsrummen syns ett sparsmakat urval och en kvalitetsmedvetenhet som saknar motstycke!

6 Värmande kvällsol. Iskall prosecco. Snart middag!

7 Lök. Sallat. Persilja. Jordgubbar. Rabarber. Gräslök. Morötter. bara några steg från jord till bord!

8 Havets knivskarpa om man följer den smala markvägen ett litet stycke uppför backen. Ett inbjudande sällskapsrum. Intima rum för stunder i avskildhet. Vyer och genomsikt. Och en helt separat bostad för gäster! Platsen tycks skapad för ett aktivt och innehållsrikt liv i njutningens tecken. En plats för grå novemberdagar, kanske efter en långpromenad längs frusna stränder, är vid sällskapsrummets eller gästhusets eldstäder. Helst i sällskap av en rykande varm rödvinstoddy och en bra bok

9 Goda, utvalda material. Noggrann omsorg. En harmonisk och stämningsfull helhet. - Vi ville skapa ett generöst hus med plats för umgänge, fester och övernattande gäster. Men det skulle även vara en plats för rekreation och kreativitet.

10 Inrett med självklar, avslappnad elegans för ett bekvämt liv och med kvalitet som både känns och syns. Föreningen av det gammeldags skånska och den kontinentala stilen, som det brukar kallas i inredningsmagasinen, är mer än lyckad!

11 Morgonrum. Solrum. Gräsrum. Blomsterrum. Grönsaksrum. Skuggrum. Sommarrum. Middagsrum. Om trakten kan vi rabbla fördelar och förtjänster sida upp och sida ned. Bättre är ju att Du själv, i Din egen takt, upptäcker det som Du sätter värde på! Vare sig det är antikviteter, golfbollar, gastronomi, musik, solbad, skogspromenader eller konst! Men det bästa med att komma hit är ändå lugnet och landskapets skönhet och mystik. Det känns lite som att komma till världens ände, fast på ett positivt sätt.

12 Byggnadernas rena formspråk är kontrast mot mjukt idyllisk omgivning. Den stora, ljusa öppenheten på fälten som omger husen har sin antites i den omslutna trädgården och den stillsamma bygatan.

13 Elvakaffe. Nyplockat. Nybakat.

14 Miljön är livgivande och vänlig. Här trivs gäster av alla slag! Trädgården är också ett rum som ska inredas

15 Sol och ljus och luft och vind ger frihetskänsla. Yppig grönska. Sinnligt vacker frukt. Ligusterhäckar. Trädgårdsland med ätbar vällust.

16 Staden är medeltida. Kullerstensbelagda, trånga gator. Yviga rosor tycks växa ur trottoarernas sten. Fiskehamn och torghandel. Låga längor och gatuhus. Stränder och segelbåtar. Knappt tjugotusen fastboende själar. En småstadsidyll, jovisst. Men vital och livskraftig! Tack vare gångna tiders livliga sjöfart har Österlens huvudstad haft utblick mot världen sedan århundraden. Och djupa rötter bakåt ger kraft att växa framåt. Storgatan är sedan snart tusen år stadens livsnerv, kantad av handelsgårdar och magasin. Från Stortorget till hamnen förvandlas den sommartid till gågata med ettintimt och trivsamt myller... - Köpenhamn 10 mil - Stockholm 65 mil - Paris 130 mil - Luleå 150 mil - Nice 175 mil Tio minuter per cykel till Simrishamn. Torghandel och krogar. Båtar och caféer. Butiker och folkmyller. Strandliv och bad.

17

18 Siffror & kalla fakta: Byggnadstyp: Skånelänga med inredd ovanvåning och delvis öppet upp i nock. Separat gästhus. Förråd. Byggnadsår/renoveringsår: Uppförd Genomgående renovering gjord av bostad och gästhus från 2006 och framåt. Storlek: Bostad ca 100 (70+30) gästhus ca 25 kvm + loft. V.v. se ritning - angivna ytor ovan avser användbar golvyta. Konstruktion: Bostad: Skånsk grund (utgrävd, dränerad och isolerad) av natursten/betong. Stomme av tegel och lecablock. Träbjälklag. Spritputsad och målad fasad. Träpanel på gaveln. Papptak med trekantslist. Takkupa och fransk balkong på gaveln. Dubbelkopplade fönster med spröjs (till största delen med isolerglas). All el omdragen i båda husen 2007 och Synliga bjälkar och öppet upp i nock i vardagsrum. Inredning & utrustning: Kök med kyl/frys, glashäll, ugn, fläkt (kolfilter) och mörkbetsade bänkskivor. Köksö. Helkaklat badrum med toalett, handfat och dusch. Tvättmaskin i badrum. Handdukstork. Kök och badrum i gästhus från Golv: Vitpigmenterade och oljade trägolv. Klinker i badrum. Uppvärmning: Luft/luft värmepump. Oljefyllda radiatorer via direktverkande el. Kamin i bostad med murad modulskorsten och kamin i gästhus med murad skorsten med insatsrör (båda provtryckta 2007 resp. 2009). Golvvärme i badrum. Vatten & avlopp: Kommunalt. Egen brunn för bevattning finns (används ej). Övrigt: Trädgård med tre olika terrasser, pergola, köksträdgård, fruktträd (plommon, äpple och körsbär), gräsmatta för kubbspel och parkering för två bilar. Förråd för ved och redskap. Pris: :- eller bästa bud Fastighetsbeteckning: Simrishamn Simris 10:5, Byadammsvägen 22, Simrishamn Areal: 764 kvm Taxeringsvärde: :- varav byggnad :- (2013) Taxeringskod: Helårsbostad Pantbrev: Inga. Försäkring: Fullvärdesförsäkrat Servitut: Inga kända Objektsbeskrivningen grundar sig på av säljaren lämnade uppgifter och iakttagelser gjorda på fastigheten. Uppvik & döttrar uppmanar dig som spekulant/köpare att noggrant undersöka fastigheten i enlighet med JB 4:19 Uppvik & döttrar på landet! Månstorp Smedstorp kivik@uppvik.nu

19 Simrishamn Simris 10:5 Byadammsvägen Simrishamn Text, foto & layout: Gabrielle Malmberg

20 Faktablad för fastighetsmäklare - Budgivning Till innehållet Faktablad för fastighetsmäklare - Budgivning Bra för fastighetsmäklare att veta om Budgivning Mäklarens skyldigheter enligt fastighetsmäklarlagen En fastighetsmäklare är skyldig att upprätta en förteckning över budgivningen med uppgifter om spekulanters namn, kontaktuppgift (adress, e-postadress eller telefonnummer) samt bud med tidpunkt för när budet lämnades och uppgift om eventuella villkor om t.ex. lån eller besiktning. Om bud lämnas genom ombud är det tillräckligt att anteckna ombudets namn. Mäklaren ska överlämna förteckningen till säljaren och köparen när uppdraget slutförts. Om uppdraget slutförts utan att någon försäljning skett (t.ex. vid uppsägning av uppdragsavtalet) ska mäklaren överlämna förteckningen till uppdragsgivaren. Mäklarens information om budgivningen Mäklaren ska ge alla spekulanter tydlig information om hur en eventuell budgivning kommer att gå till och hur bud bör lämnas. Mäklaren ska också informera om eventuella krav eller önskemål från säljaren för försäljningen. Mäklarens skyldighet att vidarebefordra bud och meddelanden En mäklare ska redovisa alla spekulanter som visat intresse för att köpa objektet till uppdragsgivaren. Informationen ska omfatta alla bud och andra meddelanden från spekulanterna. Detta gäller även om buden inte lämnats på det sätt som bestämts. Mäklarens skyldighet att vidarebefordra bud och meddelanden gäller till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av både säljaren och köparen. Det är enbart säljaren som kan bedöma om ett bud är intressant eller inte. Mäklaren får dock ge säljaren sakliga råd i valet mellan olika spekulanter. Krav på tydlighet vid budgivningen Det är säljaren som bestämmer till vem objektet ska säljas en mäklare kan därför inte lova en spekulant att denne ska få köpa. Det är säljaren som bestämmer när objektet ska säljas en mäklare kan därför inte lova en spekulant ytterligare tid för att lägga nya bud. Det är säljaren som bestämmer till vilket pris objektet ska säljas en mäklare får därför inte avbryta pågående marknadsföring utan säljarens samtycke. Fejkade bud och vilseledande marknadsföring Mäklaren ska ta tydligt avstånd från att medverka till s.k. fejkade bud. Det förekommer att mäklare får frågor om förfaranden som riskerar att vilseleda spekulanter om budgivningen eller annat som gäller förmedlingen. Mäklaren bör då upplysa om vad som följer av kravet på god fastighetsmäklarsed. Fastighetsmäklarinspektionens rekommendation Inför kontraktskrivningen bör mäklaren vara tydlig i sin information om skriftlighetskravet vid köp av fastighet och bostadsrätt. Mäklaren bör framhålla att köpet är bindande först då både köpare och säljare undertecknat köpekontraktet. I samband med att överenskommelse om tid för kontraktskrivning träffas kan det finnas anledning att påminna om mäklarens skyldighet att vidarebefordra alla bud till säljaren. Fastighetsmäklarinspektionen är den statliga myndighet som registrerar fastighetsmäklare och har tillsyn över dessa samt informerar om god fastighetsmäklarsed. Myndigheten ger ut faktablad som du hittar under rubrikerna Fastighetsmäklare, Student, Konsument och Press. Faktabladen kan beställas hos Fastighetsmäklarinspektionen eller hämtas på myndighetens webbplats. POSTADRESS Box 17174, Stockholm BESÖKSADRESS Sankt Paulsgatan 6 TELEFON VX TELEFAX E-POST registrator@fmi.se WEBBPLATS Sida 1 av 1

21 Vår filosofi är ganska enkel. Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Vi tror på sambanden mellan lust och lönsamhet. Känsla och kunskap. Arbetsglädje och avkastning. Det man tycker är roligt och stimulerande gör man bra. Därför vill vi inte ha fler hus än att vi orkar arbeta engagerat och passionerat med dem alla. Det innebär inte att vi kategoriskt ratar en viss sorts hus. Det lilla renoveringsobjektet i skogsbrynet kan vara lika spännande som den kringbyggda gården på slätten eller längan i fiskeläget Men, det ska erkännas - udda hus finner lättast vägen till våra hjärtan! Tavlan jag håller i famnen, målade jag som tonåring. En smula naiv, jovisst, men så ville jag att mina drömmars hus skulle vara. Varje dag, efter snart ett kvartssekel som mäklare, påminner den mig om hur fundamentalt det är med både drömmar och hus! Och jag vill gärna se och höra om hur din husdröm ser ut Stundtals är jag full av lätt avundsam beundran inför alla er som vågar rycka upp er själva med rötterna för att börja växa i ny och okänd jordmån - oavsett om ni flyttar hit, eller härifrån! (Själv är jag mera som pionen - jag slutar blomma om jag flyttas!). Det handlar kanske ytterst om livskvalitet. Vi upprepar ju med en druckens envishet vårt motto: På Österlen är livskvaliteten högre än huspriserna. Det kanske ter sig som en lek med ord. Begreppet livskvalitet är naturligtvis inte lätt att översätta till kronor och ören. Dessutom är själva ordet, kanske på grund av alltför flitig mediaanvändning farligt nära en urvattnad klyscha. Men innebörden är både verklig och viktig! För egen del upplever jag livskvalitet när jag ibland lyckas vara närvarande i stunden. Uppfyllas av ögonblicket. En försiktig förhoppning är att vi på något sätt ska kunna hjälpa Dig att förhöja Din livskvalitet. Åtminstone vill vi gärna vara Dina rådgivare och stigfinnare. Dina vägvisare och budbärare. Oavsett om Du vill köpa. Eller sälja! Fotograf Peter Carlsson Gabrielle Malmberg VD/reg. fastighetsmäklare Text, foto & layout, (nås bäst via sms) Lotta Nordstedt Fastighetsmäklare Grafisk form, foto & web Andreas Johansson Visningar, koordinator & foto Elisabeth Wretsell Fastighetsmäklare Ansvarig för Uppvik VÄST Lasse Mangs Text, foto & layout

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad.

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. ULLSTORPS kyrkby En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. Färden går ut på landet. Ingelstads härad, där den goda jorden finns. Där myllan sägs vara bördigare än någon annanstans i världen! Slättlandskapet

Läs mer

Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är.

Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är. R ävåkra Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är. Vidsträckthet, öppenhet, ljus. För ljust är huset

Läs mer

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Att bygga och bo. Rörums backar Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Säljarna berättar: Tanken var att vi skulle bygga vårt drömhus, en modern, vitkalkad skånelänga. Arkitektritningar finns redan

Läs mer

På Vitemölla fiskeläge... doftar det av hav och sand och tång.

På Vitemölla fiskeläge... doftar det av hav och sand och tång. Vitemölla fiskeläge På Vitemölla fiskeläge... doftar det av hav och sand och tång. Det doftar solmättad hed och backtimjan och trift. Det doftar linolja och trätjära och såpskurade trägolv. Det doftar

Läs mer

En ljum augustidag. Middagshetta. Pålandsvind. Varmt i vattnet.

En ljum augustidag. Middagshetta. Pålandsvind. Varmt i vattnet. VIKS FISKELÄGE En frontespis som inte fanns där från början, men som ger fasaden mot innergården en helt ny pondus! Att det dessutom gett ovanvåningen öppenhet och ljus med fin utsikt över lavendel och

Läs mer

Länsmansbostaden i. Östra Herrestad

Länsmansbostaden i. Östra Herrestad Länsmansbostaden i Östra Herrestad Östra Herrestad är inte någon större by, trots att man har sin egen kyrka. Ett fåtal hus bildar kärnan intill sockenkyrkan som har sina rötter i medeltiden. Ett av dem

Läs mer

Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen...

Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen... A t t u s a Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen... Allévägen mellan Fågeltofta och St Olof löper förbi Kronovalls slott, vindlar och svänger, upp och ned, förbi gårdar och längor, stengärdsgårdar

Läs mer

Genomtänkt disposition. Kloka förändringar. Huset som ett vitt ark. Gröna penseldrag.

Genomtänkt disposition. Kloka förändringar. Huset som ett vitt ark. Gröna penseldrag. v i t a b y Genomtänkt disposition. Kloka förändringar. Husets föryngringskur har pågått under drygt tjugo år. Det kan med fördel bebos vid alla tider på året. Och trots tre våningsplan är huset bekvämt

Läs mer

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20 Län Skåne Gatuadress Kommun Simrishamn Storlek 8 rum (6 sovrum) / 192 m² Område Baskemölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar det avskilda läget och att baksidan är helt insynsskyddad.

Läs mer

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen NÄRA GYLLEBOSJÖN Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen var på lite bushumör dagen då detta område kom till. Vill man på österlen ha

Läs mer

Ett stycke livskonst...med breda penseldrag!

Ett stycke livskonst...med breda penseldrag! Skillinge mölla Ett stycke livskonst...med breda penseldrag! Kan man verkligen bo i en väderkvarn? Eller för att använda dess skånska namn, en vindmölla? Ja men visst kan man det! I alla fall om den är

Läs mer

Berga 230 kvm. Ett vacker J.Fred Olson-hus invid Kalmarsund. Oslagbart!

Berga 230 kvm. Ett vacker J.Fred Olson-hus invid Kalmarsund. Oslagbart! Berga 230 kvm Ett vacker J.Fred Olson-hus invid Kalmarsund. Oslagbart! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du

Läs mer

Klara Hill. Fyrlängad skånegård i Olseröd - naturskönt nära Brösarp och Maglehem

Klara Hill. Fyrlängad skånegård i Olseröd - naturskönt nära Brösarp och Maglehem Klara Hill Fyrlängad skånegård i Olseröd - naturskönt nära Brösarp och Maglehem Man hänger mellan himmel och jord... Olseröds by i Maglehems socken. Läget är himmelshögt där Linderödsåsen påbörjar sin

Läs mer

TÅGHUSA. Kravlöst och lantligt.

TÅGHUSA. Kravlöst och lantligt. TÅGHUSA Kravlöst och lantligt. Den lilla grusvägen som ett vitt veckat band genom hagar och dungar. Vägen vindlar och svänger, går upp och ned, förbi hus och längor, stengärdesgårdar med päls av mossa

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Fiskvik 224 Kommun Nordanstig Storlek 2 rum (1 sovrum) / 48 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Fiskvik 224 Kommun Nordanstig Storlek 2 rum (1 sovrum) / 48 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Nordanstig Storlek 2 rum (1 sovrum) / 48 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det går bra att bo året runt eller utnyttja huset alla årstider för rekreation. Lugnt

Läs mer

Kommun Ulricehamn Storlek 9 rum (5 sovrum) / 148 m² Område Timmele Tillträde tidigast

Kommun Ulricehamn Storlek 9 rum (5 sovrum) / 148 m² Område Timmele Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ulricehamn Storlek 9 rum (5 sovrum) / 148 m² Område Timmele Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har alltid gillat att huset är stort och rymligt samt har

Läs mer

SKOGSMARK - TIDAHOLM - PRIS: 750 000 KR EL.HÖGSTBJ.

SKOGSMARK - TIDAHOLM - PRIS: 750 000 KR EL.HÖGSTBJ. SKOGSMARK - TIDAHOLM - PRIS: 750 000 KR EL.HÖGSTBJ. Fastighet Äganderätt Tidaholm Otterstorp 2:5, 7:2, 2:11, 2:12 Bäck 10:4 Adress Skogsmark Arealer Taxeringsvärde Ekonomi Bostadsbyggnad Otterstorp Storemon,

Läs mer

Södra Dragsviken 160 kvm. Ett helt fantastiskt hus med exklusiva materialval och ett sjötomtslikt läge.

Södra Dragsviken 160 kvm. Ett helt fantastiskt hus med exklusiva materialval och ett sjötomtslikt läge. Södra Dragsviken 160 kvm Ett helt fantastiskt hus med exklusiva materialval och ett sjötomtslikt läge. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir

Läs mer

TÄVELSRUM DIN MÄKLARE PÅ ÖLAND GULLIGT HUS MED GÄSTSTUGA UTGÅNGSPRIS 895 000 KR BOSTADSTYP: FRITIDSHUS ANTAL RUM: 4 RUM ADRESS: TÄVELSRUM 157

TÄVELSRUM DIN MÄKLARE PÅ ÖLAND GULLIGT HUS MED GÄSTSTUGA UTGÅNGSPRIS 895 000 KR BOSTADSTYP: FRITIDSHUS ANTAL RUM: 4 RUM ADRESS: TÄVELSRUM 157 TÄVELSRUM GULLIGT HUS MED GÄSTSTUGA BOSTADSTYP: FRITIDSHUS ANTAL RUM: 4 RUM ADRESS: TÄVELSRUM 157 UTGÅNGSPRIS 895 000 KR DIN MÄKLARE PÅ ÖLAND GULLIGT HUS MED GÄSTSTUGA Vill du bo lantligt med närhet till

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 176 m2 Område Klippan Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Betstigen 7

Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 176 m2 Område Klippan Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Betstigen 7 Betstigen 7 Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 176 m2 Område Klippan Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Betstigen 7 Trevlig 1,5-plansvilla! Välkommen till en stor och familjevänlig

Läs mer

Binnaretorp 135 kvm. Lantligt och idyllsikt läge med fina vyer strax norr om Kalmar.

Binnaretorp 135 kvm. Lantligt och idyllsikt läge med fina vyer strax norr om Kalmar. Binnaretorp 135 kvm Lantligt och idyllsikt läge med fina vyer strax norr om Kalmar. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi

Läs mer

KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR!

KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR! GÅRDBY CHARMIG ÄLDRE VILLA PÅ STOR TOMT I GÅRDBY CA 1,5 MIL SYDOST OM BRON Villa - 90m 2-3 rum och kök - Stor & lummig trädgård - Gårdby 117, Gårdby UTGÅNGSPRIS: 975 000 kr VI KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN

Läs mer

Västra Gatuadress Skövdevägen 9 Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 4 rum (3 sovrum) / 169 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Skövdevägen 9 Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 4 rum (3 sovrum) / 169 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 4 rum (3 sovrum) / 169 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett modernt boende med öppna ytor och härlig takhöjd. Lättskött hörntomt med

Läs mer

B l e n t a r p. Kringbyggd skånegård nära Sövdesjön

B l e n t a r p. Kringbyggd skånegård nära Sövdesjön B l e n t a r p Kringbyggd skånegård nära Sövdesjön Blentarps kyrkby nära Romeleåsens sluttning. Ett mjukt böljande landskap. Hästmarker och odlingsbygd. Glador syns segla över ljusa ängslyckor, åkrar

Läs mer

Vittskövle 1602. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Vittskövle 1602. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Skåne Gatuadress Kommun Svalöv Storlek 3.5 rum (2 sovrum) / 70 m² Område Vittskövle Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi fastnade framför allt för det lantliga läget och för de stora möjligheterna

Läs mer

Berga 116 kvm. 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick!

Berga 116 kvm. 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick! Berga 116 kvm 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Rödstjärtstigen. Län Halland Gatuadress Rödstjärtstigen Kommun Falkenberg Storlek 6 rum / 129.2 m² Område Långasand - Falkenberg

Rödstjärtstigen. Län Halland Gatuadress Rödstjärtstigen Kommun Falkenberg Storlek 6 rum / 129.2 m² Område Långasand - Falkenberg Län Halland Gatuadress Kommun Falkenberg Storlek 6 rum / 129.2 m² Område Långasand - Falkenberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Villa Skäret www.hemverket.se -

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Vilevägen 12 Kommun Kävlinge Storlek 4 rum (3 sovrum) / 112 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Vilevägen 12 Kommun Kävlinge Storlek 4 rum (3 sovrum) / 112 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 4 rum (3 sovrum) / 112 m² Område " Sandskogen/ Löddeköpinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse 1-plans hus med uteplats i söderläge på en av de bäst

Läs mer

Härlöv Östregård 3. Härlöv Östregård 3. www.hemverket.se - Sida 1 av 17

Härlöv Östregård 3. Härlöv Östregård 3. www.hemverket.se - Sida 1 av 17 Län Kronoberg Gatuadress Kommun Alvesta Storlek 5 rum (4 sovrum) / 137 m² Område Härlöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 17 Exteriör Vackert vitmålat hus med profilerad

Läs mer

S p r a g g e h u s e n. Vid havet. På Österlen.

S p r a g g e h u s e n. Vid havet. På Österlen. S p r a g g e h u s e n Vid havet. På Österlen. Skånes sydöstra kust. Mjuk strandlinje med sandbankar och rev. Uppdragna ekor bland dynerna. Solglitter och genomsiktligt vatten. Finkornig, vågmönstrad

Läs mer

Förlösa 112 kvm. Oerhört välplanerat med tilltagen & vacker trädgård. Genomgående renoverat.

Förlösa 112 kvm. Oerhört välplanerat med tilltagen & vacker trädgård. Genomgående renoverat. Förlösa 112 kvm Oerhört välplanerat med tilltagen & vacker trädgård. Genomgående renoverat. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Beslutet/domen har överklagats. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande

Beslutet/domen har överklagats. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande Beslutet i webbversion 1 (8) Saken Tillsyn enligt fastighetsmäklarlagen (2011:666), fråga om marknadsföring. Prövning av om omfattningen av fastighetsmäklarens uppdrag och de kända förutsättningarna för

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Björkvägen 4 Kommun Svedala Storlek 6 rum (3 sovrum) / 93 m² Område Klågerup Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Björkvägen 4 Kommun Svedala Storlek 6 rum (3 sovrum) / 93 m² Område Klågerup Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Svedala Storlek 6 rum (3 sovrum) / 93 m² Område Klågerup Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Barnvänligt med återvändsgata och gångavstånd till dagis och skola. Naturskönt

Läs mer

JORDBRUKS-/SKOGSFASTIGHET - SKÖVDE - PRIS: 7 400 000 KR PRISIDÉ

JORDBRUKS-/SKOGSFASTIGHET - SKÖVDE - PRIS: 7 400 000 KR PRISIDÉ JORDBRUKS-/SKOGSFASTIGHET - SKÖVDE - PRIS: 7 400 000 KR PRISIDÉ Fastighet Fastigheten Skövde Tåstorp 1:14, 1:53, 1:55 Adress Tåstorp Åsebacken, 541 93 Skövde. Belägen i Skövde kommun och Skultorp församling.

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

Kaptenshus på Kivik. Stengatan - blott ett stenkast från stranden

Kaptenshus på Kivik. Stengatan - blott ett stenkast från stranden Kaptenshus på Kivik Stengatan - blott ett stenkast från stranden Stämningen är rofylld inne i de genuina, gamla delarna av fiskeläget. Blott ett stenkast från stranden, men på befriande avstånd från hamnen

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Åsen 110 Kommun Avesta Storlek 5 rum (3 sovrum) / 160 m² Område By Kyrkby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Dalarna Gatuadress Åsen 110 Kommun Avesta Storlek 5 rum (3 sovrum) / 160 m² Område By Kyrkby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Dalarna Gatuadress Kommun Avesta Storlek 5 rum (3 sovrum) / 160 m² Område By Kyrkby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Härligt uppvuxen trädgård. Ljusa fina umgängesytor och helt moderniserat

Läs mer

Stora Köpinge kyrkby. Österlensk romantik & en gnutta Medelhav.

Stora Köpinge kyrkby. Österlensk romantik & en gnutta Medelhav. Stora Köpinge kyrkby Österlensk romantik & en gnutta Medelhav. Stora Köpinge kyrkby. Namnet till trots är byn tämligen liten, insmugen vid sidan av allfarvägarna. Husen ligger tätt på rad utmed bygatan,

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Frids Gata 4 Kommun Klippan Storlek 5 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Stidsvig Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Frids Gata 4 Kommun Klippan Storlek 5 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Stidsvig Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Klippan Storlek 5 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Stidsvig Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och fridfullt läge med huset inbäddat bland äldre villakvarter med

Läs mer

Grönhögen 80 kvm. En rofylld och vackert belägen fastighet med sundsutsikt.

Grönhögen 80 kvm. En rofylld och vackert belägen fastighet med sundsutsikt. Grönhögen 80 kvm En rofylld och vackert belägen fastighet med sundsutsikt. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att

Läs mer

Län Gotland Gatuadress Lilla Hästnäskviar 1 Kommun Gotland Storlek 11 rum (9 sovrum) / 216 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gotland Gatuadress Lilla Hästnäskviar 1 Kommun Gotland Storlek 11 rum (9 sovrum) / 216 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gotland Gatuadress Kommun Gotland Storlek 11 rum (9 sovrum) / 216 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Stort hus med åtta uthyrningsenheter och goda uthyrningsmöjligheter, inte minst sommartid.

Läs mer

Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP

Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP Platsen har varit bebodd i nästan tusen år. I fjärran medeltid var Tumathorp en betydelsefull stad i danska Skåne. Ett ryktbart världsligt och andligt centrum vid Tommarpsån

Läs mer

ÖRNAHUSET PÅ ÖRNAHUSEN

ÖRNAHUSET PÅ ÖRNAHUSEN ÖRNAHUSET PÅ ÖRNAHUSEN Den unga skånelängan är gjord för ett modernt liv. Det har ett eget uttryck. Är alls inget plagiat av de äldre omkringliggande husen. Solen strålar. Rapshavet glittrar. Vi går rakt

Läs mer

Johannesborg 142 kvm. Vacker, stilren och nyrenoverad sekelskiftesvilla vid Galgbacken.

Johannesborg 142 kvm. Vacker, stilren och nyrenoverad sekelskiftesvilla vid Galgbacken. Johannesborg 142 kvm Vacker, stilren och nyrenoverad sekelskiftesvilla vid Galgbacken. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

Kallbäcksvägen 20. Kallbäcksvägen 20. www.hemverket.se - Sida 1 av 12

Kallbäcksvägen 20. Kallbäcksvägen 20. www.hemverket.se - Sida 1 av 12 Län Gävleborg Gatuadress Kommun Söderhamn Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Stråtjära Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Hus med naturskönt läge och stor potential! En riktig idyll för fritids-

Läs mer

Jordsläta 50 kvm. Naturtomt utan granninsyn, kräftdamm, ängar, skogsdungar och frihet.

Jordsläta 50 kvm. Naturtomt utan granninsyn, kräftdamm, ängar, skogsdungar och frihet. Jordsläta 50 kvm Naturtomt utan granninsyn, kräftdamm, ängar, skogsdungar och frihet. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

Gränsgatan 5. Län Skåne Gatuadress Gränsgatan 5 Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 167 m². Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Gränsgatan 5. Län Skåne Gatuadress Gränsgatan 5 Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 167 m². Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 167 m² Område Hässleholm/ Bjärnum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Exteriör Vit putsat hus på

Läs mer

Rinkaby 220 kvm. Fantastiskt hem! 6 rok i bästa kvalitet, pool o spa, dubbelgarage. Gästrum.

Rinkaby 220 kvm. Fantastiskt hem! 6 rok i bästa kvalitet, pool o spa, dubbelgarage. Gästrum. Rinkaby 220 kvm Fantastiskt hem! 6 rok i bästa kvalitet, pool o spa, dubbelgarage. Gästrum. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Räpplinge 270 kvm. Unikt fritids/permanentboende i genuina byn Räpplinge strax utanför Borgholm.

Räpplinge 270 kvm. Unikt fritids/permanentboende i genuina byn Räpplinge strax utanför Borgholm. Räpplinge 270 kvm Unikt fritids/permanentboende i genuina byn Räpplinge strax utanför Borgholm. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Degebergavägen 996-57

Degebergavägen 996-57 Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 6 rum (4 sovrum) / 155 m² Område Degeberga Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbar fastighet på fantastiskt läge. Järnvägstorpet är vackert

Läs mer

Fjärdingslövs byaväg 115-0

Fjärdingslövs byaväg 115-0 Län Skåne Gatuadress Kommun Trelleborg Storlek 5 rum (2 sovrum) / 150 m² Område Fjärdingslöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Baksidan är en härlig oas där man har ett stort uterum med en slingrande

Läs mer

Auroravägen 73. Välskött och trevligt parhus! Län Norrbotten Typ Parhus Kommun Kiruna Storlek 135 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Auroravägen 73

Auroravägen 73. Välskött och trevligt parhus! Län Norrbotten Typ Parhus Kommun Kiruna Storlek 135 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Auroravägen 73 Auroravägen 73 Län Norrbotten Typ Parhus Kommun Kiruna Storlek 135 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Auroravägen 73 Välskött och trevligt parhus! Nu ges möjligheten att förvärva ett välskött parhus

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Regementsgatan 7

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Regementsgatan 7 Län Södermanland Gatuadress Kommun Strängnäs Storlek 5.0 rum / 180.5 m² Område Strängnäs Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning PATRICIERVÅNING MED EGEN TRÄDGÅRD

Läs mer

Län Jämtland Gatuadress Olle-Jänsvägen 42 Kommun Östersund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jämtland Gatuadress Olle-Jänsvägen 42 Kommun Östersund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Östersund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Äldre charmigt hus som ligger ett stenkast från skolan i centrala Fåker med närhet

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Grandins väg 15 Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (2 sovrum) / 116 m² Område Mälarbaden Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Grandins väg 15 Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (2 sovrum) / 116 m² Område Mälarbaden Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (2 sovrum) / 116 m² Område Mälarbaden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Arkitektritat. Huset är luftig och ljust. Fridfullt och lugnt

Läs mer

HAGANÄS. Blommigt. Modernt. Lantligt. Skånelänga nära Christinehofs slott & Lövestad

HAGANÄS. Blommigt. Modernt. Lantligt. Skånelänga nära Christinehofs slott & Lövestad HAGANÄS Blommigt. Modernt. Lantligt. Skånelänga nära Christinehofs slott & Lövestad Solglitter silas......genom lönnars kronor, leker över vita fasader. Bortom huset sträcker sig orörd, vild natur med

Läs mer

Västra Gatuadress Malörtsvägen 29 Götaland Kommun Skövde Storlek 5 rum (3 sovrum) / 155 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Malörtsvägen 29 Götaland Kommun Skövde Storlek 5 rum (3 sovrum) / 155 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Skövde Storlek 5 rum (3 sovrum) / 155 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi älskar ljusflödet i huset som gör att bostaden upplevs som väldigt luftig och

Läs mer

T r i l l a b a k k a. 1700-tals korsvirkesgård nära Övedskloster

T r i l l a b a k k a. 1700-tals korsvirkesgård nära Övedskloster T r i l l a b a k k a 1700-tals korsvirkesgård nära Övedskloster Smältande sol, ljusblå himmel. Vida åkrar utsträckta över kuperat landskap. Axen fullmogen, nickar och vajar i knappt märkbar bris. Under

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Familjevänligt med härliga grönområde inpå knuten, men ändå nära till

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Björkstigen 19 Kommun Lomma Storlek 3 rum (2 sovrum) / 60 m² Område Lomma Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Björkstigen 19 Kommun Lomma Storlek 3 rum (2 sovrum) / 60 m² Område Lomma Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lomma Storlek 3 rum (2 sovrum) / 60 m² Område Lomma Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och idylliskt område omgiven av vacker natur. En liten bit bort finns en

Läs mer

Västra Gatuadress Snickaregatan 3 Götaland Kommun Hjo Storlek 7 rum (5 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Snickaregatan 3 Götaland Kommun Hjo Storlek 7 rum (5 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Hjo Storlek 7 rum (5 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nära till sjön och den vackra strandpromenaden med bad samt nära till centrum och

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Jakobssons väg 4 Kommun Bromölla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 185 m² Område Bromölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Jakobssons väg 4 Kommun Bromölla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 185 m² Område Bromölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Bromölla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 185 m² Område Bromölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt villakvarter med nära till både förskola och skola. Gångavstånd

Läs mer

Fridhemsgatan 13 A. Fridhemsgatan 13 A. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Fridhemsgatan 13 A. Fridhemsgatan 13 A. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Halland Gatuadress Kommun Varberg Storlek 12 rum (8 sovrum) / 279 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 13 www.hemverket.se - Sida 2 av 13 Våning 1 - Lägenhet 1

Läs mer

Rosengatan. Sankt Olof

Rosengatan. Sankt Olof Rosengatan Sankt Olof Året var 1942. Vintern var den kallaste i mannaminne. Kriget rasar på kontinenten. Samma år byggdes det vitputsade huset på Rosengatan. Måhända som ett uttryck för framtidstro? Det

Läs mer

Beslutet/domen har vunnit laga kraft.

Beslutet/domen har vunnit laga kraft. Beslutet i webbversion 1 (8) Saken Tillsyn enligt fastighetsmäklarlagen (2011:666), fråga om dokumentation, rådgivnings- och upplysningsskyldighet och journal. Prövning av fastighetsmäklarens upplysningsskyldighet

Läs mer

Apollofjärilen. Radhus på hörntomt! Götaland Kommun Trollhättan Storlek 108 m2. enligt överenskommelse. tidigast

Apollofjärilen. Radhus på hörntomt! Götaland Kommun Trollhättan Storlek 108 m2. enligt överenskommelse. tidigast Apollofjärilen 37 Län Västra Götaland Typ Radhus Kommun Trollhättan Storlek 108 m2 Område Gatuadress Apollofjärilen 37 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Radhus på hörntomt! En bostad med potential

Läs mer

Kattrumpan 96 kvm 4 r o k. En bostadsrätt utöver det vanliga. Gamla vaktmästarbostaden i anrika varmbadhuset.

Kattrumpan 96 kvm 4 r o k. En bostadsrätt utöver det vanliga. Gamla vaktmästarbostaden i anrika varmbadhuset. Kattrumpan 96 kvm 4 r o k En bostadsrätt utöver det vanliga. Gamla vaktmästarbostaden i anrika varmbadhuset. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Län Jämtland Gatuadress Västra Kungsvägen 27 Kommun Bräcke Storlek 6 rum (3 sovrum) / 178 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jämtland Gatuadress Västra Kungsvägen 27 Kommun Bräcke Storlek 6 rum (3 sovrum) / 178 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Bräcke Storlek 6 rum (3 sovrum) / 178 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa är husets ålder och sjön, det är fantastiska att följa alla årstider. Gångavstånd

Läs mer

Västra Gatuadress Postmästaregatan 16 Götaland Kommun Mölndal Storlek 8 rum (5 sovrum) / 204 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Postmästaregatan 16 Götaland Kommun Mölndal Storlek 8 rum (5 sovrum) / 204 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Mölndal Storlek 8 rum (5 sovrum) / 204 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Söker du ett fräscht hus i ett lugnt område utan insyn och med sol dag som kväll

Läs mer

Mysigt nyrenoverat fritidshus med året runt standard. Nära till vatten och fjäll. Trivsamt område. -- Stina Engström, säljare

Mysigt nyrenoverat fritidshus med året runt standard. Nära till vatten och fjäll. Trivsamt område. -- Stina Engström, säljare Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 1 rum / 55 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mysigt nyrenoverat fritidshus med året runt standard. Nära till vatten och fjäll. Trivsamt område.

Läs mer

Län Jönköping Gatuadress Storgatan 19 Kommun Sävsjö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 115 m² Område Rörvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jönköping Gatuadress Storgatan 19 Kommun Sävsjö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 115 m² Område Rörvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Sävsjö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 115 m² Område Rörvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som förstorar och låter fler

Läs mer

Killingeholm 125 kvm. Havsnära, ljust och fräscht! 5 rok, hörntomt, nära bad, egen båtplats.

Killingeholm 125 kvm. Havsnära, ljust och fräscht! 5 rok, hörntomt, nära bad, egen båtplats. Killingeholm 125 kvm Havsnära, ljust och fräscht! 5 rok, hörntomt, nära bad, egen båtplats. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Län Västmanland Gatuadress Skogsvägen 3 Kommun Surahammar Storlek 6 rum (3 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västmanland Gatuadress Skogsvägen 3 Kommun Surahammar Storlek 6 rum (3 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västmanland Gatuadress Kommun Surahammar Storlek 6 rum (3 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har trivts i huset under de sju år vi bott i det och upplever det som ett tryggt

Läs mer

Björkenäs 160 kvm. Rymligt & välskött! 1,5 plansvilla med 5 rok varav 4 sovrum.

Björkenäs 160 kvm. Rymligt & välskött! 1,5 plansvilla med 5 rok varav 4 sovrum. Björkenäs 160 kvm Rymligt & välskött! 1,5 plansvilla med 5 rok varav 4 sovrum. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Centralt 182 kvm. Gedigen och vacker byggnad från 20-talet. Lugn gata med skyddad trädgård.

Centralt 182 kvm. Gedigen och vacker byggnad från 20-talet. Lugn gata med skyddad trädgård. Centralt 182 kvm Gedigen och vacker byggnad från 20-talet. Lugn gata med skyddad trädgård. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Lindsdal 159 kvm. Mycket fräsch villa med skyddad tomt och härliga sällskapsytor.

Lindsdal 159 kvm. Mycket fräsch villa med skyddad tomt och härliga sällskapsytor. Lindsdal 159 kvm Mycket fräsch villa med skyddad tomt och härliga sällskapsytor. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Skogsby 126 kvm. Genomgående fräsch och stilren villa med hög trivselnivå på hörntomt i söder- samt västerläge.

Skogsby 126 kvm. Genomgående fräsch och stilren villa med hög trivselnivå på hörntomt i söder- samt västerläge. Skogsby 126 kvm Genomgående fräsch och stilren villa med hög trivselnivå på hörntomt i söder- samt västerläge. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad

Läs mer

Hämtat från www.handmadehouses.se (där man kan hitta fler bilder om man så önskar)

Hämtat från www.handmadehouses.se (där man kan hitta fler bilder om man så önskar) Vid Rörums kyrkby Tanken är att i viss mån använda äldre material som gamla korsvirkesstommar, vackert taktegel, och gammalt handslaget tegel till golven. Men också att bygga med inredningssnickerier

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Ryttarvägen 10 Kommun Järfälla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 101 m² Område Vattmyra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Ryttarvägen 10 Kommun Järfälla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 101 m² Område Vattmyra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Järfälla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 101 m² Område Vattmyra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välkommen till denna välplanerade tegelvilla. Fyra bra sovrum, kontorsrum,

Läs mer

Högsrum 145 kvm. Synnerligen smakfull och inbjudande villa med idylliskt läge och härliga vyer.

Högsrum 145 kvm. Synnerligen smakfull och inbjudande villa med idylliskt läge och härliga vyer. Högsrum 145 kvm Synnerligen smakfull och inbjudande villa med idylliskt läge och härliga vyer. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Färjestaden 120 kvm. Allt i ett plan med inglasad altan. Gäststuga, garage, förråd, växthus mm.

Färjestaden 120 kvm. Allt i ett plan med inglasad altan. Gäststuga, garage, förråd, växthus mm. Färjestaden 120 kvm Allt i ett plan med inglasad altan. Gäststuga, garage, förråd, växthus mm. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Bergavik 174 kvm. Nyrenoverad och välplanerad villa nära skola och bad.

Bergavik 174 kvm. Nyrenoverad och välplanerad villa nära skola och bad. Bergavik 174 kvm Nyrenoverad och välplanerad villa nära skola och bad. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Masergatan 21 Kommun Borlänge Storlek 10 rum (6 sovrum) / 242 m² Område Hagalund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Dalarna Gatuadress Masergatan 21 Kommun Borlänge Storlek 10 rum (6 sovrum) / 242 m² Område Hagalund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Dalarna Gatuadress Kommun Borlänge Storlek 10 rum (6 sovrum) / 242 m² Område Hagalund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Stor vacker villa med tio rum i lugnt villaområde nära skolor, sportanläggningar,

Läs mer

Välkommen till Järpbyn 144 JAN LOBERG KORTFAKTA

Välkommen till Järpbyn 144 JAN LOBERG KORTFAKTA JAN LOBERG Ansvarig fastighetsmäklare Tel: 070-324 72 00 Mobil: 070-324 72 00 jan.loberg@maklarhuset.se Välkommen till Järpbyn 144 Prisvärt boende i utkanten av Järpen för paret eller den lilla familjen.

Läs mer

HAGA PARK DIN MÄKLARE PÅ ÖLAND HÄRLIGT LÄGE NÄRA KALMARSUND UTGÅNGSPRIS 1 250 000 KR BOSTADSTYP: FRITIDSHUS ANTAL RUM: 4 RUM ADRESS: GENVÄGEN 19

HAGA PARK DIN MÄKLARE PÅ ÖLAND HÄRLIGT LÄGE NÄRA KALMARSUND UTGÅNGSPRIS 1 250 000 KR BOSTADSTYP: FRITIDSHUS ANTAL RUM: 4 RUM ADRESS: GENVÄGEN 19 HAGA PARK HÄRLIGT LÄGE NÄRA KALMARSUND BOSTADSTYP: FRITIDSHUS ANTAL RUM: 4 RUM ADRESS: GENVÄGEN 19 UTGÅNGSPRIS 1 250 000 KR DIN MÄKLARE PÅ ÖLAND HÄRLIGT LÄGE NÄRA KALMARSUND Med gångavstånd till stranden

Läs mer

Av den anledningen är det ovanligt många svarta hundar med på bilderna. Ha överseende!

Av den anledningen är det ovanligt många svarta hundar med på bilderna. Ha överseende! KILLERÖD Jag känner mig direkt varmt välkommen till huset längst ut på den slingrande grusvägen mot Killeröd. Ägarinnan har jag träffat på en visning i ett hus för någon månad sedan. Hon letar ett större

Läs mer

Friarelyckan 50. Län. Västra Gatuadress Friarelyckan 50. Kommun Göteborg Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 170 m² Område Gerrebacka Tillträde tidigast

Friarelyckan 50. Län. Västra Gatuadress Friarelyckan 50. Kommun Göteborg Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 170 m² Område Gerrebacka Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 170 m² Område Gerrebacka Tillträde tidigast 2013-06-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Ny villa skall byggas. Färdig

Läs mer

Län Halland Gatuadress Kullaviks Korshamnsvägen 51 Kommun Kungsbacka Storlek 5 rum (2 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast

Län Halland Gatuadress Kullaviks Korshamnsvägen 51 Kommun Kungsbacka Storlek 5 rum (2 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast Län Halland Gatuadress Kullaviks Korshamnsvägen 51 Kommun Kungsbacka Storlek 5 rum (2 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Originell villa för den lilla familjen eller sommarhus

Läs mer

Stora Rör 330 kvm. Unik fastighet i mycket gott skick med fantastiska ytor och underbar trädgård.

Stora Rör 330 kvm. Unik fastighet i mycket gott skick med fantastiska ytor och underbar trädgård. Stora Rör 330 kvm Unik fastighet i mycket gott skick med fantastiska ytor och underbar trädgård. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Gamla Tingsrydsvägen 195

Gamla Tingsrydsvägen 195 Län Blekinge Gatuadress Kommun Karlshamn Storlek 6 rum (3 sovrum) / 148 m² Område Pernilshoka Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Härlig baksida med tomt som sluttar mot Mieån och egen badplats

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ruddammsvägen 9

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ruddammsvägen 9 Län Örebro Gatuadress Kommun Örebro Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 64 m² Område Hampetorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Trivsam villa med en trädgård

Läs mer

Södra Möckleby 84 kvm. vid Alvarets kant för permanent- eller fritidsboende...

Södra Möckleby 84 kvm. vid Alvarets kant för permanent- eller fritidsboende... Södra Möckleby 84 kvm vid Alvarets kant för permanent- eller fritidsboende... Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Län Västerbotten Gatuadress Nästansjö 56 Kommun Vilhelmina Storlek 6 rum (5 sovrum) / 140 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västerbotten Gatuadress Nästansjö 56 Kommun Vilhelmina Storlek 6 rum (5 sovrum) / 140 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västerbotten Gatuadress Kommun Vilhelmina Storlek 6 rum (5 sovrum) / 140 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Högt enskilt läge mitt i byn, men ändå med bra promenad-/ridvägar. Möjlighet

Läs mer

Getingen 184 kvm. Nyligen renoverad 40-talsvilla på hörntomt.

Getingen 184 kvm. Nyligen renoverad 40-talsvilla på hörntomt. Getingen 184 kvm Nyligen renoverad 40-talsvilla på hörntomt. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få all

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Harg Långboda 742 Kommun Östhammar Storlek 4 rum (2 sovrum) / 71 m² Område Långboda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Harg Långboda 742 Kommun Östhammar Storlek 4 rum (2 sovrum) / 71 m² Område Långboda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Östhammar Storlek 4 rum (2 sovrum) / 71 m² Område Långboda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nära till badsjöar med goda fiskemöjligheter. Huset ligger mitt i skog

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Smedjekullsgatan 18B Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Rostorp/Kirseberg Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Smedjekullsgatan 18B Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Rostorp/Kirseberg Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Rostorp/Kirseberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område som gränsar till Rostorps villaområde. Nära både affär

Läs mer

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus NYEHUSEN Sandskog. Solgass. Havsbrus Inga måsten. De tar obönhörligen slut i höjd med landsvägen som svänger ner mot Yngsjös milslånga stränder. På sanddynerna, bland sandskogens mjuka tallar och på kullarna

Läs mer

Rinkabyholm 144 kvm. Familjevilla i toppskick med omtyckt och lugnt läge. Isolerat garagehus.

Rinkabyholm 144 kvm. Familjevilla i toppskick med omtyckt och lugnt läge. Isolerat garagehus. Rinkabyholm 144 kvm Familjevilla i toppskick med omtyckt och lugnt läge. Isolerat garagehus. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Jägaregatan 320 Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.3 m² Område. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Jägaregatan 320 Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.3 m² Område. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.3 m² Område " Norra Nöbbelöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Jag gillar att det är ljust och öppet. Det är perfekt att ha en egen

Läs mer

KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR!

KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR! SAXNÄS TREVLIGT FRITIDSHUS I SAXNÄS MED NÄRA TILL BAD OCH GOLFBANA! Fritidshus - 55 m 2-3 rum och kök - Säljs komplett med möbler - Abborrstigen 8, Färjestaden UTGÅNGSPRIS: 1 095 000 kr VI KAN VÅR Ö OCH

Läs mer