Esters hus. Skåne Tranås

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Esters hus. Skåne Tranås"

Transkript

1 Esters hus Skåne Tranås

2 Kullerstenstorg, gatehus och längor. Nött och nytt i en levande by. Slingrande vägar och odlingslandskap. Vidsträckta fält som varje år fylls med färg och böljande form. Stugorna och längorna och gårdarna ser ut som vita och röda utposter i det gula, gröna, gyllenblonda som ser ut att täcka hela världen. Rätt vad det är förtätas bebyggelsen och ett helt samhälle uppenbarar sig. En by av hus och människor, gatunät och sammanhang. Den lilla kyrkbyn Skåne Tranås, mitt i det levande landskapet. Gator, där kärror drogs fram på gnisslande hjul. Kullerstenstorg, där bönder och hästar och stadsbor och ungar samlades till marknad. Små gatehus och längor, där skomakarna och smederna och skräddarna bodde. Skåne Tranås var tidigt en viktig knutpunkt mellan norr och söder, öst och väst. Där fanns gästgivare att äta och ta in hos, där skoddes hästarna om, där träffade man sina bekanta och dit färdades även Linné på sin skånska resa. Byn ligger geografiskt utmärkt som en utgångspunkt för hela Österlen, även om den forna storhetstiden numera bleknat i historiens dunkel. Det som är gott och intressant är att byn är högst levande ännu i våra dagar!

3 Ljusblått med förstukvist. Esters nätta hus. Huset är ljusblått och nätt till formen. Den lilla gatstumpen leder fram till endast några få hus. Kvarteren runtom är fyllda av små grönskande trädgårdar, ett myller av stockrosor, staket och syrenbersåer. Den enkla bymiljön lockar hit människor av vitt skilda anledningar. En granne är den av The White Guide rosade krogen Daniel Berlin, på behändigt krypavstånd! Den blå färgen på husets träpanel är som en spegel av den lätta vårhimlen. De anspråkslösa detaljerna i fasadens snickerier berättar att det har en enkel bakgrund. Esters hus. Att det innanför väggarna genomgått en fullständig förvandling till ett modernt och bekvämt boende kan man knappast ana. Ester bodde här till hög ålder, och bland de lite äldre byborna sorteras huset fortfarande under det namnet. Jaså, bor du i Esters hus? har den nuvarande ägaren ofta tillfrågats med ett varmt leende. För nio år sedan förälskade hon sig i det blå huset och köpte det på stört. Bymiljön tilltalade henne. Människor runtom. Ljus i fönstren. Det levande samhället. Närheten till större sammanhang. Att huset var i stort behov av uppdatering gjorde henne inget. Här kunde hon rita och skapa sina egna interiörer som hon ville ha dem. En dröm gick i uppfyllelse.

4

5 Det får plats mer än man tror innanför väggarna. Den stora eldstaden murades som de såg ut fordom - en stor och bullig jätte med runda hörn mitt i rummet! Sällskapsrummet gemytligt och intimt, trots att det ligger i öppen planlösning med matplats och kök. Alla de små rummen som fanns på bottenvåningen har fått ge plats åt ett enda stort samt ett sovrum. Takhöjden luftig, delvis öppet upp i nock. Fönsteröppningar uppe på gaveln strilar ljus från ovan.

6 Specialbyggd trappa ringlar sig upp till ovanvåningen. Inte den smala, branta som fanns här tidigare och som såg livsfarlig ut att beträda Bra, robusta material har gett huset nytt liv. Skeppsgolv lagt över hela den öppna ytan på nedervåningen. Det stora badrummet är kanske det som Ester hade betraktat med mest förundran. Kunde man unna sig sådan överdådig lyx i utrymme för sin egen bekvämlighet ens om man hade haft pengarna i börsen? Ja, nu kan man det. Den där vardagslyxen med ett stort badkar...

7 Husets yttre avslöjar inte den stora förändringen inne. Ett bekvämt liv. Alla moderniteter man behöver. Och det bästa av allt; en trivsam tillflyktsort på Österlen när rapsen blommar. En flammande brasa en kväll när vintervindarna rusar genom byn. En flämtande ljuslåga och doft av stearin när vårkvällen står och tvekar mellan ljus och skymning. Ett glas vin och en gammal sång om Österlen. Ge mig en natt då tiden står still då trast och näktergal talar då lust och då nöd, då kärlek blir till i lundar i Österlens dalar Ur Österlenvisan av Olle Adolphson

8

9 Tre välplanerade sovrum ryms gott i huset. Ett större nere och två under snedtak en trappa upp. Det ger utrymme för en eller två som gärna har gäster när andan faller på. Eller en hel barnfamilj! Och ungarna stormtrivs garanterat på loftet. Ett sommarviste eller åretruntboende. Båda alternativen passar huset väl.

10 Stengärdsgård. Syrener. Lantligt. Trädgården ramas in av huskroppar, buskar och stengärdsgård. En nätt gräsmatta som inte kräver mer än en handjagare. Doftande syrener. Rosor längs garageväggen. En träaltan att lapa sol på utanför förstukvisten. Rakt fram finns öppna marker utan bebyggelse ett gott stycke, grannhusen finns åt andra hållet. Snett åt sidan Daniel Berlins gårdsrestaurang, som inte stör med sina vackra byggnader! Kort sagt, en trädgård med stor utvecklingspotential för den som önskar mer rabatter eller, varför inte, en köksträdgård? Ett litet vedskjul i hörnet av tomten må ha sett sina bästa dagar, men erbjuder samtidigt möjligheter om hammare och målarpensel inte är Dig främmande! Den livfulla byn var en av orsakerna till att kvinnan valde att bosätta sig här. Man deltar ju i så stor eller liten utsträckning man önskar. Aktiviteter anordnas med jämna mellanrum, och det finns matlag att delta i. Sommarens stora begivenhet är den traditionella blomsterfesten, som i augusti präglar hela byn.

11 Byns nya hembageri och café är mycket populärt. På plantskolan hittar Du nytt att påta ner i jorden. Den fina chokladen tillverkas lokalt i byn och blir den perfekta avslutningen på middagsbjudningarna. Daniel Berlins krog där lika välkända Brummers tidigare huserade - bjuder på mat med kvalitet och uppfinningsrikedom som lockar storstadsborna till Österlen. Kronowalls slott är en annan pärla där Du kan njuta av stenugnsbakad pizza i slottsmiljö. Hela Österlen ligger utbrett som ett smörgåsbord att plocka av. Avstånden är tämligen korta i den här delen av Skåne, brukar vi envisas med att påpeka. Du har ju nära till det mesta från Esters hus! Konst och kultur. Tomelilla för shopping och småstadsliv. Ett pärlband av fiskelägen i havsbandet. Golfbanor av yppersta klass. Malmö och Köpenhamn för en dagstur!

12

13 Siffror & kalla fakta: Byggnadstyp: Skånelänga med friliggande förråd. Byggnadsår/renoveringsår: Uppfört kring sekelskiftet. Löpanderenoverat sedan 2004 och framåt. Bostad ca 90 kvm, varav bv ca 60 kvm och ov ca 30 kvm.garage ca 15 kvm. Trädgårdsförråd ca 10 kvm. V.v se ritning - angivna ytor avser användbar golvyta. Konstruktion: Troligen skånsk grund med stomme av tegel/lersten. Bjälklag av trä. Tak av eternit och fasad av stående panel. Parytterdörr. Dubbelkopplade spröjsade träfönster blandat med nyare aluminium fönster med spröjs på verandan. Pvc fönster på ov och delvis i vardagsrum. Inredning & utrustning: Lantligt kök från Ikea med spis (Electrolux), kyl/frys (Bosch), diskmaskin (Ikea), fläkt (Thermex). Kaklat badrum med toa, tvättställ, dusch samt bubbelbad. Tvättmaskin (Whirlpool). Släta invändiga dörrar. Kaklat badrum med toa, tvättställ, dusch samt bubbelbad. Handgjord ektrappa gjord av lokal hantverkare. Synliga takbjälkar. Golv: Skeppargolv i kök och vardagsrum. Klinkers i entrè och badrum. Ekparkett i sovrum på nedanvåning och laminatgolv på ovanvåning. Uppvärmning: Direktverkande el. Oljefyllda radiatorer. Golvvärme i hall och badrum. Öppen spis med kassett. Varmvattenbredare från Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp. Övrigt: Trädäck Pris: :- eller bästa bud Fastighetsbeteckning: Tomelilla Tranås 9:20 Adress: Lodes Strädde 4, Skåne-Tranås Areal: 349 kvm Taxeringsvärde: :- varav byggnad :- Taxeringskod: Småhusenhet, helårsbostad. Pantbrev: Totalt 3 st om totalt :- Försäkring: Lf Servitut: Inga kända Objektsbeskrivningen grundar sig på av säljaren lämnade uppgifter och iakttagelser gjorda på fastigheten. Gröna huset i Kivik Lat: N 55º Long: E 014º Box 45, Kivik kivik@uppvik.nu

14 Text, foto & layout: Lasse Mangs Tomelilla Tranås 9:20 Lodes Strädde Skåne-Tranås

15 Vår filosofi är ganska enkel. Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Vi tror på sambanden mellan lust och lönsamhet. Känsla och kunskap. Arbetsglädje och avkastning. Det man tycker är roligt och stimulerande gör man bra. Därför vill vi inte ha fler hus än att vi orkar arbeta engagerat och passionerat med dem alla. Det innebär inte att vi kategoriskt ratar en viss sorts hus. Det lilla renoveringsobjektet i skogsbrynet kan vara lika spännande som den kringbyggda gården på slätten eller längan i fiskeläget. Men, det ska erkännas - udda hus finner lättast vägen till våra hjärtan! Tavlan jag håller i famnen, målade jag som tonåring. En smula naiv, jovisst, men så ville jag att mina drömmars hus skulle vara. Varje dag, efter snart ett kvartssekel som mäklare, påminner den mig om hur fundamentalt det är med både drömmar och hus! Och jag vill gärna se och höra om hur din husdröm ser ut Stundtals är jag full av lätt avundsam beundran inför alla er som vågar rycka upp er själva med rötterna för att börja växa i ny och okänd jordmån - oavsett om ni flyttar hit, eller härifrån! (Själv är jag mera som pionen - jag slutar blomma om jag flyttas!). Det handlar kanske ytterst om livskvalitet. Vi upprepar ju med en druckens envishet vårt motto: På Österlen är livskvaliteten högre än huspriserna. Det kanske ter sig som en lek med ord. Begreppet livskvalitet är naturligtvis inte lätt att översätta till kronor och ören. Dessutom är själva ordet, kanske på grund av alltför flitig mediaanvändning farligt nära en urvattnad klyscha. Men innebörden är både verklig och viktig! För egen del upplever jag livskvalitet när jag ibland lyckas vara närvarande i stunden. Uppfyllas av ögonblicket. En försiktig förhoppning är att vi på något sätt ska kunna hjälpa Dig att förhöja Din livskvalitet. Åtminstone vill vi gärna vara Dina rådgivare och stigfinnare. Dina vägvisare och budbärare. Oavsett om Du vill köpa. Eller sälja! Fotograf Peter Carlsson Gabrielle Malmberg VD/aukt.fastighetsmäklare Text, foto & layout Lotta Nordstedt Grafisk form, foto & web Fastighetsmäklarstuderande Andreas Johansson Visningar & foto Leila Jansro Visningar, inredning & trädgårdsdesign Anna Ingelgren Reg. fastighetsmäklare Lasse Mangs Text, foto & layout Ingrid Fredriksson Skisser & ritningar

Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är.

Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är. R ävåkra Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är. Vidsträckthet, öppenhet, ljus. För ljust är huset

Läs mer

Barnmorskehuset i ELJARÖD

Barnmorskehuset i ELJARÖD Barnmorskehuset i ELJARÖD - 1 - Ett rött hus med vita knutar. Sikten över åker och äng sträcker sig långt ut i alla väderstreck. Runtom ligger gårdar, utströdda i landskapet. Härliga promenadvägar bland

Läs mer

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Att bygga och bo. Rörums backar Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Säljarna berättar: Tanken var att vi skulle bygga vårt drömhus, en modern, vitkalkad skånelänga. Arkitektritningar finns redan

Läs mer

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen NÄRA GYLLEBOSJÖN Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen var på lite bushumör dagen då detta område kom till. Vill man på österlen ha

Läs mer

Välkommen! Råby 3008, Hörby

Välkommen! Råby 3008, Hörby Välkommen! Råby 3008, Hörby Skånelänga - Hörby - Pris: 680 000:- eller högstbjudande Adress: Råby 3008 Byggår: 1909 Boarea: 100 m² Biarea: 45 m² Antal rum: 3 rum och kök, varav 1 sovrum Tomtarea: 550 m²

Läs mer

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Huset ligger vackert beläget nära Kiruna centrum med utsikt mot Kebnekaise. Området är lugnt och

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hagbergsvägen 15

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hagbergsvägen 15 Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (3 sovrum) / 126 m² Område Degerängen Tillträde tidigast 2013-06-03 " Det bästa med detta boendet är köket och badrummet, men även att huset är lagom

Läs mer

Kommun Trollhättan Storlek 6 rum (5 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast

Kommun Trollhättan Storlek 6 rum (5 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Trollhättan Storlek 6 rum (5 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Allt är i ordning, bara att flytta in. Praktiskt med enplansvilla, med plats för många.

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Vällingbyvägen 12 Kommun Hultsfred Storlek 6 rum (4 sovrum) / 103 m² Område Mörlunda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Vällingbyvägen 12 Kommun Hultsfred Storlek 6 rum (4 sovrum) / 103 m² Område Mörlunda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Hultsfred Storlek 6 rum (4 sovrum) / 103 m² Område Mörlunda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag har trivts väldigt bra i huset! -- Tommie Johansson, säljare www.hemverket.se

Läs mer

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag fastnade för huset för att det var renoverat till modern standard men hade kvar mycket

Läs mer

Mysigt litet hus i omtyckta Kalmarnäs

Mysigt litet hus i omtyckta Kalmarnäs Mysigt litet hus i omtyckta Kalmarnäs Välkommen till detta mysiga hus om ca 67 m 2 på Björkhagsvägen 3 i Kalmarnäs. Huset är uppfört på plintar med en stor ljuvlig trädgård. Huset är beläget på den högsta

Läs mer

Sinnlighet. Alla vänliga rum med ljus och människor. Trädgårdsrum. Husrum. Goda rum.

Sinnlighet. Alla vänliga rum med ljus och människor. Trädgårdsrum. Husrum. Goda rum. S I M R I S Sinnlighet. Att uppleva vårens första spirande strån. En knopp, fylld till bristningsgränsen. En färgkaskad av blommande vårlökar. En varm försommarkväll och en ros i en enkel vas. Solvarma

Läs mer

Vallmovägen 11. Vallmovägen 11. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Vallmovägen 11. Vallmovägen 11. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Blekinge Gatuadress Kommun Karlskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Spjutsbygd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området är perfekt när man har småbarn, det är lugnt med trevliga

Läs mer

Risavägen 4G. Län Skåne Gatuadress Risavägen 4G Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Risavägen 4G. Län Skåne Gatuadress Risavägen 4G Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mysigt och lugnt område med lekplats dit barnen kan springa. Ett bekymmersfritt

Läs mer

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad.

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. ULLSTORPS kyrkby En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. Färden går ut på landet. Ingelstads härad, där den goda jorden finns. Där myllan sägs vara bördigare än någon annanstans i världen! Slättlandskapet

Läs mer

Villa Gotthem H A M M E N H Ö G

Villa Gotthem H A M M E N H Ö G Villa Gotthem H A M M E N H Ö G På den tiden när järnvägen gick tvärs genom Hammenhög passerade den rakt framför villan. Stinsen bodde här, och hade byggt huset åt sig själv. Förvånansvärt väl tilltagen

Läs mer

Alsike - Dalbogatan 1l. Telefon: Org.nr:

Alsike - Dalbogatan 1l. Telefon: Org.nr: Alsike - Dalbogatan 1l 1 (8) Snabbfakta Pris 3 790 000 kr, eller bud Boarea 138 m² + biarea 6 m² (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen) Tomtarea 190 m², friköpt. Antal rum 5 varav 3-4 sovrum Byggår

Läs mer

Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP

Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP Platsen har varit bebodd i nästan tusen år. I fjärran medeltid var Tumathorp en betydelsefull stad i danska Skåne. Ett ryktbart världsligt och andligt centrum vid Tommarpsån

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Fru Thales Väg 16 Kommun Simrishamn Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Fru Thales Väg 16 Kommun Simrishamn Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Simrishamn Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi gillar att komma hit och njuta av lugnet men att ändå befinna oss så nära flera stora

Läs mer

HAVSBADSVÄGEN 20. Havsbadsvägen 20, 269 36 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

HAVSBADSVÄGEN 20. Havsbadsvägen 20, 269 36 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. HAVSBADSVÄGEN 20 Beskrivning Ståtliga och vackra Villa Furunäs på Malen till salu I Malen, på väg ner mot hav och havspooler, ligger stilfulla och vackra Furunäs med tillhörande gästbostad. Du har säkert

Läs mer

Dalagatan 6. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Dalagatan 6. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Kronoberg Gatuadress Kommun Lessebo Storlek 4 rum (3 sovrum) / 90 m² Område Hovmantorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett lättskött hus med bra ytor och gott om förvaring. Nyligen bytt

Läs mer

JULEBODA. A r k i t e k t r i t a t f r i t i d s h u s. Med tio minuters promenad till stranden...

JULEBODA. A r k i t e k t r i t a t f r i t i d s h u s. Med tio minuters promenad till stranden... JULEBODA A r k i t e k t r i t a t f r i t i d s h u s Med tio minuters promenad till stranden... Havet. Heden. Bokskogen. Rofylldheten och känslan av avskildhet bildar en varm famn i gläntan. Sikten framåt,

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bågängsvägen 4

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bågängsvägen 4 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Område Djupadal Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har trivts jättebra i huset och det passar perfekt för en barnfamilj.

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26

Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26 Allégatan 26 Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26 Centralt på hörna! Välkommen till ett trivsamt hus placerat på

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Län Örebro Gatuadress Nygatan 6 Kommun Degerfors Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Degerfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Örebro Gatuadress Nygatan 6 Kommun Degerfors Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Degerfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Örebro Gatuadress Kommun Degerfors Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Degerfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och barnvänligt område med fotbollsplan, skola och pulkabacke.

Läs mer

Av den anledningen är det ovanligt många svarta hundar med på bilderna. Ha överseende!

Av den anledningen är det ovanligt många svarta hundar med på bilderna. Ha överseende! KILLERÖD Jag känner mig direkt varmt välkommen till huset längst ut på den slingrande grusvägen mot Killeröd. Ägarinnan har jag träffat på en visning i ett hus för någon månad sedan. Hon letar ett större

Läs mer

LINDALLÉN 75. Lindallén 75, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

LINDALLÉN 75. Lindallén 75, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. LINDALLÉN 75 Beskrivning Innehållsrikt med soligt läge längs västers paradgata På västra Båstad med eftertraktad adress längs områdets paradgata ligger denna tilltalande villa i charmig skånelängastil

Läs mer

Mörbytorpsvägen 218. Mörbytorpsvägen 218. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Mörbytorpsvägen 218. Mörbytorpsvägen 218. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Stockholm Gatuadress Kommun Vallentuna Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Mörbytorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lantligt läge med litet hus på naturtomt med stor altan med Pergola.

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 89 m² Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 89 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 89 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa tycker vi är att huset finns på återvändsgränd med naturen runt husknuten.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Köpmansgatan 34 Kommun Bjuv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Köpmansgatan 34 Kommun Bjuv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Bjuv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt och centralt läge. Härligt med trädgården på baksidan mot stor gröning.

Läs mer

Län Kronoberg Gatuadress Björkvägen 6 Kommun Tingsryd Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Område Urshult Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kronoberg Gatuadress Björkvägen 6 Kommun Tingsryd Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Område Urshult Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kronoberg Gatuadress Kommun Tingsryd Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Område Urshult Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset passar perfekt för en barnfamilj, det är nära att gå till dagis

Läs mer

Brohuset 1020. 1,5-plan - Ljungbyhed! Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 135 m2 Område Ljungbyhed Tillträde tidigast. enligt överenskommelse

Brohuset 1020. 1,5-plan - Ljungbyhed! Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 135 m2 Område Ljungbyhed Tillträde tidigast. enligt överenskommelse Brohuset 1020 Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 135 m2 Område Ljungbyhed Tillträde tidigast Gatuadress Brohuset 1020 enligt överenskommelse 1,5-plan - Ljungbyhed! Välkomna till en charmig 1,5-plansvilla

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Stenåldersvägen 44

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Stenåldersvägen 44 Län Skåne Gatuadress Kommun Åstorp Storlek 5 rum (4 sovrum) / 100 m² Område Björnås Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset är beläget ett stenkast från Söderåsen med sin vackra och rofyllda

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Gopshus Bygata 66 Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Dalarna Gatuadress Gopshus Bygata 66 Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Dalarna Gatuadress Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Charmigt timmerhus med åretruntstandard och ca 45 meter till vasaloppsspåret.

Läs mer

FRITIDSHUS - RÄNNESLÖV / SMEDJEÅN - PRIS: :- UTGÅNGSPRIS

FRITIDSHUS - RÄNNESLÖV / SMEDJEÅN - PRIS: :- UTGÅNGSPRIS FRITIDSHUS - RÄNNESLÖV / SMEDJEÅN - PRIS: 750 000:- UTGÅNGSPRIS Beskrivning Vinterbonat fritidshus i naturskönt område Trevligt hus med klok planlösning och en känsla av ljus och rymd. Naturskönt läge

Läs mer

FRILIGGANDE VILLA - LOMMA - PRIS: :- ELLER HÖGSTBJUDANDE

FRILIGGANDE VILLA - LOMMA - PRIS: :- ELLER HÖGSTBJUDANDE FRILIGGANDE VILLA - LOMMA - PRIS: 6 000 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE Beskrivning Lomma 1 plans friliggande med källare. Här har vi ett rejält, fräscht och välvårdat hus för Er som behöver utrymme för lek

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Södra vägen 23 Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 133 m² Område Bjärnum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Södra vägen 23 Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 133 m² Område Bjärnum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 133 m² Område Bjärnum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget är perfekt, ett stenkast från centrum och bara någon minuts promenad

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Djurröds byväg 13 Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 88 m² Område Djurröd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Djurröds byväg 13 Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 88 m² Område Djurröd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 88 m² Område Djurröd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och fridfullt med naturen som granne. Djurröds by där man ingår

Läs mer

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24 Län Dalarna Gatuadress Kommun Hedemora Storlek 9 rum (5 sovrum) / 280 m² Område Hedemora Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymlig villa med stilfullt rustade ytskikt, högt i tak och vacker utsikt.

Läs mer

Häradsvägen. Tvåplansvilla - Skånes Värsjö! Län Skåne Typ Villa Kommun Örkelljunga Storlek 190 m2 Område Skånes Värsjö Tillträde tidigast

Häradsvägen. Tvåplansvilla - Skånes Värsjö! Län Skåne Typ Villa Kommun Örkelljunga Storlek 190 m2 Område Skånes Värsjö Tillträde tidigast Häradsvägen 23 Län Skåne Typ Villa Kommun Örkelljunga Storlek 190 m2 Område Skånes Värsjö Tillträde tidigast Gatuadress Häradsvägen 23 enligt överenskommelse Tvåplansvilla - Skånes Värsjö! I bymiljö finner

Läs mer

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn I detta stiliga hus med anor från 1921, finns två lägenheter. Nu har du chansen att bli ägare till en av dessa om tre rum och kök, 91,1 m 2. Lägenheten

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Sjömyra 109 Kommun Hudiksvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Sjömyra 109 Kommun Hudiksvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Hudiksvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt timmerhus, ljust, varmt och skönt! Vackra vyer och promenadvägar åt alla

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Sankt Sigfrid 305. Län Kalmar Gatuadress Sankt Sigfrid 305 Kommun Nybro Storlek 5.5 rum (3 sovrum) / 132 m² Område. Tillträde tidigast

Sankt Sigfrid 305. Län Kalmar Gatuadress Sankt Sigfrid 305 Kommun Nybro Storlek 5.5 rum (3 sovrum) / 132 m² Område. Tillträde tidigast Län Kalmar Gatuadress Kommun Nybro Storlek 5.5 rum (3 sovrum) / 132 m² Område Sankt Sigfrid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi föll för den vackra tomten med den underbara utsikten över gamla

Läs mer

Öjersjövägen 38F Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast

Öjersjövägen 38F Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nyrenoverat och välplanerat parhus med lättskött och solig trädgård.

Läs mer

Kommun Lerum Storlek 6 rum (4 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast

Kommun Lerum Storlek 6 rum (4 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lerum Storlek 6 rum (4 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med huset är att det är så "människovänligt". Det finns gott om plats

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Göingegatan 6 Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73 m² Område Sösdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Göingegatan 6 Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73 m² Område Sösdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73 m² Område Sösdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Äldre villakvarter med lugnt område. Trädgård som gränsar till skogsdunge

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Poppelgatan 59 Kommun Malmö Storlek 7.5 rum (5 sovrum) / 100 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Poppelgatan 59 Kommun Malmö Storlek 7.5 rum (5 sovrum) / 100 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 7.5 rum (5 sovrum) / 100 m² Område Västra Kattarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det är nära till allt man behöver. Matbutiker, bussar, park och skola

Läs mer

FRILIGGANDE VILLA - HABO LJUNG - PRIS: 4 550 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

FRILIGGANDE VILLA - HABO LJUNG - PRIS: 4 550 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE FRILIGGANDE VILLA - HABO LJUNG - PRIS: 4 550 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE Pittoresk villa i Habo Ljung En underbar villa för Er som uppskattar äldre charm med bl.a. takbjälkar, trä och stengolv i hela huset

Läs mer

Äppellunden Brantevik

Äppellunden Brantevik Äppellunden Brantevik Nära havet. I ett fiskeläge strax söder om Simrishamn. Mitt i en äppelodling. Där har arkitekten Lillemor Husberg ritat och byggt ett hus. Ett ovanligt hus. Stramt och resligt. Ett

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Altvägen 4

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Altvägen 4 Län Skåne Gatuadress Kommun Perstorp Storlek 8 rum (6 sovrum) / 209 m² Område Perstorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Stora plus för oss när vi föll för huset var bl. a. storleken, de många

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Solhagegatan 43 Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 128 m² Område Husie Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Solhagegatan 43 Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 128 m² Område Husie Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 128 m² Område Husie Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart hörnläge och tomt där man har en vacker park som granne. Stensatt

Läs mer

Objektbeskrivning. Villa 5 rum varav 3 sovrum 143 kvm med 660 kvm tomt. Fiskalsvägen 37, Svenstavik. 143 m 2 (36 m 2 biarea) Tomtarea: 660 m 2

Objektbeskrivning. Villa 5 rum varav 3 sovrum 143 kvm med 660 kvm tomt. Fiskalsvägen 37, Svenstavik. 143 m 2 (36 m 2 biarea) Tomtarea: 660 m 2 Objektbeskrivning Villa 5 rum varav 3 sovrum 143 kvm med 660 kvm tomt Boarea: Tomtarea: 660 m 2 Utgångspris: 143 m 2 (36 m 2 biarea) 500 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-319 99 69 Mail:

Läs mer

Västra Blomstergatan 14

Västra Blomstergatan 14 Län Skåne Gatuadress Kommun Klippan Storlek 5 rum (3 sovrum) / 87 m² Område Klippan/Solslätt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket barnvänligt med gångavstånd till förskola och skola (F-9).

Läs mer

Västra Storgatan 5. Län Skåne Gatuadress Västra Storgatan 5 Kommun Åstorp Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 49 m² Område. Tillträde tidigast

Västra Storgatan 5. Län Skåne Gatuadress Västra Storgatan 5 Kommun Åstorp Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 49 m² Område. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Åstorp Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 49 m² Område Kvidinge centralt Tillträde tidigast 2012-03-08 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Bottenvåningen: Rymligt kök med plats

Läs mer

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m²

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Objektbeskrivning Välkommen Friliggande villa - Sörmarken Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Mäklare: Andreas Bergqvist Telefon: 033-10 77 99, Mobiltelefon: 0733-46 09 16 e-post: andreas.bergqvist@maklarhuset.se

Läs mer

Naturskönt belägen villa - fd. skola

Naturskönt belägen villa - fd. skola Objektbeskrivning Naturskönt belägen villa - fd. skola Höla 270, Åre, Hallen Boarea: 230 m 2 (biarea 170 m 2 ) Tomtarea: 5 700 m 2 Utgångspris: 695 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 614. Använd länken

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Fridhemsvägen 17 Kommun Kramfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 120 m² Område Limsta Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Fridhemsvägen 17 Kommun Kramfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 120 m² Område Limsta Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Kramfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 120 m² Område Limsta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och barnvänligt område nära centrum i Kramfors. -- Sara Ekwall,

Läs mer

Hallongatan. Familjevänlig villa på lugnt läge! Län Skåne Typ Villa Kommun Bjuv Storlek 158 m2 Område Hedvallska Tillträde tidigast

Hallongatan. Familjevänlig villa på lugnt läge! Län Skåne Typ Villa Kommun Bjuv Storlek 158 m2 Område Hedvallska Tillträde tidigast Hallongatan 15 Län Skåne Typ Villa Kommun Bjuv Storlek 158 m2 Område Hedvallska Tillträde tidigast Gatuadress Hallongatan 15 enligt överenskommelse Familjevänlig villa på lugnt läge! För att boka enskild

Läs mer

6 rums rymlig villa med pool.

6 rums rymlig villa med pool. Objektbeskrivning 6 rums rymlig villa med pool. Åkervägen 18, Håknäs, Nordmaling Boarea: 140 m 2 (biarea 57m 2 ) Tomtarea: 2037 m 2 Utgångspris: 835 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 504. Använd

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 87 m2 Område Klippan/solslätt Tillträde tidigast

Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 87 m2 Område Klippan/solslätt Tillträde tidigast Västra Blomstergatan 14 Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 87 m2 Område Klippan/solslätt Tillträde tidigast Gatuadress Västra Blomstergatan 14 enligt överenskommelse Trivsam 1 och 1/2-plans villa

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Kylievägen 131-0 Kommun Trelleborg Storlek 7 rum (5 sovrum) / 195 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Kylievägen 131-0 Kommun Trelleborg Storlek 7 rum (5 sovrum) / 195 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Trelleborg Storlek 7 rum (5 sovrum) / 195 m² Område " Skateholm- Beddingestrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Gamla skolan från ca 1870 ger ett charmigt boende.

Läs mer

HATTUDDEN - PRIS: 2 100 000:- FAST PRIS

HATTUDDEN - PRIS: 2 100 000:- FAST PRIS HATTUDDEN - PRIS: 2 100 000:- FAST PRIS Beskrivning Nybyggt och stilrent Inflyttningsklara Skidstahus, byggår 2010, av modell Hattudden finns att förvärva i det natursköna området Hattudden beläget ca

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Locknevi 121 Kommun Vimmerby Storlek 6 rum (4 sovrum) / 108 m² Område Vimmerby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Locknevi 121 Kommun Vimmerby Storlek 6 rum (4 sovrum) / 108 m² Område Vimmerby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Vimmerby Storlek 6 rum (4 sovrum) / 108 m² Område Vimmerby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " För oss har det bästa med hela huset varit närheten till badet. När barnen

Läs mer

Dammågränd 8. Län Jämtland Gatuadress Dammågränd 8 Kommun Östersund Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 88 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Dammågränd 8. Län Jämtland Gatuadress Dammågränd 8 Kommun Östersund Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 88 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Östersund Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 88 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Trivsamt gavelradhus. Huset är i gott skick.

Läs mer

Bonnalösavägen. Missa inte detta tillfälle! Län Skåne Typ Villa Kommun Trelleborg Storlek 110 m2 Område Anderslöv Tillträde tidigast

Bonnalösavägen. Missa inte detta tillfälle! Län Skåne Typ Villa Kommun Trelleborg Storlek 110 m2 Område Anderslöv Tillträde tidigast Bonnalösavägen 40 Län Skåne Typ Villa Kommun Trelleborg Storlek 110 m2 Område Anderslöv Tillträde tidigast Gatuadress Bonnalösavägen 40 enligt överenskommelse Missa inte detta tillfälle! På bekvämt köravstånd

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Holsbysätern 52 Kommun Munkfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 86 m² Område Munkfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Holsbysätern 52 Kommun Munkfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 86 m² Område Munkfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Munkfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 86 m² Område Munkfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Munkfors är ett bra ställe att leva och verka i, det är litet och nära

Läs mer

Stationsgatan 7 C. Län. Stationsgatan 7 C Götaland Kommun Sotenäs Storlek 6 rum (5 sovrum) / 189 m² Område Hunnebostrand Tillträde tidigast

Stationsgatan 7 C. Län. Stationsgatan 7 C Götaland Kommun Sotenäs Storlek 6 rum (5 sovrum) / 189 m² Område Hunnebostrand Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Sotenäs Storlek 6 rum (5 sovrum) / 189 m² Område Hunnebostrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Lokal 1 första plan På våningsplan

Läs mer

FÖRBINDELSEVÄGEN 11. Förbindelsevägen 11, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

FÖRBINDELSEVÄGEN 11. Förbindelsevägen 11, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. FÖRBINDELSEVÄGEN 11 Beskrivning Uppfräschat och mysigt fritidshus på solig hörntomt Moderniserat, uppfräschat och mysigt fritidshus på bekvämt gångavstånd till milslång, barnvänlig sandstrand. Funktionellt

Läs mer

Badelunda Myrby 4. Mysigt hus på landet med pool, relax och stall. Nära till stan med skolskjuts utanför knuten. -- Anders Holmberg, säljare

Badelunda Myrby 4. Mysigt hus på landet med pool, relax och stall. Nära till stan med skolskjuts utanför knuten. -- Anders Holmberg, säljare Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 90 m² Område Myrby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mysigt hus på landet med pool, relax och stall. Nära till stan med skolskjuts

Läs mer

Västra Gatuadress Annebergsvägen 91 Götaland Kommun Mölndal Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Annebergsvägen 91 Götaland Kommun Mölndal Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Mölndal Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Belägen i lugnt och fint område nära naturen. Bara ca 15 min från Göteborg. --

Läs mer

Ett hus med plats för många där vi trivts. Väldigt lugnt och naturnära läge med trevliga grannar. -- Gunnar Bjurbäck, säljare

Ett hus med plats för många där vi trivts. Väldigt lugnt och naturnära läge med trevliga grannar. -- Gunnar Bjurbäck, säljare Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 7 rum (6 sovrum) / 162 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett hus med plats för många där vi trivts. Väldigt lugnt och naturnära läge med trevliga

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Gräshoppvägen 28 Kommun Säffle Storlek 5 rum (3 sovrum) / 118 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Gräshoppvägen 28 Kommun Säffle Storlek 5 rum (3 sovrum) / 118 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Säffle Storlek 5 rum (3 sovrum) / 118 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Bra läge på hörntomt med gavelsidan åt söder. Eftermiddags- och kvällssol på baksidan

Läs mer

Skogsklövervägen 25. Lugn och ro mitt i bär- och svampmarker, med närhet till stan -- Inger Malmesjö, säljare

Skogsklövervägen 25. Lugn och ro mitt i bär- och svampmarker, med närhet till stan -- Inger Malmesjö, säljare Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 6 rum (3 sovrum) / 128 m² Område Oslättfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugn och ro mitt i bär- och svampmarker, med närhet till stan -- Inger

Läs mer

Häggbärsvägen 9. Tomten på baksidan blir som en lummig oas på sommaren, helt omgiven av grönska! -- Sandra Wettemark Mataija, säljare.

Häggbärsvägen 9. Tomten på baksidan blir som en lummig oas på sommaren, helt omgiven av grönska! -- Sandra Wettemark Mataija, säljare. Län Blekinge Gatuadress Kommun Olofström Storlek 7 rum (5 sovrum) / 139 m² Område Oredslund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tomten på baksidan blir som en lummig oas på sommaren, helt omgiven

Läs mer

Ängsjövägen 3. Välskött hus med stor tomt med möjlighet till hästhållning. -- Robert Isaksson, säljare

Ängsjövägen 3. Välskött hus med stor tomt med möjlighet till hästhållning. -- Robert Isaksson, säljare Län Gävleborg Gatuadress Kommun Sandviken Storlek 9 rum (7 sovrum) / 236 m² Område Järbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välskött hus med stor tomt med möjlighet till hästhållning. -- Robert

Läs mer

Bandyvägen 6. Län Kronoberg Gatuadress Bandyvägen 6 Kommun Ljungby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Bandyvägen 6. Län Kronoberg Gatuadress Bandyvägen 6 Kommun Ljungby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kronoberg Gatuadress Kommun Ljungby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag var ute efter ett lättskött och billigt boende för mig och mina barn och detta kändes

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Gryttinge 1218 Kommun Svalöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Gryttinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Gryttinge 1218 Kommun Svalöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Gryttinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Svalöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Gryttinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Detta är ett billigt boende med bekvämt köravstånd till både Eslöv och Landskrona.

Läs mer

Län Jämtland Gatuadress Gränsgatan 18 Kommun Bräcke Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jämtland Gatuadress Gränsgatan 18 Kommun Bräcke Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Bräcke Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset har ett bra läge och en stor härlig altan! -- Bodil Rooth, säljare www.hemverket.se

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Lilla Beddinge kyrkväg 105 Kommun Trelleborg Storlek 5 rum (3 sovrum) / 131 m² Trelleborg/ Lilla Beddinge. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Lilla Beddinge kyrkväg 105 Kommun Trelleborg Storlek 5 rum (3 sovrum) / 131 m² Trelleborg/ Lilla Beddinge. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Lilla Beddinge kyrkväg 105 Kommun Trelleborg Storlek 5 rum (3 sovrum) / 131 m² Område Trelleborg/ Lilla Beddinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Hästgård nära havet! Natursköna

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Osby Område Hökön Tillträde tidigast

Län Skåne Typ Villa Kommun Osby Område Hökön Tillträde tidigast Fjärkulla 1066 Län Skåne Typ Villa Kommun Osby Område Hökön Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 114 m2 Gatuadress Fjärkulla 1066 Fastighet med möjligheter! Nu har ni möjlighet att förvärva

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Fäladsvägen 47 Kommun Klippan Storlek 4 rum (3 sovrum) / 91 m² Område Stidsvig Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Fäladsvägen 47 Kommun Klippan Storlek 4 rum (3 sovrum) / 91 m² Område Stidsvig Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Klippan Storlek 4 rum (3 sovrum) / 91 m² Område Stidsvig Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Unikt tillfälle att förvärva renoverat 1-plans villa med annexbyggnad/hundtrim,

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Backsvalevägen 2 B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Backsvalevägen 2 B Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 6 rum (4 sovrum) / 150 m² Område Valdemarsro Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har byggt huset och för oss har det varit en dröm att vara med under

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Västergatan 11 Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 112 m² Område Hasslarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Västergatan 11 Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 112 m² Område Hasslarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 112 m² Område Hasslarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trädgården kommer jag att sakna, och den fria utsikten! -- Linda Nick,

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Qvarnsövägen 3 Kommun Hultsfred Storlek 4 rum (2 sovrum) / 87 m² Område Rosenfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Qvarnsövägen 3 Kommun Hultsfred Storlek 4 rum (2 sovrum) / 87 m² Område Rosenfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Hultsfred Storlek 4 rum (2 sovrum) / 87 m² Område Rosenfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med detta hus är att den ligger på lugnt och trivsamt område.

Läs mer

Klåva Backe 6. Härlig utsikt över hamnen

Klåva Backe 6. Härlig utsikt över hamnen Klåva Backe 6 HÖNÖ Klåva Backe 6 Välkommen till en charmig och trevlig skärgårdsvilla med mycket bra läge och fin utsikt över Klåva hamn. Här inryms idag två lägenheter med vardera 3 rum och kök på lättskött

Läs mer

Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV

Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV Ljusa ängar och guldgula åkrar. Vyerna vida över öppet landskap. Levande jordbruksbygd ett litet stycke innanför kusten. Smala vägar slingrar över

Läs mer

Busksångaregatan 34. Busksångaregatan Sida 1 av 17

Busksångaregatan 34. Busksångaregatan Sida 1 av 17 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 143 m² Område Mariastaden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nära till Pålsjöskog. Barnvänligt område med gångavstånd förskola

Läs mer

Västra Gatuadress Dalabäcken 135 Götaland Kommun Ale Storlek 4 rum (3 sovrum) / 120 m² Område Nödinge/Nol Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Dalabäcken 135 Götaland Kommun Ale Storlek 4 rum (3 sovrum) / 120 m² Område Nödinge/Nol Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 4 rum (3 sovrum) / 120 m² Område Nödinge/Nol Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och ostört läge, med gott om plats för barnfamiljen och/eller

Läs mer

Magiskt. i cederträ. Text Micaela Nordberg Foto Richard Powers & Shai Gil. Vårt Nya Hus 41

Magiskt. i cederträ. Text Micaela Nordberg Foto Richard Powers & Shai Gil. Vårt Nya Hus 41 Magiskt i cederträ Med vackra vandringsstråk och branta skidbackar inpå knuten har arkitektbyrån AKB ritat ett modernt hus med fantastiskt ljusinsläpp. Som fasad har man valt cederträ - ett doftande träslag

Läs mer

Farstorps-Tågarp 1437

Farstorps-Tågarp 1437 Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 4.0 rum (1 sovrum) / 100 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Det finns två ingångar, den gamla från 1929

Läs mer

Trevligt bostadshus i Godby

Trevligt bostadshus i Godby Trevligt bostadshus i Godby Detta bostadshus är uppfört 1982 på Björkvägen 21 i Godby. Huset har trevlig planlösning med sällskapsytor i bottenvåningen och tre sovrum på övervåningen. Balkong och altan

Läs mer

Västra Gatuadress Drottninggatan 3 Götaland Kommun Töreboda Storlek 5 rum (3 sovrum) / 170 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Drottninggatan 3 Götaland Kommun Töreboda Storlek 5 rum (3 sovrum) / 170 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Töreboda Storlek 5 rum (3 sovrum) / 170 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett unikt hus med plats för många! Aktiv Bed & Breakfast samt en aktiv butikslokal

Läs mer

Län Västerbotten Gatuadress Ytterberg 14 Kommun Malå Storlek 4 rum (3 sovrum) / 135 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västerbotten Gatuadress Ytterberg 14 Kommun Malå Storlek 4 rum (3 sovrum) / 135 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västerbotten Gatuadress Kommun Malå Storlek 4 rum (3 sovrum) / 135 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymligt och väl underhållet hus med en trevlig planlösning och många bekvämligheter.

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart läge med en utsikt man aldrig får nog av. Vill man ha närhet till vatten

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Smedvägen 7 Kommun Ovanåker Storlek 6 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Smedvägen 7 Kommun Ovanåker Storlek 6 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Ovanåker Storlek 6 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset har en lite udda historia - det byggdes som barnmorskebostad 1863 och har sedan

Läs mer

Län Östergötland Gatuadress Gåselöt 6 Kommun Linköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 40 m² Område Gåselöt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Östergötland Gatuadress Gåselöt 6 Kommun Linköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 40 m² Område Gåselöt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Östergötland Gatuadress Kommun Linköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 40 m² Område Gåselöt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Strategiskt bra läge med närhet till Linköping, Norrköping och Söderköping.

Läs mer

HÄSTGÅRD - SKATTEBOL - PRIS: :- ELLER HÖGSTBJUDANDE

HÄSTGÅRD - SKATTEBOL - PRIS: :- ELLER HÖGSTBJUDANDE HÄSTGÅRD - SKATTEBOL - PRIS: 2 200 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE Beskrivning Hästgård med lättskött 1-plansvilla. Boarea ca 130 kvm. Stallbyggnad med 4 boxar byggt 2009. 5 uteboxar. Ridbana 30 * 50 m. Fastigheten

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Titanvägen 1 Kommun Sundsvall Storlek 6 rum (5 sovrum) / 178 m² Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Titanvägen 1 Kommun Sundsvall Storlek 6 rum (5 sovrum) / 178 m² Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 6 rum (5 sovrum) / 178 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Stor, fin villa i lugnt och barnvänligt område. Härlig tomt som ger möjlighet

Läs mer