KVERRESTAD. Lantligt & romantiskt

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KVERRESTAD. Lantligt & romantiskt"

Transkript

1 KVERRESTAD Lantligt & romantiskt

2 f r i t t. Slingrande vägar genom öppet landskap. Rapsgula fält och gröna åkrar. Långt borta en skimrande horisontlinje. Gårdar och hus utspridda som slumpvis strödda över ett rutigt lapptäcke. Himlen stor och omslutande. En liten samling hus. En bykyrka. En småskalig värld lite vid sidan av landsvägar och folkmyller. Kverrestad på Österlen.

3 Den drygt sekelgamla längan har ett högt och fritt läge, där utsikten blir en del av livet. En liten grusväg utan genomfartstrafik leder in till ett fåtal, glest utspridda hus. Det är lummigt och lantligt. Himlen hög och klar. Luften frisk att andas. Ägarna har haft hus och have som sin reträttplats - inte bara sommartid utan helger och fri tid under hela året! Litet och nätt passar det utmärkt som ett näste för två eller den lilla familjen. Men det finns dessutom en torr och fin vind att inreda helt eller delvis!

4 När världen ibland ter sig galen finns knappast en bättre bot än en plats där förändringarna sker långsamt och organiskt. Där andhämtningen blir lugnare. Där årstiderna och jorden blir viktigare än det påträngande informationsflöde vi omges av i den stora världen. Här stannar man upp, tänker nya tankar. Här finns tid och rymd för allt det man är. k r e a t i v t.

5 l a n t l i g t. Avskalat, anspråkslöst och så hemtrevligt! Ägarna köpte huset av en kvinna som redan påbörjat en upprustning som stämde väl med deras egen estetik, och tog vid efter henne. Det är sparsmakat, med naturliga material och lösningar som passar den gamla byggnaden utan att kännas kyliga eller minimalistiska. Snarare är stämningen varm och välkomnande ty det enkla är ju oftast det sköna!

6 e n k e l t.

7 De har förfinat och skalat av. Målat, putsat och slipat. Ljuset utifrån flödar genom många vackra fönster och bollas mellan väggar och golv och nog är det så att vi nordbor verkligen behöver denna välgörande ljusterapi under en stor del av året! Stämningen är lantligt finstämd med en nypa enkel romantik. Spetsgardiner och flaggfönster. Spegeldörrar och nötta trägolv. Robusta stallfönster och gammaldags köksskafferi. Den som så önskar kan dessutom utveckla köket om man behöver ett modernare maskineri att arbeta med

8 n y t t & g a m m a l t. Badrummet är nyrenoverat och har fått ett passande badkar på lejontassar! Lite badskum och ett glas skumpa eller lokalproducerad äppelmust till det?

9 s u n t. Läget och att huset kändes friskt och omhändertaget var avgörande för familjen när de äntligen hittade sitt hus på Österlen. Den höga grunden av natursten och det höga läget samverkar till att huset känns torrt och sunt anges som byggnadsår men det betyder endast att fastigheten blev inskriven just det år som de första registren inrättades. I likhet med så många andra skånska lanthus är det troligen äldre än så!

10 Kärlek och omsorg. Puts och trä. Barfotagolv och trasmattegolv. Och ett obefintligt behov av skrymmande pynt! Sällskapsrummet är väl tilltaget och har förmodligen varit uppdelat i mindre rum en gång i tiden men nu har vi ju andra önskemål om samvaro för många! Om man inte har behov av flera sovrum kan man använda sovrumsvinkeln till sällskapsdel också. Särskilt om man ändå skulle vilja inreda mer på vinden

11 Ägarna berättar själva: Vi har förvaltat huset genom att behålla enkelheten i det. Huset har en egen charm som vi varit rädda om. De kommentarer vi fått från gäster som besökt oss genom åren är att det finns en påtagligt positiv atmosfären i huset, vilket vi själva också upplever. Om Du söker en ny tillvaro att utforska livet i är huset en god plats för avkoppling och lantlig frid. Har Du ett stort intresse för mat och kultur, golf och antikviteter, havsbad och naturupplevelser? Eller vill Du bara hitta en plats att dra Dig tillbaka till utan krav och måsten? Här formar man livet som man vill. Om det inbegriper att ge efter för plötsliga infall att resa ligger pågatågsstationen i Lunnarp i närheten för vidare transport runt Skåne och inte minst till Köpenhamn!

12 Ett axplock av ögonblick! Det stora vardagsrummet har ett ännu större att tävla med det utanför dörren! Horisont och hög himmel. Lummig grönska och blommande fägring. Trädgården har hållits enkel i fråga om rabatter men den solfångande vinkeln mellan huskropparna blir ändå ett paradis att njuta av. Här finns rosor och syren. Päronträd vid husväggen och knotiga, gamla aplar. Tusenskönor i gräsmattan i just tusental!

13 Tomten sträcker sig nerför backen till den lilla grusvägen - men dessutom långt ut i sidled, vilket man kanske inte förväntar sig. En stor portion gröngräs och möjligheter. Här har tidigare boende odlat potatis och nyttigheter till middagsbordet, och det är ju en belönande sysselsättning! Men andra tänkbara sätt att använda den här delen är att bygga ett gästhus här lite vid sidan av eller kanske stycka av och sälja? Eller kanske bara ha att slå kullerbyttor på Alldeles intill ligger Hans Nilsgården från 1700-talet där man tack vare hembygdsföreningen kan njuta av en tidstroget inredd gård och välbevarad trädgård. En mycket trevlig granne bland många, berättar ägarna. Det finns barnfamiljer och bofasta såväl som sommargäster i byn. Kverrestads kyrkby är bebodd och levande, liksom grannbyn Lunnarp. Och det är nära till både Tomelillas och Simrishamns goda service. Familjen delar gärna med sig av sina egna smultronställen i trakten - cykelvägarna, fiskelägena, de milslånga sandstränderna vid Borrby och Sandhammaren, Hammenhögs Gästis, loppisarna, grönsaksodlingarna och inte minst människorna och mötena som berikat livet... - men Du vill kanske upptäcka detta alldeles själv? g r ö n t.

14

15 Siffror & kalla fakta: Byggnadstyp: Vinkelformad skånegård med inredningsbar vind. Byggnadsår/renoveringsår: Troligen uppförd i slutet av talet, renoverad mellan åren Bostad ca 90 kvm. Gästrum/galleri/kontor ca 15 kvm. Förråd ca 10 kvm (med trappa till badrum). V.v. Se ritning - angivna ytor ovan avser användbar golvyta Konstruktion: Krypgrund och källare. Gråstensgrund. Stomme av tegel och lersten, troligen korsvirke, med delvis putsad och delvis tegel fasad. Bjälklag av trä, tak av eternit. Nya tvåglas fönster med spröjs mot söder och väst. Renoverade tvåglasfönster mot norr och öst. Självdragsventilation. Inredning & utrustning: Kök med spishäll, spisfläkt, mikrovågsugn kyl och frys. Badrum med toa, handfat, badkar på tassar och tvättmaskin. Separat toalett med handfat. Golv: Genomgående trägolv. Plastmatta i kök. Uppvärmning: Vattenburen värme via radiatorer, kombipanna el/ved. Två murade skorstenar med möjlighet att installera kamin. Vatten & avlopp: Kommunalt. Egen vattenbrunn finns för bevattning. Övrigt: Ny el och vvs i hela fastigheten :- eller bästa bud Fastighetsbeteckning: Tomelilla Norra Kvärrestad 6:10 Adress: Norra Kvärrestad 610, Tomelilla Areal: kvm Taxeringsvärde: :- varav byggnad :- (år 2012) Taxeringskod: småhusenhet helårsbostad Pantbrev: 2 st om totalt :- Försäkring: Fullvärdesförsäkrat i Folksam Servitut: Last:1 Ledningsrätt 11-TOM-1850/82 Vatten och Avlopp Objektsbeskrivningen grundar sig på av säljaren lämnade uppgifter och iakttagelser gjorda på fastigheten. Uppvik & döttrar uppmanar dig som spekulant/köpare att noggrant undersöka fastigheten i enlighet med JB 4:19 Uppvik & döttrar på landet! Månstorp Smedstorp kivik@uppvik.nu

16 Tomelilla Norra Kverrestad 6:10 Norra Kverrestad Tomelilla Text, foto & layout: Lasse Mangs Foto: Lotta Nordstedt

17 Faktablad för fastighetsmäklare - Budgivning Till innehållet Faktablad för fastighetsmäklare - Budgivning Bra för fastighetsmäklare att veta om Budgivning Mäklarens skyldigheter enligt fastighetsmäklarlagen En fastighetsmäklare är skyldig att upprätta en förteckning över budgivningen med uppgifter om spekulanters namn, kontaktuppgift (adress, e-postadress eller telefonnummer) samt bud med tidpunkt för när budet lämnades och uppgift om eventuella villkor om t.ex. lån eller besiktning. Om bud lämnas genom ombud är det tillräckligt att anteckna ombudets namn. Mäklaren ska överlämna förteckningen till säljaren och köparen när uppdraget slutförts. Om uppdraget slutförts utan att någon försäljning skett (t.ex. vid uppsägning av uppdragsavtalet) ska mäklaren överlämna förteckningen till uppdragsgivaren. Mäklarens information om budgivningen Mäklaren ska ge alla spekulanter tydlig information om hur en eventuell budgivning kommer att gå till och hur bud bör lämnas. Mäklaren ska också informera om eventuella krav eller önskemål från säljaren för försäljningen. Mäklarens skyldighet att vidarebefordra bud och meddelanden En mäklare ska redovisa alla spekulanter som visat intresse för att köpa objektet till uppdragsgivaren. Informationen ska omfatta alla bud och andra meddelanden från spekulanterna. Detta gäller även om buden inte lämnats på det sätt som bestämts. Mäklarens skyldighet att vidarebefordra bud och meddelanden gäller till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av både säljaren och köparen. Det är enbart säljaren som kan bedöma om ett bud är intressant eller inte. Mäklaren får dock ge säljaren sakliga råd i valet mellan olika spekulanter. Krav på tydlighet vid budgivningen Det är säljaren som bestämmer till vem objektet ska säljas en mäklare kan därför inte lova en spekulant att denne ska få köpa. Det är säljaren som bestämmer när objektet ska säljas en mäklare kan därför inte lova en spekulant ytterligare tid för att lägga nya bud. Det är säljaren som bestämmer till vilket pris objektet ska säljas en mäklare får därför inte avbryta pågående marknadsföring utan säljarens samtycke. Fejkade bud och vilseledande marknadsföring Mäklaren ska ta tydligt avstånd från att medverka till s.k. fejkade bud. Det förekommer att mäklare får frågor om förfaranden som riskerar att vilseleda spekulanter om budgivningen eller annat som gäller förmedlingen. Mäklaren bör då upplysa om vad som följer av kravet på god fastighetsmäklarsed. Fastighetsmäklarinspektionens rekommendation Inför kontraktskrivningen bör mäklaren vara tydlig i sin information om skriftlighetskravet vid köp av fastighet och bostadsrätt. Mäklaren bör framhålla att köpet är bindande först då både köpare och säljare undertecknat köpekontraktet. I samband med att överenskommelse om tid för kontraktskrivning träffas kan det finnas anledning att påminna om mäklarens skyldighet att vidarebefordra alla bud till säljaren. Fastighetsmäklarinspektionen är den statliga myndighet som registrerar fastighetsmäklare och har tillsyn över dessa samt informerar om god fastighetsmäklarsed. Myndigheten ger ut faktablad som du hittar under rubrikerna Fastighetsmäklare, Student, Konsument och Press. Faktabladen kan beställas hos Fastighetsmäklarinspektionen eller hämtas på myndighetens webbplats. POSTADRESS Box 17174, Stockholm BESÖKSADRESS Sankt Paulsgatan 6 TELEFON VX TELEFAX E-POST registrator@fmi.se WEBBPLATS Sida 1 av 1

18 Vår filosofi är ganska enkel. Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Vi tror på sambanden mellan lust och lönsamhet. Känsla och kunskap. Arbetsglädje och avkastning. Det man tycker är roligt och stimulerande gör man bra. Därför vill vi inte ha fler hus än att vi orkar arbeta engagerat och passionerat med dem alla. Det innebär inte att vi kategoriskt ratar en viss sorts hus. Det lilla renoveringsobjektet i skogsbrynet kan vara lika spännande som den kringbyggda gården på slätten eller längan i fiskeläget Men, det ska erkännas - udda hus finner lättast vägen till våra hjärtan! Tavlan jag håller i famnen, målade jag som tonåring. En smula naiv, jovisst, men så ville jag att mina drömmars hus skulle vara. Varje dag, efter snart ett kvartssekel som mäklare, påminner den mig om hur fundamentalt det är med både drömmar och hus! Och jag vill gärna se och höra om hur din husdröm ser ut Stundtals är jag full av lätt avundsam beundran inför alla er som vågar rycka upp er själva med rötterna för att börja växa i ny och okänd jordmån - oavsett om ni flyttar hit, eller härifrån! (Själv är jag mera som pionen - jag slutar blomma om jag flyttas!). Det handlar kanske ytterst om livskvalitet. Vi upprepar ju med en druckens envishet vårt motto: På Österlen är livskvaliteten högre än huspriserna. Det kanske ter sig som en lek med ord. Begreppet livskvalitet är naturligtvis inte lätt att översätta till kronor och ören. Dessutom är själva ordet, kanske på grund av alltför flitig mediaanvändning farligt nära en urvattnad klyscha. Men innebörden är både verklig och viktig! För egen del upplever jag livskvalitet när jag ibland lyckas vara närvarande i stunden. Uppfyllas av ögonblicket. En försiktig förhoppning är att vi på något sätt ska kunna hjälpa Dig att förhöja Din livskvalitet. Åtminstone vill vi gärna vara Dina rådgivare och stigfinnare. Dina vägvisare och budbärare. Oavsett om Du vill köpa. Eller sälja! Fotograf Peter Carlsson Gabrielle Malmberg VD/aukt.fastighetsmäklare Text, foto & layout, (nås bäst via sms) Lotta Nordstedt Fastighetsmäklare Grafisk form, foto & web Andreas Johansson Visningar, koordinator & foto Elisabeth Wretsell Fastighetsmäklare Ansvarig för Uppvik VÄST Lasse Mangs Text, foto & layout

Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är.

Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är. R ävåkra Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är. Vidsträckthet, öppenhet, ljus. För ljust är huset

Läs mer

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen NÄRA GYLLEBOSJÖN Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen var på lite bushumör dagen då detta område kom till. Vill man på österlen ha

Läs mer

Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP

Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP Platsen har varit bebodd i nästan tusen år. I fjärran medeltid var Tumathorp en betydelsefull stad i danska Skåne. Ett ryktbart världsligt och andligt centrum vid Tommarpsån

Läs mer

Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV

Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV Ljusa ängar och guldgula åkrar. Vyerna vida över öppet landskap. Levande jordbruksbygd ett litet stycke innanför kusten. Smala vägar slingrar över

Läs mer

Av den anledningen är det ovanligt många svarta hundar med på bilderna. Ha överseende!

Av den anledningen är det ovanligt många svarta hundar med på bilderna. Ha överseende! KILLERÖD Jag känner mig direkt varmt välkommen till huset längst ut på den slingrande grusvägen mot Killeröd. Ägarinnan har jag träffat på en visning i ett hus för någon månad sedan. Hon letar ett större

Läs mer

Barnmorskehuset i ELJARÖD

Barnmorskehuset i ELJARÖD Barnmorskehuset i ELJARÖD - 1 - Ett rött hus med vita knutar. Sikten över åker och äng sträcker sig långt ut i alla väderstreck. Runtom ligger gårdar, utströdda i landskapet. Härliga promenadvägar bland

Läs mer

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad.

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. ULLSTORPS kyrkby En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. Färden går ut på landet. Ingelstads härad, där den goda jorden finns. Där myllan sägs vara bördigare än någon annanstans i världen! Slättlandskapet

Läs mer

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Att bygga och bo. Rörums backar Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Säljarna berättar: Tanken var att vi skulle bygga vårt drömhus, en modern, vitkalkad skånelänga. Arkitektritningar finns redan

Läs mer

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus NYEHUSEN Sandskog. Solgass. Havsbrus Inga måsten. De tar obönhörligen slut i höjd med landsvägen som svänger ner mot Yngsjös milslånga stränder. På sanddynerna, bland sandskogens mjuka tallar och på kullarna

Läs mer

...vid skånska sydkusten

...vid skånska sydkusten s k a t e h o l m...vid skånska sydkusten Himlen och horisonten. Stranden och sandhedarna. Dynerna och sänkorna. De öppna hagmarkerna i slänterna ner mot havet. Den ljumma brisen som fyller luften med

Läs mer

Den slingrande byvägen är osedvanligt lummig och grönskande. Höga häckar och träd ramar in och ger en mjuk karaktär.

Den slingrande byvägen är osedvanligt lummig och grönskande. Höga häckar och träd ramar in och ger en mjuk karaktär. Övraby Vägen sveper fram mellan mjukt böljande kullar. Ett levande jordbrukslandskap. Sveriges matbod. Nordens Provence. Epiteten är många, och kanske räcker det att kalla det Österlen! Det som är så annorlunda

Läs mer

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag fastnade för huset för att det var renoverat till modern standard men hade kvar mycket

Läs mer

s t o r a k ö p i n g e Tio minuter till Ystad.

s t o r a k ö p i n g e Tio minuter till Ystad. s t o r a k ö p i n g e Tio minuter till Ystad. Modernt boende. Lantlig stämning. Generösa ytor. Närhet till kommunikation. En modern planlösning på gjutna, gråmålade betonggolv där kök och matsal är ett.

Läs mer

Länsmansbostaden i. Östra Herrestad

Länsmansbostaden i. Östra Herrestad Länsmansbostaden i Östra Herrestad Östra Herrestad är inte någon större by, trots att man har sin egen kyrka. Ett fåtal hus bildar kärnan intill sockenkyrkan som har sina rötter i medeltiden. Ett av dem

Läs mer

Åhus. Infartsvägen 34

Åhus. Infartsvägen 34 Åhus Infartsvägen 34 Kök med matplats. Stort vardagsrum. Sovrum. Badrum med tvättstuga. Klädkammare. Förråd och garage. Trädgård och uteplatser. Bostadsrätt med plats för umgänge och odling. Som ett eget

Läs mer

MATROSSTRÄDDET SKILLINGE

MATROSSTRÄDDET SKILLINGE MATROSSTRÄDDET SKILLINGE Himmel och jord. Hav och land. Öppna fält. Solglitter över silvrigt hav. Vita segel. Hallasten och släta, badvänliga klippor. Grönskande strandängar där betesdjur håller markerna

Läs mer

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24 Län Dalarna Gatuadress Kommun Hedemora Storlek 9 rum (5 sovrum) / 280 m² Område Hedemora Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymlig villa med stilfullt rustade ytskikt, högt i tak och vacker utsikt.

Läs mer

B u s s j ö. ... naturskönt nära Ystad

B u s s j ö. ... naturskönt nära Ystad B u s s j ö... naturskönt nära Ystad Anno 1844 En egen värld. En tillflyktsplats. En tid utanför tiden. Vägen slingrar sig fram genom ett böljande landskap. Jorden är fet och givmild. Här är genuin jordbruksbygd,

Läs mer

Emmas & Elliotts hus mitt i naturen vid Brösarps station

Emmas & Elliotts hus mitt i naturen vid Brösarps station Emmas & Elliotts hus mitt i naturen vid Brösarps station Emmas hus. Elliotts hus. Emma efter kvinnan som levde här under större delen av förra seklet. Elliott efter ägarparets Lagottohund som fått leka

Läs mer

Ett hus och en bit av havet. Nära Abbekås. B I N G S M A R K E N

Ett hus och en bit av havet. Nära Abbekås. B I N G S M A R K E N Ett hus och en bit av havet. Nära Abbekås. B I N G S M A R K E N Mellan Abbekås och Beddinge på sydkusten. Kustvägen mellan hav och bördig odlingsmark. En liten grusväg viker av åt stranden till, och vid

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hagbergsvägen 15

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hagbergsvägen 15 Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (3 sovrum) / 126 m² Område Degerängen Tillträde tidigast 2013-06-03 " Det bästa med detta boendet är köket och badrummet, men även att huset är lagom

Läs mer

VITABY P ILOSVÄG - 1 -

VITABY P ILOSVÄG - 1 - VITABY P ILOSVÄG - 1 - FJÄRILARNAS HUS Trädgården full av fjärilar! Vitaby en levande och trivsam liten by på höjderna ovanför Kiviks fiskeläge. Lugna smågator längs prunkande trädgårdar av den nätta sorten.

Läs mer

SIMRIS KYRKBY. Österlen på franska. nära havet & Simrishamn

SIMRIS KYRKBY. Österlen på franska. nära havet & Simrishamn SIMRIS KYRKBY Österlen på franska nära havet & Simrishamn Österlen på franska. Ta en del Österlen och krydda med inslag från Riviera och Medelhavet. För Jonas och Tomas var receptet givet när de hittade

Läs mer

Öjersjövägen 38F Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast

Öjersjövägen 38F Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nyrenoverat och välplanerat parhus med lättskött och solig trädgård.

Läs mer

Smygehamn SYDKUST. SOLKUST.

Smygehamn SYDKUST. SOLKUST. Smygehamn SYDKUST. SOLKUST. Sydkust. Stranden smyger ner i havet, och landet tar slut vid denna vår allra sydligaste utpost. Elementen blir tydliga. Sinnena skärps. Havet, himlen och horisonten. Sanden,

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Steinkjervägen 6 Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Steinkjervägen 6 Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt hus för stor familj med ytor för umgänge och matlagning

Läs mer

På Vitemölla fiskeläge... doftar det av hav och sand och tång.

På Vitemölla fiskeläge... doftar det av hav och sand och tång. Vitemölla fiskeläge På Vitemölla fiskeläge... doftar det av hav och sand och tång. Det doftar solmättad hed och backtimjan och trift. Det doftar linolja och trätjära och såpskurade trägolv. Det doftar

Läs mer

där ån möter havet...

där ån möter havet... d e l f i n vä g e n där ån möter havet... n y e h u s e n / y n g s j ö Klarblå skyar. Nästan molnlös himmel. Det är en av de allra första, tidiga sommardagarna. Varmt och stilla, termometerns kvicksilver

Läs mer

Intrycket är bedårande.

Intrycket är bedårande. ö v r a b y Övraby är en grön oas i det gyllengula odlingslandskapet. Den slingrande byvägen är osedvanligt lummig och grönskande. Höga häckar och träd ramar in och ger en fin, mjuk karaktär. Många av

Läs mer

Södra Tvillingvägen 8

Södra Tvillingvägen 8 Län Dalarna Gatuadress Kommun Säter Storlek 6 rum (5 sovrum) / 131 m² Område Nämnsbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymligt boende för stor familj. Billig driftkostnad med bergvärme. -- Josephine

Läs mer

Beddingestrand. På sydkusten. Vid havet.

Beddingestrand. På sydkusten. Vid havet. Beddingestrand På sydkusten. Vid havet. Sydlig kust vänder sitt ansikte mot solen. Landskapet doppar tårna i havet och blickar ut över världen. Närheten till kontinenten känns påtaglig. Fri sikt ut mot

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Furudals Bruk Långbacksvägen 1 Kommun Rättvik Storlek 5 rum (3 sovrum) / 130 m² Område Furudal Tillträde tidigast

Län Dalarna Gatuadress Furudals Bruk Långbacksvägen 1 Kommun Rättvik Storlek 5 rum (3 sovrum) / 130 m² Område Furudal Tillträde tidigast Län Dalarna Gatuadress Furudals Bruk Långbacksvägen 1 Kommun Rättvik Storlek 5 rum (3 sovrum) / 130 m² Område Furudal Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och harmoniskt boende i naturnära

Läs mer

Kommun Trollhättan Storlek 6 rum (5 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast

Kommun Trollhättan Storlek 6 rum (5 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Trollhättan Storlek 6 rum (5 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Allt är i ordning, bara att flytta in. Praktiskt med enplansvilla, med plats för många.

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Gopshus Bygata 66 Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Dalarna Gatuadress Gopshus Bygata 66 Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Dalarna Gatuadress Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Charmigt timmerhus med åretruntstandard och ca 45 meter till vasaloppsspåret.

Läs mer

GÅRD - VARA - PRIS: KR ELLER HÖGSTBJUDANDE

GÅRD - VARA - PRIS: KR ELLER HÖGSTBJUDANDE GÅRD - VARA - PRIS: 1 950 000 KR ELLER HÖGSTBJUDANDE Fastighet Fastigheten Vara Lundby 10:7 Adress Mindre Gård SO om Vara Arealer Taxeringsvärde Ekonomi Bostadsbyggnad Södra Lundby Bengt Torstensgården

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Nipuddsvägen 2 Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 230 m² Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Nipuddsvägen 2 Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 230 m² Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 230 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar det fantastiska läget på Nipkanten, med utsikt över hela Sollefteå,

Läs mer

Sommarmorgon BOLSHÖG

Sommarmorgon BOLSHÖG Sommarmorgon BOLSHÖG Vidsträckta vyer över ljust landskap. Sädesfält och hagar. Himlen är stor från horisont till horisont, från soluppgång till solnedgång. Frid och avskildhet råder i slutet av grusvägen.

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Sjömyra 109 Kommun Hudiksvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Sjömyra 109 Kommun Hudiksvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Hudiksvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt timmerhus, ljust, varmt och skönt! Vackra vyer och promenadvägar åt alla

Läs mer

En ljum augustidag. Middagshetta. Pålandsvind. Varmt i vattnet.

En ljum augustidag. Middagshetta. Pålandsvind. Varmt i vattnet. VIKS FISKELÄGE En frontespis som inte fanns där från början, men som ger fasaden mot innergården en helt ny pondus! Att det dessutom gett ovanvåningen öppenhet och ljus med fin utsikt över lavendel och

Läs mer

LISTARUMSÅSEN EN PLATS FÖR LIVET ATT BEBYGGA OCH BEBO.

LISTARUMSÅSEN EN PLATS FÖR LIVET ATT BEBYGGA OCH BEBO. LISTARUMSÅSEN EN PLATS FÖR LIVET ATT BEBYGGA OCH BEBO. Dalgångens frodiga grönska. Vårsådden gror. Körsbärsträden står i blom blott ett kort förtrollat ögonblick... Svalor Lärkor Näktergal...och se så

Läs mer

Västra Storgatan 5. Län Skåne Gatuadress Västra Storgatan 5 Kommun Åstorp Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 49 m² Område. Tillträde tidigast

Västra Storgatan 5. Län Skåne Gatuadress Västra Storgatan 5 Kommun Åstorp Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 49 m² Område. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Åstorp Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 49 m² Område Kvidinge centralt Tillträde tidigast 2012-03-08 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Bottenvåningen: Rymligt kök med plats

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Stenåldersvägen 44

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Stenåldersvägen 44 Län Skåne Gatuadress Kommun Åstorp Storlek 5 rum (4 sovrum) / 100 m² Område Björnås Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset är beläget ett stenkast från Söderåsen med sin vackra och rofyllda

Läs mer

STOCKHUSET LÖNHULT NÄRA BRÖSARPS NORRA BACKAR

STOCKHUSET LÖNHULT NÄRA BRÖSARPS NORRA BACKAR STOCKHUSET LÖNHULT NÄRA BRÖSARPS NORRA BACKAR Det är mil efter mil till lador och hus där frosten går tjurig vid grind, här är lustigt i stockeldens gula ljus, som darrar i nattens vind Dan Andersson Stockhuset

Läs mer

Naturskönt belägen villa - fd. skola

Naturskönt belägen villa - fd. skola Objektbeskrivning Naturskönt belägen villa - fd. skola Höla 270, Åre, Hallen Boarea: 230 m 2 (biarea 170 m 2 ) Tomtarea: 5 700 m 2 Utgångspris: 695 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 614. Använd länken

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Fridhemsvägen 17 Kommun Kramfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 120 m² Område Limsta Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Fridhemsvägen 17 Kommun Kramfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 120 m² Område Limsta Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Kramfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 120 m² Område Limsta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och barnvänligt område nära centrum i Kramfors. -- Sara Ekwall,

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Holsbysätern 52 Kommun Munkfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 86 m² Område Munkfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Holsbysätern 52 Kommun Munkfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 86 m² Område Munkfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Munkfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 86 m² Område Munkfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Munkfors är ett bra ställe att leva och verka i, det är litet och nära

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Villavägen 26

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Villavägen 26 Län Dalarna Gatuadress Kommun Leksand Storlek 4.0 rum (2 sovrum) / 71 m² Område Holsåkern Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Mysigt och lättskött hus beläget

Läs mer

Furuvägen 13. www.hemverket.se - Sida 1 av 16. Lugnt läge med trevlig och solig trädgård. -- Gunnar Ålund, säljare

Furuvägen 13. www.hemverket.se - Sida 1 av 16. Lugnt läge med trevlig och solig trädgård. -- Gunnar Ålund, säljare Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87 m² Område Hemanet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge med trevlig och solig trädgård. -- Gunnar Ålund, säljare

Läs mer

EDVARDSGÅRDEN Siffror, skisser, kartor

EDVARDSGÅRDEN Siffror, skisser, kartor EDVARDSGÅRDEN Siffror, skisser, kartor Septembersol. Brittsommarvärme. Indiansommar. Gårdens atmosfär för tankarna, åtminstone undertecknads, till den danska gemytliga kroen eller den sortens familjeägda

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Ängsvägen 39 Kommun Sollefteå Storlek 6 rum (4 sovrum) / 136 m² Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Ängsvägen 39 Kommun Sollefteå Storlek 6 rum (4 sovrum) / 136 m² Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sollefteå Storlek 6 rum (4 sovrum) / 136 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget är perfekt med underbar utsikt över Sollefteå stad. Ett ljust och öppet

Läs mer

Bonnalösavägen. Missa inte detta tillfälle! Län Skåne Typ Villa Kommun Trelleborg Storlek 110 m2 Område Anderslöv Tillträde tidigast

Bonnalösavägen. Missa inte detta tillfälle! Län Skåne Typ Villa Kommun Trelleborg Storlek 110 m2 Område Anderslöv Tillträde tidigast Bonnalösavägen 40 Län Skåne Typ Villa Kommun Trelleborg Storlek 110 m2 Område Anderslöv Tillträde tidigast Gatuadress Bonnalösavägen 40 enligt överenskommelse Missa inte detta tillfälle! På bekvämt köravstånd

Läs mer

B U S S J Ö. Lantligt och rofyllt nära Ystad

B U S S J Ö. Lantligt och rofyllt nära Ystad B U S S J Ö Lantligt och rofyllt nära Ystad Ett mjukt och böljande landskap. Ringlande grusvägar och bördiga lapptäcksåkrar. Vida vyer under en väldig himlakupa. Lärkor och tranor som förebådar årstidernas

Läs mer

Övraby. mellan Tomelilla & Ystad

Övraby. mellan Tomelilla & Ystad Övraby mellan Tomelilla & Ystad Den slingrande byvägen är osedvanligt lummig ochgrönskande. Höga häckar och träd ramar in och ger en mjuk karaktär. Höga häckar och träd ramar in och ger en mjuk karaktär.

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Salnövägen 80 Kommun Norrtälje Storlek 5 rum (3 sovrum) / 185 m² Område Salnö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Salnövägen 80 Kommun Norrtälje Storlek 5 rum (3 sovrum) / 185 m² Område Salnö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Norrtälje Storlek 5 rum (3 sovrum) / 185 m² Område Salnö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi vill att Lindängen får nya ägare som uppskattar det lika mycket som

Läs mer

Norkelsvägen 13. Norkelsvägen 13. www.hemverket.se - Sida 1 av 18

Norkelsvägen 13. Norkelsvägen 13. www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 5 rum (3 sovrum) / 117 m² Område Vittskövle Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Exteriör Framsidan erbjuder en rejäl

Läs mer

Län Kronoberg Gatuadress Gamla vägen 4 Kommun Tingsryd Storlek 7 rum (5 sovrum) / 110 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kronoberg Gatuadress Gamla vägen 4 Kommun Tingsryd Storlek 7 rum (5 sovrum) / 110 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kronoberg Gatuadress Kommun Tingsryd Storlek 7 rum (5 sovrum) / 110 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nära till bussen. Naturskön tomt med stor boyta. Bra uppvärmningssystem med olika

Läs mer

Risavägen 4G. Län Skåne Gatuadress Risavägen 4G Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Risavägen 4G. Län Skåne Gatuadress Risavägen 4G Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mysigt och lugnt område med lekplats dit barnen kan springa. Ett bekymmersfritt

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Södra vägen 23 Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 133 m² Område Bjärnum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Södra vägen 23 Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 133 m² Område Bjärnum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 133 m² Område Bjärnum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget är perfekt, ett stenkast från centrum och bara någon minuts promenad

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Köpmansgatan 34 Kommun Bjuv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Köpmansgatan 34 Kommun Bjuv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Bjuv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt och centralt läge. Härligt med trädgården på baksidan mot stor gröning.

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Sätravägen 3 Kommun Kramfors Storlek 5 rum (4 sovrum) / 112 m² Område Docksta Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Sätravägen 3 Kommun Kramfors Storlek 5 rum (4 sovrum) / 112 m² Område Docksta Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Kramfors Storlek 5 rum (4 sovrum) / 112 m² Område Docksta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Möjlighet att renovera och få huset precis som du vill! -- Gunnel

Läs mer

Dalagatan 6. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Dalagatan 6. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Kronoberg Gatuadress Kommun Lessebo Storlek 4 rum (3 sovrum) / 90 m² Område Hovmantorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett lättskött hus med bra ytor och gott om förvaring. Nyligen bytt

Läs mer

TOMT - SKÖTTNING - PRIS: 100 000:- PRISIDÉ

TOMT - SKÖTTNING - PRIS: 100 000:- PRISIDÉ TOMT - SKÖTTNING - PRIS: 100 000:- PRISIDÉ Beskrivning På uppdrag av Falköpings kommun utbjudes fastigheten Falköping Sköttning 7:1 till försäljning. Markområdet utgörs till större delen av betesmark,

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bågängsvägen 4

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bågängsvägen 4 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Område Djupadal Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har trivts jättebra i huset och det passar perfekt för en barnfamilj.

Läs mer

Östra Tommarp. Skomakaregatan

Östra Tommarp. Skomakaregatan Östra Tommarp Skomakaregatan Ett klassiskt gatehus i bymiljö. Formen och uttrycket har ett tydligt släktskap med mangårdshusen på ståndsmässiga skånska gårdar. Reslig sockel. Vitputsade fasader. Stentrappa

Läs mer

Uddegatan 6. Län Kalmar Gatuadress Uddegatan 6 Kommun Oskarshamn Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Uddegatan 6. Län Kalmar Gatuadress Uddegatan 6 Kommun Oskarshamn Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Hemtrevlig villa belägen i småortsidyll

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3 Län Skåne Gatuadress Kommun Östra Göinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 94 m² Område Knislinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tomten är kanon, insynsskyddad och lummig på sommaren. Huset är billigt

Läs mer

Bröttjärna 486. Län Dalarna Gatuadress Bröttjärna 486 Kommun Gagnef Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 105 m² Område Mockfjärd Tillträde tidigast 2013-02-01

Bröttjärna 486. Län Dalarna Gatuadress Bröttjärna 486 Kommun Gagnef Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 105 m² Område Mockfjärd Tillträde tidigast 2013-02-01 Län Dalarna Gatuadress Kommun Gagnef Storlek 4.0 rum (3 sovrum) / 105 m² Område Mockfjärd Tillträde tidigast 2013-02-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Äldre hus på stor tomt, belägen i fin

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Poppelstigen 2

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Poppelstigen 2 Län Stockholm Gatuadress Kommun Södertälje Storlek 2 rum (1 sovrum) / 40 m² Område Viksberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fritidshus med potential för framtida villaboende på attraktiva Holmen

Läs mer

Tomtmark i Borås. Tomtmark om 10 900 kvm belägen 15 km norr om Borås. Prisidé:180 000 kr. Pris: 180 000 kr

Tomtmark i Borås. Tomtmark om 10 900 kvm belägen 15 km norr om Borås. Prisidé:180 000 kr. Pris: 180 000 kr Tomtmark i Borås BORÅS VRALEN 1:22 Tomtmark om 10 900 kvm belägen 15 km norr om Borås. Prisidé:180 000 kr Pris: 180 000 kr Ansvarig mäklare Henrik Pålsson, LRF Konsult Industrivägen 3 D, 457 31 Tanumshede

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Stationsgatan 12

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Stationsgatan 12 Län Värmland Gatuadress Kommun Grums Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 110 m² Område Segmon Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Fint hus på en återvändsgata

Läs mer

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Huset ligger vackert beläget nära Kiruna centrum med utsikt mot Kebnekaise. Området är lugnt och

Läs mer

Län Jämtland Gatuadress Gränsgatan 18 Kommun Bräcke Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jämtland Gatuadress Gränsgatan 18 Kommun Bräcke Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Bräcke Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset har ett bra läge och en stor härlig altan! -- Bodil Rooth, säljare www.hemverket.se

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Smedvägen 7 Kommun Ovanåker Storlek 6 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Smedvägen 7 Kommun Ovanåker Storlek 6 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Ovanåker Storlek 6 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset har en lite udda historia - det byggdes som barnmorskebostad 1863 och har sedan

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Västergatan 11 Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 112 m² Område Hasslarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Västergatan 11 Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 112 m² Område Hasslarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 112 m² Område Hasslarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trädgården kommer jag att sakna, och den fria utsikten! -- Linda Nick,

Läs mer

Saleby Lindhem. Götaland Kommun Lidköping Storlek 13.0 rum / 400 m² Område Saleby Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse.

Saleby Lindhem. Götaland Kommun Lidköping Storlek 13.0 rum / 400 m² Område Saleby Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse. Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lidköping Storlek 13.0 rum / 400 m² Område Saleby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 5 Beskrivning Med ett härligt lantligt läge

Läs mer

Bandyvägen 6. Län Kronoberg Gatuadress Bandyvägen 6 Kommun Ljungby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Bandyvägen 6. Län Kronoberg Gatuadress Bandyvägen 6 Kommun Ljungby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kronoberg Gatuadress Kommun Ljungby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag var ute efter ett lättskött och billigt boende för mig och mina barn och detta kändes

Läs mer

Kurirvägen. Naturskönt läge! Län Kronoberg Typ Villa Kommun Markaryd Storlek 52 m2. enligt överenskommelse. tidigast

Kurirvägen. Naturskönt läge! Län Kronoberg Typ Villa Kommun Markaryd Storlek 52 m2. enligt överenskommelse. tidigast Kurirvägen 17 Län Kronoberg Typ Villa Kommun Markaryd Storlek 52 m2 Område Gatuadress Kurirvägen 17 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Naturskönt läge! Välkommen till en stor tomt med samtaxerad

Läs mer

Järnvägsgatan 13. Län Jönköping Gatuadress Järnvägsgatan 13 Kommun Värnamo Storlek 6 rum (4 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Järnvägsgatan 13. Län Jönköping Gatuadress Järnvägsgatan 13 Kommun Värnamo Storlek 6 rum (4 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Värnamo Storlek 6 rum (4 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 16 www.hemverket.se - Sida 2 av 16 Entré Entré med plats

Läs mer

B l e n t a r p. Kringbyggd skånegård nära Sövdesjön

B l e n t a r p. Kringbyggd skånegård nära Sövdesjön B l e n t a r p Kringbyggd skånegård nära Sövdesjön Blentarps kyrkby nära Romeleåsens sluttning. Ett mjukt böljande landskap. Hästmarker och odlingsbygd. Glador syns segla över ljusa ängslyckor, åkrar

Läs mer

Casa los Manzanos S Ö D R A M E L L B Y

Casa los Manzanos S Ö D R A M E L L B Y Casa los Manzanos S Ö D R A M E L L B Y Bland böljande kullar i Äppelriket. Södra Mellby socken. Skir försommargrönska. Mellby skrevs i mitten på 1300-talet som Medelby, och folk som inte bor här brukar

Läs mer

Ett hus med plats för många där vi trivts. Väldigt lugnt och naturnära läge med trevliga grannar. -- Gunnar Bjurbäck, säljare

Ett hus med plats för många där vi trivts. Väldigt lugnt och naturnära läge med trevliga grannar. -- Gunnar Bjurbäck, säljare Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 7 rum (6 sovrum) / 162 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett hus med plats för många där vi trivts. Väldigt lugnt och naturnära läge med trevliga

Läs mer

Sinnlighet. Alla vänliga rum med ljus och människor. Trädgårdsrum. Husrum. Goda rum.

Sinnlighet. Alla vänliga rum med ljus och människor. Trädgårdsrum. Husrum. Goda rum. S I M R I S Sinnlighet. Att uppleva vårens första spirande strån. En knopp, fylld till bristningsgränsen. En färgkaskad av blommande vårlökar. En varm försommarkväll och en ros i en enkel vas. Solvarma

Läs mer

Nobynäs Ängstugan 1. Nobynäs Ängstugan 1. www.hemverket.se - Sida 1 av 12

Nobynäs Ängstugan 1. Nobynäs Ängstugan 1. www.hemverket.se - Sida 1 av 12 Län Jönköping Gatuadress Kommun Aneby Storlek 4 rum (2 sovrum) / 50 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 12 www.hemverket.se - Sida 2 av 12 Entré Välkommen in i en

Läs mer

Färjestaden 70 kvm. Nyrenoverat på stor tomt och centralt läge.

Färjestaden 70 kvm. Nyrenoverat på stor tomt och centralt läge. Färjestaden 70 kvm Nyrenoverat på stor tomt och centralt läge. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få

Läs mer

Vallmovägen 11. Vallmovägen 11. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Vallmovägen 11. Vallmovägen 11. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Blekinge Gatuadress Kommun Karlskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Spjutsbygd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området är perfekt när man har småbarn, det är lugnt med trevliga

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Truedstorp Norra 23 Kommun Bjuv Storlek 3 rum (1 sovrum) / 90 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Truedstorp Norra 23 Kommun Bjuv Storlek 3 rum (1 sovrum) / 90 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Bjuv Storlek 3 rum (1 sovrum) / 90 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget är perfekt för den som söker lugnet på landet men vill ha allt men behöver

Läs mer

Farstorps-Tågarp 1437

Farstorps-Tågarp 1437 Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 4.0 rum (1 sovrum) / 100 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Det finns två ingångar, den gamla från 1929

Läs mer

Västra Gatuadress Ormbunkegatan 16 Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Ormbunkegatan 16 Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast 2015-11-01 " Huset har bästa läget på gatan, lugn återvändsgata med sparsam trafik. Solhela dagen från

Läs mer

Genomtänkt disposition. Kloka förändringar. Huset som ett vitt ark. Gröna penseldrag.

Genomtänkt disposition. Kloka förändringar. Huset som ett vitt ark. Gröna penseldrag. v i t a b y Genomtänkt disposition. Kloka förändringar. Husets föryngringskur har pågått under drygt tjugo år. Det kan med fördel bebos vid alla tider på året. Och trots tre våningsplan är huset bekvämt

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Bläckhornsgatan 14 Kommun Kristinehamn Storlek 5 rum (4 sovrum) / 87 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Bläckhornsgatan 14 Kommun Kristinehamn Storlek 5 rum (4 sovrum) / 87 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Kristinehamn Storlek 5 rum (4 sovrum) / 87 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fin lummig hörntomt med uteplatser. Ett billigt boende med närhet till det mesta

Läs mer

6 rums rymlig villa med pool.

6 rums rymlig villa med pool. Objektbeskrivning 6 rums rymlig villa med pool. Åkervägen 18, Håknäs, Nordmaling Boarea: 140 m 2 (biarea 57m 2 ) Tomtarea: 2037 m 2 Utgångspris: 835 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 504. Använd

Läs mer

Buxabygd Lövhöjden. Buxabygd Lövhöjden. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Buxabygd Lövhöjden. Buxabygd Lövhöjden. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Kronoberg Gatuadress Kommun Ljungby Storlek 4 rum (2 sovrum) / 135 m² Område Ljungby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset har passat oss perfekt med stora biutrymmen med bla riktig verkstad

Läs mer

JORDBRUKS-/SKOGSFASTIGHET - TIDAHOLM - BÄCK - PRIS: 870 000:- ELLER HÖGSTBJ

JORDBRUKS-/SKOGSFASTIGHET - TIDAHOLM - BÄCK - PRIS: 870 000:- ELLER HÖGSTBJ JORDBRUKS-/SKOGSFASTIGHET - TIDAHOLM - BÄCK - PRIS: 870 000:- ELLER HÖGSTBJ Fastighet Fastigheten Tidaholm Bäck 13:2 Adress Jord och skog mellan Falköping -Tidaholm Belägen i Tidaholm kommun och Valstad

Läs mer

Badelunda Myrby 4. Mysigt hus på landet med pool, relax och stall. Nära till stan med skolskjuts utanför knuten. -- Anders Holmberg, säljare

Badelunda Myrby 4. Mysigt hus på landet med pool, relax och stall. Nära till stan med skolskjuts utanför knuten. -- Anders Holmberg, säljare Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 90 m² Område Myrby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mysigt hus på landet med pool, relax och stall. Nära till stan med skolskjuts

Läs mer

Gräv 68. Län Dalarna Gatuadress Gräv 68 Kommun Gagnef Storlek 3 rum (1 sovrum) / 47 m² Område Gräv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gräv 68. Län Dalarna Gatuadress Gräv 68 Kommun Gagnef Storlek 3 rum (1 sovrum) / 47 m² Område Gräv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Dalarna Gatuadress Kommun Gagnef Storlek 3 rum (1 sovrum) / 47 m² Område Gräv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " 100-årig släktgård i byn Gräv mellan Borlänge och Leksand. Ca 3 timmar från

Läs mer

Västra Gatuadress Helgdagsgatan 18 Götaland Kommun Göteborg Storlek 7 rum (6 sovrum) / 156 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Helgdagsgatan 18 Götaland Kommun Göteborg Storlek 7 rum (6 sovrum) / 156 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 7 rum (6 sovrum) / 156 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa är läget! Längst upp på gatan, återvändsgata, trädgården och närheten

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hallandsvägen 17

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hallandsvägen 17 Län Kronoberg Gatuadress Kommun Älmhult Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 82 m² Område Delary Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Trevligt småhus med altan i

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Locknevi 121 Kommun Vimmerby Storlek 6 rum (4 sovrum) / 108 m² Område Vimmerby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Locknevi 121 Kommun Vimmerby Storlek 6 rum (4 sovrum) / 108 m² Område Vimmerby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Vimmerby Storlek 6 rum (4 sovrum) / 108 m² Område Vimmerby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " För oss har det bästa med hela huset varit närheten till badet. När barnen

Läs mer

Län Halland Gatuadress Ekarevägen 9 Kommun Varberg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 130 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Ekarevägen 9 Kommun Varberg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 130 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Varberg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 130 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En fräsch och välplanerad bostad belägen i lugnt och trivsamt bostadsområde. -- Christian

Läs mer

Stutaliden 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Stutaliden 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 6.0 rum (5 sovrum) / 158 m² Område Palta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välskött och välplanerat kedjehus

Läs mer